RELIGIÖSA FANATIKER SOM GRANNAR

För några veckor sedan gick debatten het sedan två riksdagsmän från centerpartiet lämnat in en motion om att användandet Burka och Niqab på offentlig plats skulle utredas. Samtidigt pågår det en mycket het debatt om ett projekt kallat ”Norrliden strand” i Kalmar. Norrliden är det bostadsområde med högst andel invandrare. I kommunens statistik uppger man siffran till ca 42 procent med utländsk bakgrund. Men om man tittar på den del som de flesta betraktar som Norrlidens kärna är invandrare i majoritet med ca 53 procent av befolkningen.

 

Med anledning av detta skrev jag ett blogginlägg om detta projekt där det övergripande målet enligt kommunens information följande.


”Den övergripande målsättningen för arbetet är att alla projekt som genomförs ska leda till en ökad integration i stadsdelen.”


Detta har inneburit mycket starka protester från de personer som bor grannar till Norrliden som nu är rädda för att kommunen skall bebygga alla grönområden med hyreshus och placera ut invandrare i dessa områden för att bättra på statistiken. I mitt inlägg ställde jag då en fråga om vem som vill ha kvinnor i burka eller niqab och män i skägg och pyjamas in på knuten. Denna fråga ansåg tydligen Barometern för att vara främlingsfientligt och plockade in som ”veckans citat”. Notera ironin i bildtexten!

Att bara ställa en fråga som gäller muslimer är främlingsfientligt enligt Barometern! Här kan man verkligen tala om beröringsskräck ända ut i fingertopparna på tidningens journalister. (Artikel i DN "Beröringsskräck)

Jag tänkte tipsa Barometern om att de skulle lägga ut detta som veckans webbfråga men de vill troligen inte se hur verkligheten ser ut och vad Kalmars innevånare svarar på en sådan fråga. Då skulle antagligen Kalmar kunna kåras till "bäst i klassen".Vad anser du? Rösta här.
NORSK VERKLIGHET INTE RELEVANT I ÖSTRAN

De senaste dagarna har det funnits en och annan insändare i tidningarna som visat på en stor okunskap om Sverigedemokraterna när de kritiserat partiet eller Jimmie Åkessons debattartikel.

I förra veckan publicerade Östran en insändare från Alexander Louhich, där han anklagade Jimmie Åkesson för grova lögner om islam, muslimska terrororganisationer i Sverige och den överrepresentation som finns när det gäller våldtäkter.

Detta fick mig att skriva ett genmäle. Tyvärr vägrade Östran att publicera den del av mitt genmäle där jag refererade till den norska tidningen Dagbladets artikel om att samtliga 41 överfallsvåldtäkter begåtts av "icke-västliga" män. Text med "fet stil" var tydligen inte politiskt korrekt eller relevant enligt Ulf Carlsson på Östran. Snarare är det nog så att Ulf Carlsson vill hålla sina läsare okunniga om denna skrämmande artikel från Oslo.

Här kommer mitt genmäle som publicerades i dagens tidning (29 oktober). Jag får ändå vara glad och tacksam över att mitt genmäle ändå publicerades i den tryckta upplagan.

I en insändare i Östran anklagar Alexander Louhich Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson för grova lögner utan att på något sätt styrka sina anklagelser. Om Alexander läst på innan han skrev sin insändare hade han nog varit lite mer försiktig i sina anklagelser.


Redan 2001 uttalade sig SÄPO på följande sätt i en artikel i SvD "Säpos terroristrotel såg under 1990-talet hur ett tiotal militanta muslimska rörelser - alla med stark koppling till internationell terrorism - etablerade sig i Sverige." En sak är helt säkert och det är att det inte har blivit färre med tanke på den utveckling som pågått sedan terrordåden mot World Trade Center 2001 och den massinvandring som pågått i decennier.


Att invandrare och muslimer är överrepresenterade när det gäller våldtäkter är ingen nyhet. I BRÅ:s rapporter om ”Brott bland svenskar och invandrare” från 1996 och 2005 är invandrare kraftigt överrepresenterade i alla brottskategorier och med 4-5 ggr när det gäller våldtäkter. I rapporten från 1996 slås även fast att män från de muslimska länderna Algeriet, Marocko, Libyen, Tunisien och Irak är kraftigt överrepresenterade. I en artikel i den norska tidningen Dagbladet (15 april 2009) skriver man att samtliga 41 överfallsvåldtäkter som inträffat i Oslo under en 3-årsperiod begåtts av ”icke-västliga invandrare”. Detta är en bekräftelse på BRÅ:s statistik och även en mycket god grund för Jimmie Åkessons påståenden i debattartikeln .


Att använda argumentet att islam betyder fred på arabiska är absurt och är inget annat än tomma ord. Under den så kallade fredsdemonstrationen på Larmtorget i januari skanderade de muslimska deltagarna ”No more peace with Israel” på en fredsdemonstration, vilket fick flera personer att lämna torget i protest. Ett litet exempel men ändå tankeväckande.


Alexander Louhich skriver att islam inte bara är en religion utan också en livsstil. Med det menar han antagligen att vi svenskar skall acceptera muslimernas krav på t.ex. särlagstiftning (sharialagar), könssegregerad simundervisning, omskärelse på skattebetalarnas bekostnad, halal slaktat kött och inga skolavslutningar i kyrkan.


Alexander Louhich har som avslutning i sin insändare till och med mage att komma med förtäckta hot, att om inte vi svenskar accepterar detta kommer ”vi stå inför svåra tider”. Jimmie Åkessons debattartikel är med andra ord mycket välbefogad.


Thoralf Alfsson

Sverigedemokraterna.


INGA TOMMA STOLAR!Kampanjvykort för Högsby kommun.Vi tror på stora framgångar i valet 2010. Tag chansen och var med i det vinnande laget redan idag.

Vi startar nu en kampanj då bland annat många tusen av dessa vykort kommer att delas ut till hushållen i Kalmar län. Vi kommer givetvis också dela ut tusentals av Sverigedemokraternas tidning SD-kuriren.

MONA (S) VILL INFÖRA STRAFFARBETEFör att vi skall klara att behålla välfärden i vårt land måste alla jobba längre innan någon går i pension. Nu räcker det således inte med att pensionärer skall straffbeskattas nu skall de även tvingas till straffarbete i tre år innan de börjar straffbeskattas som pensionärer. Läs artikel i SvD


Hur kunde det gå så snett i Sverige?


För mig är inte demografin den fullständiga sanningen, det är bara halva sanningen. Den andra delen av sanningen är den katastrofala massinvandringen .  Enligt flera rapporter tar det som genomsnitt ca 7-8 år innan invandrade män har ett arbete med egen försörjning och för kvinnor tar det 10-11 år. Hur dessa siffror räknats fram vet jag inte men moderaterna har använt sig av dessa i sina dokument och då kan man ju också ha vissa tveksamheter till om de trots det skrämmande innehållet ändå inte är lite friserade.


Om socialdemokraterna med Mona Sahlin i spetsen får som de vill kommer kommande pensionärer även få ”straffarbeta” tre år innan de får gå i en välförtjänt pension. De får med andra ord betala för den katastrofala invandringen inte bara en gång, utan två gånger genom detta socialdemokratiska förslag. Som det inte vore nog får de även en sstraffskatt som alliansen infört för pensionärer. Här pratar vi verkligen om allas lika värde.


”Vi äldre kan jobba längre” säger Mona Sahlin.


Har Mona Sahlin någonsin haft ett vanligt jobb? Ett jobb som innebär lite kroppsarbete som t.ex. inom vården har hon definitivt aldrig utfört. Att då kasta ur sig ”Vi äldre kan jobba lite längre ” är ju väldigt enkelt. Det är ännu en groda som hoppat ur hennes mun som jag tror väldigt många med kanske 40-45 år i arbetslivet reagerar väldigt kraftigt på. Det är säkert en väldigt stor andel som känner sig utslitna av ett långt arbetsliv.


Den är nog lika oövertänkt som ”det är häftigt att betala skatt”. Det påståendet delades nog bara av kommunisterna i Vänsterpartiet men då tänkte det givetvis inte på sig själva utan på de ”rika” i samhället. Jag tror inte ens de egna medlemmarna i Socialdemokraterna delade hennes åsikter.


Personligen betalar jag gärna den skatt jag gör idag MEN under den förutsättningen att den används till rätt saker. Tyvärr så är inte det fallet i dagens Sverige.


SD FJÄRDE STÖRSTA PARTI

I United Minds senaste opinionsundersökning som presenteras i Aftonbladet är Sverigedemokraterna fjärde största parti med 6,0 procent. Bara S, M och MP är större.

Sverigedemokraterna större än FP, C, KD och VP, smaka på den!

Någon Maud Olofsson effekt för Centerpartiet kan vi alltså inte se. Men hade någon väntat sig det?

Läs hela artikeln i Aftonbladet.


MILSTOLPE OCH BESÖKSREKORD

Har ikväll tillbringat 5 timmar på kommunfullmäktigemöte. Men egentligen är det inte så mycket att skriva om. Det märkliga var möjligtvis att vänstermajoriteten (S+V+MP) inte var överens i en rad frågor och de hårdaste debatterna fördes inom vänsterblocket, ganska underhållande.


Jag kunde dock glädja mig åt att förra veckan gav ett besöksrekord på bloggen enligt Bloggtoppen. Under förra veckan besökte drygt 9 200st min blogg. Bloggen passerade också en milstolpe genom att jag haft 500 000st besökare sedan jag registrerade bloggen hos Bloggtoppen. Nu hoppas jag nå 1 miljonbesökare innan valet i september 2010.Expressen publicerar idag två krönikor som är ganska vettiga. Det börjar tydligen ”gå upp ett Liljeholmens” för vissa skribenter.

