NEJ TACK TILL ISLAM!



Den muslimska världen kommer nu med hot om ”konsekvenser” om förbudet mot minareter genomförs i Schweiz. När Irans utrikesminister framför dessa hotelser borde hela västvärlden reagera starkt. Iran som har en president som förnekar förintelsen borde ingen lyssna på överhuvudtaget. I Iran tillåter man människor konvertera till islam men inte motsatsen. Att konvertera från islam bestraffas med döden.

Hur många av de muslimer som framträtt den senaste veckan i tidningar och TV har någonsin kritiserat de muslimska länderna där det inte råder religionsfrihet. Dessa hycklande imamer och musselmaner har bara varit upprörda över att det schweiziska folket sagt ”NEJ, TACK” till islam. Dessa muslimer som finns i Sverige är av samma skrot och korn då de innerst inne anser att alla som inte delar deras religion är ”otrogna hundar”.
Hur kan någon överhuvudtaget lyssna till dessa intoleranta personer som sitter och kritiserar oss Sverigedemokrater för att vara odemokratiska, när de själva är de största hycklarna och företräder världens mest odemokratiska religion.

Jag är mycket orolig över den utveckling vi ser i vårt svenska samhälle. Det allra mest oroande är att vår regering och riksdag är fullständigt handlingsförlamade. De är så toleranta att de springer benen av sig så fort en imam hostar om diskriminering. Detsamma gäller SVT och SR som låter dessa muslimer komma till tals i varenda debatt och nyhetsprogram. Det enda positiva med det är väl att förhoppningsvis en och annan får upp ögonen för det hyckleri som pågår bland de så kallade etablerade partierna.

Några axplock på hur utrikesdepartementet ser på några av de muslimska länderna. 

Saudiarabien
Islam är landets officiella religion och genomsyrar samhällslivet. All annan publik religionsutövning, missionsverksamhet och uppvisande av religiösa symboler/litteratur etc. är förbjuden.
Saudiarabien upprätthåller strikt införselförbud vad gäller ett antal produkter, däribland all form av alkohol, griskött, narkotiska preparat, vapen, publikationer som anses ha osedligt eller annat olämpligt innehåll, biblar, kors, andra icke-islamiska religiösa symboler, jul/påskdekorationer samt sådant som kan anses bryta mot Islams bud och lokala tillämpning.
Rättskipningen och bestraffningssystemet bygger på den heliga Koranen och muslimsk tradition. Döds- och kroppsstraff förekommer, även för utlänningar.
Kvinnor får inte köra bil och inte heller färdas i bil med annan man än sin make, bror eller far.
Homosexualitet betraktas som ett brott enligt landets lagar.
Att dansa, spela musik eller visa film offentligt är förbjudet.
Man bör också helt undvika att fotografera människor, i synnerhet kvinnor. Att fotografera kvinnor och skicka MMS med eller utan tillstånd kan leda till mycket höga bötes- och fängelsestraff.



Qatar
Att konvertera från islam är formellt belagt med dödsstraff.

Iran
Huvudprincipen är dock att islamisk rätt har företräde framför annan lag. Ett exempel är konvertering till annan religion (apostasi) som inte är ett brott enligt civil straffrätt men däremot är brottsligt enligt Koranens hodud-bestämmelser om brott mot Gud och därför ska bestraffas med döden.

Kvinnans ställning i Iran är enligt gällande lag underordnad mannens och kvinnor diskrimineras både i lag och i praktik. Trots krav på förändringar anses fortfarande en muslimsk kvinnas liv vara hälften så mycket värt som en mans. Ett vittnesmål från en kvinna är hälften värt jämfört med ett vittnesmål från en man. Enligt religiösa påbud betraktas pojkar som könsmogna strax före 15 års ålder och flickor strax före 9 års ålder. Detta har traditionellt också varit den lagligt tillåtna giftasåldern.

Ledare från dessa länderna skall bara knipa käft om förbudet mot minareter i Schweiz. De har ingen talan i denna fråga. KNIP KÄFT!

Det budskapet borde västvärldens ledare gemensamt deklarera så länge det inte råder religionsfrihet i de muslimska länderna. Men kärringarna Barosso, Obama, Merkel och vår egen Reinfeldt är tysta som "musslor".

Här kommer ytterligare lite exempel från UD:s hemsida.

Syrien:
"Shariarätten verkar diskriminerande mot kvinnor på en rad områden. Det går dock bra för en person att konvertera till islam men inte tvärtom."

Tunisien:
"Islam är statsreligion. Landets stormufti, det vill säga den högste rättslärde och uttolkaren av lagen, utses av presidenten. Presidenten måste enligt författningen vara muslim... Ingen systematisk värvning till andra religioner än islam får förekomma."

