RESUMÉ DEL 1

Det är ganska typiskt att man blir sjuk när man är ledig. Precis det har drabbat mig och jag känner mig ganska under isen just nu. Så ikväll blir det inte klackarna i taket utan det blir nog soffan framför braskaminen med ett täcke och pappersnäsdukar inom räckhåll.

Vid årets slut ägnar sig många åt en återblick av det gångna året. Att göra en summering av vad som hänt är något som är väldigt nyttigt och den som skriver dagbok vet hur bra det är att tänka tillbaka och summera den senaste dagen eller veckan. Man kan så att säga lägga det som varit till handlingarna.

Jag har börjat titta tillbaka på det senaste året och de blogginlägg jag publicerat. Det är märkligt hur fort man glömmer vissa händelser medan andra saker etsar sig fast i minnet. Jag tänkte därför ägna några blogginlägg åt en liten resumé av 2009 mellan alla mina snytningar.

Januari.

Året började med en ganska häftig debatt med Henrik Rydström och det mångkulturella samhället, där även journalisten Kurt Lundgren deltog och senare även författaren Anders Johansson.

Mitt blogginlägg där jag gått igenom vilka som bor på Boholmarna tillsammans med Henrik Rydström blev väldigt lyckat.

”Att en sådan ivrig förespråkare av det mångkulturella samhället som Henrik Rydström bosätter sig i ett bostadsområde 100 procentigt rent på mångkultur är häpnadsväckande men inte förvånande. Frågan är vad Henrik är så förtvivlat rädd för?”

Läs mitt blogginlägg.

Fredsdemonstrationen på Larmtorget den 17 januari
har jag fått anledning att återvända till många gånger under året och jag är övertygad om att den även kommer att förkomma under den valrörelsen.

”Tyvärr besannades mina misstankar då det viftades ivrigt med t.ex. Hezbollahflaggor av maskerade män på torget och det var inte det enda som det viftades med utan även hakkors förekom på demonstrationsplakaten.”

Denna bild har rönt stor uppmärksamhet och många har frågat om det fått använda den.Gå till blogginlägg.

Granskningen av denna fredsdemonstration av media var minst sagt bristfällig. Barometern till och med strök stora delar av min insändare när den publicerades i tidningen.
Gå till blogginlägg.


Februari.

Journalist Agneta Adeen på tidningen Östran
har JO-anmält Kalmar kommun sedan det visat sig att kommunen inte diariefört alla handlingar. Enligt anmälan har kommunen endast 2 diarieförda handlingar när det gäller brev och mail till/från ISA (Invest in Sweden Agency), Regionförbundet och generalkonulatet i Shanghai när det gäller det "storslagna" kinaprojektet Fanerdun. Nu var journalisten så smart att hon begärde samma sak även från motparten och fick därmed bekräftat att det fanns en lång rad handlingar som Kalmar kommun inte lämnat ut till journalisten.
Gå till blogginlägg.

Vad hände med Abdulkadir Aygan? Det har varit väldigt tyst om denne man sedan han begärdes utlämnad av Turkiet. Abdulkadir Aygan har erkänt att han är delaktig till 36 politiska mord i Turkiet under 90-talet. Hur många gånger han själv hållit i mordvapnet framgår inte men det är sannolikt många gånger.
Gå till blogginlägg 1
Gå till blogginlägg 2
Gå till blogginlägg 3

Sedan får vi heller inte glömma Kalibers avslöjande av Sverigedemokraterna som bara "blidde en tumme" Efter mer än 90 timmars bandning i lönndom hade man några få exempel på olämpliga uttalande från några medlemmar.
Gå till blogginlägg.


Mars.

Jan Guillou ”Sverigedemokraterna är inga rasister” Under ca en vecka följde Jan Guillou vår partiledare Jimmie Åkesson och många förväntade sig nog ett riktigt snaskigt reportage från Guillou men så blev inte fallet. Nu efterhand kan fundera på om inte detta var starten på den opinionsframgång som Sverigedemokraterna haft under 2009.
Tack Jan Guillou!Lyssna på inslaget från Nordengren i P1.
Mitt blogginlägg där jag frågade mig om svenskar var välkomna till SSU fick Östrans ledarredaktion att gå i taket och uppenbarligen tog det mitt i solarplexus på ledarredaktionen som kallade min blogg för ”Alfssons digitala dynghög”. När en ledarredaktion reagerar på det här sättet vet man att man träffat en öm punkt.
Gå till blogginlägg 1.
Gå till blogginlägg 2.