Lotta Gröning skriver bland annat följande.


”Medan media fördömer
sätter de etablerade partierna demokratin ur spel. De tänker inte samarbeta med Sverigedemokraterna, de föraktar allt de står för, liksom deras väljare. Nu har det gått så långt att de försöker göra upp om riksdagsmajoriteten med utgångspunkt från att Sverigedemokraterna sitter i riksdagen.
Jag gråter inombords över att media och partietablissemang underskattar människor. Folk är inte idioter, men de är trötta på tomma fraser.”


Personligen så hoppas jag att de båda blocken håller fast vid denna strategi som kommer att gynna Sverigedemokraterna väldigt mycket. Problemet är bara att denna strategi kommer att krackelera fullständigt när både Kristdemokraterna och Centern får opinionssiffror under fyra procentspärren i undersökning efter undersökning. Då kommer inget längre att vara heligt. Det är en jäkla skillnad på att ramla ur riksdagen i förhållande till Allsvenskan i fotboll. I Politiken får man vänta fyra säsonger på en ny chans.


Men Marie Söderqvists krönika är faktiskt nästan lite för bra
. Jag hoppas att inte våra politiska motståndare läser den, för den kanske är för lärorik. Nu är det dock så att våra politiska motståndare redan målat in sig i ett hörn genom att hylla det mångkulturella samhället till skyarna och samtidigt sagt att Sverigedemokraternas väljare är lågutbildade arbetare från landsbygden. Ack så fel dessa ”experter” har och det har uppenbarligen Marie Söderqvist upptäckt då hon skriver bland annat följande i sin krönika.


”Det är inte bara Maud Olofsson
som saknar en genomtänkt strategi för hur Sverigedemokraterna ska bemötas. Inget parti har det eftersom SD aktivt har ignorerats och dess väljare felaktigt avskrivits som rasistiska dumskallar. Men så är det inte. Svenskar är inte särskilt rasistiska. Inte ens de som kan tänka sig att rösta på SD. Ett stort antal svenskar har emellertid sett delar av sina liv försämras i takt med att invandringen ökat och integrationen misslyckats. Dessa människor säger inte ”släng ut dem”, inte heller att alla muslimer borde skickas hem. De säger bara att de inte gillar sin situation och att de tycker att mångkulturalism, islam och brottslighet måste kunna diskuteras.”


Läs hela krönikan som är det klart vettigaste som publicerats sedan Jimmie Åkessons debattartikel fick pk-journalisterna att gå i spinn.


MONA SAHLIN ÄNNU I CHOCK

Mona Sahlin är tydligen ännu chockad över att hon inte klarade av Jimmie Åkesson i en debatt för över ett år sedan.

I gårdagens Agenda diskuterades att Maud Olofsson förlorade debatten med Jimmie Åkesson men Mona Sahlin skyndade till Maud Olofssons beskydd och sa följande.

 

”Jimmie Åkesson är expert på att prångla ut siffror och fakta”

 

Detta uttalande är mycket anmärkningsvärt eller rent ut sagt häpnadsväckande. Enligt Mona Sahlin är det uppenbarligen fel att använda sig av ”siffror och fakta” i en debatt. Man tar sig för pannan, att Göran Persson menade att Mona Sahlin inte var någon tänkare är inte svårt att förstå.

Det säger en hel del om det förakt som Mona Sahlin visar för riktiga siffror och fakta. Inte undra på att floskelretoriken råder när Mona och Maud debatterar invandringen.

 

Den som har studerat siffror och fakta när det gäller invandringen förstår att Mona Sahlin förtränger dessa siffror. Att erkänna dessa siffror ett valår är givetvis inte aktuellt så vi kommer att få se de etablerade partierna med Mona Sahlin i spetsen gå på i samma hjulspår fram till valet.


18 PROCENT VILL HA SVERIGEDEMOKRATERNA I RIKSDAGEN

Enligt Agendas opinionsundersökning vill 18 procent av de tillfrågade att Sverigedemokraterna kommer in i Sveriges riksdag.

Detta måste ge rena rama skrämselhickan på de inbjudna gästerna Agenda.

----------------------------------------------------------------------------------------

Maud Olofsson fortsatte på den inslagna vägen från morgonsoffan häromdagen. Hon har uppenbarligen inte förstått ett enda dugg av det mer eller mindre varenda svensk kommit underfund med. Centerpartiet kommer ramla ur riksdagen med denna pladderkärring som partiledare.


Hon upprepar sitt mantra om alla människors lika rätt och värde. Jag undrar om Sveriges pensionärer tror på henne? De är uppenbarligen inte värda lika mycket som de som jobbar och som högst orättvist belönas med lägre skatter. Här gäller tydligen inte lika värde när det gäller pensionärer i Maud Olofsson och alliansens Sverige.


Lena Mellin medverkan var ju rent patetiskt. Enda skillnaden var väl att hon inte vågade ljuga på samma sätt som hon gör när hon sitter bakom sin laptop och skriver sina politiskt korrekta artiklar för Aftonbladet.


Mona Sahlin vem är det?


Daniel Pool
kom ju faktiskt inte med några riktiga lögner utan var nog den som framstod som mest sansad. Möjligen kan detta bero på att han har träffat väldigt många Sverigedemokrater vilket de övriga i studion aldrig gjort.


Maud Olofsson däremot är en riktig loser! Hon lovade dock i programmet att hon skall ta debatten om invandringen.  Frågan är bara vem hon har tänkt sig att debattera med?


"PÖBELDEBATT" I AGENDALäs artikeln på Newsmill.

NORDKOREA LIKNANDE PROPAGANDA” I SVT-AGENDA?Imorgon får vi en mycket obehaglig påminnelse om den totalt odemokratiska public service kanalen som alla svenskar tvingas betala TV-licens för när Sverigedemokraterna återigen skall diskuteras utan att någon sverigedemokrat får medverka. När man läser listan över de inbjudna till programmet så vänder det sig i magen.


SVT följer inte sitt uppdrag genom att enbart bjuda in dessa personer till Agenda. Givetvis anser alla fyra att Sverigedemokraterna fått för mycket uppmärksamhet i media och av politiker, något annat skulle vara en sensation. Hur kan man överhuvudtaget kalla detta för en debatt. Det är ju fyra likasinnade man bjudit in. Den politiska korrekthetens fula tryne kommer att lysa över alla TV-tittare i hela Sveriges avlånga land imorgon kväll vid 21:15.


Programmet skall anmälas till granskningsnämnden redan innan det sänds!

 

JAG KRÄVER ATT SVT ÄVEN BJUDER IN BJÖRN SÖDER TILL PROGRAMMET!


Skicka omgående mail till agenda med detta krav [email protected]Detta liknar mer Nordkoreas statsstyrda propagandatelevision!


Anmälan till Granskningsnämnden från läsare på bloggen!

 

BLT


DET FINNS BARA EN VINNARE!

Den sista veckan har varit JACKPOT för Sverigedemokraterna. Först hade vi Landsdagarna i Ljungbyhed som följdes av det största mediauppbådet någonsin i Sverigedemokraternas historia.


När sedan Aftonbladet publicerade Jimmie Åkessons debattartikel som ”kompensation” för att Aftonbladet vägrar införa annonser från Sverigedemokraterna blev det jackpot i mediautrymme.


När sedan den värsta hysterin kring debattartikeln lagt sig gör sedan folkpartiets partiledare Jan Björklund sitt utspel om att samarbeta med Miljöpartiet för att utestänga Sverigedemokraterna från inflyttande i riksdagen. Jag undrar verkligen vilka rådgivare som folkpartiet har. Dagen slutade med att alla partiledare inom alliansen flörtade med Miljöpartiet, som uppenbarligen blev tagna på sängen över detta frieri. Att sedan Miljöpartiet inte avvisar detta frieri kommer att strö mycket salt i såren inom vänsterblocket.


Vi kunde inte höra en enda kommentar från socialdemokraterna och Mona Sahlin under gårdagen. Lars Ohly tappade tydligen också målföret fullständigt.


Det mest intressanta är dock hur väljarna reagerar på att alliansens viktigaste politiska mål tydligen är att hålla Sverigedemokraterna borta från inflyttande. Detta tycks vara viktigare än energiskatter och då inte minst skatten på bensin som Miljöpartiet vill chockhöja. Kärnkraften skall tydligen nu också avvecklas om alliansen börjar samarbeta med Miljöpartiet.


Men framförallt tycks det vara alliansens viktigaste uppgift att behålla den katastrofala massinvandringen på rekordnivåer. Ett fullständigt horribelt ställningstagande av statsminister Fredrik Reinfeldt och hans kollegor i alliansen.


När konsekvenserna av allianspartiernas ställningstagande går upp för väljarna kommer en betydande andel byta parti till Sverigedemokraterna. Risken är även stor att Miljöpartiets framgångar i opinionen är slut då många av dess sympatisörer kommer att återvända till Socialdemokraterna och Vänsterpartiet. Kan tystnaden från dessa partier möjligen bero på detta.

 

Den sista veckan har varit gigantisk framgång för Sverigedemokraterna i media. Jag tror inte det finns en enda svensk som inte sett, hört eller läst något om Sverigedemokraterna under dessa dagar.


