OJ, OJ, MITT I SOLAR PLEXUS

Mitt inlägg om SSU-ordförande Jytte Gutelands blogg tog tydligen mitt i solar plexus på Peter Akinder på Östran. På ledarsidan kallar han min blogg för en "digital dynghög".
När får vi läsa på Östrans ledarsida om det fullständigt misslyckade mångkulturella experimentet i Sverige. Där våldtäkterna står som spön i backen begångna av våra "nya svenskar". Där gängkriminaliteten växer fram som cancersvulster i de större tätorterna. Där ungdomsgäng (läs invandrargäng) kastar sten och skjuter raketer och kastar slangbomber mot bussar, brandkåren och polisen i invandrartäta områden. Där radikal islamister ställer större och större krav. Där den muslimska befolkningen kräver särbehandling och använder sharialagar vid sidan om svensk lagstiftning. Där omvärlden börjat se Sverige som ett varnande exempel.

Nej, detta existerar inte i Peter Akinders rosenröda värld. Utan i hans värld och socialdemokraternas värld ser man ner på det svenska och våra traditioner och grabben på Kalles kaviar är dessutom tydligen ett uttryck för rasism.

Den oikofobi som präglar en majoritet av Sveriges ledarskribenter är både olustig, beklämmande och dessutom skrämmande.

P.S.
Det är ju ändå roligt att veta att Östrans ledarskribent Peter Akinder läser min digitala "dynghög".

Uppdatering

Flera av de som skrivit kommentarer kommer tydligen ihåg kristdemokraternas kampanj "Mer tid med barnen" där fotot på foldern ansågs nazistiskt och därmed inte pk-godkänt. Så kristdemokraterna drog tillbaka foldern.


Det kan vara intressant att jämföra dessa bilder.Ej pk-godkänd, anses vara nazistiskt.


Detta kan jämföras med Jytte Gutelands blogg som presenteras med följande foto


PK-godkänd


Vad anser du? Vad Peter Akinder anser förstår nog de flesta!


Kommentarer
Postat av: Anders Engdahl

Bra skrivet Thoralf

2009-03-18 @ 19:31:05
Postat av: Anders Engdahl

Bra skrivet Thoralf

2009-03-18 @ 19:31:32
Postat av: Sven Duva

Helt underbar ledare. Inte ett enda argument för att massinvandringen skulle föra något gott med sig. Visserligen finns det inte så många skarpa argument för den ståndpunkten men han skulle ju kunna ljuga. Det är ju det journalister har betalt för.Nåja, paniken och svenskhatet lyser igenom och det ser folk. Vi är inte så dumma som han tror. Sänkta löner, sänkta pensioner, inget försvar, nerdragningar inom vården mm. Allt för att bekosta utökad massinvandring från Afrika och Mellanöstern.

2009-03-18 @ 19:33:07
Postat av: Sven Duva

Mer kul från Östran. De har en omröstning där man får rösta om män eller kvinnor generellt sett kör bättre.bakomratten" rel="nofollow">http://www.ostran.se/mer/folkomroestning/baestbakomrattenTror ni det är ok att skapa en folkomröstning där män byts ut mot invandrare och kvinnor byts ut mot svenskar?Fritt ur minnet från Animal Farm. "Alla djur är jämlika men vissa är mer jämlika än andra."

2009-03-18 @ 19:44:24
Postat av: Carl

varför vill Svenskar förstöra för andra Svenskar medan de fjäskar för främlingar? är det "Svenska avundsjukan" eller vad är det som gör att Svenskarna driver sig att sabba och förgöra varandra. Nu har utlänningar Julafton varje dag och de kan ta försig av vad andra byggt upp i generationer. Quislingsvennarna kommer inte få några fördelar när statskassan sinat och främlingarna tagit över Sverige.enda sättet att få stopp på allt tok är att försöka sluta betala in till bidragskranarna. folkbokföra sig där skattepengar används bra. flytta i från kommunala bostäder där hyran används till att delas ut bland politikers komipasar i kommunen. flytta till privata hyresvärdar så hyresintäkterna INTE når quislingsvennarna. säg upp tv licens. mm mm

2009-03-18 @ 19:56:46
Postat av: Inge Sandén

Det Peter Akinder skriver är för mig ett bevis på att arbetare som en gång varit sossar,inte längre kan känna någon samhörighet med detta parti.

