NY DOM I KVINNOMISSHANDEL

Vid senaste kommunfullmäktige debatterades handlingsplan angående mäns våld mot kvinnor. I Kalmar hade det under 2006 lämnats ca 170 anmälningar om våld mot kvinnor.

Under hösten fick vi också information om att hedersrelaterat våld kostar Kalmar kommun ca 2,5 miljoner kronor under 2007. Hedersrelaterat våld handlar om i stort sätt enbart om våld mot flickor och kvinnor.

Jag undrar hur stor del av alla dessa anmälningar som handlar om just invandrarmän? Någon statistik på dessa förhållanden kommer vi nog tyvärr aldrig att få läsa då det är tabubelagt publicera den typen av statistik. Jag är i vilket fall som helst övertygad om att invandrarmän är överrepresenterade i förhållande till andelen i befolkningen.


Det borde däremot vara av allra största vikt att veta vem eller vilka grupper som begår dessa brott för att kunna förebygga denna typ av våldsbrott Lika viktigt borde det vara i arbetet med att utforma en handlingsplan mot mäns våld mot kvinnor.


Idag kom en dom vid Kalmars tingsrätt mot en 33-årig invandrare för att ha misshandlat en kvinna, även hon invandrare med tillfälligt uppehållstillstånd i Sverige.


Ännu en invandrare som visar sin tacksamhet över att få bosätta sig I Sverige.

Jag tänkte återge ett stycke från kvinnans vittnesmål i domen.


"Han slog henne då i ansiktet och slängde omkull henne på sängen. Han satte sig över hennes bröst så att hon inte kunde röra armarna och slog henne med flera slag, såväl med öppen hand som med knuten näve. Särskilt ett slag som träffade över vänster käke gjorde ont. Till slut lyckades hon komma loss efter att ha sparkat till honom. Hon tog sig till fönstret och ropade på hjälp. Han tog då tag i henne bakifrån och kastade henne åter på sängen. Han tog sedan ett tag om hennes käke med ena handen och i bakhuvudet med den andra. Därefter vred han hennes huvud kraftigt åt vänster samtidigt som han skrek "I'm gonna kill you bitch". Han upprepade sedan detta flera gånger med vridningar åt båda hållen. Till följd av allt detta gick hennes käke ur led. Hon trodde i detta läge att han skulle döda henne. Efter detta fick hon ta emot flera slag mot bröstet och ansiktet. Det var i detta läge fråga om sju eller åtta slag. Till följd av detta föll hon på mage över sängen. Han kom därefter att trycka ned hennes huvud i ett täcke eller en kudde med följd att inte kunde få luft. Han tog sedan tag i hennes huvud och drog huvudet bakåt, som för att bryta hennes nacke. ......... Han sa också åt henne att han skulle döda henne om hon gick till polisen."


Mannen är tidigare dömd till en månads fängelse för misshandel 2002.


Nu döms mannen till sex månaders fängelse av Kalmar tingsrätt.


Är domen tillräcklig eller borde tingsrätten utdömt ett strängare straff?Jag anser att den här personen har visat genom att bli dömd till fängelse för misshandel vid två tillfällen att han inte längre är välkommen i vårt land.

P.S. Idag söndag skriver Barometern om domen på sin webbsida och som jag förväntade nämns inget om mannens eller kvinnans etnicitet. Läs artikel i Barometern.


DAGEN(S) ARBETE BEDRIVER EN FÖRTALSKAMPANJ MOT SD

Den förtalskampanj mot Sverigedemokraterna som den fackliga tidningen Dagens Arbete bedriver har inget gehör hos deras medlemmar. Att ca 32 procent av de fackliga ordförandena vill utesluta medlemmar som är Sverigedemokrater är ju rena pk-propagandan. Dessa blötdjur försöker endast vara så pk-anpassade som de bara kan, annars riskerar de att förlora sin position och därmed också sin inkomst och privilegier.


Det brukar benämnas för hyckleri.

  

Statsvetaren Sören Holmberg uttrycker sig på följande sätt om dessa fackliga förtroendevalda personer.

  

" Han blir upprörd när han får höra att 32 procent av IF Metalls, Pappers och Grafikernas avdelningsordföranden vill utesluta medlemmar som är sverigedemokrater.

- Då kan de ju inte ha tänkt. Ska de införa åsiktsregistrering då? Dessutom skuldbelägger det sverigedemokraterna och gör dem till offer.

Mindre förvånad blir han över att 5,8 procent av industriarbetarna skulle rösta på sd om det var val i dag. Och han menar att det finns en viss social faktor bakom stödet för sd."


Dagens arbete har något som man kallar för veckans fråga och den lyder som följer.


Tycker du att Sverigedemokrater skall få ha förtroendeuppdrag i facket?

70599-195

Normalt verkar det vara 200-300 hundra som svarar på frågan men denna vecka är det som sagt närmare 1400st och 71 procent av dessa svara,. JA.!

  

Det visar bara hur fel de stackars fackliga ordförandena har. De marscherar i otakt med sina egna medlemmar och ju mer de försöker imponera på Mona Sahlin desto mer distanserar de sig från sina medlemmar.


Eftersom jag själv är förtroendevald politiker för Sverigedemokraterna och det är allmänt känt och att jag alltid talar om min åsikt om det diskuteras samhällsfrågor och även informerar om min partitillhörighet borde jag ju få många mothugg.

Men så är det inte!

Istället bemöts jag på nio av tio ställen med stor nyfikenhet och intresse. De allra flesta håller med om att Sverige har för stor invandring och vill veta mer om vår uppfattning i dessa frågor. En inte oansenlig andel säger också att de tänker rösta på sd i nästa val.


DET SOM KÄNNS ALLRA BÄST ÄR ATT SÅ MÅNGA BÖRJAT GENOMSKÅDA DEN FÖRTALSKAMPANJ SOM RÅDER I MEDIA MOT SVERIGEDEMOKRATERNA OCH HUR VI FÖRNEKAS ATT DELTA I DEN OFFENTLIGA DEBATTEN.


FOLK BLIR FÖRBANNADE NÄR DET BARA SITTER JA-SÄGARE I ALLA TV-KANALERS DEBATTPROGRAM ELLER MORGONPROGRAM!

MIN BANK RÅNAD!

Min bank, Lönneberga Sparbank i Silverdalen har idag blivit rånad. Idag hälsar jag inte på så ofta i banken utan jag sköter det mesta av mina bankärenden via Internet. Tyvärr är det ju mycket vanligt att just banker på landsbygden ofta rånas. Hoppas att personalen kommer att klara den chockartade upplevelsen och att de får den hjälp de behöver.

Det märkliga med detta rån är att rånarna tydligen flytt mot Hultsfred efter rånet då flyktbilen hittats strax utanför Hultsfred. Men de kanske hade koll på att det inte fanns några poliser i Hultsfred som är närmaste centralort från Silverdalen.

Det allra mest intressanta skriver Radio Kalmar om i sin artikel och detta är faktiskt något att ett trendbrott då man uppger signalement enligt följande.

Gärningsman nummer 1: Man, Ca 20-25 år, 170 cm lång, mediär kroppsbyggnad, bruna ögon. I klädd grå jacka och svarta mysbyxor. Delar av ansiktet dolt med huva. Talade forcerat på svenska med utländsk brytning.


Gärningsman nummer 2: Man, ca 20-25 år, lika lång som nummer ett. Helt svartklädd. Talade svenska med utländsk brytning. Vi återkommer med mer uppgifter i senare sändningar.


Barometern utelämnar uppgifterna om att männen talade med utländsk brytning i sin beskrivning av gärningsmännen i sin artikel på webbsidan.

Östran väljer dock att skriva samma signalement som Radio Kalmar uppger i sin artikel på webbsidan

VEM ÄR DET BAROMETERN FÖRSÖKER SKYDDA?

PK-HÄRDSMÄLTA I KARLSKRONA!

Uppgörelsen med Sverigedemokraterna i Karlskrona om skolpolitiken har utlöst rena pk-hysterin i Karlskrona. Det kan närmast betecknas som en ren politisk härdsmälta då vissa  av femklöverns (m,kd,c,fp,mp) politiker försöker övertrumfa varandra i politisk korrekthet.


I en artikel i socialdemokratiska Sydöstran går den moderate politikern Christer Frinäs (m) till hårda angrepp på sin partikollega K-G Svensson som gjorde upp med Sverigedemokraterna.


" Christer Frinäs är medveten om att han släpper en bomb när han går till attack mot sin partiledare och andra moderatveteraner. Inte bara K-G utan även partikollegan Carl-Göran Svensson får en släng av sleven. Han skräder inte orden utan kallar dem "maktkåta" och "pengasugna"."

Läs hela artikeln i Sydöstran


En sak är då säker att göra upp med Sverigedmokraterna gör ingen som är rädd för att sätta sin position inom politiken på spel. Jag tror snarare att det är Christer Frinäs som är maktkåt och pengasugen som nu ser sin chans att kunna manövrera ut sina moderata kollegor med hjälp av pk-vännerna i partitoppen.

Christer Frinäs har gjort andra utspel som ni kan läsa om i kommentarerna i gårdagens inlägg.


En annan politiker som bytt fot den senaste veckan är Marcel Abedini (mp). I förra veckan försvarade han uppgörelsen men idag har han ändrat sig. Trycket från etablissemanget blev för stort för Marcel som bland annat säger följande


 " - Jag trodde att förhandlingen med Sverigedemokraterna var förankrad i vårt parti. Och att det fanns en allmän acceptans inom femklövern för att göra upp med sd. Jag har till och från varit borta från politiken och har inte riktigt hängt med, säger Marcel Abedini."


Ännu en fegis inom alliansen som inte vågar stå för sitt handlande.

Läs artikeln i Blekinge Läns Tidning


70599-193  
Westerbergeffekten?

