Sverigedemokraterna agerar mot varumärkesintrång

Sverigedemokraterna har noterat att någon eller några individer eller organisationer missbrukat namnet Sverigedemokraterna och utan partiets tillåtelse registrerat internetdomänen sverigedemokraterna.de. Namnet "Sverigedemokraterna" är varumärkesskyddat och tillhör partiet Sverigedemokraterna. Att domänen är registrerad i Tyskland saknar i sammanhanget betydelse.
 
Vi har också noterat att en kampanj startats vars uttalade mål är att föra upp denna internetsida till första plats på google vad avser träffar på sökordet "Sverigedemokraterna". Drivande i den kampanjen har inte bara varit sidans upphovsmän, utan också dagstidningarna Svenska dagbladet och Dagens nyheter. De har genom att stötta kampanjen, ge den uppmärksamhet  och samtidigt länka till sidan bidragit till att varumärkesintrånget getts betydligt större dimensioner än det annars fått. Sverigedemokraterna agerar nu mot varumärkesintrånget och den vilseledande marknadsföringen.
 
Björn Söder, partisekreterare i Sverigedemokraterna, kommenterar:
 
- Vårt mål är inte främst att få någon fälld för varumärkesintrånget, utan att i första hand få till en frivillig uppgörelse där upphovsmännen till sidan omedelbart överlämnar domänen till oss. Om så inte sker snarast avser vi agera på juridisk väg för att ta kontrollen över domänen, och samtidigt agera rättsligt mot upphovsmännen bakom överträdelsen.
 
För vidare information:
 
Projektansvarig:
Sven-Olof Sällström
Pressekreterare
E-post: [email protected]
Tel: 076-765 22 12
 
Juridiskt ombud:
Mikael Viborg


I HAVE A DREAM

Tänk om alla de personer som sympatiserar med SD vågade stå upp för det!

Sedan jag kandiderade för Sverigedemokraterna 2006 har jag pratat med ett stort antal människor som sympatiserar med SD. Det har varit politiker från andra partier och på olika nivå, journalister, författare, professorer, advokater, företagsledare, näringsidkare, lärare och inte minst vanliga tjänstemän respektive jobbare. Tänk om alla dess  vågade tala om för sin omgivning var man hör hemma politiskt. Detta skulle få väldigt många människor att omvärdera sin syn på SD om dessa företrädare gick först i ledet.

Resultatet skulle utan tvivel bli ett radikalt lyft i opinionen med säkert 5-10 procent.

Tyvärr lär det väl stanna vid en dröm!


BORGERLIG MAJORITET MED SDPeter Akinder på Östrans ledarredaktion är som besatt av att Fredrik Reinfeldt skall avgå som statsminister och det är väl inget konstigt med att vara det. Inte minst med tanke på att Fredrik Reinfeldt anser att allt genuint svenskt är barbariskt men det har nog inte Peter Akinder i åtanke.

Det är ändå intressant att man på Östrans ledarsida redovisar UnitedMinds senaste undersökning som ger SD 5,5 procent och en vågmästarroll.


 

Tyvärr så fullföljer inte Peter Akinder sitt ledarstick fullt ut och ställer den mest naturliga följdfrågan som jag tror alla väljare vill ha svar på. Hur tänker Mona Sahlin med sitt rödgröna lag agera vid ett valresultat enligt ovan? Hur kommer alliansen och Fredrik Reinfeldt agera?

Jag kan upplysa Peter Akinder om att det blir rödgrön majoritet med SD också. En pudel är väl inte så svårt för Mona Sahlin att göra.

Det är till och med så att en allians mellan S+MP+SD är större än Fredrik Reinfeldts egen allians. Ett alternativ som neutraliserar kommunisterna i Vänsterpartiet och som borde vara attraktivt för många väljare.

Om inget av blocken vill samarbeta med SD. Vem skall de då samarbeta med?

Vilket borgerligt parti skall lämna alliansen och börja samarbeta med vänsterblocket? I det rödgröna laget finns nog bara ett alternativ för alliansen, Miljöpartiet!

VÄLJARNA VILL NOG VETA INNAN DEN 19 SEPTEMBER.


ÄR POLITISKT TILLSATTA CHEFER DE SÄMSTA PÅ DEMOKRATI

Arbetet med att färdigställa våra valsedlar till landstingsvalet och de olika kommunvalen är nu inne i en intensiv fas och tar mycket tid. Våra valsedlar kommer att presenteras så fort de är godkända och beslutade.

Antalet kandidater som kandiderar i länet kommer att öka med 300-400 procent mot 2006. Tyvärr är många fortfarande väldigt "försiktiga" med att kandidera beroende på om de jobbar inom offentlig verksamhet.

Politiker sägs ju värna om alla människors lika värde men verkligheten ser faktiskt precis tvärtom. Människor som jobbar inom offenlighet verksamhet som inom skolan, vården och omsorgen vågar inte kandidera för Sverigedemokraterna. Därmed tappar vi väldigt många kvinnor på våra valsedlar. Det är även ett bevis för att de politiker och chefer inom dessa verksamheter som väldigt ofta är politiskt tillsatta inte lever upp till alla människors lika värde när det gäller sverigedemokrater. Givetvis borde det vara minst problem inom offentlig verksamhet men så är det uppenbarligen inte. Uppenbarlige är politiskt tillsatta chefer sämst på demokrati!

Hyckleriet är så uppenbart att man mår illa och personligen blir jag väldigt upprörd när personer säger att de vill kandidera för SD men inte vågar på grund av att de har kommunen eller landstinget som arbetsgivare eller någon myndighet. En yrkesgrupp där väldigt många symaptiserar med SD är lärarkåren på speciellt högstadieskolor och gymnasieskolor men på dessa arbetsplatser tycks det var tabu att vara Sverigedemokrat om man vill behålla jobbet.

Jag kan lova att den arbetsgivare som bråkar med någon av Sverigedemokraternas kandidater eller medlemmar i Kalmar län skall få veta att de lever. Jag kommer granska dessa chefer och arbetsgivare in på bara skinet.


Tidningen Dagen skriver idag om Aftonbladet/UnitedMinds opinionsmätning som presenterades idag. Hur tidningen kan undvika att skriva ett enda ord om att SD får 5,5 procent och blir vågmästare vid detta valresultat är en gåta för mig.
Sjukdomssymptomen hos dessa journalister blir bara mer och mer akuta. Frågan är om det är obotligt!
Läs artikel i Dagen

INSÄNDARMOBBING

Vid kyrkovalet 2005 vägrade tidningarna att publicerade mina insändare. Detta var anledningen till att jag började lägga upp insändarna på min hemsida så att i varje fall någon kunde läsa dem. Sedan upptäckte jag att det var mycket lättare att sköta en blogg, så steget att blogga var därför väldigt lätt.

Nu är det återigen ett valår och dags att börja skriva insändare i större omfattning till de lokala medierna. För drygt en vecka sedan skickade jag därför in en insändare till ett antal lokala tidningar om så kallade ensamkommande barn. Att det skulle vara så besvärligt att få denna insändare publicerad har gjort att jag börjar befara samma ”mobbing” från de lokala tidningarna som i tidigare val.

Därför tänkte jag nu instifta en tävlan mellan de lokala tidningarna om vem som är mest öppen för att publicera insändare från en lokal sverigedemokrat.

De läsare av min blogg som dagligen läser Västerviks Tidning, Vimmerby Tidning eller Smålandsposten får gärna hjälpa mig med att informera mig om någon av mina insändare publiceras i dessa tidningar som jag själv inte läser.Vilken tidning tror ni kommer att vinna denna tävling? Vem tror ni hamnar på bottenplatsen?

Här nedan finns insändaren.

Anställda på Migrationsverket kallar numera ensamkommande barn inte för ensamkommande barn enligt före detta flyktingombudskvinnan Merit Wager som citerar en anställd på Migrationsverket som skriver ”Bedrägeribarn, det är faktiskt den enda vettiga benämningen på dem” då de ofta är äldre än 18 år och att de inte är så ensamma, utan oftast efterföljs av många anhöriga så fort de fått permanenta uppehållstillstånd. Ansvariga svenska politiker delar dock inte dessa tjänstemäns uppfattning och fortsätter istället med sin naiva hållning till detta fenomen som redan idag kostar miljardbelopp.

Danmark beslutade i förra veckan att skärpa sin invandringspolitik trots att den redan är en av de hårdaste i västeuropa. Norge har nyligen beslutat att skärpa sina regler när det gäller så kallade ensamkommande barn och ger inte längre permanenta uppehållstillstånd. Utan nu ges endast tidsbegränsade uppehållstillstånd tills ”barnen” fyllt 18 år, då de sedan utvisas från Norge. Därmed minskar också anhöriginvandringen till Norge. Detta har redan lett till att antalet asylsökande minskar till Norge.

I Sverige gör Migrationsverket och migrationsministern Tobias Billström (m) precis tvärtom och ger i princip alla så kallade ensamkommande barn permanenta uppehållstillstånd med stöd av alla partier i riksdagen. Detta orsaker i sin tur stor brist på platser i kommunerna och därför överväger nu regeringen en lagändring som tvingar kommunerna att ta emot dessa så kallade ensamkommande barn. Att dessa barn kostar staten och skattebetalarna ca 800 000 kronor/barn och år i bidrag till kommunerna bekymrar tydligen inte migrationsminister Tobias Billström som i SVT:s Uppdrag granskning kallade systemet för ”kostnadsneutralt”. Man kan ju undra hur matematikkunskaperna är hos de svenska statsråden. I Danmark och Norge är uppenbarligen statsråden inte så naiva och har tydligen bättre matematik och ekonomikunskaper.

Med Sverigedemokraterna i riksdagen kommer en skärpning av invandringspolitiken ske likt den i våra nordiska grannländer. Det är inte våra nordiska grannländer som har en extrem invandringspolitik, utan Sverige.

Thoralf Alfsson
SD, Kalmar

Är det dessa fakta uppgifter om så kallade ensamkommande barn som media vill dölja för allmänheten? 


KINAPROJEKT MED DRAKAR OCH DEMONER

Jag får kalla kårar längs med ryggraden när jag ser nyheterna ikväll och att Ford har sålt Volvo till Kina.

Alla som bor i Kalmar med omnejd och som följt det stora kinaprojektet Fanerdun i lokal media litar nog inte så speciellt mycket på ett löfte från en kines, även om det sägs vara ministrar i bakgrunden.

Maud Olofsson deltog i Kalmar när första spadtaget togs och tidningsrubrikerna och artiklarna var lyriska över dessa fantastiska kineser som hade drakar demoner under detta spadtagsjippo.

Inte mindre än 6000 företag skulle komma till Kalmar enligt Mr Luo. Läs artikel.

 Undrar om Geely redan fått de 27 tillståndet som det behövdes för att Fanerdun skulle kunna föra ut pengar från Kina. Fanerdun fick 26st men inte det 27:e om man skall tro talespersoner för Fanerdun. I Kalmar är det nog inte så många som tror på dessa sagor förutom regionförbundets Magnus Gustafsson och kanske det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson.

Att Geely lovat behålla huvudkontor och produktion i Sverige betyder inte ett jäkla dugg enligt min uppfattning. Om någon dag eller dagar börjar kulturkrockarna mellan volvochefer och de nya kineserna och sedan kommer alla löften vara som bortblåsta. Volvo kommer tyvärr att avvecklas i Sverige inom en inte alltför avlägsen framtid och produktionen kommer i huvudsak ske i Kina eller i något annat land i Asien.


Idag har kina-projektet gått omkull i dubbel bemärkelse.  Foto Thoralf Alfsson

Hur länge dröjer det innan vi får resa en gravsten över svenska Volvo?

SvD,


GRÄDDFIL FÖR NASIM MALIK?

Riksdagsvalsedel för socialdemokraterna i Kalmar län.

1.       Håkan Juholt, riksdagsledamot, Oskarshamn, f. 1962
2.       Lena Hallengren, riksdagsledamot, Kalmar, f. 1973
3.       Krister Örnfjäder, riksdagsledamot, Västervik, f. 1952
4.       Désirée Liljevall, riksdagsledamot, Kalmar, f. 1970
5.       Karl Längberg, studerande, Nybro, f. 1985
6.       Annika Högberg, onlinecoach, Vimmerby, f. 1967
7.       Nasim Malik, projektledare, Kalmar, f. 1953
8.       Birgitta Roskvist, undersköterska, Degerhamn, f. 1965
9.       Dan Nilsson, ombudsman, Västervik, f. 1975
10.    Angelicka Nehls, produktionsledare, Oskarshamn, f. 1971

Socialdemokraterna har presenterat sina valsedlar på det lokala planet och jag höjer minst sagt på ögonbrynen men samtidigt är jag inte det minsta förvånad.  När man ser hur dessa listor utformats så ser man att det finns många olika kriterier som styr hur den inbördes ordningen fastställs mellan de olika kandidaterna.

