MILJÖPARTISTS EGEN TOLKNING AV KRETSLOPPSTÄNKANDE

Att även politiker är människor är väl ganska självklart och med det konstaterandet så förstår väl alla att även politiker gör misstag. Det är ju inte ovanligt att politiker kör för fort och blir av med körkortet eller kanske till och med kör ”dagen efter” med alkohol i blodet. Det händer och skapar ofta stora rubriker i media.

Idag har vi lokalt kunna läsa i Östran om en toppolitiker för Miljöpartiet, Thomas Stjernquist som kandiderar till kommunfullmäktige, landstingsfullmäktige och riksdagen. Vad har han då gjort? Jo, han släpper ut sitt avloppsvatten helt orenat i ett litet vattendrag. En sann miljöpartist!

Nu hotas Thomas Stjernquist med ett vite på 50000 kronor om han inte ordnar med en ny avloppsanläggning inom sex månader.

Det verkar som han tolkat kretsloppstänkandet på sitt egna lilla sätt.

Östran har inte lyckats nå Thomas Stjernquist vilket är mycket anmärkningsvärt med tanke på alla uppdrag han innehar inom Miljöpartiet.

Politiska uppdrag:
Partisekreterare
2,e vice ordf.i Servicenämnden
Ledamot i Soc.nämnden
Ersättare i Södermöre kdn.
Andra Mp uppdrag:
Region sekreterare
Webbmaster.
Valsamordnare
Utbildningssamordnare i Kalmar regionen.

Läs mer här om Thomas Stjernquist


Kommentarer
Postat av: Rösta på SD

Det är sådana här saker som PK tystar ned. Tänk om det varit en sverigedemokrat som hycklat på samma sätt, t ex tjänat grova pengar på flyktingsmuggling…Då hade Expo åkt land och rike runt och föreläst om vilka hycklare dom där sverigedemokraterna i själ och hjärta är.Nu är det garanterat tyst som i en kyrka i en avfolkningsbygd.

2010-04-30 @ 22:37:57
URL: http://sverigedemokraterna.se
Postat av: HenrikP.

Någon borde rota i hans sopor och se om han källsorterar....troligtvis inte.

2010-05-01 @ 00:44:16
Postat av: Tore (preact)

Tänk att han får 6 månader att skita ner, denne Miljöpartist. Absolut inte förvånad...

2010-05-01 @ 01:07:48
Postat av: cbc500

VIKTIGT MEDDELANDE MED ANLEDNING AV KORRUPTIONSSKANDALEN I GÖTEBORG! Tipsa WikiLeaks och Nils, Axel eller Janne på Uppdrag Granskning. Kommunanställda, medborgare, svenskar, göteborgare, har ni dokument som styrker korruption, lämna dem till WikiLeaks. WikiLeaks är varskodda och garanterar er anonymitet. Lämna INTE misstänkta dokument till politiker, tjänstemän, kommunala organ eller tidningar då det riskerar att bevis manipuleras eller förstörs!https://secure.wikileaks.org/[email protected]

[email protected]

[email protected]OBS! Er anonymitet garanteras! Sprid meddelandet vidare!

2010-05-01 @ 01:13:26
URL: http://secure.wikileaks.org/
Postat av: robban

cbc500; de åkte dit för att de var slarviga, börjar man kolla upp kopplingen gamla spelare som jobbar inom komunen och klubbarna i gbg så finns det mycket mygel i korridorerna.

2010-05-01 @ 03:02:18
Postat av: Gubben o Gumman

Precis som Maria Snatterstrand, som talar sej varm om kulturberikningen,samtidigt som hon polar med en Finne "Wille",en "Ryssknackare" hehe.Falskheten dansar jitterbugg, som hos alla miljöpartister el dolda mini Leninister.Som som vid alla rödskägg är bördig i Nordens mest invandrarkritiska land FINLAND.Av detta kan vi lära oss att man får aldrig bli så miljöpartitisk att det går ut över en själv,sa

Peter Ericsson och drog iväg i sin SUV.Sannolikt finns det inget parti världen som dragit till sej mycket knäppgökar på så kort tid som

mellonpartiet gjort.Påröstade av alla ungflator i fjollträsk.

