PRISMA

Med tanke på mitt blogginlägg om Mango och Tango för några dagar sedan är det intressant att se att SvD har skrivit om Prismasatelitterna och samtidigt slår ett slag för svensk rymdindustri. Läs artikel.

Metroartikel


Några sanna ord!


ENDA PARTIET I MEDVINDEtt annat exempel på att hela sanningen inte återges är opinionsmätningar eller rättare sagt de artiklar som skrivs i mätningarnas kölvatten. Dagens Nyheter är inget undantag utan snarare ett utmärkt exempel på detta idag. När SD får sin högsta siffra någonsin i Synovate skriver DN följande som förklaring (ursäkt?).

"SD har under senaste månaden fått en del uppmärksamhet i medierna och det brukar avspegla sig i opinionssiffrorna."

Att 6,3 procent nu skulle rösta på SD beror således på uppmärksamhet i medierna som "brukar avspegla sig i opinionssiffrorna". Till skillnad från gammelpartierna så smutskastas SD konsekvent i medierna men ändå ger det tydligen pluspoäng i opinionen. När skall dessa skribenter och politiskt korrekta journalister komma till insikten att fler och fler väljare uppskattar vår politik och det budskap vi lyfter fram. Att det mångkulturella samhället inte uppskattas av väldigt många väljare, även personer med invandrarbakgrund.

Att SD:s riksdagsgrupp valt att föra fram vår politik på ett lugnt och sakligt sätt utan överord och vilda utspel har uppenbarligen gått hem hos väljarna. För att kunna göra ett bra arbete i riksdagen krävs väldigt mycket grundarbete med alla handlingar och dokument som måste läsas och utvärderas. Det är så lätt att missa en liten detalj i dessa byråkratiska handlingar som kan leda till skriverier i media. Genom ett gediget grundarbetet så framkommer det oftast vad vi skall föra fram i debatten och sätta våra begränsade resurser på. Innan en debatt tas gäller det att vara påläst så att våra motståndare inte kan säga att vi är okunniga. Vi väljer därför våra debatter och utspel och vem som skall ta dem med stor omsorg och det är med stor säkerhet en av orsakerna till att alla opinionssiffror pekar uppåt.

ALDRIG HELA SANNINGENAntalet artiklar, debattinlägg och blogginlägg om utvisningar av kristna till sina hemländer har under en längre tid fyllt tidningar och bloggar. Alla politiskt korrekta personer har bidraget till detta på det ena eller andra sättet. Det har också blivit populärt att konvertera från islam till kristendom för att kunna få uppehållstillstånd och dessa personer har också fått mycket uppmärksamhet.

Förhållandena i dessa personers hemländer beskrivs i hemska ordalag och ett ”bevis” för att de inte skall utvisas. Det har skrivits många spaltmeter om individer och hur omänskliga våra myndigheter är som verkställer dessa utvisningar till dessa barbariska länder.Det som jag finner mycket märkligt är att ingen av dessa skribenter med så mycket som ett enda ord omnämner varför de kristna förföljs i deras hemländer. Ännu mindre skrivs det om vilka som står bakom denna förföljelse. I de flesta andra samhang brukar orsakerna till en förföljelse eller liknande belysas mycket kraftfullt. Inte minst av kvällspressen som kan ägna flera uppslag i tidningen till att analysera en händelse. När det gäller muslimernas förföljelse av kristna i dessa länder så är media mer eller mindre tysta. Den politiska korrektheten gör det omöjligt att skriva om hur muslimer mördar kristna bara för att de just bara är kristna. Rädslan för att ge Sverigedemokraterna gratispoäng är beklämmande och visar på ett frapperande sätt vilka ”duktiga” journalister vi har på tidningsredaktionerna. Eller är det så att dessa journalister räknar med att alla är så informerade om dessa våldsdåd mot kristna i MENA-länderna att  det är ointressant för deras läsare.

I media skulle troligen an analys ge vid handen att det handlar om en och annan enstaka galning som mördar kristna t.ex. i Irak. Det har givetvis förstås inget med islam att göra i svensk pk-media.

Ikväll tittade jag på Wallanderfilmen ”Hämnaren”
och kunde inte annat än reflektera över hur Henning Mankell har politiserat denna film. En svensk terrorist och självmordsbombare, dessutom förföljda och oskyldiga muslimer som trakasserades av SÄPO. Undrar hur många som funderade över det budskapet från Henning ”Ship to Gaza” Mankell.


GAMMELPARTIERNAS VALANALYSER

Per Gudmundsson skrev efter debatten om våldsbejakande extremister i riksdagen att om Jimmie Åkesson säger att ett plus ett är lika två måste andra säga tre. En väldigt slående liknelse över hur gammelpartiernas företrädare agerar.

Barometerns ledarskribent Alice Teodorescu har återigen skrivit en läsvärd ledare, där Socialdemokraterna skjuts i sank.

”Socialdemokraternas kris fördjupas för var dag som går. Partiet har inte råd att begå samma misstag ännu en gång. De har inte råd att ägna sig åt genuscertifierad symbolpolitik.”

Alice Teodorescu skriver på ett rakt och konkret sätt utan en massa svammel.

”Valet förlorades för att politiken saknade substans. Att påstå något annat är att tillmäta Sahlin lite väl stor betydelse.”

Här anser jag att Alice Teodorescu slår huvudet på spiken, minst sagt. Detta har ingen av socialdemokraternas alla valanalyser kommit fram till.

Snart har alla partier i 7-klövern kommit med sin valanalys och det är faktiskt väldigt intressant att lyssna till de ansvariga för dessa valanalyser och vilka orsaker till det dåliga valet man funnit eller rättare sagt tror sig funnit. Senast var Annie Johansson ut och berättade om vad Centern gjorde för fel och hur man skall rätta till detta. Igår samlades Kristdemokraterna till kommundagar och KD har också kommit med några slutsatser om hur man skall vända den negativa trenden för partiet.

Analyserna är mer politiskt korrekta än den politik och de valmanifest dessa partier förde i valrörelsen.
Ingen av dessa partier har än så länge tagit upp invandringspolitiken och integrationspolitiken eller massinvandringen med dess konsekvenser för den svenska befolkningen och välfärden. Brottslighet, våldtäkter, otrygghet, bidragsfusk, islamisering, försämrad skola, försämrad omsorg och så vidare som följer i massinvandringens spår har ingen plats bland partiernas valanalyser. Beröringsskräcken för dessa samhällsproblem och dess orsaker är stora tabun för de etablerade partierna. Istället haglar det med politiskt korrekta floskler.

Jag kan inte annat än skratta varje gång dessa toppolitiker uttalar sig i media i sina avancerade valanalyser som föregåtts av månader av arbete men där skygglapparna monterades långt före valet och trots katastrofala valresultat ännu sitter fastklistrade på dessa toppolitiker.

Som Sverigedemokrat skall jag givetvis inte vara ledsen för detta då vi får fortsätta som ensamma spelare på vår planhalva medan gammelpartierna fortsätter att slås på sin planhalva om ett krympande antal väljare, då fler och fler väljare ansluter till Sverigedemokraternas planhalva.


JAN RUME

Många undrar säkert vem Jan Rume är?

Läs denna artikel i Aftonbladet så framgår det säkert vilken människa detta är. Enligt Aftonbladet har Jan Rume levt på socialbidrag i 14 år.

Jag behöver inte veta mer, det är fullt tillräckligt! Han är mycket aktiv på nätet dygnet runt och har tydligen kunskaper om datorer och programvaror för att kunna agera som ett "troll" på nätet. Detta innebär i praktiken att han borde stå till arbetsmarknadens förfogande och inte leva på socialbidrag.

Dra in socialbidraget så att Jan Rume blir tvungen att försörja sig genom hederligt arbete vilket han genom sitt bloggande uppenbarligen bevisar att han klarar med lätthet.

Det är dags för samhället att agera!

Jag är personligen trött på att ständigt behöva städa efter Jan Rume!

UPPDATERING!

Han är inte medlem i SD sedan flera år utan numera medlem i Piratpartiet där han förmodligen inföskaffat sina kunskaper att agera svårstoppat "troll" och stalker på nätet.

Flashback, Spikharry, Expo, Sydöstran,


MANGO OCH TANGO


Rymdbolaget.

Studiebesök är många gånger en ögonöppnare, ibland lite mindre och ibland betydligt mera. Besöket vid Rymdbolaget i tisdags kväll tillsammans med nätverket för rymdfrågor i riksdagen blev en rejäl ögonöppnare för mig och samtidigt fick alla information om hur saker och ting fungerar i verkligheten. Bara det faktum att vi i Sverige saknar en rymdpolitik är anmärkningsvärt då allt mer av våra kommunikationer sker genom satteliter.

Rymden är med andra ord en del av vår infrastruktur som vi dessutom saknar en politik för!

Hur många av mina läsare har hört talas om Tango och Mango? Några kanske känner till att det är namnen på två satelliter. Att dessa satelliter också är svenska känner säkert inte många till. Att de dessutom är utvecklade av Rymdbolaget och byggda av Rymdbolaget är nog okänt för många. Den enda som inte gjorts i Sverige är uppskjutningen av satelliterna som gjordes Ryssland i juni 2010.

”Prisma är ett svensklett satellitprojekt som syftar till att utveckla och kvalificera ny teknologi som är nödvändig för framtida forskningsprojekt. Många av dessa projekt innefattar formationsflygning och rendezvous, dvs flera rymdfarkoster som kan kommunicera och interagera med varandra med hög precision med avseende på geometri och relativa avstånd.” 

Läs mer om Prismaprojektet här. Missa inte bloggen och där du kan läsa om projektet.

Nu tror säkert alla att man på Rymdbolaget är nöjda men så är inte fallet. Jag fick höra ganska hårresande saker av de anställda.Satelliterna Mango och Tango kontrolleras från ett kontrollrum i Solna. Därifrån styrs också alla experiment som utförs av satelliterna. Nu har Rymdbolaget inte längre pengar att driva projektet längre och tvingas nu låta Tyskland ta över kontrollen över satelliterna. Det som är än mer horribelt är att svenska Rymdstyrelsen har gett Rymdbolaget 3 miljoner kronor för att utbilda tyskarna på att kunna köra satelliterna. Tyskarna betalar inte ens för sin egen utbildning, utan det gör vi skattebetalare. En anställd var mycket upprörd över detta och jag har full förståelse för detta. Om Rymdbolaget istället fått dessa 3 miljoner kronor kunde de fortsätta köra sina egna satelliter under många månader.

