SANNINGENS ORD I ÖSTRAN


UPPDATERING MED FOTO!


Berga centrum                                        Foto Micael Foghagen

Idag har vi kunnat läsa ett helt uppslag i Östran om de bråk och anlagda bräder som pågått i norra Kalmar under den senaste månaden. Före detta ansvarige utgivaren och chefredaktören Uffe Carlsson har gått på djupet med dessa invandrargäng och beskriver sanningen bakom dessa anlagda bränder.

Lokalkonkurrenten Barometern  kör istället med kärleksängeln Alexander Louhichis förklaringar vilket för den som har lite sunt bondförnuft mest framstår som patetiskt pk-trams. Men Barometern har ju fått mer och mer svårt med sanningen de senaste åren. Ett exempel på detta är ju lögnerna om Alice Teodorescu som påstås få sparken för hon inte vill flytta till Kalmar. Enligt en tillförlitlig källa erbjöd sig Alice att flytta till Kalmar men det dög inte åt Barometern. Hon skall nu ha anlitat en duktig jurist i med erfarenhet från liknande fall. Grattis Barometern!

Uffe Carlsson utmanar hela pk-etablissemanget med sina artiklar och jag misstänker att han kan få det jobbigt att vara kvar på tidningen om han fortsätter i samma stil. Hela artikeln är väldigt bra och jag skulle egentligen vilja citera varje ord men här kommer några långa citat.

”En kärna på fem till tio något överåriga ungdomar på 20 till 25 år, vill styra händelserna i Berga. Runt om sig har de en grupp på omkring 25 springpojkar. Många är släkt, syskon, kusiner eller har andra familjeband. En stor grupp har rötterna på Balkan, men där finns också svenskar, iranier och araber. De allra flesta är födda i Sverige.”

Inga pressetiska regler här inte. För er som tror att Uffe menar svenskar med att de flesta är födda i Sverige så vill jag bara göra er uppmärksam att han istället kunnat skriva andra generationens invandrare.


                                    Foto Micael Foghagen

”Med bråk och skadegörelse av olika slag hävdar man sig inte minst mot andra, liknande grupperingar. Det pågår ständiga fejder, ofta mot andra familjer och släkter. Ibland går fejderna mycket långt tillbaka. En av frontfigurerna dömdes nyligen för sin inblandning i ett knivslagsmål.”

Kan vi inte hämta Centerpartiets nya partiledare Annie Lööf, tillika näringsminister numera. Hon kan väl komma ner till Berga och prata nybyggarland med dessa trevliga pojkar. Annars finns ju Centerpartiets oppositionsråd Anders Andersson från Trekanten, han kan väl göra ett insats för nybyggarna i Berga. Gissningvis är han för fin eller feg för att åka till Berga och träffa dessa "värstingar".

”De äldre vill gärna se sig som ledare, de saknar jobb och går ingen utbildning. De är överåriga för fritidsgården, men tar sig inte ner till aktiviteter i stan. Gruppen runt består av pojkar ner till tio års ålder. Några enstaka flickor finns med, men bara i periferin.”

” De äldre vill gärna se sig som kungar och jobbar hårt med att de unga ska tycka att de är häftiga.”

De flesta känner säkert igen detta från andra utanförskapsområden som Rosengård, Hovsjö och nyligen aktuella Backa i Göteborg. Det handlar om något helt annat än det trams som Barometern med kärleksängeln Alexander Louhichi vill göra gällande där en grillplats skulle lösa hela problematiken. Det är minst sagt skrattretande och visar bara hur naiv eller hur dum Alexander Louhichi är.

Jag kallar dessa invandrarkillar för rötägg och mordbrännare eller anstiftare till mordbrand då de uppenbarligen låter ”slavarna” göra jobbet.


                                     Foto Micael Foghagen

”Gruppen kring Berga centrum kommer inte bara från närområdet. Där finns personer från såväl Oxhagen som Smedby. Ledarna bestämmer vilka som får vara med. Det finns en mycket klar och tydlig rangordning. Ungdomar från Somalia står lägst i hierarkin. Det är inte de självutnämnda ledarna som står för bränderna. Mycket tyder på att de utförs av springpojkarna som vill visa sig duktiga inför de äldre.”

Jag är helt övertygad om att det ser ut på samma sätt i Rosengård eller Hovsjö. De fulaste fiskarna låter de som inte är straffmyndiga utföra de värsta ”aktiviteterna”. Därför skall polisen och åklagarna rikta in sig på anstiftan till brott för att komma åt ledarna i dessa självutnämnda gäng.

Det är nog bara en tidsfråga innan vi ser bränder och andra yttringar på andra ställen i Kalmar, t.ex. Oxhagen eller Smedby.

Kalmar behöver inte dialogpoliser vi behöver hårda tag och fällande domar men jag tror inte det biter på dessa ungdomar det höjer tyvärr bara deras status i gruppen.

Det finns bara en sak dessa ungdomar och deras familjer möjligtvis skulle lyssna till! Det stavas utvisning från Sverige. Tillbaka till hemlandet med indragna uppehållstillstånd och medborgarskap.

Jag har dessutom begärt att dessa anlagda bränder tas upp på nästa styrelsemöte i Polisstyrelsen för Kalmar län.

Fler artiklar i Östran.

Artikel 2

Artikel 3

Artikel 4


106 MILJARDER I BESPARING PÅ NYINVANDRING

Pressmeddelande från Sverigedemokraterna.

Jag har lyssnat på en mycket väl genomförd presskonferens i Riksdaghuset.

Läs här.

Hur många tror att det var en slump att statsminister Fredrik Reinfeldt presenterade regeringsombildningen med Centerpartiet 2 timmar innan SD skulle ha sin presskonferans. Jag tror det inte.Sveriges Radios Pontus Mattson var närvarande vid presskonferensen men Vad jag kan se har inte P1 Nyheterna haft en enda liten rad om detta. Frågan är om Pontus Mattsson inte fått sända sitt reportage?

Nästa gång hela public service gänget sitter och äter lunch i riksdagen skall jag fotografera dem. Ett samlat grepp på hyckleriet!


BETONGGRISEKNOARNär jag såg bröstbilden på PI kunde jag inte annat än skratta riktigt gott. Jag kom då på en annan sak som jag läste om i Vimmerby Tidning när jag hälsade på min far under förra veckan.

Kristdemokraten Gudrun Brunegård motionerar om att Vimmerby stad skall köpa in ”betongsuggor” som föreställer Emils griseknoen. Inspirationen har hon fått från bland annat Visby som har sina betongbaggar. Läs artikel.Med tanke på att Astrid Lindgren kommer från Vimmerby och inte minst Astrid Lindgrens Värld som besöks av mängder av människor varje sommar så tycker jag att förslaget är riktigt bra.

Om Gudrun Brunegårds motion går igenom i kommunfullmäktige i Vimmerby så kommer det nog inte dröja så särskilt länge innan någon muslim känner sig kränkt och anmäler Vimmerby kommun till DO. Om inte annat så kommer det komma när de ställs ut i Vimmerby.

Det skall bli intressant att följa denna motion. Jag skall rekommendera SD:s ledamöter i Vimmerby att stödja Kristdemokraternas motionen om ”betonggriseknoar” i Vimmerby.Kör hårt KD!

