MILJÖPARTISTS EGEN TOLKNING AV KRETSLOPPSTÄNKANDE

Att även politiker är människor är väl ganska självklart och med det konstaterandet så förstår väl alla att även politiker gör misstag. Det är ju inte ovanligt att politiker kör för fort och blir av med körkortet eller kanske till och med kör ”dagen efter” med alkohol i blodet. Det händer och skapar ofta stora rubriker i media.

Idag har vi lokalt kunna läsa i Östran om en toppolitiker för Miljöpartiet, Thomas Stjernquist som kandiderar till kommunfullmäktige, landstingsfullmäktige och riksdagen. Vad har han då gjort? Jo, han släpper ut sitt avloppsvatten helt orenat i ett litet vattendrag. En sann miljöpartist!

Nu hotas Thomas Stjernquist med ett vite på 50000 kronor om han inte ordnar med en ny avloppsanläggning inom sex månader.

Det verkar som han tolkat kretsloppstänkandet på sitt egna lilla sätt.

Östran har inte lyckats nå Thomas Stjernquist vilket är mycket anmärkningsvärt med tanke på alla uppdrag han innehar inom Miljöpartiet.

Politiska uppdrag:
Partisekreterare
2,e vice ordf.i Servicenämnden
Ledamot i Soc.nämnden
Ersättare i Södermöre kdn.
Andra Mp uppdrag:
Region sekreterare
Webbmaster.
Valsamordnare
Utbildningssamordnare i Kalmar regionen.

Läs mer här om Thomas Stjernquist


KRIS FÖR SD I KALMAR

Socialdemokraterna har gjort en ”hemlig” lokal opinionsundersökning i Kalmar. Nu har 2/3 delar av opinionsundersökningen läckt ut till den socialdemokratiska tidningen Östran som idag slagit upp stora rubriker. Det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson sägs ha stort förtroende från hela 75 procent av Kalmars väljare.  Hur stort förtroende väljarna har för övriga kommunalråd och oppositionsråd framgår dock inte. Det beror givetvis på att någon sådan fråga in ställts. Därmed är det helt omöjligt att avgöra hur mycket större förtroende Johan Persson har än något annat kommunalråd eller oppositionsråd.

Lite märkligt är det ändå att när den socialdemokratiska tidningen Östran ställer samma fråga som Prospector så svarar bara 55 procent att de har stort eller mycket stort förtroende för Johan Persson.

Nu är det givetvis socialdemokraterna själva som beställt denna opinionsundersökning och då får vi inte ställa för stora krav på beställarna. Den skall ju vara vinklad till fördel för S.

I Kalmar regerar S+VP+MP sedan 2006 .

Här är det resultat som presenterades i Östran när det gäller valet till kommunfullmäktige.

 

Med detta resultat skulle S och VP få egen majoritet och med största sannolikhet kasta ut Jonas Löhnn och Miljöpartiet från allt samarbete.

Men det mest anmärkningsvärda är ändå kräftgången för alliansen, där Kristdemokraterna ramlar ur kommunfullmäktige. Vad beror denna kräftgång på? Att alliansen sitter i regeringsställning? Nej, jag tror inte det. Jag tror att det finns en mycket enkel förklaring, som också är ganska kontroversiell. Men jag tänker ändå lansera den.

Rödgröna laget.

Johan Persson (S), Bertil Dahl (VP), Jonas Löhnn (MP)

Alliansen.

Malin Pettersson (M), Inger Hilmansson (FP), Monika Bengtsson (KD), Anders Andersson (C)

Är det någon som ser vad jag ser? Bara män på rödgröna sidan och nästan bara kvinnor i alliansen. Jag är övertygad om att detta har väldigt stor betydelse i att Johan Persson har så stort förtroende bland väljarna. När jag sedan summerar senaste mandatperioden i kommunfullmäktige där dessa fyra allianspartier mycket sällan driver en fråga tillsammans, utan oftast är splittrade så är resultatet inte förvånande. De enda gångerna som alliansen är enad är när det skall rösta ner ett förslag från Sverigedemokraterna.

Monika Bengtsson (KD) är för övrigt den kvinna som anser att både svenska flaggan och nationalsången är rasistisk skrev Kurt Lundgren på sin blogg efter ett besök i kommunfullmäktige. Missa inte länken till Kurts blogginlägg. När man läser detta så inser man hur mycket man saknar Kurt Lundgren och hans texter.

"Monica tycker uppenbarligen att inte bara att flaggan utan också nationalsången är rasistisk; är detta en allmän politisk linje hos KD?"

I samma inlägg finns det mer läsvärt om denna kristdemokrat.

"Till Monica skulle jag som medmänniska jag vilja rikta frågan: I den himmel där Monica förstås kommer att inta hedersplatsen vid sidan av Gud och Jesus och ärkeängeln Gabriel, finns det plats för en liten Sverigedemokrat där eller är de alla förvisade till ett hetare ställe?"

Inte undra på att det går illa i opinionen för Kristdemokraterna med en sådan gruppledare!

Jag måste givetvis analysera den låga siffran för mitt eget parti i Kalmar
. Om detta skulle bli valresultatet i Kalmar kommun kommer jag lämna över till någon annan kraft i Kalmar. Nu är jag övertygad om att så inte kommer bli fallet. Hur motiverar jag då detta?

Jo, jag har fått samtal och mail från personer som blivit uppringda av detta opinionsinstitut. Därför känner jag till en del fakta om detta. Flera av de personer som fått svara på frågor blev oroliga när det ställdes frågor om en lokal politiker från ett okänt opinionsinstitut och ville inte säga att det tänkte rösta på SD. Den som är kommunanställd, landstingsanställd eller egenföretagare är väldigt försiktig med att öppet berätta att han röstar på Sverigedemokraterna.

Enligt uppgift har även socialdemokraternas ombudsman Mattias Adolfsson även bekräftat detta idag och sagt att han tror att SD har ett större väljarstöd än vad undersökningen visar.

Skämighetsfaktorn är väldigt stor när det gäller SD och jag tror den är ännu större när det gäller denna undersökning. Att jämföra denna undersökning med valresultatet 2006 är inte relevant när det gäller just SD. Jag undrar i mitt stilla sinne vilket resultat motsvarande undersökning visade våren 2006.

Min personliga uppfattning som jag grundar på mina egna kontakter gör att jag hyser stor tillförsikt inför valet i september. Så någon kris för SD i Kalmar existerar inte, utan jag tror på ett minst fördubblat valresultat, vilket innebär minst 6 procent.

Sedan undrar jag varför inte resultatet till riksdagen redovisas i Östran. De tillfrågade fick även svara på detta i undersökningen. Gissningsvis var dessa siffror inte så positiva för de rödgröna och därför ”läckte” inte socialdemokraterna dessa siffror till Östran.


VARFÖR DENNA ARTIKEL I ÖSTRAN

Ibland undrar jag över om inte vissa tidningar stödjer Sverigedemokraterna i ”smyg”.

Den artikel som Östran idag har på nätet och jag gissar att den även funnits i den tryckta upplagan av dagens tidning är just en sådan artikel som får mig att undra över syftet med artikeln.

Artikeln kan knappast gynna något annat parti än Sverigedemokraterna och därför vill jag passa på att tacka Östran för hjälpen i valarbetet.

Nu väntar jag bara på att Peter Akinder tar upp familjens klagan på för låga bidrag och att de inte även har fått ett hus på ledarsidan. Det måste ju givetvis vara Alliansregeringens fel att familjen lider så fruktansvärt i två tre- rumslägenheter.

Läs artikeln.


MP+SDÄntligen en lokalpolitiker som vågar tala klarspråk och förstår att man skall lyssna på väljarna och vara öppen inför det valresultat som vi får den 19 september.

I Karlskrona har Sverigedemokraterna varit tredje största parti under denna mandatperiod och detta är uppenbarligen något som gjort intryck på Sofia Bothorp (MP). Hon har säkert genom att träffa och umgås i diverse sammanhang med Sverigedemokraternas ledamöter upptäckt att medias bild eller den nidbild som socialdemokraternas starke man i Karlskrona Mats Johansson försöker förmedla är felaktig.

Missa inte att se videosnutten på Blekingenytt där en ”trött” Mats Johansson kör med sina floskler om SD.

Frågan är om Maria ”Snatterstrand” eller Peter Eriksson nu kommer ta Sofia Bothorp i örat. Jag gissar att detta uttalande kommer nå språkrören ganska snabbt.

UPPDATERAD!!!

Sofia Bothorp har nu redan backat från sitt uttalande i intervjun i Blekingenytt. Till SvD säger hon att hon misstolkats i Intervjun i Blekingenytt. Personligen anser jag inte att det går att misstolka vad hon säger i Blekingenytt, utan partipiskan är tydligen mycket effektiv inom Miljöpartiet. Jag gissar att Mats Johansson ringt upp Mona Sahlin som i sin tur pratat med Maria Snatterstrand som sedan läxat upp Sofia Bothorp i Karlskrona.

Sydsvenskan, SvD, DN


ENSAMKOMMANDE BARN I RÄTTEN

Igår besökte jag tingsrätten för att följa en rättegång mot ett ensamkommande barn som tagit strupgrepp på ett annat ensamkommande barn. Läs mitt tidigare inlägg.

Åklagaren My Junhammar hade kallat ett vittne till denna händelse men när jag såg vittnet ”hålla om” den åtalade och säga att det här skall ”nog ordna sig” så förstod jag vad som skulle komma. Om det hade varit försvaret som kallat detta vittne hade jag inte reagerat.

Den tilltalade och vittnet (anställd på boendet för ensamkommande barn) tonade ner hela händelsen och ansåg att det inte var något att bry sig om. Vittnet hade ändrat sitt vittnesmål i förhållande till det han angett i polisförhören direkt efter händelsen.
Den tilltalade som enligt personuppgifterna är född 1992 gav intrycket av att vara betydligt mycket äldre. Min egen gissning skulle vara mellan 25-30 år. Det är näst intill skrattretande att Migrationsverket kunnat acceptera att denne man från afghanistan skulle vara 17 år.

Han hade givetvis inte gjort något annat än knuffat målsägaren lite "lätt".

Under förhöret med målsägaren (brottsoffret) så tonade även han ner händelsen i förhållande till vad han angett i polisförhören, vilket är mycket anmärkningsvärt. Målsägaren förhördes via kamera i ett annat rum. men min bedömning av åldern är att han knappast var under 18 år. Varför kunde inte dessa personer vara i rättssalen tillsammans? Uppenbarligen stod alla på den åtalades sida. Varför?

I förhören påstod målsägaren och den tilltalade att det inte förstod varandras språk. Det märkliga var att vittnet Kalle, en ung svensk kille, förstod allt som sades under detta bråk. Ganska obegripligt för mig men tydligen inte för rätten som behövde dubbla tolkar för att genomföra rättegången.

Min gissning/tolkning av detta är att de inblandade har fått instruktioner hur de skall agera i tingsrätten för att detta ärende skall ogillas. Det är givetvis bäst för alla ”parter”, även för personalen och ansvariga från Mörbylånga kommun om detta rättsfall får "rinna ut i sanden".

Möjligen döms den tilltalande för ofredande om nu inte åtalet ogillas helt av rätten. Om rätten sätter mer tillit till förhören under rättegången än de förhör som utfördes av polisen i samband med det inträffade innnan parterna fått "prata sig samman".


Jag passade även på att göra ett kort besök på rättegången
mot den person som misstänks för att ha mördat sin fru. Jag ville se vem denna mycket obehagliga kurd var. Nu har jag ett ansikte på personen ifråga och jag kan lova er att det kommer blogginlägg om denna rättegång när domen faller vid Kalmar Tingsrätt. Han kommer inte dömas för mord utan för grov kvinnofridskränkning och diverse andra brottsrubriceringar.


Som alla förstår så fanns det många tolkar vid Kalmar tingsrätt
denna dag. Jag råkade höra ett samtal mellan två av dessa tolkar som diskuterade vilka myndigheter som betalar högst ersättningar. I min enfald trodde jag det var samma ersättning vid olika tingsrätter men så är tydligen inte fallet.

Vid den rättegång jag bevistade hade målsägaren en tolk och den tilltalade en annan tolk. I det ena fallet kom tolken från Norrköping. Man kan bara gissa vilka enorma summor som dessa tolkar kostar det svenska rättssamhället varje dag.


FOJO ETT SORGLIGT KAPITEL

Fojos fortbildning av journalister lider uppenbarligen av stora problem med sina värderingar. Efter att en stor grupp från FOJO besökt gårdagens kommunfullmäktige i Kalmar fick jag många kommentarer på min blogg från dessa besökare. Jag har blivit kallad en hel rad epitet som pucko, CP, störd, Sverigedemokratisk dynga, dravel, svin, trångsynt och obegåvat. Signaturen Viktor skrev följande.Viktor gör sig alltså till talesperson för hela gruppen från FOJO, ivrigt påhejad av signaturen Boo.

Jag vill påminna mina läsare om att det är dessa människor som så fort det passar dem skriker om ”alla människors lika värde” men det gäller uppenbarligen inte dem själva.

Det som jag ändå finner märkligast av allt är orsaken till denna explosion av epitet och illavarslande kommentarer, i skrivande stund närmare 100st.

I det förslag till handlingsplan för att förebygga våld mot kvinnor i nära relationer som godkändes igår fanns en skrivning när det gällde bakgrunden till handlingsplanen där invandrarkvinnor utpekades tillhöra en särskilt utsatt grupp. Den exakta skrivningen i förslaget till handlingsplan var enligt nedan.

"Nyligen invandrade kvinnor kan också vara särskilt utsatta. Ofta är dessa kvinnor isolerade på grund av språksvårigheter. De nås inte av samhällsinformation och har många gånger ett svagt eget socialt nätverk."

Det jag opponerade mig emot var att när sedan de konkreta punkterna/åtgärderna radades upp i handlingsplanen fanns inte en enda punkt som riktade sig till den utsatta gruppen invandrarkvinnor. Jag ville se konkreta åtgärder när det gällde även denna grupp. Därför yrkade jag som enda ledamot på en återremiss av handlingsplanen för att den även skulle kompletteras med detta. Det skulle t.ex. kunna vara åtgärder inom Invandrarservice, SFI-utbildning, introduktionskurser, medborgarkontor i Norrliden där jämlikhetsfrågor, kvinnosyn och svensk lagstiftning skulle kunna vara grundpelarna i information och utbildning.

Jag anser att alla ledamöter i Kalmar kommunfullmäktige från de så kallade etablerade partierna svek alla dessa invandrarkvinnor som utsätts för kvinnoförtryck eller till och med hedersvåld av sina män eller manliga syskon. Den politiska korrektheten gör de dock omöjligt för de etablerade partierna att peka ut åtgärder som enbart riktar sig till invandrare.

