ABDULKADIR AYGAN


Abdulkadir Aygan.

"Det hände att vi tog in fel personer", berättade han. "Men det var redan för sent. JITEM:s existens fick inte avslöjas. Alla som togs in till förhör skulle avrättas. Det var en order uppifrån."

  

"Vi väntade utanför rättssalen och plockade upp tre fackliga företrädare i vårdförbundet som precis blivit frikända. Chefen sköt alla tre med ett skott i nacken. Jag kan inte glömma deras glada miner när de lämnade rättssalen, och blodet som forsade ut som ur en kran ur deras pannor en stund senare."
Aygan jobbade på en av åtta avdelningar inom JITEM. Bara på hans avdelning avrättades 600-700 personer. Vid åtminstone 36 av dem var han närvarande. Han visade mig på en karta var exakt kropparna är nedgrävda.


FAKTA I FALLET AYGAN

·  22/2-05 avslöjade Expressen att Abdulkadir Aygan sökt asyl i Sverige.

·  10/3-05 trädde han fram i en exklusiv intervju i Expressen.

·  18/3-05 anmälde Migrationsverket Aygan till internationella åklagarkammaren.

·  1/4-05 åtalades han i Turkiet.

·  22/4-05 beslutade chefsåklagare Ulf Forsberg att inleda förundersökning.

·  29/1-06 inleds en rättegång mot Aygan i Diayarbakir.

•  30/1-09 begärs Aygan utlämnad till Turkiet.

Abdulkadir Aygan har erkänt att han är delaktig till 36 politiska mord i Turkiet under 90-talet. Hur många gånger han själv hållit i mordvapnet framgår inte men det är sannolikt många gånger. Frågan är hur många mord ytterligare som han är delaktig i? Med stor sannolikhet är det bara en bråkdel som han erkänt.

JITEM, den turkiska underrättelsetjänsten misstänks ligga bakom 17 000 mord i Turkiet. Detta land TURKIET, vill en majoritet av Sveriges politiker skall bli medlem i EU. Inte nog med det, en majoritet av länderna vill även att Turkiet med ca 70 miljoner muslimer skall bli fullvärdig medlem av EU. Man tar sig bara för pannan och undrar hur det är med förståndet hos vissa politiker!

"According to Aygan's own account, he killed six ultranationalists during this period. In 1980, he was captured by security forces. He was released after 18 months in three different prisons."


"Aygan accomplished much in his 10 years with JİTEM, from making blacklists of people to kidnappings, torture, hostage-taking, murder, extortion, theft and smuggling. Aygan resigned on Sept. 12, 2001. He is currently residing with his wife and five children in Sweden, which has granted him political asylum as a "victim of war."

Portrait of a JİTEM hit man: Abdülkadir Aygan


Givetvis har Sverige gett denna mördare asyl i vårt land och hela hans familj (5 barn). Han har dessutom fått en skyddad identitet och livstidsförsörjning av den svenska staten.


HUR ÄR DETTA MÖJLIGT!


Han är ju inget offer utan en kallblodig mördare som varit verksam även inom PKK.

Nu har Turkiet begärt att Sverige skall utelämna honom och då rycker givetvis pkk-media ut och försvarar denne mördare. Man menar att det är stor risk att han tystas i Turkiet om Sverige lämnar ut honom. Detta är samma pk-media som förespråkar att Turkiet skall få EU-medlemskap.

Media och politiska företrädare vill att Turkiet skall bli medlem av EU och samtidigt anser de att det inte går att utelämna en brottsling till Turkiet eftersom man inte litar på rättssystemet.

Hyckleriet vet inga gränser, man kan bli spyfärdig av mindre!


Kommentarer
Postat av: Martin Isaksson

Nä de är ju helt tokiga låt turkiet ta tillbaka sin mördare och ge han lämplig bestraffning hans familj kan åka med dem har han förverkat då han dödat otaliga andras familjer så de kan gott få samma straff.gå med i EU det får man ju verkligen hoppas att de aldrig får.

2009-02-16 @ 11:44:44
Postat av: Martin Isaksson

Hadde PK maffian varit verksamma under WW2 så hadde de gett samtliga SS medlemmar och deras familjer asyl och vägrat lämna ut dem till krigsdomstolarna med hänsyn till att de kan råka illa ut om de gör det.helt galet2009-02-16 @ 11:47:16
Postat av: Fredrik

Vad fan är detta ? Blir så arg att man har lust att dar nån jäkel på käften. Detta MÅSTE ut i media bruset.Omgående !! Vi kan inte ha det såhär längre i detta land.Rädda Sverige !!

2009-02-16 @ 12:24:52
Postat av: Anders Engdahl

HERREGUD!!! Jag blir så j****a upprörd att jag får svårt att andas.

2009-02-16 @ 13:35:56
Postat av: Ture F.

Har redan spytt - rent metalt! Varför undersöker man inte hur många krigsförbrytare som gömmer i Sverige plus alla andra mördare av olika slag? Ut med drägget! Fy fan, bara för dårarna i det här landet!

2009-02-16 @ 13:39:21
Postat av: Sverigebesöket

Om knappa tre månader är det val till EU och Thoralf ligger som vanligt i valrörelsens framkan. För bättre information inför EU-valet än denna är nog inte möjligt att uppbringa.

2009-02-16 @ 13:45:09
Postat av: Knegarn

En intressant fråga...Vad skulle en sverigedemokratisk regering besluta i detta fall?Skulle mannen utvisas?

2009-02-16 @ 13:48:55
Postat av: Fredrik

Man menar på fullaste allvar att detta :Svin,kräk,sadist,terrorist bor och lever i vårt land ? Vi ger detta avskräde asyl,pengar?? Han ska ut ur landet. stå till svars för det han gjort ! Har absolut ingen sympati eller empati för denne varelse.mänskliga rättigheter ? Han faller inte ens under djurens rättigheter !

Och fulmedia, expo och politiker nyter att kalla SD för rasistiskt och så skyddar man sånt här !!?Detta är ju förfan rena rama farsen !!Tala med alla ni känner för nu får de fan vara nog !Rädda Sverige Nu !!2009-02-16 @ 13:50:59
Postat av: Martin Isaksson

@ knegarn hadde vi haft lit mer SD i rikstan hadde detta avskräde aldrig fått en fristad här och så fort det uptäckt vad det var för person utvisats till det land där han tom avrättat personer han vetat var oskyldiga.2009-02-16 @ 14:02:24
Postat av: Inge Sandén

Återigen visar det sig hur viktigt det blivit,att sanningar kommer fram,som vi annars aldrig fått kännedom om,om inte dessa bloggar tar upp det PK-media vill förhindra oss vanliga Svenskar att få visshet om.Varför är det så?En av orsakerna är naturligtvis,som Jimmy skriver i en kommentar på Fria Nyheter,90% av alla journalister har varit eller är medlemmar i KFML(r)PLO,Maoisterna,Marxist-Leninisterna,Kampförbundet,Veganerna,Ung-Vänster,SSU,SAC och har sympatier för AFA samt driver den Svenskfientliga tidningen EXPO.Sanningarna på Internät,kan dom i dagsläget inte hindra.Därför hör och läser vi, att Vissa politiska bloggar borde kunna tas bort.Det är vänsterns syn på demokrati,som i en liten ask.

2009-02-16 @ 14:06:02
Postat av: AWSvensson

Självklart så skall han utlämnas till Turkiet.

Kan man skjuta en person så får man vara beredd på att drabbas av detsamma utan medömkan.

