INTE DET MINSTA FÖRVÅNAD


Erik Almqvist talar i Malmö.

Jag hoppas att Erik Almqvist orkar med den förföljelse han utsätts för i media. När Erik Almqvist utsätts för stenkastning eller jagas vänsterextrema knivmän så är det väldigt små eller inga rubriker alls i media men däremot när man avslöjar en infiltratör i ungdomsförbundet och ställer henne mot väggen blir han anklagad för rån och stöld. När man lyssnar på Kalibers egen inspelning av händelsen så framgår det med all tydlighet att tjejen blir halvt hysterisk när hon avslöjas och flyr fältet och lämnar sin väska med den dolda videokameran. Kalibers släppta inspelning avslöjar mest hur hysterisk denna Caroline Stenman blir efter avslöjandet. Anledningen till att hon blir halvt hysterisk är ju att hon är fullt medveten om vad hon gjort och inte vågar stå för sina handlingar utan flyr till sin vuxna programledare i en annan hytt på båten.


Läs även Expressen som i sin artikel friar Erik Almqvist utan att själva begripa det när det skriver följande från det inspelade "bråket".

- Varför känner du dig påhoppad?
-Nej, vadå?
- Det märker jag på dig.. Kan du öppna din väska?
- Nejnejnej.
(Klirr av glas, tumult)
- Nej, nej.
Reportern låter livrädd.
Erik Almqvist:
- Vänta!
Reportern:
- Nej. Nej, nej.
- Lämna dina grejer!
- Okej, jag lämnar dem.

Erik ber henne lämna sina grejer och hon svara Okej! Hur kan detta bedömas som rån eller stöld?

Det som skrämmer mig mest i detta är att jag inte litar på vårt rättssystem längre. Om nu inte åklagaren lägger ner denna utredning utan tar den till tingsrätten så litar jag inte på en rättvis rättegång, då det är en Sverigedemokrat som är den tilltalande.


Att något sådant här skulle hända förvånar mig inte det minsta utan det var mer eller mindre väntat. Det som är förvånande och mycket anmärkningsvärt är att det är Sveriges Radio som ligger bakom detta med hjälp av skattebetalarnas licenspengar. Om det hade varit Expo eller något av partierna i vänsterblocket hade jag inte blivit det minsta förvånad. Jag har redan varnat i tidigare blogginlägg för att det kommer att bedrivas en smutsig kampanj mot Sverigedemokraterna inför kommande val.


Tjejen Caroline Stenman, som blivit medlem i SDU under falsk identitet och tagit på sig förtroendeuppdrag har med stor sannolikhet provocerat andra SDU-medlemmar att utrycka sig på ett olämpligt sätt för att få "smaskiga" videoklipp eller ljudinspelningar. Det är att jämställa med brottsprovokation som är förbjudet i Sverige men nu är det Sverigedemokraterna som är utsatta och ingen kommer att ifrågasätta dessa metoder som Sveriges Radio använder. Det är tur att vi är så stora på nätet att vi kan ifrågasätta medias rapportering om olika händelser.


Erik Almqvist är en klippa och en alldeles utmärkt ordförande för SDU och jag hoppas att han spottar i nävarna och blir än mer övertygad om att Sverigedemokraterna behövs. Utveckling inom ungdomsförbundet går spikrakt uppåt och det märks inte minst i Kalmar där antalet ungdomar ökat dramatiskt de senaste månaderna och det har vi Erik Almqvist att tacka för till väldigt stor del. Hans utåtriktade arbete med torgmöten i Malmö och Stockholm har varit tuffa utmaningar.


Vi ses på söndag , hoppas jag, Erik.


Läs Erik Almqvists egen kommentar till det inträffade.

DN


Kommentarer
Postat av: pelle motala

Jag njuter hela jag

Tänk att få vara med om att media blir mer och mer desperata,dom har inte koll på läget

Dom har helt enkelt tappet kontrollen över folket annars skulle dom inte göra en sån här grej

För min del har jag inget problem med det som hänt det kommer sdu att tåla utan det jag blir putt på är att inte något annat parti blir behandlade på detta sätt.

Men man lär sej att leva med medias orättvisor genom åren.

Dessa bloggar är guld värda här kommer ju sanningen fram utan media-hyckleri och det är där skon klämmer.

Jag undrar vad nästa grej blir?troligtvis att försöka släcka ner bloggarna,nu kan jag tro vad som helst--desparata jornalister kan nog göra vad som helst!

pelle

sd fore ever

2009-02-17 @ 23:02:53
Postat av: pelle motala

Jag njuter hela jag

Tänk att få vara med om att media blir mer och mer desperata,dom har inte koll på läget

Dom har helt enkelt tappet kontrollen över folket annars skulle dom inte göra en sån här grej

För min del har jag inget problem med det som hänt det kommer sdu att tåla utan det jag blir putt på är att inte något annat parti blir behandlade på detta sätt.

Men man lär sej att leva med medias orättvisor genom åren.

Dessa bloggar är guld värda här kommer ju sanningen fram utan media-hyckleri och det är där skon klämmer.

Jag undrar vad nästa grej blir?troligtvis att försöka släcka ner bloggarna,nu kan jag tro vad som helst--desparata jornalister kan nog göra vad som helst!

pelle

sd fore ever

2009-02-17 @ 23:05:24
Postat av: Ano Nym

Håller absolut med dig, Thoralf. Mon filmen innehåller rollista också? Starring Carolline Stennman as Judas Iskariot in femininum? (fritt översatt). Bara för ordningens skuld: Namnen på rollistan ovan har inget samband med riktiga människor eller verkliga personer och särskilt inte om de kommer från Sveriges Radio.

Stå på dig Erik, du har i alla fall mitt 100 procentiga stöd.Ano Nym

2009-02-17 @ 23:12:01
Postat av: ace

Expressens rubrik är verkligen desperat :

SD-LEDAREN AVSLÖJAS - AV DOLD MIKROFON (!!)Sedan framgår det med all önskvärd tydlighet att det är den falska journalisten som blir avslöjad och flyr med svansen mellan benen.... Vem tror de att de lurar?

2009-02-17 @ 23:23:51
Postat av: peter a

Ni SD"are ska ha helt klart for er att SR som gjort detta groteska intrang kontrolleras av regeringen, dvs moderaterna som ar storst.Moderaterna utspel idag om att ta bort medborgarskapet for invandrare samtidigt som de vill forsoka exponera pinsamheter om SD ar politisk manipulation av varsta sorten.I samband med det ar massutviningen ett par dagar sedan da 50 per skulle utvisas.Moderaterna vill ta SD valjare, och deras mediaorgan statlig radio och TV, SVT, SR mm anvands precis som pa Kuba och i fd Sovjet. Dessa krak maste exponeras.Fy fan vad vidriga de ar. Den har handelsen kommer att sla bakut kraftigt, nar folk far reda pa hur det gick till. Spionage pa ett parti de just nu vill ta valjare av. Vidrigt.

2009-02-17 @ 23:27:06
Postat av: Micael Foghagen

Jag går i taket över att SR wallraffar i ett demokratiskt parti ( herregud vi är väl inte en domedagssekt ) och dessutom fått betalt av oss skattebetalare.Tänk om hon har blivit instruerad att bete sig "skräckslaget" i den händelse hon skulle bli avslöjad? Då blir det ju plan B och ett scoop den vägen....

2009-02-17 @ 23:30:53
Postat av: Knegarn

Regeringen > Sveriges Radio > Caroline Stenman > Sanna Klinghoffer > Daniel Poohl > Expo > AFA > Mordförsöket på Erik AlmqvistDet finns alltså tydliga kopplingar mellan de politiska terroristerna på gatan och regimen.

Precis som på den gamla goda Sovjet/DDR-tiden!

2009-02-17 @ 23:32:08
Postat av: Peter, den förste.

Nu vore det faktiskt på sin plats att media också granskar andra ungdomsgrupper i Sverige på samma sätt! Varför inte granska ungdommarna i Rosengård, SSu, AFA m.fl. med dolda kameror och mikrofoner! Ja, detta kommer ju att kunna bli en hel programserie.Program 1: Granskning SDU med dold kameraProgram 2: Granskning SSu med dold kameraProgram 3: Granskning AFA med dold kamera...Vem vet, nån ung journalist kanske kan bli en av Jannarna och tjäna en bra slant på sina skop.

2009-02-17 @ 23:38:09
Postat av: hunter

Att infiltrerar ett ungdomsförbund och anse att några ungdomar i alla avseenden är representativa för hela Sd är så lågt man kan komma. Att Sveriges Radio har producenter och journalister som kan sjunka till denna nivå trodde jag ändå inte i min vildaste fantasi. Man kan undra vem eller vilka som är initiativtagare och som verkligen ligger bakom detta?Med hänsyn till att producenten av detta program redan nu mycket noga i intervjun tydligt framhåller att man inte provocerat SDU-medlemmar att utrycka sig på ett olämpligt sätt, är det väl detta som man troligtvis verkligen har "jobbat hårt" för att åstadkomma.Genom att "klippa och klistra" i inspelningarna blir väl tyvärr detta en variant av Janne Josefssons berömda valstugerportage, där han på liknande sätt aggressivt provocerade folk att göra snabba ogenomtänkta uttalanden!