Dessa självgoda sossar på tidningarnas redaktioner har länge stått mig upp i halsen.

Dom tror att dom vet,hur vanligt folk tänker.

Dom tror,att dom kan ta ifrån oss arbetare,vår fosterlandskärlek,då vi ägnat ett helt liv tiil att bygga upp detta land.

Dom har förrått vårt land och det Svenska folket,genom att krama Islamisterna och mångkulturen.

Han måste ha stora skygglappar,som inte ser vad som har hänt med vårt land,dom sista sista 30-åren.

Det är precis det som Thoralf skriver, som vanligt folk skulle vilja läsa om i våra tidningar men som dessa fega och PK-präktiga redaktörer tror i sin enfald att dom kan undanhålla oss sanningarna om hur det står till i landet.

Orsaken till att det är så,är just för att sossarna fullständigt misslyckat med utförsäljningen av vårt land,och det vill dom inte att vi vanliga människor skall ha förstått.

Landsförrädaren Wennerström ter sig ganska enkel mot denne Peter Akinder.

Rösta på det Sverigevänliga partiet Sverigedemokraterna.

2009-03-18 @ 20:00:28
Postat av: Martin Isaksson

S är ju rena pajas partiet nuförtiden skäms att man röstade på dessa dårar en gång i tiden.

Nu vet man bättre och när man sett förstörelsen som skett i Malmö och Landskrona på nära håll alt i den heliga mångkulturens namn så blir man trött på regeringen både S och M.

2009-03-18 @ 20:07:53
Postat av: Sverigebesöket

För övrigt är inte heller trasten någon sångfågel. Ja, jag menar att var och en får sjunga efter sin näbb och Östran gör förstås så gott man kan på den redaktionen och det vore mig helt främmande att ha synpunkter på redaktionens bildning och omdöme.2009-03-18 @ 20:13:39
Postat av: Bosse

Det verkar vara desperata tongångar från Östrans skribent, snart faller hela korthuset för dessa Sahlinister. Visst är det intressant att se hur ledarskribenter runt om i landet alltmer förlorar sin makt att påverka. Inte undra på att det har ropats på förbud mot bloggar som din ThorAlf, speciellt från Socialdemokratiskt håll.

2009-03-18 @ 20:30:53
URL: http://yahoo
Postat av: Tim Berggren

Var det inte KD som blev kritiserade nyligen för att de bara hade etniska svenskar på bild i någon kampanj? Trots att den bilden speglar verkligheten bättre är det mer politiskt korrekt att kritisera vita.Har Östran skrivit någonting om SVT:s kvotering där man låter hudfärg bestämma vilka som ska få vara barnprogramledare? Allt för att barnen ska skolas in till goda världsmedborgare.

2009-03-18 @ 20:33:46
URL: http://www.falkblick.nu
Postat av: Dragan Klaric

http://www.klaric.se/archives/6428Kan lägga till med lite andra aspekter som uppkommit med massinvandringen. Inavel! Tvångsäktenskap där unga flickor tvingas gifta sig med mycket äldre farbröder eller morbröder. Vanskapta och gravt handikappade barn! Detta är något som bland annat SVT:s Uppdrag granskning tar upp nu ikväll.Sen vet du och jag att all publicitet oavsett den är bra eller dålig i slutändan är bra då den genererar folks intresse av det vi skriver på våra bloggar. Du skulle ju kunna skicka denna Peter Akinder på Östran en blombukett som tack för den publicitet han ger dig! Det skulle väl få ett eller annat blodkärl att brisera :)HälsningarDragan

