Mona Sahlin ny partiledare (s) ?

En bild säger mer än tusen ord!

”Jag tror det är det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommar och såna töntiga saker.”
Mona Sahlin, 2002

"I en debatt för några år sedan om sexuell livsstil, sa Mona Sahlin att hon kan tänka sig samlevnadsformer med flera partner. Det vill säga bigami och månggifte. Samma åsikt har flera ungdomsförbunds ledare. Om Mona Sahlin fortfarande menar allvar på den punkten innbär det att hon riskerar bli den partiledare - och i värsta fall den statsminister eller bigaminister - som definitivt krossar kärnfamiljen."

Hans-Göran Björk, Världen i dag.

 "I vissa delar av landet har många socialdemokrater strömmat över till Sverigedemokraterna. Kommer Mona Sahlin som partiledare att förmå stoppa flykten av sossar till Sverigedemokraterna - eller finns det nu risk att alla fördämningar brister?"

Göran Skytte, Svenska Dagbladet

"På kvällen for jag förbi den invandrardel av Rosengård där arbetslösheten kanske är 80 procent och sedan förbi ett område där Sverigedemokraterna är starka. Jag tänkte: bägge problemen har ju i själva verket alstrats ur den försvagade välfärds- och jämlikhetspolitik som Sahlin varit med på under sitt långa politikerliv."

GÖRAN GREIDER, Syd Svenskan 
Trackback
RSS 2.0