VILKA ÄR SUMPDJUR LARS WEISS!

I en artikel i Dagens Nyheter med rubriken "Varning för sumpdjur" fortsätter tidningen på den inslagna linjen att förtala Sverigedemokraterna. Lars Weiss är författaren till artikeln och hans analys av kalibers granskning av SD gör att Lars Weiss slutsats blir följande.

"Radions "kaliber"-granskning visade att det på djupet av detta på ytan renborstade parti finns allehanda sumpdjur som trivs i gyttjan."


Den förföljelse och osmakliga påhopp som jag och mina partivänner i Sverigedemokraterna får utstå är bedrövliga. Jag är övertygad om att Lars Weiss aldrig träffat någon Sverigedemokrat och diskuterat med densamma. Ändå är han beredd att kalla mig, Jimmie Åkesson och alla andra Sverigedemokrater för sumpdjur.


Jag skulle vilja fråga vad Lars Weiss i så fall kallar dessa kulturberikare?




21-årige Savio Shabo, 20-årige Milad Markus och 19-årige Sanar Asfar döms för grov våldtäkt mot barn till fängelse i 4 år, 3 år och 3 månader respektive 1 år och 6 månader.

23-årige Ramaz Ibrahim och 22-årige Simon Mikha döms till fängelse i vardera 4 år för grov våldtäkt och Mark Soulaka döms för grovt sexuellt utnyttjande till fängelse i 8 månader. Simon Mikha och Mark Soulaka döms i enlighet med åklagaren yrkande till utvisning.


I veckan har vi sett ett antal experter uttala sig om att Sverige har flest anmälda våldtäkter inom hela EU. Vissa av dessa experter menade tydligen att det var mer eller mindre tjejernas eller kvinnornas eget fel. De skall inte klä sig utmanande, inte dricka alkohol och definitivt inte gå på efterfester. Men jag håller med den tjej som sa att jag skall kunna gå naken genom stan i ett civiliserat samhälle utan att bli våldtagen.
Hur många tror att någon TV-kanal kallar in samma experter för att uttala sig om varför dessa invandrarkillar begått dessa våldtäkter. Nej, just de!


Lars Weiss, dessa kulturberikare och våldtäktsmän förtjänar epitetet "sumpdjur" och inte vi Sverigedemokrater. Nu utvisas endast en av dessa "sumpdjur" på livstid, det självklara vore givetvis att utvisa hela gänget på livstid, då det inte finns några förmildrande omständigheter när det gäller upprepade våldtäkter


Att media mörkar dessa kulturberikares våldtäkter fick vi en mycket bra lektion i för en tid sedan när den så kallade "smygaren" lagfördes för ett stort antal våldtäkter utan att identitet eller ursprung röjdes i pk-media.


Men tittar man på Lars Weiss långa lista av styrelseuppdrag så förstår man hur illa ställt det är inom svensk media.


Kommentarer
Postat av: Martin Isaksson

nu är ni lite orättvisa detta är ju pensionräddarna gräddan av berikarna

vi tjänar på invandringen

2009-04-30 @ 21:34:48
Postat av: bstrand

När det gäller rabaldret om flest våldtäkter i hela EU så finns det andra förklaringar till det än invandringen. Vår lagstiftning som ändrades 2005 t.ex. gör att många fler kränkningar rubriceras som våldtäkt i Sverige jämfört med många andra länder.



Med detta sagt vill jag också poängtera att jag naturligtvis även ser sambandet mellan våldtäkter och invandrare då de har en kraftig överrepresentation avseende alla brottslighet. Det vore intressant att få ett ärligt svar från den politiska majoriteten på hur många svenska tjejer de tycker är försvarbart blir våldtagna i den politiska korrekthetens namn. Hur många svenska tonårsflickor skall få lida för resten av sina liv för att vi skall utmärka oss som en "human" nation? 1? 500? 1000? 10 000?

2009-04-30 @ 21:34:48
Postat av: Rättvis

Och hur många ska gå omkring och vara rädda? Skräck för att bli sexuellt skändad är väl så långt man kan komma från en acceptabel livskvalitet? - Och hög livskvalitet är väl vad politikern skryter med att de har gett oss ?

2009-04-30 @ 21:42:20
Postat av: Jonas Gustafsson

Förorten



http://www.youtube.com/watch?v=ctrl5bftyoE



2009-04-30 @ 22:36:29
Postat av: Dr Livingsteen

Så har alltså dyngku... Lars Weiss och co ca 2 år på sig att förbereda hjälp med att ge dessa flickmisshandlare möjlighet att stanna i Sverige.