2009-03-18 @ 20:59:25
URL: http://www.klaric.se/
Postat av: Dellington

Dragan Klaric:

haha, självklart att du nappa på de repotaget. Varför är jag inte förvånad. Läkaren sa en bra sak om det. Va fan.....?Resten får ni ta reda på själva..2009-03-18 @ 21:06:50
Postat av: Martin Isaksson

@ draganSån inavel kallas väl för albanisering hehe.Men du sa nåt bra där har märkt att när man varit inne på sjukhuset under migränutredningar så har man sett många enmanstält (lite väl många) som går runt med sina handikapade ungar på barnavdelningen sitter det 2svenskar så sitter det minst 8st enmanstält med 7ungar var varav minst 3ser ut att ha grava skador. har inte tänkt på det förren nu faktiskt.var ju vanligt förr i sverige att man avlade loss inom byarna men det är ju dömt att misslyckas i längden då var man isolerade vad skyller invandrarna på nu?en lumparpolare var på FN updrag i kosovo för några år sedan han blev faktiskt erbjuden att ha sex med unga tjejer när han åkte runt på patrull bland byarna han fattade ingeting förren en av de som varit där innan förklarade att det var så inte inaveln blev stark.trodde inte på det först men har hört samma från olika vänner som varit där på FN tjänst.

2009-03-18 @ 21:24:59
Postat av: Gammelsvensk

Dellington:

Missade du helt att läkaren var alltför feg för att våga säga något vettigt över huvud taget?

Han antydde att det skulle kunna verka rasistiskt att låta dem, som ingått kusingifte, få veta riskerna med det.

2009-03-18 @ 21:41:02
URL: http://gammelsvensk.blogspot.com
Postat av: Sverigebesöket

Dragan Klaric

Sen är det ju dessutom så att många av barnet som fött i inavel inte förmår att försörja sig själva. Det ska förstås svennejävlarna och svenne hororna göra.Jo tack, men den hedern betackar jag mig för.

2009-03-18 @ 21:42:35
Postat av: AWSVENSSON

Men självfallet kan man vara svensk även om man inte ser ut som en blekfis och har hårfärg som grabben på tuben med Kalles kaviar i.

Är inte detta i högsta grad nedsättande och förakt för människor med ljus hårfärg.

2009-03-18 @ 22:09:53
Postat av: Sven Tveskägg

Bra, men det bästa är att vi har rätt, och att vinden håller på att vända.

2009-03-18 @ 22:12:06
Postat av: Hulda

Att publicera en täckt förtryckt Muslimsk kvinna och därför godkänna detta i vårt jämställda samhälle får jag inte att gå ihop.

Men deras röster är ju lika mycket värda som våra.....

2009-03-18 @ 22:20:44
Postat av: Sven Duva

Martin Isaksson:

Att FN-soldater skulle bli erbjudna sex för att motverka inavel är skitsnack för att använda ren svenska. Däremot är de sugna på att erbjuda sexuella tjänster för att motverka svälten. Jag har själv gjort FN-tjänst i Bosnien och har många kamrater som gjort missioner i Kosovo och det du säger har jag aldrig hört talas om.

2009-03-18 @ 22:31:42
Postat av: Roberth Ström

Jag trodde inte en ledare skulle användas till personangrepp?

2009-03-18 @ 22:34:59
Postat av: Antiism

Klockrent inlägg Thoralf!

2009-03-18 @ 22:35:11
URL: http://www.antiism.wordpress.com
Postat av: Martin Isaksson

@ Sven duvakänns som det kvittar vad du tror för att använda ren svenska, såhär var det men givetvis var det ingen jag känner som nappade på detta, det var i div bergsbyar, tror inte folk jag kännt i 25år skulle ljuga för mig om skitgrejer.specielt inte min egen kusin.

2009-03-18 @ 22:54:45
Postat av: Tore

Ja, ja, det där med hiv känner ju alla till! En hungrig och fattig människa kanske gör allt för att bli mätt...Jag bugar än en gång, Thoralf! Du sköter papperna/ verkligheten precis som vanligt. Svårt för den okunnige att acceptera detta, speciellt en sosse!

