S-kommunalråd vägrar marschera med Lars Ohly

Det socialdemokratiska kommunalrådet och kommunstyrelsens ordförande i Hultsfred Bo Bergman vägrar gå i samma demonstrationståg som Lars Ohly. Att Lars Ohly inte tagit avstånd från kommunismen sägs vara anledningen enligt tidningen Östran.
Måhända tittade Bo Bergman på debatten mellan sverigedemokraternas Jimmie Åkesson och Mona Sahlin där Lars Ohly gavs möjligheten att kommentera debatten och gav uttryck för sina odemokratiska åsikter som luktade kommunism lång väg. På vänsterpartiets hemsida utlovade sedan Lars Ohly någonting som kan liknas vid ett löfte om förföljelse av oss sverigedemokrater, 24 timmar om dygnet. Lars Ohly syftade säkert på vänsterpartiets militanta gren AFA som har sitt ursprung från ung vänster. AFA ägnar sig åt icke demokratisk verksamhet som hot, skadegörelse och våld mot oliktänkande.
Jag har full förståelse för att kommunalrådet Bo Bergman inte vill gå i samma demonstrationståg som denne kommunist och jag hoppas att fler socialdemokrater i Hultsfred med omnejd följer hans exempel och låter vänsterpartisterna demonstrera för sig själva. 

Bo Bergman tycks ha en god syn på vad demokrati innebär! I valet 2006 fick Sverigedemokraterna 2 mandat i Hultsfred kommun och på frågan om varför sverigedemokraterna fick en insynsplats i kommunstyrelsen svarade Bo Bergman så här.
"För mig är det en hederssak att alla fullmäktigepartier ska få vara med i våra politiska processer, säger han. Jag tycker att det är en demokratisk rättighet".
Tänk om fler av våra socialdemokratiska och övriga partiers kommunalråd hade samma värderingar. Jag hoppas att Bo Bergman får den uppskattning han förtjänar för sina ställningstaganden! 

Jag skulle vilja uppmana de socialdemokratiska kommunalråden i min kommun Kalmar Johan Persson och Birgitta Elfström att diskutera demokrati med Bo Bergman innan vår motion om insynsplats i kommunstyrelsen avgörs i kommunfullmäktige. Då kanske även de närmare 1 200 väljare som röstade på Sverigedemokraterna i Kalmar kan få en röst i kommunstyrelsen.

Lena Mellins märkliga uttalande i dansk TV

I dansk TV menar aftonbladets Lena Mellin att sverigedemokraterna inte sökt seriöst efter en lokal för sitt riksårsmöte. Hon menar vidare att det skulle vara en PR-grej från SD.
Jag börjar tro att s-styrd media börjat tappa fattningen fullständigt efter sverigedemokraternas framgångar i opinionen och vårt media genombrott senaste veckan.

Inslaget i Dasnk TV innehåller även en del om riksårsmötet och om attacken mot Jimmie Åkesson under söndagen i Tomelilla och är ca 5-6 minuter långt.

Se inslaget i dansk TV DR1 på följande länk och välj sedan Live tv DR1, sedan senaste uge, sedan söndag (22 april), och TV avisen 21:00. Inslaget om Sverigedemokraterna kommer ca 27 min in i programmet.

Östran och Rolf Asmundsson

Sverigedemokraternas media genombrott de senaste veckorna har även gett en positiv utveckling på antalet besökare på min hemsida och min blogg. Min hemsida har haft ca 1000 besökare de senaste 2 veckorna och min blogg hela 1000 besökare senaste veckan. 

Denna media uppmärksamhet tycks få vissa politiska redaktörer att fullständigt tappa fattningen och komma med mycket märkliga argument.Östran kommenterade vår motion om insynsplatser i kommunstyrelsen i negativa ordalag och Rolf Asmundsson skrev som vanligt mycket osakliga ledare om motionen, där vissa fakta utelämnades. Nu har vi lämnat in en ny motion angående det politiska våldet som förekommer, vi vill att kommunen upprättar en handlingsplan för att motverka denna utvecklingen. I Östrans artikel om motionen utelämnar man återigen vissa delar. I deras uppräkning av grupper som utöver denna typ av våld utelämnar Östran medvetet vänsterextremisterna, trots att vi pekar ut dessa grupper. Lars Ohlys och vänsterpartiets militanta gren måste tydligen beskyddas av Östran. 