Malaysia:
"Islam är statsreligion men det står icke-muslimer fritt att utöva andra religioner... Det är i praktiken omöjligt för en muslim att byta religion... Icke-muslimer får inte aktivt verka för att omvända muslimer. Muslimer får dock verka för omvändelse till islam bland icke-muslimer. Det händer att shariadomstolar förklarar en person för "avfälling". För detta kan personen dömas till rehabilitering och böter. Men det innebär inte
automatiskt att personen därmed förklaras vara icke-muslim."

Bangladesh:
"Islam är statsreligion, men konstitutionen garanterar religionsfrihet. Islam spelar en dominerande roll i samhället och statsmakterna är känsliga i frågor som skulle kunna uppröra landets muslimska majoritet... Förföljelser av religiösa minoriteter förekommer."

Pakistan:
 "Situationen för de mänskliga rättigheterna i Pakistan har förvärrats under 2007. Liksom tidigare är bristande rättssäkerhet, godtycklig myndighetsutövning och diskriminering av kvinnor och minoriteter vanligt förekommande i det pakistanska samhället. Tortyr förekommer och dödsstraff tillämpas... Kristna pakistanier diskrimineras ofta på arbetsmarknaden och lever ofta under svåra förhållanden... Ett godtyckligt och informellt system av rättskipning baserad på islamisk rätt och stamtraditioner tillämpas i de olika stamområdena."



SvD, DN, Sydsvenskan, JP


Kommentarer
Postat av: Peter

Jag tycker att de schweiziska politikerna ska be Irans utrikesminister att fara åt skogen.

2009-12-06 @ 17:26:08
Postat av: Hulda

Detta borde tryckas upp i massupplagor och ges till alla högstadieelever, journalister och politiker.....!!

(Utom de från SD som redan fattat.)

2009-12-06 @ 17:37:48
Postat av: Hulda

Tänk om det är Gudrun Schyman och Mona Sahlin som käkar spagetti på filmen....

Ingen vet...

2009-12-06 @ 17:41:20
Postat av: Info

HÄR ÄR NÅGRA TILL SOM GÄRNA FÅR YTTRA SIG OFTA OCH OEMOTSAGDA



Lena Sundström (östasiatisk kvinna) och Gellert Tamas (ungrare) framträdde igår, den 5/12, tillsammans i den uttalat suecofoba Dagens Nyheter. I en lång intervju fick de där tillfälle att än en gång belysa svenskars hemskhet i allmänhet och sverigedemokraters ondska i synnerhet.



Runt om i landet hakade därefter en mängd bloggare på i samma anda. En särskilt God sådan skrev t.ex. så här apropå Tamas´ nya sagobok ”De apatiska”:



”Svenska läkare och BUP slår larm. barnen bryts ned ännu mer. --- Asylprocessen är SYSTEMATISK BARNMISSHANDEL, säger Torgny Gustavsson, barnpsykiater och överläkare i Växjö. Stor FÖRBANNAD SKAM för vårt land är denna PSYKISKA TORTYR AV REDAN UTSATTA BARN!”



Hälsingland/Hudikvalls Tidning recenserade Tamas bok ”De apatiska” så här:



”GELLERT TAMAS GRÄVER FRAM EN SVENSK SKAMFLÄCK



Gellert Tamas har letat i tre år utan att hitta ett enda bevis på att de apatiska barnen var fejk eller bluff. Jan-Olov Nyström har läst Gellert Tamas bok De apatiska. Händelserna är svåra att glömma. --- De apatiska är en oerhört grundlig vederläggning av framför allt vissa myndighetspersoners SMUTSKASTNING och ANTIHUMANISM. --- Men hur ska vi hantera SKAMMEN? --- En VIDRIG PSYKIATER, Thomas Jackson, får spaltutrymme i Svenska Dagbladet och presenterar ´fakta´ för simuleringsteorin. --- Undantag fanns, den RÄTTFÄRDIGE ärkebiskopen KG Hammar skrev julbrev, demonstrationer hölls, GODA ledarartiklar författades och enskilda riksdagsmän och -kvinnor var uppriktigt upprörda. Inte ett enda bevis finner Gellert Tamas, inte ett enda tecken under tre års grävande på att det var fejk eller bluff.”



Så långt Nyström i Hudiksvalls Tidning. Men EN god egenskap måste man nog ändå tillskriva de skamliga sverigedemokraterna: de måste ha en sjuhelsikes fysik och kondition! För nog måste det till mer än vanlig envishet, styrka och uthållighet för att på ovan beskrivna sätt månad efter månad, år efter år, dygnet runt orka HATA och HATA och SYSTEMATISKT BARNMISSHANDLA och BRYTA NED och EXKLUDERA och BRYTA NED och HATA.



