ALFSSON VS RYDSTRÖM I SYDSVENSKANSå kom då den artikel som Niklas Orrenius skrivit efter att han intervjuat mig i Vimmerby för ca en månad sedan.

Jag har inte haft några större förväntningar på artikeln men att säga nej till en intervju av en så stor tidning skulle jag aldrig göra. Trots vetskapen om att jag skulle målas ut som den ”dåliga” människan och Henrik Rydström som den ”goda”.

VArför hade jag inga förväntningar? Läs följande inlägg från Gudmundsson (SvD) så förstår du säkert varför.Artikeln blev också ungefär vad man kunde förvänta sig av Sydsvenskan och Niklas Orrenius. Problemet för Niklas Orrenius definierade han alldeles själv nyligen i en annan artikel där han skrev följande.

”Det innebär att en politiker som går upp mot en SD-företrädare i princip måste övertyga 95 procent av publiken. Annars tjänar SD på debatten, eftersom partiet fått mer stöd än tidigare.”

I detta fall handlar det om att Niklas Orrenius och Sydsvenskan måste övertyga minst 95 procent av läsarna om att jag är en dålig människa och det tror jag inte att man lyckas med. Särskilt inte om många av dessa läsare går in på min blogg och läser vad jag skrivit tidigare.

En rolig notering jag gör när jag läser artikeln är att Henrik Rydström exfru/sambo tydligen vägrade gå i Norrliden. Det var med stor sannolikhet därför som Henrik flyttade så längt ifrån det mångkulturella centrumet han kunde och till det mest etniskt homogena bostadsområdet i hela Kalmar. Uppenbarligen har inte Henrik Rydström åkt buss en fredag eller lördag kväll med 402:an eller 404:an. Det har däremot jag gjort och jag kan bara säga att det är skönt att slippa detta sedan jag flyttade.

När det gäller kommentarer på min blogg har jag en öppen inställning och låter alla komma till tals, även motståndare. Jag raderar ytterst sällan kommentarer men det förekommer. Jag uppmanar dock vissa personer till att vårda sitt språk!

När det gäller de texter som citeras i artikeln bör man nog läsa hela mina inlägg för att få hela bakgrunden till dessa meningar.  Se följande inlägg på min blogg.

Nej Tack, till islam.

Islamofobi, javisst.

För den nye läsaren kan jag rekommendera några i mitt tycke läsvärda inlägg på bloggen som givetvis inte Sydsvenskan nämner. Tänk bara på blodtrycket.

Avhoppad moderat till Sverigedemokraterna


I artikeln glömde Niklas Orrenius att skriva att det är inte bara moderater som sagt att de tänker rösta på Sverigedemokraterna. Jag har hört det samma från många socialdemokrater och andra partier.

Anders Johanssons debattartikel angående Henrik Rydström

Sparka fotboll Rydström skriven av docent Lars Berglund

När det gäller ensamkommande barn kan detta inlägg vara läsvärt.
3313 samtal till utlandet från boende för ensamkommande barn.

Eller varför inte denna fredsdemonstration anordnad av socialdemokraterna i Kalmar.
Fredsdemonstration i Kalmar

Ha en trevlig läsning och en bra söndag
Thoralf A ;-)


Kommentarer
Postat av: Mats (Malmo)

Jag hör till dom som inte bor i Kalmar, men gärna läser din blogg ändå, och "dagligen". Hittade hit för några år sedan - efter att jag börjat läsa Kurt Lundgrens blogg - nu mycket saknad.

Betr Orrenius - så kan man läsa lite om honom i den här bloggposten från 15 aug 2007 - Gudmundssons blogg.

http://gudmundson.blogspot.com/search?q=orrenius

2010-01-17 @ 11:33:59
Postat av: Thoralf A

MatsTack för länken!Det var ny information för mig.Vad skulle man göra utan vänner.Tack.

2010-01-17 @ 11:38:46
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Fredrik

Postat av: Sven Duva

Rydström lever inte direkt som han lär. Precis som alla andra sahlinister.