2009-02-16 @ 16:02:31
Postat av: Magne

ABDULKADIR AYGAN kom säkert hit för bara några år sedan som ensamkommande flyktingbarn. Skulle inte förvåna.

2009-02-16 @ 16:22:45
Postat av: robban

aha så det är bara att mörda 10-tals personer i sitt hemland och åka till sverige och söka asyl så blir man inte tillbakaskickad kanon ju, kanske skulle vara ett tips till charlie manson och jeffry dalmer med om de gjorde det innan de åkte fast.

heja sverige, fan vi missade idi admin med :/

2009-02-16 @ 17:04:56
Postat av: Skogman

Klart att han ska få stanna i Sverige. Bara han kommer inom landets gränser så blir man automatiskt svensk och därmed lika svensk som någon annan!

2009-02-16 @ 17:35:33
Postat av: Martin Isaksson

De vid gränsen måste trott att det var tom sellek spelandes Magnum PI.nä sänd han till de familjer som han splitrat med sitt våld mot oskyliga så får vi se hur välvilligt instälda de är mot han.

2009-02-16 @ 17:43:23
Postat av: Stefan

Svar till Knegarn

Han skulle förmodligen inte ens få asyl i Sverige med Sd vid makten.

2009-02-16 @ 17:49:31
Postat av: Sten

Alla har raett att bo i Sverige. Saetter man sin fot i landet saa aer man svensk, saa aer det bara. Och har givetvis raett till livstids forsorjning for hela sin familj (som kan vara ganska stor).Enligt samtliga bloggare fraan SSU, Vaenstern och andra forvirrade parasiter saa aer det bara saa och det faar aldrig aendras.

2009-02-16 @ 18:04:04
Postat av: Håkan

Hmmm, den här killen jobbade alltså för turkiska staten på den tiden då de hade en någorlunda sekulariserad o västvänlig regim (nu för tiden har ju muslimstollarna makten). Hans jobb verkar ha varit att hålla "ordning" på PKK o muslimtokar. Den turkiska staten bedömde tydligen att sådana här killar o deras metoder var nödvändiga för att ha en chans mot PKK etc. Jag gissar att den turkiska staten kände sina fiender ganska väl. Jämför nu detta med svensk dialogpolis i Rosengård. Undrar verkligen vilka som tar hem spelet i Rosengård o på liknande ställen, dialogpolisen eller PKK/muslimska extremister. Kanske bra om den här snubben stannar i sverige ändå. Om några år kanske vi behöver hans "kunskaper" o insikter.

2009-02-16 @ 18:08:04
Postat av: Magne

Pappas lilla naive dotter/Daniel: Skillnaden ligger i att svensk massmedia skriver löpmeter på löpmeter om denna tyska men knappt en rad om ABDULKADIR AYGAN. Det ska mörkas. Därför skriver Thoralf. Ser du skillnaden? Att vara tysk medborgare är faktiskt t o m hemskare än att vara svensk i massmedias ögon. Detta enligt min observation.

2009-02-16 @ 18:11:22
Postat av: Fredrik

Till PLF.

Ja så kan man ju se det ?

Men det du skriver om är ju ingen nyhet ?

Det har vi ju vetat länge !

Förjävligt det som hänt !Tråkiga är att de är dina o mina skattepengar som ska ta hand om tyskan i ett antal år. En kostnad på 1900 kr om dagen "Fakta" . Sen hur i helvete du får det till att vara rasistiskt bara för att man visar sin avsky för att vi hyser en massmördare i Sverige "Politiks flykting" Ja jävlars ! Hur får du ihop det? Dags o vakna nu ! vem du nu är ! SEN I NÄSTA RAD SÅ SÄGER DU:Lika feg som en stor del av den islamska skaran är, som inte ifrågasätter det som sker inom deras kultur och religion.Hallå?

Nyttjar du Droger,sprit eller bara allmänt korkad?Väx upp !

2009-02-16 @ 18:12:57
Postat av: Inge Sandén

Pappas lilla korkade flicka.Du är den verkliga rasisten.Fattar du inte,om Thoralf inte skrivit detta,hade vi vanliga Svenskar inget vetat, alltså är det en stor nyhet för oss skattebetalare.Knäpper du på text TV är det den första nyheten man kan läsa på skärmen.Alltså ingen nyhet,som bloggen behöver upprepa.Alla vänsterjournalister har vetat om det Thoralf beskriver.Men det har dom undanhållit,för dom vet innerst inne,att skulle dom skriva så,är det återigen Sverigedemokraterna som skulle få vatten på sin kvarn.Sanningen går inte längre att mörkas av vänstermedia.OM alla vänsteranhängare är lika korkade som du,då är det kanske inte så märkvärdigt, att det ser ut som det gör i Sverige.

2009-02-16 @ 18:45:53
Postat av: Inge Sandén

Blev ett litet fel.Efter på skärmen om Arbogamorden. så skulle det vara.

2009-02-16 @ 18:51:26
Postat av: Putte

Det är helt tydligt att PappasLillaFlicka är ett psykfall!

2009-02-16 @ 19:04:48
Postat av: Thoralf A

PappasLillaFlickaHela din kommentar genomsyras av hat men det är ju inte ovanligt när afa-anhängare besöker min blogg.Det mesta av texten i mitt blogginlägg är citat eller är uppgifter från bland annat Sveriges Radio. Anser du även att de är rasistiska när de rapporterar om denna obehagliga person.När det gäller Arbogamorden har tyskan fått det strängaste straff som kan utdömas i Sverige och därefter livstids utvisning från Sverige. En mycket bra dom och det finns inget mer att tillägga!

2009-02-16 @ 19:06:16
URL: http://thoralf.se
Postat av: Prinsessan Madeleine

Sen inte tyskan stanna i Sverige, hon fick ju en utvisningsdom... Det är ju också en stor skillnad!

2009-02-16 @ 19:06:45
Postat av: Jonas Franzen

Ingen snäll pojk det där, det håller jag helt med om. Länkarna du länkat till visar tydligt vad det är för elak människa.Dina första länk, till sr.se, beskriver att ett av offrens dotter vill att Aygan INTE ska bli utlämnad. Hon vill att han förhörs här eftersom hon tror att han blir mördad om han skickas till Turkiet.Så vad är egentligen problemet här? Att vi gett honom asyl? Att vi gett honom en hemlig identitet? Eller att vi vägrar utlämna honom?Både han själv, ett av offrens dotter, och de svenska myndigheterna är uppenbarligen övertygade om att han blir dödad om han utlämnas. Så vad ska vi då göra?Många frågor som ni proffstyckare gärna får svara på.

2009-02-16 @ 19:15:01
Postat av: Jonas Franzen

Thoralf. Inte för att jag ska lägga mig i er diskussion, men nu är du på väg att hamna i samma fålla som flera av de andra personerna som skriver kommentarer här. Jag behöver inte hålla med "PappasLillaFlicka", men bara för att han/hon dissar dig behöver han/hon inte vara medlem eller ens gilla AFA. Det är oerhört märkligt att ni alltid får alla motståndare till att tillhöra AFA. När man lyssnar på er så verkar AFA vara gigantiskt. Själv har jag alltid trott att det var lite galna vänsterextremister som då och då kastar sten mot polis och nazister.

