BAROMETERN HÖGER ELLER VÄNSTER?

70599-234
Vänster eller höger, Barometern?

Barometern har ett trovärdighetsproblem i sin journalistik på en rad områden. I sin iver över att svartmåla sverigedemokraterna och mig själv i diverse artiklar trots att det samtidigt finns fakta och statistik som pekar i en helt annan riktning. Detta har vi sett flera exempel på under de senaste veckorna i Barometern.

I de två senaste referaten från kommunfullmäktigemöten har jag utpekats som frånvarande i debatten och som en "sällsynt gäst i talarstolen". Nu visar till och med Barometerns egen statistik att jag tillhör de 10 mest aktiva politikerna i kommunfullmäktige. I gårdagens tidning (29 december) ägnade tidning ett helt uppslag åt en "granskning" av kommunfullmäktige.


Artikeln finns tyvärr ej på nätet så jag kan inte länka till den, jag vill inte ens göra ett urklipp och lägga upp på bloggen då Barometern jagar mig med blåslampa för varje litet "övertramp" om upphovsrätten. Jag har fått en "mycket fin julklapp" från Barometern vilket jag säkert får anledning att återkomma till på bloggen senare om inte Barometern förändrar sin inställning.


Enligt tidningen var jag den 9:e mest aktiva politikern i kommunfullmäktige vilket bevisar att tidningens egna journalister ägnat sig åt falska påståenden i tidigare artiklar. Tidningens statistik överensstämmer väl med min egen statistik som jag fört ända sedan första minut i kommunfullmäktige. Anledningen till att jag fört denna statistik var just för att kunna slå media på fingrarna vid just dessa tillfällen.


Barometern har noterat i sin statistik att ett stort antal ledamöter inte yttrat sig en enda gång på ett helt år. Det märkliga är att den enda av dessa som Barometern ställer mot väggen i sin artikel är moderaten Tamas Lakatos. Den största andelen tysta ledamöter har självklart socialdemokraterna med hela 37 procent.

Att Barometern som borgerlig tidning inte ställer kritiska frågor till vänsterblockets tysta ledamöter finner jag mycket uppseendeväckande.

Av vänsterblockets 33 ledamöter har ca 18 aldrig yttrat sig eller endast yttrat sig vid ett tillfälle på 14 kommunfullmäktigemöten. Det motsvarar  ca 55 procent av vänsterblockets ledamöter.


Detta mina läsare visar på ett mycket eftertryckligt sätt på hur Barometern mer eller mindre förföljer mig och sverigedmokraterna i Kalmar, och istället skyddar övriga partiers ledamöter. Varför ställer inte Barometerns journalister dessa 18 ledamöter mot väggen och varför namnger man inte en enda från vänsterblocket?


Är Barometern verkligen en borgerlig tidning? Eller handlar det bara om att svartmåla SD i förhållande till övriga partier i tidningen!

  

Vill du se listan på ledamöter som "kniper käft" i kommunfullmäktige så besök min kf-blogg.


BRA KOMMENTAR PÅ MIN BLOGG

Idag fick jag en mycket bra kommentar på min blogg! Troligen är Lasse en mycket besviken moderatväljare som gör helt rätt i att vädra sin besvikelse på min blogg.

Jag finner hans långa kommentar så pass bra att jag helt enkelt lägger upp den på min blogg, hoppas att Lasse inte misstycker.

Postat av: Lasse

Vad är det för syften som styr våra lokala Kalmar-tidningar ?

Östran kommenterar jag inte eftersom jag betraktar dem som ett hopplöst fall.

Men Barometern däremot skall enligt min uppfattning stå upp för Moderata värden och då jobba för och uppmuntra följande.

- Minskade skatter.
- Minskad brottslighet.
- Ökad sysselsättning.
- Minskade sociala kostnader.
- Generellt minskade offentliga utgifter.

Att Barometern då mörkar och förtiger följderna av den okontrollerade invandringen anser jag vara beklagligt. Vad kostar det Kalmar Kommun? Barometern förtiger konsekvent etnicitet och andra uppgifter som pekar ut en invandrare som en brottsling.

Deras artikel om Thoralfs stämning mot 16-åringen som köpt diverse sex-artiklar i Thoralfs namn anser jag vara djupt kränkande mot Thoralf. Att då som Barometern i annan persons namn utnyttja situationen och kalla Thoralf för rasist är djupt ärekränkande . Detta är inte ett verk av en enskild journalist utan är en medveten sanktionerad taktik från Barometerns högsta ledning.

Barometern censurerar konsekvent alla enligt deras åsikt negativa kommentarer på deras nätupplaga. Det ser ju vackert ut att det finns möjlighet att själv kommentera artiklarna. Men ack vad bedrägligt det är när respektive journalist först får chans att plocka bort det som inte passar in i artikelns syfte. Jag har själv fått kommentarer bortplockade och vet att de tämligen konsekvent tar bort kommentarer från Thoralf.

Som jag ser det har vi i Kalmar en vikande tillgång på industrijobb. Möjligen finns det nu lite ökande tillgång på arbetstillfällen vad beträffar handel. Men vem skall skapa alla dessa pengar vi skall handla för?

Som Östran och Barometern nu stöder det offentliga hyllandet av invandringen undrar jag hur många av de flyktingar som kommit de senaste 2 åren som har fått anställning hos Barometern eller Östran? Har Ni tagit Er del av det sociala ansvaret?

Olof Palme myntade uttrycket "Diktaturens Kreatur"
Som våra lokala journalister nu agerar vill jag ge begreppet PK ytterligare en betydelse:

"Pressens Kreatur"

Jag står för moderata värden och har tidigare röstat på moderaterna. Men när nu moderaterna i regeringen är upptagna av sin maktberusning och ej vågar skapa någon debatt som splittrar alliansen eller riskerar regeringens makt är det handlingsförlamning jäms över.

Var finns Kalmar-Moderaterna?
Finns de kvar?

Nej, lös era interna Moderata generationsproblem och börja jobba för Moderata värden istället för att som nu indirekt stödja Johan Person med Er flathet.

Tack för ordet

Det är skönt att kunna skriva på en blogg utan censur.

Jag önskar alla Kalmarbor ett:

Gott Nytt År !

Lasse


FUSKANDE FÖRETAGARE I KALMAR

70599-222

En butiksägare i Kalmar fälls för skattebrott och skönstaxeras med 425 000 kronor.

"Under granskningen framkom också att lönekostnaderna i företaget i förhållande till verksamheten var misstänkt låga. Detta samtidigt som butiksägaren, trots låg redovisad lön, gjorde täta resor till olika länder runt om i världen."

Det Barometer glömmer att nämna är att dessa täta resor troligen gått till bland annat "nysvenskens" hemland .

Läs artikeln i Barometern.

Inte undra på att ett vanligt jobb med lön inte är så populärt inom vissa grupper när egenföretagare är så mycket mer lukrativt

MÅNGKULTUR I OSKARSHAMN

Ännu en Muhammed som visar på mångkulturens alla "förträffliga" fördelar.
Den här gången mörkar inte Barometern annat än det riktiga hemlandet och det får man se som en positiv utveckling på tidningen.

Läs Barometerns artikel "Syster skulle skäras i bitar"

Utvisa hela familjen (15 personer) som invaderade stadshuset i Oskarshamn.

Den stackaren Muhammed er väl för ynklig när han säger "Jag klarar inte ens att skära i en gädda när jag fångat en". Att skära systern i bitar tycks vara något helt annat men så har han heller ingen hedersrelation till gäddan, de är ju inte ens släkt men man kan ju undra.

Lögnerna står som spön i backen när dessa bröder berättar om hur mycket de tycker om sin syster.

I Kalmar kommun kostar liknande hedersrelaterat våld kommunen 2,5 miljoner kronor under 2007. Med tanke på den 250 procentiga ökningen av flyktingmottagning och att dessa "så kallade flyktingar" kommer från muslimska länder lär Kalmar kommuns kostnader öka dramatiskt. Men det är ju bara att ta bort t.ex. ob-ersättningen för vikariepoolen inom äldreomsorgen så får man ju tillbaka några kronor.
Det drabbar ju ändå bara svenskar som verkligen värnar flyktingmottagningen och gärna avstår ca 4 000 kronor/månad i lön för den goda sakens skull.

Vid det senaste kommunfullmäktigemötet yrkade jag på minskad flyktingmottagning i Kalmar vid debatten om kommunens sparpaket. I Kalmar Läns Tidning skrev man då följande.


"Alfssons förslag ledde till en störtflod av fördömanden, bland annat från BIRGITTA ELFSTRÖM, (s), som såg den mångkulturella sammansättningen av kommunen som en grund för stolthet och framtida rikedom".

Frågan är om socialdemokratiska kommunalrådet Birgitta Elfström har alla hästar hemma. Jag kommer i varje fall lägga detta uttalande från Birgitta Elfström på minnet och använda det flitigt på mina bloggar och i kommunfullmäktige.

Hur länge skall dessa pk-politiker fortsätta att förneka verkligheten och invandringens negativa konsekvenser i samhället?


SKIT FANERDUN!

70599-233
Sophantering vid Snurrom.

Inte nog med att Fanerdun hanterade sina sopor på ett bristfälligt sätt. Nu har det sedan de kinesiska byggjobbarna åkt hem till Kina att de även använt skogen som skithus.

Läs artikel i Östran.

Den ena lögnen från Fanerduns ägare Mr Lou avlöser den andra. Byggjobbarna har fortfarande inte fått ut några löner trots en mängd löften.

Det skall bli mycket intressant att se hur kommunalrådet Johan Persson (s) kommer hantera situationen. Det finns en hel rad signaler som pekar på att Fanerdun håller på att inte bara lägga projektet på is utan helt enkelt torrlägga projektet ekonomiskt.