2010-01-17 @ 12:08:27
Postat av: Fredrik

Postat av: Fredrik

Postat av: Fredrik

Postat av: Jens

Trots Sydsvenskans försök att svartmåla Thoralf Alfsson och SD misslyckades man kapitalt. Givetvis har man ingen kommentatorfunktion till artikeln därför att en övertygande del hade kritiserat Niklas Orrenius och stött Alfsson. Tack för läsningen! SD har min röst./Sydsvenskanprenumerant och Malmöit

2010-01-17 @ 12:49:34
Postat av: Kalle på Spången

Orrenius försöker med det klassiska tricket "Guit by assiciation".Henrik Rydström var på midsommarfest, bland vänner, när någon började prata om Mario Balotelli. Balotelli är en talangfull ung anfallare i den italienska klubben Inter. Han har en lite tuff framtoning som många stör sig på, och får ofta höra rasistiska ramsor från läktaren på grund av sin svarta hudfärg.

– Då på den här midsommarfesten hade folk blivit lite fulla. En vän till mig kallade Balotelli för neger. ”Ja jag har inget emot negrer va. Men jag gillar dom ju inte riktigt”, sa han. Brassarna i Kalmar tyckte han ju var bra. Men annars hade han svårt för svarta.De svarta spelare kompisen kände till och hade omkring sig i Kalmar var alltså okej, men inte andra. Rädslan för det främmande ligger hela tiden under ytan hos oss människor, menar Henrik Rydström.

– Vad som är ett svek mot mänskligheten är när man gör politik av den rädslan och exploaterar den.Frågan är vad ovanstående har med "kriget" mellan Rydsröm och Alfsson att göra? Svaret är naturligtvis ingenting, men "Guilt by asscociation" består i att försöka ge intrycket av att Sd och Alfsson har något emot mörkhyade människor i allmänhet.

2010-01-17 @ 12:59:46
Postat av: Kalle på Spången

Kan tillägga att även jag är Sydsvenskanrenumerant och Malmöit.Keep up the good work, Thoralf!

2010-01-17 @ 13:02:03
Postat av: Sigge

Det intressanta är att Sydsvenskan gått back med mångmiljonbelopp (ca 80 miljoner 2009) de senaste åren. Allt fler säger upp sina prenumerationer. Hur ska de lyckas att få tillbaka sitt förtroende? Jag tror det är kört för dem.

2010-01-17 @ 13:15:15
Postat av: Kalle

Islamiseringen pågår i Euoropa och inte endast i Sverige. Det gör den även i Malaysia.Saxat ur SR Ekot:

"Motsättningarna ökar mellan den muslimska majoriteten och den kristna minoriteten i Malaysia. Nio kristna kyrkor har attackerats de senaste veckorna, en av dem brändes ned/.../Kända samhällsdebattören Marina Mahathir, som är dotter till den mångårige förre premiärministern Mahathir Mohamad, säger att bråket om Allah är ett oroande tecken på en pågående islamisering, som hotar särskilt kvinnors rättigheter."

Länk till SR Ekot.Även på många andra ställen runtom i världen pågår konflikter med muslimer som försöker breda ut sig så mycket som möjligt. Fotbollspelaren Rydström tyckes även han gått på Islams snack. Håller med Thoralf att Rydström borde vara tyst.Inte sitta och kasta sten i sitt "glashus" på det "vita" Boholmen långt från problemens centrum. Om nu denne Rydström tycker sååå mycket om multikulti borde han ju i ärlighetens namn flytta tillbaka till Norrliden så fort som möjligt men han kanske får nog av multikulti i fotbollslaget!!!Rydström är inte trovärdig så länge han finns kvar på Boholmarna.Postat av: Gubben o Gumman

Exat " Kalle på spången" Rydströms kompisar i laget el privat av utlänsk härrkomst, har inte ett skvatt med en havererad invandrarpolitik att göra.

Ett mycket lågt trick av Rydström att dra ner det på på en känslomässig nivå.

