VARFÖR PIXLAR TV4 EXTREMISTERPK-TV4 tar priset! Jag begriper mig inte på svensk media. I kvällens Kalla fakta visas bilder på extremister som förespråkar sharialagar och som stödjer terroristorganisationen Al-Shabab i Somalia. Vad gör då TV4? Jo, man pixlar dessa extremister! Av vilken anledning skyddar TV4 dessa personer som står för något som vi inte vill veta av i vårt svenska samhälle.

Men TV4 vill väl inte kränka dessa extremister, de kränker hellre etniska svenskar som gör bort sig, det är nämligen politisk korrekt.

Den som sett detta program av Kalla Fakta begriper förhoppningsvis att en ny moské i Rinkeby bara innebär ännu större problem. Trots detta så vill politiker i Stockholm från alla riksdagspartierna att det byggs en ny moské. Detta på en plats där det tidigare låg en förvaltningsbyggnad där ca 200 personer jobbade men som numera är flyttad till kista. Varför? Jag kan gissa vilka orsakerna var? Otrygghet och hot mot personalen.

Nalin Pekgul finns givetvis med i programmet och hon kommer med flera anmärkningsvärda uttalande, eller vad sägs om följande.

”Rinkeby är inte en del av Sverige”

Ändå förespråkar dessa socialdemokrater mångkultur med detta facit i handen.

Är det någon som vet vad hon talar om när det gäller Rinkeby borde det vara Nalin Pekgul. Ingen kan väl påstå att hon som socialdemokrat har fel. Att Rinkeby kallas för Lilla Mogadishu är nog så nära sanningen man kan komma.

Att Sverige håller på att förlora dessa enklaver till religiösa fanatiker är nog bara en försmak av vad som kommer om den mer eller mindre okontrollerade invandringen till Sverige får fortsätta.


Se detta reportage från Australien som jag fått tips om. Hur många liknande personer finns det i Rinkeby. 19 år eller 7000 dagar i landet utan ett jobb, avslag på asylansökan tre gånger. Det låter precis som Sverige.

När för vi se ett liknande reportage i svensk TV? Förmodligen aldrig.


ILMAR REEPALUS LÖGN


Ilmar Reepalu                                        Foto Thoralf Alfsson

I en artikel i SvD som tar upp antisemitismen i Malmö säger Ilmar Reepalu

"Jag har inte varit tillräckligt informerad om den allvarliga situationen i Malmö. Så sade Malmös socialdemokratiska kommunalråd Ilmar Reepalu efter mötet med folk från stadens judiska församling."

Mattias Karlsson, politisk sekreterare för Sverigedemokraterna i Malmö har i en mycket bra bloggpost påvisat hur Ilmar Reepalu ljuger helt öppen om sin så kallade okunskap. Sverigedemokraterna har i Malmö kommunfullmäktige lämnat in en motion och två enkla frågor om utbredda antisemitismen i Malmö. Jag antar att kommunalrådet Ilmar Reepalu deltar i debatterna i kommunalfullmäktige i Malmö och därmed borde vara mycket informerad om detta. 

Troligtvis har Ilmar Reepalu inte intresserat sig för dessa frågor vilket inte minst hantering av Davis Cup matchen för ett år sedan visade. Då Ilmar Reepalu bestämde att matchen mellan Sverige och Israel skulle spelas inför tomma läktare.

NSK har en helt "fantastisk" artikel om antisemitismen i Malmö där kristdemokraten Mats Odell kritiserar Ilmar Reepalu. Men inte med en enda rad i artikel antyds vem som ligger bakom den ökande antisemitismen. Genom att just inte nämna vilka grupper det är som ligger bakom denna amtisemitism så sopar man ju problemet under mattan.
Ett mycket slående exempel på den beröringsskräck media har för muslimer. De är ju så lättkränkta, en skinkmacka kan ju vända upp och ner på hela världen. 

SVERIGEDEMOKRAT + LÄRARE = SANT

I mitt förra inläggs kommentarer diskuterades en hel del hur stor risk det är att Sverigedemokrater utsätts för "övergrepp" på sin arbetsplats. Jag hävdar att det inte längre är så aktuellt och anledningen är i huvudsak att så många sympatiserar med SD idag.

Richard Jomshof drabbades av detta vid två tillfällen, dels i Karlskrona 2002 och i Växjö 2005. Idag låter det dock annorlunda och detta understryker min uppfattning att det inte är så "hemskt" att vara Sverigedemokrat längre. Nu skriver Richard om detta på sin blogg.

Se följande inslag om Richard Jomshof. Blekingenytt.


MOSKÉ I RINKEBY

I Schweiz sa folket nej till minareter men i Sverige tävlar riksdagspartierna i att tillgodose muslimernas krav. Motiven till dessa beslut är dessutom mycket märkliga och ologiska men så blir det ju när man försöker argumentera för något som inte är logiskt och naturligt.

Enligt uppgifter i tidningen Dagen har Alliansen tillsammans med S och MP sagt ja till en ny moské genom en blocköverskridande överenskommelse.

Schweiz nej till minareter var i praktiken ett nej till islamiseringen och då är egentligen just byggandet av moskéer det största problemet. Den som följt med på Internet har säkert någon gång sett något Youtube-klipp över vad som predikas i moskén. Många av dessa videoklipp visar islams rätta ansikte enligt min mening och detta skrämmer mig. Att riksdagspartierna i Stockholm vill främja islamiseringen av Sverige förvånar mig inte det minsta och detta beslut kommer bara att gynna Sverigedemokraterna i kommande valrörelse.

Argumenten från dessa politiker är dock väldigt märkliga.

”Vår förhoppning är att det blir en positiv ekonomisk effekt för Rinkeby och att moskén samtidigt kan öka tryggheten i området. Fördomar och diskriminering grundläggs vanligen i okunskap om det som är främmande för oss.”

Hur detta bygge skall kunna få några ”positiva ekonomiska” effekter har jag väldigt svårt att förstå. Möjligen kommer fler muslimer flytta till Rinkeby men med tanke på hur stort bidragsberoendet är hos denna invandrargrupp har jag svårt att se hur detta kan få några positiva effekter. Jag ser det snarare som tvärtom.

Det skall uppenbarligen även öka tryggheten enligt dessa politiker. Den enda slutsats jag drar av detta är att om andelen muslimer ökar i Rinkeby så blir det ett mer muslimskt homogent område vilket skulle innebära att bråk och våld mot andra etniska grupper minskar. En muslimsk homogen enklav kan nu skapas i Rinkeby där inga svenskar kommer att bosätta sig.

Sedan anser dessa politiker att fördomar och diskriminering kommer att minska genom att en stor moské byggs i Rinkeby. För mig är det ett fullständigt obegripligt argument från min horisont. Segregeringen kommer utan tvivel att öka och detta har ingen positiv effekt på fördomar och diskriminering.  Att sedan låta islamiseringen breda ut sig innebär också att ojämlikhet mellan könen som råder inom islam legaliseras av dessa politiska företrädare.

Säg NEJ till moskéer i Sverige så länge islam inte står upp för alla människors lika värde!

Dagens Nyheter.

 

 


REKORD I SYNOVATE FÖR SVERIGEDEMOKRATERNA


Hur många stolar tar Sverigedemokraterna?

I ännu en opinionsundersökning är Sverigedemokraterna större än Vänsterpartiet, Centerpartiet och Kristdemokraterna! Det är också den högsta noteringen någonsin i Synovates undersökningar. Detta trots att media har gjort allt för att hålla oss utanför debatten. Tänk om Jimmie Åkesson hade fått vara med i den nästan två timmar långa partiledardebatten i SVT för några veckor sedan. Då hade inte Göran Hägglund och Maud Olofsson kunnat häva ur sig diverse osanningar oemotsagt.

En sak är i varje fall klar och det är att svenska folket är på väg att vakna upp. Min personliga gissning är att Sverigedemokraterna kommer att få minst 8 procent i riksdagsvalet vilket kommer innebära minst 30 mandat i riksdagen, vilket utan tvivel skulle innebära en vågmästarställning.

Det kommer att vara oerhört viktigt att de Sverigedemokrater som kommer sitta på dessa mandat gör ett bra jobb. Men lika viktigt är att de Sverigedemokrater som kommer att sitta i landstingsfullmäktige eller i kommunfullmäktige gör ett bra jobb och representerar partiet på förtroendeingivande sätt. Att partiet klarar av att besätta mandaten i riksdagen på ett bra sätt råder det inget tvivel om men risken är stor att detta kommer att dränera lokalpolitiken på de allra duktigaste företrädarna.

Här tror jag partiets svåraste utmaning finns. Jag skulle inte förvåna mig om vi efter valet 2010 har 1000 förtroendevalda Sverigedemokrater runt om i landet. Till detta skall vi också ha personer i nämnder och t.ex. nämndemän till våra tingsrätter. Detta är den stora utmaningen för Sverigedemokraterna.

Jag vill därför rikta en vädjan till alla som delar våra åsikter att också överväga om du inte skall bli en aktiv Sverigedemokrat som kan tänka sig att kandidera för Sverigedemokraterna. Vi vill inte hamna i samma situation som efter valet 2006 där det visade sig att vi vunnit mandat i kommuner där vi inte ens hade några kandidater.

Det är Sveriges framtid som står på spel och du kan vara en viktig del av den. Kandidera för SD!


INVANDRARSERVICE MÖRKAR

Jag är fruktansvärt irriterad på Lars-Ove Angré som är ansvarig på Invandrarservice inom Kalmar kommun.

Jag har vid flera tillfällen begärt upplysningar från Lars-Ove Angré men det är alltid lika segt. Nu har jag försökt få ut bokslut för 2009 och budget för 2010 under snart en månads tid utan resultat. Under flera veckor har han inte ens svarat på mail. Efter påstötningar svarar han följande.

Jag har inte svarat p g a att jag inte hinner plocka fram uppgifter”.

Jag ger fullständigt fasen i om Lars-Ove Angré har tid eller inte! Om han inte klarar av detta själv får han väl be någon annan tjänsteman skicka mig dessa handlingar.

Detta förbaskade mörkande av offentliga uppgifter som kommunens tjänstemän ägnar sig åt gör mig mycket irriterad. Nästa steg blir utan tvekan att ta till juridiska medel för att få ut de dokument jag efterfrågar.

Jag har vid flera tidigare tillfällen fått kontakta kommunchefen Roland Karlsson som fått ”trycka på” aktuella tjänstemän och då brukar dessa vakna till och leverera men nu har jag tröttnat på detta förfaringssätt.

Att ta upp detta med problem med ansvarig politisk förtroendevald inom vänstermajoriteten ser jag som helt meningslöst.

Offentlighetsprincipen råder även inom Kalmar kommun, även om en del tjänstemän tydligen har svårt att acceptera det. Ändrar de inte uppfattning så får jag väl göra en anmälan om att Kalmar kommun inte följer offentlighetsprincipen.


VINDKRAFT INGET ATT LITA PÅ


Vindkraftverk vid Alböke på Öland.

Igår kostade en kwh 14 kronor på elbörsen! Det är med andra ord brist på el i Sverige. Trots detta faktum vill den rödgröna röran fortsätta avveckla kärnkraften och istället ersätta den med bland annat vindkraft. Jag har absolut inget emot vindkraft och jag äger själv andelar i vindkraft som ger ett något lägre elpris som ”ränta” för investerade pengar. Sverige skall givetvis investera i fler vindkraftverk men vi kan samtidigt inte blunda för hur verkligheten ser ut. Vindkraft ger inte en enda kwh när det är vindstilla och en sådan dag hade vi i Småland i måndagsmorgon. Med -23 grader på Öland och vindstilla denna morgon så stod alla vindkraftverk jag passerade helt stilla denna morgon.

I princip betyder detta att Sverige måste ha kapacitet att producera all elenergi på annat sätt under de perioder som behovet är allra störst. De alternativ som vi har är först och främst kärnkraft och vattenkraft och sedan finns extra kapacitet genom olja eller koleldade kraftverk.

Alliansregeringen tog för en tid sedan beslut om att befintliga reaktorer skall få ersättas mot nya med högre effekt och detta är ett första steg mot utbyggd kärnkraft. Socialdemokraternas näringspolitiska Tomas Eneroth har redan lovat riva upp detta beslut om de rödgröna vinner valet i september. Om detta skulle bli verklighet så väntar extremt svåra tider för det svenska folket inte bara genom högre energipriser vilket kommer göra att många inte kommer att ha råd att värma sina bostäder till 20-21 grader. Utan det kommer bli som i de gamla öststaterna där man får nöja sig med 13-15 grader i sina bostäder.  Uppenbarligen är det en röd dröm för Socialdemokraterna.

Sedan kommer även svensk basindustri drabbas mycket hårt av den rödgröna politiken. Svensk basindustri där är mycket elintensiv med pappers o massa industrin för att inte tala om gruvindustri och stålverken. Flera stora pappersbruk har under denna vinter fått anpassa sin produktion efter elpriset och det är en fullständigt omöjlig situation för denna typ av industri som inte går att stänga av och slå på med en strömbrytare. Eftersom jag jobbar mot processindustrin så vet jag hur osäkra elpriser påverkar investeringsviljan hos ägarna. I den globala värld vi lever i är det mycket lätt att placera investeringarna i något annat land än Sverige. Den rödgröna röran och deras energipolitik riskerar att göra tiderna mycket svåra för vår basindustri. Hur många arbetstillfällen kommer att försvinna från Sverige till andra länder som förstår vikten av god tillgänglighet på elkraft och med stabila priser.