Det som är än mer för jävligt är att Rymdbolaget inte längre klarar att driva verksamheten vidare inom divisionen Satellite och försöker nu sälja detta högteknologiska företag som ligger i världsklass. Det kommer nu med stor sannolikhet hamna i händerna på kanske Kina, Indien eller något annat land som satsar på framtiden i rymden.

I ägardirektiven kräver staten en avkastning på 10 procent från Rymdbolaget. Jag anser att detta är ett minst sjukt krav på ett företag som till stor del sysslar med innovationer. Att staten ställer ett sådant krav på ett producerande företag som t.ex. LKAB har jag full förståelse för men inte på Rymdbolaget som till stora delar utvecklar framtiden är mycket märkligt.

Rymdstyrelsen är den myndighet som har ansvaret för ca 1 miljard kronor som regeringen ger i anslag varje år till Rymdstyrelsen. Enligt anställda på Rymdbolaget försvinner upp till 80 procent av dessa anslag ut ur Sverige till ESA (European Space Agency), vilket innebär ca 800 miljoner kronor varje år. Dessa pengar går till stora delar till det franska Arianeprojektet.

Som vanligt är den svenska godheten enorm och som vanligt går det ut över svenska intressen och därmed också svenska företag.

I Rymdstyrelsens egna strategidokument har jag plockat några citat.

”Rymdstyrelsen finansierar forskning och teknikutveckling för att Sverige ska ha tillgång till rymdinfrastruktur samt för att internationellt konkurrenskraftiga svenska rymdföretag och forskargrupper ska kunna utvecklas.”

”Rymdstyrelsen måste göra prioriteringar och därpå kommer det att följa neddragningar inom vissa områden för att frigöra medel för att kunna utveckla svensk rymdverksamhet.”

”För största möjliga utväxling kommer Rymdstyrelsens satsningar att fokuseras på teknik som både understödjer verksamheten i rymden och bidrar till tillträdet till rymden samtidigt som de har potential att bidra till tillväxt genom att företag växer.”

Det är dags för Rymdstyrelsen att leva upp till sina egna strategidokument istället för att pumpa ut svenska skattemedel till Europeiska projekt där georeturen (återbäringen för Sverige) är minimal enligt statistik.

 


BAROMETERNS HYCKLERI

För några år sedan använde jag en bild på min blogg som jag tog från Barometern. Det dröjde inte länge innan jag fick en faktura på 6000 kronor för att jag hade använt upphovsrättsskyddat material. Efter ett möte med Barometerns Gunilla Sax där jag hade tagit med mig en hel rad bevis på hur andra politiker i Kalmar från de så kallade etablerade partierna även använt bilder från Barometern lyckades jag nå en uppgörelse om ett lägre belopp men ändå ett 4-siffrigt belopp.

För snart två veckor sedan gjorde jag Gunilla Sax och Barometern uppmärksam på att Alexander Louhichi använde Barometerns bilder på mig på sin blogg. Gunilla Sax svarade att hon skulle ”ta itu med frågan”. Jag kan bara konstatera att fortfarande har inget hänt, gissningsvis har det betydligt lägre prioritet när det inte gäller en sverigedemokrat.

Min blogg har dessutom nu plockats bort från Barometerns blogglista
. Jag har funnits på denna sida med en länk till min blogg under lång tid men nu har tydligen Barometern gjort ett ”översyn” som inneburit att en riksdagsman från Sverigedemokraterna inte längre platsar på Barometerns blogglista. Är det möjligen Ulf Wickbom som nu skaffat sig sådan makt på Barometern att han även styr över censuren på Barometerns webbredaktion.

Jag tycker det är ett ynkligt agerande från Barometern. Jag kallar det för hyckleri!

Det enda ljuset i mörkret hos Barometern är ledarskribenten Alice T. Idag har hon en ledare om gårdagens debatt i riksdagen om våldsbejakande extremism som jag tycker är riktigt bra. Hon kallar Sven-Erik Österberg för oseriös vilket är sant, synd att Alice inte uppmärksammade Österbergs groda med att koppla ihop vitmaktrörelsens koppling till bruksorter. Frågan är hur länge det dröjer innan detta ljus i mörkret släcks hos Barometern. Varje gång jag uttrycker positiva tankar om Alice T så blir säkert hennes situation svårare på Barometern.

När man sedan läser Peter Akinders ledare på samma tema i Östran så får man ett utmärkt exmpel på vad politisk korrekthet innebär. Peter Akinder har använt hela sin intelektuella förmåga av politisk korrekthet för att kunna skuldbelägga SD. Peter Akinder är så hjärntvättad som det överhuvudtaget går att bli. Av en ledarskribent borde man kunna kräva något mer. Rubriken på ledaren säger en hel del. "De illvilliga predikanterna, När Sverigedemokraterna sår fördomar får vårt samhälle skörda hat och motsättningar".

Det är som att säga att Ådalen-skotten var arbetarrörelsens eget fel!


FARHÅGORNA BESANNADESFarhågorna besannades under dagens debatt i kammaren om våldsbejakande extremism. Företrädare för 7-klövern med Beatrice Ask i spetsen föredrog att prata om all annan extremism än just den extremism som många svenskar idag upplever som det största hotet mot Sverige och dess innevånare. Islamisternas terror kan drabba vem som helst i det svenska samhället till skillnad från vänster och högergrupperingar som i stor utsträckning angriper varandra.

Vänsterpartiets Lena Olsson hade nog missuppfattat debatten då hon ägnade det mest av sin talartid åt rasism, den omvända rasism som idag blir allt mer påtaglig i samhället blundade hon däremot helt och hållet för.
Alla partier utom SD ägnade sig åt att förminska hotet och den verklighet som råder i vårt land och i hela världen där vi dagligen kan läsa om terroristhandlingar utförda av islamister. Oavsett om det sker i Ryssland, Irak, Egypten, Thailand, Somalia eller i Sverige så är det lika hemskt och oförsvarbart.

Jag hade ändå hoppats att debatten skulle varit något mer inriktat på de terrordåd som utförts och de som planerats i Skandinavien men så blev inte fallet och jag hoppas verkligen att de som såg eller lyssnade på debatten uppmärksammar detta faktum. Jag hoppas att även media uppmärksammar hur räddhågsna först och främst de rödgröna företrädarna är för att debattera islamism. Johan Persson (FP) var väl den enda som ändå snuddade vid detta.

Maria Ferms (MP) falska påhopp på SD och Jimmie Åkesson i sitt 4-minutersinlägg var långt under bältet men understryker samtidigt Miljöpartiets ”extremistiska” hållning i invandringspolitiken. Varför skickade inte Miljöpartiet fram Mehmet Kaplan i denna debatt?

Jag vet inte om jag hörde fel men jag uppfattade det som att Sven-Erik Österberg gjorde sig skyldig till ett riktigt påhopp på Socialdemokraternas rötter när han antydde att bruksorter och vitmakt miljöer hörde samman. Det borde fått många att höja på ögonbrynen. Om jag nu inte hörde fel.

Jimmie Åkesson följde sin linje väl, trots det kompakta motståndet från övriga partier. Slutklämman i hans sista anförande var precis det jag efterfrågat på min blogg vid ett flertal tillfällen. Nämligen att vi vill se så kallade ”moderata muslimer” trädda fram och försvara Lars Vilks rätt att publiceras sina karikatyrer och Nerikes Allehandas rätt att publicera teckningar som kan vara provocerande för muslimer och därmed visa att man står bakom pratet om ett öppet samhälle med demokrati och åsikts och yttrandefrihet.

Det kanske mest skrämmande var ändå kanske det raljerande som jag blev åhörare
till efter debatten utanför plenisalen då några kvinnor från de rödgröna ”skojade” om islamism. Någon var nykterist och undrade om hon då kunde räknas som islamist, en annan hade inget emot halalkött och undrade om hon då också kunde kalla sig islamist. Detta visar på en skrämmande naiv inställning till islamism som ideologi. Jag undrar om de även skojar om självmordsbombaren på Bryggaregatan på samma sätt. Mycket skall man få höra innan öronen trillar av!

Min uppfattning är att debatten borde gynna SD då övriga partier så fullständigt mer eller mindre vägrar debattera enbart islamism och islamister, utan istället låter debatten handla om andra liknande problem i samhället.

SR, SVT, Expressen, Aftonbladet, SvD

UPPDATERING

Richard Jomshof har skött debatten om skolan
på ett alldeles strålande sätt. Jag tror att många ledamöter och politiska journalister uppskattar hans anförande under debatten. Jag tror även att de är lite anvundssjuka över att inte kunna uttrycka samma saker på grund av den politiska korrektheten.

Miljöpartiets debattör Jabar Amin föreslog att utbildning i grundskolan skulle ske på flera språk och uppgav Botkyrka kommun som ett exempel. I Botkyrka kommun är svenskar sedan några år i minoritet. Är det den utveckling som övriga Sverige nu väntar på. Då pratar miljöpartiet inte integration eller assimilering utan en lagfäst segregation av vårt land. Ännu ett exempel på miljöpartiets extremistiska invandringspolitik som skrämmer mig. 

Det märkliga är att de punkter som Richard Jomshof tagit upp i sina anförande inte får något gehör från något av de andra partierna. Jag undrar vad sveriges lärara anser om debatten och framförallt sveriges elever. Richard Jomshof har helt säkert övertygad mer än 5-6 procent av de som lyssnat på denna debatt. Därmed har SD gjort storslam i dagens debatt.


EN DAG

Tänkte delge er lite om min tisdag som riksdagsman för Sverigedemokraterna.

Dagen började tidigt med att klockan ringde ca 05:00. Upp och iväg till flyget med avgång till Stockholm 06:25. Var på plats på mitt arbetsrum i riksdagen strax efter 08:00. En hel del post och ca 100 nya mail i inboxen att ta hand om.