2009-02-16 @ 19:19:09
Postat av: Niklas P

PappasLillaFlicka måste nog ta lite lugnande så hon inte råkar skada sig själv eller nån annan. Hon verkar lika arg på livet och andra som denna Abdulkadir Aygan, kanske funnit varann i Sverige och är förälskade..Kan det vara så att vänstern och sossar låter honom vara här för att senare befordra honom till ledare för AFA? Skulle inte förvåna mig det minsta då han är en jättegod person då han har dödat "högerextrimistiska", läs SD-sympatisörer.2009-02-16 @ 19:20:11
Postat av: Carl

det värta är att det finns 1000 -tals andra herrar av denna sort i Sverige som blir försörjda och samhället måste lyda dessa annars blir de arga "hotar" med att tala om sin bakrund och fler skall lockas hit enligt Allians och Sossepakten.

undrar hur många som jobbar svart som torpeder och bygger upp näringsverksamhet som omformas till organiserad brottslighet.

2009-02-16 @ 19:20:30
Postat av: Martin Isaksson

@ Jonas franzen Sverige är ingen fristat för såna monster skiter i om han har 15svältande gråtande barn som inte vill att han ska åka till turkiet.Han ska dit och ta sitt straff gärna en kula i huvet.Det är vad han förtjänar.Så enligt din retorik så skulle man gett göbbels Asyl? eller alla de andra nazi gubbarna? det är ju precis det du säger! och ska bekostas med skattepengar.

2009-02-16 @ 19:27:58
Postat av: D Puddingfjäll

Enfaldiga och dumma inlägg ska man ju inte kommentera.

Men ingen regel utan undantag. Och ifråga om PappasLillaFlicka finns skäl att göra ett sådant.Thoralf och andra mot regimen oppositionella bloggar tar upp det som PK-iterna tiger ihjäl, dvs sådant är att betrakta som nyheter, ofta synnerligen sensationella nyheter.De här främlingens fruktansvärda förflutna och PK-iternas upprörande behandling av ärendet kring honom är en sensationell nyhet som media

uppenbarligen gjort allt för att smussla undan för vanligt folk.Tyskan däremot är omskriven och hennes fruktansvärda brott är känt för större delen av det svenska folket. Brottet är omskrivet därför att PK-iterna inte förbjuder rapportering om brott begångna av folk från västeuropa.Alltså Thoralf har gjort en helt korrekt nyhetsvärdering.Men inget hindrar att PappasLillaFlicka startar en egen blogg och skriver om sådant som ingen vill läsa.

2009-02-16 @ 19:31:36
Postat av: Putte

Bra fråga Martin, den skulle jag också vilja ha svar av Jonas på.

2009-02-16 @ 19:33:12
Postat av: Carl

Precis rätt kommenterat Håkan! det daltande och fredsskadade svammel som svenskar håller på med kommer en dag stå dom dyrt. med nya krafter som växer sig starka och blanda 200 kulturer i lilla snälla naiva Sverige kommer inte att fungera.

redan nu vet pk-madammerna på ex försäkringskassan att nekar de bidrag till utlänningar blir de informerade om att deras klienter har varit i kriget och minsan slaktat folk förr. det är nog trevligt för lillapappasflicka att dela ut förmåner men när skattepengarna sinar då får hon uppleva negativ kulturberikning som blir följden när Svenskar inte lyder våra nya herrar

2009-02-16 @ 19:37:45
Postat av: Inge Sandén

Jonas Franzen:Nu skall jag muntra upp dig med en liten "sann" historia.Just innan Irakerna skulle hänga Sadam,kom det ett mejl från skärselden.Välkommen till skärselden,Stalin:Adolf hälsar också.Tycker inte det vore så hemskt,om grabbarna i skärselden tog hand om denne Aygan,dom har ju mycket gemensamt.

2009-02-16 @ 19:41:50
Postat av: Josef Boberg

Hmmm... = läst och begrundat.

2009-02-16 @ 19:42:17
URL: http://josefboberg.wordpress.com
Postat av: Jonas Franzen

Martin Isaksson. Ok, den fundamental skillnad mellan dig och mig. Jag är mot dödsstraff du är för.

---

Skulle nazi-gubbarn sökt asyl här mot att ha avrättats - Ja, de skulle få asyl enligt mig. Som sagt innan, jag är mot dödsstraff.

2009-02-16 @ 19:48:53
Postat av: Jonas Franzen

Observera nu att det inte innbär att de skulle få immunitet, hemlig identitet osv. Sjävklart skulle de dömas enligt en internationell domstol.

2009-02-16 @ 19:50:17
Postat av: Jonas Franzen

En sak till. Goebbels tog självmord. De nazi-nissarna som faktiskt fanns kvar i livet dömdes i Nurnberg. Enligt internationell rätt. Förhoppningsvis helt korrekt.

2009-02-16 @ 19:52:36
Postat av: Andreas Henriksson

Jonas FranzenJag brukar hålla med dig i 9 av 10 inlägg du skriver,men nu gör jag det inte.Han ska inte vara här.Han ska hem till Turkiet och ta sitt straff för vad han har gjort.Tycker du inte det? Ska vi skydda en brottsling?

2009-02-16 @ 19:53:48
Postat av: Thoralf A

Jonas Franzen"Så vad är egentligen problemet här? Att vi gett honom asyl? Att vi gett honom en hemlig identitet? Eller att vi vägrar utlämna honom?"Ja! Hur kunde denna person få asyl i Sverige? Hur kunde han få skyddad identitet?

Det stora problemet är att han går omkring fritt i vårt samhälle efter att ha begått ohygliga brott.Han skall givetvis dömas för de brott han har erkänt och detta kan till exempel ske vid Haag-domstolen. Eller varför inte i Turkiet, då kan ju Turkiet samtidigt visa om de är intresserade av att vara ett rättssäkert och demokratiskt samhälle.

2009-02-16 @ 19:56:09
URL: http://thoralf.se
Postat av: D Puddingfjäll

Nu slant pennan för en viss person: ”Själv har jag alltid trott att det / AFA / var lite galna vänsterextremister som då och då kastar sten mot polis och nazister.”Eller är det en kommunist som hållit i pennan?Jag frågar därför att påstående blottar en djup okunnighet i det att AFA under den senaste tiden faktiskt begått två mordförsök på politiska motståndare. Den ene var en oppositionell chefredaktör som AFA ville tysta och den andre en ledande politiker inom SD.Att rubricera så allvarliga brott mot demokratin som ”bara lite..” brukar försvarsadvokater ägna sig åt. De har betalt för sådant.Men varför går Jonas ut och ljuger (?) om så allvarliga saker?Och om det bara vore EN lögn. I själva verket är hela Jonas argumentation uppbyggt på en härva av lögner och klassisk kommunistisk människofientlig argumentation.För det är en grov lögn att SD och ND är nazistiska organisationeroch den som kommunisterna lögnaktigt klassat som folkfiende brukar dömas till döden eller fredlöshet.

2009-02-16 @ 20:01:41
Postat av: Martin Isaksson

Andreas inte bara ska vi skydda honom vi ska betala för att han och hans avkomma ska bor tryggt och säkert och utan att ta ansvar för de handlingar han gjort.och andreas glöm inte att du skrivet till en kille som hadde gett asyl till SS förbrytare. Goebbels tog ju bara självmord för han visste att repet väntade men du hadde ju hellre gett han asyl här den stackars missförtåde killen, presic som Tom Sellek wannaben på bilden som mördat tom männskor han vet är helt oskyldiga ja då har man förverkat rätten att leva, det var ju inte som om han jobbade med detta och mådde så dåligt att han bytte jobb utan fortsatte med sina förhör med dödlig utgång.

