VILKA ÄR SUMPDJUR LARS WEISS!

I en artikel i Dagens Nyheter med rubriken "Varning för sumpdjur" fortsätter tidningen på den inslagna linjen att förtala Sverigedemokraterna. Lars Weiss är författaren till artikeln och hans analys av kalibers granskning av SD gör att Lars Weiss slutsats blir följande.

"Radions "kaliber"-granskning visade att det på djupet av detta på ytan renborstade parti finns allehanda sumpdjur som trivs i gyttjan."


Den förföljelse och osmakliga påhopp som jag och mina partivänner i Sverigedemokraterna får utstå är bedrövliga. Jag är övertygad om att Lars Weiss aldrig träffat någon Sverigedemokrat och diskuterat med densamma. Ändå är han beredd att kalla mig, Jimmie Åkesson och alla andra Sverigedemokrater för sumpdjur.


Jag skulle vilja fråga vad Lars Weiss i så fall kallar dessa kulturberikare?
21-årige Savio Shabo, 20-årige Milad Markus och 19-årige Sanar Asfar döms för grov våldtäkt mot barn till fängelse i 4 år, 3 år och 3 månader respektive 1 år och 6 månader.

23-årige Ramaz Ibrahim och 22-årige Simon Mikha döms till fängelse i vardera 4 år för grov våldtäkt och Mark Soulaka döms för grovt sexuellt utnyttjande till fängelse i 8 månader. Simon Mikha och Mark Soulaka döms i enlighet med åklagaren yrkande till utvisning.


I veckan har vi sett ett antal experter uttala sig om att Sverige har flest anmälda våldtäkter inom hela EU. Vissa av dessa experter menade tydligen att det var mer eller mindre tjejernas eller kvinnornas eget fel. De skall inte klä sig utmanande, inte dricka alkohol och definitivt inte gå på efterfester. Men jag håller med den tjej som sa att jag skall kunna gå naken genom stan i ett civiliserat samhälle utan att bli våldtagen.
Hur många tror att någon TV-kanal kallar in samma experter för att uttala sig om varför dessa invandrarkillar begått dessa våldtäkter. Nej, just de!


Lars Weiss, dessa kulturberikare och våldtäktsmän förtjänar epitetet "sumpdjur" och inte vi Sverigedemokrater. Nu utvisas endast en av dessa "sumpdjur" på livstid, det självklara vore givetvis att utvisa hela gänget på livstid, då det inte finns några förmildrande omständigheter när det gäller upprepade våldtäkter


Att media mörkar dessa kulturberikares våldtäkter fick vi en mycket bra lektion i för en tid sedan när den så kallade "smygaren" lagfördes för ett stort antal våldtäkter utan att identitet eller ursprung röjdes i pk-media.


Men tittar man på Lars Weiss långa lista av styrelseuppdrag så förstår man hur illa ställt det är inom svensk media.


ÄNNU EN PK-ANALYS AV SD

Idag försöker sig Rolf Asmundsson sig på att analysera Pontus Mattsons bok "Sverigedemokraterna in på bara skinnet" i en artikel med rubriken "Insikt om SD:s taktik".


Som alla andra vägrar han att inse vissa fakta och uppehåller sig istället alldeles för länge åt de vanliga flosklerna om ursprunget till partiet som t.ex. BSS, Bevara Sverige Svenskt.

Sedan måste han givetvis komma med en lögnaktig omskrivning som så många andra använder sig av.


"Så är det ändå en enda sak som dominerar - invandringen. Den är roten till allt ont som drabbat svenskarna."


Nu är det ju Rolf Asmundssons egen tolkning av invandringens konsekvenser. Konsekvens av invandringen handlar ju i första hand om stora kostnader som drabbar våra myndigheter som finansieras med skattemedel. Rolf Asmundsson borde väl också förstå att det som händer i Malmö och Rosengård kommer att kosta svenska skattebetalare stora summor. Oavsett på vilket sätt som problemen löses.


SD har ingen utpräglad taktik som Rolf Asmundsson tycks tro, möjligen kan kanske SD:s hårda hållning mot personer med rent rasistiska åsikter och att dessa utesluts ut partiet ses som en taktik men jag ser det snarare som att sunt bondförnuft råder i partiet. Tyvärr kanske denna tuffa hållning inte existerar inom andra partier.


Till sist kommer ändå Rolf Asmundsson till en sund avslutning där han skriver följande.


"Kanske det också ger en insikt till de etablerade riksdagspartierna att det är inte SD som i sig är utmaningen utan den frustration, det vi-och-dom-förhållande, som finns mellan en stor grupp väljare och de som vill företräda dem."


När de så kallade etablerade begriper detta eller om de redan begripit detta så uppkommer den stora och besvärliga frågan hur man skall kunna närma sig denna grupp av väljare. Än så länge har inget av de etablerade partierna vågat ta detta steg för det innebär inte bara att man måste erkänna att man drivit en felaktig politik under flera decennier. De måste även erkänna att Sverigedemokraterna har rätt i en rad sakfrågor när det gäller invandringspolitik och massinvandringens konsekvenser.

Än så länge är beröringsångesten alldeles för påtaglig men insikten har nog kommit betydligt närmare på grund av den finanskris och lågkonjunktur som tvingar fram svåra ställningstaganden från ansvariga politiker.


Skall kommunen ta emot mängder av invandrare samtidigt som man skär ned på skola, vård och omsorg?
När vågar en nättidning ställa en liknande fråga och låta sina läsare svara och till på köpet redovisa svaret. De skulle även ställa frågan till etablerade politiker och sedan jämföra svaren med sina läsares. Idag tycks dock ingen våga göra en undersökning enligt denna modell men de flesta vet nog redan svaret och det gäller med stor sannolikhet även Rolf Asmundsson.


Ansvariga politiker på alla nivåer vet att deras beslut idag kan få förödande konsekvenser i valet 2010 för deras egna partier. Jag kan lova dessa politiker att vi Sverigedemokrater kommer att informera de svenska medborgarna om hur våra skattemedel missbrukas och min förhoppning är att detta skall ge SD nya och stora framgångar redan till EU-valet den 7 juni.


JAN SCHERMANS TOMMA PRAT

 

Inte blev man klokare på att lyssna till Jan Scherman. Se inslaget

Men när det inte finns några hållbara sakargument så får man svammla omkring fullständigt osammanhängade.

Jag föreslår att alla mina läsare skickar ett mail till tittarombudsmannen och påpekar TV4:s odemokratiska agerande!

[email protected]

MAIL TILL BLOGGEN

Såg att ni nekar SD att köpa reklamtid medan andra partier har fritt fram.
Vad är det för öststatsfasoner? Givetvis skall SD också kunna agera på samma villkor som de andra partierna.

Sluta dumma er nu och visa att ni är demokratiska!


Svar kom idag:  
Fler har haft liknande klagomål som du.
Jag kommer att ta upp detta med TV4:s vd Jan Scherman i Nyhetsmorgon imorron bitti 8.45. (LÄS IDAG)


Med Vänliga Hälsningar
Tittarombudsmannen
Janne Andersson
Gästprofessor Södertörns högskola
TV4
115 79 Stockholm
020/ 44 44 44
tv4.se/to

Skall bli intressant att se om de rätta frågorna ställs av tittarombudsmannen.

OLAGLIGT BESLUT ÄVEN I TINGSRYD

Så har då Länsrätten i Växjö läxat upp ännu en kommun i Kronoberg som vägrat betala ut partistöd till Sverigedemokraterna enligt en artikel i SMP. Denna gång är det Tingsryds kommun som får bakläxa på sitt beslut att undanhålla SD partistödet då det strider mot kommunallagen.

Därmed får man ett rejält tillskott i partikassan i kommunföreningen då kommunen även tvingas betala ut partistödet retroaktivt. Frågan är om partiet inte borde kräva ränta på detta retroaktiva beloppet.


Jag har tidigare skrivit om den moderate politikern Arne Karlssons brist på demokratisyn i Tingsryd i följande inlägg och detta inlägg.


I september 2008 läxade samma Länsrätten i Växjö upp Alvesta kommun på samma sätt.


SVERIGE ÅTERIGEN BÄST I KLASSEN

När EU undersökt antalet anmälda våldtäkter i 11 länder befinner sig Sverige i en klass för sig själva. Ett antal experter får uttala sig och förklara att det beror på alla möjliga orsaker men inte en enda av alla dessa experter gör kopplingen till massinvandringen och mångkulturen.

BRÅ:s rapport visade ju att personer med utländsk bakgrund anmäls ca 5ggr oftare än etniska svenskar. Detta faktum tas givetvis inte upp i den svenska politiskt korrekta median.

Hyckleri är bara förnamnet!
TV4 ändrar sitt beslut om att bara låta partier som är representerade i riksdagen köpa TV-reklam i sin kanal. Nu ändrar man sitt beslut till partier som även är representerad i EU-parlamentet, vilket innebär att även Junilistan får köpa reklamtid i TV4.

Hyckleriet är så uppenbart att det borde vara pinsamt för TV4:s ledning. Allt handlar om att uetstänga Sverigedemokraterna från att nå ut med sin politik.

Om nu andra politiker verkligen står för att Sverige är den mest utvecklade demokratin i världen som vissa påstår. Borde alla dessa gapa för full hals över detta odemokratiska beslut men som vanligt kniper de käft när det missgynnar SD.


"Jag delar inte dina åsikter men jag är beredd att dö för din rätt att uttrycka dem."


Detta är inget som gäller på TV4.


POLITISK EU-MANIFESTATION?

Vid kvällens kommunfullmäktige var det otroligt många åhörare. Under min tid har det bara vid ett tillfälle varit lika många åhörare och det var när beslutet om ny fotbollsarena togs. Idag var det en interpellation om att flytta alla sexor från landsbygdsskolorna in till högstadieskolor inne i stan som vänstermajoriteten vill genomföra.Innan denna interpellation avhandlades flera andra interpellationer. Bland annat en interpellation från Björn Brändewall, EU-kandidat för folkpartiet, som ville att kommunen skulle flagga med EU-flaggan tillsammans med den svenska flaggan. Det var ju skönt att han ändå ville ha den svenska flaggan kvar.
I och med denna interpellation tog jag upp om även detta kunde vara en politisk manifestation att flagga med EU-flaggan på kommunens flaggstänger. Jag passade på att påminna om att när vi intog våra platser i kommunfullmäktige för första gången den 6 november 2006 hade vi med en liten svensk flagga. Vi blev då ombedda att ta bort den svenska flaggan då kommunfullmäktiges ordförande Roger Kaliff (S) ansåg det vara en politisk manifestation, en fullständigt horribel uppfattning. Givetvis behöll vi flaggan under hela mötet.


När det gäller att flytta sexorna från landsbygdsskolorna till högstadieskolor i Kalmar så säger vi nej till detta förslag. Vi vill värna småskaligheten och den trygghet som dessa barn med stor sannolikhet upplever i dessa mindre skolor. Detta får även kosta lite mer. Jag tror faktiskt många föräldrar väljer att bosätta sig i någon av de mindre orterna i Kalmar kommun just av denna anledning när barnen skall börja i skolan.

Kommunalrådet Johan Persson (s) trampade rejält i klaveret när han i ett inlägg under debatten påstod att alla partier i kommunfullmäktige var representerade i Barn och ungdomsnämnden. Att ett kommunalråd uttrycker en sådan osanningen från talarstolen gav mig rena straffsparken från talarstolen, där jag kunde upplysa alla åhörare om Johan Perssons oriktiga påstående och tala om att Sverigedemokraterna är utestängda från alla nämnder inklusive kommunstyrelsen. Och att vi inte kan påverka något beslut förrän det når kommunfullmäktige, om det nu gör det.


Kalmarhems försäljning av en hyresfastighet till en privat hyresvärd godkändes av kommunfullmäktige. Att Vänsterpartiet inte protesterades mot detta beslut var anmärkningsvärd.


Förslaget på tobakspolicy återremitterades och det var nog tur för ordförande hade stor problem med alla tilläggsyrkanden.


En annan intressant detalj från kommunfullmäktige är antalet ledamöter som begär ordet.

Majoriteten som består av 33st ledamöter från S,V och MP. Oppositionen består av 28 ledamöter M,FP,C,KD och SD.

Vid kvällens kommunfullmäktige begärde endast 8 ledamöter från majoriteten, 4 av dessa är dessutom kommunalråd. Från oppositionens sida begärde hela 21st ledamöter ordet under mötet.

Frågan är om detta antyder ett demokratiproblem hos vänstermajoriteten i Kalmar.


DET BLIR BARA DRÅPLIGARE OCH DRÅPLIGARE

SD het fråga inom Centern. Läs artikel på SR.


Vad är det dessa riksdagspartier är så förskräckligt rädda för?


Är det kanske att SD i första hand vill värna skola, vård och omsorg.

Eller är det för att SD vi vill förbättra situationen för fattigpensionärerna.