Fick besked om att Mattias Karlsson var sjuk och att jag därmed fick hoppa in i Kulturutskottets möte Kl. 11:00. Hade givetvis ingen möjlighet att läsa in mig på handlingarna utan fick information från Mattias via vår kanslichef Valtersson hur jag skulle agera och vilka motioner vi skulle bifalla eller avslå.

Efter lunch hade vi en EU-utbildning på nästan två timmar som hölls av EU-upplysningen i riksdagen. Om ni bara visste hur mycket EU styr över verksamheten i riksdagen och hur illa ställt det är med den svenska suveräniteten.

Vid 16:00 startade vårt SD-gruppmöte, där vi diskuterar aktuella frågor och planerar veckan. Mötet avslutades vid ca 17:45.

Dagen var inte slut med det. Lars Isovara och jag hade även anmält oss till ett nätverk i riksdagen som intresserar sig för rymdfrågor. Så kvällen var vikt för ett studiebesök på Rymdbolaget i Solna. Ett mycket informativt besök och som visade på hur pass duktiga vi i Sverige är på detta. I besöket fick vi även se kontrollrummet varifrån satelliterna Tango och Mango styrs från. Några sanningar om hur illa vi sköter denna högteknologiska industri uttalades från företrädarna från Rymdbolaget som är ett statligt aktiebolag. Det är nog värt ett eget blogginlägg tror jag.

Hemma vid ca 22:00 och ganska trött efter en lång dag.


MISSFÖRHÅLLANDE PÅ SAMHALL I KALMAREnligt uppgifter till bloggen skall det råda stora missförhållanden på Samhall i Kalmar. Hot och trakasserier skall förekomma. En anställd skriver följande till mig.

”Här på min arbetsplats ser jag dagligen hur svenskar oftast äldre människor med olika form av handikapp behandlas jättedåligt av andra anställda muslimer.”

”Det har förekommit knivhot och andra form av hot men allt hemlighålls.”

Att det även förekommit knivhot och andra former av hot utan att ledning på Samhall gjort någon polisanmälan är mycket anmärkningsvärt och tyder på stora missförhållanden på Samhall-tvätten. Ingen av de anställda vågar ta upp problemen då det riskerar sina arbeten och att anklagas för diskriminering av andra anställda och ledningen.

Samhall skriver på sin hemsida följande.

”Samhall har en unik kunskap om hur man matchar rätt person med rätt uppdrag. Det skapar kompetenta, trygga och dedikerade medarbetare. Med våra 20 000 medarbetare har vi en mångsidighet och spetskompetens som få företag kan överträffa.”

I Samhalls uppförandekod kan följande läsas.

Jämställdhets- och mångfaldspolicy
Samhall ska främja lika rättigheter och möjligheter oavsett funktionsnedsättning, kön, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion/annan trosuppfattning eller ålder samt hindra diskriminering på sådana grunder.

- Diskriminering, mobbning eller trakasserier accepteras inte i någon form.

Stora ord från ledningen av Samhall verkligheten ser dock annorlunda ut om man skall tro dessa uppgifter.

”Han har blivit hotad av en muslim från Bosnien som höll kniven i handen och det är inte första gången det händer. Det finns också äldre människor på tvätten som inte mår bra på sin arbetsplats eftersom dem muslimer pratar på sitt eget språk och visar ingen respekt för sina svenska arbetskamrater. Det har pågått i många år utan att någon har gjort något åt det. Allt hemlighålls så att det ska se fint ut i statistiken.”

Enligt uppgift skall även en kvinnlig chef sagt upp sig på grund av att hon inte klarade av pressen och hoten på arbetsplatsen.

Att ovanstående missförhållande inte polisanmäls är upprörande. Att dessutom personalen är skrämd till tystnad liknar rena gestapofasoner. Frågan är om det finns något fackförbund som bryr sig om arbetstagarna på Samhall. Kan det vara kommunals medlemmar?

Kalmar kommun är dessutom en stor uppdragsgivare för Samhall-tvätten i Kalmar och därmed ligger även ett ansvar på Kalmar kommun.

Uppgifterna överensstämmer med andra uppgifter jag fått från andra arbetsplatser där muslimer arbetar och har svårt att respektera kvinnliga arbetskamrater och speciellt kvinnliga arbetsledare och chefer. Även om det inte förekommit knivhot på dessa arbetsplatser så ställs kvinnliga arbetsledare inför "mångkulturella" problem.


UTEBLIVET KAOSSIFO:s senaste undersökning bekräftar att SD etablerat sig på en betydligt högre nivå än valresultatet och det är ett rakt och ärligt svar från väljarna att vi klarat inträdet i riksdagen på ett mycket bra sätt.

Det kaos som Fredrik Reinfeldt så hotfullt varnade för i valrörelsens sista skälvande dagar har givetvis uteblivit.B&B har nog skapat mer kaos för regeringen och Fredrik Reinfeldt än vad SD skapat. Det är lite märkligt att Abderizak Waberi är så tyst! I denna fråga gäller det asylsökande från Irak en fråga som borde intressera Waberi. Har Waberi fått munkavel av Reinfeldt och Schlingman. Har han aldrig något att säga till media eller i andra forum. För den som inte sett dessa fotomontage kan jag inte låta bli att undanhålla er denna länk som kanske beskriver utvecklingen inom nya moderaterna.

Enligt undersökningen är SD tredje största parti bland männen men bara sjunde parti bland kvinnor. Vilket parti som har mindre andel kvinnor än SD framgår tyvärr inte av artikeln i SvD. Varför attraherar inte SD fler kvinnor? Här ligger en stor utmaning de kommande åren fram till 2014. Jag tror dock att vårt inträde i riksdagen även kommer innebära att vårt utrymme i media kommer att bräddas. De senaste dagarna har vi fått rubriker runt utförsäljningen av statliga företag. Strax före jul kom frågan upp om riktlinjer för bemanningen inom demensvården. Denna fråga borde intressera många kvinnor inte minst inom vården och omsorgen.

I fredags var jag ute och träffade lite folk och träffade bland annat en kvinna vars man röstade på SD men inte hon, även om hon sympatiserade med mycket av vår politik. Om vi kan få dessa kvinnor att ta steget till att rösta på SD har vi med stor sannolikhet ytterligare 1-2 procent väljarstöd vilket med stor sannolikhet skulle leda till att vi också blir tredje största parti. Det är inte bara frånvaron av kvinnliga företrädare som saknas utan även ett större fokus på skolan, vården och omsorgen för att SD skall växa ibland kvinnorna. Jag har dock noterat att intresset från kvinnor har ökat sedan valrörelsen men vi behöver driva på utvecklingen.

SvD,


B&B I BLÅSVÄDER

Att säga att irakier som kommer till Sverige är lågutbildade (vilket givetvis är sant), att säga att det finns problem med hederskultur (vilket givetvis är sant), att de inte har yrkeskunskaper (vilket givetvis är sant), att de inte har några språkkunskaper (vilket givetvis är sant), att de därmed är svårintegrerade i det svenska samhället (vilket givetvis är sant), att Sverige ställer som motkrav ett återvändandeavtal om man skall öppna en ambassad i Bagdad (motkrav är givetvis självklart vid avtal mellan stater) har fått det politiska etablissemanget som höll kramkalas i riksdagen så sent som i onsdags att gå i spinn med bland annat KU-anmälningar.


Ett mycket avslöjande bevis över hur ankdammen Sverige fungerar bland den politiskt korrekta överheten.

Jag vet inte om jag skall skratta eller gråta av förundran!

Tänk om dessa personer blev lika upprörda av att flera tusen så kallade flyktingar och skyddsbehövande varje vecka åker till Irak på semester för svenska bidragspengar. Då blir det minsann inga KU-anmälningar mot Billström.


BLI MEDLEM NU!

Sverigedemokraterna har snart 6000 medlemmar, det fattas drygt 100 medlemmar. Medlemsökningen ligger på ungefär 40 procent varje år. Svealand och Norrland ligger medlemsökningen ännu högre men då från lite lägre nivåer men det bådar gott inför framtiden att medlemstillströmmingen är så stor.

I Kalmar hade vi en medlemsökning med ca 40 procent 2009 och 39 procent 2010.

Ta chansen att bli medlem idag!

Opinionen håller på att svänga väldigt kraftigt när det gäller Sverigedemokraterna. Allt fler blir positiva till SD. Jag märker denna förändring mer eller mindre dagligen i alla de som kontaktar mig via bloggen, mail, telefon eller som jag träffar. Antalet personer som kontaktar mig och berättar om missförhållanden i samhället blir bara fler och fler. Jag har fått uppslag på flera intressanta berättelser bara den senaste veckan som kan leda till avslöjanden på bloggen.

Trots Aftonbladets försök att koka soppa på en spik så märker jag även en förändring i media och bland andra politiker, åtminstone de politiker som har ögonen något så när öppna. Andra kommer aldrig se problemen i samhället även om de presenteras på parkett.

Ett exempel på detta var det inslag i Studio Ett idag med rubriken Integration eller Assimilering. Av inslaget framgår det hur tabubelagt ordet och betydelsen av assimilering är. Lyssna på inslaget.

Om Sverigedemokraterna än en gång ökar sitt valresultat med 100 procent även 2014 kommer SD behöva 2000-2500 politiker över landet.

Bli medlem nu!


NY TAKTIK FRÅN DE RÖDGRÖNAIdag följde jag i stort sett hela partiledardebatten live i kammaren. Jimmie skötte sig med den äran även idag. Vi skall vara väldigt glada och belåtna med en sådan klippa som partiledare.

Det mest anmärkningsvärda under hela debatten var nog att de rödgröna avstod ifrån att ta replik på Jimmie Åkessons anförande. Var detta en ny rödgrön taktik eller bara ett uttryck för att de rödgröna är ointresserade av kriminalpolitik och invandringspolitik? Eller var det så att dessa ”före detta partiledare” inte vågade ta debatten med Jimmie Åkesson.

Statsminister Fredrik Reinfeldt avstod också replik på Jimmie Åkesson och skickade istället fram Jan Björklund och Göran Hägglund. Väldigt fegt enligt socialdemokratiska ledamöter i riksdagen! Men vi vet ju varför! Statsministern kan ju inte vinna en debatt mot Jimmie Åkesson då han måste övertyga mer än 90 procent av åhörarna.