2009-02-16 @ 20:03:09
Postat av: Svenskarna har fått nog

Printa ut hela bladenoch sätt upp. Alternativt printa ut eller skriv för hand denna webbadress på lappar och sätt upp ÖVERALLT

http://www.bahnhof.se/wb704147/massinvandringsfakta.pdf

2009-02-16 @ 20:07:04
Postat av: Inge Sandén

Nu har Jonas Fransén och den lilla Rödluvan,fåttfart på bloggen och det är lite kul.Du skriver:vänsterextrimister som lite då och då kastar sten på poliser och nazister.Först en ingress.Enligt dina sossevänner är jag ju dum och lågutbildad.Men jag är inte dummare än att jag förstår,vad du menar med polis och nazister.Nazister skulle vara lika med SD-folk.För dessa AFA-gubbar har bara kastat sten på poliser och SD-folk.Men nu är det ju som så,att det är AFA som är nazister.Jag har ju tidigare förklarat för dig,att jag inte trodde mina ögon,då sossar,AFA och riktiga nazister tågade i samma tåg. Var nu ärlig och tillstå att min analys var helt rätt.Vid svar Ja,är jag kanske inte så dum.Svar Nej,erkänner jag,att jag är lite dum.

2009-02-16 @ 20:19:59
Postat av: Andreas Henriksson

Martin IsakssonMan får ju skämmas för detta landet ibland.Vad fan ska en sån brottsling gå fri för här.Skicka tillbaka honom till Turkiet så får dom chans att bevisa att dom har ett demokratiskt rättsväsende.

2009-02-16 @ 20:25:51
Postat av: D Puddingfjäll

Mycket bra inlägg, Inge Sandén.

Det du avslöjar är nog stor sensation för hela svenska folket, nämligen att AFA, SAP och nazisterna går i samma demonstrationståg.Det är just sådana nyheter som kommunisterna i media sätter giftstämpel på och utan bloggeriet så skulle folk inte ha den ringaste att få reda på sådant.

Stort tack!

2009-02-16 @ 20:31:14
Postat av: Jonas Franzen

Andreas Henriksson. Trevligt att du brukar hålla med mig. När det gäller den här killen så tycker jag absolut att han ska åtalas för det han gjort. Men vi kan inte sanktionera dödsstraff. Det är därför jag inte tycker han ska skickas tillbaka om alla parter som är inblandade (brottsoffren, han själv, svenska myndigheter) tycker han ska stanna.Thoralf. Självklart håller jag med om att han ska ställas inför domstol. Jag har aldrig påvisat något annat. Sedan vet jag inte varför han fick asyl och varför han inte ställts inför domstol tidigare. Men jag är helt övertygad om att svenska myndigheter inte beviljar någon brottsling asyl och sedan glömmer bort att han är brottsling. Domstolen i Haag eller liknande vore en bra domstol att åtala killen i.

---

När det gäller Turkiet som land så tillhör jag dem som inte tycker de ska få gå med i EU. De har alldeles för många demokratiska brister.

---

Varför svarar du inte på mina andra frågor Thoralf?D Puddingfjäll. Va? Så du kallar mig lögnare. För vad? Vad har jag ljugit om? Det är ett personligt påhopp som jag inte accepterar.

---

Först och främst är jag inte kommunist. Sedan har jag aldrig hyllat AFA eller någon vänsterextrem grupp. Sedan har jag aldrig sagt att SD eller ND skulle vara nazistiska. Jag har aldrig sagt "bara lite". Du borde läsa mina inlägg och förstå dem istället för att dra egna slutsatser om vad jag skriver.

---

Om jag försöker tolka vad du hakat upp dig på så handlar det om meningen "Själv har jag alltid trott...". Ja det har varit min uppfattning tidigare. Jag kan lägga till där att jag även trott att de hotat högermänniskor. Men att de gjort så tydliga dåd som det senaste mordförsöket (som de tog på sig på sin hemsida) trodde jag faktiskt inte de sysslade med trots att de är galna. Men uppenbarligen gjorde det även det.

---

Jag gillar inte AFA. Jag är mot all form av våld. Självklart borde dessa AFA-personer som hotar folk, saborterar, misshandlar, vandaliserar, osv, åtalas. Alla sorters brottslingar, oavsett om de är höger eller vänster, ska åtalas. Det är min bestämda uppfattning.Avslutningsvis. Att Martin Isaksson är för dödsstraff kan vi anta med tanke på hans inlägg. Är ni andra för dödsstraff? Är SD för dödsstraff?

2009-02-16 @ 20:34:05
Postat av: Jonas Franzen

Inge Sandén. Återigen. Jag har inte sagt att nazister är lika med SD-folk.

Att sossar, AFA-folk och nazister skulle tåga i samma tåg? Haha, that would be the day. Om du inte känner till det så hatar AFA nazister och tvärtom. Kanske kommer som en chock men så är fallet. Sedan tillkommer ju det faktum att sossarna inte gillar någon av dem plus att inte någon av dem gillar sossarna. Så det är nog ganska osannolikt att de skulle marschera ihop. Så nej, din analys är inte korrekt. Med det inte sagt att du är dum. Jag gillar inte den typen av argumentation.

2009-02-16 @ 20:38:35
Postat av: NisseHan kan inte utvisas eftersom han är ett ensamkommande barn, som skyddas av Birgitta Elfström.

2009-02-16 @ 20:40:25
Postat av: Andreas Henriksson

Jonas FranzenTycker du inte att det vore rimligt att han skickas tillbaka till Turkiet? Vi sanktionerar ju inte dödstraff bara för att han får ta sitt straff i det landet där han har begått brotten. Nu har Turkiet som vill bli medlem i EU all chans i världen att visa att dom har ett fungerande rättssystem, eller hur. Tycker du att denna man ska få gå runt fritt i detta land, när han har så många människors liv på sitt samvete.

2009-02-16 @ 20:44:27
Postat av: Fredrik

Sen så läser man sånt är :

http://www.kristianstadsbladet.se/article/20090216/TTU/9963Ja inte fan blir de bättre !

Bedrövlig !! Massmördare,Muslimska nazzar o fan vet vad det ska sluta !

Att vi inte bara säger stop !!!!!!

2009-02-16 @ 20:46:54
Postat av: Jonas Franzen

Andreas Henriksson. Jag hade gärna skickat tillbaka killen till Turkiet om de hade haft en demokrati. Definitivt. Men uppenbarligen så har de inte det. Självklart tycker jag inte han ska få gå fri i Sverige. Han ska arresteras och ställs inför domstol. Men det jag försöker poängtera är att jag inte vet om den turkiska domstolen är det bästa i det här läget. Haag hade nog varit bättre.

2009-02-16 @ 20:47:17
Postat av: Martin Isaksson

Men jag är helt övertygad om att svenska myndigheter inte beviljar någon brottsling asyl och sedan glömmer bort att han är brottsling.Helt ärligt tror du på tomten med? är du helt övertygad om detta så börja medicinera genast.Jag är inte för dödstraff men jag tycker att man ska använda det sunda förnuftet tex när det verkligeh är bevisat att man har begåt sjuka saker och de själva erkänner, tex Ekelund, tyskan och tom Sellek wannaben så är deras liv förverkade.Du är väldigt inhuman mot offren i detta men enligt dig så är väl alla mördarmonster missförståda och måste ha sympati och vård.Nej tycker jag i vissa enskilda fall där man har att göra med galningar som dödar och tydligen inte mår så dåligt av det Abdulkadir Aygan sitter just nu säkert och softar och ägnar säkerligen inte en tanke åt sina offer.Alla fädrer Mödrar, Söner, döttrar osv han mördat. likaså ekelund som endast ä ledsen för att han åkte fast, dessa är varbölder som ska väck ingen ide att spara på dessa svin och hoppas på att de ska bli rehabiliterade för deras brott tycker jag förverkar deras liv.Sen tycker inte SD ´som jag i mycket (jag vet att för S och V så måste man ju tycka som partiet och vice versa) jag tycker bla annat att homos kan få gifta sig och adoptera det tycker inte SD men annars är det mkt detsamma.Jag tycker det är rätt skönt att vara medlemm i ett parti där man inte behöver tycka exakt som parti linjen S.V har mycket att lära av SD på den punkten (ja och nästan álla andra punkter med för den delen)

2009-02-16 @ 20:52:19
Postat av: Johan theo

Så sant som det är sagt så knäppte den fulingen en massa potentiella nysvenskar!

