GOTT SLUT O GOTT NYTT
2010 har varit ett fantastiskt år! Allt slit och annat är glömt. Nu kan vi se tillbaka på ett härligt år som vi alla drömde om skulle inträffa ända sedan valet 2006. Att vi kom in i Sveriges riksdag är utan tvivel den stora höjdpunkten men det som jag ser som det allra viktigaste är ändå att Sverigedemokraterna har ”normaliserats”, framförallt bland den stora allmänheten. Personligen märker jag detta mycket påtagligt vilket jag får bevis för mer eller mindre dagligen, genom telefonsamtal eller möten i vardagen. Det finns idag även en nyfikenhet på vårt parti som inte funnits tidigare.

Min egen uppfattning är att vi även gjort ett gediget intryck i riksdagen. Jag vill inte nämna någon före någon annan men jag har noterat att det görs enorma arbetsinsatser bland våra riksdagsmän/kvinnor vilket bådar gott inför framtiden. Vi börjar också bli varma i kläderna och kommer med stor sannolikhet bli än mer aktiva det kommande året. Än så länge har 7-klövern gjort mycket av jobbet genom att ta avstånd ifrån SD vilket visat vilken brist på sunt bondförnuft som råder inom dessa partier. Ett exempel på detta var voteringen som gällde höjt tak i A-kassan som de rödgröna inte stödde trots att det var ett vallöfte.

Nu ser vi fram mot ett nytt år med nya framgångar för Sverigedemokraterna. Jag är övertygad om att vi kommer att se förändringar från de övriga partierna i deras syn på SD. Vi kanske får se rena förhandlingar mellan SD och de rödgröna eller alliansen i någon eller några frågor.

Vi kommer också få se opinionsundersökningar där SD först får mer än 8 procent, sedan mer än 9 procent . Frågan är om det även blir två-siffrigt redan under 2011. Vi har med andra ord mycket roligt att se fram emot mina vänner!

Nu vill jag önska er alla och era familjer ett Gott Nytt År.


SENTIO GER SD 7,1 PROCENT

Sverigedemokraterna går fram med 0,8 procent till 7,1 procent i Sentios opinionsmätning. Både Socialdemokraterna och Moderaterna backar.

Metro

HELENA BENAOUDA MÅSTE LÄMNA ALLA UPPDRAGNär kommenterar Helena Benaouda de terroranklagade ”svenskarna” som greps i Köpenhamn?

Svärsonen Munir Awad en av de gripna?

I så fall är det dags för Helena Benaouda att lämna alla sina uppdrag!

Läs på Snaphanen.

Expressen

UPPDATERING 1!

SvD först ut med uppgifter om kopplingen till Helena Benaouda. Läs artikel.

DN, Expressen, Aftonbladet, SydSvenskan, SR och SVT mörkar fortfarande!

UPPDATERING 2!

Enligt Dagens Nyheter är islamisterna inte bara terrorister utan även "våldsmän och sexualförbrytare". En avslöjande artikel i DN som bekräftar BRÅ:s rapporter om män från MENA-länder i brottsstatistiken. Läs artikel i DN.

Jag måste säga att jag är ganska överraskad och häpen över att dessa artiklar publicerats i SvD och DN bara dagen efter dessa islamister "plockades" av PET i Danmark. Är detta slutet på vit-pixlade bilder i media.
Expressen och Aftonbladet verkar tagen på sängen av SvD och DN rättframhet. Men det kanske beror på att dessa tidningar är så trogna vänstern!


FREDENS RELIGION ISLAM AVSLÖJAD IGEN

Ännu en gång avslöjas ett gäng muslimer som terrorister. Det är bara en tidsfråga innan någon eller några av alla dessa islamister som lever i Sverige lyckas med ett attentat som kommer att ta många oskyldiga människors liv.

Just nu kör SVT2 ren islampropaganda (21:30-22:00), fin tajming av vår public service TV.

Jag blir så jävla trött på att se detta.

För några dagar sedan körde Sveriges Radio ett reportage om halalslakt där den ”svenska” reportern själv halalslaktade sin egen tupp och tyckte det var bra. Hon förutspådde till och med att det snart skulle komma till Sverige. I sin iver över att propagera för det mångkulturella samhället finns tydligen inga gränser för våra public service kanaler, vilket gör mig rent ut sagt förbannad.

Frågan är om vi kommer att få se samma parodi spelas upp i svensk media ännu en gång. Där dessa islamister kallas ”svenskar” och inga bilder kommer att publiceras, förutom de vit-pixlade förstås. Skillnaden är förstås att de gripits i Danmark och därför kanske dansk media kommer att sätta sin prägel även på svensk media. Man kan ju hoppas.

I den lokala median kommer Barometern och Östran åter igen kalla in muslimerna Nasim Malik och Alexander Louchichi för att berätta om den fredliga och kärleksfulla religionen islam. Skulle de inte kallas in så kommer de få företräde till tidningarnas insändarsidor.

Jag blir så jävla trött!

Det kanske vore läge att Östran ännu en gång publicerar bilden på dessa båda muslimer med koranen insvept in den svenska flaggan. Jag kan utan betänketid utse den till årets mest avskyvärda bild. Se bilden här.

Jag blir så jävla trött!

Den som inte har islamofobiska tankar efter att Sverige haft sin förste muslimska självmordsbombare och nu detta planerade attentat mot JyllandsPostens kontor/redaktion i Köpenhamn kan knappast ha alla hästar hemma.

