LEVER SOM MAN LÄR

HaHa-Henrik har skrivit ett nytt inlägg på sin blogg och nu har han faktiskt "sjunkit" så lågt att han namnger mig och skriver ett rent politiskt inlägg om Sverigedemokraterna.
Grattis Henke! Även ett framsteg för sd på den bloggen.

Men innan jag besvarar hans argument så vill jag ta upp saken från ett annat perspektiv.


En sak som de allra ivrigaste förespråkarna av det mångkulturella samhället tycks ha gemensamt är att de inte bor i mångkulturella bostadsområden. Henrik Rydström är inget undantag när det gäller det förhållande. En så stor förespråkare av det mångkulturella samhället som Henrik Rydström borde ju i logikens namn valt Norrliden för sitt boende i Kalmar så att han och hans familj kunnat njuta av det mångkulturella samhället i dess naturliga miljö. Hans dotter hade då också fått möjligheten att gå på dagis och förskola i detta område för att sedan gå hela sin grundskola i detta mångkulturella område. Men tydligen är inte Norrliden en attraktiv plats att bo på för Henrik Rydström och hans familj. Nej, han har istället slagit ner sina bopålar på Boholmarna, så långt som möjligt från Norrliden.


För att alla som inte känner till Kalmar så väl finns här också en karta där Boholmarna är utmärkt med en svart ring.
Jag tror att det räcker för de flesta att titta på kartan för att förstå att Boholmarna är en mycket attraktiv och exklusiv plats att bo på och det visar också på att man har status i samhället. Att bosätta sig på Boholmarna idag kostar givetvis skjortan!

Vem är det då som bor på Boholmarna? Först kollade jag upp hur kommunvalkretsarna ser ut för att få en uppfattning om hur man röstar men det var ingen egen valkrets så det gick inte att få något intressant ut av detta.

Men efter en liten undersökning med hjälp av Ratsit på nätet fick jag fram ett väldigt intressant resultat när det gäller befolkning på Boholmarna.


På Bolmarna bor enligt uppgifterna hos Ratsit 192st personer. Inte en enda av dessa har utlandsklingande namn! Kan ni tänka er att det fortfarande finns bostadsområden som bara bebos av svenskar. Möjligen kan ett av namnen härstamma från Tyskland och något förnamn kan antyda till Finland men det är allt.


Faktum är att Boholmarna är till 100 procent etniskt svenskt. Inte en enda Ahmed eller Muhammed så långt ögat kan nå.

  

Men som många av dessa mångkulturella förespråkare hävdar är väl alla dessa personer invandrare för någon gång har väl deras förfäder invandrat till Skandinavien.


Att en sådan ivrig förespråkare av det mångkulturella samhället som Henrik Rydström bosätter sig i ett bostadsområde 100 procentigt rent på mångkultur är häpnadsväckande men inte förvånande. Frågan är vad Henrik är så förtvivlat rädd för?

  

Snacka om att leva som man lär!


Men jag kan trösta Henrik Rydström med att han inte är ensam om att inte leva som man lär. Nu kan han ju välja att besöka det mångkulturella samhället när han känner behov av det för att sedan återvända till sitt 100 procent svenska bostadsområde när han är trött på mångkulturen.


Tänk om alla otrygga fattigpensionärer som bor i dessa mångkulturella områden också kunde välja sitt boende på samma sätt som Henrik Rydström.

  

Jag återkommer framåt kvällen med ett svar på Henrik Rydströms "sakargument" angående sd:s politik.

P.S.

Den som är uppmärksam kanske har noterat att Twinglyfunktionen har tagits bort på Henrik Rydströms blogg


Kommentarer
Postat av: Martin Isaksson

haha så underbart komisk hans blogg är.han skriver rätt ut att sverige inte ska finnas.såna människor som han kommer ju resultera i att sverige kommer delas in i de som har råd att köpa sig trygghet och alla andra som kommer motvilligt berikas av mångkulturen.han verkar ju vilja att det ska bli som vilket land i mellanöstern som helst med konflikter och krig så fort man är oense. för mångkulturen har ju verkligen gjort Europa säkert? tänk på hur mkt problem frankrike,grekland osv osv har haft med den godhjärtade mångkulturen.