Rolf Asmundsson visar återigen sitt hat mot oss Sverigedemokrater i sin artikel på ledarsidan den 21 april i Östran. Invektiven haglar i hans artiklar men någon analys och förklaring till dessa saknas alltid. Anklagelserna blir mer och mer krystade och obegripliga eller rent av rena lögner. Han hävdar att SD menar att klimatförändringarna beror på flyktingarna från bombernas Bagdad men förklarar inte hur. Eller att nuvarande regeringen föredrar skattesänkningar istället för utbyggd välfärd verkar också som SD får skulden för. Andra ämnen som vi beskylls för i något avseende är strukturomvandlingen i samhället och pensionsöverenskommelsen på 1990-talet. För mig verkar det som Rolf Asmundssons hat mot oss Sverigedemokrater stigit honom fullständigt åt huvudet. Han tycks ha blivit alldeles förblindad och omtöcknad av sina märkliga teorier. Jag tror att anledningen till Rolf Asmundssons förvirring är den mycket sansade och goda insats som Jimmie Åkesson gjorde i debatten med Mona Sahlin. De gamla argumenten duger inte längre så nu måste nya argument uppfinnas men i detta fallet faller Rolf Asmundsson på eget grepp, vem tror på såna här stolleprov. Rolf Asmundsson överskattar nog sin förmåga att kunna påverka sina läsare med falska eller rent lögnaktiga "argument".     

Min senaste insändare om integration eller asimilering vägrar tydligen Östran att publicera men jag ger inte upp utan kommer skicka in den fler gånger till Östran. Läs insändare här.                         

SOCIALDEMOKRATERNAS FRIA TELEVISION.

Jag känner mig faktiskt väldigt trött och besviken på alla dessa socialdemokratiska toppolitiker som sprider lögner om oss Sverigedemokrater. För mig är sanningen den absolut viktigast egenskapen om man skall syssla med politik. Nu är jag inte så naiv att jag inte tror att det förekommer och det är något som jag fått många exempel på sedan jag blev aktiv Sverigedemokrat. Att även vänsterpartister ägnar sig åt lögner förvånar mig däremot inte så mycket, som kommunist har man lärt sig att dölja sanningen. Lars Ohly är för övrigt den värsta hycklaren i hela riksdagen.

 I debatten mellan Jimmie Åkesson och Mona Sahlin påstod hon att Sverigedemokraterna ville stoppa aborter. Hur kan en så välinformerad partiledare för Sveriges största parti gå ut med en sån lögn i en TV-sänd debatt. Det visar på ett sådant förakt för sanningen och att hon tror sig kunna ljuga för hela svenska folket utan att någon reagerar. 

I lördagens (21 april) Rapport och Aktuellt visades ett inslag om kritik mot Mona Sahlin p.g.a. att hon debatterat mot Jimmie Åkesson. Inslaget handlade mer om en rad lögnaktig påståenden om Sverigedemokraterna.
Först ut var kommunalrådet i Malmö Ilmar Reepalu som kallade SD för "ett mycket udda och rasistiskt parti". I Sverige är man tydligen rasist om man kritiserar den förda invandringspolitiken och integrationspolitiken. Konsekvensen av Ilmar R uttalande måste vara att han och socialdemokraterna anser att Danmark och Finland har rasistiska regeringar, då de för en invandringspolitik som SD förespråkar.
Ilmar R sa också följande "Sverigedemokraterna vann säkert en del röster bland människor som är dåligt insatta i sakförhållande". Han gör sig här skyldig till ett mycket nedvärderande uttalande av människor som sympatiserar med SD genom att mena att de är okunniga och obildade. Min egen erfarenhet är nog snarare tvärtom att våra sympatisörer har stort samhällsintresse och genom detta sett problemen i samhället och omvärderat riksdagspartiernas politik.

Nalin Pekgul var nästa socialdemokrat att komma med lögner. Hon sa bland annat detta "Sverigedemokraterna går runt och sprider ut lögner" men hon behövde inte ge något exempel på detta. Reportern frågade heller inte vad hon syftade på. Skrämmande att en s-politiker tillåts häva ur sig detta i SVT:s största nyhetsprogram utan att behöva förklara sig.