Men priset tar nog ändå folkpartisten som i sann Bengt Westerberg anda vägrar träffa föräldrar till barn vid en av de aktuella skolorna om även Sverigedemokraternas gruppledare Richard Jomshof kommer till samma möte.

En av föräldrarna säger så här till Blekinge Läns Tidning.


" De dög att göra upp med i skolfrågan. Nu vägrar folkpartiet att sitta i samma rum som Sverigedemokraten Richard Jomshof. - Det här är ju inte klokt, säger Carina Abrahamsson i Lyckebyskolornas föräldragrupp. "


Det är bara att hålla med, snacka om att dessa folkpartister har en bisarr människosyn när de kräver följande.


" Dessutom ställer Jan-Olof Petersson (fp) krav på att Richard Jomshof inte får delta på mötet. I så fall kommer varken han eller Kent Lewén (fp) att närvara."


Är det detta som kallas för Westerbergeffekten?


En sak är i varje fall säkert och det är att dessa pk-politiker krattar manegen för Sverigedemokraterna till valet 2010.


Läs artikel i Blekinge Läns Tidning


Hur ställer sig då Sverigedemokraterna till denna pk-härdsmälta i Karlskrona?


"Ena dagen: kompis. Andra dagen: icke önskvärd. Nu kräver Richard Jomshof en offentlig ursäkt."


Richard Jomshof tycks vara den enda politiker som sköter detta på ett professionellt sätt i jämförelse med femklöverns politiker och när sedan Richard följer upp med följande enligt BLT så tror jag att sd vinner många väljare.


"  - Självfallet har föräldrarna rätt till ett sådant möte. Jag tar mig gärna den tiden och jag har i alla fall inga problem med att redogöra för hur vi Sverigedemokrater resonerat."


Richard Jomshof meddelade också igår att Sverigedemokraterna som vågmästare i Karlskrona vänder femklövern ryggen efter deras utspel och kräver en offentlig ursäkt för deras kränkande uttalanden. Jag anser att detta är enda möjligheten för sd i detta läge, låt femklövern krypa till korset om de vill behålla makten i Karlskrona.


Annars får de kasta in handduken.


Läs artikel i Blekinga Läns Tidning.

P.S. Om ni läser artiklarna missa inte att läsa alla kommentarer.

Även Tullskolan räddas från avveckling och socialdemokraterna kommenterar detta på följande sätt.

"- Jag kan bara tolka det som att femklövern åter gett vika för Sverigedemokraterna. I skolfrågorna är det 2-0 till sd, säger oppositionsråd Patrik Hansson (s)."

Läs artikel i BLT


GÖRAN JOHANSSON (S) RÖR OM I SOSSEGRYTAN!

Det socialdemokratiska kommunalrådet Göran Johansson har hamnat i blåsväder sedan han uttryckt åsikten att alla asylsökande som kommit till Sverige med hjälp av flyktingsmugglare borde avvisas/utvisas omgående.

Se P1 ekot

Vad får Göran J att göra detta utspel?


En sak är i varje fall säker och det är att det handlar inte om flyktingsmugglarna som han påstår. Detta är bara en ursäkt för den verkliga anledningen, tror jag.


Läs mitt tidigare inlägg

Göran J vet att invandringen kommer leda till en katastrof på många olika områden om den inte stoppas nu. Göteborg har sina invandrarområden liksom Malmö. En av de första att stödja eller en av de få politiker som stödjer Göran J var just kommunalrådet i Malmö Ilmar Reepalu, även han socialdemokrat. Båda har insett att det är på väg mot en fullständigt ohållbar situation i respektive kommuner och det skulle inte förvåna mig om de inte diskuterat detta utspel i förväg. Ilmar Reepalu har idag en debattartikel om kommunernas kostnader för mottagandet av dessa så kallade flyktingar i sydsvenskan, vilket borde få varje kommunpolitiker att dra öronen åt sig.

Dessa två mycket framträdande och starka socialdemokratiska kommunpolitiker ger nu Mona Sahlin en rejäl huvudvärk, för att inte säga migrän. Hon avböjde att vara med i dagens Studio P1 men vi får väl se om hon uttalar sig i kvällen nyhetssändningar.

Socialdemokraterna som så starkt angriper oss Sverigedemokrater för vår syn på invandringspolitiken har nu fått två "rasister" i det egna partiet.


Sverigedemokrater som har förtroende uppdrag inom LO-facken skall ju sparkas från sina uppdrag enligt LO:s ledning kunde vi höra så sent som igår.

Kommer nu socialdemokraterna kräva avbön från dessa politiker och tvinga tillbaka dem i ledet eller är de så starka att vågar och orkar stå emot hela PK-rörelsen.


Vår fria television väljer att mer eller mindre tysta ner detta uttalande. Jag hade förväntat mig att de skulle pressa Mona Sahlin på dessa uttalanden men icke. Den som påstår att dessa kanaler inte står under inflytande av politisk styrning måste vara fullkomligt blinda.

Att en kanal måste göra reklam för sin opolitiska hållning gör bara det att man förstår att vänstern är inblandad i allra högsta grad.


Tobias Billström däremot går från klarhet till klarhet när han företräder moderaterna som det verkliga mångkulturella partiet, snacka om de "nya moderaterna". Jag undrar om det vara denna frihet (fri invandring) som de moderata väljarna tänkte på när de röstade i september 2006.


Den som vill lyssna på något intressant skall lyssna på inslaget i Studio Ett efter klockan fem när man intervjuar invandrare från Södertälje som stöder Sverigedemokraterna. Detta borde väl få dessa PK-eliten att börja tänka.

Lyssna på studio ett


KEJSARENS NYA KLÄDER ................


När skall våra riksdagspolitiker se verkligheten. 


TVÅ INVANDRARE INFÖR RÄTTA FÖR VÅLDTÄKT I HULTSFRED

Idag inleddes rättegångsförhandlingar om en misstänkt våldtäkt i Hultsfred.
Läs Barometerns artikel

Läs Nyheternas artikel

Som brukligt nämns inte ett ord om att det handlar om två misstänkta våldtäktsmän med invandrarbakgrund eller asylsökande.


LO SKALL FÖRA UT SD:S POLITIK!

Enligt uppgifter i Sveriges Radio skall LO-facken hjälpa Sverigedemokraterna med att föra ut vår politik. På något annat sätt kan jag inte tolka Ekot:s nyheter idag (26 nov.) när undersökningen om att ca 5,8 procent av LO:s medlemmar skulle rösta på Sverigedemokraterna om det vore val idag. Läs och lyssna här.

70599-192


LO har varit för dåliga med att informera sina medlemmar om vad Sverigedemokraternas står för. Det är ju alldeles utmärkt om LO nu kommer att informera sina medlemmar om SD:s partiprogram.


"Anders Ferbe som är vice ordförande i IF Metall, tycker att facket brustit i att göra tydligt vad partiet faktiskt tycker i en rad frågor som är viktiga för facket."

Om nu LO eftersträvar att vara seriösa och hederliga så borde följden av detta vara just slutsatsen att de skall informera om vårt partiprogram. Medlemmarna skulle därmed också få upp ögonen för att Sverigedemokraterna inte är ett enfrågeparti.


Att 5,8 procent av LO-medlemmarna tänker rösta på Sverigedemokraterna finner jag som ganska naturligt och när LO är klar med sin information till sina medlemmar kommer denna siffra att stiga ännu mer.


MEN alla som är Sverigedemokrater vet att många av LO:s ledare är allt annat än "hederliga" och uppriktiga.


Vid en av mina första arbetsplatser (Silverdalens Pappersbruk, 1983) hotades jag med stryk om jag inte gick med i facket utav ordföranden och kassören i Pappers avdelning 49. Jag gick aldrig med i Pappers utan i SIF något år senare.

Med andra ord har jag aldrig haft något förtroende för LO:s fackliga organisationer. Många år senare blev jag förtroendevald för SIF på samma arbetsplats och jag fann det mycket svårt att förstå på vilket sätt LO-facket agerade vid olika förhandlingar.


LO kommer tyvärr med stor sannolikhet starta en landsomfattande förtalskampanj mot Sverigedemokraterna. De kommer inte att dra sig för att sprida lögner och falska anklagelser mot oss Sverigedemokrater. De kommer dessutom att göra det med pengar som många Sverigedemokrater betalat in som medlemsavgifter till sitt fackförbund.


Jag undrar om det är detta som medlemmarna anser att deras fackföreningsavgift skall användas till.


ÄNNU EN UTVISNINGSDOM MEN ......

Hovrätten har fastställt domen mot 22-årige Mirsad D (medborgare i Serbien eller Bosnien) på sex månaders fängelse och utvisning för misshandel och stölder.


Jag citerar ett stycke från Göta Hovrätts dom.

"Mirsad D har inte någon anknytning till Sverige. Efter det att han år 2006 utvisades ur riket, återvänder han, enligt vad han själv uppgett, omgående till Sverige. Han har enligt egen utsago, alltsedan dess vistats i Sverige och "arbetat svart". Efter det att Mirsad D deltagit i stölden av kopparkabel var han frihetsberövad. Trots misstanke om brott har han kort tid därefter gjort sig skyldig till en allvarlig misshandel"


Det är verkligen dags att våra svenska myndigheter tar i med hårdhandskarna mot dessa personer som vistas I Sverige utan tillstånd och med beslut om utvisning.

Vad menar egentligen hovrätten med att skriva "jobba svart"?

Finns det en undermening i denna fras, om så är fallet vad menar hovrätten i så fall. Eller är det så att hovrätten har problem med att skriva i klarspråk.


Det märkliga i denna dom som varit uppe till förhandling både i tingsrätten och nu även i hovrätten är att ingen tycks bry sig om att denne person vistats olovligt i Sverige och samtidigt "jobbat svart".

Vilka signaler skickar vårt rättsväsende till befolkningen då de inte bryr sig om att någon som är utvisad ur landet men ändå vistas i landet. Detta borde automatiskt ge ett fängelsestraff med efterföljande livstids utvisning.