KUNGEN BORDE PRAKTISERA SOM BRANDMAN!

I Rosengård eller varför inte Ronna som ligger lite närmare slottet.

70599-232
Några dagar som brandman i Ronna kanske fick kungen på andra tankar.

Under en längre tid har inte brandkåren bara bekämpat bränder i invandringstäta områden utan de har behövt beskydd av polisen från invandrarungdomar som kastat sten och skjutit raketer mot räddningspersonalen.  

Media har varit ganska fåordiga i sin rapportering kring dessa våldssamheter men tack vare alla bloggare som finns på allt fler platser i vårt avlånga land sprids det ändå som en löpeld genom Sverige.

Det är ganska märkligt att samma fenomen med att räddningspersonal blir attackerade av invandrarungdomar även sker i Danmark.

Det verkar som vissa nationaliteter av invandrarungdomer har startat något slags krig mot alla vad myndigheter. De verkar vilja införa några slags nya gränser runt sina enklaver och införa sina egna lagar. Att det rör sig om sharialagar som i så fall skulle införas råder det inget tvivel om.


Enligt sydsvenskan begär brandkåren hjälp av forskare för att förhindra bråk mellan ungdomar på just dessa invandrartäta orter.

Läs artikel i sydsvenskan.


Vad forskare nu skall kunna göra åt dessa ungdomsgäng förstår inte jag.


Orsaken är väldigt självklar för mig, en alldeles vansinnig invandring från muslimska länder. Det enda sättet att få stopp på denna utveckling är att stoppa invandringen från ett stort antal länder och börja verkställa utvisningar av alla som inte fått uppehållstillstånd. Personer som lurat till sig uppehållstillstånd med hjälp av falska handlingar skall även de utvisas.


Vår stackars kung har fallit för trycket från pk-eliten även i år och hyllar ännu en gång det mångkulturella samhället. I sitt tal pratade kungen en del om denna invandring men de problem som finns låtsades han inte om. Istället blev det en hyllning för mångkulturen som jag tror många har svårt att känna igen sig i. Kungen sa bland annat följande i sitt tal.


"Ungdomarna i Hammarkullen, Rosengård, Tensta och många andra samhällen hjälper oss att hålla hoppet om en bättre morgondag levande, sade han"


Jag har svårt att tro att brandmän, poliser och ambulanspersonal som måste rycka ut till dessa mångkulturella enklaver håller med kungen. För den som vill vara riktigt illvillig går det att tolka kungens jultal som att han ser våld, brottslighet, våldtäkter o.s.v. som morgondagens framtid.


"Att välkomna förändringen och låta blandningen av kulturer och erfarenheter berika våra liv och vår samhällsgemenskap är vår enda väg framåt, sade kungen"


Frågan är om kungen och kungafamiljen får en ocensurerad nyhetsrapportering eller om pk-eliten censurerar bort obekväma nyheter. Tänk om kungahuset förs bakom ljuset vad det gäller mångkulturella inslagen i Sverige!


När någon från kungafamiljen besöker dessa områden så är givetvis bemötandet helt annat än vad brandkåren möter. Falskheten är kanske också ett kännetecken för vissa grupper.


När jag och Lars Rosen kom till vårt första kommunfullmäktigemöte mötes vi av Nasim Malik (s) som hälsades oss välkomna. Men efter debatten om ensamkommande flyktingbarn som jag döpte om till "ensamkommande unga muslimska män" vid vårat andra kommunfullmäktigemöte var det slut på vänligheten. Efter detta hälsar inte Nasim Malik längre men det är inget jag gråter för. Detta är bara ett bevis för den skilllnad som råder mellan våra kulturer och religion.


Den falskheten får kungen med familj uppleva jämt och ständigt misstänker jag då de besöker olika platser som visar upp sin fina framsida och då är det kanske inte så lätt att skilja agnarna från vetet.


När det gäller klimatförändringarna i samhället har kungen tagit intryck av alla varningssignaler som finns. Tänk om kungen ändå kunde vara lika insiktsfull om det mångkulturella samhället och alla varningssignaler som vi kan läsa om varje dag i media.


Tyvärr är nog det enda kungen åstadkommit med sitt tal på juldagen att hans popularitet sjunker hos svenska folket.


Frågan är om oikofobin till och med nått det svenska kungahuset?


FREDRIK REINFELDT VÄRRE ÄN BARBAREN ARN?

70599-229
Kapelluden på julafton, 1 timme innan Kalle Anka.


Idag har filmen Arn premiär och med tanke på den publicitet som den fått kommer nog en stor del av Sveriges befolkning se filmen.


När jag på julafton körde över bron till Öland för att fira julafton tillsammans med de närmaste i Föra (min syster har sommarhus där) tog jag den östra sidan upp mot norr. Jag passerade då vägskylten till Kapelluden och kom då ihåg Kurt Lundgrens inlägg som jag just läst på morgonen.
Givetvis svängde jag ner de 4 km till S:t Britas kapell och korset. Kapellet som var 24 m * 12 m och korset 3,1 m högt byggdes av de barbarer som bebodde vårt land vid samma tidsepok som när filmen Arn utspelar sig. Det märkliga är att dessa minnesmärken över vår historia fortfarande finns kvar när vårt land endast bebotts av barbarer ända sedan urminnes tider enligt vår statsminister Fredrik Reinfeldt.

70599-230

Fredrik Reinfeldts uttalande framstår som mer och mer groteskt ju längre man funderar på det och jag kan inte annat än uppfatta det som en ren förolämpning mot det svenska folket. Jag liknar nog det mer vid ett uttalande från just de konungar som styrde under Arn:s tidsepok.
Med tanke på den politik som Fredrik Reinfeldt och hans allianspartier för är frågan om inte Fredrik Reinfeldt är den störste barbaren i svensk modern historia.

Att besöka en plats med så lång historia på julafton, i fullständig ensamhet ger mig en stark upplevelse och inre styrka när man känner vår historia och vårt kulturarv så påtagligt. Våra traditioner får då också en alltmer betydelsefull och stark innebörd för mig och Mona Sahlins uttalande om "Vi har midsommar och sådana töntiga saker" framstår som fullständigt absurt och obildat.

70599-231

Jag är övertygad om att både Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin kommer att besöka juldagspremiären av filmen Arn och lika säkert är att de inte betalar för sin biobiljett själva. I sin egen dumhet kommer de sedan också hylla filmen.

Hyckleri och girighet!


Vi sverigedemokrater står inför stora utmaningar fram till valet 2010. Men med dessa motståndare på andra planhalvan tror jag att förutsättningar för framgång är mycket goda.


MUHAMMED JULEKORT TILL ALLA MINA LÄSARE

JAG ÖNSKAR ALLA MINA LÄSARE OCH VÄNNER EN RIKTIGT GOD JUL MED DETTA DANSKA JULEKORT!

LANDET SOM FÖRSÖKER UPPRÄTTHÅLLA YTTRANDEFRIHETEN.

70599-228

TACK FÖR ALLA UPPMUNTRANDE KOMMENTARER PÅ MIN BLOGG.


KOMMUNFULLMÄKTIGES VÄRSTINGAR!

Nytt inlägg på min kf-blogg om närvaron i Kalmar kommunfullmäktige.

Läs inlägg här.

DISKRIMINERINGEN AV SVENSKAR FORTSÄTTER!

Ställ samma hårda krav på invandrare som på svenskar för att få bidrag, tycker Malmös kommunalråd Ilmar Reepalu (s).


Ännu ett klart bevis på att vara makthavare har skapat en gräddfil för alla nysvenskar. Och vad som är ännu värre är att det är vi svenskar som får betala hela notan för kalaset genom neddragningar i barnomsorgen, skolan och äldre omsorgen.

Kalmar är ett slående exempel på detta, läs mitt referat från kommunfullmäktige i Kalmar 17 december.


Ovanstående uttalande fälldes vid en debatt mellan Ilmar Reepalu (s) och Tobias Billström (m) i Malmö enligt en artikel i DN. Tobias Billström höll inte med om detta uttalande utan ville istället tillsätta en utredning som skall presenteras 2009.

Moderaterna och alliansregeringen tycker således att svenskar skall ha hårdare regler för bidrag än invandrare. Vi har tydligen fått en oikofobi regering med Fredrik Reinfeldt som "barbarisk" fältherre!


- För oss som bott här länge ställer regeringen krav på att vi måste flytta till ett jobb för att få behålla a-kasseersättningen. Varför ställs inte samma krav på flyktingar, undrade Ilmar Reepalu.


Jag och många andra svenskar ställer samma fråga och om alla svenskar förstod hur reglerna diskriminerar svenskar borde svensken göra uppror.


På arbetsmarknaden finns det en rad exempel på etnisk diskriminering av svenskar.


- En svensk måste enligt nuvarande regler flytta dit jobben finns annars blir han/hon av        med bidrag och A-kassan. Detta gäller inte nysvenskar.


- Nystartsjobb är i huvudsak till för nysvenskar.


- Om en invandrare och en svensk söker samma jobb och båda har samma meriter skall invandraren ha förtur till jobbet. Annars är det stor risk att DO rycker ut med stora rubriker som följd för den stackars arbetsgivaren.


Det känns ändå ganska märkligt när Reepalu debatterar om dessa regler när det är hans eget parti som styrt Sverige under de tre senaste mandatperioderna och han själv styrt Malmö under lång tid.

Reepalu är inte trovärdig!  Utan han försöker med stor sannolikhet endast samla politiska poänger.

  

I Malmö fortsätter man ta emot mer än 500 så kallade flyktingar även under 2008 enligt ett nyligen fattat beslut i Malmö kommunfullmäktige men då var det annat ljud i skällan från Ilmar Reepalu då han debatterade med SD.


HYCKLERI REEPALU!


