RELIGIÖSA FANATIKER SOM GRANNAR

För några veckor sedan gick debatten het sedan två riksdagsmän från centerpartiet lämnat in en motion om att användandet Burka och Niqab på offentlig plats skulle utredas. Samtidigt pågår det en mycket het debatt om ett projekt kallat ”Norrliden strand” i Kalmar. Norrliden är det bostadsområde med högst andel invandrare. I kommunens statistik uppger man siffran till ca 42 procent med utländsk bakgrund. Men om man tittar på den del som de flesta betraktar som Norrlidens kärna är invandrare i majoritet med ca 53 procent av befolkningen.

 

Med anledning av detta skrev jag ett blogginlägg om detta projekt där det övergripande målet enligt kommunens information följande.


”Den övergripande målsättningen för arbetet är att alla projekt som genomförs ska leda till en ökad integration i stadsdelen.”


Detta har inneburit mycket starka protester från de personer som bor grannar till Norrliden som nu är rädda för att kommunen skall bebygga alla grönområden med hyreshus och placera ut invandrare i dessa områden för att bättra på statistiken. I mitt inlägg ställde jag då en fråga om vem som vill ha kvinnor i burka eller niqab och män i skägg och pyjamas in på knuten. Denna fråga ansåg tydligen Barometern för att vara främlingsfientligt och plockade in som ”veckans citat”. Notera ironin i bildtexten!

Att bara ställa en fråga som gäller muslimer är främlingsfientligt enligt Barometern! Här kan man verkligen tala om beröringsskräck ända ut i fingertopparna på tidningens journalister. (Artikel i DN "Beröringsskräck)

Jag tänkte tipsa Barometern om att de skulle lägga ut detta som veckans webbfråga men de vill troligen inte se hur verkligheten ser ut och vad Kalmars innevånare svarar på en sådan fråga. Då skulle antagligen Kalmar kunna kåras till "bäst i klassen".Vad anser du? Rösta här.
Kommentarer
Postat av: LP

Man kan utöka med förljande alternativ:"Jag har det redan"

2009-10-31 @ 11:00:37
URL: http://everykindapeople.blogspot.com/
Postat av: Hulda

LP: Kanske: "Jag har tyvärr det redan nu"....... MVH Hulda...

2009-10-31 @ 11:26:04
Postat av: S-E Karlsson

Burka och Niqab !

Har en fundering,hur ska vi som är hörselskadade och döva och som använder TSS- tecken som stöd , kunna kommunicera med en som bär Burka eller Niqab som ju båda är heltäckande slöjor där man bara knappt ser ögonen ,eftersom man vid användandet av TSS till väldigt stor del använder sej av ansiktets mimik vilket ju inte går om hela ansiktet är dolt !Vill man bo i Sverige så bör man väl också ta till sej svenska seder och bruk .det är väl inte vi som redan bor i Sverige som ska rätta oss efter dem som kommer hit ?

DEt har absolut gått för långt med daltandet vi får mer och mer fara illa själva !

Mvh S-E Karlsson Sd Högsby.

2009-10-31 @ 11:29:32
Postat av: LP

@ HuldaJag skrev faktiskt "tyvärr" först, men drabbades av en lust att låta kallt och vetenskapligt konstaterande - Jag har det (tyvärr!) redan, det är dagsens sanning.

2009-10-31 @ 11:48:32
URL: http://everykindapeople.blogspot.com/
Postat av: gunsan

Thoralf AEn petitess men stavas "Religiösa"!

2009-10-31 @ 12:00:39
Postat av: Micael Foghagen

Det mångkulturella superfiaskoexperimentet talar sitt tydliga språk. Det kanske kan vara trevligt att besöka en basar i mellanöstern på sin semestertripp, men BO i den?Det handlar inte enbart om rädsla utan mer om att våra kulturella seder, bruk och koder står allt för långt i från varandra. Det skapar otrygghet om inte annat!Den växande minoriteten ( än så länge ) har nu vuxit sig så stor att det inte längre finns några incitament för dessa grupper att assimilera sig i det svenska samhället. Det går utmärkt att leva ett helt liv i dessa enklaver ( återigen än så länge ) utan att lära sig vårt språk, seder eller värderingar.Att då i detta läge fortsätta progarera för massinvandring och blåljuga inför folket att det är en bra affär är inget annat än landsföräderi!Den dagen SD får under 1% i Landskrona eller i Skåne då går jag ur partiet...vad kostar ett livslångt medlemskap nu igen, 1500?PS. Kul med opinionsundersökning Thoralf! Där ser man även att det går ca 25-30 röster per inlägg i din blogg. Så visst läses den!