2010-05-01 @ 03:52:36
Postat av: nesse

Att "Tjatterstrand" kan va så populär,(?) hon som enligt partiets stadgar ska lägga av 2011! Det har ju varit en av partiets hjärtefrågor att politiker inte ska bli partigängare för länge. Blir intressant och följa hur Maria och Peter ska komma förbi detta faktum. Som de superhycklare de är så lär de säkert komma på nåt sätt att kränga sig vidare. Partiet som säger sig vara "gröna" och gör allt för att ta kål på landsbygden genom orimliga skatter och lagar. Den s.k pumplagen är ett sånt exempel. Tillväxt hatar de samtidigt som de vill ha generösare (!) asylregler och att ALLA ska ha rätt till gratis sjukvård. Kan det finnas några större hycklare och folk som lever i det blå ! ? Att denne Stjernquist är en miljöförstörare förvånar inte alls. Tuppkammen växer sig alltmera röd och yvig på dessa fjollor i takt med stigande opinionssiffror.

2010-05-01 @ 08:06:18
Postat av: Robin Shadowes

Alla skall väl ändå inte ha rätt till gratis sjukvård? Kan inte för mitt liv tänka mig att detta skulle gälla för svenskar. Tvärtom kommer det säkert bli än dyrare för oss med högre skatter, högre avgifter, högre tak för högkostnadskort o s v.

2010-05-01 @ 08:18:30
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Eric

Med tanke på att han möteskalender är offentlig se:

http://www.mp.se/files/198800-198899/file_198886.pdf

kan det väl knappast var så svårt för Östran att nå mannen ifråga???Han uppger som yrke: "Yrke: Livskonstnär" vilet ger mig dåliga vibbar. Det "yrket" brukar innebära att det är "nån annan" som tvingas betala hans utgifter..

2010-05-01 @ 08:31:07
Postat av: Allemand

Eric,

De är bara journalister, begär inte för mycket. Har pappa sagt att han inte skall hittas så hittas han inte.

2010-05-01 @ 08:43:11
Postat av: nesse

Eric; "Livskonstnärer" omfattas säkert av friåret, för folk som ska snylta på andras hederliga arbete. Mupparna har ju lovat tillbaka detta "snyltande" som de anser såå viktigt! För dessa miljökramare o halvmarxister är det tydligen en hjärtefråga att kunna snylta på andra. Lätt att va generös med andras pengar. På så vis passar väl Snatterstrand och Mona bra ihop.

2010-05-01 @ 08:53:01
Postat av: Ludvig

Det är väl sådant man kallar dubbelmoral.

2010-05-01 @ 09:32:03
Postat av: Nalle i Växjö

Svenska politikers stående budskap.Gör som jag säger och inte som jag gör.Några exempel

Stoppa onödigt flygande, utom mellan Stockholm och Finland ( Wetterstrand)

Åk kollektivt ( Dom olika riksdagsmännen/kvinnorna och taxi)

2010-05-01 @ 09:40:28
Postat av: Stefan K

Miljöpartiet måste vara det mest opålitliga parti som suttit i en svensk riksdag. Ordet "kappvändare" har fått en ansikte i partiet. Varthelst vinden blåser och var än maktens sötma hägrar i fjärran, där finns miljöpartiet.Finns det något parti i svensk historia som media gullat så mycket med som just miljöpartiet? Inga granskande reportage om representanternas bakgrund. Inga kritiska reportage om partiets politik.Undrar hur många miljöpartister som firar vintern i Thailand och i andra varma länder? När egenintresset står på podiet försvinner lätt idealet och klimattänkandet.Många yngre män säger sig rösta på Miljöpartiet p.g.a. att Maria Wetterstrand är snygg (nåja, hon är förvisso snyggare än Mona, men...).

Undrar om den inställningen fortfarande gäller när dessa unga män inser hur mycket dyrare deras bilåkande blir, hur mycket dyrare deras Thailandsresor blir och hur mycket mindre i plånboken de får efter oppositionens övriga skattehöjningar.