Eller menar karln allvar ,då är det ju kris på "kontoret"Förmodligen har SD flera väljare med utlänsk härkomst ,än vad många tror,dom ser ju eländet snabbare så att säga.Hålla på att tjafsa om sina polare ,urtypiskt för en socialist ,som gör detta medvetet eller omedvetet,vilket i sak är skitsamma , en lögn om SD.Har man inga andra argument att komma med än typ "flower power" kan man knipa igen.

Blir bara löjligt.

Man bör definitivt inte diskuttera politik över sandlådenivå,då blir man lätt bränd.

Bosätter man sej dessutom på Boholmarna ,och pratar

sej varm om multikulti säger det allt egentligen.Fast Göran Persson bor ju i en herrgård ,en riktig

arbetargrabb.

Det finns många skattesnyltare i socialistiska leden, läran bygger ju lite på att sno andra människors värv genom skatter el konfiskation.

(samma sak i princip)Läs noga nu Henrik Rydström: Okunskap el lögner håller aldrig i längden försök att inse det.

2010-01-17 @ 13:48:24
Postat av: AntiSverigedemokraterna

En bra skriven artikel utav Sydsvenskan som visar på Thoralfs trångsynthet och okunskap i ämnet Henrik Rydström kickade Thoralfs ass.”Jag upplever islam som det största hotet mot världsfreden och islam kan utan tvivel jämställas med nazismen och inte bara jämställas den är betydligt mycket värre.”

Postat av: gunsan

I det här sammanhanget kan jag inte låta bli att använda en metafor och jämföra Antisverigedemokraterna med ett korplag och att man gör bort sig och åker på "storstryk" varje gång man yttrar sig.

Man har fortfarande inte fattat att man hamnat på en spelplan där ett elitlag som Thoralf håller till på ena planhalvan och ett misslyckat vänsterfotat korplag finns på den andra!

2010-01-17 @ 14:27:44
Postat av: Kalle

>AntiSverigedemokraternaAtt jämnföra Nazism med Islam det har man gjort i många år uti Europa men i sverige finns inte samma yttrandefrihet!!!

Stöttar Thoralf till 110 procent i hans uttalande till Sydsvenskan.Det visar ännu mer på Rydstöms tillkortakommanden.

Men det hade ni ingen aaaning om!!!

2010-01-17 @ 14:43:26
Postat av: SJSD

Rydstöm skriver som om verkligheten vore en saga. Han beskriver verkligheten som han önskar att den vore. Men inte som verkligheten verkligen är. Läs mer i min blogg

2010-01-17 @ 15:10:06
URL: http://somjagserdet68.wordpress.com/
Postat av: Emma

Stort tack till Sydsvenskan som gjorde mig uppmärksam på denna utmärkta blogg! Att det bara är människor som vägrar beblanda sig med mångkulturen (som Rydström) som försvarar den är inget nytt, men mycket deprimerande. Keep up the good work Thoralf!//Emma från Malmö, mångkulturens huvudstad.

2010-01-17 @ 15:19:57
Postat av: Gustav III (med snille och smak)

Det är märkligt att Rydström och hans gelikar endast har floskler att strö runt sig! Hur vore det med litet verklighet som omväxling?

2010-01-17 @ 15:52:06
Postat av: Gustav III (med snille och smak)

Nu har jag varit inne och tittat på "Antisverigedemokraternas" blogg! Vilket jävla skräp! Samma smörja som Rydströms! Floskler så det bara stank om det! Hur vore det om dårarna tog och framförde något i sak, som hade med verkligheten att göra??!!! Analyserade denna utifrån sociologi, religiositet, kriminalitet, ekonomi, juridik etc etc.Något dylikt är de uppenbarligen inte förmögna till! Endast något hat mot att världen inte är som den borde enligt deras tycke! Men gå då ut och missionera i invandrargettona!

2010-01-17 @ 16:06:31
Postat av: Inge Sandén

När man har läst Thoralfs alla inlägg och de olika kommentarerna från höger till vänster framstår det tydligare än någonsin hur likt Sverige är idag och hur Sverige såg ut de första krigsåren 1940-1942.