Sedan kom ett annat uttalande om att Sverigedemokraterna inte kunnat boka någon lokal för sitt riksårsmöte som bevisar hennes inställning om demokrati och användande av lögner. "För mig känns det bra att samhället så totalt tar avstånd från deras värderingar och inte vill ha med dom att göra".
Med andra ord tycker hon det är bra att SD inte kan få sina demokratiska rättigheter uppfyllda i Sverige. Ännu värre är att hon ljuger när hon påstår att orsakarna till att SD inte kunnat boka någon lokal p.g.a. våra värderingar. Alla som följt detta vet att orsakerna till detta är vänsterextremisternas (Lars Ohlys och kommunisternas väljare) hot om våld mot arrangörerna och SD. Att Nalin Pekgul på ett så flagrant sätt ljuger är skrämmande och visar på stora brister på moral och etik inom det socialdemokratiska partiet. Jag kan få mörka funderingar och tankar på om det är hennes religion som är orsaken till hennes falska uttalanden och åsikter.

Med dessa åsikter från företrädare från vårt lands största parti lär inte det politiska våldet minska utan snarare öka!
Lika bedrövligt är också att SVT sänder ett inslag med så många falska påståenden utan att någon från Sverigedemokraterna får chansen att bemöta dessa. Det kanske har att göra med vår så kallade "Fria television" som SVT påstår sig värna om men i praktiken inte har förstått vad det innebär. 

NÄR FÅR VI SE JIMMIE ÅKESSON I VÅR FRI TELEVISION!

TV4 debatt mellan Jimmie Å och Mona S

Så har det då äntligen hänt. En debatt mellan sverigedemokraterna och socialdemokraterna, historia har skrivits när Jimmie Åkesson möte Mona Sahlin.
Min första reflektion efter programmet är att Jimmie försökte hålla sig till mer fakta och vara konkret i sina inlägg medan Mona istället försökte med floskler och känsloargument som solidaritet o.s.v. Jag undrar var hennes och socialdemokraternas solidaritet finns med Sveriges fattigpensionärer.
Mona kom också med i mina ögon flera på gränsen till falska påståenden. Bland annat att sd skulle vara ett borgerligt parti, vilket enbart var ett påstående som var ämnat att försöka få tillbaka socialdemokratiska väljare som gått över till sd. Hon påstod också att vi vill stoppa aborterna, vilket är en lögn. Vi vill ändra reglerna så det endast är möjligt att utföra en abort senast vid den 12:e graviditetsveckan istället för vid 18:e veckan. Det kallar inte jag att vilja stoppa aborter utan istället anpassa sig till övriga EU-länder som har detta.
När det gäller invandrings och integrationspolitik så kan inget parti slå oss på fingrarna. Mona S försökte som alla andra hävda att siffrorna för kostnaderna invandringen är starkt överdrivna men samtidigt vill hon och andra inte ange någon siffra vad de i själva verket anser kostnaden vara. Genom att undvika detta slipper de med andra ord att ljuga svenska folket rakt i ögonen och att själva bli granskade. Resultet blir i själva verket att de förlorar i trovärdighet.

Jag tycker personligen att Jimmie Åkesson vann debatten trots att Mona Sahlin rofade åt sig 60-70 procent av talartiden utan att  programledaren Ekdahl försökte avbryta henne och ge mer tid till Jimmie Åkesson. Eller som en del skribenter skriver att Ekdahl fick gå in och stödja Mona Sahlin.

En annan märklig sak är de utvalda gästerna i studion som var en rad kritiker av sverigedemokraterna. Inte en enda person som kunde tänkas ha en annan uppfattning fick kommentera debatten.
Lars Ohly kommentarer var rent bedrövliga, skrämmande och det mest osakliga i hela programmet. I sin uppräkning av ideologier glömde Lars Ohly kommunismens brott mot mänskligheten, vilken hycklare!
 JAG TROR ALLA KAN FÖRSTÅ VILKET ODEMOKRATISKT SAMHÄLLE VI SKULLE FÅ OM VÄNSTERPARTIET HADE MER MAKT!
Den enda personen som förde fram några vettiga kommentarer var ju faktiskt den moderata kvinnan från Landskrona. Som ville prata om grundproblemen som finns i samhället med andra ord det som socialdemokraterna och Mona Sahlin vägrar att se.

