SANNINGENS ORD I ÖSTRAN


UPPDATERING MED FOTO!


Berga centrum                                        Foto Micael Foghagen

Idag har vi kunnat läsa ett helt uppslag i Östran om de bråk och anlagda bräder som pågått i norra Kalmar under den senaste månaden. Före detta ansvarige utgivaren och chefredaktören Uffe Carlsson har gått på djupet med dessa invandrargäng och beskriver sanningen bakom dessa anlagda bränder.

Lokalkonkurrenten Barometern  kör istället med kärleksängeln Alexander Louhichis förklaringar vilket för den som har lite sunt bondförnuft mest framstår som patetiskt pk-trams. Men Barometern har ju fått mer och mer svårt med sanningen de senaste åren. Ett exempel på detta är ju lögnerna om Alice Teodorescu som påstås få sparken för hon inte vill flytta till Kalmar. Enligt en tillförlitlig källa erbjöd sig Alice att flytta till Kalmar men det dög inte åt Barometern. Hon skall nu ha anlitat en duktig jurist i med erfarenhet från liknande fall. Grattis Barometern!

Uffe Carlsson utmanar hela pk-etablissemanget med sina artiklar och jag misstänker att han kan få det jobbigt att vara kvar på tidningen om han fortsätter i samma stil. Hela artikeln är väldigt bra och jag skulle egentligen vilja citera varje ord men här kommer några långa citat.

”En kärna på fem till tio något överåriga ungdomar på 20 till 25 år, vill styra händelserna i Berga. Runt om sig har de en grupp på omkring 25 springpojkar. Många är släkt, syskon, kusiner eller har andra familjeband. En stor grupp har rötterna på Balkan, men där finns också svenskar, iranier och araber. De allra flesta är födda i Sverige.”

Inga pressetiska regler här inte. För er som tror att Uffe menar svenskar med att de flesta är födda i Sverige så vill jag bara göra er uppmärksam att han istället kunnat skriva andra generationens invandrare.


                                    Foto Micael Foghagen

”Med bråk och skadegörelse av olika slag hävdar man sig inte minst mot andra, liknande grupperingar. Det pågår ständiga fejder, ofta mot andra familjer och släkter. Ibland går fejderna mycket långt tillbaka. En av frontfigurerna dömdes nyligen för sin inblandning i ett knivslagsmål.”

Kan vi inte hämta Centerpartiets nya partiledare Annie Lööf, tillika näringsminister numera. Hon kan väl komma ner till Berga och prata nybyggarland med dessa trevliga pojkar. Annars finns ju Centerpartiets oppositionsråd Anders Andersson från Trekanten, han kan väl göra ett insats för nybyggarna i Berga. Gissningvis är han för fin eller feg för att åka till Berga och träffa dessa "värstingar".

”De äldre vill gärna se sig som ledare, de saknar jobb och går ingen utbildning. De är överåriga för fritidsgården, men tar sig inte ner till aktiviteter i stan. Gruppen runt består av pojkar ner till tio års ålder. Några enstaka flickor finns med, men bara i periferin.”

” De äldre vill gärna se sig som kungar och jobbar hårt med att de unga ska tycka att de är häftiga.”

De flesta känner säkert igen detta från andra utanförskapsområden som Rosengård, Hovsjö och nyligen aktuella Backa i Göteborg. Det handlar om något helt annat än det trams som Barometern med kärleksängeln Alexander Louhichi vill göra gällande där en grillplats skulle lösa hela problematiken. Det är minst sagt skrattretande och visar bara hur naiv eller hur dum Alexander Louhichi är.

Jag kallar dessa invandrarkillar för rötägg och mordbrännare eller anstiftare till mordbrand då de uppenbarligen låter ”slavarna” göra jobbet.


                                     Foto Micael Foghagen

”Gruppen kring Berga centrum kommer inte bara från närområdet. Där finns personer från såväl Oxhagen som Smedby. Ledarna bestämmer vilka som får vara med. Det finns en mycket klar och tydlig rangordning. Ungdomar från Somalia står lägst i hierarkin. Det är inte de självutnämnda ledarna som står för bränderna. Mycket tyder på att de utförs av springpojkarna som vill visa sig duktiga inför de äldre.”

Jag är helt övertygad om att det ser ut på samma sätt i Rosengård eller Hovsjö. De fulaste fiskarna låter de som inte är straffmyndiga utföra de värsta ”aktiviteterna”. Därför skall polisen och åklagarna rikta in sig på anstiftan till brott för att komma åt ledarna i dessa självutnämnda gäng.

Det är nog bara en tidsfråga innan vi ser bränder och andra yttringar på andra ställen i Kalmar, t.ex. Oxhagen eller Smedby.

Kalmar behöver inte dialogpoliser vi behöver hårda tag och fällande domar men jag tror inte det biter på dessa ungdomar det höjer tyvärr bara deras status i gruppen.

Det finns bara en sak dessa ungdomar och deras familjer möjligtvis skulle lyssna till! Det stavas utvisning från Sverige. Tillbaka till hemlandet med indragna uppehållstillstånd och medborgarskap.

Jag har dessutom begärt att dessa anlagda bränder tas upp på nästa styrelsemöte i Polisstyrelsen för Kalmar län.

Fler artiklar i Östran.

Artikel 2

Artikel 3

Artikel 4


Kommentarer
Postat av: Pelle P

Ja det är väl såhär man vill ha en nyhetsrapportering från en tidning. Det behöver inte vara svårare än att skriva det som händer & vad för folk som är inblandade för trots allt så vet & genomskådar den kritiska läsaren en "flumartikel" ändå,ty vi är inte lika korkade som många journalister. En eloge till Östran,men den satt långt inne.

2011-09-30 @ 22:45:23
Postat av: Mattias

"Det finns bara en sak dessa ungdomar och deras familjer möjligtvis skulle lyssna till! Det stavas utvisning från Sverige. Tillbaka till hemlandet med indragna uppehållstillstånd och medborgarskap."Ett alldeles lysande förslag! Hoppas innerligt att det blir verklighet en dag också...

2011-09-30 @ 23:22:46
Postat av: ior

Men vi är räddade. Enligt Barometern och Alexander så är allt som behövs för att det skall bli frid och fröjd en grillplats.www.barometern.se/nyheter/kalmar/grillplats-ska-fa-stopp-pa-brander%282962885%29.gmDe skapade sig istället sin egen grillplats utan hans hjälp. De var väll trötta på att vänta.

2011-10-01 @ 00:13:37
Postat av: ior

korrigerad länk.http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/grillplats-ska-fa-stopp-pa-brander(282962885).gm

Postat av: Magentan

"Det finns bara en sak dessa ungdomar och deras familjer möjligtvis skulle lyssna till! Det stavas utvisning från Sverige. Tillbaka till hemlandet med indragna uppehållstillstånd och medborgarskap."Just detta har mina invandrarvänner tjatat med mig om i flera decennier. Det kommer ofta upp när släkt och vänner från deras hemland samlas på kalas t ex, och vi svenskar som är med brukar då alltid få frågan varför vi inte skickar tillbaka brottslingarna.