Thoralf Alfsson är en Torgny Segerstad.

En stor Israelvän och varnar för vår tids nazism och utbredningen av islam i vårt fosterland.

Torgny Segerstad varnade tidigt för nazismen,men fick då sådana journalistr som Nicklas Orrenius emot sig.

Det är det kriget som utspelas i Kalmar.

Thoralf på ena sidan mot alla av honom namngivna folkförrädare på den andra sidan.

Även antisddemokraterna,Orrenius,Herr Rydström och Thoralfs vänsterintellektuella fiender kommer en dag att vända kappan efter vinden när sanningssägarna Sverigedemokraterna kommer in i Sveriges Riksdag och alla deras lögner inte längre kan sopas under mattan

Precis så skedde 1942-1943 när PK-iterna insåg vart det barkade när Hitler fick stryk av Ryssen i vinterkriget 1942.

Den störste kappvändaren vid namn Ragnar Eriksson,tog namnet Edenman efter kappbytet,togs emot av soosarna och fick en ministerpost i regeringen och slutade som landshövding i Uppsala.

Sveridedemokraternas kamp mot den totalitära ideologin Islam och allt ont som drabbat vårt land efter deras inträde är det bara modiga män och kvinnor som vågar påvisa,trots motståndet av PK-iter som Orrenius.

Alla svenskar med samvete har nu börjat inse att SD är enda alternativet för att kunna rädda vårt land från undergång.

Tack vare Segerstadare som Thoralf kommer det att visa sig i valet 2010.

Vill antidemokraterna och Orrenius fortsätta med sina lögner gynnar det bara SD ännu mera.

Sanningen segrar alltid till slut visar all historia.

När sanningen inte längre gick att döljas för arbetarna i forna Sovjet och Östtyskland tog folket över.

Så kommer också att ske i Sverige,sedan kan dom bortskämda välfärdsungarna,som aldrig gjort en tung arbetsdag,sitta i en ring med ryggsäck och försöka klä sig som en arbetare,bekräftar bara det som sagts.

2010-01-17 @ 16:15:15
Postat av: Inge Sandén

Förlåt.

Viktigt att skriva rätt namn.

Torgny Segerstedt heter sanninssägaren.

2010-01-17 @ 16:34:43
Postat av: Stora Småland

Har man tystat ner kravallerna i Rosengård och andra ghetton eller vad har hänt , det kan väl inte vara så att man satt in kostsamma åtgärder för att stävja det hela ? Hur eller hur mol tyst är det förut såg man på Tv nästan dagligen om eldning ,stenkastning och hindrande av polis och brandkår . Om det är så att man satt in åtgärder så är det väl något som ytterligare belastar skattebetalarnas konton .Kryp fram med en redovisning tack !2010-01-17 @ 17:09:10
Postat av: Martin

Artikeln i SDS var faktiskt inte så dålig som man kunde förvänta sig av PK journalister. Mig övertygade den verkligen inte att du skulle vara en dåkig människa. Snarare fotbollspelaren framstod som en PK ja sägare som många i det här landet.

Håller i princip med dig om det mesta men kan dessvärre inte rösta på SD då jag inte ser det som ett högerparti utan snarare ett sosseparti pga att de flesta av väljarna sannolikt kommer därifrån.

2010-01-17 @ 17:54:49
Postat av: Cavatus

Stora Småland! Nej, jag tror helt enkelt att medierna har slutat att ta upp oroligheterna i invandrarförorterna. Det är för politiskt kontroversiellt att rapportera om det misslyckade multikulturella experimentet. Det ger för många röster till sd helt enkelt. Så då lägger man locket på fram till valet och låtsas som att allt är frid och fröjd.Om du vill se och få reda på hur det verkligen förhåller sig, får du färska bilder ofta här:

http://somjagserdet68.wordpress.comOch verkligehetsbaserade, ocensurerade nyheter här:

frianyheter.wordpress.com

2010-01-17 @ 18:01:05
URL: http://cavatus.wordpress.com
Postat av: Stefan K

Man kan ju inte undgå att kommentera Henrik Rydström.