Eller att SD vill ha kraftfulla åtgärder mot den eskalerande brottsligheten.

Eller att SD vill minska på invandringen till Sverige.

Eller att SD vill värna vårt svenska försvar och behålla värnplikten.

Eller att SD säger nej till överstatligheten från Bryssel.


Tänk om någon från varje parti i riksdagen kunde tala om vilket eller vilka av ovanstående politiska frågor som är så avskräckande att de tar avstånd från dessa ståndpunkter. Utan att komma med floskler som människors lika värde vilket är en självklarhet för alla som lever i ett demokratiskt samhälle, även för oss "otäcka" sverigedemokrater. Skillnaden är att vi inte blundar för det som inte är politiskt korrekt.


Det är dags att vi inom Sverigedemokraterna börjar utmana dessa så kallade etablerade politiker.


Vill Centern ge S makten 2010? (Dick Erixons blogg)


ÄR BRÅ EN RASISTISK MYNDIGHET?

Det är den enda slutsats som det politiskt korreta Sverige kan dra efter att Samuel Älgemalm i Växjö kallats rasist efter att han sagt att invandrare är överrepresenterade när det gäller narkotikabrott.


I BRÅ:s rapport om "Brott bland svenskar och invandrare" finns det svart på vitt att invandrare är överrepresenterade i brottstatistiken när det gäller narkotikabrott. Att som Samuel Älgemalm uttrycka detta i kommunfullmäktige kan omöjligt vara rasism. I så fall är även BRÅ en rasistisk myndighet.


Vik inte en tum Samuel för du har statistiken på din sida! Att sedan dessa politiskt korrekta fegisar i de etablerade partierna vägrar att se sanningen är inte ditt problem utan något som dessa hycklarpolitiker kommer att få tillbaka i nästa valrörelse.

Stå på dig Samuel! Du har mitt fulla stöd.


Glöm heller inte bort när ni ser inslaget att Samuel Älgemalm själv är invandrare från Iran.


Se inslaget i Smålandsnytt.För mig är det fullständigt obegripligt hur någon kan kalla detta rasism! Men det visar bara på den okunskap och den totala politiska korrektheten som råder bland dessa etablerade politiker i Växjö som totalt blundar för den verklighet som råder i samhället.

Att de skriker rasism så fort någon säger något negativt om invandringen och det mångkulturella samhället beror nog till största delen på att de saknar egna argument att bemöta SD med i debatten.


"- Vi kan inte hålla på den fria debatträtten, den här typen av närmast kriminella uttalanden får inte förekomma i fullmäktiges talarstol. Då är det fullmäktiges presidium som måste ha råg i ryggen och avbryta, säger Bertil Olsson (KD)."


Enligt kristdemokraten Bertil Olsson är det numera kriminellt att säga något negativt om invandringens konsekvenser. Att kristdemokraterna är desperata över den nedgång partiet fått i opinionsundersökningarna men att de vill gå så långt som att inskränka yttrandefrihet som är en av de viktigaste grundbultarna i FN-stadgarna är väldigt magstarkt.


När BRÅ släppte sin rapport om "Brott bland svenskar och invandrare" blev det en del uppståndelse och Mauricio Rojas som då var integrationspolitisk talesman för folkpartiet skrev en debattartikel i DN som väckte stor uppmärksamhet. Där skrev han bland annat följande.


"Den visar att invandrarnas generella överrepresentation när det gäller registrerad brottslighet ligger på lite över hundra procent. För grövre brott, exempelvis mord, dråp, misshandel mot obekanta och våldtäkt, är siffran 300-400 procent. Men samtidigt som invandrare från vissa länder inte alls begår brott oftare än infödda svenskar gör invandrare från andra länder det i mycket stor omfattning. Det är bara olikheterna i invandrarnas sociokulturella arv som kan ge en tillfredsställande förklaring till skillnaderna i brottsbelastning mellan olika invandrargrupper. Ämnet har ansetts vara tabu, men måste nu komma upp till ytan, skriver folkpartiets integrationstalesman Mauricio Rojas."Detta var i december 2005 men ämnet är fortfarande lika tabubelagd bland de politiskt korrekta politikerna i Sverige. Mauricio Rojas har väl även lämnat Sverige och anledningen är inte svår att förstå. Den svenska hycklerin!


När det gäller just narkotikabrott så ser jag en hel del vid Kalmar tingsrätt. När det gäller det som kallas för "ringa" narkotikabrott så är det självklart väldigt många svenska ungdomar som döms i tingsrätten. Men när det gäller de grövre brotten ser det annorlunda ut. De personer som ägnar sig åt att framställa eller smuggla in dessa droger i Sverige är i väldigt stor utsträckning personer med utländsk klingande namn.

Jag har skrivit om detta i ett antal blogginlägg när det handlat om lokala förmågor.

Narkotikabeslag i Norrliden
Veitnamesiskt par dömda
Svarta fåret eller familjens hjälte
Asiater utpekade

För den som inte orkar leta upp BRÅ:s rapport kommer här den tabell som visar att utrikes födda och invandrares barn är överrepresenterade i alla typer av brott.

I ALLA TYPER AV BROTT!
Att säga detta i talarstolen kan omöjligt vara rasism!

SMP


ROSENRASANDE!

DETTA GÖR MIG HELIGT FÖRBANNAD!

!

Sverige skall vara en demokrati?

Läs på Nyhetskanalen hur illa ställt det är med demokratin i Sverige.

Detta gör mig så jävla förbannad så det .........

Här kommer man hem efter en väldigt trevlig kväll med mat på Lilla Puben och högklassig musik på Söderport av Mönsterås Blues Band och får läsa detta.

Vi har fått närmare 600 000 valsedlar till EU-valet i Kalmar Län och jag skall göra allt för att dessa valsedlar skall nå alla hushåll i hela länet och jag hoppas att det finns de som vill hjälpa till.

Jag hoppas att många skickar en hälsning till Gunnar Gidefeldt på TV4 eller varför inte åka hem och fråga honom vad han och TV4 har för begrepp om demokrati.

Gunnar Gidefeldt

Lilla Björknäsvägen 3

Saltsjö-Boo

Tyvärr har han tydligen hemligt telefonnummer.

Men gissningsvis kan man nå hycklaren på [email protected]


SD I PRAKTIKEN VÅGMÄSTARE

Alla som är medvetna om hur den svenska mentaliteten fungerar och den svaghet som finns hos många att inte våga stå för sina åsikter kan lätt räkna ut att Sverigedemokraterna är på väg in i riksdagen med buller o bång. Därmed kommer också Sverigedemokraterna bli vågmästare efter valet 2010 och detta kommer att rita om det politiska landskapet i kungariket Sverige fullständigt.
3,6 procent i Synovates undersökning idag är ännu en undersökning som visar att SD går framåt trots Sveriges Radios förtalskampanj av mitt parti. Det innebär i praktiken ett valresultat på minst 5 procent och därmed en vågmästarställning.


Mona Sahlin har redan utlovat att aldrig, aldrig någonsin samarbeta med Sverigedemokraterna så vänsterblocket kan redan nu lägga ner sin ambitioner om ett maktövertagande i september 2010. Jag skulle vilja föreslå att Mona Sahlin samlar ihop sina krympande sympatisörer till nya rådslag om EU, Euro, Den svenska modellen på arbetsmarknanden, försvaret, invandringspolitiken, pensionärerna o.s.v. annars kommer socialdemokraterna endast ha bidragstagarna kvar som sin väljargrupp i framtiden.


Ipred och Pirate Bay engagerar endast ett mindre antal väljare och jag är förvånad över den våldsamma uppmärksamhet domen väcker.

Uppriktigt sagt så känner jag mig spyfärdig när Peter Althin och andra advokater gastar om att rådmannen var jävig vid rättegången i tingsrätten. Det finns en hel rad fall vid Kalmar Tingsrätt där socialdemokrater dömer andra socialdemokrater men då handlar det inte om jäv och dessutom kniper media käft! Hyckleri är bara förnamnet! Läs ett av mina inlägg i detta ämne.


En annan hycklare har vi i Kalmar, kommunalrådet Johan Persson krävde i ett blogginlägg för en tid sedan som så många andra av Mona Sahlins undersåtar och lakejer att Fredrik Reinfeldt skulle bekänna färg och om han tänkt samarbeta med SD om partiet skulle bli vågmästare i riksdagen. Samtidigt tillkännagav han att om SD i Kalmar skulle bli vågmästare skall socialdemokraterna gå i opposition.

Ett bra och klart besked från socialdemokraterna! Men sedan kom brasklappen!

  

Eller så blir det samarbete över blockgränserna!


Självklart har Kalmars väljare rätt att få veta vilket eller vilka av allianspartierna som socialdemokraterna har för avsikt att samarbeta med. Likaväl som han kräver Fredrik Reinfeldt på besked bör han ju själv informera väljarna om vem han tänker samarbeta med om SD blir vågmästare.

Nej, då var Johan Persson inte lika rak längre utan kom med följande svar.


"Den frågan går idag inte att svara på. Det är ju inte heller jag som bestämmer det i ett sådant läge. Det blir en fråga både inom mitt parti och i respektive parti i övrigt."


Jag nöjde mig givetvis inte med detta svar utan krävde ett rakare svar men där tystnade kommunalrådet. Och han har fortfarande inte svarat på sin blogg!
Men jag har som sagt var inte glömt bort det utan jag kommer att återkomma med nya frågor till Johan Persson.

Läs blogginlägget "Hur gör de borgerliga?" på Johan Perssons blogg och läs hans hycklande svar i kommentarerna.

Jag säger bara en sak, kräv inte av andra det du inte klarar av själv!


EXPERTANALYSSVT analyserar de nordiska ländernas inställning till invandringen med en enda fråga som underlag. Det är inte så illa! Så borde alla vetenskapliga undersökningar gå till för att säkerställa ett säkert beslutsunderlag för pk-eliten.


SVT:s analys av den undersökning man gjort om "flyktingmottagningen" till de nordiska länderna är ganska märklig och slutsatserna som dessa "experter" drar är ännu märkligare i vissa fall.


Det första jag höjer på ögonbrynen för är hur frågan är ställd.


"Tycker du att landet tar emot för många flyktingar?"
Givetvis har man utformat frågan så att den som svarar skall känna sig riktigt obekväm med att svara JA. Självklart är en majoritet av befolkning för att ta emot riktiga flyktingar. Jag är ändå förvånad över att så många är negativa till att ta emot flyktingar och det tyder på en mycket negativ uppfattning om dagens invandringspolitik.

Jag undrar hur dessa personer svarat om man istället ställt följande fråga som är mer relevant.

"Tycker du att landet tar emot för många invandrare?"

  

Med denna fråga hade svaret varit helt annorlunda, det skulle inte förvånat mig om den hade fått dubbelt så många jakande svar. Men som man frågar får man svar.

Jag tror att de flesta tycker att det är helt ok att ta emot verkliga flyktingar som uppfyller de kriterier som Genevekonventionen anger för att betecknas som en flykting. I Sverige är det dock endast ca 3-5 procent av de som får uppehållstillstånd som uppfyller detta.


Sedan försöker SVT göra en höna av en fjäder när de anser det är oväntat att bara 23 procent av danskarna tycker att de tar emot för många "flyktingar".  Danmark tar ju endast emot drygt 1000 personer under ett år eller ca 100 personer/månad och då är det ju väldigt svårt att tycka att man tar emot för många. Det motsvarar ju i stort sett bara vad Södertälje tar emot varje år.
Det som är anmärkningsvärt är ju att 23 procent av danskarna ändå tycker att man tar emot för många och det tyder på en väldigt negativ inställning till invandringen och det överensstämmer med den politiska utvecklingen i Danmark.


Sedan försöker SVT att vilseleda tittare och läsare med felaktiga siffror om anhöriginvandringen. De rätta för de nordiska länderna är följande siffror för 2008.


RADIKAL ISLAMISTAtt vara radikal islamist och stödja terrororganisationer som Hamas och Hizbollah är helt ok. Till och med att förespråka våld är inget som samhället reagerar på.

Ovanstående gäller Muhamed Omar och är summeringar från hans artiklar som publicerats i Expressen och Aftonbladet.


"Han är övertygad om att islam är framtiden för alla, inklusive svenskarna."


Frågan är om han anser att vi får välja eller om han vill att alla svenskar skall tvångskonvertera till islam.


Muhamed Omar och hans uppfattningar och artiklar publiceras utan vidare i media och han undgår kritik som skulle kunna använda epitet som rasist eller främlingsfientlig när det gäller denne Omar.

När det gäller oss Sverigedemokrater så är vi uteslutna från Aftonbladet och Expressen redan innan vi ens börjat skriva en artikel.

En radikal islamist välkomnas medan en Sverigedemokrat mobbas. Nog är det svårt att förstå att media gräver sin egen grav.


ÄNNU EN MÖRKNING

Ashkan Abedi, 24, är medlem i det tungt kriminella fängelsegänget Wolfpack. 