2009-02-16 @ 20:53:10
Postat av: Fredrik

Ja men Jonas ? Politikerna vill ju ha med dessa i Eu ? 70 milj muslimer. Menar du att du litar inte på dem att dom ska göra en demokratisk utvärdering och dom ? Som både du och jag vet så blir det nog :

På torget, massvis med tokstollar som joddlar o skriker och sen blir the upp i kranen.

Men det verkar ju ok för Eu så varför inte dig som är politiskt rasistisk korrekt !?

2009-02-16 @ 20:53:10
Postat av: Martin Isaksson

Om du inte känner till det så hatar AFA nazister och tvärtom.Ursäkta mitt tidigare inlägg du tror visst redan på tomten på riktigt.Du har tydligen inte sett de muslimer som AFA hänger med som viger sina liv åt att hylla hitler och vill krossa israel.

2009-02-16 @ 20:56:08
Postat av: Jonas Franzen

Martin Isaksson. Jag tycker det är tråkigt att du verkligen på allvar tror att svenska myndigheter är så korrumperade och dåliga. Beklagligt verkligen.

---

Du talar lite mot dig själv när du säger dig vara mot dödsstraff samtidigt som dessa personers liv är förverkade - i min tolkning.

---

Jag är absolut inte inhuman mot offren. Men jag håller inte med om att om förövaren dör har man fått upprättelse. Om en släkting till mig mördad så skulle jag absolut vilja se förövaren straffad. Men inte mördad à la öga för öga.

---

Jag är helt övertygad om att man både i s och v får tycka annorlunda än partiprogrammet. Speciellt i s som är ett så stort parti. Du kan aldrig får 100.000 medlemmar att tycka exakt lika efter boken. Det är ju det som driver ett parti framåt. Just att man kan ha olika åsikter och olika idéer. Sedan är det grundiedologin som håller samman partiet till ett. Men det är klart. Som jag förstår det har inte SD en tydlig grunideologi, mer än nationalismen, så då kan man tycka lite hur man vill.

2009-02-16 @ 20:59:52
Postat av: Thoralf A

Jonas Franzen"Både han själv, ett av offrens dotter, och de svenska myndigheterna är uppenbarligen övertygade om att han blir dödad om han utlämnas. Så vad ska vi då göra?"Är det denna fråga du saknar svar på?Först vill jag att du går tillbaka i bloggen och mina svar till Aftonbladet, där svarade jag på frågan om dödsstraff. Jag är emot dödsstraff.Nu till dina frågor. Att han själv säger att han blir mördad om han återvänder till Turkiet är ju ganska självklart. Det är ju hans säkraste kort att få stanna i Sverige så det sätter jag vare sig värde ellet tilltro till.

När det gäller den anhöriga som inte vill att han utlämnas till Turkiet så grundar sig det till stor del på att denna Aygan vet vem som mördade hennes far. Om han skickas till Turkiet får hon aldrig reda på vem som mördade hennes far. Hon vill givetvis att den som mördade hennes far skall straffas och det Aygan berätta. Frågan är varför han inte redan berättat det. Finns det kanske till och med en överenskommelse mellan Aygan och dottern? Om hon pratar och vädjar för honom och det ger resultat så får hon namnet i utbyte. Vem vet?När det gäller de svenska myndigheterna så finns det ännu inget beslut vare sig för eller emot en utvisning. Du får gärna uppge källan till dina uppgifter att svenska myndigheter tror att han kommer att mördas.

2009-02-16 @ 21:02:42
URL: http://thoralf.se
Postat av: D Puddingfjäll

Så här låter det när man lärt sig PK:s läxa utantill:”Jag hade gärna skickat tillbaka killen till Turkiet om de hade haft en demokrati.”Ja det är bekvämt att lära sig utantill. För då slipper man att besvara besvärande följdfrågor.

Exempel: Sverige har ju konsekvent stöttat och skyfflat över pengar till blodsbesudlade diktatorer, t ex Mugabe. Varför är det PK att stötta dessa utsugare och massmördare medan det i marginella fall som detta, är så viktigt med demokrati?Varför är det aldrig PK att beakta brottsoffrens krav på upprättelse och rättvisa?

2009-02-16 @ 21:03:18
Postat av: Inge Sandén

Jonas Franzèn;Du vill ju alltid verka så saklig och korrekt.Du har fel i att inte sossar,AFA och nazister tågat i samma tåg.I Stockholm var det så ialla fall.När den mycket Islamkunnige kurdiska tjejen Dilsa Demir-Sten gick ifrån tåget,då hon såg,att både Mona Sahlin och jan Eliasson deltog,skämdes hon så,att hon kunde inte vara där, då nazisterna ropade okvädningsord såsom,"Hitler gjorde inte sitt jobb" "Gasa alla Judar.Jan Eliasson och Mona Sahlin stannade kvar.Detta har hon beskrivit mycket detaljerat iett inlägg i Expressen den 13 Januari 2009.

2009-02-16 @ 21:20:01
Postat av: Martin Isaksson

JonasJo jag är emot dödstraff MEN (ja just det det berömmda MEN.)Visst har förverkat sina liv när de gör vissa handligar det är ju ändå ens handligar som defenierar en person.Sen är du ju lite rolig när du bestämmt utalar dig om att dina barn eller partner blir mördad så vill du bara att de ska få ett tidsbestämmt straff och sedan är du nöjd när han fått det hemska straffet att vara inlåst med alla världensbekvämligheter oc bättre mat än skolungar och pensionärer.

och denna våldsverkare trivs nog fint och går lite kurser i drejning och läser lite böcker sen får han permision lite då och då. ja det måste ju verkligen vara rättvist.

2009-02-16 @ 21:20:51
Postat av: Peter, den förste.

@Jonas FranzenVi har alla sett att AFA var med och attackerade polisen i Rosengård tillsammans med lokala ungdomar. Vi har sett socialdemokrater arrangera demonstrationer där Israel likställs med forna nazi-tyskland. Vi har också läst att en lärd man: 2473637.svd" rel="nofollow">http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel2473637.svd hyllar hitler. Cirkeln är sluten! När du Jonas Franzen sedan säger "Om du inte känner till det så hatar AFA nazister och tvärtom", så förutsätter du alltså att detta är en allmänt vedertagen sanning som vi alla accepterar utan argument, men är det verkligen det i dag?Jonas Franzen, vi som läser denna blogg kräver allt lite mer underlag innan vi sväljer dina utsagor. Tro inget annat, bara för att vi arbetar för vår lön.P.S. Ta nu inte illa upp av det jag skrivit, utan fortsätt argumentationen! Jag är inte sämre än att jag kan ändra mig om du har bra argument bakom vad du säger.

2009-02-16 @ 21:30:13
Postat av: robban

jonas franzen är en lallande idiot som anser sej förmer än resten som postar här. kräket som bloggposten handlar om riskerar inte att mördas om han blir hemskickad hanriskeras att avrättas det är en jävligt stor skillnad.appropå tjafset om AFA så är det bara en liten klick som faktiskt gör det som den stora skaran vänsterpack drömmer om att göra.sen har typer som franzen som vanligt en nedlåtande ton i sina innerhållslösa argument som inte tillför ett skit.