Den pakistanske muslimen Nasim Malik har blivit ett socialdemokratiskt toppnamn med en topplacering på kommunlistan för Kalmar kommun och riksdagslistan för Kalmar län. Är det på grund av sina kvalifikationer eller på grund av sin etniska härkomst och religion? Hans arbetsplats är Invandrarservice i Kalmar där han tydligen tituleras för projektledare. Vilka projekt han drivit är däremot okänt?

Undrar hur andra socialdemokratiska kandidater upplever det att Nasim Malik har en egen gräddfil på dessa valsedlar?

 Under den tid jag suttit i Kalmar kommunfullmäktige (sedan 1 november 2006) har Nasim Mailk yttrat sig två gånger. Vid ena tillfället var det en debatt om flyktingmottagning och vid andra tillfället en uppmaning att nattvandra på stan vid någon skolavslutning. Möjligen är det detta som motiverar hans topplacering på de socialdemokratiska valsedlarna.

Däremot har ju Nasim Malik gjort sig känd på andra sätt som t.ex. att anmäla SAS för diskriminering då han serverades en skinkmacka p.g.a. att ostmackorna var slut på flyget. Läs blogginlägg Kurt Lundgren.

Under valrörelsen 2006 hävdade han att han hade blivit nedslagen på offentlig plats och fördes till sjukhus där han fick vila ut. Han hade dock inte sett någon angripare och det fanns heller inga vittnen trots att det var mitt på dagen. Senare framkom det andra förklaringar som att han drabbats av blodtrycksfall och svimmat, utan att ha varit angripen. Läs artiklar i Barometern Nedslagen, Dementi.

Han har givitvis också kritiserat Lars Vilks och kallat det för en "respektlös provokation. Läs artikel.

För drygt ett år sedan var han dessutom mycket upprörd över att studenter från Pakistan skulle behöva betala en terminsavgift för att få studera i Sverige. Han ansåg enligt en artikel i Barometern att det var en mänsklig rättighet att få studera gratis i Sverige. Läs mitt blogginlägg.Att Nasim Malik sedan även är medarrangör av en demonstration som jag besökte och som jag endast kan definiera som en antisemitiskt manifestation där det viftades flitigt med flaggor för terrorstämplade organisationer som Hamas och Hizbollah. Som inte det var tillräckligt så förekom även plakat med hakkors och demonstrationsdeltagarna skanderade ”No more peace with Israel”. Allt detta mitt framför näsan utan att agera!!

Frågan är om detta är de kvalifikationer som krävs för att bli ett toppnamn hos socialdemokraterna i Kalmar? Eller är det socialdemokratisk "kvotering"?
  


Kommunvalsedel för socialdemokraterna 2010. I valet 2006 fick socialdemokraterna 27 mandat.

1.     Johan Persson, Smedby, 36 år
2.     Anette Lingmerth, Påryd, 50 år
3.     Mattias Adolfson, Rinkabyholm, 35 år
4.     Marie Simonsson, Norrliden, 43 år
5.     Steve Sjögren, Rinkabyholm, 55 år
6.     Anna Soltorp, Oxhagen, 43 år
7.     Jussi Gröhn, Berga, 43 år
8.     Elisabeth Gustavsson, Halltorp, 57 år
9.    Nasim Malik, Smedby, 57 år
10.  Mona Jeansson, Kvarnholmen, 60 år
11.  Lasse Johansson, Kvarnholmen, 35 år
12.  Dzenita Abaza, Oxhagen, 47 år
13.  Jonas Hellberg, Malmen, 31 år
14.  Birgitta Elfström, Ängö, 59 år
15.  Robert Sigvardsson, Norrgård, 28 år
16.  Marianne Lundahl, Rockneby, 44 år
17.  Roger Kaliff, Getingen, 66 år
18.  Annika Brodin, Funkabo, 43 år
19.  Bengt Kronblad, Lindsdal, 68 år
20.  Jeannette Kennerfalk, Lindsdal, 40 år

På kommunlistan har många kända socialdemokraterna fått finna sig i att Nasim Malik placerats före dessa personer. Det fd. riksdagsmän och nuvarande kommunalråd.


VALKONFERENS

Har idag deltagit på vår valkonferens i Stockholm. Mediabevakningen har varit stor men det som rapporterats kan knappast sägas överensstämma med verkligheten.

”Sverigedemokraternas riksdagslista fick hård intern kritik när den skulle antas på lördagen.
Många var missnöjda med att listan domineras av kandidater från städer och från Sydsverige.”

Skriver TV4 på Nyhetskanalen.

Det var ingen hård kritik enligt min bedömning utan det fanns lite delade åsikter från vissa av ombuden, vilket jag ser som ett rent sundhetstecken inom partiet. Jag har själv gett uttryck för några saker som jag reagerat på när det gäller riksdagslistans utseende men givetvis kan inte alla vara nöjda. Sedan kan det även finnas uppgifter som ingen annan än valberedning och partistyrelsen känner till som kan vara väldigt avgörande för listans utformning.

Den av valberedningen föreslagna riksdagsvalsedeln fick stöd av 105 ombud medan endast 38 personer var emot listan.

Detta innebär alltså att jag får stå kvar på plats 21 vilket innebär att det krävs ett valresultat på närmare 6 procent för att jag skall ta plats i riksdagen. Ett valresultat som jag anser vara en mycket realistisk möjlighet. Jag tror faktiskt att vi har stora möjligheter att nå ett betydligt bättre valresultat.


VAR ÄR EURO-FÖRESPRÅKARNA?


Opinionsundersökning från maj 2009.

Hur ser opinoinen ut idag när det gäller euron? Gissningsvis en majoritet för NEJ.

I denna fråga kan ju Sverigedemokraterna samarbeta med vänsterblocket ;-)


För ca ett år sedan kunde vi båda höra och se alla förespråkare för Euro i TV, Radio och i en mängd tidningsartiklar. Att den svenska kronan hade tappat värde på grund av framförallt svenska bankers tokiga affärsstrategier i baltikum och Ukraina. Detta utnyttjades av förespråkare och alla lobbyister som menade att allting hade varit bättre med Euro. 

Jag menar faktiskt att det sämre värde på kronan under den värsta krisen gynnade istället svensk exportindustri, det vill säga svensk basindustri. Men detta låtsades dessa Euro-förespråkare inte om.

Folkpartiets Jan Björkland var då en ivrig förespråkare för Euro.

"Skälen för Sverige att "gå med i euron" har stärkts under höstens ekonomiska kris."

"Det sade folkpartiledaren och utbildningsministern Jan Björklund i riksdagens partiledardebatt på onsdagen.

Han hänvisade dels till att de länder som står utanför euron hade mindre inflytande då viktiga beslut fattades i EU under hösten, dels till att kronan börjat fluktuera och att det ekonomiska priset för att stå utanför kan komma att öka. Han sade att det är hög tid att återuppta eurodebatten i Sverige." 

Igår sammanträde EU:s regeringschefer och försöker lösa krisen i ett av PIGS-länderna, nämligen Grekland. Nästa land/länder på tur är säkert Spanien och Portugal.

Jag anser att det faktiskt är väldigt bra att stå utanför euron i detta läge, den stabiliseringspakt som finns gäller bars de länder som anslutet sig till euron och gäller därmed inte Sverige. Det är alltså inte Sveriges skyldighet att hjälpa Grekland med pengar så att de inte går i konkurs.

Nu brukar dock alltid svenska regeringar försöka vara bäst i klassen så Anders Borg lovar säkert bort ett stort antal miljarder i lån till Grekland som en vänlig gest. Gissningsvis de där miljarderna som skulle gått till pensionärerna.

Idag har vi en euro-kurs på ca 9,50 och därmed har alla euro-förespråkare tystnat.
 
Inget parti tycks vara villigt att driva frågan under valrörelsen, åtminstone har jag inte hört ett ljud från något av riksdagspartierna. Är det inte en vinnande fråga i valrörelsen?

Jag anser att Sverigedemokraterna skall driva motståndet mot euro under årets valrörelse så att svenska folket får kännedom om vårt motstånd mot euro och samtidigt tvinga ut riksdagspartierna på banan i denna fråga.

Frågan är om vi kommer att få se några opinionsundersökningar i detta ämne?


LÅT EURON FÖRBLI ETT SEMESTERMYNT!


JAG ÄR MÅLLÖS

Jag fick ett tips om Omar Mustafa som alla kunde höra i Studio ett försvara inbjudan till en muslimsk extremist som gjort homofobiska uttalanden och även antisemitiska. Lyssna här.

Tydligen sitter denne person också i styrelsen för Folk och Försvar!JAG ÄR MÅLLÖS!


DEBATT MELLAN JIMMIE ÅKESSON OCH URSULA

Son vanligt gör Jimmie Åkesson ett mycket bra intryck!

Fredrik "Ursula" Federley har inte ett enda nytt förslag för att förändra situation när det gäller invandringen utan försvarar enbart den förda politiken. 

Är det någon som tar Federley på allvar idag? I varje fall inte jag.


VINDKRAFTEN I KRIS


Sandviks kvarn på Öland                            Foto Thoralf Alfsson


Miljötalibanerna lever i sin egen lilla bubbla och saknar uppenbarligen förankring i verkligheten.

Under min semestervecka på Fuerteventura läste jag in mig en del på det som kallas ”Climategate” och det var synnerligen intressanta artiklar som jag har all anledning att återkomma till, kanske redan i nästa inlägg på bloggen. Med detta i bagaget så följer man debatten om klimatförändringarna med mer skeptiska ögon och öron.

Dansk vindkraft är i kris har vi kunnat läsa i flera tidningar, de största vindkraftsföretagen närmare sig konkurs i Danmark. Varför? Jo, ingen vill uppenbarligen investera i vindkraft, det finns inget riskkapital till dessa bolag. En tänkt börsintroduktion för Scan Energy med en aktiekurs på ca 13 euro fick ändras till 8 euro men ändå tecknades inte tillräckligt med aktier. 

”Jag tror inte
att vi hade kunnat sälja aktierna för en euro styck”, förklarade vd Karsten Olsen för danska tidningen Börsen."

I Sverige ser situationen inte så annorlunda ut. Vindkraftoperatören O2 har nu avbrutit sin börsintroduktion då intresset var otillräckligt. I veckan slutförs även introduktionen av Arise men hur stor andel av aktierna som är tecknade har jag inte sett några uppgifter på. Men risken är stor att även denna börsintroduktion misslyckas. Detta är det ultimata betyget för vad marknaden anser om framtidstron på vindkraft.

Att som vänsterblocket tro att man skall kunna ersätta kärnkraften med vindkraftsel i någon större utsträckning är naivt och ett lurendrejeri mot det svenska folket och väljarna. Till detta falsariet utnyttjas då forskare som gapar och skriker om klimatförändringar som påstås bero på mänsklig påverkan. Igår kunde vi till och med se hur kronprinssesan Viktoria utnyttjades av dessa klimattalibaner.

Att Mona Sahlin inte har något eget tänkande har ju flera socialdemokrater tidigare bekräftat, inte minst Göran Persson. Därför kan nu miljötalibanerna under Maria Wetterstrands ledning driva in Sverige i en mycket allvarlig energikris som kan hota hela den svenska basindustrin.

För den vanliga medborgaren kommer februaris elräkningar bara vara försmak på vad som komma skall när dessa miljötalibaner fått härja runt i regeringen under några år.

Sverige behöver kärnkraften!


Simpevarp kärnkraftverk.

Det är den enkla och bistra sanningen. Sverige är nästan det enda landet i hela världen av de länder som använder sig av kärnkraft för att producera sin elkraft som ännu inte förstått detta.

Enligt uppgifter från World Nuclear Association finns det idag 439 reaktorer i drift i världen och dessa är fördelade på ca 30 länder, 10 utav dessa finns i Sverige.

Inte mindre än 55 reaktorer är under byggnad, en av dessa i vårt grannland Finland. De länder som bygger flest kärnkraftreaktorer just nu är Kina 21st, Ryssland 9st, Sydkorea 6st och Indien 5st. Är det även i dessa länder i sydostasien som framtiden ligger?

I Sverige har vi istället stängt ner Barsebäck som såväl skulle ha behövts denna vinter då Sverige inte klarade av sin egen energiförsörjning trots alla vindsnurror.

Egentligen skulle alla svenska hushåll kräva ersättning från staten för det höga elpris vi fått betala under vintermånaderna då det är våra politiker som är orsaken till denna situation i grund och botten, inte elbolagen.

Men man blir än mer bekymrad när man ser statistiken över planerade kärnkraftreaktorer i världen. Enligt denna statistik kommer kärnkraften byggas ut med ca 100 procent, då hela 470st planerade reaktorbyggen finns. Kina har planer på att bygga, håll i er nu, 157st nya reaktorer, Ryssland 45st, Indien 38st, USA 30st, Sydafrika 27st, Ukraina 22st och Japan 14st o.s.v.

Har Sverige några planer på nya kärnreaktorer? Nej, istället diskuteras och riksdagen skall i juni rösta om vi får byta ut en gammal reaktor mot en ny modern. Vilken utveckling kommer den svenska basindustrin gå till mötes i framtiden? Det är inte underligt om våra svenska storföretag funderar över var de skall lägga sina investeringar och då syftar jag inte på olika orter i Sverige utan t.ex. alternativet sydostasien.