Jag har väldigt svårt att förstå att det är så få i det här landet som reagerar på den oikofobin som råder bland våra makthavare och bara tycks bli värre!


Varför reagerar inte de fackliga rörelserna?


Varför reagerar inte jämo?


Varför reagerar inte media mot orättsvisan?


Varför reagerar inte Svensson? Det kanske är det allra märkligaste för det är ju faktiskt alla Svensson som får betala notan via skattesedeln och försämrad välfärd.


Har det gått så långt att det till och med är farligt för en svensk att säga att han vill ha samma regler och lagar som en nysvensk? 

Utan att för den skull bli kallad främlingsfientlig, rasist eller islamofob!

  

Det finns dock några undantag i Sverige där oikofobin inte fått gro!


I Vellinge kommun säger man fortfarande nej till flyktingmottagning med följande motivering.


"Vi är inte beredda att ta av kommunala resurser till det här, säger kommunstyrelsens ordförande Lars-Ingvar Ljungman (m)"

  

Och även detta


"Jag ska möta mina kommuninvånare och säga att nu tar vi såhär mycket pengar från vår budget för att ta emot flyktingar. Vi är inte beredda att ta av kommunala resurser till det här."


"Vellinges nej till flyktingar är en politik som har stöd bland kommuninvånarna menar Lars-Ingvar Ljungman.
- Jag står för en politik som jag tror att majoriteten av Vellingeborna vill att vi ska föra. Jag ställer min plats till förfogande var fjärde år om man vill ha en annan politik, säger han."


Att detta stämmer med kommuninnevånarnas uppfattning förstår man när man tittar på valresultatet i Vellinge.

Dessutom har Vellinge landets nöjdaste invånare enligt SCB. Se undersökning.


Moderaterna i Vellinge för inte moderat politik utan de för Sverigedemokratisk politik. Hur länge dröjer det innan Fredrik Reinfeldt åker till Vellinge och försöker rätta upp leden.

Det är skillnad på moderater i Skåne och Vellinge och moderater i Kalmar!


Man kan ju undra om det finns något samband mellan en av Sveriges lägsta kommunalskatter och ingen flyktingmottagning under decennier?


Vellinge under 30 kronor i kommunalskatt och Kalmar 33,23. Inte undra på att det är problem med lägenheter i Vellinge när man får så låg kommunalskatt och samtidigt slipper det mångkulturella samhället.


För mig är det sambandet glasklart men varför är det så förtvivlat svårt för andra att erkänna detta faktum.


ÖKAD INVANDRING = ÖKAD BROTTSLIGHET!

Det finns en hel del människor som påstår att brottsligheten inte ökat i vårt samhälle. En av dessa personer är Johan Frick från Borås som i ett av mina tidigare inlägg om den 17-åring som är åtalad för att ha ofredad mig skrivit en mängd kommentarer.
Givetvis gillar jag att mina läsare skriver kommentarer och jag raderar i stort sett aldrig en kommentar såvida inte språket är uppåt väggarna för grovt eller något är väldigt kränkande.

JÄMFÖR MED JINGES BLOGG SOM HAR PRAVDACENSUR. ÖSTSTATSREGISTRERING SÅ DET STINKER OM DET!
MEN SÅ ÄR HAN OCKSÅ VÄNSTERANHÄNGARE!!!!

Johan Frick som då är verksam facklig inom syndikalisterna o.s.v. (läs tidigare inlägg med just nu ca 60 kommentarer) hävdar att brottsligheten inte ökat.
Här kommer nu 3 diagram över rån, misshandel och våldtäkter som jag gärna ser att han eller andra som påstår att brottsligheten inte ökat förklarar för oss övriga inkompetenta gamla gubbar.

Känn dig hedrad Johan Frick för att du förärats ett eget inlägg men tänk också på att det förpliktigar.

70599-227

70599-225
70599-226

Källa BRÅ (Brottsförebyggande rådet)

Ser fram emot ett väl formulerat svar. Med andra ord inga epitet, tillmälen, svordomar och floskler.


NY FÄNGELSEDOM I KALMAR!

70599-222

Ännu en fängelsedom utdömd vid Kalmar tingsrätt. En 44-årig man döms till 3 månaders fängelse för misshandel, olaga hot och övergrepp i rättssak. Bråken har utspelat sig på två av Kalmars nöjesställen Broadway och Ernesto.

Den dömde finns i inte mindre än 14 tidigare fall i belastningsregistret.

Denna dom väljer Barometern att inte publicera på nätet utan endast med en liten notis i pappersupplagan idag och givetvis döljer tidningen de inblandades etnicitet. Östran verkar inte heller vilja skriva om de senaste domarna vid Kalmar Tingsrätt där invandrare varit inblandade.


I detta fall verkar nästan alla inblandade varit invandare med tanke på alla namn som nämns i domen.

Vissa var tydligen nyanlända till Sverige därför hade hoten uttalats både på svenska och arabiska.

  

Bland alla namnen i domen kan nämnas dessa, Tawfuk, Hemn, Saber, Mohsen, Abdelrahmen, Isawi, Abdulker, Samer, Masoud, Al Hajje, Shvan, Muhammedsaber, Shamal och Johansson.


Med andra ord ett riktigt mångkulturellt bråk!

071221
I dagens pappersupplaga skriver Östran om denna dom men givetvis nämns inget om etnicitet.


ÅTAL FÖR TRAKASSERIER MOT MIG.

Den 17-åring som erkänt trakasserierna med falska beställningar från en porrsajt på nätet i mitt namn leder nu till åtal vid Kalmars tingsrätt. Han är så sent som den 23 augusti dömd för rattfylleri av tingsrätten.


Läs Barometerns artikel.

Barometern tar verkligen chansen att genom denna artikel och tredje person för att kalla mig för rasist. Tidningen lyckats få in ordet rasism på hela tre ställen i artikeln.

Sedan skriver man också att jag känner mig sååå kränkt att jag kräver skadestånd. Jag uppfattar det som att Barometern inte anser detta ofredande vara kränkande och att jag som sverigedemokrat får acceptera trakasserier av det här slaget.


Det mest beklämmande är att Barometern tydligen stoppar kommentarer till artikeln som stöder mig och SD. BEDRÖVLIGT BAROMETERN.


En sak som jag skulle vilja påminna alla läsare på min blogg och även åklagaren om är att numera klassificeras alla brott mot politiker som antas ha politiska grunder för hatbrott.


Jag lyssnade på en föreläsning av överåklagaren i Malmö Sven-Erik Alhem i september där han i sitt material skriver följande "Med begreppet hatbrott avses hets mot folkgrupp, olaga diskriminering, homofobiska brott, hot och våld mot förtroendevalda"


När jag utsattes för fönsterkrossning i februari, mars och hot i mail och på AFA Dackebygds hemsida efterlyste jag tips från allmänheten. Jag fick också flera tips om personer som var aktiva vänsterextrema och några tips handlade om just denne 17-åring. Han är med andra ord känd för sina vänsterextrema åsikter. Jag fick även foton som jag överlämnade till polisen tillsammans med övriga uppgifter. Enligt samma källor så skrev 17-åringen på flera Internetforum under pseudonymen "Radikalo". Enligt tipsen var han även aktiv skribent hos syndikalisterna och troligen även hos AFA.


70599-223
Maskerar sig 17-åringen också och deltar i kravaller med skadegörelse och våld?

Tack vare dagens artikel i Barometern har jag fått ett nytt tips med foto om ännu en person som sägs vara inblandad i fönsterkrossning vid min lägenhet. Fotot stämmer faktiskt överens med det ett vittne uppgivit vid förhör med polisen. Jag kommer lämna över informationen till polisen med det snaraste. Personen i fråga skall vara nära kamrat med den åtalade 17-åringen och av den våldsammare karaktären enligt tipset.

P.S. BAROMETERN OCH JOURNALISTEN PETER KARLSSON VÄGRAR PUBLICERA MIN EGEN KOMMENTAR TILL ARTIKELN.
BEDRÖVLIGT I KVADRAT BAROMETERN!


8 MÅNADERS FÄNGELSE FÖR SEXUELLT OFREDANDE

70599-222

Tingsrätten i Kalmar har dömt en 33-årig till 8 månaders fängelse för sexuellt ofredande och försök till grovmisshandel. Brotten skedde i Borgholm under sommaren där 33-åringen jobbade på en pizzeria.

Mannen är flykting från Iran (Kurdistan) och fick uppehållstillstånd i Sverige 2006.

Mannens hemadress är Ruda i Högsby kommun. Ännu en ny svensk som visar sin tacksamhet mot det svenska samhället. Men det kanske bara skall betecknas som en kulturkrock, som vi lärt oss det senaste året vad det gäller kinesiska Fanerdun.

Som vanligt saknas ovanstående uppgifter i våra lokala mediers artiklar. Läs Barometerns artikel.

Barometern kallar det för tafsande i sin rubrik istället för brottsrubriceringen sexuellt ofredande, vilket jag finner vara en mycket märklig förvanskning.

HELLRE BESPARINGAR ÄN MINSKAD FLYKTINGMOTTAGNING.

70599-220

Ökad flyktingmottagning om 250 procent viktigare än besparingar inom barnomsorg, skola och äldreomsorg i Kalmar.

Läs om senaste kommunfullmäktigemötet på min KF-blogg.

STOPPA VÅLDET.

70599-217

Den senaste veckan har varit en av de mest våldsammaste i det nya Danmarks historia. Det har inte gått en dag utan att det har skjutits skarpt och någon har blivit likviderad med antingen skjutvapen eller knivhugg. På lördagen löpte en våldsam och okontrollerad missbrukare runt på Vesterbro och knivhögg två oskyldiga människor, den ene så allvarligt att han blir lam om han överlever. En man blev knivhuggen till döds i Esbjerg. Invandrargäng härjade i Taastrupgaards bostadsområde tidigare i veckan och avfyrade omkring 75 projektiler mot vanliga människors lägenheter, bara för att markera att det är deras territorium. Det var ett mirakel att ingen miste livet.