Att sedan dessa journalister från fortbildningen på FOJO tar detta som en ursäkt för att angripa mig är fullständigt befängt. Det bevisar dock hur illa ställt det är med objektiviteten bland landets blivande journalister och att vänsterindoktrinering gått mycket längre än vad jag befarat. Dessutom har tydligen EXPO-utbildningarna varit effektiva.

P.S.

Notera att jag inte har raderat något av dessa "kritiska" kommentarer även om de kan upplevas som kränkande.
Radering av kommentarer är ju annars mycket vanligt inom pk-media och hos politiska motståndare inom de etablerade partierna.


HEDERSRELATERAT VÅLD TABUBELAGT

Idag måste jag kommentera kvällens kommunfullmäktigemöte i Kalmar och då ärendet om ett förslag till handlingsplan för att förebygga våld mot kvinnor i nära relationer. Kommunens tjänstemän fick uppdraget att fram denna handlingsplan 2007 och kom nu äntligen med ett förslag.

Efter att jag läst denna handlingsplan häpnade jag över att man lyckats att undvika hedersrelaterat våld och det som jag kallar kulturellt betingat våld mot kvinnor helt och hållet i de konkreta punkter som presenterades i handlingsplanen.

Jag anförde i mitt inlägg från talarstolen att man alltid pratar om all ”positiva” effekter av de mångkulturella samhället men när dess avigsidor kommer upp till ytan är det locket på. Precis som vanligt är det tabu att prata om hedersvåld och MENA-männens kvinnosyn som i vissa fall tar sig i uttryck som våld mot kvinnor.  Ännu mer tabubelagd är det att sätta detta på pränt i ett kommunalt dokument. Eller rättare sagt det är helt uteslutet om jag skall tolka reaktionerna i fullmäktige.

Jag yrkade på att handlingsplanen skulle återremitteras för att den skulle kompletteras med punkter som t.ex. tar upp konkreta åtgärder som anställda på Invandrarservice, SFI-utbildning, Medborgarkontor i invandrartäta områden skall arbeta efter.  Det hade också varit välkommet om det i klartext hade uttryckts hur vi i Sverige ser på jämställdhetsfrågor, kvinnosyn och Sveriges rikes lagar i dessa frågor i de utbildningar/introduktioner för nya invandrare som kommer till kommunen.

Tyvärr var det ingen ledamot från riksdagspartierna som stödde vårt yrkande om återremiss. En kristdemokrat, Christofer Dywik, avstod dock från att ta ställning.

Att ingen från M, FP och KD stödde vår återremiss är mycket märkligt. När ärendet behandlades i kommunstyrelsen yrkade dessa tre partier på återremiss. En av anledningarna till denna återremiss var ”Hedersrelaterat tänkande” enligt protokollet från kommunstyrelsen. En ganska försiktig skrivning men innebörden förstår nog de flesta. Att däremot stödja Sverigedemokraterna i vårt återremissyrkande var uppenbarligen ett för stort steg för.

I mitt inlägg i debatten hade jag för avsikt att berätta om ett exempel av kvinnomisshandel från en stämnings ansökan vid Kalmar Tingsrätt för att få tyngd bakom mina argument om hedersrelaterat våld och kvinnoförtryck. Kommunalfullmäktiges ordförande Roger Kaliff (S) stoppade dock mig från detta med argumentet att kommunfullmäktige inte var någon domstol. Roger Kaliff ville säkert skydda ledamöterna från verkligheten genom denna omtanke ;-)

Jag tror säkert att en och annan av de närvarande inklusive åhörarna hade varit nyfikna på att höra lite från verkligheten. Här kommer ett utdrag från dokumentet där jag hade tänkt citera några av åtalspunkterna.

Den misshandlade kvinnan är försvunnen sedan november och polisen misstänker att mannen som är kurd och kommer från Iran har mördat kvinnan.

Det är bedrövligt att svenska politiker vill tysta ner detta våld genom att undvika skarpa formuleringar i de kommunala handlingsplanerna.

UPPDATERAD!!!

Med tanke på den mängd kommentarer till detta inlägg vill jag informera om att det var två studiebesök vid kvällens kommunfullmäktige. Dels var det journalistelever från FOJO och sedan tror jag att det även var ett studiebesök från KomVux. Det var med andra ord inte min fanclub som besökte kommunfullmäktige utan kanske framtidens journalister som skriver kommentarer till detta inlägg.

Framlidne Kurt Lundgren hade många åsikter om FOJO. Han skrev följande i ett blogginlägg.

"Jag vill i varje fall och till att börja med lägga ner Journalisthögskolorna samt vidareutbildningen av journalister i Kalmar FOJO - staten skall inte utbilda särskilda statsjournalister och ej heller vidareutbilda dem."

Läs sedan även detta inlägg på "Ölands fria horisont" om indoktrineringen av landets journalister på FOJO.


ANDERS JACOBSSON I HÅRT ANGREPP PÅ EXPRESSEN OCH BONNIER

Efter Expressen rena förtalsartiklar om Anders Jacobsson går han själv till ett hårt angrepp på Expressen och Gunilla Brodrej i en artikel på Newsmill. Läs artikel.

"Det här är ett angrepp på åsikts och yttrandefriheten i vårt land Sverige.

Det är ett maktövergrepp i syfte att skrämma och tysta fritt tänkande medborgare.

Det är ett sätt att visa att agendan för samhällsdebatten inte bestäms av dig och mig utan av andra.

Det är kanske dags för en demokratisk åsiktsrevolution.

Jag skulle med lätthet kunna använda mig av samma maktspråk och härskarteknik som Gunilla Brodrej och saxa lösryckta citat från hennes artiklar och framställa henne som rasist, fascist, nazist, marxist-leninist och kommunist."

Anders Jacobsson på Newsmill.

Men pk-journalisten på Expressen gör ju dock bra reklam för bloggen "Politiskt inkorrekt" som hon kallar för en tummelplats för Sverigedemokrater. Nu kanske man uppnår 200000 besökare/vecka.

Gunilla Brodrej har också kvalificerat sig till min svarta lista! Grattis.

Här kommer en uppdaterad svarta lista över personer som blivit pk i kvadrat.

SVARTA LISTAN

Thomas Böhm, psykoanalytiker

Sverigedemokraterna är en ortodox minoritetsgrupp

DN 100109

http://www.dn.se/opinion/debatt/sverigedemokraterna-ar-en-ortodox-minoritetsgrupp-1.1023989

 

Bo Rothstein, professor statsvetenskap

Bara Carl Bildt kan kväsa SD

Expressen 100301

http://www.expressen.se/debatt/1.1901422/bo-rothstein-bara-carl-bildt-kan-kvasa-s

 

Jenny Andersson, docent ekonomihistoriker

Blond kalufs bästa skyddet

Fokus 091030

http://www.fokus.se/2009/10/blond-kalufs-basta-skyddet/

 

Christer Mattsson, lärare och författare

Tom symbolhandling att utestänga SD

SVT 100318

http://svt.se/2.35188/1.1937904/tom_symbolhandling_att_utestanga_sd?lid=puff_1927946&lpos=lasmer

 

Katarina Wennstam

Populisterna vill utnyttja tragedin

Aftonbladet 100407

http://www.aftonbladet.se/debatt/article6908862.ab

 

Gunilla Brodrej

Kusiner i ruiner

Expressen 100424

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1963365/kusiner-i-ruiner


SYDSVENSKANS PK-JOURNALISTIK

Med rubriken ”Berts pappa angrepp flyktingbarn” vill Sydsvenskan uppenbarligen få läsarna att tro författaren till Bert och Sune böckerna, Anders Jacobsson, pucklat på ensamkommande flyktingbarn.

Så var nu inte fallet utan Anders Jacobsson hade tydligen kommit till insikten om att detta fenomen med så kallade ensamkommande barn är allt annat än seriöst. Därför hade han skrivit ett statiriskt/ironiskt inlägg på sin blogg ”Anders dagbok” som låg under Bonniersajten Alltombarn.se

"Då jag som ömmande fembarnspappa läser om de stackars ensamkommande flyktingbarnen grips jag av vemod, kärlek och omhuldande tankar. De små stackarna har som ett mirakel lyckats hitta hit till oss i Sverige. Små nuttisarna. Jag tycker verkligen vi måste hjälpa alla dessa små. Ty, de är icke endast ensamma små barn utan föräldrar. Nästan samtliga av dem lider också av en FRUKTANSVÄRD sjukdom – Hutchinson-Gilfords syndrom – som gör att man åldras i förtid. Fruktansvärt!!!"

Nu har ansvariga på Bonnier stängt ner bloggen. Den som försöker besöka bloggen möts av detta meddelande.Ovanstående text är givetvis en lögn då det är Bonnier som stängt ner bloggen och inte Anders Jacobsson.


Nu kommer antagligen pk-mediadrevet gå mot Anders Jacobsson och inget förlag kommer antagligen vilja jobba med hans material. Hans namne författaren Anders Johansson i Kalmar drabbades på detta sätt för några år sedan efter en invandrardebatt på insändarsidorna i lokaltidningarna. Man kan närmast likna det vid ett yrkesförbud av pk-etablissemanget.

För mig personligen är detta ännu ett i raden av ”bevis” över hur illa det är ställt med yttrandefriheten i vårt land. Det är även ett exempel på den islamisering vi ser av samhället. Anders Jacobsson har i andra inlägg på sin blogg kritiserat islam och det är som sagt inte rumsrent längre.

Finns det idag några journalister som värnar vår yttrandefrihet?

De som gör det, vill jag se agera från minsta lilla lokaltidning med endast en utgivningsdag per vecka (Kalmar Läns Tidning) till journalister på Dagens Nyheter vråla i kör över dessa "övergrepp" på yttrandefriheten.

De som inte gör det borde lämna in sin avskedsansökan omgående och lämna plats för "riktiga" journalister.

UPPDATERAD!

Expressen har dragit igång drevet mot Anders Jacobsson men han ger tillbaka med råge på Newsmill. Läs artikeln.

"Det här är ett angrepp på åsikts och yttrandefriheten i vårt land Sverige.

Det är ett maktövergrepp i syfte att skrämma och tysta fritt tänkande medborgare.

Det är ett sätt att visa att agendan för samhällsdebatten inte bestäms av dig och mig utan av andra.

Det är kanske dags för en demokratisk åsiktsrevolution."

Anders Jacobsson på Newsmill.


SvD,


PACKA VÄSKAN ALDEBEValaffisch från Skånepartiet som kränker Sveriges muslimer. Varför blir muslimer kränkta av sanningen?

”-Skånepartiet är en liten isolerad terrorsekt, som borde förbjudas att delta i höstens val, säger Mahmoud Aldebe. ”

Läs artikel i Sydsvenskan.

Dessa ord kommer från Sveriges muslimska förbunds ordförande Mahmoud Aldebe. Han som även skulle kandidera för Centerpartiet till riksdagen. Hans ord är bara ännu ett i raden av bevis på var islam och muslimer står när det gäller yttrandefrihet. Dessa ”kränkta” människor vill förbjuda och tysta alla som kritiserar islam. Det är "islamdemokrati"!

Jag säger bara en sak till Mahmoud Aldebe! Packa din väska och åk tillbaka till Jordanien så slipper du bli kränkt.


Aldebe, Lena och Mona.


SVERIGEDEMOKRAT SÅKLART

Jag har testat valkompassen på Barometern. Tro det eller ej men Sverigedemokraterna finns med i denna valkompass. Nu är det alltså bekräftat att jag är Sverigedemokrat även i denna test. Det skall jag "fira" på Lilla puben med en matbit och ett glas vin.

Mitt resultat!Jag bara undrar var man gör med alla svar som ges i denna valkompass. Är det något färetag som tankar hem all statistik och använder det till något?


KVÄLLENS DEBATT GAV KLARA BESKED

Oavsett vilket av dagens riksdagspartier som tar makten efter valet den 19 september så kommer den vansinniga massinvandringen att fortsätta. Något annat besked lämnade inte Billström eller Astodillo.

Sverigedemokraternas Mattias Karlsson gav däremot tittarna klara besked om var SD står i sin politik när det gäller islam och islamiseringen av vårt samhälle. Mycket bra Mattias!

SD kommer strypa inflödet radikalt!

Sedan fick vi några klara och raka besked från socialdemokraten Luciano Astodillo. Om vänsterblocket vinner valet i höst så avskaffas allt vad som heter försörjningskrav för anhöriginvandring även om det som alliansen drivit igenom i praktiken är en tom påse med nya regler. Det kan närmast liknas vid fri invandring.

Sedan kommer även sossarna driva igenom Lex-Vellinge som innebär att alla kommuner tvingas ta emot ”lycksökare från hela världen”.

Dessa besked fick dock en i publiken att utbrista ”Nu vet jag i alla fall ett parti som jag inte skall rösta på”.

I programmet framhölls också att dessa invandrare är ingenjörer, läkare, lärare och ekonomer som vi ”elaka” svenskar inte anställer.

Missa heller inte denna folkpartipolitiker med invandrarbakgrund som varit lite för "girig". Said Racic (FP) läs artikel i Sydsvenskan.


ISLAMISTER STOPPADE LARS VILKS I JÖNKÖPINGSå har det hänt igen! Extrema muslimer eller kanske vi skall kalla dem för islamister har stoppat en föreläsning om yttrandefrihet där Lars Vilks skulle föreläsa.

Det säger allt om islam och dess företrädare.

Det svenska etablissemanget viker ned sig utan protester för dessa "kränkta muslimer". Jag blir väldigt upprörd när jag läser detta! Nej, jag blir heligt förbannad!

Läs artikel på jnytt.se

Läs artikel från Jönkpingsnytt.


LIVSTIDS UTVISNING

Jag ar varit väldigt försiktig med att skriva om våldtäkten på en 11-årig flicka i Hultsfred förra torsdagen eftersom jag väntat med uppgifter som skulle bekräfta de uppenbara misstankarna.

Polisen har även varit försiktig med uppgifter till media trots en mycket detaljerat signalement på gärningsmannen. Som de flesta vet brukar detta signalera att gärningsmannen är av utländsk härkomst. Det förfaringssättet är en standardrutin i pk-manualen för polisen.

I tisdags greps en man som misstänkt för våldtäkten. Han konfronterades med den 11-åriga flickan som pekade ut honom som gärningsmannen.

Idag skriver Östran följande i en artikel.

”Polisen har dock än så länge bara kunnat hålla inledande förhör med mannen eftersom det varit svårt att hitta en tolk som talar hans modersmål, men hans inställning är att han är oskyldig.”