De tycker det är helt obegripligt hur vi svenskar kan vara så slappa när det gäller detta. "Det är ju fritt fram för vad som helst här" brukar de säga.

"Dom lurar skjortan av er" är ett annat uttryck som min väninna brukar framföra till mig om då och då.2011-10-01 @ 00:26:03
Postat av: Birger-Zorro

Men de kanske även förstår gummikulor och chockgranater, eller? Det är de rätta instrumenten som ska användas, eventuellt tillsammans med ett trumsolo med batongerna! :)

2011-10-01 @ 02:03:20
Postat av: LN

Nu får det min själ vara nog!

Sparka ut den nuvarande oduglige statsministern!

- - - - - - -

Under en officiell frågestund i Sveriges riksdag torsdag 29 september 2011 förolämpade statsminister Fredrik Reinfeldt oprovocerad dels (1) Sverigedemokraterna, dels (2) deras representant Björn Söder, vilkens fråga till statsministern var artig, detaljerad om än med avseende på den språkliga kvaliteten långt ifrån perfekt, dels (3) hela det svenska folket, med att totalt ignorera vad frågeställaren sagt och i stället i vanlig ordning raljant framföra de sedan tidigare kända flosklerna om bland annat de gåtfulla "internationella konventionerna" - men, inte nog därmed, statsministern avslutade sin stupida harang med följande:

det är så roligt att säga att det är så fånigt.Ordagrannt återgivet från riksdagens videoinspelning (det skriftliga protokollet har annat innehåll) uttryckte sig parterna sålunda:Söder:...Min fråga till statsministern blir då: är den kostsamma typen av invandring något som statsministern kan tänkas motverka, och i så fall hur?Reinfeldt: Fru talman, vi skall minnas att Sverigedemokraterna får ibland väldigt svårgenomträngliga sifferberäkningar, bygger hela sitt regeringsalternativ på påståenden om enorma besparingar som skall följa till följd av att vi skall bryta mot internationella konventioner - det är så roligt att säga att det är så fånigt.Troligen i ett fåfängt försök att redigera bort statsministerns "fånigförklaring" av såväl Sverigedemokraterna som deras samma dag presenterade undersökning av nyinvandringens kostnader (minst 106 mijarder under budgetperioden), har resten av Reinfelts visdomsord enligt protokollet försvunnit från videoinspelningen - med undantag av just

"fånigförklaringen".

http://www.riksdagen.se/templates/R_ExternalPage____3383.aspx?op=anf&anf=1111109290082364912se även förra tråden:2011-09-30 @ 19:38:09

2011-10-01 @ 03:11:55
Postat av: Gubben o Gumman

LN : Tänk vad Clownfeldt och Palme skulle haft kul ihop,moderatväljare ni är en skam för ert land som röstar på dennna oiokofob.

2011-10-01 @ 04:06:51
Postat av: Gubben o Gumman

Bra skrivet Thorl-alf all fokus skall nu riktas på polisens insatts i ett akutskede nu.

Som i sin tur skall rikta alla sina insattser på anstiftarna dvs Balkanclownerna.

Så kan bloggvärlden ta hand om outandet vid ev domar.

Givetsvis skulle dom och deras föräldrar förpassats tillbaka till Konsumbananien för länge sedan.

Så vi får jobba för TUT istället för sosse PUT

Ifall vi är rädda om vårt Sverige dessa kriminella bidrags kryp hör bäst hemma i sitt land.Fotnot : 40% av all världens heroin passera genom Konsumbananien.

"3 ungdomar greps för ringa narkotikabrott"

2011-10-01 @ 04:15:59
Postat av: Gubben o Gumman

Expressen : Stor polisinsattsefter skottdrama i Uppsala inatt"Barometern för några år sedan "Man grepsmed pistol vid ungdomsfest"

(Alban lagfördes för det ).Ringer det några klockor hos socialdemokratiska fd arbetarepartiet eller folkpartiet i Kalmar.

2011-10-01 @ 04:26:23
Postat av: Gubben o Gumman

JP:s Bad o brandnytt : Brand ute Rimsmedsvägen 40 C 03.44.Ni förstår alla vilken bevakning polisen i Kalmar har på detta problem.

2011-10-01 @ 04:35:45
Postat av: Gubben o Gumman

Nya nybyggare till Lundegårds camping, 2 bränder igår ute Köpingsvik se Barometern larmkartan.

Förra veckan möttes stenkåren av en laserpekare i plytet.

Förra veckan igen anlagd brand i gamla mejeriet.Visst är det märkligt.

2011-10-01 @ 04:39:38
Postat av: Skaraborgare

"Nybyggarlandet Sverige"

Hela landet håller på att förändras i en mycket negativ riktning.Från Kiruna i norr till Malmö i syd.På flera ställen pågår det konflikter som kan rubriceras som lågskaligt krig (läs Göteborg)Man känners ig urriktigt talat ledsen över det som händer.7 klöverns politiker flinar bara upp sig någ frågorna kommer på tal.Ann Lööf.Den nyvalde ledaren för det gamla bondepartiet (C) talar i en intervjuv om att en av hennes nålbilder är att Sverige skall ha 45 miljoner innevånare om 20-30 år...och dom kommer ifrån...

2011-10-01 @ 05:19:34
Postat av: Sven Dacke

KD och SD vill utreda invandringens kostnader

ÄLMHULT 2011-09-27 | Uppdaterad 2011-09-27Sverigedemokraterna vill inte förlänga flyktingavtalet. De vill dessutom ha en utredning av vad invandringen kostar. De mötte hårt motstånd. Från alla utom Dan Bülow (KD).

Postat av: S-E Karlsson

Jajamen, Västerbotten Kuriren har en enkät där man ställer frågan :vilket parti skulle du rösta på om det vore val idag ? Av 1808 tillfrågade så skulle 40% rösta SD ! SD största partiet i den enkäten .

2011-10-01 @ 08:49:00
Postat av: Svensson

Det går dåligt för många svenska tidningar nu, så nu måste dom välja, förvränga nyheter och tappa läsare, eller skriva sanningen och kunna få mer läsare.

2011-10-01 @ 08:51:42
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Fredrik

Tror nog att de finns "debatt" imellan journalisterna i fikarummet om hur journalistiken i Sverige 2011 är inte baserad på fakta och en rädsla att:

"Visar vi detta så får ju SD RÄTT"Ta detta med 100 miljoners besparingen.Hade SD varit helt snett ute och gjort fel i sina beräkningar så hade PK media dundrat ut detta i varje tidning,nyhetsprogram och morgonsoffor.

Men det är absolut möjliga.....tystnad ??Detta får mig som vanlig medborgare att fundera både 1-2 gånger. Fan är det som händer? Man säger i PK att man kan inte mäta människor i kostnad? Men de går bra om dom är gamla,sjuka svenska medborgare då eller?? vilket hyckleri!Seriöst! Lägger vi skattebetalare såna här pengar på andras medborgare och så satsar vi kaffepengar på oss själva,skola,vård,äldreomssorg osv osv.Sen detta med Berga.