2009-02-17 @ 23:42:47
Postat av: Blackfootnation

Bra att du tar upp detta. Jag hoppas och tror att (S)R (borde nog vara (V)) har skitit i det blå skåpet med detta sk "repotage".

För det första tror ja väldigt många sk "ointresserade" svenska kommer att tycka att det som (S)R gjorde är ett flagrant övertramp. Vidare tror jag även att inom politiska kretsar så kommer man att ta avstånd från vad (S)R gjorde.

Naturligvis kommer vi inte att få höra så mycket av det, men jag tror att ni lugnt kan räkna med några ord av sympati och beklagan i korridorerna.I slutändan kommer detta att återigen ge SD en extra skjuts snarare än att vara en "black om foten".

Jag noterade att man ej kan kommentera "nyheten" i fulmedia (SvD) och det är väl en trolig linje även i övrig press.

Som sagt även för de sk ointresserade så kommer detta att framstå med all tydlighet hur ofantligt fientligt inställt (gammel)(ful)media egentligen är till SD. Media kan ju inte, med någon form av logik, försöka förmedla en bild av att man försöker hålla en neutral profil gentemot SD.Detta utspel är ju naturligvis en upptrappning i strategin att aldrig låta samtalet flöda fritt. Att intervjuerna låter representanter för partiet påvisa fakta. Att med argument slå hål på, eller påvisa en annan sida av den bild som man propagerar för.

TV 8 senaste "intervju" med Åkesson är väl ett lysande exempel på detta."- Är det bra eller dåligt om muslimer oroas över SD's framgångar?"Kontra om Åkesson hade fått påvisa en del av den katastrofala hanteringen av invandringen, t ex med att påvisa hur myndigheter bryter mot egna direktiv. (asylhantering) Hur man brister mot själva asylbegreppet. Hur det krasst ser ut ekonomiskt vid t ex inslussning via SFI och verkasmhet under t ex en 5 års period. Hur vissa grupper och språktillhörigheter lyckas/misslyckas och vem och vilka som bekostar t ex 5 år total inativitet.

Ja exemplen kan göras hur långa och faktaspäckade som helst.Detta får inte ingå i debatten. Istället ska den göras känslomässig. Knyta an till SD's historia eller om vissa saker "känns bra eller dåligt".

underförstådda referenser till hur "debatten" ser ut (den ser inte ut, den är tyst, strypt och intetsägande) är det då "rätt" om invandrare ("alla") "känner" sig "rädda", "ledsna", "oroliga".SD måste komma runt detta med ny retorik. Tack gode Gud för bloggvärlden, och den växer varje dag. Den växer och fulmedia tappar.

Detta vidriga övertramp av den "opolitiska" "obundna" och "fria" statsradion kommer att ge SD skjuts.

Den som gräver....

2009-02-17 @ 23:56:07
Postat av: Blackfootnation

"Att med argument slå hål på, eller påvisa en annan sida av den bild som man propagerar för."

Ska naturligtvis vara: Att med argument slå hål på, eller påvisa en annan sida av den bild som t ex media propagerar för.

2009-02-17 @ 23:59:56
Postat av: hunter

Hittade följande i Göteborgsposten.Hade ni kunnat använda samma metod för att göra reportage om andra politiska ungdomsförbund?

- Ja, säkert. Men metoden är kränkande för den som utsätts. Därför är det ingenting vi gör annat än i särskilda fall. Reportern fick tydliga direktiv att ge sig in i detta förutsättningslöst och vara våra öron och ögon från insidan, att inte provocera eller locka till något extremt.Observera hur hom understryker "att inte provocera eller locka till något extremt". Det visar på nytt deras vidriga avsikter!Vet att SR Kalmar noga läser denna blogg, hoppas att ni är dj-t stolta över era kollegor i Göteborg!

Postat av: Tobbe

Knegarn skrev:"Regeringen > Sveriges Radio > Caroline Stenman > Sanna Klinghoffer > Daniel Poohl > Expo > AFA > Mordförsöket på Erik Almqvist"I fallet Sanna Klinghoffer > Daniel Poohl är de vänner på Facebook.Jag kan rekomendera att gå in på facebook och söka på journalistnamn och kolla hur politik och mediamaffian hänger ihop. Mycket intressant.

2009-02-18 @ 00:28:48
Postat av: jerk

Ingen låter lura sig av moderaternas falska bete. Det handlar bara om röstfiske utan vilja bakom orden. Ingen låter lura sig.

2009-02-18 @ 00:42:25
Postat av: RadnickaKlasaSå om jag kommer till dig, ber om din plånbok med 3 av mina polare och du försöker gå och jag säger; "Lämna plånboken!" var på du säger okej och lämnar plånboken, då är inte det rån enligt sverigedemokratisk logik? Ert samhälle är fan inget jag skulle vilja bo i.

2009-02-18 @ 01:09:15
Postat av: Kalle

>RadnickaklasaSD har lärt sig av alla invandrade ungdomsrånare som rånar svenska ungdomar med den taktiken. Konstigt nog finns det endast nedsättande synpunkter på det när SD lär sig av invandrare och gör på samma sätt.Du har rätt i att ett sådant invandrartätt Sverige är det nog ingen som vill leva i utom invandrare!!!2009-02-18 @ 01:32:13
Postat av: Ture F.

Thoralf!SD måste här contra med rättsliga medel! Eftersom den kvinnliga Judas Iskariot verkade under så lång tid på många olika sätt i SD, bör en polisanmälen inges. Det finns säkerligen en hel del att ta på där. Dessutom handlar det om tryck- och yttrandefriheten. Här kan man tänka sig att en talan vid domstol görs om beslag av materialet och förbud om spridning.

2009-02-18 @ 01:33:46
Postat av: Tobbe

Om en organisation eller ett företag är utsatt för spionage, så måste man kunna beslagta spionutrustningen. I det här fallet så ville b l a Erik Almqvist se om det fanns någon sanning i ryktena om att hon spionerade på partiet. Märk väl, om man lyssnar på bandinspelningen från det påstådda rånet, så är det första Karin säger till sin uppdragsgivare”dom har kommit på mig".Uttalandet ger inga signaler på att hon uppfattade situationen som ett rån, hon var bara upprörd över att hon hade ertappats med fingrarna i kakburken. Lägg därtill att hon aldrig uppger att hon arbetar som journalist anställd av SVT. Rånvinklingen är ett senare, men ganska smart, hopkok av SVT/SR journalisterna för att rädda situationen och ännu en gång kunna smutskasta Sverigedemokraterna. SVT (läs staten) är nu livrädda att deras halvårslånga infiltration blir ogiltigförklarad juridiskt och måste lämnas tillbaka alternativt inte får/kan sändas. Det här är inget annat än statligt finansierad spionverksamhet, kamouflerat som journalistiskt ”wallraffande”. Syftet med spionaget är att krossa Sverigedemokraterna inför det kommande EU-valet den 7 juni i år. Vi kommer nog få se många underliga turer kring detta skeende framöver.

2009-02-18 @ 02:02:54
Postat av: Hycklare

Varför är folk upprörda över att DDR - metoder används i sverige??det är ju för fan NI SJÄLVA som finansierar skiten,jag slår vad om att minst 50% av er som kommenterat står och betalat "tv-licens"...skyll er själva,mesighetens mecka,sverige.Det är jävligt enklet,sluta finansiera skiten så ger ni svinfeldt o co ett verktyg mindre att styra,förfölja,infiltrera,hyckla och ljuga för er om.

2009-02-18 @ 03:58:05
Postat av: Robert

Känns som ett sådant reportage skulle brisera antingen innan EU-Valet eller riksdagsvalet 2010.

Förmodligen för att försöka skapa en liknande effekt som jannes valstugereportage för en massa år sen.

2009-02-18 @ 04:09:28
Postat av: Gun från Dragarbrunn

Man kan knappast kalla detta för wallraffande. Politiskt spionage är en mer korrekt benämning. Mycket troligt att det är Sanna Klinghoffers kompisar på den statliga spionorganisationen Expo som initierat detta. Naturligtvis i samarbete med expressen. Trodde P1 var en radiokanal så det är inte lätt att begripa vad man ska med spelfilm till. Det finns alltså en annan uppdragsgivare än radioprogrammet Kaliber. Vilken?

2009-02-18 @ 06:32:51
Postat av: Hulda

Är inte ett politiskt partis inre arbete okränkbart och omfattas av yttrandefriheten och valhemligheten?

Det är oerhört fult av SR att göra detta mot ett demokratiskt parti.

Stödet för SD kommer att öka när folk får upp ögonen.

2009-02-18 @ 07:33:11
Postat av: Stefan K

När Caroline Stenman "flyr" från hytten så låter det som om hon springer runt hela båten för att undkomma sina antagonister. Gör hon det för att Sd-killarna fysiskt förföljer henne, eller vill hon få det att låta som om hon är mer andfådd och rädd, för att skapa en mer dramatisk händelse än det egentligen var?Att Erik Almqvist och hans vänner reagerar är inte det minsta konstigt med tanke på allt som han och andra Sd-politiker utsatts för. Hur kunde dom veta att Caroline Stenman inte infiltrerade på order av AFA i syfte att dokumentera och få fram fakta över Sd:s politiker och medlemmar. Jag tror att hela händelsen gjort Kaliber och dess ansvariga en björntjänst.