Som avslutning ett nytt klipp med Nigel Farage. Jag funderar om Nigel Farage någon gång visats av SVT eller TV4 i något program? Jag tror inte det! Någon annan som sett det`


TAXIARTIKEL I DN

Idag kom artikeln i DN om taxiresor som jag skrev om i förra veckan. Tänk så väl mina föraningar i blogginlägget stämde in på dagens artikel i DN. PK-journalisterna är minst sagt enkelspåriga!

På gott och ont är det William Petzäll som åkt mest taxi. I artikeln nämns givetvis inget om att Lars Isovara är rullstolsbunden eller hur långt man bor från en flygplats på sin bostadsort.

Jag retar mig väldigt mycket på det sätt som DN gjort artikeln. Den enda referensen man visar är Lars Ohly som dessutom bor i Stockholm. En mycket missvisande jämförelse i mina ögon och ett bevis för att DN bara har ett mål med sin artikel, hänga ut och förtala Sverigedemokraterna. Skall Sverigedemokraternas ledamöter promenera till flygplatsen på hemorten?

Inga andra riksdagsledamöter eller statsråd redovisas av DN. Därför kommer jag idag ge Riksdagens utredningstjänst i uppdrag att ta fram motsvarande uppgifterna för samtliga ledamöter i riksdagen men också för statsråden och statsministern. Så snart jag fått dessa uppgifter kommer jag publicera detta på bloggen.

Jag har dessutom redan begärt att få en sammanställning över alla ledamöters frånvaro vid voteringar i riksdagen under förra riksdagsåret.

Medias odemokratiska behandling av SD har med andra ord retat upp mig ordentligt.

Jag gillar kyrkofullmäktiges beslut i Gränna
att om kyrkan skall användas vid skolavslutning skall det även ingå en bön eller en kristen text. Kan en imam vara med vid Riksmötets öppnande i Storkyrkan och dessutom läsa ur koranen skall det inte vara något problem om en präst läser några rader ur bibeln för några skolbarn. Nu kommer givetvis de förtroendevalda i Gränna jagas av pk-media. Frågan är om fd. partiledaren i Kristdemokraterna Alf Svensson ingår i kyrkofullmäktige i Gränna.


SVERIGE OCH STASIEfter att jag börjat läsa i Birgitta Almgrens bok ”Inte bara spioner” blir man förbluffad.

Varför beläggs Birgitta Almgren med så många förbehåll för att få se dessa dokument. Här är listan över de förbehåll som regeringsrätten beslutade om förra året i sin dom.


Vad är det som måste döljas efter drygt 20 år sedan muren föll?

Efter att jag läst den första ”fallbeskrivningen” i boken är det inte svårt att gissa att det handlar om Björn Jensen. Den socialdemokratiska journalisten som verkade i den innersta kretsen av socialdemokrater. I de förhör och den utredning som Säpo gjorde av Björn Jensen framkom endast uppgifter om att han endast lämnat ut uppgifter om tredje land till Stasi. Detta nöjde sig de båda Säpo-utredarna med utan att gräva vidare.

Birgitta Almgren avslöjar i sin bok att Björn Jensen lämnade ut mängder av material angående Sverige till Stasi. Hon avslöjar också att utredarna uppenbarligen var ena riktiga klåpare som inte lyckades bevisa att Björn Jensen under nio års tid lämnade ut uppgifter om svensk inrikespolitik.

Eller var det så att dessa utredare bara ingick i ett spel för gallerierna? Denna utredning utfördes i flera omgångar och i en bedömning 2001. Vem hade regeringsmakten 2001. Vem var statsminister?

Inte tror jag att Göran Persson önskade någon större publicitet med en eventuell rättegång mot en socialdemokratisk journalist som säkert också Göran Persson kände väl? I mitt stilla sinne kan man ju fundera över varför dessa utredare från Säpo missade saker som Birgitta Almgren med lätthet plockar fram. Okunskap eller ovilja? Eller order uppifrån?

Jag tror faktiskt att Säpo:s utredare är väldigt duktiga men att de också ställer in sig i ledet när det gäller ”rikets säkerhet”.


30 SEKUNDER I RADIO ÖSTERGÖTLAND

Har idag varit i Norrköping och Radio Östergötland tillsammans med andra riksdagsledamöter från 7-klövern. Trevlig debatt om infrastruktur, Sjukförsäkringen och den ekonomiska krisen, dessutom en hel rad kortfrågor. Eftersom vi var 8 personer så får man inte många tillfällen att få ordet när effektiv tid var ca 40 minuter. Varje person fick dock 30 sekunder att säga några ord.

Jag tog chansen att säga att Östergötlands kommuner under 2010 betalade ut över 700 miljoner i ekonomiskt bistånd. Av dessa gick ca 430 miljoner kronor, nästan en halv miljard till utrikes födda. Det innebär att mer än 60 procent av utbetalningarna gick till utrikes födda trots att de endast utgör 12 procent av befolkningen. Ett slående bevis för en fullständigt misslyckad invandrings- och integrationspolitik. Det var värt att åka tur och retur idag till Norrköping bara för att säga detta i lokalradion.


Igår hade SDU torgmöte i Kalmar. Det handlade i huvudsak om det beslut som Kultur och Fritidsnämnden fattat om segregerad simundervisning.Så här ser beslutet ut från nämnden. Av beslutet framgår det att det är centerpartiets Ingegerd Pettersson som kommit med förslagit och att ingen har reserverat sig mot beslutet.Nedanstående personer tog beslutet i Kultur och Fritidsnämnden.

Noterbart är att före detta KFF-spelaren Lasse Johansson både sitter i Kultur och Fritidsnämnden samtidigt som han är ordförande för Kalmar Familjebad. Med anledning av detta har jag mailat honom om detta beslut vilket han blivit lite irriterad över. I nedanstående svar tycker jag att det finns några saker som man absolut lyfter på ögonbrynen över. Lasse Johansson tycks mena att införa segregerad simundervisning är ”att följa med utvecklingen".


POLITISK VILDE

Jag tycker det är väldigt tråkigt att William Petzäll inte klarat av sina personliga problem. Jag vill dock påpeka att jag inte har någon som helst insyn i hans problem. Partiet har ställt upp för William under det gångna året enligt vad jag känner till. Det arbete som William gjort i riksdagen kan ingen klaga på och jag tycker det är en stor förlust för SD. Tyvärr har tydligen de personliga problemen varit för stora.

William Petzäll bestämmer givetvis själv om han vill sitta kvar eller avgå från riksdagen. Jag hoppas att han tar det beslut som gör att han får en möjlighet att komma tillrätta med sina problem, det är trots allt det viktigaste för William Petzäll.


BORG BESVIKEN

Anders Borg är besviken efter tre dagar i USA tillsammans med den ekonomiska makteliten. Det är bra att vår finansminister är ärlig. Men hans sammanfattning och besvikelse innebär med stor sannolikhet att börsanalytiker drar samma slutsatser vilket i sin tur kan utlösa ett massivt börsfall på världens börser imorgon.

Prestigeprojektet Euron styr i stor utsträckning hur de europeiska ledarna agerar. Nu verkar det som de kan hitta på vad som helst för att Grekland skall vara kvar i EMU. Min uppfattning är att det bästa vore om Grekland ställde in betalningarna och att landet sedan lämnade Euron och införde drachmer igen.  Det vore den bästa lösning på framförallt lång sikt. Inte minst skulle det ha en psykologisk effekt på andra länder som skulle inse vad priset kan bli om man inte ”sköter sig”.

