DESPERAT SOCIALDEMOKRATIgår Peter Akinder på Östran, idag den här tokiga socialdemokraten i Skänninge.

När argumenten tryter tar man del till dessa metoder. Besök hans blogg.

Uppenbarligen tror han att hans metoder kommer uppskattas av det socialdemokratiska partiet och leda till en snabb karriär inom arbetarpartiet. Men i mina ögon är det bara ett bevis på hur tomma på argument socialdemokraterna är.
Det är att likställa med att ta någon på bar gärning med byxorna vid fotknölarna.

Jag undrar om kommunalråden Johan Persson och Birgitta Elfström uppskattar sin partiväns kreativitet. Om ledande socialdemokrater har något som helst förstånd tar man denne person i öronen och kommer med en offentlig ursäkt inom det snaraste.

Att använda sig av nazistiska symboler kan som de flesta vet betraktas som ett hatbrott. Efter den så kallade fredsdemonstrationen i Kalmar den 17 januari där det förekom hakkors på ett plakat har det kommit flera anmälningar om hatbrott. Därför tycker jag det är intressant om det även kan betraktas som ett hatbrott av Toni Lappalainen när han gör detta fotomontage. Enda sättet att få det prövat är givetvis att lämna in en polisanmälan om hatbrott och se hur en åklagare bedömer detta.

Kommentarer
Postat av: Roberth Ström

MMM bra du skriver om det för detta är vidrigt!

2009-03-19 @ 17:22:27
Postat av: Sverigebesöket

Ja Lappalainen är väl ute för att göra karriär i PARTIET och därför kopplar han sitt skamgrepp och tar till RÖRELSENS allra grövsta arsenal av lögnpropaganda.Just nu är PK-media för övrigt ivrigt sysselsatta med att förtiga den här nyheten:http://frianyheter.wordpress.com/2009/03/18/socialdemokratisk-politiker-uppmanas-lamna-sina-uppdrag/Ja sanningen kan vara besvärande för sossarna, och varje valperiod skyfflar LO över en miljard till sossarna.Även den uppgiften ska förstås mörkas. För inte vill väl LO att deras medlemmar ska få veta att de tvingas betala för propaganda för mångkultur och lönedumping?2009-03-19 @ 17:25:30
Postat av: Göran Olsson SD Forshaga

Hej Thoralf.

Såg också denna vansinniga sosses smaklösa bildmontage.

Du borde göra en anmälan på detta.Även om Toni Lappalainen är enbart en löjlig figur som har slut på argument och enbart gör bort sig själv borde en anmälan prövas för att markera emot sådana grova påhopp på politiska företrädare.Stå på dig Thoralf.Mvh Göran

2009-03-19 @ 17:28:27
URL: http://goranolsson.blogspot.com/
Postat av: Roberth Ström

Jag hade en mailkonversation med denne individ och ärligt talat vet jag inte om han lider av något förståndshandikapp.

2009-03-19 @ 17:28:33
Postat av: AWSvensson

Var hittar sossarna alla sina minst sagt mentalt efterblivna bloggare. Kan det vara så att det är Mona som inspirerat dem , kan hon så borde även jag kunna göra karriär inom sossarna, jag har ju trots allt avgångsbetyg från lekskolan, är det så de tänker.

2009-03-19 @ 17:48:28
Postat av: Anonym

??????????????

2009-03-19 @ 18:14:39
Postat av: Martin Isaksson

@ RobertJo det bär mig emot att säga det om en annan människa tänkte att skriva lite men hans långa texter som går ut på att inte svara på ens frågor och bomba en med floskler och osaningar som tragiskt när det händer en gång men att fortsätta svara på det sättet får mig att undra om han inte är lite förståndshandikappad?tragiskt men bry er inte mer om den tomten man gör bara såna tramsiga bloggningar om man tänder på att göra folk uprörda med ovidkommande struntsnack.