När sedan samma person jobbar svart enligt vad han själv uppgett måste det ju också finnas en arbetsgivare som anställt vederbörande svart. Varför blir det inte en ny förundersökning mot denne arbetsgivare? Struntar rättsväsendet i detta? Eller är det så att det inte finns resurser till att följa upp dessa "enkla" brott.


Jag är övertygad om att denne Mirsad D inte kommer att lämna Sverige efter avtjänat straff eller att han återvänder omgående ännu en gång om utvisningen skulle verkställas. Han kommer sannolikt fortsätta med sin brottsliga bana och kosta samhället stora summor av våra skattemedel även i fortsättningen om inte våra naiva politiker förändrar samhällets regler och lagar.


SVERIGEDEMOKRATERNA ÄR DET ENDA PARTIET SOM KAN ÄNDRA UTVECKLINGEN!


ÖKAD KRIMINALITET I SVERIGE MEN INTE I DANMARK

De senaste veckorna har vi sett en rad exempel på den ökade kriminaliteten i Sverige.

Rån, bombdåd och mord har nu blivit vardagshändelser i det svenska samhället. Våra riksdagspolitiker ägnar sig åt att munhuggas om vem som bär ansvaret och vilka åtgärder som måste till. Men som vanligt brukar det mest bli prat och att någon utredning startas och sedan händer inte så mycket mer.


Danmark har i svensk media utnämnts till ett föregångsland vad det gäller att minska kriminaliteten som i t.ex. Köpenhamn. Idag är det ett faktum att Malmö har en större andel brott än Köpenhamn trots att Köpenhamn är ca 4 ggr större än Malmö. Media har senaste veckan besökt polisen och andra myndigheter i Danmark för att få en förklaring på den låga kriminaliteten i Danmark i relation till t.ex. Malmö.

Det anmärkningsvärda i medias rapportering kring detta "fenomen" är att man fullständigt negligerar det faktum att efter valet 2001 fick Dansk Folkeparti ett stort inflyttande på Danmarks invandringspolitik. Från 2001 har Danmark skärpt sina asylregler och detta har medfört en mycket begränsad invandring till Danmark.

70599-191
Mitt stöd till DF på denna blogg fick Barometern
att göra detta bildcollage på sin ledarsida.

DET ÄR MIN UPPFATTNING ATT DETTA ÄR HUVUDORSAKEN TILL DEN MINSKADE BROTTSLIGHETEN I DANMARK.


Detta faktum är dock tabu att beröra i svensk media men för var och en som studerat BRÅ:s rapport om brott bland invandrare och svenskar förstår att detta är huvudorsaken till skillnaderna mellan Malmö och Köpenhamn.

Skillnaderna kommer att bli ännu större i framtiden då Malmö under 2006 fick 6500 nya invandrare till kommunen medan ca 1500-2000 svenskar flyttade ut ur kommunen. Var och en kan säkert räkna ut hur utvecklingen i Malmö kommer att fortskrida.

Inte bara Malmö utan hela Sverige kommer att få en utveckling mot mer kriminalitet och grovare brottslighet och det kan vi tacka de mångkulturella förespråkarna för.

DET ENDA PARTIET SOM KAN STOPPA DEN UTVECKLINGEN ÄR SVERIGEDEMOKRATERNA.


KAN INTE ÄVEN DETTA KALLAS OIKOFOBI

Sedan företaget Ericsson lämnade den kritiserade kvartalsrapporten där kvartalsvinsten sjunkit med 37 procent har mediadrevet gått mot Ericsson och VD Carl-Henrik Svanberg.


Ericsson är Sveriges största företag med en beräknad omsättning 2007 på ca 190 miljarder kronor och med en beräknad vinst på 30 miljarder kronor under samma tid.

Finns det något svenskt företag som slår detta?

70599-18970599-18970599-189


Nu anklagas Svanberg för att företagets värde närmare halverats på börsen under den senaste månaden.

I själva verket är det faktiskt media som skapad stora delar av denna situation genom sina maximalt överdrivna artiklar och inslag eller det så populärt kallade mediadrevet.


70599-190
Carl-Henric Svanberg

Jag undrar om inte även detta är ett utlopp för den oikofobin (nedvärdering av den egna nationen och dess kultur) som råder i landet Sverige.

I detta fall handlar det om nedvärderingar av svenska företag.

Det naturliga borde ju vara att istället backa upp vår svenska företag. Svenska företag ger alltid mest jobb i Sverige och det borde vara en ledstjärna även för media men de verkar hellre vilja driva de svenska företag ut ur landet.


JAG BARA KÄNNER EN STOR FÖRUNDRAN OCH SKAM ÖVER DEN SVENSKA MENTALITETEN.


Kritisera allt som är svenskt och upphöj allt utländskt till skyarna, tycks vara det som gäller. Är det bara jag som reagerar på denna dårskap.


P.S. Jag tror det är julrea på Ericssonaktier idag, mitt råd är köp! Kurs just nu 14,67 kronor.


INVANDRARE HAR MÖRDAT TRE SVENSKA BÖNDER

I juli 2003 mördades lantbrukaren Yngve Christiansson på ett brutalt sätt i Sjöboda, Traryd i Markaryds kommun i Småland. Två ytterliagre bondemord har skett på den småländska landsbygden. Rolf Nilsson i Ersbjörnamåla vid Urshult och Arne Salomonsson i Båraryd vid Gislaved.

Två av dessa mord har tidigare klarats upp men nu kanske också mordet på Arne Salomonsson i Båaryd är på väg att klaras upp.


Mord nr 1.

" Den 23 juli 2003 hittades Yngve Kristensson, 55, på sin gård i Sjöboda söder om Ljungby, fastbunden i en stol i finrummet. Han hade utsatts för grov misshandel, bland annat kraftiga slag mot huvudet. Därtill hade hans mun och näsa täppts till med en tygbindel. 15 000 kronor saknades.

Tre män från f d Jugoslavien greps och dömdes för rånmordet."

Aftonbladet

 

Mord nr 2.

" Också Rolf Nilsson, 52, biffdjursuppfödare i Urshult utanför Växjö, föll offer för rånmördare. Den 9 januari 2004 kom hans sambo hem vid 22-tiden på kvällen och upptäckte att någon brutit sig in i huset. I badrummet låg Rolf Nilsson misshandlad till döds.

De två gärningsmännen, båda från f d Jugoslavien, flydde från gården i offrets bil men greps under natten i Skåne.

Aftonbladet"

 

Läs Aftonbladets artikel om de två första morden


Mord nr 3.

Idag har även två personer häktats för mordet på Arne Salomonsson i Båraryd vid Gislaved i januari 2004. Tidningen Barometern skriver följande i sin nättidning.

" Två män häktades på torsdagen av Jönköpings tingsrätt som misstänkta för brottet. Den ene är en 27-årig man från Gislaved, den andre en 31-årig man utan fast adress i Sverige."

Med andra ord är det med stor sannolikhet även invandrare inblandade i detta mord.

 

Är detta den mångkultur som våra riksdagspartier förespråkar så varmt. Dessa politiker som med en dåres envishet hävdar att mångkultur är bra och vägrar se några som helst negativa konsekvenser av denna mångkultur. De arma stackarna har målat in sig i ett hörn och i en helt omöjlig situation genom att kritisera sverigedemokraterna så kategoriskt att varje negativ yttring om invandringen från dem får konsekvenser för deras egen trovärdighet.

 

JAG MÅR ILLA AV DESSA FÖRBLINDADE PK-POLITIKER!


FANERDUNS KINAPROJEKT

Nu är det snart 2 månader sedan den märkliga men ändå väldigt uppmärksammade invigningen av Fanerduns utställningscentrum i Kalmar. Läs mitt inlägg från invigningen.

En invigning utan något att inviga.

Hur är status nu på projektet?

 • Endast 3-5 investerare finns på plats i Kalmar
 • Besökarna till den provisoriska utställningen kan räknas på ena handens fingrar
 • Inga riktiga avtal ännu skrivna med investerare
 • Nya mässhallen oklart när den skall vara klar
 • Hotellet inte påbörjad byggnation trots bygglov sedan juni
 • Kinesiskt bostadsområde ej bygglov klart
 • Ny Vd för Fanerdun
image187

Hotellet ingen påbörjad byggnation trots bygglov sedan juni. Det storslagna hotellet skulle enligt de första uppgifterna invigas i mars 2008 men fortfarande har bygget inte startat. Bygglovet beviljades i juni under stor tidspress från kineserna som tyckte svenska myndigheter var långsamma i sina beslut. Idag har det snart förflutit sex månader sedan bygglovet beviljades och Fanerdun har ännu inte ens sökt visum för några byggjobbare till hotellbygget. Inga visum har sökts på konsulatets visum avdelning i Shanghai sedan den 28 september.

Kommer bygget någonsin att starta!Ny Vd för Fanerdun. Företaget har bytt Vd utan att meddela media om detta utan det mörkades under ca 2 veckor innan man skickade ut ett pressmeddelande. Bei Bergenfeldt blir ny Vd efter Peter Fust. Varför detta byte? Är Bei Bergfeldts enda kvalifikation att hon behärskar både kinesiska och svenska? I så fall är hon endast en marionett åt Mr Lou och i fortsättningen kommer hela projektet bli betydligt mycket mer begränsad vad det gäller information till media och Kalmar kommun.


Kinesiskt bostadsområde bygglov ej klart.
Trots att Fanerdun haft ca 15 månader på sig att få fram rätt underlag för dessa bostadshus så är kommunen fortfarande inte nöjda med ritningar och så vidare. Enligt någon investerare skall de första husen vara klara till maj 2008 och vem som helst begriper att detta inte kommer ske.


