ABDIRISAK WABERI I STUDIO ETTAbdirisak Waberi intervjuas idag i Studio Ett. Under den korta intervjun få han uppenbara problem med att svara på programledarnas frågor. Frågor som inte är speciellt svåra, utan borde vara självklara för en person som tror på alla människors lika värde och jämställdhet mellan könen. För moderaten och islamisten Abdirisak Waberi blir det inte så lätt. Han vägrar till och med att svara på någon fråga.

Synd att det inte kom någon fråga om sharialagar. Skulle varit intressant att höra svaret.

Denne person har Fredrik Reinfeldt tagit med i riksdagen och i de nya moderaterna. Med det stenåldersperspektiv som gäller för Abdirisak Waberi måste man ställa sig frågan vad de "nya moderaterna" i praktiken innebär.

Läs artikel och lyssna på intervjun.

LINKÖPINGS SLOTT

Igår var jag inbjuden till en arbetslunch hos landshövding Elisabeth Nilsson på Linköpings slott tillsammans med övriga riksdagsmän/kvinnor.

Ett bra tillfälle att informera sig om Östergötland och att träffa de riksdagsmän som jag kommer att dela bänk med i riksdagen.

De som var på plats bemötte mig trevligt även om några titta lite extra mycket. Läs artikel Corren.

Corren har tydligen läst min blogg och citerar uppenbarligen det värsta de kunnat hitta. Underligt att Barometern inte berättade att jag varit utsatt för fönsterkrossning vid tre tillfällen också. Läs artikel Corren.


HAR INTE REINFELDT/SAHLIN FÖRSTÅTT NÅGONTING?

Fredrik Reinfeldt pratar med Maria Wetterstrand och Peter Eriksson, sedan ringer han Mona Sahlin och pratar. Allt tycks gå ut på att utestänga Sverigedemokraterna från inflyttande om man skall tro Fredrik Reinfeldt. Givetvis är han i sin fulla rätt att bilda dessa majoriteter för att ”stoppa” Sverigedemokraterna men samtidigt är det ett bevis på att Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin inte förstått varför 340 000 väljare röstat på SD.

Dessutom får jag intrycket av att asyl och invandringsfrågor är det absolut viktigaste för Fredrik Reinfeldt, inte jobblinjen!

Om Fredrik Reinfeldt vägrar att begrunda varför 340 000 väljare valde att lägga sin röst på SD i valet och istället fortsätta med sin fullständigt ansvarslösa invandringspolitik kommer SD att växa i nästa val. Jag är övertygad om att dessa 340 000 röster kommer att värva väldigt många nya röster till SD, bland annat från M och S.

Jag är helt övertygad om att dagens utveckling kommer att fortsätta så längs som inte Fredrik Reinfeldt tar intryck av SD:s politik och förslag.

Jag roade mig med att sammanställa valet till kommunfullmäktige i Kalmar på ett annat sätt. I Kalmar fick vi tyvärr inga nya mandat, trots en rejäl ökning av antalet röster. Här kommer ett diagram på det procentuella ökningen av antalet röster mellan valen 2006 och 2010 för alla partier.Utvecklingen är ju glasklar och den borde Fredrik Reinfeldt ta lärdom av för den gäller med stor säkerhet i hela landet. Det enda sättet som Fredrik Reinfeldt kan bryta denna utveckling är genom att anamma vår politik.


MÄRKLIG TIMING

Ikväll har det varit kommunfullmäktige i Kalmar, inget att bli upphetsad över. Det jag däremot tänkte på innan kvällens möte var om någon skulle gratulera mig till riksdagsplatsen. Det dröjde till fikapausen innan någon gratulerade. Några moderater, en centerpartist, en folkpartist och en kristdemokrat men ingen från det röd-gröna blocket. I och för sig inget förvånande men ändå en ganska talande bild över hur verkligheten ser ut.

Kineserna kommer! Hur många såg den igår på TV? Visst är det märkligt att den sänds en vecka efter valet och inte en vecka innan valet. Hur många tror att detta var en tillfällighet och inte planerat?

Den 10 februari gjorde jag en anmälan om förtal hos polisen i Kalmar. Det gällde en nidbild av mig som publicerats på socialdemokraternas bloggportal S-info. I juni hörde jag av mig till polisen för att höra hur det gick med min anmälan men jag fick svaret att det var semester och att de väntade på att åklagaren skulle ta tag i anmälan. I förra veckan fick jag en kallelse till målsägarförhör idag. Visst är det märkligt att denna anmälan gömts undan i en byrålåda fram till efter valet. Kan det bero på att en socialdemokrat är den tilltalade.

Är ovanstående timing en tillfällighet eller är våra myndigheter så politiskt korrekta?


MAGPLASK AV JAN NORDWALL

Idag medverkade Mattias Karlsson i P1-morgon i en debatt med Jan Nordwall från Sveriges Hembygdsförbund. Jag blir mörkrädd när jag hör hur Jan Nordwall resonerar angående svensk kultur.

Normalt sett brukar ansvariga personer vara glada över utökade anslag för sin verksamhet men det gäller inte oikofoben Jan Nordwall. Det är näst intill tragiskt att höra honom "kämpa" för att nedvärdera vår svenska kultur.

Det svenska "sjukdomstillståndet" kan knappast exemplifieras på ett "bättre" sätt än vad denne Jan Nordwall lyckas med. Kan han överhuvudtaget sitta kvar på sin post efter denna debatt med Mattias Karlsson.

Jan Nordwall hade verkligen tur att gong-gongen klämtade, Mattias hade definitivt honom på gaffeln när programledaren avbröt för nyheterna.

Bra jobbat Mattias! 

Gå in och lyssna!

AFTONBLADET HÄNGER UT ANDERS LEANDER

Så fort denna brottsprovokation utförts av Aftonbladet ringde Anders till mig i Stockholm och berättade vad som hänt. Jag meddelade detta till alla närvarande SD-politiker omgående under onsdagskvällen så att det kunde gå ut varningar om dessa ytterst oseriösa journalister från Aftonbladet till alla Sverigedemokrater, dessutom fick även PI tips om det inträffade.

Aftonbladet har försökt med detta på minst en ytterligare Sverigedemokrat i länet.

Anders Leander tog redan kontakt med polisen under torsdagen för att anmäla detta men man ville att han skulle avvakta med anmälan till att Aftonbladet publicerade sitt ”scoop”. Då skulle det finnas flera åtalspunkter enligt polisen. Anmälan är nu gjord till polisen.

Sedan vill jag passa på att nämna några detaljer som Aftonbladet utelämnar. Dagen efter att Aftonbladet ringt och kommit med sitt erbjudande ville de bjuda Anders till ett hotell i Kalmar men Anders tackade nej till detta möte då han inte var intresserad av deras erbjudande. Därför åkte detta team hem till Anders Leander istället för att försöka få sitt ”scoop”.

Anders Leander är sjökapten och jag tror att han är ganska välbetald i förhållande till många andra och därför tror jag att han inte var så lätt att ”muta”. Däremot var han säkert intresserad av möjligheten med fler jobb till sin hemkommun.

Sedan glömmer givetvis Aftonbladet bort att nämna att Anders Leanders sambo kommer från Ukraina. En liten detalj som Aftonbladet döljer väl.

Aftonbladet har med denna brottsprovokation visat sitt rätta jag och det får förhoppningsvis konsekvenser för tidningen. En anmälan till pressombudsmannen bör dessutom också göras av Anders Leander.

Aftonbladet behöver dessutom inte ringa mig för en intervju i framtiden, den möjligheten har de nämligen förlorat genom sitt agerande mot Anders Leander och deras agerande senaste veckan.

Dessutom är Jan Helins försvar till varför han bor i ett svenskt homogent bostadsområde i Bromma rena självmålet av Aftonsbladets ansvarige utgivare Jan Helin. Läs hans svar.

"Hej Leif. Jag bor i ett villaområde som är lika homogent som de enklaver du beskriver. Vi hålls ihop av att vi jobbar mycket, lägger sjuka pengar på bilar och resor, har fina trädgårdar som vi inte hinner sköta och kan varenda avsnitt av Solsidan. Det är vanligt i hela världen att människor som är lika vill bo nära varandra. Och ofta är det saker som jobb och intressen som gör att man gillar varandra. En del gillar bara de som är av samma etnicitet som en själv. Jag är inte så upprörd över det. Jag är upprörd över de som menar att just deras svenskhet måste gälla för alla. Så menar till exempel Sverigedemokraterna. Därför gillar jag olika."

Jan Helin.

Det är tack vare denna sjuka journalistik som Jan Helin "lägger sjuka pengar på bilar och resor". Sätt stopp för detta genom att bojkotta tidningen.

O.B.S.

Missa inte TV-programmet om Fanerdun (Kinaprojektet) i Kalmar, klockan 20:00. Visst är det märkligt att detta program visas en vecka efter valet. När vi sett det kanske vi förstår varför!

FRÅN 26 TILL 73 MANDAT I SMÅLAND

Först idag känner jag att jag börjat komma tillbaka till mitt normala jag. Det har varit alldeles för mycket de senaste dagarna, stundtals har det bara ”snurrat runt” däruppe. Imorgon har vi kommunfullmäktige och jag har aldrig varit så dåligt förberedd tidigare men jag hoppas att jag är förlåten.

Har idag tittat runt lite på Valmyndigheten och kommunvalen i Småland. Det finns bara ett ord för detta! Helt fantastiskt! Vi har gått från 26 mandat totalt till hela 73 mandat i Smålands kommuner (valnattsresultat). Vi saknas nu endast i en enda kommun, Mullsjö. En ökning med hela 180 procent räknat på antal mandat. Nog finns det hopp inför framtiden trots all smutskastning i media.

Jönköpings län har gjort ett helt fantastiskt arbete. De 7 mandaten från 2006 har blivit hela 33 mandat. Grattis till alla Sverigedemokrater i Jönköpings län som arbetat hårt för detta.

I Kalmar län ser det ut som att vi går från 11 mandat till 22 mandat. Vi har även också tagit mandat i samtliga 12 kommuner.

För min egen del är ändå Kalmar en liten besvikelse! Trots att vi ökar med nästan 60 procents röster erhåller vi inga nya mandat. Valsystemets svagheter visar sig även här då vi Sverigedemokrater har fått 1872 röster i kommunvalet och får därmed 2 mandat. Ställer man detta i jämförelse med Vänsterpartiet som fått 1852 röster men erhåller 3 mandat så framgår det med all tydlighet hur illa systemet kan slå. Detta beror på att Kalmar är delat i två valkretsar. Samma förhållande gäller även för SD i Växjö. Vi ligger snubblande nära nya mandat i båda valkretsarna i Kalmar. Det innebär i och för sig att med bara en liten ökning i nästa val 2014 så får vi minst fyra mandat i kommunen. Det kommer bli den minsta målsättningen inför valet 2014.


NY PK-TOMTE

Hemma från Stockholm och en minst sagt omtumlande vecka. Dagarna i Stockholm har mest gått åt till information om riksdagen. Idag hade vi bland annat en två timmars information från sakkunniga. Det är en väldigt massa praktiska saker som skall fungera. Vi kommer att få lägga väldigt mycket tid åt att bygga upp vår verksamhet. Om jag förstår det hela nu med tanke på årets valresultat kommer Sverigedemokraterna även bli en relativt stor arbetsgivare. Allt detta kommer ta mycket tid från det politiska. Alla våra sympatisörer måste ha en förståelse för att vi är helt nollställda när det gäller riksdagsarbete i denna stund, en organisation som skall innehålla många tjänstemän men där vi idag står på noll.

Det tråkiga är att vi Sverigedemokrater också får väldigt mycket säkerhetsinformation och individuella säkerhetssamtal. Frågan är om man gett sig in på något som man om man vore klok skulle undvika.

Ännu en Sverigedemokrat har enligt PI utsatts för ett allvarligt överfall. Till viss del har givetvis media ett ansvar för dessa brott! Undrar om journalister begriper detta eller om de bara tycker att de är duktiga och ser det som ett bra ”betyg” på sina smutskastningsartiklar varje gång en Sverigedemokrat utsätts för våld?

I Kalmar vill Martin Nilsson ”dra sitt strå till stacken” och manar till upprop mot rasismen genom en artikel i Östran. Sedan pekar han ut Sverigedemokraterna som rasister med följande ord.

”Det är mitt sätt att ge SD-sympatisörerna en ordentlig spark på pungen, säger han.”

Ännu en politiskt korrekt ”pk-tomte” som gått på Expressens och Aftonbladets journalistik. Att Martin Nilsson skulle ha läst Sverigedemokraternas partiprogram ser jag som uteslutet. Mig veterligen har han heller aldrig pratat med någon inom SD i Kalmar. Om han läst några dokument från SD eller pratat med mig hade han förhoppningsvis aldrig startad denna manifestation riktad just mot SD. Tyvärr säger det dock mer om Martin Nilssons hat mot oss Sverigedemokrater. Undrar om Martin Nilsson numera har ”noterats” av SÄPO.


VILKEN ANNAN YRKESKÅR KAN LJUGA OSTRAFFAT?

Har idag bläddrat i Expressen och Aftonbladet och det är utan tvekan rekord i lögner och trams om SD. Man blir helt förstummad över att dessa skribenter kan kalla sig journalister. Hade de jobbat med ett annat yrke och ljugit på samma sätt, hade de fått sparken på stående fot av sin arbetsgivare. Det säger egentligen allt om det ansvar som media tar för sina journalister.

Klockan 11:00 är det rundvandring i riksdagshuset.

MEDIADREVET ÄNNU VÄRRE EFTER VALET

Jag var nog väldigt naiv när jag trodde att det skulle lugna ner sig efter valet. Nu visar det sig att mediadrevet bara accelererar och angreppen bara blir värre och värre. En sak är i varje fall fullständigt klarlagd och det är att stora delar av det svenska folket vet inte ett dugg vad Sverigedemokraterna står för i sin politik. Detta har jag fått bekräftat under valrörelsen när vi stått på stan och fått många frågor. Då inser man hur mycket jobb vi har att göra för att nå ut med våra åsikter och övertyga väljarna att det är vi som kan berätta om vår politik, inte Aftonbladet och Expressen som de flesta väljare tycks tro.