Jag har själv upplevt detta väldigt starkt genom telefonsamtal och mejl. Jimmie Åkesson skrev också att vi bara de senaste dagarna fått 500 nya medlemsansökningar, vilket motsvarar en medlemsökning på 15 procent på bara några dagar. Tack Aftonbladet!


Det finns med andra ord bara en riktig vinnare, Sverigedemokraterna.


SvD, DN 


”KNULLA FOLK I RÖVEN”

Det gick tydligen hett till vid kyrkomötet när man beslutade om att införa könsneutrala äktenskap.

Prästen Dag Sandahl som företräder Frimodig kyrka var väldigt frispråkig då han kom i dispyt med en kvinnlig deltagare och uttryckte bland annat följande.


 "-Jaha, så du tycker att när man knullar folk skall man göra det i röven."


Lyssna på Dag Sandahl i Radio Kalmar.


Uppenbarligen är den rena sanningen väldigt svår för vissa deltagare på kyrkomötet. Tydligen har inte vissa ledamöter funderat så mycket vad t.ex. Jonas G och Mark L sysslar med i sängkammaren. Det kanske ändå blev ett uppvakanade för dessa kvinnliga ledamöter under kyrkomötet.

Nu är Dag Sandahl anmäld för ”grovt språk”.

Läs artikel i Barometern.


Jag kan dock föreställa mig vilken mediastorm det blivit om någon Sverigedemokrat uttryckt sig på detta sanningsenliga sätt under kyrkomötet.

Ett gott skratt så här på fredagen skadar inte.


JIMMIE ÅKESSONS TAL PÅ LANDSDAGARNA


MAHMOUD ALDEBES KRAVLISTA

Jimmie Åkesson skötte sig föredömligt i TV-soffan när han möte centerpartiets ledare Maud Olofsson i en debatt. Jimmie gick hårt åt Maud Olofsson när det gällde om Mamoud Aldebes kandidatur till riksdagen för centerpartiet. Maud Olofsson var mycket trängd av Jimmies frågor och flosklerna strömmade ur hennes mun utan att ge svar på den enkla frågan som Jimmie ställde. Tyvärr glömde Jimmie Åkesson att fråga Maud Olofsson om hon står bakom de båda centerpartistiska riksdagsmännen Staffan Daneilsson och Lennart Pettersson som vill att ett förbud av att bära burka och Niqab på allmän plats skall utredas. Det hade varit intressant att se Maud Olofsson även svettas över denna fråga.

Se debatten här. (debatten börjar några minuter in i klippet)
Den centerpartistiska riksdagsmannen Staffan Danielsson vill ju uppenbarligen förbjuda de heltäckande klädesplaggen Burka och Niqab men vad vill dessa centerpartister egentligen. Mahmoud Aldebe är ju en av de ivrigaste förespråkaren av just dessa klädesplagg. Nu vill denne muslim Mahmoud Aldebe kandidera för centerpartiet till riksdagen, det borde ju få Staffan Danielsson att reagera. Inte minst på grund av det brev som denna Mahmoud Aldebe skrev och skickade till alla "etablerade" partier inför riksdagsvalet 2006 där han som ordförande för Sveriges muslimska förbund krävde bland annat sharialagar och en rad andra fördelar för muslimer.

Trots detta kunde vi se Staffan Daniesson hjärtligt krama om extremisten Mahmoud Aldebe efter debatten i SVT.
Troligen är det många som inte har en aning om vad det brev som Mahmoud Aldebe skrev innehåller. Jag tänkte här sammanfatta de krav som framfördes lite kortfattat.

Egentligen kanske det viktigaste i brevet inte är de krav som Mahmoud Aldebe ställer utan hur han förklara islam. I sitt brev skriver han att muslimer "betraktar den egna religionen snarare som ett sätt att leva än ett trossystem". 


"Muslimska minoriteten kritiserar den snäva definitionen av religion som ligger till grund för den svenska religionsfrihetslagstiftningen. Det behövs särlagstiftning när det gäller godkännande av muslimska minoriteten. Med ett sådant godkännande kan vi begära rättelse av svenska familjerätten för att anpassa den islam."


Kom ihåg ovanstående meningar och begrunda sedan detta och vad andemeningen är i Jimmie Åkessons debattartikel som publicerades i Aftonbladet.

Här kommer Mahmoud Aldebes kravlista.

 • En moské i varje stad eller kommun.
 • Moskébyggen borde finansieras med räntefria lån som alternativ till villkorat bidrag från utlandet. Kommunerna borde ta på sig ansvaret att gå i borg för räntefria lånen eller låna ut pengar räntefritt till moskébyggen för kommunens muslimska invånare.
 • Att integrera islam i svenska skolor.
 • Det innebär att man lyfter hemspråket och religionen i schemat som ett vanligt ämne, där muslimska barn får möjlighet till undervisning i homogena grupper i eget hemspråk och egen religion i de kommunala skolorna. Imamer och hemspråkslärare borde få status som ordinarie lärare i ämnet hemspråk och religion.
 • Alla kommuner borde ordna en kväll i veckan som ska vara en kvinnokväll respektive männens kväll i gym och simhallen.
 • Att riksdagen stiftar en lag som ger svenska muslimer rätt att vara lediga under de islamiska högtiderna Eid al fitr och Eid al Adha är krav från alla muslimer. För nuvarande är det omöjligt att ta ledigt från arbeten för att fira högtiden tillsammans med familjen.
 • Muslimer kräver att regeringen ska undersöka möjligheten till en särlagstiftning är möjlig och hur detta i fall ska motiveras utifrån existerande lagstiftning i religionsfrihetslagen.
 • Muslimer kräver alltså en lagstiftad positiv särbehandling av i detta fall en religiös minoritet för att befrämja dess status och skydda den mot majoritetssamhället.
 • Två timmars ledighet för fredagsbön, mellan kl.12- kl.14 under vintertiden och mellan kl.13-kl.15´sommartiden. Fredagsbönen är en obligatorisk bön som måste utföras kollektivt i moskén.
 • Att bidraga till att muslimerna och judarna får dispens eller särlagstiftning för att utföra den islamiska och judiska slakten.
 • Muslimer kräver att församlingsförbundet i svenska kyrkan i samarbete med landets kommuner ska reservera begravningsplatser i alla kommuner som har muslimska invånare.
 • Att starta Imamutbildning vid svenska universiteten och högskolor är ett krav från landets muslimer.

Den som vill läsa hela brevet kan göra det här.

När man har läst detta brev från 2006 så funderar man på varför det inte blev en enorm mediastorm mot detta kravbrev från Mahmoud Aldebe. Det är en ren bekräftelse på orsakerna till varför Jimmie Åkesson skrivit sin debattartikel. Och det är faktiskt väldigt underligt att inte någon från de etablerade partierna reaerade kraftfullt mot Sveriges muslimska förbunds kravbrev.

Men 2006 fanns det ett annat parti som satt vid makten och de ministrar som representerade denna regeringen var av samma "kaliber".


Mahmoud Aldebe tillsammans med Mona Sahlin och Lena Hjelm Wallin.

Det är bara att gratulera Centerpartiet och dess väljare till denna kravmaskin.

SMP, SvD, DN
 


LÄSVÄRDA ARTIKLAR PÅ NEWSMILL

Jag rekommenderar alla att läsa dessa artiklar på Newsmill.


Ian Wachtmeister

"Och det är inte SD som ställt till det i Sverige. Ej heller Ny Demokrati, som under många år framställts som "the bad guy", trots att historien visat att vi hade rätt på nästan varenda punkt! Nej, det är personer som Bengt Westerberg (f.d. FP-ledare), Mona Sahlin, Carl Bildt (f.d. statsminister, tämligen ointresserad och okunnig i dessa frågor, men ansvarig) och varje politiker därefter som drar lakanet över huvet och stoppar snuttefilten i munnen, när det drar i hop sig till allvarliga diskussioner om den svenska kulturens överlevnad. Att vi numera inte ens har en religion, dvs. saknar en gemensam tro, gör oss underlägsna alla andra, även tokiga fundamentalister."

Läs hela artikeln.


Lotta Gröning

"Det värsta i allt detta är att ingen diskuterar sakfrågan: nämligen att Sveriges integrationspolitik är en katastrof och stort misslyckande. Alla fördömer nu Sverigedemokraterna, Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin rycker ut och tar avstånd från partiet. Budskapet är tydligt; usch så otäcka de är!"

Läs hela artikeln


Om nu någon naiv människa skulle inbilla sig att denna debattartikel skulle avskräcka den vanlige "Svensson" från Sverigedemokraterna så måste jag tyvärr göra er besvikna. Denna vecka har jag fått så många samtal från människor som blivit upprörda över den "förföljelse" vi utsatts för i media. Vi har fått nya sympatisörer, vi har fått nya medlemmar och inte minst, vi har fått medlemmar som lovar kandidera till valen 2010.

Denna vecka har det hänt lika mycket eller mer än vad som hänt på flera månader.


DET HÄR GÖR MIG RÄDD

Jag har ju senaste veckan förekommit i TV4 nyhetssändningar vid några tillfällen där jag säger att jag är rädd över den påverkan som islam och muslimer fått i Sverige. Det som jag är mest rädd för är att det bara är början på något som kommer att påverka mina barn och barnbarn.

Det är ju bara att läsa tidningen vilken dag som helst så finns det exempel på detta. Men jag tänkte ändå nämna några speciella saker som jag tänker på.