Kanske en besvikelse för en "dålig partiledare".

"Jytte Muslim" kanske nästa partiledare!? :-)...

2009-03-18 @ 23:30:13
Postat av: Fru Fökk

Svt programmet var ett första indirekt försök till attack mot SD.

När har detta medium tidigare varit så aggressiva i att förklara att inavel mest förekommer i de muslimska länderna?

Klart intressant var att se hur svenskarna i programmet hade uppenbara problem att inte framstå som rasister. Så nog har de pk trogna lyckats väl sin skrämselpropaganda.

2009-03-18 @ 23:34:41
Postat av: Hakan

Dragan Klaric: Ja då är något intressant på spåren. Det som nästan alltid hamnar i bakgrunden när ("Media") diskuterar kusingifte är kanske det värsta av allt, låg barn IQ. Vi vet att svenska barn med kusiner som föräldrar drabbas av (i genomsnitt) en sänkt IQ kvot. Varför skulle då inte 700 år av systematiskt kusingifte i "Arabvärlden" ge samma effekt men i en oerhört mycket större omfattning? Data (se tex, IQ and the Wealth of Nations by Richard Lynn and Tatu Vanhanen) ger om jag minns rätt "Arabvärlden" cirka 85 i genomsnitts IQ. I svarta afrika är genomsnittsnivån cirka 70. Jag har läst en hel del i det här ämnet och kan konstatera att siffrorna verkar trovärdiga. Dvs, PKiternas försök att förklara bort siffrorna motsägs av annan fakta. Nåja, idag är det i alla fall accepterat av de flesta (psykometriker) att det finns en "black-white IQ gap". Stridsområdet har nu flyttats till vad det beror på. Men genetiska och kulturella (kusingifte) förklaringar är naturligtvis inte acceptabla.

Jag minns för några år sedan när rapport hade ett scoop, "Invandrarungdomar blir inte uttagna till befäl lika ofta som svenska ungdomar". Redaktionen satte en mikrofon i ansiktet på den stackars mönstringsofficeren (psykolog) o frågade skarpt "Visst är väl detta rasism". Ja, vad kunde den stackaren svara? Kanske, svenska (mentala) mönstringstest avviker inte alls från internationella resultat. Kanske även att testen är fantastiskt prediktiva, dvs ger oftast rätt person på rätt plats. Nej, detta är i och för sig sant men skulle ju omedelbart leda till avsked. Han valde istället linjen att mumla om att det var "förskräckligt" och att "testen skulle ses över". Sist, i västvärlden går gränsen för för att klassas som utvecklingsstörd vid cirka 70 i IQ. Som personlig reflektion, mitt livs största överaskning var när jag efter en hel del läsande tvingades konstatera att mycket stora IQ skillnader faktiskt finns mellan olika raser o folkgrupper. Det andra som slog mig var, hur i hela fridens namn kan ansvariga politiker o media bara hålla käften om detta? Jag, menar i den vetenskapliga littraturen är de uppmätta IQ skillnaderna ingen hemlighet att diskuteras helt öppet. Grejen är nog att "säga det offentligt"=Nazist samt att så länge "svenne banan" inte vet kan multikulti samhället presenteras som pensionsräddande etc.

2009-03-18 @ 23:39:26
Postat av: Toni Lappalainen

Man blir ju mörkrädd när man läser din blogg, på vilket sätt kräver muslimer särbehandling?

Det som är mest tragiskt med Sverigedemokraterna, och som ni är helt ensamma om, är att ni vägrar leva med andra människor än de som har samma värderingar som ni själva ger uttryck för, ni har missförstått hela demokratins innebörd.

2009-03-19 @ 00:43:03
URL: http://s-info.se/toni
Postat av: Dr besk

Jag tycker det är rasistiskt att inte ta bort grisblodet. Hur ska ni våra muslimer kunna köra på den vägen?http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4678735.ab

Postat av: Eric

Intressant där östran skriver att det är utomordentligt osvenskt att dela in människor i "godkända och icke godkända" så vitt jag vet så var det sverige som håll på att mäta skallen och olika drag på judar, mörka, vita mfl. innan tyskland förfinade och förvärrade tekniken. så osvenskt är det ju inte..