Ikväll var egentligen första gången jag tittat lite på nyheterna på nästan en vecka, risken för högt blodtryck har varit för stor. Är även mycket sparsam med att kolla tidningar på nätet.

Det var dock skönt att höra Ian Wachtmeister i Aktuellt, där han så kraftfullt försvarade Jimmie Åkesson. Jag är övertygad om att många tog intryck av Ians ord och giftiga kommentarer.

Idag har dessutom någon lagt ut en rad personuppgifter på nätet på personer som har kontaktat Sverigedemokraterna på ena eller andra sättet. Jag har fått många samtal och mail angående detta under dagen. Jag har full förståelse för dessa personers reaktioner och kan bara beklaga detta. Jag hoppas dessutom att polisen kan hitta de skyldiga till dessa brott. Har hört en del rykten i dagens telefonsamtal!

Det har varit väldigt omtumlande sedan i söndagskväll, telefon har ringt mer eller mindre hela tiden. Mailboxen har dessutom fyllts på väldigt snabbt och det tar tid att försöka svara alla, även om det blir korta svar. Det positiva är dock att personer hör av sig och vill ha inbetalningskort för att kunna bli medlemmar trots det mediadrev som pågår mot oss.

Barometerns journalist Anders Blank intervjuade mig igår och lyckades ”vrida runt” mina svar på ett anmärkningsvärt sätt i sin artikel.

"Thoralf Alfsson (SD) vet inte vilken länsbänk han sitta på, var han ska bo i Stockholm eller hur han ska lösa sina uppgifter med nuvarande arbetsgivare. Däremot vet han att han vill samarbeta med alliansen."

Anders Blank förstod du inte att jag sa att jag vet inte ens om jag kommer att få något mandat i riksdagen. Jag väntar tills den slutgiltiga sammanräkningen är klar. Innan dess kan man väl inte rusa iväg och göra en massa saker, i varje fall inte jag.

När vi diskuterade Alliansens invit till Miljöpartiet ansåg jag att det vore mer logiskt att Alliansen inledde samtal med SD, då jag ser mer likheter mellan SD och Alliansen än mellan MP och Alliansen. T.ex. kriminalpolitik med M, Skolpolitik med FP, Familjepolitik med KD och kärnkraft. Rubriken blev ”Thoralf Alfsson vill samarbeta med Alliansen” men det var inte riktigt det jag sa. Jag kan samarbeta även med de rödgröna om SD får ut mer av ett sådant samarbete. Jag har dessutom kommenterat fler felaktigheter under artikeln på nätet. Frågan är om man överhuvudtaget skall prata med journalister just nu, utan istället vänta tills läget ”normaliserat” sig något mer men det kanske tar tid.

Om man skall tro TV4-nyheterna så hänger Sverigedemokraternas 20:e mandat lite löst och det är ju faktiskt ”mitt” mandat. Alliansen hoppas kunna sno ett utjämningsmandat från SD. Hur som helst åker jag upp till Stockholm imorgon för ett första möte med den tänkta riksdagsgruppen för Sverigedemokraterna. Det skall bli väldigt kul att träffa alla igen.


HEJ ALLA VÄNNER

Först vill jag tacka alla som lagt en röst på Sverigedemokraterna och som genom detta gjort den 19 september 2010 till en historisk dag!

Sammanräkning igår kväll var verkligen spännande! När Alliansen under en stund hade egen majoritet med 175 mandat var det lite tråkigt och då hejade vi på de rödgröna under några minuter, nästan så man skäms idag. Men allt löste sig till slut.

Jag vill dock invänta valmyndighetens slutgiltiga resultat innan jag ser mig själv som riksdagsman. Inte minst Stellan Bojerud kan ha fått väldigt många kryss.

Intervjuerna avlöste varandra igår kväll och även en bit in på natten. Telefonen började dessutom ringa och sms strömma in tidigt idag på morgonen. Så jag känner mig faktiskt ganska sliten eller rättare sagt väldigt trött. Det var inte lätt att somna inatt, vet faktiskt inte om jag egentligen sov särskilt djupt eller om jag bara slumrade.

Det roligaste telefonsamtalet på morgonen var en kvinna från Arjeplog. Det var ett helt gäng som vill bli medlemmar i SD och dra igång en SD-grupp där uppe i norr. Jag tror att vi kommer se många ringar på vattnet likt detta initiativ under den närmaste tiden.

Sedan har jag fått en mängd kommentarer angående övriga partiledares reaktioner på vårt riksdagsinträde under valvakan och de är inte nådiga i sina omdömen. Följande mail som jag nyss fått sammanfattar detta på ett utmärkt sett.

”Ett strålande resultat. Jag följde valvakan i tv och tyckte att de etablerade partierna uppträdde som odemokratiska ynkryggar. Sverigedemokraternas representanter framstod i sammanhanget som statsmän. Du har verkligen anledning att vara glad.”

Det räcker bara att säga Lars Ohly! Sicken odemokratisk ynkrygg.

Nu är vi ett etablerat parti i Sverige som inte kan utestängas på samma lumpna grunder som SVT, TV4 och Sveriges Radio gjort under denna valrörelse.

Idag kan vi Sverigedemokrater sträcka på oss än mer och vara stolta över det vi presterat. Nu skall vi vårda detta förtroende från väljarna så att vi kan dubbla valresultatet ännu en gång 2014.


FJÄRILAR I MAGEN

Jag kan meddela mina läsare att allt ser ut att ha gått väldigt bra tillväga i vallokalerna i Kalmar.

Vill samtidigt passa på att tacka för alla lyckönskningar och varma ord jag mött ute vid vallokalerna och på stan och inte minst alla kommentarer på bloggen. Jag har fått en del verkligt trevliga kommentarer där moderata väljer vänt Fredrik Reinfeldt ryggen efter hans plumpa uttalanden om SD och istället röstat på SD.

Skall ute en sista vända och kolla mina vallokaler innan vi börjar med förberedelserna inför vår lilla valvaka i Kalmar.

Återkommer framåt kvällen med några förhoppningsvis glädjande kommentarer. Har haft fjärilar i magen mest hela dagen!


PARADOXERNA

När Mona Sahlin valdes till partiledare för socialdemokraterna jublade jag och många andra Sverigedemokrater. Vi var helt övertygade om att socialdemokraterna skulle tappa i väljarstöd med Mona ”toblerone” Sahlin vid rodret. Tänk så rätt vi fått! Sedan Mona Sahlin öppnade munnen har opinionen svängt kraftfullt. Från ett övertag på nästan 20 procent för de rödgröna till ett minus på 5-6 procent.

Paradoxen kan faktiskt bli att så många människor inte vill se Mona Sahlin som statsminister att de byter block och röstar på Alliansen vilket kan ge dem över 50 procent och egen majoritet.

En annan paradox är att Lars Ohly inte gjort några utfall mot Sverigedemokraterna. Det har statsminister Fredrik Reinfeldt klarat av på egen hand. Jag gissar att Lars Ohly gottat sig rejält över de uttalanden som Fredrik Reinfeldt strött omkring sig de senaste veckorna när han med hot om kaos varnat för oss Sverigedemokrater. Tyvärr så tror jag att det finns väljare som lyssnat och tagit till sig dessa hot.

Idag har Sveriges befolkning möjligheten att rösta fram en förändring! Jag hoppas att alla tar sitt ansvar för att styra in Sverige på en ny väg med en ansvarsfull politik för det svenska folket.


MEDIA HAR FÅTT SPELET!

Just nu är det uppenbarligen ingen hejd på förtalskampanjerna mot SD. Hela det svenska etablissemanget har tydligen förlorat omdömet fullständigt. Att det kunde skrivas så mycket smörja på en och samma dag är fullständigt absurt. Man kan nästan tro att det är någon tävling i att producera den mest lögnaktiga artikeln.

Inte undra på att förljugenhet är så stor när det gäller massinvandringen till Sverige. Det är ju samma journalister och etablissemanget som värnar det mångkulturella samhället.

En sak skall dock mina läsare veta och det är att de senaste dagarna varit mycket positiva. Alla hälsar glatt på mig vare sig jag varit på stan eller ute i något bostadsområden och delat ut våra informationsblad. I eftermiddag tog jag ledigt från valrörelsen och gick på fotboll. KFF- Gais 3-1. Stämningen var god på läktaren och man undrade om jag inte hade valsedlar med mig som jag kunde dela ut.

Imorgon kväll ger vi hela etablissemanget fingret!


JAG ÄR SMICKRAD

Idag har Ann-Charlotte Marteus skrivit en ny skröna i Expressen, denna gång har jag förvärvats äran att medverka till delar av texten.

Detta innebär att min blogg har trängt in i kärnan av oikofober på Stockholms ledarredaktioner.

Jag är smickrad! Ett bättre betyg kan jag knappast få! Det visar dessutom att mitt arbete inte varit förgäves.

I sin krönika skriver hon följande.

”Ta Thoralf Alfsson. Han står på SD:s riksdagslista. På sin blogg skriver han den 21 oktober 2009 ett inlägg med rubriken "Ann-Charlotte Marteus sjuka hjärna".”

Undrar hur länge Marteus sparat på detta ”uppslag”, troligen nästan ett helt år. Givetvis skriver hon inte ett ord om varför jag skrev ett inlägg på bloggen med denna rubrik. Anledning var att Ann-Charlotte Marteus skrivit en väldigt osmaklig text, som så många andra gånger. Här kommer ett litet smakprov och en länk till denna ”krönika” vilket fick mig att skriva ett blogg inlägg.

”Plötsligt ser jag, för mitt inre öga, en Sverigedemokratisk partiledare, klädd i full SS-uniform, sittande i en skärblommig tv-soffa”. 

Läs hela krönikan.

Kan man hitta på detta så har man en ”sjuk hjärna”.

När du läser detta Ann-Charlotte Marteus kan du kanske maila mig så att vi kan ta en fika när jag kommer till Stockholm som riksdagsman om några veckor. ;-)

När det gäller partiledardebatten finns det inte mycket att säga. Jo, en sak.
Programledarna var urusla och ställde inte dessa partiledare mot väggen. Inga obekväma frågor. EU och Euron lämades helt utanför liksom försvaret om jag nu inte missade något. Jag fick känslan av att de rödgröna bara pratade bidrag, vilket de ovillkorligen förlorar på. 

 


PARTILEDARDEBATT MED JIMMIE ÅKESSON

http://www.partiledardebatt.se/


HÄR ÄR BEVISET ANN-HELÉNE THÖRNINGEn journalist på Kalmar Läns Tidning/Nybro Tidning har i några osmakliga kommentarer på bloggen angripit mig får att jag ”spyr galla” över Swepress och dess ägare Bengt Ingemarsson i ett tidigare blogginlägg. I mitt blogginlägg kritiserar jag Swepress för den ”bojkott” man utsätter oss sverigedemokrater för när det gäller insändare.

Idag går dessutom Ann-Heléne Thörning ut i en stor artikel med rubriken ”SD bluffar sig fram för att få medlidande” och anklagar mig på en rad punkter.

De som såg alla motdemonstranter på TV igår eller i tidningarna de senaste dagarna , som det krävdes hundratals poliser för att hålla ordning på, kan väl knappast kalla det för att ”bluffa sig fram till medlidande”.

För det första tycker jag det är fullständigt oprofessionellt av Ann-Heléne Thörning att skriva denna artikel utan att kontakta mig och låta mig få en möjlighet att bemöta dessa lögner. En katastrofal prestation av Ann-Heléne Thörning!

På grund av detta anser jag/vi oss tvungna att publicera ett bandat telefonsamtal med en anställd på Swepress. Jag vill väldigt starkt poängtera att vi tidigare inte alls haft för avsikt att publicera detta samtal men nu ser jag ingen annan möjlighet att bevisa det Ann-Heléne Thörning påstår är ren lögn.

Men först till de andra anklagelserna.

Jag träffade Ann-Heléne Thörning och hennes man för första gången på en utlandsresa förra hösten, då vi bodde på samma hotell.

Ann-Heléne Thörning påstår att jag skulle avböjt en intervju med motiveringen att jag skulle vara ”rädd för att få en sten genom fönsterrutan”, det jag däremot uttryckte önskemål om var att intervjun skulle göras närmare valet. Om jag vore rädd för detta skulle jag inte driva denna blogg, vara toppnamn på kommunlistan eller kandidera till riksdagen för Sverigedemokraterna. Dessutom har hon mage påstå att ”jag skulle ringa och begära en intervju”. Vem fan tror hon att hon är! Uppenbarligen är det bara Ann-Heléne Thörning som sitter på sina ”höga hästar” bland de lokala journalisterna och förväntar sig att alla skall komma till henne. Om Ann-Heléne Thörning och KLT/NT velat göra en intervju hade de varit välkomna men med tanke på de ägardirektiv som uppenbarligen existerar inom Swepress var det givetvis otänkbart.

Sedan ondgör sig Ann-Heléne Thörning över att vi inte kontaktat henne när det gäller att sverigedemokraterna också kandiderar i Nybro. Här avslöjar hon sin egen agenda på ett katastrofalt sätt och det blir mycket pinsamt att heta Ann-Heléne Thörning.

För det första har vår kandidat Berndt Nilsson haft en jobbig tid med sin hustrus sjukdom och bortgång. Begravning var så sent som förra torsdagen! Ändå har Berndt Nilsson tagit beslutet att kandidera för SD, detta tycks inte Ann-Heléne Thörning fästa något som helst avseende vid.

För det andra skickade jag ett mail till alla lokala tidningar igår, klockan 08:35, strax efter att jag publicerat mitt blogginlägg. Som det framgår nedan finns även ”[email protected]” med i detta mail. Att detta sedan inte nått Ann-Heléne Thörning kan jag knappast lastas för. Dessutom hade Ann-Heléne Thörning flera timmar på sig att ringa mig för att få mer uppgifter om att vi kandiderar i Nybro.Det mest graverande för att Ann-Heléne Thörning är att hon i sin artikel i dagens tidning angriper mig för att hon inte fått vetskap om detta på sin egen ”hotline” men trots detta väljer hon att inte skriva en enda liten notis i tidningen om att Berndt Nilsson kandiderar i Nybro kommun. Uppenbarligen lade hon all sin energi fram till pressläggningen på att förtala mig istället för att göra sitt jobb och skriva en artikel som upplyser väljarna i Nybro kommun om att Sverigedemokraterna kandiderar i Nybro. Här avslöjar Ann-Heléne Thörning sin egen och Swepress agenda mot sverigedemokraterna på ett mycket graverande sätt. Skandal är bara förnamnet på Ann-Heléne Thörnings agerande!