Detta fick även en socialdemokratisk politiker i Östergötland, Toni Lappalainen att skriva ett mycket kränkande blogginlägg på socialdemokraternas bloggportal där bland annat han hade en fejkad bild med mig i nazistuniform. Givetvis anmälde jag Toni Lappalainen för detta tilltag och det dröjde inte många timmar innan socialdemokraterna stängde ner hans blogg på s-info.Personer som Toni Lappalainen är en tillgång för politiska motståndare och jag väntar med förtjusning på andra politiska motståndares misstag när det skall ta debatten med oss Sverigedemokrater.
Gå till blogginlägg.


S-politiker i Kalmar häktad och åtalad för våldtäkt mot barn.
Gå till blogginlägg.

En sorgens nyhet var att journalisten och bloggaren Kurt Lundgren gick bort och Östra Ölands Horisont tystnade.


Kommentarer
Postat av: Och frågan man ställer sig är:

Vad har denne man att göra i Finland över huvud taget?"Enligt finska nyhetssajten Uutiset har polisen nu namngivit den misstänkte. Han heter Ibrahim Shkupolli, 43. Han har bott i Finland en längre tid, är känd av polisen sedan tidigare, och anses vara beväpnad och farlig.Mannen som misstänks för dödsskotten är tidigare dömd för misshandel och vapenbrott. I samband med misshandelsdomen fick han också besöksförbud av tingsrätten i Helsingfors, skriver FNB."http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6365818.ab

2009-12-31 @ 13:20:17
Postat av: Gubben o Gumman

"Ni tjejer skulle bara veta hur det känns när en kille är riktigt förkyld"

2009-12-31 @ 13:23:44
Postat av: Forskare: ”Det blir färre och färre stabila demokratier i världen”

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6365409.ab"Vi kommer att bli allt mer ansvariga för att ta hand om oss själva, och man har en slags illusion om att världen har blivit fredligare, men det stämmer inte, säger Matlary till Dagbladet.

– Vi ser att det blir färre och färre stabila demokratier i världen. Därmed kommer allt fler människor att bo under krigsliknande förhållanden."Ja med tanke på Islams utbredning i Europa & Övriga världen. Och med landsförrädre vid makten som tex i Sverige, så är väl det kommande årtiondet en förkänning av de i framtiden många stundande inbördeskrigen, i vårat tidigare civiliserade & kristna Europa.

Se vad som sker i franska förorter i dag! Ser vad som sker i Rosengård i dag! Detta är bara början. Det pågår en idag av Svenska staten statsfinansierad ockupation, bedriven av bla. muslimer, av vårat kära fosterland.Rösta SD 2010. Sveriges räddning!

2009-12-31 @ 13:43:51
Postat av: Nalle i Växjö

En av dom mera omskakande händelserna senaste tiden var när Prästen i Sävjö medvetet ljög för oss om dom stackars pojkarna som blivit avslängada i snön från en lastbil, fast han ganska tidigt visste vad som hade hänt.Att tidningsreportrar ljuger , förvanskar och utelämnar är vi vana vid, men när kyrkans män ljuger, vad ska vi då lita på

Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

För ca tio år sedan gick debatten hög i media hur hemskt det var att " raketforskare " fick köra taxi, städa etc. De akademiska betygen staplades uppepå varandra. Då hade dom papper, nu har dom inga papper alls. Eller var det på det viset att PK-media upptäckte att många av betygen var " köpta " i Libanon, och mörkade. Gott nytt år Thoralf och krya på dig.

2009-12-31 @ 13:59:42
Postat av: martin

Kort tid efter JGs dokumentär så avslöjades hans gamla KGB kontakter. Vilket sammanträffande.

2009-12-31 @ 14:49:41
Postat av: Hulda

Krya på dig Thoralf!! Du har ett spännande år framför dig! Vi har ett valår framför oss där många krafter behövs.

Men om alla gör sitt bästa,kommer SD in i riksdagen och kan då påverka Sveriges framtid på ett positivt sätt!!

