Skånska Dagbladet har lämnat den politiska korrektheten?

På ledarsidan i Skånska Dagbladet har det den senaste veckan förekommit flera artiklar som inte varit politiskt korrekta. Är detta en vändning inom media? Att det sker i Skåne är ju också ganska naturligt men utvecklingen lär också komma till oss i Småland och till övriga landet
Läs gärna dessa artiklar från Skånska Dagbladet.
Muslimer måste befria sig själva

Ursäkta inte våldsverkarna

Ulf Nilsson på tidningen Expressen skrev också en artikel nyligen som också inte är riktigt politiskt korrekt. Han har tidigare också varit inne på samma ämne, nämligen invandringen.
Sverige - ett invandringsland

Är detta ett tecken på att den pk-fasad som råder inom media har börjat att rämna!

Moderaterna gjorde ju också ett utspel om anhöriginvandring för någon vecka sedan och detta var ju väldigt lika med vad som kan läsas i Sverigedemokraternas invandringspolitiska program och frågan är om det inte kommer fler utspel från moderaterna i just invandringsfrågor.

Kan det också bli så att Sverigedemokraternas åsikter mer och mer kommer att bekräftas av vissa journalister och politiker som vågar utmana den politiska korrektheten.

Om ni vill lyssna på en alternativ sommarpratare kan ni besöka följande webbsida.
Sveriges Fria Radio

Besök även min hemsida

COOP I KALMAR SATSAR PÅ HALALKÖTT

COOP KALMAR

COOP i Kalmar satsar på halalslaktat kött. COOP har infört något som man kallar mångkulturellt sortiment och som innehåller ca 300 produkter. Sortimentet är framtaget i samarbete med invandrarföreningar.

I Kalmar ser det ut så här i COOP:S stormarknad.
Halal

COOP har tydligen inlett ett samarbete med Qibbla Kött som marknadsför halal slaktat kött.

Halalslakt innebär att en muslimsk funktionär, under rabblande av böner till Allah, med en halvmeterlång kniv skäktar, dvs skär av djurets matstrupe, luftstrupe och halspulsåder. Religionen kräver att djuret är helt obedövat. Tanken är att djuret sedan ska förblöda och avlida. I verkligheten inträffar döden först efter en utdragen dödskamp, där djuret vinglar omkring på det blodiga golvet i slaktlokalen under förfärliga smärtor och dödsångest.

Om du inte riktigt har förståt vad detta innebär kan du titta på följande film som tagits av djurrättsaktivister på ett slakteri. Men du får inte vara för känslig för att titta på den, den är mycket skrämmande. Se film här

Jag anser att halalslaktat kött bör förbjudas i Sverige, även import av halalslaktat kött bör inte vara tillåtet.

Jag uppmanar också alla att sluta handla hos COOP och skicka också ett mail till informationschefen om att ni slutat handla i deras butiker på grund av att de marknadsför halalslaktat kött.
[email protected]

Läs gärna också Richard Jomshofs blogg om halalslakt på följande länk.

Besök också gärna min hemsida


JOURNALISTKÅREN I KALMAR ETT GÄNG FEGISAR?

Är journalisterna i Kalmar läns tidningar som Barometern/OT och Östran/Nyheterna ett gäng fegisar som springer ägarna och de styrande politikernas ärenden? Ja, det kan man verkligen undra!


Det finns förstås ett lysande undantag, Kurt Lundgren på Kalmar Läns Tidning men för övrigt är det skralt med den undersökande journalistiken.


Sedan början av februari har AFA Dackebygd ägnat sig åt sin antidemokratiska verksamhet och attackerat Sverigedemokraters lägenheter med fönsterkrossning och klotter. Även folkpartiet och kristdemokraterna har fått sina partilokaler vandaliserade med fönsterkrossning. Det har uttalats hot på deras hemsida och hot har även kommit på mail. Totalt är det fönsterkrossning vid minst fem tillfällen och annan skadegörelse vid flera tillfällen. Det finns minst 10 polisanmälningar mot AFA på bara några få månader.

Fönster krossat i min lägenhet.
image20


Vad gör då våra journalister? Inte ett dugg vill jag påstå! 