Har man vetat om länge men tystar ner som om de vore "palla äpple problematik" Fritidsgårdslösningar och de senaste: grillplats!?Det känns kränkade och närpå diskriminering av oss

medborgare att vi ej tillåts höra eller se FAKTA

utan att den ska beläggas med fina ord eller rent av inte diskuteras. Hur ska man kunna lösa en problematik om man inte får reda på fakta?Klart folk 2011 söker fakta och den råa sanningen

någon annanstans! Så är det bara! Så vill media

överleva så får dom nog skaka av sig sin politiska färg och agenda. Kan inte tala om för oss vad vi ska tycka utan ni ska ge mig sanningen så får jag själv bestämma för vi lever i Sverige 2011.Denna artikel är en fullträff som beskriver

landet Sverige idag.

Postat av: Ludvig

Instämmer helt i det du skriver Thoralf. Östran är forfarande mycket bättre än Barometern. Man undrar hur det blir framöver, men hoppas det fortsätter så.

2011-10-01 @ 08:59:48
Postat av: LN

Till riksdagsledamot Björn Söder

[email protected]

[email protected]Nu får det min själ vara nog, Björn Söder!Jag och sannolikt många med mig, såväl SD-sympatisörer som vanliga demokratiskt sinnade SD-motståndare - sådana finns fortfarande om än i ett minskande antal, som inte har förfallit till samma slödderuppförande som uppvisas av landets statsminister, kräver av Dig som riksdagsleamot och folkföreträdare att du slutar att gång efter annan veligt låta dig förolämpas av denne Fredrik Reinfeldt.Har Du i en riksdagens frågestund framfört sakliga frågor till denne statsminister(-parodi) skall Du kräva svar på dessa frågor alternativt en saklig och hövlig förklaring till att inget svar lämnas och inte fegt utan synbar reaktion vika Dig och acceptera språkligt osammanhängande, osakligt allmänsvammel om Sverigedemokraterna hit eller dit

- eller, som i den senaste episoden till och med tillåta statsministern "roa sig" med att förklara både Dig och den sakliga SD-utredningen om nyimmigrations kostnader, som Dina frågor var baserade på, "för fåniga".Vi, både protagonister och antagonister förväntar oss en markerad förändring.

- - - - - - -

Under en officiell frågestund i Sveriges riksdag torsdag 29 september 2011 förolämpade statsminister Fredrik Reinfeldt oprovocerad dels (1) Sverigedemokraterna, dels (2) deras representant Björn Söder, vilkens fråga till statsministern var artig, detaljerad om än med avseende på den språkliga kvaliteten långt ifrån perfekt, dels (3) hela det svenska folket, med att totalt ignorera vad frågeställaren sagt och i stället i vanlig ordning raljant framföra de sedan tidigare kända flosklerna om bland annat de gåtfulla "internationella konventionerna" - men, inte nog därmed, statsministern avslutade sin stupida harang med följande:det är så roligt att säga att det är så fånigt.Ordagrannt återgivet från riksdagens videoinspelning (det skriftliga protokollet har annat innehåll) uttryckte sig parterna sålunda:Söder:...Min fråga till statsministern blir då: är den kostsamma typen av invandring något som statsministern kan tänkas motverka, och i så fall hur?Reinfeldt: Fru talman, vi skall minnas att Sverigedemokraterna får ibland väldigt svårgenomträngliga sifferberäkningar, bygger hela sitt regeringsalternativ på påståenden om enorma besparingar som skall följa till följd av att vi skall bryta mot internationella konventioner - det är så roligt att säga att det är så fånigt.Troligen i ett fåfängt försök att redigera bort statsministerns "fånigförklaring" av såväl Sverigedemokraterna som deras samma dag presenterade undersökning av nyinvandringens kostnader (minst 106 mijarder under budgetperioden), har resten av Reinfelts visdomsord enligt protokollet försvunnit från videoinspelningen - med undantag av just

"fånigförklaringen".

http://www.riksdagen.se/templates/R_ExternalPage____3383.aspx?op=anf&anf=1111109290082364912

2011-10-01 @ 09:11:19
Postat av: Karlskronabloggen

Det var nog bland det mest korkade jag läst på länge att "en grillplats" skulle få slut på bränderna.Ungefär som "Johan" i Rinkeby som förklarade bilbränderna med att "fritidsgården har brunnit ned och bankkontoret har brunnit ned så ungdomarna har inget att göra på fritiden".

2011-10-01 @ 09:29:34
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Nobbe

http://www.youtube.com/watch?v=j1OMKrKCXFw Här kan ni studera Statsministerns kroppsspråk där han vrider sig som en Mask inför Björn Söders frågor. Undrar om han själv tror på vad han säger.

2011-10-01 @ 09:38:03
Postat av: Sven Dacke

Undrar om det kommer att bli samma sak i Sverige som när den samlade pressen, upptäckte att inte Hitler skulle vinna WWII, och bytte fot.Fast dom kanske redan har fått löften om 72 jungfrur om dom fortsätter på den inslagna vägenFörutom Torgny Segerstet som var mera klarsynt från början ( Han är kanske mest känd för sitt tydliga ställningstagande mot nazismen som redaktör för Göteborgs Handels- och Sjöfartstidning.)Tillägg till inlägget från LN.Svenska folket och Sverigedemokraterna vill ha fram samtliga papper på vilka allmänt kända och i smyg undertecknade avtal som Statsminister Rainfelt hänvisar till hela tiden.Jag tror att det ligger en Kamelflock begravd här

Ta gärna tag i detta Björn Söder så vi slipper höra Rainfelts skitsnack en gång tillProno Pronto.2011-10-01 @ 09:39:22
Postat av: Sven Dacke

Smålandsposten hade ett snyftreportage om en immigrant som inte fick hit sin familj från det nu befriade >Libyen.Artikeln kan ni läsa på länken.

Fastnade för en kommentar angånde Canada som så ofta anges som ett bra exempel på bra invandring.

Inte att undra på .Något för oss att ta efterCanada tas ofta som exempel på lyckad invandring och jag tror Sverige skulle tjäna mycket på att följa Canadas exempel.

Till exempel Invandring av anhöriga.Källa IntergrationsbloggenTISDAGEN DEN 14:E JUNI 2011Inga undantag från försörjningskrav för anhöriginvandring fastslår Högsta domstolen i KanadaI Kanada måste den som vill återförenas med en anhörig (flyktingar undantagna) eller gifta sig med en utlänning garantera dennes försörjning i minst tre år. Barn ska försörjas i minst tio år eller till dess barnet fyller 25 år, beroende på vad som kommer först. Försörjningskravet innebär att det ställs krav på en viss inkomst för den partnern som bor i Kanada. Båda partnerna undertecknar ett sponsoravtal där den som bor i landet förbinder sig att ge den anhöriga ekonomiskt stöd om det behövs. Därutöver måste den som vill sponsra en anhörig inte tidigare misskött en sponsring av en anhörig, inte misskött underhållsstöd, inte tagit emot annat bidrag, (t.ex. socialbidrag eller bostadsbidrag) än på grund av funktionsnedsättning, inte dömts för våldsbrott, brott gentemot anhörig eller sitta i fängelse eller ha försatts i konkurs.Nu har Högsta domstolen i Kanada slagit fast försörjningskravet är absolut och att det inte inte finns några undantag.Postat av: Stefan A

Journalister som har kommit till insikt och begär sig själva häktade...det var oväntat, men välkommet och bättre sent än aldrig....

http://www.dn.se/kultur-noje/journalister-begar-att-fa-bli-haktade

2011-10-01 @ 10:53:47
Postat av: Mats Carlsson - Holmsund

Väl rutet Thoralf.