I ett program på radion om Indonesien sades det att mellan 1-2 procent av landets befolkning var islamister. Detta motsvarar ca 2,5-5,0 miljoner människor i Indonesien som har en befolkning på ca 250 miljoner innevånare. Om vi antar att samma andel av Sveriges muslimer också kan antas vara islamister så är det en skrämmande siffra som framträder. I Sverige finns det ca 400 000-500 000 muslimer, alltså skulle det i så fall finnas ca 5 000 – 10 000 islamister i vårt land. Utav dessa har Säpo endast koll på ca 200 st.

Jag blir så jävla trött!

Vem/vilka kommer bli det första offren för dessa islamisters terror i vårt land?


MigiLeaksBesök MigiLeaks

WESTERBERGEFFEKTEN

Westerbergeffekten har fått en ny innebörd!

2004 hade Röda Korset i Sverige 280 000 medlemmar, idag har organisationen ca 200 000 medlemmar. En minskning med ca 30 procent under Bengt Westerbergs tid som ordförande.

Westerbergeffekten!

Expressen

GOD JULJag önskar alla mina läsare en God Jul!

Vill samtidigt passa på att tacka för allt stöd jag och alla Sverigedemokrater fått under det gångna året. Det är alla ni som röstat på SD som gjort det möjligt att påverka utvecklingen i Sverige.

OHLY SKOLKADE FRÅN VOTERINGEN I RIKSDAGEN


Lars Ohly                             Foto Thoralf Alfsson

När voteringen om avgifterna på Öresundsbron genomfördes i riksdagen var vänsterpartiets partiledare Lars Ohly ute och julshoppade istället för att närvara vid riksdagen. Med en rösts marginal vann de rödgröna tillsammans med SD omröstningen.
Vid samma tillfälle gjordes också en lång rad andra voteringar som Lars Ohly således också missade.

Med tanke på den tekniska utrustning man erbjuds som riksdagsman ter det sig mycket oansvarigt att missa en votering på grund av julshopping på stan.

Andra partiledare som var frånvarande under denna votering var Mona Sahlin och Maria Wetterstrand.

Alliansen och de rödgröna ingår i ett kvittningssystem för att uppehålla "maktbalansen" i riksdagen när någon ledamot är på tjänsteresa. Detta system missbrukas dock ganska rejält av de etablerade partierna.

Sverigedemokraterna ingår inte i detta kvittningsystem!

Under voteringen om avgifterna för Öresundsbron hade alliansen ägnat sig åt flera "fegutkvittningar" av skånska moderater som hade svårt att följa partipiskan och då är "fegutkvittning" ett enkelt sätt att slippa ta ställning inför väljarna. 

"De tre moderater som på så sätt utestängdes från voteringen var Patrick Reslow från Malmö, Boriana Åberg från Kävlinge och Anders Hansson från Vellinge.

Enligt Sydsvenskans källor blev de utkvittade sedan partiets gruppledare Anna Kinberg Batra låtit partipiskan vina under ett stormigt gruppmöte, där hon uppges ha stått i telefonkontakt med statsminister Fredrik Reinfeldt."


Läs artikel i Sydsvenskan

Dessutom var Folkpartiets Tina Acketoft och Moderaternas Thomas Finnborg, Christina Husmark Persson och Kajsa Lunderqvist frånvarande vid voteringen. Alla hemmahörande i Skåne.

Det innebär alltså att hela sju ledamöter från allianspartierna i Skåne var frånvarande vid denna så viktiga votering för deras väljare.
En föga smickrande statistik för alliansens ledamöter från Skåne.

För de rödgröna i Skåne var endast Luciano Astudillo (S) frånvarande.

Dagensps, DI,

ISLAMITISK MANIFESTATIONSå här presenterade Radio Stockholm denna manifestation. Läs och lyssna på inslaget. Frågan måste givetvis ställas var Radio Stockholm och Daniel Assai på samma manifestation.

Detta ät en graverande exempel på hur svensk media stoppat öronen fulla av hörselproppar och samtidigt bundit för sina ögon med de tätaste skygglapparna man kunnat hitta. Resultatet kan då inte bli annat än ett pk-reportage.

VOTERING I RIKSDAGEN

Vid eftermiddagens votering i riksdagen bifölls ”nationella riktlinjer för god vård och omsorg vid demenssjukdom”.
Socialutskottets förslag grundar sig på två motioner med likvärdig mening.
2010/11 So521 av Per Ramhorn (SD) och
2010/11 So580 av Eva Olofsson m.fl (V)

Socialdemokraternas beröringsångest med SD framgår med all tydlighet för den som vet hur detta beslut vuxit fram och sedan läser Lena Hallengrens genmäle i Östran. Där hon uppenbarligen fullständigt förtränger det faktum att Socialutskottets beslut även grundas på motionen från SD.

"Jan R Andersson (M) och Anders Andersson (KD) går till frontalangrepp och påstår i Östran/Nyheterna den 16 december att vi röstar för en SD-motion.

Nej, det gör vi inte. Vi röstar med vår övertygelse på Vänsterpartiets motion för en bättre demensvård."Idag hade även oppositionen (S, MP, V) en möjlighet att slå ett slag för höjd A-kassa men man valde att inte ta den chansen. Sunt bondförnuft råder uppenbarligen inte hos Socialdemokraterna. Att göra gemensam sak med SD i två voteringar samma dag är uppenbarligen en votering för mycket för S.