Nu tror jag dock att flera av de europeiska ledarna kommer skicka mängder av skattemedel till Grekland för att rädda euron från en enorm prestigeförlust.

Att någon lyssnar på Nigel Farage i Europaparlamentet är nog knappast troligt.Sveriges befolkning kan skatta sig glada över att vi sa nej till euron i folkomröstningen. Även om vi nu kommer drabbas av lågkonjunktur så blir det betydligt mildare än hur det kommer se ut i de flest euro-länder.Idag har SDU (Sverigedemokratisk Ungdom) haft ett torgmöte i Kalmar där Chang Frick
från Kristianstad talade om bland annat den könssegregerade simundervisning som införts i simhallen i Kalmar. Jag återkommer med ett inlägg när jag fått det YouTube-klipp som filmades under dagens möte.


HÄR HOPPAR INGA HALTA HÖNOR


Alice Teodorescu

Östran avslöjar att Alice Teodorescu som är politisk ledarskribent på Barometern tillsammans med Ulf Wickbom slutar. Enligt tidningen skulle orsaken vara att hon inte vill bosätta sig i Kalmar, ett krav som uppenbarligen inte ställdes vid hennes anställning för ca ett år sedan.

Samma krav ställs tydligen inte på Ulf Wickbom som är skriven i Stockholm enligt ratsit. Dessutom har Ulf Wickbom ett sommarhus vid Byxelkrok vilket torde innebära att han inte finns i Kalmar så särskilt ofta.

Att det ligger helt andra orsaker bakom detta är helt uppenbart och att Gunilla Sax inte vill uttala sig är fullt förståeligt då detta med bostadsort endast är ett svepskäl för att man troligen vill få bort Alice Teodorescu. Hennes ledare med kritik av det politiskt korrekta samhället har inte fallit i god jord hos Gota Medias ledning och nu har man agerat.

Jag berömde Alice T för första gången i ett blogginlägg från januari och jag befarade redan då vad som skulle inträffa då jag skrev följande.

”Alice Teodorescu är en riktigt frisk fläkt på en annars väldigt politiskt korrekt ledarredaktion där diverse skribenter åkt ut och in under den senaste tiden. Jag hoppas att Alice Teodorescu får fortsätta på ledareredaktionen men jag anar att konflikterna med den politiske chefredaktören Ulf Wickbom kommer att bli många om inte Alice Teodorescu ställer in sig i ledet omgående. Enligt Wickboms måttstock är nog Alice Teodorescu så nära en person med invandrarbakgrund kan kommat att kallas för rasist, hade hon haft ett svenskt namn så hade det varit helt kört redan.”

Om flyttning till Kalmar hade varit den verkliga anledningen till att hon lämnar Barometern hade Alice T skrivit om detta på sin blogg och kanske även på Newsmill men så har inte skett. Därför behöver man inte vara någon Einstein för att räkna ut vad som hänt på den politiska redaktionen och hos tidningens ledartrojka.

Nu är det ju inte det enda som hänt de senaste veckorna på de av Gota Media ägda tidningarna i Kalmar.

På tidningen Östran fick Uffe Carlsson lämna sin post som chefredaktör och ansvarig utgivare. Uffe Carlsson har under sin lyft Östran till den bästa tidningen i Kalmar län när det gäller grävande journalistik. Trots att tidningen var socialdemokratisk var det oftast socialdemokrater som fastnade i håven. Tidningen har under Uffes ledning också haft den renhårigaste hanteringen av insändarsidan.

Det leder mig osökt in på den nya insändarredaktören Ronald Rosengren på Östran. Om det är samma person som för ca 4 år sedan angrepp mig verbalt på ett mycket obehagligt sätt på Stortorget efter ett seminarium som Kalmar kommun arrangerade har jag inte längre några förhoppningar om att få något publicerat på insändarsidan i Östran. Jag skickade in en kort insändare för ca en vecka sedan men den har inte blivit publicerad. Troligen kommer den heller inte bli publicerad. Den politiska korrektheten har nu även tagit ett rejält grepp om insändarsidan på Östran.

I veckan kunde vi också läsa om att den mycket frispråkiga prästen Dag Sandahl slutar blogga på Östran efter flera år. Den nya chefredaktören och ansvariga utgivaren Bo Hedin hann knappt tillträda innan en konflikt utbröt mellan Bo Hedin och Dag Sandahl. Jag ser detta som ännu ett uttryck för att den politiska korrektheten skall införas på Östran. Läs Dag Sandahls blogginlägg ”Här hoppar inga halta hönor” från den 17 september där han mycket hårt kritiserar den nya chefredaktören på Östran. Dag Sandahl har startat en ny blogg fri från Östran som du hittar på följande länk.

I mitt stilla sinne funderar jag också över om Uffe Carlsson fick slås för att publicera den intervju han gjorde av mig den 12 september och som skulle publicerats innan den 19 september men som inte publicerades förrän den 21 september. Vem vet. Läs artikel.

Gota Media styr nu uppenbarligen upp dessa tidningar och dess politiska redaktioner och insändarredaktioner på ett sätt som till och med skulle göra forna öststater imponerade då det görs i ett land som skall vara en demokrati och inte en diktatur!


HÖGENÄS ORDE


Utsikt Högenös orde.                                  Foto Thoralf Alfsson

Har tagit paus från motionsskrivandet till riksdagen idag. Har bara skrivit ett blogginlägg om Barometern och Östran som jag publicerar imorgon. Jag har stället njutet av det väldigt fina vädret. Tagit en tur på Öland och bland annat besökt Högenäs orde, där det finns en gammal fyrbåk i kalksten.


Fyrbåk.                                              Foto Thoralf Alfsson

Undrar om inte dessa fyrbåkar också användes för att lura skepp att gå i kvav.

Idag har även tranorna haft stor parad längs Ölands östra kust. Jag vet inte hur många fågelsträck med tranor som glidit förbi med sina karakteristiska läten. Ibland gick det inte mer än ett par minuter mellan sträcken. De passerade förbi alldeles över Högenäs orde. En minst sagt mäktig syn när ca hundra tranor passerar över huvudet.


Tranor.                                              Foto Thoralf Alfsson

Jag gissar att flera tusen tranor passerat längs Ölands östra kust idag.

Jag måste köpa mig en bättre kamera än den jag har. Köpte den 2004 och den har funkat väldigt bra men det skulle vara roligt med en systemkamera igen.


NASIM MALIK HAR RÄTT

Har idag köpt boken ”Inte bara spioner” som skall bli intressant att läsa. Vi har ju redan lämnat in en motion i riksdagen om att offentliggöra det så kallade Stasidokumenten. Men jag har tidigare lovat ett antal medlemmar i partiet att skriva en motion med ungefär samma krav så jag kommer givetvis också hålla mitt löfte.

Tänkte även ge några kommentarer om tidningarna Barometern och Östran. De två ”vänstertidningarna” vi har i Kalmar län. Tidningarna ägs av Gota Media som städar ordentligt på ledande positioner på tidningarnas redaktioner. Allt för att förstärka den politiska korrektheten och vänstervridningen! Men det återkommer jag till imorgon.