Postat av: Robin Shadowes

Hur tänker SD svara på gårdagens förtal av partiet i SVT68's nyhetsprogram Rapport/Aktuellt/Sydnytt om s k avhoppare? Nån av dom medverkande, noterade inte namnet, hävdade helt oemotsagt att ni var fascistiska.Rekommenderar även Glenn Becks GBTV.http://web.gbtv.com/media/video.jsp?content_id=19791273&source=GBTV

2011-10-01 @ 11:24:55
Postat av: Tjadden

Det går att läsa i tidningen Ni.om vilket helvete polisen har i de större städernas förorter.http://www3.nd.se/dok/NI2011-37web/sid8-9.jpg

2011-10-01 @ 11:28:47
Postat av: Sven Dacke

Ännu ett bevis på Regeringen Rainfelt misslyckande."Ny generation kriminella i Malmö"

Postat av: Sanity

Det är otroligt vad smått Sverige kan vara när det finns dessa som tycker att smått ska vara stort och stort ska vara smått.

2011-10-01 @ 12:02:50
Postat av: Kalle

>Robin ShadowesSD kommer inte att agera på något sätt när det gäller förtal eller liknande för det har man aldrig gjort förr. Man vekar heller inte ha begärt hjälp från någon jurist. Det om något är vad SD behöver för att försvara sig mot alla verbala angrepp.SD har haft ett år på sig i riksdagen för att bygga upp en organisation men anställa en jurist tycks inte finnas i sinnevärlden eller också är det för dyrt. Men då kan man ju ha en jurist att rådfråga på ideel basis. Det måste ju finnas EN jurist bland alla som röstat på SD.Istället väljer SD allra ödmjukast bortse från alla verbala anfall.På det sättet vinner SD ingen respekt i något läger.

2011-10-01 @ 12:38:11
Postat av: Gubben o Gumman

"Gnälle" : Vad vet du om vad SD gjort och inte gjort.?

Bara för att Jimmie Åkesson inte ringer dej varje morgon med dagsschemat.

Vad vinner du för respekt genom att gnälla dej igenom dagen/bloggvärlden.?

Time to get a life?

2011-10-01 @ 14:07:51
Postat av: Lotta

Jag har skrivit det förut och skriver det igen: Om tidningarna slutar skriva om bränderna tappar snart ligisterna intresset. Det man är ute efter är att få läsa om sina "hjältedåd" i tidningen. När det gäller konventionerna som Sverige skrivit under borde någon faktiskt ställa frågan till Reinfeldt. Dessa konventioner kan ju inte övriga nordiska- eller europeiska länder skrivit under eftersom deras flyktinpolitik då borde sett likadan ut som Sveriges. Jag har roat mig med att se om det går hitta statistik på olika samhällskostnader, givet att det varit så svårt att hitta statistik på vad massinvandringen kostar. 

Fettmarelaterad vård: 50 miljarder per år. Enligt inslag på Aktuellt igår. 

Reumatikervård: 60 miljarder per år. Finns statistik på nätet.

Demensvård 2005: 51 miljarder.  Statistik finns på nätet.

Hjärtsjukvård 2004: 22 miljarder.  Statistik finns på nätet.

Åldringsvården 80 miljarder per år. Statistik finns på nätet.

Andra kanske kan fylla på listan. Till sist ett gott råd. Ge er inte in i någon diskussion med skribenten (In)sanity denna individ har gett  teflonhjärnan ett ansikte. Han/hon avfärdade Stellan Bojeruds militärhistoriska expertis om att muslimerna slogs på Hitlers sida eftersom han är Sverigedemokrat. 

2011-10-01 @ 14:28:23
Postat av: Skånepåg

@ LottaEn trevlig lten bild, enbart för att retas med den som inte tror på fakta!Grand Mufti Mohammad Amin al-Husayni, alongside SS Brigadefuhrer Karl-Gustav Sauberzweig, greeting Bosnian SS volunteers together with Nazi officers in November 1943.

Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Så lägger vi väl till nassepartiet som bildats under "våren" i mellanöstern.

2011-10-01 @ 15:13:39
Postat av: Kalle

>G&GDin inställning tycks vara att skjuta budbäraren så fort jag kritiserar SD för klantig styrning. Förut kritiserade jag pressroom som du kanske minns för klantighet. Det blev ju nästan fiasko i media efter den presskonferansen. Men det är kanske så du vill ha det???Har du inte tänkt på att opnionssiffrorna kanske skulle var högre om SD sköttes bättre!!??Det ni upplever i Kalmar med alla bränder och brott nu upplevde jag för 10 år sedan i min hemstad. Välkommna in gänget!!!Det är dags för SD att ställa MYCKET tuffare frågor till makten istället för att krypa in i ett hörn och gömma sig!!!

2011-10-01 @ 15:32:24
Postat av: Karlskronabloggen

Den första bilden"FUCK POlISen"påminner om den klassiska från 1 maj i Borlänge 2010."JObbEN!!"

2011-10-01 @ 15:42:19
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Bra artikel Thoralf. Vi sverigedemokrater ville säga upp avtalet med MV, men i stort sett övriga KF- medlemmar röstade för fortsatt mottagning av flyktingar/invandrare. Jag tycker att de som röstade för, borde ta sitt ansvar och kvällsvandra i Berga C. Man har fått en fix ide ( framför allt Johan ( fanerdun ) Person ( S ) ( Starke Man ) att Kalmar skall försöka komma upp till 70 000 invånare. Folk skall tas emot om det finns jobb eller inte. Nu ser vi att det är en oansvarig politik.

2011-10-01 @ 16:11:47
Postat av: Skånepåg

"Din inställning tycks vara att skjuta budbäraren så fort jag kritiserar SD för klantig styrning."I vissa fall tycks det vara på sin plats, eftersom budskapet som skulle förmedlas medvetet förvanskas på vägen enkom för att framföra budbärarens egna något diffusa syften!

2011-10-01 @ 16:12:31
Postat av: Lotta

@Skånepåg

Tack för bilden. Tyvärr biter inte fakta på Teflonhjärnan. Jag lade in länkar till Stellan Bojeruds blogg med fakta och bilder på muslimers samarbete med Hitler under kriget men det räckte inte. Det var som att hälla vatten på en gås.