Endast 3-5 investerare finns på plats i Kalmar
och visar sina produkter. Företrädare från Fanerdun skyller detta på att de kinesiska investerarna åkt hem på grund av boksluten som skall vara klara till det kinesiska nyåret (jan-feb).. Herregud vilken dålig ursäkt!


Besökarna till den provisoriska utställningen kan räknas på ena handens fingrar. Enligt uppgifter i media är att antalet besökare till utställningen mer eller mindre obefintligt. Fanerdun menar att en anledning kan vara att det saknas kvalitets produkter att visa upp. Fanerdun har nu uppköpare på plats i Kina för att köpa in mer produkter. Men hallå var det inte investerarna som skulle visa sina produkter.


Inga riktiga avtal ännu skrivna med investerare. Ännu har inga riktiga kontrakt skrivits med någon investerare. De kontrakt som skrivits innehåller tydligen en klausul om att investeraren får pengar tillbaka om inte projektet utvecklas enligt planerna.


Nya mässhallen oklart när den skall vara klar. Eller rättare sagt ombyggnaden av det gamla chokladlagret är ännu inte klar, trots att man arbetat i ca 13 månader med ombyggnaden. Denna del som skall innehålla ca 270 montrar och ersätta den provisoriska utställningshallen i Bombardiers lokaler är långt ifrån klar och Fanerdun vill inte uppge något datum. Men med tanke på att Fanerdun börjat skicka hem sina byggjobbare till Kina så lär det dröja då de heller inte sökt några visum för nya byggjobbare från Kina. Allt enligt uppgifter från ambassaden i Kina.

FRÅGAN ÄR OM KINAPROJEKTET HÅLLER PÅ ATT AVSTANNA!


RADIO KALMAR LÄMNAR INTE UT BAND.

Sveriges Radio i Kalmar lämnar inte ut sina band från kommunfullmäktige den 27 november 2006 till åklagaren.

Något annat beslut hade varit en sensation och ett brott mot god journalistik sed.


Länk till inslag Radio Kalmar


Åklagaren kommer nu med stor sannolikhet att lägga ner förundersökningen mot sverigedemokraterna i Kalmar för hets mot folkgrupp.

Läs artikel i Kalmar Läns Tidning

Läs mina tidigare inlägg på bloggen


SD-LEDARE SKAPAR STRID I KALMAR

Baro(m)eterns politiske chefredaktör Per Dahls ledare på fredagen fick Ö(s)trans politiske chefredaktör Jan G Andersson att gå i taket. Jan G Andersson gick i spinn över att Per Dahl i två olika ledare bland annat räknade in SD som ett riksdagsparti efter valet 2010 och förutspådde en liknade parlamentarisk situation som i Danmark.


I den andra ledaren tog Per Dahl upp postens vägran att dela ut Sverigedemokraternas partitidning SD-kuriren och tog givetvis klart ställning för yttrandefrihet och demokrati, vilket varje normal människa borde göra. Inte på något ställe i sina ledare använde Per Dahl några epitet om vare sig Dansk Folkeparti eller Sverigedemokraterna (se mina tidigare inlägg)

Är det möjligen så att Per Dahl tagit intryck av mitt inlägg om just epitet (läs här).


Detta upprörde tydligen Jan G Andersson till att fara ut i en rad epitet och floskler i sin ledare med rubriken "Har sd blivit rumsrent?"

70599-147
Jan G Andersson ?

I sin ledare använder han en rad epitet som rasistiska, högerpopulistiska, islamofobiska, främlingsfientliga, högerextremistiska, invandrarhetsande, främlingsföraktarna och ytterkantsparti, det finns ingen hejd på Jan G Andersson aggressivitet mot Sverigedemokraterna och Dansk Folkeparti.


Samtidigt avslöjar han sig också när han skriver följande

"Görs högerpopulisterna rumsrena kommer medborgarna att inte ha några samvetsbetänkligheter mot att rösta på Sverigedemokraterna."

  

Här avslöjar han exakt vad det handlar om i media, det gäller att smutskasta sd på alla sätt och vis. Alla metoder är tydligen tillåtna, lögner, insinuationer, falska påståenden och kopplingar till t.ex. nazistiska rörelser är några sätt som dessa pk-journalister ägnar sig åt. Allt handlar om att skrämma väljarna för Sverigedemokraterna.

Men som vanligt kan dessa journalister aldrig ge några konkreta exempel på sina påståenden.


Jan G Andersson gör heller ingen besviken då han inte med ett enda ord kommenterar postens vägran att dela ut sverigedemokraternas partitidning. Han kritiserar Per Dahls ledare och är så fylld av hat att han helt enkelt fullständigt glömmer bort att kommentera ämnet i ledaren, hyckleri och inkompetens Jan G.

Eller är Jan G Andersson helt enkelt för feg för att ta ställning till Postens agerande.

Som avslutning vill jag inte undanhålla er Jyllandspostens kommentar till alla svenska ledarskribenter som skrivit om det danska valet


Hvis de selvretfærdige og politisk dövblinde svenske lederskribenter og kommentatorer var nået til en anden konklusion, ville det have været et faresignal af historiske dimensioner.


Jyllandsposten 16 november


SVERIGE FÅR 30 MILJONER FRÅN EU.

70599-186

Detta har varit en toppnyhet på Sveriges Radios nyheter idag. På grund av att Sverige är så duktiga på att ta emot Irakier och ge dem permanenta uppehållstillstånd överraskar EU med hela 30 miljoner kronor i bidrag till Sverige och hela PK-maffian spelar med i farsen.

Varje person som migrationsverket placerar ute i kommunerna innebär ett bidrag/introduktionsersättningen till kommunen om ca 180 000 kronor. Det betyder att dessa 30 miljoner kronor motsvarar bidragen för ca 160 personer.


DET RÄCKER INTE ENS TILL KALMAR KOMMUN!


Kalmar kommun tar under 2007 emot 175 personer och EU:s generösa bidrag som regeringsföreträdare lovordar räcker med andra ord inte ens till detta.

Fredrik Reinfeldt och Tobias Billström är däremot väldigt stolta över det beröm EU ger till Sverige och vår stora mottagning av Irakier. De begriper tydligen inte att EU driver med Sverige och resten av medlemsländerna skrattar bakom ryggen på Fredrik Reinfeldt.

Sedan är det ju fullständigt vansinnigt att kalla det för bidrag när Sverige nettobetalar ca 14 miljarder kronor eller 14 000 000 000 kronor till EU varje år.

VI ÄR DET ENDA LANDET SOM BETALAR FÖR ATT BLI AV MED VÅR SJÄLVSTÄNDIGHET!   VILKEN DÅRSKAP!

Jag undrar hur många svenskar som går på denna vilseledande information/nyhet?


PRESSBYRÅKIOSK RÅNAREN FICK 1 ÅRS FÄNGELSE.

Den 19-åring som rånade pressbyråkiosken vid centralstationen i Kalmar den 16 oktober fick 1 års fängelse och skall betala ca 25 000 kronor skadestånd. Han var så sent som i juni dömd till skyddstillsyn av Jönköpings Tingsrätt för rånförsök.

Barometern och Östran har skrivit om domen men eftersom han inte dömts till utvisning framgår det inte i deras artiklar att 19-åringen har invandrarbakgrund.

Namnet Qamil är inte så svenskt i varje fall.


POSTUPPROP!

Är vårt staliga företag Posten ett demokratiskt företag som värnar yttrandefriheten?

Efter att Posten och Svensk Direktreklam nekat SD i Svedala att dela ut vår tidning SD-Kuriren tycker jag att vi måste driva denna fråga ännu hårdare och därför vill jag uppmana alla SD-kommunföreningar och medlemmar i hela Sverige att begära in pris/offert från Posten  för utdelning av senaste numret av SD-kuriren (Invandrarspecial) i respektive kommuner.

Följden blir att alla lokala kontor måste ta ställning till denna fråga och detta kommer förhoppningsvis leda till ökad uppmärksamhet och att Posten och SDR omprövar sina beslut i Svedala.

                   70599-184                                       70599-185

I Kalmar kommer jag begära in pris från Posten och Svensk Direktreklam för utdelning till stadsdelarna Kvarnholmen och Varvsholmen. Dessa stadsdelar är i väldigt stor utsträckning försedda med kodlås i alla portar.
Därför har det varit väldigt svårt att dela ut material under valrörelsen i just dessa stadsdelar.

SVERIGEDEMOKRATI ?

I Svedala har vi sett ett nytt exempel i "politisk korrekthet" som går utanför alla förnuftiga gränser och som inte minst sätter demokratin ur spel. Posten och Svensk Direktreklam vägrar dela ut Sverigedemokraternas tidning SD-kuriren senaste nummer som är en invandrarspecial.

Är det kanske tidningens baksida som retat upp PK-anhängarna.

70599-181

Har du inte fått tidningen i din brevlåda kan du läsa den eller ladda hem den här istället (pdf)
Varför inte skicka länken till alla dina vänner.

http://www.sdkuriren.se/arkiv_tidningar/sd-k_0704_hela.pdf


I Postens fall skyller man sitt beslut på att Lars Vilks teckning av en rondellhund finns i tidningen och Svensk Direktreklam säger att de bara delar ut för riksdagspartierna.


ALLA FÖRSTÅR NOG ATT DEN VERKLIGA ORSAKEN HETER SD!


Sverige har ett väldigt gott anseende internationellt vad det gäller demokrati men detta anseende är på god väg att bli verkligt skamfilat.

Den förföljelse av sverigedemokrater och av partiet som råder får ständigt nya dimensioner. Det som är väldigt anmärkningsvärt är att dessa övertramp mot de demokratiska reglerna sker utan någon större uppmärksamhet i media. Detta beror givetvis på att det är just sverigedemokraterna som drabbas varje gång. Media borde givetvis ställa de ansvariga till svars och i detta fall Posten och Svensk Direktreklam och inte nöja sig med de förklaringar som getts. Händelserna skall också anmälas till aktuella myndigheterna för utredning om någon form av brott mot våra demokratiska regler begåtts av dessa företag.

