Hot och fönsterkrossning

Sista veckan har varit väldigt jobbig. Den började med besök hos polisen angående de hot som jag utsatts för. På onsdagskvällen (14/2) krossade sedan någon ett fönster i min lägenhet. Det här är något som jag varit mycket medveten om att det kunde hända och därför är jag inte överraskad. Det drabbar i första hand fastighetsägaren ekonomiskt och mina grannar blir givetvis mycket oroliga. De undrar vad dessa AFA-ligister kan tänkas göra i framtiden och med tanke på att det finns flera barnfamiljer i huset förstår jag deras oro i allra högsta grad. För min egen del blir jag istället än mer övertygad om att vi sverigedemokrater har en viktig roll att fylla i samhället och dessa antifascister skall inte få stoppa oss.

En sak som ändå varit mycket positiv är att så många har hört av sig i mail, på telefon och i min gästbok där alla gett mig sitt stöd och hoppas att jag inte viker mig för dessa hot.
TACK TILL ER ALLA FÖR ERT STÖD!
Många har också lovat att rösta på oss i nästa val och det känns väldigt skönt att många redan tänker på valet 2010.

Många har också velat hjälpa till att försöka identifiera de 3 personer som försökte störa vår manifestation i Nybro och som med stor sannolikhet är inblandade i hoten mot mig. Jag hyser gott hopp om att jag skall få hjälp med namnen på dessa.

Jag var ju också mycket kritisk mot Östran och Karin Asmundssons artikel om hoten mot mig. Jag kan bara konstaera att det var välbefogade när jag läser hur AFA prisar Karin Asmundsson på en hemsida där de bland annat skriver följande. "Karin Asmundsson gör alldeles rätt i att inte citera populistiska cirkusrasister, utan istället ordagrant agera språkrör för folkets och antirasisternas röster."
Jag hoppas att Karin Asmundsson inte vill agera språkrör åt AFA i fortsättningen utan fördömer dessa organisationer och dess medlemmar snarast.

RSS 2.0