Jag vill härmed än en gång poängtera att nedanstående samtal inte var tänkt att publiceras men att Ann-Heléne Thörnings agerande och förtal av mig och Sverigedemokraterna gör det nödvändigt att publicera detta samtal. Anledningen till att jag inte publicerat detta samtal tidigare är också att Swepress efter diskussioner ändrade sin uppfattning och att sverigedemokraterna fick köpa annonsplats på tidningens webbsida, det tackar vi för!

Nu finns det tyvärr bara ett sätt att motbevisa Ann-Heléne Thörnings påståenden om att det "inte finns några ägardirektiv” och det är att publicera detta samtal. Jag gör det inte med någon glädje utan snarare med sorg och uppgivenhet över hur vissa journalister agerar. Observera att namnet på den anställde är raderat i klippet! Han kan knappast skuldbeläggas för ägarnas direktiv utan låter snarare besvärad över situationen.I Swepress ingår de lokala tidningarna Ölandsbladet, Kalmar Läns Tidning/ Nybro Tidning och Vimmerby Tidning.

PS.
Min prenumeration av Kalmar Läns Tidning kommer att sägas upp under dagen!

 


JIMMIE ÅKESSON EN KLIPPA

Jimmie i Uppsala

Jimmie på Sergels torg

Jimmie hos Lotta Brome

Jimmie i Studio Ett

Jimmie i SVT-Debatt

En fantastisk insats idag av Jimmie Åkesson! Vi skall vara väldigt glada och tacksamma över att vi har Jimmie Åkesson som partiledare!

Det beklagliga är dock att höra alla motståndare inte minst de som skulle bedöma debatten med Nalin Pekgul i SVT-Debatt. Vilka stolpskott!!

Dagens värsta ”dumskalle” var nog ändå det polisbefäl som kommenterade mötesstörningarna på Sergels Torg i Aktuellt, se programmet ca 22 minuter in. Är det samma uppfattningar som råder inom hela poliskåren så blir jag väldigt bekymrad för hur mötesfriheten skall upprätthållas utan att rena anarkin istället tar över.


INFÖR VALET 2010

Nedanstående text har jag fått av en läsare på bloggen som vill vara anonym!

I Mona Sahlins motsägelsefulla värld är Sverige som nation inte mycket värd. Vi minns särskilt hennes ord i en intervju med tidningen Euroturk i mars 2002: ”Jag tror att det är lite det som gör oss svenskar avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker.”

Sahlins nedvärderande okunnighet om sin egen kultur kommer således inte bara till uttryck när det gäller samhällsvetenskapens definition på vad demokrati är, utan även när det gäller svensk och västerländsk kulturhistoria. Mot den bakgrunden, eller snarare avgrunden, är det inte särskilt förvånande att hon länge, antingen bagatelliserat eller hindrat, en öppen debatt om vår tids stora ödesfråga, nämligen de senaste 30 årens massinvandring till Sverige. Denna massinvandring kan aldrig jämföras med tidigare arbetskraftsinvandringar i vår historia.  Mona Sahlin har tyvärr haft god draghjälp av en samlad journalistkår, som inte förstått att deras uppdrag är att beskriva verkligheten. Istället har journalisterna, med få undantag, ägnat sig åt att propagera för Mona Sahlins verklighet och med frenesi försökt uppfostra folket att tro på den.

 

Sverigedemokraterna är nu det enda partiet som vägrar att acceptera en sådan ohederlig, politisk propaganda. Vi vill i sann demokratisk anda lyfta fram sanningen om dessa svåra frågor, inte dölja den eller ljuga om den, som våra politiska motståndare ideligen gör. Svenska folket måste få en rimlig chans att säga sin mening om detta i höstens val.

Att massinvandringen redan nu innebär stora uppoffringar och inskränkningar visar sig med önskvärd tydlighet inom bland annat sjukvården där problemen bara växer och växer i takt med att allt fler människor från Afrika och Mellanöstern beviljas uppehållstillstånd av ekonomiska skäl. Riktiga flyktingar har vi inget emot. Men denna typ av massinvandring är ytterst kostsam i alla sina led. Gigantiska summor överförs från oss svenskar till att försörja arbetslösa invandrare. Vi betalar deras mat, kläder och husrum, sjukvård, resor, skolor, hemspråksundervisning och tolkservice, för att bara ta några exempel. Invandringen belastar även starkt brandkår, polis, domstolsväsen och fängelser. 

Sverigedemokraterna kan inte stillatigande se hur samtliga riksdagspartier väljer att tiga om detta. Vi anser att Sverige skall ha en flyktingpolitik i enlighet med FN:s rekommendationer. Men vi motsätter oss starkt den nuvarande massinvandringen av människor som saknar identitetshandlingar och tar sig in i landet på olagliga vägar. Detta urholkar både asylrätten, välfärdssystemen och de sekulära värden som Sverige byggt upp under sin historia.

Våren 2010 är läget ungefär följande: Migrationsverket kan meddela att 8.122 personer sökt asyl här under det första kvartalet. Det är en ökning med 52% i jämförelse med samma period förra året. Vilka signaler skickar detta till de ligor som gör grova pengar på människosmuggling? Av alla somalier som lyckats ta sig till industrialiserade länder tar det lilla Sverige emot 26,1 procent trots att vår befolkning endast utgör 0,7 procent av OECD:s befolkning (UNHCR: Asylum Levels and Trends in Industrial Countries 2009).

Den invandringspolitik som hittills bedrivits av regering och riksdag under de senaste 40 åren har ingen motsvarighet någon annan stans. Sverige har tagit emot fler invandrare per capita (alltså per tusen invånare) än något annat land och en kursändring är inte i sikte. Tvärtom pläderar många makthavare för en ökning av invandringen. Centerpartiets ledare, Maud Olofsson, tyckte att det var lagom med 100 000 om året! Det motsvarar mer än tre städer av Landskronas storlek!

Under de senaste åren har antalet permanenta uppehållstillstånd (PUT) legat kring ca 80.000 om året. Och i år väntas antalet slå rekord i alla avseenden. Här bör det noteras att endast högst 7% av dessa är flyktingar enligt Genevekonventionen. (Enligt FNs beräkningar är flyktingarna ännu färre, ca 5% - resten ca 95% kallas ”ekonomiska migranter”).

Resultatet av denna invandringspolitik blir förödande eftersom vi tvingas dela med oss av den välfärd vi skapat på bekostnad av viktig samhällsservice. Vi tvingas t.o.m. stå ut med sänkta pensioner, vilket framför allt drabbar fattigpensionärerna hårt. Här finns ett första allvarligt varningstecken om vad som komma skall. Sverige orkar inte med att vara en socialbyrå för hela världen.

När en invandrare beviljas ”permanent uppehållstillstånd” (PUT) är det som att vinna högsta vinsten på Lotto, ty då får vederbörande samma rättigheter som ursprungsbefolkningen, i vissa fall t.o.m. större. Detta kommer som ett brev på posten utan att invandraren behövt röra ett finger för att bidra till välfärdsystemets kostnader. Våra politiker tycks ha glömt bort att välfärdssystemet bygger på att alla bidrar till det efter förmåga. Det tål inte att stora grupper åderlåter det år ut och år in utan att bidra till det. Den som funderar över detta förstår att välfärdssamhället inom kort står inför sitt sammanbrott. Socialbidragsstatistiken talar sitt tydliga språk om den misslyckade integrationen. Av dem som levt på socialbidrag i mer än fem år är 60 procent invandrare – vilka utgör 14 procent av befolkningen. Överrepresentationen är således massiv!

Sverige brukar framställas som ”ett rikt land”, ett av världens rikaste. Men OECD-statistiken visar att Sverige inte alls är så rikt som det ofta sägs. Från att ha legat på fjärde plats 1970, hade vi halkat ner på åttonde plats 1989 och år 2000 till plats nummer 17. Enligt CIA (Central Intelligence Agency), som sammanställer olika länders bruttonationalprodukter (BNP) per capita ligger vi valåret 2010 på 28:e plats. Denna ekonomiska nedgång har naturligtvis sina orsaker, som vanligt folk talar om vid frukostbordet men som mångkulturalisterna helst talar tyst om.

Sverigedemokraterna anser att den, i det närmaste, tvångsmässiga godhet som utövas i vårt land är till oerhört stor skada för landet. Den sker dessutom på odemokratiskt sätt över huvudet på majoritetsbefolkningen, d.v.s. de etniska svenskarna. Svenska folket har hittills inte fått ta ställning till dessa grundläggande framtidsfrågor i ett val. Redan i april 1994 skrev en handläggare på dåvarande Invandrarverket följande ord på DN Debatt: ”En liten exklusiv minoritet, den självutnämnda moraliska eliten anförd av dominanta journalister/kulturpersonligheter och med politiker i strypkoppel, har drivit fram en flykting/invandrarpolitik som går stick in stäv med svenska folkets vilja”.  Så sant – så sant! Men sanningen är tyvärr originell i Sverige. Så strypkopplet är mer åtdraget än någonsin.

Vi i Sverigedemokraterna anser att dessa politiker har svikit sitt land och sitt folk och den fundamentala uppgiften att företräda sina väljare. Istället har de skapat ett klimat där alla försöker överbjuda varandra i godhet, fast med andras pengar. I propagandan gömmer de sig bakom ord som ”humanitet”, ”likaberättigande”, ”ansvar”, ”solidaritet”, ”allas lika värde”, ”gör inte skillnad på folk och folk”, ”generositet” o.s.v. Dessa ord har virvlat genom etern och lagt sig som ett våtvärmande omslag kring all saklig debatt. Vi som är kritiker har följaktligen generellt stämplats som ”främlingsfientliga”, ”rasister”, ”islamofober” och liknande tillmälen. Det spelar ingen roll vad vi säger eller skriver. Våra röster har automatiskt uteslutits från alla diskussioner och debatter. Vi har drabbats hårt av detta debattklimat där uteslutning, hån, hot, våld och politiska ”kartellbildningar” är legio. Att riktiga flyktingar skall kunna få en fristad här är självklart. Vi sverigedemokrater är ingalunda främlingsfientliga, men vi kräver vår demokratiska rätt att få tala sanning om tillståndet i landet på grund av den oansvariga invandringspolitiken. Vi tål inte skygglappar och lögner längre! 

En levande demokrati förutsätter ett samhälle där människorna känner att de äger en tillhörighet med vilken de är lojala. De måste ha band av överenskomna förpliktelser mot varandra, som motiverar dem att rösta och känna respekt för den demokratiska processen och dela den med andra. De måste i någon mån känna sig delaktiga i det som sker i samhället. Om detta inte är fallet då förtvinar demokratin, respekten för lagarna minskar, och samhället tenderar att på sikt delas upp i fraktioner, vilka står i motsatsställning till varandra.

Det är en absurd tanke, sedd i historiskt perspektiv, att Sverige i en kanske snar framtid skulle tolerera att tusenåriga, religiösa föreställningar överordnas den moderna, sekulära lagen. Men den utveckling som är att vänta bortom alla vackra fraser om mångkultur är ett osammanhängande samhälle med en rad parallellsamhällen. Detta samhälle kommer att drabbas av ghettobildningar och befolkningsgrupper vilka lever isolerade från varandra. Något välfärdssamhälle av det slag vi har idag blir en omöjlighet i ett sådant Sverige, eftersom alla bara blir lojala mot sina egna ”klaner”.

Mångkultur, har så vitt vi vet, aldrig fungerat i sinnevärlden, endast i önskedrömmen. I stort sett alla länder där kulturer försöker leva sida vid sida har tillkommit med tvång eller våld. I stort sett alla konflikter i världen de senaste 60 åren har mångkultur som orsak. Formliga dödskulturer har växt fram i mångkulturalismens spår, klansamhällen där alla slåss mot alla. ”Det blott och bart mångkulturella är det som skulle kunna strykas ur världskulturen utan det ringaste förlust”, skriver Svante Nordin, professor i idé- och lärdomshistoria (Salt1/1999).

En målande illustration till detta resonemang utspann sig när den världsberömde sitar-spelaren Ravi Shankar belönades med Polarpriset 1998 och högtidstalet på gängse svenskt manér aningslöst karaktäriserade hans musik som ”världsmusik”. Shankar invände då irriterat att han inte spelar världsmusik utan klassisk indisk musik! Så talar en man som är stolt över sin kultur, till skillnad från den journalist i en mellansvensk tidning som skrev att svenska folkdräkter var ”färgglad fascism”.

Mona Sahlin har vid upprepade tillfällen kallat svenska folket ”enfaldigt”, i motsats till de utlänningar som hjälpts in hit, vilka hon anser representera ”mångfalden”. Strax efter den 11 september 2001 klädde hon sig i slöja tillsammans med Lena Hjelm-Wallén i lojalitet med muslimerna. Det är som om svenska nazister skulle klä sig i lederhosen efter Kristallnatten. Tänk er Sahlin som statsminister, en okunnig, omedveten och aningslös statsminister som sviker sitt folk.

Det tycks vara ett tidens tecken att nedvärdera den svenska kulturen och den svenska tillhörigheten i den ”nya sköna värld” som Sahlin och hennes supporters är så ivriga förespråkare för. Vi sverigedemokrater är deras raka motsats. Vi anser att kultur, först och främst, är något som skapar nationell tillhörighet och solidaritet hos en befolkning. Kulturen fungerar som ett sammanhållande socialt och politiskt kitt i varje land och för varje folk. Och kultur skapas alltid av människor under specifika geografiska omständigheter.  Det är en gammal sanning att ju mer globala vi blir desto mer betydelsefull blir den egna lokala kulturen. Man kan inte ha respekt för andra kulturer om man inte har respekt för sin egen. Så enkelt är det!