Barometern fortsätter dock på den inslagna vägen i sin artikel och ger ingen vägledning om gärningsmannes identitet.

Enligt häktningsframställningen är det en 21-åring från Afghanistan och med stor sannolikhet en asylsökande person, med tolkbehov på Dari. Dessa uppgifter lär ni aldrig få läsa i lokal media.

Så var det då återigen bekräftat att det rör sig om en invandrare/asylsökande som begått våldtäkt, dessutom mot ett barn.

Vem vet det kanske rör sig om ett litet ”ensamkommande barn” från afghanistan. Enligt Migationsverkets praxis räknas ju en 21-åring som ett barn om han kommer från Afghanistan.

Om han befinns skyldig, vilket är mycket sannolikt anser jag att han efter avtjänat  straff skall utvisas från Sverige på livstid.

Jag kommer givetvis följa upp detta fall vid Kalmar Tingsrätt.

 


ETT LITET STEG MOT SANNINGEN


"Tokkärringen" Lodenius                             Foto Thoralf Alfsson

Böckerna om oss Sverigedemokrater ges ut i en strid ström! För några dagar sedan var det Niklas Orrenius som släppte sin bok. Nu är det dags för Markus Uvell att släppa sin bok med titeln ”Folkhemspopulismen - berättelsen om Sverigedemokraternas väljare”.

Uppenbarligen finns det ett antal personer som hoppas kunna tjäna en och annan krona på att just vara populistiska i sitt val av tema för sina böcker. Ett tema som går ut på att måla ut Sverigedemokraterna som ett problem eller till och med ett stort hot som Markus Uvell uttrycker det.

Tankesmedjan Timbro har idag haft ett frukostseminarium som just behandlade denna bok. Förutom Markus Uvell fanns även Anna-Lena Lodenius på plats.

Genom att ”djupintervjua” Sverigedemokraternas väljare har Markus Uvell lyckas komma fram till samma bild som jag gång efter gång presenterat på denna blogg.

”De flesta som röstar eller överväger att rösta på Sverigedemokraterna är varken särskilt höger eller särskilt extrema. Snarast handlar det om frustrerade mittenväljare som tycker att Sverige var bättre förr, förklarade Markus Uvell.”

Grattis Markus Uvell! Etablissemanget har kommit sanningen något närmare.

Han exemplifierar detta sedan med tre exempel som är väl kända hos oss Sverigedemokrater men tyvärr undviker han kanske den absolut största gruppen av väljare vilket är mycket förvånande men det kanske har att göra med hur urvalet av ”djupintervjuer” gått till.

De tre grupper av Sverigedemokratiska väljare han pekar ut är följande.

·         Arbetare som upplever att arbetarrörelsen har svikit dem.

·         Lärare som i sitt yrke upplever ett kaos på sin arbetsplats.

·         Ensamstående kvinna i vården med barn som inte omfattas av välfärdssystemen.

Den grupp som Markus Uvell missat eller undviker är pensionärerna som svikits av både vänsterblocket och alliansen. Min egen upplevelse är att just pensionärerna kommer vara den grupp som garanterar SD en plats i riksdagen den 19 september.

Markus Uvell presenterar en hel rad icke politiskt korrekta sanningar vilket får ”tokkärringen” Lodenius att häva ur sig en rad korkade påståenden.  Hon pratar nazister och Hitler i en salig blandning.

Det värsta och mest ”kränkande” är dock hennes inledning där hon så föraktfullt menar att dagens Sverigedemokrater är gamla gubbar utan hårväxt vilket tydligen de närvarande fann väldigt roligt. När hon dessutom talar osanning blir det bara för mycket.

Däremot är det en kvinna bland åhörarna som ger ett praktiskt exempel som är väldigt slående även om hon är lite försiktig.

”Det kan vara svårt att erkänna. Men det finns faktiskt en massa människor som åtminstone på kort sikt delvis har fått försämringar på grund av invandringen. Som mamman som uppfattar att hennes son med dyslexi inte får utrymme i skolan men det får pojkarna som kommer från ett arabiskt land och får extra resurser för att lära sig svenska. Hon har då dragit slutsatsen att det blivit sämre därför att det kommit invandrare. Det är ju delvis inte bara att hitta en syndabock utan en korrekt beskrivning av hennes verklighet. Men hon får höra att den upplevelsen gör henne till rasist. Vilket ju, förstås, förstärker hennes bilder av att ingen lyssnar på henne och att etablissemanget har en helt felaktig bild av det här.”

Ändå är det alla dessa människor med sina egna upplevelser som har fel!


KOMMUNVALSEDEL KALMAR

Efter mitt blogginlägg igår där jag kritiserade Barometern och Östran för att de inte publicerat något om vår kommunvalsedel vaknade Anders Blank på Barometern till och hörde av sig.

Jag förväntade mig givetvis att han skulle skriva en artikel om vår kommunlista till dagens Barometern. Jo, det blev en liten artikel men några namn från vår kommunvalsedel var inte med förutom att mitt namn nämndes.

I samma del av Barometern fanns en artikel om det lokala Torsåspartiet där hela listan på 19 namn fanns med i artikeln.

Jag vet inte om jag skall skratta eller gråta ”krokodiltårar” över hur dessa journalister särbehandlar oss Sverigedemokrater. Jag har givetvis skrivit ett ganska ”vänligt” mail till Anders Blank och ansvarig utgivare Gunilla Sax på Barometern och tackat för särbehandlingen.

I vilket fall som helst här kommer det ”pressmeddelande” som jag skickade till vår lokala media i Kalmar.

Sverigedemokraternas kommunvalsedel i Kalmar

Sverigedemokraterna har nu klart med de 9 första namnen på valsedeln till kommunvalet i Kalmar.

Det blir därmed den starkaste lista som vi någonsin gått till val på i Kalmar. Partiets förstanamn på valsedeln är Thoralf Alfsson, som även kandiderar till riksdagen.

Tyvärr finns det fortfarande en rädsla för att kandidera för partiet och då speciellt bland kvinnor.

Vid valet 2006 fick Sverigedemokraterna 1187 röster i kommunvalet vilket motsvarade drygt 3 procent av rösterna. Detta utan att partiet hade någon representation i kommunfullmäktige och heller ingen lokal budget att bedriva en valrörelse med.

Idag ser situationen helt annorlunda ut.  Vi har varit representerade i snart en mandatperiod i kommunfullmäktige vilket gett oss mer utrymme i media och vi är nu etablerade på den lokala politiska kartan. Dessutom har vi idag en lokal budget som gör det möjligt att bedriva en utåtriktad valrörelse. Antalet medlemmar har ökat dramatiskt under mandatperioden. Om man sedan även beaktar att det blåser positiva vindar för partier i Europa som vill begränsa den stora invandringen till en mer rimlig nivå kan vi Sverigedemokrater se fram mot valet med stor tillförsikt.

Historiskt sett har Sverigedemokraterna i stort sätt fördubblat sitt valresultat från föregående val i de flesta val. För Kalmars del skulle detta innebära ca 2400 röster men vår målsättning är dock något högre med tanke på ovanstående faktorer.

Målsättningen är att Sverigedemokraterna skall nå över 3000 röster i kommunvalet. Detta kan innebära att SD blir tredje största parti i kommunfullmäktige. Vår förhoppning är också att vi skall bli vågmästare i Kalmar kommunfullmäktige.

Sverigedemokraterna kommer att presentera ett lokalt valmanifest i god tid innan valrörelsen drar igång på allvar i augusti.

Hela valsedeln ser ut enligt följande:

1. Thoralf Alfsson
2. Lars Rosén
3. Mia Hagman
4. Micael Foghagen
5. Claes-Göran Johansson
6. Peter Kronström
7. Lars Pettersson
8. Anders Erlandsson
9. Elmer Hammevik

För mer information kontakta:
Thoralf Alfsson

Media målar ofta upp bilden av oss Sverigedemokrater som lågutbildade personer från landet och detsamma brukar även gälla när våra väljare beskrivs av diverse pk-journalister. Därför tänkte jag även mycket kortfattat beskriva våra kandidater till Kalmar kommunfullmäktige. En uppställning som jag är mycket tillfreds med och som kommer göra ett mycket bra jobb om vi får väljarnas förtroende.


1.      
Thoralf Alfsson, 52år Kalmar

Ordförande för Sverigedemokraterna i Kalmar. Kommunfullmäktigeledamot sedan 2006 för SD och gruppledare.

 Jobbar som konsult på ett av Sveriges största teknikkonsult företag. Jobbar i huvudsak med programmering och idrifttagning av styrsystem för process och tillverkningsindustrin.


2.      
Lars Rosen, 61år Kalmar

Kommunfullmäktigeledamot sedan 2006 för SD.

Började sitt yrkesliv som sjöman men hamnade sedan i bryggeribranschen som säljare. Har 50 högskolepoäng i nationalekonomi, 20 i statskunskap och 20 i sociologi. Jobbar nu inom handel.


3.      
Mia Hagman, 34år Kalmar

Mia är utbildad barnskötare och socionom men arbetar just nu inom handeln. Mia har tidigare arbetat bland annat som lokalvårdare, barnskötare, personlig assistent och fritidsledare.

”Den starkaste anledningen till att jag valde att engagera mig i Sverigedemokraterna är att de är det enda parti som arbetar för ett tryggare samhälle för våra barn och med att stärka familjens ställning genom bland annat ökad valfrihet. Ett samhälles styrka visar sig främst genom hur man tar hand om sina svagaste”.


4.      
Micael Foghagen, 47år Kalmar

Micael startade sitt yrkesliv genom det militära som flygare i flygvapnet i Ljungbyhed och med att i huvudsak flyga SK-60 men även Draken och Viggen. Efter nedskärningar i försvaret blev det en del studier vid Chalmers därefter har han jobbat med en del vikariat som lärare på olika skolor. Det har även blivit en del jobb inom krogbranschen. Nu har dock Micael blivit egen företagare inom hantverksbranschen.


Foto Micael Foghagen.


5.      
Claes-Göran Johansson, 51år Rockneby

Claes-Göran är utbildad lärare (180 högskolepoäng) och började som nyutexaminerad lärare jobba i Norrland men återvände till Kalmar 1993. Jobbat som lärare på högstadiet och på folkhögskola. Sedan blev det utbildningskonsulent för ett utbildningsföretag sedan har det också blivit några år som studievägledare/coach.


6.      
Peter Kronström, 31år Kalmar

Peter har gått industriprogrammet på Lars Kagg skolan och har jobbat på flera olika industrier i regionen.


7.      
Lars Pettersson, 69år Kalmar

Lars är utbildad socionom och har jobbat inom socialförvaltningen i flera olika kommuner.


8.      
Anders Erlandsson, 65år Kalmar

Anders är civilekonom, Fil.Kand, Göteborgs Universitet. Universidad de Barcelona.
Han har arbetat med affärsutveckling och marknadsföring, huvudsakligen utomlands ibland annat USA, Belgien, Singapore och Indonesien. Bland annat som dotterbolagschef för större svenska företag i Belgien och Singapore.


9.      
Elmer Hammevik, 81år Ljungbyholm

Pensionär.


SD-FOBIAtt Peter Akinder som är politisk chefredaktör på Östran lider av SD-fobi är ingen avancerad gissning efter att jag läst hans ledare från igår. Med rubriken ”Krokodiltårarnas parti” går han på ett mycket oseriöst sätt till angrepp på SD.

Peter Akinder tycker dock något förvånande att det är ett rimligt krav från Jimmie Åkesson att Sverigedemokraterna blir ”granskat, bedömt och bemött på samma villkor som andra partier”. Den som läst hans ledare inser säkert att detta bara är humbug från Peter Akinder. Bara några rader senare har Peter Akinder glömt inledningsorden och hans eget hat och SD-fobi tar överhanden i hans ledare.

Peter Akinders angrepp på Björn Söder (lördagsintervju i P1) vittnar om hans egna erfarenheter hos Göran ”han som bestämmer” Persson, där han jobbat som talskrivare. Peter Akinders krav om svar på detaljnivå av Björn Söder rimmar ganska illa när Mona Sahlin och den rödgröna röran fortfarande inte presterat samma svar på detaljnivå, något vi uppenbart får vänta på in i maj månad på. Varför ställer du inte samma krav på Mona Sahlin? Den rödgröna röran sitter faktiskt i riksdagen med enormt stora resurser där du själv varit en del av detta maskineri. Dessutom har man tillgång till riksdagens utredningstjänster vilket borde ge oppositionen enormt stora fördelar i sitt arbete ändå har man inte klarat att leverera enligt Peter Akinders kravspecifiktion.

Den 15 april skickade jag ett pressmeddelande till de lokala medierna, givetvis även till Östran. I pressmeddelandet presenterade jag vår kommunfullmäktigevalsedel och våra ambitioner i det kommande valet på lokal nivå. Idag skriver vi den 20 april och än så länge har Östran inte skrivit en enda rad om detta.

Jag uppfattar detta som att det är Peter Akinders syn på hur Sverigedemokraterna skall granskas, bedömas och bli bemött. På mig framstår det som tidningen valt att fortsätta på den inslagna vägen genom att ”stänga ute” och försöka ”tysta ner” information och nyheter om Sverigedemokraterna. Vi gråter inge krokodiltårar, de har för länge sedan tagit slut. Vi knyter istället nävarna i byxfickorna och jobbar stenhårt för att visa dessa pk-journalister vad väljarna önskar den 19 september.


MR COPY AND MR PASTE

I lördagsintervjun i P1 med Björn Söder diskuterades arbetskraftsinvandring och programledaren Lasse Johansson pratade om 6000 bärplockare från Thailand.

Nu är problemet betydligt mycket större än dessa 14000 arbetskraftsinvandrare till Sverige. Det finns ett stort antal människor som kommer till Sverige via företag i våra grannländer och jobbar med korta projekt i Sverige till mycket låga löner. Detta leder utan tvivel till att svenska företag och deras anställda drabbas hårt och måste acceptera lägre löner om de överhuvudtaget skall kunna konkurrera. Lönedumpningen är uppenbarligen här för att stanna.

Eftersom jag själv jobbar som konsult och besöker ett antal företag har jag sett hur detta fungerar. Vid flera tillfällen har jag sett polska svetsare, mekaniker och plåtslagare utföra stora reparationsarbeten eller nyinstallationer med ett t.ex. danskt företag som huvudman. Dessa jobbare tjänar enligt uppgift ca 9000-10000 kronor/månad. De har med sig konserver med mat och ”annat” från Polen så de klarar ca två veckor innan de åker hem en helg och bunkrar för en ny två veckors period i Sverige. Så några större inkomster till den svenska statskassan blir det inte.