Nu gissar jag att media kommer mörka möjligheten till höjd A-kassa som S avstod ifrån.

 


JAG ÄR EN PURSVENSK

Mediadrevet har gått mot Ulf Nilsson sedan hans krönika om ”pursvenskar” och det ”krig” som pågår i Sverige. Som Sverigedemokrat och pursvensk har detta varit en realitet under många år. I min värld är det dock inte bara den ”fienden” som Ulf Nilsson pekar ut i sin krönika utan jag ser även andra minst lika farliga ”fiender” eller till och med värre. Vilka tänker jag då på? De flesta inser nog att jag syfter på alla oikofober inom svensk media som rusar fram i blindo och hoppar på alla som kritiserar  massinvandringen och det mångkulturella experimentet som nu är på väg att falla ihop som ett korthus. Självmordsbombaren i Stockholm är bara en liten bricka i sammanhanget. Ulf Nilssons krönika är en annan.

Dessa oikofober finns i stort sett på varje tidningsredaktion eller ledarredaktion och jag är övertygad om att de börjat känna hur marken under dem börjar svikta. Flera av dem har säkert redan börjat fundera på hur de skall kunna göra en ”pudel” i det tysta för att rädda sitt eget skinn. Andra kommer fortsätta på den inslagna vägen tills det tar tvärstopp och inte ens då kommer de förstå att loppet är kört.
Jan Guillou har dessutom gett sig in i detta, läs artikel.

Igår lyssnade jag till Medierna i P1 och inslaget med en intervju av Ulf Nilsson som var ett bedrövligt spektakel. Intervjun med den anställde på SCB angående födelsetalen för svenskar och invandrare var än mer avslöjande av programredaktionens syften med sitt inslag. Jag blev väldigt upprörd över att man tydligen bara hade ett syfte med inslaget och det var att misskreditera Ulf Nilsson. Ingen som gav Ulf Nilsson sitt stöd fick komma till tals i programmet. Så blir det när oikofoberna på vår public service radio får styra. Skandal!

Sverigedemokraternas strategi efter valet ser ut att lyckas väldigt bra. Om man skall döma efter dagens opinionsundersökning från Sifo. Strategin att vara väldigt sparsamma när det gäller kommentarer angående självmordsbombaren i Stockholm är uppenbarligen också smart. Maud Olofsson var ju ute och försökte dra nytta av detta när det gäller FRA och har sedan fått mycket kritik för detta. Jag är övertygad om att det svenska folket klarar av att tänka själv när det gäller terroistdåd. Att lägga ihop ett plus ett är sedan inte så svårt. När det sedan får sjunka in och sätta sig så kommer betydligt fler ifrågasätta massinvandringen till Sverige. Sedan får vi ju dessutom en mycket fin draghjälp av alla dessa oikofober i media som kommer med alla möjliga absurda bortförklaringar till varför detta terroristdåd inträffat i Sverige. Det svenska folket besitter i stort mått av sunt bondförnuft och ser nog igenom alla dessa genomskinliga förklaringar som presenteras av dessa oikofober.

Dagens Sifo undersökning ger återigen SD en ny all time high på 7,2 procent. Sverigedemokraterna är nu fjärde största parti och mer än dubbelt så stort som KD. Göran Hägglunds dagar som partiledare kan nog börja räknas ner.De svenska tidningarna kan idag inte frånhålla sig att även kommentera opinionssiffrorna för SD. Dagens Nyheter är nog ändå mest patetiska då det skriver följande i sin artikel.

I Sifomätningen får Moderaterna 34,2 procent, vilket är den tredje högsta noteringen någonsin, och Sverigedemokraterna når sin högsta på 7,2 procent. Hos Synovate fick SD endast 4,6 procent”.

Jag vet inte om jag skall skratta eller gråta över dessa journalister som har så svårt att acceptera SD:s framgångar i opinionen. Vad har Synovate med sista Sifo-mätningen att göra.

Imorgon kommer troligen Socialdemokraterna rösta för en motion från SD i riksdagen om riktlinjer inom demensvården. Jag vet inte om man skall se detta som ett trendbrott eller en ren tillfällighet. Kan det till och med vara så att socialdemokraterna insett att man har mer att vinna på att inte mobba SD än att försöka stänga oss ute. I så fall har Socialdemokraterna kommit betydligt längre i sin utveckling än Moderaterna och alliansen. Inte undra på att alliansens företrädare i socialutskottet Jan R Andersson (M) och Anders Andersson (KD) skäller på Socialdemokraterna i en insändare i Östran.
När skall dessa båda herrar begripa att SD är vågmästare i riksdagen. Har de inte förstått att Alliansen behöver SD:s passiva eller aktiva stöd om oppositionen (S,MP,V) är enade inför en votering i riksdagen. Hur länge skall vi få vänta på den insikten hos Alliansens företrädare.


SD STÖDJER S OM HÖGRE A-KASSA

Regeringen kan lida ännu ett nederlag i riksdagen sedan Sverigedemokraterna beslutat stödja två motioner från Socialdemokraterna angående ”ett tillkännagivande” av att fler personer skall få 80 procent av sin lön i A-kassa. Vilket i praktiken innebär ett höjt tak i a-kassan.

Sven-Olof Sällström säger följande till Pontus Mattson på SR-Ekot.