-------------------------



ANM.: Överläkaren TORGNY GUSTAVSSON (ovan) och Tamas är inte ensamma om sin bedömning av ”barn med uppgivenhetssyndrom”. Till det inre gänget hör naturligtvis också HENRY ASCHER, som tillsammans med Torgny Gustavsson skrev en lång artikel om saken i Läkartidningen nr 1 2008. Författarna slog i samförstånd fast: ”Det råder konsensus om att manipulation och förgiftning som förklaring till anhopningen av barn med uppgivenhetssymtom KAN AVFÄRDAS.”



HENRY ASCHER. Från Wikipedia kan inhämtas: Henry David Ascher, född 15 september 1953. Ascher är son till judiska föräldrar som kom till Sverige som flyktingar undan Förintelsen. Medicinskt ansvarig för Rosengrenska Stiftelsen som ger vård till papperslösa. --- Ascher har också ett politiskt engagemang. Han är medlem i det KOMMMUNISTISKA PARTIET (tidigare KPML(r)), och ställer upp för dem i kommunvalen i Göteborg. På 1980-talet arbetade han en tid som läkare i palestinska flyktingläger i Libanon inom ramen för dåvarande KPML(r):s samarbete med PFLP genom författaren Staffan Beckman. Han har också undertecknat appeller för att häva EU:s terroriststämpling av PFLP och FARC.”



2009-12-06 @ 17:52:52
Postat av: Calle

Sverige har blivit så in i absurdum toleranta mot allt och alla, så vi klarar inte att efterleva de lagar och regler som ÄR gällande.Undantag fr.lagar och regler görs hela tiden för att passa nytillkomna avarter och minoriteter.

2009-12-06 @ 17:58:33
Postat av: Drutten

Om vinden inte vänder inom 5 år går vi mot ett tredje världskrig.

2009-12-06 @ 18:21:33
Postat av: Stefan K

I alla sammanhang där delar av islam "kritiseras" eller "hånas" hörs hot om vedergällning, sanktioner och straff mot de otrogna.

I alla sammanhang där muslimer inte får sin vilja igenom springer man till DO och kräver skadestånd.

Proteststormarna efter Muhammed-karikatyrerna visar islams intolerans, brist på demokrati och islams inställning till kvinnan visar en syn på jämlikhet likt den vi i västvärlden hade för över 100 år sedan.

Islam, ett hot mot västerländska värderingar. Vem vad det som sa det?

2009-12-06 @ 18:23:25
Postat av: Fredrik

Mycket bra att du tar upp detta Thoralf!

Din blogg är precis vad Sverige behöver.



Ett forum där man VÅGAR ta debatten och visar upp sanningen om politik,religion,kriminalitet och andra saker som PK media har med all sin makt försökt dölja för oss i 30 år!!



Bara en sån sak som det du skriver direkt av från UDs hemsida är den brutala sanningen.



Och den vågar inte PK MEDIA visa eller ta i???

Skulle skämmas om jag var reporter eller ansvarig för dessa medier. Ni har hundratals barn som gifts bort på ert samvete era äckel. 1000tals kvinnors rädsla för att dödas eller torteras är i Sverige idag 2010 bara för att ni inte vågar säga skriva eller säga sanningen om religionen ISLAM!?



Tack thoralf för att man har möjlighet att skriva och tycka till på din blogg.



Man kan inte annat än att känna sig stolt över att vara Sverigedemokrat i 2000talets Sverige.



Fredrik

2009-12-06 @ 18:36:21
Postat av: Putte

Ganska intressant att dessa muslimer som enligt egen utsago och enligt PK-maffian är såååååå fridsamma och fredliga, så fort det är något som går dom emot så kommer hoten om våld som ett brev på posten.

2009-12-06 @ 18:42:56
Postat av: Markus Ketolainen, SD Haninge

Som vanligt, bra blogginlägg av dig Thoralf.

Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

13-årig flicka våldtagen i Lessebo kunde vi läsa i tidningen. Förövare: 16 årig kulturberikare. Straff: inget. Överlämnad till sociala myndigheter dvs han och familjen åkte hem. Var säkerligen förföjda i sitt hemland. Sverige i ett nötskal.

2009-12-06 @ 19:02:23
Postat av: nge Sandén

En mycket bra artikel Thoralf.

I den redan påbörjade valrörelsen är det av största vikt,att svenska folket får all tillgänglig information om vad islam står för.

Ett ljus i mörkret är den modiga och välkända kvinnan Ayaan Hirsi Ali.

Att Expressen och Kvällsposten tar in hennes debattartikel på lördagens kultursida var i alla fall ett bevis på,att dom inte är fullständigt förhärdade.