Ända sedan folkomröstning om kärnkraften har jag sagt att vi inte kommer avveckla utan att vi istället kommer att bygga nya kärnkraftverk. Ett steg i den riktningen är ju att byta befintliga reaktorer mot nya reaktorer. En utveckling som jag stödjer!

@bloggitik-35a5f66e 


MIN "SVARTA LISTA"

Min attityd till media har sjunkit till en väldigt låg nivå och jag vet precis vad jag skall skriva på min blogg för att journalister skall reagera.

När jag skrev nedanstående rader så hade jag faktiskt i bakhuvudet att dessa rader skulle kunna hamna under ”Sagt hos andra” i Barometern. Därför blev jag heller inte förvånad över att Barometern citerade just dessa rader.  Det liksom ”passar in” i den negativa bild som Barometern och media vill ge över hur det är att vara Sverigedemokrat. Syftet är givetvis att skrämma nya sympatisörer från att engagera sig som Sverigedemokrater.Nu kommer detta inte lyckas så särskilt väl då antalet kandidater på våra kommunvalsedlar i länet troligtvis kommer öka med minst 200 procent och med lite tur kanske 300-400 procent fler kandidater att rösta på i Kalmar län än i valet 2006. En utveckling som är ganska svårslagen för något annat parti.

En sak som media i varje fall lyckats med är att ingen annan politiker vill synas tillsammans med oss Sverigedemokrater i något offentligt sammanhang. Ända sedan en fotograf från Barometern fotograferade mig och Lars Rosén tillsammans med kristdemokraten och prästen Bengt-Olof Roos i samspråk under ett kommunfullmäktigemöte och att det i tidningen sattes bildtexten typ ”KD samarbetar med SD” ser alla övriga politiker till att alltid ha armlängds lucka till oss Sverigedemokrater. Det bör tilläggas att vi Sverigedemokrater alltid sitter mellan KD och MP vid kommunfullmäktigemöten. På kommunstyrelsen har faktiskt vissa tjänstemän bytt platser/sida för att slippa sitta vid sidan om mig.

Detta anser jag vara ett verk som åstadkommits av våra lokala journalister. Som tur är brukar inte dessa fotografer besöka Lilla Puben så flitigt utan där går det bra att samtala med andra politiker utan att det omnämns i media. Även någon ledarskribent kan tillåta sig ett samtal med oss sverigedemokrater.

Den senaste tiden har ju dessutom media uppmärksammat mig och min blogg med artiklar i Sydsvenskan, Peps Perssons stämning i Kvällsposten (som jag för övrigt inte hört en stavelse om annat än i media) och även en stor artikel i Barometern. Allt med den gemensamma nämnaren att misskreditera mig.

Ibland känner man sig lite låg och då funderar jag över om det är värt priset?

Men man behöver bara slå upp en tidning eller se en nyhetssändning på TV eller lyssna på Ekot i P1 för att känna motivationen komma rusande upp genom magen, via hjärtat upp till hjärnan och så funderar man på hur man skall utforma nya inlägg på bloggen. Dagens morgonnyheter i P1 gav minst 3 uppslag till nya blogginlägg.
Dessutom har jag ju alla läsare på bloggen som alltid ger uppmuntrande kommentarer eller skickar trevliga mail, Tack.

Jag är däremot definitivt trött på journalister, ledarskribenter och krönikörer som skriver rent lögnaktiga artiklar. Med stor sannolikhet kommer denna typ av artiklar öka inför valet och därför har jag funderingar på att skapa ”Thoralfs svarta lista” som skall innehålla namn och länk till de mest bedrövliga exemplen. Jag har redan några på denna lista, t.ex.

Thomas Böhm, psykoanalytiker.
Sverigedemokraterna är en ortodox minoritetsgrupp

Men mina läsare kan säkert också tipsa mig om artiklar som borde vara med på denna min ”Svarta lista”.

Jag tänkte publicera den med jämna mellanrum på bloggen eller varje gång jag anser någon ny ”stjärna” kvalificerat sig för listan.
Lagom till valet kan vi kanske ha en omröstning på bloggen om den mest förljugne journalisten eller den största pk-idioten eller varför inte Sveriges största oikofob.


NYVAL I NEDERLÄNDERNA KOMMER GYNNA SVERIGEDEMOKRATERNA

Den regeringskris som uppkommit i Nederländerna kommer utan tvivel att gynna Sverigedemokraterna. Ett nyval skall genomföras senast under juni månad enligt uppgifter i media. Undersökningar gör gällande att Geert Wilders och hans parti PVV kanske kommer bli största parti och därmed ingå i en ny regering.

Svensk media kommer givetvis att försöka att bojkotta rapporteringen från Nederländerna fullständigt, om jag får gissa. De kommer dock inte kunna stoppa all rapportering om valrörelsen och de olika politiska utspelen. Svenskarna kommer säkert få en rejäl dos med förtalskampanjer mot Geert Wilders och PVV av de politiskt korrekta svenska journalisterna men jag är övertygad om att detta bara kommer att lyckas till en begränsad del och bara övertyga de redan indoktrinerade.

De som fortfarande har förmågan att analysera utvecklingen i Sverige och samtidigt översätta sina ”analyser” till de olika partiernas partiprogram och vallöften kommer i många fall hamna hos partiet med en blåsippa som partisymbol.

Därför är jag helt övertygad om att detta nyval i Nederländerna är en mycket välkommen present för Sverigedemokraterna.

Dessutom anser jag att det är hög tid att Sverigedemokraterna bjuder in Geert Wilders till Sverige för att visa och prata om sin film Fitna. Det vore en lämplig uppföljning på Jimmie Åkessons debattartikel i Aftonbladet.OIKOFOBERNAS MARDRÖM

TV-kommentatorerna gastade och skrek och tårarna rann på kommentatorerna så att de inte kunde prata i direktsändningen, kungafamiljen var på plats i de svenska OS-kläderna och de svenska flaggorna vajade i Vancouver när Sverige tog OS-guld genom Marcus Hellner och OS-brons av Johan Olsson. En bättre TV-underhållning går inte att få! Vad fasen är Melodifestivalen? Inget i jämförelse med detta.

Denna nationalistiska yra måste vara en mardröm för alla oikofober i vårt avlånga land!

På Boholmarna sitter det säkert en fotbollslirare som tycker att detta firande är osmakligt och alldeles för nationalistiskt!

Det märkliga är att det är endast vid tillfällen som denna som vi i Sverige tillåts vara nationalistiska. Men ändå kan man märka hur dessa oikofober lyckats påverka tidningarna som är väldigt lågmälda på nätet över dessa härliga framgångar i skidspåren. Hade det varit i Norge hade norrmännen svämmat över av nationalistisk stolthet och tidningarnas webbsidor hade varit överfulla med bilder och landsmännens reaktioner.

Det är bara att gå in på t.ex. SvD så blir man mycket bekymrad över tillståndet i landet. Där toppar man med snöproblem och en besviken norrman.  Nere i vänstra hörnet kan man se en liten notis om Hellners guld. Skandal SvD!

Vad i helsicke sysslar man med på SvD?


SVERIGEDEMOKRATERNA I VIMMERBY


Möte i Vimmerby

Förra helgen var jag med på Sverigedemokraternas första officiella möte i Vimmerby. Närmare 15 personer hade mött upp till mötet och det är en mycket bra siffra med tanke på att det var premiär i Vimmerby. Detta bådar mycket gott inför valet i september.

Jag berättade lite om vår verksamhet i Kalmar län och hur status ser ut i de olika kommunerna i länet. Jag pratade även lite om hur det är att sitta kommunfullmäktige och debattera med våra politiska motståndare.

Peter Sandberg kommer med stor sannolikhet att bli första namn i Vimmerby kommun men på mötet var det flera av deltagarna som också hade för avsikt att kandidera till kommunfullmäktige. Förhoppningen är givetvis att ta flera mandat i Vimmerby och det är inte omöjligt att bli vågmästarparti.

Idag har Alliansen 26 mandat och de rödgröna 23 mandat, vilket troligtvis kommer göra det mycket jämnt mellan blocken i Vimmerby.

Sverigedemokraterna var väldigt nära att ta ett mandat redan 2006 trots att vi inte hade någon som kandiderade. I EU-valet förra året gick det riktigt bra i Vimmerby kommun med Södra Vi som bästa valkrets med 6,6 procent. Jag är uppvuxen i Södra Vi och min far bor i Södra Vi så där finns nog faktiskt lite av förklaringen till det bra valresultatet. Jag har även sett till att alla hushåll i hela samhället fått information från Sverigedemokraterna i några omgångar. Södra Vi har nästan fungerat som en ”testballong” på vad en väl dokumenterad och organiserad utdelning av informationsmaterial betyder för ett bra valresultat.

Det kommer att gå väldigt bra i Vimmerby i valet och den som vill vara med och hjälpa till och dela på glädjen som vi Sverigedemokrater känner är på gång får gärna kontakta mig på mail [email protected] eller mobil 070-6520773.

Du kan också gå in på Sverigedemokraterna i Vimmerbys hemsida

www.vimmerby.sverigedemokraterna.se


SMUTSIG VALRÖRELSE

Att vi kommer att få en mycket smutsig valrörelse eller kanske den mest smutsiga valrörelsen i modern svensk historia står nog klart för många. Den globaliserade världen har givetvis medfört att en rad negativa företeelser även kommit till Sverige och där ingår också grov smutskastning av sina politiska motståndare.

Samtidigt kommer Internet att spela en stor roll i den kommande valrörelsen och det kommer att cirkulera mycket "smutskastning" på nätet. Där kan man även vara anonym bakom något alias och producera saker som aldrig skulle ha gjorts om vederbörande varit tvungen att ta juridiskt ansvar för sina alster. Här kommer ett "alster" som kan ses med olika ögon beroende på vilket parti man tillhör. Vissa "valaffischer" är direkt osmakliga förmedans andra är rätt fyndiga. Det uttrycks på ett ganska makabert sätt men i grund och botten finns givetvis den politik som respektive parti vill föra eller har fört.

Se klipp på YouTube.

Att det kommer bli extra mycket detta valår är nog de flesta införstådda med och att orsaken till stor del heter Sverigedemokraterna kan nog de flesta räkna ut. Nu är det inte som utövare av denna smutskastning som jag tänker på Sverigedemokrater utan som offer. Nu kommer politiska motståndare, krönikörer, debattörer, programledare och inte minst journalister utnyttja alla till buds stående medel och möjligheter till att smutskasta oss Sverigedemokrater. Jag förväntar mig inte det minsta saklighet, ärlighet, hederlighet eller rättvisa från någon av ovanstående grupper. Det fåtal personer i omnämnda grupper som ändå hyser en viss sympati för Sverigedemokrater kommer inte våga sig på några pro-SD artiklar.

"Varför har vi en mediakultur där ansvaret att tala läggs på ett fåtal, som därigenom ruinerar sina karriärmöjligheter medan de tysta enkelt kliver uppför trapporna, väl vetande att det finns problem?"

Vem vill ruinera sina karriärmöjligheter?

Vi har redan sett hur Västerviks Tidning med dessa ansvarige utgivare Charli Nilsson hängt ut Benny Johansson i stort uppslagna artiklar och till och med namn på löpsedlarna, trots att Benny Johansson inte är dömd. Han är inte ens åtalad för något brott!

I dagens Barometern kan vi läsa om Jessica Rydell (MP) som utsatts för smutskastning på grund av att hon i sin ungdom (15-20 år sedan) använde narkotika. Någon har uppenbarligen skickat brev till Jessica och tidningarna med dessa uppgifter . Jag tycker att detta är på en så fruktansvärt låg nivå att det är rent skamligt. Är det någon person som skall hängas ut så är det den personen som ägnat sig åt detta. Alla har vi nog säkert saker och ting i vårt bagage som vi inte är så stolta över. Nu verkar det i detta fall vara någon intern smutskastning inom Miljöpartiet då det pågår en maktkamp mellan Jessica Rydell och nuvarande landstingsrådet Anne Hellenborg. Brevskrivaren har tydligen framhållit Anne Hellenborg vilket är ganska avslöjande.

Frågan som jag ställer mig är om detta gällt en sverigedemokrat som smutskastats, hade Barometern ”ställt” upp med en stort uppslagen artikel för att ”rentvå” en sverigedemokrat. Med nästan 100-procentig säkerhet hade svaret varit, NEJ! Istället hade tidningen och dess journalister med stor sannolikhet tigit och låtit förtalet valsa runt.

Jag ser dagligen exempel på hur media särbehandlat oss sverigedemokrater på ett negativt sätt. Det kan vara så enkelt som att inte nämna våra opinionssiffror i en mätning, trots att vi har vågmästarställning, som igårdagens nyhetssändningar. Jag kan inte läsa en tidning utan att reflektera över eller till och med bli upprörd över hur dessa politiskt korrekta journalister blundar för verkligheten, sanningar och problem i samhället.