Hur som helst så framgick det under den övriga debatten och 7-klöverns partiledares anföranden att man är nöjd med utvecklingen av det mångkulturella Sverige. De integrationsproblem som finns är bara någon form av ”växtvärk” i det mångkulturella Sverige där mångfalden kommer att lösa alla problem på sikt, om man bara väntar och skjuter till mer resurser till utanförskapsområdena. Jisses så naiva och verklighetsfrånvända dessa partier är.

Maria Wetterstrands raljerande angrepp på Danmark från talarstolen i Sveriges riksdag borde ha hörts ända till Köpenhamn men det kan hon väl kosta på sig då hon lämnar sin position som språkrör. Att kritisera Finland för sin restriktiva invandringspolitik vågar hon nog knappast.

Jan Björklunds jämförelse med att vi numera borde vara lika rädda för Tranåsbor som invandrare med tanke på självmordsbombaren i Stockholm fick nog en och annan att undra hur det stod till med Jan Björklunds logik. Men vill man raljera och nonchalera hotet från islamister kan man ju uttrycka sig som Jan Björklund. Jag tror att en och annan Tranåsbo som hörde detta blev något irriterad på folkpartiets partiledare.

Mona Sahlin lovade återigen att socialdemokraterna aldrig kommer samarbeta med SD och inte hennes efterträdare heller. Vi får väl se hur det blir med detta när partiet förlorat ännu fler väljare. Under Jimmie Åkessons anförande satt hon mest med ett hånfullt leende på läpparna.

När det gäller Lars Ohly noterade jag exakt samma sak som Jimmie Åkesson tog upp i sin replik att Ohly kallade en avvisning av ca 20 personer till Irak för massavvisning. Däremot är 100 000 uppehållstillstånd varje år till Sverige inte massinvandring enligt samme Ohly. Jag tar mig för pannan men samtidigt förstår man hur vänsterpartistisk logik fungerar.

Ikväll skall jag vara kuturell och se utställning Terrakottaarmén från Kina ;-)


ÅRETS HYCKLERI

”Socialistinternationalen tog igår beslutet att partiet Demokratisk konstitutionell samling (RCD), som den före detta tunisiske presidenten Zine el-Abidine Ben Ali tillhör, ska uteslutas ur den världsomspännande organisationen för arbetarpartier.”

Under 23 års diktatur har alltså detta parti varit medlem i denna organisation för arbetarpartier. När diktatorn tvingas på flykt utesluts hans parti av socialistinternationalen. Läs här.

Vilket hyckleri!

Som socialdemokrat skulle jag skämmas!Sedan måste jag säga att jag är väldigt trött på allt klagande över att SD:s webbsidor fungerar så dåligt då partiet fått ”hundratals miljoner” kronor sedan SD kom in i riksdagen.

Jag har inte full insikt i Sverigedemokraternas ekonomi men en sak vet jag och det är att några sådana fantasisummor har partiet inte fått. De skribenter bland kommentarerna som annars misstror å det grövsta när det skrivs artiklar i Aftonbladet och Expressen om SD och invandringen, litar uppenbarligen på samma tidningar när det gäller pengar till SD. Vet inte om jag skall skratta eller gråta.

De ”stora” pengarna faller ut i partistöd hos kommuner och landsting. Inga av dessa partistöd har ännu betalats ut för 2011, dessutom skall en del av dessa pengar slussas vidare till riksorganisationen. När detta görs beror på betalningsviljan hos kommunföreningar och distrikten. Gissningsvis kan det dröja till april-maj innan dessa pengar börjar komma in till riksorganisationen. Det innebär enligt min uppfattning att det minst kommer dröja till sommaren innan nya webbsidor som t.ex. en förbättrad SD-kuriren publiceras. En nättidning i nytt utförande kan tidigast vara i drift under hösten. Det är den bistra verkligheten som vi måste inse existerar, utan pengar kan vi vara sig köpa tjänster eller anställa personal.

Uppfattningen att SD ”vadar” i pengar har också fått till följd att en rad människor som tidigare hjälpt till ideellt idag kräver ersättning för sitt arbete, vilket i praktiken innebär att vissa arbetsuppgifter avstannat mer eller mindre helt och hållet.

Försök att förstå att allt inte är så enkelt och ha lite tålamod innan ni klagar. Partiledningen är medvetna om problemen men vill inte göra några provisoriska lösningar utan hitta de rätta plattformarna som vi kan leva med under ett antal år, minst över valåret 2014.


JAG BLIR RÄDD FÖR ALEXANDER LOUHICHI

På plats i Stockholm igen. SD har haft en heldagskonferens om utvecklingen av partiet de närmaste fyra åren. Många intressanta förslag har diskuterats och nu får vi bara hoppas att dessa förslag blir verklighet. Då kan vi se fram mot en mycket intressant mandatperiod och 2014 med dubbla val. Det kommer hända saker på nätet men det kommer sannolikt att ta tid innan det är uppe. Alla skall veta att det kommer jobbas på detta!

Barometern har idag en sammanställning
på hur ofta riksdagsledamöterna från Kalmar län omnämnts i tidningen sedan valet. Intressant att jag är mer omnämnd än flera socialdemokratiska och moderata ledamöter. Dessutom saknas moderaten Jörgen Andersson i sammanställningen. Har inte Barometern koll på länets riksdagsledamöter?I snitt innebär det ett omnämnande varannan dag i Barometern.


Tidningen Världen idag hade i fredags en väldigt skarp ledare. Med tanke på den ”debatt” som pågår med Alexander Louhichi tänkte jag citera några stycken från Mats Tunehags ledare.

”Islam är inte en privatiserad religion, utan ett religiöst och politiskt system. Där detta system får avgörande inflytande, går friheten ut och förtrycket in.”

Det är märkligt att svenskar ofta ropar på dialog med exempelvis islamska terroristgrupper som Hamas, men man kan inte ens säga hej till Jimmy Åkesson. De som efterlyser dialog med ”moderata muslimer”, borde kanske också kräva dialog med ”moderata Sverigedemokrater”.
Men vad är moderat islam? Samtliga 57 muslim­ska länder i världen vill att det globalt ska vara förbjudet att kritisera islam och Muhammed. Den pakistanske guvernören som mördades nyligen ifrågasatte landets blasfemilag. Men 500 moderata imamer har sagt att man inte ska sörja guvernörens död för blasfemilagen är bra. Man hotar med att den som sörjer ska gå samma öde till mötes som guvernören.
Många i Pakistan anser att självmordsbombande är fel, men 75 procent, cirka 140 miljoner pakistanska muslimer, menar att den som lämnar islam bör bestraffas, gärna med döden.Alexander Louhichi får väl även låta sin förståelse, tolerans och kärlek även omfatta Mats Tunehag.

Så mycket förståelse, tolerans och kärlek innehåller dock inte detta ljudklipp som Alexander Louhichi publicerat på sin blogg. När han i detta ljudklipp angriper Samuel Älgemalm från Växjö för att han bytt ut sitt gamla namn Muhammed till Samuel lyser istället hatet igenom i detta ljudklipp där Alexander Louhichi verkligen visar sitt rätta jag.

Här handlar det inte om förståelse, tolerans och kärlek utan förtryck, intolerans och hat. Jag blir rädd när jag lyssnar på detta ljudklipp!

Lyssna på ljudklippet!


SD 7,1 PROCENT OCH UPPDRAG TILL RUT

En ny opinionsundersökning från Skop ger SD 7,1 procent. En ny toppnotering hos Skop. Trenden är solklar för SD och frågan är hur länge den kan hålla i sig. Jag är övertygad om att alliansen och de rödgröna just nu är väldigt ”bekymrade” över våra framgångar i opinionen och hur de skall tackla detta. Socialdemokraterna kommer nog snart in i stadiet av kannibalism inom partiet om kräftgången fortsätter i opinionen. Kan bli riktigt roligt att se hur man hanterar detta.

I SVT:s dokumentär ”100 dagar” kunde man höra följande.

”Att klimatet har förändrats håller flera riksdagsledamöter med om.

-Jag satt i riksdagen under förra mandatperioden också, och det är stor skillnad. Sådan här hätsk stämning har det inte varit tidigare, säger riksdagsledamoten Fredrik Schulte (M).

-Det visar att de har levt i en skyddad verkstad alldeles för länge, säger riksdagsledamoten Kent Ekeroth (SD).”

Kan bara instämma i Kents analys. Riksdagen måste ha varit en skyddad verkstad tidigare och alliansens och de rödgrönas ledamöter måste tycka det är hemskt jobbigt nu. Inte undra på att Moderaterna kunnat köra över Socialdemokraterna utan att någon riksdagsledamot reagerat från Socialdemokraterna när de levat i denna skyddade verkstad, utan någon ”hätsk debatt”.

Det är en del som undrar över RUT:s uppdrag att ta fram kostnaderna för invandringen. Jag har ingen information om hur länge det dröjer innan RUT presenterar sitt resultat. Men som flera personer varit inne på i kommentarerna så var RUT:s chef uppgifter i media den 27 oktober mycket oroande.

"- Är det en omfattande begäran kan det ta tid för oss. Det är vi som bestämmer vilka metoder som ska användas och hur det ska redovisas. Analysen ska alltid göras på ett opartiskt sätt, säger Gunnar Fors, chef för RUT."

Personligen tror jag inte på att ställa en fråga så generellt. Jag anser att frågan måste ställas på ett helt annat sätt. Den skall delas upp i en hel mängd delfrågor. Jag skulle göra det ungefär enligt den här principen där jag delar upp rättsväsendet i ett antal uppdrag till RUT. På samma sätt skall sedan alla andra områden delas upp innan det delegeras till RUT.

Hur mycket kostar personer med utländsk bakgrund inom kriminalvården?

Hur mycket kostar personer med utländsk bakgrund för polisväsendet när det gäller brottslighet?

Hur mycket kostar personer med utländsk bakgrund för polisväsendet när det gäller illegala invandrare och avvisning av dessa?

Hur mycket kostar personer med utländsk bakgrund för domstolsverket?

Hur mycket kostar personer med utländsk bakgrund för ålkagarmyndigheten?

Om frågorna delas upp på detta sättet är det betydligt svårare för RUT att manipulera sina beräkningar och det är dessutom enklare att kontrollera RUT:s siffror.