Ahad Abadi, 25, har starka kopplingar till gänget.  
                                                                                               
I dag dömdes de båda till 3,5 års fängelse i Vänersborgs tingsrätt - för bland annat allmänfarlig ödeläggelse och hot mot tjänsteman.


I media mörkar man som vanligt namnen på dessa män då de har invandrarbakgrund. Läs t.ex. artikel i SvD.


Sedan kan ni läsa hela domen på följande länk.

Jag ställer mig frågan varför inte utvisning är relevant i denna dom. Hur många tror att dessa män kommer att betala något av alla de skadestånd som utdöms.


LOVERBOY

Fick en intressant kommentar på min blogg som jag tycker att mina läsare inte skall missa. Har lite skrivkramp och tidsbrist för tillfället, därför tackar jag Debattör för kommentaren och lägger ut den i detta inlägg.

I Nederländerna finns fenomenet "loverboys". Det är välklädda araber eller andra turkaktiga som "förälskar" sig i unga utsatta flickor, mestadels "vita" flickor. Denna förälskelse börjar med uppvaktning, dyra presenter och solresor. Flickan som ofta väljs ut för sitt dåliga självförtroende blir lätt imponerad av att en snygg kille (ahummm)ger henne så mycket uppmärksamhet. Förälskelsen blir snart ömsesidigt och det är då fällan slår igen. Arabens kontrollbehov kommer fram och flickan pressas allt mer. Araben säger sig ha hamnat i trubbel och behöver snabba pengar och eftersom han har tagit så väl hand om flickan kan hon väll tjäna ihop några slantar åt honom. Han skulle ju aldrig fråga henne om det inte vore den sista utvägen. Han älskar ju henne så mycket. Går hon med på det så är det horhuset nästa (efter första gången blir nästa gång enklare), vägrar hon blir det ofta långdragna gruppvldtäkter för att knäcka flickan psykiskt. Sedan är det bordellen som gäller.
En annan variant är att flickan beröms för att vara bra i sängen. Pojkvännens kompis Ibrahim råkar komma på besök och snabbt kommer samtalet in på trekanter eller varför inte gruppsex. Pojkvännen (den s.k. loverboy) uppmanar flickan till att visa för polaren Ibrahim hur bra hon är i sängen. Han står 100% bakom henne och skulle göra honom jätteglad om hon ställde upp för kåte Ibrahim. Flickan gör det för att blidka pojkvännen. Efteråt får hon en avhyvling av pojkvännen då han inte litar på henne längre då hon så lätt hoppade i sängen med Ibrahim. Hon har ju fått så många dyra presenter, biobesök och middagar och nu är det återbetalningsdags.
Sedan är vägen till bordellen inte lång.

Sexslavsverksamheten utspelar sig i arabtäta områden och är ofta välbevarade hemligheter araberna emellan.

Problemet med loverboys är ett mycket välkänt och uppmärksammat fenomen i Nederländerna och är så omfattande att alla flickor i åldrarna 13 och uppåt blir informerade i skolan om farorna med s.k. loverboys. Inga fantasihistorier som Lilja-forever (som är om inte fantasi i varje fall ett stort undantag). Fenomenet uppmärksammas mycket i media och tidningarna -mycket mer frispråkiga än sina presstödsberoende svenska motsvarigheter- skriver ofta om detta.

Min poäng är följande: mot bakgrunden av arabernas kvinnosyn och mot att såväl Sverige som Nederländerna har en mycket mycket stor andel araber / turkaktiga bland sin befolkning borde fenomenet även finnas i Sverige. Rättare sagt det finns även i Sverige. Vi vet bara inte omfattningen.

Man kan nästan gissa varför detta inte uppmärksammas i Sverige. Någon som har någon idé om hur vi kan få reda på mer om detta fenomen här hemma i Sverige?

ARABVÄRLDEN APPLÅDERAR AHMADINEJADMahmoud Ahmadinejad har återigen visat att Iran är ett av de största hoten mot världsfreden. När han utan att blinka kan anklaga den enda demokratin i Mellersta Östern för att vara ett rasistiskt land och som dessutom skall utplånas.


Tidningarna är nu fulla med fördömanden och så vidare men några saker undviker man att skriva i sina artiklar. Läs artikel i SvD.


Att en stor del av deltagarna på denna konferens i Geneve sedan applåderar Mahmoud Ahmadinejads tal är något som tydligen är tabu att nämna i artiklarna. Men det är något som klart framgår när man ser talet och det som utspelas.

När sedan Norges utrikesminister Jonas Gahr Störe kritiserar honom så buar delar av deltagarna vid konferensen.

Mahmoud Ahmadinejad är en ny Adolf Hitler och kan mycket väl vara den som startar ett nytt världskrig.


OPINIONS-UNDERSÖKNINGAR EFTER KALIBERS REPORTAGE.Undrar om Aftonbladet vågar fråga om Sveriges Radio är fria från politisk styrning.

Sedan Kaliber började sända sina program om Sverigedemokraterna har tre opinionsinstitut presenterat nya undersökningar. Givetvis har det varit oroligt att vänta på dessa för att kunna bedöma vilken effekt dessa program skulle få i opinionen.


Skulle många människor avskräckas från att sympatisera med partiet eller är det redan glömt. Som förtroendevald partiföreträdare och ordförande i Kalmar kommunförening och även kontaktperson för stora delar av länet får jag uppgifter om vilka personer som söker medlemskap eller beställer informationsmaterial. En sak är i varje fall säker och det är att intresset för partiet har definitivt inte minskat utan den har ökat. Vad orsaken till detta är kan jag inte säga men jag tror knappast att det kommande EU-valet är orsaken.

Kalibers program och den uppmärksamhet partiet fått i media är nog den troligaste orsaken.


Däremot tror jag faktiskt att effekten av detta program kan göra att de personer som sympatiserar med partiet är lite mera "försiktiga" med att redovisa sina åsikter. Smutskastningen av SD kan helt enkelt ha fått människor att inte svara på ett ärligt och uppriktigt sätt i opinionsundersökningarna. En sådan effekt anser jag vara ganska trolig hos flertalet av våra sympatisörer. Det kanske till och med är så att en del är oroliga för att opinionsundersökningarnas vetskap om partisympatier kan läcka ut till media eller andra som vill utnyttja detta.

Kan man lita på dessa opinionsinstitut när man inte kan lita på Sveriges Radio?


Med anledning av detta är resultatet från dessa undersökningar mycket anmärkningsvärt.

I dagens SIFO undersökning fick SD 2,8 % vilket är en ökning med 0,2 %. Demoskops undersökning som kom för ca 2 veckor sedan fick SD 4,2 % vilket var en ökning med hela 2,1 %. Den enda undersökning som SD gått bakåt i är Skop där resultatet var 3,2 % en tillbakagång från 3,6 %.


Min egen övertygelse är att partiet fortfarande är på uppgång i opinionsundersökningarna och att EU-valet kommer att sätta fokus på partiet ännu mer. Att vi sedan är det "enda" riktigt EU-kritiska partiet gör inte saken sämre.

Både Vänsterpartiet och Miljöpartiet har satt sig i samma båt som socialdemokraterna styr och därmed tystnar deras EU-kritiska hållning om de skall vara ett trovärdigt alternativ till riksdagsvalet 2010.


Om man tittar på resultatet på dessa läsarfrågor i Aftonbladet kan bara Sverigedemokrater bli större i kommande opinionsundersökningar.


Jag väntar bara på den första opinionsundersökning som ger SD mer än 6 procent. Att den kommer är jag helt övertygad om. Senast på valnatten i september 2010.


Wickbom


Idag har jag varit på en EU-dag i Karlshamn tillsammans med min kollega Lars Rosén.
 

Inbjudna av Blekingedistriktet genom Richard Jomshof. Tack för en mycket trevlig dag!

 

Jimmie Åkesson och Sven-Olof Sällström, SD:s förstanamn i EU-parlamentsvalet har pumpat oss fulla med information. Tänk om dessa partiföreträdare skulle få dra denna information för hela Sveriges befolkning. Hur skulle då valresultatet se ut?
Även Erik Almqvist, ordförande för SDU  var på plats och informerade om SDU:s valkampanj och övriga arbete. Kan bli en rolig Almedalsvecka för de ungdomar som väljer att åka till Visby under vecka 27.

 

Tyvärr är det ju mindre än 50 procent som säger att det skall rösta i EU-valet enligt en undersökning. EU:s utveckling leder till att fler och fler av besluten som styr våra liv kommer att tas i Bryssel. Om sedan Lissabonfördraget blir verklighet och Turkiet medlemsstat så går vi en osäker framtid till mötes.

 

Det EU eller EG som svenska folket sa ja till 1994 har förändrats mycket sedan dess utan att svenska folket har fått debattera eller en möjlighet att ta ställning till detta. Lissabonfördraget är ett skrämmande exempel på hur den lille medborgaren körs över av makteliten inom de etablerade politikerna.

 

Snart har du dock chansen att ge de så kallade etablerade partierna en rejäl spark i baken genom att rösta på Sverigedemokraterna i EU-valet den 7 juni.

Läs Sverigedemokraternas valmanifest till EU-valet.


Våldtäktsvågen i det statsfeministiska SverigeRedan 2004 skrev man i Danmark om den katastrofala utvecklingen i Sverige och då menar jag inte enbart antalet våldtäkter utan även på hur media rapporterar om detta. En artikel i Jyllansposten från den 2 juni 2004 har översatts till svenska och den är enligt mig än mer aktuell än den var 2004 (Översättningen kanske inte är perfekt men det är ok).


Notera att siffrorna är ca 5 år gamla, 2007 var antalet anmälda våldtäkter i Sverige närmare 5 000.


Artikeln är skriven av  Lone Nörgaard, lektor, cand. mag., Frederiksberg, och Steen Raaschou, fotograf, Köbenhavn.


Här kommer artikeln som jag tycker är mycket slående.


Finns det överhuvudtaget något som kan hetsa folk upp längre? Vi ska nöja oss med att svara för oss själva - och ja, det finns fortfarande åtskilligt som kan uppröra oss. Och få oss att handla genom att t ex skriva krönikor och försöka organisera krafterna bland likasinnade.


Ett av de fenomen som just nu och här förtjänar odelad uppmärksamhet, är det grova brott mot kvinnor som betecknas våldtäkt. Det gäller våldtäkt i allmänhet och gruppvåldtäkt i synnerhet. En kränning av så allvarlig karaktär att den måste slås ner hårt. Inte minst för att det är en typ av övergrepp som ökar i antal, och som måste ses i nära samband med tillvandring och misslyckad integrationspolitik.


Vi kan inte lösa alla världens problem, men vi vägrar att stillatigande titta på från sidlinjen, medan vårt samhälle steg för steg undermineras av ett kultur- och värdesysten som inte räknar kvinnor som jämlika, fullvärdiga medborgare. Och beskyllningar för rasism och främlingsfientlighet biter inte längre på oss. De är moraliseren, ställt mot förstörelsen av unga kvinnors liv. Det är nämligen en dokumenterat faktum att unga invandrare är groteskt överrepresenterade i såväl enmans- som gruppvåldtäkter. Den senast offentliggjorda polisstatistiken för året 2001 såg ut så här: Invandrarandelen i hela landet: 67 procent. I Köpenhamnsområdet: 76 procent. Offentliggörandet väckte protester och vi har inte heller sedan dess sett någon våldtäktsstatistik som var etniskt specificerad.


Ibland kan det hjälpa att hålla ett analysföremål på avstånd för att skapa en saklig, icke-emotionell distanse. Och särskilt våldtäkt är ett känsligt och känsloladdat ämne. Därför vill vi i denna krönika beskriva (mass)våldtäkter begångna av unga invandrarmän inte i Danmark, utan i Sverige där dessa brott har antagit närmast epidemisk karaktär.

I Danmark anmäls ca 500 våldtäkter om året. I Sverige 2 500. Polisen, kvinnorådgivningar och Aftonbladet uppskattade år 2002 att mörkertalet är det tiodubbla, alltså 25 000 våldtäkter på huvudsakligen svenska kvinnor om året. Vi låter siffran stå ett ögonblick............Skulle Danmark ha relativt sett samma våldtäktsfrekvens skulle vi ha omkring 1 500 anmälda, och kanske totalt 15 000 våldtäkter om året. Det har vi lyckligvis inte - än.


I Sverige har man beklagligtvis lyckats att i alltför hög grad hålla invandrardebatten under lock och en invandringskritiker är per definition "främlingsfientlig" eller rent av rasist. Med en uppifrån uppmuntrad "statsfeminism", som har stort stöd i medier och riksdag (sex av sju riksdagspartiledare kallar sig "feminister" ), skulle man tro att det fanns en särskild omsorg för utsatta kvinnor, men det är långtifrån fallet. Endast 5 procent av de anmälda våldtäktsärendena går till åtal och endast i en bråkdel av dem blir det fällande dom. När en våldtagen kvinna till slut har nått så långt i processen är domarna så milda att ingen räknar med dem. Rättsväsendet är inte alls inrättat för "det nya Sverige", utan bygger fortfarande till övervägande del på mildhet, behandling och rehabilitering.