2009-02-18 @ 07:46:00
Postat av: Fredrik

Detta sker med skattemedel !!Rädda Sverige

Rösta SD

2009-02-18 @ 07:53:52
Postat av: Olof

Knegarn främst och alla som håller med honom: seriöst, är du/ni så paranoida? Ni kan inte vidga ert synfält istället? Jag skulle mer se kedjan

sd är ett främlingsfientligt parti -> Sverige är inte ett främlingsfientligt land -> Vad vill sd genomföra om de blir framröstade till att hamna i regeringsställning?

Det är inte "mediamaffians" "fel" att sd inte sitter i regeringen - det är sd:s politik som inte är reell.Fredrik: "Rädda Sverige Rösta SD" Ska man inte vara ett fler-frågeparti för att rädda ett land?

2009-02-18 @ 08:33:17
Postat av: DDR2

Tja... Det är inte första gången som SD blir infiltrerat. Minns Tommy Funebo, som drog med bl.a. hela medlemsregistret!

2009-02-18 @ 08:46:03
URL: http://exilen.eu
Postat av: Hummelstadkarin

Har man tidigare varit litet osäker om det är någon mening med att rösta på SD så har den osäkerheten försvunnit i och med detta. Journalistpacket är våra fiender! Tänk bara på den där Sven Ekberg i matlagninsprogrammet från SR i Kalmar! Man vill kräkas i kålsoppan!

2009-02-18 @ 09:18:27
Postat av: Fredrik

Hoppas du läst partiprogrammet ?

Om inte så gör det !Det är ju det som är tjusningen med DEMOKRATI.

Man röstar och så får man ju se.Varje människa har rätt till sin åsikt eller hur?Abslolut är inte Sverige ett främlingfientligt land!Men det håller på att bli med den ansvarslösa invandringspolitik man bedrivit nu i 20 år!

Politiskt korrekta politiker har vetat det länge men som först nu så börjar det pratas om det. Ta en titt på Danmark.

Klart man kan ställa krav på människor som vill bli medborgare.Bara löjligt att höra röster säga:

Rasistiskt och omänskligt.Men de handlar om allt annat med !

Vård,skola,äldrevård ja allt som ingår i politiken.Mitt synfält och empati är lika brett som Sverige är på längden. Har vänner och bekanta som ej är svenskfödda och vi delar en och samma tanke och mening: Vi man bo och leva i Sverige så får man anpassa sig till de lagar och sociala regler som majoriteten av de som bor i Sverige gör.Kan man inte det eller inte vill så kommer det inte att funka eller hur.För att ha grupper av människor som lever efter religion eller andra knasigheter under Sveriges tak kommer att skapa enorma motsättningar.Väldigt enkel matematik igentligen men när man skriker nazister rasister så lever man ej i verkligheten.Bara löjligt och småaktigt.Personligen så hatar jag Nynazister ! Samma skrot o korn som religiösa fundamentalister: Kristna eller islam! spelar mindre roll vad dom tillhör.Titta på kriminaliteten! ja behövs ej säga nåt utan du vet som alla andra !Men sen är det ju så att om man tror att DEMOKRATI är att man får bete sig precis som fan man vill så har man så fel man kan ha !Frihet under ansvar !Följa de lagar och regler som finns !

Skyldigheter vs Rättigheter

De ena leder till de andra och missbrukar man det så faller det andra !Det är demokrati min vän !Missbruka det och du är ej min vän oavsett om du är gul,kristen,muslim,svart,vit,blå eller grön gubbe från mars:-)

2009-02-18 @ 09:21:00
Postat av: AWSvensson

Alla sådana här påhopp visar bara hur rädda de etablerade partierna och dess stödtrupper är för SD.

Bättre betyg på att man är på rätt väg kan man inte få.

2009-02-18 @ 10:18:37
Postat av: D Puddingfjäll

SR bedriver underrättelseverksamhet i uppenbart politiskt syfte? Ända är det väl inte många som är särskilt förvånade. SR har nämligen trampat över anständighetens och demokratins gränser för länge sedan.

Folk är luttrade helt enkelt.

Men även SvD är nedlusat med kommunister. I går hade jag ett kort inlägg på SvD brännpunkt där jag fördömde Birgitta Dahls ondskefulla stöd till Pol Pot och hans blodsbesudlade regim. Jag framhöll att det var en skam för Sverige och FN att Birgitta Dahl hade en hög position i Unicef.

2009-02-18 @ 10:18:41
Postat av: D Puddingfjäll

(forts)

Vad tror ni hände?Mitt inlägg plockades bort.Det behöver alltså städas lite varstans, även på SvD

2009-02-18 @ 10:21:10
Postat av: BAW

Självklart att detta skall polisanmälas frågan är hur våra korrumperade åklagare kommer att behandla detta, minns överfallet på ung tjej i Södertälje.

Det finns säkert någon instans i EU som kan ta upp detta statliga övergrepp.

2009-02-18 @ 10:23:30
Postat av: hunter

Digitala inspelningar kan mixas till vad som helst utan att det går att upptäcka. Den av SR presenterade inspelningen kan vara ett hopkok från flera olika inspelningstillfällen och vars enda syfte är att ge en felaktig bild av den aktuella händelsen för att "rädda det egna skinnet"!Det märkliga är att detta hände för mer än en månad sedan och först i går gick man från SR ut och offentliggjorde detta materiel i form av en stöldanmälan angående en väska och videokamera.Detta är en troligtvis en betydligt större satsning än vad som nu framgår och där med stor sannolikhet inte enbart SR Göteborg är involverad, varför skulle man t.ex. i så fall använda en dold videokamera. Tanken var antagligen att man skulle följa Sd ända till valet 2010 annars hade man inte heller lagt ner stor möda på att byta namn på den riktiga ”Caroline Stenman”, som nu inte ens finns sökbar på t.ex. http://www.ratsit.se . Här får man endast träffar på andra med samma namn, som inte har ett dugg med detta att göra. En berättigad fråga är därför om det inte finns fler ”mullvadar” än den som nu är avslöjad?

2009-02-18 @ 10:57:14
Postat av: Nicklas Eriksson

Erik blir säkert överlycklig över att ha stöd från tusen epatraktorbönder med sydstatsflagga på pojkrumsväggen.Som dessutom inte kan stava sig ur en blöt papperspåse. "Fore ever", jo jag tackar jag!

2009-02-18 @ 11:06:05
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Ture F.

BAW! Det är inte EU man skall gå till utan Strasbourdomstolen om mänskliga rättigheter. För detta krävs att några rättsliga åtgärder vidtas i Sverige. När det gäller SR, så är konstruktionen den att SR utgör en manifestation av den svenska staten. Detta innebär att Sverige som stat kan hållas direkt ansvarig i Strasbourg för vad SR gör. Återigen så måste SD vidta några rättsliga åtgärder. Hoppas att de kommer snart, trots att juridiken inte är så lätt här.

2009-02-18 @ 11:10:32
Postat av: Ture F.

BAW! Det är inte EU man skall gå till utan Strasbourdomstolen om mänskliga rättigheter. För detta krävs att några rättsliga åtgärder vidtas i Sverige. När det gäller SR, så är konstruktionen den att SR utgör en manifestation av den svenska staten. Detta innebär att Sverige som stat kan hållas direkt ansvarig i Strasbourg för vad SR gör. Återigen så måste SD vidta några rättsliga åtgärder. Hoppas att de kommer snart, trots att juridiken inte är så lätt här.

2009-02-18 @ 11:12:16
Postat av: AWSvensson

30 flyktingar på plats i Högsby, enligt Barometern, men möjligheten att kommentera finns inte. Det visar att man är medveten om att budskapet man för fram är falskt och att det kommer ifrågasättas å de grövsta.

2009-02-18 @ 11:27:04
Postat av: hunter

Någon som vet rätta namnet på "mullvaden"?Postat av: hunter

Ett foto i profil kanske underlättar?

Postat av: Fredrik

Skolan i dag ! Hur blir den i framtiden ?Liknar mer ett zoo idag !

mePY7jZR6k" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=mePY7jZR6kBedrövligt !

och man undrar varför ungarna är som dom är idag ?

2009-02-18 @ 12:12:10
Postat av: Fredrik

mePY7jZR6k" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=mePY7jZR6k

2009-02-18 @ 12:15:21
Postat av: Micael Foghagen

Jag tänker så det knakar men får det inte att gå ihop - varför FILMA inför ett reportage som skall sändas i RADIO?2009-02-18 @ 12:16:26
Postat av: Inge Sandén

Jag samlar på "nyttiga idioter"för SD. Nu måste jag skriva en kommentar i albumet.Den nyttigaste av alla nyttiga Idioter fick jag in idag.SVERIGES RADIO och TV.Landsförrädare såsom Nicklas Eriksson och "Olof" platsar inte i albumet,ty dom fattar inte,att dom har hamnat i fel forum.Efter de senaste tidens händelser,har nu SD 12/% fortsätter dessa nyttiga idioter att jobba för oss fram til valet 2010 blir det 20/%.