Verkställ utvisningen direkt och låt dessa avskum avtjäna sina straff i Syrien

2009-04-30 @ 22:42:15
Postat av: Jonas Gustafsson

Måna Muslims sång



klockren



http://www.youtube.com/watch?v=tRDQgJVX4A0&feature=related

2009-04-30 @ 22:50:09
Postat av: Magne

Jag tycker att dödsstraff hade varit ett lagom straff för dessa sumpdjur. Våldtar man en 12 åring så förtjänar man inget annat.

2009-04-30 @ 23:16:56
Postat av: Magne

Min sambos dotter är ute på disco ikväll. Undrar om hon ska komma hem kulturberikad. Fyy faan för detta jävlar hycklar-Sverige!



Jag sa visserligen till henne att akta sig för mörkhyade apor.

2009-04-30 @ 23:54:05
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Frågan är vad Lars Weiss tex skulle kalla Anna Sjödin.



Något missanpassad arbetarflicka på väg att reda upp sitt liv?



Den politiska korrekta vänsterjournalistiken tillsammsn med politiker.Har nu kommit till den punkten som proffesor Von Essen vid Södertörns Högskola.



Beskriver som ,att när Sverigedemokrterna blivit så stora, så att det inte går att tiga ihjäl dom så möt dom med saklig disskussion.Sumpdjur?



Låt Lars Weiss sitta i sandlådan och värva väljare till SD i sin hjärtvättade värld.



Våldtäcktsdiskussionen i media denna vecka har varit rena farsen.Med bla inlägg som att svenska kvinnor nu lärt sej bedömma vad våldtäckt är.

på så sätt ökar antalet anmälnigar i Sverige.



Norska Danska samt Finska kvinnor, kan då i logikens namn inte skilja på mys o våldtäckt.Eftersom bara en bråkdel våldtäckter anmäls där.



Svenska journalister börjar nu placera SD i riksdagen

över ett år tidigare än valet.



Lars Weiss citat:Jag kommer ihåg Ny demokrati slut citat



Till skillnad från Ny demokrati som försvann så kommer SD att stanna med en utveckling som Fremskrittspartiet i Norge (Googla gärna)vilket är mycket friskt för landet.



I valrörelsen kommer dåligt pålästa bla Sossar att möta SD folk med relevant statistik Enliogt journalister i PK-MEDIA .Vi kommer att få se det ena politiska självmordet efter det andra.



På sumpdjurens soptipp sprattlar Lars Weiss,Mona Sahlin Proffessor Von Essen . Akinder mfl.



Vänta bara tills svenska ,ofta både bostadslösa samt arbetslösa ungdomar skall säga vad dom tycker om politikernas invadrarkramande.Som kostar 200 miljarder, av Sveriges totala skatteinbetalning på 1200 miljarder PER ÅR försvaret får kosta 50 miljarder polisen 17 miljarder.(utreder för övigt bla våldtäckter)



Läs gärna Hans Dahlströms klagosång över socialdemokratins dekadens i Barometerns opinion.

Även om denne man aldrig skulle medge att Socialdemokratin tillhör det förgågna.Även om du hotade att knäcka hans nötter .En äkta gråsosse i Kungshall.(Nybros Rosengård)



Stavfelen är medvetet inlaggda för att hålla gamla lärare i Gasverksfilosofie sysselsatta med god kvalitetskontroll som på det glada 40-talet.Umpabumpa på dej vi säger väl Pajazzo för gammal vänskaps skull.



2009-05-01 @ 00:17:12
Postat av: Tore

"Lars Weiss". Var det inte denne Sverige "facist" som skulle börja hos SvT efter Sam Nilsson, men av-böjde då han hade en del tveksamma ekonomiska affärer för sig! Facisterna inom sossedemokraturen vet hur de skall smörja sig själva, och angripa de oskyldiga. Att han nu uttalar sig i DN förvånar inte mig, då dessa numera intar en syndikalistisk

kultur. Det är något år sedan jag sade upp denna tidning, då det stod klart för mig att "kappvän-dandet" är ett arv från den folkpartistiska idologin. Med jämna mellanrum ringer telefonen och meddelar att "de saknar mig", och i samma andetag svarar jag att jag inte vill ha en "syndikalistisk tidning", då jag är en demokratisk sverigedemokrat.



Så har "våra kulturfrämjare" från irak, dessa shia-muslimska "gossebarn" visat sina eskapader för svenska folket med ett antal förmildrade domar! Här behövs en skärpning av lagstiftningen onekligen. Och "straffarbete", ej "hotellvistelse"

för att betala skadestånd och uppehälle, och där-efter utvisning på livstid! Är det någon som inte håller med mig?...



"Jag är villig att medge att jag inte alltid har rätt, men jag har aldrig fel"!