För några år sedan deltog jag i ett större projekt i processindustrin. En ny anläggning skulle byggas för närmare en miljard kronor. Anläggningen skulle ha två identiska linjer genom större delen av processen. Vi var ca 20 personer som gjorde programmeringen av styrsystemen till anläggning där jag ansvarade för ett processavsnitt. Vi gjorde drifttagningen av linje 1 först och intrimning av produktionen, vilket tog flera månader. När vi sedan var nöjda började arbetet med linje två. Vi hade en linje klar och i produktion och därmed bestod det återstående jobbet till väldigt stor del av att kopiera och adressera om så att det skulle passa linje 2.

Då plockade det företag som var ansvarig huvudleverantör för automationen in flera programmerare från Indien medan flera av de svenska och danska fick åka hem . I pappren var säkert dessa personer dataexperter från Indien men i själva verket handlade det bara om billig arbetskraft.

Till detta behövdes inga dataexperter, utan billig arbetskraft. Varför blir då dessa indier så billiga?

För det första har de en väldigt låg lön, i detta fall ca 5000-7000 kronor/månaden. De har heller inga krav på enkelrum utan bor gärna två och två eller i något enklare boende utan att klaga. Traktamenten och andra omkostnader hamnar på en helt annan nivå. Dessa killar som var väldigt glada över att vara i Sverige och jobba kostade säkert bara ca 30-35 procent mot vad en svensk eller dansk programmerare skulle kostat.

Det jobb de utförda kunde i stort sett vem som helst från någon automationsutbildning utfört.

De två första killarna som kom hade ganska knepiga indiska namn och med tanke på det jobb det vara satta på att utföra fick de ganska omgående smeknamnen Mr Copy and Mr Paste. De följdes senare av flera indiska kollegor under en period på några månader.

Det jag vill säga med detta är framförallt två saker.

Bärplockare kommer till Sverige och utför jobb som ingen vill göra i Sverige trots att det finns mängder av arbetslösa men det finns också personer som kommer som ”experter” men som i själva verket enbart gör mycket enkla jobb men de är billiga. Skenet kan med andra ord bedra och statistiken kan därmed vara ”falsk” från Migrationsverket.

Det andra jag vill säga är att med t.ex. ett väl utbyggt lärlingssystem i skolorna skulle vi kunna slå två flugor i en smäll. Ge våra elever en bättre introduktion till arbetslivet och praktik samtidigt som företagen får tillgång till arbetskraft för en något lägre kostnad.


LOCKET PÅ I BAROMETERN OCH ÖSTRAN

Den senaste månaden har vi i våra lokala tidningar kunnat läsa den ena artikeln efter den andra om riksdagspartiernas lokala valsedlar till kommunvalen och landstingsvalet. Där kandidaterna i många fall även presenterats med vissa fakta som tyder på att tidningarna även skickat ut både journalister och fotograf för att få stort genomslag i sina artiklar.

I mitten av förra veckan skickade jag ut ett pressmeddelande om hur vår kommunvalsedel i Kalmar kommun ser ut men den har följts av en kompakt tystnad från media. Inte ens ett litet pip från någon journalist och givetvis inte så mycket som en liten rad i Östran eller Barometern.

Så avslöjande, så avslöjande ……

Särbehandling är bara förnamnet Peter Akinder! Jag återkommer angående din ledare.

Jag återkommer med ett fylligt blogginlägg om vår kandidater till kommunfullmäktige i Kalmar!


JAG ÄR INTE ISLAMOFOB. JAG ÄTER KEBABI veckan köpte jag Niklas Orrenius bok om Sverigedemokraterna, ”Jag är inte rabiat. Jag äter pizza”. Med tanke på titeln så kan man ju ändå undra om inte Niklas Orrenius har ett och annat rabiat drag.

Jag blev tvungen att inhandla boken sedan ”Prinsessan Madelein” skickat ett MMS med informationen om att ett kapitel i boken handlade om det så kallade bloggkriget mellan mig och Henrik Rydström.

Nu har jag läst boken och jag tolkar den på mitt eget sätt. Niklas Orrenius kritiserar andra journalister för att särbehandla SD medan han själv numera är objektiv i sin bevakning av Sverigedemokraterna. Stundtals uppfattar jag boken som en vitbok för Niklas Orrenius. Nu är det givetvis inte så i ”Vad hände sen?” stycken som avslutar varje kapitel kan han inte låta bli att komma med både det ena efter det andra osakliga och vinklade påståendet.

Jag undrar om inte Niklas Orrenius själv ställer sig vissa frågor angående den massinvandring som pågår. Som journalist har han ju verkligen möjlighet att undersöka omständigheterna runt t.ex. så kallade ensamkommande barn. Han kan ju bara ringa Merit Wager sedan kan han få ”inside information” utan att själv gräva så mycket. Granska detta Niklas!

Eftersom jag själv intervjuats av Niklas Orrenius och delar eller hela denna artikel finns med i boken så vet jag givetvis vad Niklas Orrenius utelämnade i sin artikel. I hans artikel var det redan förutbestämt att jag skulle vara den ”onde” och Henrik Rydström den ”gode”. Därför utelämnades givetvis allt som kunde vara till min fördel.

SvD


SVERIGE 2057 ELLER DAGENS VERKLIGHET I IRAN

Sverige 2057, det år jag kommer att fylla 100 år men med dagens utveckling lär man inte leva så länge. Undrar hur länge detta klipp får ligga kvar på YouTube. Se det nu, innan det är för sent!Liknar inte sedlighetspolisen Mehmet Kaplan (MP)?


Mehmet Kaplan (MP)             Foto Thoralf Alfsson


Så här skrev Kadafi Hussein på Newsmill nyligen om bland annat Mehmet Kaplan, riksdagsman för Miljöpartiet och Mohammed Kharraki ordförande för Sveriges unga muslimer.

"I lokalen satt män och kvinnor på var sin sida och man fick inte sitta blandat. Som vanligt styrde miljöpartiets riksdagsledamot Mehmet Kaplan allt men han satt längs bak i lokalen. Jag undrar om Miljöpartiet står för att kvinnor och män inte får sitta bredvid varandra?

På seminarierna fick jag klart för mig hur odemokratiska och fördomsfulla de är. Så fort en vuxen invandrare bröt på svenska skrattade de högt och hånade personen. En muslimsk kvinna i publiken reste sig upp och sade att hon brukade komma till seminarierna för att hon var intresserad och att de som inte är intresserade kan lämna lokalen istället för att förstöra för oss andra. Mohammed Kharraki kallade kvinnan för idiot och efter mötet när kvinnan ville prata med honom om hans uppträdande skrek han att han inte ville prata med henne för att hon var på "deras sida"."
 


NY MILJARD TILL KRÄNKTA MIGRATIONSVERKET

Det faktum att Migrationsverket fått extra tillskott på närmare en miljard har mer eller mindre passerat förbi helt obemärkt i media och på bloggar, det gör mig i och för sig inte förvånad. I regeringens vårpropositionen får Migrationsverket ytterligare 940 miljoner för att täcka ökande kostnader för asylsökande. Att media varit så sparsam med att rapporterar om detta är ännu ett bevis på hur känsligt det är att skriva om massinvandringens konsekvenser i det svenska samhället.

För några veckor sedan skrev jag om att anställda på Migrationsverket enligt Merit Wager kallade ensamkommande barn för ”bedrägeribarn”. Jag skrev också en insändare som jag skickade till en rad tidningar och jag har väntat på att någon skulle bemöta insändaren men inte ens några vänsterpartister har försökt.

Idag kom dock ett svar i Kalmar Läns Tidning där stf. verksamhetschef på Migrationsverket Philippa Nordfeldt bemöter min insändare. Här kommer hennes svar.

Påståendet är kränkande

Thoralf Alfsson skriver den 26 mars i en insändare att ensamkommande barn av Migrationsverkets anställda numera kallas för ”bedrägeribarn”.

Begreppet används överhuvudtaget inte på Migrationsverket och strider helt mot vår värdegrund. Påståendet är också kränkande, inte bara gentemot den personal som arbetar med ensamkommande barn på Migrationsverket, utan framförallt gentemot barnen, som kommer utan vårdnadshavare för att söka asyl i Sverige.

Majoriteten av de ensamkommande barnen kommer från Afghanistan eller Somalia, länder där situationen är mycket svår. En stor del av de asylsökande från dessa länder behöver skydd. Detta gäller i ännu högre grad barn utan föräldrar.

Philippa Nordfeldt
Stf. Verksamhetschef
Migrationsverket

Jag förstår att Philippa Nordfeldt måste hålla skenet uppe men det är nog inte så lätt i den krackelerande fasaden på Migrationsverket. Tydligen har man också lärt sig av sina klienter att man skall skrika att man blivit kränkt så fort man granskas kritiskt. Nu väntar jag bara på en anmälan och skadeståndskrav från Migrationsverkets 3000-4000 anställda. Det kan bli kostsamt ;-)

Frågan är om denna värdegrund som gäller på Migrationsverket också innebär att man skall säga sanningen som anställd? Jag är övertygad om att Philippa skulle kunna berätta många sanningar om hon fick stänga av pk-filtret.

Hur många av dessa ”bedrägeribarn” följs inte av anhöriga så fort de fått uppehållstillstånd.

Den viktigaste frågan kanske är om Migrationsverket anser att de asylsökande skall innefattas i någon form av värdegrund. Har man rätt att kräva att de asylsökande talar sanning? Har man rätt att kräva att det följer svenska lagar? Har man rätt att kräva att de respekterar beslut från svenska myndigheter? Ja, självklart. Ändå bryter ett stort antal mot dessa punkter.

I Norge har man istället tänkt praktiskt. Istället för att lägga stora resurser på att utreda ålder och andra omständigheter ger man i många fall tillfälliga uppehållstillstånd som grundar sig på den åldern dessa ”barn” uppgett. När de sedan uppnår 18 år så skall de utvisas, ett ganska enkelt och genialt system som effektivt kommer att minska antalet ”ensamkommande barn” till Norge.

Ett förfaringssätt som dessvärre är omöjligt så länge dagens riksdagspartier styr över invandringspolitiken.


ETT BEDRÄGERIBARN

För några veckor sedan skrev jag om att anställda på Migrationsverket börjat kalla så kallade ensamkommande barn för bedrägeribarn. Igår fick vi ett lysande exempel på detta i Sydnytt där man körde ett ”snyftreportage” om Issa från Afghanistan.

I Sydnytt presenteras Issa som en 16-åring! Min egen bedömning är att han är minst 25 år.

Vad anser du?
Issa har nu överklagat beslutet att han skall avvisas till Italien vilket är det land han vistades i innan han kom till Sverige. Han hotar nu med att begå självmord om han skickas tillbaka till Italien.

Se inslaget på följande länk, börjar ca 3,30 in i klippet.


ASKMOLN

Angående att man stoppar allt flyg med anledning av askmolnet från Island så rekommenderar jag den som är intresserad av att se denna dokumentär som gick för några år sedan på någon TV-kanal. Den förklarar det mesta varför allt flyg stoppas!

Gissar att den kommer i någon TV-kanal de närmaste dagarna.
Jag länkar bara till del 1 resten finns på YouTube


KURSÄNDRING I MEDIA?

De senaste dagarna har jag noterat en förändring i media. Den kanske inte är så stor men det är fler än jag som noterat detta nya ”fenomen” i media. Det känns lite som en spaning när jag nu skall lägga fram bevis för min tes.

Min spaning handlar om att journalisterna har börjat ange etnisk härkomst när det gäller brottslingar och detta är faktiskt något nytt i media. För något år sedan var detta fullständigt omöjligt men jag gissar att media sakta men säkert kommit till den insikten att framförallt bloggar på nätet omgående levererar dessa fakta oavsett om media försöker mörka. De bloggar som hela tiden levererar sanningen har upplevt en sällan skådat ökning av besökare som säkert gör mediabranschen avundssjuk. De lever istället med sjunkande upplagor av sina tryckta alster och den förväntade uppgången på nätet har kommit av sig på grund av alla sanningssägande bloggar. Som exempel kan nämnas Politiskt inkorrekt som har flera besökare än t.ex. Barometern.

Jag är övertygad om att dessa chefredaktörer sakta men säkert kommit till insikten att de inte längre kan kontrollera nyhetsflödet och att man bara har två alternativ att välja på. Antingen en långsam självdöd eller komma närmare sanningen. Valet för dessa chefredaktörer är därmed ganska givet, ingen vill förlora sin inkomstkälla och därför får man anpassa sig till verkligheten. I detta fall är det alltså bloggarna som styr utvecklingen.

Här kommer några exempel.

Fallet med den förvunna kvinnan där hennes man misstänkts för att mördat henne har fått stora rubriker i den lokala mediabevakningen. Detaljerna är ganska upprörande när det gäller misshandeln och andra detaljer i mannens agerande. Barometern angav nyligen i en artikel att mannen är kurd och kommer från norra Iran.

Värt att notera är också följande från artikeln.

”För några år sedan skiljde sig paret enligt svensk lag och mannen träffade en ny kvinna som han knappt hade haft någon kontakt med. Den försvunna gick dock inte med på att han hade två hustrur varför giftermålet blev kortvarigt och han återvände till familjen.”

Är det så det tillgår i Sverige när personer med denna kulturella bakgrund skaffar sig flera fruar. Svensk lag respekteras inte det minsta.

I GT kunde vi i måndags läsa om ett bråk vid en Hammarkulleskolan där två personer blev skjutna under söndagen. Tidningarnas praxis har tidigare varit att skriva ungdomsgäng men i detta fall talar man helt plötsligt om etniska grupper och anger till och med ursprung.

”Enligt uppgifter till GT handlade bråket om en dispyt mellan två etniska ungdomsgrupper, där ena gruppen har sitt ursprung i Afrika och den andra i Östeuropa. Men vad som satt i gång själva våldsamheterna - och om det kan vara gängrelaterat - är dock ännu oklart.”

Mitt tredje exempel kommer från Barometern som för några dagar sedan hade en stor artikel med rubriken ”Här slog tjuvarna till”. Redan i inledningen av artikeln slår man fast att det flesta inbrotten begås i de invandrartäta norra stadsdelarna som Norrliden, Berga och Norrlidens koloniområde.

Men de mest anmärkningsvärda är ändå uttalandet från polisen och det förvånar mig storligen att det finns med i artikeln. Hade jag uttryckt detta i t.ex. kommunfullmäktiga hade jag omgående blivit anklagad för rasism. Här kommer polisens uttalande. Läs hela artikeln.