Iran är ett land med ca 70 miljoner innevånare. Jag tror att det är väldigt få som anser att Iran är en demokrati. Irans president Mahmoud Ahmadinejad har i flera tal till det iranska folket förnekat förintelsen. När en präst i katolska kyrkan förnekar att det funnits gaskamrar så blir det stora rubriker i media men när presidenten för 70 miljoner iranier förnekar förintelsen så är det väldigt tyst i media.


 


Att en president för ett så stort muslimskt land kan förneka förintelsen skrämmer mig! Är jag då en rasist?

 

Med koranen i ena handen och svärdet i den andra tvingar svenska muslimer sina medmänniskor att följa strikta regler enligt islam och koranen. I en artikel som publicerades i SvD den 29 januari 2009 skriver man att kommunerna måste stoppa extremismen. Även om det endast handlar om att tvinga någon att bära en slöja så anser jag det vara att kränka någons frihet och självständighet.

I en rapport konstateras att det "förekommer grupper av ultraradikala islamistiska medlemmar med hemvist i någon av de källarmoskéer som finns i området. Dessa predikar isolering och agerar åsiktskontrollanter samt upprätthåller en stark hotkultur, där främst kvinnor trakasseras psykiskt och fysiskt. Förhållningsreglerna innebär bland annat att kvinnor som aldrig tidigare burit slöja nu tvingas till det, att flickor och pojkar inte får leka tillsammans och att patriarkala maktstrukturer cementeras".

Denna utveckling som muslimer ligger bakom i Sverige skrämmer mig! Är jag då en rasist?

 

I Kalmar hölls en så kallad ”fredsdemonstration” där terrororganisationerna Hamas och Hizbollahs flaggor viftades med. Demonstranterna skanderade ”No more peace with Israel”. Som inte detta var nog fanns hakkors på demonstrationsplakat. Flera av talarna talade om allt annat än fred utan uttryckte istället sitt hat mot judar och staten Israel,

Som om inte detta var tillräckligt så talade socialdemokraten Nasim Malik från talarstolen ivrigt påhejad av ovannämnda attribut och demonstranter.


 


Denna händelse på Larmtorget i Kalmar med en majoritet av muslimska demonstranter skrämmer mig. Är jag då en rasist?

 

När sedan det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson går ut i media och försvara Nasim Malik medverkan som arrangör av denna fredsdemonstration blir jag mörkrädd!


SVAR TILL PER DAHL

I måndags hade Per Dahl en mycket märklig ledare i Barometern med rubriken "Sverigedemokraterna tillför inget i riksdagen". Nu har han publicerat mitt svar på nätet och jag hoppas att det även kommer att finnas med i den tryckta upplagan.
Läs ledaren och mitt svar.


ANN-CHARLOTTE MARTEUS SJUKA HJÄRNANu har Expressen och Ann-Charlotte Marteus gått för långt. Vad denna kvinna ser i sitt ”inre öga” hör nog snarare hemma på någon psykavdelning inom sjukvården, om det nu finns några kvar.

Den som vill kalla mig för islamofob får gärna göra det då jag är både rädd och skrämd av vad islam och islamister har åstadkommit under bara de senaste 10 åren.

Vilken fobi som Ann-Charlotte Marteus lider av vet jag inte men en sak är i varje fall säker och det är att hon anser inte att alla likas värde är en grundläggande värdering som hon lever efter. Efter att ha läst hennes artikel grundad på hennes ”inre öga” förstår man att det finns en väldigt hatisk hjärna hos denna vänsterjournalist. Att sedan Expressen dessutom publicerar denna dynga är än mer anmärkningsvärt och bedrövligt. Det handlar om förtal och inget annat.

Men jag tror att den här typen av artikel kommer att få raka motsatta effekten. Människor är inte dumma i huvudet, det tycks endast gälla vissa journalister på vänsterkanten. Det är möjligt att de redan frälsta på vänsterkanten applåderar denna artikel. Men de med lite sunt bondförnuft undrar nog vad en av landets största kvällstidningar sysslar med när de publicerar denna artikel.

Jag bara konstaterar att när argumenten inte räcker till för att bemöta Jimmie Åkessons debattartikel så tar de primitivaste individerna på vänsterkanten till denna typ av ”nazistretorik”. Jag känner bara ett stort förakt för dessa ryggradslösa journalister.

 

Betalar verkligen Expressen för dessa alster?


I Aftonbladet raljerar Peter Kadhammar, inte lika grovt som A-C Marteus men ändå på ett sätt som visar att han saknar riktiga argument.


”TOPPOLITIKER” I ASTRID LINDGRENS VIMMERBYI Vimmerby finns det en socialdemokratisk politiker som heter Peter Högberg. Han anser att det bara är han och hans gelikar som får skriva ”Vår Astrid”. Peter Högberg har en hel rad förtroendeuppdrag i kommunen och måste anses vara en socialdemokratisk toppolitiker i Astrid Lindgrens Vimmerby.

I måndags skrev han ett blogginlägg där han kallade Sverigedemokrater för ”främlingsfientliga rasister” med anledning av Aftonbladets publicering av Jimmie Åkessons debattartikel. Troligen hade han inte ens bemödad sig om att läsa debattartikeln innan han vräkte ur sig dessa ord i ett blogginlägg. Jag kommenterade då hans inlägg och bad honom att citera de stycken i artikeln som han ansåg vara rasistiska. Då fick plötsligt denne socialdemokratiska toppolitiker stora problem.

Läs den debatt som vi sedan fört och hans oförmåga att ens ge ett enda litet exempel på rasism. Ynkligt är bara förnamnet! Läs inlägget och vår debatt i kommentarerna.

Kommentera gärna sedan dina intryck på hans blogg.


JAG BEUNDRAR JIMMIE ÅKESSONJag är fullständigt överväldigad över det som Jimmie Åkesson just nu åstadkommer med en sådan elegans och storhet som bara mycket erfarna och rutinerade politiker brukar klara av.

Med ett otroligt lugn och saklighet bemöter han alla angrepp. Jag är otroligt imponerad av hans skicklighet. Jimmie Åkesson har växt till en mycket slagfärdig och drivande partiledare vilket han visat ett kraftfullt prov på de senaste dagarna. Jag är övertygad om att det inte finns en enda Sverigedemokrat som inte är stolt över vår partiledare. Tack, Jimmie!

 

Men alla skall veta att detta mediadrev är otroligt jobbigt psykiskt och jag hoppas verkligen att de personer och partikamrater som finns i Jimmies närhet ger honom allt det stöd som han förtjänar. Och stötar honom i den förföljelsekampanj som pågår just nu från pk-etablissemanget genom en mängd i det närmaste lögnaktiga journalister i alla typer av media. Det stödet behöver även Jimmie Åkesson för inte ens han är en övermänniska. Jag uppmanar alla att skicka en blomma eller att sätta in pengar på Sverigedemokraternas valfond för att visa honom vilket stöd han har i Sverige.

Det är skrämmande att se och höra hur dessa vänsterjournalister just nu springer benen av sig i sina försök att vara mest ”lögnaktig” mot Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna.

Jag är väldigt glad att jag tillhör en av dem som röstade fram Jimmie Åkesson som partiledare på riksårsmötet i Norrköping 2005. Det har varit Jackpot!

DU HAR MITT 100 PROCENTIGA STÖD JIMMIE!


För att ta ett exempel i mängden av dessa lögnaktiga journalister tar vi Kristina Olson på SvD som skriver att ”Dansk Folkeparti ger Sverigedemokraterna kalla handen” detta påstående grundar hon på att Dansk Folkepartis presstjänst inte vill lägga sig i andra länders valrörelse. Vilken slutledningsförmåga hon besitter?

Hur kan det då komma sig att jag själv satt tillsammans med personer från DFU (Dansk Folkepartis Ungdom) på en restaurang i Visby under Almedalsveckan i somras. På samma restaurang fanns också ca 15 personer från SDU. Vilket lustigt sammanträffande!

Är det att ge Sverigedemokraterna kalla handen?


SOCIALDEMOKRATISKT HYCKLERI

Dick Erixson skriver om det socialdemokratiska hyckleriet och han gör det så bra så jag passar på att länka till hans inlägg om socialdemokraterna i Trelleborg.


"Den åsikten delades inte av socialdemokratiska oppositionsrådet Catherine Persson.

– Det ni hör nu är ett mycket lågt exempel på retorik. Vi samarbetar inte med ett främlingsfientligt parti som Sverigedemokraterna. Däremot har de en vågmästarroll och då uppstår sådana här situationer, ansåg hon."


Så var det med det löftet från Mona Sahlin.
MEDIASPEKTAKEL I VÄRLDSKLASS

Idag har vi sett ett mediaspektakel som utan tvivel är i världsklass. Media har kallat in hela rikets förtalskapital som utan att blunda kommer med det ena efter det andra felaktiga eller rent ut sagt lögnaktiga påståendet i sina försök att förtränga otrevliga sanningar.

 

Tyvärr finns det med stor sannolikhet människor som lyssnar och tror på dessa ”experter” men andelen som genomskådat denna fars ökar ständigt. Antalet personer som får denna aha-upplevelse under dagen och de närmaste dagarna kommer säkert kunna räknas in i tusentals. Vad dessa sedan kommer att lägga sina röster vid valet 2010 är nog ganska uppenbart för de flesta.

I kvällens aktuellt tog man tre exempel på påståenden i Jimmie Åkesson som man menade skulle vara felaktiga. Jag har ägnat en kort stund för att plocka fram fakta som visar att dessa är överenstämmande med verkligheten.

att Sverige skulle ha flest våldtäkter i Europa och att muslimska män skulle vara mycket kraftigt överrepresenterade bland förövarna.

