Muslimska lagar i Sverige!

Sveriges muslimska förbund ställer följande krav och önskemål till riksdagspartierna.

*  att det inrättas en moské i varje stad eller kommun, vilka bör byggas med räntefria lån
*  att det etableras muslimska grundskolor i områden med många muslimer
*  att muslimska barn ges möjlighet till undervisning i homogena grupper i hemspråk och islam i de kommunala skolorna
*  att det startas en imamutbildning vid våra svenska universitet och högskolor
*  att muslimerna får dispens att utföra så kallad halalslakt
*  att skilsmässor bland muslimerna ska godkännas av en imam
*  att muslimer bör få ledigt för fredagsbön och vissa högtider
*  att det inrättas särskilda kvinnokvällar på badhusen

Enligt Mahmoud Aldebe finns det idag hela 470 000 muslimer i Sverige.

Jag ställer mig frågan varför har dessa muslimer sökt sig till Sverige? Dom tycks inte ha tagit till sig så mycket av västerländska samhället trots miljard satsningar på integration av svenska staten. Det är ju alldeles uppenbart att de inte kommer anpassa sig till vårt samhälle heller eftersom de kommer med dessa krav. Staten borde satsa dessa miljarder på andra system i samhället istället som skolan, vården och äldreomsorgen.

Jag ställer frågan igen varför har dessa muslimer sökt sig till Sverige? Varför har de inte sökt sig till ett annat muslimskt land om de inte vill ändra sitt levnadssätt. Svaret är väl så enkelt att vi öser pengar över dessa grupper. Det är bara att komma till Sverige så blir du försörjd utan att behöva arbeta vilket passar dessa människor utmärkt. Skulle du få besked om avvisning behöver du bara gömma dig med hjälp av t.ex. svenska kyrkan så ordnar det sig lite senare med permanent uppehållstillstånd i Sverige sedan är det bara att börja ställa krav om egna muslimska lagar.

Är alla svenskar så naiva så de inte ser vad som håller på att hända med vårt fina land?

Jag har i varje fall bestämt mig för att försöka göra något åt det. Gör det du också!!!

STÖD SVERIGEDEMOKRATERNA.

Svenska kyrkan inget för mig längre.

I nyheterna de sista dagarna har vi fått höra berättelser och se bilder från en planerad utställning med tillhörande bok. Flera bilder är sannolikt väldigt kränkande för kristna. En bild föreställer 2 personer som utövar oralsex vid Jesus nattvard.

När Muhammed karikatyrerna var aktuella för några månader sen var alla så måna om att inte kränka muslimerna och vissa deras religion respekt. Nu verkar det som att samma personer inte har något att säga och det finner jag mycket märkligt men det kanske beror på att detta sker i Sverige och inte i Danmark. När jag sedan får höra att detta finansieras med bland annat 400000 kronor från svenska kyrkan så har jag svårt att tro på mina öron. Mina inbetalda kyrkoskatter används till detta!!! Nej, nu får det vara nog. När jag sedan får höra biskop Caroline Krok försvara detta så blir jag helt bedrövad. Har svenska kyrkans företrädare blivit alldeles tosiga. När jag sedan lägger till bemötandet från en prästen Magnus Sollersten söder om Kalmar före kyrkovalet 2005 där jag blev utskälld och utkastad från Arby församlingsexpedition när jag lämnade ut valsedlar för Sverigedemokraterna så vet jag inte om jag vill vara medlem i svenska kyrkan längre. Skall verkligen ta en funderare på om jag inte skall begära utträdde ur svenska kyrkan.


Abbas rättegången

ABBAS RÄTTEGÅNGEN.
Domen i ABBAS målet är en skandal!  I dagens Sverige slutar man aldrig att förvånas över vilka milda domar som döms ut. Mordet på Abbas Rezias är nog något av det grymmaste vi upplevt i vår del av Sverige och det ger inte längre straff än 4 års ungdomsvård för en av de minst tre personer som var inblandade i dådet, föräldrarna frias helt.  Vad är ett liv värt idag? Här kommer några citat från olika källor.

” Det är alltså möjligt i vårt land att hälla kokande olja i ansiktet på en människa, att döda henne med 20 knivhugg, att krossa denna människas skalle med baseballträ, att fortsätta knivhuggen efter döden, att efter allt detta extremt grymma, uträknade, planerade medeltida brott, komma undan med fyra års vård, allt enligt lagen om vård av unga.”

Under rättegången beskrev en åhörare den mordåtalade så här.
”Den mordåtalade18-åringen slafsar på tuggummi, han bläddrar i papper och förefaller helt ointresserad. Ibland ler han opåkallat.
Under uppspelningen av en videokonstruktion av mordet i Högsby ligger han framstupa över bordet i rättegångssalen och sover med armarna om huvudet så att det hörs sex bänkrader bakom där jag sitter; detta pågår en timme. Han får ingen tillsägelse av domaren och inte heller av åklagaren eller det halva dussinet jurister som finns i rättssalen; det är en domstolsförakt som i varje annat land lett till att rättegången avbrutits; I England heter det contempt of the court och det är ett mycket allvarligt brott; i USA hade beteendet varit fullständigt otänkbart.
Men i Kalmar väcker det inte ens uppmärksamhet.”

Domen är ett enda stort skämt! För mig är det helt obegripligt att föräldrarna kan gå helt fria.
"Di skratter åt oss långt bort i Afghanistans berg", som en Högsbybo sade.

Mitt första inlägg

Centerpartiet har de senaste dagarna utsatts för diverse skadegörelse från vänstergrupper. Detta har väckt stort intresse i media och i varje nyhetssändning pratas det om detta. Naturligtvis så är det självklart att media uppmärksammar detta vilket är ett angrepp på demokratin.
Det som gör mig bekymmrad är att det är av betydelse vem som utsatts för detta våld. När Sverigedemokrater utsatts för våld som t.ex. i Rottne (utanför Växjö) 5 juni 2005 var ingen i media intresserad trots att våldet och vandaliseringen var betydligt mer omfattande. Fönster krossades, troligen kastades tårgas eller någon annan gas in i lokalen när personer som vistades i lokalen försökte ta sig ut misshandlades de med bland annat järnrör. Innan dessa vänsteraktivister lämnade platsen förstörde dom ett antal bilar genom att krossa vindrutor och skära sönder däck.
Det är mycket oroande när media inte behandlar alla människor som utsatts för brott på samma sätt. Det media förmedlar med detta är att brott och vandalisering är legitimt om det är sverigedemokrater som är offer.


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0