”Det är många som har fått minskade ekonomiska ramar i arbetslöshet under lågkonjunkturen. Vi har sett att många har fått svårt ekonomiskt och vi tycker att det finns ett utrymme för att höja a-kassan. Det är också något som vi hade med i vår budgetmotion, säger Sven Olof Sällström som sitter i riksdagens arbetsmarknadsutskott för Sverigedemokraterna.”

Lyssna på Sven-Olof Sällström

Läs artikel på SR


FATWA MOT TERRORDÅDET

Nu skyndar en svensk imam, Hassa Moussa ut i media med en fatwa mot terrordådet i Stockholm.
Enligt artikeln säger han följande.

”Det som har hänt är förbjudet, brottsligt, det är en terrorhandling. Det är ett brott mot mot islamsk sharialag. Det som har hänt är en synd. Om vi går till koranens text, så står det "ta inte en annans liv. Gud har förklarat det heligt, annat än i rättfärdigt syfte. Om någon dödats med orätt ger vi den som för hans talan bemyndigande." säger imamen Hassan Moussa till Ekot.”

Hassan Moussa är vice ordförande i det svenska fatwarådet och medlem i styrelsen för Europeiska fatwarådet och imam vid Södermalmsmoskén.

Om man läser på Wikipedia om ledaren för det Europeiska fatwarådet så får man sig en rejäl tankeställare. Jag skulle inte vilja sitta i den styrelse med tanke på ordförandes åsikter.

Europeiska fatwarådet, European Council for Fatwa and Research (ECFR) är en islamistisk organisation, grundad 29 - 30 mars 1997 på initiativ av Federation of Islamic Organisations in Europe.

EFRC:s kontroversielle chef sedan starten är den sunnimuslimske egyptiern Yusuf al-Qaradawi. 2003 påstås han ha hyllat självmordsbombare under ett seminarium i Stockholms moské.

I januari 2009 berömde al-Qaradawi, i en intervju i tv-kanalen al-Jazira, Hitler för att ha satt judarna på plats: "- Detta var ett himmelskt straff. Vid Guds vilja, nästa gång kommer det att ske genom troende (muslimers) händer".”

Lägg märke till att han hyllat självmordsbombare vid ett seminarium i Stockholms moské. Hyckleri är bara förnamnet på Hassan Moussas fatwa mot terrordådet. Vi klara oss alldeles utmärkt utan någon fatwa i Sverige.

SvD,


Biskop Martin Lind har även uttalat sig under mottot "Vi måste hålla ihop" vilket kan ses på Svenska kyrkans hemsida.

Prästen Dag Sandahl som "landsförvisades" till norra Öland för sina ibland raka åsikter har nu haft även åsikter om Martin Linds motto. På sin blogg skriver Dag Sandahl bland annat föjande.

"Men varför fick Martin för sig att han behövde uttala sig? Och varför ska vi demonstrera tillsammans med muslimer när det faktiskt är en muslim i gänget av muslimer som vill ta del i jihad och spränga en hoper i Stockholm in i evigheten? Finns det inte snarare skäl till allvarliga samtal än till enkla demonstrationsåtgärder? Säger jag, som är emot Sveriges deltagande i kriget i Afghanistan. Jag är därför inte beredd att springa och ställa mig i ledet av dom som uttrycker plattityder. Hur ser biskop Lind på islam? Hur förklarar han att bombdåd och hot blir islams hållning i Europa och USA och detta genom muslimer som vuxit upp i TRanås eller Luton? Har han något att säga om eventuellt införande av sharialagstiftning i Sverige? Och finns det inte goda, sakliga skäl till viss försiktighet när en islamisk sub- och motkultur tycks växa fram i betydande stadsdelar i Sverige? Fast inte riktigt i Löttorp, om man ska döma av den synliga polisnärvaron som var polisfrånvaro."

Läs hela blogginlägget.

 


S RÖSTAR PÅ SD:S FÖRSLAGOm det var en liten islossning under förra veckans omröstning så kommer den kommade omröstningen på måndag bli rena rama vårfloden.

Läs artikel i DN

Läs sedan mitt blogginlägg från Almedalen 2008 då Mona Sahlin för första gången gav löftet om att inte ta stöd av SD.


"Aldrig någonsin gör vi oss beroende av ett parti som Sverigedemokraterna, i någon politisk församling, någonstans, någon gång, aldrig. Det är mitt besked till er."

Mona Sahlin, Almedalen 2008.
PISKADE AV SVERIGEDEMOKRATERNAIdag har Barometern som vanligt kontaktat muslimerna Alexander Louhichi och Nasim Malik för att fördöma självmordsbombaren i Stockholm.

Alexander Louhichi har till och med mage att påstå att ”islam är en kärleksfull religion som välkomnar oliktänkande och mångfald”. Den som följer utvecklingen i en rad muslimska länder har nog väldigt svårt att instämma i detta påstående. För bara någon vecka sedan krävdes stopp mot avvisningar av kristna till Irak. Inte berodde det på att islam välkomnar oliktänkande och mångfald. Jag undrar i mitt stilla sinne om Alexander Louhichi verkligen menar allvar eller om han är fullständigt blind för vilka våldsdåd som utförs i islams namn dagligen.

Nu är detta inte det enda märkliga uttalandet av Alexander. Läs följande stycke och fundera på vad denne muslim säger till Barometern.

”En psykiskt instabil människa kan få främlingsfientliga krafter att måla upp islam som det stora hotet, säger Alexander Louhichi. Därför vill vi gå ut med våra åsikter och berätta vad vi tänker om det här. Innan blev vi piskade av Sverigedemokraterna och nu kommer den andra sidan, det har gått för långt.”