En person som via sin fotboll tjänat ihop mer pengar än vad många verkstadsarbetare gör via sina tunga och slitsamma jobb.

En person som hyllar mångfald och mångkultur, men som själv bor i ett bostadsområde som nästan är befriad från invandrare och flyktingar.

En person som känner rysningar av obehag när han hör nationalsången spelas under ett idrottsevenemang.

Så här skrev Rydström på sin blogg:

"Jag tycker att landslaget är totalt ointressant. Har alltid fått rysningar av sådant som anses vara svenskt och av hysteriskt flaggviftande. Jag ser en direkt parallell till farlig nationalism".

Rydström är givetvis sur för att han aldrig fått chansen i landslaget, eftersom han själv tycker att han är en bra fotbollsspelare. Att han mår illa av att vara svensk och hyllningen av det svenska, säger allt om det som rör sig innanför den blankpolerade hjässan.

2010-01-17 @ 18:07:03
Postat av: Skånepåg

@ MartinMan kan väl egentligen inte bedömma ett parti på grund av var deras väljare kommer från? Det gemensamma är ändock att vi vill värna om vårt fosterland.I flera reportage bl.a. i SVT, då man presenterat opinionsundersökningar, har man påpekat att en underskattad och stor tillströmmning kommer från moderaterna. Enligt min uppfattning beror detta på att moderaterna har övergivet sin värdekonservativa politik. Samtliga i vår familj och ett flertal av våra vänner tillhör denna kategori plus en och annan (S) som nu har börjat inse vad som håller på att ske.Hoppas att även du tar dig en rejäl förutsättningslös funderarare och kommer till samma slutsats!

2010-01-17 @ 18:12:50
Postat av: Anders

Men, så mycket svammel det var i kommentarsfältet på den här bloggen. Och konspirationsteorierna duggar som småspik. Rydström tycker precis som de allra flesta svenskar om det mångkulturella samhället. Så enkelt är det; det har inget med skygglappar eller att han bor på det ena elelr andra stället att göra. Inse det. För övrigt så är väl SD starkast i Bromölla, Kävlinge och Sölvesborg. Inga invandrarghetton, direkt, va?

2010-01-17 @ 18:20:28
URL: http://parkensljus.blogspot.com
Postat av: Ibbe

Sydsvenskan är sig lik och dessutom avslöjande vad gäller dess journalisters "opartiskhet". Vad är det för bloggkrig som finns i Kalmar? I den mån det funnits något så förlorade Rydström på knock ganska omgående. Det är en sak att "rya" på plan och skälla på domslut och en helt annan problematik när man ska debattera samhällsfrågor. Sin kunskap i dessa visade Rydström med all tydlighet när han i Barometern skulle debattera med författaren Anders Johansson. Ibland alla invektiven mot Johansson, så refererade fotbollsspelaren till en undersökning som skulle visa på hur fel johansson hade. Det som ställde till probelm var att mittstrategen inte hade fattningförmågan att ta in vad undersökningen visade. Resultatet var nämligen tvärtemot Rydströms tolkning. I ett annat senare inlägg påpekades också detta och någon mer argumentation om undersökningen dök inte upp i pressen från den i den exclusiva stadsdelen i Kalmar boende fotbollsspelaren. Så någon "tyngd" i samhällsdebatten har inte Rydström i Kalmar men det matas malmöborna att tro via Sydsvenskan. Undanhålla, förvränga och förvanska har malmötidningen blivit duktig på sedan ett antal år tillbaka. Malmöborna är att beklaga.

2010-01-17 @ 18:22:59
Postat av: jjojo

Orrenius är verkligen besatt i sitt SD-hat, har han verkligen inget annat för sig.

Du klarade dig undan felciteringar i alla fall? Det brukar ju vara deras bästa vapen att fixa och trixa lite med meningar hit och dit.

Ganska lustigt att alla som är för mångkulturen bor på finare områden där dom bara har Svenska grannar, man kan ju undra varför.Det är vi som har det dåligt ställt som får ta smällen och bo på dom berikade områdena. Själva så flyr alla politiker och journalister som har gott om pengar till etniskt Svenska områden.