2009-03-19 @ 18:15:18
Postat av: Info

LAPPALAINENS DEBATTEKNIKEtt annat exempel på Lappalainens eminenta och förtroendeingivande debattstil får vi i ett annat utspel idag. Lappalainen rubricerar ett blogginlägg sålunda:MUF VILL TILLÅTA POLISEN ATT SKJUTA DEMONSTRANTERBloggtexten inleds:"Polisen ska ha rätt skjuta ner demonstranter, det anser Martin William Landl som är ordförande för MUF i Linköping."En kommentator påpekar försynt:"Det står inte att polisen skall 'skjuta demonstranter' i artikeln."Lappalainen svarar:"NEJ DET ÄR MIN EGEN TOLKNING AV ARTIKELN"

2009-03-19 @ 18:44:05
Postat av: Dragan Klaric

Är det en ny Reza Javid?Ni vet Reza som på sin sossefinansierade fulblogg skrev att han ville mörda alla Sverigedemokrater och som var aktiv i att en våldtäktsman fick stanna i Sverige. Tydligen så måste man lida av någon sorts skada eller vara kriminell för att avancera inom det social(o)demokratiska antisemitiska partiet ;)

2009-03-19 @ 18:44:58
URL: http://www.klaric.se/
Postat av: Leonora - The Crazy one

Hoppas du haft en härlig dag :)

allt väl?

2009-03-19 @ 18:48:24
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: burra

Anmäl äcklet. Fy fan vad patetiskt. Han är bara en riktig nolla som sitter hemma i sin lilla etta och vill "lyckas" i livet som bröderna Schulman genom att försöka få uppmärksamhet och komma i tidningen...

Oj så löjlig han är.

Sätt honom på plats Thoralf!

2009-03-19 @ 18:53:55
Postat av: Antiism

Tog upp det här där han avbildat dig som en nazist med hitler-mustasch: http://antiism.wordpress.com/2009/03/19/grova-s-pahopp-pa-thoralf-alfsson-sd-kalmar/

2009-03-19 @ 18:55:38
URL: http://www.antiism.wordpress.com
Postat av: uusduhpå

2009-03-19 @ 19:03:13
Postat av: Sverigebesöket

Mikael – ett offer på mångkulturens altare.

Mikael är långsamt döende under svåra plågor som han har därför att hans föräldrar är kusiner.Det finns forskning som entydigt påvisar riskerna med att nära släktingar avlar barn tillsammans. Dessa är påvisade och noga beaktade i t ex Norge och Storbritannien men i Sverige sopas problemen under mattan.Tänk vilken cynism att låta Mikael lida till döds därför att PK vill ha hans föräldrars och släkts röster.Det är det det handlar om.Gå in på Dragans blogg och se programmetTack Dragan för länken

2009-03-19 @ 19:53:48
Postat av: FreeBird

Det bästa är hans regler som man måste uppfylla när man kommenterar han inlägg:

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:

kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga

är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerandeLikadan varningstext kommer upp när man vill spara sitt inlägg. Undrar om den blivande sossepampen har läst Orwells ”Animal Farm”:

ALL ANIMALS ARE EQUAL, BUT SOME ANIMALS ARE MORE EQUAL THAN OTHERS.

2009-03-19 @ 19:56:07
URL: http://dover.idf.il/IDF/English/
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Skulle vilja veta vad denne Toni L tycker/anser om stealiseringarna som Socialdemokratin stod bakom ända fram till 1961-62. Hur många tusentals kvinnor fick sina liv förstörda? Har de fått en ursäkt av någon höjdare inom socialdemokratin? Har dessa kvinnor fått någon ekonomisk ersättning? Dessa stealiseringar är en skamfläck i Sveriges historia. Socialdemokratin brukar tala om Sverigedemokraternas bakgrund , men skrapar man lite på ytan så.......Är också övertygad om Nasim "räkmackan " Malik aldrig hade suttit där han sitter idag om hans föräldrar hade levt i Sverige på 50 talet.

2009-03-19 @ 19:59:59
Postat av: Anonym

Lars Rosén SD KalmarMakarna Myrdal förordar i sin bok ”kris i befolkningsfrågan” rashygieniska åtgärder i syfte att förbättra "människomaterialet".