Personer kan uttrycka sig hur negativt och kränkande som helst och dessa journalister citerar gladeligt detta utan att ifrågasätta det minsta. Genom att använda dessa citattecken behöver dessa journalister inte ta det minsta ansvar för det som skrivs.

Tidningen Dagens Samhälle som skriver om kommuner och landsting är inget undantag. I senast numret har man intervjuat Gudrun Schyman som tillåts komma med sina lögnaktiga svar utan det minsta ifrågasättande. I artikel säger Gudrun Schyman följande.

”FI är SD:s ideologiska motpol, deras otroligt unkna kvinnosyn för frågan hundra år bakåt i tiden.”

Jag blir fullständigt häpen över detta citat i tidningen. Journalisten låter detta stå helt oemotsagt utan att ställa en motfråga där Gudrun Schyman skulle fått förklara vad hon har för belägg för detta enormt fula påstående.

Journalister ”älskar” uppenbarligen den här typen av uttalanden för det passar in i den politiskt korrekta smutskastningen som tyvärr kommer att bli allt mer vanlig i den kommande valrörelsen.

Personligen har jag snart tappat all respekt och förtroende för dessa journalister. Det finns några  undantag där man inte sjunkit lika lågt men det återstår att se hur dessa klarar av att hantera pk-trycket under valrörelsen.

Det tråkiga är att när man tappar förtroendet för nästan en hel yrkeskår och att det går så långt att man börjar tycka ”mindre” bra om dessa så skapar det motsättningar. Risken är stor att dessa motsättningar bara växer sig större och större, inte minst med tanke på att det är ett valår. Jag är mycket besviken över den utveckling jag upplevt under speciellt det senaste året. Att det är så illa ställt med objektiviteten inom media är skrämmande och de ”kompisförhållanden” som förekommer undergräver hela trovärdigheten för dessa journalister.

Att alltid bli behandlad som paria, bara för man anser att vårt land har tagit emot alldeles för många invandrare under de senaste decennierna och att jag vill begränsa invandringen, för att istället lägga mer ekonomiska resurser på skolan, vården och omsorgen anser jag vara helt absurt.

Detta har jag den svenska journalistkåren att tacka för!


”Massmedias behandling av SD anser jag vara rent kriminell. Där tillämpas inga etiska regler över huvud taget. Journalisterna har så till den grad lierat sig med den politiska makten att man på fullt allvar anser att det ingår i det journalistiska uppdraget att motarbeta SD. Det är oerhört upprörande.”

Sagt av journalist med drygt 20 års anställning på Sveriges mest välansedda tidning.


SVERIGEDEMOKRATER FÖR VÄLARTIKULERADE FÖR MEDIA?

”Men Sylvia har förändrats, hennes åsikter är främlingsfientliga, islamofobiska. Hon säger hon är Sverigedemokrat. Sylvia är välartikulerad och det gör att Annika och Mikael som är politiskt korrekta akademiker har svårt att veta hur de ska bemöta Sylvias åsikter.”

Så börjar ett inslag i dagens Studio Ett. Nu skall vi Sverigedemokrater utmålas som sämre människor med felaktiga åsikter.

Lyssna på inslaget i Studio Ett.

Tänk om dessa politiskt korrekta människor bara kunde fundera två sekunder om det ändå inte finns en hel del sanningar i den politik Sverigedemokrater vill föra.

Igår var det kurser hos Tidnings Utgivarna idag är teater där Sverigedemokraterna skall utmålas som människor ingen vill ha något att göra med.

Intressant är ändå att man säger att Sverigedemokrater är välartikulerade! Det kanske beror på att vi bara framför sanningar och dessa är ju som bekant väldigt svåra att argumentera emot.

Det är väl just därför som media stänger dörren i alla sammanhang för de Sverigedemokrater som är välartikulerande.


SKRÄMMANDE LÄSNING

Vart är Sverige på väg?

Ja, den frågan kan man verkligen ställa sig när man läser detta utdrag från Tidnings Utgivarna.

Läs igenom frågeställningarna och begrunda detta. Personligen blir jag mörkrädd!

Detta är en utbildning i politisk korrekthet!
Har Sveriges journalister inget eget tänkande? Hur sannolikt är det att vänsterextrema EXPO är inblandat i detta?

Min respekt för Sveriges journalistkår är mycket låg och frågan är om inte den har sjunkit under nollstrecket efter att jag läst detta från TU.

Jag tar mig friheten att använda ett "citat" från en debattartikel i dagens Barometern av prästen Dag Sandahl men jag ändra "kyrklig kultur" till "mediakultur"

"Varför har vi en mediakultur där ansvaret att tala läggs på ett fåtal, som därigenom ruinerar sina karriärmöjligheter medan de tysta enkelt kliver uppför trapporna, väl vetande att det finns problem?"


UPPDATERING

Det dröjde bara några timmar från det att detta började spridas bland bloggar innan TU plockade bort det ur kalendern.

Nu är mörkrädd endast förnamnet på detta spektakel som sker inom mediavärlden.

Skriv gärna kommentarer på TU:s VD Anna Serners blogg
http://annaserner.wordpress.com/
ÄNNU EN AHMEDÄr det någon som är förvånad över att det är en Ahmed som igår häktades vid Kalmar Tingsrätt för ett dråpförsök i Kalmar den senaste helgen.

Läs artiklar i Östran eller Barometern

Det har för övrigt häktats ett helt gäng personer som gjort sig skyldiga till mängder av stölder och inbrott. I dessa fall rör det sig om två albaner och tre rumäner. Läs artikel i Barometern.

En Mohammed har även dömts till sex månaders fängelse för inte mindre än åtta olika brott. Frågan är hur stor straffrabatt han fått av det svenska rättsväsendet som har som praxis att ge straffrabatt till brottslingar som begått flera brott.

Detta är bara några exempel på vad som händer vid Kalmar Tingsrätt. Ibland är det rent bedrövligt att besöka tingsrätten och läsa om alla dessa brottslingar.


NYTT BESÖKSREKORD IGEN

Under förra veckan blev det återigen ett nytt besöksrekord på bloggen med drygt 12000 besökare enligt Bloggtoppen.


HAR ÅKLAGAREN UTSATTS FÖR POLITISKA PÅTRYCKNINGAR?

Åklagaren My Junhammar beslutade under förra veckan att lägga ner förundersökningen mot Benny Johansson med följande motivering.

"Det föreligger inte tillräckliga skäl att väcka åtal, eftersom man med hänsyn till bevisningen på objektiva grunder inte kan förvänta sig en fällande dom."

Under gårdagen publicerade Västerviks Tidning nyheten att utredningen var nedlagd.

Ikväll skriver Västerviks Tidningen att My Junhammar har beslutat att öppna förundersökningen igen. Dagen efter att tidningen skrivit att utredning är nedlagd, mycket märkligt.

Frågan är givetvis om hon utsatts för politiska påtryckningar att återuppta utredningen. Hon har enligt tidningen hittat ”gamla uppgifter” i utredningen. Detta låter som rena svepskäl från My Junhammar och frågan är om det är en ursäkt för politiska påtryckningar. Skulle hon tidigare ha missat uppgifter i utredningen är det ju mycket illavarslande för hur en åklagare sköter sina arbetsuppgifter.

Att det skulle ha kommit in nya vittnesuppgifter är också mycket märkligt. Att det är någon som är ute efter att ”sätta dit” Benny? Det har jag tidigare misstänkt efter de uppgifter som framkommit och vad jag hört från Benny. Frågan är om någon nu är så besviken över att åklagaren lagt ner förundersökningen att han/hon ”hittat” på nya uppgifter som skall ”stärka” åklagaren.

Varför har detta vittne inte framträtt tidigare i så fall?

Här stinker det riktigt ordentligt och det skall bli väldigt intressant att ta del av vem som är det nya vittnet och vilka som tidigare tipsat polisen. Här kommer vi att kolla upp alla politiska kopplingar!

Jag skall även granska My Junhammar i sömmarna! Hon var även åklagare i fallet med ”ringaren från Somalia” där jag hade en del funderingar om hon i själva verket fullföljt sitt uppdrag och tagit med alla telefonsamtal i sitt åtal. Kanske dags att gräva i ett och annat när det gäller My Junhammar.

Är detta en ny typ av politisk förföljelse som vi är vana att höra från diktaturer?


AVLIDEN = AVHOPP ENLIGT SVERIGES TELEVISION

Det är mycket osmakligt att vår skattefinansierade public service bolag SVT i sina försök att misskreditera Sverigedemokraterna går så långt att man tar med avlidna som avhoppade ledamöter.

Ett skrämmande bevis för hur partiskt detta statliga företag är!

Mattias Karlsson skriver på sin blogg om sin kollega Birgitta Johansson som avlidit under denna mandat period.

”SVT hävdar att en av fem ledamöter i Sverigedemokraternas kommunfullmäktigegrupp i Malmö har hoppat av. Detta är dock en ren lögn. Vi har inte haft några avhopp under den här mandatperioden. Varför hävdar då SVT att det är så? - Jo de stämplar min avlidna partikamrat, Birgitta Johansson, som en avhoppare.

Anledningen till att detta upprör mig så djupt är inte i första hand att det bidrar till att snedvrida statistiken. Det värsta är att jag vet hur hårt Birgitta hade tagit detta om hon hade varit i livet. Birgritta var nämligen den mest lojala och pliktmedvetna människa jag någonsin träffat och få saker oroade henne mer än att framstå som en svikare.”

Att kalla avlidna personer för avhopp är en mycket grov kränkning av dessa personer som borde få vilken människa som helst att må väldigt illa. Det sorgliga är att det tydligen inte är ett enskilt misstag utan Robert Cederholm och Linda Larsson Kakuli på SVT har tydligen satt detta i system när det gjort sin research.

Här kommer ännu fler exempel.

”P.S Jag ser nu på SD-Landskronas blogg att vi i Malmö inte är ensamma om att drabbas av det här. SVT har även registrerat 3 avlidna partikamrater i Landskrona som avhoppare. Fantastiskt research SVT, verkligen...

P.S 2 Jag har nu även nåtts av uppgifter om att vår avlidne partikamrat och f.d kommunfullmäktigeledamot i Vadstena registrerats som avhoppare.

P.S 3 Jag konstaterar att också vår avlidne partikamrat och f.d fullmäktigerepresentant i Kil har stämplats som avhoppare.”

SVT:s journalister går tydligen i samma hjulspår som Västerviks Tidnings ansvarige utgivare Charli Nilsson som i sin iver över att svartmåla Sverigedemokraterna suddar ut alla humanistiska gränser.

Jag har svårt att finna lämpliga ord för deras agerande och därför är det bättre att jag inte skriver som jaag känner.

Men du kan gärna maila dessa personer som ligger bakom detta.

[email protected]
[email protected]

UPPDATERING

Som det framgår i kommentarerna på bloggen har många nu fått följande mail från Linda Larsson Kakuli

Hej,
tack för ditt brev.

Det kan finnas många anledningar till att en kommunfullmäktigeledamot inte längre har kvar sitt politiska uppdrag. Det kan t ex handla om att personen flyttar till en annan kommun eller inte upplever sig ha tid att ägna sig åt sitt politiska uppdrag. I några få fall kan det också bero på att personen har avlidit. Vi har i vår rapportering använt oss av samlingsbegreppet "avhoppare" eftersom vi inte kan gå in i detalj i varje enskilt fall. Den absoluta majoriteten gäller dock personer som av olika skäl bestämt sig för att lämna det politiska uppdraget.

Vi har dock förståelse för er invändning. Vi kommer därför i kvällens Rapport-sändning förtydliga att även avlidna ingår i gruppen som ej längre har kvar sina politiska uppdrag.


Med vänlig hälsning,


Linda Larsson Kakuli
Researcher, Rapport
Sveriges Television
105 10 Stockholm

Telefon: 08-784 50 87, 0708-84 79 46

Nu återstår det bara att se hur SVT lyckas vrida till detta. Vi är nog många som kommer att hålla ögonen på kvällens Rapportsändning.
JIMMIE ÅKESSON TOPP TIOVisst är det angenämt att se Jimmie Åkesson på 9:e plats bland landets opinionsbildar.

Se hela listan på följande länk.

Det är minst lika skönt att se Lars Ohly och Göran Hägglund harva runt 50:e plats det tyder i varje fall på att svenska folket håller på att nyktra till från det mångkulturella ruset.

Att Mona Sahlin utklassas av Maria Wetterstrand borde oroa Socialdemokraterna och med endast tre personer från oppositionen bland de 15 första så går det väl knappast säga att oppositionen lyckats så särskilt väl trots sina enorma ekonomiska resurser.

Det handlar givetvis också om att ha ett riktigt budskap för att det skall slå igenom opinionsmässigt och det har Sverigedemokraterna. Om vi även hade lite journalister bakom oss skulle genomslaget med stor sannolikhet bli enormt.

Allt eftersom avhoppen från de etablerade partierna till Sverigedemokraterna ökar kommer säkert också en och annan journalist börja behandla SD rättvist och hederligt.


LÖGN, FÖRBANNAD LÖGN OCH STATISTIKIdag har SVT, TV4 och flera tidningar haft nyheten att SD toppar avhoppen i kommunpolitiken och undermeningen är givetvis att det inte skulle vara någon mening med att rösta på Sverigedemokraterna då våra ledamöter ändå hoppar av.