2009-10-31 @ 12:03:34
Postat av: Thoralf A

gunsanTack för påpekandet.

2009-10-31 @ 12:05:43
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Stefan K

"Att ta seden dit man kommer och acceptera landets regler" gäller bara om man reser till muslimska länder. När muslimer reser hit tar dom med sina seder, regler och vill att vi ska anpassa vårt levnadssätt efter dem.Pk-Sverige finner inga problem med detta, men det gör dessbättre allt fler svenskar.

2009-10-31 @ 12:54:53
Postat av: Morgan

Partipolitiken är död! Vad kommer förändras om SD kommer in i riksdagen då vi styrs av EU och alla deras regeringar redan nu och i sista hand av stormakternas regeringar? Regeringarna är ett antal personer som via kapital köper allt som går att köpas och inte minst människor som vill tillhöra deras skrå för att få ett bättre liv. Med andra ord är det många som kämpar oavsett vad de kommer ifrån men få som kommer in i värmen. De få som kommer in i värmen kan komma från vilka länder som helst om de är smarta och lyckas träffa rätt människor. Inte minst vara beredda att sälja sig om det skulle behövas. Ta nu inte bort detta inlägg Toralf som manar till tanke/eftertanke.

2009-10-31 @ 12:59:41
Postat av: Inge Sandén

Mycket bra Thoralf.

Gärna mera sådana undersökningar.

Röstningen är ett riktigt fint bevis på,det jag alltid påstått.

Svenska folket är uppdelat i endast två läger.

Den intellektuella vänstern med säte på landets tidningsredaktioner.

Den andra halvan är det arbetande skattebetlande svenska folket.

Det är bara skrivkunniga journalister som skriver illa om SD.

Hitintills har jag aldrig läst någon kommentar på nätet eller tidning av en riktig arbetare,som tycker illa om SD.

Svenska folket är lurade av medisfolket.

Vi har aldrig blivit tillfrågade,om vi är med på att sälja ut vårt land till folk som har en kultur,som står ljusår ifrån vårt sätt att vara och tänka.

Om journalisten som satt in denna löpsedel,inte kan visa att han har denna kultur som granne,är han inte trovärdig.

Hycklare är det värsta av allt värst.

2009-10-31 @ 13:03:43
Postat av: Tree Father Birch

Det går ett himla fånigt program på TV 4 "mammas pojkar".

Nu hör det till saken att i detta program finns det en Assyrisk kvinna/mamma som är sådan rasist att det inte kommer många ord ur hennes som i PK Sverige kan betraktas som "rena"

Ska det vara så?

2009-10-31 @ 13:10:09
Postat av: Micael Foghagen

>MorganSom jag ser det har vi två alternativ i "vägskälet".

Välja stupet eller uppförsbacken.Jag väljer det senare!

2009-10-31 @ 13:11:01
Postat av: Molle (Morgan)

Till Stefan K,Vilka är Pk-Sverige och hur har Pk Sverige kunnat sätta rot i det här landet där de flesta (liksom i alla länder) inte är Pk som vill ge alla sina skattepengar till invandringen och mångkultur? Beror inte Pk på att man inte vill se sig själv av okunskap eller på grund av att det går att tjäna på den. Varför skulle de som skriker Pk få rätt utan argument. Vi har alla människor en tendens som när vi sätts i situationer oavsett om det är sociala, kulturella eller ekonomiska, att skylla ifrån oss. Är du bättre? Är jag bättre? Är någon annan bättre även om det råkar vara de som ser att de kan tjäna på detta? Debattnivån måste höjas.nu för att SD ska kunna få en chans i valet. Människor är människor och den som kommer på vad som styr människan får alla nobelpris som går att få.Ta inte bort detta inlägg Toralf.2009-10-31 @ 13:20:25
Postat av: Morgan

Till Micael Foghagen.