Så börjar Pia Kjaersgaard sitt veckobrev. När man läser hela brevet så slås man av hur mycket som överensstämmer med situationen i Sverige. (Ni får ha överseende med att min översättning från danska till svenska kanske inte är den bästa). Hon fortsätter sitt brev på följande vis.


Det gjorde istället en invandrare på Nörrebro vid en gänguppgörelse natten till torsdagen. Efter att den unge mannen med kopplingar till invandrargänggrupper blivit likviderad kallblodigt på Nörrebro, möte hans vänner och bekanta upp på Rikshospitalet beväpnade och klara för att fortsätta kriget där. Natten till söndagen blev en ung kvinna våldtagen i Sönderborg och strax innan hade en ny EU-medborgare från Bulgarien stått bakom en väldigt rå kidnappningsvåldtäkt.

Läs hela veckobrevet


De senaste veckorna har vi haft liknande händelser i Sverige. Rubrikerna har varit många men idag får ett mord inte någon större uppmärksamhet längre. Det märkliga är att våra svenska riksdagspolitikerpolitiker inte reagerar på samma sätt som Pia K i Danmark.


Varför är de svenska politikerna så tysta om det accelererande våldet?

  

Svaret är tyvärr väldigt enkelt!!

  

Invandrare står för en stor del av denna kriminalitet. Och då får våra svenska politiker tunghäfta!


Att gå så långt som att erkänna att en väldigt stor del av denna brottslighet begås av just invandrare är väldigt kontroversiellt. Eftersom man vägrar att erkänna detta kan man heller inte fatta de rätta besluten för att försöka få någon rätsida på våldet.

Att sopa problemen under mattan är vad som gäller i Sverige.


I Sverige brukar politikerna istället prata om MC-gängen och deras brottslighet och på något sätt används MC-gängen som ett surrogat även för invandrargängen för då går det lättare att uttala sig i media eller i en TV-soffa.

Men nu visar det sig att invandrargängen även är på väg att ta över denna verksamhet också och då vet jag inte vad våra politiker skall skylla på längre utan att säga något kritiskt om våra "nya svenskar" som begår brott.


I Danmark har däremot Dansk Folkeparti fått till en mycket begränsad invandring och därmed kommer problemen troligtvis minska med tiden. I Sverige kommer vi däremot att få se en allt mer accelererande våldsspiral under oöverskådlig framtid.


24 SOCIALDEMOKRATER HAR HOPPAT AV!

Varje gång en sverigedemokrat lämnar ett politiskt uppdrag brukar media hugga som kobror och de mest långtgående slutsatser dras. Svek mot väljarna brukar nog vara den vanligaste slutsatsen och även att en röst på sd kan vara en bortkastad röst. Det är ytterst sällan någon i media skriver om den "förföljelse" som råder mot oss sverigedemokrater i just dessa sammanhang.


I veckan skrevs det en hel del om att vår kommunfullmäktigeledamot i Hultsfred inte närvarat sedan mars i kommunfullmäktige. En folkpartist ansåg att partistödet skulle dras in till sverigedemokraterna.
Jag vill påminna om den skadegörelse och hot som AFA ägnande sig åt under just denna period. Jag personligen utsattes för hot, trakasserier över Internet och fönsterkrossning, en gång i februari och ytterliggare en gång i mars. Även vår kommunfullmäktigeledamot i Oskarshamn fick motta hot och skadegörelse i sin trappuppgång.


70599-216
Fönsterkrossning i min lägenhet i mars.

Detta har givetvis sin betydelse då vår kommunfullmäktigeledamot i Hultsfred med hänsyn till sin familj valde att ligga lågt under en period. Jag hoppas givetvis att han så småningom kommer tillbaka i politiken men jag har full förståelse för hans ställningstagande.


Det som däremot inte fått så stor uppmärksamhet i Hultsfred under de senaste 4 åren är att 41 politiker hoppat av sin uppdrag.


24st socialdemokrater

9st vänsterpartister

4st kristdemokrater

2st centerpartister

1st moderat

1st miljöpartist

Läs artikel här


En av dessa politiker lämnade sina uppdrag efter att han/hon kört bil asberusad vid mer än ett tillfälle. Vid ena tillfället slutade bilfärden uppe på en stenmur och vid ett annat tillfälle somnade personen bakom ratten på sin bil mitt i natten ståendes på fel sida av väggen på en väl trafikerad väg. Som tur var uppmärksammade en lastbilschaufför situationen och hann stoppa sin lastbil innan han kolliderade med personbilen.


Ekonomiska oegentligheter har också varit uppe vid flera tillfällen i Hultsfred men det tystas alltid ner när det gäller någon från de så kallade etablerade partierna.


Dessa händelser gav inga större rubriker och andra politiker var knäpptysta men när en sverigedemokrat avstår från att gå på fullmäktigemöten blir det stora rubriker och en diskussion om partiet skall få behålla sitt partistöd.


HELSINGBORG SÄGER UPP AVTALET MED MIGRATIONSVERKET!

Denna nyhet har inte fått mycket uppmärksamhet i riksmedia under dagen. Under gårdagen beslutade utvecklingsnämnden i  Helsingborg att säga upp avtalet med migrationsverket. Den rådande situationen har accelererat under 2007 och nu anser inte bara Sverigedemokraterna utan en majoritet i kommunen att situationen är ohållbar.

Läs artikel hos europaportalen här.


Läs artikel i Helsingborgs dagblad här


Det märkliga är ju att inte Sverigedemokraterna omnämns i någon av artiklarna. SD är ändå 3:e största parti i Helsingborg. Sverigedemokraterna fick 9,6 procent av rösterna!

Se valreultat från valmyndigheten för Helsingborg


Att Sverigedemokraterna inte omnämns i dessa artiklar är näst in till horribelt när man ser hur stora SD är i Helsingborg och alla vet att SD stött detta förslag i utvecklingsnämnden.


Med andra ord är detta ett alldeles lysande exempel på den politiskt korrekta massmedia. Eller rent ut sagt den korrumperade mediaeliten i Sverige.


Undrar om detta beslut överhuvudtaget kommer att nämnas i vår så kallade "Fria television"?


Jag tror att detta beslut är något av ett trendbrott i Sverige. Vi kommer nog få se ett antal andra kommuner som kommer att följa Helsingborgs exempel. I kommuner där Sverigedemokraterna är representerade kan det i varje fall komma motioner med förslag om att säga upp avtalen med migrationsverket.


I min kommun Kalmar kommer vi komma med utspel i den här frågan så småningom.


ANTALET BESÖKARE PÅ MIN BLOGG ÖKAR!

Antalet besökare på min blogg stiger hela tiden och det verkar som det bara rullar på av sig självt och det tycker jag givetvis är väldigt skoj.

Till förtret för en och annan ledarskribent och politiska motståndare.


70599-214

Jag har tydligen även blivit registrerad av Expo som islamkritisk person. I en tidning med namnet "Kriget mot islam" omnämns jag som "Protesterar mot bland annat muslimsk invandring till Sverige". Jag får väl göra som Kurt Lundgren och tacka för uppmärksamheten.


70599-215
Lite reklam för min blogg tackar jag aldrig nej till, inte ens i Expo.

Östrans ledarskribent ägnade för någon vecka sedan en stor del av ledarsidan åt en artikel med rubriken "Lösningen på alla problemen" att i negativa ordalag kritisera och fördöma min blogg och dess innehåll. Rolf Asmundsson har tydligen gjort en stor upptäckt genom att erkänna att invandringen ger problem, det lovar gott inför framtiden.

Läs mitt tidigare inlägg och länk till artikel på Östrans ledarsida.

Tydligen håller inte mina läsare med om detta eftersom antalet läsare hela tiden stiger.

I och för sig får jag väl tacka Rolf Asmundsson för den reklam han ger mig genom att skriva om bloggen på ledarsidan även om han inte nämner mitt namn eller anger länken till min blogg.


Fanerdun har ju också varit högaktuellt under de senaste veckorna som gått och det har säkert också påverkat intresset för min blogg.


På min egen lilla undersökning om varifrån mina besökare kommer har 173 personer svarat.

15 % kommer från Kalmar kommun

8 %   kommer från annan kommun i Kalmar län

77 % kommer från övriga världen

Under förra veckan hade jag närmare 1800 besökare viket skulle innebär att ca 270 av dessa kom från Kalmar kommun vilket måste betecknas som mycket bra med tanke på att vi fick 3,1 procent av rösterna i kommunvalet.

70599-210
Antalet besökare/vecka under vecka31 - vecka 49. Källa Bloggtoppen.


Detta ger mig mycket bra vibbar inför kommande val och det ger säkert en och annan politisk motståndare lite skrämselhicka.


Ett stort tack till alla som besöker min blogg och glöm inte att skicka länken till era vänner och bekanta.


P.S. Det är förvisso endast torsdag kväll men det verkar ändå som det är på väg mot ett nytt besöksrekord denna vecka igen.


MONA SAHLINS BEFÄNGDA DEBATTARTIKEL!

De två mest inflytelserika politikerna i Sverige statsministern Fredrik Reinfeldt och socialdemokraterna partiledare Mona Sahlin har både bannlyst överenskommelser med sverigedemokraterna oavsett vilken fråga det gäller.

Dessa uttalanden och uppmaningar är mycket uppseendeväckande men de ger också väljarna klara besked inför kommande valrörelser. Vill väljarna att Sverige skall begränsa invandringen kan de inte rösta på socialdemokraterna eller moderaterna.