2009-03-19 @ 01:24:16
Postat av: Hr Fökk

@ HakanIntressant inlägg! Har du någon källa att hänvisa till?

2009-03-19 @ 01:26:13
URL: http://svtplay.se/t/103450/debatt
Postat av: Peter WPeter A-Kinder är ingen riktig tidningsman, han är svårplacerad arbetskraft. När s förlorade valet visste man väl inte var man skulle göra av honom så med lön från s placerades han i Kalmar där han skuffade undan andra.

2009-03-19 @ 04:46:12
Postat av: Fredrik

Till Per !

Nu blir jag förbannad och irriterad !På vilket sätt kräver muslimer särbehandling?Hur kan man vara politiskt så jä.. dåligt påläst

att du ej är medveten om att man krävt att sharia lagstiftning ska tillämpas i sverige för muslimer?Sen efter det blivit uppmärksammat och fått svensken att reagera så har man sagt att det var en mans verk ? Vet du vad som händer i england ? Landet som verkligen slogs mot nazismen medan svenska socialdemokraterna höll på med raslära.Läs länken din outbildande Mona anhängare !!Rasism du lille per är vad du och dina anhängare står för din stolle !!Ta kontakt med kriminalvården och fråga dem om 75-80 % av alla intagna Består av människor med invandrar bakgrund.Att du är så rädd för fakta visar att du blundar för väldet på våra gator och torg och det gör dig till medskyldig !!!! Det är såna som dig som gör det möjligt att kvinnor blir förnedrade och behandlade som djur !

Du blundar vi ser ! det är skillnaden.Vill du att jag ska fortsätta ?

Listan går att göra evig !Blir så förbannad när jag ser vad du skriver och när jag ser hur du är totalt lost i dina argument!Välkomna de människor som välkomnar Sverige !Visa aldrig respekt för religion eller kulturer som behandlar kvinnor eller homosexuella som dom vore pestsmittade !Det min outbildade vän är DEMOKRATI !!!!!!!Postat av: fredrik

Ska vara till Tony.LÄr så jävla förbannad !!:-)

2009-03-19 @ 06:05:12
Postat av: Thoralf A

Toni LappalainenJag förstår att du inte uppfattar de små tingen i vårt samhälle som särbehandling.

Här kommer några små och enkla exempel som du tydligen inte uppfattat.

Skolmat till muslimer får inte innehålla fläskkött. Hur många skolor tror du följer denna särbehandling.

Pojkar och flickor får inte ha gymnastik tillsammans är ett annat exempel.Flera simhallar har infört särskilda badtider för kvinnor.Men Toni du kanske inte uppfattar dessa saker som särbehandling. Toni, jag förstår att du inte upplevt så mycket av detta i Skänninge men du kan väl göra ett studiebesök i Örebro (Vivalla) så får du säkert lite "kött på benen". Det kanske till och med kan bli en aha-upplevelse.

2009-03-19 @ 07:20:28
URL: http://thoralf.se
Postat av: BAW

Om massinvandringen vore av godo så hade dyngmedia inte behövt ljuga, dölja, pixla, vitmena och utelämna sakuppgifter. Dyngmedias agerande talar för sig självt.

2009-03-19 @ 08:00:19
Postat av: Malin

ToniVill nämna en annan särbehandling som dykt upp i Kalmar och det är cykeldagen för skolorna som de anordnar ibland. Då får ej de muslimska tjejerna cykla pga att de "sitter" på en sadel så dessa tjejer får stanna hemma under dagen.

Sanslöst!Se verkligheten inte bubblan om världsfred!2009-03-19 @ 08:06:00
Postat av: Stefan K

Låt oss för ett ögonblick tänka tanken att Kd använt en muslimsk kvinna med två barn i sin kampanj och att foldern drogs tillbaks av samma skäl som nu. Vad hade det kallats och hur hade media reagerat då?