Min slutsats är istället att journalister är en hel flock av fårskallar utan eget tänkande! De tycks inte kunna hantera en miniräknare, möjligtvis kan detta bero på att de inte fick lära sig addition i grundskolan. Det kan ju möjligtvis också vara så att pk-hjärntvätten har nollställd vissa delar av deras intellektuella förmåga.

Nu har jag studerat svt:s material under drygt en timma och gjort några sammanställningar som kommer "bevisa" raka motsatsen mot vad som basunerats ut i media.

Först kan man dock konstatera att SVT valt att mörklägga sitt material på det viset att bara Sverigedemokraterna presenteras som ett enskilt parti. Detta gör det alltså omöjligt för någon annan att granska siffrorna för något av riksdagspartierna. SVT har slagit samman allianspartierna till en grupp och den rödgröna-röran till en grupp. Med anledning av detta kommer mina siffror också vara uppdelade enligt svt:s uppdelning.

Här kommer ett exempel på hur Kalmar läns statistik ser ut.Om man nu omsätter ovanstående siffror till grafik för Kalmar län så ser dessa staplar ut enligt följande.

Kan någon påstå att Sverigedemokraterna toppar avhoppen i Kalmar län? Utan de minsta tvivel har vi de största syndarna inom den rödgröna-röran i Kalmar län, statistiken kan väl inte ljuga!

De största enskilda syndarna i Kalmar kommunfullmäktige är faktiskt Kristdemokraterna där 75 procent av de ordinarie ledamöterna hoppat av. De borde dessa supersmarta journalister gjort några fina rubriker av "Kris inom Kristdemokraterna" eller Bråk inom Kristdemokraterna".

I hela riket hade drygt 100 Sverigedemokrater lämnat sina uppdrag men i bara Kalmar län har närmare 100 ledamöter från riksdagspartierna lämnat sina uppdrag. Här toppar den rödgröna-röran med hela 51 ledamöter tätt följt av alliansen med 47 ledamöter som hoppat av. Inte kan väl någon påstå att Sverigedemokraterna toppar denna statistik. Det är bara hjärntvättade journalister som kommer fram till dess slutsatser.

Hur ser det då ut för hela riket?

Ja, inte ser det bättre ut för riksdagspartierna när det gäller hela riket.

Kom nu ihåg att jag inte har tagit någon hänsyn till de hot och förföljelser som vi Sverigedemokrater utsätts för. Personligen har jag fått fönster krossade vid tre tillfällen under denna mandatperiod. Jag undrar hur det hade sett ut med avhopp bland riskdagspartierna om deras ledamöter hade utsatts för samma behandling. För att inte tala om den ”förföljelse” vi utsätts för av media. Men som sagt detta är ju inget som våra journalister bryr sig det minsta om när man skriver sina partiska artiklar och sätter sina rubriker.I hela riket har drygt 100 Sverigedemokrater lämnat sina förtroendeuppdrag. Detta skall jämföras med att ca 2100 ledamöter för riksdagspartierna lämnat samma uppdrag. Men detta är ju givetvis inte intressant för dessa pk-hjärntvättade journalister. Så här fördelas det mellan Alliansen och vänsterblocket.

Tänk att trots dessa diagram så toppar Sverigedemokraterna ändå statistiken över avhopp enligt media.

Varför redovisar de inte siffrorna för de enskilda riksdagspartierna? Här kommer hela min sammanställning grundad på SVT:s siffror.LÖGN, FÖRBANNAD LÖGN OCH STATISTIK

Sydsvenskan, DN, Dagen


ISLAMISERINGEN AV KALMAR

I veckan fick det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson ta emot ett brev från en Alexander Louchichi. Jag blev uppmärksammad på detta brev genom en liten artikel i Barometern där följande kan läsas.

”I ett långt brev till Johan Persson (S) beskriver han det hot som invandrarna ställs inför om Sverigedemokraterna skulle få makten.”

Med anledning av denna fomulering begärde jag en kopia av brevet. Brevskrivaren är samma person som i en insändare i Östran rent lögnaktigt beskyllde Jimmie Åkesson för felaktigheter i sin så uppmärksammade debattartikel i Aftonbladet.

Nu skall det bli mycket intressant att läsa kommunalrådets svar till Alexander Louchichi.

Om Alexander L är en av de moderata muslimer som jag efterlyst i debatten så blir jag minst sagt bekymrad. I det fyra sidor långa brevet finns inte en enda rad med ”självkritik” när det gäller islam men det finns däremot ett antal ”önskemål” om att kommunen skall framhålla islam som något bra. T.ex. vill brevskrivaren att kommunen arrangerar islamdagar där framträdande och kunniga muslimer inbjuds för att ”predika” islam för de underförstått okunniga svenskarna. Gissningsvis avser brevskrivaren att detta skall ske i de kommunala skolorna och på de kommunala arbetsplatserna eftersom han vänder sig till ett kommunalråd.

Brevskrivaren har enligt brevet fått många råd från socialdemokraten Nasim Malik som han uppenbarligen har som förebild. Ett av råden är enligt brevet följande.

”Han gav mig möjligheten att skicka in insändare och gav mig tips på vad jag skulle utelämna i mina texter för att inte skapa för stora motsättningar.”

Läs den meningen några gånger så att innebörden tränger igenom!

En minst sagt avslöjande mening om att det finns en dold agenda hos dessa muslimska företrädare. Betänk sedan att det är den socialdemokratiske politikern och riksdagskandidaten Nasim Malik som gett rådet till brevskrivaren. Det Nasim Malik menar är uppenbarligen att skulle dessa muslimer skriva hela sin sanning skulle det skapa stora motsättningar i vårt samhälle. Detta är alltså dessa moderata muslimers verkliga agenda. Inte undra på att inte någon av dessa muslimska företrädare kritiserar islamister och extremister inom islam.

Samme Alexander Louchichi fick en insändare publicerad i Östran strax efter att Jimmie Åkesson fått sin debattartikel i Aftonbladet publicerad. Denna insändare avslutades med att om inte vi svenskar accepterade muslimerna i Sverige och deras krav på särlagstiftning o.s.v. skulle ”vi stå inför svåra tider”. Något som jag uppfattar som ett förtäckt hot. Det är kanske formuleringar som denna som Nasim Malik anser att Alexander L bör utelämna när han skriver insändare.

När sedan brevskrivaren avslutar sitt brev med följande mening så blir man minst sagt bekymrad.

”Därför är det viktigt för oss som förespråkar tolerans, kärlek och framförallt demokrati att se till att jobba lite extra inför valet 2010.”

Att sedan påstå att islam skulle förespråka ”tolerans, kärlek och framförallt demokrati” är ju rent beklämmande. Vi ser dagligen prov på raka motsatsen oavsett om vi läser en tidning, lyssnar på radio eller ser på någon TV-kanal. Iran är väl det mest skrämmande exemplet på en muslimsk stat som vare sig har demokrati, är tolerant mot annan religion, värderingar eller åsikter. Det verkar även råda total brist på kärlek.

Uppriktigt sagt mår jag illa över att läsa och höra dessa ”moderata” företrädare prata om demokrati och tolerans. Vad det i själva verket handlar om är att genom att utnyttja det svenska samhällets lagar, demokrati och tolerans till att smygislamisera Sverige.

Denna utveckling kommer jag motarbeta genom att stå för den politik som Sverigedemokraterna för.


VÄSTERVIK TIDNINGS UTHÄNGNING AV BENNY JOHANSSONVästerviks Tidning med den ansvarige utgivaren Charli Nilsson
gjorde nyligen ett flagrant pressetiskt övertramp mot Sverigedemokraten Benny Johansson när man fått ett tips om att Benny Johansson var misstänkt för rattfylleri. Benny J var således inte vare sig åtalad eller dömd, utan tidningen byggde hela sin ”story” på inringda tips till tidningen. Med detta som enda grund gick man ut med Bennys namn, ett stort foto och partitillhörighet på webbsidan och i en stort uppslagen artikel i den tryckta upplagan, till på köpet med en rad felaktiga uppgifter. Detta skedde till på köpet ca tre veckor efter att det ägt rum.

Så här såg Västervik Tidnings uthängning av Benny Johansson ut på nätet.
Även Peter Akinder på Östran gick in på samma spår som Västerviks Tidning och hängde ut Benny Johansson på ledarsidan.

Åklagaren lägger nu ner förundersökningen och väcker således inget åtal mot Benny Johansson, som därmed frias helt och hållet från dessa misstankar. Han har också fått tillbaka sitt körkort.

Åklagaren My Junhammars skäl för nedläggningen av utredningen  är följande.

"Det föreligger inte tillräckliga skäl att väcka åtal, eftersom man med hänsyn till bevisningen på objektiva grunder inte kan förvänta sig en fällande dom."


Jag misstänkte redan att utgången skulle bli denna efter att jag pratat med Benny Johansson vid ett flertal tillfällen och jag skrev följande på min blogg efter att Peter Akinder haft sin osmakliga uthängning i Östran. I min blogg skrev jag den 4 februari följande.

”Många har också reagerat på den uthängning av Benny Johansson som Västerviks Tidning gjorde sig skyldiga till. En uthängning som helt och hållet grundar sig på politiska motiv och borde benämnas för politisk mediamobbing. Personligen skulle jag inte bli förvånad om utredningen läggs ner av åklagaren. Då kan detta få ett helt annat rättsligt efterspel.

Peter Akinder kanske ansåg att det var bäst att skjuta medans järnet var varmt, risken fanns ju att polisen och åklagaren lägger ner utredningen på grund av brister hos polisen och Transportstyrelsen då har ju Peter Akinder försuttit sin chans.”

Tänk så rätt jag fick!

Tänk om Västerviks Tidning hade valt att lyssna på Benny Johanssons version av händelsen och sedan insett att man skulle vänta med publiceringen till det väcktes ett åtal. Men icke!
Charli Nilsson var så exalterad över möjligheten att kunna få ett så negativt "skoop" som möjligt om en sverigedemokrat att han fullständigt struntade i allt vad pressetik heter och för den delen även också sunt bondförnuft. Nu står förvisso Charli Nilsson med byxorna längs med fotknölarna och en mängd Västerviksbor som varit mycket illa berörda av denna uthängning är mycket kritiska mot Charli Nilsson och hans tidnings handlande.

Den som dock fått lida över denna uthängning är Benny Johansson själv, som mått mycket dåligt under dessa veckor och varit sjukskriven med förlorad arbetsinkomst som följd. Tack vare Charli Nilssons iver över att försöka svartmåla en populär Sverigedemokrat.

”Massmedias behandling av SD anser jag vara rent kriminell. Där tillämpas inga etiska regler över huvud taget. Journalisterna har så till den grad lierat sig med den politiska makten att man på fullt allvar anser att det ingår i det journalistiska uppdraget att motarbeta SD. Det är oerhört upprörande.”

Ovanstående citat är hämtat från ett mail jag fick för några dagar sedan. Mailet kommer från en journalist som varit verksam i över 20 år på en av de mest välansedda tidningarna i Sverige. (Journalisten kommer snart ut med en bok som enligt journalisten kommer att väcka ”uppståndelse”)

Detta citat lämpar sig mycket väl på Charli Nilssons tolkning av pressetik.

Nu återstår det för Västerviks Tidning att visa att man också klarar av att erkänna sitt misstag och be offentligt om ursäkt på bästa plats i tidningen och på webben. Om nu Charli Nilsson vill ha någon form av heder och anseende kvar bland Västerviksborna och tidningens läsare. Tyvärr tvivlar jag på en sådan reaktion.

Detsamma gäller givetvis även för Peter Akinder på Östrans ledarredaktion.

Sedan uppstår då frågan vem det är som ligger bakom dessa tips till tidningen och även till polisen som gjort att Benny blivit utsatt för detta övergrepp.
Benny berättade att polisen den senaste tiden dagligen snurrat hans bostad. Till slut tröttnade hans fru på detta och ringde polisen och undrade vad de höll på med. Då framkom det att polisen fått in tips om att Benny skulle kört bil från någon anonym tipsare. Att Benny skulle vara så dum så att han efter att han blivit misstänkt för rattfylleri och olovlig körning sätta sig i en bil är fullständigt befängt. Han har haft vänner som ställt upp och kört honom under denna tid när inte bussar passat.

Detta visar bara på att det finns någon eller några som vill Benny väldigt illa. Frågan är vem som ligger bakom allt detta. Jag har personligen mina misstankar. Benny Johansson var för ett antal år sedan aktiv inom vänsterpartiet och satt i kommunstyrelsen för detta parti. Att han numera är en omtyckt och populär Sverigedemokrat i Västervik retar säkert en och annan vänsterpartist och säkert även socialistpartiet i Västervik.

Därför undrar jag om ……………

När det gällt andra lokala politiker i Västervik som råkat i klammeri har Västerviks Tidning dock inte varit lika intresserade av att hänga ut dessa politiker. Detta trots att de inte bara varit misstänkte utan även dömda. Här kommer två mycket slående exempel på hur tidningen värnar integriteten för politiker från de etablerade partierna.Sexuellt ofredande är ett allvarligt brott och man kan ju fråga sig hur tingsrätten kan likställa 75 timmars samhällstjänst med två månaders fängelse. Det låter i mina ögon som en politikerrabatt. Någon läsare kan säkert upplysa mig om namn och partitillhörighet för följande politiker. Så att jag kan uppdatera inlägget med dessa uppgifter.Den kvinnliga politikern heter i detta fall Leena Vukic eller numera Leena Koltsson och är vänsterpartist.