Piskade av Sverigedemokraterna? Om man tar avstånd från något så gör de flesta människor detta av fri vilja men enligt Alexander Louhichi har uppenbarlige Sverigedemokraterna piskat honom till att ta avstånd från muslimska extremister och islamister. På något annat sätt kan jag inte uppfatta hans uttalande. Jag tar mig för pannan!

Som inte denna artikel Barometern vore tillräcklig så har även Alexander Louhichi en insändare publicerad i tidningen. Här kommer några exempel som jag reagerar på.

”Under den senaste tiden har vi muslimer varit tvungna att beskydda våra nära och kära mot den diskriminering och fientlighet som har slagit som en tsunamivåg över vårt samhälle. Vi har blivit tvungna att öppet diskutera vår privata lära som har gjort oss till de ödmjuka och förstående människor vi är.”

Alexander Louhichi superlativ om muslimer finner inga gränser. Kärleksfulla, välkomnar oliktänkande och mångfald, ödmjuka och förstående. Den bild som man får av t.ex. utvecklingen i Afghanistan, Pakistan, Iran eller något annat land i Mellersta Östern överensstämmer inte med hans världsbild. I dessa länder kan en person som konverterar från islam till kristendom dömas till döden. Är det det som kallas ödmjuka och förstående människor som välkomnar oliktänkande.

”Den 11 december hände det som många hade väntat på under en längre tid. En självmordsbombare sprängde sig i centrala Stockholm för att ge det svenska samhället en läxa för all den förnedring och det förtryck som muslimer har genomlidit den senaste tiden.”

Alla utom Alexander Louhichi är medvetna om att självmordsbombarens syfte var att ta så många som möjligt med sig i döden, inte bara sig själv i en protest. Som tur var misslyckades han och det tackar jag Gud för, inte Allah.

Läs gärna hela insändaren och kommentarerna.


DAGS ATT LÄSA DEBATTARTIKELN IGEN

Idag kanske tiden är inne för att påminna alla läsare om Jimmie Åkessons debattartikel i Aftonbladet för lite ett drygt ett år sedan. Förhoppningsvis läser många artikeln med andra ögon idag.

”Detta är också anledningen till att dagens mångkulturella svenska maktelit är så totalt blind för farorna med islam och islamisering. Man utgår från att muslimer inte vill någonting hellre än anpassa sig till ett västerländskt levnadssätt och västerländska normer, liksom att islam i grund och botten är samma sak som kristendom, med den enda skillnaden att muslimer har ett annat namn på gud.”

”Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år.”

Läs hela debattartikeln.


”BOMBSÄKER” SLUTSATS AV BILDT

Carl Bildt var först ut med en kommentar angående bombdådet i Stockholm. För detta har han fått en hel del kritik men jag delar inte den kritiken. Slutsatserna han drog var mer eller mindre ”bombsäkra”.

Statsminister Fredrik Reinfeldt väntade i 19 timmar med att kommentera bombdådet. När han ändå bröt tystnaden sa hade han egentligen ingenting att säga förutom att inte tänkte förändra någonting i sin politik. En mycket slätstruken statsminister!

Nästa minister ut på banan var Beatrice Ask. Även hon gjorde ett mycket blekt intryck. Inga kraftfulla uttalanden, snarare en ovilja att ta ställning över t.ex. hoten mot Sveriges befolkning. Något som jag anser vara rent ynkligt av en minister. Den anda insikten hon tydligen fått att detta är allvar. Det är bara att gratulera Beatrice Ask till den insikten.

I kvällens Agenda hade man ”storsatsat” på pk-vänliga deltagare. Eller vad sägs om Ab del Haqq Kielan, Karin Pettersson, Jan Eliasson och Peter Wolodarski. Inga fördömanden av någon av dessa deltagare, förutom imamen som plikttroget förklarade bombdådet som vidrigt. De övriga deltagarna kom istället med flera märkliga uttalanden. Nu gäller det uppenbarligen att försvara mångkulturen och massinvandringen från muslimska länder till varje pris. Jag blir så fruktansvärt trött på att se dessa förståsigpåare som inte vågar säga att en spade är en spade.

Peter Wolodarskis påstående om att detta inte var första gången som svenskar begår självmordsbombning var häpnadsväckande. Då ”svenskar” utfört terrordåd i andra länder. I mina ögon är ingen av dessa terrorister svenskar, däremot är de troligen alla muslimer. Peter Wolodarski kan ju fråga DO:s Katri Linna om de är svenskar.

Det skall bli intressant att följa mediautvecklingen de närmaste veckorna. Jag gissar att pk-eliten kommer att sätta in alla tillgängliga resurser för att försvar mångkulturen. Givetvis finns det ett antal karriärskåta pk-människor som kommer att försvara det med liv och lust. Några kritiker till mångkulturen kommer knappast få tillgång till de stora mediakanalerna.

 


FÖRVÄNTAD PREMIÄR

Vi är många som befarat att detta skulle hända och tyvärr så har nu Sverige drabbats av sin första självmordsbombare. Hur länge dröjer det till nästa attentat?

Hur kommer media försöka tysta ner detta.

"Nu ska era barn, döttrar och systrar dö lika som våra bröder och systrar och barn dör"


I ett brev till SÄPO hotar självmordsbombaren det svenska folket och soldaterna i Afghanistan. Lars Vilks är tydligen också omnämnd i hotbrevet. Att det därmed handlar om en muslim är väl inte en alltför djärv gissning. Det skall bli intressant att få reda på vilken moské självmordsbombaren är medlem i.