Ingen människa kommer att välja stupet utan alla kommer att välja uppförsbacken. Vad gör vi då?

Det är vad som är den stora frågan. Ingen människa oavsett hur dum eller smart den är väljer stupet och det spelar ingen roll vad de har för etnicitet, kulturell eller social bakgrund, hur många bilar de har, hur mycket pengar på banken, föräkringar etc. Till Toralf. Ta nu inte bort detta inlägg.

2009-10-31 @ 13:32:51
Postat av: Lotta

2009-10-31 @ 13:50:45
Postat av: Lotta

@Morgan

Du får ursäkta men jag förstår inte vad du vill ha sagt i något av dina inlägg??

Thoralf du får gärna ta bort mitt tomma inlägg.

2009-10-31 @ 13:56:31
Postat av: Micael Foghagen

>MorganAtt göra ingenting är att välja stupet.

Att inte ta ställning är att välja stupet.

Att säga att allt är redan kört är att välja stupet.

Att anta att SD inte kan påverka med en riksdagsrepresentation är att välja stupet.Därför kan jag inte hålla med dig i din analys att alla väljer uppförsbacken...Två exempel på vad som är fullt möjligt; om tillräckligt många säger nej till massinvandring behöver vi inte dras med den.

Om tillräckligt många vill begära utträde ur EU kommer så ske - skulle Bryssel starta krig mot oss annars?Till sist tror jag inte alls att partipolitiken är död - däremot har blockpolitiken snarast spelat ut sin roll!

2009-10-31 @ 13:57:30
Postat av: Morgan

Alla vill göra något för annars vore de inte här på denna sidan (Toralf Alfssons blogg). Alla har tagit ställning genom att vara här på denna sidan och kommentera för att SD ska få mandat. För vilka består SD av? SD består av människor liksom socialdemolerarna (socialdemokraterna) eller moderna tider (moderaterna) och allt däremellan. Det handlar alltid om individer och inte om en masspsykos. Svar till foghagen när det handlar om uppförsbacken.

Det finns tillräckligt många idag som säger nej till uppförbacken (oavsett om de kallar sig höger eller vänster) eller med stöd av våra lagar men som ändå vill vidare. De som tänker är en annan femma och de vill ännu mer vidare.

Vad anser du M.Foghagen? och snälla Toralf ta inte bort inlägget.2009-10-31 @ 15:16:53
Postat av: Roger S.

@Morgan

"Ingen människa oavsett hur dum eller smart den är väljer stupet"Det är precis det den muslimska världen gör. De har kastat sina egna länder över stupet, och vill nu föra oss över kanten. Problemet är religion. När islam sätter sina tänder i nationer och civilisationer finns det bara en väg, käpprätt åt helvete. Det kan nämligen inte komma ngt vettigt ur en teokrati, än sjuk bissar religiös oordning. Titta bara hur det ser ut i sandhögeländerna.Detta är en av de saker SD ställer sig emot. De vill inte dra ner Sverige i det muslimska skithålet.2009-10-31 @ 15:27:04
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Peter, den förste.

@Morgan: "...och snälla Toralf ta inte bort inlägget."Du måste vara en ny läsare av denna bloggen och väldigt van vid att dina kommentarer tas bort från andra bloggar (t.ex Aftonbladets o.s.v.)?Nå låt mig då förklara för dig att Thoralf tar nästintill aldrig tar bort en kommentar från denna blog.

2009-10-31 @ 15:50:08
Postat av: Gubben o Gumman

Barometern samt tex Aftonbladet tillhör gårdagens tidningar,manipulerar sanningen samt stryper et fria ordet.Dessa typer av pappperstidningar är dom som får problem först när nätet tar över som i Usa.