PI OCH AL

Jag har ingen information om varför PI agerar som man gör men jag ser inget problem om PI fortsätter att rapportera om händelser som media undviker. SD har eller kommer skapa nya kommunikationskanaler för att nå ut med information av partikaraktär. Det finns ju även ett antal bloggar som redan gör detta.

Sedan kan jag inte låta bli att kommentera Alexander Louhichis senaste inlägg. Signaturen ”Dumle” kom med väldigt bra information i en kommentar när det gäller sharialagar som fullständigt pulveriserar Alexander Louhichis svar.

”Som svar på Alexanders bagatellisering av muslimska länders tillämpning av sharialagar skall man veta följande:
Kairodeklarationen om de mänskliga rättigheterna i islam är en deklaration som medlemsstaterna i Islamiska konferensorganisationen (IKO) antog i Kairo 1990 och som förmedlar en muslimsk syn på mänskliga rättigheter och slår fast sharia som deras enda grund.
IKO har 57 muslimska medlemsstater. Dessa accepterar inte FN-s deklaration om de mänskliga rättigheterna då denna strider mot Islams regler angående kvinnans värde/rättigheter, religionsfrihet samt yttrandefriheten.

Alltså ställer HELA den muslimska världen sig upp bakom inskränkning i de friheter som är själva fundamentet i ett öppet demokratiskt samhälle. Det handlar inte om Saudiarabien, Iran och Sudan utan IKO-s samtliga medlemsländer dvs den muslimska världen. Deras alternativ till universella mänskliga rättigheter är SHARIA.
Alexander ljuger återigen.”

I ett annat blogginlägg kommer en otrolig mängd ordbajseri från Alexander Louhichi. Ett ordbajseri som inte innehåller  mycket av sunt bondförnuft.

”Det känns som
debatten kring integrationspolitiken har fastnat kring den enskilde muslimens rätt att utöva sin religion.”

Eftersom muslimer alltid sätter sig själva i första rummet så är det säkert så Alexander upplever de. Problemet med integrationspolitiken är dock betydligt större.

”Integration handlar om
hur man ska fördela vikterna på vågen för att få en balanserad samhällsgrund”

Den muslimska värdegrunden är nog ingen annan än muslimerna intresserade av. Då blir det givetvis ett integrationsproblem.

”Majoriteten runt om i landet vill bli integrerade men har ingen möjlighet av många olika skäl.”

Hur kan det då växa upp den ena etniska enklaven efter den andra. Den som vill integrera sig bosätter sig inte i ett sådant område. Jag har träffat flera invandrare som sympatiserar med SD och hur de istället bosatt sig i småorter för att kunna få ett jobb och assimilera sig i samhället.

”Men tanke på min uppväxt och mina erfarenheter skulle jag aldrig vilja leva i ett homogent land, och det vill jag att alla ska kunna känna framförallt de som övertagits av framlingsfientliga krafter.”

Alexander tycks inte förstå hur många svenskar det finns som helst vill leva i ett land som i huvudsak är homogent. Alla människor värderar tryggheten väldigt högt, ett homogent samhälle borgar för ett tryggare samhälle i förhållande till ett mångkulturellt samhälle.

”Thoralf Alfsson är en
av flera som har fastnat vid att Islam är något farligt, något man inte kan leva mer och något som bryter ner vårt samhälle. Han ser hellre hur invandrare böjer sig under hans ledande ord som nordisk herre, patetiskt barnsligt!”

Alexander ingen har tvingat dessa invandrare till Sverige! Kom ihåg det! Därför borde alla invandrare ha ett intresse av att assimilera sig i det svenska samhället men så är uppenbarligen inte.

”Herr Alfsson har inte gett upp hoppet om att Sharia-lagarna är något som ska styra i Sverige i framtiden.”

Jag häpnar över hans påståenden!

”Att vara religiös handlar om sig själv och Gud. Gud gav människan den fria viljan därför kan inte människan försöka styra över den.”

”Jag tror inte på Sharia-lagarna och brukar säga att det är Guds ord skriven av människan.”

Se svar ovan från signaturen Dumle ovan.

”Min lära är privat och har inte märkts av förrens Sverigedemokraterna gav sig ut på sitt korståg för att förgöra islamiseringen.”

Lite förvånande att Alexander uppenbarligen erkänner att det pågår en islamisering. Det borde vara varje person som har sunt bondförnuft att försöka stoppa den utvecklingen.

”Försök vara öppen
nog att förstå att det är det främlingsfientliga hatet som ökar den religiösa extremismen”

Alexander instämmer tydligen med de krafter som anser att det är Sverigedemokraternas fel att vi fick en självmordsbombare i Stockholm. För jag antar att det är SD han syftar på med främlingsfientliga hatet. Är alla självmordsbombare i arabvärlden också SD:s fel?

”Thoralf Alfsson och Politiskt inkorrekt
nedvärderar medelsvenssons sätt att hantera sin kultur, förkastligt.”

”Medelsvensson är styrkan i mångfalden och har skapat det vi har blivit men trots det så har det gått snett någonstans i integrationspolitiken”

Alexander har det aldrig slagit dig att en majoritet av medelsvensson kanske inte är ett dock intresserad av mångkultur och integration.

”Andra generationens invandrare är verktyget för att kunna lösa detta problem med tanke på de två olika sidorna de står på!”

Det märkliga är ju att det väldigt ofta är andra generationens invandrare som utför terrordåden i västeuropa.

”Som tunisisk medborgare
vill jag se till att den bäst möjliga demokratin tillämpas och att folket ska bli fria från århundraden av tyranni.”

Tunisien är ett arab-afrikanskt land som har islam som sin huvudreligion. Religiös tillhörighet: muslimer 98 %, kristna 1 %, judar och andra 1 %.

Kan ”århundraden av tyranni” bero på att islam och muslimer styr Tunisien? Något Alexander Louhichi borde fundera över. Eftersom han tydligen är tunisisk medborgare kan det vara lämpligt med ett besök i hans land.


BUSINESS AS USUAL HOS SVT

Som vanligt pratar man i public service om Sverigedemokraterna, inte med. Varför fick ingen från SD sitta i soffan hos SVT?


MAN BLIR FÖRVÅNAD

Har varit lite upptagen de senaste dagarna då jag varit på transportforum i Linköping för att "fylla på mina kunskaper" som ersättare i Trafikutskottet.

Alice Teodorescu har återigen lyckats med en bra ledare. Jag kan bara konstatera att hon inte har gjort någon pudel utan står upp för sina åsikter. Kan knappast vara en slump att man publicerade denna ledare dagen efter att dokumentären ”100 dagar” sändes i SVT.

När det gäller dokumentären har jag kollat på den ikväll sedan jag kommit hem från Linköping. Precis som några har skrivit i kommentarerna så är den rätt så ok. Jag är övertygad om att denna dokumentär gynnar SD, kan knappast tänka mig att ca 90-95 procent av tittarna blir negativt inställda till SD. Kent Ekroth har blivit en riktig linslus och han har verkligen gjort sig förtjänt av all uppmärksamhet.

Sen kan jag inte annat än kommentera Alexander Louhichis svar på min fråga om han vill leva under Sharialagar. Han undviker givetvis att svara på frågan genom att skriva följande på sin blogg.

Det finns 52 muslimska länder i världen en utav dessa har tillämpat Sharia-lagarna nästan fullt ut och de tär Saudi-Arabien därefter Följer Iran och Sudan. Med 49 muslimska länder kvar känns det inte lite långsökt att prata om Sharialagarnas tillämpning i Sverige?”

Min fråga handlade inte om tillämpning i Sverige utan om Alexander ville leva under sharialagar!

Istället väljer han att ställa två frågor till mig.

”Två frågor till Thoralf Alfsson:
Hur löser vi den växande segregeringen med lika villkor för alla medborgare? Och om du inte tror på ett mångkulturellt samhälle, hur vill du då behandla den etablerade mångfalden?”

På första frågan svarar jag att Sverige troligtvis är det mest jämlika landet i världen i flera avseenden. Alla medborgare i Sverige är fria att bosätta sig var de vill, alla har rätt till utbildning på samma villkor. Jag har träffat många invandrare och jobbat tillsammans med dessa och de har valt att kämpa, utbilda sig, lära sig språket och jobba. Med detta menar jag att varje människa har ett eget ansvar för sitt liv och kan inte skylla på samhället som väldigt många gör. I Sverige finns möjligheterna bara man vill och försöker och därmed är villkoren lika för alla medborgare.

Varje människa får givetvis ha sin egen kultur så länge inte någon medmänniska kränks. Däremot skall det svenska samhället och dess resurser i första hand prioriteras för den svenska och nordiska kulturen. Med andra ord inga bidrag till olika invandrarföreningar vars syfte är att bevara den egna kulturen, då det motverkar en assimilering i det svenska samhället. Att det sedan finns ett kulturutbyte med andra länder är något helt annat. Jag har inget emot att man t.ex. just nu ställer ut terrakottaarmen i Stockholm i ett kulturutbyte med Kina.

Nu vill jag ha ett svar från Alexander Louhichi på min fråga om han vill leva under sharialagar?


STATSMINISTER FREDRIK REINFELDT BORDE TRÄFFA ISSA ISSALäs denna artikel från tidningen Dagen som är en av de få tidningar som vågar göra lite mindre politiskt korrekta reportage. När du läst detta skall du sedan lyssna/titta på vår statsminister Fredrik Reinfeldt från ett inslag som körts i SVT idag. Playrapport

Det är beklämmande att höra Sveriges statsminister och de påståenden han gång på gång framhäver. Ingen frisk människa vill bli utsatt för attentat som Issa Issa. Det behöver inte vara så allvarligt det räcker med hot och fönsterkrossning som jag varit utsatt för. Jag blir väldigt upprörd när statsministern påstår att jag skulle vilja bli utsatt för detta för att sedan kunna utnyttja detta. Det är bisarrt av Fredrik Reinfeldt!

Förstår inte Fredrik Reinfeldt vad Issa Issa och hans familj blivit utsatta för, förstår han inte konsekvenserna av detta. Det kan ju bero på bristande empati från statsministern eller okunskap. Tyvärr är det nog snarare så att Fredrik Reinfeldt är helt medveten om detta men använder sig av denna falskhet i sin retorik fullt medveten om att det inte är med sanningen och verkligheten överensstämmande.