"Maktens torn"var det bästa jag läst någonsin.

Tyvärr läser inte den svenska arbetarklassen så mycket på kultursidorna,men jag tror att dom förstått att Mona Muslim och islam är inget för hederliga arbetare.

Byggnadsarbetaren som jag pratade med igår sade,dom får skriva vad dom vill om SD,jag röstar SD 2010,Mona Sahlin och islam,är inget som vi gamla sossar kan ställa upp på.

2009-12-06 @ 19:12:41
Postat av: Roger S.

Nu kommer resten av den muslimska världen efter. Libyen med mumsepruten President Muammar Gaddafi följer efter Iran

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3815856,00.html



Läsvärt Från Nima

http://nordicdervish.wordpress.com/2009/12/06/bjalken-i-ogat/

2009-12-06 @ 19:13:36
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: matte

Det är tabu att kritisera islam bland våra riksdagspolitiker eller ge den religionen dess rätta syn. Är tabu bland journalisterna också.

2009-12-06 @ 19:17:03
Postat av: Gubben o Gumman

Ännu en dödsskjutning i Rosengård ett liv har släckts

Tack Bengt.

2009-12-06 @ 19:36:20
Postat av: Kalle

Tack för filmen Thoralf. Skrattade gott (!) åt den. Det visar vilka nötter dessa muslimska damer är och muslimer är överhuvudtaget. Och denna religion tar politiker och journalister på fullaste allvar. Bara det visar att det är något som fattas innanför pannbenet på dem. Hihihi vilka knasbollar. Förlåt jag skrattar men kan inte låta bli. Vilka nötter.



2009-12-06 @ 19:38:06
Postat av: Utlandssvensk

Väldigt bra att du tar upp detta Thoralf1



Som boende i Schweiz sedan länge vill jag dessutom berätta att jag ser det som ytterst hedrande att bli hotad av Iran.



Här kommer lite nyheter från en gratistidnig (typ metro) i Schweiz:



- en tipsruta för missnöjda muslimer med anvisningar hur man kan göra ett eget litet minaret i papp…



- Rapport om polisens nya metod: Man ska ta till hårdhandskarna mot allt bus för att dessa ska RESPEKTERA polisen. Kan väl tillägga att jämfört med Sverige finns det nästan inget bus. Kan det kanske finnas ett samband?



- En sida där man skriver om hur en muslimsk terrorgrupp visar upp 2 åringar med automatvapen i sin propaganda.



- Reportage från Tyskland där många argumenterar för en folkomröstning. De stora Tyska tidningarna Welt, Bild och Spiegel har genomfört opinionsundersökningar. De visar mellan 77 och 87 procent FÖR ett minaretförbud i Tyskland

2009-12-06 @ 19:48:56
Postat av: Demokratbloggen

Svenska folkets nativitet sjunker och politikerna motar det med att ta in obegränsat med invandrare, främst från de muslimska länderna.



Det hade varit bättre med rundhänta bidrag till svenska barnfamiljer istället.



Nu finns det en namnlista att skriva på för Folkomröstning Mot invandring. Skriv på och visa var du står!



http://www.namninsamling.se/index.php?nid=3536



Skriv på för din egen och landets skull!



Sprid också länken till så många du kan, det här är OERHÖRT viktigt!

2009-12-06 @ 19:50:22
URL: http://demokratbloggen.wordpress.com/
Postat av: Ingeborg



Nu kan Du skriva på och folkomrösta invandringspolitiken. Det är nu nätet kan visa att det inte går att lura svenska folket längre.

Postat av: LN

Minareter är aggressiva symboler för en fanatisk

stenåldersreligion med världserövrarambitioner.

Minareter är symboler för religiös inskränkthet och

har intet att göra med religionsfrihet.

Minareter idag, när varje människa har en klocka,

fyller ingan som helst praktisk funktion.

Minareternas funktion i ett otroget land är att

markera muslimsk närvaro, muslimsk framryckning

och muslimsk makt.

Inga fler minareter på svensk mark!

2009-12-06 @ 20:01:49
Postat av: Timglas

Är väl dock nämnvärt att sharialagstiftning gäller muslimer och därmed kan västerländska turister exempelvis ofta drick alkohol i muslimska länder. Här ligger en del av problematiken med muslimsk invandring till västvärlden. Muslimer förstår sig inte på att alla människor är lika inför lagen här, utan man tror att muslimer ska ha samma rätt till sharia här när dhimmis har särrättigheter i deras hemländer. Här är det nationalstaterna som stiftar lagar inom sitt territorium medan islam gör anspråk på att gälla i hela världen.