Det mest anmärkningsvärt är ändå att våra riksdagspartier är fullständigt passiva vid dessa händelser som med jämna mellanrum drabbar oss sverigedemokrater.


Här kommer en snabblista på olika demokratibrott som vi drabbats av under senaste åren

(citerat från SD-pressmeddelande som skickats till alla tidningar men som mig veterligen inte publicerats i media).


"Sverigedemokraternas möten systematiskt attackeras av extremistgrupper, som öppet samarbetar med flera av riksdagspartiernas ungdomsförbund, att våra företrädare hotas, misshandlas och sparkas ifrån sina arbeten, att regeringsföreträdare varit inblandade i nedstängningen av våra hemsidor, att partiet nekas att hyra lokaler, nekas att besöka skolor, nekas att annonsera i flera större tidningar och att våra valsedlar stjäls och flyttas i en enorm omfattning i samband med valen, så är det ytterst tveksamt om Sverige fortfarande förtjänar att kallas en demokrati"

Listan kan givetvis göras ännu längre. Jag har ju själv varit utsatt för hot, skadegörelse och andra trakasserier.


JAG TROR ATT DET ÄR DAGS ATT VI SVERIGEDEMOKRATER SKÄRPER TONEN MOT VÅRA POLITISKA MOTSTÅNDARE.


I grund och botten är det faktiskt endast riksdagspartierna och deras företrädare som kan ändra på hur vårt samhälle fungerar eller i varje fall har de bästa förutsättningar att påverka företag som Posten och Svensk Direktreklam.

Givetvis vore det mest naturliga att någon ansvarig i regeringen gick ut och tog dessa företag i örat och uppmanade dessa företag att omprövade sina beslut.

Ett ljus i mörkret har jag faktiskt noterat idag då Per Dahl på ledarsidan tagit upp dessa företags agerande.

70599-182
Per Dahl skriver bland annat följande

"Nu stoppar hot om våld ett demokratiskt partis försök att kommunicera med medborgarna. Det är oerhört!"

Läs hela ledaren här

Egentligen skall jag inte behöva tacka Per Dahl men jag gör det ändå, Tack!

Det borde vara en självklarhet för varje politisk redaktör att ta upp denna vägran att distribuera sverigedemokraternas partitidning till medborgarna på sina ledarsidor men att Östran skulle göra detta finns det nog inte någon som skulle våga satsa en krona på!


MÅNGA LÄSARE PÅ MIN BLOGG

Jag vet att jag har många läsare på min blogg, även journalister och tydligen också Barometerns politiske chefredaktör. Han har tydligen registrerat mitt stöd för Dansk Folkeparti och mitt intresse för det danska valet.

Jag har till och med fått vara med och prydda dagens ledare. Möjligen är detta tänkt som något negativt för mig men jag känner mig bara hedrad då jag inte skäms för att jag uppskattar det Dansk Folkeparti gjort i Danmark och hoppas att vi Sverigedemokrater kan åstadkomma detsamma i Sverige.

Ett riktigt kul foto!
 
Nu kanske jag kan se fram emot ett liknande med den svenska flaggan som bakgrund också.

70599-183

Läs hela ledaren här.

P.S. Vill bara påminna Barometern om att jag stavar mitt förnamn med Th, Thoralf.


INSÄNDARCENSUR

I de senaste inläggen har det handlat mycket om valet i Danmark men idag återvänder jag till lokal nivå i Kalmar.

Min insändare till Östran angående att Nybro kommun nekar sd partistöd var tydligen en känslig sak för tidningen. Jag har varit med om att tidningar stryker delar av en insändare men att man även flyttar om stycken och byter ut ord i insändare och ersätter med andra har jag aldrig varit med om. När sedan tidningen ändå skriver mitt namn under insändaren undrar man hur det står till med yttrandefriheten och moralen på tidningen Östran.


Mitt citat av paragraf 10 i kommunallagen strök tidningen helt och hållet vilket tyder på en sällsam brist på respekt mot den lag jag åberopar i min insändare och som hela min insändare bygger på.

Tydligen vill inte Östran att deras läsare skall läsa denna paragraf för då blir det uppenbart eller mycket uppenbart hur de styrande partierna i Nybro missbrukar sin maktställning.


Ett annat exempel är följande mening  

"I Nybro kommun har tydligen inte sverigedemokraternas väljare samma värde som t.ex. en socialdemokrat eller centerväljare."

Denna mening ändrar tidningen till följande

"I Nybro kommun har inte sverigedemokraternas väljare samma värde som andra."


Anledningen till att jag väljer att nämna socialdemokraterna och centern är att det just är dessa partier som är störst i Nybro kommun och ligger bakom beslutet att neka oss partistöd.


Här kommer min insändare som den skickades till Östran.


De partier som sitter i kommunstyrelsen i Nybro är också de som ofta påtalar alla människors lika värde men det är tydligen bara när det passar deras egna syften. I Nybro kommun har tydligen inte sverigedemokraternas väljare samma värde som t.ex. en socialdemokrat eller centerväljare. Någon annan slutsats går inte att komma till efter kommunstyrelsens beslut att neka sverigedemokraterna partistöd trots att vi erhöll ett mandat i valet till kommunfullmäktige 2006, alla övriga partier erhåller partistöd baserat på antal mandat i kommunfullmäktige.


Det beslut om lokala regler för partistöd som Nybro kommun fattade den 27 november 2006 har endast ett verkligt syfte, nämligen att förhindra att något partistöd betalas ut till Sverigedemokraterna. De nya lokala reglerna har inget stöd i kommunallagen utan snarare strider de i vissa avseenden mot kommunallagen. 


I kommunallagens paragraf 10 står det däremot följande.

"Fullmäktige skall besluta om partistödets omfattning och formerna för det. Stödet får inte utformas så, att det otillbörligt gynnar eller missgynnar ett parti."


Det beslut som kommunstyrelsen i Nybro fattat innebär att Sverigedemokraterna otillbörligt missgynnas. Nybro kommuns väljare gav sverigedemokraterna ett mandat i kommunfullmäktigevalet och detta borde de styrande partierna i Nybro respektera och därmed ge SD samma förutsättningar gällande partistöd som alla andra partier i kommunfullmäktige.

Ytterst handlar det om att värna demokratin i vårt land men tyvärr har kommunstyrelsen visat prov på ett dåligt omdöme i och med sitt odemokratiska beslut.


Så här såg min insändare ut när den publicerades i Östran den 7 november.


De partier som sitter i kommunstyrelsen i Nybro är också de som ofta påtalar alla människors lika värde. Men det gäller  tydligen bara när det passar deras egna syften.

I Nybro kommun har tydligen inte sverigedemokraternas väljare samma värde som andra.

Någon annan slutsats går inte att dra efter kommunstyrelsens beslut att neka sverigedemokraterna partistöd trots att vi erhöll ett mandat i valet till kommunfullmäktige 2006.

De nya lokala reglerna har inget stöd i kommunallagen utan snarare strider de i vissa avseenden mot kommunallagen.

Reglerna syftar bara till att förhindra att partistöd betalas ut till Sverigedemokraterna.

SD borde ges samma förutsättningar gällande partistöd som alla andra partier i kommunfullmäktige.

Ytterst handlar det om att värna demokratin i vårt land. Men tyvärr har kommunstyrelsen visat prov på ett dåligt omdöme i och med sitt odemokratiska beslut.


Jag skickade även insändaren till Kalmar Läns Tidning/Nybro Tidning där den publicerades utan ändringar. Även Barometern publicerade den med en mindre strykning i näst sista stycket.

ATT ÖSTRAN ÄR EN SOCIALDEMOKRATISK TIDNING FÖRSTÅR NOG ALLA!


TV4 PÅ RÄTT VÄG?

Jag börjar bli ordentligt trött på svensk media som vid varje tillfälle de skriver om Sverigedemokraterna eller Dansk Folkeparti mer eller mindre alltid inleder med epitetet främlingsfientliga sverigedemokraterna eller främlingsfientliga Dansk Folkeparti.

Här kommer två exempel från en av våra största dagstidningar som jag aldrig lägger en krona på att köpa.

70599-178

Samma sak gäller för Sverigedemokraterna

70599-180

Efter att jag de senaste veckorna läst en hel del om valrörelsen i Danmark och på danska webbsidor har jag märkt en stor skillnad i hur svensk och dansk media rapporterar.

I dansk media sätts aldrig något epitet på Dansk Folkeparti medan det i svensk media alltid sätts epitetet främlingsfientliga.


Wikipedia förklarar politiska epitet på följande sätt

"Ord som används för att håna eller förolämpa vissa politiska åskådningar och deras anhängare "


Jag börjar då givetvis fundera över om inte detta kan betraktas som någon form av mobbing. På wikipedia finner jag då denna förklaring på en typ av mobbing.

"Verbal mobbning (rykten, hån, hot, glåpord, öknamn, klotter, nedsättande kommentarer)"

Döm själva om inte det media sysslar med är en typ mobbing och diskreminering av en grupp människor. Jag protesterar inte om det i något sammanhang skulle skrivas främlingsfientligt men när det används mer eller mindre konsekvent är det något som är sjukt bland journalister eller rent av hos en hel yrkeskår.


Svensk media ägnar sig åt en systematisk mobbning av sverigedmokraterna i Sverige och av t.ex. Dansk Folkeparti i Danmark. Sverigedemokraterna får alltid epitet främlingsfientliga påklistrat oavsett vad en artikel eller inslag handlar om.


Läs gärna Robstens blogg/inlägg med samma tema som mitt inlägg.


Jag kan bara konstatera att man kommit betydligt längre i Danmark vad det gäller yttrandefrihet och tolerans med olika politiska åsikter.