Utan att hemfalla åt kulturell chauvinism kan vi utan vidare påstå att Sverige kan se tillbaka på en lång kulturhistoria, som bevarat och utvecklat samhället med fina traditioner och demokratiska värderingar som grund. Den urgamla svensk-finska bondefriheten är, jämte den norska och den schweiziska, unik i världen. Svensk kultur är vårt ansikte utåt mot världen runt omkring oss. Svensk forskning har sedan 1700-talet hävdat sig väl i internationella sammanhang. Den rymmer bland annat tekniska uppfinningar och medicinska produkter som används dagligen över hela världen. Svensk filmkonst och design ligger också på topp i världen. Och svensk musik är en världsindustri. Svensk skönlitteratur, barnlitteratur och deckare har översatts till nästan alla stora språk (även små!). Svenska museer har gott rykte överallt. Ja, listan kan göras hur lång som helst. Det skall vi vara stolta över!

Det är endast under fria och öppna omständigheter som människors nyfikenhet och kreativitet kan komma till uttryck och ge goda resultat. Bara den som, i likhet med Mona Sahlin, lever i ett kulturellt vakuum, kan ha undgått att notera detta. Hon är tyvärr inte ensam, även Fredrik Reinfeldt, påstod vid ett möte med syrianer i Södertälje att vår kultur var barbarisk i jämförelse med syrianernas. Man tar sig för pannan! 

Undersökningar vid SIFO på 1980 och 90-talen visar att högst 9% av befolkningen gav sitt stöd till massinvandringspolitiken. SIFO kallade detta för ”En tickande bomb”. Över 90% av befolkningen var alltså emot att Sverige skulle förvandlas till en mångkulturell stat! Och en stor del av dem som röstade för var dessutom invandrare själva. Istället för saklig information har svenska folket varit utsatt för en systematisk desinformation vilken saknar motstycke. Eftersom media länge fungerat som en ohederlig doakör för det politiskt korrekta tycks de flesta väljarna fortfarande sväva i okunnighet om vad den svenska makteliten och de svenska myndigheterna sysslar med. Folk i allmänhet har t. ex.  ingen aning om att Sverige i accelererande takt delar ut permanenta uppehållstillstånd istället för tillfälliga. De flesta svenskar tycks fortfarande leva i tron att vi bara hjälper människor på flykt och som behöver tillfälligt skydd. Men i själva verket sker en målmedveten uppbyggnad av ett mångkulturellt samhälle över huvudet på det svenska folket. Hur skall detta sluta?

Detta är den största omvandlingen av Sverige som någonsin gjorts i historien. Ändå har pressen antingen förringat omfattningen eller tigit om den. Därmed har journalistkåren förbrukat det mesta av sitt förtroendekapital.

Invandringens ekonomiska effekter har aldrig blivit föremål för någon egentlig studie. Alla försök som gjorts i den vägen har stämplats som en form av illvilja som gränsar till rasism och svårartad egoism. Svenskt medborgarskap har dessutom erhållits utan krav på svenska språkkunskaper, kulturella kunskaper eller ens självförsörjning. Politiken har utmynnat i att svenskarna tvingats bekosta sin egen kolonisering och ta ekonomiskt ansvar för alla invandrare så länge de själva väljer att leva i Sverige. Från och med 1989 tvingas den svenska befolkningen dessutom betala för att utländska trossamfund ska kunna utvecklas i Sverige. Svenskar förväntas sålunda lydigt tillmötesgå andra folks religiösa intressen och önskemål, även när de står i motsättning till våra egna.

Från ytterst generösa nivåer kring 35-40.000 permanenta uppehållsstillstånd per år har denna siffra stigit till närmare 80.000 om året, eller mer – och den fortsätter att stiga. Man talar om ”katastrof” när ett stort företag flyttar utomlands och några tusen arbetstillfällen hotas. Men när vi förlorade 500.000 arbetstillfällen på 1990-talet och samtidigt släppte in 500.000 arbetslösa invandrare då var det tyst. Och de som protesterade på den tiden blev per automatik kallade främlingsfientliga, vilka skulle ”kriminaliseras och jagas” för sina åsikters skull. Vari ligger logiken?

Massinvandringen har skett utan koppling till arbetsmarknadens behov. När arbetslösheten växer ökar talet om medveten diskriminering av invandrare. Samtidigt hamnar dessa människor i ett nedbrytande samhällsberoende, marginalisering och gettoisering. Trots de svåra problem som redan finns fortsätter alltså invandringen i oförminskad, och ökad, takt.

Det är ett vågspel utan all jämförelse att utan tanke på historien förändra ett sådant samhälle i mångkulturell riktning.

De flesta mångkulturella samhällen har skapats med tvång antingen av muslimska erövrare eller av euroepiska kolonialmakter. Följden har blivit svåra etniska problem med religiösa eller rasistiska förtecken. Praktiskt taget alla svårartade konflikter de senaste 60 åren beror på sådana etniska problem. Trots intensiv forskning är etniska konflikter fortfarande omöjliga att komma tillrätta med, både i diktaturer och i demokratiska länder. Diktaturer kan visserligen hålla etniska konflikter nere temporärt med våld, men förr eller senare blossar de upp med ökad intensitet. Den påtvingade mångetnicitet som nu med social ingenjörskonst tvingas på oss i Sverige har således inga förutsättningar att lyckas bättre än på andra platser i världen. Det vore verkligen hybris att tro något sådant – det vore verkligen enfaldigt i ordets rätta bemärkelse. Etniska motsättningar har ju redan blossat upp i Sverige. Ungdomsvåld mellan olika etniska grupperingar är vanliga. Gruppvåldet mot svenska kvinnor är en kulturellt betingad, etnisk maktdemonstration av rasistisk karaktär.

Allt talar för Sverige som en kommande krutdurk. Skilda religiösa, filosofiska, etiska och moraliska doktriner hos de olika etniska grupperna leder till konfliktladdade relationer. Hur ska statens roll definieras i ett sådant samhälle? Vilka medborgare ska skyddas?  Statens hela trovärdighet beror av att medborgarna uppfattar den som neutral. Men detta är i praktiken omöjligt i en gammal nationalstat som Sverige. Därför kommer det påtvingade, multikulturella samhället att bli grogrund för ständiga missnöjesyttringar från grupper som anser sig vara diskriminerade eller förfördelade på olika sätt. Vad blir då statens roll? Att gå in med tvångsåtgärder och våld för att tillgodose varje grupps eller individs rättigheter? Från fredssamhälle till ett mångkulturellt konfliktsamhälle – det är den utveckling som är på god väg! Detta är de svenska politikernas och journalisternas bidrag till historien, och vid historiens skampåle kommer de också att kedjas!

Begrepp som ”främlingsfientlig” och ”rasist” har nu missbrukats och banaliserats av journalisterna så länge att de nästan förlorat hela sin innebörd.

Av rent praktiska skäl kunde man tycka att det vore enklare att människor med utländsk bakgrund som kommer hit lärde sig det svenska språket och de kulturmönster som etablerats här under lång tid – än att de svenskar som är födda här ska lära känna invandrarnas alla ca 140 olika kulturer. Men, och häpnaden vet här knappast någon gräns, anser propositionen 1997/98: 16, att den svenska kulturen och historien inte längre skall vara grund för integrationsprocessen. Man anser att svenska folket inte längre har någon gemensam historia. Frågan är då om vi har någon gemensam framtid?

Det ”mångkulturella samhället” har aldrig varit föremål för några demokratiska val. Uppenbart har man varit rädd för en reaktion om svenskarna får veta sanningen. Konsensus råder officiellt mellan riksdagspartierna även om många riksdagsledamöter säkert svär så att det osar mellan skål och vägg. Men intellektuell hederlighet och civilkurage är en svår bristvara. Kulturblandningen har fått en glättig, tv-mässig image och skildras som spännande och positiva kulturmöten och kulturblandningar. Men de som endast håller fram den bilden talar mot bättre vetande. Kultur är något helt annat. Kultur utvecklas under lång tid, på en bestämd plats under särskilda geografiska omständigheter. Det är ju just detta som gör kulturmöten så spännande när de får utvecklas i frihet utan hjälp från socialistiska ingenjörer som driver igenom sina nedbrytande, politiska beslut över folkets huvuden.

Sveriges framtid hör ihop med dess historia. Begreppet världskultur som lanserats i Sverige är att förringa både den svenska och invandrarnas kulturer. Det är i själva verket en form av inverterad europeisk chauvinism. En kultur kan man inte välja att tillhöra – man tillhör den. Men riksdagsledamöterna tror uppenbarligen att man kan välja kultur på samma sätt som man väljer ett par skor. Har de inte hört talas om den s.k. proletära Kulturrevolutionen i Kina (1966-76) som innebar en av de största kulturkatastroferna i mänsklighetens historia?

Sverige förtjänar hederliga politiker, som inte är rädda för att öppet debattera de oerhörda problem som utvecklingen av ett mångkulturellt samhälle orsakat. Fega politiker som ljuger och som inte tar sitt ansvar måste ställas till svars. Detta skulle i hög grad vitalisera demokratin i landet och leda till den förändring som många svenskar innerst inne längtar efter, men som många inte vågar tala öppet om.

Vi sverigedemokrater är fullt medvetna om att alla riksdagspartier under valrörelsen 2010 kommer att göra allt för att vi inte vi skall få representation i Riksdagen. I Sydsvenska Dagbladet och Aftonbladet påstår man ständigt att vi har vår grund i nazismen och att vi är ”nazianstrukna”. Detta kommer från två tidningar som när Hitler stod på sin höjdpunkt, och som bäst höll på med förintelsen, var starkt pronazistiska ända till krigsslutet. Tidningen Expressen startade ju faktiskt som en liberal motvikt till det nazistiska Aftonbladet. Senare har Aftonbladet ändrat kurs och omväxlande hyllat andra vidriga diktaturer såsom Stalins, Maos, Pol Pots och Komeinis. Inte undra på att deras kulturjournalister var bland de 500 som motsatte sig att kommunismens brott mot mänskligheten skulle bli föremål för en grundlig genomlysning och offentlig diskussion, precis som nazismens blivit! Och vi är helt övertygade om att de även skulle motsätta sig en ordentlig genomlysning av Islams brott mot mänskligheten. Och som hittills främst drabbat människor i de muslimska länderna.

I en TV-intervju våren 2010 upprepade Mona Sahlin återigen, med tanke på det stundande riksdagsvalet, att Sverigedemokraterna är ett odemokratiskt parti. Det är ett märkligt påstående särskilt med tanke på att hon nu ingått valsamverkan med Vänsterpartiet, vars företrädare fortfarande har kommunismen som ideal. Kommunismen som visat sig vara den mest odemokratiska våldsideologi som världen någonsin skådat. Och hon flirtar nu öppet även med en annan totalitär våldsideologi, som gömmer sig bakom en religiös fasad, nämligen Islamismen.

Kom ihåg att valet 2010 kanske är sista gången som du får en chans att göra din röst hörd om du vill förändra Sverige i den riktning som alla opinionsundersökningar har visat.

Våra politiska motståndare på vänsterkanten kommer att störa våra valmöten med våld. Och de kommer att stjäla våra valsedlar i vallokalerna. Men glöm då inte att ta en blank valsedel och skriv in Sverigedemokraterna på den. Var noga med att stava vårt namn rätt annars blir din valsedel ogiltigförklarad. Och kom ihåg att ingen har rätt att få reda på vilket parti du röstat på – valhemligheten gäller!

Men vi är förstås glada om du talar om för så många som möjligt att du tänker rösta på oss. Vi måste ge de mångkulturella fascisterna en rejäl match vid detta val.


SD KANDIDERAR I NYBRO KOMMUN

Berndt Nilsson har beslutat att kandidera för Sverigedemokraterna i Nybro. Berndt Nilsson drabbades nyligen av en stor sorg då hans fru insjuknade i cancer och avled för en kort tid sedan. Trots detta har nu Berndt Nilsson beslutat att kandidera för Sverigedemokraterna i Nybro.

Tyvärr finns inte tiden att trycka upp kommunvalsedlar men jag hoppas ändå att så många av vår väljare i Nybro ändå nås av denna information. Hjälp till att sprida detta till dina vänner som är bosatta inom Nybro kommun.

Vid valet 2006 fick vi ett mandat trots att vi inte kandiderade i Nybro. Därför tror jag att vi kommer få minst ett mandat i Nybro i årets val.

Jag har även informerat media om detta och jag hoppas att de lokala medierna även uppmärksammar detta i tidningarna och radio.

Berndt har själv skrivit följande kommentar till mitt inlägg efter att mer uppgifter efterfrågades om Berndt.

Man skall inte prata i egen sak men en liten presentation kan jag lämna i all enkelhet.
Inflyttad från Norrbotten -84.Arbetat som VVS-tekniker på samma VVS-företag i Nybro i 24 år.

Är ålderspensionär sedan 2½ år tillbaka.Hade tänkt kandidera tidigare men genom att min hustru drabbades av sjukdom och jag måste prioritera,så orkade jag inte engagera mig i något annat.

Har ett stort socialt nätverk vilket varit till stor hjälp under denna tid.

Engagemang för närvarande,styrelseledamot i HSB bostadsrättsförening som sekreterare.

Ordnad ekonomi och inga anmärkningar.

Tänker först och pratar sen!

mvh
Berndt Nilsson Nybro


VÄRLDSMÄSTARNAInget förlag i Sverige har velat ge ut denna bok utan "Julia Ceasar" har lånat pengar för att kunna trycka och ge ut boken. Därför uppmanar jag mina läsare att köpa boken!

Julia Caesar, journalist och uppskattad krönikör på den danska bloggen Snaphanen, ger nu ut boken ”Världsmästarna. När Sverige blev mångkulturellt”. Boken är den granskning av den svenska mångkulturen och invandringspolitiken som media borde göra men inte gör. Istället mörklägger journalisterna sanningen om massinvandringens följder. Boken inleds med en hårdhänt uppgörelse med Julia Caesars egen yrkeskår, ”De apatiska journalisterna”.