(Samuel Goldwyn)

2009-05-01 @ 01:28:42
Postat av: Lappalainen (S)

Tur att ni inte är rasister iaf

2009-05-01 @ 01:37:13
URL: http://toni.lattepappan.se/blogg
Postat av: natasha

Magne, när vår dotter var i tidig tonårsålder, förklarade vi för henne klart och tydligt hur saker och ting låg till och vad/vem hon skulle akta sig för. Vi tjatade bokstavligen om farorna och det fastnade i hennes medvetande till slut. Nu är hon utom all eventuell fara och hon röstar, naturligtvis, på SD.



Ge inte upp!

2009-05-01 @ 01:38:15
Postat av: Putte

Hoppas att alla kvinnor i landet noterar att socialdemokraterna, genom sin representant Lappalainen, tycker att det är OK att svenska flickor/kvinnor blir utsatta för våldtäkt av invandrare. och helst då gäng av invandrarew. Protesterar någon mot dessa brott är man rasist!

2009-05-01 @ 05:52:19
Postat av: Robin_Shadowes

Så nu har Läderlappen lyckats hitta hit också. Det räcker tydligen inte med att stalka Jorma (antiism).

2009-05-01 @ 05:56:01
Postat av: Fredrik

Finns inte mycket att säga om det här som inte sagts innan. Sen Lappalainen inte verkar bry sig ett dugg utan att de är precis som det ska vara gör mig mörkrädd.Han tar inte ens avstånd från dessa gärningar och människor men han dömer sverigedemokrater som rasister?



Är man förvånad ?

2009-05-01 @ 07:38:05
Postat av: Stefan A

Jasså, gillar man inte nuvarande politik och ordning så är man ett sumpdjur, vart tog alla människors lika värde vägen,mantrat som nomenklaturan som Weiss tillhör ständigt rapar upp,skrapar man lite på ytan av de här "fiiinare" besserWeissertyperna så är de nästan som vi andra, skrämmande att denna figur var tilltänkt som VD på SVT,och ett tydligt exempel på att denna post tillsätts genom kontakter och inte lämplighet.

2009-05-01 @ 08:09:15
Postat av: Roger B.

Är detta samma person som fick sparken av svt styrelse på grund av bolagsfiffel? han heter också Lars weisse

2009-05-01 @ 08:12:14
Postat av: Fredrik

Jo en sak ! De är legitimt att kalla mig som röstar på SD för sumpdjur. Djur ?



Men dessa är människor fast vedervärdiga människor

som skall ut ur landet !!



Äckel inget annat än vederväriga äckel !!









2009-05-01 @ 08:15:50
Postat av: Thomasson

Ja, hellre röstar jag på ickerasister än förespråkare för våldtäcktsmän, det säger sig själv. Jag gissar på att det är därför (s) förlorar röster till (sd) så gott som dagligen.



Pinsamt att man varit sosse en gång i tiden. Även om 'det var bättre förr'.

2009-05-01 @ 09:21:04
Postat av: Stora Småland

Kan inte låta bli att komma med följande inlägg !

Först fick vi pensionärer en "skaplig" höjning på

våra pensioner för 2009 på ca 4.5 % , sen kommer kallduschen , man ska 2010 sänka pensionerna med också 4.5% !Då blir givetvis alla pensionärer som berörs av detta oerhört frustrerade , ilskna ,buttra , bittra och till det förbannade,

då tänker man så här istället , vi går ut med att vi bara sänker hälften av 4,5 %,alltså lite under 2% ,då tycker vi pensionärer att det var ju inte så farligt , det går nog att leva med och då tystnar genast kritiken ! Vi måste fortfarande vara kritiska vi ska bara nöja oss 0,0% i sänkning och till det ska vi ha den skattesänkning som de har som fortfarande jobbar så att vi kan vara med och bidraga till att konsumtionen rullar på ! Tänk bara 1,800000 pensionärer gånger minst 500 kronor i månaden det blir mycket pengar som inte affärena får nytta av ! Det är min syn på problemet !

Mvh Stora Småland .

2009-05-01 @ 09:29:02
Postat av: World Traveller

Lappalainen och alla andra deghuvuden - hur vore det om reportrar boerjade undersoeka Vaenstern och deras vaepnade falang AFA, eller Sossarna och deras roestfiske hos islamister. Vilken partiledare ni har; demonstrerar tillsammans med Hizbollah och Hamas, branner israeliska flaggor och gaar ock skriker Allahu Akhbar. Att naagon person oeverhuvudtaget roestar paa ett saant pucko aer ju helt ofoerstaaeligt.