2010-01-17 @ 18:50:07
Postat av: gunsan

"Men, så mycket svammel det var i kommentarsfältet på den här bloggen."

Har kollat på din blogg och måste tillstå att den i detta avseende slår denna blogg med råge."Rydström tycker precis som de allra flesta svenskar om det mångkulturella samhället."

Jomenvisst är det så om man drömmer vackra drömmar som en miljöpartist. Men lite källhänvisning till verkligheten vore tacknämligt, eftersom praktiskt taget alla jag känner inte har den uppfattningen."För övrigt så är väl SD starkast i Bromölla, Kävlinge och Sölvesborg."

Enligt valresultatet 2006 och säger ingenting om situationen i dag!

2010-01-17 @ 18:50:36
Postat av: Knutte

Jag tycker att det är starkt av dig Toralf att ta in denna artikel, då jag min bild av dig, enbart baserad på artikeln, blir en svensk som urskillningslöst tycker illa om invandrare. Lite gran tycker jag att artikeln driver med dig och din övertygelse. Får Henrik Rydström att stå ut som rakryggad försvarare av "den lille" mannen.

Nu följer jag din blogg. sp jag kan se att artikeln inte speglar det du förmedlar via din blogg.

Vill bara understryka det Toralf ofta tar upp:

Avsaknaden av inflytes rika "svenska" muslimer som tar avstånd från islamister. Tar avstånd från kvinnosynen i många delar av arabvärlden. Tar avstånd frpn terrordåd, hot om terror mm.

Precis som Toralf så efterlyser jag demokratiska, muslimska länder.

2010-01-17 @ 19:01:21
Postat av: Stora Småland

Cavatus ! Tack för tipset ska gå in där och kolla upp läget ! Tror också att det är som du säger , har haft mina aningar .

Mvh Stora Småland .

2010-01-17 @ 19:10:41
Postat av: Carl B

Flest röster fick SD i Landskrona, drygt 22%. Den som besöker staden, förstår snart anledningen.

2010-01-17 @ 19:13:47
Postat av: Carl B

Flest röster fick SD i Landskrona, drygt 22%. Den som besöker staden, förstår snart anledningen.

2010-01-17 @ 19:19:55
Postat av: Mats C

Visst är artikeln vinklad, t.ex får Rydström både inleda och avsluta. Men jag tror att Orrenius grundläggade syfte ligger på ett annat plan.Han vill helt enkelt visa att SD trivs och frodas i bloggvärlden och att detta minskar betydelsen hur SD skildras i konventionella media. Han har tagit upp detta i tidigare artiklar där han t.ex sagt att han var hemma hos SDU´s Erik Almkvist och att denne därvisade sina favoritsajter och bloggar.

2010-01-17 @ 19:50:14
Postat av: Micael Foghagen SD-medlem Kalmar

>AndersDin retorik känns minst sagt verklighetsfrånvänd! De flesta av oss - utom ev de yngre - har tidigare sympatiserat med andra partier.

Men vi har nog det gemensamt att VI har slängt "skygglapparna" - du borde tänka ett varv till.De etablerade partierna har inte hängt med helt enkelt. Medierna likaså.Det har alltid varit rätt att hjälpa riktiga flyktingar men det är här som PK blandar bort korten. Idag har vi en gigantisk invandring som till 95% är något annat.Sverigedemokraterna vågar stå upp för den högst väsentliga skillnaden! Det är ett tufft jobb - men ärligt! Och vare sig du vill inse det eller inte så gör "verklighetens folk" det. Vanliga hyggliga svenskar som vill bo i ett fantastiskt land som Sverige borde vara

2010-01-17 @ 19:50:55
Postat av: Anna

Av Anders: "Rydström tycker precis som de allra flesta svenskar om det mångkulturella samhället."Jösses, en till skyddad stackare som inte har kontakt med verkligheten... DETTA är vad Svenskar tycker om vår invandring och den fantastiska mångkulturen:http://img31.imageshack.us/i/user558pic1790123713410.jpg/

http://img706.imageshack.us/i/user1945pic433212552532.jpg/

http://img197.imageshack.us/i/nsdw.png/

http://img260.imageshack.us/i/almuhajer.png/Tänk då på att både Aftonbladet och NSD är sossetidningar, och att Socialdemokraterna är de som propagerar mest för gigantisk invandring.