Sanningen är nog faktiskt den att Fredrik Reinfeldt inte klarar av att bemöta Sverigedemokraterna på något annat sätt, argumentet brister helt enkelt och då tar man till dessa ”knep”. Nu tror jag ändå att en majoritet av svenska folket genomskådar Fredrik Reinfeldt. De som har lite sunt bondförnuft genomskådar i varje fall Fredrik Reinfeldt.

Ikväll kommer hela reportaget om SD på SVT. Jag är upptagen med annat så jag får väl se det senare, när det lagts upp på SVTPlay. Jag gissar att det kommer att finnas anledning att kommentera programmet.

 

 


DAGS FÖR NYTT BLOGGKRIG I KALMAR

Barometern kommer idag med den stora nyheten att Alexander Louhichi startar en blogg. Som vanligt står Barometern i givakt när Alexander Louhichi eller Nasim Malik önskar lite uppmärksamhet. Läs artikel.
Jag kommer strax med en debattartikel till Barometern men då skall det säkert krånglas på både det ena och andra sättet. 

”Bloggen ska användas som ett verktyg för att slå tillbaka främlingsfientligheten i Kalmar och på internet och framförallt mot Thoralf Alfsson och Politiskt Inkorrekt, enligt bloggaren själv. Med en provokativ banner, den arabiska halvmånen/stjärnan i samband med Tre kronor, kommer de flesta att reagera, tror Alexander Louhichi.”

Då får jag hälsa Alexander Louhichi välkommen till bloggvärlden! Nu kanske vi kan få svar på alla frågor vi har av en riktig expert på islam. Nu tror jag inte att Alexander Louhichi kommer bli så långvarig med sin blogg. Vi har ju sett andra försök genom åren, inte minst SSU.

Jag kan dock hälsa Alexander Louhichi att det inger ingen respekt att ljuga i sitt första blogginlägg. Förtroendet för bloggägaren hamnar omgående på bottennivå och därmed kommer man inte kunna lita på något som framförs på bloggen. Jag är dock inte förvånad, det snarare bekräftar mina uppfattningar.

I sitt första blogginlägg skriver Alexander Louhichi följande.

”Trots flera försök att stämma träff med Herr Alfsson har jag misslyckats varje gång.”

Jag har aldrig pratat med Alexander Louhichi, aldrig fått något mail, han har aldrig skrivit någon kommentar på min blogg, aldrig ringt mig eller på något annat sätt kontaktat mig. Alexander Louhichi ljuger för alla läsare redan i första stycket i det första inlägget på denna blogg.

Sedan fortsätter han med diverse mindre angrepp som visar på hans okunskap. Jag tror inte på integration jag förespråkar assimilering, det är en stor skillnad. Den som söker sig till Sverige bör ha som mål att assimilera sig i det svenska samhället. Har man inte det har man valt fel land att söka uppehållstillstånd i. Jag tror inte på ett mångkulturellt samhälle, det leder för eller senare till konflikter oberoende av hur mycket förståelse, tolerans och kärlek det finns. När det gäller islam anser jag det vara den religion som är minst tolerant och visar minst förståelse för andra religioner.

För en tid sedan lyssnade jag på ett föredrag vid Linneuniversitetet av professor Per Bauhn och Dilsa Damirbag Sten. De hade en ganska enkel måttstock på hur farlig en organisation, rörelse eller religion är. Det är hur svårt/farligt det är att lämna den! När det gäller islam vet vi att människor döms till döden om man konverterat från islam till t.ex. kristendom.  Farligare än så kan väl knappast något vara.

Jag skulle vilja råda Alexander Louhichi att istället vända sin blogg och sina blickar mot alla islamister som invaderat Sverige och västeuropa, med terrorangrepp och självmordsbombare. I Sverige har vi ett ordspråk som säger att ”man skall städa framför egen dörr innan …” något som Alexander Louhichi borde ta fasta på.

Men nu är jag luttrad och vet mycket väl att han inte ser några som helst problem med islam, som inte bara är en religion utan även en ideologi som förtrycker människor till att bli minst sagt enkelspåriga i sitt tänkande och i förlängningen islamister.

En första fråga till Alexander Louhichi. Vill du leva under sharialagar?


SEX FULLA PLAN I VECKAN TILL IRAKSkyddsbehov = Blir dödad om man återvänder till Irak.

Som anställd på Migrationsverket får man höra många sagor. Merit Wager och hennes miggor har nog bara berättat om ett fåtal av dessa sagor.

SVERIGES MUSLIMSKA RÅD GER BENAOUDA FORTSATT FÖRTROENDE

SMR går från klarhet till klarhet. Det är bara att ”gratulera” till detta beslut.

I den intervju som Dagens Nyheter gjort med Helena Benaouda är hon helt aningslös. Jag skulle vilja säga att hon är helt sanslös. Övriga kommentarer överflödiga.

De muslimska organisationerna har under så många år varit skyddade av pk-media och alla pk-politiker som de fortfarande uppenbarligen förväntar sig skall skydda dem, därav detta beslut. Så kan nog mycket väl vara fallet men jag gissar att ett antal chefredaktörer idag grubblar över hur det skall göra i fortsättningen. Att några politiker från 7-klövern skulle omvärdera sina åsikter får nog betraktas som mer eller mindre helt uteslutet.

Landets chefredaktörer kan fortsätta skydda islamisterna och baktala t.ex. oss Sverigedemokrater som påtalat dessa samhällsproblem under många år eller börja kritiskt granska alla muslimska organisationer, Wallraffa svenska moskéer och avslöja imamer som Fuad Shangole i Rinkeby och därmed ge Sverigedemokraterna rätt i vår retorik angående islamiseringen av Sverige. Inget lätt val för dessa chefredaktörer men för oss vanliga medborgare är ju valet självklart.

Skulle vara intressant att veta vilka kopplingar det finns mellan Fuad Shangole och Munir Awad. Men även till Stockholms Moské eftersom han verkat som imam under många år. Dessutom borde Fuad Shangole förlora sitt svenska medborgarskap på grund av sin ledarroll i Al-Shabab.

Den grundlagsändring som 7-klövern röstade igenom för några veckor sedan innebar att det svenska medborgarskapet ”nedvärderades”. Som en följd av detta borde det också bli enklare att dra in ett medborgarskap, ganska logiskt. Något som vi inom SD borde motionera om under detta år.


VI OCH DEM

Jag tror att varje gång statsminister Fredrik Reinfeldt varit i debatt med någon Sverigedemokrat i riksdagen eller för den delen varje gång han i något samband talar om Sverigedemokraterna så pratar han om VI och DEM. Efterson SD tar upp problem som kan relateras till vissa invandrargrupper är vi ute efter att skapa ett VI och DEM samhälle enligt Fredrik Reinfeldt. Ett simpelt sätt att undvika en debatt.

Jag skulle vilja påstå att alla dessa journalister/reportrar/programledare/TV-soffsexperter just försöker skapa ett VI och DEM samhälle. VI är givetvis de själva och alla goda som delar deras uppfattningar och åsikter. DEM är vi onda Sverigedemokrater som vill ”kasta ut alla invandrare”, vilket givetvis inte är sant men det spelar ingen roll för dessa VI-personer. Statsministern och en hel rad med andra politiker tillhör givetvis det goda VI-gänget.

Nu är det inte bara statsministern som har denna strategi mot SD. Den förekommer titt som tätt bland landets ledarskribenter/journalister. Ett annat sätt att försöka demonisera SD är att använda sig av taktiken ”Guilt by association”. Vissa skribenter är väldigt duktiga på detta. En av dessa är Niklas Orrenius på Sydsvenskan. Idag har han ännu en gång producerat en artikel som tar upp flera sidor i tidningen. Här handlar det verkligen om att framställa invandrare som offer och svenskar som otäcka och onda. På ett alldeles förnämligt sätt väver Niklas Orrenius in Sverigedemokraterna gång på gång i texten trots att Sverigedemokraterna inte har något som helst att göra med händelserna i Tomelilla. Niklas Orrenius har nog överträffat sig själv i ”guilt by association”. Artikeln kan säkert användas i utbildningssyfte på FOJO eller någon annan utbildning för pk-journalister.

I artikeln har han uppenbarligen utsett Kent Ekroth som ”syndabocken”. För ca 1 år sedan var det jag som skulle hängas ut i Sydsvenskan, då jag enligt tidningen befann mig i bloggkrig med fotbollsspelaren Henrik Rydström. Vilket Niklas Orrenius ägnade 4 sidor åt i tidningen. För den som inte läst artikeln finns den på följande länk. Det positiva med artikeln var dock att fick flera hundra nya bloggläsare tack vare Niklas Orrenius, många är fortfarande trogna läsare.

Det verkar som Niklas Orrenius har i sin tidsplanering att skriva en stor artikel om invandring och samtidigt ”smutskasta” Sverigedemokraterna när det nya året inleds. Ingår det kanske i anställningsavtalet?

Läs dagens artikel och se hur utstuderat Niklas Orrenius försöker ge SD skulden genom guilt by association för några tonårspojkars mobbning av en invandrarkvinna i Tomelilla.


PRIVILIGIERAD HELENA BENAOUDAHelena Benaouda ordförande för Sveriges muslimska råd har gått under jorden. Ändå sedan hennes svärson Munir Awad greps i Köpenhamn den 29 december har Helena Benaouda varit oanträffbar. Enda livstecknet var ett mail på nyårsafton där hon tog avstånd från terrorism. Vem gör inte det.

Att gömma sig på detta sätt är ett mycket fegt agerande av ordföranden för den muslimska paraplyorganisationen och medför att en rad frågetecken uppstår kring hennes lämplighet att företräda denna organisation. Hennes agerande tyder också på att hon varit medveten om vad dottern och hennes man sysslat med.

Frågetecknen är med andra ord många!

Tyvärr har Sveriges journalister inte förstått detta! Möjligtvis Per Gudmundsson undantagen.