2009-12-06 @ 20:08:15
URL: http://www.frianyheter.wordpress.com
Postat av: natasha

Ett lysande inlägg från dig, Thoralf! Nu är det tydligen så att folket i sitt eget land i Europa inte får uttrycka vad de tycker och anser utan att få på sig massor med skit och hot från mossarna. Jag undrar var toleransgrensen går?! Det hela har gått alldeles för långt i de länder som anser sig vara demokratier! Och regeringarna sitter och skakar som skrämda harar!



Danmark tar emot så kallade "klimatflyktingar". Klimatet är för varmt, så är det bara att bli en flyktning i Skandinavien! Jag tror att politikerna har blivit fullständigt galna!

2009-12-06 @ 20:39:17
Postat av: mudder

Jag fattar inte vad muslimerna bråkar om. Det är ju inte tal om att riva befintliga minareter i Schweiz, utan det blir bara förbjudet att bygga flera. De fyra minareterna som finns bör väl räcka åt kravmaskinerna?

2009-12-06 @ 20:45:49
Postat av: Not very memorable

Gjorde Gellert Tamas sin undersökning på internationella google är det inte konstigt att han fick lägga ned så många år!

Fenomenet finns bara i Sverige, utamför gränserna går ingen på detta bidragsförsök

2009-12-06 @ 22:25:31
Postat av: Tore (preact)

"Maktens torn", skriver Ayaan Hirsi Ali hos "Expressen kultur", (kors i taket) med en perfekt översättning utan pk-drivning av Nina Leksander! Se här:

www.expressen.se/kultur/1.1803311/maktens-torn

Det "lågintensiva krig" som idag pågår i västvärlden, övergår snart till ett fullskaligt krig! Håll i hatten, mina vänner...

2009-12-07 @ 01:02:44
Postat av: Robin_Shadowes

Ett stort tack till alla sverigedemokrater som belyser farorna och de vidrigheter som den fascistiska ideologin kallad islam står för. Något som det ryggradslösa sjupartiet int vågar.

2009-12-07 @ 01:26:27
Postat av: Gubben o Gumman

Off topic :



Moderata socialistpartiet, förlåt Moderata cirkuspartiet.Har nu föreslagit bonus vid bättre resultat i svenska, i förortsskolorna.



En miljard skall anslås till bla detta?

Skall Sverige änligen få sina första raketforskare med invandrarbakrund?



Partiet vill även att elitklasser ,samt elit utbildningar skall placeras där för att minska

utanförskapet."Svenne Banans" barn skall tvingas till förorterna.

Varför i helevete då?

Stod inte moderaterna för valfrihet?



Vad är det för fel på dessa människor?

Är det bara stolpskott, som till största delen tagit sej fram till politikens köttgrytor?



Skillnaden på Moderata samlingspartiet och Socialdemokraterna är sannerligen hårfin men något

"moderatsnack" om frihet el valfrihet vill vi inte höra mera .



Har man nu anammat socialismens tvångsok ,så byt åtminstone partinamn, annars blir det falsk varudeklaration.



Utlänska medborgare skall anställas på Säpo?

Blir det återvändande djungelkrigare från förorten med?

Då för att få en mångkulturell säkerhetspolis.



Rösta för guds skull bort dessa helidioter till politiker.



Detta ovanstående omskrivna är uppsnappat på TV4,där Yvonne Rwuvaida , även tycker i stort sett , att heltäckande nikab är ok på utbildningar.

Milöjöpartiet som har 75% av sina väljare bland kvinnor ,lycka till tjejer, bra partival.

Så kommer väl "Fritte" Fridolin, som förstärkning med ,till detta "gökbo parti"



Fnaskandet för radikala islamister, har tydligen inga som helst gränser för politikerna i MILJÖPARTIET.

Ingår överaskningssex i grupp med måntro i rättigheter i samband med integreringen?



Att Sverige är mycket illa ute står mer o mer klart

ju mer dessa politiker öppnar munnen.



2009-12-07 @ 07:38:52
Postat av: Gubben o Gumman

Off topic: En våldtäkt under pistolhot, samt ett pistolrån i Solna Enskede.



Tack Bengt o Birgitt för alla vapen som fått PUT genom er.

2009-12-07 @ 08:28:10
Postat av: Gubben o Gumman

Det bästa vore väl om Folkpartiet bytte namn till

"Folkpistolerna".

Wild Wild Westenberg.

2009-12-07 @ 08:31:56
Postat av: Demokratbloggen

Namninsamling mot invandringspolitiken



Sprid videon på den här länken så är det nog många som vill skriva på!



http://demokratbloggaren.wordpress.com/2009/12/07/namninsamling-mot-invandringspolitiken/

2009-12-07 @ 08:56:10
URL: http://demokratbloggen.wordpress.com/
Postat av: Stefan K

Programmet Dokument Inifrån som sändes i går kväll visar att det finns all anledning att kritisera, debattera och t.o.m. ta avstånd från visa delar av islam.