2010-01-17 @ 20:04:26
Postat av: blackfootnation

Jag ar usprungligen fran Stockholm, bor numera i Canada och laser dagligen Thoralf's blogg. Jag raknar kallt med att bloggen har haft hogre lasar-antal an vad artikeln hade.

Hur som helst sa noterade jag en fullstandigt forodande kommentar avkommunchef Elisabeth Mattsson (FP). Intervjuvad angaende Sven Niklasson`s avhopp fran C till SD."Sverigedemokraterna är ett nytt fenomen som inte många vet så mycket om, säger hon."Detta citat ar ryckt ur detta stycke angaende Expo's utbildning om SD. Texten finns pa PI.Hur kan en politiker i dagens Sverige komma undan med med att saga att SD ar ett nytt fenomen som inte manga vet sa mycket om????????Bara denna detalj avslojar saval journalisten/journalistiken som politiker i den sjuhovdade hydran. Ar karringen helt hjarn-dod?

2010-01-17 @ 20:04:50
Postat av: AWSvensson

"De allra flesta svenskar tycker om det mångkulturella samhället."

Det är viktigt att man pratar om samma sak,så vad menar denne person som citerar Rydström, kort sagt vad menas med ett mångkulturellt samhälle. Med denna utgångspunkt kan vi fortsätta diskussionen.

2010-01-17 @ 20:05:50
Postat av: Bo

Henrik har nog nickat hårda bollar så många gånger, att han fått skador på cortex.

2010-01-17 @ 20:24:59
Postat av: Roberth Ström

Nej vi svenskar gillar inte det mångkulturella samhället!

2010-01-17 @ 21:07:33
Postat av: Antiism

Till signaturen AntiSverigedemokraterna !Jag är rätt trött på dej och dina påhopp samt alla grova förtal och lögner du framför på din blogg. Tagga ner en aning eller så avslöjar jag din egentliga identitet på min blogg!

Jo...jag vet vem du är grabben!

2010-01-17 @ 21:27:43
URL: http://www.antiism.wordpress.com
Postat av: AntiSverigedemokraterna

@ AntiismBätter du utvecklar detta på din blogg."dina påhopp samt alla grova förtal och lögner du framför på din blogg"Vi på ASB förstår att du inte kan det för då hade du redan gjort det på din blogg.

Vi kan även informera om att ASB drivs av flera personer för att sakligt beskriva Sverigedemokraterna och vad de står för inför valet 2010.

Postat av: Thoralf A

"Vi kan även informera om att ASB drivs av flera personer för att sakligt beskriva Sverigedemokraterna och vad de står för inför valet 2010."Dagens bästa skratt!

2010-01-17 @ 22:07:14
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Sven Duva

De är ganska roliga antidemokraterna. De kör ju samma skiva idag som de och deras föregångare gjort i alla år. Men av någon anledning ökar SD hela tiden. Kanske är det dags att byta skiva?

2010-01-17 @ 22:14:34
Postat av: allemand

Bästa sättet att bli av med ASB stollarna är att nonchalera dem helt och hållet. Jag tycker att vi inte låtsas om dem f.r.o.m nu. De är inte värda uppmärksamheten.