2009-01-11 @ 12:08:12
Postat av: Robban

Bra skrivet Thoralf! Håller fullständigt med dig ang. herr Rydström, trots att jag har ett stort KFF-hjärta, så borde han inse att det inte alltid funkar med det mångkulturella samhället.

Folk som kommer hit borde följa lagar och regler, seder samt söka jobb och framförallt, vara stolta över att få komma till Sverige.

Framförallt är det fruktansvärt med denna häxjakt på er SD:are som egentligen bara säger sanningen om vad folk ute i stugorna egentligen tycker och tänker.

Dubbelmoralen och hyckleriet är det värsta!

Keep up the good work! ;pNästa val blir de till att rösta på SD.

Farsan hälsar // Robban "Rosén"2009-01-11 @ 12:26:08
Postat av: Anders Engdahl

Vad är Twinglyfunktionen för något?

2009-01-11 @ 12:55:40
Postat av: Kalle

Boholmarna är i princip ett gated Community (avspärrat bostadsområde fritt översatt från engelska) med sin enda unfart och utfarts väg.

2009-01-11 @ 13:30:39
Postat av: Nalle i Växjö

Vi har samma fenomen här i Väjö. Dom största förespråkarna för mångkulturellt samhälle bor i "svennsonbyar" långt från områden som Araby.Har själv förmånen att bott mitt inne i Araby och efter att ha bott största delen i egen villa var det till en början mycket intressant och spännande med dom enorma resurser i form av ungefär 40 olika språk och enormt kunnande från olika områden i välden.Men några års boende gjorde att jag fick lite annan syn på mångkulturellt och nu bor jag visserligen i hyresrätt, men lite mera "svenssonby"För övrigt är det intressant att se hur Barometern gör misstag gång på gång och ger sig in i en debatt dom aldrig kan vinna.

2009-01-11 @ 13:56:31
Postat av: nybropensionär

PANIKEN sprider sig!! Etablissemanget med flera

vet inte hur dom skall tackla Sverigedemokraterna.

Därför blir det, det ena krampaktiga försöket efter det andra.Resultatet blir som vanligt inga vettiga argument, bara samma gamla tragiska argument och dom har vi ju sett följderna av!Händelser som ser ut som en tanke.SD-Bluffen-Henric Rydström-Barometerncensur med andra ord "PANIK".Vi är många som är med er och fler blir det när

rösterna är räknade! I röstlokalerna kan man vara anonym och slipper alla påhopp som annars blir följden av att man sympatiserar med Sverigedemokraterna!!Ha det!

2009-01-11 @ 14:07:31
Postat av: vmm

Jag tycker hans inlägg var alldeles utmärkt ur ett SD-perspektiv. Dom argument som han tar upp mot SD tror jag lockar fler väljare än som blir avskräckta. Så det är ju jättebra att han hjälper till att sprida SDs politiska budskap. En får tacke, som dom säger i Värmland.Dessutom så framstår han ju som lite... eh... ja, vad ska vi säga... inte så översmart, direkt. Många av SDs kritiker verkar inte vara så himla klipska, men sedan kan man ju fråga sig om det är spelad dumhet eller om dom är dumma på riktigt. Oavsett vad så är det inget negativt för SD.

2009-01-11 @ 14:13:12
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: pelle motala

samma i motala dår det bor invandrare där bor inga politiker

jag har påpekat detta för dom vid några tillfällen

svaret är att det är slumpen som har avgjort det

I början var jag kritisk till dessa sd-sidor så jag kollade själv upp den fakta som skrevs o det stämmer ju -troligtvis så år det ännu värre i sverige än det som skrivs här

Min strategi är den här-jag har låtit trycka upp små kort där det står adresser till den här o andra liknande sidor sedan delar delar jag ut dom till folk jag träffar---pelle fd-sosse

2009-01-11 @ 14:31:02
Postat av: Stefan K

Hör och häpna, men här i Nyköping är situationen liknande den i Kalmar och tydligen också i Växjö och Motala. De som oftast väljer ord som främlingsfientliga om Sd och kallar alla som är kritiska mot svensk invandringspolitik för rasister, är själva bosatta i bostadsområden som närmast är befriade från personer med utlandsklingande namn. Detta gäller inte minst stadens politiker som valt att bo centralt eller i nybyggda villaområden i utkanten av stan. Bland oss som däremot är bosatta i områden med en majoritet av icke-europeiska invånare, är tongångarna en helt annan.