Fredrik Reinfeldts uttalande kom efter en uppgörelse i Karlskrona med sverigedmokraterna om skolbudgeten. Hela pk-eliten angrepp de stackars politikerna i Karlskrona som bara försökte skapa en så bred lösning som möjligt. Följden blev en riktig kalabalik och kaos i budgetarbetet och för detta ville en del okunniga ge sverigedemokraterna skulden. Den som betraktar detta med lite objektiva ögon ser att detta kaos kommer som en följd av statsministerns uttalande och alla som följer i hans fotspår.


I en debattartikel i Aftonbladet den 5 december gick Mona Sahlin ut tillsammans med några lokala s-politiker i Karlskrona och Landskrona och lovar att socialdemokraterna aldrig kommer samarbeta eller göra upp med sverigedemokraterna. Personligen skall jag lägga denna debattartikel på minnet för jag tror att jag kommer få en möjlighet att stoppa ner den "långt ner i halsen" på Mona Sahlin eller någon annan s-politiker inom en inte alltför avlägsen framtid.

70599-150
Bruce Springsten konsert viktigare än Nobelfesten för Mona Sahlin. 


Det märkliga med Mona Sahlins debattartikel är att hon inte någonstans förklarar varför socialdemokraterna bannlyser sverigedemokraterna. Det enda hon pekar på är 15-20 år gammalt och är inte relevant för de medlemmar och den partiledning som styrt sverigedemokraterna under 2000-talet.


Sedan är det ju väldigt anmärkningsvärt att Mona Sahlin kommer med pekpinnar för allianspartierna och ännu mer anmärkningsvärt är att de borgerliga partierna inte opponerar sig mot dessa förmaningar.

Hade Mona Sahlins pekpinne gällt något annat än SD hade nog de borgerliga partierna blivit upprörda men om de gjort detta när det gäller SD kunde detta uppfattas som ett stöd för SD och därför förblir de väldigt tysta.


I Danmark samarbetar Dansk Folkeparti med flera partier och de driver också frågor tillsammans med LO och även socialdemokraterna. I konsekvensens namn bör väl Mona Sahlin ta avstånd från sina socialdemokratiska partivänner i Danmark och inte minst för att de också förespråkar en betydligt mycket mer restriktiv invandringspolitik än de svenska socialdemokraterna. Man skall inte kasta sten när man sitter i glashus heter det ju.


I sin debattartikel tar Mona Sahlin upp Ronneby som bra exempel på ett oheligt samarbete mellan partier " I Ronneby styr, sedan valet, en koalition bestående av socialdemokraterna, folkpartiet och kristdemokraterna för att hitta en tydlig kommunledning som inte är beroende av något främlingsfientligt parti."


Som tur är finns det faktiskt politiker som har lite kurage och vågar trotsa pk-eliten i sina partier.

Lisbeth Beselin, folkpartiet i Ronneby är en av dessa politiker som sätter demokratin väldigt högt på agendan. I en insändare i Barometern kritiserar hon dessa bannlysningar av samarbete med sverigedemokraterna. Hon skriver bland annat följande.


70599-213

" Det senaste exemplet är att statsministern har förklarat att överenskommelser med sd är bannlysta inom moderaterna. Jag trodde att vi hade en strävan efter demokrati i det här landet!"

  

Hon skriver vidare följande

  

" Jag anser också att det är ren och skär mobbning att nonchalera sd i politiska sammanhang, att inte ta notis om det de säger, att inte kunna ta ställning för samma saker som de i frågor där man är överens. Är inte detta närmast befängt?
Detta är ett mycket dåligt sätt att bemöta åsikter i vårt samhälle. Vi når ingenvart genom att tysta människor, nonchalera dem och genom att låtsas som om de inte existerar."

  

Detta är ord och inga visor från en folkpartist i Ronneby! Det visar också på en annan bild av Ronneby än den som Mona Sahlin försöker utmåla.


Läs hela insändaren


Nu får vi hoppas att inte folkpartiets partiledare Jan Björklund tar Lisbeth Beselin i örat och tvingar in henne i ledet igen.


När kommer jag få höra och läsa samma sak från en folkpartist i Kalmar. Blir det Inger Hilmansson eller Joachim Håkansson eller någon annan som är först ut.


Det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson bjöd även in oss sverigedemokrater till diskussion om den ekonomiska situationen i Kalmar helt nyligen trots protester från vänsterpartiet.

Jag har även fått intrycket från Johan Persson att han kommer bjuda in SD i fortsättning oavsett vad Mona Sahlin tycker.


Under det senaste året har jag hört många som uttryckt positiva omdömen om att vi finns representerade i kommunfullmäktige. Det har kommit såväl från andra politiker som från privatpersoner och journalister, som tycker att den politiska temperaturen har stigit med ett antal grader. En journalist sa till mig härom dagen att han ansåg den politiska debatten var alldeles för tam i Kalmar trots den svåra ekonomiska situationen och Fanerdunsåpan. Jag hoppas att han närvarar vid fullmäktige den 17 december för då kanske temperaturen stiger en del.

  

Mona Sahlin avslutar sin debattartikel med följande utfästelse.


"Vi socialdemokrater kommer aldrig att göra upp, göra oss beroende av eller samarbeta med sverigedemokraterna i någon kommun, i något landsting eller i riksdagen."


Det innebär att socialdemokraterna aldrig kan stödja ett förslag en motion eller liknande som läggs av Sverigedemokraterna. Denna utfästelse är med andra ord fullständigt befängd och kommer att fungera som en kvarnsten kring halsen på varenda socialdemokratisk lokalpolitiker. Gisses, vilken dårskap!

Kanske dags att lägga några motioner i socialdemokratisk anda och se om de får gehör från s i kommunfullmäktige.HUR LÄNGE KLARAR SOCIALDEMOKRATERNA AV ATT HÅLLA DEN UTFÄSTELSEN?


VARFÖR FINNS INTE DENNA BILD/FOTO I MEDIA!!!

Här är bildbeviset till mitt inlägg om vänsterhuliganerna vid Salemdemonstrationen, där jag citerade från bloggen EveryKindaPeople.

"Socialdemokratiska ungdomsförbundet SSU betedde sig idag avskyvärt genom att hylla mördarna till en pojke som mördades i Salem år 2000. De deltog i en motdemonstration där det på en av banderollerna stod att läsa "En fixad - nu tar vi resten" tillsammans med en bild på en gravsten som innehåller den mördade pojkens namn."

70599-212

Dessa personer borde spärras in så de får chansen att i lugn och ro fundera över sina människovärderingar.

Alla människors lika värde är tydligen inget som vänstergrupper och Centrum mot rasism står för.

Denna bild borde finnas på första sidan i varenda tidning om media styrdes av "normala" personer och varenda ansvarig politiker borde fördöma dessa individer och organisationer.

Ursäkta språket men vilket jävla pack!

Nu får alla som bor i Östergötland skämmas om ni inte tar avstånd från dessa vänsterhuliganer.

ÄR BAROMETERN PÅVERKAD AV MIN BLOGG?

Tydligen är det många som uppskattar mina inlägg med en del fakta som våra lokala media undviker i sina artiklar. Mina besök på tingsrätten för att få fram information om diverse domar i brott begångna i Kalmar och vem som blivit dömd för dessa brott har uppskattats.


Möjligen har Barometern tagit intryck av detta för i gårdagens tidning har något inträffat som kanske är ett misstag från tidningen eller är det kanske ett trendbrott.


I helgen begicks ett grov misshandel av sex män i centrala Kalmar. En person blev nedslagen och sparkad medvetslös och sedan inkastade i en minibuss. Som tur var fanns det vittnen till händelsen och som kunde ge polisen informationen, vilket ledde till att polisen kunde stoppa minibussen utanför Kalmar.


I Barometerns artikel om misshandel skriver tidningen att "flera är utländska medborgare".

Var det ett misstag av journalisten Peter Karlsson på Barometern eller är det ett trendbrott på tidningen.


70599-211

I nätupplagan av Barometern kommer mer uppgifter om denna misshandel.
Läs artikel i Barometern.


FANERDUN PÅ HAL IS.

Projektet i Kalmar läggs på is!!
Redan har en del arbetare återvänt till Kina och ca 40st återvänder till Kina under innevarande vecka. Övriga byggarbetare kommer även de att återvända till Kina inom kort.

70599-209
Första sidan på Barometern idag!


Ursäkterna står som spön i backen!


Det var redan planerat sedan tidigare, de skall hem och fira det kinesiska nyåret, Fanerdun får inte ut några pengar från Kina och kulturkrockar.


Personligen tror jag att det verkliga skälet är att Mr Lou inte lyckats få tillräckligt många att skriva avtal om att köpa en plats i detta mässcentrum.

  

Jag tror inte han gråter för att kinesiska myndigheter inte ger honom tillstånd att föra ut pengar ur Kina, utan snarare tror jag att han är nöjd med detta och att han därmed har en bra ursäkt för att lägga projektet i Kalmar på is.

Eftersom Fanerdun inte har betalt köpeskillingen om ca 300 miljoner kronor för marken i Kina som ingår i projektet är det troligt att kinesiska myndigheter inte kommer ge företaget tillstånd att föra ut några pengar från Kina innan denna skuld är reglerad.


Kommunalrådet Johan Persson (s) är ändå inte förvånad utan säger att detta var väntat och att han känt till detta en tid. Varje gång det kommer upp olika problem eller avhopp har Johan Persson tydligen haft information om detta i förhand.

Därför kan man fråga sig om han idag har ännu mer information om fortsättningen i denna följetong som han inte låtsas om förrän det blir aktuellt att kommentera nya omständigheter.


I den senaste reviderade tidplanen från Fanerdun skulle det ombyggda chokladlagret vara klart till april 2008. Nu förstår nog var och en att detta inte kommer att infrias, undrar hur länge det dröjer innan Fanerdun uppdaterar sin webbsida med ny tidplan.