Säg upp abonnmanget det biter bäst.En sådan artikel som ovan är bara ett bevis på att SD har satt tummen i ögat på vänsterjournalisterna

på Barometern.Johan Persson kan inte fixa förskoleplatser i Trekanten, utan föräldrarna skall barnen i Smedby av alla ställen.Men ett multikulturellt skrytbygge ,som ingen vill ha går bra.Barometern sitter i knät på Johan Persson i o med

det planerade nya tidningshuset, som heller inte dom flesta vill ha på anvisad plats.Samtliga journalister på Barometern ombedes läsa Jyllandsposten ,som i lördagens närbilaga berör den politiska korrektheten i svensk press.Ps. Artikeln i Jyllandsposten är inte skriven av Thor-alf Alfsson.

2009-10-31 @ 16:01:08
Postat av: Micael Foghagen

>MorganVad jag anser tror jag är allmänt känt. Du däremot svamlar mer än lovligt.I ena inlägget säger du att ingen väljer stupet för att lite senare skriva att tillräckligt många säger nej till uppförsbacken...Jag fattar noll.Vad stupet innebär har jag förklarat, uppförsbacken däremot betyder att vi inte kan sitta med armarna i kors och vänta på stekta sparvar.Nu tänker jag inte gå i polimik mer med dig Morgan - du har väldigt lite att tillföra....

Väntar tills du gör det.

2009-10-31 @ 16:07:44
Postat av: Morgan

Muslimer,även de är människor! Om muslimska länder kastar muslimer över stupet varför tillåter Sverige (lilla ankdammen) dem att komma hit när de får problems/problem? Varför säger man inte stop och belägg? Vi som är kritiska bor fortfarande kvar eller hur? Det måste innebära att vi fortfarande tror på på något! Vad tror vi på? Toralf ta inte bort mitt inlägg.

2009-10-31 @ 16:07:49
Postat av: Gubben o Gumman

Uppsnappat i etern P3 morgonpasset.Intevju med PK-idiot :

-Vad är det värsta du vet?

Svar:

Det facism, främlingsfientlighet samt lågt utbildade människor.-Vad skall du göra ikväll då?Svar Gå på bio vill inte titta på tv där kan det vara nyheter det är så trist.

(verkligheten är jobbig)(Här skjuter intevjuoffret sej själv i foten)Detta är ett bra exempel på hjärntvätt av det fulare slaget.Precis som när Coca-Cola lägger in en microsekund

i en ökenfilm ,med sin produkt försäljningen av Coca-Cola ökar då drastiskt i pausen.Så opartiska är Sveriges radio, intevju-offret har givetvis medvetet placerat detta i radion.

Fast svaren skall verka spontana.Vilket parti lyssnaren skall tänka på är ju ganska klart.Detta är steg två efter att man klistrat på partiet ett epitet, samt trummat in det i Svensson huvud.Exakt så jobbar den kommunistiska Sveriges radio,

nerlusad med vänsterjournalister, leda av chefer från 68 vänstern.

2009-10-31 @ 16:16:02
Postat av: Peter, den förste.

@Morgan: "...Varför säger man inte stop och belägg?..."Det undrar jag med! Men du ställer frågan på fel ställe; Fråga istället såssarna, alliansen m.fl. det är de som är ansvariga. Däremot om du verkligen vill ha stopp på vansinnet rösta då på SD.P.S. belägg för mitt påstående finns här: http://snaphanen.dk/2008/10/06/exit-folkhemssverige-nu-som-pdf-bog/

Postat av: Gubben o Gumman

Då "Mogge" startat en gissningstävling

"Vad tror vi på"?

Vill vi gissa såklart.Gubben o Gumman gissar att ni (SSU), tror

på ett avstående på 2000-3000 extra varje månad till svensk invandrapolitik.Från dom människor ,som tycker multikulti är det bästa som finns.

Man behöver ju inte vara med i tex svenska kyrkan längre.

Detta avståendet görs skriftligt på valdagen vart

fjärde år.

Så slipper vi ju det tjaset eller hur "Mogge"En annan vilja/tro kanske kan vara att begränsa gärningsmännen från två till tre vid gruppvåldäkt.?Ett tips till dej "Mogge" kan väl vara att ringa till Finands ambassad, och där diskuttera invandrarpolitk i Norden tex.P.s Vad vinner man om man gissat rätt?2009-10-31 @ 16:57:21
Postat av: Morgan

Till Peter den förste.