2010-01-17 @ 22:14:53
Postat av: GustavIII (med snille och smak)

I substans så har jag väldigt svårt att förstå vad sossarna och de andra systrarna syftarna till med sin invandrarpolitik. Få skulle väl säga nej till en riktig asylsökande enligt Genèvekonventionerna. Enligt statistiken från Migrationsverket så utgör dessa så där knappt 5% av alla invandrare från utomeuropeiska länder. Det är alltså fråga om att ca 95% har andra skäl! I svenska media kallas dock all för "flyktingar". Ett förvirrande av begreppen alltså! Denna begreppsförvirring oroar t.o.m. FN:s flyktingorgan UNHCR, eftersom själva flyktingbegreppet töms på sitt innehåll. Är detta bra bra? Knappast, ty det finns ju faktiskt en och annan som flyr för sitt liv pga politisk åsikt. För ovanlighetens skull håller jag med UNHCR, och jag frågar mig vad i helvete gör alla andra här? Utöver den riktiga flyktingen, hans hennes maka/make och barn? Släng ut resten, dvs. 95% av alla dessa s.k. flyktingar!!!!!!!!!!!!!

2010-01-17 @ 22:51:27
Postat av: Robin_Shadowes

"Rydström tycker precis som de allra flesta svenskar om det mångkulturella samhället."Jösses Amanda, då kan ju både du och han flytta dit! Jag föreslår Ramels väg som destination för det kommande flyttlasset. Det lär visst finnas gott om fotbollsplaner, både grus och gräs på Rosengård, så ni kommer säkert trivas som fisken i vattnet! Lite arab-disco på full patte mitt i natten är väl inget problem? Det är ju bara spännande och kulturberikande eller hur?Noterar även att Antisd fortfarande inte har besvarat World Travellers mycket berättigade frågor. Har ni inte mer i hjärnkontoret att ni inte ens kan besvara några enkla frågor sakligt?

2010-01-17 @ 23:08:53
Postat av: Gustav III (med snille och smak)

PS. Ett så kallat ensamkommande flyktingbarn kan alltså inte per definition vara en flykting enligt Genèvekonventionerna mer än under de allra mest extraordinära omständigheter! Hur kan en tolvåring vara t.ex. förföljd pga av sin tro eller politiska åsikt? Kan den allvetande Rydström förklara dessa omständigheter för oss alla vanliga? Rydström som har sett ljuset och sanningen! Upp till bevis nu! Ge oss sanningen och ljuset! Kan du inte det, så håll käften med dina floskler!

2010-01-17 @ 23:20:57
Postat av: Gustav III (med snille och smak)

Håller med allemand! Förbigå dessa med tystnad! I s.k. utsatta lägen, så tar jag och min fru med oss en eller flera av våra stora hundar. Då viker blattarna av! Dessa är bara skitskraja för dessa "osjäliga" djur! Det märkliga är att hundarna markerar alla blattar! Jag har ofta funderat över detta fenomen och kommit fram till att det är en kombination av rörelsemönster och klädsel. Slutsatsen blir - skaffa en stor hund! Kräv att hunden får komma in på restauranten (normalt söder om Malmö) och ha hunden med varthelst du går! Ingen polis i världen kan ersätta hunden! Den stora hunden har numera blivit en fråga om personlig säkerhet!

2010-01-17 @ 23:43:25
Postat av: GustavIII (med snille och smak)

Nu är det inte fråga om labradorer eller goldenretrievar utan stor grabbar och tjejer som irländsk varghund, schäffrar, grosser sennenhundar, rotweiler etc. De klassiska s.k. kamphundarna har ingen egentlig plats här. Nu ligger en av sönerna på husses fot och snarkar. Kom hit och ryck i dörren, om ni vågar! Testa!

2010-01-18 @ 00:12:48
Postat av: Jimmy Windeskog

Som vanligt med PK-eliten, de som förespråkar mångkulturen mest vägrar själva att bo nära den.

2010-01-18 @ 13:23:26
Postat av: Jojje

Ni Sverigedemokrater verkar vara riktiga fegisar. Vara skraj för att vara i Norrliden? Kom igen...

2010-01-18 @ 14:49:22
Postat av: Antiism

"Antisverigedemokraterna" tänk att du är så bitter och skyller dina egna dumheter på alla andra...annat har det låtit förr i tiden från din munpipa nere i Ronneby :)http://antiism.wordpress.com/2010/01/18/vilken-tragisk-person/

2010-01-18 @ 23:00:41
URL: http://www.antiism.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0