Det bästa med hela debatten är ändå det faktum att för första gången har hela svenska folket fått möjligheten att höra Jimmie Åkesson och kunnat bilda sig en egen uppfattning om vem han är. Det var ingen skinnskalle, ingen nazist eller något liknande utan bara en helt vanlig ung svensk man med väldigt sunda åsikter om våra samhällsfrågor. Att vi sverigedemokrater kommer att avdramatiseras hos många svenskar efter detta ser jag som en trolig utveckling och förhoppningsvis leder det till ännu större framgångar i kommande opinionsundersökningar.

Grattis Jimmie och alla sd-sympatisörer och blivande sympatisörer! Nu kan jag sova gott inatt!

SVERIGE I FOKUS

Karin Pettersson, programledare för TV8:s Sverige i fokus lyckades med det som Lars Adaktusson misslyckades totalt med. Nämligen med att vara en opartisk programledare. Tack Karin!!
Jag vill även ge en stor eloge till moderaternas partisekreterare Per Schlingmann som inte en enda gång föll in i folkpartiets Erik Ullenhags tjafsande om SD:s gamla historia. Debatten blev därför givande för tittarna då den uteslutande handlade om aktuella politiska frågor.
Nu har folkpartiet och moderaterna skickat fram sina partisekreterare att debattera med vår partiledare Jimmie Åkesson så nu återstår att se vilket parti som blir först med att låta sin partiledare debattera mot Jimmie Å.
Skall bli intressant att se. 
Enligt ett rykte kommer Jimmie Åkesson medverka i en av de stora kanalerna kommande vecka.

Jag kommenterade Lars Adaktussons insats efter programmet i torsdags på nätet i negativa ordalag. Detta tycks Barometerns politiska redaktör Sylvia Asklöf ha snappat upp som skriver i lördagens ledare (14 april)  "Här i Kalmar har partiet trumpetat ut att debatten inte var objektivt hållen". Sylvia A, det är inte så lätt att trumpeta ut något utan tillgång till media! Jag är ganska övertygad om att alla som såg debatten i TV8 mellan Jimmie Åkesson och Erik Ullenhag att programledaren var allt annat än objektiv.
Det som ändå är mest intressant med ledaren som helt ägnas åt debatten i TV8 är att Sylvia Asklöf inte en enda gång skriver främlingsfientliga eller rasistiska SD. Nej, det nya epitetet var populisterna i sverigedemokraterna och socialdemokraternas Marita Ulvskog kritiserades för sitt nej till debatt med SD. Pekar detta månne ut riktningen hur Barometern ser på oss nu när vi kommit in i "finrummen". Detta borde faktiskt vara värt en tårta till Barometerns politiska redaktion.

SIFO kom också idag med en ny undersökning där SD går fram till 3,4 procent vilket är den bästa siffran vi fått i en sifo-undersökning. På SVT-text valda man dock att inte ens visa våra siffror, snacka om hyckleri från vår så kallade "Fria television".
Många av våra kritiker menar ju att våra väljare är lågutbildade arbetare. De tycks mena att våra väljare skulle vara okunniga och mindre bildade människor. Min egen uppfattning och efarenhet är att det snarare är tvärtom eller är en väldig spridning mellan olika "samhällsklasser" (jag gillar inte det ordet).  Detta tycker jag bevisas i Svenska Dagbladets webbfråga söndagen den 15 april där man frågar vilket parti du skulle rösta på om det var val idag.
Jag tror inte det är en massa lågutbildade människor som läser SVD:s nätbilaga på söndagar. Om dessa kritiker skulle ha rätt borde SD få väldigt låga siffror på denna webbfråga men verkligheten är rakt motsatt. När ca 9000 personer svarat på frågan får SD 16 procent och är näst största parti efter moderaterna.

image13

Fanerdun och Mr Lou.