2009-02-18 @ 12:18:10
Postat av: Knegarn

Olof: När man ser hur en SR-anställd (statskontrollerad) som smygfilmar SD är polare med en redaktör för Expo som i sin tur har väl dokumenterade kopplingar till den maskerade våldsvänstern behöver man inte vara konspiratoriskt lagd för att börja fundera över om det finns mer skumrask att gräva fram.Hade vi haft en journalistkår värd namnet här i Sverige hade grävspadarna varit i fullt arbete redan för ett eller två decennier sedan!

2009-02-18 @ 12:18:50
Postat av: Fredrik

Märkligt? Funkar inte att länka denna ?

Gå in på Youtube, sök: Rosengårds elever driver med lärare.

2009-02-18 @ 12:18:54
Postat av: Sten

Detta aer bara boerjan paa den kampanj som nu har startats foer att faa bort SD fraan en Riksdagsplats. Vi har inte sett det vaersta aen. Mordforsok och olagligt spioneri aer ju alltid en boerjan. Sen aer vael aa andra sidan alla medel tillatna foer att faa bort SD.Precis som i Afghanistan daer bara den ena av de stridande parterna foeljer Krigets lagar och regler och daermed slass med haenderna bakbundna.Kommunister och islamister har ju aldrig varit kaenda foer att foelja Geneve-konventionen eller naagra andra lagar och regler vare sig i politik eller krig.

2009-02-18 @ 12:25:21
Postat av: Knegarn

Nicklas Eriksson:

Jag förstår att det inte passar in i din världsbild men Erik Almqvist har stöd ända nerifrån gräsrotsnivå och hela vägen upp.

Sverigedemokraterna är den nya arbetarrörelsen enär den gamla svek arbetaridealen redan på 60-talet.

Det är lite synd om dig faktiskt. Du tror dig arbeta för det goda men är grundligt lurad. Öppna ögonen grabben!

2009-02-18 @ 12:26:13
Postat av: hunter

@ Micael FoghagenVi har tydligen samma åsikter om detta och som jag skrev tidigare. Expo är med 100 % inblandad i detta "samarbetsprojekt", Janne Josefsson också, och säkerligen fler. Men vilka?"Detta är en troligtvis en betydligt större satsning än vad som nu framgår och där med stor sannolikhet inte enbart SR Göteborg är involverad, varför skulle man t.ex. i så fall använda en dold videokamera. Tanken var antagligen att man skulle följa Sd ända till valet 2010 annars hade man inte heller lagt ner stor möda på att byta namn på den riktiga ”Caroline Stenman”, som nu inte ens finns sökbar på t.ex. http://www.ratsit.se . Här får man endast träffar på andra med samma namn, som inte har ett dugg med detta att göra. En berättigad fråga är därför om det inte finns fler ”mullvadar” än den som nu är avslöjad?"

2009-02-18 @ 12:30:07
Postat av: skattebetalare till vad??

MED ANLEDNING AV ATT POLISEN SKALL REKRYTERA POLISASPIRANTER UR EXTREMMUSLIMSKA KORANSKOLOR I SVERIGE!

De indoktrinerade och ömdömeslösa polischeferna kommer nog vakna upp, troligtvis om 5-10-15 år när det är försent!

så här är det i england när utlänningar blir mäktiga och Brittiska myndigheter säger NEJ!

http://www.truthtube.tv/play.php?vid=174i Sverige är skillnaden att myndigheter och särskilt polischefer vågar inte säga nej, inte ens när extremmuslimer bjuder in polisen till sina koranhögkvarter där vanliga Svenskar ICKE har tillträde!

på alla andra platser i Världen uppstår konflikter när Islam får ta över men Svenskar är lydiga som Lamm så det blir nog en tyst förintelse av otrogna Svenskar när Islamistiska poliser får agerahttp://www.truthtube.tv/play.php?vid=459Daniel blev halshuggen i Malmö dec 2008 av 2 generations invandrare som gått i korankyrkor i Malmö

(detta inlägg har ej bloggen ansvar för bara en upplysning till politiker att snälla ni förstör inte trygga Sverige mer, det är räcker som det är nu)

2009-02-18 @ 12:57:16
Postat av: Martin Isaksson

Som många andra säger detta är inte den enda, meningen var nästan helt säkert att samla på sig material och klippa och klistar sen släppa lite lösryckta citat precis innan valet och då skulle dum svensson gå på detta och rösta rätt dvs S eller V. men jag tror att tillräckligt många har redan vaknat för att rösta in SD 2gånger om redan.2009-02-18 @ 13:00:21
Postat av: Daniel

Är det detta våra licenspengar går till? Sd politiker rånade reporter!!! Ha, patetiskt

Du vinner det här Erik, vi alla är med dig.

2009-02-18 @ 13:01:52
Postat av: Fredrik

Vad i helvete vad de jag precis såg !??

Mår illa, riktigt illa !Vakna Sverige för helvete !!

2009-02-18 @ 13:25:42
Postat av: skattebetalare till vad??

det räcker med att Islamistiska partier får 4-20 procent i val i Sverige när vi har 2 miljoner invandrare. så måste polisen och säpo skydda de invandrarpolitiker som ändrar lagarna i Sverige. redan nu är islamister politiskt sakkunninga i regeringen och tom Sven otto littorin är sambo med Moderaternas partisekreterare Evin Khaffaff som är från kurdistan därav finns krav på extrema Islamister skall tjänstgöra som poliserredan år 2009 men hur blir det framöver ? redan nu vet tidningsredaktörer att de inte vågar skriva negativt och Islam!

2009-02-18 @ 13:56:18
Postat av: biodlarn

Det parti i Sverige som historiskt har den starkaste kopplingen till rasism och rasens renhet är Socialdemokraterna. Vill bara påminna om parets Myrdals arbete. Sverige har på Socialdemokraternas initiativ genomfört flest tvångssteriliseringar näst efter Tyskland som inspirerades av de svenska socialdemokraterna. Detta pågick ända fram till 1975 då det förbjöds. Svenska socialdemokrater åkte dessutom till Nazityskland under andra världskriget för att studera deras metoder.Jag är ingen Sverigedemokrat utan en som försvarar de demokratiska värdena.Det största hotet mot demokratin i Sverige utgörs just av socialdemokraterna som på olika sätt spottar demokratin i ansiktet genom smutskastningskampanjer, valsabotage och lögner.Bara att komma ihåg hur de smutskastade miljöpartiet innan de valdes in i riksdagen. Nu försöker de bilda regering tillsammans.Det parti som står SD närmast är utan tvekan Soialdemokraterna med några viktiga skillnader. SD är för kärnkraftsförnyelsen, allmän totalförsvarsplikt och ett stärkt nationellt försvar samt en invandringspolitik i nivå med våra andra nordiska grannländer. Detta torde överensstämma rätt väl med stora socialdemokratiska väljargrupper framför allt de äldre.Läs partiprogrammen så blir det uppenbart.

2009-02-18 @ 13:57:22
Postat av: Stefan A

Den lilla mindre modiga "Wallrafferskan" var tydligen inte anställd på SR, men det råder ingen tvekan om vem som hållit med utrustning och finansieringen, de flesta medlemmarna i SD och SDU är privatpersoner och att i hemlighet avlyssna och filma för vidare spridning,utan deras medgivande, torde vara olagligt, bara för att t.ex. sätta upp en övervakningskamera krävs tillstånd. Men det spelar ingen roll, folk är så vana att SD smutskastas så de bryr sig inte, snarare blir effekten tvärtom, så det är bara att klippa och klistra och stå i SR.

2009-02-18 @ 14:15:34
Postat av: hunter

@ Stefan A"Den lilla mindre modiga "Wallrafferskan" var tydligen inte anställd på SR."Tacksam för info var du har hittat detta?

2009-02-18 @ 14:19:42
Postat av: Sten

Naer man taenker paa mordforsoket paa SDU's ordforande forra veckan och hur SR reportern Caroline Stenman reagerade naer hon konfronterades kan man undra varfor hon blev saa raedd.

Var det for att hon trodde att de hade kommit paa vad hon hade gjort?

Hade hon vetskap om Erik Almqvist's schema och visste var han skulle befinna sig vid den aktuella tidspunkten?

Hon behover inte sjalv ha tipsat RF/AFA. Det kan nagon av hennes overordnade ha gjort.

Nu kanske en del tycker att jag ar paranoid, men ar jag det?

Om jag i Januari hade sagt att ordforanden i SDU kommer att utsaettas for mordforsok innan aarets slut och att SR har infiltrerat en spion i SDU i syfte att svaerta ner partiet, saa hade nog de flesta ocksa sagt att jag var paranoid.For att faa bort SD fran Riksdagen saa aer allt tillaatet. Aendamaalet helgar medlen.Sen vad som aer aendamaalet vet jag inte.

Det verkar som om massmedia och vaara styrande vill att Sverige ska bli som en blandning mellan Stasi-Tyskland och Somalia.

Det kan man verkligen kalla "Gott & Blandat".

2009-02-18 @ 14:28:51
Postat av: skattebetalare till vad??

för de som tyckte ovanstående inlägg var vidrigt, så här är verkligheten. de som varit i FN-tjänst och de invandrare som flytt från Islamistiska oroshärdar vet. bara Svenska korkade politiker och deras myndighetschefer vill ha hit extrema Muslimska personer. Fox News undrar vad som händer med Sverige!

http://www.truthtube.tv/play.php?vid=481Hunter: quislingfolket på expressen har hyllat quislingarna på SR, och där nämns att hon är "frilandsreportern" stycke nr 2

2009-02-18 @ 14:36:45
Postat av: skattebetalare för vad??

hunter glömde länken!http://www.expressen.se/Nyheter/1.1468935/flydde-fran-sd-ledarna

2009-02-18 @ 14:38:43
Postat av: Göran E.