I dessa artiklar nämns vare sig namn eller partitillhörighet och givetvis inga foton. Det hyckleri som dessa journalister ägnar sig åt gör mig illamående!

Sedan har samma journalister mage och påstå att vi sverigedemokrater är duktiga på att framstå som martyrer. Jag vill inte vara någon martyr och det vill inte Benny Johansson heller men det är ju faktiskt dessa oseriösa journalister som bäddar för detta martyrskap.

Vi Sverigedemokrater vill bara bli behandlade som alla andra politiker. Att alla människors lika värde bara gäller när det passar är Västerviks Tidning och Charli Nilsson publiceringsbeslut och Peter Akinders artikel på ledarsidan ett slående bevis för!
PS.
Jag har mailat Charli Nilsson och ställt frågor om varför Benny Johansson namngivits trots att han bara är misstänkt. När däremot en känd Västervikspolitiker döms för sexuellt ofredande och ändå inte namnges. Var finns logiken?

Charli Nilsson har ännu inte svarat på denna fråga.


VAD SYSSLAR MAN MED PÅ POLISEN

Att poliser är så känsliga av sig om de kommer med på bild. Undrar om dessa poliser har inspirerats av de bilder vi sett den senaste tiden från Iran.

Se och läs hos Jesper Nilsson


ÄR TIDNINGEN DAGEN ISLAMOFOBISK?

Här kommer några citat från tidningsartiklar den senaste tiden som handlat om min blogg.

”Hans blogg handlar till stor del om att misstänkliggöra muslimer som Thoralf Alfsson gärna drar över en kam.”
Barometern 100205

”De flesta av Sveriges muslimer bär på odemokratiska värderingar. Majoriteten har ”shariatänk” i sig, tror Alfsson.”
Sydsvenskan 100117

Så kan det se ut när media skriver om mig och min blogg. Det faktum att jag är väldigt kritisk mot islam brukar ofta få ett stort utrymme i artiklarna. Uppenbarligen inbillar sig dessa journalister att detta skall vara negativt för allmänhetens syn på mig som politiker och min blogg men jag tror att det faktiskt istället gynnar mig och Sverigedemokraterna.

För några år sedan kom jag in på Expo:s lista över islamofobiska bloggar tillsammans med Kurt Lundgren. Jag räknar detta snarare som en merit, precis som Kurt Lundgren gjorde och inte som något negativt.

Jag brukar ibland länka till artiklar i den kristna tidningen Dagen då de ofta uppmärksammar händelser som inte passar in i de politiskt korrekta medierna, där dessa händelser därför ofta utelämnas.

Nu har jag under en dryg vecka hållit ett extra öga på Dagen och frågan jag ställer mig är om inte tidningen är islamofobisk? Här kommer en liten sammanställning på rubriker som funnits i tidning de senaste veckorna.

Döm själva.Antalet artiklar som riktar kritik mot islam och muslimer överstiger antalet på min blogg med god marginal ;-)
Nu är dessa artiklar dock inte skrivna av sverigedemokrater och då kommer det förstås i ett helt annat ljus, de är skrivna av personer som verkligen ser till "alla människors lika värde" och då kan man inte vara islamofobisk.

När kommer Niklas Orrenius göra en artikelserie om den "islamofobiska" kristna tidningen Dagen?


URSULA SÄNKER CENTERNÄr det någon som är förvånad att Centerpartiet går kräftgång i opinionen och riskerar  att hamna utanför riksdagen?'

Jag är i varje fall inte förvånad! Tänk om gamla centerpartister som började rösta på Centerpartiet när Torbjörn Fälldin var partiledare fick se ovanstående YouTube klipp med riksdagsmannen Fredrik Federley, Centerpartiets påläggskalv eller ska vi säga "påsättarkalv". Då skulle säkert opinionssiffrorna hamna i nivå med FI.

Läs artikel i Aftonbladet om Ursula.

Kommer vi få se avhopp från Centerpartiet?

SVENSKA BORDELLSOLDATER

Lyssna på folkpartisten Nina Larsson som kallar ett icke brott för ett allvarligt brott. Det är otroligt märkligt att dessa folkpartister är helt tysta när våra "nya svenskar" begår gruppvåldtäkter i Sverige. Jag tänker speciellt på de två rättegångar som nyligen varit vid Kalmar Tingsrätt. Var är folkpartisterna då? Nu handlar det inte om invandrare utan om svenska soldater och då skriker folkpartisterna i högan sky.

Tolka nu inte detta som att jag är för prostitution men dessa soldater har enligt tysk lag inte begått något brott.

Jag kan bara nämna att under min FN-tjänstgöring 1978 åkte väldigt många, både meniga och befäl in till TelAviv under helgerna för att "skjuta av sig" och det var allmänt känt. Bataljonen stod för resorna in till Israel för de som fick beviljad ledigheten under helgen. Det fanns många historier om dessa resor som vandrade runt.

Jag har fått ett mail angående detta som innehåller både ironi och sarkasm men i grund och botten är det ett mycket allvarlig problem som brevskrivaren tar upp. Ett problem som vi alla numera mer eller mindre dagligen kan läsa om i media. Idag hittades en person skjuten i huvudet i Rotebro. Frågan är om detta mord överhuvudtaget får någon uppmärksamhet i media som istället fokuserar på ett bordellbesök.

Till Nina Larsson, riksdagsledamot, fp (var annars) och tillika officer

Hej
Jag hörde dig på radion i morse angående dom svenska soldaternas s.k skjutning på en bordell i Tyskland. Sällan har jag skrattat så mycket över en nyhetsuppläsning som detta och den som var roligast i hela sändningen var du.

Såvida man inte vill åka till Afghanistan, vilket ju inte är helt ofarligt, så är väl detta att gå på bordell den enda möjligheten idag för en svensk soldat att få bränna iväg en salva. Detta måste ju dock tyvärr vara ganska diskriminerande för dig som kvinnlig officer eftersom ju du av naturliga skäl inte kan göra detta. Kanske något att anmäla till Katri Linna, DO.

Du hävdade bland annat att de18 soldaternas besök på en bordell skulle vara en säkerhetsrisk för landet Sverige. Nu tror jag knappast att detta besök skulle utgöra någon risk varken för landet Sverige eller någon enskild person, för under eldgivningen så tror jag att dom ansvarskännande svenska soldaterna hade utrustat sina vapen med den vederbörliga säkerhetsutrustning som krävs under dylika övningar.
 
Däremot tycker jag att du som riksdagsledamot skulle bekymra dig mera över de risker vi som civila medborgare bland annat här i Malmö utsätts för genom vapenstrider på öppna gator och torg. Vid dom skjutningarna är det garanterat inga lösa skott som används och garanterat mer grovkalibriga vapen än dom som dina kollegor hade med sig in på bordellen i Tyskland.

Det jag tänker på är det krig som bedrivs av olika gäng där medlemmarna i huvudsak består av ”nysvenska” unga män. Hitintills så är det endast ett antal av deras egna medlemmar som har fått sätta livet till i interna sammandrabbningar, men det är bara en tidsfråga innan någon oskyldig får plikta med livet.

Detta är nog ett allvarligare problem säkerhetsmässigt än ett oskyldigt bordellbesök som våra tappra gossar tillät sig att göra efter dagens säkerligen svåra övningar.

Jag avslutar detta mail med en fråga om du tänker ta upp det som händer på våra gator och torg, i riksdagen. Eller om du ser detta som ett pikant mångkulturellt inslag som endast berikar vår annars så torftiga och lugna gatumiljö - och något som vi skall vara glada över och värdesätta?

Med vänliga hälsningar
Sandor Herold, Malmö


Katri Linna

Ett mail till bloggen som jag tycker alla mina läsare skall ta del av. En intressant frågeställning som jag själv funderat på att blogga om. Då med udden framförallt riktad mot journalisterna och media. Journalisterna väljer och vrakar, ena dagen är t.ex. Nasim Mailk svensk, nästa dag är han invandrare och i minoritet. Lagstiftaren bör nog ta sig en rejäl funderare över detta. 

Ärende: Kan svenskar diskrimineras?
 
Enligt lagen om hets mot folkgrupp och diverse regler om diskriminering kan inte majoritetsbefolkningen dvs svenskarna utsättas för hets mot folkgrupp eller diskrimineras.

Enligt uppgift från Migrationsverkets juridiska expertis är  ”alla som bor i Sverige dvs fått permanent uppehållstillstånd och/eller svenskt medborgarskap  att betrakta som svenskar.”

Många invandrare anmäler svenska arbetsgivare, hyresvärdar, restauranger mm mm för diskriminering och tilldöms stora skadestånd.  Nu senast  valde en muslimsk man detta arbetsfria tillskott till socialbidragen genom att vägra hälsa på en kvinnlig arbetsgivare.
 
”Alla är svenskar”

Men eftersom dessa invandrare  – enligt Migrationsverkets juridiska expertis - är svenskar tillhör de ju per automatik majoritetssamhället och kan således inte diskrimineras.
 
De kan inte heller utsättas för hets mot folkgrupp eftersom de i sin egenskap av svenskar inte tillhör någon minoritet.

Hur kommer det sig då att DO på skattebetalarnas bekostnad driver så många diskrimineringsfall?
 
De kan väl inte vara svenskar dvs tillhöra majoritetsbefolkningen i vissa fall och invandrare dvs tillhöra en minoritet i andra fall?

Att det de facto förhåller sig så som Migrationsverket konstaterat bevisas ytterligare av  medias rubriksättning, när det gäller kriminella och terrormisstänkta invandrare.  Bilaga 1
 
Tacksam för en klargörande utredning om huruvida svenskar kan diskrimineras eller ej.
 
Inger-Siv Mattson, f d internationell sekreterare vid ett statligt forskningsrådBilaga 1

”Alla är svenskar” En liten  exempelsamling

”Svensk gripen för danskt miljonrån”  
Polisen grep en 25-årig svensk misstänkt för delaktighet i miljonrånet mot Danks Vaerdehåntering i Bröndby i Köpenhamns utkant i augusti 2008. TT/DN. Det visade sig att ”svensken” var en kriminell libanes som suttit i fängelse för ett bankrån i Beirut och bara  bott några år i Sverige.

” Svensk misstänkt för tyskt rekordrån”
AB 5 juni 2008  ”Svensk  fotbollspelare misstänkt för tyskt jätterån.” TV 4   ”Den svenske fotbollspelaren ” är kongoles och  heter Patrik Manzila.
  
 ”Svensk dömd till fängelse i Turkiet”
Den svenske medborgaren Ramazan Kizil stod inför rätta på julafton anklagad för att propagerta för ett numera förbjudet parti på kurdiska.” SvD januari 2010
 
”Svensk anklagas för kuppförsök”
”En 67-årig man från Örebro sitter häktad i Togo sedan tre veckor misstänkt för att ha förberett en statskupp i Togo ”    ”Svensken” heter Seidou Issifou    DN 5 maj 09

De ”fem svenskar” som greps på Cypern för stöld, inbrott, kontokortsbedrägerier –  visade sig vara fem afrikaner bosatta i Sverige.

”Svensk fängslad i Libanon."
"Svensk dömd till fängelse i Beirut.”  SvD  4 augusti 2002.    ”Svensken” är libanes och heter Eli Salibi  och kom till Sverige med hjälp av ett falskt visum efter att ha deserterat från den libanesiska armén.

”Svensk fängslad i Somalia”
”Svensk  fängslad för spioneri: ” Svensken reste runt i Somalia och arbetade för mänskliga rättigheter.” ”Svensken” heter Muhamud Jama.

”Svensken” , som greps i Västerås för försök att smuggla en pistol i handbagaget på väg till ett salafitiskt möte i Birmingham visade sig heta Kerim Chatty  med tunisiskt urpsrung.
 
”Al-Qaida-svenskar,”  ”Kuba-Svensken”  och andra ”svenska terrorister”
”Svensk taliban i pakistanskt fängelse."
 
Mannen har svenskt pass och arabiskt namn.
”Fler al-Qaidasvenskar i Afghanistan” och ”Fler svenskar hos al-Qaida: ”Två eller tre svenska al-Qaidaterrrorister  finns troligen kvar i östra Afghanistan.” den fängslade svensken på Camp X-Rays-lägret på Kuba:. Här hålls svensken inspärrad..” Per Luthander, DN
De fem ”svenskar” som utpekats som el-Qaida-män visade sig ha ”utländsk härkomst.” 
Av FBI:s uppgifter framgår att av de fem svenskar som ingick i den svenska cellen har tre arabiska namn och bakgrund i Mellanöstern.
Den 36-årige ”svensk” som försökt bygga träningsläger i USA och som presenterat sig själv som Usama bin Ladins ”lejde mördare”  heter Oussama Kassir  och kom till Sverige från Libanon i mitten av 1980-talet.  ”Svensk dömd för terrorbrott i USA” Kassir  förklarades skyldig till en rad terrorbrott av en federal domstol i New York. Kassir riskerar livstids fängelse i USA utan rätt till benådning. ”Den 43-årige svensken, iklädd  fotsidd  islamsk dräkt, skakade lite på huvudet men visade inga starka reaktioner när han lyssnade till juryns dom.” 
”Svensk USA:s fånge:”  ”Svensken är misstänkt för inblanding i en busskapning  där fem vakter sjköts ihjäl i Pakistan.””Svensken” har det svenskklingande namnet Mehdi Ghezali och har algeriskt och svenskt medborgarskap.