Det borde vara överflödigt att nämna att många traumatiserade kvinnor inte orkar göra en anmälan. I praktiken måste man konstatera att våldtäkt i Sverige är fullkomligt gratis för brottslingarna. Risken för sanktion är liten, mycket liten, och därför klingar den officiella statsfeminismen oändligt ihåligt. Det urgamla begreppet "kvinnofrid" tycks tillhöra ett fjärran förgånget.


Vi påstår, och det kan dokumenteras med talrika artiklar, böcker och statistik, att etnicitet och kultur har relevans i brottsstatistiken. Dokumentationen är möjlig i den danska offentligheten, som inte är så (indirekt) censurerad som den svenska. I Sverige spelar medieklaveret en annan melodi. Om man frågar en svensk journalist om när etnicitet bör nämnas i tidningsreportage och efterlysningar får man svaret: »När det är relevant«. Tydligen är det i våldtäktsfall aldrig relevant, för huvuddelen av gärningsmännen är invandrare och efterkommare, och det nämns av princip aldrig. Därigenom kan publiciteten inte heller bidra till uppklarandet - som den kan här i landet - och medierna gör sig till medskyldiga till att grova brottslingar slipper undan straff.


Man kan bara gissa om varför de har denna cyniska och hycklande polisk, men en undersökning från Göteborgs Universitet 2002 kallade svenska journalister för »Världens mest makttrogna journalistkår«, och det verkar inte avlägset att anta att svenska journalister gärna vill vara makten till lags. Hur då? Genom att de facto dölja för svenskarna vad politikerna via hämningslös invandring har gjort med landet både socio-ekonomiskt och kriminalpolitiskt: De har skaffat Sverige en våldtäktsfrekvens som är värre än USA:s - och en total kriminalitet som ligger på USA:s nivå.


Men det är inte bara svenska journalister som är inställsamma och hycklande. BRÅ - Brottsförebyggande Rådet (som motsvarar vårt Det Kriminalpreventive Råd och i Sverige i folkmun kallat: Brottsförnekande Rådet) - kamuflerar och sminkar statistik så att det är svårt att komma fram till en riktig bild av den samhälleliga verkligheten. I en serie artiklar i Aftonbladet 2002 klagar forskare på BRÅ över att Rådet utövar regeringsbeställt arbete. »Det är en katastrof överallt på BRÅ«, uttalade psykiatriprofessor Sten Levander. »BRÅ:s uppgift är att fabricera forskning som justitieministern tycker om«. Den också i Danmark kände professorn och romanförfattaren Leif G. W. Persson arbetar på BRÅ, och säger: »Vi bedriver inte fri forskning, utan vinklar rapporterna så att de passar regeringen«.


Det kan både förvåna och inte förvåna att det fifflas med våldtäktsstatistiken i Sverige. Om sanningen om ämnet kom fram, skulle folk nämligen bli utomordentligt upprörda - "skitförbannade". Som det är nu, är det "bara" offren och deras anhöriga som känner av smärtan.


Vi anser att sopa-under-mattan-strategin är ett uttryck för en avskyvärd cynism och ett föraktligt hyckleri. BRÅ har lyckats påstå att bara drygt fyrtio procent av våldtäkterna i Sverige begås av invandrare. När man känner till de danska procenten, förefaller detta fullständigt absurd, då Sverige har 2,8 gånger fler invandrare per capita än Danmark. En realistisk svensk invandrarandel måste med nödvändighet ligga på mellan 80 och 90 procent av de begångna våldtäkterna, när genomsnittssiffran i Danmark är ca 70 procent.

Men BRÅ har bland annat uppfunnit hokus-pokus-begreppet "utrikesfödda", vilket omedelbart sorterar bort alla naturaliserade och efterkommare och signalerar den officiella, knäsatta dogmen: Kultur spelar ingen roll, det gör enbart sociala förhållanden. Lögn, latin och manipulerande statistik.


För att ytterligare slå fast den beska poängen ska vi framhålla en rapport som partiet Nationaldemokraterna nyligen har utgivit. Titeln lyder: "Invandrarna, våldtäkterna och sanningen - en rapport om övergrepp i det mångkulturella samhället". Var snäll och reagera inte med automatpiloten a la: Nå, det är en pendang till Dansk Folkeparti, då behöver vi inte lyssna på varken vad de säger eller vad deras argument och dokumentation går ut på. Nationaldemokraterna gör det arbete, som svenska tidningar inte gör: De går till domstolen och rapporterar det som tidningarna inte vill nämna: Etniciteten.

Klicka in dig på länken, läs själv och bilda en egen uppfattning. Vi kan inte här återge rapportens metoder och begrepp i detaljer, utan får nöja oss med konklusionerna: Sexuella övergrepp på flickor och kvinnor begångna av invandrare är ett växande problem. Varken polis, skola, medier eller myndigheter berättar sanningen eftersom de är rädda för vad som skulle hända om hela sanningen kom i dagen. Siffrorna visar att män med invandrarbakgrund begår fler våldtäkter än svenskar. 93 gärningsmän har undersökts. Av dem hade 67 invandrarbakgrund, dvs minst en utlandsfödd förälder. Det ger en överrepresentation av män med invandrarbakgrund på 2,4 gånger. Vidare väljer våldtäktsmännen primärt ut svenska flickor som offer. Av de totalt 49 våldtäktsoffer, där en man med invandrarbakgrund var gärningsman, hade 30 svensk bakgrund.


Män med bakgrund i vissa regioner begår fler våldtäkter än andra. Av de 67 gärningsmännen med invandrarbakgrund kan 30 hänföras till Mellanöstern/Nordafrika-regionen, 13 till Latinamerika och 7 till övriga Afrika.


Denna krönika är först och främst riktad till våra politiker på alla nivåer, men samtidigt uppfattar vi den som ett led i en upplysning av den danska befolkningen om vilka krafter vi har att göra med och att strutspolitik skulle leda oss rakt ut i den svenska avgrunden. Dessutom siktar vi på att både brett fånga in den massiva kulturskrocken som följd av årtiondens tillströmning av integrationsovilliga muslimer och att dämma upp för en intensiv antidemokratisk och manschauvinistisk kampanj som satts igång av krafter från särskilt Pakistan, Saudiarabien och Turkiet. Och som i ökande grad omfattar våldtäkter.


Att svenska kvinnors situation bör intressera är för att Sverige, som Demokrati- och integrationsminister Mona Sahlin så riktigt sade, ligger 40-50 år "före" Danmark när det gälller multikultur. "Mångfald", som det förskönat heter.


Våldtäktssiffrorna tycks nära överensstämma med antalet invandrare. Vi konstaterar att kvinnor i det "statsfeministiska Sverige" är delvis rättslösa - närmast jagat villebråd, som inte längre vågar röra sig så fritt som de var vana vid för i tiden. Var enda dag förövas 6,8 anmälda våldtäkter, och kanske ända upp till 68 våldtäkter (mörkertalet inkluderat).

Om våldtäktsbrottslingar tas fast i Danmark kan de se fram mot en fängelsedom på ca tre år. Svenska våldtäktsbrottslingar går statistiskt sett nästan helt fria.

Tål vi som samhälle att det är så billigt att förstöra en ung kvinnas liv? Kanske på livstid? Svaret är ett rungande nej.

Därför bör strafframen utökas till minst det dubbla. Dessutom bör, om man överhuvudtaget ska förvänta sig någon preventiv effekt som kan hindra ytterligare tragedier, repatriering av de grövsta våldtäktsmännen vara en naturlig självklarhet. Denna sanktion tycks dessvärre vara något av det enda som vissa avtrubbade våldtäktsbrottslingar har respekt för . "Vården" - behandlingen - bör givetvis tillkomma offret och ingen annan.

Sverige borde för sina kvinnors skull efterlikna Danmark, och vi ska under inga omständigheter gå i svenska fotspår.

Känner politikerna och de offentliga myndigheterna till sin besökstid? Eller blir nästa steg den självtäkt, som folk tar till när systemet sviker den vanliga medborgaren?

(Jyllands-Posten onsdag den 2. juni 2004)


EN OMÖJLIGHET I SVERIGE

Följande artikel är en omöjlighet i svensk media.
Läs artikel.


I Norge finns Fremskrittspartiet och det gör det möjligt för media att berätta sanningen för det norska folket.

I Sverige har vi dock bara de politiskt korrekta och så kallade etablerade partierna än så länge i vår riksdag. Det innebär att artiklar med ovanstående innehåll är en omöjlighet i den politiskt kontrollerade svenska mediasamhället.

Det är till och med så illa att undersökningar som utreder invandrares brottsstatistik är mer eller mindre otillåtna då de kan förstärka fördomarna mot speciellt vissa invandrargrupper. Detta är givetvis något som det politiskt korrekta samhället motarbetar på alla de sätt.


Att sedan invandrare med icke västeuropeisk bakgrund begår 100 procent av alla överfallsvåldtäkter i Oslo är bara en bisak enligt svenska experter på detta område. Givetvis har detta med det elände och utanförskap som drabbat dessa välutbildade människor när de kom till det mångkulturella Norden. Att deras uppväxt och kulturella bakgrund skulle vara en orsak till detta beteende är ju givetvis ren nonsens och skulle någon våga nämna att det har med religionen att göra så måsta han vara galen enligt Täppas Fogelberg i Ring P1.


Med denna svenska hållning så kommer antalet våldtäkter fortsätta att öka explosionsartat i vårt mångkulturella Sverige.


CENTERPARTIET VILL ÖKA INVANDRINGEN


Leif Larsson (C)                       Foto Thoralf Alfsson

Leif Larsson, ordförande regionförbundet, trivdes tydligen på  den fejkade invigningen av Fanerdun och det "lyckade" projektet i Kalmar för nu vill han och Centerpartiet öka invandringen till länet.

Företrädare för Centerpartiet i Kalmar län ger i en debattartikel uttryck för sina framtidsvisioner för Kalmar läns utveckling.

Som punkt nummer ett kommer ökad invandring till länet.


"Mångfald För att stärka länet och säkra tillgången på arbetskraft i framtiden måste länets kommuner vidta åtgärder för att öka mottagandet av invandrande till länet."


"Målet måste vara att Kalmar län under kommande år ska ta emot fler invandrande än snittet i landet."


Frågan är då om Centerpartiet vill välja vilka grupper som man vill skall flytta in i vårt län? I Borlänge gjordes det en undersökning som visade att hela 53 procent av de mottagna flyktingarna var analfabeter. Vilka arbetsplatser är dessa outbildade människor tänkta att jobba på i Kalmar län. Denna typ av arbetsplatser och företag lämnade Sverige för decennier sedan för just lågkostnadsländer i främst sydostasien och forna öststatsländer.


Eller tänker sig centerpartiet att bara de som är välutbildade är välkomna till Kalmar län.

Har centerpartisterna tänkt sig att bara välja ut de duktiga och välutbildade. Frågan är var de som inte väljs ut skall bosätta sig?

Nu är det nog så att de som är välutbildade och som lärt sig svenska väljer att bosätta sig där det finns ett bra jobb med en attraktiv lön och då har nog Kalmar län väldigt svårt att konkurrerar med andra regioner i Sverige. Risken är nog istället stor att det är de som är helt outbildade eller med lägre utbildning som kommer till de kommuner som finns i vårt län.

Att i den lågkonjunktur som råder och med stor sannolikhet kommer att råda under flera år framåt samtidigt öka invandringen till länet är helt enkelt oansvarigt mot de medborgare som är arbetslösa och tvingas leva på existensminimum. Kalmar kommun har redan höjt kommunalskatten och flera kommuner kommer säkert att tvingas följa efter, vilket kommer att göra livet än besvärligare för pensionärer och arbetslösa.


SKL (Sveriges Kommuner och Landsting) har beräknat att staten endast ersätter ca 22 procent av kommunernas kostnader för flyktingmottagning och att då spä på kommunernas kostnader genom en större invandring när det råder lågkonjunktur är inte särskilt logiskt.


Sunt bondförnuft säger istället att kommunerna borde säga upp sina avtal med Migrationsverket för att kunna minska flyktingmottagningen och därmed sina kostnader.

Men nu är detta givetvis inte politiskt korrekt utan bara sunt bondförnuft och inte gångbart bland de etablerade politikerna.


Sedan är det ju märkligt att alla dessa etablerade politiker som talar om en kommande arbetskraftsbrist när de stora pensionsavgångarna kommer inte förespråkar en högre nativitet bland befolkningen. Att visa invandrargrupper har stora barnaskaror är ju allmänt känt. Men borde inte en ökad nativitet vara den absolut bästa medicinen mot dessa problem. Då undviks alla mångkulturella problem i samhället och förhoppningsvis får vi välutbildade ungdomar inom en inte för avlägsen framtid. Detta tycks dock inte vara ett alternativ för Centerpartiet som istället föredrar importerad arbetskraft före inhemsk "producerad" arbetskraft. Vilket torde vara långt ifrån Centerpartiets grundvärderingar.