Den svenska invandringspolitiken är extrem. Sverige är ett land under kolonialisering. Svenska regeringar har – oberoende av partifärg – utnämnt Sverige till världsmästare i godhet och förvandlat landet till global socialbyrå. Sedan 1980 har det lilla landet med 9 miljoner invånare tagit emot 1,3 miljoner invandrare. Var femte svensk har i dag invandrarbakgrund. Av dem som har kommit är bara 5 procent flyktingar. Majoriteten på 95 procent kommer i huvudsak för att ta del av Sveriges frikostiga välfärdssystem. 96 procent saknar pass eller andra ID-handlingar men beviljas ändå permanent uppehållstillstånd. Svenska myndigheter känner alltså inte till identiteten hos det absoluta flertalet som släpps in i landet.

Den ansvarslösa politiken medför stora och djupgående konsekvenser för landet och dess invånare. Statsskulden skenar, skolor och bilar bränns ned varje dag, våldsbrottsligheten ökar och blir alltmer brutal. Förorterna utvecklas allt snabbare till segregerade etniska enklaver befolkade av ett importerat bidragsproletariat. Sverige har EU-rekord och ligger som nummer 2 i världen i anmälda våldtäkter.

Det här är några av de ämnen som Julia Caesar tar upp i boken:

 

  • Ett förändrat land. Om föraktet för det svenska, sorgen över ett förlorat land och hur Sverige blev en fristad för minst 1 500 krigsförbrytare och terrorister, bland annat Saddam Husseins giftkemist.

 

  • Hur Sverige blev Världsmästare i godhet.

 

  • Människosmugglarnas marknad och asyllotteriet. I tre kapitel granskas asylpolitiken, människosmugglingen, de så kallade ”ensamkommande flyktingbarnen” och anhöriginvandringen.

 

  • Ideologin och dess verktyg. De ideologiska rötterna till det eniga riksdagsbeslutet 1975 om att förvandla Sverige till ett mångkulturellt land analyseras, liksom diskrimineringsombudsmannens (DO:s) verksamhet.

 

  • Integrationsfiaskot. Om bidragsförsörjda etniska enklaver, svartjobbande imamer och import av analfabeter.

 

  • En totalitär ideologi. Islamiseringen av Europa och Sverige i synnerhet.

 

  • Importerad kriminalitet. Den kraftigt ökande våldsbrottsligheten och försöken att mörklägga den.

 

 

Boken ges ut under pseudonym. Julia Caesar skriver i bokens inledning:

”Det går stick i stäv med den journalistiska kultur och hederskodex som jag har bekänt mig till i hela mitt yrkesverksamma liv. Jag delar fortfarande den principiella inställningen. Det är så det ska fungera i ett fritt och civiliserat samhälle. Men vi lever tyvärr inte i ett fritt och civiliserat samhälle längre. Hoten från islam och alla våldsdåd mot dem som har använt sig av sin grundlagsstadgade yttrandefrihet har helt ritat om yttrandefrihetens karta. Att i dag offentligt ifrågasätta och kritisera islam under eget namn är inte realistiskt. När allt kommer omkring är det inte mitt namn som är viktigt utan det jag har att säga.”

Inget svenskt bokförlag har velat ge ut boken. ”Världsmästarna” är en bok som inte är önskvärd i Sverige. Författaren ger därför ut den på eget förlag.

Den kan beställas här:

http://booksondemand.e-butik.se/?artnr=2044

Inom
kort kommer antologin ”Fler ministrar borde gråta”, ett urval av de krönikor som Julia Caesar sedan i april har publicerat på Snaphanen.


ÖSTRAN LETAR HALMSTRÅN

Jag vet inte om man skall skratt eller bli förbannad över hur media letar halmstrån för att misskreditera oss sverigedemokrater.

Idag har Radio Kalmar basunerat samma nyhet som vi hörde för flera månader sedan. Att det skulle finnas medlemmar med rasistiska kopplingar Kalmar län. Jag blir bara så trött när jag hör detta för syftet är så uppenbart och genomskinligt. Detta skulle jag med stor sannolikhet känna till. Jag träffar dock dessa personer regelbundet och jag vet var dessa står för. Man blir bara så trött!

Sven-Erik Karlsson du har mitt fulla stöd. Jag vet att du är en ärlig och hedersam man som jobbat mycket ideelt för handikappade. Det borde istället Radio Kalmar uppmärksamma. De som läser bloggen vet att Sven-Erik ofta tar upp dessa gruppers rättigheter i kommentarerna.

Östran tar nog ändå priset idag!
Jag blev uppringd av en journalist från tidningen som undrade om jag gått med i det medlemslån som partiet erbjudit medlemmar. En obligation som kostar 5000 kronor och kan ge en bra avkastning vid ett riksdagsinträde. Partiet beslutade att sälja max 1000st obligationer, vilket skulle ge 5 miljoner kronor till valbudgeten.

För det första har Östran inget att göra med detta. Vilket jag med kraft betonade. Sedan menade journalisten att jag då även kunde göra en ekonomisk vinst vid ett riksdagsinträde och dessutom bli riksdagsman. En dubbelvinst enligt journalisten. Vilket han tydligen menade vara omoraliskt eller fel på något sätt. Jag vet inte om jag skall skratta eller gråta.

Detta medlemslån anmäldes av någon till finansinspektionen, som granskade detta lån och som sedan gav klartecken till detta medlemslån och dess upplägg.

Jag undrar om Östran också anser att det är fel om en politiker spelar på att hans block eller parti skall vinna i valet. Det finns ju flera spelbolag som haft olika odds för detta. Tänker Östran ringa runt och kolla detta bland alla politiker?

Dessutom undrar jag om Östran kommer redovisa var Socialdemokraterna och Vänsterpartiet får sina inkomster ifrån.

Snacka om att leta efter halmstrån hos Östran. Jag gissar att dessa tidningsmurvlar letat sig fördärvade för att hitta något som de kan anklaga mig för men kammat noll.

Jag kan ge dem ett tips. Jag körde för fort på E22:an en augustikväll 2003 då jag kom från ett jobb på Gotland. Jag var av med körkortet under september månad 2003. Det kan Östran säkert göra en stor rubrik av. Ni behöver ju inte låtsas om att det var sju år sedan. Förslag på rubrik!

SVERIGEDEMOKRAT BLEV AV MED KÖRKORTET!

Kommer bli intressant att läsa Östran imorgon och se vad journalisten kokat ihop.


27 MANDAT TILL SDFör första gången är Sverigedemokraterna tredje största parti i en opinionsundersökning! med 7,5 procent och skulle därmed få 27 mandat i riksdagen. Om man därtill också lägger till att vi alltid varit underskattade i opinionsundersökningarna i förhållande till valresultat så känns det faktiskt mycket, mycket bra!

KAN VERKLIGEN SVT HÅLLA SVERIGEDEMOKRATERNA UTANFÖR SLUTDEBATTEN EFTER DENNA OPINIONSUNDERSÖKNING. SVENSKA FOLKET KOMMER ATT RASA MOT SVT OCH JAN AXELSSON!

GENMÄLE PUBLICERAT I ÖSTRAN

Mitt genmäle på Östrans artikel där Nasim Malik gick till hårt angrepp på mig publiceras idag på Östran. Utan att jag har behövt banta ned den till 3000 tecken. Jag tackar Ulf Carlsson för detta!

Här kommer mitt genmäle för den som inte har den tryckta upplagan av tidningen.

Fredagens artikel där Östran genom sin rubriksättning indirekt pekar ut mig som rasist är upprörande men samtidigt en bekräftelse på den politiska korrektheten som råder på dagens tidningsredaktioner. När sedan Nasim Malik kommer med en rad felaktiga påståenden och i vissa fall rena lögner blir det än mer upprörande.

Att Östran dessutom slår upp denna artikel på första sidan och som helsida på tidningens bästa plats när det inte ens funnits några konkreta hot mot Nasim MaliK, enligt honom själv, gör det mig väldigt frågande om inte Östran försöker göra en höna av en fjäder.

Nasim Maliks förklaring till att han inte avser göra några anmälningar till polisen av dessa mail och telefonsamtal är något märklig och samtidigt ett kraftfullt underkännande av vår polismyndighet och åklagarmyndighet som han uppenbarligen anser inte klarar av sin uppgift i samhället. Då han anser att det inte är lönt att göra en anmälan. Kan det möjligen vara så att gör man en anmälan kommer detta att bli offentliga handlingar så småningom om nu inte åklagaren lägger ner förundersökningen.

Nasim Malik påstår i artikeln att jag på min blogg ständigt och jämnt skriver att ”invandrare inte är svenskar och invandrare är kriminella”. Det är en ren och skär lögn! De som läser min blogg vet detta! Det jag däremot skriver om ÄR BRÅ:s statistik som visar att personer med utländsk bakgrund är överrepresenterade i alla typer av brott och speciellt när det gäller sexuellbrott. Därutöver har jag även skrivit om domar vid Kalmar tingsrätt när jag anser att media mörkar fakta om personens bakgrund. I Nasim Maliks värld gör det mig tydligen till rasist!

Lögn nummer två är att jag på min blogg skulle göra Nasim Malik ansvarig ”för allt som händer i Kalmar, inte bara islam och ensamkommande barn”. Påståendet är så dumt att det faller på sin egen orimlighet då Nasim Malik inte har några tyngre politiska uppdrag i kommunen förutom kommunfullmäktige där han enligt mitt minne bara äntrat talarstolen vid två tillfällen under de senaste fyra åren.

När det gäller det foto som Östran publicerade så sent som i i förra veckan där Nasim Malik och Alexander Louhcichi poserar med koranen insvept i svenska flaggan, så får faktiskt Nasim Malik ta ansvar för sina egna handlingar. Nasim Malik är mycket naiv om han tror att detta inte väcker starka känslor hos många svenskar. Om detta i sin tur utlöst reaktioner så skall han nog anklaga Östran för denna bildpublicering inte mig.

När det gäller påståendet om att Nasim Malik skulle vara ordförande i den islamiska kulturföreningen Salam så är det också ett felaktigt påstående. I kommentarerna till mina inlägg på bloggen har det funnits en kommentar som hävdat att Nasim Malik är ”frontfigur” inom denna förening, inte ordförande. Salam är en förening som enligt uppgift från journalister där just lokala journalister vägrats tillträde. Varför?

När det gäller det öknamn som förekommer på Nasim Malik så myntades det på framlidne journalisten Kurt Lundgrens blogg  efter att Nasim Malik anmält SAS för diskriminering då han på ett flyg serverats en skinkmacka istället för en ostmacka. Som offentlig person och politiker får man nog acceptera diverse öknamn och tillmälen. Östrans ”spårhunden” är själva duktiga på detta! Men då gäller det politiska motståndare och då är det väl accepterat av Östran och av socialdemokraterna.

Sedan påstår Nasim Malik att alla utom Sverigedemokraterna stödde valet av honom som representant i Sveriges Nationaldagskommittés länsorganisation. Även detta är ett falskt påstående från Nasim Malik. Vid voteringen i kommunfullmäktige den 18 december 2006 stödde endast 47 av 61 ledamöter Nasim Malik, två röstade nej (SD) och 12 ledamöter avstod från att rösta. Detta fick Birgitta Elfström (s) att gå i taket och anklaga flera ledamöter från Alliansen för någon form av svek som jag fortfarande har svårt att förstå.

Jag tycker dessutom att det är bedrövligt av Nasim Malik att kalla det för hat närjag kritiserar t.ex. tilltaget att svepa in koranen i den svenska flaggan eller den fredsdemonstration på Larmtorget i januari 2009 där deltagarna skanderade ”No more peace with Israel” utan att Nasim Malik lyfte ett enda finger från scenen för att stoppa detta osmakliga inslag under en fredsdemonstration. Detta rimmar väldigt illa mot Nasim Maliks motto ”kärlek till alla, hat till ingen” för det var just hat mot judarna det handlade om under denna yttring på Larmtorget.

Om jag upplever mig utsatt för hot eller förtal anmäler jag detta alltid till polisen. Det anser jag även att Nasim Malik skall göra för det tjänar vi alla på.

Alexander Louchichi skriver i sitt brev tidigare i år till kommunalrådet Johan Persson att han fått många råd från socialdemokraten Nasim Malik. Ett av råden är enligt brevet följande.

”Han gav mig möjligheten att skicka in insändare och gav mig tips på vad jag skulle utelämna i mina texter för att inte skapa för stora motsättningar.

Läs detta citat några gånger, sedan kan man fundera över innebörden i dessa ord. Jag bara undrar.

Östran har med denna artikel lyckats i sitt uppsåt att tysta kritiker av massinvandringen och av islam. Alla vet nu att man riskerar att bli uthängd i tidningen om man vågar kritisera dagens situation i samhället när det gäller massinvandringen och då speciellt islam och muslimer. Ett stort grattis till Östran som därmed spär på åsiktsförtrycket och den politiska korrektheten genom sin illa underbyggda artikel.

Thoralf Alfsson
Sverigedemokraterna


BOTTENNAPP 3 AV BAROMETERN

Idag anordnar Barometern debatt i Kalmar. I sin artikel skriver de att alla partier i fullmäktige är inbjudna. Frågan är om de menar kommunfullmäktige eller landstingsfullmäktige eller till och med båda.

Eftersom vi Sverigedemokrater inte fått någon inbjudan till denna debatt och frågestund gissar jag att deras kriterium för att delta är grundat på de partier som ingår i landstingsfullmäktige. Det är nämligen så man argumenterar på Barometern för att rättfärdiga sitt urval.

Barometern har de senaste veckorna haft ett uppslag i tidningen under rubriken ”Valet 2010”. Jag har ställt frågor till journalister på Barometern varför inte SD för vara med i de frågepaneler som är med i stort sett dagligen. Svaret är att det bara är de partier som sitter riksdagen som får vara med när det gäller frågor i rikspolitiken. När det gäller landstingspolitiken är det bara de partier som sitter i landstingsfullmäktige. Ett enkelt och bekvämt argument för att hålla SD utanför! Ett argument som snarare hör hemma på dagis och i sandlådan än på länets största tidning.

När det gäller dagens debatt så är det den politiske chefredaktören Ulf ”bärsärk” Wickbom som håller i trådarna. Det kanske är orsaken till att vi utestängs från debatten.