Jag undrar hur reaktionerna kommer bli bland "allmogen", som inte har en klar uppfattning om Sd i dagsläget, om det visar sig att reporten har lyckats fånga komprometterande kommentarer från själva partistyrelsen som var med på den omnämnda resan. Redaktion på Kaliber verkar ju känna sig rätt så självsäkra på att man lyckats med sitt uppsåt. Och att programmet skall sändas under vårkanten är ju knappast en tillfällighet då det sammanfaller med valkampanjerna inför EU.Personligen tror jag inte att "Svensson" bryr sig så speciellt mycket om vad ungdomsmedlemmarna eventuellt har sagt och gjort, om det inte är väldigt graverande saker. Däremot om det förekommit ett flertal s.k "grodor" från partistyrelsen, så kan man ju inte blunda för att det kan skada Sverigedemokraterna trots allt. Eller kan det vara så att dessa förmodade "grodor" kan vändas till partiets fördel då presumtiva väljare fär en bättre inblick i hur partiet "egentligen" tycker och tänker? Svårt att sia om, därför vore det intressant att få ta del av dina kommentarer kring detta Thoralf, d.v.s hur mycket kan denna "affär" skada och/eller hjälpa Sd att få ytterligare sympatisörer.Mvh

Göran

2009-02-18 @ 15:31:54
Postat av: Stefan A

Hunter...stod väl i en av de stora drakarna i går tror jag, står även på kalibers redaktionssida att i varannan granskning så används frilans...

Nu har en av de STOOORA företrädarna för en fri och öppen debatt skurktidningen expressen tagit fram det riktigt småmaskiga filtret...inte ens "Filtret fungerar" gick igenom...tur att bloggvärlden finns.

2009-02-18 @ 15:55:21
Postat av: tore tok

Manga av pk media har varit ganska sparsamma med kommentarer till det som har hant!!!!??????Ligger dar en IDIOT begraven?

2009-02-18 @ 16:42:34
Postat av: Putte

Våra politiker i riksdagspartierna och massmedierna tycker att det är ok att bluffa, muta och hota sig till svenskt medborgarskap. Jag gissar att Olof också tycker så. Finns det fler brott Olof tycker att det är ok att invandrare begår?

2009-02-18 @ 16:43:02
Postat av: putte

TILL HUNTER. Caroline Stenman tror jag ar hennes rktiga namn.

Fodd 1977, titta pa molndals tennis klubb och face book

2009-02-18 @ 17:06:23
Postat av: Putte

Ojdå, jag har fått en namne, fast med litet p

2009-02-18 @ 17:21:07
Postat av: Sverigebesöket

Så här står det i ”journalisten”:

De gånger det är intressant att skriva ut brottslingars religiösa, kulturella eller etniska bakgrund är då det är relevant för att kunna förklara brottets motiv eller utförande.Men kan det inte vara intressant och relevant för läsaren att bilda sig en EGEN och av PK fristående uppfattning om invandringspolitikens konsekvenser?När PK-media så öppet förklarar att alla nyheter ska förmedlas enligt sovjetisk modell så omöjliggörs i motsvarande grad medborgarnas möjligheter att sätta sig in i politiken.För hur ska medborgarna kunna sätta sig in i konsekvenserna om invandringspolitiken om alla dess konsekvenser mörkas.Det är diktatur kommunisterna strävar efter och de är på god väg att lyckas i Sverige.

För diktatur är det väl när medborgarna luras att tycka tvärt emot vad de skulle ha tyckt med relevant information?

2009-02-18 @ 17:23:37
Postat av: Olof

"Hoppas du läst partiprogrammet ?

Om inte så gör det !"

-Jag har läst sd:s partiprogram och kan inte säga att det övertygar. Man skiljer fortfarande på folk och folk. Om man dessutom ser till inläggen i den här bloggen (därtill i sd-kuriren) så är det enbart fokus på en enda fråga, den om invandrare. Ska vi snacka spel för gallerierna så är väl sd ett misslyckat exempel. Fan, kör lite raka puckar och säg vad ni egentligen vill istället! Den här "nya" retoriken kommer ni ingenvart med."Det är ju det som är tjusningen med DEMOKRATI.

Man röstar och så får man ju se.Varje människa har rätt till sin åsikt eller hur?"

- Tydligen inte enligt dina partikamrater. Jag har, enligt killen som kallade mig landsförrädare (vilket jag återkommer till), ingen rätt att yttra mig på detta forum. Detta var heller inte min avsikt (klickade in här på en länk från DN), det är oftast omöjligt att prata med sverigedemokrater eftersom ni lever med en ganska inskränkt bild av världen. Tydligen är alla emot er och ingenting är rättvist."Men det håller på att bli med den ansvarslösa invandringspolitik man bedrivit nu i 20 år!"

- Jag kan hålla med om att frågan skötts dåligt (oavsett höger eller vänster-regering), men sd:s politik är inte svaret. Man kan inte stänga Sveriges gränser bara för att man känner för det. Och främlingsfientligheten är inte ett resultat av invandringen, den är ett resultat av ignorans och okunskap. Varför tror du att det inte finns några akademiker inom sd? Varför är det alltid vinklade medier som berättar "sanningen"? Jag är ledsen att säga det Fredrik, du verkar vara en trevlig kille som verkar genuint intresserad av politik, men dina åsikter är förlegade, och sd är ett högerpopulistiskt parti i klass med Jörg Haiders och Jean-Marie Le Pens partier."Klart man kan ställa krav på människor som vill bli medborgare.Bara löjligt att höra röster säga:

Rasistiskt och omänskligt."

- Jovisst kan man ställa krav på människor, men de kraven ska inte förutsätta att en grupp människor är värd mer än en annan. Det är när en grupp förtrycks och ses som ett hot som inte längre ska få existera som saker blir läskiga."Vård,skola,äldrevård ja allt som ingår i politiken."

- Bara för att det finns nedskrivet på ert partiprogram betyder inte att dessa frågor ens i närheten fästs lika eller större vikt på än invandringsfrågan. När den nu är såpass viktig för partiet att det är det första man möts av på Jimmie Åkessons hemsida, blogg, och faktumet att det är det enda sd gjort till sin profilfråga. Det här kan du inte neka till, det kan ingen medlem i sverigedemokraterna för det är ett främlingsfientligt parti."Kan man inte det eller inte vill så kommer det inte att funka eller hur.För att ha grupper av människor som lever efter religion eller andra knasigheter under Sveriges tak kommer att skapa enorma motsättningar."

- Jag ser fördelar i ett sekulariserat samhälle, jag ser fördelar i att alla jobbar för och inte mot ett samhälle, jag ser inte hur invandrare skulle vara mot detta, eller att man i egenskap av invandrare automatiskt blir emot detta. Det finns ingen "gen" som aktiveras när man kommer över gränsen till ett annat land. Klart det finns skeva människor, men man blir inte automatiskt skev för att man är invandrare."Väldigt enkel matematik igentligen men när man skriker nazister rasister så lever man ej i verkligheten.Bara löjligt och småaktigt."

- Nej det kan vara svårt att skilja mellan högerpopulism och renodlad rasism, speciellt när sverigedemokraterna bytt namn från BSS och bytt stålhättorna mot sneakers. Däremot är det lika löjligt och småaktigt att skylla alla Sveriges problem på invandrare och invandring."Titta på kriminaliteten! ja behövs ej säga nåt utan du vet som alla andra !

[...]

Följa de lagar och regler som finns !

Skyldigheter vs Rättigheter

De ena leder till de andra och missbrukar man det så faller det andra !"

- Tyvärr kan jag inte säga att jag "vet som alla andra", och jag förstår dock inte varför en majoritet av sd-anhängare och partimedlemmar har blivit dömda för brott? Och att en stor del av partimedlemmarna har grova våldsbrott i sin "meritlista"? Dessutom är väl den enda invandringen som sd anser vara ok den från Finland, Norge och Danmark? Dvs de länder de flesta invandrare som blivit dömda till fängelsestraff kommer från?"Det är demokrati min vän !

Missbruka det och du är ej min vän oavsett om du är gul,kristen,muslim,svart,vit,blå eller grön gubbe från mars:-)"

- Jag måste säga att trots dina åsikter verkar du vara en trevlig person! Demokrati ska dock vara till för alla, inte bara för en löst ihopsamlad grupp människor (väntar fortfarande på en fastställd bild av vad som är "svenskt") som känner tillhörighet till ett visst område.

"Journalistpacket är våra fiender!"

- Skönt att se de anti-demokratiska åsikterna luftas!"Dom har helt enkelt tappet kontrollen över folket"

- Har de haft kontrollen över folket?"[...]När PK-media så öppet förklarar att alla nyheter ska förmedlas enligt sovjetisk modell så omöjliggörs i motsvarande grad medborgarnas möjligheter att sätta sig in i politiken."