Nej, det är istället företagsklimatet som måste gynnas och reglerna på arbetsmarknaden måste förändras. LAS är en bromskloss för många företag som skulle kunna utvecklas mer positivt och snabbare. Att våga nyanställa skall inte vara ett beslut som sker under stora våndor av småföretagare utan ske som en naturlig sak i utvecklingen.

I Sverige är det dock inte "tillåtet" att känna stora pengar på att driva ett familjeföretag utan avundssjukan och jantelagen styr många människors tankar och handlingar. Däremot hyllas dem som vunnit på Lotto eller V75 som hjältar medan företagaren som jobbar 60 timmar i veckan mest får skit i media och bland vänstersympatisörer. Här krävs det en rejäl attitydsförändring inom media och framförallt kvällspressen.


Exempel på vänstersympatisörers företagsfientliga inställning.


SONEN LURADE SIN PAPPA, LANDSTINGSRÅDETDen 24-årige bedragaren som lurat till sig varor, tjänster och pengar till stora belopp dömdes till 18 månaders fängelse vid Kalmar tingsrätt under förra veckan. 24-åringen har ägnat sig åt dessa bedrägerier under ca 1 års tid enligt uppgifter i media. Östrans artikel.

Redan i november var han anmäld för flera fall av bedrägerier och förhördes av polisen. Trots att en förundersökning pågick fortsatte han och en kamrat med sina bedrägerier tills de greps på ett hotell i Varberg i februari, där de bluffade personalen som anade oråd och tillkallade polis.
Det här är ju inget ovanligt i Sverige men det som gör mig extra intresserad är en rad omständigheter som är ganska märkliga och som samtidigt kan antyda att det finns en politisk tragedi/skandal i detta som media inte uppmärksammat eller undanhållit sina läsare.


24-åringen är nämligen son till ett före detta landstingsråd för folkpartiet men som när dessa bedrägerier begicks var landstingsråd i Kalmar Läns Landsting. Det som gör att jag börjar undra över detta händelseförlopp är följande stycke från en artikel i Barometern den 4 april (finns ej på nätet).


"Bland de som drabbades av hans bedrägerier finns även hans egen far. Med hjälp av pappans kontokort lyckades han vid ett stort antal tillfällen i butiker i Kalmar få ut mer än 56 000 kronor i varor men framför allt kontanter."


Det märkliga är att bedrägerierna mot sin egen pappa inte omnämns överhuvudtaget i domen och detta tycker jag är en mycket märklig omständighet. Är det något som skall mörkas?


Frågan jag ställer mig är om detta kontokort som tillhörde pappan var hans tjänstekontokort hos Kalmar Läns Landsting? Jag vet inte hur landstinget hanterar landstingsrådens kontokort och om den anställde har betalningsansvaret. Men frågan är givetvis berättigad och gör mig mycket fundersam.


Det som gör det än mer anmärkningsvärt är att bara dagar innan sonen förhördes första gången i november 2008 av polisen så meddelade landstingsrådet sin avgång från politiken, trots att han endast var 60 år och hade minst 5 år kvar till pension. Han tackade därmed också nej till sin landstingsrådslön om ca 600 000 kronor/år. Att detta sker samtidigt som hans son avslöjas som storbedragare är ett mycket märkligt sammanträffande.

I tidningsartiklarna finns ingen annan orsak till att han hoppar av mitt i mandatperioden än att han vill trappa ner.

Frågan är om det finns ett samband mellan den plötsliga och oväntade avgången som landstingsråd och sonens bedrägerier?


Det finns även en annan omständighet som gör det hela politiskt väldigt intressant och det är följande stycken ur samma artikel.


"Det första bedrägeriet drabbade ett möbelföretag dit den unge mannen vände sig när han och hans gravida flickvän skaffat lägenhet. Genom att presentera sig som representant för ett oljebolag lyckades han få ut möbler för runt 30 000 kronor."


"De pressade mig och riktade hot mot min flickvän och vårt barn."


Den 19 november 2008 blev 24-åringen pappa till en flicka. Se Landstingets webbisar.


Detta är i och för sig inget anmärkningsvärt men däremot så är det också en intressant omständighet att flickvännen med stor sannolikhet är dotter till ett annat landstingsråd för miljöpartiet vid Kalmar läns landsting.

Varför är då detta av intresse?

Idag styrs Kalmar läns landsting s och v med stöd av miljöpartiet och med alliansen i opposition.

Om det skulle vara så som jag misstänker kan det då funnits ett intresse från båda de politiska blocken att mörklägga denna eventuella bedrägerihärva?


Att journalisterna känner till dessa familjeförhållande är det ingen tvekan om men det har man valt att inte ta upp i sina artiklar. Hade det gällt ett landstingsråd från Sverigedemokraterna så hade det med allra största sannolikhet varit stora rubriker i samma media.

De lokala journalister har heller tydligen inte ställt sig samma frågor som jag gör angående landstingsrådets oväntade avgång och ett eventuellt samband.


Vid Kalmar tingsrätt fanns inte denna dom i facken för allmänheten utan den förvarades inne på expeditionen och det är ännu en märklig omständighet. Varför? Jag fick begära att få se domen (B657-09) innan jag fick läsa den. Normalt sett finns nya domar utlagda under närmare en vecka för allmänheten.

Jag har gjort förfrågningar om att få läsa åklagarens förundersökning men fick känslan av att det kan vara svårt att få läsa hela förundersökningen. Jag får i så fall göra en ansökan om att få läsa den.


Familjetragedi eller landstingsskandal och mörkläggning eller både och, vem vet?


PK-JOURNALISTERNA ÄR SD:S BÄSTA VALARBETARE!

I den utveckling som idag råder i vårt samhälle är faktiskt journalisterna Sverigedemokraternas bästa valarbetare. Nu tror säkert många att jag fått ett fullständigt hjärnsläpp men jag har funderat på detta en tid och jag tror faktiskt att det ligger en hel del i detta.

Journalisterna är så fullständigt karriärkåta att de prisar och lovsjunger mångkulturen och massinvandringen i sin iver över att vara så politiskt korrekta. Inte ens när de får se fakta mitt framför ögonen så väljer de istället att blunda. Detta gäller oavsett om det gäller kostnader för samhället, brottslighet, etniska kravaller, religiösa särlagstiftningar eller illegala invandrare. Dessa journalister vägrar att skriva något negativt om invandringen för då kan man ju bli beskylld får att gå Sverigedemokraternas ärenden och det är det sista någon journalist vill stämplad som. Jan Guillou behöver väl inte bekymra sig så mycket över sin karriär längre.

Detta mina vänner får dock den följden att de etablerade politikerna i de sju riksdagspartierna tror på den verklighet som dessa "duktiga" journalister presenterar dag ut och dag in i sina tidningar. Dessa politiker inbillar sig även att det är så den lille väljaren i Kalmar, Eksjö eller i Nybro upplever sin verklighet. Och i den villfarelsen vill jag att de etablerade politikerna förblir.


Nu är dock inte verkligheten och den bild som vi får i media densamma. Människorna lever i verkligheten och många bryr sig inte ens om att läsa tidningar, då många helt enkelt inte har råd med en dagstidning. Idag prioriteras en internetuppkoppling före en dagstidning och det gynnar givetvis SD.

Idag har väldigt många människor stora problem med att klara sin ekonomi och situationen kommer med all sannolikhet bli än värre. När människor får det tuffare ekonomiskt och till och med inte längre klarar att betala sina räkningar då ser man med helt andra ögon på vad som pågår i vårt mångkulturella samhälle.


Ikväll var jag på fotboll i Kalmar. (KFF förlorade tyvärr med 0-1 mot AIK). Det roliga är att både före och efter matchen kommer folk fram och hälsar och ger sitt stöd till SD.

Intresset och sympatierna för partiet har utan tvivel ökat den senaste tiden och detta har vi dessa "duktiga" pk-journalister att tacka för.


Ju längre pk-journalisterna fortsätter på samma sätt, desto längre kommer Fredrik, Mona, Göran, Maria, Lars, Maud och Jan tro att de använder "rätt" taktik mot Sverigedemokraterna och att de har folket på sin sida. Och det vill jag att de skall fortsätta med. När dessa partiledare kommer underfund med att det inte alls är så den svenska väljaren upplever verkligheten då hoppas jag att vi är framme vid valet i september 2010. 
Då kommer de etablerade partierna få sitt livs överraskning.


JAN GUILLOU I AFTONBLADETLäs den intressanta artikeln av Jan Guillou.

AFTONBLADETS BIMBO ÅSA LINDERBORG


Krossade fönster i min lägenhet mars 2007.    Foto Thoralf Alfsson

Åsa Linderborg framstår allt mer som en äkta bimbo när hon i sina krönikor försöker skuldbelägga Sverigedemokraterna för något som vi inte är skyldiga till. Att väva in Sverigedemokraterna i sina texter som handlar om höger och vänsterextremt våld är väldigt osmakligt. Men med hennes bakgrund så är verkligheten inget som hon tar hänsyn till utan hon har sin kommunistiska världsbild och den består oavsett hur samhället utvecklas.


Åsa Linderborg
är född och uppvuxen i Västerås, som dotter till metallarbetaren Leif Andersson och vänsterpartipolitikern Tanja Linderborg. Åsa Linderborg gick med i Vänsterpartiet kommunisterna 1980 och året därefter i Kommunistisk Ungdom. 1987 blev hon ombudsman för Kommunistisk Ungdom i Mälardalen.
[1] Hon har under senare tid även innehaft lokala förtroendeuppdrag för vänsterpartiet i Uppsala kommun.


I sitt senaste alster tar hon upp det ökande våldet bland extrema grupper och givetvis är det bara högerextrema grupper som hon skjuter in sig på. Hon menar att det inte går att likställa högerextrema med vänsterextrema, vilket är en mycket märklig slutsats. Hon tycks därmed tycka att vänsterextremt våld är tillåtet vilket är en sanslös inställning men med hennes bakgrund är det kanske inte så märkligt. Bara våldet riktas mot "rätt" grupp så blundar man.

Jag anser att allt våld måste bekämpas hårt och bestraffas betydligt mycket hårdare än idag oavsett vem som utför det. Men i detta avseende tycks inte "allas lika värde" gälla hos bimbon Linderborg och hennes kollegor på vänsterkanten..


I sin artikel skriver hon följande

"Dessutom pratar man om våldet som vore det lika stort från båda sidor, när det i själva verket går hundra högerdåd på ett som kan tillskrivas vänstern. Det ursäktar inte dem som spöar nynassar eller stormar Sverigedemokraternas möten, och att vänstern bara ger sig på våldsverkare"Här står lögnerna som spön i backen! Vad bygger denna kommunist dessa uppgifter på? Att vänstern bara ger sig på våldsverkare. Är man så fullständigt okunnig om det vänsterextrema våldet som drabbar t.ex. oss Sverigedemokrater så skall man knipa käft. Jag har blivit hotad, ofredad och utsatt för skadegörelse av dessa vänstergrupper som "bara" ger sig på våldsverkare. Det enda våld jag brukar är nog när jag snickrar och dunkar i spik med hammaren.


Att hon så fullständigt förnekar att vänsterextremister använder sig av exakt samma metoder som högerextrema och i vissa fall än värre är beklämmande.


Att vara så fullständigt indoktrinerad och falsk som bimbon Linderborg och ändå få utrymme i en av Sveriges största kvällstidningar är skrämmande. Men det visar också på hur vårt mediasamhälle i verkligheten ser ut.


Idag handlar Kaliber om de hot och den förföljelse som vi Sverigedemokrater utsätts för och jag hoppas att Åsa Linderborg lyssnar på programmet. Men risken är då att hela hennes världsbild vänds upp och ner.


MORGONPROMENAD PÅ ÖLAND


Påskaftonsmorgon på Öland.                            Foto Thoralf Alfsson.

Började dagen eller morgonen med en strandpromenad på Öland. Vilken otroligt fantastisk morgon med sol, vindstilla och en sanslöst mängd av sjöfågel och fågelsång. Ute i vattnet puttrade en mindre båt runt och vittjade nät.

Jag har haft funderingar på att ta en sista minuten resa söderut efter påsk men när man får uppleva en sådan här morgon så känns det inte så lockande längre, då Sverige är så fantastiskt.


När jag kom ner till stranden låg det fortfarande lite morgondimma kvar och gick tankarna till boken Skumtimmen av Johan Theorin.


Den som läst Skumtimmen minns säkert dimman på alvaret.      Foto Thoralf Alfsson.