Är dessa journalister rädda för att AFA ska angripa deras hem med fönsterkrossning eller annan skadegörelse om de skriver kritiska artiklar om AFA. Ja, det varkar som det är så.
Jag anser att dessa journalister har ett stort samhällsansvar att tvinga fram dessa mörka krafter ur sina grottor så att allmänheten får en möjlighet att se deras fula trynen.

Efter den senaste attacken mot mig och kristdemokraternas partilokal natten mot nationaldagen kunde man läsa följande på AFA Dackebygds hemsida.
"Hos Kalmars kommunister blir ni aldrig legitima eller bortglömda. Ni är ett hot mot vår klass och behandlas därefter."   Läs på AFA Dackebygds hemsida
Just det Kalmars kommunister, är inte det vänsterpartiet? Eller som det var tidigare vpk (vänsterpartiet kommunisterna).


Jag skulle rekommendera journalisterna att börja prata med vänsterpartiet (kommunisterna i Kalmar) och dess ungdomsförbund Ung vänster och vad de anser om AFA Dackebygd eller om de till och med har ett samarbete med AFA, vem vet. Det skulle vara intressant att höra vad t.ex. Leila ben Larbi i Kalmar anser om AFA Dackebygd.

Enligt uppgifter kommer grupperingen AFA från Ung vänster och skulle kunna kallas för vänsterpartiets militanta gren. Att vänsterpartiet har diverse problem med demokratin kunde vi ju höra när Lars Ohly uttalade sig i TV efter att Mona Sahlin och Jimmie Åkesson debatterat i TV under våren.


Med tanke på de uttalande och insändare som vänsterpartiets företrädare Bertil Dahl och Birgitta Axelsson Edström gjort om Sverigedemokraterna i Kalmar och mig personligen kan de inte stå särskilt långt från AFA Dackebygds åsikter om sverigedemokrater.

När polisen griper någon ur AFA Dackebygd kommer jag inte bli förvånad om det visar sig ha kopplingar till vänsterpartiet i Kalmar län.


DET ÄR DAGS ATT BÖRJA JOBBA NU JOURNALISTER!

Motdemonstranter i Nybro 2006. AFA-aktivister?
Nybro 2006 sep.


Jag anser också att dessa journalister borde granska polisens arbete med att hitta dessa AFA-ligister. Hur stora resurser avsätter polisen för att lösa dessa brott? Hur långt har polisen kommit med de fotografier, signalement, DNA och fingeravtryck o.s.v. som finns på misstänkta personer?

Men i vårt samhälle verkar det bara som polisen skall granskas av journalistkåren när det är politiskt korrekt och det är det tydligen nästan bara när någon "trampat en invandrare på tårna".


Tyvärr är väl detta inget att förvänta sig av vänstertidnings Östran/Nyheternas journalister, de kanske till och med tillsammans med ledarskribenten Rolf Asmundsson applåderar i sina kryp in varje gång vi sverigedemokrater angrips av dessa AFA-ligister.

När Östrans journalist Karin Asmundsson skrev om AFA:s attacker under våren skrev hon det i sådana ordalag att AFA till och med citerade henne i sina erkännanden och stoltserande över sina brott, vilket jag finner mycket beklämmande.


Nej, det är nog dags att ni journalister nyktrar till och ser hur verkligheten ser ut och drar ert strå till stacken för att försöka stoppa dessa odemokratiska krafter i samhället. Ett studiebesök hos Kurt Lundgren kanske vore en bra början.


MEN JAG KANSKE STÄLLER FÖR STORA KRAV PÅ ER JOURNALISTER I VÅRT POLITISKT KORREKTA SAMHÄLLE.


RISKEN ÄR JU ATT NI FÖLORAR ERA JOBB OM NI SKRIVER "FEL ARTIKLAR".


MEDIA MÖRKAR SVERIGEDEMOKRATERNAS OPINIONSSIFFROR.

I dagens opinionsundersökning från SIFO saknas SD siffror i alla medier utom en tidning. Jag började mitt sökande efter SD:s siffror på Text-TV hos SVT och TV4 men det gav inget resultat. Sedan fortsatte jag på internet med Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter och SydSvenskan men ingen av dessa rikstidningar uppgav SD:s siffror. Till slut hittade jag det i Skånska Dagbladet. 3,4 procent till SD. Att det var en tidning från Skåne var ju i och för sig ingen överraskning.
Återigen en uppgång och vi närmar oss alltmer riksdagsspärren.