”En terrordömd svensk  som överförts till ett svenskt fängelse från Bosnien ” heter Mirsad Bektasevic.
 
”De terroristanklagde svenskar” som fått sina tillgångar frysta visade sig vara somalier.  

”Svensk kan ha gripits i Pakistan”  ”Enligt TT uppger nyhetsbyrån AFP att en svensk medborgare gripits med fyra andra utlänningar hos en lokal ledare för den militanta jihadistiska organisationen Jaish-e-Maohammad i Sargodha 20 mil söder om Islamabad.  De misstänks för att ha medverkat i planeringen av terrorattacker i Pakistan” Hannes Delling, SvD 10 januari  2010

BERÖRINGSÅNGESTEN ÄR TOTAL

Efter de framgångar som Sverigedemokraterna haft i opinionen har media fått en fullständig hysterisk beröringsångest när det gäller SD.

Dagens Nyheter har idag en webbfråga om vilket parti läsarna skulle rösta på om det vore val idag. Hur många tror att SD finns med som ett svarsalternativ? Nej, givetvis inte! Den som stödjer SD får klicka på ”Annat parti”.Det är så fruktansvärt avslöjande hur dessa tidningschefer tänker. Efter den stora fadäsen av TV4 när Sverigedemokraterna hade 46 procent av rösterna så knäcktes ansvarig person av resultatet. Detta trots att varje person som röstade fick betala för att skicka en sms-röst så gick det utomordentligt bra för SD i denna undersökning. Därför stoppades den!

Nu har Dagens Nyheter tagit lärdom av detta och utestänger Sverigedemokraterna och för att vara rättvisa måste de även utestänga Piratpartiet.

Resultatet av röstningen talar ändå sitt eget språk när ca 10 000 personer röstat. Hela 14 procent till ”Annat parti”. Visst är det pinsamt att Dagens Nyheter förvägrar 14 procent av sina läsare att få lägga sin röst på sitt eget parti.Det kan alltså vara så att SD är näst största parti bland Dagens Nyheters läsare.


Ett än mer skrämmande exempel är Demoskop! Detta opinionsföretag har uppenbarligen ändrat sina regler för de anställda och hur frågeställningen ser ut när man gör sina undersökningar. Denna ändring har troligen skett efter årsskiftet och man kan ju bara spekulera i att detta har att göra med att Sverigedemokraternas framgångar i opinionen som nu måste stoppas med alla till buds stående medel.

I december såg demoskops svarsalternativ ut enligt nedanstående ”skärmdump” som jag fått av en läsare av min blogg.Den som såg söndagens Agenda kanske noterade att man diskuterade dessa opinionsundersökningar och att man besökt just Demoskop. I reportaget kunde man faktiskt under någon sekund se hur svarsalternativen nu var formulerade hos Demoskop. Sverigedemokraterna var borttaget som ett svars alternativ! Nu hänvisades den tillfrågade till annat parti som han själv uppenbarligen måste ange Sverigedemokraterna för att hans röst skulle räknas.
Så enkelt är det för ett opinionsundersökningsföretag att påverka resultatet i sina mätningar. I en undersökning med ca 1000 svarande innebär en enda missad röst för Sverigedemokraterna 0,1 procent. Kan man bara på detta sätt "stoppa" 10 röster på Sverigedemokraterna så sjunker alltså resultatet med en hel procentenhet.

Ruffel och båg är ett milt uttryck! Jag anser att det är ett bedrägeri mot hela det svenska folket som dessa politiskt korrekta opinionsinstitut sysslar med.

P.S.
Jag har idag fått flera glada besked där speciellt ett gjorde mig mycket, mycket glad. Jag återkommer om detta på bloggen så fort saker ting blir "officiella".
 


PUBLICISTKLUBBEN OCH EN FUNDERING....Har ikväll lyssnat på den paneldebatt som hölls av publicistklubben för en tid sedan. För en gångs skull tilläts Jimmie Åkesson kommentera vad paneldebattörerna diskuterade och kunde därmed rätta dem.

Lena Sundström pladdrar på med sitt politiskt korrekta ståndpunkter. En del av diskussionen handlade om SD fått för mycket utrymme i media under den senaste tiden. Om svaret är Ja, vad beror det på i så fall. Flera teorier analyserades men inget gemensam ståndpunkt kunde nås.

En orsak togs dock aldrig upp i programmet! Anledning till detta är nog att ingen ens vågar ta upp den men jag är alldeles övertygad om att den diskuterats på redaktionerna. Med tanke på att flera journalister och då framför allt journlister som idag inte är verksamma på några tidningar vädrat sina åsikter i mail till mig skulle jag vara mycket förvånad om inte samma åsikter inte existerar bland de verksamma journalisterna idag.

Jag är nämligen helt övertygad om att många journalister sett den problematik med invandringen som Sverigedemokraterna försöker beskriva för väljarna. Dessa jounalister kan dock inte skriva det i de politiskt korrekta tidningarna utan att bli i frågasatta. De kan däremot skriva om Sverigedemokraterna i negativa ordalag genom diverse granskningar som i många fall bara retar upp "Svensson". De kanske helt enkelt gör detta för att de är medvetna om att "All publicitet, är bra publicitet".
Dessa journalister kanske bevakar SD för att de i själva verket delvis sympatiserar med Sverigedemokraterna och den verklighet som vi beskriver. De är kanske också väl medvetna att läsaren tolkar artiklarna på ett helt annat sätt än ansvariga på tidningsredaktionerna som tror att de motarbetar SD när det i själva verket får motsatt effekt.

SVERIGEDEMOKRATERNA FJÄRDE STÖRSTA PARTI

När företagsledarna i Kalmar län svarade på en enkät från Dagens Industri på vilket parti de tänkte rösta på svarade 3,1 procent att de skulle rösta på Sverigedemokraterna. Det är faktiskt en anmärkningsvärd hör siffra om man jämför med riksdagspartierna. Moderaterna får 64,5 procent av företagsledarnas röster vilket inte är det minsta förvånande men att SD är större än flera av riksdagspartierna är ändå anmärkningsvärt.

Här kommer en grafik på partierna, utom moderaterna.
Det intressanta är att Sverigedemokraterna har större förtroende hos företagsledarna i Kalmar Län än Centern, Kristdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet. Detta trots att vi skall vara så lågutbildade och bo på landet. Jag återkommer snart med en presentation av SD i Kalmar som säkert kommer att förvåna en del.

Barometern


”DEMOKRATI OMÖJLIGT I EN MUSLIMSK STAT”

I de artiklar som skrivits av Niklas Orrenius i Sydsvenskan och som sedan Barometerns Mats Andersson följde upp tar båda dessa journalister upp min kritik av islam och att jag misstänkliggör muslimer. Ingen av dessa kallar dock mig för islamofob, vilket är förvånande. De tar däremot upp några exempel från min blogg då jag uttryckt mig extra hårt och vid ett tillfälle jämfört islam med nazismen.

I en artikel i Dagens Nyheter den 9 november 1985 skrev Ishtiaq Ahmed att

”En muslimsk stat kan aldrig samtidigt vara en demokrati i västerländsk mening. Den kommer alltid att tvinga sin lära på befolkningen och diskriminera dem som inte har den rätta tron.”

Detta var alltså långt innan den muslimska massinvandringen började till Skandinavien.

Hur många exempel har vi inte sett på hur islam diskriminerar de som inte har den rätta tron i en rad av dessa muslimska stater sedan 1985. Ändå finns det tydligen journalister i vårt land som inte uppmärksammat detta förhållande.

I båda dessa artiklar har dessa journalister skrivit att jag drar alla muslimer över en kam men det är inte riktigt sant. I dessa intervjuer har jag frågar mig var de moderata muslimerna är någonstans och varför de inte kritiserar islamisterna. Varför deltar de inte i debatten?

Som jag ser det kan det egentlige bara finnas två svar på detta. Antingen så samtycker de i det tysta till vad dessa islamister förespråkar eller är de så rädda för att kritisera islamisterna att de förblir tysta. Oavsett vad orsaken är så är min kritik av islam befogad och riktig.

Ett bevis för att de flesta muslimer i det tysta sympatiserar med islamisterna fick vi i Oslo natten till lördagen då ca 1000 taxichaufförer ställde sina bilar i protest mot att en norsk tidning publicerat en Muhammedkarikatyr.

”Hets är icke tryckfrihet” kunde vi läsa på ett av plakaten.Den här demonstrationen visar på vilket stöd islamisterna i verkligheten har. Här finns inga moderata muslimer utan endast anhängare till islamisterna och det samhälle som dessa vill införa med bland annat sharialagar.

Om det nu finns några moderata muslimer så är det dags att de kommer ut ur garderoben och visar var de står. I Kalmar har vi ju vår egen socialdemokratiska muslim, Nasim Malik. Han har varit väldigt tyst på senaste tiden. Varför går inte han ut och kritiserar islamisterna? Han brukar annars vara duktig att kalla till "presskonferens".

Det är på tiden att våra svenska journalister sätter dessa muslimska företrädare under lupp. SVT har tyvärr tagit ner sin film ”Slaget om muslimerna” men den finns på bland annat följande länk. Den är upplysande för den okunnige.

Varför granskar inte lokala journalister de lokala företrädarna annat än att man gör politiskt korrekta artiklar utan att ställa en enda kritisk fråga om t.ex. vilka rättigheter och frihet deras fruar har. Får de gå ut ensamma? Vad anser de om särlagstiftning och sharialagar. Jag är övertygad om att Kalmar kommuns väljare vill ha reda på vad Nasim Malik tycker i dessa frågor.

Men det är nog för mycket att hoppas på att Mats Andersson på Barometern eller någon annan journalist skulle göra något så icke politiskt korrekt som att ställa kritiska frågor till muslimska företrädare. De kan ju anklagas för att vara främlingsfientliga eller till och med rasistiska.

I Danmark finns det dock journalister som vaknat upp från sin törnrosa sömn och i princip säger samma sak som jag skriver på min blogg. Jag måste säga att jag blev väldigt tillfreds med att läsa artikeln i danska Ekstrabladet. Rubriken skvallrade om vad det handlade om ”Alla goda muslimer bör bekänna färg”. Trots att journalisten har goda vänner som är muslimer har han tydligen tröttnat på deras tystnad.

Jag blev heller inte besviken när jag läste artikeln och det citat av Winston Churchill som fanns i artikeln.

”Winston Churchill sagde om muslimerne, at de ved mere om at dø end om at leve.”

Ett väldigt talande citat som tyvärr nog är mer aktuellt i dag än det var på 40-talet.


KALMAR LÄN I TOPP

Jag har fått medlemsstatus för Syddistriktet under det senaste året. På riksnivå tror jag att jag läst att antalet medlemmar i partiet ökat med ca 25 procent.

I Syddistriktet som kan delas in i Skåne, Halland, Kronobergs län, Jönköpings län och Kalmar län, ligger Kalmar län i topp. Här har medlemsantalet ökat med ca 60 procent under det senaste året. Jag är ganska övertygad om att min blogg är en av många orsaker till den positiva utvecklingen i Kalmar län.

Jag vill passa på att tacka alla medlemmar som har jobbat hårt för den här utvecklingen. Men vi skall inte slå oss för bröstet ännu utan vi har fortfarande ett jobb kvar att göra med att ordna till bra valsedlar i alla kommuner i vårt län.


MÄN I BURKA RÅNADE BANK

Hur många bankrån skall vi få uppleva innan det kvinnoförtryckande klädesplagg förbjuds i Sverige.

Läs artikel om burkarånarna SydsvenskanPå en fråga om burka skall förbjudas svarar det stackars politiskt korrekta svenskarna givetvis nej. Men invandrarkvinnan har en helt annan syn på saken. Undrar om Sussie Berglund skullle gilla att gå omkring i burka så fort hon skulle lämna hemmet?Nu finns det ännu en anledning till att förbjuda burka. Bankrån!


”ALFSSONS BLOGG GRÖVRE ÄN ALLA ANDRA”När media började skriva om mig som person, läs Sverigedemokrat eller min blogg fick jag alltid ”hjärtklappning” när jag läste dessa artiklar. Visst blir man fortfarande förbannad då och då när de inte håller sig till sanningen eller vinklar saker och ting. Nu har jag däremot fått lite distans till dessa artiklar och jag går numera inte i taket för att de citerat felaktigt.

Nu tycker jag däremot det är intressant att se hur dessa journalister arbetar. Jag vet vad jag har sagt och sedan se hur de skriver. Vem är falsk och vem är hederlig och uppriktig. Vem beter sig bedrägligt för att locka fram ”häftiga” uttalanden?