Följande artiklar har vi kunnat läsa bara de senaste månaderna.


 


Våldtäkter i Europa

Studien om våldtäkt i Europa har finansierats av EU-fonden Dahpne II.

I Sverige anmäls 46 våldtäkter per 100.000 invånare. Det är dubbelt så många som i England och Wales, fyra gånger fler än i de övriga nordiska länderna, Tyskland och Frankrike och upp till 20 gånger fler än vissa länder i Syd- och Östeuropa. Läs hela artikeln i DN.

Samtlige 41 anmeldte overfallsvoldtekter i Oslo de siste tre årene er ifølge politiet begått av ikke-vestlige innvandrere.

- Gjerningspersonene er relativt unge menn som kommer fra andre land. De er ofte asylsøkere og kommer ofte fra traumatiserte land eller land med et helt annet kvinnesyn enn vi har i Norge, sier leder Hanne Kristin Rohde ved Oslo-politiets volds- og sedelighetsseksjon til NRK. Läs hela artikeln.Det behövs inga ytterligare kommentarer. Den som dessutom följer domar vid landets tingsrätter behöver inte fundera så mycket mer. Varför frågar inte media åklagare i denna typ av rättegångar vilka de tilltalade är? Nej, givetvis inte, då skulle media få svar som de inte önskar. Nu använder de sig istället av sina ”trogna” experter.

BRÅ:s brottsstatistik som jag vid ett flertal tillfällen visat upp exemplifierar även detta på ett mycket bra sätt. BRÅ vågar dock inte bryta upp statistiken på etnisk härkomst, då skulle resultatet bli förödande för vissa grupper och det vill givetvis de svenska myndigheterna undvika.


 


de relativt höga födelsetalen inom den muslimska befolkningsgruppen


Det räcker med att visa denna tabell på födelsetal beroende på moderns födelseland. I detta fall är det SCB som inte vågar bryta upp denna statistik per land. Jag är fullständigt övertygad om att den i så fall skulle bekräfta Jimmie Åkessons påstående i debattartikeln. Det går säkert att finna denna statistik i Danmark.


 

Svenska kvinnor har alltså ett födelsetal på ca 1,8 medan kvinnor från länder där islam är den dominerande religionen har födelsetal på ca 2,5-3,3.

Tänk vilka experter som public service anlitar för att lura skjortan av svenska folket!


att ett tiotal muslimska terrororganisationer skulle komma att etablera sig i Sverige

När det gäller detta påstående så kräver det betydligt mer arbete men jag är helt övertygad om att  det kommer att gå att belägga sanningen även av detta påstående. Det krävs bara mer tid.

Ulf Nilsson har skrivit en artikel som är väldigt läsvärd. Den fungerar i viss mån som motvikt mot hetspropagandan i media. Varför den finns på Newsmill och inte i Expressen kan ju var och en fundera på. 


"Om det blir så vet vi varför. Det beror på att det politiskt korrekta Sverige alldeles för länge försökte tiga ihjäl de misshagliga. Politiker och media smet från den viktigaste debatten på många, många år. Nu får de skylla sig själva..."

Läs hela artikeln.

SvD:s lögner.


LÖGNAKTIG RUBRIKSÄTTNING I AFTONBLADET

Återigen gör sig Aftonbladet skyldigt till en ren lögn när man rubriksätter Jimmie Åkessons debattartikel om det mångkulturella samhällets konsekvenser med följande rubrik.

”Muslimerna är vårt största utländska hot”

Ingenstans i Jimmies Åkessons debattartikel kan du hitta denna text som Aftonbladet genom citattecken försöker framstå som Jimmies ord!

Aftonbladet förnekar sig inte i sin lögnaktiga journalistik.

 

Tidningen har sedan tagit in en lång rad så kallade ”experter” som anser att debattartikeln är ”hets mot folkgrupp”. När kan sanningar bli hets mot folkgrupp?

År det när man radar upp sanningarna efter varandra som det anses vara ”hets mot folkgrupp”?

I följande stycke räknar Jimmie upp en rad exempel på det mångkulturella samhällets konsekvenser.

Vilket av dessa påståenden är inte sant?

”För 20 år sedan tror jag att de flesta svenskar skulle ha mycket svårt att tänka sig att islam skulle komma att bli Sveriges näst största religion, att svenska konstnärer som kritiserar eller skojar med islam skulle leva under ständigt dödshot, att ett tiotal muslimska terrororganisationer skulle komma att etablera sig i Sverige, att ledande muslimska företrädare skulle framföra krav på införandet av sharialagar i Sverige, att svenska landsting skulle använda skattebetalarnas pengar till att skära av förhuden på fullt friska småpojkar, att Sverige skulle ha flest våldtäkter i Europa och att muslimska män skulle vara mycket kraftigt överrepresenterade bland förövarna, att svenska badhus skulle införa separata badtider för män och kvinnor, att svenska kommuner skulle överväga införandet av könssegregerad simundervisning i skolorna, att frysdiskarna i våra livsmedelsbutiker skulle erbjuda ritualslaktat kött samtidigt som svenska förskolor slutar att servera fläskkött, att svenska skolor skulle införa nya lov för att fira avslutningen på Ramadan samtidigt som kyrkliga skolavslutningar förbjuds på fler och fler skolor och så vidare.”

Man kan ju tro att den lögnaktiga Lena Mellin medverkat vid rubriksättningen.

Skall Aftonbladet anmälas för hets mot folkgrupp med anledning av denna falska rubriksättning? 

En annan fundering man får är om Aftonbladet försöker flytta fokus från kvällens kommunfullmäktigemöte i Trelleborg där Socialdemokraterna kommer att stödja Sverigedemokraterna i ett ärende som stoppar alliansens försök att inför avgiftsbelagda luncher i skolan.

HUR MÅNGA KOMMER IHÅG DETTA!


"DET MUSLIMSKA HOTET MOT VÅRT SAMHÄLLE ÄR STÖRRE ÄN KLIMATHOTET MENAR DEN DANSKE VICE STATSMINISTERN LENE ESPERSEN"

"Hvis du går rundt og tror, at den største trussel mod din eksistens er miljøet, der truer med at oversvømme dit liv de kommende årtier, kan du godt tro om igen.

Den største trussel mod Danmark og de danske værdier er muslimsk. Det fastslår den konservative leder og vicestatsminister Lene Espersen, der nu anlægger en tone, som man normalt kun hører fra kollegerne i Dansk Folkeparti.

- Den største trussel mod os kommer fra militant muslimsk ekstremiste, fastslår ministeren over for Politiken."

Läs hela artikeln i Ekstra Bladet

Trussel = hot

Vad jag vet har ingen i Danmark anklagat vice statsministern för hets mot folkgrupp.

Aftonbladet använder rena diktatursfasoner för att tysta röster mot det mångkulturella samhället som tidning och Socialdemokraterna under lång tid förespråkat.

Jag kommer definitivt inte sluta framföra de sanningar som media vägrar publicera, på min blogg. Jag instämmer helt i Jimmis Åkessons slutkläm i sin debattartikel.

"Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år."


VI ÄR PÅ GÅNG NU!

Erik Almqvist och Linus Bylund sjunger duett!   Foto Thoralf A

Sverigedemokraternas nya vallåt "Vi är på gång nu" framfördes för första gång till stort jubel och allsång.


Nästan hela partistyrelsen + suppleanter.    Foto Thoralf A

Idag har ett stort antal motioner avhandlats. Jag tänker inte skrivna om alla dessa men några förtjänar att nämnas.

Vår nationalsång "Du gamla du fria" är inte Sveriges officiella nationsång men nu har vi idag beslutat att när SD kommer in riksdagen skall vi motionera om detta.

Den så kallade "Pumplagen" som leder till att ett stort antal bensinmackar läggs ner. Denna lag skall rivas upp!

Det beslutades också att Sverigedemokraterna skall värka för att IPRED-lagen rivs upp.

Situationen för pensionärerna kommer att få en mycken framskjuten position i kommande valmanifest och stora ekonomiska förbättringar kommer att finnas med i valmanifestet.

SD skall även verka för att så kallad gårdsförsäljning av alkoholhaltiga drycker skall tillåtas.


Joakim Larsson, Uppsala       Foto Thoralf Alfsson

Den motion som dragit till sig mest intresse från media var utan tvivel Joakim Larssons motion om att återinföra dödsstraff. Motionären möte ett kompakt motstånd av ombuden på Landsdagarna. Mötesordföranden vädjade till alla som satt upp sig på talarlistan för att yrka på avslag att stryka sig när ca 15-20 ombud redan varit uppe i talarstolen med samma budskap.
Vid den efterföljande voteringen röstades motionen ner med siffrorna 120-3  (några avstod även från att rösta vid voteringen).

De som har följt Landsdagarna i media och på nätet har kanske uppmärksammat att det inte förekommit så mycket poliser och polisfordon i rapporteringen. Uppenbarligen ser hotbilden inte ut på samma sätt längre. Under fredagen syntes vare sig polisen eller några polisfordon till, vilket var väldigt skönt. Under lördagen och söndagen har bara några enstaka poliser kunnat synas inne på den gamla flygflotiljen.

Kan det vara så att vänsterextremisterna gett upp hoppet om att kunna "stoppa oss" när den ena efter den andra opinionsundersökning visar på nya framgångar medans vänstern går kräftgång i opinionen. När sedan dessa vänsterextremister döms till fängelse för misshandel av Sverigedemokrater och förbjuds att fortsätta sina utbildningar vid svenska högskolor har tydligen verkligheten även kommit ifatt dessa flummiga vänsteranhängare.