Nu minns inte jag kampanjen, men kallade man den för nazistisk?

2009-03-19 @ 08:11:33
Postat av: Thoralf A

Stefan KLäs länken nedanMalinDu har inga mer uppgifter om cykeldagen!

Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

Svenska folket fortsätter med att "förinta sig själva"!!!!

Invandrarnomenklaturan trummar på med sin "Göbbels" propaganda; "Desto större lögnen är, desto större blir trovärdigheten"!!!!

Rösta på SD innan Konungariket Sverige förvandlas till den "Islamiska Republiken Sverige"!!!!

Rösta SD nu, det är mer viktigt än någonsin för vår nations överlevnad!!!!

2009-03-19 @ 08:41:54
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Var det inte den lilla damen Jytte Guteland "SSU " som erbjöd sig att ge 500kr till de/dom som hade förgifat några " jag tror det var någon arbetsgivareföening som hade möte/personalfest " . Med den inställningen att man ska förgifta folk som skapar arbete så finns det bara ett ord att säga. MENTAL DYNGHÖG. PS med det omdömet Jytte har visat borde MR Akinder inte slänga sten när man sitter i glashus.

2009-03-19 @ 08:43:53
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

SSU - Jytte "Muslim" borde genomgå någon form av magnetröntgen, tillsammans med Peter Akinder, Östran, för att undersöka huruvida det förekommer någon form av hjärna bakom skallbenet?!?!?!?!

2009-03-19 @ 08:49:05
Postat av: Rune

För vems intressen skriver sådana lejda skribenter som Peter Akinder på Östran? Kan man fråga sig?

2009-03-19 @ 09:04:13
Postat av: Nalle i Växjö

Angående inavel och minskad IQFunderade på en sak. Är det inte mycket inavel inom SSU och den stora närliggande rörelsen.

Jag tycker det finns många tydliga exempel på det, bland annat så minskar förmågan att tänka självständigt och ta in information från olika hållDet kanske vore läge att Janne J tog upp det i ett program för att verkligen gå till botten med den saken.

2009-03-19 @ 09:29:34
Postat av: Stefan K

Tack Thoralf

Så Kd med Jan Fjellstedt i spetsen tyckte att en folder med blonda barn och en välklippt vit man förde tankarna till nazistiska förebilder?

Tänk att vi har sådana företrädare i Sveriges riksdag, men jag ska lägga detta på minnet när jag går till vallokalen nästa år.

Kd, Today Here, Tomorrow Gone!

2009-03-19 @ 09:46:54
Postat av: AWSvensson

Anmärkningsvärt att endast två personer kommenterat Östrans trams trots den välformulerade reklam den fick på denna blogg.

2009-03-19 @ 09:49:05
Postat av: Nalle i Växjö

Högre tonläge från Akinder.Är det någon mera som tycker att Akinder har ett betydligt högre "tonläge" i debatten än Janne G på Östran som jag inte helt sympatiserade med när det gällde partipolitik, men jag tyckte nog att hans skriverier var många gånger bra, och konstigt nog tog han upp mera om "Fanerdun " projektet än konkurenttidningen som egentligen hade större anledning att slå ner på sosse ledningen i Kalmar.Intressant i alla fall varje gång någon slår ner på SD, så blir resultatet det helt motsatta.Frågan är bara vad sossar och kommunister hittar på nu, blir det stenkastning ?

2009-03-19 @ 11:02:01
Postat av: Hr Fökk

@ AWSvenssonAtt kommentera eller klaga på de statsfinanserade dagstidningarn är som att hälla vatten på en gås.Ansvariga på svenska tidnigar måste dessutom skriva PK-fördelaktigt hur mycket de än knyter näven i byxfickan.

Det handlar om att vinna eller försvinna. Ingen av dem överlever utan oss skattebetalare. Korumperade långt ut i fingerspetsarna. Måna ringer "skriver som vi säger eller slå igen"

Sydöstran i Blekinge är synonymt med politiske chefredaktören, Hans Bülow. Denne man fick många med mig att säga upp abonnemanget hos denne catoon-figur snurrar hjulet trots att hamsterns är död!