Idag uppmärksammas Robstens blogg av Jyllands Posten och den snedvridna rapporteringen av det danska valet i svensk media. Läs mer här

Men kanske det ändå finns ett ljus i mörkret. Jag hittade detta på TV4 webbsidor och man får väl hoppas att det smittar av sig på övrig media i Sverige.

70599-179

Jag hoppas att Anne Lagercrantz står för sitt ord och att nyhetsbevakning sker på ett så objektivt sätt som vi svenska medborgare förväntar sig av en nyhetsredaktion.
Men det kanske är att hoppas på för mycket.


VALFRAMGÅNG FÖR DANSK FOLKEPARTI

Det blev en valframgång för Dansk Folkeparti med en liten ökning till ca 13,8 procent (+0,5) men den lilla ökningen ger ännu ett mandat till folketinget.

70599-159

Det är bara att gratulera Pia Kjaersgaard till framgången och hoppas att de kan fortsätta att sätta sin prägel på dansk politik.

Nasser Khader och hans Ny alliance ser i nuläget inte ut att få den vågmästarställning som de hoppades på. Det avgörs av hur rösterna från Färöarna och Grönland utfaller men just nu ser det ut som de borgerliga får minst 2 av dessa 4 mandat.
Socialdemokraterna är mycket besvikna då det backar och förlorar 2 mandat.

Med andra ord kommer Danmark fortsätta med sin mycket restriktiva invandringspolitik.

Jag har ju följt valrörelsen i Danmark en hel del och samtidigt följt rapporteringen i svensk media och det har varit intressant och skrämmande.

I svensk media har pk-journalisterna fört fram allt annat än objektiva uppfattningar. Dansk Folkeparti har varit utsatt för en förtalskampanj medan socialdemokraterna med Helle Thorning-Schmidt höjts till skyarna och framställts som det kommande valets stora vinnare. 25,5 procent och 2 förlorade mandat kan knappast tolkas som en framgång.

Sanningen blev alltså den rakt motsatta!

I både radio och TV i Sverige har personer i Danmark intervjuats av svenska journalister och i varje inslag jag sett eller lyssnat på har alltid minst en person uttryckt negativa åsikter om Dansk Folkeparti men aldrig har någon väljare som valt DF fått komma till tals i denna PK-media. Det är ytterst märkligt när DF är Danmarks tredje största parti att journalisterna inte träffat en enda DF-väljare men givetvis har dessa journalister valt att inte visa eller sända just intervjuer med DF:s väljare.
PK-media misstänker givetvis att detta skulle kunna ge Sverigedemokraterna medvind i Sverige och då är tydligen allting tillåtet.

NÄR SKALL SVENSKA FOLKET RÖSTA SOM VÅRA GRANNAR I DANMARK?

70599-177

Några kommentare från våra svenska partiledare i dagens DN.

"Mona Sahlin (s) ville inte kommentera valresultatet "

Nej, det är klart med en tillbakagång för socialdemokraterna och en framgång för Dansk Folkeparti har väl fått Mona Sahlin att sätta i halsen.

"Ja, givetvis. Hela flyktingpolitiken är annorlunda i Danmark. Man är mer restriktiv över hela det politiska fältet och det beklagar vi från svensk sida, säger Jan Björklund (fp)."
 
Jan Björklund och folkpartiet är inget att lita på angående flyktingpolitiken. Han förnekar det faktum att hela migrationsverket och integrationen håller på att braka samman i Sverige och hävdar med andra ord att Danmark har fel politik i asylpolitiken. Det är ju Sverige som går i otakt med hela EU.

"Jag är bekymrad över att flykting- och invandrarpolitiken fått så stort utrymme i Dansk Folkeparti. Det stjäl utrymme från andra viktiga frågor i valdebatten, säger Göran Hägglund (kd). "

Göran Hägglund jag tror danskarna själva är kapabla att avgöra vad som är viktigt att debattera i deras valrörelse. Danskarna är nog snarare förundrade över att de svenska riksdagpartierna vägran att diskutera eller debattera asylpolitiken i Sverige utan att de istället lägger sig i dansk asylpolitik.

"Det är glädjande att sf går fram men det är tråkigt att den bogerliga regeringen sitter kvar. Särskilt med tanke på den flyktingpolitik som man drivit, säger Peter Eriksson (mp)."

Bäste Peter Eriksson har det aldrig slagit dig att det kanske är just på grund av flyktingpolitiken som den borgerliga regeringen blivit omvald två gånger, ta dig en funderar på detta.

"Fogh Rasmussen sitta säker. Och i nordisk bemärkelse är de danska socialdemokraterna små, jag tror de har förlorat på att anpassa sig efter Dansk Folkepartis verklighetsbeskrivning, säger Lars Ohly (vp)."

Matematik tycks inte var konduktören Lars Ohlys starka sida. De partier i Danmark som stöder en restriktiv flyktingpolitik är inte bara Dansk Folkeparti med 13,8 procent utan även Venstre med 26,3 procent ., Konservative 10,4 procent och om nu Lars Ohly även räknar in socialdemokraterna  med 25,5 procent i den grupp som vill behålla en restriktiv flyktingpolitik innebär det att 76,0 procent av det danska folket röstade för en restriktiv flyktingpolitik.
Lars Ohly jag tror att Dansk Folkeparties verklighetsbeskrivning ligger mycket närmare verkligheten än vänsterpartiets vilket det danska folket också slagit fast i ännu ett val.

I Danmark är för övrigt spärren till folketinget 2 procent och det skall jämföras med de 4 procent vi har i Sverige. Med en fyra procent spärr i Danmark hade två partier inte klarat av att komma in i folketinget.
Ny Alliance med 2,8 procent och Enhetslistan med 2,2 procent.


IDAG HÅLLER VI PÅ DANSK FOLKEPARTI

Idag är det val till folketinget i Danmark och då hoppas jag att Dansk Folkeparti stärker sin ställning.

70599-176

Se Dansk Folkepartis valfilm

MEN oavsett hur det går i valet har Dansk Folkeparti förändrat dansk invandringspolitik dramatiskt sedan 2001.
Idag står de flesta partier i Danmark för en mycket stram hållning vad det gäller invandring.
Till och med socialdemokraterna lovar en i stort sett oförändrad invandringspolitik om man nu kan lita på detta. 

Enligt en artikel från TT idag används Sverige som ett slagträ i den danska debatten enligt följande.
Inte bara socialdemokraterna utan en majoritet av partierna använder Sverige som ett skräckexempel.

Svensk asylpolitik har döpts om till amnestipolitik av den socialdemokratiske partiledaren Helle Thorning-Schmidt vilket borde få Mona Sahlin att drömma mardrömmar. 

Alla partier utom radikale venstre vill inte göra några större förändringar i dansk invandringspolitik.

TÄNK VILKEN SKILLNAD DET ÄR PÅ ANDRA SIDAN ÖRESUND!

ASYLSÖKANDE FÅR 100 MILJONER KRONOR I FELAKTIGA BIDRAG

Finansdepartementet (FUT-delegationen) redovisade en utredning om felaktiga utbetalningar i bidragssystemen i fredags (9 november). En stor anledning till dessa felaktiga utbetalningar antas vara bidragsfusk.

70599-175

Det jag tycker är intressant med denna rapport är de 8,5 procent i ersättning till asylsökande. Som vanligt är det inga tidningar eller annan media som just kommenterar denna del av fusket/felaktiga utbetalningar. Ämnet är ju som vanligt tabu när asylsökande eller invandrare kan tänkas vara inblandade.

Det handlar om så stora summor som närmare 100 000 000 kronor som tydligen betalas ut felaktigt.

En nätt liten summa som felaktigt utbetalas eller fuskas med bland asylsökande.


HUR KAN DETTA VARA MÖJLIGT?


Utredarna bedömer att de väsentligaste orsakerna är följande


 • Svartarbete
 • Oriktiga uppgifter om ekonomiska tillgångar
 • De sökande har lämnat landet
 • Bristande kunskaper hos handledaren om regelverket

Jag har i tidigare blogginlägg tagit upp detta fuskande och även den naiva syn våra myndigheter har på hanteringen av våra gemensamma skattemedel.


Besök också Merit Wagers blogg och läs om hur migrationsverket fungerar.


De ca 100 miljoner kronor gäller bara asylsökande men jag undrar om inte fusket är ännu mer utbrett efter att uppehållstillstånd beviljats och introduktionsplatser ute i landets kommuner fylls med dessa personer. Till detta skall också alla anhöriginvandrare även summeras. Inte undra på att skatterna är höga och att Kalmar kommun inte får ekonomin att gå ihop.

Se mitt inlägg och Göteborgs Postens artikel om somalier.


I Malmö vägrar ett socialdemokratiskt kommunalråd att uppge hur mycket en ensamstående somalisk kvinna med 11 barn får i bidrag. Läs hennes svar på Björn Söders blogg.

Med tanke på att en somalisk kvinna i Göteborg med 4 barn får ca 20 000 kronor/månad och en kvinna med 6 barn får 23 500 kronor/månad kan jag tänka mig att kvinnan i Malmö får ca 32 000- 33 000 kronor/månad i bidrag. Då är det förståligt att det kvinnliga kommunalrådet i Malmö vägrar att svara på denna fråga.


SVERIGE ÄR FANTASTISKT.


ENSAMKOMMANDE BARN? ......MÄN?

HUR MÅNGA ENSAMKOMMANDE BARN/MÄN SKALL KALMAR TA EMOT?

Den frågan har jag ställt till flera ansvariga personer men inte fått något entydigt svar.

Hittills har sju personer fått uppehållstillstånd av de personer som placerats i boendet i Påryd. Dessa har flyttats till ett boende i Kalmar medan nya personer hela tiden fylls på i Påryd så att de åtta platserna där alltid är belagda.

Finns det någon gräns för hur många Kalmar kommun tänker ta emot eller är det en så känslig fråga att ingen vågar diskutera detta.


Jag har ju alltid hävdat att det inte handlar om ensamkommande barn utan om ensamkommande unga muslimska män.