Detta gör t.o.m. många i Sverige boendes muslimer, så varför är det då så farligt att Sd tar upp debatten?

Jag rekommenderar att ni som missade programmet ser reprisen, för av någon anledning har Svt valt att inte lägga upp avsnittet på Svt Play

Postat av: Stefan A

Man får väl kalla in Laila Freivalds för att stänga ned folkomröstningar i Schweiz...en gammal expert på området för nedstängningar av saker som kan oroa den Islamska världen.

2009-12-07 @ 09:13:45
Postat av: Ibbe

Det avslöjande programmet i TV2 igårkväll 20.00 "Slaget om muslimerna" visade hur de radikala muslimska företrädarna i Sverige fått tolkningsföreträde hos de svenska politikerna och driver dessa framför sig som ett slags nyttiga idioter. Producenten E.Rubar,är troligen allaredan hotad,hade bl.a. ett inslag om halalslakt som sade allt om hur lite svenska politiker kan om utbredningen av fenomenet. Tyvärr visade sig Reinfeldt vara i samma dåliga division som Sahlin. Programmet repriseras den 10 och 12 december. Se det om det sänds för det var så avslöjande att krafter troligen allaredan är igång för att förhindra reprissändningarna. Så faktaspäckat till islams nackdel var inslaget.

2009-12-07 @ 10:09:12
Postat av: Roger B Hermanson

Ja du Stefan A, det blir väl något liknande som när man skickade ner Freivalds till tsunamikatastrofen där den enda insatsen var att flyga helikopter över området.



Ingen som helst hjälp till de utsatta svenskarna.

2009-12-07 @ 10:47:31
Postat av: LN

Sändningstider: Slaget om muslimerna



SVT2 Söndag 6 dec 2009 kl 20.00



SVT1 Måndag 7 dec 2009 kl 03.10

SVT2 Torsdag 10 dec 2009 kl 14.55

SVT2 Lördag 12 dec 2009 kl 09.20

SVT24 Lördag 12 dec 2009 kl 21.30



2009-12-07 @ 11:13:19
Postat av: Lotta

Någon som blir förvånad?

Postat av: Lotta

Någon som blir förvånad?

Postat av: Kalle

"Utländska medborgare kan få känsliga poster" skriver Sydsvenskan idag(7dec 2009) och skriver vidare:

"Regeringen är på väg att göra en översyn av säkerhetsskyddslagen, som styr stora delar av Säpos arbete. Med stöd av den har Säpo i alla tider kunnat stoppa utlänningar – och andra personer som ansetts olämpliga – från att få säkerhetsklassade jobb i statlig sektor.



Anders Danielson ser det också som tokigt att Säpo inte får kontrollera vilka personer som anställs i ett privatägt kärnkraftverk."



Har Sverige blivit helt galet??? Vad fattas i huvudet på våra politiker???



Postat av: AWSvensson

Lotta om man delar upp befolkningen i svarta och vita, tro du eller vem som då att fördelningen av våldtäkter är lika?

2009-12-07 @ 12:11:33
Postat av: Skånepåg

Lotta



Citat från artikeln: "Jag tror att det beror mycket på hur män blir uppfostrade runt om i världen. Att män lär sig att vara dominerande mot kvinnor och att kvinnors rättigheter kränks sker över hela världen, säger han till BBC."



Och det är ju ingen som helst tvekan om vilka det är som enligt sin ideolog (s.k. religion) står för detta!

2009-12-07 @ 12:31:43
Postat av: oveg

Thoralf, Newsmill har en riktig rykare idag om invandreriet.

http://www.newsmill.se/artikel/2009/12/07/hog-invandring-och-mangkulturella-ideal-hotar-valfardsstaten

2009-12-07 @ 13:03:23
Postat av: dan åke

invandrarna får bonus och förmåner, Svenskar får lyda under nya lagar. Steget är inte lång bort till sharialagar med denna sakta tillvänjning!

de 1200 SkatteMiljarderna varje år fördelas synnerligen konstigt, Svenska skolor och äldrevård har bara nya pesparingar att vänta i år nästa år och nästa? tills SD 2010 kan vända treden?



vad DU kan göra är att INTE köpa Expo´s och 68-vänsterns och AFA´s kassako millenium. se den här gratis istället:

girlwhoplayedwith_fire/" rel="nofollow">http://www.watch-movies-online.tv/movies/thegirlwhoplayedwith_fire/

2009-12-07 @ 13:40:51
Postat av: Bo T

Hög invandring och mångkulturella ideal hotar välfärdsstaten

http://www.newsmill.se/artikel/2009/12/07/hog-invandring-och-mangkulturella-ideal-hotar-valfardsstaten



Det Gunnar Sandelin glömmer eller bara antyder är att det finns starka politiska intressen bakom massinvandringen. Vänstern satsar allt på det snabbt växande invandrade bidragsproletariat som ska bli grunden för ett permanent maktövertag.