Vid en sökning på Google på Helena Benaouda kommer förvånansvärt få tidningsartiklar upp som träffar men däremot desto fler träffar som blogginlägg. Ett uppenbart tecken på att PK-stämpeln gäller Helena Benaouda. Vad sysslar Sveriges journalister med egentligen! Inser de inte att detta är något mycket laddat och som svenska folket är mycket nyfikna på. Nej, istället ägnar sig Expressen och Aftonbladet åt helt andra ämnen, det brukar annars vara väldigt duktiga på att hålla igång mediadrevet. Speciellt när det gäller Sverigedemokraterna och kungahuset, som tycks vara de stora hatobjekten för Thomas Mattson och Jan Helin. Dessa båda herrar verkar ha lagt sin skyddande armar om Helena Benaouda, på något annat sätt kan jag inte tolka den tystnad som råder i kvällspressen.

På Sveriges muslimska råds hemsida råder också fullständig tystnad, en tystnad som varat under drygt två år (se ovan). Här kan man verkligen tala om en dold agenda, ingen vet vad Helena Benaouda och SMR ägnar sig åt.Helena Benaouda startade en hemsida/blogg när hennes dotter och svärsonen greps första gången i Somalia 2007. Denna blogg uppdaterades när paret greps i Pakistan med deras då 2-årige son. När nu svärsonen gripits i Danmark har det däremot inte förekommit några uppdateringar. När jag idag läser hennes hemsida/blogg slås jag av det faktum att hennes svärson mer eller mindre aldrig nämns i hennes texter, trots att han är familjens överhuvud enligt islam. Jag tolkar det som att Helena Benaouda redan 2007 var medveten om Munir Awads extremistiska åsikter och agenda. Hon skyddade honom genom att aldrig nämna Munir Awad på hemsidan. Läs hennes blogg.

På bloggen hittar man också citat från riksdagen där riksdagsledamöter som tagit ställning för Helena Benaouda och hennes familj. Inte föga förvånande är det följande riksdagsledamöter.

Mehmet Kaplan (MP)
Kalle Larsson (V)
Carina Hägg (S)

I en tidningsintervju med Helena Benaouda i SIF-tidningen nr. 9 2007 ställdes följande fråga.

Reportern frågade om en muslimsk kvinna får gifta sig med en kristen man. Detta är förbjudet enligt islamsk lag. Helena Benaouda hävdar att den kvinna som gifter sig med en muslimsk man har rättigheter som inte går att få i t.ex. ett kristet äktenskap. Kvinnan kan kräva vad som helst, det kan handa om pengar eller var man ska bo. I och med giftermålet måste mannen uppfylla kraven. Med andra ord vore hon dum om hon inte gifte sig med en muslimsk man”.

Visst är det ett intressant svar från Helena Benaouda. Med tanke på detta kan vare sig hon eller hennes dotter vara ovetande om vad som pågått, snarare borde de vara en av drivkrafterna bakom Munir Awad!

Min misstro mot dagens journalister växer sig allt starkare för var dag som går. Finns det inte en enda journalist i det här landet som vågar gå sina egna vägar. Det kan inte vara så svårt att leta upp Helena Benaouda! Hon gömmer sig säkert i Hässelby, Tensta eller Rinkeby med omnejd, bland likasinnade. Ett mediadrev mot Helena Benaouda tycker jag är mer än bifogat men det tycks vara uteslutet i svensk pk-media.

Ett sådant privilegium är få förunnat!

På DN:s ledarsida gjordes dock igår ett försök att skaka liv i media när det gäller Helena Benaouda. Nu återstår det att se om någon vågar följa efter. Läs ledare.

På Barometerns ledarsida förfasar sig Alice Teodorescu över alla kommentarer på sina förra ledare med orden.

"För dem är demokrati och yttrandefrihet på riktigt. Därför blir den diskussion som följer i spåren av artikeln beklämmande, ja rent av skrämmande. Många läsare ger nämligen uttryck för att den som skriver/uttalar sig på temat riskerar att förlora sitt arbete, att uteslutas. Ordet "vågar" förekommer frekvent. Vadå "vågar"? Jag skulle inte våga låta bli, inte våga låta yttrandefriheten skrumpna ihop till en chimär."

Alice Teodorescu! Om du bara visste hur många SD-sympatisörer som kontaktat mig under de senaste åren och berättat att de stödjer SD men inte ens vågar säga det på sin arbetsplats på grund av rädslan att förlora sitt jobb eller karriärsmöjligheter. Detta gäller i stort sätt alla arbetsplatser men i synnerhet offentlig verksamhet.

Tyvärr så avslutar Alice Teodorescu sin ledare "Dags att tala klarspråk, igen" med att citera Fredrik Reinfeldt utan att ta avstånd från hans uttalande. "Den som tycker om Sverige röstar inte på Sverigedemokraterna". 

Är detta en pudel från Alice Teodorescu? Eller hur skall man tolka det.
 


ÄNNU ETT PK-REPORTAGE AV SVERIGES RADIOJag blir väldigt upprörd över att de journalister som intervjuat Abderizak Waberi inte ställer honom mot väggen, däremot ställer de en hel rad kritiska frågor till Mikael Jansson i det som SR kallar för en debatt mellan Abderizak Waberi och Mikael Jansson. Programledaren styr i stället denna så kallade debatt till en utfrågning av i första hand Mikael Jansson som hon hela tiden ifrågasätter, inte islamisten Abdirizak Waberi, som hon istället ställer mer eller mindre ledande frågor till. Länk till inslaget.

Den mest självklara frågan och avslöjande frågan ställs inte till Abderizak Waberi!

Är du för sharialagar?

Varför ställer inte programledaren denna fråga! Helt okunnig om islam kan hon knappast inte vara! Enligt min egen uppfattning och värderingar är någon islamist om man är för sharialagar! Det behövs inte fler frågor.

Givetvis undviker Cecillia Strömberg att ställa denna fråga! Hon är medveten om sprängkraften i frågan. Tyvärr tar inte Mikael Jansson själv upp denna fråga och ställer den direkt till Abderizak Waberi under den så kallade debatten.

När Abderizak Waberi dessutom säger ”Jag är lika mycket svensk som Kent” vet jag inte om jag skall skratta eller gråta. Jag tror att var och en som lyssnar på Abderizak Waberis undvikande svar ändå begriper att vi har en islamist i Sveriges riksdag.

Cecillia Strömbergs negativa inställning till SD går inte att ta miste på för den som lyssnar på inslaget. Det har säkert sina orsaker.

Vad svenskhet har med detta inslag att göra begriper nog bara P1-morgons redaktion. Vad islamisten Abderizak Waberi har med svenskhet att göra vet nog bara den moderata riksdagsgruppen och Göteborgsmoderaterna som nominerade honom till sin riksdagslista. Var det bara ett sätt att fiska röster bland muslimerna i denna riksdagsvalkrets?

Jag får hoppas att lyssnarna till P1-morgon gör samma reflektioner som jag gjort över detta inslag i P1-morgon.

P.S.
Abderizak Waberi sitter också som ersättare i Försvarsutskottet för moderaterna. Detta nämns givetvis inte i reportaget!

TERRORISTERNA ÄR FÅ, ISLAMISTERNA ÄR INTE FÅ


"Blant tyske muslimer i 15-årsalderen mener 40 prosent at islam er viktigere enn demokrati, mens 37 prosent vil at sharialover skal gjelde for Europas muslimer".

I den norska Aftonposten finns idag en väldigt bra debattartikel skriven av Hege Storhaug som jag rekommenderar alla att läsa. När får vi läsa något liknande i någon av största svenska tidningarna.

”Det startet på samme sted som der quislingene på 30-tallet samlet massene: Rundt 3000 menn mønstret Universitetsplassen i Oslo 12. februar 2010, mange ikledd samme kodeks som islamstifteren Muhammed: Lang kjortel, posebukser til ankelhøyde, hodeplagg, pluss fullskjegg. Med tyngde viste de forakt for det samfunnet som har gitt dem alt av goder.”

Läs debattartikel.

Hur många tror att det är någon skillnad i Sverige?

Hege Storhaug ställer sig frågan om man kan stoppa islamiseringen i Norge och tvinga den till reträtt. I Norge finns det nog ändå förutsättningar för detta men i Sverige ser det betydligt mörkare ut. De så kallade etablerade partierna har gjort det till sin absolut viktigaste uppgift att utestänga Sverigedemokraterna från allt inflyttande i riksdagen.

Det har till och med gått så långt som att Sven-Erik Österberg (sossarnas troliga nya partiledare) beställt en utredning från riksdagens utredningstjänst om hur Sverigedemokraterna röstat i olika voteringar i riksdagen. Enligt min mening är dock denna undersökning ett självmål för Socialdemokraterna då det visar sig att Socialdemokraterna eller något av de andra rödgröna partierna stött alliansregeringen i hela 41 procent av huvudvoteringarna.

Detta visar med all tydlighet hur verkligheten ser ut i riksdagen och att det blir enormt svårt att stoppa islamiseringen av Sverige med dessa partier och den maktstruktur som råder i riksdagen under denna mandatperiod. Det kommer med andra ord bli fyra förlorade år för det svenska folket.


Alice Teodorescu

Är en ny ledarskribent på Barometerns politiska redaktion. Jag har läst flera artiklar hon skrivit och funnit att jag delar hennes åsikter i flera av dessa. Idag presterar hon utan tvivel den bästa så här långt.

Utan omsvep går hon hårt åt Helena Benaouda och det jag kallar islamiseringen av Sverige. Hockeyförbundet och Jan Guillou får också sin släng av sleven.

Alice Teodorescu är en riktigt frisk fläkt på en annars väldigt politiskt korrekt ledarredaktion där diverse skribenter åkt ut och in under den senaste tiden. Jag hoppas att Alice Teodorescu får fortsätta på ledareredaktionen men jag anar att konflikterna med den politiske chefredaktören Ulf Wickbom kommer att bli många om inte Alice Teodorescu ställer in sig i ledet omgående. Enligt Wickboms måttstock är nog Alice Teodorescu så nära en person med invandrarbakgrund kan kommat att kallas för rasist, hade hon haft ett svenskt namn så hade det varit helt kört redan. Enligt min måttstock är det dock bara självklara sanningar som återfinns i artikeln, sanningar som borde gå att läsa på varenda ledarsida i Sverige.

Vi kanske snart kan få se Muhammedkarikatyrerna publicerade på Barometerns ledarsida?

Tack för att du vågar Alice Teodorescu. Nu får vi hoppas att även ansvarig utgivare, Gunilla Sax uppskattar när sanningar skrivs på Barometerns ledarsida.