Här gick man tillväga som naziledaren Heinrich Himmler och delade in medborgarna i "toppvärdiga" och "icke toppvärdiga"

Ytterst syftade makarna Myrdal till att, som de uttrycker det,utrota all slags fysisk och psykisk mindervärdighet inom befolkningen.Det är för övrigt ytterst sannolikt att Himmler fick sina vanvettiga idéer från det socialdemokratiska rasforskningsinstitutet, vars chef socialdemokraterna i triumf lyckades göra till chef för Nationernas förbund och vars son blev minister och sedermera FN-chef.

Även makarna Myrdal fick motsvarande lansering av socialdemokraterna och Gunnar Myrdal blev till och med , genom en politisk manöver, utnämnd till nobelpristagare.

2009-03-19 @ 20:33:30
Postat av: Wolfe

Herrarna här verkar tro att vi lever kvar i gamla gamla Sverige. Vi har nog gjort ett å annat framsteg sedan makarna Myrdal var igång. Likaså erat fjanteri med rashygienen. ja detta är en mörk historia i Sverige. Men att jämföra dagens Socialdemokrati med detta. Det vore ju lika illa som att göra all högerverksamhet till nazism. Vilket vore väldigt väldigt fel, eller?Kom igen med lite vassare saker än så...

Ni kastar skit, dom kastar skit. Starkt jobbat. Vad sägs om att agera lite politik istället för att bete er som ett gäng snorungar istället. Ni ska ju föreställa vuxna karlar.

2009-03-19 @ 20:43:20
Postat av: Roberth Ström

Wolfe vi är vuxna men vi tar inte vilket skit som helst!

2009-03-19 @ 20:56:13
Postat av: Wolfe

Roberth Ström

Det kan jag förstå Men i vad ligger egentligen skiten här. SD har ideer som påminner om vad Hitler talade om. Vissa är bättre än andra, eller har jag missat ngt? Då får man väl nästan tåla en politisk satirisk bild med väl? Lite som vissa här kastar upp muhammedbilder så ska väl Thoralf tåla detta. Han är trots allt en politiker. Då får man vara beredd på man blir satir. För jag ser det verkligen inte som ngt annat.Finner det nöjsamt på ett sätt, och fnissade. Är detta fel av mig?

2009-03-19 @ 21:02:50
Postat av: Sverigebesöket

Vi har nog gjort ett å annat framsteg sedan makarna Myrdal var igång, skriver Wolfe och fortsätter med att beteckna vår fokusering på den socialdemokratiska historien som fjanteri.Men,Wolfe, rashygien och socialdemokrati var förr i tiden synonyma begrepp. Glöm inte det.Sen har sossepamparna läst andra böcker, börjat gå på krogen och ibland tankat så pass att de inte kunnat se skillnaden mellan en BORDELL och .... Ja, hur var det nu som Rosengren uttryckte det?

2009-03-19 @ 21:03:19
Postat av: Anonym

med risk för att inte låta så mogen så var det väl toni mackaroni som började med att kalla Thoralf för nazist? och SD då de på 80-90talet hade några kötthuven i SD, då kan man väl likaså dra slutsatsen att S är det även om det var 40år sedan istället för 25-15år sedan? eller om vi når den magiska gränsen 40år som dom slutar då S att kasta skit över gammal skåpmat?

2009-03-19 @ 21:06:08
Postat av: Anonym

Toni Lappalainen drev förut en förtalsblogg där han skrev många lögner om Sverigedemokraterna. Då kallade han sig "miljöpartist" eller något liknande. Nu har han tydligen hittat hem till de äckliga sossarna. Samme Toni Lappalainen och hans sambo störde även Sverigedemokraternas torgmöten i Vellinge 2008. Det finns bildbevis på detta. De var klädda som vänsterextremister och kom i släptåg med AFA. Det skulle inte förvåna mig om Toni Lappalainen har en del domar på sig också med den brokiga bakgrund som han har.

2009-03-19 @ 21:14:19
Postat av: VD

Lägg inte din tid och energi på sådana här nollor.

2009-03-19 @ 21:16:30
Postat av: Sverigebesöket

Lars Rosén SD KalmarMakarna Myrdal förordar i sin bok ”kris i befolkningsfrågan” rashygieniska åtgärder i syfte att förbättra "människomaterialet".