2009-03-19 @ 12:00:47
URL: http://svtplay.se/t/103450/debatt
Postat av: Tore

Statsbidragen till tidningarna måste bort! Tacka sjutton för att de skriver "med hög svansföring", och försvarar sin politiska agenda. När det går dåligt för deras ledare, utser de ofta syndabockar

att avreagera sig på. NWT i Värmland tillhör också de få tidningar, som går med vinst här i Sverige.

Rätt ledarskap leder också till framgång!

Om bidragen försvinner, kommer också saneringen att

verkställas, till glädje och "sorg"!

Idag måste man gå till utländsk media för att få veta sanning om händelser. Då är det något som är fel, och måste rättas till!...Jag hade inte tänkt "öppna" någon polemik mot den där "sossen Tony Lappalainen", men efter att läst dennes kommentarer på sin blogg och på denna, börjar jag verkligen fundera om denne "jycklare" verkligen har sina får hemma. Skallen läcker ju goja onekligen, och tankeverksamheten likaså!...

2009-03-19 @ 13:04:31
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

Förekommer det "kusingifte" inom SSU????

2009-03-19 @ 13:55:14
Postat av: Thomasson

Svar till Toni Lappalainen:Testa läs något annat än Metro om dagarna, även om det framkommer ganska mycket även i den... tidningen...Ett exempel? Vad sägs om det senaste?;

http://st.nu/start/sundsvall/1.855533

2009-03-19 @ 14:03:52
Postat av: Hr Fökk

Kan någon starta en studiecirkel i konsten att bli noll taxerare.

Studielön finansieras av stat och kommun

2009-03-19 @ 14:57:25
URL: http://svtplay.se/t/103450/debatt
Postat av: Göte

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4689317.abNågon som vet något?

2009-03-19 @ 15:10:17
Postat av: Camilla

Hej Göte!Jag vet inget om detta fall, men det fullkomligt stinker ju mångkultur om hela händelsen.

2009-03-19 @ 15:15:43
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

PK-Sverige förnekar sig inte - nu har man tagit bort " talade svenska med brytning " i EFTERLYST.

2009-03-19 @ 15:23:40
Postat av: Putte

Intressant att den "gode antirasisten" Akinder använder sig av nedsättande uttryck som "blekfisar". Han är i verkligheten alltså inte en antirasist, utan vänder sitt rasförakt mot alla ljushåriga och ljushyade människor. Det är alltså inte Thorlaf han känner rasförakt för, för Thoralf är enligt bilden på hans blogg inte speciellt ljushårig.Detta fenomen är inte alls ovanligt inom "antiraistisk" vokabulär. Det är alltid ljushåriga och ljushyade människor som är deras måltavla.

2009-03-19 @ 15:59:34
Postat av: Roberth Ström

Toni Lapponen har jag mailat med han är inte klok. Han påstår att arbetslösheten är 10% när ams säger 4,7.

2009-03-19 @ 16:10:03
Postat av: Roberth Ström

Tony har dessutom photshoppad Thoralf i nazistkläder och hitlermustasch i sin blogg fy fan vilket kräk!

http://s-info.se/page/blogg.asp?id=1769

2009-03-19 @ 16:12:17
Postat av: Anonym

Om man får göra ett antagande på grund av herr Lappalainens namn, så är han av finskt ursprung. Med tanke på detta och hans politiska åsikter i massinvandringsfrågan, borde han då inte klä hela det finska regeringen och stora delar av den finska befolkningen i samma kläder som han utrustat Thoralf med? Finland har ju totalt, under de senaste 30 åren tagit mot lika många som Sverige gör på ett år.