2009-02-16 @ 21:52:41
Postat av: D Puddingfjäll

@Jonas Franzen

Sen är det där med att Ribbentrop, Hitlers utrikesminister, åkte till Moskva 1939 och där slöt en pakt med Sovjet ( Molotov-Ribbentrop-pakten) Den innebar att de två vapenbröderna delade på de baltiska länderna och Polen.Vidare innebar pakten att de skulle hjälpa varandra. Innebörden av detta blev till exempel att de svenska kommunisterna i sina tidningar skyllde England och dess rovgiriga kapitalister för andra världskriget. Dessa svenska kommunister hyllade även Hitlertyskland för dess invasion av Norge och Danmark.

Vänsterpartiet var ju både finansierat och detaljstyrt från Moskva och lydde som en stryktäck hund.

Sådan är verkligheten.

2009-02-16 @ 22:02:18
Postat av: Tore

Partiya Karkerên Kurdistan (PKK) grundades i slutet av 70-talet av Abdullah Öcalan. Deras mål är attentat, bombdåd, illegal narkotikahandel, utpressning, människohandel kidnappning, sabotage och självmordsbombning. Dessa bedöms som en terroristorganisation. Denne Öcalan tillfångatogs i slutet av 90-talet i Kenya av turkiska säkerhets-polisen. Än i dag lever denne PKK-ledare i den turkiska staten, utan att avrättas. Ett flertal mord här i Sverige på avhoppade PKK medlemmar har skett, och vem minnes inte "PKK och mordet på Olof Palme"? Turkiska staten och PKK, är lika insyltade i dessa skéenden. Att Sverige blivit en samlingsplats för dessa "mördare", fritar icke dem fråm sina ansvar. Vi bör icke ha dessa galningar här utan skicka hem dem dit de tillhöra. Det borde vara FN:s avdelning att sköta. Jag är också mot dödsstraff, men det är icke vårt ansvar att skydda brottslingar av denna kaliber!...

2009-02-16 @ 23:06:41
URL: http://http
Postat av: Jonas Franzen

Thoralf. Ok. Bra. Då är vi överens om att dödsstraff är dåligt.

---

Sedan ber jag om ursäkt om jag kanske missuppfattat dig. Du skrev att han fått politisk asyl, hemlig identitet, och försörjning av svenska staten. Det tolkar i alla fall jag endast som att det finns ett hot mot individens liv. Jag kan ha fel, men för mig låter det som att om de inte skulle gett asyl eller identitet så skulle han skickats tillbaka till ett väntande dödsstraff. Och det var vi ju överens om att vi var emot.

---

Sedan tycker jag att det är intressant att Thoralf och jag är överrens om att han borde dömas av en internationell domstol, medans andra här i debatten tycker han borde dömas av en turkisk. Stå på dig Thoralf.D Puddingfjäll. Nja nu tycker jag du tar i lite väl mycket. Visst, under 70-talet stödde vi Mugabe. Det var då som ZANU var en befrielserörelse. De arbetade på sammas sätt som ANC i Sydafrika och flera andra organisationer mot det koloniala förtrycket. Dessvärre gick ZANU (eller ZANU-PF som det heter idag) en annan väg än exempelvis ANC. ZANU-PF bestämde sig för att återgälda den svarta majoriteten genom att helt enkelt beslagta den vita minoritetens mark, när de började med detta ändrade Sverige direkt vårt bistånd till Zimbabwe. Vi vilkorade det så att våra pengar skulle gå till mat och sjukvård, istället för rakt in i parti-/statsbudgeten. Tyvärr lurade Zim, och lite andra länder, oss i det system som en samlad riksdag då tyckte var bra genom att använda sin sjukvårdsbudget att handla vapen för och våra pengar till sjukvård. Då ändrade vi våra regler igen, osv. Vi har hela tiden anpassat vårt bistånd. Idag går inga pengar till Mugabe och hans diktatoriska regim. Därför kan du absolut inte säga att vi "konsekvent har skyfflat över pengar" eftersom det är en felaktighet.Martin Isaksson. Du väljer att hela tiden feltolka mig. Det var inte så jag skrev. Det jag sa var att jag var emot dödsstraff och att de skulle bli dömda. Sedan kan vi diskutera vad dömda förbrytare ska få för straff, men det är en annan diskussion.

---

Bra föresten att du håller med om att dödsstraff är fel.Inge Sandén. Ja, jag uppskattar en rak och saklig debatt. Istället för glåpord och skitsnack.

---

Demonstrationståget du pratar om känner jag inte till. Du länkar inte heller till någon artikel eller källa vilket gör det svårt för mig att egentligen säga nåt. Men om dessa ord skanderades är jag fullständigt övertygad om att både Mona och Jan skulle ta starkt motstånd från. Men jag tror inte att det var nazister som skrek dem (utan att veta). Jag grundar det på att nazister troligtvis aldrig skulle vilja gå i samma tåg som muslimer och Mona/Jan. Nazister är dessutom väldigt beroende av att visa att de är nazister när de marscherar och de skulle direkt ses och borttvingas av övriga demonstranter. Om de slagorden som du beskriver skulle skanderats tycker jag det är märkligt att varken organisatörer, meddemonstranter eller polis reagerade eftersom orden rakt av är hets mot folkgrupp. De individerna borde gripits.Peter, den förste. Jag tar absolut inte illa upp. Jag uppskattar god argumentation. Dessvärre ser man för lite av den varan här ibland.

---

AFA och nazister är motståndare. Fascismen är väldigt nära besläktad med nationalsocialism (som inte kan förbindas varken med socialism eller nationalism). Kopplingen mellan fascism och nazism finns i vilken bok om ideologi som helst. Själv ordet Anti-fascistisk aktion bör då, per definition, visa hatet mellan grupperna eftersom anti betyder mot. AFA är alltså en organisation som är mot fascister (nazister). Därav mitt uttalande om att de hatar varandra. Som källa vill ja också ange wikipedia. På sidan om AFA: aktion" rel="nofollow">http://sv.wikipedia.org/wiki/Antifascistiskaktionrobban. Det är den här typen av inlägg jag nämnde tidigare. Påhopp från personer som antingen inte kan vara sakliga, eller helt enkelt har ett för starkt hat mot oliktänkande.

---

Men berätta för mig vad det är för skillnad mellan avrättning och mord. Det vore intressant.D Puddingfjäll. Har jag någon gång hyllat kommunismen? Nej. Absolut inte.

Att svenska kommunister beskyllde engelska kapitaliser för andra världskriget? De hade fel.

Att vänsterpartiet finansierat delvis styrt från Moskva. Jajamen, fruktansvärt.

Så vad vill du komma?