Här gick man tillväga som naziledaren Heinrich Himmler och delade in medborgarna i "toppvärdiga" och "icke toppvärdiga"

Ytterst syftade makarna Myrdal till att, som de uttrycker det,utrota all slags fysisk och psykisk mindervärdighet inom befolkningen.Det är för övrigt ytterst sannolikt att Himmler fick sina vanvettiga idéer från det socialdemokratiska rasforskningsinstitutet, vars chef socialdemokraterna i triumf lyckades göra till chef för Nationernas förbund och vars son blev minister och sedermera FN-chef.

Även makarna Myrdal fick motsvarande lansering av socialdemokraterna och Gunnar Myrdal blev till och med , genom en politisk manöver, utnämnd till nobelpristagare.

2009-03-19 @ 21:23:32
Postat av: Inge Sandén

@Wolfe.

Islamisterna som sossarna kramar,är dom som står närmast nazisterna.

Alla riktiga Arbetare lämnar sossarna i parti och minut.

Ni är samling förrädare av värsta sorten.

Kom inte och låtsas som vi arbetare inte avslöjat er mångkullturella bluff.

Snorunge kan du vara själv,du har aldrig gjort en tung arbetsdag är jag säker på.

Att sossarna har en inkapslad nazistsvulst,är bevisat,då ni den sista tiden tågat med dom värsta av allt värst inklusive nazisterna.

Hur man kan krama Islamisterna som sosse övergår mitt förstånd.

Det är bara Sverigedemokraterna som tar klart avstånd från Islams utbredning ivårt land.

Vi kan väl för helvete inte införa en ny kultur,som har en kvinnosyn,som vi hade på 1000-talet.

Tål inte skrivbordssossar och ni skall få ert straff 2010 så det bara ryker om det.

2009-03-19 @ 21:44:16
Postat av: lennart larsson

Tack Thoralf för att du rör om i grytan. Var hämtar du kraften att stå emot alla påhopp från dessa vänstermänniskor som har som mål att marginalisera oss infödda svenskar.

2009-03-19 @ 21:53:08
Postat av: Wolfe

Inge Sandén

Hur blev jag en socialdemokrat helt plötligt?

Dessa NI du talar om. Hänger inte alls med.Du verkar arg på mig, finns ingen anlending. Inget av det du nämner handlar om mig.

Arbetat har jag allt gjort. Och vem har talat om att införa en annan kultur? Jag har inte tagit upp det.En liten fråga till dig Inge bara. Vad händer om SD inte kommer in i riksdagen (Jag tror de kommer in), är det då en elak komplott från andra partier?

2009-03-19 @ 21:56:22
Postat av: Markus Wiechel

Beklagar det löjliga påhoppet! :(

2009-03-19 @ 22:10:36
URL: http://marwie88.blogspot.com
Postat av: Sverigebesöket

( forts) Glömde att redogöra för kontinuiteten. När - som makarna Myrdal uttryckte det´- ”de mindervärdiga” i rasmässig mening marginaliserat så återstod de ”toppvärdiga”.

Och bland de ”toppvärdiga” insåg makarna Myrdal att Olof Palme intog en avgjort framträdande plats.

Palmes morbror hade ju varit direktör inom det företag som utvecklade och saluförde cyklon B, den gas som Heinrich Himmler använde sig av i sin utveckling av den rashygieniska ”vetenskapenKanske ingen slump att Palme fick efterträda Hammarsköld och Myrdal?Visst är tanken intresseväckande?

2009-03-19 @ 22:18:10
Postat av: Inge Sandén

@Wolfe.

Ja,jag var mycket arg.Du verkade ialla fall vara en sosse av din kommentar att dömma.

Tål inte heller,när våra motståndare tar upp Hitlersnacket.

Det är bevisat att det är vi SD som står staten Israel och judarna närmast.

Ja vi kommer in,som du också tror,men vi hade fått minst 20% om inte media och vänsterpacket skrivit så mycket som inte är sant utan hållt sig till de verkliga orsakerna till att SD växer mest av alla.

Man kan säga att rädslan för att mista sin makt,skyr våra motståndare inga medel för att nedvärdera oss.

Som till ex. när du talar om Hitler och tycker att det är en rolig satir när arbetareförrädaren Toni Lappalainen gör en nidbild av Thoralf.