2011-10-01 @ 16:15:40
Postat av: Kalle

""Det är dags för SD att ställa MYCKET tuffare frågor till makten istället för att krypa in i ett hörn och gömma sig!!!"" skrev jag förut.Är det diffust på något sätt??? Se sanningen i ögonen istället för att vindla med ögonen. Det är bara tre år kvar nu för SD att visa framfötterna. Tre år!!!2011-10-01 @ 16:18:18
Postat av: Lotta

Tänkte på bilderna från Berga Centrum. Du såg ingen text: Vi vill ha en grillplats vid nya vattentornet eller vi har ju ingen lokaaaal?

2011-10-01 @ 16:19:10
Postat av: Patrik, Ängelholm

Det krävs förmodligen förändrad lagstiftning för att samhället ska kunna ta itu med detta. En idé är att skicka dem till straffläger i Ryssland. Det finns redan sådana i bruk, och ryssarna hyr säkert ut något av dem till Sverige.

2011-10-01 @ 16:29:00
Postat av: Lotta

Undrar om Lutten engagerat sig lika mycket och letat upp en grillplats om det endast varit pursvenskar som var ute och levt djä***?

2011-10-01 @ 16:38:38
Postat av: Lotta

Var det inte så att broschan lovade att nu var det minsann slut på bränderna vid Berga Centrum? Respekt är ju så viktigt bland nybyggarna så nu undrar jag om inte Broschan totalt förlorat ansiktet? Hans ord och makt visade sig ju inte vara värt ett dugg.

2011-10-01 @ 16:47:52
Postat av: Lotta

Resultatet just nu på Västerbottens Kuriren. Härlig läsning även om det nog skall tas med en nypa salt. Får se hur länge den får vara kvar.(V) - 7%

(S) - 20%

(MP) - 6%

(C) - 3%

(KD) - 2%

(FP) - 2%

(M) - 16%

(SD) - 45%

Antal röster: 1978

Postat av: Tony Ingman

Om nu jättebebisen clownfeldt hänvisar till

internationella konventioner hela tiden , låt honom

redovisa vilka konventionerna är, låt honom inte få smita undan varje gång. Hela karlfan dryper av en obehaglig översittarmentalitet som till och med

gör Olof Palme rent mänsklig. Men han hade ju i alla fall något innanför skallbenet, vilket är svårt att finna hos clownfeldt.

2011-10-01 @ 17:19:37
Postat av: Anonym

Så Thoralf gillar att Alice T inte ens vistas i Kalmar mer än en dag i veckan?? Man måste väl veta vad man skriver om?

Skriver man i NA kanske man måste vara i Örebro och inte sitta i Luleå? Men lätt för en riksdagsledamot med hög lön att tycka..

2011-10-01 @ 17:47:40
Postat av: Skånepåg

@ Anonym/blyger"Ett exempel på detta är ju lögnerna om Alice Teodorescu som påstås få sparken för hon inte vill flytta till Kalmar. Enligt en tillförlitlig källa erbjöd sig Alice att flytta till Kalmar men det dög inte åt Barometern."Vad är det för samband mellan vad Thoralf skriver och det du påstår. Är det någon som behöver "Man måste väl veta vad man skriver om?" är det ju dig själv som du beskriver och tillrättavisar!

2011-10-01 @ 18:31:59
Postat av: Skånepåg

Från GT beträffande terrorn mot SD-politiker.Till ni som gnäller och klagar på SD, ni måste inse att Sd för att kunna existera tvingas att föra ett sorts 3-slags ”krig”. Mobbning och utfrysning i såväl Riksdag som inom kommunpolitiken är mer eller mindre vardagsmat, massmedias (där framförallt Expo och kvällstabloiderna totalt tycks ha tappat allt vet och sans) i många fall rent hysteriska rubriker om minsta misstag av någon Sd-representant samt det råa våldet från yttersta vänstern/AFA m.fl. De som trots detta har förmågan, men hänsyn till familj och arbete, att vara officiella representanter för partiet är våra vardagshjältar. Något för er att tänka på som i allmänna ordalag gnäller på partiet och vad man t.ex. anser att Sd inte har lyckats att åstadkomma. Mycket kraft går åt för sådant, som andra partier är förskonade ifrån och som stjäl oerhört med tid och resurser.

Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Kontaktlim kanske?

2011-10-01 @ 19:38:48
Postat av: Kalle

>SkånepågVidhåller fortfarande att SD MÅSTE ställa tuffare frågor till makten så de står där med rumpan bar i riksdagens talarstol. Det går inte att skylla på andra hela tiden det måste bli lite djäklaranama nu.Bättre upplägg av presskonferenser som mera är pang på rödbetan. Den om invandring skulle vara SD:s paradnummer var det tänkt men den sjönk ihop som en suffle.Jurist behövs inom SD antingen anställd eller på ideel basis för att läsa lagtexten ordentligt och sätta åt alla som trakaserar SD.(har SD polisanmält några nu???)Gnäller det för mycket om gnällspiken nu så sätt för guds skull på skyglappar och skena mot stupet och en saker katastrof.Tänk på att de är tre år kvar och det går inte att mjäka sig igenom dessa kvarstående år.Vad har du för agenda??? Sopa allt under mattan och låtsas som inget har hänt???

2011-10-01 @ 19:41:43
Postat av: Gubben o Gumman

In memorin : Kommer ni ihåg Sverige före 1975 i folkhemmet, och i skolan fick alla veta att knappar brandskåp telefonen lät man bli om man inte var i nöd.Satan i gatan om man fick tag på någon falsklarmare.

Brandmästaren utalade sej i tidingen om detta ofog.

Fan vad tyst det är från brandkåren nu förtiden.

Stenar in i brandbilarna laserpelare i plytet fortfarande så tyst så tyst.Runt 15 gånger har brandkåren varit upptagen med idiotbränder sista veckorna.Varför är ni så tysta?

2011-10-01 @ 19:44:20
Postat av: Anonym

Skånepåg

Eftersom du inte verkar fatta mitt inlägg ska jag förklara så att du förstår. Jag menar att, skriver man för en Kalmar tidning om Kalmar med omnejd kanske man ska bo, veckopendling eller permanent i Kalmar och kunna något om (i alice fall) det politiska läget i Kalmar.2011-10-01 @ 20:39:29
Postat av: Skånepåg

@ Anonym/blygerJag har definitivt inga problem med min fattningsförmåga. Men det finns lik f-b inget samband mellan det du skrev innan och Thoralfs synpunkter, vilket du fortfarande inte tycks fatta.

2011-10-01 @ 20:46:45
Postat av: Thoralf Alfsson

KalleOch vad gör du för att SD skall få ut sitt budskap?

2011-10-01 @ 20:56:13
Postat av: Lotta

Lade in samma inlägg på Barometern som jag gjorde här kl 16:47. "Var det inte så att broschan lovade att nu var det minsann slut på bränderna vid Berga Centrum? Respekt är ju så viktigt bland nybyggarna så nu undrar jag om inte Broschan totalt förlorat ansiktet? Hans ord och makt visade sig ju inte vara värt ett dugg." 17:07 idag har man uppdaterat artikeln vilket innebär att mitt inlägg som var det första under artikeln togs bort och kommentarsmöjligheten stängdes. Jag har även vid ett flertal tillfällen skrivit att man skall sluta skriva om bränderna för det är det som ligisterna är ute efter, publicitet. Det lyssnar inte Barometern på. Undrar vad som ligger bakom detta?