Jag har inte självmant valt att bo där jag gör, utan de ekonomiska förutsättningarna gör att jag och min familj inte har möjligheten att bosätta oss i finare och dyrare bostadsområden. En sak är dock gratis och självvalt, nämligen rätten att rösta på det parti man vill. Grattis SD, ni har min och frugans röst 2010.

2009-01-11 @ 14:44:27
Postat av: vmm

Jag tror också det ligger något i det där att många SD-kritiker har en romantiserad bild av det mångkulturella Sverige.Jag tror många SD-kritiker bor i etniskt svenska områden och den enda kontakt dom har med det mångkulturella är att dom ibland besöker någon kulturfestival där det spelas boliviansk folkmusik och man får smaka på "exotiska" rätter som kebab. Det är inte riktigt samma upplevelse av det mångkulturella Sverige man får om man bor i en trappuppgång där man inte kan prata med sina grannar för man är den ende som pratar svenska.

2009-01-11 @ 15:00:18
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: Erik

Kan bara säga så här, det är enormt viktigt att den vanliga skattebetalaren inser detta; din kommunpolitiker som vill skriva på "flyktingavtal" dvs få inte skattepengar via staten bor rasrent, i etnisk svenska områden. Jag har tvärtom respekt för den politiker som säger som det är och inte står i pk-dimman och svamlar floskler.Ni som följer utvecklingen i Södertälje t.ex, ett av de absoluta värsta katastrofexemplen på "mångkultur", jag rekommenderar läsa http://lt.se/nyheter/debatt/1.56761, där man diskuterar hur det är, inga skygglappar.Södertälje = skräckexemplet där svenska familjer flyttar så fort man får barn.Bloggar som Thoralfs har aldrig varit viktigare, det är med fasa man inser att etablissemanget försöker tysta sådana som Thoralf.

2009-01-11 @ 15:26:48
Postat av: Gottepåsen

En helt otroligt uppercut du ger Henrik Rydström här!! Helt fu**** fantastisk!!

2009-01-11 @ 15:59:27
Postat av: Fru Bunny Føkk

Henrik Rydström kan jämföras med ledarna för Hamas. Dessa terrorister sitter och förmedlar sitt budskap på behörigt avstånd från gaza, i Damuskus, Syriens, gated Communities

2009-01-11 @ 16:10:21
Postat av: Robb@n

Tyvär men inte överaskande är det dom som kan köpa sig bort från det mångkulterella elendet som förespråkar det mest,det är även dom som ser ner på folk och kastar gärna ur sig ord som rasist,främlingsfientlig mm,mm men att själv leva och bo 24/7 mitt i smeten är något som inte faller dom i smaken, för hur skulle det se ut om Herr Henrik Rydström missat flertalet av sina matcher pga att bilen inte har fälgarna kvar eller alla rutor är inslagna? Men låt dom bo i sin fantasi värld för vanligt folk som lever i den riktiga verkligheten tar dom ialla fall inte på alvar,,, utan det är med sådana som Rydströms folk får upp ögonen och tar rätt beslut 2010Robb@n Borlänge

2009-01-11 @ 16:25:31
Postat av: hunter

@ Robb@nDet som du antyder har faktiskt hänt i fjor. Zlatan parkerade sin Mercedes i miljonklassen någonstans i Rosengårdsområdet. På morgonen var specialfälgarna borta och det lär ha kostat åtskilliga tusenlappar att få nya monterade.

2009-01-11 @ 16:43:15
Postat av: Eric H

Det är utmärkt att också du börjar granska var multikultikramarna har sitt boende.