2009-05-01 @ 10:06:59
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Gubben o Gumman uppfinner hjulet igen.:

Svenska dagbladet ägs av familjen Ponnier (där lurade vi sökgeneratorn på Blogg- kollaren Observer)



Lars Weiss har varit joddlisk programdirektör samt nyhetschef på TV4 .Familjen Ponnier är också av joddlisk härkomst så även Jan Scherman det är aldrig bra med monopol i medievärden .Tänk bara på Dr Tröbbel på Gotland på 1940-talet.Same shit but different.Liknelsen är otäck faktiskt..



Familjen Ponnier äger 33 procent av bla Tv i Sverige

I Norge finns en lag som sätter stopp vid 33 procent

I Norge finns SD motsvarighet ett parti som heter FREMSKRITTSPARIET som har 30-35 procent av rösterna .Då med en fri debatt.

I Sverige finns ingen sådan lag.Något som sossarna säkert ångrar bittert idag.Vi har en monopol situation där familjen Ponnier expanderar.Så bråkar man om att NCC samt Skaningarna har monopol på asfalt i Sverige?



TV4 ägs sedan några år av familjen Ponnier .Som bla anställt Jan TITTO Andersson TV 4 opartiske tittarombudsman? . Gästproffessor på SÖDERTÖRNS HÖGSKOLA.Han är kollega med bla Ebba-Britt Brattström literaturproffessor på SÖDERTÖRNS HÖGSKOLA .En skola där namnet Weiss är vanligt förekommande Vilket sammanträffande..En annan proffessor med det käcka namnet Von Essen( bör väl kanske bör byta till Goldstein el dylikt) har skrivit en undersökning av SD på uppdrag av invadrarverket, om rasism i Sverige som är mindre kul att läsa.Gissa vilken högskola i Stockholm hon jobbar för.Jajamensan SÖDERTÖRNS HÖGSKOLA i Stockholm.



Trist bara att Weiss kallar medmänniskor för sumpdjur och att Scheerman sitter och yrar om anledningen till att Sd inte får köpa reklamplats till kommande EU-val, är någon helt annan än den verkliga.Dessa stackare är dirigerade målvakter åt familjen Ponnier.Om det nu är någon stackare som tror att SD får köpa reklamplats till riksdagsvalet så tror vi att du har fel.



I detta fallet har vi gärna fel ,detta är mediastyrd diktatur och inget annat.

2009-05-01 @ 10:18:15
Postat av: Inge Sandén

Några nyttiga idioter som visar sitt hyckleri om alla människors lika värde.

Lasse liten Weiss :SD=sumpdjur

Johannes Forsberg Expressen SD=missfoster.

Greder i Dalademokraten.SD skall förgöras med cellgifter och strålbehandling.

Det var väl så en viss man gjorde med judarna.

Greder och denne man,tycks ha samma åsikter hur man förgör sina motståndare.











Han Omar döda alla SD-sympatisörer.

Barbaren Reinfeldt:Barbariet är det enda som är Svenskt,allt annat kommer utfrån.

Den snällaste av dom alla Måna Muslim.

Vi har bara Midsommar och sådant tönt.

Detta säger Svenskar om Svenska män och kvinnor,som endast vill ge uttryck för att dom älskar sitt land och känner sig hotade av den invällande kvinnofientliga hatiska politiska religionen Islam.

Göran Hägglund är ett bevis på att även dom kristna är på väg att överge sin tro till förmån för Islam.

Alla dessa förrädare hade i alla länder utom i Sverige ställts inför domstol och blivit fällda för landsförräderi.

I länder där Islamisterna har makten,hänger man landsförrädare i närmaste lyktstolpe.

Ge oss Sverige tillbaka rösta SD 7juni och 2010.

2009-05-01 @ 10:18:52
Postat av: s-e karlsson

Helt rätt Inge Sande´n ! Det gäller bara att få dom som tillhör SPF,PRO ,Röda Korset och andra Tycka synd om föreningar att dessa herrars uttalnden är totalt felaktiga !

Mvh S-E Karlsson .

2009-05-01 @ 11:14:36
Postat av: Fredrik

Hoppas verkligen Mona.S är nöjd nu när dom våltar i grupper.Henns syfte verkar ju vara att jaga bort oss svenskar från vårt land. Precis vårt land.



Visar man inte sitt avsky mot dessa vedervärdiga svin så är man anhängare till dom.



Jag tar att man kallar SD för en massa småaktigt pubertets travel. För de är dom som kommer stå med kamelskit upp till halsen o skrika på hjälp en vacker dag. Vi sumpdjur ska ju utrotas med alla dess olika medel var jag förstått? Hmmmm kan inte annat än le denna vårdag då jag vet att SD kommer bli en motpol att räkna med.Debatten kommer bli hård rak och ärlig. Skiten kommer granskas.



Man kommer inte kunna gömma sig bakom en massa påhittiga tabeller och vänster media.