Att skriva allt som händer om SD inte kommer in blir ju då en hypotetisk fråga,eftersom vi kommer in.

Men jag kan ju också vara lite satirisk,om du vill.Din fru får sätta på sig en slöjaoch du sjäjv får ligga på knä och be fem gånger om dagen.

2009-03-19 @ 22:35:50
Postat av: Sverigebesöket

Rättelse och ursäkt:Jag har skrivit så här ” ”de mindervärdiga” i rasmässig mening marginaliserat så återstod de ”toppvärdiga”.

Och bland de ”toppvärdiga” insåg makarna Myrdal att Olof Palme intog en avgjort framträdande plats.

Formuleringen är djupt beklaglig och är ägnad att felaktigt ge läsarna föreställningen att jag delar och vill legitimera makarna Myrdals och socialdemokraternas vanvettiga idéer om rashygien.

Inget kunde vara mera felaktigt och missvisande. Vad jag ville säga är att makarna uppenbarligen ANSÅG att Olof Palme skulle falla in i kontinuiteten.

Rashygien gjorde makarna Myrdal rika och för sitt rov förvärvade de ett hus i gamla stan – sin våning i huset testamenterade de till Olof Palme. Riksänkan, Lisbet , kanske bor kvar än?Man kan verkligen tala om att den rashygieniska cirkeln är sluten!

2009-03-19 @ 22:42:33
Postat av: Wolfe

Inge Sandén

Så eftersom ni inte fått 20% är svenska folket helt sinneslöa menar du? Tror du inte vi i denna tid av information kan söka en egen sanning? 20% nja, jag är skeptisk. 6% på sin höjd. Men tiden kankse SD kan komma upp i det dubbla. Men då tror jag era gräsrötter måste lära sig hålla tyst. För det största hotet emot SD idag är inte ngn illasinnad konspiration emot er. Det är ni själva. Kolla hur ni uppför er, titta på erat språk på denna bloggen. Hade jag varit Thoralf, så hade jag stängt av många här. Oavsett politisk övertygelse.Vill min partner bära en slöja. Så är detta helt ok med mig. Och hurjag ber till en gud, fem gånger på knä eller med knutna händer i bön. Det är högst privat. För det är så religion ska vara anser jag. En privat sak. Inget för det allmänna rummet

2009-03-19 @ 22:43:25
Postat av: Hulda

Det var inte ens ett bra gjort fotomontage!

Undrar vad Mona tycker om dessa metoder.......

(Har Sossarna slut på klokt folk...)

2009-03-19 @ 23:13:44
Postat av: ¶

2009-03-19 @ 23:20:24
Postat av: Hr Fökk

Jag tror visst att kommunalrådet Johan Perssons uppskattar sin partiväns kreativitet med tanke på hans beteende efter skinkmackan Maliks

"fredsdemonstration" den 17 januari.

2009-03-19 @ 23:27:46
URL: http://svtplay.se/t/103450/debatt
Postat av: Tim Berggren

Jag kommenterade framför allt det lustiga i att sossen lyfter fram sunt förnuft som någonting negativt. Tror han att socialdemokraternas väljare håller med om att muslimer inte blir särbehandlade? De enda som röstar på sossarna på grund av invandringsfrågan bör väl vara de muslimer han pratar om. Svenskar som är för massinvandring är en försumbar väljargrupp.Nackdelen med att vi röstar på färdiga paket till riksdagen är att socialdemokrater och moDDRater sköter invandringen som de inte har demokratiskt mandat för.En sverigedemokratisk migrationsminister är mer representativt för vad allmänheten tycker.

2009-03-19 @ 23:34:26
Postat av: Inge Sandén

@Wolfe.

Jag kan fortsätta lite till om du orkar.

Tycker inte ditt språk är så mycket bättre.

Sinnesslöa var elakt, det menar jag inte alls.

När jag talar med vanliga människor,tycker dom som vi i SD.Men sen kommer det,det står så mycket i tidningarna att ni är rasister och främlinsfientliga.

Så måste man förklara varför media skriver så.

Islam är en ond politisk religion,som inte hör hemma i vårt land.

Min Gud är god och dödar inte sina motståndare i Guds namn.