Så här långt har Fanerdun inte klarat av en enda tidsplan under det senaste året oavsett om det gällt byggnation, invigning, uppgjorda överenskommelser eller löner.


KOMMER DET NÅGONSIN TILLBAKA NÅGRA BYGGJOBBARE FRÅN KINA?

70599-203

ELLER BLIR DET KALMARS DYRASTE GRANPLANTERING!


500 POLISER TILL EN KOSTNAD AV 6 MILJONER KRONOR

Det är notan för årets Salemdemonstration enligt P1 och Ekonyheterna.

Jag finner det mycket intressant att se hur olika tidningar rapporterar om denna demonstration.


Först av allt vill jag säga att jag inte sympatiserar med några nazister men jag finner det intressant att se hur media försöker skuldbelägga högergrupper. MEN när man läser i diverse artiklar och bloggar framtonar en helt annan bild än den som media förmedlar.


70599-207
TV3 är nämner inte ett ord om att det är i stort sett uteslutande vänsteraktivister som omhändertas.

Närmare 200 personer greps av polisen under lördagseftermiddagen och kvällen.

Detta uttalande från moderata kommunalrådet Lennart Kalderén i Salem borde ju få de flesta att tänka till!

"Inte heller är Kalderén imponerad av Nätverket mot rasism, som anordnade vänsterdemonstrationen.

- Deras tillstånd var ju bara en ursäkt för att släppa helvetet löst i Salem."

(SVD nättidning)

Ett ganska klargörande uttalande om vem det är som ställer till med vandalisering och våld. När man sedan läser detta inlägg på en blogg så blir jag även bekymrad över hur socialdemokraterna hanterar sitt ungdomsförbund. Mona Sahlin bör nog fundera på om hon inte har allvarliga bekymmer inom rörelsen.


"Socialdemokratiska ungdomsförbundet SSU betedde sig idag avskyvärt genom att hylla mördarna till en pojke som mördades i Salem år 2000. De deltog i en motdemonstration där det på en av banderollerna stod att läsa "En fixad - nu tar vi resten" tillsammans med en bild på en gravsten som innehåller den mördade pojkens namn."

(Bloggen Every Kinda People)


I Aftonbladet går det inte att hitta några artiklar om Salemdemonstrationerna och det är ju förståligt när det bara handlar om vänsterungdomar som begår brott på löpande band. Aftonbladet visar med stor tydlighet vilket hyckleri som råder på denna tidning.


"Salem upplevde på lördagskvällen några av sina oroligaste timmar hittills. Militanta vänsteraktivister anlade bränder och kastade sten mot brandkåren och polisen. Nästan 200 personer omhändertogs eller avlägsnades av polisen.

Vi maskerar oss för att polisen håller på med olaglig åsiktsregistrering men även för att nazisterna inte ska kunna ta bilder på oss, berättade en demonstrant för SvD."

(SVD nättidning)


"När polisen vid på kvällen summerade alla rapporter konstaterades att 45 personer från olika länder omhändertagits med stöd av utlänningslagen, att 146 personer avlägsnats med stöd i polislagen för undvikande av ordningsstörning, och att två person gripits misstänkta för våld mot tjänsteman.

- Nästan alla kommer från vänsteraktivisterna, konstaterar Mats Nyhlén vid Stockholmspolisens ledningscentral."

Dagens Nyheters nättidning."De sista tolv danska vänsteraktivister som togs vid gårdagens demonstrationerna i Salem är släppta."

SVD nätupplaga
 
70599-208
TV4 väljer också att inte avslöja att det är vänsteraktivister som uteslutande bär ansvar för våldet.


Trots dessa vittnesmål kommer ingen anklaga dessa vänstergrupper och kräva åtgärder mot att detta inte upprepas. Ingen politiker kommer ifrågasätta dessa organisationer som får bidrag från både staten och kommuner, utan istället kommer det tystas ner.

TV4 KAMPANJAR OM NOLLRASISM MEN BLUNDAR FÖR VÄNSTERVÅLDET!

TYVÄRR BLUNDAR OCKSÅ DE FLESTA POLITIKERNA FÖR AVARTERNA PÅ VÄNSTERKANTEN, VÄNSTERPARTIET OCH LARS OHLYS MILITANTA GRUPPER.


SÅ FEL DET KAN BLI!

Några tidningsnotiser som jag plockat från min dotters blogg. De är så bra att jag gärna delar med mig av detta.
Tack Jenny!

Sydsvenska Dagbladet:
21-åringen anhölls misstänkt för grov stöld av åklagare.
(Åklagare är hett eftertraktade på Svarta börsen har jag hört!)

Nordvästra Skånes Tidningar:
Mannen dog medan kvinnan avled.
(Och skillnaden är...?!)

Örebrokuriren:
Gynekolog hittade knarkgömma.
(Var undrar man genast?!)

Ingen av de omkomna hade livshotande skador
(Istället dog de av...??)

Uppsala Nya Tidning:
Högsta Domstolen prövar manlig omskärelse.
(Tur att man inte är anställd där...)

Bergslagsposten:
Inga spår efter skidåkare.
(Han måste ha flugit fram)

Huset som brann ned till grunden blev totalförstört.
(Nähä...?)

Dagens Nyheter:
Audis dieselversion av A8 imponerar med sin låga bensinförbrukning.
(Inte undra på!!)

Dagen:
Lam pojke bortsprungen.
(Hur lam var han sa du?)

Aftonbladet:
Arbetslösa har rätt till dagisplats.
(Då är de ju åtminstone sysselsatta!)

Polisen grep torsk i fiskhamnen.
(Var hittar man annars torsk?)

Storgråtande bedyrade den 30-åriga porrstjärnan sin oskuld.
(Yeah right!)

Östersundsposten:
Krockade med älg på motorcykel.
(Kör älgar motorcykel...?)

Metro:
Yrkesmördare misstänkt för mord.
(Vadå, han gjorde ju bara sitt jobb!!)

OIKOFOBREKTORERNA ÄR SAMBO!

Föräldrar i Smedby utanför Kalmar kräver att rektorn Ann Karlsson skall avgå från sin tjänst vid Tingbydalsskolan sedan hon sagt att julfirandet och skolavslutningen i fortsättningen inte skall ske traditionsenligt i kyrkan utan i skolmatsalen.

Detta har väckt en mängd av protester hos föräldrar och många barn.


Jag blir väldigt glad när jag läser om den proteststorm som råder i Smedby, där föräldrarna hotar med att flytta sina barn till en annan skola om inte rektorn ändrar sig.

Läs artikel i Barometern.


70599-206
Kläckeberga kyrka mellan Smedby och Kalmar inte lämplig för skolavslutningar enligt dessa rektorer.

Samtidigt med denna protest har en exakt likadan utspelats sig i Bräkne-Hoby i Blekinge där rektorn Peter Norlin också vill förbjuda samlingar i kyrkan. Även där har det väckt en stor proteststorm som fått rektorn att backa.Läs artikel i Blekinge Läns Tidning


Trots allt finns det nog ett och annat hopp för nationen även om många försöker vara PK och tycker att det inte är något att bråka om. Dessa händelser gör nog också att vi sverigedemokrater kan se framtiden an med en viss tillförsikt.


Det som nog ingen känner till är att dessa rektorer bor tillsammans i Rinkabyholm strax utanför Kalmar.

Man kan ju undra vad som diskuteras över middagsbordet när dessa oikofober kommer tillsammans.


70599-205

OIKOFOBI = Nedvärdering av den egna nationen och dess kultur


FANERDUNS FINANSCHEF PETER FUST HOPPAR AV!

Peter Fust hoppar av efter ett år som anställd av Fanerdun. Så sent som för en månad sen bytte han till finanschef efter att han varit VD under ett år.
Spekulationerna kommer säkert bli många, är det samarbets svårigheter med nye VD Bei Bergenfeldt eller är det så att Peter Fust som finanschef ser vartåt det lutar och hoppar av innan det är för sent.

70599-204

Har Peter Fust fått någon lön de 3 senaste månaderna. Pengarna kanske tog slut efter invigningen.

Läs mer i Barometern.


NY FÄNGELSEDOM MOT INVANDRARE I KALMAR

Så var det åter dags för en ny fängelsedom mot en invandrare för misshandel. Även denna gång är alla inblandade invandrare och en av de två åtalade fälldes för misshandel och stöld till sex månaders fängelse medan den andre (hustrun) friades av en oenig tingsrätt.

Som vanligt undviker Barometern och Östran vissa detaljer i sina artiklar.


Läs artikeln i Barometern
så fyller jag på med den information som tidningarna inte tycker är relevant.

Jag tänkte citera några delar av domskälen.


"Abdullah (medborgare i Iran) följde efter henne (älskarinnan) och hotade henne många gånger"


"Det har varit tal om giftermål. Syftet med giftermålet från hennes (älskarinnan) sida var att hon skulle få uppehållstillstånd. Hon hade man och barn i Tjetjenien"


"Hustrun kommer från Kurdistan och gifte sig med Abdullah när hon var 14 år. Hon fick inte välja make själv. Hon kom till Sverige 1997"


Tilläggas kan också att alla vittnen som hörts under rättegången är invandrare.


Abdullah förekommer sedan tidigare under fyra avsnitt i belastningsregistret. För bland annat besöksförbud mot älskarinnan och trafikförseelser.

IRAN, KURDISTAN OCH TJETJENIEN, EN RIKTIGT MÅNGKULTURELLT DRAMA.


BETALAR FANERDUN SKATT?

Följande kommentar hittade jag på nätet de artiklar som skrivits om Fanerdun de senaste dagarna och jag finner denna kommentar väldigt intressant. Så intressant att jag citerar den här.