Det har jag gjort länge och resultatet är knappast överraskande. Utan att peka på någon speciell kan jag säga att i Sthlm är Vasastaden ett populärt boende för yngre journalister. Garanterat rensat från nysvenskar!

Vissa östra förorter är även de poppis.

Vi som mer regelbundet, dagligen, möter multikulturalismen ser inte på saker och ting på samma sätt som de som i massmedia alltid tror sig veta och gärna talar om för oss sin "sanning".

2009-01-11 @ 16:54:13
Postat av: nils.a

Kan sd pedagogiskt o sakligt redogöra för detta förhållande i valrörelsen kommer de ha många många röster...hon som gömde flyktingar o fick pris bodde på Lidingö! Inte speciellt mångkulturellt där !

2009-01-11 @ 17:01:04
Postat av: s-e karlsson

2009-01-11 @ 17:18:00
Postat av: natashaJag tycker också att det är en utmärkt idé att börja granska mera ingående alla dessa multikultifanatikerna. Delar de själva det månkulturella vardagsliv/boende som de så frenetiskt propagerar och tvingar på andra? Man kan redan nu utgå ifrån att resultaten av en sådan granskning skulle bli så påfallande, att de skulle kunna användas med fördel i SDs valrörelse.

2009-01-11 @ 17:20:20
Postat av: s-e karlsson

Undrar var Birgitta Elfström bor , hon som påstår att flyktingar och invandrare måste få kosta ! Kan hon bo i Norrliden måntro ?

Mvh S-E Karlsson.

2009-01-11 @ 17:22:23
Postat av: Thoralf A

Tack för att ni skriver så bra kommentarer med ett så vårdat språk, det uppskattar jag verkligen.S-E Karlsson

Birgitta Elfström bor på Ängö, varvsarbetarstadsdelen som fått betydligt högre status sedan Sverigedemokraten Thoralf flyttade dit ;-)

2009-01-11 @ 17:29:33
URL: http://thoralf.se
Postat av: Roberth Ström

Trevlig att se att min kommentar kom med. Det är lätt att säga åt andra hur de ska leva när man inte själv behöver det!

2009-01-11 @ 18:00:15
URL: http://www.surabloggen.wordpress.com
Postat av: Roberth Ström

Trevlig att se att min kommentar kom med. Det är lätt att säga åt andra hur de ska leva när man inte själv behöver det!

2009-01-11 @ 18:00:53
URL: http://www.surabloggen.wordpress.com
Postat av: Tobbe S

Så var då den uppblåste Rydström golvad; han reser sig inte på tio, down and out.Henrik Rydström, mannen som gett snömoset ett ansikte.

2009-01-11 @ 18:58:51
Postat av: Carl

dela ut flygblad över Quislingpolitiker på "flykting" och "papperslösas" boställen så de får upp ögonen för de rika så kan de ban göra sina kulturberikningsbesök på Boholmen istället för fattiga Skattebetalre som inte har råd att bo i Svenskområden.

i min kommun bor politiker långt långt bort från sina kulturberikare som de tjänar sina förmögenheter på inom "invandringsbranschen" att etniska Svenskar får betala i form av terror och skräck bryr sig de inte om

2009-01-11 @ 19:28:39
Postat av: Carl

dela ut flygblad över Quislingpolitiker på "flykting" och "papperslösas" boställen så de får upp ögonen för de rika så kan de ban göra sina kulturberikningsbesök på Boholmen istället för fattiga Skattebetalre som inte har råd att bo i Svenskområden.

i min kommun bor politiker långt långt bort från sina kulturberikare som de tjänar sina förmögenheter på inom "invandringsbranschen" att etniska Svenskar får betala i form av terror och skräck bryr sig de inte om

2009-01-11 @ 19:28:59
Postat av: nils.a

Ännu så länge är det många som har sin födkrok av mångkultur och berikning. Men hur blir det när kaoset breder ut sig alltmer och kanske inte vanliga Svenssons vill stå för notan längre. Till slut måste även de mer välbärgade dra ett större strå till stacken, då kanske berikningen blir lite mindre populär.