När jag läste dessa böcker av Johan Theorin kunde jag "se" en massa platser på norra Öland. Har du inte läst dem så kan jag rekommendera dem. Nu skall tydligen dessa böcker även bli film och det verkar som också Öland blir inspelningsplatsen. Även om författaren ändrat lite på ortsnamnen så känns Stenvik som Sandvik och Marsnäs som Persnäs och så vidare.

I Skumtimmen utspelas delar av boken på alvaret i dimman och jag associerar ofta till denna bild när jag tänker tillbaka på boken.


I Nattfåk utspelas mycket av handlingen i ett gammalt hus vid en fyrplats och jag ser då väldigt ofta Högby fyr i mitt inre. Jag undrar om det också kommer att bli en inspelningsplats för filmen. Idag bor konstnären och före detta sjökaptenen Stefan Lundh på fyrplatsen.

Jag tar ofta en sväng ut till Högby fyr och därför har det också blivit ett och annat foto. Många konstnärer pratar om det speciella ljuset på Öland som lockar många till ön.

Här kommer några prov på hur olika en och samma plats kan te sig beroende på årstid och tid på dygnet.


Augustikväll.                                                                             Foto Thoralf Alfsson


Soluppgång.                                                                                Foto Thoralf Alfsson


Soluppgång                                                                                  Foto Thoralf Alfsson


Solnedgång tagit från min kajak                                                Foto Thoralf Alfsson


                                                                                                     Foto Thoralf Alfsson


Ölandsfåk på gång?                                                                     Foto Thoralf Alfsson


Vintersolljus                                                                                Foto Thoralf Alfsson


Månljus                                                            Foto Thoralf Alfsson

GLAD PÅSK!


VÅLDTÄKTSLIGAN I SÖDERTÄLJE

Vill ni ha något att bli upprörda över så här på Långfredagen rekommenderar jag följande artikel i LänsTidningen i Södertälje.


Den förening som alla är medlemmar i är tydligen Södertälje Syriska Förening. Besök föreningens hemsida och dess gästbok och läs kommentarerna.PALMEVISAN MED NY TEXT

Jag hade aldrig hört talas om Palmevisan innan jag hörde den i Kalibers reportage om Sverigedemokraterna men så har jag heller aldrig varit medlem i moderaterna. Det märkliga var ju att den ingick i Kalibers "bevismaterial" för att SD har en dold agenda och skulle vara främlingsfientliga.

Under veckan har jag träffat en del personer som är eller har varit aktiva i Moderaternas ungdomsförbund och givetvis kunde jag inte låta bli att fråga om de kände till Palmevisan och om de sjungit den.

Javisst, kände de till den och de hade även sjungit den på fester men ofta ändrades texten och Olof Palme ersattes med Göran Persson. Vilket jag tolkade som att man inom Moderaternas ungdomsförbund hoppades att Göran Persson skulle samma öde tillmötes som Olof Palme. Ett ganska bisarrt uttryck för det "hat" som ungmoderaterna uppenbarligen kände mot den dåvarande socialdemokratiske ledaren Göran Persson.


Däremot gissar jag att man inte byter ut Olof Palme mot dagens socialdemokratiska partiledare Mona Sahlin. Då jag tror att de flesta som inte tillhör vänsterblocket vill att hon förblir som partiledare för socialdemokraterna så länge som möjligt.


Nu har ju till på köpet LO valt att behålla Wanja Lundby-Wedin som ordförande trots alla skandaler så med den här härliga blandningen av ledare för vänsterblocket kan valet 2010 bara sluta med en stor valförlust för s+mp+v.

Vilken av dessa personer har du ett stort förtroende för? 

Mona Sahlin? Maria Wetterstrand? Peter Eriksson? Lars Ohly? Eller Wanja Lundby-Wedin?


Nej, jag misstänkte det.


MÖRKNINGEN I BAROMETERN FORTSÄTTER

Östran har idag en artikel på nätet där man i sista meningen informerar sina läsare om att gärningsmannen är politiker för Socialdemokraterna. Bra, Östran.

Detsamma kan man inte säga om allianstidningen Barometern som fortsätter sin mörkning av partitillhörigheten. I artikeln som finns i den tryckta upplagan är man så hemlighetsfull att man inte uppger namn på den partiföreträdare man talat med och inte heller namnet på den nämndordförande som tidningen intervjuat.Personen är dömd till 10 månaders fängelse och ändå mörkar tidningen partifärg. Varför? Frågan är om inte till och med personer som begår sexuallbrott borde namnges i media.

Den som följt Kalibers reportage om Sverigedemokraterna vet att då finns det inga hämningar i media när det gäller partifärg. När det gäller Sverigedemokrater är det uppenbarligen en helt annan journalistik kod som gäller. Detta gör mig riktigt förbannad och upprörd.

Det kanske finns de som läser min blogg som tror att jag skriver om allt jag får veta och som personer tipsar mig om men så är faktiskt inte fallet. Vissa saker har jag hitills inte ansett att det hör hemma på min blogg men efter den senaste tidens förföljelse av oss Sverigedemokrater har jag allvarligt börjat att fundera kring varför jag inte skulle utnyttja min blogg i samma syfte. Detta också med tanke på vad vissa lokala politiker uttryckt på sina bloggar. Besöker man Kalmar Tingsrätt så hittar man ett och annat som tidningarna inte uppmärksammar eller mörkar.
Jag återkommer med lite "påskgodis".

Birgitta Axelsson-Edström (v) som är ordförande för den nämnd där den dömde socialdemokraten sitter i driver ju en blogg där hon ofta skriver om oss Sverigedemokrater i förtäckta ordalag som grisar och svin.
Ett "fint" exempel är följande från den 28 november 2006Nu väntar jag med spänning på vad Birgitta Axelsson Edström skall kalla denna sexbrottsling i sin egen nämnd på sin blogg!
Risken är nog stor att denna skenheliga och hycklande kvinna väljer tystnaden i sin omsorg om sexbrottslingen.

SOCIALDEMOKRATISK POLITIKER DÖMD TILL FÄNGELSE

En socialdemokratisk fritidspolitiker har dömts till 10 månaders fängelse och 50 000 kronor i skadestånd vid Kalmar tingsrätt för sexuellt utnyttjande av barn.

Fritidspolitikern sitter i kultur och fritidsnämnden i Kalmar för socialdemokraterna sedan 2006.

Läs artikel i Barometern eller Radio Kalmar.

Givetvis går det ej att kommentera artikeln i Barometern.

Den socialdemokratiska Östran har ännu ej skrivit något om detta, vilket inte förvånar mig.


STATSUNDERSTÖDD FÖRFÖLJELSE


Pontus Mattson, SR                Foto Thoralf Alfsson.

Sveriges Radio och SVT fortsätter med något som snarast kan liknas vid en systematisk förföljelse av oss Sverigedemokrater.


I gårdagens Debatt fortsatte Janne Josefsson i Sveriges Radios fotspår men min bedömning är att Kalibers representanter snarare fick sitta och försvara sina arbetsmetoder än att Sverigedemokraterna behövde försvara vår politik. För detta handlar inte om politik utan det är på mycket lägre nivå. SR och SVT är inte ett enda dugg intresserade av att diskutera SD:s politiska program och dess innehåll för det vet man går hem i stugorna hos den vanlige svensken och hos många invandrare och det undviker man givetvis. Nej, det gäller att hitta andra angreppspunkter för att kunna svartmåla Sverigedemokraterna och som ett led i detta använder man så tvivelaktiga metoder som infiltratörer och dolda kameror och mikrofoner.


Nu kommer Pontus Mattsson som är journalist på Sveriges Radio ut med en bok om Sverigedemokraterna. Jag har själv träffat Pontus vid några tillfällen, bland annat under riksårsmötet i Karlstad 2008 (bilden ovan). Där han glider omkring och lyssnar lite här och lite där för att hitta något att använda. Nu förstår man givetvis att syftet med allt detta lyssnande varit att skriva en bok om SD. Frågan jag ställer mig är om det är riktigt att svenska licenspengar går till att skriva böcker om ett politiskt parti. Hur mycket av sin arbetstid på SR har Pontus Mattsson använt för att skriva sin bok? Hur mycket av boken är finansierad med licenspengar?

Att boken utkommer i samband med att Kalibers förtalskampanj pågår är ju givetvis heller ingen slump utan den ingår givetvis i en mycket välplanerad strategi från Sveriges Radio. Att detta drev drar igång samtidigt som valrörelsen till EU-parlamentet är givetvis heller ingen slump.


Men som de flesta vet är all publicitet, bra publicitet!


Nu tror jag dock att Sveriges Radio bränt sitt krut alldeles för tidigt och jag tror inte att de har förmågan att hålla lågan brinnande så länge. Däremot har de skapat ett stort intresse för Sverigedemokraterna och jag är övertygad om att när vårt informationsmaterial börjar dimpa ner i brevlådorna så kommer många fler än tidigare också läsa delar av materialet och förhoppningsvis förstå vår politik.


Detta vet givetvis de flesta ansvariga på tidningarna och i andra media. De är nog mycket väl medvetna om att Sveriges Radio spelar ett högt spel som likaväl kan innebära framgångar för SD i opinionen och som till och med kan leda hela vägen till Bryssel och Riksdagen.


De lokala medierna är nog mycket väl medvetna om detta eftersom ingen från Barometern eller Östran förutom Kalmar Läns Tidning hört av sig om denna förtalskampanj för att få en kommentar. Jag är övertygad om att detta beror på att man inte vill ge oss mer uppmärksamhet i de lokala medierna. De är också i allra högsta grad medvetna att det inte finns några plumpar i "våra protokoll" lokalt i länet, utan att vi försöker göra vårt jobb efter de små förutsättningarna vi har och driva våra lokala politiska frågor. Därför avstår de ifrån att ge oss mer publicitet när de inte kan "kasta mer skräp på brasan". Jag är övertygad om att de letat i sina gömmor men att de inte funnit något användningsbart till sina artiklar och då är det bättre att vara tyst.


NAIV FOLKPARTIST I KALMAR

Med rubriken "Stoppa flyktingsmugglingen - Öppna gränserna" skriver folkpartiets EU-kandidat i Kalmar Län Björn Brändewall att han vill öppna gränserna in till EU och att han vill bekämpa "fästningen Europa".

Jag undrar verkligen om denne unge yngling funderat över de konsekvenser ett sådant handlande skulle föra med sig, inte minst för Sverige. Hur många skulle inte lockas till "välfärdslandet" Sverige? Hur har Björn Brändewall tänkt att detta skulle finansieras? Genom neddragningar skolan, vården och omsorgen förmodar jag, något annat alternativ finns ju inte.

Men det är bra att Folkpartiet talar om vad man vill med sin EU-politik så att väljarna kan skilja agnarna från vetet den 7 juni.


Förslaget är lika dumt som om någon skulle föreslå att Stoppa knarksmugglingen genom att öppna gränserna. De konsekvenserna skulle säkert Björn Brändewall kunna förutse men när det gäller massinvandringen så åker både ögonbindeln på och hörselpropparna in.Björn Brändewall inringad på bilden.                    Foto Thoralf Alfsson

Björn Brändewall deltog förresten i en demonstration mot SD tillsammans med vänsterfolk i Visby under politikerveckan. När man på Donnersplats vände SD ryggen när Jimmie Åkesson skulle tala. Men Björn Brändewalls förslag om öppna gränser stämmer väl mycket väl överens med vänsterpartiets politik så han kände sig säkert hemma i sällskapet.

UPPDATERING

Björn Brändewall gillade tydligen inte mitt inlägg utan har skrivit följande kommentar som jag tycker håller så "hög" nivå att jag gärna vill att mina läsare inte missar den, därför kommer den här med mitt snabbt ihopsatta svar.


"OK Thoralf, du vill inte ha hit flyktingar. Så mycket förstår vi. Men en smakfull touch i all politisk debatt där man angriper någons åsikt är: vad är alternativet?

Så, Thoralf, vilket sätt föredrar du att utlänningarna dör på? Dödade/torterade i krig eller drunknade i havet? Eller menar du att det ska vi inte ha någon åsikt om, att de får skylla sig själva som föddes i ett otryggt land?"

Även folkpartisten och den politiske sekreteraren Sebastian Hallén försvarar sin partikollega och skriver följande på sin blogg

"Eftersom inget motförslag presenteras av Alfsson så får man ju utgå ifrån att han är nöjd med dagens läge. Sverigedemokraterna ser uppenbarligen hellre att dessa människor drunknar än tar "risken" att de hamnar i Sverige."

Vilken inskränkt slutledningsförmåga dessa folkpartister besitter! Man undrar ju varför de överhuvudtaget läser min blogg ;-)

Mitt svar till Björn och Sebastian.

Din fråga är något osmaklig och visar snarare på en än mer okunnig och naiv inställning än vad jag hade förväntat mig av en person som kandiderar till EU-parlamentet för ett "etablerat" parti, som Folkpartiet.

Jag är övertygad om att 99,9 procent av dessa människor inte kommer att dö i sina hemländer på grund av svält, krig eller tortyr. Däremot kanske deras förhoppningar om jobb och utbildning är ganska små i deras hemländer och då speciellt i länder där islam är den härskande religionen.