"Skattekontot

Det är en omfattande verksamhet med byggnationer av olika slag, med en hel del administration och annat som måste till för att förverkliga detta omöjliga projekt. Vd skall ju ha sin lön och övriga anställda som driver projektet också. Det är ju det svenska Fanerdun Group AB som är arbetsgivare och registrerade hos skatteverket. Men så till saken: När jag kontrollerar bolagets skattekonto finns inga löner redovisade i skattedeklaratinerna. De är i stort sett nollade varje månad. Tillgången på kontot är idag 322 kr. Bolaget har redovisat negativ moms vilket innebär att staten har betalat ut flera hundratusen till företaget under hösten.
Man kan ju fundera på hur vd har fått sin lön och vilken färg det är på den när ingen redovisning har gjorts till skatteverket. "

Detta borde väl vara något för media att granska!!!


FANERDUM SÅPAN FORTSÄTTER.

Nu är snart tiden mogen för att döpa om Fanerdun till Fanärdum. Företagets VD verkar inte riktigt ha förstått att företaget har alla blickar på sig från ett antal myndigheter men ändå så gör man det mesta fel. Mail till kommunen som kan betecknas som hot om att stoppa projektet om inte kommunen "smörjer" berörda myndigheter i Sverige och Kina. Uteblivna löner till byggarbetarna på ca 10 miljoner kronor. Vilket kommer leda till miljonkrav i skadestånd enligt byggnadsfacket.

Mr Lou
är självklart spindeln i nätet som styr hela spelplanen och då kommer ju frågeställningen upp om "Fan är dum"? Jag börjar faktiskt undra om han hade trott att inte byggfacket skulle upptäcka hans försök att inte betala ut löner till byggarbetarna.

Enligt dagens tidningar håller Fanerdun på att skicka hem byggarbetarna till Kina och då lär ingen kunna kontrollera om de får sina löner om ca 28 000 kronor/månad. Östran uppger att 50 byggjobbare redan skickats hem.
Företaget lider av likviditetsproblem enligt Peter Fust, finanschef. Företaget har helt enkelt inga pengar och skyller detta på kinesiska myndigheter som inte tillåter företaget att föra ut några pengar från Kina.

Varför? Detta tycks ingen veta!


Hur var det journalisten Ola Wong skrev i sin nya bok om Kina, "Fanerdun, bara ett luftslott".


Läs artikel från Kalmar Läns Tidning 17 augusti

70599-203

Undrar om det är brist på pengar som fått företaget att placera ut ett stort antal granar på området. Vilket jag och många andra tycker ser för bedrövligt ut. Frågan är om de är planterade eller bara avsågade och nedstuckna i marken.


För den som inte bor i Kalmar och kan åka ut till snurrom och se med egna ögon kommer här några bilder från området (Bilderna tagna av mig idag i ett gråtrist Kalmar), media brukar inte visa den här typen av bilder för de är alldeles för avslöjande för Fanerdun. Första bilden är från området där det skulle bli en ny mässhall om ca 70 000 m2. På detta område har inget byggarbete gjorts de senaste 12 månaderna. Enligt ursprungsplanerna som presenterades den 19 september 2006 skulle denna mässhall invigts i augusti 2007.

70599-202


Nästa storslagna byggnad var hotellet som skulle stå klart i mars 2008. Idag har man grävt ett stort håll i marken men orsaken till detta kanske är att man behövt schaktmassorna på någon annan del av området. Någon byggverksamhet pågår som synes inte.

70599-201

De berömda tegelhögarna syns i bakgrunden.

De 300 bostäderna som skulle byggas i den första etappen har inte Fanerdum lyckats få fram riktiga ritningar och dokument på under 16 månader, med andra ord har ingen bygglovsansökan behandlats ännu.


VARIFRÅN KOMMER MINA BESÖKARE?

Antalet besökare på min blogg befinner sig i en stigande trend och ligger på ca 1500 varje vecka. Nu skulle jag vilja ha lite hjälp av er som besöker och läser min blogg. Hur många av er kommer från min hemkommun Kalmar eller hur många kommer från någon annan kommun i Kalmar län och hur många kommer från någon annan del av världen.
För mig skulle det vara intressant att veta detta då det kanske även skulle påverka inriktningen på mina inlägg.

Om du vill hjälpa mig med denna lilla undersökning vore jag tacksam.
 
KLICKA HÄR FÖR ATT VÄLJA VAR DU KOMMER IFRÅN OCH SE RESULTAT!


Om detta lilla expriment slår väl ut kanske jag börjar lägga upp möjligheten att rösta om diverse frågor som är aktuella för mig i t.ex. kommunpolitiken i Kalmar kommun.

EXPO OCH KFF-LIRAREN HENRIK RYDSTRÖM

Kalmar FF spelaren Henrik Rydström har debuterat som gästkrönikör på tidningen EXPO och det gör att jag lyfter lite på ögonbrynen. På många sätt tycker jag detta är ett olämpligt forum för Henrik Rydström men han har ju aldrig varit rädd för att uttrycka sig och säga vad han tycker och det är ju trots allt en väldigt positiv och osvensk egenskap.

Läs gästkrönikan "Hat är inte alltid dåligt".


Det finns många bra och tänkvärda saker i Henriks krönika som till exempel följande

"I moralpanikens Sverige får man dock inte diskutera sådana här saker. Tendensen i samhället går mot att utrota alla yttringar av aggressivitet, att fördöma det, och jag förstår givetvis varför. Men jag tror att det är fel väg. stället tror jag att man måste skilja på hat och hat; man måste skilja på den känslan som kan frigöra kraft, en positiv kraft, och på den som bara bryter ner och skadar. Men när vi klumpar ihop allting, när vi brännmärker alla former, omöjliggör vi diskussionen."


Jag känner så väl igen detta inom politiken även om jag aldrig använder aggressivitet när jag argumenterar för vår sak.


Men varför Expo Henrik?  Duger inte Barometeern eller Östran längre?


Så här beskriver Expo sig själva.

"Vad är Expo?

Stiftelsen Expo grundades 1995 i syfte att studera och kartlägga antidemokratiska, högerextrema och rasistiska tendenser i samhället. Verksamheten bedrivs på ideell grund. Expos plattform värnar demokrati och yttrandefrihet mot rasistiska, högerextrema, antisemitiska och totalitära tendenser i samhället. Expo saknar kopplingar till specifika partier och politiska grupper, men samarbetar med alla individer och grupper som delar stiftelsens plattform."


Jag har inget emot att Expo granskar högerextrema grupper, för jag räknar inte in Sverigedemokraterna i denna kategori men till den slutsatsen har inte Expo nått ännu.


Det jag finner mycket besvärande för Expo är det faktum att man säger sig studera och kartlägga antidemokratiska tendenser i samhället.


Varför har i så fall inte AFA eller Osynliga partiet granskats av Expo?


Jag har aldrig läst en enda granskande artikel om AFA i den denna vänstervridna tidning Expo. Istället handlar det till väldigt stor del om just sverigedemokrater.


Enligt min uppfattning är inte SD vare sig antidemokratiskt eller högerextremt och definitivt inte rasistiskt.


Expo skriver också att man inte har några kopplingar till politiska partier eller politiska grupper. Vilken lögn!
Det finns flera personer som ägnat sig åt att granska personerna bakom Expo och dess medarbetare och kopplingen till vänsterpolitiska grupper lyser klart som en ledstjärna.
Men det behövs ingen större analys av innehållet och materialet i Expo för att se kopplingen till vänstergrupperna.


När vi sverigedemokrater utsätts för dessa vänsterextremisters hot, skadegörelse eller våld så skriver inte Expo en rad om detta. Inte ens när AFA tar på sig skulden för dessa attentat skriver Expo om detta. Ändå säger man sig granska antidemokratiska grupper. Rödare än Expos hemsida kan det knappast vara, ändå påstår man sig vara politiskt obunden. Den som går på dessa floskler kan inte ha så mycket av eget tänkande.

Genom Expos agerande legitimerar man just dessa handlingar mot oss Sverigedemokrater. Detta är givetvis Expo mycket medvetna om och det är just därför jag reagerar på att Henrik Rydström väljer att skriva en gästkrönika för den odemokratiska tidningen Expo.
Men jag hoppas att det bottnar sig i en djup okunskap från Henrik Rydström.

FRÅGAN ÄR OM DET ÄR POSITIVT FÖR KFF ATT DERAS SPELARE TAR POLITISKA STÄLLNINGSTAGANDE?


ÖSTRAN GILLAR INTE MIN BLOGG

70599-123

På ledarsidan i dagens Östran/Nyheterna uppmärksammas min blogg av Rolf Asmundsson. Att en ledarskribent ägnar ett så stort utrymme på ledarsidan åt min blogg är ett erkännande av mig. Jag har uppnått ett av mina syften med min blogg när en ledarskribent försöker att smutskasta mig och min blogg.

Tyvärr är han inte så hederlig att han uppger länken till min blogg i artikeln så att läsarna kan gå in i min blogg och själva bilda sig sin uppfattning om innehållet.


För någon vecka sedan skrev Östran om politiker som bloggar i Kalmar men då nämndes inte min blogg i artikeln. Att bli omnämnd på ledarsidan är också ok!


Han gillar tydligen inte heller att jag kritiserar de journalister som jag tycker inte sköter sitt jobb objektivt. Men att han själv sitter och sprider kritik till höger och "vänster" på sin ledarsida tycks vara något helt annat.


En annan anledning till hans negativa ledarartikel kan vara att jag på min hemsida lägger ut alla mina insändare och där markerar alla strykningar som tidningarna gör innan publicering. Östran misshandlar eller rent ut sagt "slaktar" dem innan publicering vid vissa tillfällen.