2009-03-19 @ 17:00:45
Postat av: Andreas Henriksson

Toni LappalainenDu är ju för fan en skam för Socialdemokratin, det är sådana som du som gör att Socialdemokraterna tappar röster. Fy Fan vad dålig stil och likna Thoralf med en nazist, så gör man inte. Där gick du över gränsen. Argumentera för din sak istället och lyft fram dina åsikter, jag är själv Sosse men när man ser din blogg, så skäms man.

2009-03-19 @ 18:57:14
Postat av: Andreas Henriksson

Roberth StrömOm ett år så är arbetslösheten nog uppe i 10 procent.

2009-03-19 @ 18:59:23
Postat av: Robb@n

Det Toni Lappalainen gör på sin blogg går under grovt förtal och kan ge upp till 2 års fängelse, så vi hoppas och håller tummarna att det är där han hamnar.direkt från lagbokenFörtal som är grovt - 5 kapitlet 2 § Brottsbalken”Är brott som i 1 § sägs att anse som grovt, skall för grovt förtal dömas till böter eller fängelse i högst två år.

Vid bedömande huruvida brottet är grovt skall särskilt beaktas, om uppgiften genom sitt innehåll eller den omfattning i vilken den blivit spridd eller eljest var ägnad att medföra allvarlig skada.”Kommentar: Om det är uppenbart (dvs. mycket tydligt) att den som förtalat en annan person velat skada sitt offer, eller om gärningsmannen förstod att vad han sade/påstod inte var sant brukar förtalet bedömas som grovt.

2009-03-19 @ 19:58:19
Postat av: Roberth Ström

Andreas enligt ams är den 4,7% just nu!

2009-03-19 @ 23:57:16
Postat av: Tore

Thoralf, för helsike! sätt dit honom ordentligt...

2009-03-20 @ 00:00:32
Postat av: Thomasson

SSU har satt i system att lägga ansikte på Hitlers (eller dennes anhängares) kroppar:R8khw3hXzAI/ScK2myqOyRI/AAAAAAAAANY/NYORS9wasvQ/s1600/20090315125.jpg" rel="nofollow">http://2.bp.blogspot.com/R8khw3hXzAI/ScK2myqOyRI/AAAAAAAAANY/NYORS9wasvQ/s1600/20090315125.jpgJa, ni kan ju läsa själv: http://wwwc.aftonbladet.se/nyheter/9805/09/ssu.htmlMen är någon förvånad? När jag hade ungarna på dagis så var det ungefär samma mentalitet där. Det är lätt att svara med fysiskt våld (se Vänsterpartiet/AFA) eller klotter och undanflykter (se SSU) när man inte har argument som backar upp ens egen... ideologi...

2009-03-20 @ 07:28:33
Postat av: Thomasson

Hmmm.. Bildlänken ovan blev kass. Ny:

http://img9.imageshack.us/img9/6282/20090315125.jpg

2009-03-20 @ 07:30:37
Postat av: Mikael

Roberth Ström:

Det är alltså den motsatta taktiken mot den

som sossarna använder när dom sitter vid

makten. När dom själva sitter vid makten så

försöker dom tvärtom få siffrorna låga

ut som möjligt, genom att sätta in människor i

speciella åtgärder som AMS-program. Att räkna arbetslösheten i öppet arbetslösa och personer

i "åtgärder" är ett sätt att få siffrorna

att se lägre ut än dom är, ungefär som man blir

mindre arbetslös av att sitta på AF och gå en kurs i att skriva CV...

2009-03-20 @ 20:00:34
Postat av: s-e karlsson

Har försökt att få in två insändare i Ostran/Nyheterna nyligen den ena handlade om att Sd var positiv till kungahuset och den andra handlade om Högsby kommuns flyktingmottagande ! Ingen av dessa insändare tyckte den politiske redaktören i Ostran / Nyheterna Passade att trycka ! Han har förmodligen glömt att det presstöd som tidningen får ut är i grund och botten läsarnas skattpengar ! Då är det väl inte mer än rätt att få uttala sej om vad det vara månde i en tidning som tack vare läsarna existerar ! Mbh S-E Karlsson Sd Högsby .

2009-03-21 @ 08:52:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0