Har inte alliansen (de som tillhör)och oppositionen (de som inte tillhör samma mål samma mål)?

Alla är individer eller hur som haver?

2009-10-31 @ 17:19:43
Postat av: Niklas Bergström

angående bostadsåmråden, så förde jag ett givande samtal med en äldre kvinna som bor i ett berikaråmråde.kvinnan är väldigt uppgiven hur miljön o tryggheten försämrats i åmrådet, kvinnan vet inte hur hon ska kunna byta miljö. kvinnan påpekade att hon har ingen och diskutera dessa mångkulturella problem med.oftast blir en del äldre kvar i dessa områden. Dom tvingas se på att välfärden går till främlingar plus att områderna blir otryggare på många vis. Förjävligt rent ut sagt.

2009-10-31 @ 17:25:52
Postat av: Ingeborg

What Sweden is not anymore.

Se och lyssna på denna video. Man blir skrämd och svenskarna måste nu börja reagera samt förstå att vårt folk utrotas.

Postat av: LP

@Niklas BergströmKvinnan har fått allt om bakfoten.Problemen i hennes område beror på sociala orättvisor, kapitalism och på att jag inte vill vara solidarisk betala 95% i skatt etc etc.Allvarligt talat. Den ökade brottsligheten är inte det enda giltiga skälet till att vara motståndare till massinvandring.

Att "alla skall vara med" när samhället omdanas borde vara en självklarhet, men som det är nu är det en liten klick, kanske kan man kalla dem ett avantgarde, som sätter hastigheten som den stora massan måste anpassa sig till.Humorn i hela saken är att detta avantgarde ofta är de som kan köpa sig fria från mångkulturalismens fröjder med hjälp av pengar, kontakter och kompetens. De är de verkligt fria som kan designa sina liv och manövrera mellan de minor som de själva lägger ut.Men snart kommer verkligheten ikapp även dem och då kommer de att ändra åsikt. Tyvärr kommer detta nog att ske när det är försent, därför skall vi inte vänta på den insikten.

2009-10-31 @ 18:26:05
URL: http://everykindapeople.blogspot.com/
Postat av: Niklas Bergström

svar till Lp.Att kvinnan fått allt om bakfoten. Jag och kvinnan kan ju bara konstantera de som faktiskt händer i tillvaron.Sedan vad man lägger för idologisk grundvärdering i de hela är diskutabelt. De är ett stort sammanghang att förstå orsakerna att svenska samhället försämrats avsevärt.omdaningen, mångkulturen är faktiskt ett av dom stora problemen i sverige i dag. Många människor mår dåligt av mångkulturen. man måste faktiskt börja i rätt ände använda både hjärta och hjärna.

2009-10-31 @ 21:25:02
Postat av: MiaH

Det är ju lite konstigt att många av dem som talar varmast om invandringen är sådana som bor i områden där det inte finns några! Och de som ser problemen ska tystas ner för de har fel? Jag har under de senaste månaderna fått en väldigt nära upplevelser om hur "kulturberikare" lever och jag är inte imponerad kan jag säga! Jag vill verkligen inte bo granne med dem. Och det är det nog inte många som vill när det väl kommer till kritan..

2009-10-31 @ 21:37:53
Postat av: Niklas Bergström

Du Mia de låter kanske patetiskt men ja måste bara nämna de. senast härom dagen på en gård där de bor övervägande främlingar. styckade de kött på gården visserligen oförargligt men vadå är det ett svensk fenomen? alltså bland hyreshus.

2009-10-31 @ 21:44:36
Postat av: Stefan K

Varför flyttar allt fler svenskar från de mångkulturella områdena och så få till?

Är det en trend eller finns det orsaker?Morgan

Jag hade gärna kommenterat ditt inlägg, men finner det svårt då jag inte har en aning om vad du menar.

Ska ändå göra ett försök med ett kort inlägg.