Religionen är en privatsak,har du rätt i.

Men Islam är en hat och kvinnoförtryckare sektreligon.

Men om du inte har skygglappar av den största sorten,måste det väl även för dig stå klart,att det är något som gått snett ivårt land.

Annars hade ju inte alla bloggar varje dag skrivit om allt ont som händer runt om oss i det dagliga livet.

Före massinvandringen klarade vi av våra egna problem rätt hyggligt. Men att det är kaos i alla de större städerna,har väl inte kunnat undgå dig.

Det är bara SD som vågar trampa på dom ömma tårna.

Det får räcka för idag och din sista kommentar var inte så elak som den första,då jag tände till.

2009-03-19 @ 23:43:59
Postat av: AJ

Vilka stjärnskott i såsseleden..

Detta borde finnas grund för anmälan.Tas han i örat av såsseledningen är väl chansen stor att han raderar detta så

kom ihåg att dokumentera allt på hans sida (print screen), även kommentarer och hans svar på dessa där han bl. a skriver att han hoppas att han blir anmäld..

2009-03-20 @ 00:02:04
Postat av: Tim Berggren

Nu säger han att Israel har våldfört sig på hela arabvärlden!"kan det ha något med faktum att Israel våldfört sig på hela arabvärlden att göra?"http://s-info.se/page/blogg.asp?id=1769&blogg=31076#CommentHan skrev det dessutom för att försvara en utredning som visade att 40 % av de vuxna muslimerna hade antisemitiska inställningar till skillnad från allmänhetens 5 procent.Vad tycker ni: Har man rätt att vara antisemit för att staten Israel försvarat sig?

2009-03-20 @ 01:37:37
Postat av: Alexander den store

Vicka Einsteins de har hos sossarnas valstrateger !

Stackars Nåna Muslim ,nu tappar ju hon och partiet ännu mera väljare !

Dom kan ju nu bara sitta ner och vänta till doktorn kommer ! ---eller ?

Sossarna blir ju snart riktiga komiker, dom har ju redan en pajas, Iller-Ville Reepalu och nu kommer denna pellejöns !

Vem blir nästa kandidat i (s)ircus inkompetentum ?

2009-03-20 @ 04:59:23
URL: http://roljede.blogspot.com
Postat av: Systemfel

Jag hoppas att Thoralf polisanmäler denna sossemupp för förtal, det är bara Thoralf som kan göra det.Muppen har klart gått över gränsen med denna bild på Thoralf, man skall inte tolerera all skit.

2009-03-20 @ 05:01:41
URL: http://systemfel.wordpress.com
Postat av: s-e karlsson

Det är ljusår mellan Leif Haglund och Toni Lappalainen ! Leif Haglund S-info.se tillhör den gamla stammen av socialdemokrater som tänker på oss svenskar i första hand !Vad gäller Toni Lappalainen så är det precis helomvändning , för honom är muslimer det viktigaste !

Mvh S-E Karlsson

2009-03-20 @ 07:58:41
Postat av: Inge Sandén

Tim Berggren skriver att Toni också sagt,att Israel våldfört sig på hela arabvärlden.

Förstår inte hur 4 miljoner judar,kan våldföra sig på 400 miljoner araber.

Vad jag vet,så har 400 miljoner araber fått stryk varje gång dom försökt att förinta judarna,precis som en viss Hitler försökt.

Islamister=Nazister.

Detta i sin tur leder till att alla som kramar Islamisterna,får ta på sig naziststämpeln.

Således är Toni Lappalainen och Peter Akinder sossar i fårakläder,som varje riktig sosse borde ta avstånd ifrån.

Svenska arbetare rösta på det Sverigevänliga partiet Sverigedemokraterna.

2009-03-20 @ 09:25:54
Postat av: Stefan K

Så Toni Lappalainen är en påläggskalv inom Mona Sahlins socialdemokratiska värld? Tacka då f..n för att partiet tappar väljare. Jag tror inte att den gamla kärnan av sossar förlikar sig med de åsikter och metoder denna Toni Lappalainen har, även om partiet i stort bär skuld till den massinvandring vi upplevt sedan 80-talet.