- Nu är det väl mest du som har problem med objektiva nyheter förstår jag."För hur ska medborgarna kunna sätta sig in i konsekvenserna om invandringspolitiken om alla dess konsekvenser mörkas."[...]För diktatur är det väl när medborgarna luras att tycka tvärt emot vad de skulle ha tyckt med relevant information?"

- Inte för att jag tror att min herre är särskilt påläst, men ordet du söker är hegemoni och ödets ironi gör gällande att det var en kommunist som myntade begreppet."tur att bloggvärlden finns."

- Ja, det är ren underhållning!"Sverigedemokraterna är den nya arbetarrörelsen"

- Ha ha ha."Landsförrädare såsom Nicklas Eriksson och "Olof" "

- Tack för ett gott skratt! Citationstecknen antyder att du ifrågasätter att Olof är mitt riktiga namn, dvs att du ifrågasätter om jag verkligen är riktigt svensk, jag har ju åsikter som går emot sd! Då kommer här en liten chock - jag är helt svensk och Olof ÄR mitt riktiga namn! Men kul att du försökte. Sen är jag såklart nyfiken på att se vilken statistiskt säkerställd källa som anger att sd har 12% väljarstöd.

Just att du kallar mig landsförrädare är även det jätteroligt, men visar främst på det jag misstänkte sedan långt innan - att sd:s anhängare har en fäbless för att hoppa på meningsmotståndare vilket rimmar väldigt dåligt med den demokratiska aspekten av partiet. Detta är dock inga nyheter, men att kasta sten i glashus har väl aldrig varit någon höjdare när tydligen hela världen är emot er. Det är väl aldrig så att det svenska folket inte vill ha in sd i riksdagen? Eller hajade jag fel när jag kollade på valresultatet?

2009-02-18 @ 19:08:01
Postat av: Dumle

Olof:

Du kan pladdra bäst du vill. När de negativa effekterna av 25 års massinvandring nu når gemene man är det kört för de partier som inte stramar upp sin invandringspolitik. SD har ett ambitöst program i många andra frågor, som t.ex kriminal- och försvarspolitiken. Att det är den huvudlösa invandringspolitiken som förstör mest för nationen och dess folk gör den prioriterad. Som den mångkulturvurmare du är förutsätter jag att du bor i något område där "omtanken och gemenskapen" är starkast, som t.ex Rosengård, Bergsjön eller varför inte Tensta.

Men som sagt, bladdra på du, verkligheten har sprungit ifrån dig.

2009-02-18 @ 19:48:59
URL: http://skafferitrollen.blogspot.com/
Postat av: Johan theo

BLT har samma artikel där det är såå synd om denna arma stackars flicka. Tyvärr håller denna tidning också dörren stängd för kommentarer från motsatta lägret hur dvs mig hur sakliga och frågande de än är!

2009-02-18 @ 19:54:11
Postat av: hunter

@ Olof"Varför tror du att det inte finns några akademiker inom sd?"Rent struntprat, vad tror du att jag och min familj har för yrken? Dessutom anser åtskilliga av mina kollegor att vi f.n. inte har andra politiska alternativ om vi vill hindra det fortsatta förfallet av Sverige.Du försöker att spela överlägsen med en hel rad andra rent lögnaktiga påståenden och "ordlekar".

- T.ex. beträffande brottslighten bland Sd. Flera oberoende undersökningar har strax efter valet 2006 visat det motsatta.

- Att hegomoni leder fram till diktatur är i princip inget felaktigt påstående.

- För övrigt är din kommentar i det stora hela inget annat än rent trams och baserad på ren och skär PK-ism.Min diagnos kan inte bli annat än att du lider av det numera allt vanligare tillståndet hybris, som är synnerligen allmänt inom PK-etablissemanget. Tyvärr finns det ingen receptförskrivning i världen som kan hjälpa mot detta, utan för att bli symtomfri behövs KBT i förhoppning om en då uppkommen Aha-upplevelse!

2009-02-18 @ 20:02:35
Postat av: Robin_Shadowes

Projektet med muslimska poliser måste stoppas NU!!! Detta måste uppmärksammas mycket mer än vad som nu görs. Detta får inte bara smygas igenom i tystnad. Är helt övertygad om att detta är till för att slå ned uppror den dagen då svensken går från ord till handling. Betänk, dessa poliser har ingen lojalitet till Sverige och hatar svenskar. M a o perfekta för maktens syften, där man inte kan lita på att svenska poliser verkligen lyder order och öppnar eld mot oskyldiga svenskar. Dessa barbarer kommer definitivt inte ha några som helst problem med detta. Dom har hatet, aggresionen och fanatismen.

2009-02-18 @ 20:18:21
Postat av: Skägglös

Akademiker som håller med SD finns där gott om, Jag är ett exempel, och jag känner många fler. Att man vill strama upp invandringen reält så kan man gå ute på kvällen utan att riskera bli halshuggen av islamisterna är ingen åsikt som grundar sig i en ren ointilligens. Kallas att lägga ihopa 1 och 1.

2009-02-18 @ 20:40:54
Postat av: Inge Sandén

Olof:Det var ett mycket långt inlägg,av en hjärntvättad PK-it.Med nyttig "idiot"menas med personer som är mera kända än du,men sprutar ut samma utnötta floskler och då får SD tusentals nya röster.Om du vill platsa i mitt album,får du gärna göra det, men mera än 10 nya röster till SD,kan inte ditt inlägg generera.Så var der här med landsförrädare.Tycker det är rätt skönt,att få säga det om människor som satt på sig skygglappar och inte ser vad som håller på att hända med vårt land.Om du bara läser Barometern,får du naturligtvis inte reda på,att dom som hedersmördar sina döttrar då dom dejtat en Svensk pojk eller knuffar ut dottern från en balkong då man tappat den sexuella kontrollen,alla är muslimer från något land i Mellanöstern.Vidare är det så,om du tycker att den kvinnoförtryckande hatreligionen Islam skall få breda ut sig i vårt kära fosterland,kan du ju sitta där i din stuga och bara läsa vad PK-media skriver och inget få veta hur verkligheten ser ut utanför stugknuten.Läs boken "Svensk Maffia" får du reda på vilka som står för dem grova brottsligheten.Du kan även idag läsa "Dick Erixons blogg,en oberoende journalist som inte bryr sig vad hans PK-kolleger skriver.Angående Moderaternas utspel för att ta tillbaka förlorade röster,eller hindra flera att gå över till SD.Äntligen kan man börja föra en diskussion och göra kritiska analyser över den fullständigt misslyckande invandringen,utan att behöva bli kallad främlingsfientlig och rasist.Bara detta som SD alltid sagt,har man fått ett medborgareskap på falska uppgifter eller mutat en tjänsteman,skall det kunna återtagas.Sverigedemokraterna är ett Sverigevänligt parti och det är bara dom,som ser och vågar varna för den politiska religionen Islam.Så var det här med röstprocenten.Vid varje undersökning är det ca.15-20% som inte uppger vad dom skall rösta på.Jag räknar kallt med att det är minst hälften av dessa som skulle rösta SD.Då blir det 4+8=12 Tack så mycket Svenske Olof,och ha det så bra i din skyddade verkstad.

2009-02-18 @ 21:20:39
Postat av: Olof

Dumle: Du får gärna kalla det pladder om du vill, uppenbart är att du inte har några som helst argument för din sak, vilket jag å min sida bäddat in i "pladdret". Tack för att du förstärker min bild av sd som folk som tycker mer än vet."SD har ett ambitöst program i många andra frågor, som t.ex kriminal- och försvarspolitiken."

- Ja, den är jag nyfiken på hur man ska bekosta! Jag är även nyfiken på vad er skugg-finansminister har att säga, såväl som överhuvudtaget VEM er skugg-skolminister ens ÄR, vem er skugg-näringslivsminister är, och så vidare. Detta märker man ingenting av i debatten, i bloggarna, inte ens i er lilla tidning."Att det är den huvudlösa invandringspolitiken som förstör mest för nationen och dess folk gör den prioriterad."

- Tack, nu underströk du att sd är ett enfråge-parti, vilket är det jag menar!"Som den mångkulturvurmare du är förutsätter jag att du bor i något område där "omtanken och gemenskapen" är starkast, som t.ex Rosengård, Bergsjön eller varför inte Tensta."

- Jag är faktiskt uppvuxen i närheten av ett invandrartätt område, gått i skola där för att sedan byta skola till en mindre invandrartät skola. Jag märkte ingen skillnad på varken folk eller folk. Den utbredda kriminalitet du anser finnas bland invandrare och - håll i hatten nu för snart kommer m-ordet! - muslimer märkte jag inte av mer än i den andra skolan."Men som sagt, bladdra på du, verkligheten har sprungit ifrån dig."

- Jo så mycket har jag förstått att du tycker, men det jobbigaste för dig är nog faktiskt att du har grundläggande fel i din argumentation, i ditt tankesätt och människosyn.hunter:"Rent struntprat, vad tror du att jag och min familj har för yrken?"

- Berätta gärna vilken akademisk utbildning du har istället för att jag bara ska ta det för givet tack! Vilket universitet, vilken examen? Vad har du för yrke? Är du undantaget som bekräftar regeln? Är det rentav du som borde sitta som partiordförande istället för Åkesson som inte ens tagit en kandidat-examen?