Vilka Pk-Sverige är och hur de har kunnat sätta rot i landet? Vilka de politiskt korrekta i landet är vet nog de flesta vid det här laget. Det är de som inte vill eller vågar kliva över gränsen när det gäller att debattera känsliga ämnen som t.ex. invandringspolitiken och som istället stakar ut den linje som de tror att majoriteten i landet vill följa. Oftast med riktlinjer från de stora herrarna i FN, EU och andra organisationer. Att de slagit rot i landet beror på att de styr landet och hur vi ska tänka. Politiker, journalister och andra myndighetspersoner som valt den politiskt korrekta vägen har tyvärr en större makt än vi tror och med den försöker de kväsa alla som inte ställer sig på samma sida. Behandlingen av Sd och deras väljare är ett bra bevis.

2009-10-31 @ 21:59:49
Postat av: Morgan

Till Peter den förste,

Du menar på fullt allvar att sossarna, moderaterna, kommunisterna bär ansvar för hur det ser ut idag för dig och för alla andra? Om det är så vilka är dom och har de poppat upp ifrån tommma intet i såna fall? Är det utomjordingar? Har du läst mina inlägg eller är du dum? Jag skriver att människor är människor och om så SD får 95% i nästa val kommer inte människor att förändras till det positiva. Det handlar inte om att rösta på ditten eller datten och procent. Företrädarna för SD (alla partier) när de kommer in i värmen, börjar mjukna och se till sina eventuella framtida barn eller de barn de har och de barnbarn de har samt till sina fruar eller framtida fruar och föräldrar och mor eller farföräldrar. De kommer skita i befolkningen och i fattigpensionärer, slavarbetare i sverige precis som Fredrik R och Mona S och alla partier där emellan gör idag. Nu vill vi att SD ska komma in för att röra om i grytan.

2009-10-31 @ 22:29:24
Postat av: Robin_Shadowes

Jag vill absolut inte bo granne med vandrande tält och män med klänning och roliga hattar. Jag vill inte bo nära ylande minareter. Jag betackar mig för denna kulturberikning. Om det gör mig till rasist, nazist, islamofob, so be it!

2009-10-31 @ 22:38:26
Postat av: Morgan

Pk har slagit rot i landet. Det är vi överens om Stefan K. Frågan är vad vi ska göra åt detta förutom att rösta på SD. Det räcker inte att bara rösta.

2009-10-31 @ 22:43:45
Postat av: Peter, den förste.

@Robin_ShadowesEn annan jag inte skulle vilja bo granne med är Morgan.

2009-10-31 @ 23:08:13
Postat av: Stefan A

LO;s Wanja Lundby-Wedin babblade på s-kongressen om allas lika värde, samtidigt som hon gick till hätska angrepp på SD, det var tydligt att inga SD-anhängare och väljar är välkomna inom LO, så var det med det lika värdet, eller kanske somliga är mera lika värd än andra, precis som LO och sossetoppen är lite mera jämlik än vanligt folk, två lik släpades fram till talarstolen i dag iaf. Ingvar Karlsson och godsägare Göran Persson, sossarnas framtid ? som de redan har bakom sig.

2009-10-31 @ 23:18:32
Postat av: Morgan

Googla på arbetsförnedringen.se. En del är förmodligen hjärnskadade men det går att hitta guldkorn precis som man kan göra här.

2009-10-31 @ 23:34:31
Postat av: Anonym

Precis som när vi köper prylar vill näringslivet inte betala våra löner om de kan få samma sak för en tiondel och politikerna är inte sämre än att de hellre importerar nya väljare som röstar rätt. Se här: http://snaphanen.dk/2009/11/01/derfor-stemmer-muslimer-r%C3%B8dt/

2009-11-01 @ 01:16:13
Postat av: Alexander den store

För ca 15-20 år sen så kallades man fördomsfull om man

kallade invandrare för "saker och ting"

Fördomsfull, för att Du inte hade kunskap om andra länders kultur, religion, etc, etc,

Fördomsfull var fult att vara om andra människor, påtalades i skolan, tidningar och media.

Vi skulle lära oss att vänja oss av med olater och

åsikter om människor från andra länder på så vis.