De är också medvetna om de risker de tar då de försöker ta sig till Europa olagligt med hjälp av brottslingar, istället för att söka visum och arbetstillstånd, vilket Sverige den 15 december 2008 beslutade om att även personer från tredje världen kan göra och där även ditt parti deltog. Så dessa personer har alla möjligheten att söka arbetstillstånd i Sverige utan att riskera sina liv.
Det är ingen som tvingar dessa människor att betala stora summor till dessa brottslingar för att ta sig till Europa. Jag vill också påminna dig om att det bara är ca 5 procent som har riktiga flyktingskäl (Genevekonventionen) enligt Migrationsverket.

Din fråga är så fullständigt befängd och naiv att jag får känslan av att du ännu inte lämnat sandlådan.

När det gäller alternativet Björn så är det inget alternativ att Sverige tar emot några miljoner människor från tredje världen. Fråga dig istället varför det ser ut som det gör i vissa länder och vilka de bakomvarande orsakerna är så kanske det går upp ett och annat ljus även för dig. Det är snarare där vi i Sverige kan hjälpa till genom att få bort diktaturer och korrupta ledare från banarepubliker och genom att hjälpa dessa människor till självhjälp.
Motsättningar mellan etniska grupper eller mellan olika religioner är i de allra flesta fall orsaken till hur det ser ut i många länder. Där har du orsaken till varför jag är mycket tveksam och negativ till ett mångkulturellt samhälle.


PINSAMT KALIBER!

Av 90 timmar inspelat material har Kaliber inte fått fram något annat än ett par plumpa skämt och lite nationalistisk musik.

När man till och med måste åka ner till Växjö för att fylla ut programmet och intervjua en förre detta medlem (1992-1996) för att hitta en person som uttrycker sig illa, då blir det riktigt pinsamt. En person som jag aldrig hört talats om trots att jag varit i Växjö många gånger på möten och känner de flesta aktiva i Växjö.


Det är patetiskt när man börjar granska musiken som man lyssnar på och är det inte Edvard Persson som sjunger i programmet också, åtminstone låter som det.

Ja, jisses sicken granskning.


Tänk så tomhänta Kaliber blev efter 90 timmar inspelning med dold mikrofon.


Det Kaliber har lyckats bevisa med sina program är att Sverigedemokraterna lyckats med sin förändring av partiet och att man städat bort personer med extrema åsikter.

Vi får väl tacka Kalibers redaktion för all propaganda och vi inväntar nästa opinionsundersökning med spänning.

Falska uppgifter i Kaliber enligt partisekreterare Björn Söder. Det är inte bara ett pinsamt program från Kaliber utan rent lögnaktigt och borde få Sveriges Radios ledning att reagera.


S-MÄRKT MAKT MUSIK

Tydligen gör Kaliber idag stort nummer av att några SDU-ungdomar sjungit vad som kallas vit makt musik på en fest under en resa till Estland.
Enligt Sveriges Radio och Kaliber är tydligen Sveriges nationalsång vit makt musik numera om man skall tro deras hemsida som pryds av följande bild och text. Det är ju i stort sätt samma text som "Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden" som kommer ifrån nationalsången.
Internationalen som sjungs av socialdemokraterna och Vänsterpartister kanske då även kan kallas för vit makt musik?

Den svenska översättning som används mest gjordes av Henrik Menander 1902. I sin relativt fria översättning valde Menander att överhuvudtaget inte översätta den femte versen (Till krigets ...).

När man på möten i dag sjunger Internationalen så brukar det endast vara första och sista versen.


Upp trälar uti alla stater, som hungern bojor lagt uppå. Det dånar uti rättens krater, snart skall utbrottets timma slå. Störtas skall det gamla snart i gruset. Slav stig upp för att slå dig fri. Från mörkret stiga vi mot ljuset, från intet allt vi vilja bli.

Upp till kamp emot kvalen! Sista striden det är, ty Internationalen åt alla lycka bär. Upp till kamp emot kvalen! Sista striden det är, ty Internationalen åt alla lycka bär.

I höjden räddarn vi ej hälsa, ej gudar, furstar stå oss bi. Nej, själva vilja vi oss frälsa och samfälld skall vår räddning bli. För att kräva ut det stulna, bröder, och för att slita andens band, vi smida medan järnet glöder med senig arm och kraftig hand.

Upp till kamp ...

I sin förgudning avskyvärda, månn' guldets kungar nå'nsin haft ett annat mål än att bli närda av proletärens arbetskraft? Vad han skapat under nöd och vaka utav tjuvar rånat är, när folket kräver det tillbaka, sin egen rätt det blott begär.

Upp till kamp ...

Båd' stat och lagar oss förtrycka, vi under skatter digna ner. Den rike inga plikter trycka, den arme ingen rätt man ger. Länge nog som myndlingar vi böjt oss, jämlikheten skall nu bli lag. Med plikterna vi hittills nöjt oss. Nu taga vi vår rätt en dag.

Upp till kamp ...

Till krigets slaktande vi dragits, vi mejats ner i jämna led. För furstars lögner har vi slagits, nu vill vi skapa evig fred. Om de oss driver dessa kannibaler, mot våra grannar än en gång, vi skjuter våra generaler och sjunger broderskapets sång.

Upp till kamp ...

Arbetare, i stad på landet, en gång skall jorden bliva vår. När fast vi knyta brodersbandet, då lättingen ej råda får. Många rovdjur på vårt blod sig mätta men när vi nu till vårt försvar, en dag en gräns för dessa sätta, skall solen stråla mera klar.

Upp till kamp ...

Regeringarna oss förtrycka slå ned tyrannerna giv fred! Med värnpliktsstrejken skola vi rycka just deras bästa vapen ned! Komma mot oss sen de kannibaler stå vi alla så som en, och deras morska generaler från ståt och makt skall plockas ren.

Upp till kamp emot kvalen! Sista stiden det är, ty Internationalen åt alla lycka bär. Upp slå ned allt det gamla, tålamodet är slut! För frihet vi oss samla, förgöra våldets krut!

Den texten behöver man inte vara raketforskare för att kunna analysera. Texten talar sitt egna språk. Där man till och med uppmanar att skjuta generaler.
Frågan är hur ofta den femte versen sjungs av socialdemokrater och kommunister. Något för Kalibers redaktion att utforska med dolda mikrofoner och infiltratörer.

För den som är intresserad av att köpa denna sång tillsammans med en rad andra liknande kommunistsånger rekommenderas följande länk där Internationalen har fått "fint" sällskap.

Jag återkommer med mina kommentarer efter dagens program av Kaliber.


GÖRAN HÄGGLUND HOS RAMBERG I P1

Göran Hägglund ut från riksdagen!   Foto Thoralf Alfsson


"Sverigedemokraterna hör inte hemma i ett civiliserat samhälle".


Göran Hägglund, partiledare kristdemokraterna i P1:s lördagsintervju 4 april 2009.


Så var det med alla människors lika värde inom kristdemokraterna eller snarare hos deras partiledare. Jag tror att det är väldigt många kristdemokrater som inte delar sin partiledares åsikter.

Tänk om någon skulle ändra ordet "Sverigedemokrater" till "Araber" eller "Muslimer" och att det sedan skulle sägas av Jimmie Åkesson i en radiointervju. Var och en kan nog tänka sig vilka reaktionerna skulle bli i media och från Göran Hägglund. Något som alla borde fundera över och speciellt Göran Hägglund.


Jag måste säga att jag finner det beklämmande att höra Göran Hägglund ljuga så hejdlöst om oss Sverigedemokrater utan att han tydligen har det minsta dåligt samvete. Det är sorgligt att han inte kan erkänna att det finns en hel del politiska frågor där KD har samma åsikt som SD. Istället så går han ut i en hejdlös rad med lögnaktiga påståenden om oss Sverigedemokrater. Jag hade stor respekt för Alf Svensson, kristdemokraternas förra partiledare men det har snarare bytts till rena föraktet för den desperate Göran Hägglund som ser sitt partis opinionssiffror sjunka mot botten samtidigt som Sverigedemokraternas siffror stiger. Göran Hägglund sitter minst lika löst som Mona Sahlin på partiledarposten. Mona Sahlin skyller nu öppet på Wanja Lundby-Wedin och nu blir det nog en öppen strid inom Socialdemokraterna.


Med tanke på det stöd SD har av Sveriges befolkning är det inte bara SD:s partiföreträdare som Göran Hägglund anser inte hör hemma i ett civiliserat samhälle utan det rör sig om närmare 400 000 människor utav Sverigesbefolkning. Jag skulle råda Göran Hägglund att vara lite mer ödmjuk mot människor med andra åsikter än de politiskt korrekta. Om han nu verkligen anser att alla människor har lika värde men Göran Hägglund kanske har en egen måttstock.


 Lyssna på lördagsintervjun ca 9 min in i programmet och Tomas Rambergs uppräkning av politiska frågor som delas av SD och KD och som sedan får Göran Hägglund ur balans.


Jimmie Åkesson in riksdagen!     Foto Thoralf Alfsson


REKORDRAS FÖR S! 4,2 PROCENT FÖR SD!
MONA SAHLINS DAGAR SOM PARTILEDARE ÄR RÄKNADE


Socialdemokraterna rasar i Demoskops undersökning. Raset är hela 8,6 procent medan Sverigedemokraterna får en av sina högsta noteringar någonsin hos Demoskop, 4,2 procent.
Sverigedemokraternas uppgång är inte mindre än 2,1 procent sedan mars mätningen. Heja Kaliber!

"Socialdemokraterna rasar med nästan nio procentenheter i aprilmätningen.
Samtidigt får Mona Sahlin de sämsta förtroendesiffrorna någonsin. Bara 20 procent av väljarna har förtroende för S-ledaren.
- Det är en tydlig signal till alla Socialdemokrater att kavla upp ärmarna, säger Ibrahim Baylan, partisekreterare för Socialdemokraterna."

Abraham Baylans dagar är nog också räknade om han inte begriper åt vilket håll det lutar. Baylans slutledningsförmåga är beundransvärld och han kommer följa med Mona Sahlin genom bakdörren inom en snar framtid. Frågan är vem som kommer att tala i Almedalen vecka 27. Jag kommer även i år bevaka Almedalsveckan på plats i Visby.

Undrar om raset varit över 10 procent om Homokyssen varit med i undersökningen.

Både Centern och Kristdemokraterna hamnar utanför riksdagen MEN Sverigedemokraterna kommer in.

Frågan är om Kaliber nu ställer in sina två program som skall sändas om Sverigedemokraterna.

UPPDATERING.

Sveriges Radio har väldigt svårt att bita i det sura äpplet eller hur skall man annars tolka deras rapportering på nätet och i radion där Sverigedemokraterna inte nämns överhuvudtaget när man rapporterar om Demoskops mätning.

Dagens medierna i P1 handlade till stora delar om Sverigedemokraterna och jag hoppas att Östrans ansvarige utgivare Ulf Carlsson lyssnade på programmet. Då kanske han vågar att publicera mitt ursprungliga genmäle på Peter Akinders plumpa påhopp på mig. Ulf Carlsson har lovade att publicera ett redigerat genmäle från mig i måndagens tidning.


TÄNK PÅ "Kurt Lundgrens minnesfond till gagn för det fria ordet".

Handelsbanken 6701-763199982


MONA HÅRDTRÄNAR INFÖR PRIDE!

Monas favorit organisation RFSL vart givetvis platsen för Mona Sahlin när den nya lagen om könsneutrala äktenskap röstades igenom i Sveriges riksdag.
Mona Sahlin som redan tagit knullborgarmärket har nu lagt sig i hårdträning för nästa utmärkelse på Pride-festivalen. Se Monas homokyss i Metro.


I artikeln kallas detta för en PR-kupp av Mona Sahlin. Jisses, så korkad denna människa måste vara. Men ju längre hon lever i den tron desto bättre.


Sveriges Radio och Kaliber gör allt för att förtala oss Sverigedemokrater. Samtidigt visar Wanja Lundby-Wedin LO-toppens rätta ansikte och godkänner enorma bonusar. Samtidigt som hon själv lyfter en hög lön från LO sitter hon i 25 olika styrelser där enbart styrelseplatsen i AMF gav 80 000 kronor i arvode under 2008.


När sedan Mona Sahlin ägnar sig åt homokyssar och kallar det för en PR-kupp kan man inte annat än gilla läget som Sverigedemokrat.


Det är svårt att hitta bättre valarbetare för Sverigedemokraterna än dessa båda s-märkta kvinnor.


Först en massa PR från Kaliber och sedan Wanja och Mona som sänker socialdemokraterna. Inte undra på att intresset för Sverigedemokraterna nu stiger till nya höjder och medlemsansökningarna kommer in i en strid ström.TÄNK PÅ "Kurt Lundgrens minnesfond till gagn för det fria ordet".