Som tur är har uppenbarligen inte allt gått som planerat för självmordsbombaren med tanke på de gasoltuber och rörbomber med spik som inte exploderat.

Fredrik Reinfeldt ansåg i torsdags att vi skickade en fin julhälsning till regeringskansliet när vi röstade igenom en sänkning av anslagen med 300 miljoner kronor.

Dagens bombattentat kan väl då betecknas som Fredrik Reinfeldts och pk-etablissemangets julhälsning till det svenska folket. Vi Sverigedemokrater har ju talat för döva öron under många år! Frågan är om detta bombattentat kan få någon av dessa törnrosasovande pk-politiker att vakna upp. Då tänker jag inte i första hand på Fredrik Reinfeldt.

Vilken politiker från 7-klövern blir den förste att kommentera detta bombdåd? Jan Björklund? De3t borde ju bli Beatrice Ask men jag tvivlar på att hon vågar säga något kraftfullt.

Läs på Snaphanen om självmordsbombaren.


HISTORISK TILLBAKABLICK

 


MÖRKAT MÖTE

Förra onsdagen hade samfundsministern Stefan Attefall (KD) kallat till möte i Rosenbad med en hel rad företrädare för olika trossamfund som får statligt stöd. Se inbjudan.

I media har det varit väldigt tyst om detta möte. Trots att det har kommit en hel rad anmärkningsvärda kommentarer både från ministern och andra deltagare.

Mahmoud Aldebe, ordförande i muslimska förbundet och Helena Benaouda, ordförande Sveriges muslimska råd var några av deltagarna. Enligt SST betalas det ut mångmiljonbelopp i bidrag till de muslimska församlingarna.

Enligt en artikel i tidningen Världen idag kallade samfundsministern Stefan Attefall mötet för ”spännande, intressant och berikande”. Det tror jag säkert att det var och jag lyfter på ögonbrynen mer än en gång när jag läser artikeln i Världen idag som tydligen är den enda tidning som rapporterar om det möte i media. Som vanligt mörkar den partistyrda median dessa anmärkningsvärda kommentarer från samfundsminister Stefan Attefall. Här kommer några exempel från artikeln i Världen idag.

”Samfundsminister Stefan Attefall kan tänka sig att verka för att det svenska förbudet mot halal- och kosherslakt upphävs.”

”När det gäller halal- och kosherslakt tar jag gärna ett samtal med jordbruksministern för att hitta en lösning. Jag tror det är för enkelt att göra detta enbart till en djurrättsfråga.

Uppenbarligen har inte Stefan Attefall förstått sprängkraften i denna fråga. Men det kanske är helt i linje med Alliansens politik att nu också försöka ta väljare med invandrarbakgrund från Socialdemokraterna. Man vill uppenbarligen börja slåss om de muslimska väljarna. Som om inte halal-slakt vore tillräckligt lovar Stefan Attefall att försöka åtgärda även andra frågor.

”Stefan Attefall lovade att försöka åtgärda en rad praktiska bekymmer som samfundsledarna la på hans bord: snabbare handläggning av arbets- och uppehållstillstånd för utländska medarbetare; ekonomiskt stöd till invandrarsamfundens lokalbyggen; liksom möjligheten till halal- och kosherslakt.”

Jag tar mig för pannan! Ekonomiskt stöd till invandrarsamfundens lokalbygge. Det kan i praktiken innebära att Alliansen kommer finansiera nya Moské-byggen i Sverige. Kan det bli mer politiskt korrekt?

Sedan kan man ju givetvis fråga sig om snabbare handläggning av uppehållstillstånd är en fråga för trossamfunden. Jag kan ju gissa vilka som driver på i dessa frågor.

”Halva löften om avdragsrätt för ideella föreningars hjälpverksamhet är ju bra, men det är inga riktiga löften.”

Avdragsrätt för ideella föreningars hjälpverksamhet? Frågan är då vad som räknas som hjälpverksamhet. Kan insamlande av pengar som sedan skickas till diverse ”ljuskänsliga” organisationer räknas som hjälpverksamhet. Kan somaliska Al-Shabab vara en sådan mottagare där avdragsrätt kan vara en möjlighet. Jag bara undrar.

Svenska kyrkans ärkebiskop Anders Weijryd var givetvis närvarande på detta möte och konstaterade efter mötet att samfunden sinsemellan ”har lätt för att respektera varandra”. Anders Weijryd kan kanske fråga kristna i Irak hur stor respekt muslimer visar kristna i Irak eller varför inte i Iran. Han skulle samtidigt kunna fråga Mahmoud Aldebe och Helena Benaouda vad de gjort för att förbättra kristnas situation i muslimska länder.

Tidningen Dagen har även skrivit en artikel.


GÖTEBORGSMOSKE FÄSTE FÖR AL-SHABAB

"Bland annat pekas Bellevuemoskén ut som ett fäste för somaliska terroriströrelsen al-Shabab, något som GT tidigare kunnat avslöja.
"Bellevuemoskén är en av de största moskéerna i Göteborg, med cirka 5000 medlemmar, varav majoriteten har sitt ursprung i Somalia, enligt lokal press. Moskén har tidigare utretts av SÄPO, den svenska säkerhetspolisen, för att de ska ha mottagit ekonomiska medel från al-Haramein, en Saudiskt baserad religiös välgörenhetsgrupp som klassats som en terrororganisation av FN."

