S-POLITIKER HÄKTAD OCH ÅTALAD I KALMAR

Ännu ett socialdemokratiskt stjärnskott har utmärkt sig på ett inte alltför smickrande sätt.


En 22-åring som sitter i Kultur och Fritidsförvaltningen för socialdemokraterna är häktad och åtalad för våldtäkt mot barn vid Kalmar tingsrätt.

Som vanligt när det gäller politiker i de så kallade etablerade partierna nämns inte partibeteckning i medias artiklar.


Östran nämner givetvis inte ett enda ord om att han skulle vara fritidspolitiker i sin korta artikel på nätet. Anledningen är givetvis att det handlar om en socialdemokratisk politiker.

Enligt uppgifterna i Barometerns artikel har han inte gjort något större väsen av sig. Vid en koll av protokollen har han endast närvarat vid två möten under 2008. Uppenbarligen har han ingått i den inkvoteringskampanj av unga som socialdemokraterna drivit och som fullständigt misslyckats.


Vem minns inte den socialdemokratiska nämndemannen Mahmmud Haidar som blott drygt 20 år fick ett uppdrag som nämndeman vid Kalmar tingsrätt trotts en tidigare dom för misshandel. Som bara några månader efter att han tillträtt som nämndeman åtalades för en ny misshandel och fick lämna sitt uppdrag.


Kommentarer
Postat av: Per Petersson

Det är bara att gratulera sossarna till deras framgång. :-)

2009-03-28 @ 00:36:38
Postat av: Humor förlänger livet

En del av våra berikare har en förkärlek till överraskningssex enskilt el i grupp.Detta bekräftas i statistik och på tv i efterlyst.Den här killen är det faktiskt värt att satsa på en enkel biljett för skattebetalarna.Att inte kvinno- organisationer reagerar på detta är helt otroligt .I lagstiftingen finns inget hinder att berätta för allmänheten vem som begått våldtäkt .Borde väl snarare vara en självklarhet även uppgifter om att våldtäckt förekommer i Kalmars svartaxibilar.

2009-03-28 @ 04:16:45
Postat av: Robb@n

Ja det är skillnad på folk och folk, skulle nu det varit en från SD så skulle våra kära pk-murvlar i ren och skär glädje tömt blåsan rakt i understället. 14 sidor i tidningen + bilaga var det nog det minsta man skulle kunnat väntat sig.2009-03-28 @ 05:00:41
Postat av: Hr Fökk

Negressen Nyamko Sabuni var igår i Karlskrona med budskapet

"Den viktigaste signalen som man kan skicka till en nyanländ, som vi egentligen aldrig gjort, är att säga att vi behöver dig. Sverige behöver dig och dina insatser på arbetsmarknaden" och detta i ett läge då hennes regering talar om arbetslöshet på 10% i år!!

Maka på er svenskar!!

Postat av: Fru Fökk

Frånsett idioten Reepalu i Malmö och stollen Lago i Södertälje framstår Kalmar tillsammans med Karlskrona som mörkermännens och starka fäste, där gemene man kämpar mot muslimska alfahanar och dess naiva "ledare" gör sitt yttersta att förlora väljaren

2009-03-28 @ 09:58:29
Postat av: Natan

Man förvånas fasiken inte över nånting längre. Men multikultisvärmandet får ibland helt absurda konsekvenser. Det är som med klimatet; alla verkar mer eller mindre galna. Nu ska man tydligen släcka alla ljus i en timma i kväll. Inte bara kulturskymning nu ska vi tydligen bokstavligen treva runt i mörker! Måste va ett gyllne tillfälle för bovar. Kanske synonymt med det samhälle som pk folket försöker skapa.

2009-03-28 @ 10:01:54
Postat av: s-e karlsson

Negressen och folkpartisten Nyamko Sabuni går nu ut med att man måste ta vara på invandrarnas erfarenhet och utbildningar ! Ok men vad gör vi med alla dom som kommer hit som analfabeter och pensionärer deras erfarenhet och utbildning är väl lika med noll ? Dessa grupper går direkt in i våra välfärdssystem och påverkar den vägen att vi själva får det sämre !

Mbh S-E Karlsson .

2009-03-28 @ 10:28:34
Postat av: Per-Erik

Någon som vet mer om detta infiltrationsförsök hos Sd i Lidingö.För någon månad sedan avslöjades att SDU utsatts för en mullvad utsänd från Sveriges Radios Göteborgsredaktion.Är detta ett försök från Sveriges Radio att på nytt "Wallraffa" Sverigedemokraterna, eller är det samma kvinna med olika fejkade namn som sökt kontakt med Sd på olika platser i Sverige?