2009-01-11 @ 20:13:19
Postat av: s-e karlsson

Gå in på Upprop.nu och läs kommentarerna på Lisa Magnell Högsby och hennes upprop " Om det vore jag". Kommentera gärna sen .

Mvh S-E Karlsson Sd Högsby .

2009-01-11 @ 20:17:07
Postat av: Anonym

Kolla Lisa Magnell Högsby och hennes upprop " Om det vore jag " på Upprop.nu ! Kopmmentera gärna kommentarerna där sedan !

S-E Karlsson .

2009-01-11 @ 20:22:22
Postat av: Per Petersson

Detta är underskrift nr 192 som ni ser.

192. Mehdi Tayeb Malmö Jag är inte nöjd förrän hela Sverige innehar samma mångfald som Rosengård

http://upprop.nu/0D16

2009-01-11 @ 21:07:53
Postat av: salasso

Per, den där 192. Mehdi Tayeb är nog inte en verklig person utan någon som använder den s k HIV-mannens identitet. Denne lever tydligen lös och ledig i Iran och kan alltså skriva under alla möjliga upprop men inte ens han är väl så korkad att han vill göra ett Rosengård av hela Sverige.

2009-01-11 @ 21:22:07
Postat av: hunter

@ Per PeterssonHär är en annan magstark åsikt.175. Kristofer Franzén Enskededalen. Som nämndeman har jag sett vilka hjärtlösa rasister som sitter och fäller domar i Migrationsdomstolen.

2009-01-11 @ 21:24:06
Postat av: Per Petersson

salasso:Ja det är nog sant. Men det är påskrivet med en otroligt provocerande kommentar,det var det jag reagerade mest på.

2009-01-11 @ 22:02:14
Postat av: Robin_Shadowes

Robb@n, här i Landskrona heter det finaste området Strandvägen. Där finns t o m gamla patricier-villor. Området är garanterat 100% rasrent. Nu är det så att dom har gott ihop och hyrt väktare. M a o har även Abdallah och Mustafa hittat dit, även om inte som hyregäster hehe... Snart inser alla dessa Mohammeds att det finns gott om bling-bling, plasma-tv's, fina bilar och en massa annat stöldbegärligt. Sakta men säkert kryper det mångkulturella samhället på även dom som har infört det men undviker det privat. Snart kan dom bara fly med svansen mellan benen utomlands om dom vill slippa bli berikade av sina omhuldade vinstlotter.

2009-01-12 @ 01:52:13
Postat av: Putte

Det är inte bara invandrarkramande politiker som väljer att bo så långt från invandrartäta områden som möjligt. Det gäller även multikultförespråkare inom journalistkåren och även bland vanliga svenskar som är invandrarkramare. På mitt jobb har de som är mest fanatiska multikult sett till att bosätta sig så långt som möjligt från invandrartäta områden och i stället sett till att bosätta sig i 100% etniskt svenska områden. Jag skulle nästan våga påstå att detta är en regel med väldigt få undantag.

2009-01-12 @ 06:18:11
Postat av: Eric H

Vi tycks vara i stort sett ense här.

Hädanefter anser jag vi tala om i vilken typ av område som resp multikultifantast bor när vi skriver (mot)inlägg. Noggrann faktakontroll! Misstag slår tillbaka!

Inte främst här där främst redan frälsta läser utan på andra ställen som vanliga missledda svenssons gärna läser.

2009-01-12 @ 09:56:39
Postat av: Per Petersson

Thoralf:Du har fått tillbaka din Twingly på Barometern.

2009-01-12 @ 10:57:04
Postat av: Erik

Men Thoralf, bor inte du på lyxiga Ängö i centrala Kalmar?