Jag försöker alltid vara så öppen och ärlig mot dessa journalister och jag hoppas att det skall vara detsamma mot mig. Därför tycker jag mer och mer att dessa mediakontakter handlar om ett psykologiskt spel. Jag är ärlig! Har journalisten ärliga avsikter? Var hans syfte med intervjun det han sa när han ville intervjua mig? Det avslöjar han alltid när hans artikel publiceras.

”Alfsson blogg grövre än alla andra”

NEJ, någon politisk korrekt blogg eller skenhelig blogg har jag aldrig haft för avsikt att driva. Motiveringen till att skriva minst ett inlägg varje dag får jag av den politiskt korrekta median som styr vad svenska folket ”får och skall” läsa. Den i mitt öga tillrättalagda bilden av vissa sanningar som framförs i media anser jag vara väldigt filtrerad och gör mig alltid lika förbannad varje gång jag läser en tidning eller ser på TV när fakta undanhålls från mottagaren. Så länge dessa medier fortsätter kommer jag säkert också vara motiverad att skriva min blogg.

Under valrörelsen till kyrkovalet 2005 stoppade de lokala tidningarna Barometern och Östran alla mina insändare från 3 augusti och fram till valdagen 18 september. Jag sattes i karantän under ca 6 veckor av dessa politiska korrekta insändarredaktörer. Då gick det upp för mig att Sverige inte var fullt så demokratiskt som jag tidigare alltid föreställt mig. Jag levde nämligen i den naiva tron att alla behandlades lika.

När det sedan var dags för val till riksdag, landsting och kommuner i september 2006 insåg jag att jag med stor sannolikhet skulle stoppas från att få mina insändare publicerade i de lokala tidningarna. Därför startade jag en hemsida och en blogg, hemsidan har jag släppt för flera år sedan men bloggen har ju haft en fantastisk utveckling. Det tråkiga är dock  att det inte uppskattas av vissa inom partiet!

Denna bakgrund till varför jag började blogga har jag berättat både för Sydsvenskans Niklas Orrenius och Barometerns Mats Andersson men ingen av dem tog med detta i sina artiklar. Jag förstår dem ;-)


Artikeln finns tyvärr ej på nätet.

Med den rubriken får min blogg nästan ett helt uppslag i fredagens Barometern. Trots att Barometerns journalist Mats Andersson sa att redaktionschefen skulle skratta åt honom om han kom och ville ha en helsida. Mats Andersson måste vara överlycklig över att ha fått nästan två sidor.

Om nu någon anser att min blogg är grövre än alla andra så har dessa personer inte läst så många bloggar, utan detta visar bara på en stor okunskap. Jag kan räkna upp ett stort antal bloggar som är betydligt grövre i sitt språk och sina anklagelser.

”De flesta muslimer är odemokratiska i Alfssons värld, säger Niklas Orrenius”

Någon berättade för mig att de finns ca 55-60 stater i världen där muslimer och islam har makten men att inte ett enda av dessa länder räknas som riktiga demokratier. Huruvida detta är sant till 100 procent låter jag vara osagt men det visar ändå på hur det ser ut i verkligheten. Sedan kan det ju också vara så att vi har olika syn på vad som skall definieras som en demokrati men för mig räcker detta för att belägga mina åsikter.

Niklas Orrenius släpper tydligen en bok om några veckor som handlar om oss sverigedemokrater med titeln ”Jag är inte rabiat. Jag äter pizza”.

Då kan jag avslöja en hemlighet för Niklas Orrenius! Jag äter pizza!

Antingen åker jag till vår pizzabutik på Ängö när jag blir sugen eller ibland blir det även pizzeria Italia som får ett besök när jag är sugen på den tjockare varianten av pizza. Kan även berätta en hemlighet, igår besökte jag en lunchrestaurang som serverade asiatisk mat. Tänk så ”otrogen” jag nu varit mot svensk husmanskost!

Faktum är faktiskt att titeln säger mer om Niklas Orrenius fördomar än vad det säger om oss Sverigedemokrater. Jag får säkert anledning att återkomma till denna bok i senare inlägg på bloggen. Jag skall givetvis läsa den. Niklas du kanske kan skicka mig en signerad bok som tack för intervjun i Vimmerby?

Det tråkiga med dessa artiklar är att de enbart fokuserar på allt negativt
de kan hitta. Dessa journalister lusläser hundratals blogginlägg för att kunna hitta den där enda meningen som sticker ut och kan anses ha gått över gränsen. Om de sedan hittar något så slår de på stora trumman och struntar fullständigt i alla dessa andra hundratalsinlägg som de inte kan hitta något större fel i.

Jag får faktiskt ganska ofta väldigt mycket positiva reaktioner från journalister som inte kan skriva det jag kan göra på min blogg i sina tidningar på grund av den politiska korrektheten som råder på tidningsredaktionerna.

Faktiskt är det så att jag ibland även får positiva omdömen från mina kritiker på nätet och det är alltid roligt att läsa även om de kallar mig för ”stollepelle” och ”knäppgök” men det bjuder jag på. Det liksom tillhör när argumenten inte riktigt räcker till så får man använda andra epitet än fakta. Ni kommer kanske ihåg hur Mona Sahlin uttryckte det i Agenda för en tid sedan.

”Jimmie Åkesson är expert på att prångla ut siffror och fakta”

Precis som det skulle vara felaktigt på något sätt. Vilket självmål av Mona Sahlin.

Här kommer ett längre citat från en av mina kritiker i bloggosfären ”I hell-mans värld”

”Slutligen ett sidospår. Det bär mig kanske lite emot, men på det stora hela har jag ändå inget emot att plussa även för knäppgökar när det finns anledning till det, och i förrgår publicerade Thoralf på sin blogg en förbannat gedigen bloggning (länka till honom? - aldrig i helvete) om frågan om Linnéuniversitetets framtida lokalisering. Jag håller inte med honom om särskilt många av de slutsatser han kommer fram till - för min del får de gladeligen bygga varhelst de önskar, inklusive utanför mitt fönster - men Thoralf har producerat en genomgång som är synnerligen detaljerad och välgrundad, och som dessutom uppenbarligen krävt ett imponerande grävande. Jag har i gammelmedia inte sett tillstymmelse till något lika tydligt och genomarbetat.

Jag läser normalt inte Thoralfs förvirrade och galna blogg, men har den senaste veckan naturligtvis haft ovanligt goda skäl att sticka in näsan där då och då, och trillade då vid ett tillfälle över den faktiskt eminenta universitetsbloggningen. Det hela är främst intressant just utifrån perspektivet att Thoralfs bloggning är ett tydligt exempel på att man i bloggosfären kan finna sådant som dels över huvud taget inte går att finna i gammelmedia, och dels håller betydligt högre klass än det gammelmedia generellt producerar. Vore jag del av gammelmedia så skulle det förfära mig att t.o.m. en stollepelle som Thoralf kan utklassa dem så totalt.”

Tack Linus Hellman! Jag har däremot inget emot att länka till Hellmans blogg ;-)

Tänk om media någon gång även kunde uppmärksamma bra bloggningar från en Sverigedemokrat. Tyvärr har vi nog en lång väg att vandra innan detta är politiskt korrekt i Barometern eller Östran! Vi bloggare är ju faktiskt ett hot mot media.


LYSSNA PÅ SARA SANTOS I RING P1

Detta samtal är det värt att lyssna på och jag kan inte hålla mig för skratt när hon pratar "sosstanter".

Det är svårt att inte gilla Sara. Så jag säger som Baloo "Du har en skön stil tjejen".

Länk till Ring P1

KRISTDEMOKRATERNAS UTMARSCH

Det räcker med att läsa nedanstående rubriker för att förstå Kristdemokraternas kräftgång i opinionen. Kristdemokraterna säger ett kategoriskt nej till den utsträckta handen från Erik Almqvist som är ordförande för Sverigedemokraternas ungdomsförbund. Läs artikel.Däremot tar Kristdemokraterna emot imam Abd al Haqq Kielan med öppen famn. Undrar om Kristdemokraterna nu kommer skriva in införandet av sharialagar i sitt partiprogram. Läs artikeln.Om jag vore Kristdemokrat skulle jag reagera med kraft mot ovanstående rubrik!

Men nu är det inte så utan istället kan man i tidningen Dagen läsa att kristdemokraterna satsar på muslimerna i det kommande valet.

"Uttalad strategi
Att nå invandrare är en uttalad strategi för Kristdemokraterna inför det kommande valet. Det är därför partiet ser muslimer som en viktig grupp, även om man värjer sig för att peka ut olika religioner.
Då och då kommer väcks debatten om namnet Kristdemokraterna kan locka bort väljare med en annan religion."

Då kan vi snart vänta oss ett namnbyte hos Kristdemokraterna. Frågan är om Kristdemokraterna försvinner från riksdagen genom ett namnbyte eller om svenska folket låter Kristdemokraterna marschera ut från riksdagen efter höstens val.

PETER AKINDERS KULLERBYTTOR

För någon dag sedan ägnade Peter Akinder ledarsidan i Östran till att svartmåla Benny Johansson och Sverigedemokraterna. Jag är i och för sig inte det minsta förvånad över att just Peter Akinder tog denna chans men jag hade ändå hoppats att han skulle behandla alla efter samma måttstock.

Det finns många saker som är minst sagt anmärkningsvärda i Peter Akinders agerande. Det som jag finner mest bedrövligt är att Benny Johansson än så länge bara är misstänkt. Något åtal har ännu ej lämnats in till tingsrätten och han är därmed inte dömd, förutom av Peter Akinder på Östran förstås.

Många har också reagerat på den uthängning av Benny Johansson som Västerviks Tidning gjorde sig skyldiga till. En uthängning som helt och hållet grundar sig på en politiska motiv och borde benämnas för politisk mediamobbing. Personligen skulle jag inte bli förvånad om utredningen läggs ner av åklagaren. Då kan detta få ett helt annat rättsligt efterspel.

Peter Akinder kanske ansåg att det var bäst att skjuta medans järnet var varmt, risken finns ju att polisen och åklagaren lägger ner utredningen på grund av brister hos polisen och Transportstyrelsen då har ju Peter Akinder försuttit sin chans.

Jag blev väldigt bedrövad när jag fick vetskap om att Benny Johansson var misstänkt för rattfylleri och det var inget som jag i min vildaste fantasi trodde skulle kunna hända när det gäller Benny. Han har ett prickfritt liv under fler decennier förutom någon trafikförseelse.

Benny Johansson har för övrigt varit medlem i Vänsterpartiet för ca 10 år sedan och satt i kommunstyrelsen men detta nämnde givetvis inte Peter Akinder på ledarsidan. Benny lämnade Vänsterpartiet bland annat för att det var ”förbjudet” att diskutera invandrarfrågor inom detta parti.
När Benny Johansson kom till Sverigedemokraterna för några år sedan gick verksamheten i Västervik på knapp styrfart, då ingen riktigt ville ta rodret och ge full gas. Det blev det dock ändring på när Benny tog på sig ordförandeskapet i kommunföreningen.  Utan tvivel är det den kommunförening som utvecklats mest positivt i Kalmar län under de sista två åren med en fördubbling av antalet medlemmar. Personligen hoppas jag att Benny kommer tillbaka till sina uppdrag då han verkligen behövs i Västervik.

Får man tro Peter Akinder på Östran så tycker han uppenbarligen att det var fel av Benny att lämna sina uppdrag.

”Det händer naturligtvis att även politiker trillar dit. Man kan då välja att be om ursäkt, lova att aldrig mer göra om det, ta sitt straff och därefter försöka leva i enlighet med sitt löfte. Förtroende är ofta möjligt att återvinna, även om det kan ta tid. Så hade Benny Johansson också kunnat agera. Men han har nu valt att lämna sina politiska uppdrag.”

Peter Akinder.

Hur många tror att Peter Akinder hade skrivit samma rader om Benny inte lämnat sina uppdrag?
Nu skall alla vara medvetna om att SD inte är representerade i kommunfullmäktige under denna mandatperiod. Så det finns med andra ord inga politiska förtroendeuppdrag att lämna i Västervik.
Vi Sverigedemokrater bevakas betydligt mycket ”hårdare” och behandlas på ett betydligt mer ”hänsynslöst” sätt av Peter Akinder och hans gelikar.

När vi sedan kallas martyrer ylar Peter Akinder trots att det är han och hans kollegor som är orsaken till att allmänheten betraktar oss som martyrer i vissa situationer.

Om Peter Akinder och Östran behandlade alla på samma sätt skulle jag inte kritisera Peter Akinders ledare men nu är ju verkligheten något helt annan. Under förra året var en Oskarshamnspolitiker misstänkt för knarkbrott och häleri tillsammans med sin pojkvän och hans vänner. Politikern satt häktad, åtalades och dömdes för häleri.

Hur många tror att Peter Akinder skrev om denna kvinnliga politiker, Leena Vukic från Vänsterpartiet?

Nej, just det. Jag har inte kunnat hitta en enda artikel i Östran där hon namnges eller ens hennes partitillhörighet omnämns.

När det gäller en Sverigedemokrat räcker det med en misstanke om brott för att Peter Akinder skall rusa iväg och publicera både partibeteckning och namn. Det är så avslöjande att Peter Akinder borde rodna!

Det är tydligen vad Peter Akinder kallar för alla människors lika värde och att alla skall behandlas lika. Jag kallar det för ”rutten politisk korrekthet” av Peter Akinder.