Jag har inte glömt hans ledare i början av maj månad och jag kommer aldrig glömma den heller. Så länge Ulf Wickbom är verksam kommer jag vid lämpliga tillfällen påminna honom om denna ledare. Möjligtvis består utestängning av SD från debatt av rädsla för att jag skall citera från hans pinsamma ledare.


Här är ett litet smakprov.

”Hur tänker du (Jimmie) göra med alla som inte frivilligt utsätter sig för den försvenskningen? Hur mycket betong har ni? Hur många sjöar behövs för att lösa det problemet? Jag tror bara att max 1200 personer får plats på Lillsjöns botten. Dessutom är betongblandarna tillfälligt slut på byggmarknaden.”

Kommentarer överflödiga!


FLERA BOTTENNAPP AV BAROMETERN

BOTTENNAPP 1

Efter att jag lusläst både lördagens och måndagens Barometern kan jag konstatera att ansvariga på tidningen inte lyckats skriva en enda rad om det mycket grova överfallet och tortyr som David von Arnold utsattes för i Malmö på fredagskvällen. Det fick mig att skriva följande insändare till Barometern under morgonen.

”Barometern mörkar igen

I fredags begicks ett mycket allvarligt brott i Malmö med starka politiske förtecken, ett rent hatbrott. Ännu har jag inte kunnat läsa en enda rad om detta hatbrott i Barometern. Den unge sverigedemokraten som kandiderar för Sverigedemokraterna i Malmö överfölls av två maskerade knivbeväpna män i sin egen lägenhet, som sedan misshandlade och torterade honom i hans hem under 20 minuter. Ett hakkors skars in i pannan med kniv på den unge mannen. Innan dessa båda gärningsmän lämnade lägenheten stal de även hans pengar och dator. I Sveriges Radios nyhetssändningar kallade man det för ”en rispa i ansiktet”.

Detta är det allvarligaste brottet mot någon svensk politiker sedan Anna Lindh mördades. Ändå väljer en hel rad tidningar att mörka detta besinningslösa brott. Jag är förstummad!

Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat i Kalmar”

BOTTENNAPP 2

Sverigedemokraterna har köpt annonsplats på Barometerns webbsida som skulle visas från måndag till torsdag. Dock har denna annons varit osynlig under hela måndagen. På Östran däremot ligger vår webbannons uppe hela tiden. 

Frågan är om ansvarige utgivaren Gunilla Sax har klippt till med ett förbud likt det som TV4 utfärdade angående vår valfilm.

BOTTENNAPP 3


JIMMIE ÅKESSON I ÖPPET BREV OM DET POLITISKA VÅLDET

Idag publicerar Politiskt Inkorrekt ett öppet brev från Jimmie Åkesson till riksdagspartiernas partiledare.

Läs brevet på PI

24-TIMMARS BOJKOTT AV MEDIA OCH SPARKA HAMILTON

UPPDATERING!
Pia Kjaersgaards tal nu med svensk text, se tidigare blogginläggIdag var det ingen risk att jag behövde följa Kurt Lundgrens devis att om han inte varit ”förbaskat” två gånger innan klockan elva så gick han och la sig igen, för då var något fel.

Idag på morgonen var jag så upprörd efter att jag surfat runt på diverse tidningars webbsidor och tagit del av hur de följde upp överfallet i Malmö och Pia Kjaersgaards besök i Sverige och hennes tal i Höganäs att jag var tvungen att ta en långpromenad på Öland för att stilla mitt sinne. Se lite bilder från Öland idag efter texten.

Att Sveriges Radio kan kalla det för ”lätt rispa i ansiktet” när verkligheten är att ett hakkors skurits in i pannan är för mig en gåta. Att media så totalt försöker dölja vad som i verkligheten hände är skrämmande och en katastrof för samhället.

När TV4 sedan på lördagskvällen återigen släpper fram EXPO och Daniel Poohl för att svamla om luddiga och otydliga kopplingar till vit-makt rörelsen för ett antal Sverigedemokrater så visar TV4 verkligen sin egen agenda. Man måste givetvis ställa sig frågan hur EXPO fått fram dessa uppgifter. Är det genom inbrott och stölder av datorer? Kom ihåg att de som misshandlade David von Arnold i Malmö även stal hans dator, kommer innehållet i hans dator så småningom dyka upp på Expo:s kontor? Jag bara undrar?

Dagens framsida av Expressen är inte ett dugg bättre. Om dagens opinionssiffror står sig är det Fredrik Reinfeldts förbannade skyldighet att se till att det inte blir kaos i Sverige. Klarar han inte detta efter att det svenska folket sagt sitt är han inte en värdig statsminister, utan han bär ansvaret för att det i så fall skulle bli en parlamentarisk kris i Sverige.

Jag uppmanar statsminister Fredrik Reinfeldt att sluta snacka skit i Expressen och istället uppträda som en värdig statsman!

Jag skrev igår att jag mer och mer anser att Sverigedemokraterna skall inleda en 24-timmars bojkott mot media klockan 20:00 på valdagen, när vallokalerna stänger (ej utländsk media). Helst skulle jag vilja se en landsomfattande bojkott. Det finns dock kanske någon journalist som ändå försökt vara objektiv och inte följt pk-drevet i alla avseenden och då skulle möjligtvis dessa få exklusiv rätt till kommentarer av SD-företrädare under dessa 24-timmar. En riktigt fin och värdefull bonus efter att Sverigedemokraterna kommit in riksdagen och gjort ett kanonval för dessa journalister.

 När det gäller SVT och TV4 är det dock uteslutet.

På SR finns dock Pontus Mattson som skulle kunna komma ifråga enligt min uppfattning. Lokalt i Kalmar län finns inte många kandidater, jag kan bara tänka mig en i skrivande stund.

Frågan är om dessa utsedda skulle våga ta den chansen, då de sannolikt skulle stämplas som SD-vänliga av etablissemanget.

Jag fick faktiskt ett samtal från en journalist idag som läst mitt blogginlägg och som undrade om jag verkligen menade allvar. Han var faktiskt mycket bekymrad över att i så fall bli utestängd från ”det roliga”.

När det gäller SVT som är finansierad med en TV-licens som alla bosatta i Sverige måste betala om man har ett TV-innehav. Undrar just hur många i Rosengård, Rinkeby, Hammarkullen, Vivalla o.s.v. som betalar TV-licens. Kanske ett uppdrag för riksdagens utredningstjänst att kontrollera efter vårt inträde i riksdagen. Att SVT står fast vid sitt beslut att utestänga Sverigedemokraterna från partiledarutfrågning och slutdebatt är inget annat än en stor skandal. Programdirektören Jan Axelssons beslut borde få högsta ”hönset” Eva Hamilton att reagera men så har tyvärr inte skett.

Därför anser jag att Sverigedemokraterna skall verka för att Eva Hamilton sparkas när Sverigedemokraterna träder in i Sveriges riksdag!

Några bilder från min morgonpromenad då ovanstående tankar mognade i mitt huvud. På Öland kan naturupplevelserna komma tätt.Nu skall jag ta en joggingtur och få en endorfinkick innan det mörknar!

Det blev även ett uppfriskande dopp i Östersjön vid ovanstående strand.


PIAS KJAERSGAARDS TAL I HÖGANÄS

SD SNART TREDJE STÖRSTA PARTI

Idag får Sverigedemokraterna 7,0 procent i United Minds opinionsundersökning.En pojke berättade i skolan att dom hade fått 8 kattungar hemma. "Och dom är Socialdemokrater allihopa" sa han. 2 veckor senare kom Mona Sahlin och hälsade på i skolan. Fröken bad då pojken berätta om kattungarna. "Jo, det är så att vi har fått 8 kattungar hemma, och dom är Sverigedemokrater allihopa". ”Men så sa du ju int......e förra gången” sa fröken."Nej", svarade pojken "Men nu har dom fått upp ögonen.JAG GILLAR PK

Ja, Pia Kjaersgaard förstås.


Pia K trivdes i Höganäs.                                  Foto Thoralf Alfsson

Är nu hemma från Höganäs och en givande dag där jag träffat en hel rad Sverigedemokrater som läser min blogg. Jag har dessutom fått ett ansikte på flera av er som skriver kommentarer på bloggen. Tack för alla värmande ord.

Jimmie höll ett mycket bra tal som vanligt. Men Jimmie får ursäkta idag var fokus på Pia Kjaersgaard. Frågan var hur hårt hon skulle våga gå fram i sitt tal. Hon började lite försiktigt med att säga att hon inte ville lägga sig i svensk inrikespolitik och då kände jag mig lite besviken. Men det dröjde inte många meningar innan Pia började fyra av en lång kanonad av attacker på det svenska etablissemanget och då speciellt Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt, hon sparade inte på krutet.

Tyvärr är det väl så att svensk media kommer mörka hennes tal till 100 procent och den som vill se något av detta får nog vända sina blickar till andra sidan av Öresund. Det kändes som det var fler journalister och TV-team från Danmark än från Sverige på plats i Höganäs.

I Höganäs fick jag höra en del detaljer om överfallet på David von Arnold och då blir jag mycket upprörd. Vilka vidriga personer som utfört detta!

Får vi höra Malmös socialdemokratiska kommunalråd Ilmar Reepalu fördöma detta? Troligtvis inte!

Det värsta av allt är att media i Sverige indirekt försvarar dessa personer. TV4 har till och med mage att köra ett förtalsinslag med EXPO som källa och Daniel Poohl i kvällens nyhetssändningar. EXPO står ju uppenbarligen AFA nära. Hur faan kan man arbeta på TV4 och ha gott samvete när man går hem för dagen. Min respekt för journalister sjunker för varje dag som går av valrörelsen.

Jag instämmer i det Jimmie Åkesson tog upp i sitt tal i Höganäs, där han anklagade media för att vara medskyldiga till detta grova brott mot David von Arnold. Genom att hålla dessa våldsverkare bakom ryggen och undanhålla sanningen för allmänheten är de mer än medskyldiga. De har dessutom ett stort ansvar för det inträffade genom åratal av orättvis och odemokratisk nyhetsbevakning.

Ett exempel på vad jag menar med dessa beskyllningar är den artikel som Östran publicerade igår där jag indirekt anklagas för att vara rasist.

Det är just sådana artiklar med osanna påståenden som kan trigga igång attacker av detta slaget mot en helt oskyldig människa, vars enda ”brott” är att inte dela de politiskt korrekta åsikterna.

Är det någon som är förvånad om jag inte känner det minsta respekt för dessa journalister och småpåvar i den lokala pressen. Även om det finns några undantag som ändå tycks försöka men jag hoppas att dessa snart vågar kliva ur garderoben och verkligen ta ställning mot detta åsiktsförtryck.

Några anser att Per Gudmundsson skiljer sig från andra journalister men tyvärr håller jag inte med er. Han skiljer sig endast marginellt från pk-sörjan! Om han gjorde det han borde göra skulle han vara arbetslös innan arbetsdagen var slut. Varför slutade han blogga i april?

Egentligen är det ett under att man inte utvecklar ett hat mot dessa ryggradslösa journalister som hela tiden springer pk-folkets ärenden istället för att vara objektiva i sin yrkesroll. Jag skulle skämmas över att vara journalist idag!

Läs Julia Ceasars söndagskrönika på detta ämne.

Jag blir allt mer övertygad om att svensk massmedia (inte utländsk och då speciellt dansk massmedia) skall bojkottas från 20:00 den 19 september och 24 timmar framåt som en markering på deras sätt att behandla oss Sverigedemokrater.

Sydsvenskan, Sydsvenskan, SvD, DN, Expressen


KRÄNKT NASIM MALIK

Nasim Maliks angrepp på mig i gårdagens Östran innehåller en hel rad felaktigheter eller rent av lögner från Nasim Malik. Jag har skrivit ett genmäle som jag kräver att tidningen publicerar. Nu anser tidningen att mitt genmäle är för långt och att man inte kan publicera det. Nu har jag kortat ner det med ca 1000 tecken och hoppas att tidningen är nöjd trots att det överstiger det antal tecken som de kräver.

Jag anser att jag måste få tillbakavisa alla anklagelser punkt för punkt vilket endast går med min senaste version. Det är min självklara rättighet! Och jag hoppas att ansvariga på Östran delar den uppfattningen.

Problemet för Östran är kanske att jag har alldeles för mycket ”på fötterna” i mitt genmäle vilket istället innebär att Nasim Malik och Östran farit med en hel rad osanningar i artikeln.

Givetvis kommer jag lägga upp mitt genmäle även på bloggen men jag avvaktar tills jag nått en överenskommelse med ansvariga på Östran.

Läs artikel i Östran.

Missa inte vår webbannons på Östran. Vi fick dock inte ha den "klickbar" med länk till www.sverigedemokraterna.se därför att valfilmen finns på vår hemsida.


SD STÖRST I ASTRID LINDGRENS VIMMERBYJag vill härmed ge chefredaktör Alf Wesik på Vimmerby Tidning "fingret".

En sak är i varje fall säker och det är att ungdomarna i Vimmerby inte litar på Folkpartiet och Jan Björklund som endast får 0,7 procent. Man kanske kan kalla det för "Lejonborgseffekten".

Vimmerby Tidnings rubriksättning talar sitt eget språk och förklaringarna är många och krystade i artikeln.

Enligt ännu obekräftade uppgifter i media är Sverigedemokraterna näst största parti i skolvalet i Mörbylånga kommun.

UPPDATERING!

Missade att gratulera Sandor och Sammy som deltog i valdebatten i Vimmerby för Sverigedemokraterna. Grattis även till Tomas, Peter och Kent till framgångarna i Vimmerby. Och dessutom till den outslitlige Bosse Karlsson som fungerar som mentor och en drivande kraft i Vimmerby trots att han bor i Västerviks kommun.

Grattis hela Gänget!!

Idag har Tvärskog och Påryd fått "sossebladet" och annan information. Dessutom har jag fyllt på med valsedlar på flera förtidsröstningslokaler. Om man skall tro åtgången av valsedlar kan kommunvalet bli riktigt roligt.

Det tråkiga var dock att på stadshuset (kommunhuset) hade alla våra namnvalsedlar försvunnit. Är det något ställe som man tror skall vara säkert så är det väl kommunens högborg.