Är det någon som är förvånad? Jag gissar att moderaten Abdirisak Waberi är en av medlemmarna.
Läs hela artikeln i GT som tagit del av Wikileakdokument.

VÅGMÄSTARE

Statsminister Fredrik Reinfeldt var sur efter att han dels fått flera frågor från SD under eftermiddagens frågestund och den svidande förlusten i omröstningen om regeringens anslag. Han kritiserade socialdemokraterna för att de röstade tillsammans med SD.

Uppenbarligen har inte statsministern begripet särskilt mycket. Jag vill påminna Fredrik Reinfeldt om att SD är vågmästare i riksdagen men den polletten har tydligen inte ramlat ner ännu. Alliansen har klarat flera omröstningar i riksdagen tack vare Sverigedemokraterna men då har jag inte hört Socialdemokraterna kritisera Alliansen. På mig verkar det som att Fredrik Reinfeldt är mycket dålig på att ta nederlag. Men jag kan upplysa om att han kommer att få ta flera innan han får julledigt. Det viskades idag i mitt öra att det kan vara flera ”roliga” omröstningar på gång de kommande veckorna.

Erik Almqvist debatterade idag migration i kammaren på ett alldeles strålande sätt. Som Sverigedemokrat kan man bara känna sig stolt och samtidigt förundras över hur företrädarna för Alliansen och de rödgröna partierna argumenterar.

Innan dagens voteringar var jag med Försvarsutskottet på ett studiebesök på Försvarets huvudkvarter på Lindingövägen 24. En intressant men beklämmande information om hur litet vårt försvar kommer att vara efter den pågående omställningen av försvaret. Här finns utan tvekan stora utmaningar för Sverigedemokraterna. För den som undrar kan jag informera om att Abdirizak Waberi också deltog på studiebesöket.


SOCIALDEMOKRAT ÅTALAS FÖR NIDBILD

Den socialdemokrat som under 2009 publicerade en nidbild av mig i nazistuniform och ”hitlermustasch” åtalades idag vid Kalmar tingsrätt. Det som är extra anmärkningsvärt är att nidbilden publicerades på socialdemokraternas officiella web och bloggportal www.s-info.se

Se mitt blogginlägg från 2009.

Därmed har även socialdemokraterna ett ansvar för publiceringen av denna nidbild. Ett faktum som flera av de media som rapporterar om åtalet undviker att skriva i sina artiklar. Idag har Barometern och Corren ringt om detta och jag har understrukit för dessa journalister att publiceringen gjordes på socialdemokraternas bloggportal och nu skall de bli intressant om även dessa tidningar utelämnar detta faktum.

Barometern undviker tyvärr att nämna detta i sin artikel på nätet! Det går heller inte att kommentera artikeln i Barometern. Östran har dock kommentarsfunktionen öppen och där har jag skrivit en kommentar.

Jag gjorde omgående en anmälan till JK om förtal men som i så många andra fall valde JK att lägga ner min anmälan och inte inleda någon förundersökning. Jag gjorde därför senare även en vanlig polisanmälan av nidbilden och publiceringen som nu efter nästan ett år leder till ett åtal av den numera före detta socialdemokraten.

Östran, MSN, Radio Kalmar, Barometern, DN, GP, VK

Det är väldigt tråkigt att ingen av dessa tidningar har uppgiften på var denna publicering gjordes.

Corren har dock valt att ta med detta i sin artikel.
 


6,7 PROCENT TILL SD I SCB

SCB:s stora opinionsundersökning ger Sverigedemokraterna 6,7 procent. Det högsta resultatet någonsin i en undersökning från SCB som brukar grunda ca på ca 10000 personer.

Mot föregående undersökning av SCB är det hela 2,8 procent upp och 1,0 procent upp mot valresultatet. Ändå väljer media att knappt nämna det stora lyftet i opinionen.

SvD skriver bara följande.

”Sverigedemokraterna ökar något till 6,7 procent.”

Med 6,7 procent är SD bara 0,1 procent ifrån att vara fjärde största parti.


ÄR ÅTTONDE RIKSDAGSPARTIET VÅRT HOPP?

Tidningen Världen idag publicerade för några dagar sedan en debattartikel som var mycket läsvärd. Skribenten, Sten-Arne Persson gick till hårda angrep på media och den nedtystning som han upplevde att media stod för när det gällde den grundlagsändring som riksdagen beslutade om under förra veckan. Sverigedemokraterna eller det åttonde riksdagspartiet som skribenten uttrycker det var det enda parti som röstade NEJ till grundlagsändringen.

”Glorian har hamnat på sned
hos makthavarna i Sverige. Våra ”böneutropare”, nyhetsuppläsare i radio och tv, berättade inte för oss att våra egna riksdagsledamöter enhälligt tagit det första beslutet om grundlagsändring den 2 juni 2010. Däremot blev vi under valrörelsen underrättade av samma ”böne­utropare”, om att Kenya skulle ha folkomröstning om sin grundlag, vilket borde vara mindre angeläget att veta för oss.” 

Jag tycker att det är väldigt intressant att tidningen publicerar denna debattartikel och jag får känslan att i någon tidning skall vindarna vända först. Att det sedan är en tidning med kristna värderingar i botten är då helt logiskt. Jag gissar att skribenten inte har något större förtroende för Kristdemokraterna efter deras ”urspårningar” i viktiga värdegrundsfrågor.