2009-01-12 @ 23:15:05
Postat av: Putte

@ Erik Thoralf skriver ju så här:"Birgitta Elfström bor på Ängö, varvsarbetarstadsdelen som fått betydligt högre status sedan Sverigedemokraten Thoralf flyttade dit ;-)"Så visst bor han på Ängö, men vad spelar det för roll vad Thoralf bor? Han propagerar ju inte för multikulti! Vad det handlade om att multikultivrarna nästan mangrannt väljer att bo så långt som det bara är fysiskt möjligt från invandrartäta områden.2009-01-13 @ 06:18:09
Postat av: Martin Isaksson

förlåt dem Putte de har ju inga argument så de bara säger JAMEN THORALF BOR MINSAN INTE BLAND UTLÄNINGARNA, nä just det idioter undra varför han kanske inte vill ha kravalställ varje gång han ska ut och handla.

bra putte måste brännas rätt bra i Erik Thoralfs huvud just nu.

2009-01-13 @ 12:59:04
Postat av: Blivande kommunalråd för SD 2010 ?

Jaha då var det dags att göra debut på SD BLOGGEN.Först o främst vem fan e Henrik Rydström.Låt Barometern redaktion vara djupt imponerad av honom och bröderna Elm ,han med toppluvan e en riktig goding.Lyssna gärna på Hasse i Tage "Bob Lindeman"så fär ni lite perspektiv.Hela laget har ju gjort mål i samma mål.Något som signaturen FRU BUNNY FÖKK snappat klurigt skrivet,Just Barometern o deras censur får man gå runt lite.En borglig tidning som dyrkar en läderjagande socialdemokrat tyder väl inte på någon högre klass.Det är en landsortstidning med journalister från byn.Läs tex rapport från byn kvalificerat dravel från tidningens stjärna.E det någon som fattar vad det går ut på så kan ni ringa en kompis.Det kliniska utelämnandet av uppgifter i artiklar om brott e ju begåvat alla fattar hur det ligger till.Här är ett problem i landet lagom.Inte om Affe o Biggan bor på Ängö bara ni inte e sambo hehe.Tingsrättsdomarna på bloggen är klockrent utveckla det rejält då med anledning av vissa tidningar censur en motvikt samt en konskvens av odemokratiskt handlande.Att konsekvent censurera inlägg ,tuffa inlägg om soc, polis ,invandrapolitik gör tidnigen icke trovärdig.Det fria ordet är struket ur journalistutbildingen el var hela redaktioner sjuka den veckan man läste om det.När det gäller invandingen så är det dags för 20 års time out nu.Men här e väl ingen som håller med.Ankarbarn o all annan tokinvandring e ju inget som Svensson ställer upp längre på.Partierna e livrädda nu för valet 2010.SD skall vi dra in i riksdagen o dubbla mandaten i kommunalfullmäktige.I komunalhuset e det ju full cirkus med Ölands hämnd på Kalmar o reklamgurun. kineser osv.Nämnas kan väl också en kristdemokrat som lekt med svärd i Salvebyn för 20 miljoner suck.Tegelhögen vid Snurrom bör k-märkas.Gatan utanför bör omgående döpas om till J-P street.Angående problemområden är det bara att göra om dom kommunala bostäderna till bostadsrätter , så e problemt löst.I landet lagom får man snart inte skjuta raketer men köra bil på Somaliskt körkort.Piska skiten ur kvinnor el köra svartaxi el öva prickskytte på diskotek, är relativt ok.Svartaxi verksamheten kan beskådas vid centralgrillen varje helgkväll 5-10 svartaxibilar rullar konkurrerar illegalt med ordinarie taxi.Mitt framför ögonen på Kalmars tröttkepsar.På Larmtorget står mobila korvkiosker på rad plockar i mat o pengar sedan jagar man skiten ur krögarna i stan med besök av hälsovårsnämden.På stadens gator härjar ett gäng ,vi som blev över på ett provisionsavtal ett sk nollavtal med kommunen dvs CARPARK FÅR BÖTESPENGARNA.Visst skall det avtalet skrivas om Thoralf.Detta börjar bli en bok så nu slutar jag.Med riklig applåder kommer jag tillbaka.

2009-01-14 @ 02:58:13
Postat av: Martin Isaksson

välkommen bra skrivet

2009-01-14 @ 13:39:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0