RIKSDAGSMAN IDAG

Med dagens resultat i Synovates opinionsundersökning som ger SD hela 6,0 procent kommer jag att vara riksdagsman. Något som Barometerns journalister uppenbarligen inte förstått med tanke på dagens uppslag i tidningen!

Dagens lögn presenterar Sydsvenskan som skriver följande med anledning av att SD får 6,0 procent.

"Sannolikt har debatten kring valfilmen där ett gäng hotfulla, burkaklädda gestalter springer omkull en svensk pensionär i jakten på bidrag spelat Sverigedemokraterna i händerna."

Jag har sett filmen men aldrig sett vare sig hotfulla kvinnor i burka eller någon svensk pensionär gå omkull!

Det luktar dåliga "förlorare" om Sydsvenskan.MEDIADAG OCH PIA KJAERSGAARD TILL SVERIGE

Pia Kjaersgaard till Sverige på lördag.

"Lördagen den 11/9, arrangerar Sverigedemokraterna en stor valfinal  i nordvästra Skåne. Förutom tal av partiordföranden Jimmie Åkesson kommer besökarna även att få lyssna till ett tal av Dansk Folkepartis ordförande Pia Kjærsgaard.

I ett framträdande på de danska TV2 -nyheterna under torsdagskvällen motiverade Kjærsgaard sitt beslut att tala på SD:s valfinal med att hon förfärats över den odemokratiska behandling som SD under lång tid tvingats utstå från det svenska etablissemanget och att hon vill ge SD sitt stöd. Hon uttryckte också irritation över Mona Sahlins ständiga smutskastning av Danmark och den danska regeringspolitiken."Idag har mycket handlat om media.

Först var det chatt på Barometern som jag tyckte gick skapligt.

Mitt genmäle till Alexander Louhichi  publicerades idag
av Barometern men det var väl en självklarhet efter det påhopp som Alexander gjorde i en insändare men man kan aldrig vara säker. Läs genmäle.

Mattias Bäckström i Oskarshamn har lagt mycket tid på att få in våra slogans på de lokala tidningarnas webbsidor.
Efter många samtal verkar det vara klart på Barometern, Östran och Ölandsbladet. Barometern kommer att visa vår slogan under nästa vecka. Östran började idag men efter att vår annons legat uppe någon eller några timmar försvann den. Vi får se om vi får någon förklaring från Östran, den kanske stoppats av socialdemokraterna.

Ölandsbladet har redan vår annons uppe som toppbanner i webbtidningen. Vi delar platsen med flera andra så det kan ta en stund innan vår annons visas. Se följande länk.

En journalist från Östran ringde under efermiddagen
. Uppenbarligen har Nasim Malik gråtit ut för tidningen då han tydligen utsatts för diverse samtal och mail av mindre trevlig karaktär. Enligt journalisten tänker nu Östran skuldbelägga mig för dessa samtal och mail. Inte personligen men att mina blogginlägg triggar igång dessa samtal och mail. Journalisten undrade varför jag inte raderade kommentarer som kallade Nasim Malik för ”skinkmackan”. Jag vill påminna mina läsare om att detta smeknamn myntades på Kurt Lundgrens blogg Östra Ölands Fria Horisont efter att Nasim Malik anklagat SAS för diskreminering eftar att han serverats en skinksmörgås, alltså inte på min blogg. Dessutom anser jag det inte vara så ”kränkande” att jag skall behöva radera kommentarer.

Om Nasim Malik är så naiv att han tror att en bild där han och Alexander poserar med koranen insvept i svenska flaggan inte skulle väcka uppståndelse så har Nasim Malik inte förstått särskilt mycket.

Möjligen är det även vårt flygblad som nu fått Nasim Malik att reagera. Hela Smedby har nu fått detta flygblad i sina brevlådor, de sista 600 hushållen har fått det ikväll. Nasim Malik bor i Smedby, om någon undrar.

Vår lokala tidning har också delats ut till många hushåll i länet av posten.
Tyvärr har det också kommit många rapporter om att hushåll inte fått den. Jag hoppas att dessa hushåll får tidningen under morgondagen annars har Posten misskött sitt åtagande å det grövsta.


Valspurts-T-shirt eller valvaka T-shirt med nedanstående ryggtryck.Jag har med ett antal av dessa till lördagens arrangemang i Skåne för den som vill köpa 80 kronor/st.


CHATT PÅ BAROMETERN

Länk till min chatt på Barometern idag.


BENGT INGEMARSSON OCH SWEPRESS EN KATASTROF FÖR YTTRANDEFRIHETEN I MEDIAVis av erfarenheterna från valrörelsen 2006 där vi Sverigedemokrater utestängdes från insändarsidor i tidningar och dessutom frystes ut i de flesta sammanhang under valrörelsen startade jag en ”insändartävling” mellan Kalmar läns tidningar. Jag har redovisat resultatet vid några tillfällen.

Här kommer senaste status på denna ”tävling” som på ett mycket dramatiskt sätt visar hur dessa tidningar stänger dörren för Sverigedemokraternas kandidater under valrörelsen.Av tabellen framgår det att de lokala tidningarna mer eller mindre stängt dörren för oss Sverigedemokrater från och med början av augusti, då valrörelsen på allvar drar igång.
Det enda ljuset i mörkret är nog trots allt den socialdemokratiska Östran.

Barometern är en bedrövlig historia möjligen beror detta på vår kritik och negativa inställning till deras planer på ett mediehus på Kvarnholmen.

Kalmar läns värsting är utan tvekan Vimmerby Tidning
. Chefredaktören Alf Wesik deklarerade redan i förra valet att han inte tänkte publicera några insändare från Sverigedemokraterna. Detta löfte har han hållit sedan dess. Personligen förstår jag inte hur en chefredaktör tillåts agera på ett så odemokratiskt sätt av sin chef och ägare. Det tyder på ett ruttet och odemokratiskt ledarskap!

Vem äger då Vimmerby Tidning? Jo, det gör Swepress med ”tidningskungen” Bengt Ingemarsson i spetsen. Eller snarare som ensam envåldshärskare!Nu är det även så att Swepress har tagit över Ölandsbladet och Kalmar Läns Tidning. Och där har vi svaret på varför dessa tidningar stoppat alla insändare från Sverigedemokraterna. Jag har under veckan talat med ansvariga på Ölandsbladet och KLT men ingen vill kännas vid någon särbehandling av SD. Min tabell talar dock ett entydigt språk. Dessutom yttrade en säljare på Ölandsbladet följande när en representant för SD villa köpa annonsplats på Tidningen igår.

”Att tidningens ägare har givit order om annonsförbud för Sverigedemokraterna.”

Om tidningens ägare Bengt Ingemarsson gett order om annonsförbud är väl sannolikheten väldigt stor att det även innefattat ett förbud om publicering av insändare från Sverigedemokraterna och dessutom stopp för alla pressmeddelande och artiklar som kan gynna SD under valrörelsen. Detta gäller med stor sannlikhet även alla andra tidningar som Swepress äger.

Bengt Ingemarssons marionett på Ölandsbladet är tydligen Lars-Göran Fält som är ansvarig utgivare för Ölandsbladet. Som en ren tillfällighet är en Niklas Fält ansvarig utgivare för Kalmar Läns Tidning/Nybro Tidning. Finns det möjligen ett släktskap eller är det till och med sonen? Nya marionetter skall skolas inte för att lyda Bengt Ingemarsson.

Det hjälper inte hur mycket ansvariga personer på dess tidningar hävdar ett det inte finns något förbud mot SD, verkligheten talar ett helt annat språk.

Nu har Ölandsbladet och Kalmar Läns Tidning fram till den 19 september på sig att bevisa att det inte finns något förbud från ägaren Bengt Ingemarsson. Jag hoppas att de tar chansen!

När det gäller Vimmerby Tidning och Alf Wesik är hoppet ute för länge sedan och jag kan bara råda tidnings läsare att protestera mot den yttrandefrihetsbegränsning som Bengt Ingemarsson driver med Alf Wesik som ”duktig” marionett. Ett sätt kan vara att säga upp prenumerationen av tidningen.

Till på köpet får Swepress minst 6,7 miljoner kronor i presstöd av våra skattemedel för att upprätthålla detta åsiktsförtryck och begränsning av yttrandefrihet. Skandal är ett milt uttryck!!

UPPDATERING!

Idag har Ölandsbladet 3 sidor med insändare från alla riksdagspartier, plus Ölanspartiet. Men självklart ingen från Sverigedemokraterna trots att man fick in ny insändare så sent som för bara några dagar sedan. Ett uppenbart "bevis" för ägarnas agenda på Ölandsbladet.


TORGMÖTE I KALMAR OCH ”SKJUTA FRÅN HÖFTEN”

Idag medverkade jag vid vårt torgmöte där Björn Söder och Kent Ekeroth skulle tala i Kalmar. Tyvärr hade Björn Söder fått förhinder något som jag fick information om strax före mötet.

Jag fick möjligheten att säga några ord om de frågor vi driver i Kalmar som att vi vill säga upp avtalen med Migrationsverket. Att vi dessutom säger NEJ till Barometerns mediehus vid Systraströmmen.

Läs och lyssna på Radio Kalmars inslag på följande länk.

Skall bli intressant att se vad övriga tidningar skriver imorgon.


Jag har idag tittat på gårdagens sändning av Aktuellt eftersom jag fått väldigt många reaktioner på inslaget med vad programledaren kallade en satir. Detta är vår public service företag som så uppenbart ägnar sig åt ”knäskydd på”, för mycket lägre än så kan det knappast bli. Jag har faktiskt god lust att vägra betala min TV-licens då jag inte tycker att SVT lever upp till sitt uppdrag.

Moderaternas och sossarnas valgeneraler tyckte tydligen att filmen var väldigt bra och jag förstår dem. Socialdemokraten Bo Krogvig tyckte dessutom att man måste ”skjuta från höften ibland” efter att han sett filmen.

Jag kan lova att SD i Kalmar nu kommer ”skjuta från höften” när det gäller socialdemokraterna
. Vi har tryckt upp 15000st flygblad som skall ut under de resterande dagarna fram till valet. Eftersom inte lokala medier upplyser invånarna om t.ex. den "socialdemokratiska fredsdemonstrationen" så får vi göra det istället.

Idag har hushåll i Lindsdal, Smedby och delar av centrala Kalmar fått detta flygblad och fler kommer att få det imorgon.

Här kommer flygbladet.
BAROMETERN DEKLARERAR SIN AGENDA

I dagens tidning av Barometern framgår det med all tydligt vilket ingen kan missta sig på vad Barometern anser som viktigast i valet 2010.

De senaste veckorna har Barometern haft ett helt uppslag med rubriken ”Valet 2010” som varit fylld med artiklar/reportage om valet. Givetvis utelämnas SD för det mesta men efter påpekande fanns SD med i dagens opinionsläge som en stapel. Det kanske är läge att göra vågen! Frågan är om United Minds 6,1 procent kommer att visas imorgon?

I dagens tidning finns det bara en enda stor bild över hela uppslaget på en återförening i en flyktingfamilj eller kanske snarare ett besök till en invandrarfamilj.

Jag ställer mig frågan vad detta har att göra med valet 2010. Är det så viktigt att man måste upplåta ett helt uppslag i den tryckta upplagan.


Dessutom har Anders Blank in förvirrad artikel som delvis tar upp kostnaderna för invandringen i Kalmar kommun. Problemet är att Anders Blank endast nämner kostnaderna för Invandrarservice på ca 28 miljoner kronor. Dessutom så redovisar man personer med utländskt medborgarskap i Kalmar läns kommuner istället för personer med utländsk bakgrund. Troligen för att kunna redovisa en lägre procentandel.

Dessutom skriver han att socialbidragen inte särredovisas vilket är ren och skär lögn. Denna statistik finns på SCB för varje kommun och jag har dessutom redovisat den på bloggen vid ett flertal tillfällen. I Kalmar kommun betalades mer än 40 miljoner kronor ut i socialbidrag till personer med utländsk bakgrund men det vill givetvis inte Anders Blank redovisa.

Möjligen föranleds denna artikel av det flygblad om invandringskostnader i Kalmar kommun som vi snart delat ut i ca 5000 exemplar av. Denna information kommer dessutom alla hushåll i länet få ta del av när vår valtidning kommer i brevlådan på torsdag.

Genom dessa artiklar visar Barometern sin agenda och inte minst framkommer den okunskap i invandringsfrågan som råder bland tidningens journalister.

Tyvärr finns inte någon av dessa artiklar på nätet!


KNÄSKYDD PÅ

I förra veckan skrev jag ett blogginlägg om att jag fått in kandidater till Emmaboda och Torsås kommun. Nu är dessa personer registrerade hos valmyndigheten och valsedlar kommer att tryckas upp under veckan och så snart vi har dem kommer vi att se till att de kommer ut i förtidsröstningslokalerna.I Emmaboda är det Hans Fransson som kandiderar för Sverigedemokraterna
. Han är före detta egenföretagare men nu pensionär. Det finns även fler namn som är på gång i Emmaboda så det kommer inte bli några tomma stolar även om vi får flera mandat i kommunvalet.I Torsås är det ett mycket välkänt namn som har valt att kandidera för Sverigedemokraterna.
Nämligen Johnny ”knäskydd på” Hansson. För den oinvigde är det samme Johnny Hansson som tidigare drev Vitvaruhuset och ingen har nog glömt hans reklamfilmer i TV4 där det var knäskydd på för att kunna se de ”låga priserna”.

Johnny är en känd och mycket respekterad person som utan tvivel kommer få många att rösta på Sverigedemokraterna i Torsås. Förhoppningsvis kanske också detta leder till att flera personer väljer att kandidera för SD i Torsås.

För de som redan förtidsröstat och ångrar sig är det fullt möjligt att rösta på valdagen och därmed radera sin förtidsröst.

BJÖRN SÖDER OCH KENT EKEROTH gästar Kalmar på tisdag klockan 13:30 på Larmtorget. 


ALEXANDER LOUHICHI

Politiskt Inkorrekt har gjort en väldigt bra sammanfattning av Alexander Louhichi och till viss del även Nasim Maliks olika utspel i Kalmar med bland annat mina blogginlägg som grund. Inte minst de tokigheter som kommit efter Lars Vilks besök i Kalmar förra veckan.