2009-02-16 @ 23:28:00
Postat av: Kalle

Den turkiske typen är född i Turkiet. Uppväxt i Turkiet. Medborgare i Turkiet och införstådd med Turkiska lagar. Han och hans mördarkompisar har mördat politiker, fackföreningsfolk m.m.Han skall ställas inför domstol i Turkiet på samma sätt som hans "kollegor".Finns absolut ingen anledning till att han skall få asyl i Sverige och en livstidsförsörjning med familj i Sverige!!!Vad händer om Turkiet kommer med i EU och denne mördare fortfarande finns i Sverige???Skicka honom med familj tillbaka till Turkiet på snabbast möjliga sätt. Han har inget i Sverige att göra.Han är Turk och skall straffas efter Turkiska lagar i Turkiet.Turkiet ligger till större delen,närmare 95 procent i Asien och har inget att göra inom EU mer än att ställa till oreda.2009-02-17 @ 00:37:51
Postat av: robban

franzen, var jag inte saklig? märkligt att min lilla post fick dig att tro att jag hatar meningsmotståndare, du är ju mest ett ordbajsande neutrum, tillför inget vettigt och svarar inte på ursprungfrågor etc sånna typer hatar men inte :)

2009-02-17 @ 01:08:02
Postat av: Jonas Franzen

Kalle. Absolut. Om Turkiet begär honom utlämnad och de svenska myndigheterna ser att han inte kommer bli avrättad - absolut. Då tycker jag mycket väl att han kan bli dömd i Turkiet. Men om vi inte kan garantera att han inte blir mördad så tycker jag det är bättre med en internationell domstol. Det har jag sagt så många gånger nu så det var sista.robban. Nej jag tycker inte du är saklig när du skriver att jag är en "lallande idiot", att jag "anser mig för mer än resten", "typer son franzen", osv`. Det är långt från en saklig diskussion.

Svara istället på min fråga vad det är för skillnad mellan avrättning och mord?

2009-02-17 @ 02:19:39
Postat av: Sten

@ Jonas Franzen,Varfor ska Sverige vara en fristat aat alla vaerldens moerdare, islamister och kriminella? Tror du verkligen att svenska folket vill betala dem och deras familjers uppehaelle for resten av deras liv?

Du skriver ju att du vill det men daa tycker jag att alla som du kan faa goera det och oevriga slipper. Sen vill jag inte moeta sant pack ute paa stan, saa om du vill haa saana monster haer laat dom bo hos dig och dina gelikar saa vi andra slipper oroa oss for vaara familjer.Laeser precis Expressens hemsida innan jag ska ut paa ett jobb haer. Vaepnat raan mot en kyrka, upplopp i Tensta med braender och stenkastning!!! Polisen faar inte ingripa utan ska bara forsoka lugna ner “ungdomarna”.

Mina fijianska jobbarkompisar undrar hur i h-e vi svenskar kan tillata detta paagaa.2009-02-17 @ 05:27:36
Postat av: Putte

Tyvärr är ju inte denna man det enda exemplet. Det går ju omkring hundratals ostraffade massmördare och krigsförbrytare i Sverige och lever på svenska löntagares pengar, skyddade av svenska politiker och journalister. Det berättade ju Amnesty för några veckor sedan. Antaglegen är väl Amnesty nazister enligt PappasLillaFlickas definition.Sedan var det där med att Abdulkadir Aygan påstår att han kommer att bli dödad om han tvingas återvända till Turkiet. Finns det någon asylsökande i detta land som inte har hävdat samma sak om de inte beviljas asyl och PUT? Sedan försvinner dödshoten som i ett trollslag när PUT beviljats och den dödshotade sätter sig på ett plan för semesterresa till hemlandet.

2009-02-17 @ 06:10:58
Postat av: Jonas Franzen

Sten. Sverige ska absolut inte vara en fristad för alla världens mördare och kriminella. Tvärtom. Vi ska leta reda på dem och ställa dem för domstol oavsett vilken religion de tillhör, eller vilket brott de begått. De thar jag heller aldrig påstått. Självklart ska alla ställas inför domstol. Men, kommer de avrättas om de skickas hem bör vi tveka och istället låta dem dömas av en internationell domstol.Putte. Dessa personer som är skyldiga och går omkring i Sverige borde du anmäla, om du vet vilka de är. Eller Amnesty då om de vet.

När det gäller dödshot så går man efter mer än individens åsikt om dödshot. Chockerande eller ej, svenska myndigheter undersöker faktiskt.

2009-02-17 @ 09:22:18
Postat av: Bruno Reinfeldt

Grattis, Sverige!

Nya lönsamma medborgare.

http://gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=361&a=477145

2009-02-17 @ 10:15:13
Postat av: hunter

@ robban 2009-02-16 @ 21:52:41Instämmer till fullo. Nedanstående räcker mer än väl och blir över för att beskriva denna variant av homo sapiens designade floskelgenerator. För att inte tala om all dessa förenklingar i hans svar på i princip allt i varenda kommentar. Ni som fortfarande förmår bemöta allt detta tjafs är beundransvärda!Johan Kraft skriver till Franzen på Sdbluffen: Kan du ge mig ETT konkret exempel på god idé eller EN positiv företeelse som vi fått tack vare muslimsk invandring?Franzen svarar med ett rekord i snömos: Om det finns exempel på goda idéer och företeelser som kommit från muslimer och muslimska länder? Absolut, det är jag helt övertygad om. Jag tror nog att väldigt många idéer och förslag som kommer upp i riksdag har influenser och tankar från andra kulturer och länder, inklusive islam och muslimska länder. Det kan varit en forskning från ett universitet i Iran som bidragit till slutsatser för en professor i Japan som lett till ett svenskt beslutsunderlag, osv, osv.Till slut lyckas Franzen triumferande hitta ett, som han tror, konkret exempel och svarar med sedvanlig djup okunnighet: Visst. Vad sägs om alla våra siffror? http://sv.wikipedia.org/wiki/Siffror Vi använder ju de arabiska siffrorna fortfarande.

Fakta: De arabiska siffrorna är inte så arabiska som folk i allmänhet och Franzen i synnerhet tycks tro. Dessa siffror kommer ursprungligen från Indien och EN av spridningsvägarna till Europa var via arabiska köpmän, därav uppkomsten av det felaktiga namnet. Tyvärr är Wikipedias artikel felvisande i detta, då man endast anger att siffrorna ibland även kallas för indiska. För den som vill veta mer om de INDISKA siffrornas ursprung finns en hel del intressant fakta i vetenskaplig litteratur som berör matematikens ”basic”.

2009-02-17 @ 10:15:46
Postat av: hunter

Grattis Italien!I dag har Ole Einar Björndalen bosatt i Toblach i Italien tagit sittt tredje raka VM guld i skidskytte. Vadå norsk skidskytt? Nej, nej och åter nej. Enligt det nysvenska språkmissbruket och svenskt massmediapraxis är Ole Einar italienare oavsett vad han själv anser om detta!Så än en gång ett stort Grattis till Italien!

2009-02-17 @ 10:38:42
Postat av: Sussie

HÖRRU PappasLillaFlicka !

Har inte läst hela sidan ännu men ditt inlägg om tyskan! HON ÄR UTVISAD! Turken däruppe lever på pengar som jag och förhoppningsvis du också betalar in som skatt!!!!

2009-02-17 @ 10:48:44
Postat av: Kalle

>Jonas Franzen"fredag 30 januari 2009

Turkiet vill ha fd JITEM-medlem utlämnadTurkiet vill att Sverige utlämnar en före detta medlem av sitt lands militära underrättelsetjänst, som fått uppehållstillstånd här. Mannen som anklagas för flera mord under 1990-talet, greps igår men försattes på fri fot idag av Växjö tingsrätt."

Källa: SR EkotTycker absolut att han skall bli utlämnad till Turkiet. Sverige skall inte vara någon fristad oavsett om han blir avrättad enligt dom eller mördad av sina politiska motståndare.Du tycks ha missat att han är Turk och mördade på Turkisk mark under turkiska lagar.