2010-05-01 @ 10:52:24
Postat av: Skogman

Jag har träffat Thomas Stjernquist några gången och han kör (eller körde) med gamla bilar. Senast var en gammal SAAB. Miljöpartister är inte trovärdiga för fem ören.

2010-05-01 @ 13:14:21
Postat av: Allemand

Skogman,

Vilken politiker är det?

2010-05-01 @ 14:09:02
Postat av: Rösta på SD

Blev faktiskt chockad av Uppdrag Granskning avslöjande. Hade inte en susning om att rättsrötan och korruptionen liksom har genomsyrat en så stor del av Göteborgs kommun.

Värst var att alla politiska pampar liksom gjorde allt för att sopa igen spåren.Som av en händelse är Wanja Lundby i Göteborg idag och självfallet skäller hon på SD.

Lika självklart säger hon inte ett ljud om mutskandalen och korruptionen bland de socialdemokratiska politikerna. Hon försöker förstås avleda skandalen på detta sätt.

Men pamparna skor sig förstås lite varstans. Det är det som är det värsta.

2010-05-01 @ 14:57:45
URL: http://sverigedemokraterna.se
Postat av: Jonny

Mp har flest miljöbovar

Publicerat 2006-09-03 23:58De partier som talar mest om miljön har också flest miljöbovar på sina riksdagslistor. Av omkring 5.000 politiker som DN granskat är det bara 63 som har en modern miljöbil. Värst är mp och c – mer än var femte bil som ägs av en miljöpartist är direkt dålig för både hälsan och miljön.h t t p://www.dn.se/nyheter/sverige/mp-har-flest-miljobovar-1.537412

2010-05-01 @ 16:07:46
URL: http://exilen.eu
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Läste på PI att det är bra om vi länkar till den riktiga nya SD-adressen på bl.a. bloggar - för att få upp träffarna i google.2010-05-01 @ 16:08:28
URL: http://sverigedemokraterna.se
Postat av: nesse

Det är så tragiskt med dessa mp-hycklare. De sätter käppar i hjulen för en bra utveckling. Genom att skatta folk till döds så förhindrar de ju ny teknik och nya bilar. Utvecklingen mot mindre bensinsnåla bilar och hybrider pågår för fullt, men folk måste ju få behålla lite pengar så de kan byta upp sig. Sverige har en av europas äldsta bilparker! Det hindrar och utvecklingen av landsbygden som ju borde vara miljömässigt rätt. Nåt mer vridet och bakåtsträvande än dessa muppar är svårt att finna. Men ju mer svar de får i opinionen desto mer hysteriskt driver de sin galna linje. Sveriges bidrag till CO utsläppen är försumbara en tusendel, och jordens vulkaner släpper ut tiotusenfallt mer!

2010-05-01 @ 16:52:15
Postat av: nesse

Mer "bensinsnåla" ska det va, tryckfels nesse va på g där!

2010-05-01 @ 16:56:55
Postat av: carl10

MP misbrukar miljöskäl för att höja skatten på allt!

http://www.korta.nu/flygblad

2010-05-01 @ 18:32:09
Postat av: Nissolf

OT, men läsvärt.

Postat av: s29

Tror ni inte det kan vara så att dom som röstar på miljöpartiet vill väl,men saknar teknisk kompetens? Alla beslut handlar om kompromisser och där tror jag miljöpartisterna har en stor brist. Ungefär som ungvänstern som inte fattar att alla bilbränderna till slut gör det omöjligt för dom själva att teckna en framtida bilförsäkring.

2010-05-01 @ 19:48:43
Postat av: Thomas Stjernquist

Postat av: Skogman

Jag har träffat Thomas Stjernquist några gången och han kör (eller körde) med gamla bilar. Senast var en gammal SAAB. Miljöpartister är inte trovärdiga för fem ören. 2010-05-01 @ 13:14:212010 körde jag en fyra år gammal Chevrolet och i juli 2010 köpte jag en biogasbil som jag ännu kör.

Du har ALDRIG sett mig köra en SAAB, Skogman.

Det är ren lögn. Den enda SAAB jag nånsin ägt var 1980 och på den tiden bodde jag i Sörmland.

Sverige Demokrater är inte trovärdiga för 4 öre ens.

2012-03-18 @ 22:22:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0