2009-05-01 @ 13:10:08
Postat av: Rättvis

SD vågmästare i undersökningen som gjorts för TV 4 av Novus Opinion. SD får 4,4 %

De röd-gröna partierna har stöd av 49 procent av väljarna och allianspartierna landar på 44,7 procent.



Mycket glädjande och ytterligare ett kvitto på att förtal inte lönar sig. Ja SR:s förtalsprogram som kostat så otroligt mycket pengar har inte gett någon synbar utdelning.

Moderaterna i Malmö verkar redan ha dragit konsekvenserna och ställer sig nu upp, sida vid sida med SD, för att motverka våldet och förstörelsen.

Välkomna till verkligheten alla moderater i Malmö.

2009-05-01 @ 13:21:15
Postat av: rim

Idag talade Mååna inomhus i Lund. Flera hundrä släpptes inte in. När talade en sosseledare inomhus på första maj? Det är strålande vackert väder.

Det buades utanför.

2009-05-01 @ 13:22:43
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

" Låt dom bara gå på vi klarar oss nog ändå " sjöng Edward Person en gång i tiden. Stolpskott som Lars Weiss m fl kan gå på, men tiden talar för SD och det beror på att de andra partierna samt PK- pressen har fullständigt tappat greppet om invandringspolitiken. Det är ynkedom att problemet inte får diskuteras. Men det kanske är som Folkpartikvinnan skrev i kvällspressen för lite sedan att svenska män har blivit mesiga. Och mesigast tycks våra journalister har blivit. Förr hörde man talas om " skjutjärnsjournalister " men det var en tid då man var man och kvinna kvinna. Jag tror många äldre saknar Sven Grassman, Wilhelm Moberg, Sven Stolpe m fl. Män som stod upp och sa sin åsikt. Dagens journalister är bara embryo, om man tänker tillbaka på t ex O:na. Men låt dom gå på,tiden talar för SD. PS Alfson passar in bland herrarna jag nämde ovan. Sverige behöver fler män med civilkurage.

2009-05-01 @ 13:53:45
Postat av: kalle

Sverige var med i EU 2005. Enligt flera skribenter hör på sajten ändrades de svenska våldtäcktslagarna 2005.



Konstigt att Sverige inte anpassade sina nya våldtäcktslagar i samlang med EU:s regler. Det är ju själva vitsen med EU att lagar och förordningar skall vara lika för att man skall kunna jämföra mellan olika EU-länder.



Hur kommer det sig att sverige är sååå dumma i kolan att de inte anpassar sig???

Är det endast för att dessinformera folk så att de inte skall kunna jämföra våldtäcktsuppgifter.



Likadant med svinifluensan som hela världen kallar svininfluensan med sverige visar återigen att de är knäppa i kolan och inte kan anpassa sig utan byter namn till den nya influensan.



Nyspråket i Orwells anda har verkligen slagit igenom i sverige!!!



2009-05-01 @ 13:55:11
Postat av: Rättvis

Sd får mer och mer rätt. Nu cirkulerar en protestlista. Väldigt många LO-toppar har redan skrivit på listan och syftet är att få bort Mona Sahlin och Vanja Lundby-Wedin.

Initiativtagaren Dennis Bäckman, ordförande för Pappers i Oskarshamn, är glasklar med syftet: - ”Andemeningen i uppropet är att vi måste rensa ut det som inte är bra i arbetarrörelsen. Det finns ju en del i toppen som inte kan vara kvar.”

I och för sig är Mona SD:s bästa valarbetare men det är kanske hennes enda merit.

Det finns alltså skäl att välkomna uppropet. Dessutom är detta ett kvitto på att SD påverkar politiken. Troligtvis har Dennis Bäckman insett att SD har ett brett folkligt stöd och att det därför inte längre går att köra detta flumrace.

Kanske han rentav har påverkats av Thoralfs blogg?

2009-05-01 @ 13:55:57
Postat av: Kalle

>Rättvis



Dennis Bäckman, ordförande för Pappers i Oskarshamn kommer han att tillåta SD:are eller andra politiska yttringar att vara med i facket???



Eller kommer han att sparka ut SD:are som facken har gjort tidigare eller inte ställa upp för fackmedlemmar som sparkats från sitt arbete bara för att de är med i Sverigedemokraterna???



En mycket intressant fråga i det demokratiska sverige. Är fackföreningen FÖR demokrati???







2009-05-01 @ 14:10:46
Postat av: Katinka Glahd

Detta sumpäckel till gubbslem Weiss har bara skadat sig själv genom detta uttalande.

Förstår han inte att detta är ett demokratiskt valt parti av folket . Detta parti består av fd,sossar,moderater,folkpartister,center,kd ,mp och kp. Plus en stor del av arbetsinvandrare som inte står ut med att se landets förfall och islamiserande längre.