På 60-talet hade vi en invandringsvåg av folk ifrån

medelhavsländerna, de var ren arbetskraftsinvandring

de jobbade på 2 st jobb, kunde sköta sig, och anpassa sig snabbt till våra svenska normer och lagar.

Det behövdes varken anpassnings-ministär eller

"asocialbyrokrater" för dessa.

... Men idag ser det annorlunda ut, tyvärr.

Eftersom Sverige tagit emot invandrare och lycksökare/flyktingar från länder vars kulturer och

värderingar står långt ifrån de Svenska samhället.

Som dessutom kräver att vi ska anpassa oss efter deras krav. Detta i en takt som inte varken det svenska samhället och svenskar klarar av.

När bostads områden i förorterna fylls på av invandrare ifrån kulturer som du knappt ens känner till i en rasande fart, är det så konstigt att man som svensk inte längre känner att man bor i Sverige då ?

Jag talar av egen erfarenhet efter att ha bott i ett sådant område i 10 år.

Men min belastning på mitt kulturella immunförsvar

nådde en smärtgräns då 75 % av områdets invånare var

av utländsk härkomst.

Under min tid i området hade jag inte "ont" av dessa då de flesta skötte sig.

Men jag bodde inte i Sverige längre !

- Jag flyttade , som de flesta andra svenskar.

Vad jag blir riktigt förbannad på är

dessa politiker, journalister och "förstårsigpåare"

som varken satt sin fot, ej heller bott , än mindre

har någon som helst erfarenhet av invandrargetton ...

Det är dom som riktar PK_pinnarna, slår dig på käften och på fingrarna om vad DU ska tycka om eller inte i svensk invandringspolitik.

Eller vad Du ska ha för åsikter om människor som kommer från andra kulturer för att bosätta sig

som grannar med dig.

Det är dom som visar vad du ska ha för åsikter

om du tycker att det är OK att svenskar är i minoritet i området där du bor.

Det är dom som bestämmer att du ska gilla att det står en moske med minaret utanför ditt köksfönster

inte DU !

2009-11-01 @ 04:20:11
URL: http://roljede,blogspot,com
Postat av: Alexander den store

roljede.blogspot.comär min blogglänk.Blev fel med komma i adressen, sorry

2009-11-01 @ 04:28:26
URL: http://roljede.blogspot.com
Postat av: LP

@Niklas BergströmNär jag skrev:"Kvinnan har fått allt om bakfoten.Problemen i hennes område beror på sociala orättvisor, kapitalism och på att jag inte vill vara solidarisk betala 95% i skatt etc etc."så var det naturligtvis ett försök att vara ironisk!

Kvinnan du nmner har inte fått saken om bakfoten. Hon har all rätt att känna det hon känner.

Min ironi handlar om de invandringsförespråkare som alltid bortförklarar förfallet med just de argument jag nämnde. Detta istället för att erkänna att hade invandrarna varit Japaner, Tyskar, Danskar eller från något annat civiliserat land, hade problemen med ytterst stor sannolikhet varit enormt mycket färre, oavsett hur det sett ut på den öppna arbetsmarknaden.Trevlig söndag på er

Postat av: S-E Karlsson

Sett på " Fria Nyheter ": Ingen lågkonjuktur i

kränkningsbranschen jag kan lägga till inget varsel på Migrationsverket ! Dom enda "företag "

i Sverige där det rullar på som om arbetslöshet och lågkonjuktur aldrig hade funnits ! Det borde vara bland annat i de två hålen vi borde sätta tummarna ! Men det förstås då får vi ju inte in några "pensionsräddare " ! Var är förresten pensionsräddarna ? Nästa år ska ju pensionerna sänkas för oss pensionärer det borde den väl inte behövts göras med alla arbetsvilliga invandrare vi har i Sverige ?? S-E Karlsson.

2009-11-01 @ 09:29:52
Postat av: Stefan K

Stefan A

Jag lämnade facket för två år sedan när jag insåg den dubbelmoral som finns inom organisationen. Att man som medlem i facket stöttar sossarna ekonomiskt och tvingas till regelbundna propagandauttalanden om vilka man ska rösta på och vilka man inte ska rösta på, stod jag ut med i många år. Det var när olika fackförbund började att sparka ut representanter med Sd-sympatier som jag förstod att "allas lika värde" inte gäller om värderingarna skiljer sig från partiets.