Men först några reflektioner över några artiklar i dagens Östran. En kortversion finns på nätet. Ett antal personer har idag intervjuats om det stora antalet bränder som anlagts i norra Kalmar. Genomgående för dessa politiker och tjänstemän är att de anser det vara ”ett rop på hjälp”.  Jag anser att det är minst sagt intelligensbefriat sätt att ”ropa på hjälp” men det tycks inte dessa samhällstoppar begripa som intervjuas. Ingen av dessa tycks anse att dessa ungdomar som anlägger bränderna skall åtalas och dömas till stränga straff om de uppnått straffbar ålder. Som vanligt skall det daltas med dessa invandrargäng. Det är politiskt korrekt att gå vid sidan om rättssystemet när det gäller invandrartäta områden och invandrargäng. Det är ju inte deras fel utan samhällets.

I en annan artikel intervjuas Nasim Malik (S) om att han vill att Palestina skall erkännas som en stat. På denna punkt delar jag inte hans åsikt men när det gäller den så kallade arabiska våren har Nasim Malik samma uppfattning som Sverigedemokraterna. Till Östran säger han följande.

”Vi skall veta att fundamentalisterna är mycket väl organiserade. Vilka är det som kommer ta makten, vilka finns bakom, när de gamla diktaturerna störtas.

Västvärldens politiker är ibland mycket naiva. Vem har gjort analysen av vad som finns bakom de modiga ungdomarna som demonstrerar.”

Det är bara att gratulera Nasim Malik till dessa mycket förståndiga ord. Samma åsikter har Sverigedemokraterna framfört under de debatter som hållits i riksdagen angående insatserna i Libyen.


TAXIGRANSKNING AV DNDe senaste veckorna har jag hört att flera av våra ledamöter blivit uppringda av journalister från Dagens Nyheter om sina taxiresor. Idag har jag fått ett mail från säkerhetsansvariga i riksdagen som tror att DN imorgon kommer publicera en artikel som med stor sannolikhet går ut på att smutskasta Sverigedemokraternas ledamöter.

Det första som alla skall veta är att alla Sverigedemokraternas ledamöter har haft ett särskilt taxitillstånd p.g.a. de hot som finns mot oss ända sedan första dagen efter valet den 19 september 2010. Riksdagens säkerhetstjänst och Säpo har avrått oss ifrån att åka kommunalt i Stockholm men även på andra orter om det känns otryggt. Kort sagt har vi fått en ”order” att åka taxi.

För min egen del har jag åkt väldigt lite taxi, så jag känner ingen oro inför DN:s artikel. Ingen journalist har heller ringt mig och frågat ut mig om mina resor. Trots detta kan det då amvändas i negativt syfte då jag kanske är den ledamot som har lägst taxikostnad under året. Man kan helt enkelt ifrågasätta andras kostnader om mina är så låga.

I det mail jag fått från riksdagens säkerhetstjänst skriver man också följande.

”Denna typ av artiklar har förekommit tidigare. Berörda tidningar har vid dessa tillfällen tagit hänsyn till att det inte är lämpligt att presentera namnlistor etc. på ledamöter som är utsatta för hot. Hur DN kommer att agera vid den här publiceringen vet vi inte.

Min egen bedömning är att det är direkt olämpligt att publicera den här typen av uppgifter då det ger ett ökat fokus mot enskilda som redan är utsatta.”

Vilket ansvar kommer DN ta?

Det skall bli väldigt intressant att se hur många ledamöter från andra partier som DN granskat och som hängs ut i artikeln. Kommer man bara koncentrera sig på SD. Kommer man hänga ut Lars Isovara som är den första rullstolsbundna ledamoten i riksdagen. Han har givetvis dubbla anledningar att åka taxi.

Tyvärr befarar jag det värsta från DN:s journalister!

 

 


LOKALPROBLEM

Det verkar som ”ungdomsgängen” i Kalmar fick inspiration av förra veckans Uppdrag granskning om Backa i Göteborg med det efterföljande programmet Debatt. Senaste natten fick brandkåren rycka ut minst tre gånger för att släcka anlagda bränder i norra Kalmar. Frågan är hur länge det dröjer innan dessa ”ungdomsgäng” även börjar kasta sten och skära av slangar för brandkåren. Det är nog bara en tidsfråga om det nu inte redan inträffat.
Läs artiklar i Barometern och Östran.

Som vanligt skyller dessa ungdomar på samhället och klagar på att de inte har någonstans att ta vägen. Det vanligaste argumentet är att det inte finns några fritidsgårdar. När jag växte upp fanns det inga fritidsgårdar utan vi fick klara oss själva och det gick väldigt bra. Jag kan bara upplysa dessa ungdomar att det finns hur mycket som helst om man bara orkar intressera sig för kultur, idrott eller någon annan föreningsverksamhet. Problemet är att de ”orkar” troligen inte aktivera sig med något utvecklande.

Jan Milld har gjort följande lilla klipp ”Lokalproblem” som mycket väl sammanfattar det.


RAPPORTSÄNDNING

Som jag skrev i ett tidigare inlägg skulle jag ta kontakt med SVT för att försöka få en möjlighet att se den aktuella Rapportsändningen. Idag fick jag den möjligheten och det var väldigt skönt att få se inslaget och få det bekräftat ännu en gång.

I inslaget från Malmö sägs att polisen omhändertog 10-15 personer. Några sekunder senare i inslaget visas två personer som har en polis på var sida om sig. En av dessa är Fredrik Jönsson. Att han inte följer med de poliser som har gripit honom i armarna frivilligt framgår med all tydlighet på de ca 3-5 sekunder som visar Fredrik Jönsson i inslaget.

Idag har Östran en lite mer personlig intervju med mig. Läs artikel.


RÄTTELSE I MEDIA

Både Corren och Norrköpings Tidning har nu gjort ändringar av sina artiklar som var byggda på Anders Blanks felaktiga artikel.

Från Corren kom följande mail igår.Gissa vad jag tycker om Anders Blank på Barometern.

Igår ringde även en person från Sveriges Radio P4 och ställde otroligt dumma frågor. Han spelade helt enkelt dum genom att fråga om vad vänsterhuligan och ärkekommunist betyder, för invandrare hade svårt att förstå orden. När han inte var nöjd med mina förklaringar hänvisade jag honom till att Googla orden.

Det är skrämmande att våra licenspengar används till att betala lönen för dessa vänsterflummiga medarbetare på public service kanalerna.


MEDIADREVET GÅR IGEN

Nu syftar jag inte på att ännu en kvinnlig Sverigedemokrat utsatts för ett mycket allvarligt attentat. Inte heller på att biskop Brunne har blivit bönhörd då ”stenarna börjat tala”. Läs Stellan Bojeruds ironiska blogginlägg. Detta attentat har media redan lagt bakom sig, man tog inte ens upp det! Det är ju en Sverigedemokrat som drabbats och de får ju skylla sig själva enligt statsministern och för "en gångs skull samtycker media".Nej, nu handlar det istället om en Sverigedemokrat som stäms av en kommunist
och då slår Barometern på stora trumman och journalisten Anders Blank lägger ut sin artikel utan att ha kontaktat mig. Artikeln innehåller rena lögner men vad gör det när det är en Sverigedemokrat som skall hängas ut igen av vänstertidningen Barometern.