Det är inget fel på vindkraftverk men de kan bara ses som ett komplement till vatten och kärnkraft. Att säga något annat är att föra det svenska folket bakom ljuset och följden kommer bli ett Sverige som rasar utför i alla välfärdsstatistik.

Vi Sverigedemokrater blir ofta anklagade för att vilja skruva "klockan tillbaka" men det är just precis detta som miljötalibanarna med Maria Wetterstrand i spetsen vill göra.


OVETANDE KHARRAKIAtt Sveriges unga muslimers ordförande Mohammed Kharraki skulle vara ovetande om vad denne imam, Sheik Abdullah Hakim Quick som man bjudit in som talare skulle ha uttryckt för åsikter är helt otroligt. Eller rättare sagt en ren och skär lögn. Jag gissar istället att Kharraki har inspirerats av den debatt som varit i England sedan Sheik Abdullah Hakim Quick bjudits in till ett universitet i London och därför även bjudit in honom till Sverige.Det är faktiskt ganska intressant att media ändå ger detta så stort utrymme men media fokuserar enbart på de homofobiska uttalande som Sheik Abdullah Hakim Quick har gjort. En sökning på nätet avslöjar omgående att han även har en hel rad antisemitiska uttalanden på sitt samvete. Men detta väljer svensk media att inte fokusera på överhuvudtaget. Är det så att pk-journalisterna inte vågar ta upp detta då det skulle kunna ge ny fyr på brasen när det gäller den antisemitiska utvecklingen i t.ex. Malmö.

Läs hur SR vinklar sin rapportering i sin artikel.

Det intressantaste är kanske att först lyssna på detta inslag från SR och sedan titta på nedanstående video så kanske det går upp för även den mest fanatiska anhängare av mångkultur att dessa imamer har en dold agenda och säger vad som passar beroende på vem som närvarar.
En tankeställare? Jag vet vilken version av Sheik Abdullah Hakim Quick som jag sätter störst tilltro till. Homofoben och Antisemiten, snacket om tolerans kan han spara till de godtrogna i Sveriges riksdag.

Lyssna även på detta mycket intressanta inslag i Sveriges Radio med Omar Mustafa men speciellt Evin Rubar som krossar Omar Mustafa och Mohammed Kharrakis lögner.

Tänk om Kaliber kunde Wallraffa Sveriges unga muslimer och bekräfta att Evin Rubars ord är sanningen. Kaliber kommer säkert hitta betydligt mer intressanta saker på 90 timmars bandmaterial hos denna organisation än man hittade hos SD.

Tänk så kränkta dessa muslimer skulle bli om någon wallraffade dem. Vilka skadestånd de skulle kräva!! Katri Linna (DO) skulle säkert kräva rekordskadestånd för en sådan kränkning.


RABIAT CHRISTER MATTSSON I DEBATT


Ida Gabrielsson (V) och rabiata Christer Mattsson.

Finns inte mycket att orda om när det gäller kvällens Debatt i SVT. Som vanligt var det två Sverigedemokrater mot resten i studion, plus programledaren. För den uppmärksamme upptäckte säkert att i stort alla ungdomar som fick ordet i programmet var invandrarungdomar. Man kan ju fråga sig var alla svenska ungdomar är från dessa skolor. Det kanske är så att flertalet av dessa sympatiserar med Sverigedemokraterna och då inte är välkomna till Debatt. Eller så kanske svenska ungdomar är en minoritet på dessa skolor?

Det som egentligen förvånade mig mest var att inte det våld som SDU:s ungdomar utsatts för diskuterades mer i studion. Varför ställde inte programledaren dessa invandrarungdomar mot väggen när det gäller detta odemokratiska våld. Eller är detta våld demokratiskt? Eller varför dessa invandrarungdomar ständigt och jämnt blir kränkta så fort någon ”fiser” i deras närhet?

En annan sak som jag med flera noterade var att vänsterpartiets Ida Gabrielsson fick väldigt mycket tid att tala.

Ingen missade säkert den rabiata läraren Christer Mattsson som uppenbarligen hade det väldigt svårt med sanningen. Till och med programledaren fick ”snäppa” honom på näsan för att han skulle tystna.

Givetvis har Christer Mattsson som föga förvånande är EXPO-anhängare (se honom i EXPO.s monter) fått utrymme på SVT:s och Debatts hemsida för att publicera en debattartikel som är fylld av epitet som främlingsfientliga, rasistiska, intoleranta värderingar och rasistiska samhällsanalys. Han ger självklart inga exempel på vad han menar utan kastar bara runt ovanstående epitet i en rödgrön röra, mest röd gissar jag.

Med denna artikel har Christer Mattsson kvalificerat sig till min svarta lista. Grattis!


SVARTA LISTAN

Thomas Böhm, psykoanalytiker
Sverigedemokraterna är en ortodox minoritetsgrupp
DN 100109
http://www.dn.se/opinion/debatt/sverigedemokraterna-ar-en-ortodox-minoritetsgrupp-1.1023989

Bo Rothstein, professor statsvetenskap
Bara Carl Bildt kan kväsa SD
Expressen 100301
http://www.expressen.se/debatt/1.1901422/bo-rothstein-bara-carl-bildt-kan-kvasa-s

Jenny Andersson, docent ekonomihistoriker
Blond kalufs bästa skyddet
Fokus 091030
http://www.fokus.se/2009/10/blond-kalufs-basta-skyddet/

Christer Mattsson, lärare och författare
Tom symbolhandling att utestänga SD
SVT 100318
http://svt.se/2.35188/1.1937904/tom_symbolhandling_att_utestanga_sd?lid=puff_1927946&lpos=lasmer

 


THOMAS ÖSTROS OVETANDE OM MASSINVANDRINGEN


Har Thomas Östros slutat att handhälsa?   Foto Thoralf Alfsson


Sossen Thomas Östros har lyckats med konststycket att skriva en debattartikel i SvD om att utanförskapet har ökat med 70 000 personer sedan valet 2006 utan att med ett enda ord nämna massinvandringen till Sverige.

Istället så ger Thomas Östros den borgerliga alliansen skulden för denna utveckling. Om Thomas Östros skall vara det minsta trovärdig måste han även förhålla sig till vissa fakta. Uppenbarligen anser  socialdemokraternas ekonomisk-politiska talesperson Thomas Östros att de flesta i Sverige är väldigt inskränkta i sitt eget tänkande och inte kan se andra faktorer till detta ökande utanförskap. Det är möjligt att den mest inbitne socialdemokraten eller ett antal kommunister tror blint på Thomas Östros, andra klarar nog av att tänka något längre och inse hur verkligheten sett ut.

De två viktigaste orsakerna till det ökande utanförskapet enligt min uppfattning nämner inte Thomas Östros i sin debattartikel, massinvandringen och lågkonjunkturen.

Hur kan någon förvänta sig att betraktas som seriös om man utelämnar dessa faktorer?

Möjligen har Thomas Östros inte själv upplevt något lågkonjunktur i sin egen lilla välbetalda riksdagsvärld och det kanske är förklaringen till hans okunskap. Den pågående massinvandringen påverkar säkert heller inte Thomas Östros som säkert bor i ett område där knappast några nysvenskar/kulturberikar har slagit ner sina bopålar.

Jag kan upplysa Thomas Östros om att under dessa 3 år har ca 300 000 personer fått uppehållstillstånd i Sverige. Utav dessa är givetvis en del studenter och en del uppehållstillstånd är av en mer tillfällig natur men en majoritet av dessa uppehållstillstånd är givetvis personer som ramlar raka vägen in i ett utanförskap. I många fall är dessa också helt nöjda med att bidragen ramlar in på kontot varje månad och inga andra ambitioner finns. Många har dessutom ingen utbildning eller är till och med analfabeter och för dessa kommer sannolikt utanförskapet bestå under resten av deras liv om de stannar i Sverige.

Att utanförskapet bara har ökat med 70 000 personer på 3 år eller ca 23 000 personer/år är snarare förvånande än att det skulle vara så bedrövligt. Inser Thomas Östros att med en invandring och ca 100 000 nya uppehållstillstånd varje år där ca 60000-70000 är i arbetsför ålder innebär enorma krav på nya arbetstillfällen i vårt land. Socialdemokraterna krävde stora statliga insatser för att rädda SAAB men inser Thomas Östros hur många SAAB-fabriker som måste skapas varje år för att klara arbetslösheten och utanförskapet med dagens massinvandring. Nej, då sticker Thomas Östros huvudet i sanden och låtsas inte om detta mycket allvarliga problem. Vi har det ju så bra i Sverige och vi har råd med en generös invandringspolitik brukar det ofta sägas från samma företrädare.

När socialdemokraterna fick lämna ifrån sig makten 2006 hade antalet personer i utanförskap växt till ett enormt stort antal. Ett antal som i praktiken också skall adderas är alla så kallade fattigpensionärer som i princip numera lever i ett utanförskap. Detta har vi Thomas Östros och hans socialdemokrater att tacka för och det var också den bidragande orsak till att man fick nobben av väljarna 2006.

Hur dum får man vara om lyssnar till vad Thomas Östros har att komma med idag när det bara är samma gamla retorik och floskler som ledde till socialdemokraternas fall 2006. Nu vill samma socialdemokrater ta tillbaka makten och detta till på köpet med hjälp av kommunisterna och miljötalibanerna. Gud hjälpe Sverige!

Vinterns höga elpriser är bara förnamnet på vad som kommer att komma vid en rödgrön valseger i september.

Nej, det behövs nya idéer och det kommer vi Sverigedemokrater bidra med.

När badkaret svämmar över så stänger man av kranen! Till den enkla insikten har inte de sju riksdagspartierna kommit ännu när det gäller massinvandringen och frågan är om de någonsin kommer dit.


VI KAN ALLTID STÄNGA ÖRESUNDSBRON"Om de (svenskarna) vill göra Stockholm, Malmö och Göteborg till skandinaviska Beirut med klankrig, hedersmord och massvåldtäkter så får de göra det. Vi kan alltid stänga Öresundsbron ".

Ovanstående citat av Pia Kjaersgaard finns på regeringskansliets webbsida och är så gammalt som från maj 2002. Situationen har inte precis blivit bättre utan den har snarare utvecklats precis som Pia Kjaersgaard förutspådde. Gängkrig, hedersmord och massvåldtäkter är numera vardagsinslag i det svenska samhället.

Vi svenskar skall vara glada att inte danskarna redan stängt Öresundsbron!

Fast egentligen kanske det skulle vara en välgärning. Antalet asylsökande skulle kanske minska och kat-smugglingen via Öresundsbron skulle stoppas. Givetvis skulle nya vägar skapas till det förlovade välfärdslandet Sverige dit alla är välkomna.

I förra veckan beslutade Danmark att skärpa sin asyl och invandringsregler ytterligare men detta har svenska media varit väldigt sparsamma med att rapportera om. Reglerna för anhöriginvandring skärpts rejält då det krävs att man klarat sin försörjning under minst 3 år utan socialbidrag för att någon anhörig skall få uppehållstillstånd. Semesterresor tillbaka till hemlandet som man säger sig flytt från är också endast tillåtet inom 10 år om man fått tillstånd till en återresa. Om man reser uten detta tillstånd kan uppehållstillståndet dras in.
När det gäller ensamkommande barn kommer Danmark verka för att boende byggs i Afghanistan och norra Irak dit dessa ensamkommande barn kommer att skickas. Danmarks regering anser det vara olämpligt att dessa barn lever ett liv i Danmark utan några anhöriga eller släktingar och i en helt främmande kultur. Därför skall de så snart som möjligt tillbaka till sina hemländer och sin egen kultur.

Det media däremot inte skriver om att i samma förslag skall det bli lättare att bli dansk medborgare. För den som visar att han assimilerat sig väl i det danska samhället skall det vara möjligt att bli dansk medborgare redan efter 4 år istället för som idag 7 år.

Nu är kanske inte svenska journalisters starka sida att skriva om Dansk Folkepartis politik och definitivt inte att intervjua Pia Kjaersgaard.

"Svenska journalister är absolut i särklass när det gäller fördömelsen av Dansk folkeparti. Även när de intervjuar mig kan de knappt dölja sin personliga förargelse över att i tjänsten tvingas stå ansikte mot ansikte med en så förfärlig människa. Löjligt - men så svenskt, så svenskt."

Pia Kjaersgaard, Dagens Nyheter

Danmark och Dansk Folkeparti visar att det trots allt går att vända utvecklingen. Tyvärr ligger Sverige ca 10 år efter Danmark i detta avseende och det är 10 år som inte går att ta igen utan endast kan ses som 10 förlorade år, som kommer kosta svenska skattebetalare enorma summor de kommande decennierna.


Ovanstående diagram visar med all tydlighet vad som hände vid Dansk Folkepartis inträde i rikspolitiken 2001.