Han sitter gott nere på sitt vinslott i Frankrike. men dit når rättvisan lätt den dagen det är tid för detta.

Vilken skam han måste vara för hustru och barn.!!!

2009-05-01 @ 16:00:47
Postat av: Rättvis

Har Wanja Lundby-Wedin blivit Sverigedemokrat? Ja vid sitt tal vid Norra Bantorget sa hon faktiskt: demokratin tjänar på att mötesfriheten respekteras - Och det är ju vad SD har hävdat i årtionden.



Ja i själva verket möttes Wanja Lundby-Wedin av häcklare, burop och krav på avgång. Det var alltså för egen räkning som hon hänvisade till demokratin.



Och skulle hon hysa någon respekt för demokratin så skulle hon för länge sedan ha förbjudit de antidemokratiska uteslutningarna av sverigedemokrater från olika LO-förbund

2009-05-01 @ 16:10:23
Postat av: Anders @ ungsvensk.se

Härligt! Idag får SD 4,4 procent i Novus och 4,9 procent i Sentio! SD är vågmästare i båda mätningarna! Se www.status.st. Nu måste SD in i Europaparlamentet den 7 juni också! Alla SD:are måste rösta på SD i EU-valet! Röstskolka absolut inte! Informera vänner, bekanta, släkt, arbetskamrater och så vidare om att rösta på SD den 7 juni!

2009-05-01 @ 17:15:33
URL: http://ungsvensk.se
Postat av: Info

TILL KALLE



Ända sedan det aktuella influensavirusets biologiska sammansättning analyserats, har man internationellt undvikit det helt missvisande ordet "svininfluensa". Man har i stället föreslagit "nordamerikansk influensa", "influensa A" och senast "nya influensan".



Den som lyssnat på BBC, Radio Canada eller på någon amerikansk radiostation på senare tid har kunnat konstatera, att Svenska journalister i själva verket tillhör de SISTA som fattat galoppen och åtminstone ibland nu också undviker "svininfluensan".

2009-05-01 @ 17:54:38
Postat av: Anonym

Framför allt - Tala om att SD har mycket goda chanser om alla drar sit strå till stacken

2009-05-01 @ 17:56:49
Postat av: Kalle

Till INFO



Förstår att du har hörselfel på något sätt, tyvärr, eller kör med dessinformation på denna sajt.



Vid en snabbkoll på hemsidorna för BBC, Skynews, Telegraph och så den Danska jyllandsposten.

Alla dessa uppräknade kallar influensan för svininfluensa.



Det är bara att kolla!!! Till och med den svenska pressen kallar influensan fortfarande för svininfluensa. Det är bara att kolla Expressens och DN:s första sidor. Kollade dem som hastigast.



Försök med alla dessa sidor så får du fakta direkt innan du kommer med dessinformation som vanligt. Är du, INFO inte ett av internettrollen som brukar strula runt här???



Du är nog den sista att fatta att ett vedertaget namn fortfarande används över hela världen.







2009-05-01 @ 18:37:37
Postat av: Inge Sandén

Till Kalle.

Jag uppfattade INFO,s kommentar som att man börjat använda andra namn på svininfluensan för att inte kränka muslimerna.

Så här står det i NST torsdag.

Sverige rustar för pandemi.Den nya influensan oroar myndigheter runt om i världen.

Kvällsposten torsdag.Peter J OLsson skriver.

Var beredd på Mexikoinfluensa.

Region Skåne har ökat beredskapen för den nya influensa som nu sprids över världen från Mexiko.

Han skriver inte en enda gång svininfluensa,utan i artikeln står nya influensan och Mexikoinfluensan.

När jag läste inlägget,tänkte jag,nu vågar inte PK-journalisterna i Skåne skriva svininfluensa,för då blir väl musslimerna i Rosengård kränkta.

Man är så störd av dessa PK-journalister,att man ibland drar för hastiga slutsatser.

INFO skriver det "missvisande ordet svininfluensa",så du kanske är mera rätt ute än jag.

2009-05-01 @ 19:32:01
Postat av: Rättvis

@Kalle

Du ställer en berättigad fråga:



”Dennis Bäckman, ordförande för Pappers i Oskarshamn kommer han att tillåta SD:are eller andra politiska yttringar att vara med i facket???”

Och jag ställer mig lika frågande som Du.

Däremot finns det indikationer som pekar mot att de antidemokratiska tendenserna inom facket avtar, dessvärre mycket sakta.

¨

Men socialdemokraterna har alltid omfamnat makten och rådande trender. Så var sossarna länge glödande rasbiologier, ansvariga för sterilisering av gud vet hur många tusen.