2011-10-01 @ 21:15:45
Postat av: Anonym

Skånepåg

Orkar inte förklara ytterligare en gång.har annat för mig

2011-10-01 @ 21:24:39
Postat av: Anna

Mycket av detta skulle kunna undvikas om ungdomarna fick ett arbete att gå till då de slutfört sina studier. Många problem härrör till arbetsbristen och att du som invandrare eller med invandrarbakgrund dessutom har ännu svårare att få jobb än som svensk med svensk klingande namn. Min farmor sade alltid -Djävulen kommer till sysslolösa händer. Jag anser att alla har ett egenansvar men ur frustration föds destruktivitet.

2011-10-01 @ 21:50:45
Postat av: Lotta

@Anna

Jag är helt övertygad om att du har helt fel. Det ligisterna är ute efter är som jag skrivit förut, publicitet. Gör inte om deras syften till något det inte är.

2011-10-01 @ 21:57:49
Postat av: Skaraborgare

Thoralf!Jag och väldigt många andra anser att du gör ett mycket bra jobb i riksdagen som representant för alla oss som valt dig.Stå på dig.Bakom dig står tiotusentals svenska röstberättigade medborgare.Glöm aldrig detta.Thoralf!Vidare. Jag skulle själv kanske kunna tänka mig att engarera mig i politiken.Men med tanke på den politiska terrorn som pågår så väljer undertecknad tills vidare att "ligga lågt ".Avvaktar.Riksdagen måste absolut ge regeringen till känna, och också att i uppdrag att ta i tu med "hårdhandskarna" mot den vänsterextrema våldet och terrorn.Så här kan vi ta mig f...n inte ha det längre.Jag har fått nog.Minsann!Har Kommunisterna (V) och den statligt finansierade åsiktsbyrån EXPO, med detta att göra så skall dessa sekter absolut hängas ut och gärningsmännen inför domstol ställas till svars för illdåden.En rejäloch seriös polisutredning får man hoppas lägger grunden för fällande dommar.

2011-10-01 @ 22:35:59
Postat av: Kalle

>ThoralfJag har försökt otaliga gånger att "röra om" i grytan på min hemort. SD här har inget större intresse mer än att gå på Komunfullmäktige och morsa på alla i sjuklövern. De har hitills inte gjort något av de mnsta slag som varken fått genomslag i kommunen eller media. De verkar vad jag kan förstå inte vara ett dugg intresserade av sin politiska uppgift. Här i kommunen finns det också ensamkommande barn. Har SD protesterat i min kommun??? NEJ det har de inte plus mycket annat. Jag har rent ut sagt gett upp på dem i SD härpå lokalplanet.Nu står mitt hopp till ER på riksplanet. Märker att samma tillbalutade betende av flera debattörer på din utmärkta blogg.Varför finns det ingen blogg som din på riksplanet där man kan ventilera och föra fram konstruktiv kritik för att hjälpa SD framåt.Tror att SD skulle få mycket bättre opinionsiffror om det började skötas mer proffsigt. Får en känsla av det är ingen som är intresserad av att få/skaffa kvalificerad hjälp på riksdagens kontor eller kansli. Man är liknöjd med den nuvarande situationen. Hur kommer det sig att SD har lägre siffror än motsvarande partier i våra grannländer. Kan det bero på att våra grannländer har insett att det behövs proffs även i den politiska världen.Här i sbverige sitter SD på sin bak och är nöjda med drygt 5 procent. Jag är missnöjd med det beteendet. Vill att SD skall ha mycket högre siffror!!! Men frågan är vill alla det här på denna blogg. Verkar inte som det utan det är viktigare att skjuta på mig som en obekväm budbärare. Sorgligt att man har den attityden här. Skamligt.Tycker SD bör skaffa sig en RIKTIG blogg som täcker hela sverige så jag och andra slipper dessa småsura kommenarer när jag svär i kyrkan (SD).SD är i den sittsen att ni behöver även besk kritik och inte bara JA-sägare.

2011-10-01 @ 23:14:34
Postat av: Lotta

OT/Lyssnade på Reinfeldt. Han säger på ett ställe "folk som kommer till ett land har LITE problem med ett språk" och lite senare "folk som KANSKE inte kan svenska". Hur dum kan man vara och ändå sitta som Sveriges statsminister? Fast det är klart man har ju ofta hört mantrat, svensk fast inte född i Sverige. Vi kan ju slå fast med en gång att hela jordens befolkning är svenskar fast de inte är födda i Sverige

Postat av: OT

Hmm herr stasiminister, apropå 106 miljarder - I want my money!!!: http://www.youtube.com/watch?v=l1CiWnuQi5U

2011-10-02 @ 00:52:47
Postat av: Sven Dacke

"Billström visar hur man förverkligar visionerna"

Artikel av Maria Ludvigsson tidigare på Svenskt NäringslivArtikel i SVD i dag. Tror säkert Billström förverkligar sina visioner om att göra Sverige till U-land mycket tack vare vår Stadsminister.

Och företagen får överskott av arbetskraft och sänkta löner

Postat av: surkart

En viss strimma av hopp finns om den svenska presskåren! I gårdagens GT så nämns förföljelsen och mobbingen av sverigedemokrater vid dess rätta namn nämligen terror! Kanske börjar journalistkåren ana att enda vägen till överlevnad är att berätta sanningen!? Det kommer i så fall att bli svettigt för Reinfelt framöver om det katastrofala misslyckandet med massinvandringen och multikulti kommer i dagen och till allmänhetens kännedom!

2011-10-02 @ 07:45:38
Postat av: S-E Karlsson

Ska SD kunna göra något revolutionerande i de kommunerna där dom blivit invalda så måste det bli övervägande SD i kommunstyrelserna, det är ju där alla frågor avgörs , när dessa frågor kommer till fullmäktige så klubbas dom bara igenom ! Efter mina 4,5 år i fullmäktige så har jag sett ovan beskrivna . Tyvärr så är det så som jag beskrivit !

2011-10-02 @ 08:15:06
Postat av: Skaraborgare

Komentar till sign "S-E Karlsson"

Du har helt rätt.KF utgör enbart ett ´transportkompani´ för besluten.En arena för debatt.Undantaget är alla de kommuner där SD innehar vågmästarposition.Besluten fattas annars i KSAU med ett fastställande i KS.Det SD på riksplanet borde titta på och kanske föreslå en lagändring kring gäller följandeDetta med att bilda valallianser vid val till kommunala styrelser,nämnder och utskott.Folkpartiet ,centern och kds som på många håll i landet är mindre än SD, har på detta sätt fått ett inflytande som inte röstandelen berättigar dem till.Man kan således på laglig väg manipulera ett valresultat.