”Inbrotten utförs av tre grupperingar. Först har vi en del asylsökande som gjort inbrott i mellanlänet, samma sak har skett i Kristianstadområdet. Sedan finns det personer som kommer utifrån, från de baltiska länderna eller Polen. De åker tillbaka efter inbrotten. Den tredje gruppen är svenskar som bor i Kalmar län, säger Ulf Ericsson.”

Ulf Ericsson är operativ chef vid Kalmarpolisen.

Man kan kanske förtydliga att den tredje gruppen även innefattar invandrare som är bosatta i Sverige och inte bara etniska svenskar.

Visst är det anmärkningsvärt att asylsökande begår brott! Jag har själv sett detta vid mina besök i tingsrätten och detta borde få ansvariga personer att reagera.

Frågan är om detta är enskilda misstag av dessa journalister eller om det är en kursändring av pk-media som bara varar fram till den 19 september?


S+M=SANT


Kommer även MUF och SSU inleda ett samarbete.   Foto Thoralf Alfsson

Det är med stor tillfredsställelse som jag tar del av denna nyhet. Socialdemokraterna och Moderaterna i Stockholm har gjort en överenskommelse om att slå ihop sina påsar om Sverigedemokraterna blir vågmästare. Läs och lyssna på SR.

Jag anser att det är mycket bra att väljarna får detta besked i så god tid före valet. Jag hoppas dessutom att S och M lämnar detta besked i flera kommuner, landsting och även i riksdagen.

En röst på Socialdemokraterna kan alltså innebära även en röst på Vänsterpartiet men kan lika gärna innebära en röst på Moderaterna. På samma sätt kan en röst på Moderaterna innebära en röst på Socialdemokraterna.

I praktiken så kommer även MP, C, FP och KD dras in i detta spel med väljarnas röster i valet.

Följden av detta beslut kommer utan tvekan innebära att väljare som tänkt rösta på Socialdemokraterna eller Moderaterna kommer fundera en extra gång innan man väljer valsedel den 19 september. Jag är övertygad om att detta är droppen för många Moderater som i många fall kommer välja Sverigedemokraternas valsedel, det samma lär nog gälla en hel del Socialdemokrater.

 Jag gissar att vi också kommer att få se flera avhopp från Moderaterna till Sverigedemokraterna. Att några betongsossar skulle hoppa av till Sverigedemokraterna är nog mer osannolikt, det egna tänkandet är förbjudet inom sossarna.

Jag hoppas att Socialdemokraterna och Moderaterna i Kalmar gör samma överenskommelse om samarbete. Det skulle innebära fler mandat för SD i Kalmar kommunfullmäktige. Jag kan tänka mig att vissa moderater i Kalmar allt annat än jublar idag.


DÅ VAR DET DAGS IGEN 2

Denna gång är det en kristdemokrat som byter parti och blir Sverigedemokrat i Ronneby.

Kristdemokraternas gruppledare i Ronneby Ulla Svensson vill inte kritisera sin gamla vän Gudrun Johansons avhopp. Ulla Svensson tycker inte heller att Sverigedemokraterna står speciellt långt från hennes eget parti.

- Nej, det kan jag absolut inte säga, säger hon till SVT.

- Är det så mycket som skiljer mellan de olika? Det är ju det här med invandringspolitiken i så fall, men om man tittar på äldre- och handikappsfrågor, exempelvis, är det ju ingen nämnvärd skillnad, säger Ulla Svensson.Jag gissar att Göran Hägglund inte gillar Ulla Svenssons jämförelse med Sverigedemokraterna men faktum är ju faktiskt att hon är närmare sanningen än sin partiledare.

Vilket parti kommer nästa avhopp från?

DÅ VAR DET DAGS IGEN 1

Förra veckan blev det återigen ett besöksrekord på bloggen enligt Bloggtoppen statistik. Över 15 000 besökare, det är bara några månader sedan som bloggen hade över 10 000 besökare för första gången.

Denna vecka har jag haft draghjälp av Svensk Tant och hennes öppna brev till svenska journalister. Sedan har vi ju flera av mina läsare som troget kommenterar och tipsar om läsvärda artiklar och annan info.

Sedan har vi också Gubben o Gumman med sina fyndiga kommentarer.

Tack till er alla!!


BLOGGTOPPEN EN HÄRLIG SYN

Sista veckan har blivit ett rejält uppsving i antal besökare på min blogg. Att titta in på Bloggtoppen är en härlig läsning med fyra bloggar som ligger Sverigedemokraterna nära. Inte en kommunist så långt ögat kan nå!

Politiskt inkorrekt har nu mer än 200 000 besökare/vecka och det ökar hela tiden. Politiskt inkorrekt fyller uppenbarligen ett tidigare tomrum. Jag är dessutom helt övertygad om att dessa bloggar har fått många inom media att riva sina gråa hår allt som oftast.

Jag gissar att politiskt inkorrekt kan nå 500 000 besökare/vecka när valfebern blir som intensivast. Min egen blogg kan kanske nå 25 000 besökare/vecka.


JESSICA RYDELL KÄNNER SIG PÅHOPPAD

För någon vecka sedan skriv jag ett inlägg om Miljöpartiets huvudlösa förslag om att illegala invandrare skall ges samma rättigheter till hela sjukvårdssystemet. Jag skrev även en insändare i ämnet som publicerats i tre tidningar, bland annat i Barometern. Min insändare finns givetvis inte på Barometerns nätsida.

En del av mina läsare har uppmärksammat via kommentarerna att jag nu fått svar från Jessica Rydell som är förstanamn i landstingsvalet i Kalmar län för Miljöpartiet. Hennes genmäle finns givetvis på Barometerns nätsida.

Jessica Rydell har även en blogg där hon även kommenterar mitt ”påhopp”. Kritik är tydligen likvärdigt med påhopp enligt Jessica Rydell.

Jag har nu skrivit ett svar till Jessica Rydell.

Tack Jessica Rydell för ditt svar men det ger tyvärr upphov till fler frågor än svar. Jessica skriver att ingen människa är illegal och det är självklart riktigt. Människor som befinner sig i Sverige utan uppehållstillstånd och har för avsikt att stanna i Sverige utan uppehållstillstånd begår en brottslig handling och befinner sig därmed illegalt i vårt land. Någon annan juridisk term än illegalt kan inte komma ifråga. Den uppfattningen delar uppenbarligen inte Miljöpartiets förstanamn till landstingsvalet, Jessica Rydell och det gör mig bekymrad. Att inte respektera ett lands lagar och regler leder så småningom till anarki och ett odemokratiskt samhälle.

I vårt land har alla rätt till akutsjukvård och det instämmer jag i men Jessica skriver sedan att ”landstinget i Kalmar har samma regler för papperslösa som för oss med papper”. Nej, Jessica där har du fullständigt fel. Illegala invandrare betalar ingen skatt var sig till kommunen eller landstinget! Därför anser jag och SD att illegala invandrare skall betala för den akutsjukvård de tillgodogör sig.

Miljöpartiet nöjer sig inte bara med akutsjukvård utan nu vill man även ge illegala invandrare samma rättigheter till hela vårt sjukvårdssystem enligt samma princip. Alla laglydiga svenskar som solidariskt betalar sin landstingsskatt år efter år för denna rättighet skall nu även bära denna börda på sin skattsedel. Detta utan att dessa illegala invandrare betalar en enda krona i landstingsskatt. Detta är rent ut sagt absurt och ett hån mot t.ex. våra fattigpensionärer som betalat sin landstingskatt under hela sitt liv men ändå i många fall inte har råd att gå till sin läkare. Dessutom försörjer sig dessa illegala invandrare sannolikt genom svartjobb eller i vissa fall kanske till och med genom kriminallitet med negativa konsekvenser för både arbetsmarknaden och i rättsväsendet.

Med argumentet alla människors lika värde kan tydligen allt möjliggöras enligt Jessica Rydell. Skyldigheter som medborgare brukar däremot dessa ”goda” människor tala desto mindre om.

Den 19 september avgör du som väljare vad som är rätt eller fel.


SKILLNAD PÅ GRANSKNING

Igår lyssnade jag på Människor och tro i P1 och jag häpnade över de påståenden som Christoph Andersson står för under programmet. För mig är det ofattbart att Sveriges Radio kan producera ett program utan att någon från Sverigedemokraterna får bemöta alla dessa lögner. Lyssna på Christoph Andersson. 

En anmälan av programmet vore faktiskt på sin plats.

Den som har lyssnat på intervjun med Nalin Pekgul där hon säger att muslimer i Malmö ligger bakom förföljelsen av judar förstår ganska enkelt vilka lögner som Christoph Andersson sprider i Människor och tro. Jag tror också att det framgår vilken agenda som gäller för programansvariga för detta program.

Lyssna på Christoph Andersson i Människor och tro. Han har även framförd detta i en tidningsartikel i Sydsvenskan vilket säkert var orsaken till att han kallades in till Människor och tro.

Läs sedan Kent Ekroths rättelse och förtydligande från hans blogg.

Sedan kan ni gå in och lyssna på Människor och tros reportage från Sveriges unga muslimers konferens i Stockholm och notera vilket ”gull i gull reportage” man åstadkommit, utan någon kritisk granskning.

Jag mår illa!

Missa sedan inte Julia Caesar på Snaphanens blogg. En välformulerad sammanfattning av "olyckshändelsen" i Landskrona.


ÄR SAMHÄLLSTJÄNST ETT STRAFF?Jag har ju haft förmånen att få ingå i det utskott som har jobbat fram Sverigedemokraternas valmanifest när det gäller kriminalpolitik. I det arbetet har jag varit drivande när det gäller brottsoffrens situation och jag är väldigt glad över att denna punkt finns med som en av de tre viktigaste punkterna som partistyrelsen valde att prioritera när valmanifestet antogs.

Det finns dock en stor mängd andra märkliga saker i det svenska rättsväsendet. En sak som jag reagerat på när jag läser domar vid Kalmar tingsrätt är hur ofta samhällstjänst utdöms. Jag gissar att rättsväsendet använder detta ”straff” i allt större utsträckning och anledningen torde vara överbeläggningen på våra fängelser. Jag fick för en tid sedan ett samtal från an anställd vid anstalten i Västervik där alla ca 250 platser var upptagna och personer med invandrarbakgrund nu var i majoritet.

Personer som döms till fängelsestraff kan få vänta månader eller ännu längre på att det skall bli en ”ledig cell” på något fängelse. En situation som givetvis är problematisk för bägge parter. Nu verkar det som rättsväsendet väljer att lösa detta problem med i mina ögon spektakulära omvandlingar av fängelsestraff till samhällstjänst.

Enligt en rapport från BRÅ 2003 ersätter sällan fängelsestraff längre än två månader med samhällstjänst. Tanken med samhällstjänst var också att det skulle vara väldigt unga personer som skulle få detta "straff" så att man undvek att dessa unga människor kom i kontakt med den organiserade brottligheten via fängelser. Denna praxis har uppenbarligen ändrat sig sedan 2003. Idag döms 50-åringar till samhällstjänst istället för fängelsestraff.

Samhällstjänst innebär i praktiken oavlönat arbete som skall utföras på den dömdes fritid och pågå under samma tid som det fiktiva fängelsestraffet. Enligt ovanstående dom skall den dömde utföra 180 timmar samhällstjänst under 8 månader. Det innebär i praktiken 5-6 timmar samhällstjänst per vecka under 8 månader.

Den dömde kan alltså leva ett helt normalt liv förutom att han hjälper till gratis hos en förening eller likande under sin fritid under några timmar varje vecka.

Hur känner sig brottsoffret när ett fängelsestraff omvandlas till att spela biljard på en ungdomsgård på sin fritid under några timmar varje vecka.

Är detta ett straff?


NAIVA OCH BLÅÖGDA SOCIALDEMOKRATER

Varför tänker jag på Nasim Malik när jag ser följande inslag från Aktuellt där Nalin Pekgul berättar hur naiva och blåögda socialdemokraterna är och hur de låter sig utnyttjas av dolda intressen.

Frågan är om inte Nalin Pekgul brännt sina möjligheter till en framtid i socialdemokraterna genom denna intervju.Den som var med på denna så kallade fredsdemonstration i Kalmar förstår vad Nalin Pekgul syftar på när hon säger att visa personer säger en sak tillsammans med svenskar och en annan sak i den egna gruppen.

Om jag skulle uttala mig på samma sätt som Nalin Pekgul skulle pk-journalisterna kalla mig för främlingsfientlig och kanske till och med för rasist.

Socialdemokraterna i Kalmar har placerat Nasim Malik mycket högt på sina vallistor. Beror det på hans kvaliteter eller hans etnicitet och religion? För mig är svaret självklart! Läs följande inlägg.


Nasim Malik på fredsdemonstration.        Foto Thoralf Alfsson

Läs inlägg från januari 2009

SANNINGEN SKALL GÖRA EDER FRIAKvällens Debatt kan bara sammanfattas på ett sätt! Trams!

Det var bara Ulf Nilsson som vågade prata om det verkliga problemet. De övriga deltagarna pratade bara runt om jobb, klassamhället och andra floskler.

Problemet är att Landskrona har tagit emot fler invandrare än vad man klarat av att ta emot. Det har inte funnits jobb till alla dessa invandrare och dessutom har många inte velat integrera sig eller assimilera sig i det svenska samhället. Det har fått som följd att Landskrona blivit segregerat och med stora motsättningar och kriminalitet.

Sverige tar emot alldeles för många invandrare, det är grundproblemet!
Detta är en sanning som ingen annan politiker eller ledande person vill erkänna, förutom vi sverigedemokrater!

Om man gjorde det skulle man erkänna och bekräfta att Sverigedemokraterna haft rätt hela tiden och att em begränsning av invandringen är ett måste.

Det värsta är dock att snart är Landskrona verkligheten i var och varannan liten stad i Sverige och då kan vi prata om stora problem i Sverige.


HYCKLANDE CHARLI NILSSON PÅ VT

Västerviks Tidning och dess chefredaktör utmärkte sig på ett inte så smickrande sätt när tidningen hängde ut sverigedemokraten Benny Johansson. En publicering som har upprört många människor i norra länsdelen. Ett agerande av Charli Nilsson som aldrig hade skett om det varit en politiker från något annat parti.

Nu har Charli Nilsson återigen visat hur odemokratiskt han är i sitt agerande som chefredaktör på Västerviks Tidning.

VT inbjuder alltså politiker till sin valblogg med följande formulering.

”Under valåret 2010 ger vi plats åt lokala och regionala politiker som vill blogga. Bloggarna finns kvar här en tid efter valet.
Är du politiker och vill blogga på VT? Kontakta webmaster.”