Ny Demokratis misslyckande är även det en stor orsak till att Sverige nu hamnat i den situation som landet befinner sig i men jag hoppas att det svenska folket nu vaknat upp och inser att valet 2010 är ett ödesval för vilken utveckling vi vill se i framtiden. Vem minns inte Bengt Westerbergs odemokratiska protest när han reste sig från TV-soffan när Ian och Bert kom in i studion.

”Men i Danmark har aldrig några politiker flytt tevesoffan när Pia Kjaersgaard har slagit sig ner. I stället har övriga partier flyttat sig närmare och närmare Pia Kjaersgaard ju större framgångar partiet har
fått.”

Kommer vi att få se samma utveckling i Sverige när det gäller Jimmie Åkesson.

Det skall bli väldigt intressant att se hur övriga partier agerar när Sverigedemokraterna träder in i riksdagspolitiken efter valet i september. Jag hoppas att de tar sitt förnuft till fånga och försöker inleda ett konstruktivt samarbete likt det i Danmark.

 I gårdagens lördagsintervju med statsministern Fredrik Reinfeldt sa han sig vara en person som lyssnade till människor. Vi får väl se om han kan leva upp till detta i den verklighet som kommer att råda efter valet i september. Eller om det bara är till människor med ”rätt” åsikter som han tänker sig att lyssna på.

Jag får ofta frågan om vilket av blocken som ”främlingsfientliga” Sverigedemokraterna kommer stödja efter valet vid en eventuell vågmästarroll. Det är faktiskt inte Sverigedemokraterna som ensamt beslutar om detta utan det är framförallt upp till övriga partier. Pia Kjaersgaard har även beskrivit detta på ett bra sätt som jag även instämmer i.

”Hon tycker inte om att partiet beskrivs som högerpopulistiskt eller främlingsfientligt men hon har slutat att hetsa upp sig.

- Jag kan ju inte bli arg tio gånger om dagen. Men jag hatar alla ismer.

Men inte nationalism, för hon beskriver partiet som framför allt ett nationellt parti, till höger när det handlar om flyktingar, invandrare och rättspolitik, till vänster i frågor om välfärd, sjuk- och äldrevård och hållningen till djur. ”

Jag instämmer i ovanstående beskrivning och den stämmer väl in på Sverigedemokraterna som varken är höger eller vänster.

Jag hoppas att efter valet ser Pia Kjaersgaard ingen anledning till att stänga Öresundsbron utan att det istället kan komma till ett samarbete mellan Sverige och Danmark om en så lika asyl och invandringspolitik som möjligt.En omöjlig valaffisch för Nalin Pekguls socialdemokrater i Sverige.

DN, SvD, SvD,


BEDRÄGERIBARN

Tänk om man fick reda på alla historier som Migrationsverkets anställda får uppleva. Som tur är finns Merit Wager som låter dessa "miggor" komma till tals. Här följer en liten berättelse som jag hämtat från Merit Wagers blogg.Enligt Sveriges Radio har Norge nu skärpt sina regler för ensamkommande barn och anledningen är givetvis att man genomskådat detta bedrägeri och nu sätter stopp för dessa "välfärdsflyktingar" till Norge.

”Tidigare fick ensamkommande flyktingbarn permanent uppehållstillstånd i Norge, men nu ges de tidsbegränsade uppehållstillstånd tills de fyller 18 år, då de tvingas lämna landet.

Den nya lagen har redan fått effekt, säger Hanne Mathisen på FN:s flyktingorgan UNHCR.

– Man ser en klar reduktion i antalet ensamkommande barn som har sökt sig till Norge i början av 2010. Myndigheterna säger att det betyder att åtgärderna fungerar, säger Hanne Mathisen.

I dagarna har Norge också beslutat att återuppta återsändandet av ensamkommande flyktingbarn till Grekland.”

Läs hela artikel.

Sveriges migrationsminister Tobias Billström menar istället att systemet med ensamkommande barn i Sverige är kostnadsneutralt eftersom kommunerna får full ersättning för sina kostnader. Uppenbarligen har Tobias Billström och riksdagspartierna den uppfattningen att Sveriges befolkning inte betalar någon statsskatt. Så länge kommuninnevånarna betalar skatt till staten kan det inte vara kostnadsneutralt.

Tänk om man använda samma argumentation som Tobial Billström när det gällde skolan, vården och omsorgen.
Staten står för alla kommunens kostnader när det gäller omsorgen, därmed skulle en sådan åtgärd vara kostnadsneutral. Tobias Billström är inget annat än ännu ett moderat stolpskott!

 

Med anledning av dessa uppgifter har jag tänkt skicka in följande insändare till de lokala tidningarna.

Bedrägeribarn

Anställda på Migrationsverket kallar ensamkommande barn för ”bedrägeribarn” och menar att detta är det mest sanna begreppet då det inte är så ensamma utan oftast efterföljs av många anhöriga. Ansvariga svenska politiker delar dock inte dessa tjänstemäns uppfattning och fortsätter istället med sin naiva hållning till detta fenomen.

Danmark beslutade i förra veckan att skärpa sin invandringspolitik trots att den redan är en av de hårdaste i västeuropa. Norge har nyligen beslutat att skärpa sina regler när det gäller så kallade ensamkommande barn och ger inte längre permanenta uppehållstillstånd. Utan nu ges endast tidsbegränsade uppehållstillstånd tills ”barnen” fyllt 18 år, då de sedan utvisas från Norge. Därmed minskar alltså även anhöriginvandringen. Detta har redan lett till ett minskat antal asylsökande till Norge.

I Sverige däremot gör Migrationsverket precis tvärtom och ger i princip alla ”bedrägeribarn” permanenta uppehållstillstånd med stöd av riksdag och regering. Detta orsaker i sin tur stor brist på platser i kommunerna och därför överväger nu regeringen en lagändring som tvingar kommunerna att ta emot dessa ”bedrägeribarn”. Att dessa barn kostar staten och skattebetalarna ca 800 000 kronor/barn och år i bidrag till kommunerna bekymrar tydligen inte migrationsminister Tobias Billström som i Uppdrag granskning kallade systemet för ”kostnadsneutralt”. Man kan ju undra hur matematikkunskaperna är hos de svenska statsråden. I Danmark och Norge har statsråden uppenbarligen bättre matematik och ekonomikunskaper.

Med Sverigedemokraterna i riksdagen kommer en skärpning av invandringspolitiken ske likt den i våra nordiska grannländer. Det är inte våra nordiska grannländer som har en extrem invandringspolitik, utan Sverige.

Thoralf Alfsson
Sverigedemokraterna
Kalmar


”DET ÄR SOM EN SOLFÖRMÖRKELSE ATT GÅ UT”

Det märks att valtemperaturen är på uppåtgående. Jag märker det på att antalet samtal till mig ökar och att samtalen kommer från hela Sverige.

Det är alltid roligt att prata med nya människor som vill dela med sig av sina erfarenheter.

Några samtal som glädjer mig speciellt mycket i dessa dagar är samtal där någon vill kandidera för SD i kommunvalet eller landstingsvalet. Vi har ett stort behov av kandidater i många kommuner och varje person som väljer att kandidera för oss är mycket värdefullt. Vi vill inte ha några tomma stolar efter valet i september.

Idag fick jag ett samtal från Kiruna. Inte varje dag som man pratar med en norrlänning från Törnmans Kiruna. Samtalet bekräftade dock att många även däruppe nu fått nog av den stora invandringen och de problem som följer i dess spår. Uppenbarligen går diskussionerna lika heta på arbetsplatserna uppe i Norrland, såväl som i Småland och många har redan bestämt sig för att rösta på SD i höstens val. Detta låter som ljuv musik i mina öron när man även har börjat vakna till i de norra delarna av vårt avlånga land. Eller som denna person uttryckte det på sin norrländska ”Det är som en solförmörkelse att gå ut”.

Jag har även fått ett samtal från en anställd på en av landets anstalter som berättade lite om sin arbetssituation. Han tog givetvis också upp den höga andelen av personer med utländsk bakgrund på sin anstalt. Kriminalvården får inte föra statistik över de intagna och deras etniska bakgrund. Den enda siffran som kriminalvården nämner är att de i svenska anstalter är 28 procent av de intagna som har utländskt medborgarskap, från ca 160 olika länder.

Därför är det väldigt intressant när en anställd berättar att en majoritet av de intagna har utländsk bakgrund. Andelen av muslimer ökar ständigt och denna grupp ger också upphov till en hel del interna problem också då det finns religiösa skillnader mellan olika grenar inom islam. Personer från MENA-länder och forna Jugoslavien är klart överrepresenterade bland de med utländsk härkomst.

Personen ifråga menade att vi är tvungna att minska invandringen annars kommer trycket bli alldeles för hårt på våra anstalter. Arbetssituationen hade försämrats till en följd av alla invandrare som dessutom talar sitt eget språk och inte svenska. Vilket gör miljön och otryggheten för de anställda än mer påfrestande.

Hans uppfattning var att väldigt många av de anställda på anstalten kommer att rösta på Sverigedemokraterna i höstens val. Jag är inte de minsta förvånad över deras ställningstagande.


ÄR SD KVINNOFIENTLIGT?

Jo, om man får tro Niklas Orrenius på Sydsvenskan så är det så. Vad grundar han då detta påstående på?

Jo, Sverigedemokraterna vill ändra gränsen för abort från 18:e veckan till 12:e veckan. Om Sverigedemokraterna hade varit för ett abortförbud hade jag haft förståelse för Niklas Orrenius anklagelser men att vilja den bortre abortgränsen kan knappast kallas för kvinnofientligt. Nog trodde jag att Niklas Orrenius hade mer förstånd än så. Samtidigt visar denna artikel på hur tomhänta dessa journalister är i sin kritik av Sverigedemokraterna. De griper efter minsta halmstrå för att kunna hitta en angreppspunkt men de faller oftast pladask själva vid närmare eftertanke.Jag har hört sjuksköterskor berätta hur det är att ta hand om ett aborterat foster i 18:e veckan. Det är inget som någon upplever som något upplyftande utan snarare mycket obehagligt och påfrestande. Jag är definitivt för kvinnors rätt till abort men jag anser att det inte finns behov av abort efter 12 veckan om inte medicinska skäl föreligger.

Om vi nu gör tankeexperimentet och använder oss av samma logik som Niklas Orrenius och istället tänker oss att Sverigedemokraterna föreslagit en abortgräns på 24 veckor. Hade då SD varit kvinnovänliga?

Om vi hade gått ännu längre och sträckt oss till att tillåta abort ända fram till födseln. Hade vi då varit ännu mer kvinnovänliga enligt Niklas Orrenius? Nej, givetvis inte. Jag tror att till och med Niklas Orrenius håller med om detta och inser att hans artikel är fullständigt befängd.

ÄR SD HOMOFIENTLIGT?

Ja, om man definierar homofientligt med att homosexuella inte skall kunna gifta sig i kyrkan och att de inte skall kunna adoptera barn. Sedan får de homosexuella leva sina liv hur de vill, det bryr jag mig inte det minsta om. Centerpartiets riksdagsmän Fredrik ”Ursula” Federley och Anders Carlgren får göra precis vad de vill med sina manliga partners, det ger jag fullständigt fasen i men de skall absolut inte få adoptera barn enligt min uppfattning, där går gränsen.

Ett barn har rätt till både en mor och far!

Om detta är definitionen på homofientligt, så är jag en stolt homofientlig Sverigedemokrat som aldrig kommer ändra uppfattning i denna fråga.

 


SD SATSAR PÅ PENSIONÄRERNA


Jimmie Åkesson                                    Foto Thoralf Alfsson

Minskad invandring, hårdare straff och mer pengar till landets pensionärer. Det är med de frågorna som Sverigedemokraterna kommer att möta väljarna i årets valrörelse.

Lyssna på inslag från Sveriges Radio.

Läs artikel.

Notera att Pontus Mattsson inte en enda gång säger eller skriver främlinsfientliga eller ger partiet något annat epitet i sin artikel eller inslag. Det kanske beror på att Pontus Mattsson följt Sverigedemokraterna under lång tid och pratat med så många av våra medlemmar, däribland mig och därför inte med gott samvete kan ge oss dessa "negativa epitet".

Väldigt skönt att höra och läsa ett enbart sakligt inslag utan pk-journalistik. Tack Pontus!


AVGÅNGNA LEDAMÖTERMed jämna mellanrum kör media sin pk-propaganda som går ut på att göra stora rubriker om avhoppade Sverigedemokrater eller om tomma stolar i kommunfullmäktigeförsamlingar runt om i landet. Jag gissar att detta kommer återkomma ca 3-4 gånger fram till valet i diverse olika medier.

Det allra märkligaste är att dessa journalister endast fokuserar på Sverigedemokraterna när det gäller detta. Aldrig får du läsa hur många Socialdemokrater eller moderater som lämnat sina uppdrag. Skulle media presentera dessa uppgifter tillsammans med uppgifter om Sverigedemokrater så skulle till och med ”Svensson” förstå hur media vinklar sina artiklar.