Vänstern gör allt för att massinvandringen ska intensifieras. "Flyktinginvandringen" ska vara "generös". Ju fler barn ju mer pengar. Vänstern hyllar idag islam som en fredens, toleransens och frihetens ideologi och garanterar alla invandrare en bekväm och arbetsfri tillvaro med enda motkravet att invandrarna röstar rött. Det är AVSIKTLIGT invandrarna gjorts bidragsberoende. Det är så människor knyts till vänstern i generation efter generation.



Vid sidan står en "liberal" mediaapparat och fattar inte att samhället kommer att avliberaliseras i takt med islamiseringen. Kritik mot islam är närmast förbjudet i svenska media. Kryperiet är totalt. Istället pekas oppositionen till den massiva fattigdomsinvandringen ut som rasister, nazister, sinnessjuka och intoleranta.



Den borgerliga regeringen inbillar sig att massinvandringen kommer att skapa tillväxt. Sällan har en så korkad ekonomisk analys gjorts. Underlåtenheten att skydda Sverige mot yttre fara är närmast landsförräderi

2009-12-07 @ 14:40:42
Postat av: Nalle i Växjö

Finns det något samband mellan att var 4 man har våldtagit i sitt hemland och den ökade frekvensen av våltäkter i Sverige när invandringen från dessa länder ökar.



Kanske Aftonbladet kunde våga sig på en analys av sina kunniga journalister

Postat av: Skånepåg

@ oveg



Tack för tipset. Suveränt av Gunnar Sandelin. Måste läsas av alla, han sticker verkligen hål på PK-ballongen!

2009-12-07 @ 14:52:13
Postat av: Nalle i Växjö

Strålande tillfälle att lära sig mera om vad Islam verkligen står för.



Möte i Sölvesborgt på Torsdag med Islamexperten Hjärpe



Kanske läge för en buss med intresserade från Kalmar?

Postat av: LN

Gissa vilken av våra landsförrädiska folkvalda som sa följande:



"För mig är förbudet mot minareter en signal om intolerans. [...]Tack och lov har vi inte den typ av system som finns i Schweiz. Fundamentet för vår demokrati är mer robust.

Partierna och riksdagen fungerar som filter. Folkomröstningar kan vara bra, men här har man använt det felaktigt i ett populistiskt syfte. Det är farligt för demokratin."



- När skall vi få köpa ett dussin enkelbiljetter till Narobi åt henne och klanen?

2009-12-07 @ 15:09:40
Postat av: AWSvensson

Jan Hjärpe, professor i islamologi skriver den 17/9 -99 i Svenska Dagbladet om en framstöt från det nybildade islamiska samarbetsrådet:

"Som talesman för rådet har Mahmoud Aldebe fört fram tanken att man i Sverige skulle införa det system som man har på många andra håll i världen, att familjerätten (och arvsrätten) skulle följa religionstillhörighet.

Han menar att man borde tillåta att muslimerna i Sverige tillämpar den islamiska sharia, lagen och regelsystemet... Detta inte bara som den enskildes eget val, utan med juridisk giltighet."

2009-12-07 @ 15:20:43
Postat av: Per Petersson

Mona ska ut & resa (osmart eller klimatsmart).



http://www.politikerbloggen.se/2009/12/07/24808/



http://www.s-info.se/press.asp?press_id=3318



Dom får gärna behålla henne.

2009-12-07 @ 16:48:06
Postat av: AWSvensson

I Norge och Finland sitter man inte med armarna i kors utan rättar sig efter de rådande omständigheterna. Vilket innebär att politikerna i Sverige om något år inte kan begripa varför asylanstormningen tilltar.

Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Folkpartiet FP står inte det för Fullständigt Puckade.

2009-12-07 @ 17:23:30
Postat av: Putte

Eller kanske FP står för Förbannade Patrask.

2009-12-07 @ 18:14:06
Postat av: Tomas F

Jan Hjärpe släpades pliktskyldigt fram i TV efter omröstningen i Schweiz och levererade sitt sedvanliga stöd för all typ av Islam. Vi som ifrågasätter Islams bidrag till den demokratiska utvecklingen i världen kallades självklart främlingsfientliga.

Bo T gör för övrigt en klockren analys ovan.