Den som tittar på detta inslag från TV4 inser att det i varje fall inte handlar om några barn.

http://tv4nyheterna.se/2.139?videoId=1.203446


Vilken ålder gissar du på?

Är detta barn eller män?


DOM I MÖNSTERÅSMISSHANDEL

Nu har domarna fallit mot de två män som misshandlade en man mitt på dagen i centrala Mönsterås. Jag skrev om detta den 27 oktober i ett inlägg om att etnicitet är tabu i media vid våldsbrott. Det vill säga om du inte är svensk eller av nordisk etnicitet, för då är det inte ovanligt att namnet publiceras i media.

I media har ju namnet på den 18-åring som sköt 8 personer till döds vid en skola i Finland funnits de senaste dagarna. Om personen däremot varit invandrare i Finland är jag övertygad om att vi inte skulle ha fått några uppgifter om namn i media.

Läs artikel i Barometern


De män som dömts för misshandeln i Mönsterås är invandrare eller "flyktingar som sökt skydd i vårt land" men ändå begår de allvarliga brott. I tidningarna får man dock använda sig av sin slutledningsförmåga för att få veta etnicitet men då den ene också dömdes till utvisning ur landet så framgår det dock ändå.


20-åringen Agon Ajeti från Serbien/Montenegro dömdes till fyra månaders fängelse medan 26-årige Josef Abårabia Anid från Algeriet dömdes till sex månaders fängelse och utvisning. De skall också betala 11 000 kronor i skadestånd till den misshandlade mannen. Den som är lite insatt i detta med skadestånd vet att den misshandlade mannen med stor sannolikhet aldrig kommer få något skadestånd.


Josef Abårabia Anid  får dock återvända till Sverige redan i november 2009. Den som har följt med i det så kallade Oxhagsmordet där en man från Algeriet knivmördade en 65-årig kvinna vet att utvisningar till Algeriet nästan aldrig verkställs då Algeriet vägrar ta emot brottslingar även om de är medborgare i Algeriet. Den man som mördade denna kvinna hade ett fyra år gammalt utvisningsbeslut på sig som inte verkställts av svenska myndigheter.


Så med stor sannolikhet kommer denne Josef Abårabia Anid vara ute på gatorna i Mönsterås om ca 5 månader redo att fortsätta med sin brottsliga karriär.


VÄNSTERHYCKLERI

´V BJÖD INTE IN SD TILL MANIFESTATION MOT VÅLD OCH FÖRFÖLJELSE.

Är det något parti i Kalmar som blivit utsatt för våld och förföljelse så är det Sverigedemokraterna. Personligen har jag under 2007 fått fönster i min lägenhet krossade vid tre tillfällen, jag har utsatts för hot och trakasserier. Ändå är vi inte inbjudna när vänsterpartiet bjuder in till manifestation mot våld och förföljelse. Är det möjligen så att vänsterpartiets företrädare har dåligt samvete för de hot och skadegörelse som vi utsatts för då det är just vänstergrupper som tagit på sig ansvaret för flera av fönsterkrossningarna. Polisen har även tagit en person som erkänt trakasserier mot mig och den personen var just vänsteranhängare.


Är det så att våld och skadegörelse mot sverigedemokrater inte räknas eller till och med är ok enligt vänsterpartiet i Kalmar. Frågan är helt klart befogat med tanke på vänsterpartiets agerande.


Vänsterpartiets politiska sekreterare Birgitta Axelsson Edström försvarar deras agerande med att sverigedemokraterna inte är ett demokratiskt parti.

" Min definition av demokrati är en människa en röst men också alla människors lika värde säger Birgitta Axelsson Edström"


70599-100
Birgitta Axelsson Edström  för bild se länk 

Jag blir faktiskt ganska förbluffad över detta uttalande. Problemet för dessa vänsterpartister är att vi förespråkar en begränsad invandring och det är inte en tillåten åsikt enligt vänsterpartiet, för då drar dessa vänsterpartister sina märkliga slutsatser. Är det någon som har problem med att leva upp till demokratin tycks det vara just vänsterpartiet.


Ett gammalt ordspråk säger Man skall inte kasta sten när man sitter i glashus" men det är precis det Birgitta Axelsson Edström ägnar sig åt. Hon och vänsterpartiet delar upp människor i olika grupper (läs sd) och därmed lever hon och vänsterpartiet inte upp till sina egna värderingar. Att inte bjuda in sd är bara ett litet exempel på detta och det hyckleri som dessa vänsterpartister ägnar sig åt.


Det vore betydligt mycket bättre om vänsterpartiet ägnade sig åt att försöka uppfostra sina ungdomar i Ung vänster och vänsterpartiets militanta grupp AFA. Varje gång någon av "deras" ungdomar ägnar sig åt våld, skadegörelse eller annan odemokratisk verksamhet så är vänsterpartiets företrädare alltid tysta.


VÄNSTERPARTIETS AGERANDE KAN BARA SAMMANFATTAS MED HYCKLERI!


SVENSK MEDIA EN FARS

De senaste veckornas såpopera i media om fuskande moderater slår nästan alla tidigare rekord. De nya moderaterna har blivit avsågade vid fotknölarna av alla såpoperajournalister i det här landet. Det finns inte en tidning eller TV-kanal som inte har vältrat sig i dessa oviktiga nyheter. I varje TV-kanal som har ett morgonprogram med "soffgäster" har detta stötts och blötts till leda. Det verkar som varenda journalist i hela riket ägnat all sin tid åt detta för riket så oändligt viktiga ämne. En statssekreterare som dricker ett par glas rödvin och pussar en journalist på en krog i vår huvudstad utlöser sedan ett moraliskt korståg angående svartjobb och fiffel som var och varannan svensk ägnat sig åt någon gång i livet, för att inte tala om alla invandrare som jobbar svart för att inte missta sina bidrag. Detta var ju Göteborgspostens artikelserie om somalier att lysande exempel på. Läs artikel här.


Tänk om dessa journalister vore lika "duktiga" när det gäller saker som är viktiga för Sverige och ägnade lika mycket energi åt dessa frågor.


Ett exempel är EU och den nya konstitutionen som knappast ägnas någon tid eller utrymme i media. En konstitution som tar ifrån Sverige ytterligare en del av vår suveränitet och samtidigt stärker Bryssels makt.  Sverige förlorar mer och mer möjligheten att stifta egna lagar utan blir istället tvungna att acceptera alla påfund från EU och med tanke på de slätstrukna svenska representanterna med Margot Wahlström i spetsen finns det ingen som driver svenska intressen med pondus. I denna fråga tycks det inte finnas en enda journalist som lägger ned någon energi men så är det inte heller politiskt korrekt att kritisera EU.


Ett lysande eller bedrövligt exempel på EU:s makt fick vi i veckan när finansminister Anders Borg besökte Bryssel för att få EU:s tillåtelse om att sänka arbetsgivaravgiften på en viss typ av tjänster. Tänk att vi inte kan bestämma detta själva i Sverige utan att det är EU som beslutar om detta, det borde vara en allvarlig varningssignal till hela svenska folket men ack Nej.


Ett annat mycket typiskt exempel på detta är gasledning genom Östersjön som kommer gå igenom svensk ekonomiskt zon/vatten utan att Sverige ställer några krav. Inte ens när gasledningskonsortiet beslutade flyttade ledning in mellan Bornholm och svenska fastlandet var det någon som höjde rösten i media.

I detta gasledningsprojekt där Ryssland och Tyskland är de stora intressenterna är jag övertygad om att det finns mycket som borde granskas av media, här finns säkert både korruption och mutor, kanske till och med till svenska företag. I denna fråga tycks det inte heller finnas en enda journalist som lägger ned någon energi men så är det inte politiskt korrekt att kritisera det stora landet i öster eller EU:s mest inflytelserika land Tyskland..


Försvaret är ett annat mycket aktuellt exempel som inte får speciellt stor uppmärksamhet i media. Rikets säkerhet är tydligen inte något viktigt längre. Sveriges viktigaste uppgift enligt riksdagspartier trycks vara satsningen på Nordic Battle Group, vilket för mig är en gåta och påminner mer om den nedrustning som rådde under 20 och 30-talet. Att antalet värnpliktiga som fullgör en utbildning är nere på ca 10 procent mot 70-talet tycks inte bekymra något av våra riksdagspartier eller media.


Sedan har vi ju givetvis massinvandringen till Sverige som slår alla rekord men det får ändå endast minimalt utrymme i media. Invandringen till Sverige är tyvärr tabu i media.


NÄR FÅR VI EN NATIONALISTISK DAGSTIDNING?.


INVANDRARGÄNG VÅLDTOG SVENSKA FLICKOR.

70599-172

Så ser rapporteringen ut i svensk media men som vanligt inte ett ord om etnicitet, läs det som borde rapporterats i media här nedan.

De båda pojkar, 16 och 15 år gamla, båda med invandrarbakgrund, som är misstänkta för delaktighet i den uppmärksammade gruppvåldtäkten där en 16-årig flicka våldtogs och en annan utsattes för ett våldtäktsförsök under måndagseftermiddagen i en källare på Bangatan i Malmö, häktades på fredagen.

Flickorna berättar att det började av en tillfällighet. De stod och väntade på bussen vid Södervärn, då pojkgänget dök upp. Två av pojkarna var bekanta sedan tidigare och de beslöt att följa med dem till köpcentret Leonard. Vid en port på Bangatan omringades de dock av pojkarna, varpå de föstes in i trapphuset och ner i källaren, där övergreppen inträffade.

Efter en stund lyckades de båda flickorna fly. De tog skydd inne på en personaltoalett i köpcentret Leonard i närheten. Där hittade en anställd dem med sönderslitna kläder på toaletten.

Följande ögonvittnes berättelse fick jag på mail från häktningsförhandlingarna vid Malmö Tingsrätt.