I artikel ondgör han sig över mig och Sverigedemokraterna men så många konkreta exempel på sin kritik har han svårt att skaka fram. Istället framstår exempeln från min blogg som i allra högsta grad riktiga och välgrundade exempel på information som den politiskt korrekta Östran och andra media undviker i sin journalistik.
Läs artikeln i Östran


Exempel 1 i artikeln.

"Tobias Billström (migrationsministern, min anm ) däremot går från klarhet till klarhet när han företräder moderaterna som det verkliga mångkulturella partiet, snacka om de "nya moderaterna". Jag undrar om det var denna frihet (fri invandring) som de moderata väljarna tänkte på när de röstade i september 2006."

Läs hela mitt inlägg


Jag har svårt att se vad som är så negativt i detta exempel. Istället borde Rolf Asmundsson gotta sig i att jag kritiserar en moderat minister men han har kanske börjat försvara det nya "arbetarpartiet" moderaterna. Det är väl för inte att flera moderata politiker hoppat över till Sverigedmokraterna.


Exempel nr 2.

"Hovrätten har fastställt domen mot 22-årige XX (medborgare i Serbien eller Bosnien) på sex månaders fängelse och utvisning för misshandel och stölder."

Läs hela mitt inlägg


Att jag tar upp domar där invandrare eller asylsökanden döms för allvarliga brott beror på att media inte bryr sig om att nämna etnicitet. I media har vi vid en mängd tillfällen sett rubriker som "Svensk häktad i Prag" och liknande där det i själva verket varit invandrare. När sedan tidningarna påstår att brottsligheten inte är högre bland invandrare än svenskar känner jag att jag måste upplysa om dessa fall i min blogg. Rätt eller fel, döm själv.


Exempel nr 3.

"Från 2001 har Danmark skärpt sina asylregler och detta har medfört en mycket begränsad invandring till Danmark. Det är min uppfattning att detta är huvudorsaken till den minskande brottsligheten i Danmark."

Läs hela mitt inlägg.


Det var ett antal reportage om brottligheten i Malmö kontra Köpenhamn som fick mig att skriva detta inlägg. Jag tyckte det var anmärkningsvärt att brottsligheten var högre i Malmö än i Köpenhamn som är minst fyra gånger så stort. Östran kanske finner detta exempel opassande då Malmö styrts av socialdemokraterna sedan urminnes tider. Och att Malmö under den tiden blivit den mest segregerade staden i hela Sverige. Varje år flyttar 5000-6000 invandrare in medan ca 1500 svenskar flyttar ut från staden. Skrämmande!


Sista exemplet.

"Invandrare har mördat tre svenskar."

Läs hela mitt inlägg.


Tre brutala mord av svenska bönder fick mig att skriva detta inlägg. Två av dessa mord är utreda och nu greps en person i Kalmar som misstänkt för det tredje mordet. Aftonbladet har skrivit om dessa mord och då föranleder det inte Rolf Asmundsson att kalla tidningens journalister för rasister eller liknande epitet.


Jag får tacka Rolf Asmundsson för reklamen för min blogg och de exempel han tog i sin artikel tror jag innebär att jag får en hel del nya besökare.

Sedan efterfrågar Rolf Asmundsson våra åsikter i andra frågor än invandringen, han nämner t.ex. Kalmars ekonomiska situation. Jag tycker han skall diskutera detta med tidningens journalister som närvarar vid kommunfullmäktigesammanträdena. Vid septembers kf-möte redogjorde jag för en del av våra ståndpunkter angående kommunens ekonomi men det valde tidningens reportrar att inte nämna i sin artikel. Vi tog vid detta möte ett klart avstånd från satsningen på Kalmar som kulturhuvudstad 2014, vilket kommer att kosta länets innevånare minst 100 miljoner kronor av våra skattemedel. Vi tog även upp det mycket låga priset för den mark som kinesiska Fanerdun har köpt, en rabatt på ca 20 miljoner kronor mot de priser andra bostadsbolag får betala.


Men som vanligt mörkar tidningen våra åsikter i andra frågor än invandringen!

  

Jag kan informera Rolf Asmundsson om att jag faktiskt har 2 bloggar. Min andra blogg innehåller enbart material från kf-möte och liknande. Där kommer Rolf Asmundsson hitta det han efterfrågar men jag hyser inga förhoppningar om att han skulle vara så hederlig att han även redovisar detta faktum och mina åsikter i olika kommunala frågor.

Besök min kf-blogg


FANERDUN STÄLLER ULTIMATUM TILL KALMAR KOMMUN.

Kinaprojektet verkar vara på väg att haverera, det är svårt att tolka Fanerduns mail till Kalmar kommun på något annat sätt. I mailet hotar man kommunen med att stoppa projektet om inte kommunen hjälper till.

Mr Lou tycks ha fått väldigt mycket om bakfoten vad det gäller Sverige och demokrati. Det ingår inte Kalmar kommuns åtaganden att "smörja" svenska eller kinesiska myndigheter.


Läs mail till Kalmar kommun.

70599-200


Fanerduns utpressning mot Kalmar kommun är helt enkelt ett brott mot alla affärsetik som finns. Kalmar kommun måste agera kraftfullt mot denna typ av utpressningsförsök.


"Antingen fixar ni uppehållstillstånd för våra kinesiska investerare, eller så lägger vi ner."


Det är svårt att tolka mailet på något annat sätt.


Kalmar kommun kan bara svara på ett sätt, nämligen att det inte är Kalmar kommun som utfärdar visum eller uppehållstillstånd och sedan hänvisa till berörd myndighet.Fanerdun vill bland annat ha hjälp med arbetstillstånd och visum. Hittills har detta inte varit något problem, hundratals arbetare har varit i Kalmar.

Är det de svenska eller de kinesiska myndigheterna som inte är nöjda? Oavsett vilken myndighet det gäller har de med stor sannolikhet goda skäl för detta. Fanerdun har ju drivit en reklamkampanj i Kina som inte var sanningsenlig, utan varit fylld med falska påståenden. Uppehållstillstånd, gratisskola och höga bidrag var några av de saker som Fanerdun försökte locka investerarna med.


Det märkliga är att för bara en dryg vecka sedan skrev Barometern att konsulatet i Kina inte fått in några visum ansökningar sedan Fanerduns låtsas invigning i slutet på september. Vad är det för rökridåer som Fanerdun och Mr Lou lägger ut.


Mr Lou har givetvis inte själv undertecknat brevet utan någon underställd har givetvis fått göra detta. Om brevet får den negativa uppmärksamhet som det givetvis borde få kan Mr Lou skylla hela brevet på Vicky Yin som skrivit under brevet/hoten.


Är detta ännu en "kulturkrock" i detta projekt. Företrädare för kommunen och svenska delen av Fanerdun kommer säkert skylla på detta i morgonens tidningar när de fått helgen på sig att fundera på detta otrevliga mail.


Hur många riktiga avtal har Fanerdun skrivit med investerare?


Den frågan hoppas jag media ställer till Mr Lou när han besöker Kalmar igen. Det är denna fråga som styr om projektet kommer att fortsätta eller läggas i malpåse.


Besök gärna Fanerduns hemsida och kommentera den om ni har lust


TEDDYBJÖRNEN FREDRIKSSON. NEJ, MUHAMMED.

En sak är i varje fall helt klar, muslimer har inget barnasinne!!

De tycks istället vara fullständigt galna!

70599-196

Den engelska lärarinnan Gillian Gibbons lät sina 7-åriga elever kalla en teddybjörnen för Muhammed och detta har utlöst en bisarr utveckling i Sudan. Gillian arresterades och skolan stängdes.

Det var under en lektion med årets djur, björn, som barnen röstade fram "Muhammed" bland en rad namnförslag. Teddybjörnen hade en av eleverna tagit med hemifrån.

70599-198


En sudanesisk domstol fann vid en kort rättegång på torsdagen Gibbons, 54, skyldig till smädelse. Hon dömdes till 15 dagars fängelse och utvisas därefter. Hon kunde enligt den sudanesiska sharia-lagen ha fått 40 piskrapp, sex månaders fängelse och böter.

Rättegången var stängd för journalister som hindrades att närvara av en mängd poliser.


70599-197

Vid fredagsbönen i Martyrmoskén i centrala Khartum sade schejk Abd al-Jalil al-Karuri att Gibbons avsiktligt hade förolämpat islam.

70599-199


Hundratals sudaneser demonstrerade efter fredagsbönen i Khartum mot att den brittiska läraren Gillian Gibbons fått en alltför mild dom sedan hon smädat islam genom att låta de 7-åriga skolbarnen i sin klass döpa en nallebjörn till Muhammed. Demonstranterna krävde att Gibbons i stället ska avrättas.


" - Den som förolämpar profeten borde straffas med kulor, ropade demonstranterna."

Varför blir inte barnen straffade av dessa muslimska fundamentalister? Jag har inte kunnat få fram uppgifter om det var muslimska barn eller västerländska som undervisades i skolan.


Nej, självklart är det den engelska lärarinnan som skall straffas. Hon kommer ju från Europa och England, som alla vet deltar i Irakkriget. Detta spelar givetvis in när dessa galningar kräver att Gillian skall avrättas.

DET HANDLAR OM HÄMD!


Skulle vara intressant att veta vad vår muslim i fullmäktige Nasim Malik anser om denna domen  mot den engelska läraren. Mina mail svarar inte Nasim Malik på men Barometern kanske kunde ställa frågan.
'Ett litet tips till Barometern och Östran. (flera av deras journalister läser min blogg)


ÄR DET BARA JAG SOM BLIR BEKYMRAD NÄR VI HAR 300 000 - 400 000 MUSLIMER I SVERIGE OCH FÖR VARJE DAG ÖKAR DET MED CA 100 -200 ST.

MUHAMMED KANSKE VORE ETT BRA NAMN PÅ EN HUND ELLER EN KATT. 

PLATS, MUHAMMED!


RSS 2.0