Oskarshamnspolitikern med en rad förtroendeuppdrag som dömdes har nu tydligen också bytt namn från Leena Vukic och tagit det mer svenska efternamnet Leena Koltsson. Detta trots att Östran gjort allt för att beskydda den ”egna” politikern i media.

Här följer en rad artiklar i Östran angående denna politiker som understryker detta. Notera att det rör sig om ett händelseförlopp som sträcker sig över ett antal månader.

Oskarshamnspolitikern släpptes ur häktet

Samtal spelades upp

Oskarshamnspolitikern: Jag tog fel glas    Läsvärda lögner av Oskarshamnspolitikern!

Oskarshamnspolitikern: Vara kär är inget brott

Oskarshamnspolitikern i knarkhärvan JO-anmäler åklagaren


Inte ett enda ord om partitillhörighet eller namn i dessa artiklar.


GOD DAG YXSKAFT TV4-GRUPPENEfter att TV4 stoppat den opinionsundersökning som man lanserat på sin Text-TV och att man som skäl angivit att Sverigedemokraterna kapat eller saboterat opinionsmätning tog  jag kontakt med TV4-Gruppen.

Jag ställde då följande fråga till TV4.

”Jag vill att ni förklarar på vilka grunder ni påstår att Sverigedemokraterna saboterat denna opinionsmätning och vilka bevis ni har för att vissa personer röstat extremt många gånger?”

Jag fick då följande svar.

”Hej Thoralf,

Nedsläckningen av Text-tv valet är ett beslut från TV4.
Huruvida Sverigedemokraterna ska ha "saboterat" resultatet kan jag inte uttala mig om.

Vänligen,
Niclas”

Niclas jobbar tydligen för ett företag som heter Searchfactory och som uppenbarligen TV4-Gruppen anlitar för att sköta kundkontakter. Men tydligen går alla mail även till TV4. Döm om min förvåning blev stor då TV4:s marknadschef Gunnar Gidefeldt helt plötsligt svarade på mitt mail men tyvärr inte på mina frågor. Så här såg svaret ut.

”Hej
Såg din fråga:

Ställ din fråga här = Jag vill att ni förklarar på vilka grunder ni påstår att Sverigedemokraterna saboterat denna opinionsmätning och vilka bevis ni har för att vissa personer röstat extremt många gånger.

Vill klargöra några saker, eftersom artikeln i DN inte berättar helheten. Den så kallade opinionsundersökningen var två annonssidor som ett bolag köpt av oss på vår text-tv och skapat denna SMS-tjänst. Dvs detta är alltså inte en beställd opinionsundersökning av TV4.
Vi valde att stänga ner sidorna eftersom det kunde missuppfattas just vara ett redaktionellt innehåll. Vilket är missvisande gentemot tittaren.

Hälsningar
Gunnar Gidefeldt
TV4-Gruppen”

Det är ju trevligt att marknadschefen svarar på mitt mail men det hade varit ännu trevligare om han även svarat på mina frågor. Eftersom att han nu undvek detta så påminde jag honom om mina frågor och att jag väldigt gärna ville ha svar på detta. Då fick jag efter en stund följande svar.

”Hej

Svara inte på frågor som i sin tur grundar sig på en tidningsartikel som inte har haft ordning på fakta.

Hälsningar

Gunnar Gidefeldt
TV4-Gruppen”

Nu är det uppenbarligen Dagens Nyheter som har ljugit i sin artikel om man får tro TV4:s marknadschef Gunnar Gidefeldt. Med anledning av detta mail skrev jag följande svar till Gunnar Gidefeldt.

”Hej

Om du inte vill svara så vill jag att du vidarebefordrar mina frågor till
ansvarig utgivare Karin Eriksson som citeras i artikeln i Dagens Nyheter.

MVH
Thoralf Alfsson”

Hur många tror att jag fått något svar? De flesta vet nog svaret. Numera är det dödstyst från TV4 Gruppen!

För mig är det helt uppenbart att Dagens Nyheter citerat alldeles korrekt och att Karin Eriksson trodde att detta skulle gå obemärkt förbi. Hur mycket påtryckningar hon utsatts för kan man ju bara fundera över.

Hur som helst är de orsaker som TV4 Gruppen anger som skäl till nedsläckningen rena svepskälen.

OIKOFOB BLIR EU-MINISTER

Alliansen har utsett en oikofob av stora mått till EU-minister, nämligen folkpartisten Birgitta Ohlsson.

En förutsättning för att bli EU-minister är troligen att man vill avskaffa Sverige. Detta har ju denna rabiata kvinna visat prov på flera gånger. Som ordförande för LUF skrev hon en artikel med rubriken ”Avskaffa Sverige” på självaste nationaldagen. Tydligen var detta mycket meriterande inom folkpartiet om man skall tolka Birgitta Ohlssons karriär inom folkpartiet. Här kommer några rader från denna artikel.

Avskaffa Sverige!

Blågula fanor, rojalistiskt fjäskeri och fosterländsk glädjeyra. I dag på den svenska nationaldagen förväntas vi som goda medborgare att uppmärksamma vår nation.
De mest entusiastiska vallfärdar till hembygdsgårdar, sjunger nationalsången och firar som om det vore en nära släkting som fyllde 50. Men vad firas egentligen? Demokrati och öppenhet som präglar denna del av världen?
Ingalunda. Snarare ser vi en automatpatriotism och konservativt vurmande av nationalstaten. Trots att slumpen avgör var en människa föds, att nationalstaten sällan är den perfekta beslutsnivån och att världen blir mer globaliserad håller mänskligheten krampaktigt fast i nationen.”

Oikofoben Birgitta Ohlsson kallar kungafamiljen för ”rojalistiskt fjäskeri”. Det borde uppröra en och annan alliansväljare gissar jag och kanske även någon folkpartist. En fin EU-minister som Fredrik Reinfeldt utsett inom regeringen.

Men som inte detta vore nog så ägnar sig Birgitta Ohlsson också åt fjäskeri. Men då handlar det givetvis inte om kungafamiljen eller några fattigpensionärer. Nej, då handlar det istället om muslimerna i Sverige. Bara för några veckor sedan skrev Birgitta Ohlsson en debattartikel som publicerades i bland annat Corren.”Att muslimer vill bygga gudstjänstlokaler är ett tecken på att man känner sig hemma i Sverige. Moskébyggande bör uppmuntras och inte bekämpas.”

I söndagens partiledardebatt ansåg ju även Mona Sahlin att det skulle byggas fler moskéer i Sverige. Så där har vi något som dessa pk-politiker har gemensamt.

I dagens presskonferens där alliansen presenterade Birgitta Ohlsson som EU-minister sa hon tydligen enligt Sveriges Radios Studio Ett att hon skulle engagera sig i romerna i Italien. Det visar med en väldigt klar tydlighet att hon inte riktigt är mogen för uppgiften som EU-minister. Det hade varit betydligt bättre om han istället hade engagerat sig i Sveriges ca 800 000 fattigpensionärer. Men Birgitta Ohlsson anser tydligen att det är mycket mer angeläget att förbättra situationen för romerna i Italien.

Ja, jisses sicka ministrar Fredrik Reinfeldt utser.


RännHola Rockers ger här oikofoben Birgitta Ohlsson svar på tal.


Jag är stolt att vara Svensk

Text/Musik: P. Portström/L. Joons

Den sjätte juni får jag, försiktigt smyga ut,
och hissa Svenska flaggan, diskret bakom min knut.
För någon kan ju tro att jag är nån sorts rasist,
och en sådan stämpel kan ju vara jäkligt trist.
Du gamla och du fria, du fjällhöga nord,
är nu mera nästan helt bannlysta ord,
som kan väcka anstöt och uppfattas fel,
om det nu inte är olympiska spel.

Men jag är stolt, stolt att vara Svensk!
Jag är stolt, stolt att vara Svensk!
Jag är stolt att bo i norden,
stolt att vara fosterländsk.
Jag är stolt, stolt att vara Svensk!

Gustaf Adolf gjorde oss till stormakt på sin tid,
och Carl den tolfte mot den ryske tsaren red till strid.
Hjältekungarna gav sina liv för vårat land.
Nu ska vi utan motstånd lägga allt i EU:s hand.
Och snart har sista regementet börjat läggas ner,
och någon allmän värnplikt ska det inte finnas mer.
Det ska visst ej behövas något mer totalförsvar,
men jag ska kämpa för mitt land, om jag så står ensam kvar.

För jag är stolt, stolt att vara Svensk...

Här finns underbar natur, full av växter och av djur.
Här kan man, kritisera vår regering utan att bli satt i bur,
och att va stolt att vara Svensk, betyder faktiskt ej,
att jag hatar alla andra, som inte är som mej.

Ja, jag är stolt, stolt att vara Svensk...

P.S:
Nu får vi se om Kvällsposten kontaktar Rännhola Rockers och försöker få dem att stämma mig för att jag länkar till deras hemsida och till ett klipp på YouTube. Jag väntar nu på ett samtal från någon journalist på Kvällsposten.


263 RÖSTER PÅ SD KNÄCKTE TV4
Den politiskt korrekta ledningen på TV4 knäcktes uppenbarligen av bara 263 röster på Sverigedemokraterna.

JAG SKRIVER DET EN GÅNG TILL 263 RÖSTER!

Det måste vara pinsamt att vara chef för den TV-kanalen när man blir så nervös och gör ner sig i byxorna efter 263 sms-röster från Sverigedemokrater.

Ansvarig chef på tv4 säger följande.

”Det som har hänt är att ett gäng Sverigedemokrater har röstat ett oproportionerligt antal gånger, säger Karin Eriksson, ansvarig utgivare på TV4:s textteve.”

Tror inte Karin Eriksson att det finns så många som 263 SD-sympatisörer i vårt avlånga land. Vilket stolpskott!

”Hon beslöt efter DN:s samtal att lägga ned projektet.
– Resultatet kan missuppfattas, sade hon.”

Vad menar hon? Resultatet kan missuppfattas!

Här får vi svart på vitt att opinionsundersökningarna är fejkade!  Annars kan de ju missuppfattas!

TV4 gör ju opinionsundersökningar tillsammans med Novus opinion. Nu ställer jag mig givetvis frågan om TV4 beställer resultat som inte kan missuppfattas av Novus.

Kan man gissa att Sverigedemokraterna inte får ha högre opinionssiffror än 5-6 procent av Novus när TV4 är beställare. Eller vilken nivå är det som inte kan missuppfattas. Den frågan tycker jag att TV4 ledning bör svara på.

Att sedan skriva att SD misstänks för att ha kapat opinionsundersökning är ju än mer skrattretande. Kan man inte räkna på Dagens Nyheter?

43,2 procent av 608 röster, är det för svårt för akademikerna på Dagens Nyheter.

Det klarar till och med lågutbildade Sverigedemokrater att räkna ut!

SvD, Sydsvenskan,


SFI KOSTAR 1550 MILJONER KRONOR

Vid kommunfullmäktigemötet i december så debatterades ett nytt avtal med Migrationsverket. Jag menade att beslutsunderlagen var undermåliga, därför att det saknades en redovisning av hur det gått för de invandrare som Kalmar kommun tagit emot de senaste 5 åren. Jag ville återremittera ärendet för denna komplettering men röstades ner vid en votering. Sedan dess har jag själv försökt få fram uppgifter om hur många som kommit ut i arbete och i så fall vilken typ av arbete. Hur många har klarat av sin sfi-utbildning?

Nu har jag själv under en månads tid försökt få fram uppgifter som skulle kunna ge mig svar på ovanstående frågor. Det är inte lätt men eftersom det är myndigheter gäller det bara att hitta fram till rätt personer så kan man i de flesta fall få fram uppgifter.

Barometern har idag en stort uppslagen pk-artikel om SFI i Kalmar. Tyvärr så redovisar inte Barometern några fakta angående denna SFI-utbildning men det kanske inte är så konstigt.

SFI organiseras av Kalmarsund som är en gemensam organisation för Kalmar, Borgholm, Mörbylånga och Torsås.  Men eftersom det egentligen bara är Kalmar som tar emot invandrare i större mängd så hamnar också kostnaderna där.

För hela Sverige kostade SFI-utbildning under 2008 hela 1550 miljoner kronor.

I Kalmar kostade SFI-utbildningen ca 6,5 miljoner kronor under 2008. Läsåret 2007/2008 gick inte mindre än 421 personer på SFI i Kalmar.

Det blir än mer intressant när man börjar titta på hur resultaten för denna utbildning ser ut.

Efter 2 år har bara ca 35 procent blivit godkända i sin SFI-utbilning. Ca 25 procent fortsätter med sin SFI-utbildning och det beror till stor del på den låga utbildningsnivån när dessa kommer till Sverige då en väldigt stor andel av dessa måste börja med att lära sig läsa och skriva. Då framför allt kvinnor.

Det mest anmärkningsvärda är att ca 40 procent avbryter sina studier i SFI. Utav dessa är de så många som nästan 20 procent i riket som slutar av okänd anledning. Alltså ingen har tydligen någon vetskap om varför dessa slutar sin SFI-utbildning.

Det handlar således om flera års bidragsberoende under den tid man läser SFI.


RSS 2.0