Håller med det som står i andra inlägg, om att du Thoralf borde anmäla honom för förtal. Hade du gjort och publicerat en photoshopbild på Mona med mörkt ansikte och sjal, hade du med stor säkerhet åkt på ett åtal.

2009-03-20 @ 09:28:50
Postat av: Anonym

Stefan K

Den "massinvandrig" du talar om är inget som du kan lägga på S. Det är Bild som ändrade på de stenhårda regler S införde under 80 talet. S hade till och med hårdare regler än er då. Calle B ändrade detta och öppnade upp för alla att komma. Politisk strategi? Luciabeslutet tror jag det kallas för. Gör en googling på det. Du kan tacka M för denna så kallade massinvandring

2009-03-20 @ 10:08:32
Postat av: Roberth Ström

Detr stämmer inte alls! Det var Palme som införde den massinvandring vi ser nu. Sossarna införde luciabeslutet men det ville Bengt Westerberg riva upp och hotade att fälla Bildts regering. Sossarna införde det efter 15 år av massinvandring! Alla parter har gjort fel men sossarna startade detta. på 90 -talet pressade MP med Fridloin i spetsen amnesti för alla illegala invandrare som var här så även Mp får en släng av sleven!

2009-03-20 @ 10:33:01
Postat av: Wolfe

Roberth Ström:

Oki för enkelhetens skull så skyller vi allt "ont" på Palme. Själv vill jag skylla isbjörnsdöden på honom.Vilken humor....

2009-03-20 @ 10:54:43
Postat av: Anonym

vill du hjälp med din BLOGGDESIGN eller känner du någon som vill ha det? jag hjälper gärna till. kontakta mig i så fall på jennie[email protected]ha en jättetrevlig helg nu!

2009-03-20 @ 11:06:08
URL: http://loadedgun.blogg.se/
Postat av: Roberth Ström

Wolfe det finns ingen isbjörnsdöd men annars är allt bra med dig?

2009-03-20 @ 11:43:24
Postat av: Wolfe

Roberth Ström:

Jora det gör det visst. Det har Jimmy Åkesson påstått. Du kan väl ändå inte mena att denna Guru av sanning har fel?

2009-03-20 @ 11:51:38
Postat av: Roberth Ström

Wolfe med tanke på att du vill framstå som en pajas då får du detta svar: Somna om!

2009-03-20 @ 12:35:00
Postat av: Wolfe

Roberth Ström

Menar du att jag inte ska tro på var han säger?

2009-03-20 @ 13:39:25
Postat av: Rutger Gunneborg

Bäst av allt.... Toni hungerstrejkar. Fotona visar att han har mycket att ta av....

http://www.svensk-kubanska.se/hungerstrejk/sidor/dokument.html

2009-03-20 @ 14:02:48
Postat av: AWSvensson

Toni ,Toni sacramento idioti, varför fullföljer du inte den inledda bantningen.

2009-03-20 @ 14:25:05
Postat av: BAW

Denne Toni Lappalainen förekommer även på Politikerbloggen och ger ett lika oseriöst intryck där.

2009-03-20 @ 15:15:37
Postat av: Ronken

Herregud!Kolla bilderna från hungerstrejken.

Vi kanske skall vara lite snällare mot Toni.

Han ser ju ut att lida av något syndrom.

2009-03-20 @ 15:36:51
Postat av: Stefan K

Till den anonyme

Det är sant att Bengt Westerberg upplöste Luciabeslutet och många önskar nog idag att den mannen aldrig hade fått chansen att ägna sig åt politik. Anledningen till att sossarna den 13:e december 1989 tvingades fram till detta beslut var att flyktingströmmen till Sverige hade nått såna proportioner att hela mottagningssystemet höll på att kollapsa. Det är ingen tvekan om att de regeringar som under 70-talet och framåt lett in Sverige i det vi ser idag bär ett kollektivt ansvar, men det var sossarna med Palme i spetsen som såg till att arbetskraftsinvandringen började ersättas av bidrags- och flyktinginvandringen.

2009-03-20 @ 18:00:43
Postat av: ove

mannen är som alla andra socialkleptokrater, dvs. komplett idiot !

2010-03-13 @ 22:56:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0