Så här såg Barometerns första version ut.

Anders Blank skriver så här ”Sverigedemokraten hävdar att Fredrik Jönsson greps av polisen för våldsamt upplopp”. Detta är en ren lögn från Anders Blanks sida. Jag kontaktade givetvis Anders Blank på mail och han svarade då så här.

Med andra ord tagen på bar gärning med rena lögner och att inte följa normala journalistiska regler som att kontakta vederbörande innan man skriver anklagande artiklar och publicerar dem. Det var "Fredrik Jönssons egna ord". Uppenbarligen har Fredrik Jönsson svårt att hålla sig till sanningen när han pratar med journalister. Något att komma ihåg vid en eventuell rättegång.

Anders Blank skrev om artikeln som sedan fick följande utseende.


Anders Blank nöjde sig inte med detta utan han utökade artikeln senare artikeln med lovord till Fredrik Jönsson och negativa kommentarer om mig. Jag har ju uppenbarligen aldrig varit utsatt för hot, ofredande och förtal enligt Anders Blank. Annars skulle han väl även nämnt detta i sin utökade artikel med följande stycken.Av texten får man intrycket att Sverigedemokrater misshandlat och hotat Fredrik Jönsson. Det är ännu ett falskt påstående producerat av Anders Blank. Det här kommer utan tvekan sluta med en anmälan till Pressombudsmannen.

Lokalkollegan Östran har dock gjort allt korrekt. Uffe Carlsson ringde först och ställde en del frågor och skrev sedan sin korta artikel som inte innehåller några lögner. Läs artikel.

Jag anser att Barometern driver sin egen agenda som går ut på att skriva mycket negativt om mig och mitt förtroendeuppdrag. På något annat sätt kan jag inte tolka deras agerande när man jämför med hut Östran arbetar.

Det som är extra upprörande är att flera andra tidningar har använt Barometerns första version med lögner i sina egna artiklar där man hänvisar till Barometern som källa. Det gäller Corren och Norrköpings Tidning. Andra tidningar, lokalradion och lokaltv-kanaler använder också denna artikel som underlag. De undviker också att nämna att blogginlägget är tre år gammalt. Det skulle ju låta lite märkligt att man inte stämt mig tidigare.

Nätet är ett fantastiskt verktyg och det går att hitta väldigt mycket där. Mitt blogginlägg om Fredrik Jönsson skrev jag den 19 oktober 2008. Det var dagen efter att ca 500 vänsterdemonstranter försökt stoppa Sverigedemokraternas torgmöte i Malmö.

Sydsvenskan kallade det för fullständigt kaos i sin artikel. De hade också ute folk som filmade motdemonstrationen. I deras film kan man se en person som mycket väl kan vara Fredrik Jönsson. Se klippet

Även i detta klipp kan man se en person med brun jacka i det främsta ledet.Men i nästa klipp från YouTube blir det mer intressant.
Det kan mycket väl vara personen ifråga som slås omkull av polisen och sedan släpas bort av polisen när de försöker trycka bort motdemonstranterna från Sverigedemokraternas torgmöte. Se klippet.

I nästa klipp från Sydsvenskan kan man se en person som ser ut att vara samma person som släpades bort av polisen i förra klippet och som sedan blir liggande på marken. Se klippet.

Vad som händer sedan kanske vi skulle veta om vi fick tillgång till SVT:s egen film. Men tyvärr finns inte denna tillgänglig på nätet. Men jag har ställt en fråga till SVT om att få tillgång till den aktuella Rapport sändningen. Vi får se vilket svar jag får från SVT.

 


NAMNINSAMLING STASILISTAN

följande länk finns en namninsamling för att effentliggöra Stasilistan.


Minst 124 DDR-agenter

 "Åren 1969-89 hade Stasi (officiellt Ministerium für Staatsicherheit, MfS) ca 32 agenter bosatta i Sverige samt 21 ”kontaktpersoner”. Till detta kom ca 71 tyska agenter som skickades hit på kortare uppdrag. Totalt var det således minst 124 personer som under de här åren var engagerade i spioneri mot Sverige. Bland dem fanns enligt Birgitta Almgrens bok bl a 12 lärare/utbildare/forskare, 10 ingenjörer, 9 företagare, 9 journalister, 6 sekreterare, 4 från gruppen präst/jurist/läkare/socialarbetare och 2 kulturarbetare."

Dagens Nyheter

UPPDATERING!

Namninsamlingen har idag gått från ca 150 personer till nästan 2000 personer (Klockan 20:20). Jag hoppas alla hjälper till med att sprida namninsamlingen.


BRA INSLAG I TV4Det finns få så rakryggade och tuffa politiker som Kent Ekeroth i Sveriges Riksdag. Bra att TV4 kör ett inslag med Kent. Där han får möjligheten att säga ett antal sanningar, inte minst med tanke på Uppdrag granskning och Debatt under den senaste veckan. Synd att SVT (Sveriges Vänster Television) inte vågade bjuda in Kent Ekeroth till Debatt. Då hade programet blivit betydligt mer rättvist!

Nu var det ett antal vänsterflummare som fick sitta och beklaga sig över det svenska samhället som gett dem alla möjligheter till utbildning men som istället valt att sitta på sina feta rövar och ägna sig åt brottsliga handlingar på grund av "sysslolöshet". Jag blev minst sagt upprörd över att se Debatt men samtidigt ger det ny energi för mitt eget engagemang och motivation.

Alliansregeringen gjorde istället upp med Miljöpartiet. En uppgörelse som innebär att pengarna som skulle gått till minskad skatt för pensionärerna nu istället går till Somalier och illegala invandrare. Snacka om att regeringen inte är i fas med verkligheten utan låter Maria Ferm (MP) styra Rosenbad. Frågan är vad regeringen fått i gengäld från Miljöpartiet.


AVSKAFFA POLIS OCH MILITÄREN

Nu kan jag bekräfta det jag hört från många andra och som flera skrivit i kommentarerna. Det är ”hucklefritt” i Polen. I varje fall har jag inte sett en enda person med slöja eller liknande om man undantar tre nunnor. Inte heller på färjan fanns det någon med dessa klädesplagg.

Givetvis ställer man sig frågan varför det ser ut på det sättet. Svaret är att Polen inte har några PK-politiker och inte på långa vägar ett så generöstbidragssystem som i Sverige. Där alla asylsökande får full tillgång till alla system så snart de fått uppehållstillstånd.

Jag läste att Alliansen och MP gjort ännu en överenskommelse om migrationspolitiken. Nu kommer en ny våg av Somalier till Sverige och dessutom skall illegala invandrare få gå i skola. Det innebär att Alliansregeringen på sätt och vis legitimerar anarki i vårt samhällsystem. Jag tar mig för pannan.

När det gäller anarki så är det väl även något som nu även kommer införas i Danmark
. Det röda blocket i Danmark består av S, SF, Radikale venstre och Enhedslisten. Jyllandsposten skriver om partiet under rubriken ”Vidste du det om Enhedslisten”. Man blir minst sagt mörkrädd när man läser vad Jyllandsposten plockat fram från deras partiprogram. När man sedan vet att pariet ökade från 2,2 procent till 6,7 procent i valet blir jag bekymrad.