2011-10-02 @ 09:09:41
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Söndag morgon. Tar strax en promenad ner till Berga Centrum ( kaffet slut och då funkar jag inte...)Får se vad man möts av, kameran är med i alla fall.Sorgligt att vi var det enda parti som tog upp invandringsfrågan när bränderna i Berga diskuterades i kommunfullmäktige i måndags. Däremot VET jag att en hel del ledamöter instämde i det tysta.God morgon vänner! Godnatt Kalmar/Sverige?

2011-10-02 @ 09:30:37
Postat av: S-E Karlsson

Till "Skaraborgare " tack för din kommentar !

En annan fråga H.G Strömer Högsby påstår i dag på sin blogg att utan invandrare stannar Sverige !

Varför stannade då inte Sverige under andra världskriget ? Vi hade ingen invandring ,de arbetsföra låg i många fall vid sveriges gränser för bevakning av dessa ändå var Sverige rikt vid världskrigets slut och var tvungna att ta in arbetskraft från bla andra nordiska länder , då fanns det arbete men idag har vi ju inte arbete åt oss själva ändå har vi en helt horribel arbetskraftsinvandring !

2011-10-02 @ 09:32:40
Postat av: Kalle

I min hemkommun har SD INTE lagt fram ett endaste förslag med SD politik. SD har inte ens försökt. Det är bekvämare att sitta på sin bak och inte göra något för SD.Lägga fram förslag och motioner i KF är väl inte förbjudet för SD:are??? Eller är det???Därav har det inte blivit några avtryck i media eller annat. Man tror att SD är raderat från kommunens yta i min kommun.

2011-10-02 @ 09:48:41
Postat av: Thoralf Alfsson

KalleÄr du medlem i SD?Om du är medlem kandiderade du i valet förra året?

2011-10-02 @ 10:34:31
Postat av: Lotta

OT/H B Hammar tidigare domprost tycker att vi har för många kyrkor i landet. Hans recept för att komma till rätta med problemet: Spräng dem eller gör om dem till pizzerior.

Postat av: Kalle

<Thoralf

Jag är fortfarande medlem men jag har gett upp när det gäller min kommun. Den verkar vara helt förlorad, tyvärr. De har sin SD kultur i väggarna som nog ingen annan kan rubba på. Jag har haft kontakt med dem men märkte en sådan motvilja för att göra något politisk att jag som sagt gav upp och det var för många år sedan.

2011-10-02 @ 10:52:12
Postat av: Inge Sandén

@ Kalle.

Om vi kan stilla oss lite.

Det finns två sorters kritik eller om man så vill kritiker.Kritiker som älskar partiet och kritiker som lämnar partiet,då dom känner sig lite trampade på tårna eller inte fått gehör för en enskild fråga.

Till Kalles plussida är att i hans kritik mot SD finns inga tankar att lämna partiet eller vurma för något nytt parti.

Kalles kritik av SD blir fel,när han skriver"sitter på rumpan""stänger in sig i ett hörn".

Så är det inte.

Skulle bli alldeles för långt om jag skulle utveckla detta resonomang.

Min bestämda uppfattning är att alla invalda i landets KF gör de kan efter förmåga.

Kalle borde nämna eller kanske inte känner till att SD har en årsanställd Säkerhetschef.

Han bevakar alla möten och polianmäler överträdelser.

Sedan vore det mycket intressant att veta varför du inte är med i din hemkommuns KF.

SD behöver eldsjälar av alla de slag.

2011-10-02 @ 11:14:57
Postat av: Thoralf Alfsson

KalleDu svarade bara på en fråga. Svara även på nästa!

2011-10-02 @ 11:15:48
Postat av: Kalle

>Thoralf och Inge SandenNej jag är inte med i KF på grund av den sömngångaraktivitet som råder i SD min kommun.

Kan utläsa av deras svar/tolkar deras svar i flera frågor att kom inte hit och rubba våra cirklar. Vi är nöjda med den situationen som råder.Då får SD i min kommun vara det!!!

2011-10-02 @ 11:31:36
Postat av: Thoralf Alfsson

KalleDu svarade inte på min andra fråga.Kandiderade för SD i valet 2010?

2011-10-02 @ 13:02:03
Postat av: Kalle

>ThoralfNEJ jag kandiderade inte (var i valet och kvalet). Jag kände att jag inte skulle få medhåll för mina brinnande SD frågor. Att det i min hemkommun inte fanns plats för mig i SD.Det har visat sig stämma.Ensamkomande flyktingbarn, invandring och flera andra lokala frågor av allmän karaktär har passerat obemärkt UTAN att SD gjort sin stämma hörd i KF. Inte heller har SD i min kommun lagt förslag eller motioner i SD anda.Ibland funderar jag på varför SD-valda sitter med i KF i min kommun.

2011-10-02 @ 13:24:12
Postat av: Thoralf Alfsson

KalleDet lätt att sitta å gasta på kammaren å klaga på andra men det skall man vara försiktig med när man inte tar chansen själv när man har möjligheten.Jag tycker du skall tona ner och nyansera din kritik! Vissa saker du uttalar dig om har du uppenbarligen ingen kunskap om. T.ex. vad som händer i riksdagen och vilket arbete som utförs av alla som jabbar där.

2011-10-02 @ 14:27:08
Postat av: Kalle

>ThoralfJag som SD:are är mest intresserad av resultat inte vad som sker bakom kulisserna. Många grejor har jag reagerat på men när det sköts emot gamla regler så påpekar jag det. Faller det i ond jord så är det OK. Verkar många gånger som man inom SD försöker uppfinna hjulet på nytt.Med det menar jag ta hjälp utifrån om ni inte klarar av det på ett vettigt sätt. Det behövs i flera lägen har jag sett. Nu måste vara fulländade under de tre år som återstår. Ni kan inte sitta där och lära er av misstag under den tiden. Det måste vara slut på den perioden nu. Vi är många som hoppas på er. Svik oss inte med dumsnålhet.Får ni riktig hjälp så avlastar det er i riksdagen så ni kan framträda än mer i riksdagens talastol. Senast under statsministerns fråge stund måste man sluta 15 minuter före full tid för det fanns inga fler frågor kvar till statsministern.

2011-10-02 @ 15:17:06
Postat av: LN

Till riksdagsledamot Björn Söder

[email protected]

[email protected]RÄTTELSEJag har felaktigt beslyllt landets statsminister för att till Björn Söder och om dennes fråga nr 19 i Riksdagens frågestund torsdagen den 29 september 2011 ha fällt yttrandet:

det är så roligt att säga att det är så fånigt.Efter att med extern uppspelare ha sett videoklippet nr 19 Björn Söder (sd) trycker jag på till-pilen för att se nästa videoklipp nr 20 och hör/ser då följande:

"Fru talman, vi skall minnas att Sverigedemokraterna får ibland väldigt svårgenomträngliga sifferberäkningar, bygger hela sitt regeringsalternativ på påståenden om enorma besparingar som skall följa till följd av att vi skall bryta mot internationella konventioner"Där stannar uppspelningen; jag trycker på till-pilen och får då höra:

"det är så roligt att säga att det är så fånigt"Där stannar uppspelningen på nytt; jag trycker på till-pilen och uppspelning av Björn Södera replik nr 21 startar.Detta var onekligen förvånande.