2009-12-07 @ 19:19:28
Postat av: Kalle

"Genom att nominera Abdirisak Waberi högt upp på listan har moderaterna i Göteborg lånat ut sig till en islamist som knappast företräder de demokratiska och frihetliga ideal partiet normalt står för. Det är viktigt att vi invandrare tar plats i politiken men inte till vilket pris som helst, skriver Judit Burda, m, fritidspolitiker i Göteborg." i newsmill.



Nu kommer de med stormsteg inrusande i svensk politik med sina konstiga muslimska värderingar.



Postat av: Malin R

Vilka demokratiska och frihetliga ideal moderaterna står för nu för tiden är svårt att fatta.När man som göteborgsmoderaterna blir springpojkar åt islamister och deras budskap då är det ett bevis på att "nya moderaterna" driver okontrollerat på det politiska havet.Det är alltså ingen slump att just Sverige är muslimernas främste springpojke i EU.2006 var vi faktiskt ganska många på jobbet som röstade på Reinfeldt.2010 blir det ett annat parti har vi kommit fram till på lunchrasterna.M sviker svenskarna med sin muslimkramarattityd så enkelt är det.

2009-12-07 @ 20:09:21
Postat av: Robin_Shadowes

Att kvotera in utlänningar inom SÄPO är inget mindre än rent HÖGFÖRRÄDERI!! Vi vet redan vilken sorts utlänningar det handlar om - från "fredens och kärlekens religion". Nu kommer muslimerna få helt nya verktyg, att med politikernas goda minne, kunna övervaka alla allahs fiender!!

2009-12-07 @ 21:26:18
Postat av: Peter, den förste.

Intressant New York Times artikel: "Europe’s Minaret Moment



...If the more perfect union promised by the Lisbon Treaty is the European elite’s greatest triumph, the failure to successfully integrate millions of Muslim immigrants represents its greatest failure. And the two are intertwined: they’re both the fruits of the high-handed, often undemocratic approach to politics that Europe’s leaders have cultivated in their quest for...". Se http://www.nytimes.com/2009/12/07/opinion/07douthat.html?_r=1

2009-12-07 @ 22:25:49
Postat av: Åke Malmros

Och Christer Sjögren han använder sig utav en Bärbar LapTop, som han har kopplat in Telia Mobilt Bredband med ett 3G-Modem, och denna funktion fungerar på exakt samma sätt, som man använder en Stationär Dator, en med denna teknik, som kan Christer Sjögren hålla Kontakten då.

2009-12-07 @ 22:28:36
Postat av: Magne

Våldtäkter och gruppvåldtäkter står som spön i backen. Man kan läsa om det varje dag. Alla muslimer är nästan inte gruppvåldtäktsmän men alla gruppvåldtäktmän är muslimer. Helt otroligt att det finns Svennar där ute som fortfarande inte ser utvecklingen. Skrämmande!



http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1376534.ab



Jag vill också vara med i tidningen expo!



Hur känner man igen en Jamaicans bil? -Jo på reggiebeteckningen!



Hur känner man igen att en bil är från Kina? -Jo på rishögen!



Hur känner man igen en Polsk bil? -Jo pålacken!



Kom igen nu GestapoPoohl! Har du möjligen någon i släkten som hette Oswald Pohl by the way?

2009-12-07 @ 23:09:05
Postat av: Anonym

Svenska folket verkar ha vaknat;)

Dagens undersökning i norrköpings tidningar är sd största partiet!!!!:)



http://www.nt.se/omrostning/Default.aspx?PollId=5678781

2009-12-09 @ 11:20:50
Postat av: Danne

Debatten om islam är mer infekterad en någonsin

men när deras religion står över våra lagar då borde våra politiker sätta ner foten förutom Jimmy Åkesson då som redan står redo med strids yxan i högsta hugg.

Men svensk politiker vågar inte ta upp frågan förutom han SD då vilket är synd för då kommer det att fortsätta vara en känslig fråga.

Men när ska vi börja tänka om???

när våra döttrar blir stenade och kallade hora

eller när våra fruar inte våga visa sej ute för att dom inte bär slöja??? det är fan ett hån mot hela folket och alla andra religioner varför ska just islam har så mycket rättigheter snart kommer alla andra regioner kräva samma sak även våran gena kyrkor vi kan lika gärna ha total anarki i samhället då om man ska låta visa regioner stå över lagen.

Lagen är till för alla oavsett vilken region hudfärg eller sexuell läggning man har tack för mej

och alla svar att jag skulle vara rasist eller nazist kan ni slå hur hågen direkt vill bara leva i ett samhälle där vi behandlas lika inför lagen för det är väl det den är tänkt för eller?????

2010-02-09 @ 00:13:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0