Jag har blivit uppmanad av personer som läser VT att anmäla mig till denna valblogg och gjorde så detta för några dagar sedan. Hur tror ni att VT och Charli Nilsson svarade?Är någon förvånad! Svensk pk-media visar sitt rätta jag!

Jag svarade då Charli Nilsson att jag kandiderar både till riksdagen och landstinget så jag uppfyller med råge de krav tidningen ställer. Samtidigt påpekade jag att det redan fanns bloggare som godkänds som representerade Feministiskt Initiativ och ett lokalt parti i Västervik VDM. Ingen av dessa partier sitter i riksdagen.

Charli Nilsson har inte svarat på detta mail på två dagar.

Mina läsare får själva bedöma hur demokratiskt VT och Charli Nilsson agerar. Talesättet att man inte skall kasta sten när man sitter i glashus stämmer väldigt bra in på Charli Nilsson.


EN DROPPE I HAVET

Jag blir rent ut sagt förbannad när jag läser pk-artiklar i media skrivna av indoktrinerade vänsterjournalister som är uppfyllda av ett hat mot SD och samtidigt uppenbarligen inte har något eget tänkande. Därför tänkte jag nu ge er läsare några små exempel på ”trevlig invandrare” som varit aktuella vid Kalmar tingsrätt bara de senaste dagarna som motvikt mot dessa pk-artiklar. Det blir lite anti-pk för att understryka att det finns enormt mycket fakta som undanhålls från den vanlige läsaren av tidningar.

Kom ihåg att detta endast rör sig om ett par dagar vid Kalmar tingsrätt och då har jag bara tagit med de värsta fallen.
INVANDRARE NR 1

Invandrare 1 är medborgare i Makedonien och dömdes till 18 månaders fängelse för att ha misshandlat sin fru och dotter vid ett stort antal tillfällen under flera år. I Östrans artikel finns inte alla illdåd han utfört mot sina före detta fru med. Det är en fruktansvärd läsning att läsa domen och jag bara undrar hur man kan vara funtat i skallen om man begår dessa handlingar. Min egen tolkning är att det handlar om makt! Mannen skall ha makten och kontrollen över kvinnor. I detta fall har kvinnan lyckats bra med att driva ett företag vilket mannen uppenbarligen haft svårt att acceptera. Kvinnan har lyckats bättre än mannen och det är tydligen omöjligt att smälta för mannen.

I Östrans artikel saknas också uppgiften att mannen förekommer sedan tidigare sex gånger i brottsregistret. För några år sedan dömdes han till sex månaders fängelse.

Det som förvånar mig allra mest är att åklagaren inte yrkar på utvisning.

Detta är en person som skulle utvisas på livstid från Sverige om Sverigedemokraterna fick igenom sin politik.


INVANDRARE NR2

Invandrare 2 är en 30-åring som ägnat sig åt narkotika langning av stora format och döms till 2 års fängelse. Han är medborgare i Bosnien/Hercegovina. Han har ägnat sig åt försäljning av amfetamin, kokain, ecstacy och cannabis (amfetamin 250-300 kronor/gram, kokain 800 kronor/gram) i lilla Emmaboda. Uppenbarligen har han själv åkt till Holland för att hämta narkotikan. Läs artikel i Barometern.

I domen finns däremot en rad märkliga omständigheter. Jag citerar.

”Straffvärdet för brotten överstiger två år. Brottets art och straffvärde gör att annan påföljd än fängelse inte kan komma ifråga. N.N var vid tiden för brotten endast 20 år gammal. Medhänsyn härtill kan påföljden stanna vid fängelse i två år.”

N.N är född 1980. Han är alltså 30 år och inte 20 år. Kan Kalmar tingsrätt inte räkna ut rätt ålder? Konsekvensen har alltså blivit ett lägre straff.

Åklagaren hade dessutom yrkat på utvisning men det ogillades av på grund av att 30-åringen har en tre årig son.


INVANDRARE NR 3 OCH 4

Dessa båda föräldrar som är medborgare i Irak har misshandlat sina tre barn. Barnen är 4 år, 8 år och 11 år och har utsatts för misshandel vid ett stort antal tillfällen under fyra år. Möjligen är detta en uppfostringsmetod som är vanlig i Irak då både mannen och hustrun nu åtalas för denna barnmisshandel. Läs artikel i Barometern.


INVANDRARE NR 5

Denne Muhammed är utan tvivel ett riktigt rötägg. Han har misshandlat sin fru under väldigt lång tid och vid ett flertal tillfällen hotat att döda henne. Nu är hans fru försvunnen sedan i november och polisen misstänker att mannen mördat sin hustru. Han har suttit häktad sedan i november, någon kropp har dock ännu inte påträffats trots stora spaningsresurser. Nu har dock närstående till familjen berättat om att manen haft en plan.

”En vän uppgav att mannen pratat om en plan som gick ut på att han skulle häktas för makans försvinnande men sedan frias och då kunna begära skadestånd för den tid han suttit frihetsberövad. Kvinnan skulle, enligt samma uppgiftslämnare, under tiden vistas i Danmark.”

Missa inte artikel i Östran.

Vi får väl se om hans plan går i lås och om hans hustrun befinner sig i Danmark. Jag skulle snarare gissa på Irak eller något annat MENA-land om han nu inte mördat sin hustru.

Enligt våra pk-journalister har dessa brott inget att göra med etnicitet eller kulturell bakgrund utan det är givetvis den outhärdliga situationen som vårt svenska samhälle utsätter dessa "nya svenskar" för som är orsaken. Ska man skratta eller gråta över dessa inskränkta pk-journalister som vägrar ser verkligheten i vitögat.

Tänk bara på vad dessa invandrare kostar i vårt rättsväsende.  Detta är ändå bara som en droppe i havet vid Kalmar tingsrätt och i vårt rättsväsendet.


PK-MEDIA SLÅR DAGSREKORD

Svensk Tants förutsägelser har idag slagit in med stor kraft i svensk pk-media. Det var nog egentligen ingen som blev förvånad över Britta Svensson snyftreportage i Expressen från häktningen av 23-åringen i Landskrona.

”Till slut vänder sig 23-åringen om och hans blick är svart av förtvivlan. Hans unga hustru försöker tränga sig fram, men polisen går emellan. Mannen som precis häktats på sannolika skäl misstänkt för grovt vållande till 78-åriga Ingers död får inte hålla i sitt nyfödda barn.”

Anser Britta Svensson att det är något fel på vårt rättssystem som inte tillåter att en häktad person talar med någon som kan påverka rättssäkerheten i ett rättsmål så skall hon skriva debattartiklar i detta ämne. Britta Svenssons artikel är rent ut sagt bisarr i sin utformning och jag bara förundras över hur en journalist kan försköna en person som med allra största sannolikhet slagit ihjäl en 78-årig kvinna på en parkeringsplats. Jag säger bara vet hut, Britta Svensson!

I Aftonbladet är det Katarina Wennstam som går till angrepp mot bland annat Sverigedemokraterna för att vi påtalar att det handlar om en invandrare som gärningsman.

”Testa din lokala sverigedemokrat och jag lovar att denne kommer att kunna rabbla statistisk i sömnen på den senaste tidens brott begångna av just invandrare. Jag vill till och med sträcka mig så långt som till att säga att många sverigedemokrater är nästintill besatta av just invandrares och flyktingars kriminalitet. ”

Personligen kan jag inte se något fel i att vara påläst med fakta när jag debatterar med någon. Problemet är väl att statistiken från t.ex. BRÅ understryker Sverigedemokraternas argument vilket gör dessa mångkulturella förespråkare rabiata. Hennes sätt att uttrycka sig påminner om Mona Sahlin som i Agenda sa följande.

”Jimmie Åkesson är expert på att prångla ut siffror och fakta”

Vad kan vara bättre i en debatt!

Sedan skulle jag vilja rekommendera Katarina Wennstam att besöka tingsrätterna och läsa lite domar så att hon förhoppningsvis får upp ögonen för hur verkligheten ser ut. Jag skulle kunna fylla den blogg med rena rama skräckhistorierna dagligen med domar från enbart Kalmar tingsrätt där invandrare är gärningsmän. Män från MENA-länder tycks ha en bedrövlig kvinnosyn, det räcker med att läsa domar och ansökan om stämning vid Kalmar tingsrätt denna vecka för att bli fullständigt bedrövad.

Katarina Wennstam har med sin artikel kvalificerat sig till min svarta lista.

Att sedan se Heidi Avellan i soffan på SVT:s Gomorron Sverige gör inte saken bättre. Däremot erkänner folkpartisten Torkel Strandberg vilka problem som finns i Landskrona och slutsatsen kan bara vara att invandringen varit för stor. Tänk att Heidi Avellan inte kan erkänna att den förda invandringspolitiken är den grundläggande orsaken till problemen i Landskrona.

Jag anser mig inte tillhöra någon lynchmobb, inte Kent Ekroth heller som har namngivit gärningsmannen på sin blogg. Vi har däremot bidragit till att informera allmänheten om vissa ”känsliga” fakta som gammelmedia inte vill leverera till sina läsare.

Nu väntar jag bara på att få se ett reportage från Landskrona där Lena Sundström intervjuat ett antal ”riktiga svenskar” som får förtala oss sverigedemokrater. Det kommer! Var så säkra!

I väntan på detta kan ni läsa Svensk Tants satir på dessa pk-journlister under kommentarerna på mitt förra inlägg.


JIMMIE ÅKESSON I TV8Är Bengt Westerberg riktigt klok. Uppenbarligen kan han inte läsa!

Ian Wachtmeister har många bra poänger medan Bengt Westerberg framstår som en "floskeltönt" och en ren lögnare.

Jimmie klarar sig mycket bra trots diverse osakliga påhopp.

EXTRA EXTRA EXTRA

SD har nyss gått ut med ett pressmeddelande:

Svenskt näringslivs chefsekonom räknade fel med 1000 procent!
2010-04-07 00:46

Svenskt näringsliv har på uppdrag av TV8 försökt genomföra en egen kostnadsberäkning utifrån de riktlinjer för antagande av valmanifest som Sverigedemokraterna nyligen antog. Trots att Jimmie Åkesson, som enda deltagare, förvägrats att titta på rapporten i förväg, så valde programledaren Lars Adaktusson att göra en stor sak av rapporten i gårdagens avsnitt av ”Angeläget med Adaktusson”.

Sverigedemokraterna har först nu fått en möjlighet att titta på rapporten och efter en första granskning dömer man ut den som ”ett hastverk” och beskriver den som ”djupt oseriös och häpnadsväckande okunnig.”. Mest uppseendeväckande av allt är kanske att Svenskt näringslivs chefsekonom räknat fel med 1000 procent.

Sverigedemokraternas ekonomipolitiske talesman Johnny Skalin och partiledare Jimmie Åkesson kommenterar:

- Vi förstår att Svenskt näringsliv inte är särskilt förtjusta i till exempel Sverigedemokraternas ambitioner om att motverka lönedumpning genom skärpta regler för arbetskraftsinvandring och att man därför anser sig ha politiska motiv att motarbeta SD. Det är också uppenbart att rapporten är ett hastverk som tillkommit under stark tidspress. Även med dessa faktorer i åtanke är det dock snudd på skrämmande att en person i chefsekonomen Stefan Fölsters position kan låna ut sitt namn till en så djupt oseriös och häpnadsväckande okunnig skrivelse som denna rapport är.

- För det första så bygger rapporten på en högst tvivelaktig metod. Istället för att vänta till maj månad, då Sverigedemokraterna presenterar sin skuggbudget med konkreta siffror kring satsningar och besparingar, har Svenskt näringsliv i sina kostnadsberäkningar utgått från rena gissningar och ogrundade antaganden. Man har överhuvudtaget inte talat med Sverigedemokraterna och har därför ingen aning om vilka konkreta kostnadsnivåer vi slutligen kommer att landa i. Vidare så utgår man ifrån den felaktiga utgångspunkten om att SD:s ambition är att realisera samtliga sina vallöften fullt ut redan under det första året, när det i själva verket rör sig om en stegvis process som kommer att fortgå under hela mandatperioden.

- För det andra så överdriver Svenskt näringsliv kostnaderna för Sverigedemokraternas satsningar och underdriver intäkterna från våra föreslagna besparingar. När det till exempel gäller SD:s förslag om att återinföra värnplikten utgår Svenskt näringsliv, helt ogrundat, ifrån att partiet, inom loppet av ett år, vill återställa antalet värnpliktiga till 1996 års nivå. I direkt strid med vad som anges i de riktlinjer för valmanifest, som man säger sig ha utgått ifrån, utgår man också ifrån att samtliga värnpliktiga skall ha en tjänstgöringsperiod på hela 11 månader och på så sätt kommer man fram till sin fantasisumma om nästan 25 miljarder i kostnad för detta förslag. På intäktssidan lyckas man helt sonika trolla bort de ca 15 miljarder i nettobesparingar som ett svenskt utträde ur EU skulle ge. Detta genom att felaktigt och återigen, helt i strid med vad som anges i riktlinjerna för valmanifest, utgå ifrån att SD också vill dra sig ur den inre marknaden och det europeiska frihandelssamarbetet. Beträffande Svenskt Näringslivs uppskattade kostnad för massinvandringen på ca 20 miljarder netto, så är detta den lägsta siffra som någonsin figurerat i debatten. Den siffra som fram tills nu har varit den lägsta är de uppgifter som tidigare presenterats av professor Jan Ekberg, där han talat om ca 30-40 miljarder kr i nettokostnad. Näst lägst har siffrorna från professor Bo Södersten, om ca 40-50 miljarder kr, varit. En direktöverföring av kalkylerna från till exempel den danska Välfärdskommissionen och Rockwoolfonden skulle ge avsevärt högre siffror än någon av de ovan nämnda.

- För det tredje så innehåller rapporten från Svenskt näringsliv direkta och närmast pinsamma felberäkningar och hanteringen av källor måste sägas vara under all kritik. Beträffande SD:s förslag om att öka det statliga stödet till UNHCR:s arbete med att hjälpa flyktingar i krisområdenas närhet, så skriver Svenskt näringsliv i rapporten att man beräknar kostnaden för detta till 65 miljoner kr. När denna siffra sedan förs ut i kolumnen där kostnaderna konkretiseras och adderas, så anger man att den är 0,65 miljarder kronor, det vill säga 650 miljoner kronor. Nationalekonomerna på svenskt näringsliv vet alltså inte hur man skriver ut 65 miljoner angett i miljarder och därmed så överdriver man, genom en ren felberäkning av sina egna gissningar, kostnaderna för SD:s förslag med 585 miljoner kronor! Beträffande den bristande källkritiken kan vi som konkret exempel nämna det faktum att Svenskt näringsliv, som enda källa bakom uppgiften om vad en utbyggnad av kärnkraften skulle kosta, ospecificerat anger: ”en blogg”. I detta avseende kan det också tilläggas att Svenskt näringsliv ogrundat och felaktigt antar att SD vill att denna utbyggnad skall ske helt i statlig regi, säger Johnny Skalin.