Arbetarklassen skall ta över alla större verksamheter, dessutom banker och kreditväsende. Militären och polisen skall avskaffas och ersättas med strejker, demonstrationer, ideologisk och kulturell kamp samt civil olydnad.

Fast någon civil olydnad kan det väl knappast bli tal om när man avskaffat både polisen och militären.
Läs artikel.

Flera av de invalda ledamöterna från Enhedslisten har öppet stött terrororganisationer enligt en annan artikel i Jyllandsposten. Läs artikel.

Att någon i media skulle informera svenska läsare/tittare om Enhedslistens partiprogram är nog mer eller mindre uteslutet. Det skall möjligen då vara den kristna tidningen Världen idag.

Enhedslisten fick tolv mandat och innebär i mina ögon en kvarnsten om halsen på det röda blocket som nu skall försöka driva dansk politik. Jag gissar att det kommer bli stora problem inom en snar framtid i Danmark där ett försvagat socialdemokratiskt parti skall försöka styra.

Hurraropen som vi sett i svensk media över valrsultatet i Danmark lär nu tystna ganska tvärt.


GDANSKSer att det debatterats friskt på mitt senaste blogginlägg. Har inte haft tid att kolla Debatt från igår ännu men kommer att göra det senare.
 
Tyvärr backade DF något i det danska valet men det gjorde även socialdemokraterna och det måste därmed vara deras sämsta val på väldigt många decennier. Jag tvivlar starkt på att den röran som nu kommer i Danmark håller i fyra år.

Har idag strövat runt i Gdansk och ätit på en krog där många kända politiker ätit om man skall tro bilderna på väggarna. Om någon timma skall vi besöka Leninvarvet.


HUR OFTA ÄR EN PRÄST INBJUDEN TILL EN MOSKE?

Media försöker nu göra en höna av en fjäder när Jimmie Åkesson kritiserar att en imam och en rabbin skall medverka vid gudstjänsten i Storkyrkan som en del av öppnandet av Riksmötet. Några av SD:s ledamöter har valt att inte gå till Storkyrkan. Flertalet av dessa valde att inte föranmäla sig långt innan det var känt att en imam skulle medverka. Detta undviker givetvis media att nämna.

Personligen anser jag det är fel att politisera denna stund och upplever det till viss del som en provokation från Svenska Kyrkan. Jag hade själv anmält mig till gudstjänsten men kommer inte att gå. Inte på grund av att en imam medverkar utan på grund av att jag skall åka till Polen några dagar tillsammans med mina gamla arbetskamrater och arbetsgivare. Därför kommer jag bara att närvara under uppropet i kammaren, sedan måste jag resa hem till Kalmar för att hinna med till Polen.

När det gäller Svenska Kyrkan känns det som den fullständigt håller på att abdikera för det mångkulturella samhället som växer fram. Man tonar allt mer ner det kristna budskapet och de kristna traditionerna. I samma takt som Kristdemokraterna övergett sina grundläggande värderingar tycks Svenska Kyrkan göra detsamma. Ett sådant exempel är synen på kärnfamiljen.

Att bjuda in en imam till Storkyrkan vid riksdagens öppnande är som att legitimera den kvinnosyn och jämlikhet mellan könen som finns inom islam, inte minst genom Sharialagarna.

Jag undrar i mitt stilla sinne hur ofta eller om det överhuvudtaget skett att en präst blivit inbjuden till en moské för att läsa ur bibeln under fredagsbönen i ett muslimskt dominerat land. Hur tolerant är egentligen fredens religion?

DN, SvD, Expressen,


BACKA, ETT I MÄNGDEN


Utbrända bilar på Röda gatan i Kalmar.

Idag träffades hela vår riksdagsgrupp och många av de politiska sekreterarna för första gången efter sommaren. Även om jag inte stortrivs i Stockholm så var det väldigt skönt att träffa alla igen, Den mediala smutskastningen som ständigt pågår av oss Sverigedemokrater kan ibland kännas påfrestande och därför är det väldigt skönt att känna den gemenskap som finns i vårt riksdagskansli där alla har insett vart vårt land är på väg. Därmed kommer jag in på kvällens avsnitt av Uppdrag granskning.

Jag hoppas att ännu ett antal svenskar nu vaknar upp och tänker efter lite när de hörde de boende prata om sin otrygghet i dessa invandrartäta områden. Hur alla som kan planerar att flytta från området. De som blir kvar är äldre pensionärer som själva inte orkar eller klarar av att flytta.

Ungdomarna i Backa hade inte något nytt att komma med. De låter på samma sätt oavsett om de kommer från Backa, Rosengård, Tensta eller till och med Berga i Kalmar. De skyller bara på samhället och polisen. De har uppenbarligen inget eget ansvar för sina liv och framtid. Det är sorgligt att höra deras ynkliga gnäll och argument.

De boende i området berättade sanningsenligt om hur de upplevde sin situation och det gällde även ungdomarna. De enda som ljög friskt var de två politikerna, en socialdemokratisk politiker och en moderat kvinnlig politiker. De är så fullständigt fast i den politiska korrektheten att de sitter och blåljuger hela svenska folket rätt upp i ansiktet när de påstår att de skulle kunna tänka sig att flytta till värstinggatan i Backa. Ska man skratta eller gråta.

Det var intressant att SD fick lite gratis reklam i programmet.

I Kalmar har det varit en hel rad bränder stadsdelen Berga under den senaste veckan. Uppenbarligen har Barometern tagit med sig Alexander Louhichi till Berga och gjort ett reportage som även lagts ut på nätet och skrivande stund finns det 85 kommentarer på artikeln. Dessa ungdomar inspireras uppenbarligen av invandrargängen i storstadsförorterna.

Enligt min mening måste vi strypa invandringen mycket kraftigt. Om vi inte gör detta så lägger vi bara mer ”ved på brasan”. När nu många förutspår att vi kommer att få en ny lågkonjunktur kommer dessa problem med stor sannolikhet accelerera då ungdomsarbetslösheten kommer öka. Den blir definitivt inte mindre genom att öka invandring till Sverige genom t.ex. arbetskraftinvandring till nybyggarlandet Sverige enligt Centerpartiets modell.

Dessa ungdomar måste istället komma till insikten att det själva har ett ansvar för sin egen framtid. Ingen får något gratis idag utan det gäller att jobba och slita från den dag man börjar i skolan.


FÄNGELSESTATISTIK INOM EUIgår var jag på justitieutskottets möte i riksdagen. I handlingarna fanns en sammanställning över hur det ”ser ut” i fängelserna inom EU. En ganska intressant statistik.

Här kommer en sammanställning av de länder som har flest fängelseinterner per 100000 invånare.Noterbart är att i dessa länder är före detta öststater och att det knappast finns några utländska medborgare i fängelserna, förutom Estland. Det kan möjligen bero på att de har en stor andel ryssar i sin befolkning.

De länder inom EU som har lägst antal fängelseinterner är inte så förvånande de nordiska länderna. Gissningsvis skulle även Norge slå sig in i denna lista. Noterbart är att antalet utländska medborgare är högt i alla de nordiska länderna, Finland undantaget förstås.När det gäller Sverige skall alla veta att Kriminalvården i sin statistik registrerar en person med flerdubbla medborgarskap som svensk om bara ett av medborgarskapen är svenskt. Därför är statistiken i mina ögon mycket missvisande. Hur statistiken förs i andra länder är oklart. I Danmark är dubbla medborgarskap inte tillåtet.