Sen skulle väljarna till vänster fångas och då blev det näst intill flower power och kommunism. Palme åkte till Kuba och omfamnade Kastro och miljarder och åter miljarder slängdes bort på ineffektiv u-hjälp till korrupta diktatorer.



Men nu tappar sossarna väljare åt vårt håll och om dom inte vill utplånas så kommer dom nog att rätta till politiken.

Det är ren självbevarelsedrift. Och moderaterna har ju redan börjat.

2009-05-01 @ 19:54:04
Postat av: Inge Sandén

Till Kalle.

Har nog läst din kommentar alltför dåligt.

Tror att vi är på samma spår.

2009-05-01 @ 19:54:27
Postat av: Kalle

I dessinformationens namn i det lilla "rika" riket sverige där man är knäppa i kolan kör man med flera namn på samma sak. Det påpekade jag tidigare i denna tråd.



Likaså påpekade jag att nysvenskan i Orewells anda härjar fritt i sverige.



Bara att denna skitsak i språket skall ta upp en massa tid i onödan. Vi beskriver samma sak men med olika namn. Det skapar en begreppsförvirring för somliga.



Hur skall det vara??? Skall vi lägga till Mexicoinfluensa till H1N1,Nya influensan, Influensa A med en underkategori eller svininfluensan eller en en omutering av fågelinfluensan??? Hur skall det vara???

Vad eller vilket ord är det som gäller???



Är det inte enklare att hålla sig till ett ord för samma sak???





2009-05-01 @ 20:05:22
Postat av: kalle

Däremot finns det indikationer som pekar mot att de antidemokratiska tendenserna inom facket avtar, dessvärre mycket sakta. Skrev Rättvis.



Vill vara näsvis och påpeka att det är nog bara valfläsk och inget annat. Efter valet om sossarna vinner så är det också bortglömt av facket.



Om en fackföreningsmedlem idag betalar sin fackföreningasavgift så gör han det för att få hjälp vid presumptiva problem med arbetsgivaren. Den anställde betalar för få hjälp om det behövs.



Som läget är idag så får den sverigedemokratiske anställde icke någon hjälp. SD:aren är sviken av både arbetsgivaren, facket och media...



Är det någon vettig människa som tror att det kommer att ändra sig när BÅDE Sossarna och Alliansen tänker göra ALLT för att hindra Sverigedemokraterna med hjälp av press och StasiRadio.



Detta är ett mycket stort demokratiskt problem!!!

2009-05-01 @ 20:20:28
Postat av: Rättvis







Regeringen har inte varit förmögen att presentera en sammanhållen politik för jobb och ökad trygghet. Är det inte förunderligt? - Vad kan det bero på? - De pengar som vi betalat in många gånger om och som var ämnade för att bekämpa arbetslösheten har slösats bort på en ineffektiv och impopulär flyktingpolitik.

Det märks att folk börjar få upp ögonen för orättvisorna och inser att det är politikerna som skapat väldigt många av Sveriges problem.

Bara bränderna i Rosengård är en konsekvens av en katastrofalt missriktad invandrings- och kriminalpolitik.



Och importen av analfabeter? Sossarna talar sig varma för vilken lyckosatsning denna politik innebär.

Och nu har dom även fått med sig centern vars politiker svamlar om att denna vansinniga politik minsann ska rädda oss ur den ekonomisk krisen.

2009-05-01 @ 20:38:04
Postat av: Maria

Inget kommer att förändras så länge socialdemokratiska företrädare/vänsterföreträdare göds av näringslivet som är måna om att sverige ska se ut som en demokrati. Näringslivet skulle med ett andetag kunna få bort alla avskumssocialister men varför? Om inte dessa förrädare hade funnits så hade näringslivet fått ta stryk. Nu utnyttjar man förståndshandikappade socialister som tjänar bra med pengar på sina förståndshandikapp i syfte att få landet att se ut som en demokrati. Vad jag vill säga är att sverige styrs av näringslivet/kapitalet (har alltid gjorts)och Måna S, G. Persson, Wanja Lundby W hade blivit avsatta direkt om de inte hade gynnat kapitalet. Nu får de stå i skamvrån (blir hänvisade till barnbordet) men vägrar ge upp. Wanja sade att så länge jag har väljarna med mig så sitter jag kvar. Hur har man inte tystat väljarna med Wanjas utvecklingsstörda ögon.

2009-05-01 @ 20:54:17
Postat av: Info

TILL KALLE



I min kommentar till dig skrev jag LYSSNA PÅ. Radioutsändningar, alltså. Vad som står på diverse hemsidor just nu vet jag inte.



Att svenska medier fortfarande använder "svininfluensa" vet jag. Det var just därför jag skrev, att de "ÅTMINSTONE IBLAND nu också undviker svininfluensan". Till dem som undviker hör sedan några dagar bl.a. Sveriges radio.