Jag lovade för ca 1 månad sen att återkomma med en ny bild av hur bygget framskrider. I en intervju i Barometern för ca två veckor sedan berättade Mr Lou att bygget av mäshallarna skulle bli en månad försenad. Ny dag för invigning skulle vara 28 september. På en direkt fråga om hur många företag som köpt en andel i dessa mässhallar vägrade Mr Lou att svara. Undrar hur lång tid det dröjer innan vi får höra om nästa försening.Som ni kan se på bilden tagen den 15 april har inte mycket förändrats sedan den 14 mars då jag tog föregående bild som ni kam hitta längre ner i bloggen. Den som kommer ihåg hur det lät i september minns nog att Mr Lou var mycket irriterad över att han inte fick börja bygga med en gång. Nu har det gått ca 7 månader och det har inte hänt så mycket.
Är Mr Lou trovärdig?

image11

Marken har planats ute lite och en kinesisk skottkära har dykt upp. Enligt ett rykte skall det också kommit nya byggjobbare från Kina. Jag hoppas att det finns någon som fortsätter granska hur lönerna till de nya byggjobbarna betalas ut.

SCANDIC RENSAR BORT BIBELN

Scandic hotell har beslutat rensa bort alla biblar på hotellrummen!
Anledningen till detta är att muslimska gäster kan uppleva biblarna som stötande. Kalmar Läns Tidning skriver om detta den 13 april. Jag vill inte undanhålla er denna artikel därför lägger jag upp en länk. Läs artikel

Den svenska integrationprocessen fortsätter att klä av oss vår identitet.

En bojkott av Scandic tills biblarna kommer tillbaka på rummen vore det enda rätta.

NEJ TILL ÖKAD FLYKTINGMOTTAGNING I KALMAR

Integrationsverket vill att Kalmar kommun skall öka sin flyktingmottagning med ca 300 procent mot gällande avtal.  Sverigedemokraterna kräver att kommunen inte ändrar på det rådande avtalet med integrationsverket utan istället planerar för en minskning av antalet mottagna flyktingar under 2008.

Kalmar kommun har ett avtal med integrationsverket sedan år 2000 om att ta emot ca 50 ?flyktingar? per år men förra året gjordes en tillfällig uppgörelse om ca 170 personer. Detta beslut fattades av ett totalt enigt fullmäktige den 27 mars 2006 där inte en enda ledamot hade någon invändning mot beslutet. (Jag satt själv som åhörare). Lyckligtvis för många av Kalmars innevånare sitter nu sverigedemokraterna med två mandat i kommunfullmäktige sedan 1 november 2006 och kan ifrågasätta liknande beslut.

Nu har informationen nått mig att ledande politiker i majoriteten (s, v, mp) planerar för en liknande avvikelse för 2007-2009 från det liggande avtalet med integrationsverket.  

Enligt uppgift planerar kommunen för ett "flyktingmottagande" av ca 170 personer för 2007, ca 200 personer 2008 och ca 160 personer 2009.  

Jag anser att Kalmar kommun redan mer än väl tagit emot sin andel av så kallade flyktingar och att vi nu istället måste fokusera på att få alla invandrare i jobb. Att vår regering driver en tokgenerös invandringspolitik har inte kommunerna någon skyldighet att ta ansvar för! Enligt statistik från invandrarservice i Kalmar 2006 är 55 procent av de som varit i Kalmar ca 4 år fortfarande utan arbete och måste nu försörjas av det sociala skyddsnätet då inget bidrag utgår från integrationsverket längre. I kommunens välfärdsrapport från 2005 finns alarmerande siffror från bostadsområdet Norrliden.  

  • Det högsta ohälsotalet för både män och kvinnor.
  • Den högsta arbetslösheten.
  • Högst andel familjer med ekonomiskt bistånd.
  • Lägst antal med eftergymnasial utbildning.
 För alla som bor i Kalmar så är det också ingen hemlighet att brottsligheten är väldigt hög i detta område men detta ämne tas inte upp i kommunens välfärdsrapport av någon märklig anledning. Om kommunen fortsätter med sin flyktingmottagning i nuvarande eller högre omfattning är Norrliden ett förlorat bostadsområde och segregeringen kommer att bli fullständig inom en snar framtid. Norrliden kommer att liknas vid Kalmars "Rosengård" där du inte längre behöver lära dig svenska för att klara vardagen. Sedan kommer andra bostadsområden följa efter på samma katastrofala sätt. 

Vi sverigedemokrater kommer med kraft motsätta oss kommunens planer på att öka mottagningen av "flyktingar" i kommunfullmäktige.

RSS 2.0