Handelsbanken 6701-763199982


ÅKLAGAREN ÄR INKOMPETENT ELLER EN LÖGNARE

Enligt uppgifter i Skånskan öppnar åklagaren Anita Glad upp möjligheten att ta upp utredningen mot Erik Almqvist efter påtryckningar från Sveriges Radio. Anita Glad la för några veckor sedan ned utredningen då hon inte kunde finna tillräckliga bevis för ett åtal.

Sedan dess har Sveriges Radios P1:s redaktion fortsatt sin förföljelsekampanj mot Sverigedemokraterna med hjälp av vänsterredaktionen på Kaliber.


Enligt Skånskan säger åklagaren Anita Glad att hon inte lyssnat på ljudinspelningarna från den hytt som infiltratören Caroline Stenman avslöjades i och det skulle vara anledningen till att utredningen kan återupptas.


"Det har framkommit att målsägaren har haft en mikrofon på och att samtalet spelats in. Jag har fått klart för mig att det legat ute på webben. Nu har jag bett utredarna skaffa fram det så att jag kan lyssna och se vad det är värt, säger Anita Glad."


Detta är den sämsta efterhandskonstruktionen jag någonsin hört!


Läs hennes uttalande i GT från den 5 mars då hon beslutade att lägga ner förundersökningen.


"Men den ljudfilen har inte åklagaren eller polis lyssnat på. Trots att man känt till att den fanns och att den har gått att lyssna på. Bland annat på Expressen.se.
- Jo jag känner till den men det är inget bevismaterial som vi har haft tillgång till. Det är ingenting som målsägaren har nämnt eller lämnat in, säger Anita Gladh.
Men det står väl dig fritt att hämta in det bevismaterial som behövs? Du kände ju till att ljudupptagningen fanns.
- Jo, men det är som sagt ingenting som målsägaren nämnt i sin anmälan."


Vilken trovärdighet har en åklagare som tar upp en utredning som lagts ner av samme åklagare några veckor tidigare utan att några nya bevis framkommit?

  

Antingen är åklagaren Anita Glad fullständigt inkompetent eller så är hon en bedrövlig lögnare som fallit offer för Sveriges Radios påtryckningar.

TÄNK PÅ "Kurt Lundgrens minnesfond till gagn för det fria ordet".

Handelsbanken 6701-763199982


BJÖRN SÖDER OM KALIBER I SVERIGES RADIO

Sverigedemokraternas partisektreterare Björn Söder bemöter Kalibers osmakliga arbetsmetoder i följande video.Jag blev själv uppringd av Kaliber i tisdags av en reporter som ställde frågor om de hot, ofredande och skadegörelse som jag varit utsatt för. Som de flesta säkert vet har AFA tagit på sig merparten av dessa brott. En person är för övrigt dömd för detta ofredande men jag har inte hängt ut honom på min blogg. Jag får dock god lust att både publicera namn och foto på personen ifråga som utpekats som medlem i AFA-Dackebygd med tanke på de arbetsmetoder som Sveriges Radio använder.

Kalibers reporter som ringde mig var allt annat än trevlig! Jag har pratat med många reportrar de senaste åren men Kalibers reporter tar utan tvekan priset. Han hade egentligen inget intresse av att få fram fakta utan verkade mest besvärad över att göra något som han inte alls tyckte vara något viktigt. Kalibers tredje program skall ju handla om de hot och skadegörelse som vi Sverigedemokrater utsätts för. Syftet med detta program är givetvis att försöka skrämma personer som funderar på att bli medlemmar i SD och kanske kandidera för partiet i kommande val.
Sveriges Radio och Kaliber har nog tänkt igenom strategin noggrant inför dessa avsnitt och hur de skall kunna skada Sverigedemokraterna på det mest effektivaste sättet.

Jag kan dock konstatera att det ramlat in många infopaket beställningar och medlemsansökningar efter Kalibers första program. Så frågan är om inte Kaliber skjuter sig själva i foten.

ILMAR REEPALU VID SKAMPÅLENTennisförbundet tvingas betala nästan 350 000 kronor till Internationella tennisförbundet p.g.a att Davis Cup-matchen spelades utan publik.

Jag förutsätter att Svenska Tennisförbundet kommer att kräva dessa pengar av Malmö kommun och Ilmar Reepalu.
Så i slutändan blir det Malmö kommuns skattebetalare som får betala notan för vänsterextremisterna, Hamas och Hizbollahanhängarnas hot om kravaller under Davis Cup-matchen.
Malmö kommun kan ju t.ex. finansiera dessa böter åt Tennisförbundet med indragna bidrag till alla palestinska invandrare i Malmö.

Vore jag idrattsarrangör skulle jag tänka mig för mer än en gång innan jag planerar för något i Malmö!

Läs artikel i DN.

INTE PRESSETIK NÄR ÅLDRINGAR RÅNAS?

Idag fick jag ett mail från ansvarige utgivaren på Östran, Ulf Carlsson, där han hänvisar till följande pressetisk regel som han stödjer sig på när han vägrar publicera mitt genmäle.


10. Framhäv inte berörda personers etniska ursprung, kön, nationalitet, yrke, politisk tillhörighet, religiös åskådning eller sexuell läggning om det saknar betydelse i sammanhanget och är missaktande. 


Samtidigt kan man i Östrans nättidningen läsa om hur åldringar blir rånade på sina pengar efter att de besökt banken. Läs artikel.

Notera sista meningen som lyder enligt följande.

"De beskrivs vara i 18-20-årsåldern, mörka, och de talar dålig svenska."

  

Nu tycker jag att det är jättebra att tidningen skriver att det handlar om personer med utländsk bakgrund som begår dessa brott mot åldringar. Men frågan är om även detta strider mot de pressetiska reglerna? Att de talar dålig svenska, har det någon betydelse i sammanhanget?

Eller är det så enkelt att det handlar om att jag som Sverigedemokrat skall stoppas från att få ett kraftfullt genmäle publicerat i tidning och då använder man de pressetiska reglerna som ett svepskäl bara när det passar tidningens syften.


ÖSTRAN VÄGRAR PUBLICERA MITT GENMÄLE

På ledarsidan i Östran kallade Peter Akinder min blogg för en "digital dynghög" för ca två veckor sedan och jag skrev om detta i ett blogginlägg. Givetvis skickade jag in ett genmäle till tidningen enligt nedanstående men det har ännu inte publicerats.


Mitt inlägg om SSU-ordförande Jytte Gutelands blogg tog tydligen mitt i
solar plexus på Peter Akinder på Östran. På ledarsidan kallar han min blogg
för en "digital dynghög".


På denna "digitala dynghög" som läses av tusentals svenskar tar jag upp
mycket av det Peter Akinder och hans kollegor undanhåller sina läsare. Min
bevakning av den så kallade fredsdemonstrationen i Kalmar 17 januari är ett
mycket bra exempel på vad denna "digitala dynghög" skriver om och det var
säkert en nagel i ögat på Peter Akinder och socialdemokraterna.

Hur ofta får vi läsa på Östrans ledarsida om det fullständigt misslyckade
mångkulturella experimentet i Sverige som socialdemokraterna bär ett stort
ansvar för.

Där våldtäkterna står som spön i backen med en överrepresentation av våra
"nya svenskar" som förövare.

Där gängkriminaliteten växer fram som cancersvulster i de större tätorterna.

Där ungdomsgäng (läs invandrargäng) kastar sten och skjuter raketer och kastar
slangbomber mot bussar, brandkåren och polisen i invandrartäta områden.

Där stölder och inbrott eskalerar och otryggheten sprider sig bland
befolkningen.

Där radikal islamister ställer större och större krav.

Där den muslimska befolkningen kräver särbehandling och använder sharialagar vid
sidan om svensk lagstiftning.

Där våra grannländer och omvärlden börjat se Sverige som ett varnande exempel.

Nej, detta existerar inte i Peter Akinders rosenröda värld. Utan i hans
värld och socialdemokraternas värld ser man ner på det svenska och våra
traditioner och till och med grabben på Kalles kaviar är ett uttryck för
rasism.

Den oikofobi som präglar många av Sveriges ledarskribenter är både
olustig, beklämmande och dessutom skrämmande.


Thoralf Alfsson

Sverigedemokraterna


För några dagar sedan erhöll jag följande mail från Peter Akinder på Östran.


"Thoralf,

Efter samråd med tidningens ansvarige utgivare har jag bestämt att inlägget i nuvarande skick inte kan publiceras.

Framför allt är det meningarna som börjar med "Där..." som enligt vår uppfattning strider mot de pressetiska reglerna.

Du är självfallet välkommen att arbeta om ditt inlägg för att möjliggöra ett publicerat genmäle.

Peter Akinder"


Den fråga jag ställer mig är givetvis vilka pressetiska regler som mitt genmäle strider emot. Jag har ställt frågan till Östran men ännu inte fått ett riktigt svar. Däremot har jag fått ett förslag på hur de önskar att jag ändrar mitt genmäle för att det skall publiceras men detta accepterar jag inte. I förslaget är alla utom en mening som börjar med "Där..." borttagna och det kan jag givetvis inte acceptera.

Jag har även presenterat brottsstatistik från BRÅ som understryker mina påståenden i mitt genmäle men det räcker inte för att det skall godkännas av ansvarig utgivare på Östran Ulf Carlsson.


Här kommer lite av mina motiveringar till mina meningar som börjar på "Där"


"Där våldtäkterna står som spön i backen med en överrepresentation av våra "nya svenskar" som förövare."

Sedan 1975 har antalet anmälda våldtäkter ökat med närmare 1 000 procent och detta talar sitt eget språk. Enligt BRÅ:s statistik är det dessutom ca 5,5 ggr vanligare att en person född utrikes anmäls för en våldtäkt.


"Där gängkriminaliteten växer fram som cancersvulster i de större tätorterna."

Det är ju faktiskt bara att slå upp vilken dagstidning som helst idag så kan vi läsa om uppgörelser mellan kriminella gäng, mordförsök och mord som begås i kampen om makten i olika städer runt om i vårt land.


"Där ungdomsgäng (läs invandrargäng) kastar sten och skjuter raketer och kastar
slangbomber mot bussar, brandkåren och polisen i invandrartäta områden."

Detta har vi kunnat läsa om och se i media vid ett stort antal tillfällen i de flesta mediakanaler. Brandkåren vägrar till och med att åka på bränder utan polisbeskydd i t.ex. Rosengård.


"Där stölder och inbrott eskalerar och otryggheten sprider sig bland
befolkningen."

I södra delen av Sverige som jag känner till har vi drabbats av den ena efter den andra stöldvågen med lägenhetsinbrott efter den andra. Några av dessa ligor har polisen sprängt och det har då visat sig vara personer från de forna öststaterna som kommer på stöldturnéer i vårt land. Detta bevisas också i BRÅ:s statistik i rapporten om "Brott bland svenskar och invandrare".


"Där radikal islamister ställer större och större krav."
Läs följande artikel angående Rosengård. 


Där den muslimska befolkningen kräver särbehandling och använder sharialagar vid
sidan om svensk lagstiftning."

Bevisen för dessa finns också i svensk media. Det är bara söka på t.ex. muslimska krav så hittar man mängder av artiklar som bekräftar detta. Se till exempel följande länk till SVT. I Malmö finns det till och med förtroendevalda politiker med invandrarbakgrund som agerar imamer och tillämpar sharialagar, läs om Adly Abu Hajal.


"Där våra grannländer och omvärlden börjat se Sverige som ett varnande exempel."

För bara några dagar sedan kunde vi se partiledaren för norska fremskrittspartiet, Siv Jensen tala om Malmö i mycket negativa ordalag och detta fick stort genomslag i den internationella pressen. Även det amerikanska bolaget CBS har visat inslag som visar hur illa det är ställt i Sverige med smygislamiseringen.


Jag har väldigt svårt att förstå varför ovanstående meningar skulle strida mot några pressetiska regler då allt redan funnits i media och då i betydligt större mediakanaler än den socialdemokratiska lokaltidningen Östran/Nyheterna.

Personligen tror jag att det helt enkelt handlar om att jag inte får säga ett sanningens ord om den verklighet som man på Östrans ledarsida låtsas som att den inte existerar.

Men precis som en av bloggens läsare anmärker i kommentarerna passar inledningen av författaren Anders Johanssons minnesord över Kurt Lundgren mycket väl in på Östrans redaktion.

"Ett av de största brotten mot god sed och mot gällande normer är att säga som det är, att skriva rakt på sak, en klar och tydlig prosa och bortse från koderna inom journalistiken och det intellektuella samhället. Alla som har avvikande åsikter vet att de i dag måste maskera sina känslor och uppfattningar i ett ogenomträngligt, fördöljande språk. Eufemismer, försiktiga allusioner, vaga symboler, det är de verbala redskap den får nöja sig med som vill delta i den svenska samhällsdebatten och inte äger de politiskt korrekta åsikterna."


RSS 2.0