Dessutom undviker dessa ”duktiga” journalister att ange orsakerna till dessa avhopp, vilket många gånger har väldigt naturliga orsaker som att ledamoten t.ex. flyttat till en annan kommun eller helt enkelt avlidit. Att det sedan finns en rad andra omständigheter som drabbar just Sverigedemokrater håller givetvis dessa journalister helt tyst om. I vissa fall är det också så att dessa pk-journalister är den indirekta orsaken till vissa ”avhopp”.

 Media är givetvis mycket medvetna om sitt handlande och det är en väl inövad strategi från dessa journalister, redaktionschefer och politiska redaktörer. Dessa ”falska” artiklar bemöts ofta av lokala sverigedemokrater och jag hoppas allmänheten tar sig tid att läsa dessa insändare. Här är ett exempel på en sådan insändare.

Tänk om media istället kunde presentera hela sanningen för sina läsare, istället för enbart utvalda delar.

Jag har gjort en liten sammanställning över avgångna kommunfullmäktigeledamöter i Kalmar läns 12 kommuner. Av 108 avgångna ledamöter i Kalmar län är 2st Sverigedemokrater.  Tänk vilka rubriker dessa två ”avhoppade” sverigedemokrater gett upphov till i lokal media. När någon ledamot från socialdemokraterna hoppar av är det inte säkert att det ens blir en liten notis i media.

Så här ser verkligheten ut i Kalmar län efter att 3,5 år gått av denna mandatperiod. I vilket parti finns de största syndarna?


Källa: Valmyndigheten.

Varför ställer inte media socialdemokraterna mot väggen när det gäller alla deras avhopp? Det motsvarar faktiskt nästan ett avhopp i månaden för Socialdemokraterna medan det för Sverigedemokraterna motsvara ett avhopp vartannat år.


RIKSDAGSLISTAN

Nu är jag hemkommen till Kalmar igen och har kastats in i vardagen med jobb och politik/möten omgående.
Förslaget till vår riksdagslista har också blivit offentlig.


www.sverigedemokraterna.se kan du läsa alla 50 namn som ingår i valberedningens förslag.

Äntligen kom valberedningens förslag på riksdagslista för Sverigedemokraterna, en lista som om jag har förstått rätt valberedningen vill skall gälla i alla valkretsar. Detta kommer väl valkonferensen den 27 mars även besluta gissar jag då det är partistyrelsens förslag. Det finns givetvis både för och nackdelar med detta förfarande. För de valkretsar som inte har ett toppnamn på listan kan detta givetvis vara en nackdel men å andra sidan är det ju samtidigt en trygghet i vilka som med stor sannolikhet kommer att hamna i riksdagen vid ett bra valresultat.

Det jag reagera på är fåtalet kvinnor på de 15-20 första platserna. Detta är något som vi måste förbättra under valkonferensen, jag är övertygad om att valberedningen redan jobbat på detta men det måste bli bättre. Jag förstår inte varför Anna Hagwall har placerats så pass ”långt” ner på listan. Lyft upp Anna Hagwall högre upp på listan.

Tyvärr motsvarar väl fördelningen mellan män och kvinnor på riksdagslistan också den medlemsstruktur som finns. Därmed blir det mycket svårt att uppnå en jämnare könsfördelning och vi Sverigedemokrater förespråkar som bekant inte könskvotering, utan kvalifikationer. I och för sig är väl inte könsfördelningen mer annorlunda på riksdagslistan än hur det ser ut i många bolagsstyrelser i Sverige.

Jag är övertygad om att våra politiska motståndare kommer utnyttja detta, inte minst med hjälp av media. Vilket vi redan sett exempel på. Jag kan redan se rubrikerna om SD:s  kvinnofientlighet framför mig. Om vi inte kan höja andelen kvinnor i toppen på våra riksdagslistor anser jag detta vara ett misslyckande för Sverigedemokraterna. Personligen kliver jag gärna ner några kliv på listan för att lyfta upp flera kvinnor upp på topp-tjugo platserna.

Ett namn som jag saknar på riksdagslistan är Roger Hedlund från Gävle. För mig är det faktiskt obegripligt att Roger inte finns bland de 15 första namnen.

Personligen hade jag inte förväntat mig en plats så högt som 21:e på riksdagslistan. Enligt mina egna funderingar och min egen lista hade jag hoppats på en plats runt 30-40 och det hade jag varit nöjd med.

Vid en eventuell riksdagsplats för mig är nog Stockholm mitt största problem. Jag är ingen storstadsmänniska! Brukar hålla mig ifrån storstäder så långt som möjligt. Tystnaden på Öland med lugn och ro och en härlig natur året om passar mig egentligen betydligt bättre än storstadslivet.

En sak som alla skall veta som väljer att rösta på mig och det är att jag kommer inte tillbringa mer tid än nödvändigt i Stockholm. En bekännelse som jag redan vill göra idag.

Dessutom kommer jag inte lämna kommunalpolitiken i Kalmar vid en eventuell riksdagsplats för mig. Jag vet inte vilka krav som partiet kommer ställa på oss riksdagskandidater men det handlar även om att jag skall må bra som människa.

Sedan har jag även ett jobb som jag trivs utmärkt med och det är också något som måste lösas på ett bra sätt för mig, min arbetsgivare och alla mina kunder vid en eventuell riksdagsplats.


MIN "DIGITALA DYNGHÖG" GJORDE DET IGEN

Med risk för att vara lite tjatig vill jag ändå informera om att min ”digitala dynghög” även hade nytt besöksrekord under förra veckan. Trots att jag har bloggat från Fuerteventura eller kanske just därför så nådde bloggen över 13 000 besökare enligt Bloggtoppen.

Detta glädjer säkert Peter Akinder som myntat epitetet ”digital dynghög” om min blogg.

 


LARS VILKS STOPPAS

Jag har själv inte sett kvällens Agenda men i kommentarerna fanns detta.

Postat av: Argus

Den allvarligaste frågan i Agenda tog Lars Vilks upp, nämlingen, att det inte är möjligt att anordna en konstutställning med hans konstverk i Sverige på grund av islamistiskt hot
Varken programledaren, ministern eller Jan Guillou
hade något att säga om detta ! Hur är det egentligen ställt i detta sk fria och demokratiska land ?

2010-03-14 @ 22:31:03

Exakt detta fick vi ett bevis för i Kalmar för drygt ett år sedan.Jag skrev ett blogginlägg med anledning av detta. Det känns som detta blogginlägg är än mer aktuellt idag än det var då.

Läs "PROFETEN MOHAMMED INTE VÄLKOMMEN TILL KABA I KALMAR"

ÖPPNA STASI-ARKIVEN

Jag är väldigt förvånad över att de så kallade stasi-arkiven inte öppnas. Inte minst med det faktum att vi haft en borgerlig regering under snart fyra år.

Att dessa arkiv skulle öppnas om vi får minst en kommunist som minister efter höstens val är ytterst osannolikt. Eller är det mer sannolikt vid en valseger för vänsterblocket, vem vet vilka sanningar som döljer sig där?

Enligt svar som getts är dessa brott preskriberade och därför lämnar inte svenska myndigheter ut dessa uppgifter enligt statsminister Fredrik Reinfeldts medarbetare.

Sveriges riksdag har nu beslutat att Turkiets brott mot armenier 1915 var ett folkmord. Då vore det väl inte för mycket om man samtidigt offentlig gjorde Stasi-arkiven och vilka personer som förråde vårt land till kommunisterna.

Det märks verkligen att Sverige inte varit i krig på över 200 år, känslan för vår nation tycks vara på fryspunkten på en hel rad områden bland ansvariga politiker.

Jag anser att Sverigedemokraterna borde kräva att detta så kallade stasi-arkiv öppnas.

Sverigedemokraterna borde göra detta till ett vallöfte i den kommande valrörelsen.


FOTOINLÄGGIgår ägnade jag dagen åt en ganska lång cykeltur, i varje fall kändes det så i motvinden på hemvägen.Liten fiskeby.

Att Spanien har drabbats hårt av lågkonjunkturen kan man se då alla byggen verkar ha stoppats. Ingen byggverksamhet verkar pågå just nu. Vid tidigare besök på Kanarieöarna har det alltid rått en intensiv byggverksamhet av nya hotell och turistanläggningar men nu ser det ibland ut som rena spökhotell, trots att det är mycket strandnära.


Stoppat hotellbygge.


Spökhotell på standen.Men spanjorerna festar ändå. Igår kväll var det Karneval och det var klackarna i taket. Ett herrans oväsen och festande. Karnevalståget var ca 2 timmar långt och det var ett rejält festande. Jag gissar att många mår riktigt taskigt idag och vaknar med yrsel och huvudvärk.
Detta sällskap fick punktering strax efter att jag tagit bilden.


HAN SKALL UTVISAS!Abbas Rezais mördare Abdulmajid Ataei har begärt resning och nu tillstyrker riksåklagaren denna begäran. Efter avtjänat straff skulle den afghanska ynglingen utvisas från Sverige men nu har han begärt resning och lämnat nya uppgifter enligt riksåklagaren. Givetvis är syftet med dessa uppgifter att ge skulden på någon annan och att ynglingen ”tvingades” ta på sig skulden av sina föräldrar och släkt.

Rättsväsendet kan inte annat än spela med i denna charad iscensatt av dessa duktiga ”teaterartister”.

Under rättegången 2006 tog den då 17-årige sonen på sig hela skulden även om både tingsrätten och hovrätten ansåg att han inte kunde utförd mordet på egen hand. Modern hade dessutom brännskador på armar och kroppen men det kunde inte bevisas att dessa uppstått då kokande olja hälldes på Abbas Rezai.

Sonen dömdes till 4-års sluten ungdomsvård och utvisning efter avtjänat straff, vilket i mina ögon är rena skämtet från det svenska rättsystemet. Föräldrarna friades och tilldömdes senare ett skadestånd om 50 000 kronor var för att de suttit frihetsberövade. Trots att de efter mordet flydde till Danmark tillsammans med sonen. Visst är Sverige fantastiskt!

Kurt Lundgren uttryckte sig på följande sätt på sin blogg när han läst domen.

”Det är alltså möjligt i vårt land att hälla kokande olja i ansiktet på en människa, att döda henne med 20 knivhugg, att krossa denna människas skalle med baseballträ, att fortsätta knivhuggen efter döden, att efter allt detta extremt grymma, uträknade, planerade medeltida brott, komma undan med fyra års vård, allt enligt lagen om vård av unga.

Vid 17 år, alldeles intill det 18:e, anses man vara inkapabel att förstå sina egna gärningar, det finns därför inte ett individuellt ansvar.

Jag har också av och till följt rättegången och jag kan med fyra ord sammanfatta mina intryck : Det var ett skämt. Domen är ett skämt.”

Noterbart är att hovräten var skiljaktig i domen. De båda nämndemännen ville döma föräldrarna till livstids fängelse. Läser man domen så förvånas man verkligen över hur föräldrarna kunde frias helt och hållet. Jag förstår varför Kurt Lundgren kallade det ett skämt.

Jag har långt efter rättegången pratat med personer som var på rättegången som åhörare. En av dessa kände dessutom en man som pratade samma språk som den åtalde familjen och han berättade att alla vittnen var hotade till livet av denna "fina" afghanska familj. Ingen vågade med andra ord vittna mot familjen.

Nu vill sonen inte bli utvisad till Afghanistan utan han ”trivs” så bra i Sverige att han vill stanna kvar och därför är han villig att berätta saker som han inte berättade vid rättegången för fyra år sedan. Med andra ord så ljög han under rättegången, detta understyrker bara vilken falsk människa vi har att göra med. Därför skall han självklart utvisas!

Men först skall han få berätta lite i en ny rättegång och förhoppningsvis kan kanske fler dömas för detta bestialiska mord och sedan utvisas. Det bästa vore om hela släkten kunde skickas tillbaka till Afghanistan. De skall ju dessutom var släkt med profeten Muhammed i rakt nedstigande led enligt vittnesmål under rättegången. Läs framlidne Kurt Lundgrens reportage från rättegången.

”Det påstods under förhandlingarna att den åtalade 18-åringen och hans släkt skulle vara avkomlingar i rakt nedstigande led från profeten Muhammed, och för att styrka den saken uppvisades ett släktträd, som skulle gå så långt tillbaka som 600-talet.”

Om det nu är så borde det inte vara något problem för den idag 22-årige sonen att återvända hem till profeten Muhammed och sin släkt i Afghanistan.

Nu infinner sig givetvis några frågor som jag hade hoppats även infunnit sig hos några journalister också. Men efter att jag läst flera artiklar om denna resningsansökan och riksåklagarens beviljade kan jag inte finna dessa frågeställningar någonstans.

Var finns föräldrarna till sonen? Var finns farbröderna? Var finns övrig släkt som var närvarande i Högsby när mordet utfördes?

Detta är högst intressant då de nya uppgifterna som sonen tycks ha lämnat till riksåklagaren skall värderas. Vem pekar sonen ut som medhjälpare eller skyldig till det bestialiska mordet.

Enligt mina egna undersökningar bor familjen idag i Fagersta, modern Leyla Ataei och fadern Raoof Sina Ataei.