Sverigedemokraternas partiordförande Jimmie Åkesson konkluderar:

- Sverigedemokraterna är en seriös och ansvarstagande organisation som endast för fram väl genomtänkta förslag och synpunkter. Tyvärr tycks inte detsamma kunna sägas om Svenskt näringsliv...


GÅ RAKA VÄGEN TILL FÄNGELSE


Vandaliserad busskur på Ängöleden.           Foto Thoralf Alfsson

Igår passerade jag förbi en vandaliserad busskur där glasen var krossade. Idag passade jag på att ta några kort på denna busskur på Ängöleden mot Norrliden. Då träffade jag personal från den glasfirma som monterade in nya glas. De berättade att man idag hade inte mindre än sex stycken vandaliserade busskurer att åtgärda.

Gissningsvis kostar nya glas, städning och montering av de nya glasen mellan 5000-10000 kronor/busskur. Varje år kostar fönsterkrossningar över en miljon kronor för Kalmar kommun och jag gissar att en övervägande del av denna kostnad är vandaliserade busskurer.

Ett makalöst slöseri med våra gemensamma skattemedel som skulle göra mycket bättre nytta inom äldreomsorgen eller skolan.

En fullständigt meningslös skadegörelse som endast begås av personer som är rubbade, knäpp i huvudet, inte har alla hästar hemma eller personer med ett ”kraftigt utåtagerande beteende” (se föregående inlägg). Personligen anser jag att straffet för medveten och meningslös vandalisering skulle vara 1 månads fängelse. En klar och tydlig straffsats, punkt slut. Inget daltande! Tas du på bar gärning så blir det att ”gå raka vägen till fängelse” under en månad utan att passera hemmet.

Fem av de sex vandaliserade busskurerna idag är placerade i de norra delarna av Kalmar. Tre av dem i direkt anslutning till Norrliden (Kalmars Rosengård).

I Norrliden har tydligen kommunen slutat byta glas och har istället monterat in metallgaller i busskurerna. Orsaken torde vara allt för ofta krassade glas i busskurerna. Att sätta in galler är därmed en naturlig åtgärd, det är bara synd att förövarna inte sitter bakom galler.
Nu väntar vi bara på en DO-anmälan från boende i Norrliden som säkert kan anse sig kränkta på grund av Kalmar kommuns diskriminerande agerande.


Busskur Norrliden med metallgaller.  Foto Thoralf Alfsson


VAD SYSSLAR ÅKLAGAREN MY JUNHAMMAR MED?

Trots allt finns det faktiskt journalister på det lokala planet som vågar skriva om händelser som de politiskt korrekta helt avstår ifrån. Ölandsbladet glimmar då och då till med en artikel där till och med ensamkommande barn förekommer på ett inte så smickrande sätt.

Att det går hett till vid boendet för ensamkommande barn i Mörbylånga har jag skrivit om vid flera tillfällen tidigare.

Inlägg om hot mot personal.
Inlägg om dödshot.
Inlägg om planerad halalslakt.
Inlägg om att Mörbylånga kommun backar.

Nu har det varit bråk igen ett så kallat ensamkommande flyktingbarn eller bedrägeribarn som anställda på Migrationsverket kallar dem försökte strypa ett annat ensamkommande flyktingbarn på boendet i Mörbylånga.

Frågan är om åklagaren My Junhammar har valt rätt brottsrubricering när hon åtalar för misshandel. Om någon tar strypgrepp och stoppar syretillförseln under så lång tid kan jag inte se det som något annat än ett mordförsök och definitivt inte misshandel. Undrar hur My Junhammar skulle uppleva det själv om ett ensamkommande barn tog ett strypgrepp på henne?

Handlar det om att brottsrubriceringen skall bli så låg som möjligt för att en eventuell dom inte skall äventyra ett permanent uppehållstillstånd i Sverige. Om jag har möjlighet skall jag närvara vid denna rättegång vid Kalmar Tingsrätt. Jag tror det kan bli väldigt intressant.

All heder till Ölandsbladet som vågar skriva om detta både på nätet och i den tryckta upplagan. Något som Barometern och Östran tydligen inte valt att göra. Läs artikel i Ölandsbladet.

I den tryckta upplagan finns det även en artikel där journalisten Peter Boström kontaktat ansvariga på Mörbylånga kommun och ställt en del frågor. Men till en början vill ingen på socialförvaltningen tala om några problem. Den ansvarige Rena Seidova (hon som skulle halaslakta om ni kommer ihåg) på boendet svarar ”Det där är inte mitt bord” och då är hon ändå ansvarig. Vilket stoplskott!

Istället får Jonas Jansson, administrativ chef motvilligt svara på frågor och menar att det finns några med ”kraftigt utåtagerande beteende”. Vad menas då med detta?

”Det kan du nog förstå. Det handlar om att ta till våld och skadegörelse för att så att säga kanalisera sina känslor, säger Jonas Jansson”


ÖPPET BREV TILL SVERIGES JOURNALISTER

Svensk Tant har skrivit ett öppet brev till Sveriges journalister som jag idag lägger ut på bloggen. Att Svensk Tant har erfarenhet från mediavärlden har nog de flesta förstått om de läst hennes kommentarer på min blogg.
Jag ser fram emot att få läsa hennes kommande alster.

Dödsmisshandeln av en 78-årig kvinna på en parkeringsplats i Landskrona upprör svenska folket. En exempellös vrede sjuder hos oss som annars är så snälla och fogliga.

Vi har helt enkelt fått nog. Det räcker nu.

Mordet i Landskrona var som att sätta en stoppnål till en varböld. Den har funnits mycket länge. Nu är den punkterad.

När gamla människor inte kan gå i fred eller göra anspråk på en handikapplats utan att bli misshandlade till döds, då har det gått för långt.

När svenska kvinnor dagligen tvingas inskränka sin rörelsefrihet för att 6 000 våldtas varje år, då har det gått för långt.

Och vad gör ni? Jo, ni följer er traditionsenliga dramaturgi att ”inte publicera någonting som kan öka främlingsfientligheten”. Hyckleriet och förljugenheten har inga gränser. Har ni ingen skam i kroppen?

Svenskar i allmänhet är inte främlingsfientliga, och det vet ni. Däremot är vi dödströtta på en massinvandring som saknar motstycke i världen.

Med okvädingsord som rasist, främlingsfientlig och islamofob har ni i full symbios och intimt samarbete med landets politiker lyckats med konststycket att tysta en hel nation.

Det är slut med det nu. Tillmälena biter inte längre. De faller som torra höstlöv till marken.  Det är alltför uppenbart vad det är ni försvarar.

Vad är ert journalistiska uppdrag?

Just det: att skildra verkligheten som den är. Det var det ni fick lära er under utbildningen.  Remember?

Det ingår INTE i ert journalistiska uppdrag att ta ansvar för politiska eller andra konsekvenser av att skildra verkligheten.

Det är INTE er uppgift att ta ansvar för massinvandringspolitikens följder och försöka dölja dem.

Det är INTE ert ansvar att skydda grova brottslingar genom att pixla bilder och förtiga deras etniska ursprung. Det går ju alldeles utmärkt att hänga ut svenska brottslingar med namn och bild långt innan de är dömda, så hur förklarar ni skillnaden i policy?

Och det är INTE ert uppdrag att bestämma vilka partier som ska sitta i Sveriges riksdag! Det avgör svenska folket.

Ni vet mycket väl hur det står till i Sverige. Ni vet att den mångkulturella politik som ni med allt stelare läppar bekänner er till leder käpprätt åt h-e. Det är ju därför ni själva har sett till att bosätta er på behörigt avstånd från mångkulturen, eller hur? Måste tänka på barnen, ja just det.

Er förbannade skyldighet är att återge sanningen och ingenting annat än sanningen. Det är därför ni sitter där ni sitter och uppbär lön.

Känns det svårt? Mår ni dåligt av att medverka i den offentliga lögnen?

Jobbigt med självföraktet?

Svårt att stå på sig inför chefen? Ja ja.

Måste tänka på familjen och de dyra lånen på bostadsrätten i innerstan?

Jag förstår att det kan kännas svettigt. Sömnlösa nätter är den samvetslöses lön.

Ni ska veta att ni i all er förljugenhet och ynkliga politiska korrekthet faller tillbaka på en gammal journalistisk tradition i Sverige: den offentliga lögnens vedervärdiga tradition. Den brittiske journalisten Roland Huntford, som i många år var svensk korrespondent för The Observer, beskrev redan 1971 i boken The New Totalitarians hur svenska media genomsyras av lögn och anpasslighet:

”Hela den svenska maffian av massinformatorer, kommentatorer, vägledare och uppfostrare uppträder som en kollektiv enhet och följer ögonblickets tendenser. De är konformister till övermått och önskar bara att befordra det allmänna samförståndet – en tradition som förstärkts av skolutbildningen. Skolsystemets produkter dominerar nu medierna.

Ängsligt måna som de är om att framlägga endast vad deras kolleger tror behöver de svenska massinformatorerna inget tvång för att följa partilinjerna. I deras värld är en avvikelse från den accepterade normen ett slags förräderi.
(…) Det är relativt lätt att ta dem i anspråk för en speciell ideologi. Det räcker med att omvända ett utvalt fåtal i hierarkins topp, så följer de övriga lydigt efter.”

Det är snart 40 år sedan Roland Huntford skrev det här.

Och den svenska journalistkåren har inte utvecklats ett smack på dessa fyra decennier.

Snarare har ni blivit ännu mer förljugna, ännu mer skrupelfria. Ni offrar vad som helst för att klänga er fast vid den mediala makten. Vissa av er skulle sälja sin egen mor om det gav er egna fördelar.

Låt mig erinra om att även lögnen har ett pris. Och det kan bli högre än ni tror.

Det finns nämligen inga lögner som håller i längden.

Snart spricker hela skiten, och då sitter ni där och ser ut om fågelholkar i ansiktet och undrar vad det var som hände.

Förbered er och följ ett gott råd: börja berätta sanningen redan nu!

Återupprätta er förlorade heder innan det är för sent.

Hela Sverige väntar.

Svensk tant

DN, DN, SvD, SvD, SvD,


7,6 PROCENT TILL SDSentio Research senaste mätning ger SD 7,6 procent. Snart har SD också passerat Miljöpartiet och är då Sveriges tredje största parti.

Sammanlagt får det rödgröna blocket i denna mätning stöd av 46,2 procent medan alliansen får 43,9, vilket skulle ge Sverigedemokraterna en vågmästarroll om det vore val i dag.

Partiernas siffror i procent med februarisiffrorna inom parentes:

Socialdemokraterna: 32,1 procent (-1,5)
Moderaterna: 28,0 procent (0,7)
Miljöpartiet: 8,8 procent (-0,4)
Sverigedemokraterna: 7,6 procent (+1,3)
Folkpartiet: 6,4 procent (+1,0)
Vänsterpartiet: 5,3 procent (-0,2)
Centerpartiet: 5,1 procent (+0,6)
Kristdemokraterna: 4,4 procent (-1,1)
Övriga: 2,2 (-0,4)

Totalt intervjuades 1 946 personer perioden den 16-28 mars.


HAR NI TÄNKT PÅ!Att inga av riksdagspartiernas riksdagsmän/kvinnor och mångkulturella talespersoner uttalat sig om Landskronamordet. Har de fått tunghäfta! Finns det inga sossar i Landskrona? Var är förresten Mona Sahlin? Inte en sosse så långt ögat kan nå!

Finns det bara Sverigedemokrater som vågar yttra sig?

SVT har givetvis kallat in Jerzy Sarnecki för att bevisa att det beror på utanförskap och segregering att invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken.

Det börjar bli patetiskt att höra Jerzy Sarneckis floskler var och varannan vecka i TV. När andra begriper att det är bast att hålla tyst kallar man inte denne ”expert”.  


MEDIATRAUMA

Chefredaktörerna upplever just nu ett mediatrauma av stora mått. De senaste veckorna har rättegången mot Mats Alm stått i rubrikernas centrum och bilderna och namnet på den misstänkte mördaren av Linda Chen har funnits i varenda tidning.

Så inträffar då detta fruktansvärt meningslösa och tragiska mord i Landskrona vilket får media att hamna i rena paniktillståndet. En omhuldad kulturberikare slår ihjäl en 78-årig kvinnlig pensionär!

Hur skall media nu förhindra att Sverigedemokraterna får vatten på sin kvarn?

Det ödesdigra bråket på parkeringsplatsen vid Hemköp i Landskrona i måndags började när han skulle köra in på en parkeringsplats för handikappade.
- Den unge Muhammed stod i vägen med sin bil. Jag tutade ett par gånger för att Muhammed skulle flytta på sig.
Muhammed rullade då ner bilrutan och kallade Sven gubbjävel.
- När jag svarade med snor-unge slog Muhammed upp bildörren så jag for omkull.
När Sven försökte resa sig fick han ett knytnävsslag i ansiktet och blev sedan uppslängd på motorhuven av Muhammed. Inger försökte hjälpa sin make, men utsattes i stället för den unge Muhammeds hänsynslösa ilska.
- Hon fick flera hårda slag i ansiktet och for baklänges i asfalten. Nu finns hon inte mer.
Muhammeds hänsynslösa misshandel var hemsk.
- Min fru räddade mig, men det kostade henne livet.
Båda makarna fördes med ambulans till sjukhus. Inger hade en allvarlig krosskada på skallen och svåra inre blödningar.

Hon opererades, men blödningarna gick inte att stoppa. I onsdags kväll var Sven tvungen att i samråd med läkarna ta det tunga beslutet att avbryta den livsuppehållande respiratorvården av Inger.
- Det var mitt livs svåraste beslut, men det fanns ingen återvändo.
Gripandet av den 23-åringe Muhammed som mördade hans maka och svårt misshandlade honom gör inte hans sorg och saknad lättare.
- Det förändrar ingenting för mig, säger han.

Namnet Muhammed är påhittat.

Media står helt handfallna över hur de skall hantera detta. För att vinna lite tid skickar de ut de mest psykopatiska journalisterna till Landskrona. Helt plötsligt så är Sverigedemokraterna inblandade i var och varannan artikel skriven av dessa journalister som besökt Skåne. Läs tidigare inlägg om Studio Ett och Anna Landelius.

Ett annat exempel på detta är Expressens Britta Svensson som mitt i sin artikel lyckas få in följande stycke.