Vad dina kollegor anbelangar så spelar det väl lika lite roll vad de tycker som du, eller? Eller menar du att det är nu jag ska få den där Aha!-upplevelsen? Nu kommer en till ordlek för allt jag fick av ditt lama påstående var en "haha-upplevelse"."T.ex. beträffande brottslighten bland Sd. Flera oberoende undersökningar har strax efter valet 2006 visat det motsatta."

-Flera oberoende undersökningar visar att så inte är fallet. Men visst är det jobbigt när folk säger saker utan grund eller hänvisning till sina källor? Ungefär.som.sd.gör.varje.dag.om.invandrare..."Att hegomoni leder fram till diktatur är i princip inget felaktigt påstående."

- Du har uppenbarligen inte förstått begreppet överhuvudtaget, kom tillbaks när du åtminstone bemödat dig med att gå in på wikipedia. Ett tips är att söka på hegEmoni, inte hegomoni. Märkligt att folk som ska bevara svenskheten inte lärt sig att stava bättre, eller vad säger min kära akademiker?"För övrigt är din kommentar i det stora hela inget annat än rent trams och baserad på ren och skär PK-ism."

- Det här med PK-ism, är det ett till "knep" sd:are börjat använda? Sättet du använder det på (ren och skär) får mig att börja tänka att PK är sd-slang för inte Politisk Korrekthet utan rentav lögn. Ett väldigt bekvämt, men dock rätt tragiskt sätt att avfärda argument på."Min diagnos kan inte bli annat än att du lider av det numera allt vanligare tillståndet hybris, som är synnerligen allmänt inom PK-etablissemanget."

-Nu bekräftade du en till tes jag haft om sd, att ni ser er själva som något slags anti-etablissemang, som alltid sätter er själva i offer-ställning för att få folk över på er sida.

Lustigt att du kallar vanligt svenskt folkvett för hybris för att försöka gå på med personangrepp."Tyvärr finns det ingen receptförskrivning i världen som kan hjälpa mot detta, utan för att bli symtomfri behövs KBT i förhoppning om en då uppkommen Aha-upplevelse!"

Med KBT menar du Kognitiv Beteendeterapi? Är det din grej, slänga ur dig lite termer för att understryka ditt lösa påstående om en akademisk examen, istället för att använda riktiga argument?"Dom har hatet, aggresionen och fanatismen."

- Detsamma verkar gälla dig faktiskt! :)

2009-02-18 @ 21:23:40
Postat av: hunter

@ OlofJag använde medvetet i min förra kommentar några av mina vardagliga fackuttryck för att se hur du reagerade och jag fick bekräftat vad jag behövde veta. D.v.s. att som i ditt fall, har man inga egentliga kunskaper gäller det att flumma och skriva mycket. Detta imponerar varken på mig eller någon annan akademiker, som med lätthet genomskådar vad det är för trams du håller på med!Glömde i min tidigare kommentar påpeka följande beträffande din åsikt om ordet hegemoni.Detta ord kommer ursprungligen från grekiskan och har oftast betydelsen att bevara den nuvarande samhällsordningen. Att det fanns en italiensk kommunist som gjorde en egen tolkning, som passade in i hans kommunistiska irrläror, är inte samma sak som att han i egen hög person har myntat och har "patent" på detta ords innebörd!Du bör nu bocka och tacka för min visdom och utbrista comprendo!

2009-02-18 @ 21:43:51
Postat av: Olof

Skägglös: Berätta gärna om din akademiska examen, den kan inte varit i rättstavning, det är ett som är säkert. Jag har alltså lagt "ihopa" ett och ett.Inge Sandén: Ja, det var ett långt rättstavat, styckesindelat inlägg med skiljetecknen där de hör hemma! Vore tacksam om samma artighet gällde mot mig och andra som vill läsa.

Vet dock inte om jag är särskilt hjärntvättad, det är lätt att gå till sådana angrepp när man inte har några argument, men det kanske bara anses vara floskler.

Fler än 10 röster kan man nog inte räkna med, det verkar inte så om man inte godtyckligt adderar ihop siffror. Du verkar inte riktigt ha förstått det hela med dessa undersökningar, men så verkar du inte ha förstått särskilt mycket annat heller."Så var der här med landsförrädare.Tycker det är rätt skönt,att få säga det om människor som satt på sig skygglappar och inte ser vad som håller på att hända med vårt land."

- Ja, eller om folk som benhårt håller fast vid sin enfaldiga åsikt och bara letar bekräftelse efter den, istället för att se till reella faktorer."Om du bara läser Barometern,får du naturligtvis inte reda på,att dom som hedersmördar sina döttrar då dom dejtat en Svensk pojk eller knuffar ut dottern från en balkong då man tappat den sexuella kontrollen,alla är muslimer från något land i Mellanöstern."

- Underförstått att alla muslimer hedersmördar sina döttrar misstänker jag. Som det redan är citerat där uppe nämner tidningen bakgrunden till en eventuell brottsling om det är av vikt för artikeln. Det är inte för att du ska få mer vatten på din kvarn."Vidare är det så,om du tycker att den kvinnoförtryckande hatreligionen Islam skall få breda ut sig i vårt kära fosterland,kan du ju sitta där i din stuga och bara läsa vad PK-media skriver och inget få veta hur verkligheten ser ut utanför stugknuten."

- Jag sitter inte i en isolerad stuga och letar vatten till min kvarn bland vinklade nyhetsklipp."Läs boken "Svensk Maffia" får du reda på vilka som står för dem grova brottsligheten."

- Samma kåkfarare som lärde dig skriva antar jag... Det är klart att det finns kriminella medborgare i samhället, lika klart är det inte finns någon nämnare i dem som människor som gör dem kriminella."Äntligen kan man börja föra en diskussion och göra kritiska analyser över den fullständigt misslyckande invandringen,utan att behöva bli kallad främlingsfientlig och rasist."

- Var är du kritisk någonstans? Främlingsfientlig har vi redan kommit fram till att du är, klart folk kallar dig det när du uttrycker dig som du gör.

2009-02-18 @ 21:47:14
Postat av: Olof

"D.v.s. att som i ditt fall, har man inga egentliga kunskaper gäller det att flumma och skriva mycket."

- Eller som i ditt fall, har man ingen examen underviker man ämnet till max."Detta imponerar varken på mig eller någon annan akademiker, som med lätthet genomskådar vad det är för trams du håller på med!"

- Något som brukar beaktas bland akademiker är dock argument, vilket min herre fullständigt undvikit."Detta ord kommer ursprungligen från grekiskan och har oftast betydelsen att bevara den nuvarande samhällsordningen. Att det fanns en italiensk kommunist som gjorde en egen tolkning, som passade in i hans kommunistiska irrläror, är inte samma sak som att han i egen hög person har myntat och har "patent" på detta ords innebörd!"

- Du tog mitt tips och läste wikipedia! Lustigt att du knappt bemödade dig att omformulera vad de skrivit där. Jo, Gramsci tog faktiskt termen och tillförde den betydelse den har idag, du får gärna fråga valfri humaniora-student på A-nivå.

2009-02-18 @ 21:57:40
Postat av: Olof

"D.v.s. att som i ditt fall, har man inga egentliga kunskaper gäller det att flumma och skriva mycket."

- Eller som i ditt fall, har man ingen examen underviker man ämnet till max."Detta imponerar varken på mig eller någon annan akademiker, som med lätthet genomskådar vad det är för trams du håller på med!"

- Något som brukar beaktas bland akademiker är dock argument, vilket min herre fullständigt undvikit."Detta ord kommer ursprungligen från grekiskan och har oftast betydelsen att bevara den nuvarande samhällsordningen. Att det fanns en italiensk kommunist som gjorde en egen tolkning, som passade in i hans kommunistiska irrläror, är inte samma sak som att han i egen hög person har myntat och har "patent" på detta ords innebörd!"

- Du tog mitt tips och läste wikipedia! Lustigt att du knappt bemödade dig att omformulera vad de skrivit där. Jo, Gramsci tog faktiskt termen och tillförde den betydelse den har idag, du får gärna fråga valfri humaniora-student på A-nivå.

2009-02-18 @ 21:58:32
Postat av: Hulda

Olof: Det är sådana som du som gör att jag ska rösta på SD!

Det är sådana som du som gör att SD,s väljarstöd ökar och ökar!

2009-02-18 @ 22:04:17
Postat av: hunter

Att inte förstå innebörden i vad andra skriver utan endast fortsätta med det ena tomma påståendet efter det andra i en strid ström, är i och för sig en prestation av pseudonymen Olof. Men tyvärr av det allra primitivaste slaget och som aldrig kommer att leda fram till något konstruktivt, oavsett vad det än rör sig om. Jag har t.ex. försiktigtvis genom mitt tidigare ordval antytt min akademiska bakgrund, men detta räcker inte utan nu vill han veta min fullständiga CV för att ev. vara nöjd. Den som har tålamod och orkar fortsätta och bemöta plattityderna från pseudonymen Olof har min fulla ”välsignelse”!

2009-02-18 @ 22:47:28
Postat av: D Puddingfjäll

Hunter, en gång frågade jag en psykiatriker, som jag blivit bekant med, om det besynnerliga i en händelse som jag upplevt.Jag åkte tåg, satt i en kupé och plötsligt vände sig en medelålders man till en ung, mycket vacker kvinna och sa: du vet inte vem jag är-

Vem är du då? - Jag är jesus.