Media har tydligen numera en taktik att inte uppge Sverigedemokraternas opinionssiffror för sina läsare. En strategi som i mina ögon är ganska naiv, för att inte säga rent idiotisk. Dessa tidningsmurvlar tycks tro att den svenska läsaren är rent ut sagt dum i huvudet. Eller jag kan likna deras strategi vid strutsen, att stoppa ner huvudet i sanden och låtsas som om ingenting har hänt. Att någon som mediaansvarig tror att denna taktik kan hindra SD:s fortsatta framgångar är nog inte riktigt kvalificerad för sitt jobb.

De personer som kan tänka sig rösta på SD blir bara irriterade på dessa medianissar som försöker dölja sd:s framgångar i opinionsundersökningarna. Och de som redan röstar på SD är redan så luttrade att det inte bekommer dom ett dugg utan snarare stärker dom i sin övertygelse om att SD är det rätta partiet.

För cirka ett år sedan var det opinionsinstituten som hade diverse regler för att vissa SD:s siffror i deras undersökningar men nu är vi så stora att dessa regler inte längre kan stoppa oss. Och att göra om reglernas går ju inte för då skulle även Kristdemokraterna och Vänsterpartiet drabbas.

SCB:s undersökning som presenterades i veckan har tidningen Östran tydligen granskad lite noggrannare och kommit fram till att övriga partier i Kalmar Län ökat från 0,7 till 3,7 procent på ett år. Östran gör bedömningen att det till övervägande delen beror på SD:s framgångar i länet och det känns ju jättebra.
Det stärker oss alla i vårt arbete för ett bättre Sverige.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sedan vill jag inte undanhålla er följande lilla skämtteckning.

image19

Byt färg på hundarna och fundera på hur man skulle uppfatta det.

FANERDUN/ KINAPROJEKTET, 106 DAGAR TILL INVIGNINGEN.

Hur länge kan Fanerduns VD Mr Luo mörka om förseningen av projektet?

Idag kom också uppgifter i media om att två av styrelsens medlemmar avgår. Lite senare under dagen kom uppgifter om att en av dessa stannar kvar i styrelsen.
Jag har lyssnat på delar av presskonferensen och kan bara konstatera att det är mycket märkligt att Fanerdun kan hålla sig med en så fruktansvärt dålig tolk.
Några riktiga fakta framkom inte under presskonferensen utan det var som vanligt mest svammel om kulturkrockar och så vidare.

Kommer det att så småningom läcka ut uppgifter om varför dessa styrelseproffs valt att hoppa av uppdraget. Det troliga är väl att de inte fått någon insyn i vad som händer i företaget och därför inte anser sig kunna ta ansvar för vad som sker. Styrelsen har med stor sannolikhet inte fått mycket information från Mr Luo som nog anser att han driver detta bäst själv

Om några dagar är det mindre än 100 dagar till invigningen av etapp nr 1 men jag kan inte se någon förändring på byggarbetsplatsen. Följande foto är från den 13 juni.

70599-18Jämför det med följande bild från 14 mars och försök fina fem fel.

image15

Om jag har förstått uppgifter i media rätt så är den enda byggaktivitet som pågår en del arbeten i den befintliga byggnaden.

Man kan ju fråga sig vad Fanerdun skulle ha de 40 st betongarbetare som man annonserade efter i februari. 

Sverige har fler muslimer än Grekland!

Jag och min dotter har haft en skön och avkopplande vecka på ön Samos som tillhör Grekland. En reflektion jag gjorde under denna vecka var att jag såg inte en enda kvinna bära slöja eller liknande.
Varför är detta så märkligt? Jo, Samos ligger endast några få kilometer från Turkiets kust och i Turkiet är ca 55 miljoner muslimer ut av en befolkning på ca 70 miljoner. Att man då inte ser en enda kvinna som bär slöja när det bara är ett stenkast till Turkiet är lite märkligt.

Det som gör saker och ting så intressanta att jag skriver om detta på min blogg är att vi lagom kom igenom tullen på Arlanda innan vi möte den första kvinnan med slöja och sedan kom det fler. Det märkliga är ju att vi i Sverige har mer än 3000 km till närmsta muslimska land.
Ändå har vi invaderats av alla dessa muslimer och invasionen fortsätter i oförminskad styrka med stöd av alla riksdagspartierna.