Sydsvenskan har faktiskt skrivit flera relativt bra artiklar.

Aftonbladet och Lena Mellin är dock veckans skitstövel och lögnare.

Kerstin Nilsson är dock inte så långt efter, hon är dock lite skickligare på att dölja sina lögner

"När vi några timmar senare lämnar Ljungbyhed är det mörkt och kallt. Och jag inser att jag, för första gången sedan jag var barn, är mörkrädd."

Jag undrar bara vad som gjorde henne mörkrädd? En sak är i varje fall säker och det är att Kerstin Nilsson uppenbarligen aldrig besökt t.ex. Rosengård. Om hon hade gjort det skulle jag haft förståelse för att hon blivit mörkrädd men inte idag i ett soligt och höstvackert Ljungbyhed.


NYTT REKORD I SIFO

Jimmie Åkesson presenterade siffrorna för SIFO:s senaste undersökning under kvällens middag i Ljungbyhed. 4,7 procent är den högsta siffran någonsin för Sverigedemokraterna i en opinionsundersökning från SIFO.


4,7 procent är den högsta notering Sverigedemokraterna (SD) fått sedan Sifo började redovisa partiets väljarsympatier i september 2006. SD, som detta veckoslut har samlat sitt högsta beslutande organ till landsdagar i Klippan, är i nuläget större än Centerpartiet (4,6) och Kristdemokraterna (4,3).

Enligt Sifo:s opinionschef Toivo Sjörén är Skånedominansen bland Sverigedemokraternas sympatisörer inte lika dominant som tidigare.

– Det har skett en geografisk breddning. Men partiet är svagt i storstäderna och allra svagast i Stockholm.

 

Även väljarkåren har breddats och omfattar även pensionärer. Yngre män är fortfarande den största enskilda gruppen, men partiet har nu lika många kvinnliga sympatisörer som manliga.

Nytillskottet kommer främst från förstagångsväljare eller tidigare soffliggare. De som tidigare röstat kommer främst från Moderaterna eller Socialdemokraterna.

Läs hela artikeln i GP.


Kom då ihåg att undersökningen är gjord innan Landsdagarna. Jag är personligen helt övertygad att den publictet som vi får under denna helg kommer leda till ännu bättre opinionssiffror.

Det som gläder mig mest är att vi enligt undersökningen har lika många kvinnliga sympatisörer som manliga.

Se även inslag i TV4 Nyheterna där jag lyckats medverka i ett inslag.

Länk till 19-Nyheterna


LENA MELLIN, HALVSANNINGARNAS MÄSTAREI en artikel i Aftonbladet anklagar Lena Mellin Jimmie Åkesson för att sprida halvlögner.

När man läser artikeln så framstår dock Lena Mellin som den verkliga lögnhalsen och halvsanningarnas mästare.

Lena Mellin undviker i sin artikel att ta upp bostadsbidraget som som är en stor del av det bidrag som fattigpensionärer och äldre invandrare erhåller. När detta bostadsbidrag inräknas i ekvationen så framstår Lena Mellin som den stora lögnhalsen men att hålla sig till den fulla sanningen har ju aldrig varit Aftonbladets starka sida. Att sedan jämför pensionärernas bruttoersättning med nettoersättningen i äldreförsörjningsstödet är rent skamligt av Lena Melin.

 

När det gäller könsstympning har en lång rad läkare jämställt omskärelse med könsstympning. Med andra ord är det inget påhitt av Jimmie Åkesson som Lena Mellin påstår i sin artikel. Ännu en halvlögn från Lena Mellin.
Sedan undrar jag hur många som känner igen sig i bilden av max fyra veckors väntetid på en starroperation men det är bara en i raden av halvlögner från Lena Mellin och Aftonbladet.

 Samvete måste vara på en bottennivå hos Lena Mellin. Fy skäms.

 

 


MEDIAS BRISTFÄLLIGA RAPPORTERING OM SVERIGEDEMOKRATERNA.

Aftonbladet hade ingen journalist närvarande när Sverigedemokraterna inledde sina Landsdagar i Ljungbyhed. I och för sig är väl ingen förvånad över att Sveriges största socialdemokratiska tidning fortfarande försöker tiga ihjäl oss Sverigedemokrater.

Men när det gick upp för Aftonbladet att alla andra i media var närvarande i Ljungbyhed blev det annat ljud i skällan. Denna insikt kom inte Aftonbladet till förrän de kunde läsa artiklar på nätet från Expressen, Dagens Nyheter, SvD, Sydsvenskan, Sveriges Radio, SydNytt, Tv4 o.s.v. Så sent som under eftermiddagen ringde man upp Sverigedemokraternas pressekretariat och anmälde journalister för ackreditering som snarast skulle anlända till Ljungbyhed.

 

Nu missade givetvis Aftonbladets journalister höjdpunkten under fredagen som var Jimmie Åkessons utmärkta tal till ombuden. Efter att ha talat med många ombud på Landsdagarna så framstår Jimmie Åkessons tal som en milstolpe för oss Sverigedemokrater. Nu är det slut på att känna sig som en underdog och något som ”katten släpat in”. Nu är det vi som skall hålla i taktpinnen och sätta agendan även i andrafrågor än invandringspolitiken.

 

När jag läser de artiklar som producerats av de välbetalda journalister från Sveriges mest framstående mediabolag blir jag dock mycket beklämd över hur det sköter sitt jobb. Utan tvivel är det den politiska korrektheten som styr deras rapportering. Jimmie Åkessons mycket tuffa angrepp på Kristdemokraternas partiledare Göran Hägglund borde självklart fått ett relativt stort utrymme i media men så är inte fallet. Detta tystas mer eller mindre ner totalt av dessa journalister. Givetvis görs detta av politiska skäl då Kristdemokraterna i många av de senaste opinionsundersökningarna hamnat under 4-procentspärren till riksdagen och ytterligare negativ kritik skulle självklart skada Göran Hägglund och Kristdemokraterna.

 

Som jag skrev i mitt förra blogginlägg finns hela Jimmie Åkessons tal i textform på www.sverigedemokraterna.se

Men här kommer några av mig utvalda delar ur Jimmie Åkessons tal som handlar om Kristdemokraterna och Göran Hägglund. Jag hade gärna sett att hela svenska folket hade fått ta del av denna del av talet via vår statliga public service kanal SVT.
I samma artikel skriver Hägglund:


”Jag brukar ofta hänvisa till vad som diskuteras vid köksborden. Där talar man om skolan, om hushållskassan, om de gamla föräldrarna, om hur det går på jobbet, när man skall få tid för varandra och om hur man skall pussla ihop nästa helg.”

Ja det gör de, Göran Hägglund.

- Men till skillnad från dig så pratar de också om grannflickan som blivit sexuellt trakasserad av det lokala invandrargänget i skolan och kallad för hora bara för att hon är blond och svensk.

- Man frågar sig hur det kan vara möjligt att en nyanländ äldre invandrare som aldrig gjort ett handtag i Sverige och inte betalat en krona i skatt kan få lika hög ekonomisk ersättning som ens egna, gamla föräldrar.

- Varför svensk sjukvård, som inte kan erbjuda mormor en enkel starroperation, helt plötsligt skall bli tvungen att lägga resurser på abortturism och på att könsstympa fullt friska pojkar och om hur det skall gå med jobbet när arbetsgivaren, tack vare den borgerliga regeringens så kallade instegsjobb, nu kan välja att anställa en invandrare istället för bara 25 % av kostnaden.

- Man pratar också om hur sjukt det är att våldsverkaren, som förra året rånade och misshandlade sonen i familjen, kunde få komma ut ur fängelset efter bara någon månad. Eller han kanske inte ens dömdes till fängelse, han fick kanske kratta löv på skolgården..?

Sånt här pratar dock inte Göran Hägglund om. Då skulle han nämligen riskera att på allvar reta upp någon utanför Dramaten eller Aftonbladets kulturredaktion och det vill han förstås inte. Avsikten har aldrig varit att på allvar förändra något eller att komma med några konkreta förslag. Syftet är bara att få uppmärksamhet och till varje pris rädda sig över fyraprocentsspärren i valet. Ungefär som när man under förra mandatperioden lovade att sänka bensinskatten och avskaffa fastighetsskatten… Vad blev det av dessa löften, Göran Hägglund, självutnämnd beskyddare av verklighetens folk..? Vad hände med bensinskatten?

KD sviker
Nej, partivänner. Göran Hägglund, bryr sig inte om den vanlige svensken. Han låtsas bara göra det för att hans välavlönade spinndoktorer har berättat för honom att det annars finns en risk för att dessa människor kommer upptäcka att det numera finns ett nytt, fräscht, modigt och sant värdekonservativt parti, som inte tänker sälja ut sin själ för den tveksamma ynnesten att få bli liberal knähund åt Reinfeldts nya så kallade arbetarparti.

Jag är dock övertygad om att de vanliga människor som Hägglund nu ännu en gång försöker dupera besitter alldeles för mycket sunt förnuft för att låta sig luras av locktonerna från den glade bondfångaren från Bankeryd.

Ett parti som gång på gång svikit sina löften, som i decennier följt det minsta motståndet lag och som inte ens vågade stå på sig i en så viktig fråga som erkännandet av folkmordet på de kristna armenierna – ett sånt parti förtjänar inget förtroende.