Oavsett vilka uppgifter sonen kommer med skall han utvisas! Jag kommer att hänga i bakhasorna varenda jurist som ägnar sig åt detta brottsmål och hänga ut dom på min blogg om jag finner det av allmänt intresse. Jag kommer aldrig finna mig i att denne mördare får stanna i Sverige.

Han skall ut! Det finns inga alternativ!


MUSLIMTEMA I BAROMETERNIdag finns det mycket att kommentera i dagens Barometern. Jag skall börja med några kommentarer till dagens ledare av Sylvia Asklöf Fortell med rubriken ”Dags för de moderata muslimerna att tala”. Bara att man tar upp detta på Barometerns ledarsida är smått sensationellt och jag skulle vilja påstå att man därmed har uttryckt sitt stöd för en Sverigedemokrats åsikter. Media har så sakta men säkert börja svänga med när allmänhetens vindar blivit allt hårdare för pk-journalisterna.

Detta som tas upp i ledaren är något som jag påtalat vid ett antal tillfällen den senaste tiden och jag börjar undra om Sylvia läser min blogg eller de tidningsartiklar som funnits i Sydsvenskan och Barometern där jag intervjuats.

Journalisterna har ju en förkärlek till att ställa en rad frågor om muslimer när de intervjuar en Sverigedemokrat och de vill gärna pressa på ganska hårt i dessa frågor. De menar att jag drar alla muslimer över en kam eller generaliserar när det gäller muslimer.

I Barometerns artikel löd mitt svar enligt följande. 

”Jag märker exempelvis inget av de så kallade moderata muslimerna i debatten. De måste komma ut ur garderoben och delta i debatten, kritisera de mest fanatiska muslimerna.”

I Sydsvenskan blev mitt svar följande på ungefär samma fråga.

”Det sägs att det ska finnas så många demokratiska muslimer. Men var är de någonstans? Jag hör dem aldrig, varför kritiserar de inte extremism i religionens namn?”

Eftersom jag saknar dessa röster i debatten tolkar jag det som att de flesta muslimer innerst inne sympatiserar med dessa islamister och muslimska extremister. När får vi se Nasim Malik, den självutnämnde talesmannen för Kalmars muslimer gå ut och kritisera dessa islamister. Eller varför inte ordna en manifestation för yttrandefriheten.

För bara någon månad sedan skrev jag ett helt inlägg på bloggen om var alla dessa moderata muslimer är någonstans. Läs inlägg.

Igår kunde vi höra den ”moderata muslimen” Nalin Pekgul i Studio Ett, vara allt annat än moderat i sina uppfattningar. Innerst inne bor det nog även en liten islamist även hos Nalin Pekgul. Yttrandefriheten gällde inte så långt som till Muhammed och en hund tillsammans.


I tidning fortsätter sedan Barometern sina pk-reportage om våra nya svenskar. I gårdagens tidning slog man på stora trumman med nedanstående rubrik. Läs artikel.I detta avseende är det inte några problem för tidningen att använda muslim/muslimer men när det gäller en mordkomplott mot Lars Vilks så är samma ord tabu. Då har dessa muslimer fått en hel mängd andra epitet i svensk media men aldrig "7 muslimer gripna för mordkomplott".
Detsamma gäller alla andra brott vid t.ex. Kalmar Tingsrätt. Jag tänker framförallt på mord och våldtäkter som begåtts de senaste åren. Då är inte muslim relevant för dessa journalister men i dessa ”positiva” pk-reportage är det tydligen relevant i allra högsta grad.

Skulle tidningen någonsin få för sig att skriva en rubrik som ”Kristen jobbar på invandrarservice” eller ”Kristen ordnade jobb till muslim”?

När det gäller Jihad Jane så är jag helt övertygad om att hon även har ett mer muslimskt namn, även om det så att säga är taget. I Sverige har vi ju Abd al Haqq Kielan född Leif Karlsson. Varför skulle inte denna Jihad Jane också ha ett mer korrekt muslimskt namn?

En intressant detalj som framkom i en artikel i SvD om Jihad Jane var följande stycke.

"Inför avresan till Sverige i augusti ska hon enligt de amerikanska myndigheterna ha tagit ut hårddisken ur sin dator och gömt den. Senare samma dag reste hon till Sverige för att leva med och utbilda sig hos jihadister, samt att hitta och döda sitt offer, Lars Vilks, skriver tidningen."

Leva med och utbilda sig hos jihadister i Sverige.

Detta är ännu en bekräftelse på vad Jimmie Åkesson skrev i sin berömda debattartikel i Aftonbladet. Detta borde även SÄPO ha vetskap om. Dessa Jihadister borde naturligtvis omgående utvisas från Sverige! Nyamko Sabuni och regeringen kan inte vara ovetande om detta förhållande.


FOTVANDRINGIdag fick jag ta det lite lugnare med solen och därför blev det en liten fotvandring längs med norra kusten på Fuerteventura på ca 4 timmar. Ett fruktansvärt kargt landskap där i princip knappast någoting växer. 

Det är när man vandrar igenom ett landskap som är så fruktansvärt sterilt som man begriper hur lyckligt lottade vi är som bor i det fanastiska Sverige. Med våra fantastiska årstider med fåglar, växter och blommor. Skogar som är fulla av djur och kryp, för att inte tala om alla insjöar och våra fantastiska kuster. Här nere ser man inte så stor skillnad på årstiderna.

Det är skönt med värmen och solen men jag skulle snart sakna Sverige och allt det härliga där hemma. En vecka borta är fullt tillräckligt på både det ena o andra sättet.

Jag har aldrig testat att surfa men det ser i varje fall ganska häftigt ut.SVERIGES HUNDAR OCH HUNDÄGARE HAR KRÄNKTS AV NALIN PEKGULNalin Pekgul börjar dagens debatt mot Lars Vilks i Studio Ett med att slå fast att hunden är oren! Det säger allt om islam och att de inte lämnat stenåldern ännu utan håller på med sin vidskepelse.

I Sverige säger vi istället att hunden är människans bästa vän och efter att jag varit hundägare så instämmer jag helt och fullt i detta. För några år sedan hade jag sällskap med en kvinna som hade en hund, Debbie, hon var så otroligt smart att man kunde prata med henne, Jag funderade många gånger på hur stort hennes ordförråd var? Många undrade vad det var för ras och jag brukade alltid svara en Laborder, en korsning mellan Labrador och Border Collie. Att jag skulle kalla Debbie för oren är rent skamligt!

Tänk bara vilken hjälp som synskadade har av en ledarhund. Eller alla hundar som är utbildade på att använda sitt luktsinne till att hitta människor som är begravda vid t.ex. jordbävningar och laviner. Knarkhundar eller mögelhundar är andra exempel på hundens alla möjligheter. Men för Nalin Pekgul och alla muslimer är hunden oren.

När jag gjorde FN-tjänst i Sinai och vi förväntade oss problem med lokalbefolkningen eller vid transiteringar av människor från Gaza till Egypten och vice versa kallade vi alltid in hundgruppen med sina schäfrar. Fick hundarna morra och skälla lite så blev det alltid lugnt. Att bli biten av en hund var en stor olycka, då kunde vederbörande glömma bort sagan om de 68 jungfrurna i paradiset.

Varenda hund i hela Sverige har idag blivit kränkt av Nalin Pekgul och inte nog med det, dessutom har alla hundägare också blivit kränkta. Undrar om inte detta ändå inte måste vara ett fall för DO. Nalin Pekgul har ju anklagat alla hundägare för att ha orena hundar. Alla hundägare borde gå samman i en grupptalan mot det enorma kränkande förtalet av deras” ögonstenar” som Nalin Pekgul fått häva ur sig i Studio Ett.

Nalin Pekgul visar idag var hon står med sina värderingar. När Lars Vilks menar att muslimerna i Sverige behandlas som små barn som skall skyddas från verkligheten då brister det för stackars Nalin Pekgul som knappt kan hålla gråten borta. Lyssna på debatten.

Idag skriver dessutom flera tidningar att de publicerat Lars Vilks rondellhund och så är säkert fallet. Men en sak passar sig dessa tidningar och TV-kanaler mycket noga för och det är att publicera den på sina webbsidor. Dessa kan nämligen ses över hela världen och riktigt så ”modiga” är inte de ansvariga utgivarna i media.


Sverigedemokrater attackerade - media mörkar

Under dagens skolbesök på Bolandsskolan i Uppsala mordhotades och attackerades Sverigedemokratisk Ungdoms (SDU) representanter av ett gäng elever med invandrarbakgrund. Trots att attacken var uppenbart enkelriktad, väljer medier att rapportera om händelsen som att "bråk" skulle "uppstått" med SDU:s representanter som delaktig part.

SDU kräver nu rättelse av samtliga medier som desinformerar och förbundet kommer gå vidare till rättslig instans i de fall medier väljer att fortsätta vilseleda och framställa SDU som delaktiga i bråket.

Det har även kommit SDU till kännedom att Bolandsskolans rektor ska ha krävt av SVT, och lärare av TV4, att inte sända det filmmaterial som upptagits på skolan i samband med bråket (SVT) och efterspelet (TV4).

SDU:s förbundsordförande, Erik Almqvist, kommenterar:

- Återigen har det blivit uppenbart hur illa det är ställt med svensk demokrati. När det enda ungdomsförbund som inte förespråkar diskriminering av svenskar* besöker Bolandsskolan så blir vi alltså attackerade av ett "ungdomsgäng", säger Erik Almqvist och fortsätter:

- Man kunde förvänta sig att rektorn efter en sådan händelse väljer att ta ett allvarligt samtal om demokrati och åsiktsfrihet med de våldsamma eleverna. Men istället tycks det nu som att rektorn försöker mörka det inträffade och vika sig för antidemokratiska våldsaktioner.

Polisanmälan om hot och försök till misshandel har inlämnats. SDU har även filmat flera av hoten och kommer återkomma i ärendet.

* SDU är det enda ungdomsförbund som driver frågan att även svenskar ska skyddas av hatbrottslagstiftningen, diskrimineringslagarna och hets mot folkgrupplagstiftningen.

För mer information

Erik Almqvist

Ordförande SDU

0731-504 504

[email protected]

Ovanstående hämtat från Mynewsdesk 

Läs aven Upsala Tidnings artikelBALKONGBLOGGNINGJust nu håller jag koll på vad som händer i Svea rike med ovanstående utsikt från balkongen. Inte fel att sitta på balkongen och skriva blogginlägg på min "digitala dynghög". Ett litet semesterbreak men jag överger inte min "digitala dynghög" denna vecka.

Har redan lyckats få lite fin röd färg i det annars så bleka ansiktet.Har redan lyckats med konststycket att få Guardia Civil på mig då jag fotograferade ett ingripande. Jag blev i ganska hårda ordalag på spanska uppmanad att radera min bilder under övervakning av två mycket bestämda tuffa gossar. Trots att jag aldrig läst spanska förstod jag omgående vad de förväntade sig att jag skulle göra.
Så jag kan tyvärr inte visa mina läsare några bilder på dessa tuffa gossar ;-), ville inte stöta mig med dessa killar då de letar ETA-terrorister eller kanske islamister.

Jag håller på att titta igenom gamla blogginlägg då jag har lite ideér inför framtiden och då hittade jag ett blogginlägg från 2007 som är ganska intressant. Det visar hur tiderna förändrat socialdemokraterna på bara några år.

Socialdemokraternas kommunalråd i Hultsfred, Bo Bergman, vägrade då (2007) att gå i samma demonstratioståg som Lars Ohly. Idag är samma socialdemokrater villiga att ge kommunisten Lars Ohly en ministerpost.

Ett litet men slående exempel på hur djupt socialdemokraterna sjunkit i sitt förfall med Mona Sahlin som partiledare.


MONA SAHLINS (S)TRATEGISKA MISSTAG

Mona Sahlin och socialdemokraterna röstfiske hos den stora muslimska gruppen väljare kan med stor sannolikhet bli socialdemokraternas största misstag i modern tid. Att Mona Sahlin dessutom har mage att påstå att antisemitismen inte är mer utbredd bland muslimer än inom andra grupper i samhälle tyder på en mycket insnöad verklighetsuppfattning, för att inte säga helt obegriplig.

Den 17 januari 2009 bevistade jag en så kallad fredsdemonstration i Kalmar där de muslimska deltagarna skanderade ”No more peace with Israel”. De socialdemokratiska politikerna som deltog i demonstrationen hade inget att invända. Nedanstående foto kommer från denna demonstration och talar sitt eget språk. Antisemitismen var med andra ord utbredd denna dag på Larmtorget.En hel rad demonstrationer i Malmö borde väl åtminstone fått upp ögonen på Mona Sahlin men hon tycks blunda fullständigt när de muslimska invandrarna låter ge utlopp för sina aggressioner mot judar.


När sedan Mona Sahlin i söndagens Agenda försvarade de muslimska antisemiterna i Malmö och blev upprörd för att Göran Hägglund nämnde muslimer som en grupp med antisemitisk ”agenda” blev det säkert för mycket för en del svenska väljare.