Frågan är om facket i första hand vill medlemmarnas bästa eller om partiets bästa går före? Wanja-Lundby Wedin har ju visat att hennes värderingar inte skiljer sig från de som hon i talarstolen kritiserar. Syna facket närmare och du kommer underfund med att organisationen inte alls är den man utger sig för att vara och borde vara. Att vara politisk knähund till Monas parti är vad det hela handlar om. Nu tänker dessutom facket knyta närmare band med mp och v, så nu ser vi organisationens rätta ansikte.

Jag är idag glad över att jag är en av alla de som lämnat facket och vet ni vad? Jag har inte lidit av det.

2009-11-01 @ 09:51:21
Postat av: Urban

Snart kan det komma flera. Glöm inte vad Mona sa förra året"Om socialdemokraterna vinner valet 2010 kommer de att ta bort de restriktivare reglerna för anhöriginvandring som Alliansen håller på att införa. Det lovade Mona Sahlin som besökte Tensta" centrum i går eftermiddag

Postat av: nesse

Stefan K. Intressant att läsa! Är inte insyltad i facket men man förstår ju att det funkar ungefär som du beskriver. Både S och LO märker väl att deras hegemoni över samhället och politiken minskar. De verkar inte trivas i opposition hela deras värld måste omvärderas. Väldigt lite av konkreta politiska förslag och de fäktar allt vildare mot både borgare och Sd. Kommer man i sån enorm försvarsställning blir ju politiken minst sagt virrig och nästan lite farlig från deras sida. Nu sluter man leden LO, SAP inför valet !! Sen måste Mona ta hänsyn till Ohly, vi kan nog vänta oss en rättning allt längre ut mot vänsterträsket!! Blir intressant om man väljer att försöka tiga ihjäl Sd eller gå till våldsam attack. Förmodligen får vi skåda det sista alternativet, även om man låg lågt på kongressen. Hade nog väntat en del våldsamma utfall mot Sd.

2009-11-01 @ 10:13:14
Postat av: nesse

Monas dilemma är ju minst sagt delikat. Hon ska tillfredställa både facket och Ohly. Vid en alltför kraftig vänsergir missar hon mittenväljarna, medelklassen! Det är ju där slaget står, den som vinner dem vinner valet. Finns massor av mer konservativa röster att vinna också. Här har Sd stor potential !! Lite till höger om mitten.

2009-11-01 @ 10:28:59
Postat av: Tommy

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.239812-mur-stanger-ute-romer2009-11-02 @ 07:43:48
Postat av: Nalle i Växjö

Jag har funderat på en sak.Den här Broderskapsrörelsen inom Socialdemokraterna, är enligt hemsidan organisation för Sveriges kristna SocialdemokraterFinns det bara "bröder" som är kristna, varför inga systrar? Det vore mera jämliktOch varför är det dom som "gullar" mest med muslimerna.Jag tycker att det skulle kännas som att slipa svärdet till den som vill hugga huvudet av mig.Det här är kanske frågor som skulle ställas till 20% Mona men jag vill inte störa henne i onödan, hon har säkert fullt upp ändå så här efter den framgångsrika kongressen, men kanske någon som läser i detta forum kan förklara mysteriet, för jah har en känsla att det är minst lika många som är för SD som emot på forumet2009-11-02 @ 08:20:34
URL: http://www.socialdemokraterna.se/broderskap
Postat av: Sigge

Om alla arbetarkvinnor(från arbetarklassen) i sverige inte hade fått sin försörjning via männen,hur hade det sett ut? En del arbetar heltid, en del arbetar halvtid och en del arbetar inte alls men kan skaffa ungar i det oändliga och gubben står som säker garant till familjelivet och till socialtjänsten som går in som en sista anhalt. Oavsett vad dessa gubbar eller kärringar kommer ifrån så är det så här det ser ut i sverige.2009-11-02 @ 18:10:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0