Då får han ta sitt straff i Turkiet vad du än tycker om det. Det är ju ett "muslimskt" land och det får du respektera att de har en annan syn på dödstraff och inte en svensk fjantlagstiftning.Du är av den typen att svenska lagar och beteenden skall gälla i alla andra länder i hela världen.Snacka om att vara naivt "blåögd"Vi vill inte ha sådana "oskyldiga" mördartyper i sverige som denne Turk och säkert många andra ovsett om de avrättas eller inte.2009-02-17 @ 13:20:05
Postat av: Inge Sandén

Jonas Franzén:Har läst igenom min kommentar till dig en gång till. Kan inte läsa något glåpord,och förstår ej heller vad skitsnacket skulle vara.Det är i allafall du,som denna gång ej läst igenom vad som skrives.Du frågar efter källa.Det står Expressen den 13/1-2009.Här kommer förkortat en del av mitt påstående.Överskrift.Islamister är demokratins fiender.Denna kvinna Dilsa Demirbag-Sten vet mera om Islams Kvinnoförtryckare politiska religon än någon sosse i hela Kalmar Län Jag lämnade helgens demonstrationståg på Sergels torg i Stockholm,då såväl Hamas som Hizbollas flaggor vajade tydligt.Kvar fanns bland andra Mona Sahlin och Jan Eliasson.Man behöver inte kasta sig i armarna på världens vidrigaste terroristgrupper.Vidare skriver hon om Mohamed Omar.Israels flagga brändes utanför ambassaden.Jag trampade också på resterna det kändes bra.Medan vi ropade Allahu akbar.Några av alla okvädningsord som ropats under dessa tåg,som sossar AFA Hamasanhängare och judehatare tågat tillsammans med."Hitler gjorde inte sitt jobb" "Gasa alla Judar" Utplåna Israel.Aldrig fred med Israel.De som inte ser likheterna med dessa tåg och Kristallnatten är blinda eller satt skygglappar för ögonen.Visserligen kom vi lite utnaför ämnet,men det blir så,när man måste försvarsvar sig mot självgoda sossar.Sverige har inte någon asylmottagning,utan vi har asylinsläpp,en viss skillnad.Kontentan av det är b.la. att vi får in sådana mördare i vårt land som denne Aygan.Denna falska godhet som PK-media och PK-korrekta försöker sprida över vårt land,är det största hyckleri av värsta sorten.Vill man hjälpa människor som har det svårt,gör man det bäst på plats.Sedan sossarna och alliansen sålt ut vårt land,läser vi varje dag om eländets,elände.Så vill vi Svenska arbetare inte ha det.Vi har blivit lurade av en intelektuell elit,som kallar sig för oppinionsbildare och är till antalet ca, 90 stycken och med yrkesbeteckningen Journalist.

2009-02-17 @ 13:36:59
Postat av: Tore

Märkligt vad många har dålig eller ingen följsamhet om vad som händer med den socialistiska

händelserika delen i vårt "lilla rike". Det är bra

att du upprepar det som hänt, Inge Sandén! Jag har

också berört denna allvarliga incident, med den israeliska flaggans brännande. Dock nämnde jag också att LO chefen Wanja Lundby Wedin, också var närvarande med Mona "Muslim" och "gullgossen" Jan Eliasson! Dessutom förutom dessa terroristflaggor, visades på en bild samma "svastika", som den socialistiska berömda staden Kalmar nu senast begåvats med! Man riktigt skäms, att det finns sådana parasiter i vårt fagra land.

2009-02-17 @ 19:14:30
URL: http://http
Postat av: Tore

Märkligt vad många har dålig eller ingen följsamhet om vad som händer med den socialistiska

händelserika delen i vårt "lilla rike". Det är bra

att du upprepar det som hänt, Inge Sandén! Jag har

också berört denna allvarliga incident, med den israeliska flaggans brännande. Dock nämnde jag också att LO chefen Wanja Lundby Wedin, också var närvarande med Mona "Muslim" och "gullgossen" Jan Eliasson! Dessutom förutom dessa terroristflaggor, visades på en bild samma "svastika", som den socialistiska berömda staden Kalmar nu senast begåvats med! Man riktigt skäms, att det finns sådana parasiter i vårt fagra land.

2009-02-17 @ 19:20:14
URL: http://http
Postat av: Tore

Ägarna till dessa flaggor som viftades så rikt, när den israeliska flaggan brändes, tillhörde Hamas och Hizbollah. "Mein Kampf", är den bok som sålts mest i Libanon, och Hizbollah har tagit över både "svastika" och hyllning. Jag tror att det var Hizbollah-anhängare som de flesta kallar för nazister! Under WW2 hade Hitler flera divisioner från just dessa element...

2009-02-17 @ 19:43:50
URL: http://http
Postat av: robban

"Svara istället på min fråga vad det är för skillnad mellan avrättning och mord?"eh, blir du te.x dömd till döden av en svensk domstol för infantil dumhet så kommer så kommer du bli avrättad, om turken som bloggposten handlar åker hem till dig och skjuter dig i huvudet så är det mord.nu var detta ett hypotetisk upplägg då det inte är ett brott att vara korkad så kommer ovanstående exempel inte att ske :)

2009-02-17 @ 20:05:45
Postat av: Fröken Sverige

Tack för du la upp detta, Thoralf! "Lånar" det till min blogg.Sådana kräk ska utvisas. Vi måste vägra vara världens sopstation!Mvh/FS

2009-02-17 @ 21:54:14
URL: http://imittsverige.blogspot.com/
Postat av: jade

jaa sverige gillar sådana människor ... landet är redan fullt med kurdiska terrorister... de var ute i stockholm i lördags och demonstrerade mot abdullah öcalans fängelse straff... han som är mördare av 30.000 människor

2009-02-17 @ 22:31:04
Postat av: Skattebetalare till vad???

MED ANLEDNING AV ATT POLISEN SKALL REKRYTERA POLISASPIRANTER UR EXTREMMUSLIMSKA KORANSKOLOR I SVERIGE!

De indoktrinerade och ömdömeslösa polischeferna kommer nog vakna upp, troligtvis om 5-10-15 år när det är försent!

så här är det i england när utlänningar blir mäktiga och Brittiska myndigheter säger NEJ!

http://www.truthtube.tv/play.php?vid=174i Sverige är skillnaden att myndigheter och särskilt polischefer vågar inte säga nej, inte ens när extremmuslimer bjuder in polisen till sina koranhögkvarter där vanliga Svenskar ICKE har tillträde!

på alla andra platser i Världen uppstår konflikter när Islam får ta över men Svenskar är lydiga som Lamm så det blir nog en tyst förintelse av otrogna Svenskar när Islamistiska poliser får agerahttp://www.truthtube.tv/play.php?vid=459Daniel blev halshuggen i Malmö dec 2008 av 2 generations invandrare som gått i korankyrkor i Malmö

(detta inlägg har ej bloggen ansvar för bara en upplysning till politiker att snälla ni förstör inte trygga Sverige mer, det är räcker som det är nu)2009-02-18 @ 12:20:08
Postat av: Blivande kommunalråd för SD

Aftonbladet hade problem med att SD kickade olämpliga medlemmar.Kallas för partipiska uppfunnen o vårdad i socialdemokratiska partiet sedan många år.Såg att JAN EMANUEL SKULLE SÄLJA SITT HUS O BOKA AV GÄSTERNA skönt att killen tog ett eget iniativ för det var väl ingen som ringde om detta.Ännu en total idiot som Måna behåller .Många partier hoppas han dyker upp bredvid Måna i valrölsen.I Aftonbladet står att han fick hård kritik av partikamrater.I klartext sälj skiten el bli utsparkad JAN Emanuel valde då makten .Jan Emanuel mår inte så bra ikväll.

2009-03-05 @ 00:34:57
Postat av: Abdulkadir Aygan

Jag är en Småläning...Alla rasister för dra åt helvete!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0