Idag har sju muslimer på Irland avslöjats med att planera en mordkomplott mot Lars Vilks i Sverige.

Givetvis skriver inte svensk media ”sju muslimer ” utan sju personer med bakgrund från Mellan Östern. Det är fullständig tabu att förknippa muslimer med negativa nyheter. Vem som helst begriper väl att det handlar om muslimer när det gäller Lars Vilks och hans rondellhund. Den danska tidningen Jyllandsposten skriver däremot sanningen utan några som helst betänkligheter.

 ”Irsk politi har anholdt syv muslimer for mordplan mod svensk tegner, der tegnede Muhammed som en hund.”

Tänk så upprörd Mona Sahlin skulle bli om svensk media vore lika raka som man är i dansk media. I Danmark blundar man dock inte för det uppenbara!

Om inte socialdemokraterna lägger om kursen när det gäller daltandet med muslimerna i Sverige så kommer det bara att gå utför för Mona Sahlin och hon kommer nog mest kommas ihåg som ”Mona Muslim”.

Det är givetvis inte lätt för en ”betongsosse” att byta parti, men många har redan gjort det genom att stödja Miljöpartiet som håller en mer tillbakadragen profil när det gäller invandringen. Vilket är ett mycket smart drag av det annars mycket invandrarvänliga Miljöpartiet.

I ett reportage i samband med valet 2006 i SVT eller TV4 så besökte man Rosengård. De visade sig att många av de "nya svenskarna" inte förstod skillnaden på socialbidrag och socialdemokraterna, de trodde helt enkelt att det var socialdemokraterna som betalde ut socialbidraget. Därför röstade de givetvis på socialdemokraterna. Nu kallas det ju för ekonomiskt bistånd istället och det skall väl inte leda till samma missförstånd i kommande val.

Jag hoppas förstås att Mona Sahlin skall fortsätta med sitt och socialdemokraternas röstfiske bland muslimer och andra invandrargrupper då detta kommer reta upp många svenska grupper i samhället. Bland dessa grupper kommer Sverigedemokraterna plocka många väljare från socialdemokraterna den 19 september.

Att det socialdemokratiska partiet med stor sannolikhet kommer göra sitt sämsta val i modern tid, trots att man är i opposition kan inte betecknas som något annat än en fullständig katastrof för rörelsen. Ett strategiskt misstag av historiska format som inte behöver analyseras då svaren redan finns.

DN, DN, SvD, Sydsvenskan, Barometern, Dagen


AVHOPP FRÅN CENTERPARTIET TILL SD

”På Centerpartiets partistämma nu i maj tog vi ett beslut om att inte samarbeta med, eller regera med stöd av, Sverigedemokraterna efter valet 2010. Ett vansinnigt beslut som jag var det enda ombudet som yrkade avslag på. Vad är det farliga med Sverigedemokraterna? Vari ligger det skrämmande? (Dessutom är det idiotiskt att över huvud taget ta ett principbeslut om att inte samarbeta med ett visst parti. Innebär detta att Centerpartiet kan tänka sig att ingå koalition med Vänsterpartiet då?)”

Stefan Lundqvist

Efter att jag läst lite från Stefan Lundqvist blogg så har jag fått intrycket att det är en grabb med mycket välgrundade och mycket fasta värderingar. Jag är övertygad om att han kommer bli en tillgång för Sverigedemokraterna.

Så här presenterar sig Stefan Lundqvist på sin blogg.

”Jag är i dag engagerad som kyrkvärd i Nordingrå församling, och har så varit sedan pingsten 2007. Konfirmandledare var jag mellan 2005-2009 i samma församling. Jag är även engagerad inom Svenska Kyrkans Unga i Höga kusten och i Härnösands stift.

Vad ankommer på politiken är jag för tillfället distriktsordförande i CUF Västernorrland, och ledamot av lokala och regionala styrelser i centerpartiet.”

Grabben har även en god portion humor vilket följande inlägg han skrev med tanke på Centerns dåliga resultat i EU-valet 2009.

”Men jag tror mig allt kommit på lösningen till nästa val: Byt partibeteckning! De partier som gick kraftigt framåt i söndagens val var miljöpartiet (mp), folkpartiet (fp) och piratpartiet (pp). Alla slutar de på bokstaven p! Jag föreslår härmed att centerpartiet byter förkortning från (c) till (cp). Det är ändå det som står på breven jag får som kassör i "Nordingrå cp-avdelning".”

Det skall bli intressant att följa Stefan Lundqvist framfart inom SDU och SD de kommande månaderna fram till valet i september.

Välkommen i partiet, Stefan!

Missa inte Stefans senaste blogginlägg "Min nya familj".SVT, Sundsvalls Tidning, Politikerbloggen, SvD,


NYTT BESÖKSREKORD PÅ MIN "DIGITALA DYNGHÖG"

Ännu en vecka med besöksrekord på min blogg, denna vecka har bloggen besökts av ca 12500 personer enligt bloggtoppen.
 
En fin liten måndagspresent till Östrans politiske chefredaktör, Peter Akinder som kallar min blogg för en "digital dynghög".  Uppenbarligen en dynghög som ökar sina läsare till skillnad från Östran som håller uppe sin upplaga genom att dela ut gratisnummer med jämna mellanrum.

Ett stort tack till mina läsare och speciellt de läsare som förgyller bloggen med fyndiga kommentarer och länkar till läsvärda saker på nätet.

Alla som skriver kommentarer bör tänka på att vårda sitt språk även om adrenalinet runnit till.


MASSINVANDRING VIKTIGAST FÖR MODERATERNADe nya moderaternas viktigaste fråga i politiken verkar utan tvivel vara invandringen. Lars-Ingvar Ljungmans kovändning under galgen är väl ett mycket slående exempel på detta. Trots att Vellinge var moderaternas starkaste fäste på kommunalnivå tvingade man de lokala politikerna att ändra kurs från majoritet till minoritet. Något kommunalt självstyre är uppenbarligen inte aktuellt inom de nya moderaterna.

I början av veckan presenterade SVT ett reportage där man avslöjade flera moderater med att lova en moské till Rinkebys somalier i utbyte mot röster och medlemskap i de nya moderaterna. Numera kan också M kopplas till en hel rad andra betydelser, något som jag tycker att de nya moderaterna missat än så länge men jag kan dela med mig av dessa idéer.

M = Muhammed
M = Muslim
M = Moské
M = Mekka

Mina läsare kan säkert komma med finurliga slogans för de nya moderaterna baserade på ovanstående M.
I veckan tog moderaterna i Oskarshamn ett nytt steg då de beslutade att inte samarbeta med Sverigedemokraterna om SD blir vågmästare i kommunfullmäktige. Artiklen finns tyvärr inte på nätet utan bara i den tryckta upplagan av Oskarshamns Tidningen.

Om jag förstår detta rätt så grundar moderaterna detta beslut på att Sverigedemokraterna är kritiska till dagens massinvandring och den förda invandringspolitiken och därmed omöjliga att samarbeta med.

Slutsatsen jag drar av detta beslut är att moderaternas absolut viktigaste fråga är att behålla massinvandring till Sverige och inte minst till Oskarshamn. Långt viktigare än kvaliten i skolan, vården och omsorgen av de gamla.

Om man som politiker tar ett liknande beslut så har man helt klart deklarerat sin inställning, det finns ingen återvändo! Detta understryks även av den politik som migrationsminister Tobias Billström drivit under denna mandatperiod.

När man sedan i samma andetag säger sig vilja samarbeta med socialdemokraterna blir det än mer avslöjande. De nya moderaterna är alltså inte det minsta bekymrade över ett samarbete med socialdemokraterna och den vänstervridning detta ofrånkomligen skulle innebära.Det enda parti som moderaterna inte kan samarbeta med är tydligen SD och det torde innebära att Vänsterpartiet (kommunisterna) också är ett tänkbart alternativ för samarbete för moderaterna i Oskarshamn. Jag tar mig för pannan och det gör säkert en och annan moderat också.

Jag tycker i och för sig att det är väldigt bra att moderaterna i god tid före valet talar om hur man tänker agera och vilka man vill samarbeta med. Så att väljarna vet att en röst på moderaterna också kan innebära en röst på socialdemokraterna. Det samma gäller ju även för de socialdemokratiska väljarna som måste vara medvetna om att en röst på socialdemokraterna likaväl kan innebära en röst på moderaterna. Jag är övertygad om att detta gör det lättare för väljarna när de väljer SD-valsedeln den 19 september.

Nu väntar jag bara på samma utspel från moderaterna i Kalmar med Malin Pettersson och Jonas Lövgren i spetsen. Jonas Lövgren har ju tidigare visat att han kan samarbeta med socialdemokraterna när det gäller frågor som invandringen.


Tack TB för den nya moderata valaffischen.


"JAG HAR FÅTT NOG"

Vår kampanj ”Bli politiker” rullar på i länet och många är nyfikna på Sverigedemokraterna. Igår fick jag ett samtal från en person som just fått vårt vykort.

Han ville bli medlem i partiet och även kandidera för Sverigedemokraterna till kommunfullmäktige i sin kommun. Den här gången rörde det sig om en person som varit socialdemokrat i ca 20 år. Han hade även varit engagerad och kanske fortfarande var det i LO och metallfacket. Han hade till och med suttit som ordförande i den lokala metallklubben eller om han till och med fortfarande var klubbordförande.

Nu hade han tröttnat på den politik som socialdemokraterna driver och sa rent ut ”jag har fått nog”.

När en person med denna bakgrund bestämmer sig för att lämna socialdemokraterna och istället bli en offentlig företrädare för Sverigedemokraterna ger detta många ringar på vattnet. För det första så tror jag många följer med honom och röstar på SD i september. Sedan tror jag även att många får en tankeställare och kanske ser på Sverigedemokraterna med lite andra ögon.

Det är så här verkligheten ser ut! Den verklighet som Östrans Peter Akinder ännu inte upptäckt från sin höga piedestal.

Jag är dessutom helt övertygad om att detta inte var det sista samtalet från personer som lämnar något av riksdagspartierna eller LO-facket och går till Sverigedemokraterna.

Jag väntar på nästa samtal.


KALMARS SJÄLVUTNÄMNDE SUPERBLOGGAREMed ovanstående ordalydelse har förre detta Göran Perssons talskrivare Peter Akinder skrivit några rader i Östran.

Att det stora antalet besökare på min blogg uppenbarligen retar gallfeber på dessa politiska vänsterchefredaktörer är ganska uppenbart och det fina i kråksången är att de är fullständigt maktlösa. De ser sakta men säkert sin egen makt försvinna ut i bloggossfären. Det handlar inte om populism som vissa gärna hävdar, utan det handlar om att lyssna till vad gemene man känner och upplever. Det tror jag att jag är mycket bättre på än Peter Akinder.

Min chef fick idag ett mail från en kund som jag med jämna mellanrum besöker i min profession som konsult inom processindustrin med följande ordalydelse.

”Thoralf är helt klart kung på S5, vi värdesätter dessutom hans förmåga att förstå processen, våra behov och att han verkligen lyssnar på operatörernas synpunkter, trots en mycket rörig arbetsmiljö och ett stundtals bristfälligt beställningsunderlag från min sida....”

(S5 = Styrsystem från Siemens som levererades mellan 1985-2005)

Det är givetvis väldigt roligt att få dessa uppskattningar men det jag vill understryka för Peter Akinder på Östran är att jag lyssnar på ”operatörernas synpunkter”. Om nu inte Peter Akinder förstår vad jag menar kan jag hjälpa honom på traven med att läsa detta som ”väljarnas synpunkter”. Detta har socialdemokraterna fullständigt glömt bort på vägen och därför kommer de ej heller få majoritet i valet i september trots att de bildat ”allians” med MP och V.

Peter Akinders vanmakt lyser i neon i ovanstående rader och jag njuter i fulla drag över denna fullständiga kapitulation av en politisk chefredaktör på en socialdemokratisk tidning.

Det är fritt fram för Peter Akinder att kvalificera sig till min ”svarta lista” genom att skriva lögner och osanningar om Sverigedemokraterna. Det är Peter Akinders eget val, inte mitt!


SD FJÄRDE STÖRSTA PARTI I SENTIOS OPINIONSUNDERSÖKNING! 

Sverigedemokraterna får 6,3 procent i Sentios februarimätning och är därmed fjärde största parti.

Läs mer på PI.


VECKANS SKITSTÖVEL, THOMAS IDERGARD!Efter en del tips har jag tittat på Nyhetspanelen i Gomorron Sverige på nätet. Det Thomas Idergard kläcker ur sig i soffan är rent ut sagt för djävligt. Hans uppfattning tycks vara att det är Sverigedemokrater som står för antisemitismen i Malmö, vilken jävla skitstövel! Jag hoppas att jag inte möter honom idag, jag skulle säkert säga saker jag skulle ångra.

Det är dock lika anmärkningsvärt att programledaren inte ifrågasätter vad Thomas Idergard säger eller några av de andra i soffan. Här är ett utmärkt exempel på den utbredda pk-journalistiken som tillåter vilka ohederliga angrepp på Sverigedemokraterna som helst, det finns uppenbarligen inga gränser.