Du har säkert hört talas om det senaste inslaget av kulturberikning i Malmö i form av gruppvåldtäkten av två 16-åriga tjejer utförda av ett tiotal kulturberikare.Två av dom häktades igår och jag var där den korta stund innan dom stängde dörrarna för naturligtvis så blev det ju lyckta dörrar.
Namnen på dom två trevliga unga gosarna är: XXXXXXX och YYYYYYYY.

Deras namn bör spridas till så många som möjligt, för naturligtvis så skrivs inget om deras etniska bakgrund i massmedia.


Det mest skrämmande inslaget igår vid förhandlingen var släktingarnas uppförande när alla fick lämna salen. En syster till kulturberikaren skrek och förbannade det svenska rättssystemet och ifrågasatte hur man kunde behandla en femtonåring på det viset. Detta apspel fortsatte ute på gatan där hon på sedvanligt arabiskt maner slängde sig på trottoaren. Säkerligen så ägnade hon inte en tanke åt vad offren för kulturberikningen fick utstå. Men dessa båda är ju bara två "svenska horor" som fick vad de förtjänade. Dessa båda skall väl bara känna sig tacksamma över att få ha varit övningsobjekt tills de två små gossarna är stora nog för att kunna importera egna oskulder från hemlandet!


Tydligen så bröt kulturberikaren ihop när han fick höra beslutet att han måste stanna kvar i häktet istället för att kunna fortsätta att saliggöra svenska flickor på Malmös gator och källare, för han började också på sitt hemlands vis att gapa och skrika.


Det värsta är att jag är övertygad om att dessa båda kräk ses som hjältar bland sina släktingar och vänner.
Det dom har gjort mot de här svenska tjejerna är i deras ögon ingenting så länge dom inte gör det mot muslimska tjejer, vilket dom inte heller gör.

Jag kan bara instämma i den bild som ögonvittnet har och förundrar mig bara över hur de svenska journalisterna är skapta som inte skriver om deras etnicitet och hur de uppför sig i vårt land.
Tidigare var det inne att råna svenska ungdomar på deras mobiltelefoner nu verkar det vara våldtäkter på svenska flickor som gäller bland dessa invandrarungdomar.


2 MILJARDER TILL IRAKSMUGGLARE

Nyheterna om alla irakier som smugglas till Sverige har avlöst varandra under de sista dagarna.

Enligt programmet Kaliber i P1 smugglas 70 irakier in i Sverige varje dag och denna smuggling omsätter enligt Kaliber ca 2 miljarder kronor.
Eftersom väldigt många eller kanske alla betalar dessa människosmugglare med lånade pengar och dessa lån sedan betalas med hjälp av bidragen i Sverige innebär det i praktiken att vi svenskar via skattsedeln betalar för denna kriminella verksamhet.


70 irakier gånger 365 dagar ger 25 550 irakier under ett år. Inte undra på att Sverige håller på att kappsejsa.

Sverige har i år tagit emot fler irakier än vad hela övriga EU tagit emot ändå ser vår migrationsminister Tobias Billström inget problem med det stora antalet till Sverige.


Här är ett diagram på fördelningen av asylsökande irakier i Norden.
70599-170

Källor: Migrationsverket, Ny i Danmark, Utlendningsdirektoratet (Norge) och Ultlänningsverket (Finland).

DET MÄRKLIGA ÄR ATT INTE EN ENDA RIKSDAGSPOLITIKER ANSER ATT VI MÅSTE SKÄRPA ASYLREGLERNA.

Inte ens tidningarnas journalister eller TV-journalisterna vågar ställa frågan om asylreglerna borde ändras. Den politiska korrektheten är så hårt inmejslad att de inte vill eller vågar ställa relevanta frågor.

Däremot frågar dessa medias företrädare om irakiernas "hemska" förhållanden under smugglingen till Sverige och om inte Tobias Billström anser att dessa borde förbättras. Ekots reporter tycktes anse att alla irakier skulle söka asyl och få uppehållstillstånd redan på ambassaderna i t.ex. Syrien. Är alla dessa journalister fullständigt förblindade av politiskt korrekthet och givetvis sin egen karriär.
Jag anser att de är fullständigt inkompetenta!

Sveriges fullständiga misslyckade asylregler visas bäst med detta diagram.

70599-168

Sveriges generösa asylregler avslöjas i detta diagram.


I Danmark hålls alla irakier som får avslag på sin asylansökan inlåsta i avvaktan på avvisning
och med dessa regler så är ingen irakier så dum eller mycket få som söker asyl i Danmark.


I Grekland anses ingen från Irak ha skyddsbehov men i Sverige är siffran i praktiken 100 procent
eller med andra ord alla får uppehållstillstånd och inte nog med det. Det ges uteslutande permanenta uppehållstillstånd istället för tillfälliga uppehållstillstånd.


Samma mönster gäller även angående så kallade "ensamkommande unga muslimska män"

70599-169

MED EN MODERAT MIGRATIONSMINISTER SOM VILL BLI BÄST I EUROPA ¨PÅ INVANDRING SÅ KAN RESULTATET BARA BLI KATASTROF FÖR SVERIGE.

JAG FÖRSTÅR MIG INTE PÅ MODERATER SOM TYCKER HELT ANNORLUNDA MEN FORTFARANDE STÖDER SITT PARTI, DE BORDE GÖRA UPPROR MOT DE NYA MODERATERNA! 


JÄVLEMOSKÉ FÖR3000 SUNNIMUSLIMER

Qatars ministerier satsar mångmiljonbelopp på moské i Gävle. Svensk kultur, religion och traditioner försvinner när metodistkyrkan i Gävle säljs till en islamisk förening för 5 miljoner kronor. Qatars regering finansierar köpet och ombyggnaden till moské.

Enligt Mustapha Mamlouk finns det 3000 sunnimuslimer i Gävle kommun, en siffra som borde få nackhåren att resa sig på varje svensk när ett antal av dessa med stor sannolikhet  också är muslimska fundamentalister. Med dagens invandring från framförallt Irak kommer den siffran att fördubblas på kanske 3-5 år. Men med en moské i Gävle så kanske det går ännu fortare. Södertälje kanske får en ny utmanare om titeln "Lilla Bagdad".

En fråga jag ställer mig är hur många shiamuslimer finns det i Gävle och kommer detta i så fall leda till oroligheter mellan dessa grupper i framtiden.

Metodistkyrkan i Gävle som snart konverterar till islam.

I många muslimska länder förföljs kristna och deras kyrkor vandaliserar eller till och med bränns och som vanligt skriver media väldigt lite om detta.

I många av de arabiska länderna är det inte tillåtet att bygga kyrkor eller ens utöva en kristen tro. Frågan är om vi skall tillåta människor från dessa länder att komma till Sverige och bygga moskéer när de själva inte tillåter kristna att göra detsamma i deras hemländer.
Vi har förvisso religionsfrihet i vårt land men finns det ändå inte en gräns för hur långt det får gå. Alla vet att det finns muslimska fundamentalister som sprider sitt budskap i dessa moskéer och detta kommer utan tvivel att leda till motsättningar mellan olika grupper i det svenska samhället.


I Qatar är enligt tidningen Dagen islam statsreligion, och en person som missionerar för någon annan religion utom islam kan dömas till fängelse i upp till tio år.

DETTA LAND TILLÅTER VI FINANSIERA MOSKÉER I SVERIGE!

  

Läs artikeln i Dagen

Vad är det som säger att de muslimer som kommer till Sverige inte har samma inställning till andra religioner än islam.


ASYLREKORDEN SLÅS PÅ LÖPANDE BAND!

Migrationsminister Tobias Billström understöd av statsminister Fredrik Reinfeldt jublar i högan sky när det ena efter det andra rekordet vad det gäller asylsökande till Sverige slås. 

ALDRIG NÅGONSIN HAR SÅ MÅNGA MUSLIMER SÖKT SIG TILL SVERIGE.

70599-165

Det är bara en tidsfråga innan minareterna börjar sticka upp lite varstans i stadsbilden.

Under oktober månad sökte inte mindre än 3475 personer asyl i Sverige. Här kommer tio i topp listan.

Irak               1744 personer
Somalia         298
Serbien          275
Statslösa       137 (Palestina till 90%)
Eritrea            120
Ryssland         60
Iran                 57
Syrien             53
Afghanistan    44   
Mongoliet        41

Till 95 procent handlar det om muslimer. Jag har så fruktansvärt svårt att förstå att ingen reagerar på dessa siffror och inser vad som håller på att hända med vårt fosterland. Det verkar som alla svenskar är nöjda så länge de får sitta hemma i sin TV-soffa och titta på Idol och Bingolotto.

EN SVENSK TIGER!

70599-166

Hur många kommer ihåg den sloganen från krigsåren på 1940-talet.

Jo visst, det gick ju bra under andra världskriget.
Nu är det dags att svensken tar bladet från munnen och säger vad han tycker annars kommer det gå käpprätt åt skogen. Det är dags att t.ex. ta telefonen och ringa upp någon lokal politiker och tala om din mening eller skicka ett mail.

Vill du att dina barn eller barnbarn skall läsa bibeln eller koranen när de växer upp?
Vill du att de skall bära slöja från 9 års ålder?

Gör nu något istället för att sitta i TV-soffan, annars kan du lika gärna konvertera till islam!

Har du någon stolthet kvar eller är du nöjd med en kopp kaffe eller en pilsner i TV-soffan. I så fall hoppas jag att du passar på och njuter för snart är det slut även på detta, det kommer våra nya svenskar att se till.

BLI MEDLEM HOS SVERIGEDEMOKRATERNA OCH DÄRMED DRA DITT STRÅ TILL STACKEN FÖR ATT STOPPA MASSINVANDRINGEN TILL SVERIGE.

NÅGOT ANNAT PARTI KOMMER INTE LYFTA ETT FINGER FÖR ATT STOPPA MASSINVANDRINGEN.

RSS 2.0