Skribenten ger även biskopen Eva Brunne en rejäl utskällning med anledning av hennes deltagande i en demonstration i Stockholm.

”Svenska kyrkans biskop
Eva Brunne respekterar inte heller demokratin, genom att delta i protester mot valresultatet och dessutom hota demokratin med våld. Eller vad menade Eva Brunne genom att traska patrullo med pöbeln, som inte drog sig för att stoppa Sverigedemokraternas valmöten med hot om våld. Vad menade hon, i sin predikan vid riksdagen öppnande, med uttrycket ”låt stenarna ropa”? Ropar hon efter samma stenar som djurrättspöbeln använder mot laglydiga medborgares liv och egendom?”

Nu är Världen idags upplaga inte så särskilt stor men det är säkert många som följer artiklarna på nätet så det är säkert många som läst denna debattartikel. Förhoppningsvis har dessa fått sig en tankeställare.


S-KURRAGÖMMA

Ian Wachtmeister uttryckte det mycket träffande när han menade att socialdemokraterna leker kurragömma på Sveavägen. Man letar både efter en ny partiledare och sin egen politik. Ett letande som inte går att göra på en och samma gång. Mona Sahlins tal till sina partitoppar från hela landet innebar inga överraskningar utan bekräftar bara den ”carpe diem politik” som socialdemokraterna numera ägnar sig åt. Nu skall uppenbarligen socialdemokraterna också satsa på arbetslinjen och lägga bidragslinjen i malpåse. Kan bara meddela dessa socialdemokraterna att den platsen redan är upptagen av moderaterna.

Med andra ord kan vi Sverigedemokraterna lugnt fortsätta med vårt arbete på vår planhalva. En planhalva som vi tydligen får fortsätta att vara ensamma på, utan någon konkurrens.

Opinionsundersökningen från Demoskop gav ännu en ny toppnotering (5,6 procent) från ett opinionsinstitut. Toppnoteringarna har duggat tätt efter valet. Om det vore val idag skulle vi sannolikt få mellan 7-8 procent om man räknar in en skämmighetsfaktor likt valet i september.

Jag läste idag en resention av ännu en bok om Sverigedemokraterna som kom ut för en tid sedan med titeln ”Vi är de goda”. En ganska intressant titel och kanske något som SD borde använda sig av. Artikelförfattaren Mikael Löwegren hade fått till ett stycke som faktiskt var ganska talande i mitt tycke.

”SD-väljarna ser ett samhälle som håller på att haverera i den globaliserade brutala konkurrens där företag, branscher och hela orter slås ut. Vi ser alla med egna ögon avfolkade landsändar, växande arbetslöshet, försämrad vård, en skola i kris. Vart ska man då ta vägen när samhällseliten – från höger till vänster – accepterat marknadens diktatur?”

Sverigedemokraterna är det enda EU-kritiska partiet i Sveriges riksdag. Det är ett minst sagt intressant ”guldläge” för kommande framgångar. Inte minst med tanke på att vi har en valutaunion som är på väg att falla sönder och samman. Jag är övertygad om att den vanlige svensken inte har en aning om hur mycket beslut från Bryssel som avhandlas i de olika utskotten iriksdagen. Detta är något som vi inom SD måste få in i det svenska folkets medvetande. När vi sedan även har en sund syn på invandringen till Sverige, mångkulturalismen och kriminaliteten som drabbar var och varannan svensk idag kan resultatet bara bli en sak. Nya opinionsframgångar och nya mandat i kommuner, landsting och riksdagen.

När sedan socialdemokraterna leker kurragömma för att hitta sin politik och alliansen vägrar se de problem som ”verklighetensfolk” tvingas möta varje dag kan man bara förbluffas över den inkompetens och verklighetsfrånvändning som råder inom de så kallade etablerade partierna och deras namnkunniga politiker. Skillnaden i många fall beror nog på att många av dessa politiker i riksdagen bara har jobbat med politik i hela sitt liv. Aldrig har dessa personer jobbat på en riktig arbetsplats och möt de problem och prövningar som vanligt folk ställs inför dagligen. Jag har sett och hört ett och annat under de första två månaderna i riksdagen och jag kommer säkert få höra än mer i fortsättningen.

Så länge inte de så kallade etablerade politikerna inser vad som är de grundläggande orsakerna till Sverigedemokraternas framgångar och anpassar sin egen politik till Sverigedemokraternas kommer våra framgångar hos väljarna vara kassaskåpssäkra.


PAT CONDELL

Pat Condell har uppmärksammat vad som pågår i Sverige och i sina raka och skarpa kommentarer blir det en effektfullt klipp.


Jag har nu även blivit invald som ersättare i alla utskott utom Utrikesutskottet.
Fick hoppa in i Arbetsmarknadsutskottet igår.

Jag är nu följdaktligen också ersättare i Försvarsutskottet. När jag idag kollade upp övriga ledamöter i Försvarsutskottet fick jag en överraskning. Moderaterna har utsett Abdirizak Waberi till ersättare i Försvarsutskottet. Det är det enda uppdrag han fått av moderaterna och jag måste säga att jag är minst sagt förvånad att man då placerar Waberi i Försvarsutskottet.

Läs mer om Abdirizak Waberi här.

Läste idag en bra krönika i SvD:s del Näringsliv. Jag fick dock leta länge innan jag hittade den på nätet. Jag förstår att SvD inte hade den på första sidan. Läs krönika


RSS 2.0