”Jag befinner mig just nu på ett ställe där Sverigedemokraterna fick 6,8 procent röster i valet förra året, och ja, det är jobbigt. Jag går en omväg för att undvika tiraderna som det aldrig går att få stopp på, vilka motargument man än kommer med.”

Britta Svensson om du har något att tänka med vilket jag betvivlar så borde du lyssna till folket, inte idiotförklara dem! Tror Britta Svensson att det bara är Sverigedemokrater som reagerat på detta mord.

Expressen fortsätter även idag med att på något märkligt sätt skuldbelägga SD för att denna fruktansvärda händelse omskrivs på bloggar som sympatiserar med Sverigedemokraterna. Men på samma gång talar de om att det är fullständigt självklart och en naturlig följd med tanke på den politik vi försöker driva. Läs "SD vill ha en martyr".
Jag tror att kortslutningen är nära på Expressens redaktion.

"Händelsen är som skräddarsydd för Sverigedemokraterna. På en valkonferens i Stockholm förra helgen bestämde partiet att de ska fokusera på tre områden: äldrepolitik, kriminalpolitik och invandringspolitik. En vecka senare är en invandrare anhållen för att ha misshandlat en äldre kvinna till döds.
Alla tre fokusområden i en och samma tragiska händelse."

Kan Expressen ge ett exempel på något parti som inte skulle använda en liknande händelse för att exemplifiera sin politik och sitt valmanifest? Ibland är sanningen svår att acceptera för pk-media och detta mord kommer sätta saker på sin spets oavsett om pk-media vill det eller inte. Man har målat in sig i ett hörn som man inte kan komma ut från utan att det gynnar Sverigedemokraterna. Hur man än vrider och vänder sig så sitter rumpan där bak.

Jag kan dock lova pk-media att det säkert kommer inträffa fler brott och allvarliga brott som Sverigedemokraterna kan använda i sin valrörelse. Det är bara att öppna en tidning så lyser rubrikerna i svart varje dag!

Nu väntar jag på att kvällspressen visar att man behandlar alla våldsmän lika och publicerar foto på den misstänkte gärningsmannen, givetvis utan vitpixlat ansikte och med fullständigt namn. Ingen Gustav denna gång!

Jag förväntar mig, Nej jag kräver att detta sker på tisdag då 23-åringen med största sannolikhet häktas vid Lunds tingsrätt så att svenska folket får veta hela sanningen. Allt annat visar bara på ett obeskrivligt hyckleri av Expressens Thomas Mattsson och Aftonbladets Jan Helin.

EXTRA! EXTRA! EXTRA!

Jag älskar "Svensk Tant", som jag har den äran av att skriva kommentarer på min blogg. Idag har hon skrivit en mycket läsvärd kommentar på min blogg som jag delar till 100 procent. Hennes förutsägelser om vad som komma skall i media är med största sannolikhet mitt i prick. Här kommer hennes kommentar.

Tack Svensk Tant!

Det vi ser utspela sig i svenska media just nu är helt förutsägbart. Media följer sin eviga dramaturgi. Inga överraskningar där.

När någonting sådant inträffar som mordet i Landskrona på den 78-åriga kvinnan utbryter panik
på landets redaktioner. Ångesten tätnar som dimma över fälten en fuktig sommarkväll.

Ångesten handlar inte om hur man ska kunna belysa det inträffade på ett korrekt och allsidigt sätt. Nej nej.

Bekymret är det här: Hur ska man nu bära sig åt för att det inte ska blossa upp “främlingsfientliga stämningar” hos den svenska befolkningen?

Hur ska man hålla dem i fortsatt narkos så att de inte upptäcker sambandet mellan en vansinnig invandringspolitik och en dramatiskt ökande och allt våldsammare kriminalitet?

Journalisterna lever i symbios med politikerna. De har fullständigt lierat sig med den politiska ideologin om massinvandring och mångkulturellt samhälle. Det är en omständighet som gör den svenska jornalistkåren unik i världen.

På landets alla redaktioner styrs arbetet, uttalat eller outtalat, av principen att "inte publicera någonting som kan öka främlingsfientligheten". Det är ett av medias övergripande mål.

Att upprätthålla principen underlättas av att journalister i allmänhet lever i skyddade etniskt svenska reservat, långt från våldet i de mångkulturella förorterna.

Mot den bakgrunden utlöser Landskronamordet givetvis full panik.
"Hur fan ska vi tackla det här? Nisse i Hökarängen (journalistepitet på den vanlige svensken) håller på att bli förbannad."

Några strategier går att urskilja:
1. Man skickar fram de yngsta och mest orutinerade journalisterna, som går på otrygga vikariat eller är utlånade av bemanningsföretag.
De gör lydigt det de förväntas göra, för att få fortsatt jobb.
Exempel: Anna Landelius i Studio Ett som Thoralf nämner.

2. Man skickar fram de mest skrupelfria, mest samvetslösa journalisterna och krönikörerna, det hårdföra gänget som inte vet vad sanning är och som är beredda att sälja sin mor om det skulle ge dem egna fördelar.
Exempel: Britta Svensson i Expressen, Peter Kadhammar i Aftonbladet.
Eva Franchell i Aftonbladet meriterar sig väl i samma kategori.

När ledar- och kulturskribenterna har firat påsken färdigt med familjen på lantstället och är i tjänst igen kan vi vänta oss brösttoner från Helle Klein och Olle Svenning i Aftonbladet, Ann-Charlotte Marteus i Expressen, Dan Jönsson eller Stefan Jonsson i Dagens Nyheter, eller kanske rentav Olle Svennings fru, Maria Schottenius i DN.

Vi kan inte heller utesluta att TV4:s egen lilla maskotdocka Lena Sundström, med specialuppdrag att misskreditera SD, med sedvanlig avsky kommer att peka på Danmark som avskräckande exempel på "främlingsfientlighet".

Alla insatser kommer att ha samma innebörd:

"Det som hände i Landskrona är tragiskt. Men brott har ingenting med etnisk härkomst att göra. Den kraftigt ökande våldsbrottsligheten i Sverige med t ex 15 gånger fler våldtäkter än Danmark har ABSOLUT inget samband med massinvandringen. Orsakerna är utanförskap och möjligen arbetslöshet.
Vi måste alla hjälpas åt att bekämpa det meningslösa våldet."

Sedan faller tystnaden igen.
Till nästa mord.

DN,


BLÅKULLA

Blåkulla är den plats dit häxor enligt folktron flög på kvastar under skärtorsdagen för att festa med Djävulen. Orgierna sägs ha pågått till påskaftonen eller påskdagsmorgonen då "häxorna" for hem igen. Stora eldar tändes för att jaga iväg dem.


Lugnt och fridfullt över Blåkulla på Långfredagen.          Foto Thoralf Alfsson.

Namnet Blå Jungfrun härleds som ett sk noa-namn. Över hela jorden finns i folktro och religion förbud (världsomseglaren Thomas Cook lånade benämningen tabu från Tongaöarna). Hos sjöfolk har det varit tabu att nämna vissa farliga passager i floder eller på hav vid sina riktiga namn, då det kunde medföra storm, dålig vind eller haveri. I stället passerades dessa ställen i tystnad, av vördnad och fruktan för sylvaner, fauner, sjörån, sjöjungfrur(!) eller andra gudomligheter.
Om platserna måste omnämnas användes sk noa-namn, dvs motsatsen till tabu-namnen, som ofta var insmickrande eller förskönande beskrivningar av platsen.

De första (tabu-)namnen på Blå Jungfrun är inte längre kända. De första uppteckningarna är noa-namn: Jomfrwn 1506, Blåkulla 1623 och Blåkulla, Jungfrun eller Känningen 1741. Noa-namnen har en olägenhet - efter en tid blir de så inarbetade att de övergår att bli tabu! På så sätt var Blåkulla tabubelagt redan i början av 1700-talet!

Är det fler än jag som drar likheter med hur dagens invandringspolitik beskrivs av pk-etablissemanget.

Att nämna saker vid sitt rätta namn kan innebära raka vägen bort från maktens korridorer.


PARKERINGS-DÖDSMISSHANDELN

Politiskt inkorrekt har idag personuppgifterna på alla inblandade i dödsmisshandeln av en 78-årig kvinna i Landskrona. Som de flesta säkert redan antagit och befarat handlar det om invandrare från MENA-länder. Än en gång handlar det om en ”kulturkrock” enligt expertis.

Studio Ett hade på torsdagen ett inslag om denna dödsmisshandel. Anna Landelius som besökt Landskrona har gjort reportaget som börjar på ett förtroende ingivande sätt men det övergår snart i ett i raden av politiskt korrekta inslag i Sveriges Radio. Angreppet på Sverigedemokraterna är utstuderat genom att man använder en intervjuad person. Personen ifråga kanske rent ut av är ett betalt "intervjuoffer" av Sveriges Radio.

Faktum är ju att de enda som försöker göra något åt denna utveckling i Landskrona och Sverige är Sverigedemokraterna. Att Sverigedemokraterna i Landskrona fick 22,3 procent i valet 2006 talar sitt tydliga språk men detta undviker givetvis Anna Landelius i sitt reportage från Landskrona.

Sydsvenskan, SvD, DN


Signaturen Svensk Tant
har skrivit en mycket tankvärd kommentar under detta inlägg och jag tar mig friheten att lyfta upp dessa rader i inlägget. Läs och begrunda detta denna långfredag.


Långfredag är en dag för eftertanke och stillhet.
Långfredagen har vi till minne av Jesu korsfästelse. Jesus dödades inte för sina synders skull. Han offrades för att han vågade säga sanningen och för att han därmed inte var politiskt korrekt.

Straffet för att säga sanningen och avvika från den politiska korrekthetens hjärntvättade väg är inte längre handgriplig död, inte i Sverige. Social död och stening med okvädingsord som rasist, främlingsfientlig och islamofob tillämpas däremot dagligen.

Vi korsfäster inte längre. Men våra politiker frambär varje år tusentals kvinnor som offer på mångkulturens altare. Under förra året anmäldes 5 937 våldtäkter inklusive grov våldtäkt, och då kan vi räkna med att det verkliga antalet är mångdubbelt större.

Hur tänker politikerna? “Sextusen våldtagna kvinnor är ett lågt pris att betala för massinvandringens välsignelser. Det offrar vi gärna.”

Någon uppmärksamhet eller ändring är inte att vänta förrän politikerna och journalisterna själva och deras egna fruar och döttrar blir våldtagna. Och det räcker inte med en eller några stycken. De personerna skulle omedelbart bli marginaliserade och uteslutna ur gemenskapen, så som man alltid utesluter det man inte vill bli påmind om. Det måste vara hundratals och tusentals för att den styrande eliten ska få upp ögonen för vad de har ställt till med.

Antal misshandlade i Sverige under förra året inklusive grov misshandel: 86 281. Läs siffran en gång till! Den närmar sig 100 000.
Misshandel av barn: 2 195.
Antal mördade: 230 personer.

Det senaste mordoffret har vi läst om i dagarna. Inger, 78 år, misshandlades till döds på en parkeringsplats i Landskrona. Polisen förhör en muslim från Libanon som misstänkt. Varför blir man inte förvånad?

Landskrona, Malmö och Södertälje är förlorade städer, och den svenska befolkningen flyr. Alla som har möjlighet flyttar från de invandrardominerade områdena.

Sverige är ett förlorat land. Det är mitt land, det som jag växte upp i, älskade och kände mig trygg i. Det landet har tagits ifrån mig. Det finns inte längre. Jag sörjer. Långfredagen är ett reqiem för ett förlorat land och en förlorad tillhörighet.

Jag lyssnar på Bachs Matteuspassionen med den vackra, genomskinliga slutkören “Wir setzen uns mit Tränen nieder” i Ton Koopmans fina inspelning:

Wir setzen uns mit Tränen nieder
Und rufen Dir im Grabe zu:
Ruhe sanfte! sanfte Ruh´!

In tears of grief, dear Lord, we leave Thee.
Hearts cry to Thee, o Saviour dear.
Lie Thou softly, softly here.
Rest Thy worn and bruised Body.

Jag sätter mig ned i tårar. Jag gråter för mina barns och barnbarns skull, för min egen skull, för hela Sveriges skull. Vi offras alla för en politisk lögn, en politisk besatthet som det bara finns ett ord för: galenskap.


APRIL(S)KÄMT?Det socialdemokratiska kommunalrådet Kira Berg gör ett utspel den 1 april och jag tror att majoriteten av de kommuninnevånare från Hultsfred som läser detta utspel önskar att det skall vara just ett aprilskämt. Läs artikel.

Jag har själv varit bosatt i Hultsfreds kommun under drygt 20 år och det är ingen som är avundssjuk på den arbetsmarknaden. Hultsfred har haft flera stora företag som lagts ner. Hultsfreds Hus, batteritillverkaren Varta/Hawker och Silverdalens Pappersbruk för att nämna några.

När man tittar på Arbetsförmedlingens statistik från februari 2010 för Hultsfred så undrar jag om Kira Berg är läskunnig och hur det står till med det logiska tänkandet. Kira Berg säger att de närmaste tio åren måste kommunen anställa ca 450 personer. Dessa 450 personer finns redan hos arbetsförmedlingen om Kira Berg kollar istatistiken. Det behövs inga flyktingar från Afghanistan eller Somalia som dessutom ofta är anafabeter.
Som Sverigedemokrat ”gläds” jag åt dessa fullständigt horribla utspel från politiskt korrekta kommunalråd, oavsett om det är socialdemokrater eller moderater. Jag bara undrar hur dum man kan vara.

Dum, dummare, socialdemokrat!

Ett aprilskämt?


APRILSKÄMTIdag kan vi läsa att Miljöpartiet genom sitt första namn till landstinget i Kalmar län, Jessica Rydell i sitt valmanifest kräver att illegala invandrare i Sverige skall ha rätt till all sjukvård på samma sätt som skattebetalande medborgare med rätt att bo i Sverige. Frågan är om dessa illegala invandrare också skall vara befriade från patientavgifter enligt Miljöpartiet.Genom detta förslag förespråkar i praktiken Miljöpartiet att anarki skall löna sig i Sverige. Tyvärr är det inget aprilskämt utan ett bevis för hur illa ställt det är med sjukdomstillståndet i vårt land där godheten inte vet några gränser när det gäller ”nya svenskar”. Länets pensionärer får dock vara nöjda med straffskatter och landets högsta patientavgifter inom sjukvården och detta kan de tacka miljöpartiet för. Om de sedan har mat på bordet är av underordnad betydelse för dessa politiskt korrekta politiker i vårt avlånga land.

Artikeln finns ej på nätet.


RSS 2.0