Jag gör om uppspelningen - samma resultat. Jag stänger av browsern, tömmer cache och tempminnet, startar browsern och gör om uppspelningen - samma resultat.

Det famösa stastsministeruttalandet finns här:

http://www.riksdagen.se/templates/R_ExternalPage____3383.aspx?op=anf&anf=1111109290082364912Efter att senare ha tagit del av "Galne Gunnars" video med de tillsammanredigerade avsnitten 19+20+21+22 http://youtu.be/j1OMKrKCXFw

inser jag. att jag låtit mig föras bakom ljuset av riksdagens bristfälliga media-teknik.

Vidare undersökningar ger vid handen att statsministerns "fånigförklaring" hör hemma i en replik till Gustav Fridolin.Att jag låtit mig luras och har reagerat kraftfullt förändrar i sak ingenting.

Min absoluta övertygelse är och förblir, att Fredrik Reinfeldt är Sveriges såväl sämsta som mest destruktiva statsminister, kvarstår. Och min kritik av Sverigedemokraternas undfallenhet, enkannerligen Björn Söders, kvarstår även.

- - - - -

Snaphanen.dk skriver om samma händelse som ovan har avhandlats:På Fredrik Reinfeldts scen.Det är som att höra ett replikskifte ur en TV-sänd teaterpjäs.

Styckets titel är: "En man talar till en dörr och dörren talar tillbaka till salongen". Den inbjudna publiken applåderar pliktskyldigt, så att man kunde tro att de hade betalt entré, och inte bara satt där i salongen därför att de uppbar en generös lön på långt över 50.000 i månaden."Sverige skall inte bryta mot internationella konventioner" säger dörren, dvs statsministern, som om han inte visste att Sverige har världsrekord i invandring från 3:e värden.Då erkänd statistik inte längre duger som argument i ett parlament, då är demokratien ordentligt urgröpt. Var försiggår de verkliga samtalen och var fattas de verkliga och för landet avgörande besluten? - det är då inte på denna teaterscen.Vad är sanningen om denna invandring "som skall säkra Sveriges framtida välfärd" (som redan är en skugga av vad den varit)?Utlandsfödda i Sverige är överrepresenterade 8,8 gånger i utnyttjandet av försörjningsstöd (socialbidrag) jämfört med den svenskfödda befolkningen.

De utgör 14,7 procent av Sveriges befolkning men förbrukar 60,2 procent av de totala socialbidragen. Siffran skulle vara ännu högre om inte bara

utlandsfödda utan även personer med utrikes bakgrund vore medräknade.Högst är utrikes föddas överrepresentation i Växjö, där de förbrukar 78,9 procent av kostnaderna för försörjningsstöd (21,5 gånger mer än

svenskarna). I Södertälje 77,8 procent, i Botkyrka 77,2 i Malmö 75,4, i Kristianstad 72,6 procent, i Stockholm 67,5 och i Göteborg 66,7 procent.Av utgifterna i offentliga sektorn slukas nu nästan hälften, 41 procent, av kostnaderna för socialt skydd (olika sociala transfereringssystem), medan

den hårdhänt nedskurna sjukvården, med en halvering av slutenvårdsplatserna på 30 år, bara drar 13 procent. Invandrarnas höga bidragsberoende drar upp de sociala utgifterna väsentligt.

- - - - -

2011-10-02 @ 17:26:32
Postat av: Birger-Zorro

SFI har ju funkat i alla fall! De har ju stavat rätt, eller hur? :))

2011-10-03 @ 15:17:18
Postat av: Grabben.

Det roliga i en av bilderna du har här är att det står "Välkommen till B.C.G" som står för "Berga Centrum Gänget".

Men vad jag vet så splittrades B.C.G för några år sen eftersom den dåvarande "ledaren" åkte in för drogmissbruk eller dyl.

Jag vet detta eftersom jag själv bråkade med honom några gånger.

Berga Centrum har blivit ett ställe som det samlas en STOR del ungdomar i.. folk vågar idag inte röra sig i dessa områdena under kvällstid, Förargligt då jag har hört (av äldre personer) att B.C. En gång va ett väldigt vackert "centrum"...

2011-10-04 @ 20:11:48
Postat av: Bert

Kan inte komma något gott ur att Toralf gillar Stasiblaskan ÖSTRAN och deras illegalt praktiserande SAPO-åklagare Uffe Carlsson.

2011-10-05 @ 09:59:59
Postat av: Burberry Pas Cher

Thomas Burberry a fondé la maison de luxe Burberry mode en 1856 alors qu'il n'avait que 21 ans.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com" title="Burberry Pas Cher">Burberry Pas Cher</a>

Burberry a commencé sa carrière dans le monde de la mode comme apprenti drapier, jusqu'à ce qu'il ouvre son propre magasin en Angleterre. En 1870,<a href="http://www.burberry-pas-cher.com" title="sac burberry pas cher">sac burberry pas cher</a>

son entreprise avait une réputation solide pour son développement d'extérieur attire.Thomas Burberry est crédité de développer une nouvelle forme <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/7-burberry-bottes" title="Burberry Bottes">Burberry Bottes</a>

de tissu qui a été utilisé dans ses vêtements de plein air. Ce tissu, connue sous le nom de gabardine, était résistant à l'eau et résistant mais respirante.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com/17-chaussures-burberry" title="Chaussures Burberry">Chaussures Burberry</a>

Comme tel, il a aidé à protéger le porteur contre les éléments tout en restant comfortable.By 1891, Thomas Burberry avait ouvert un emporium à Londres.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com/21-costumes-burberry" title="Costumes Burberry">Costumes Burberry</a>

Cette emporium sert encore de siège Burberry entreprise. Quinze ans après l'ouverture de l'emporium, Burberry a conçu la marque déposée <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/12-hobos-burberry" title="Hobos Burberry">Hobos Burberry</a>

de la ligne Burberry: ". Transmet» un chevalier équestre avec le mot latin "Prorsum", qui signifie Burberry a fait les manchettes lorsque la compagnie équipée <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/11-lunettes-burberry" title="Lunettes Burberry">Lunettes Burberry</a>

de Roald Amundsen, qui a été le premier à atteindre le pôle Sud, en 1911. Il a gagné plus d'attention en 1914 quand il était responsable de pourvoirie <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/5-sacs-burberry" title="Sacs Burberry">Sacs Burberry</a>

Ernesst Shackleton, qui était l'homme chargé de diriger une expédition qui a parcouru l'Antarctique. Le War Office, puis lui a commandé de faire des changements à leurs manteaux officier dans le but de mieux suite de leurs conditions, qui conduisent au développement de l'trench qui est devenue populaire parmi les civils après la guerre était terminée. s

2011-11-14 @ 07:47:34
URL: http://www.burberry-pas-cher.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0