Länk till artikel PI

SOCIALDEMOKRATISKT VALFUSK

I vallagen finns följande paragraf.

Ordning m.m.

3 §
På ett röstmottagningsställe eller i ett utrymme intill detta får det inte förekomma propaganda eller annat som syftar till att påverka eller hindra väljarna i deras val.

När jag idag besökte förröstningslokalen i Byxelkrok för att lägga ut namnvalsedlar fann jag detta.


ICA-butiken i Byxelkrok den 6 september klockan 10:30

Inte nog med att Socialdemokraterna i Borgholm lagt ut sin valpropaganda tillsammans med valsedlarna man hade dessutom draperat hela bordet med rött papper. Man kan tro att det handlar om en julmarknad.
 
Helt sanslöst!

Jag undrar om ansvarig person i ICA-butiken också är aktiv socialdemokrat eller vänsterpartist. Någon annan förklaring går knappast att finna på detta "röda" valfusk.

Jag informerade ansvarig person i butiken om att det enligt vallagen inte är tillåtet att ha valpropaganda men då surnade han till och jag kunde endast uppmana honom att ta bort detta. Vilket inte omedelbart gjordes så därför dokumenterade jag det hela med min kamera.

Anmälan kommer givetvis skickas till valmyndigheten, inklusive bildbevis.

Även till [email protected]

UPPDATERING

Artikel i Barometern.


NATIONALSÅNGEN ÄR RASISTISKVarje gång jag ser valaffischen med Kristdemokraternas toppnamn i Kalmar, Monica Bengtsson tänker jag på hennes inlägg i en flyktingdebatt i Kalmar kommunfullmäktige 2007, där hon uttryckte att hon inte tyckte om att sjunga nationalsången. Vilket hon senare utvecklade i en debattartikel i Barometern.

Framlidne journalisten Kurt Lundgren skrev följande briljanta text på sin blogg ”Östra Ölands Fria Horisont” med anledning av denna debattartikel. När jag läser hans text så inser jag hur mycket jag saknar hans texter. Tänk om Kurt varit med och kommenterat årets valrörelse! Jag är säker på att han hade älskat detta.

Här kommer hans text om Monica Bengtsson från ett blogginlägg 23 juni 2007.

”Hästarna ute ur hagen

Jag får ett mejl till bloggen: Du måste läsa en debattartikel i Barometern torsdagen den 21 juni. Där skriver Kristdemokraternas ordförande i Kalmar, Monica Bengtsson, en debattartikel; efter att ha läst den undrar jag om denna kvinna har alla hästarna inne i hagen.

Det undrar jag med; Monica tycker uppenbarligen att inte bara att flaggan utan också nationalsången är rasistisk; är detta en allmän politisk linje hos KD?

- Vi står inför att fira nationaldagen (den 21 juni?) Flera nya medborgare kommer då att hälsas välkomna till vår kommun. Det är glädjande. Nationalsången kommer att sjungas utöver vårt land, den kommer säkerligen att höras även i Kalmar.

- Själv har jag sedan länge haft svårt att sjunga strofen Jag vill leva, jag vill dö i Norden och jag har varit tyst då denna rad sjungs ända tills jag kom på att jag kunde sjunga Jag vill leva, jag vill dö på jorden.

Så löste Monica sitt djupa dilemma; det är ju genialt, var får denna dam allting ifrån, vilken uppfinningsrikedom ger inte dagens politiker exempel på i alla lägen; allmogen står som förstummad.

Nu fortsätter hon ett tag till emellertid. Det hände sig så nämligen att i den lokala tidningen råkade kristdemokraternas gruppledare i kommunfullmäktige, B-O Roos, präst, som sitter bredvid Sverigedemokraternas representanter i samma fullmäktige, hamna på en bild tillsammans med bänkgrannen Sverigedemokraten.

Monica noterar detta med fasa:

- Att på detta sätt försöka förknippa två partier är förkastligt, som ordförande för Kristdemokraterna betackar jag mig ... för hopklumpning.

Till Monica skulle jag som medmänniska jag vilja rikta frågan: I den himmel där Monica förstås kommer att inta hedersplatsen vid sidan av Gud och Jesus och ärkeängeln Gabriel, finns det plats för en liten Sverigedemokrat där eller är de alla förvisade till ett hetare ställe?

Och, Monica, var tror du jag kommer att hamna efter det här?

Nu tror ni förstås att jag driver med er och att jag av elakhet framställer KD:s ordförande i min lilla stad som en total virrpanna - men, sanningen skall göra er fria - artikeln står på sidan 19 och upptar en halv sida i tidningen.”

Tack Kurt och hoppas du har det bra i din himmel och att du med din ”von oben syn" fortfarande häcklar etablissemanget.

Våra valaffischer är på gång!BJÖRN SÖDER OCH KENT EKEROTH gästar Kalmar på tisdag klockan 13:30 på Larmtorget. 


VALSABOTAGE I KALMAR


Två förröstningslokaler i Norrliden, Biblioteket och Konsum bara 50m från varandra. Varför?

Valmyndigheten i Kalmar inrättade hastigt och lustigt en ny förröstningsplats i Kalmar vid COOP Konsum i Norrliden, förröstningen öppnade under lördagen.

När jag anlände till butiken under lördag förmiddag för att komplettera med våra namnvalsedlar upptäckte jag att våra valsedlar med enbart partinamn saknades i ”lådan” för valsedlar. Alla riksdagspartiers valsedlar och blanka valsedlar fanns på plats i ”lådan” men våra saknades.

Efter diverse diskussioner med personalen i butiken kom ett antal kassar med valsedlar fram från lagret i butiken. I dessa kassar fanns Sverigedemokraternas valsedlar. Givetvis visste ingen i butiken vem som hade laddat ”lådan” och utelämnat Sverigedemokraternas valsedlar.

Det råder ingen tvekan om att detta gjorts fullt medvetet av denne person och att det inte kan betraktas på något annat sätt än rent valsabotage.

Sedan kan man givetvis fråga sig vilka krafter det är som lyckats öppna ännu ett förröstningsställe endast ca 50m från ett annat. Kalmarsundsskolans bibliotek som är en förröstningslokal ligger endast 50m från COOP Konsum.

Som journalist skulle jag verkligen ställa frågor till valmyndigheten och Kalmar kommun!

Varför ingen förröstningslokal i Tvärskog, Vassmolösa?

Tipsa gärna mig om valfusk/valsabotage eller maila [email protected]


BJÖRN SÖDER OCH KENT EKEROTH gästar Kalmar på tisdag klockan 13:30 på Larmtorget. 


EN MYCKET OBEHAGLIG BILD

Östran har idag en mycket obehaglig bild i tidningen. Att se koranen inlindad i svenska flaggan får mig att må illa.

Svenska flaggan med sitt kors står för helt andra värden än vad koranen gör med sin kvinnosyn och barbariska människosyn med bland annat sharialagar.

Inget förvånar mig dock när det gäller socialdemokraten Nasim Malik!

Jag har fått starka reaktioner på denna bild under dagen!

Se bild på följande länk.

Efter att jag fått smälta bilden några timmar så ställer jag mig en fråga. Hur ser Östrans agenda ut? Ingen normal svensk person kan väl tro att denna bild skulle stärka Nasim Maliks och socialdemokraternas chanser i valet. Min bedömning är att denna bild rör upp starka känslor hos en majoritet av den svenska befolkningen som ser den. Kosmopoliten Henrik Rydström undantagen förstås, han jublar säkert ute på Boholmarna.

Frågan är om Östran är ute efter att "sänka" Nasim Malik och därmed också socialdemokraterna?

Personligen förknippar jag koranen med dessa bilder! Och det är jag säkert inte ensam om.I kommentarerna skriver J-å följande.

"Tror inte svensken blir särskilt upprörd över att se svenska flaggan och Koranen arrangerad på detta sätt.
Svensken i gemen har inte en aning om vad Koranen egentligen står för och de verkar tyvärr "skita" i det också."

Då har j-å inte sett min mailbox!

Här kommer ett litet smakprov på mina läsares uppfinningsrikedom (fotomontage) och reaktioner på denna bild.

EN MILJON BESÖKARE!Är det dags att lägga ner bloggen när man nått en miljon besökare?

Nej, självklart inte. Om ca två veckor kommer vi få lön för mödan.

Jag har även skickat ett "tips" om denna händelse/drömgräns till de lokala tidningarna men att de skulle nappa på detta och skriva några rader om min blogg och det stora antalet besökare är knappast troligt. Den som följer med i media ser ju själv med egna ögon hur vi utestängs från tidningarna.

Ett exempel är att Barometern mer eller mindre dagligen rapporterar om opinionsläget men aldrig redovisar Sverigedemokraternas siffror.


Vart tog Sverigedemokraterna vägen? 

BJÖRN SÖDER OCH KENT EKEROTH gästar Kalmar på tisdag klockan 13:30 på Larmtorget. Skall bli intressant att se om Barometern tar med detta på "DET HÄNDER". Eller om Sverigedemokraterna även utestängs från detta.


NY KRÄNKT MUSLIM I KALMAR

Så var det åter dags för en kränkt invandrare i Kalmar. Trots att jag var på plats på Byttan när detta inträffade så uppmärksammade jag inte denna händelse som idag både Barometern och Östran slår upp med ”krigsrubriker”.

Jag vet inte vad Alexander Louhichi har för syfte med att gå till tidningarna men jag är helt övertygad om att han inte får särskilt mycket sympati bland läsarna, definitivt inte av de kommentarer jag hört under dagen.

Givetvis har Nasim Malik (S) också tagit chansen i Östran att tala om hur ”elaka” och vilka ”rasister” alla svenskar är och i synnerhet polisen i Kalmar.

Läs artiklar i Barometern och Östran, missa inte kommentarerna!

Det mest förvånande är väl egentligen att tidningarna överhuvudtaget väljer att skriva om denna icke händelse. Hur många personer kollar inte polisen varje dag? Alltid är det invandrare som känner sig kränkta! I stort sett aldrig en svensk. Vad kan detta bero på?

Tänk om jag skulle rusa till tidningarna varje gång jag blev kränkt av någon för att jag är Sverigedemokrat.

Varför är polisen misstänksamma mot muslimer? Tony Blair har svaret!Dagens citat var annars detta från Sydsvenskan.

"– Mona Muslim klarar jag inte av. Hon går i moskén oftare än i Svenska kyrkan och vet ingenting om Svenssonliv. Sverigedemokraterna pratar vårt språk. De pratar arbetarnas språk, säger Maria Rosén."


FREDAGEN BLIR EN STOR DAG

Idag kommer bloggen spränga en DRÖMGRÄNS!

1 MILJON BESÖKARE SEDAN STARTEN.

I skrivande stund står Bloggtoppens räkneverk på 998 185 besökare.


Idag fick jag följande mail!


”Hej!

Valnämnden har beslutat att lägga till ytterligare ett röstmottagningsställe. Coop Konsum Norrliden kommer att ta emot förtidsröster fr.o.m. lördag 4 september, kl 07.00.

Hälsningar

Eva Lindberg”


Socialdemokraterna gör tydligen allt för att få lite extra röster i valet. Denna röstningslokal fanns inte med i annonserna från valmyndigheten i början av veckan eller på valmyndighetens hemsida.

Syftet är så uppenbart att man bara kan skratta åt eländet. Här skall man inte behöva gå särskilt långt för att rösta. Tänk om servicen vore likadan på andra ställen i kommunen, inte minst landsbygden.

Vi kommer dock vara på plats med våra valsedlar på lördag och bevaka vallokalen extra noggrant. Sannolikheten att våra valsedlar kommer utsättas för något ”sabotage” är högst sannolikt vid denna röstmottagningsställe. Om så är fallet kommer det omgående leda till anmälan om valsabotage.

Sedan är det ju så att ansvariga för detta beslut inte är medvetna om hur många av Sverigedemokraternas medlemmar som är bosatta i just Norrliden. Jag är övertygad om att denna vallokal kommer ge Sverigedemokraterna” extra röster”.

Henrik Rydström har återigen luftat sina åsikter
om svenska landslaget och Sverigedemokraterna. Kommentarer överflödiga! Läs blogginlägg.


MISSA INTE JIMMIE ÅKESSON I DANSK TV FRÅN IGÅR. SE LÄNK

Egentligen är det en stor skandal att det är dansk TV som låter Jimmie Åkesson framträda och få tala utan att bli avbruten av rabiata programledare och politiker.

Tack Danmark!


LYCKAD DAG MED NYA KANDIDATER I EMMABODA OCH TORSÅS

TV4 gör bort sig än mer idag när man tillkännager att man kommer visa Sverigedemokraternas modifierade valfilm. Istället för kvinnor i burka kommer tittarna få se texten ”Censurerad av TV4”.

 Det kommer enbart innebära att desto flera blir nyfikna på filmen och vill se originalet.

Det är bara att tacka Jan Scherman för detta ”PR-trick”.På det lokala planet har jag en god nyhet att presentera.
Jag har idag fått kandidatpapper påskrivna för både Emmaboda kommun och Torsås kommun. Det innebär att vi kommer att ha en valsedel även för kommunvalet i dessa båda kommuner. Det känns mycket bra!

Ikväll har jag varit på Byttan i Kalmar och lyssnat på ett föredrag av Lars Vilks.
Personligen blev jag lite besviken på detta föredrag men det kanske inte är så underligt om Lars Vilks är lite mer försiktig numera. Några skandalscener som i Uppsala fick vi dock inte se på Byttan.

Vi fick dock se och höra en muslimsk kvinna lämna föredraget och rikta ett antal meningar till Lars Vilks innan hon lämnade lokalen i någon slags protest. Jag uppfattade dock inte vad hon sa, bland annat på grund av hennes dåliga svenska. Jag undrar varför hon överhuvudtaget hade betalt en ”dyr” biljett för att lyssna på Lars Vilks då hon uppenbarligen ansåg att mycket av det som visades när det gäller islam och muslimer tydligen var ”haram”. Hon vände bort huvudet och tittade inte på visa scener/konstverk.


RSS 2.0