Postat av: Humor förlänger livet

Kommentarena till svartaxiverksamheten som bedrivs av berikare.Finns nu ej längre på Barometerns nätupplaga.Förmodligenför att en kvinna berättar att hon blivit våldtagen isåfall är det ett bra exempel på pk press.Såvida det inte ramlat bort vi får se på måndag.Verksamheten fortsätter fredagen den 27 utan ingripande från polismyndigheten trots skriverier.En lagförd svartaxi chaufför lever vid sidan av ,svarta ,inkomster på socialbidrag samt sjukpenning.Brottet har låg prioitet enligt vakthavande tröttkeps.Potensiella etniska våldtäckter borde ha hög prio.Samtidigt vet du väl att etniska svenskar inte finns med i lagen.Så lagligt sett kan inte en berikare lagföras för etnisk våldtäckt endast en etnsik svensk man som idkar överaskningssex med tex en muslimsk kvinna .Detta är då märkligt när berikare är övereprsenterade i våldtäckstatistiken och det är etniskt svenska kvinnor som drabbas.Förhoppningsvis hamnar han med bild o namn på denna bloggen.Tillägas kan väl göras att det är synd om skattebetalnde taxichaufförer som via skattsedeln skall betala en blundande polismäns löner och socialbidrag till dessa parasiter.

2009-03-28 @ 15:25:42
Postat av: carl

Hr Föök! Det blir kommuner som är försörjningsansvariga för sina "Nya Svenskar" som får hitta på anställningar med projektarbeten, en kort vårdutbildning och sedan hamnar de i åldrings(van)vården, de får bidrag 6 månader för att starta små företag(som sedan deras släktingar jobbar svart i) företaget säljs sedan till nån släkting med nytt bidragsperiod, + 1000 tals andra sätt med bidragsvarianter. hur många fastajobb finns det i riktiga privata företag som ger skatteintäkter till kommunen? gissar 0 st!

2009-03-28 @ 16:30:28
Postat av: carl

Natan! jag tror det är skadligt för elsystemen om det plötsligt blir ett förbrukningsfall elnäten är väl gjorda för en jämn förbrukning förra gången det var en sån här kanpanj slogr transformator stationer ut. men det kanske är ombyggt nu. starkstömstekniker vet att de som bestämmer inte förstår verkligheten.

2009-03-28 @ 16:35:16
Postat av: Jonas Franzen

Hemskt. Är han skyldig så hoppas jag han blir dömd och även att lämnar SAP.

2009-03-28 @ 17:26:13
Postat av: Thoralf A

Jonas FranzenJag förstår att du har ett lågt förtroende för vårt rättssystem då du skriver."Är han skyldig så hoppas jag att han blir dömd"MEN jag är benägen att hålla med dig, då vi allt som oftast ser märkliga domar vid våra domstolar.

2009-03-28 @ 17:49:14
URL: http://thoralf.se
Postat av: Byggarbetaren

Varför skall han lämna SAP? Dönickar, slödder. arbetsofrivilliga, bidragstagare, översittare, lögnare, hycklare och annat slödder hör hemma i SAP.

2009-03-28 @ 19:27:07
Postat av: Sverigebesöket

Sen är det ju också det dä med att SAP.s pampar i årtionden undervisat oss vanligt folk om hur synd det är om brottslingarna.“ Man blir inte bättre av att straffas”, “ Fångarna kräver sina rättigheter”Jo tack i fängelset kan man göra karriär ( om man är sosse) och får jobb med diverse projekt. Någon som tror att kriminellas revansch är självfinansierat?Och allt detta har sossarna gjort för att köpa de kriminellas röster.Om det gett utdelning? I minst hälften av alla val som sossarna vunnit har de kriminella fällt utslagsrösterna - de kriminella och deras familjer.

2009-03-28 @ 22:16:35
Postat av: SouthClose

Det finns ingen 22-årig socialdemokrat i Kultur- och fritidsnämnden, vilket du hävdar i ditt inlägg.

2009-03-29 @ 11:23:01
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

SouthClose. Sitter med papper från Kalmar tingsrätt framför mig och om jag inte är helt blind så är han född 1986. Vad tror du med står? FAKTA. Sitter i kultur/fritidsnämnden.

2009-03-29 @ 11:50:48
Postat av: User

SoutClose är en typisk SSU:are som försöker mörka sanningen. Grattis du lyckades inte denna gången.Här finns merhttp://www.aftonbladet.se/nyheter/article4766288.ab

2009-03-29 @ 18:00:05
Postat av: Humor förlänger livet

Pravda kanske fått ett tips....

2009-03-30 @ 12:39:32
Postat av: Jonas Franzen

Thoralf. Nja, jag har nog inte så dåligt förtroende för det svenska rättsväsendet, jag tror mycket på det.

... Anledningen till att jag är tveksma är att vi som 3:e part kan inte döma någon bara för att det skrivs i en tidningsartikel. Vi måste veta mer först.

2009-03-30 @ 12:42:38
Postat av: Anonym

@ Jonas "... Anledningen till att jag är tveksma är att vi som 3:e part kan inte döma någon bara för att det skrivs i en tidningsartikel. Vi måste veta mer först."Hade du tyckt det om den anklagade representerat SD?Tyvärr tror jag inte det.

2009-03-30 @ 16:25:24
Postat av: Jonas Franzen

Anonym. Jag har alltid den uppfattningen. Oavsett om det är SD, en muslimsk terrorist eller LO-basen...

2009-03-30 @ 22:54:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0