Sen talade han om, efter det att hon i förtrytelse avvikit, att han var på väg till ett sinnessjukhus.Han hade en liten pamflett till försäljning som jag köpte.

Det var bara det att hans levnadsbeskrivning, som skriften handlade om, var obegriplig.

Obegriplig, säger psykiatrikern- så är det med alla dem som tror sig vara Jesus eller Gud.Ja Hunter, det är nog ingen ide´att forska vidare.

2009-02-18 @ 23:14:22
Postat av: Inge Sandén

Hunter: Dendär Olof var en riktigt arrogant och överlägsen akademiker,om han nu var det.Kan du visa mig på vilken tangent man skall trycka på,om man vill ha nytt stycke.Har inte hållit på mer än. ett år ca med dator.

2009-02-18 @ 23:30:08
Postat av: natasha

Hunter, jag håller med dig i allt du påstår.Olof, det finns ett ordspråk (inte på svenska, men icke desto mindre tänkvärt) "Fåordigheten är modern till klokheten". Tänk på det! Det finns nog knappt någon som orkar med ditt enorma och ingetsägande ordflöde!Vidare en citat från dig, Olof: "Din akademiska examen, den kan inte vara i rättstavning". Jag kan upplysa dig om att det inte finns någon som helst examen i rättsstavning vig någon högskola eller universitet i Sverige. Däremot finns det många studenter med dyslexin som tar en akademisk examen i olika ämnen. Det betyder att rättstavningen har ingenting med saken att göra överhuvudtaget och minst av allt när det gäller någon akademisk examen. Med dina åsikten får du gå och gräva ner dig i någon grotta!

2009-02-19 @ 00:51:47
Postat av: Söder

Jaha så nu är det antal år på "dölja arbetslöshets utbildning" som avgör om folk har rätt att öppna käften. Olof varför tar du inte och lägger ut din cv, så jag får bedömma om du har utbildning nog att yttra dig i den politiska debatten.

Ett tips är att lägga ned den barnsliga " min pappa är starkare än din pappa" stilen.

Trycker du ner folk så kommer du inte få gehör för det du skriver, även om du hävdar att jorden är rund.

2009-02-19 @ 01:07:40
Postat av: Tore

Olof! visst är du en moderat extraknäckare. Jag minns en sådan då ni hette Högern! Denne partiledare hette Yngve Holmberg, och hade samma ordbajs från sin mun. Och när normala människor avslöjade denne pajas, försvann han väldigt fort.

Först till avskrädesplats som "landshövding", där fick han kicken, och blev som jag förstår ett socialfall! Du är väl där, förstår jag, i all din besvikelse. Du tror väl inte, att Sd kommer att falla för "dina kompisars lockelse"! Tänk vad besviken du kommer att bli!...Femtekolonnare och mullvadar har jag varnat för, inte bara i denna blogg, utan också i andra Sd bloggar. När misstankar gror, skall också hårda ord prövas för att avslöja falskheten. När det gäller SDU och med gratis medlemskap, öppnar detta för sådana händelser som nu tillgripits. Det gäller också därför numera, att veta vad man talar om. Surret om "enpartifråga" är ett som avslöjar en kombatant, även om "den okontrollerade invandringen" är orsaken till ett minskat välstånd!

Sd har svaret på mina önskningar, därför har jag också varit medlem en längre tid, och kommer också så att förbli...

2009-02-19 @ 03:32:30
URL: http://http
Postat av: Putte

Citat från Olles inlägg:"Är det rentav du som borde sitta som partiordförande istället för Åkesson som inte ens tagit en kandidatexamen?"Samma sak gäller, Maud Olofsson, Mona Sahlin och Lars Ohly. Sedan var det väl han, herr moderate ministern, som hade en köpt examen från något amerikanskt postorderfuskuniversitet.

2009-02-19 @ 06:25:12
Postat av: Putte

Göran Hägglund är tydligen inte heller akademiker, så 4 av de 7 partiledarna för riksdagspartierna saknar akademisk examen.

2009-02-19 @ 06:37:42
Postat av: Inge Sandén

Olof och alla andra akademiker:Sverige behöver både akademiker och arbetare,däremot klarar vi oss bra utan alla dessa Islamister,som håller på att bryta ned vårt land.Vi kan inte på denna blogg tävla i, vad vi har för teoretiska kunskaper,men med duktiga akademiker,som har hjärtat på rätta stället och kan skriva och uttrycka sig på ett bra sätt,behöver naturligtvis SD,annars kommer vi inte någonstans med våra rätta Sverigevänliga åsikter.Olof hånar mig, för att jag inte kan styckeindela mina kommentarer.Hur får man nytt stycke på denna apparat.Någon som kan visa?Nu får vi ta nya tak,iden heta debatten om förrädarnas publikstopp av tennismatschen och vänsterns KGB-spioneri av SDU.Rädda Sverige rösta SD.

2009-02-19 @ 10:06:43
Postat av: hunter

@ PutteInom partiledningen har såväl Jimmie Åkesson, Björn Söder som Richard Jomshof studerat vid Universitetet i Lund. I vilken omfattning känner jag däremot inte till.Den enda anledningen till att jag bemötta pseudonymen Olof var att han påstod att det inte fanns några akademiker som stödde Sd, vad detta nu egentligen har för betydelse i sammanhanget. Men meningen med detta var självfallet att påstå (hans specialitet), att Sd består av en mängd "lallande psykfall" utan någon som helst tankeförmåga. Alla kategorier och grupper i samhället är naturligtvis precis lika värdefulla då vårt fosterland är utsatt för en situation, som mer och mer börjar anta ockupationsliknande former. Att då få fakta beträffande akademiker och som slår sönder hans verklighetsfrämmande påstående måste ha varit en på gränsen till chockartad upplevelse, som utmynnar i ett ökat flöde av ”ordfekalier” som gör det hela i viss mån roande men framförallt oerhört enformigt och tålamodsprövande att läsa.@ Inge Sandén- Gör mellanslag (använd den enda långa tangenten) efter alla skiljetecken som punkt, kommatecken, kolon o.s.v. Då blir det du skriver mera lättläst och inte så "grötigt".

- Att göra ett nytt stycke får du genom att klicka på Enter två gånger innan du skriver på nytt, då blir det som du vill.

- Observera följande. Om någon skall lägga in en länk i sina kommentarer som innehåller ett understreck (_)så klarar bloggen inte av att hantera detta i kommentarsfältet, utan du MÅSTE i så fall skriva in länken i fältet URL:@ natasha"Fåordigheten är modern till klokheten"

Det finns ett gammalt svenskt uttryck som innebär samma sak, möjligen något från mina barndomstrakter, men kan just nu inte komma på detta. Men en gyllene regel är givetvis, att vill man undvika missförstånd i situationer som har betydelse för slutresultatet så måste man var så lakonisk som det bara går.

2009-02-19 @ 11:23:42
Postat av: Putte

Jo jag förstår det hunter. Konstigt att herr Olof som vill framstå som en så vidsynt humanist samtidigt är så föraktfull mot de som inte är akademiker. Fast sådana pösmunkfasoner är ju inte alls ovanliga hos de som hatar SD.

2009-02-19 @ 16:27:39
Postat av: Skägglös

Internationella relationer, inriktning på mänskliga rättigheter. De du! Vet exakt vad jag pratar om när det gäller hur världen fungerar och ser ut. Det märks att du Olof inte har samma tur som resten av oss, när det gäller kritiskt tänkande.

2009-02-19 @ 18:18:51
Postat av: Skägglös

och förlåt mig för jag inte kör en stavnignskontroll på mina inlägg Olof, samt att jag är stolt Skåning:D Att sitta med rättningspennan och rätta oss är verkligen moget, samt väldigt relevant.

2009-02-19 @ 18:21:59
Postat av: Peter, den förste.

@ hunter & natasha: "...Det finns ett gammalt svenskt uttryck som innebär samma sak, möjligen något från mina barndomstrakter..."Tror att min gamla mormor en gång sade: Att tala är silver, att tiga är guld.P.S. Att vara en vanlig arbetare är inget att skämmas för. själv är jag en arbetare som gjort en "boot strap" och numera är en akademiker.

2009-02-19 @ 20:50:01
Postat av: Inge Sandén

Tack alla,Skägglös,Putte,Hunter,Tore,Söder ock natasha.

Nu fick ni tyst på trollet Olof.

Nu kan jag styckindela mina kommentarer.

2009-02-19 @ 21:01:03
Postat av: Martin Isaksson

Det börjar svettas om Vänsterpacken då de endast kan anmärka på vår stavning och utbildning.2009-02-19 @ 21:38:11
Postat av: Nybropensionären B.Nilsson

"Akademikern"Olof.

Jag brukar säga!ÄR MAN UTE PÅ DJUPT VATTEN ÄR DET BÄST ATT HÅLLA MUNNEN STÄNGD! Annars blir det bara pratbubblor!

2009-02-19 @ 21:57:46
Postat av: Skägglös

japp Martin hah. Patetiskt när debatten går från ämnet, till hur jag/andra råka stava fel på en blogg. Då har man verkligen problem att hitta argument för PK-Sverige.

2009-02-19 @ 23:22:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0