De länder som har flest personer med utländskt medborgarskap i sina fängelser är följande.Om personer i Sverige med flerdubbla medborgarskap istället registrerades som utländska medborgare är jag övertygad om att Sverige skulle finnas med i ovanstående bottenlista.


SMAULÄNNING


KD OCH DF

Göran Hägglund fick ge sig när det gällde sänkta skatter för pensionärerna och istället prata för sänkt krogmoms enligt Fredrik Reinfeldts önskemål. Här tappade KD mycket av sitt väljarstöd gissar jag.

När sedan Maria Larsson (KD) även får ta smällen när det gäller skadestånden till alla fosterbarn som uteblir trots att en utredning föreslagit detta. Något som utan tvekan kan betraktas som ett svek mot denna grupp av människor. Även i detta fall kommer Kristdemokraterna straffas av väljarna. Nu försöker sig Maria Larsson på en pudel men det är redan för sent. Hon är redan "dömd".

Att det inte diskuteras ett partiledarbyte i KD är förvånande men jag är helt övertygad om att det inte dröjer så länge till.

När det gäller valrörelsen i Danmark så lyfter man på ögonbrynet gång på gång när man lyssnar eller läser vad svensk media rapporterar. Att opinionsundersökningar visar på ett allt jämnare val tycks inte svensk media se eller vägrar de att se det. De lever i förhoppningen att Dansk Folkeparti skall försvinna. Det är näst intill pinsamt att höra de vinklade reportagen i Sveriges Radio.

I helgen kom en undersökning som gav båda blocken 49,7 procent. Jag är dessutom övertygad om att det idag råder en skämmighetsfaktor även i Danmark när det gäller Dansk Folkeparti. DF kommer definitivt få ett större stöd än vad opinionsundersökningarna visar tror jag. Frågan är om de kommer att bli större än valet 2007.

På torsdag är valet i Danmark och jag hoppas verkligen att Dansk Folkeparti kan bevara sitt grepp över dansk politik. Jag är övertygad om att det kan finnas en och annan som kan sätta skrattet i halsen på torsdag i kvällen.


OBEGRIPLIG INKONSEKVENS

Är du en vänstermänniska som troligen tillhör 68-vänstern så har du immunitet mot mediadrev i Sverige. Andra personer får löpa gatlopp i media efter att de avslöjats med narkotikainnehav eller narkotika i blodet. Deras anställningar upphävs och de blir sedda som pestsmittade av etablissemanget.

Men tillhör du den så kallade kultureliten är det uppenbarligen ingen som bryr sig. På något annat sätt kan jag inte tolka att Plura Jonsson fortsätter som inget hänt efter att han dömts till tre månaders fängelse för innehav av kokain.

SVT, Sveriges Vänster Television belönar istället honom med ett eget matlagningsprogram. Kriminalvården kanske också anpassar hans fängelsetid och permissioner efter Eldkvarns spelprogram.

Inkonsekvensen inom svensk media är minst sagt obegriplig!


HEMMA IGEN

Det börjar dock med datorproblem och med uppkopplingsproblem till Internet.

Media satsar tydligen hårt på 9/11 i helgen.

Den dagen för 10 år sedan kom jag in på mitt kontor efter en runda ute i pappersbruket och skulle bara slänga en titt på hur börsen innan jag gick hem. Jag gick in på di.se där jag möttes av helt overkliga bilder på World Trade Center. När även bilderna kom på flygplanskraschen in i det andra tornet förstod man att det inte rörde sig om en olyckshändelse utan om terroristattacker. Då började jag tänka på min syster med familj som bodde i Boston. Jag ringde min syster som inte hade en aning om vad som pågick. Hon hade lämnat barnen i skolan som vanligt och var hemma med den minsta i huset. Deras hus låg inte så långt från en flygbas och hon hade märkt en ökad aktivitet de sista minuterna. Hennes man var på jobbet på MIT och som tur var inte ute på någon resa.

Idag har jag har läst några lokala tidningar, kollat lite på nätet och sett lite på TV vad som skrivs och sägs men jag har reagerat på att det handlar väldigt lite om de som låg bakom attackerna. I t.ex. Barometern nämns knappt överhuvudtaget inte att det var muslimer och islamister som utförde dessa terrordåd som innebar att närmare 3000 människor miste livet. Bilderna från New York och Washington känns fortfarande overkliga. Om media har bestämt sig för att tona ner vilka som låg bakom dessa terrordåd blir jag väldigt bekymrad.

Många kanske kommer ihåg de videosnuttar som fanns på nätet alldeles efter att attackerna genomförts där jublande muslimer skrek och sköt i luften och brände USA:s flagga i vild glädje över den lyckade terrorattacken. Al Quadia hyllades som de stora hjältarna i den muslimska världen. Får vi överhuvudtaget se något av detta i några av de program som visas idag?


GFA-SJUKAN?

Jag måste få kommentera den spelarflykt som tycks råda hos mitt Kalmar FF. Att klubben misslyckas med några värvningar kan jag acceptera, inte minst när dessa begår brottsliga handlingar vid sidan om fotbollsplanen.

Men när man däremot inte lyckas behålla sina duktigaste spelare som istället går till andra allsvenska klubbar blir jag mycket bekymrad. Även när man i vintras inte lyckades få tillbaka David Elm till klubben blev jag oroad. När sedan kosmopoliten Henrik Rydström ger sin avundssjuka syn på de löneavtal som Mattias Moström erbjöds undrar man hur det står till hos lagkaptenen Henrik Rydström. Att han ännu inte är vuxen trots att han närmar sig 35 års åldern har nog de flesta redan räknat ut. Åtminstone de som besöker hans blogg då och då.

I mina egna funderingar till den problematiska utvecklingen på spelarsidan börjar GFA-sjukan börja ta form. Kalmar FF har en arena som kostat drygt 250 miljoner kronor och detta gräver givetvis stora hål i föreningens plånbok. Vilket i sin tur gör att man inte kan matcha andra allsvenska klubbars löneerbjudanden.

Om Svante Samuelsson redan ställt sig på bromsen så väntar dystra tider på Guldfågeln Arena till nästa säsong. Då kommer troligen inkubationstiden gått ut för GFA-sjukan och effekterna kan bli långvariga.


TID FÖR EFTERTANKE

Lata dagar vid stranden eller poolen har gett mig tid att fundera över det år som gått sedan valrörelsen startade under förra våren. Det har varit ett minst sagt ett händelserikt år med många nya erfarenheter, besvikelser och framgångar. Nu startar snart ett nytt riksdagsår upp och nu är vi mer förberedda på vad som kommer att hända och hur arbetet fungerar i riksdagen. Även om vårt första år inte varit något misslyckande utan snarare en rejäl framgång där vi visat att vi är ett seriöst arbetande parti så har dock vår oerfarenhet lyst igenom.

Den erfarenhet som känns allra tyngst att upptäcka är dock medias totala brist på objektivitet. Att privatägda medier ägnar sig åt en politisk agenda kan jag acceptera men att våra licenspengar för att få en objektiv public service utbud är så politiskt korrumperat är rent ut sagt för djävligt. Än mer bedrövligt är att en stor majoritet av det svenska folket är så indoktrinerade av public service och Tidningarnas telegrambyrå att det inte själva begriper att de blir förda bakom ljuset för deras egna surt inbetalde licenspengar.