Senast Göran Hägglund fick så mycket uppmärksamhet som han får just nu, var när han i Almedalen förra året attackerade oss och sa sig vara beredd att möta mig i debatt. När vi strax därefter – väldigt strax – kontaktade Kristdemokraterna för att bestämma tid och plats för denna debatt, så sa man att man inte hade tid just då, men att man skulle återkomma efter semestern.

Jag vet inte så mycket om semestervillkoren för våra statsråd, men Göran Hägglunds semester är tydligen lång, för vi har fortfarande inte hört ett ljud från honom, trots att det gått nästan ett och ett halvt år…

 

Jag önskar att alla mina läsare på bloggen hade haft möjligheten att lyssna till detta mycket inspirerande tal av Jimmie som verkligen var ett svar på tal på Göran Hägglunds tal i Almedalen 2008. Läs mitt blogginlägg från 2008.


Jimmie tog verkligen revansch i och med detta tal. Kom ihåg att 2011 kommer Jimmie Åkesson med allra största sannolikhet bestiga scenen i Almedalen som partiledare för ett nytt riksdagsparti. Det ser jag fram emot!

 

 


KANONTAL AV JIMMIE ÅKESSON VID LANDSDAGARNA


Jimmie Åkesson på Landsdagarna.                  Foto Thoralf Alfsson

Jimmie Åkesson omvaldes enhälligt till partiordförande vid Landsdagarna i Skåne.

Hans efterföljande tal var utan tvekan hans bästa tal någonsin där han presenterade det tredje alternativet som Jimmie kallade ”Trygghetslinjen”.


Jimmie Åkesson öppnade för samarbete med alla partier i riksdagen om vi skulle bli vågmästare i riksdagen. Om så inte skulle bli fallet kommer Sverigedemokraterna gå i total opposition.


Jimmie Åkesson ägnade också tid till ett mycket hårt angrepp på Kristdemokraterna och deras partiledare Göran Hägglund. Mycket hörvärt!

 

Jag rekommenderar alla att lyssna på detta lysande tal när det kommer på nätet. Jag kommer att länka till detta så fort det finns på nätet.

Jimmie Åkesson tal finns på www.sverigedemokraterna.se


Jag återkommer med mer kommentarer till talet senare.

Dagens Nyheter
Expressen
SvD
Sydsvenskan
TV4
Politikerbloggen
SverigesRadio
STORT MEDIAINTRESSE

Det närmaste dagarna kommer Sverigedemokraterna få stort utrymme i media när vi har våra Landsdagar.

Jag kommer givetvis skriva om mina egna intryck av dessa Landsdagar på min blogg.

4 av 10 vill ha samarbeta med Sverigedemokraterna. Barometern

SD satsar 19 miljoner på Valet. Expressen

SD:s valbudget större än KD, V och MP. SvD

KATRINEHOLM ETT SKRÄCKEXEMPEL

Katrineholms kommunalråd Göran Dahlström har i ett brev till Migrationsverket uttryckt att han vill omförhandla mottagandet av ”flyktingar”.

Jag förstår egentligen inte varför denne sosse gnäller! Vad är det han klagar på? Han har ju fått sitt mångkulturella Katrineholm med mängder av invandrare som skall trygga framtiden och välfärden i hans sossestyrda kommun. Allt borde ju vara frid och fröjd utan att någon gnäller.

Nu är Göran Dahlström uppenbarligen rädd att hans egen politik kan få konsekvenser.

I kommunen finns inte mindre än 600 somalier enligt Göran Dahlström och en stor del av dessa är analfabeter. Nu väntar man in ytterligare 100 barn från Somalia som är analfabeter. 

Jag trodde detta var ett önskescenario för Mona Sahlins socialdemokrater. Mångkulturellt så det förslår! Varför klagar kommunalrådet Göran Dahlström?

(Pappersupplagan och nättidningen av Dagens Samhälle har tyvärr inte samma artikel. I pappersupplagan finns flera anmärkningsvärda stycken som inte existerar på nätet, tyvärr.)

Jag citerar följande från pappersupplagan.


”Du har sagt att situationen kan gynna Sverigedemokraterna?

-Vi lyckades hålla dem borta förra valet. Men nu riskerar vi att hamna i ett läge där det inte blir bra för infödda svenskar, om de ser att deras barn inte får det stöd de behöver i skolan och så börjar de undra vart pengarna tar vägen … Jag bor ju här själv och hör hur folk reagerar. Det är inte bra för någon.


Som ni ser vågar han inte riktigt fullfölja sina tankegångar om ”vart pengarna tar vägen” …….

Skulle han fullföljt detta resonemang hade han givetvis låtit som en Sverigedemokrat och det går ju inte för sig.


”Vi säger vad du tänker”
så låter en slogan från Sverigedemokraterna och det gäller uppenbarligen även för Göran Dahström.


Göran Dahlström har makten och majoriteten i Katrineholm och kan säga upp avtalet med Migrationsverket om den politiska viljan finns men det vågar uppenbarligen inte Göran Dahlström. Han går istället ut och gnäller och hoppas att Migrationsverket skall lösa hans och kommunens problem.


YNKLIGT!!!

 


BAKSMÄLLA FÖR POLISEN I KALMAR LÄN

Hälften av länets polisstationer kommer att läggas ner om operativa chefen Ulf Eriksson får som han vill. Anledningen är att lokalkostnaderna är för stora i en jämförelse med landet i övrigt. I Kalmar län tar lokalkostnaderna 13 procent av budgeten medan snittet för övriga landet är 10 procent.

Givetvis är det då de små polisstationerna som Hultsfred, Högsby, Gamleby, Mönsterås, Färjestaden, Mörbylånga och Torsås som får stryka på foten. Varför har då plötsligt lokalkostnaderna stigit så mycket?


Var och en som har sett det nya polishuset i Kalmar med sina fina exotiska träpaneler  på fasaden förstår nog säkert att lokalkostnaderna stigit dramatiskt för polismyndigheten i Kalmar län. Konstverket och torget utanför polishuset som kostade närmare 4 miljoner kronor gör ju inte saken bättre. Läs tidigare inlägg.Nya polishuset i Kalmar.                           Foto Thoralf Alfsson


Nu har tydligen en baksmälla drabbat polismyndigheten när kostnaderna för det nya polishuset skall inrymmas i budgeten. Som vanligt är det glesbygden och de små kommunerna som får stryka på foten och mister sina lokala polisstationer. Ulf Eriksson menar att man nu får mer resurser för fler poliser som kan synas utåt. Det är ju sant att nu kan ingen sitta och fika på stationen men risken är väl uppenbar att det blir större fikarum på de återstående stationerna och att nya kontorsutrymmen måste skapas för alla poliser som blir utan skrivbord vid de nedlagda polisstationerna. Därmed ökar nog risken för betydligt längre utryckningstider den gången något händer.

Högsby kommun har placerat sig högt i varje trygghetsundersökning som mycket otrygg på en rad områden. När nu polisen planerar att ta bort polisstationen kommer definitivt inte situationen bli bättre bland den otrygga befolkningen i Högsby.


I Högsby bygger kommunen istället nya lokaler till Migrationsverket, vilket tydligen de lokala politikerna tycker är viktigare än kommunens innevånares trygghet. Högsby kommun borde istället erbjuda polisen billigare lokaler så att polisen finns kvar i Högsby. Det skulle säkert kommunens innevånare uppskatta betydligt mycket mer än att man använder kommunala skattemedel till lokaler för Migrationsverket.

 

MEN det mest effektiva sätten att få ner brottsstatistiken är ju att stänga polisstationerna!

Inga polisstationer = Inga anmälda brott.


Läs och lysnna på inslag i Radio Kalmar

Barometern
Östran


KRITIKER INTE VÄLKOMNA TILL KALMAR KOMMUNS MÖTEN

I Kalmar har vänstermajoriteten stora planer för Kalmars ”Rosengård”, Norrliden. Ett projekt som kallas Norrliden strand har tagits fram och planerna har presenterats för de boende i de berörda områdena. Vid det möte som hölls den 9 september var protesterna mer än högljudda av de boende i de omkringliggande områdena som nu skall integreras i Norrliden för att skapa ett mer ”attraktivt” Norrliden. Norrliden är utan tvekan den mest problematiska stadsdelen i Kalmar, med precis samma problem som andra invandrartäta områden i andra städer. Adresserna Två  Bröders väg, Två Systrars väg och Smålands Lejons väg förekommer flitigt i domarna vid Kalmar Tingsrätt och är alla adresser i Norrliden, ett faktum som sällan tas upp i media.

Andelen invandrare ökar ständigt i denna stadsdel. Så fort en lägenhet blir ledig i detta område så lägger invandrarservice i många fall beslag på lägenheten och placerar nya asylsökande med PUT i dessa lägenheter. Idag kommer dessa i huvudsak från Afghanistan, Somalia och Irak vilket gör Norrliden än mindre attraktivt år från år för etniska svenskar.

Det är med denna bakgrund man skall se de högljudda protester vid kommunens informationsmöte den 9 september.  Projektets syfte bygger på att jobba bort segregeringen där Norrlidsvägen delar området i två delar enligt ansvariga på kommunen.

Barometern beskrev mötet den 9 september på följande sätt.

 ”Tre timmars råskäll. Ett totalangrepp på alla fronter. Mötet om Norrliden strand spårade ur totalt på onsdagskvällen.”

 En av de närvarande beskrev mötet som hölls av kommunens planeringschef Björn Strimfors med följande ord.

 ”Mötet var dåligt förberett och dåligt utannonserat. Dessutom är många av idéerna tagna ur det blå och mer vackra ord än realistiska.”  

