Mona Sahlin ny partiledare (s) ?

En bild säger mer än tusen ord!

”Jag tror det är det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommar och såna töntiga saker.”
Mona Sahlin, 2002

"I en debatt för några år sedan om sexuell livsstil, sa Mona Sahlin att hon kan tänka sig samlevnadsformer med flera partner. Det vill säga bigami och månggifte. Samma åsikt har flera ungdomsförbunds ledare. Om Mona Sahlin fortfarande menar allvar på den punkten innbär det att hon riskerar bli den partiledare - och i värsta fall den statsminister eller bigaminister - som definitivt krossar kärnfamiljen."

Hans-Göran Björk, Världen i dag.

 "I vissa delar av landet har många socialdemokrater strömmat över till Sverigedemokraterna. Kommer Mona Sahlin som partiledare att förmå stoppa flykten av sossar till Sverigedemokraterna - eller finns det nu risk att alla fördämningar brister?"

Göran Skytte, Svenska Dagbladet

"På kvällen for jag förbi den invandrardel av Rosengård där arbetslösheten kanske är 80 procent och sedan förbi ett område där Sverigedemokraterna är starka. Jag tänkte: bägge problemen har ju i själva verket alstrats ur den försvagade välfärds- och jämlikhetspolitik som Sahlin varit med på under sitt långa politikerliv."

GÖRAN GREIDER, Syd Svenskan 

"Svenskar" krigar i Somalia

För några veckor sedan skrev jag i min blogg om Somalia och vad så många svenskar gjorde i Mogadishu när krigstillstånd råde. Jag hade mina funderingar kring om dessa personer stödde de islamistiska domstolarna som styrt Somalia under de senaste 6 månaderna och om de då levde på bidrag från det svenska samhället. Våra regler tillåter någon att återvända till sitt hemland under 12 månader med fullt bidrag från Sverige. 
Efter att jag läst några artiklar i media så kan jag konstatera att det nog ligger en hel del sanning i mina tankar. I en artikel i Expressen (25 december) säger den islamiska domstolarnas utbildningsminister Sheik Fuad Qalaf  (bott i Spånga under 10 år men sedan några år boende i Somalia) bland annat följande ”Uppmanar alla svensksomalier att ansluta sig till Jihad och att flytta från hedniska länder tillbaka till Somalia”. Detta skulle ju vara en stor befrielse för Sverige om dessa islamister flyttade.
Undrar varför han valde att bo i ett hedniskt land som Sverige under 10 år men orsaken heter nog bidrag från samhället.Enligt artikeln var han imam i en källarmoské i förorten och hade en nedsättande syn på Sverige och svensk kultur.
Undrar hur många andra imamer i Sverige som predikar negativa åsikter om vårt land och dess innevånare? Jag är helt övertygad om att de är väldigt många. Somaliska föreningar har skickat över 60 000 kronor till de islamiska domstolarna för att kunna öppna träningsläger åt skolungdomar i Somalia för att de skall bli redo för jihad.
Undrar hur många nya självmordsbombare våra svenska bidragspengar kommer bära ansvaret för? I ett pressmeddelande från TT-AP 14 januari kan jag läsa att flera svenska medborgare som anslutit sig till den somaliska islamistmilisen uppges ha gripits av den etiopiskt stödda somaliska interimsregeringen. Vad var det jag sa!
Undrar hur många som inte gripits utan har återvänt till Sverige eller är på väg att återvända till Sverige och ett fortsatt liv på bidrag från samhället tills det är dags för nästa jihad.
Undrar om det dröjer så länge innan Sheik Fuad Qalaf knackar på dörren till vårt hedniska land igen.
Sverige är fantastiskt.

Media i symbios med den politiska korrektheten.

Den senaste tiden har fått flera exempel på hur media antingen försöker dölja fakta eller inte vågar stå emot det politiskt korrekta etablissemanget.  Lars Adaktusson avslöjar i en debattartikel i DN nyligen att han utsatts för påtryckningar 2002 från dåvarande statsminister Göran Perssons närmaste man Jan Larsson. Anledningen var att sverigedemokraternas Sten Andersson skulle debattera med Lars Lejonborg i Agenda. Detta är bara ett ibland många exempel på hur våra politiker försöker styra media. Lars Adaktusson avslöjar inte detta förrän 4 år efter det inträffade då han nyligen lämnat SVT och börjat jobba på TV8 vilket i sig är riktigt ynkligt och förklaringen är nog att han varit rädd om sin egen karriär. SVT:s reklam om ”Fri television” är inte mycket värd i praktiken eller är det så att den just kommit till i ett försök att hjärntvätta svenska folket om SVT:s oberoende ställning som public service företag. Läs även Kurt Lundgrens kommentar på Östra Ölands fria horisont

Smålandsposten har sparkat sin publicist Margareta Dalgren Göthe (MEG) sedan hon skrivit en artikel som chefredaktören ansett vara alldeles för nationalistisk eller inte politiskt korrekt. Efter mer än 2000 artiklar i Smålandsposten duger hon inte längre. Läs mer på denna länk. Den politiska korrekta censuren har slagit till, på Smålandsposten tycks det vara lika högt till tak som under en byrå. Jag hoppas att Smålandspostens läsare och prenumeranter protesterar högljutt. 

I Karlshamn vägrade en läkare på juldagen undersöka och behandla en amerikansk kvinna p.g.a. att hon var amerikanska och att han vägrade höra på engelska. I de få tidningar som har skrivit om denna händelse nämns inte läkarens nationalitet (se exempel). Läkaren var från Palestina och då får händelsen en helt annan innebörd. Landstinget i Blekinge försvarar läkaren och anser att han inte gjort något fel vilket jag tycker är helt horribelt. I media har detta mer eller mindre gått obemärkt förbi men TÄNK OM det istället varit en Irakier som nekats vård av en svensk eller amerikansk läkare p.g.a. hans etnicitet och religion hade det med stor sannolikhet varit stora rubriker i våra största tidningar och ministrar som uttalat sig, var så säkra. Åter igen handlar det om vad som är politiskt korrekt att skriva i tidningarna eller är det så att alla chefredaktörer i själva verket är en skock fegisar som inte törs trotsa det som är politiskt korrekt. Den egna karriären och plånboken är viktigare än något annat. 

En annan anmärkningsvärd händelse är den manifestation som skall hållas till minne av förintelsen och mot sverigedemokraternas politik i Karlskrona. Skolorna i Karlskrona skall ha en temadag om förintelsen och uppmanas av 5 rektorer att delta i denna manifestation. Rektorn Marina Eriksson skriver i sin uppmaning att manifestationen också skall gälla sverigedemokraterna som är 3:e största parti i Karlskrona. Dessa rektorer begår tjänstefel då det försöker påverka elevernas politiska åsikter. Som tur var har detta uppmärksammats i media och rektorerna har tagit tillbaka sitt och skolornas ställningstagande om sverigedemokraterna. Jag är helt övertygad om att dessa rektorer och då i första hand Marina Eriksson gick för långt i sina försök att vara politiskt korrekt och glömde bort att åsiktsfrihet och demokrati råder i vårt land.

RSS 2.0