I min egen förhoppning hade jag förväntat mig att saker och ting skulle normaliserats för varje vecka och månad som gått efter vårt riksdagsinträde. Vilket till viss del ändå pågått men så hände de fruktansvärda terrorattackerna i Norge och då var all normalisering som bortblåst. Alla mediala fula trynen visade omgående upp sig, den ena värre än den andra i sina smutsiga beskyllningar och sammankopplingar av Sverigedemokraterna med terroristen Anders Breivik och hans ”livssyn”.

Sverige har tagit ett stort steg tillbaka i och med terrorattentaten i Norge. Tempot mot ett fullständigt segregerat samhälle har ökat och Gud nåde den som kritiserar utvecklingen i vårt land. Än värre är det att kritisera islam! När till och med Per Gudmundsson sitter och prisar Expo för deras arbete i SVT:s morgonprogram har utvecklingen lagt krokben på sig själv.

Nu införs istället AFP, Arabiska för poliser. Poliserna i Malmö skall nu tvingas lära sig arabiska. Skall SFI och svenska som andra språk i skolan läggas ner? Galenskaperna har uppenbarligen inga gränser i Europas eller kanske världens mest generösa land? Inte undra på att det är så få poliser som vill jobba i Malmö och att de som jobbar där vill ha inre tjänst eller flytta till andra orter i Sverige. Tyvärr får de väl i framtiden välja en småstad om de vill slippa AFP.

Till detta skall läggas den personliga förföljelse som ständigt pågår av oss aktiva och utåtriktade Sverigedemokrater. Jag har funderat mycket på hur jag vill att min framtid skall se ut. Vad vill jag? Är jag beredd att fortsätta på den inslagna vägen? Jag har kommit fram till att det inte är jag som bestämmer det. Det är du som läser detta blogginlägg som avgör det! Om alla personer som säger sig stödja Sverigedemokraterna fortsätter att gömma sig bakom anonymiteten kommer jag överväga om det fortfarande är någon mening med mitt otroligt tidskrävande engagemang för den saken jag tror på. Eller om jag istället skall välja det bekväma livet i anonymitet och aldrig uttrycka mina åsikter offentligt, lägga ner bloggen och bara mysa i TV-soffan åt alla osanningar som de politiskt korrekta etablissemanget sprider.

Vi behöver mängder av aktiva medlemmar. Inte minst till valet 2014 då jag tror att vi kommer att behöva ca 200-300 procent fler aktiva medlemmar som förtroendevalda och till uppdrag i många kommunala nämnder. Dessa personer bör helst ta steget redan nu för att kunna hinna få lite utbildning innan det är dags för valåret 2014, då vi skall bli tredje största parti i Sverige.

Vill du vara en del av utvecklingen eller låter du 7-klövern stå för utvecklingen?


HOT OM STÄMNING


Utsikt från balkongen.

Bloggen kan faktiskt fungera som en politisk dagbok och det är ganska roligt att backa tillbaka några år i bloggen och se vad som var på ”tapeten” just då. Uppenbarligen gör en del andra det också.

Några kanske känner till Fredrik ”finken” Jönsson. Han har uppenbarligen kommit på att han skall stämma mig för ett blogginlägg från 2008. Han kommer kräva 10000 kronor i skadestånd för att jag kallat honom något han inte gillar. Läs blogginlägg från 2008. Undrar om det finns någon preskriptionstid för den här typen av skadeståndskrav. När jag får de officiella dokumenten för denna anmälan kommer jag ta upp det i bloggen. Han har ”hotat” mig med en anmälan om jag inte går med på en uppgörelse, utan att det skall få någon medial uppmärksamhet. Jag har inget emot att Fredrik Jönsson skapar lite medial uppmärksamhet.

Visst är Fredrik Jönsson väldigt omtänksam! 

Han har ju lyckats ett antal gånger med sina skadeståndskrav men nu är han ute på djupt vatten och jag är övertygad om att det enbart kommer slå tillbaka mot honom själv och hans vänsteranhängare. Genom hans "hotmail", betala annars kommer det i media har han troligen grävt sin egen "grav".

Nyligen kunde vi läsa om en annan person, Armin Najafi som också fått pris och belöning av organisationen Artister mot nazister som åtalades för ofredande och hot mot Sverigedemokrater. Läs på PI


I SVERIGE INTET NYTT

Media ger sig uppenbarligen inte utan man kör på som vanligt. Nu är det Erik Almqvist som har hamnat i medias giriga käftar. Stureplansgruppen har en version och Erik Almqvist har sin version.

I det här läget anser jag faktiskt att Säpo måste släppa på sin sekretess och även ge sin version av det inträffade. Något annat är inte logiskt.

Tyvärr så är skadan redan skedd. Även om Säpo styrker Erik Almqvists version till 100 procent kommer media inte skriva en rad om detta.

Jag hoppas dock att en fortsättning följer så svensk folket och läsarna får veta sanningen. Sedan hoppas jag givetvis att alla Sverigedemokraterna inte lägger en enda krona i fortsättningen hos Stureplansgruppen.


OVER AND OUT


KARTA FÖR AFAAFA är väldigt omtänksamma med att tala om var alla Sverigedemokrater bor. Därför har min partivän Micael Foghagen i Kalmar gjort en liten karta så alla AFA-gossar skall hitta hem till alla Sverigedemokrater.

Therese Borg har återigen haft påhälsning av dessa AFA-gossar i Eskilstuna. Det enda de åstadkommer är att fastighetsägaren blir väldigt arg över att behöva klottersanera sin fastighet. Han kanske också blir Sverigedemokrat i nästa val när han upptäcker hur lite samhället och vårt rättsväsende gör för att lagföra dessa AFA-gossar. Det är endast företaget som får göra klottersaneringen som tjänar på dessa ”här bor bla bla” klottringar.Dessutom tror jag alla grannar också blir upprörda över hur en kvinna som bara engagerat sig politiskt i ett demokratiskt parti blir trakasserad. Det kan även det generera fler röster för Sverigedemokraterna i kommande val. Jag lider samtidigt med Therese Borg över vad hon utsätts för då jag själv för ca 4 år sedan utsattes för exakt samma saker. Men man får försöka se det positiva i det hela och att vänstern är de stora förlorarna.


Nu till något helt annat.
Igår var jag tillbaka på mitt gamla jobb och var med på ett investeringsmöte hos en kund inom mejeribranschen. Vid uppvärmning av produkten används en utrustning där en detalj kallas för ”gris/grispick”. Anledningen är att den långa stången skruvar sig likt en grispick. Detta är vad jag förstår ett vedertaget namn inom branschen och i hela Västeuropa.

Den danska leverantören berättade att när man sålde utrustningar till muslimska länder fick man inte kalla den för grispick i några dokument. Någon kunde ju tro att det är en riktig grispick och som iså fall skulle göra mjölken ”oren”. Den kallas istället för ”råtta” i dokumentationen! Precis som det skulle vara bättre.

Ska man skratta eller gråta över denna stenåldersreligion?

Nu kanske alla muslimer i Sverige slutar dricka mjölk om de får reda på att mjölken varit i kontakt med en ”grispick” på mejeriet :-)


RSS 2.0