I pappersupplagan av Barometern saknades signaturen AT vilket fick mig att tro att Ulf Wickbom fått kortslutning men i webbupplagan finns signaturen AT under artikeln.

Frågan är om även Alice Teodorescu har min blogg som ”favorit”, enligt uppgift skall Ulf Wickbom ha det.

Läs artikel "Dags att tala klarspråk".

 


ÄNNU ETT FÖRLORAT ÅR FÖR SKATTEBETALARNA

På något annat sätt går knappast år 2010 att sammanfatta. Massinvandringen till Sverige fortsätter med oförminskad styrka. Vilket ovillkorligen kommer leda till stora belastningar på vårt välfärdssystem. I sin tur kommer det leda till att de som har det sämst och svårt idag kommer att få det ännu sämre och de som ligger på gränsen kommer ramla över. Sunt bondförnuft! Ju fler som skall ”underhållas” desto mindre del av kakan.

Antalet asylsökande steg med drygt 30 procent i jämförelse med 2009 och detta skedde utan att några större konflikter inträffade i världen om man undantar några naturkatastrofer. Men från dessa länder är antalet asylsökande minimalt. Från Haiti har endast 4 personer sökt asyl enligt Migrationsverkets stastistik.

Muslimska länder som Afghanistan, Irak och Somalia ligger givetvis i topp bland de länder som de asylsökande kommer ifrån. Visst är det märkligt att just asylsökande från länder där islam och muslimer är i majoritet dominerar. Den så fredsälskande och kärleksfulla religionen tycks köra sina innevånare ut ur sina länder när det uppenbarligen borde vara tvärtom. Alla muslimer borde självklart strömma till dessa fredsälskande och kärleksfulla regioner i världen. Är dessa muslimer helt tokiga som söker sig till det fasansfulla landet Sverige där Lars Vilks bor och Sverigedemokraterna sitter i landets parlament.

Kan det möjligen bero på att den svenska regeringen med utrikesminister Carl Bildt kör med falsk propaganda på de svenska ambassaderna runt om i världen. I så fall är det en ren befrielse att veta att vi röstade igenom en besparing på 300 miljoner kronor, vilket i sin tur kommer att leda till att flera av Sveriges ambassader läggs ner. Kanske kan det vara ett led i att minska massinvandringen till Sverige.

Som vanligt ser det helt annorlunda ut när det gäller Danmark. Så har det gjort ända sedan Dansk Folkeparti gjort sin entre på den politiska scenen i Danmark vilket nedanstående diagram med all tydlighet visar. Siffran för Danmark under 2010 är uppskattad då den inte finns tillgänglig ännu men den felar inte med mer än max ca 100 personer.Nu kommer givetvis försvarare av den svenska flyktingpolitiken hävda att bara ca 10000-15000 av dessa asylsökande fått PUT (permanenta uppehållstillstånd) i Sverige. Det är givetvis sant men ändå en sanning med stor modifikation då flertalet av de som inte fått uppehållstillstånd inte lämnar Sverige utan berfinner sig i Sverige illegalt. Eller som pk-eliten föredrar att kalla det, papperslösa invandrare. Papperslösa invandrare som samma pk-elit vill ge samma rättigheter som svenska medborgare. PK-eliten tycks sakna allt som heter sunt bondförnuft.

Professor Jan Hjärpe kallar Danmarks politik för förfärlig i en tidningsartikel (som jag kommer återkomma till). Jag anser istället att den danska politiken bygger på sunt bondförnuft vilket däremot den svenska inte bygger på.

Diagrammet talar sitt egna tydliga språk och varför Sverige ”helt plötsligt” är fullt av terrorister och självmordsbombare. Med dagens massinvandringspolitik kommer detta bli vardagsmat i det svenska samhället. Ansvaret vilar tungt på de socialdemokratiska regeringarna och alliansregeringarna som det svenska folket röstat fram de senaste decennierna. Jag hoppas att dagens alliansregering inser allvaret i dagens situation och vidtar åtgärder för att skärpa reglerna för permanenta uppehållstillstånd så vi inte behöver vänta till 2014 för att få till en förändring, då kan det definitivt vara för sent.


SKYDDSMUR MOT TURKIET

Ekot rapporterar idag om Greklands planer på att bygga en barriär längs gränsen mot Turkiet.

”Motivet är att stoppa illegala immigranter, som försöker ta sig in i EU via Turkiet.

– Grekland har inte kapacitet att ta emot fler flyktingar, så vi måste blockera den illegala flyktingströmmen, säger den grekiske immigrationsministern, Christos Papoutsis, till den grekiska nyhetsbyrån Ana.”

Under tiden januari till och med november har drygt 32000 illegala immigranter tagit sig över gränsen till Grekland. Uppenbarligen gör Turkiet inget för att stoppa dessa illegala immigranter.

Turkiet är landet som så gärna vill tillhöra EU och längtar efter ett medlemskap. Följderna av ett sådant medlemskap skulle bli katastrofala för Europa. Då skulle det inte handla om en landgräns på 150 km som måste bevakas mot illegala immigranter, utan 1000-tals km mot bland annat Syrien, Irak, Iran, Armenien och Georgien. Turkiet skulle bli EU:s svarta hål!  Det skulle bli islamisternas stora ”motorväg” in till EU.

Nu kommer givetvis Sveriges EU-minister Birgitta Olsson och EU-kommissionär Cecillia Malmström (båda folkpartister vars godhet inte har några gränser) protestera högljutt mot Greklands planer. Gissningsvis kommer även statsminister Fredrik Reinfeldt och Carl Bildt kritisera grekerna för deras hjärtlöshet.

När Grekland vill bygga barriärer mot Turkiet för att hindra drygt 30000 immigranter, har Sverige under samma period tagit emot ca 30000 asylsökande utan att några politiker i 7-klövern reagerat. Det är dags att Sverige också börjar bygga barriärer mot alla som enbart söker ett bättre liv i Sverige genom vår välfärd utan att vara flyktingar.


JAG SKÄMSDet finns de som påstår att det inte pågår en islamisering av Sverige!

Jag anser att dessa båda herrar Peter Andersson och Mikael Lundström omedelbart skall lämna sina uppdrag då det har blandat ihop idrott och religion på ett fullständigt horribelt sätt. Jag skäms över dessa oduglingars feghet!

I mitt förra inlägg hade jag ett citat av Winston Churhill om eftergiftspolitiker. I detta fall handlar det inte om politiker men det är ändå ett slående och makabert exempel på just "eftergiftsbeslut" av svenska "beslutsfattare". Den svenska fegheten lyser igenom på det mest anmärkningsvärda sätt. Jag hoppas att dessa båda herrar får löpa gatlopp i media men det är givetvis bara en dröm, istället lär vi få se ett antal politiker och experter som "backar" upp detta beslut. Tyvärr är det nog så eländet i dagens Sverige. Alternativet är att det tystas ner och det så berömda PK-locket läggs på.

Kommer media nu ställa frågor till vår idrottsminister, Lena Adelsohn Liljeroth om detta beslut? En i allra högsta befogad åtgärd från media. Jag hoppas att jag får se hennes svar i media innan kvällen.

SvD, Expressen, Aftonbladet, DN


VARFÖR DENNA TYSTNAD?

”En eftergiftspolitiker är en politiker som matar en krokodil i hopp om att den ska äta honom sist”.

Winston Churchill.

Tystnad är också ett uttryck för eftergiftspolitik!

När en professor från ett danskt universitet intervjuades i P1 om gripandet av de misstänkta terroristerna i Köpanhamn fick jag en upplysning som gått mig helt förbi i svensk media, även om den funnits i de flesta tidningar. Wikileaksdokument har tydligen avslöjat att den Syriska regeringen uppmanade imamer i Syrien till uppvigling mot de skandinaviska beskickningarna i Damaskus under Muhammedkariktyrkrisen. Då bland annat den danska ambassaden attackerades och brändes ner. DF i Danmark kräver svar av regeringen.
Enligt min mening är dessa uppgifter så allvarliga att den svenska regeringen borde agerat på något sätt. Carl Bildt som annars brukar vara så kvick på att ”twittra” har varit helt tyst.

Detsamma gäller den svenska regeringen när det gäller gripandet av de misstänkta terroristerna. Trots att Säpo tillsammans med danska PET hållit presskonferens om gripandet har det varit helt tyst från regeringen och statsråden Beatrice Ask och Carl Bildt i denna fråga. Varför?

Att statsminister Fredrik  Reinfeldt skulle uttala sig är nog uteslutet. Han avser nog snarare att sopa denna händelse under mattan istället. Han anser förmodligen att det är en ren dansk angelägenhet då männen greps i Danmark. Frågan är om de kommer begäras utlämnade från Danmark av den svenska regeringen. Regeringen har ju tidigare skyddat och värnat om dessa individer.

Den svenska regeringens hållning i dessa frågor är minst sagt bedrövlig och vi kan tyvärr inte förvänta oss några kraftfulla uttalanden från de moderata statsråden.

Oppositionen spelar med i detta taskspel men det är ju mer förståeligt då en av de gripnas svärmor jobbar för LO och Ifmetall. Med andra ord ”lekkamrat” med Stefan Löfvén som kanske blir socialdemokraternas näste partiledare. Hu je da mej!

Minst lika bedrövligt är svensk medias hållning i dessa händelser. Inga frågor ställs till de ansvariga politikerna, inga ifrågasättande, inga konfrontationer, ingenting. Snacka om att leva i symbios med de svenska makthavarna. Uppenbarligen är rädslan så stor för islam att inte en enda journalist eller chefredaktör vågar ”angripa” de ansvariga statsråden med adekvata frågeställningar om islam och islamister.

I Norge vågar man dock göra detta. Kommer SVT att köpa in och vissa denna dokumentär om islam?

Troligtvis inte för då skulle DO-anmälningarna mot SVT hagla från Sveriges muslimer som skulle känna sig ”krängta” och utpekade. Har du inte sett den så kan du börja det nya året med att berika din kunskap med denna film. Är du inte redan islamofob så kanske den får dig att bli det! Vågar du ta steget och titta?
 

 

The Moslem Brotherhood from Geir Olsen on Vimeo.


RSS 2.0