Varför har inte Grekland invaderats av alla dessa muslimer?

Jag vet varför! Välfärdssystem och bidragssystem i världsklass lockar hit alla.

FANERDUN/KINAPROJEKTET, 118 DAGAR TILL INVIGNINGEN

Enligt tidningsuppgifter i veckan har endast ca 200 andelar av 1000 tecknats avtal på. Det innebär att endast 20 procent av etapp 1 är säkrad, trots att det enligt Fanerduns VD Mr Luo finns 6000 intresseanmälningar. Enligt mina bedömningar är detta alldeles för lite för att köra igång byggprojektet i full skala och detta är med stor säkerhet anledningen till att byggprojektet går på sparlåga eller mer eller mindre står stilla. Projektet är väldigt nära en krissituation skulle jag tro. 

Jag är också övertygad om att de företag som tecknat avtal kan annullera sina avtal om inte utställningshallarna blir i stort sett fulltecknade. 

De problem som hittills uppstått som problem med löner, marknadsföringen i Kina med uppgifter om vårt bidragssystem, fri sjukvård med mera, säkerheten på byggarbetsplatsen och så vidare kanske är ett led i taktiken att skylla förseningarna på svenska myndigheter. 

Nu kommer även uppgifter om att byggelementen inte är godkända enligt svensk byggstandard vilket om inte annat tyder på en inkompetent projektledning från Fanerduns sida. Att skicka byggelement från Kina till Sverige som inte får användas kan inte annat än betecknas som fullständigt katastrofalt projektledarskap.  

Med tanke på de problem som redan varit tror jag alla måste skruva ner sina förväntningar på hur många arbetstillfällen för svenskar denna investering kommer att ge i Kalmar med omnejd. 

Även Kalmar kommun bör nog skruva ner takten i detta projekt för att inte förbruka kommunala skattemedel i onödan, utan istället anpassa det till hur projektet utvecklas. 

Statsbesöket från Kina den 8-10 juni ser tydligen Mr Luo en möjlighet att utnyttja för sin egen marknadsföring av sitt projekt. Han har till och med begärt audiens hos kungen och kommunalrådet Johan Persson spelar med fullt ut. Detta är ingen artighetsvisit utan enbart ett sätt att utnyttja det svenska kungahuset i sin egen marknadsföring i Kina. Marknadsföringen i Kina är allt annat än vad vi tror i Sverige enligt uppgifter från personer med kinesisk bakgrund. 

Den marknadsförs i Kina som 1+3+3.

1 = Ett internationellt företag.
3 = 3 st uppehållstillstånd i Sverige
3 = Utställningslokal + Lägenhet i Sverige + Hus i Kina 

Det som är speciellt intressant är delen om uppehållstillstånd i Sverige. Sydsvenskans reporter Ola Wong avslöjade ju detta under vintern och hotades med bland annat utvisning från Kina. Men enligt uppgift är det en viktig del av avtalen att kunna få tillgång till den svenska välfärden. Om dessa personer från Kina kommer att få permanenta uppehållstillstånd i Sverige så vet ingen var detta kommer att sluta för Kalmars del.
Hur stor anhöriginvandringen kan bli är det ingen som kan sia om. Därför anser jag att dessa kineser endast skall beviljas tillfälliga uppehållstillstånd i Sverige på t.ex. 2 år i taget. Är detta en utav orsakerna till att Fanerdun vill ha 100 procent segregerade bostadsområden i Kalmar. Jag finner det mycket märkligt att majoriteten i Kalmar kommun tillåter en fullständig segregering i nya bostadsområden år 2007 i Kalmar. 

I Kalmarsalen presenterade Mr Luo sina planer under hösten och många var förundrade över varför man valt Kalmar för sin investering. Mr Luo förklarade detta med ett centralt läge i Nordeuropa genom att dra en cirkel runt Kalmar om ca 40 mils radie, vilket då skulle vara förklaringen. Men som alla vet är inte kommunikationer det bästa i Kalmar så detta är egentligen ett ganska eller mycket ihåligt argument.
Jag tror personligen att vår generösa invandringspolitik eller rent ut sagt naiva syn på invandringens konsekvenser och att vi har ett mycket generöst välfärdssystem med barnomsorg, skola, tandvård, fri sjukvård, pensioner/äldreförsörjningsstöd och ett unikt bidragssystem var den absolut viktigaste orsaken för Mr Luo och Fanerdun när de valde Sverige och Kalmar för sitt projekt. Möjligheten att locka personer till Sverige med dessa förmåner och privilegier skulle nog underlätta projektet en hel del. 