Inte ett enda ord om att det är Malmös muslimer som ligger bakom en övervägande eller nästan uteslutande majoriteten av denna antisemitism under hela programmet. Vilket pk-hyckleri!

 Se ca 7:30 minuter in i programmet.


Jag finner inte ord för vad jag känner för Thomas Idergards uttalande. Thomas Idergard är mycket väl medveten om vad han kastar ur sig. Hur kan man göra detta och sedan ha gott samvete?


GEERT "MOZART" WILDERS TILL UK IDAG

Idag besöker Geert Wilders England och det skall bli väldigt intressant att se hur detta besök avlöper. Inte minst hur svensk media väljer att informera sina läsare och tittare om detta besök. Senaste gången Geert Wilders skulle besöka England blev han stoppad på flygplatsen och fick vända hem till Holland.

Denna händelse fick knappt någon uppmärksamhet i svensk media.


ISLAMISERINGEN HAR NÅTT EMMABODANu har Emmaboda kommun infört segregerad simundervisning för vuxna! Eller rättare sagt för kvinnor som inte kan vistas i en simhall tillsammans med män.

På  Emmaboda kommuns hemsida kan man läsa att man från den 25 januari startat denna kvinnosimundervisning. Simhallen är då stängd för andra besökare.

Emmaboda kommun har enligt protokoll beslutat om nya priser och avgifter för simundervisning under 2010 vilket framgår av nedanstående ”urklipp” från ett kommunfullmäktigeprotokoll.

Men den observante läsaren kanske redan uppmärksammat att simundervisningen för dessa vuxna kvinnor däremot är kostnadsfritt. Frågan är om det kan anses kränkande för invandrare att behöva betala för simundervisning.

Visst är Sverige fantastiskt! Åtminstone för invandrare.
 
Sverige måste vara det land i världen som diskriminerar sin egen befolkning allra mest. Här gäller det att framförallt plundra svenska barnfamiljer på pengar.

Den minnesgoda kommer säkert ihåg att detta med separata badtider var ett av de exempel som Jimmie Åkesson tog upp angående islamiseringen av Sverige i sin debattartikel i Aftonbladet.

Nu har islamiseringen till och med nått lilla Emmaboda i mörkaste Småland.

Enligt uppgift skall även denna typ av simundervisning finnas i både Nybro och Kalmar men på dessa anläggningars hemsidor har jag inte kunnat finna någon information om detta.

DN, SvD, SydSvenskan


CUF-ORDFÖRANDE HOPPAR AV

CUF-ordförande i Norrland Stefan Lundqvist hoppar av från Centerpartiet kan man läsa i Aftonbladet. Han kritiserar centerpartiet för att driva liberala pseudofrågor. Journalisterna har dock missat att granska hans intressanta blogg.

Stefan Lundqvists blogg som jag har tittat in på och funnit en rad intressanta inlägg. Eller vad säger mina läsare om följande exempel.

”På Centerpartiets partistämma nu i maj tog vi ett beslut om att inte samarbeta med, eller regera med stöd av, Sverigedemokraterna efter valet 2010. Ett vansinnigt beslut som jag var det enda ombudet som yrkade avslag på.
Vad är det farliga med Sverigedemokraterna? Vari ligger det skrämmande? (Dessutom är det idiotiskt att över huvud taget ta ett principbeslut om att inte samarbeta med ett visst parti. Innebär detta att Centerpartiet kan tänka sig att ingå koalition med Vänsterpartiet då?)”

Det måste vara en väldigt tuff kille som vågar stå upp mot Maud Olofsson och hela partistyrelsen och hela stämman, undrar hur många andra centerpartister som delade hans uppfattning men inte vågade stödja honom i hans avslagsyrkande.

På hans blogg finns en rad inlägg som borde väckt en hel del uppmärksamhet inom Centerpartiet, särskilt då det skrivits av en distriktsordförande inom CUF. I kommentarerna kan man läsa andra centerpartisters åsikter och de är inte nådiga.

"Du ska vet att det är enormt många inom centern som blir glada för att du vågar säga det många tycker!!!!!!!!!

Jag har bara hört positiva kommentarer. Men så är jag också lite yngre och tillhör inte Maud Olofssons trötta och slitna generation.

Åsiktsförbudet och yttrandefrihetsfobin i Sverige är sjukt! Centern måste återgå till det vi en gång var. Att stå för något bra. Du har en stor falang bakom dig det kan jag lova.

Jag kan tyvärr inte gå ut med mitt namn eftersom jag vet vad vissa skulle göra. Vi är många som inte tycker att SD ska ha monopol på självklara sanningar. Vi har börjat den processen även inom centern. Liberalerna ska ut med huvudet före ur partiet. De har sänkt oss till att snart inte ens komma in i riksdagen och att bli mindre än SD. Det kommer att bli revolt internt."

Besök hans blogg och läs flera intressanta inlägg. Vem kan tro att det är en centerpartist som skrivit dessa inlägg?

Här är en länk till ett inlägg med rubriken "Harmlös artikel av Jimmie Åkesson". Missa inte kommentarerna!

Undrar om han är öppen för anbud från SD ;-)

Sundsvalls Tidning


ÄNNU EN (V)ILDHJÄRNAFör ganska länge sedan läste jag en artikel som gjorde mig väldigt uppretad men den publicerades i kölvattnet efter Jimmie Åkessons debattartikel i Aftonbladet och därför hade jag vare sig tid eller utrymme att ta upp den på bloggen.

Jag har dock sparat länken och artikeln för att kunna använda den vid något lämpligt tillfälle.

Författare till artikeln är en Jenny Andersson som tydligen är docent i ekonomisk historia och som skriver för tidskriften Fokus. Artikeln är ett mycket uselt och osmakligt försök att misskreditera alla Sverigedemokrater. I detta fall handlar det inte om okunskap från Jenny Anderssons sida utan om ren illvilja av den grövre sorten. Läs och häpna!

”Man måste tänka sig in i en framtid där sverigedemokraterna efter den ekonomiska krisen vunnit riksdagsvalet som största enskilda parti. De andra partierna, med socialdemokraterna i spetsen, accepterar nu partiet som rotat i de svenska folkhemsvärderingarna. Efter valet börjar det hända otäcka saker. Ryktet sprider sig om att beväpnade män med rakat huvud och stålskodda kängor besöker skriftställare och opinionsbildare, lämnar hotbrev, förföljer barnen till skola och dagis. Det inträffar en serie högst brutala mord, på en fackföreningsledare som fått en nynazist avskedad på sin arbetsplats, på en ung pojke som grillar korv vid en sjö, på två polismän som försöker stoppa ett bankrån. Två ledan­de svenska intellektuella, den ena med judisk bakgrund och den andra en journalist som kartlagt den nynazistiska rörelsen, försvinner. Polis och åklagare vill inte gärna sätta dessa händelser i samband. Det finns ingenting som går att leda i bevis.

En natt ringer det på dörren. Där ligger ett fiktivt domstolsbeslut som finner oss skyldiga till rasblandning. Min man har ett arabisktklingande efternamn, med anor från en tid innan inkvisitionen drev ut morerna ur Spanien. En vecka senare säger dagispersonalen att dagis bevakas av två beväpnade skinnskallar. Det räcker för oss. Vi tar vår dotter, en resväska, och flyr.”

Så börjar denna artikel och den fortsätter i samma anda. Att Jenny Andersson måste placeras långt ut till vänster råder det nog inget tvivel om. Gissningsvis har hon starka sympatier för AFA och liknande organisationer som använder våld istället för demokratins verktyg. Kan man hitta på ovanstående texter så kan man säkerligen gå långt i andra handlingar också.

”Blond kalufs bästa skyddet” är titeln på hennes artikel men hon har nog inte funderat över blonda unga flickors situation i Sverige idag. Flickor som i bästa fall bara blir antastade av invandrarkillar så fort de visar sig ute någon kväll, i sämsta fall kan det gå riktigt illa och då hjälper det inte med någon blond kalufs utan snarare tvärtom.
Läs t.ex. denna artikel.

Jenny Andersson har med denna artikel kvalificerat sig till min ”svarta lista”.


BO ROTHSTEIN KVALIFICERAD FÖR MIN ”SVARTA LISTAN”

Efter att jag läst statsvetaren och professorn i statsvetenskap Bo Rothsteins artikel i Expressen så är jag mörkrädd över vilken respekt en professor känner för hederlighet och ärlighet i den politiska debatten.

”Att försöka debattera efter den mall bestående av saklighet och fakta, som är legio i svensk politisk diskussion, verkar inte fungera.”

Den fråga Bo Rothstein borde ställa sig själv är varför inte saklighet och fakta fungerar i debatten. Kan det vara så att dessa fakta och sanningar inte passar in i den verklighet som Bo Rothstein så gärna vill uppleva. Jag har svårt att tro att en enda människa vårt land anser att vi haft en positiv utveckling när det t.ex. gäller brottslighet under de senaste decennierna. Givetvis finns det flera orsaker till detta men enligt min uppfattning stavas den största orsaken ”invandringen”. När vi Sverigedemokrater lägger fram dessa siffror och fakta från t.ex. BRÅ på ett sakligt sätt finns det givetvis inga argument kvar för Bo Rothstein och hans vänner.

Därför föreslår denne ”bildade” man följande enligt artikeln.

”Jag tror emellertid att det finns en tredje linje, nämligen ironins och förlöjligandets strategi. I den politiska retoriken är ingenting så förödande som att framstå som uppblåst och skrattretande. Men det är en svår konst som kräver skarpslipade retoriker, som inte tvekar att nypa till i veka livet. Här duger inte alls de schyssta Pelle- och flitliga Lisa-karaktärer, som dominerar svensk politik. Istället behövs någon som verkligen behärskar den svåra konstformen med ironiska elakheter.”

Man tar sig för pannan! Går det inte med det ena så får man försöka med det andra tycks vara Bo Rothstein melodi. Ändamålet helgar medlen tycks vara en devis som passar in på denne professor. Inte känner man direkt någon respekt för statsvetare precis.

Samtidigt är detta ett mycket tungt erkännande att ingen av Sverigedemokraternas motståndare har några hållbara faktabaserade argument för att dagens massinvandring till Sverige är positiv för samhället. Det är enbart en bekräftelse på att Sverigedemokraterna har sanningens politik på sin sida. När sedan en statsvetare indirekt erkänner detta så är det inget annat än ett "stjärna i kanten" för SD.

Utan tvivel kvalificerar sig denne statsvetare in på min ”Svarta lista” med råge.

Han är dock inte den enda statsvetaren som kvalificerat sig till denna lista. Ikväll skall jag presentera en ny statsvetare till svarta listan som har publicerat en minst sagt osmaklig artikel som borde anmälas för grovt förtal.


CORRENS UNKNA VERKLIGHETÖstergötlands stora tidning Corren har i en rad artiklar de senaste dagarna skrivit om Sverigedemokraterna. Givetvis förekommer en rad nedvärderande omdömen i artiklarna. Sedan får givetvis riksdagspartiernas företrädare möjligheten till att kläcka ur sig en hel rad lögner om Sverigedemokraterna utan att Correns journalister ifrågasätter så mycket som en stavelse.

Det som ändå är mest bedrövligt är det sätt som tidningen försöker framställa en Sverigedemokrat på genom att ha med bilder i artiklarna på skinnskallar/nazister och precis som alla andra politiskt korrekta tidningar så kommer kopplingar till Bevara Sverige Svenskt. Jag har varit medlem i drygt 5 år i partiet och aldrig någonsin stött på någon skinnskalle, visst är det märkligt!

I den riktiga verkligheten ser Sverigedemokraterna ut enligt nedan.


Partistyrelsen


Sverigedemokrater i Kalmar län


Inga skinnskallar så långt ögat kan nå.

Här kommer länkar till artiklarna i Corren.

SD satsar i Östergötland

Ingen vågmästarroll för SD i Linköping

SD är inget borgerligt parti

SD har sina rötter i rasistiska BSS


REINFELDT LÄMNAR WALK OVER TILL SD

Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt erkänner i en intervju som publiceras i Nerikes Allehanda att han inte kan vinna en debatt mot Jimmie Åkesson. Därför kommer heller inte Fredrik Reinfeldt möta Jimmie Åkesson i någon debatt under valrörelsen.

Fredrik Reinfeldt är sedan rent ut sagt oförskämd och kastar ur sig följande enligt artikeln.

”Det är bara det att jag inte kan vinna den debatten
om han inte kommer full och börjar slåss i studion. Så länge som han säger någonting som är begripligt, har han ju överraskat.”

Jag kan bara säga att jag blir mycket upprörd över detta uttalande från Sveriges statsminister. Är det moderaternas nya taktik när inte fakta och statistik går att använda. Tydligen har Fredrik Reinfeldt  anammat Bo Rothstein strategi om ironi och förlöjligande av Sverigedemokrater.

En föga smickrande strategi för moderaterna och Sveriges statsminister.


RSS 2.0