Den nya influensan är inte en "omutering" [ommutering] av fågelinfluensa utan har vissa likheter med tre andra, kända influensavirus.



Följande vet jag inte vad jag ska svara på:



"Försök med alla dessa sidor så får du fakta direkt innan du kommer med dessinformation [desinformation] som vanligt. Är du, INFO inte ett av internettrollen som brukar strula runt här???"



Bäste Kalle, ge några exempel på felaktiga upplysningar, som jag lämnat tidigare.



2009-05-01 @ 21:00:20
Postat av: Rättvis

Kalle

Men folk börjar tröttna på sossarnas översåteri. Det märktes senas i dag då det bara var två hundra personer som lyssnade på Lundby-Wedin i Sundbyberg.

- Och demonstrationståget? Kanske 70 välbetalda funktionärer och ett halvt dussin gratisdemonstranter?

För vem vill lyssna på en talare som utesluter oliktänkande ur sin organisation? En person som förtrampar demokratin och kör över den lilla människan som behöver hennes hjälp?



Själv tror jag att detta folkets uppvaknande kan leda till en islossning inom LO och SAP.

För vi måste ha i tankarna att alla dessa välgödda pampar är ekonomiskt beroende av väljarna.

Den dagen väljarna sviker är det slut på både fallskärmar, herrgårdar och gratissprit.



Och pamparna värnar sina förmåner. Tro inget annat.

2009-05-01 @ 21:18:29
Postat av: Kalle



>INFO

Som alltid tror jag mer på det som sätts på pränt både i sverige och utomlands istället för hörsägen.



Har värre hörselfel än du.



2009-05-01 @ 21:39:44
Postat av: Magne

Jag känner Dennis Bäckman väl då jag jobbat med honom sedan -92. Han är en mycket duktig fackordförande och råsosse. (Det gamla gardets tänkande). Han representerar arbetarna men tyvärr blundar han för det som vi andra värderar högre just nu. Vi har haft många diskussioner om invandringen och ofta håller han faktiskt med. Inte skulle han slänga ut mig för min åsikt. Han ville faktiskt ha mig som kassör.



Jag minns när han för kanske tio år sedan följde med på ett sossemöte. -Jag gick fram och sa någonting som lät bra och alla bara jublade. Sedan hamnade jag på valsedeln. Säger väl lite om sossarna. Munnläder det har han.

2009-05-01 @ 23:22:28
Postat av: Magne

Jag var alltså inte med på sossemötet. Han återberättade detta i fikarummet.

2009-05-02 @ 00:12:41
Postat av: Kalle

Det är inget nytt under solen att fackföreningsfolk ogillar invandringen på samma sätt som SD. Skillnaden är att fackets folk inte vågar säga vad de tycker offentligt. De är kuvade och kvästa av sossarnas partipiska med Mona Sahlin som säger att SD skall stoppas.



Det var många inom fackföreningarna som ville stoppa invandringen redan för 20-30 år sedan.

Inte fasiken har de stoppat invandringen för det. Är det någon som är så naiv och blåögd och tror på det så blir ni besvikna.



Samma sossevals dras alltid upp när vi närmar oss något val.Gå inte på den. De bara ljuger för att få mera röster.



Rösta på Sverigedemokraterna istället. Ge sossarna en riktig stor spark i häcken. De har blåst det svenska folket tillräckligt länge nu.



Många kallar sossarna för socialakrobater. Undrar varför hehehe.



2009-05-02 @ 00:46:06
Postat av: Tore

Hör´de du, "Lappalainen"(S)! Kvickhet är förståndets apa. Lär dig av det!...



Mer "S"! "Jag blir så arg när folk beter sig så här och inte respekterar demokratin", säger "pund-huvudet" Nalin Pekgul, när Wanja möttes av bu-rop vid Norra Bantorget. Och aldrig säger hon så, när SD atackeras vid sina "möten"! Demokrati gäller bara för vissa tydligen!...



Mona Muslim är nog körd nu, tyvärr, när "Göran Greider DalaDemokraten" tar fram "storsläggan".

Ni vet han med det vildvuxna håret, och är sosse in på bara själen...



Men vi får vara glada över, att vi har en trogen publik, valmässigt sett. Dock tror jag att vi har

många som mörkar på grund av tidigare händelser.

Skulle inte bli förvånad, om SD får 10-15 %! Alla tecken pekar på "vågmästarroll"! Den som lever får se...



"Förr levde vi i rännstenen. Nu lever vi i ett träsk, allt enligt Lars Weiss. Vi har tydligen stigit i graderna"!...

(Tore)

2009-05-02 @ 01:05:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0