Frågan är bara hur lång tid det dröjer innan hela välfärdssystemet rasar samman när alla bara vill utnyttja det och bara en bråkdel bidra till systemet.

NÅGRA "FINA INLÄGG" I DEBATTEN OM ÖKAD FLYKTINGMOTTAGNING

Jag kan inte undanhålla er vissa av de inlägg som uttalades i Kalmar kommunfullmäktige under debatten den 28 maj om ökad flyktingmottagning i Kalmar. Självklart förekom de vanliga flosklerna som mångkultur, berikning, solidaritet, jämlikhet, variation och att Sverige behöver arbetskraft men det kom också mer personliga tolkningar av vissa ledamöters åsikter om invandringen.

Bertil Dahl (v):
"Vi kan inte leva isolerat. Vi måste ta emot människor som behöver vård".
Som kommunalråd kan det väl inte gått Bertil Dahl förbi hur det står till med vården av många gamla svenskar. Att ta hand om våra egna gamla borde vara nummer ett innan vi börjar vårda resten av världen, de har faktiskt betalat skatt under hela sitt liv för detta! 

Abaza Dzenita (s):
"Man flyttar inte till Sverige och lämnar allt för att leva på bidrag".
Om jag förstått rätt så har de flesta enligt egen utsago vid ansökan om asyl redan förlorat allt men det kanske bara är lögn. Statistiken visar på att i visa grupper är bidragsberoendet ca 80-85 procent och det kan väl inte ens Abaza blunda för. Men det är väl svenskarnas fel det också. 

Jonas Löhnn (mp):
"Våra nya svenskar berikar vårt samhälle. Sverigedemokraterna lever för övrigt på bidrag också".
Undrar om det är hedersmord, förtrycket av kvinnor inom islam eller sharialagar han syftar på som berikar vårt samhälle. Skulle för övrigt vara intressant att se en undersökning om hur stor andel av miljöpartisterna som lever på bidrag men det lär vi väl aldrig få se. 

Roland Pettersson (s):
"Sverigedemokraterna avslöjar sig i dag. Jag skäms över er".
Hur insnöad är inte denna socialdemokratiska ledamot i fullmäktige, det var tydligen en nyhet för honom att SD är kritiska till den rådande massinvandringen. Att han sedan skäms är hans eget bekymmer inte mitt, jag skäms inte, utan är stolt över mina åsikter. 

Jonas Lövgren (m):
"Om bostadssituation är löst är det bra med flyktingmottagning".
Det är väl första gången en moderat helt blint litar på det socialdemokratiska kommunalrådet Birgitta Elfström. Problemet var ju det att Birgitta Elfström inte kunde belägga att det i dagsläget fanns en enda lägenhet tillgänglig utav de ca 50 lägenheter som behövs bara under 2007. 

Birgitta Elfström (s), kommunalråd:
"Vi ser inte ökat flyktingmottagande som kostnader".
Detta säger hon samma dag som man varnat för en höjning av kommunalskatten i Kalmar. Vilket hyckleri från denna kvinna, sover inte hon dåligt så finns det inte mycket till samvete där. 

Christina Magnusson (s), socialnämndens ordförande
"Det är som ljuv musik att lyssna till".
Mångkultur är tydligen ljuvmusik för denna kvinna, undrar hur många det är som har samma musiköra. 

Monica Bengtsson (kd):
"Det närmar sig nationaldagen men för sin del hade hon aldrig kunnat sjunga "Jag vill leva, jag vill dö i norden" men nu hade hon kommit på en ny text på sitt dilemma. Hon sjunger "Jag vill leva, jag vill dö på jorden".
Kan någon vara mer politisk korrekt än denna Monica Bengtsson, sorgligt. 

Dessa personer får man debattera med i kommunfullmäktige och med dessa åsikter var det ingen av dem som ville diskutera hur kostnaderna ser ut för flyktingmottagningen i Kalmar. Så den frågan är fortfarande lika obesvarad som innan debatten vilket jag tycker är beklagligt för alla Kalmars innevånare.   

RSS 2.0