 

Läs artikeln i Barometern.

 

Nu bjuder kommunen och Björn Strimfors in till ett nytt möte men då är inte allmänheten välkommen. Nu är det bara föreningar och organisationer i området som är inbjudna och max två representanter för varje grupp är välkomna.

Den som har sett förslaget på Norrliden strand förstår säkert att de boende i områdena reagerar. Grönområden, skogspartier, motionsspår, fotbollsplaner och strandängar kommer att bebyggas på ett eller annat sätt. I rena villaområden kommer hyreshus byggas och syftet är givetvis att bryta segregeringen, som det så vackert heter.

 

Hur har då kommunens företrädare tänkt sig att denna segregering skall brytas?

För det första är det ju intressant att Kalmar kommun pekar ut och erkänner Norrliden som ett segregerat område.

Nu finns ju bara två alternativ för hur en segregering kan brytas, antingen skall etniska svenskar flytta in i Norrliden eller så skall invandrare flytta ut i de omkringliggande villaområdena. Den som studerar detta förslag begriper omgående att det inte handlar om att få svenskar att flytta in till Norrliden utan tvärtom. Jag förstår att dessa villaägare inte vill ha flerbostadshus på sina grönområden som kommer att befolkas med muslimer från Afghanistan, Somalia, Palestina och Irak. Nu är det inte så många av de som protesterar som vågar säga att detta är orsaken till deras protester utan man har en rad andra ursäkter men hur många tvivlar på att mina slutsatser är felaktiga.

Vem vill ha kvinnor i Burka och Niqab och män i skägg och pyjamas in på knuten?

Jag tror att de flesta som bor i de omkringliggande områdena föredrar att kommunen inte gör några förändringar alls. Möjligen skulle de applådera en inhängning av Norrliden.

När mötet hölls den 9 september hade jag inte möjlighet att närvara men den 21 oktober skall jag besöka detta möte om jag nu blir insläppt av kommunens ”vakter” som skall kontrollera att inte någon förening eller organisation skickar mer än två företrädare.

Sverigedemokraterna lär dock med stor sannolikhet inte få någon inbjudan.


KRISTDEMOKRATEN PETER ALHTIN

I en intervju i SvD liknar advokaten och före detta riksdagsmannen Peter Althin sina medmänniskor vid ”maskar ur marken” när han försvarar sin klient Mehdi Ghezali. Givetvis är det de personer som uttryckt negativa omdömen om Mehdi Ghezali som Peter Althin åsyftar.

Jag finner det mycket anmärkningsvärt att en ledamot i kristdemokraternas partistyrelse och som verkligen borde ha alla människors lika värde som en ledstjärna ändå uttrycker sig på detta föraktfulla sätt om de människor som inte delar hans naiva syn på Mehdi Ghezali.


”När man kallar någon för terrorist och spion som är svensk medborgare med ett utländskt namn, då kommer det som maskar ur marken en massa främlingsfientliga medborgare med synpunkter. Men tänk om det är helt galet, säger Peter Althin.”

Artikel i SvD.


Jag rekommenderar Peter Althin att läsa vad som skrivs om Mehdi Ghezali på Wikipedia! Då borde väl även denne välutbildade politiske korrekte kristdemokrat ana ”ugglor i mossen” och vara lite försiktigare i sina tvärsäkra uttalanden.

 

Kurt Lundgren skrev redan i april 2005 följande om Mehdi Ghezali.

”Mehdi Ghezali från Örebro är en yngling som alltid tycks befinna sig på fel plats, i fel sällskap, vid fel tidpunkt.”


Tänk så rätt Kurt Lundgren hade. I sitt inlägg tar han upp flera frågeställningar som är en mer aktuella idag. Kurt skulle säkert inte vara nådig i sina kommentarer angående Peter Althin. Läs hela inlägget på Östra Ölands fria horisont.


11 DAGAR TILLRÄCKLIGT

11 dagar som president räckte för att Norska Nobelkommittén skulle anse att Barack Obama hade "hafva gjort menskligheten den största nytta". 
Man kan ju undra om den norska nobelkommittén även tror på Stålmannen. Han skulle kanske varit en lämpligare pristagare i så fall.

 

Anledningen till att jag skriver att 11 dagar räckte beror på att kandidaterna till fredspriset skall vara nominerade senast den 1 februari och Barack Obama tillträde som president den 20 januari.

"The Committee bases its assessment on nominations that must be postmarked no later than 1 February each year. Nominations postmarked and received after this date are included in the following year's discussions. In recent years, the Committee has received close to 200 different nominations for the Nobel Peace Prize. The number of nominating letters is much higher, as many are for the same candidates."Vad uträttade Barack Obama under dessa "fantastiska" dagar i januari? Antagligen är det bara norska nobelkommittén som känner till detta.

Respekten för detta fredspris har fått sig en rejäl törn i sidan. Det känns nästan som Barack Obama upplever det som pinsamt att ha tilldelats detta pris och jag förstår honom.
Att det sedan är fem politiker i den norska nobelkommittén som utser fredspristagaren är väl ingen överraskning. Frågan är hur mycket politiskt hyckleri som styr valet av fredspristagare.

För mig är det en fullständig omöjlighet att utse Barack Obama till fredspristagare om man läser reglerna som skall styra.

"hafva gjort menskligheten den största nytta"

Möjligen anser den norska nobelkommittén att Barack Obama "gjort mänskligheten den största nyttan" genom att vinna det amerikanska presidentvalet och förpassa George W Bush ut ur Vita huset. Vem vet?


CENTERPARTISTER SKOJAR MED SVENSKA FOLKET

Hur manga tror att alliansen kommer att stodja centerpartisternas motion om forbud mot burka? Ett slag i luften och inget annat. Vi kommer tyvarr att fa se ett antal utspel av den har kalibern av riksdagspartierna.

Patetiskt ar bara fornamnet pa dessa utspel!

Dessa centerpartister skojar inte bara med islam utan med hela svenska folket. De ar mycket val medvetna om att denna motion ar omojlig i pk-sverige. Men den ingar val i alliansens valstrategi infor valet 2010.

Men vi inom SD borde satta storre press pa de etablerade politikerna nar det galler fragan om burka och nikab. Vi i Kalmar kommer att gora det i en motion.
BISARRT


Kommentar överflödig.


SAHLINS FÖRBANNELSEMona Sahlins återkommande mantra om att

”Vi socialdemokrater kommer aldrig, aldrig någonsin, aldrig någonstans, aldrig någon gång att göra oss beroende av Sverigedemokraterna. Aldrig!”

Detta återkommande mantra bevisar bara hur inkompetent Mona Sahlin är som partiledare för Socialdemokraterna. Hon har inte förstått att detta löfte kommer att göra det politiska arbetet på lokal nivå för många socialdemokrater mer eller mindre omöjligt att bedriva  sin egen politik om Sverigedemokraterna stödjer denna politik.

Ett mycket slående exempel är på väg att segla upp i Trelleborg där både Sverigedemokraterna och Socialdemokraterna överklagat samma beslut. Om överklagan går igenom kan Sverigedemokraterna med stöd av Socialdemokraterna förhindra ett beslut om att införa avgifter i gymnasieskolan.

Sydsvenskan har uppmärksammat detta och skriver om detta idag på ledarsidan i Sydsvenskan. Jag tycker synd om de bakbundna socialdemokraterna  i Trelleborg- Skall man göra som i Karlskrona och stödja Alliansen när man riskerar att få stöd för sin egen ploitik.

Hur skall Mona Sahlin bestraffa dessa socialdemokrater om de tar stöd av Sverigedemokraterna för att sätta alliansen på plats?


SD-REKORD STÖRRE ÄN KD, C OCH V

I den senaste opinionsundersökningen från Sentio får Sverigedemokraterna 5,9 procent av väljarstödet. Det är den största stödet någonsin i en opinionsundersökning.

Det skulle innebära att Sverigedemokraterna skulle få 22 mandat i Sveriges riksdag.

Partierna erhåller följande resultat i septembermätningen från Sentio Research:

Sverigedemokraterna 5,9% (+0,9)
Centerpartiet 5,5% (-0,3)
Folkpartiet 6,0% (-0,7)
Moderaterna 28,9% (1,1)
Kristdemokraterna 3,7% (-1,1)
Socialdemokraterna 34,0% (1,9)
Vänsterpartiet 5,4% (-1,6)
Miljöpartiet 8,4% (0,3)
Övriga 2,4% (-0,5)

Finns ännu inte i media men du kan läsa mer på http://www.sverigedemokraterna.se/

Varför finns inte detta i media? Jag väntar på rubrikerna.


SVERIGEDEMOKRATERNA OCH SVENSKHETEN

Lyssna på Bengt Westerberg, Mats Winborg, Anna-Lena Lodenius och Pontus Mattson diskutera Sverigedemokraterna.

Mats Winborg rablar lögner och floskler i en strid ström. Anna-Lena Lodenius är inte mycket sämre.

Bengt Westerberg blir man inte heller besviken på, som exempel kan nämnas att han pratar om bruna rötter och att Sverigedemokrater skulle vara ett "gäng små Hitler".

Det är intressant att höra hur dessa personer tar upp det ena exemplet efter det andra och uppenbarligen tänker sig de att dessa exempel skall vara negativa.

Den enda som är ganska korrekt är faktiskt Pontus Mattson. Han ser snarare lite besvärad ut vid flera tillfällen.

Missa inte Mona Sahlins kommentar till programmet. Notera det abrupta slutet på intervjun av Mona Sahlin.


RSS 2.0