2009-12-31 @ 15:41:12
Postat av: hummelstadskarin

Du har blivit bättre och bättre på Din blogg, Thoralf. Måtte Du också bli bättre och komma på benen. Gott nytt år!

2009-12-31 @ 16:09:58
Postat av: mudder

Krya på dig Thoralf och gott nytt år. Att du inte kan slå klackarna i taket ikväll betyder bara att du trots förkylningen är piggare än många andra imorgonbitti.PS. Gott nytt år till alla ni andra sverigevänner också.

2009-12-31 @ 16:36:06
Postat av: Tomas F

Det har varit ett fantastiskt år!

Gott Nytt År Thoralf.

2009-12-31 @ 16:36:08
Postat av: Per Petersson

Gott Nytt År på dig Thoralf. Skål & tack.

2009-12-31 @ 16:47:48
Postat av: Thoralf A

mudderSå sant som det är sagt!Jag försöker dock kurera mig med en whiskey just nu! Eller kanske två?Gott Nytt år!

2009-12-31 @ 17:11:50
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Quantrill

Jag gillar inte att du tackar landsförrädaren Guillou, förövrigt gör du det mesta rätt.

En stor förlust att Sveriges bästa journalist Kurt Lundgren gick bort, en man jag saknar varje dag.

Gott Nytt år till dig och dina Thoralf, du sitter förmodligen i riksdagen till hösten.

2009-12-31 @ 17:13:50
Postat av: Sigge

Gott nytt år Thoralf!Nya friska tag 2010!

2009-12-31 @ 17:17:10
Postat av: Peter, den förste.

Gott nytt år på er alla!En av det gångna årets absurditeter är det enorma slöseriet med pengar som sker med etablisemangets goda minne; Då vi tar emot s.k. ensamkommande flykting barn som var och en kostar rent astronomiska summor; För varje 1 000 ensamkommande flykting barn skulle vi varje år kunna:Rädda 1 miljon svårt undernärda barn till livet, och dessutomBehandla 1 miljon barn utsatta för splitterskador, och dessutomRädda 10 miljoner barn från att dö i kolera, och dessutomBehandla 10 miljoner barn för hjärnhinneinflammation, samt till och medVaccinera 100 miljoner barn mot mässling.Vi skulle m.a.o kunna "rädda världen!!!", så jag förstår inte varför t.ex. MP som vill rädda världen går med på detta slöseri?Källa 1: http://mopsen.wordpress.comKälla 2: http://www.lakareutangranser.se/gava/Vad-racker-pengarna-till/

2009-12-31 @ 18:06:49
Postat av: Magne

Ja, vad hände med Månas lille pöjk Toni Lappalainen? Han var ju väldigt aktiv som nyttig idiot ett tag sedan bidde det tyst. Väldigt tyst.

2009-12-31 @ 18:20:50
Postat av: Tony

Gott nytt år och tack för allt du skrivit på din blogg!Ta du ett par whisky till så du kryar på dig!Som när hela min familj drabbades av magsjuka och jag klarade mig!Det vet du väl varför du klarade dig sa min kompis.Nej sa jag förvånad.Ni var ju hos oss och åt mat ett par dar innan och du var den ende som drack whisky!Krya på dig!

2009-12-31 @ 18:43:18
Postat av: Robin_Shadowes

"En av dom mera omskakande händelserna senaste tiden var när Prästen i Sävjö medvetet ljög för oss om dom stackars pojkarna som blivit avslängada i snön från en lastbil, fast han ganska tidigt visste vad som hade hänt."Får en att undra lite om man nu också har infört taqyyia inom kristendomen. Man blir kanske influerad av sina muslimska "bröder"?

2009-12-31 @ 22:19:51
Postat av: Gubben o Gumman

Bilden på "mackans" min när han upptäcker en viss

fotograf är en höjdare av flera bra bilder på bloggen.

Snacka om att få byxorna nedragna med hakors i hörnet.

Samma typ av bilder som Stellan Borgerud tar fram på sin blogg.

Ändå kan ett nöt som Anita Goldstein peka ut SD som

otäcka,i Expressen tex, hur mycket historia kan man då?

Hur mycket finns det mellan öronen.

Att vara PK är i en del fall, att gå över lik bokstavligen.

2010-01-01 @ 02:05:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0