ÖSTRAN GILLAR INTE MIN BLOGG

70599-123

På ledarsidan i dagens Östran/Nyheterna uppmärksammas min blogg av Rolf Asmundsson. Att en ledarskribent ägnar ett så stort utrymme på ledarsidan åt min blogg är ett erkännande av mig. Jag har uppnått ett av mina syften med min blogg när en ledarskribent försöker att smutskasta mig och min blogg.

Tyvärr är han inte så hederlig att han uppger länken till min blogg i artikeln så att läsarna kan gå in i min blogg och själva bilda sig sin uppfattning om innehållet.


För någon vecka sedan skrev Östran om politiker som bloggar i Kalmar men då nämndes inte min blogg i artikeln. Att bli omnämnd på ledarsidan är också ok!


Han gillar tydligen inte heller att jag kritiserar de journalister som jag tycker inte sköter sitt jobb objektivt. Men att han själv sitter och sprider kritik till höger och "vänster" på sin ledarsida tycks vara något helt annat.


En annan anledning till hans negativa ledarartikel kan vara att jag på min hemsida lägger ut alla mina insändare och där markerar alla strykningar som tidningarna gör innan publicering. Östran misshandlar eller rent ut sagt "slaktar" dem innan publicering vid vissa tillfällen.


I artikel ondgör han sig över mig och Sverigedemokraterna men så många konkreta exempel på sin kritik har han svårt att skaka fram. Istället framstår exempeln från min blogg som i allra högsta grad riktiga och välgrundade exempel på information som den politiskt korrekta Östran och andra media undviker i sin journalistik.
Läs artikeln i Östran


Exempel 1 i artikeln.

"Tobias Billström (migrationsministern, min anm ) däremot går från klarhet till klarhet när han företräder moderaterna som det verkliga mångkulturella partiet, snacka om de "nya moderaterna". Jag undrar om det var denna frihet (fri invandring) som de moderata väljarna tänkte på när de röstade i september 2006."

Läs hela mitt inlägg


Jag har svårt att se vad som är så negativt i detta exempel. Istället borde Rolf Asmundsson gotta sig i att jag kritiserar en moderat minister men han har kanske börjat försvara det nya "arbetarpartiet" moderaterna. Det är väl för inte att flera moderata politiker hoppat över till Sverigedmokraterna.


Exempel nr 2.

"Hovrätten har fastställt domen mot 22-årige XX (medborgare i Serbien eller Bosnien) på sex månaders fängelse och utvisning för misshandel och stölder."

Läs hela mitt inlägg


Att jag tar upp domar där invandrare eller asylsökanden döms för allvarliga brott beror på att media inte bryr sig om att nämna etnicitet. I media har vi vid en mängd tillfällen sett rubriker som "Svensk häktad i Prag" och liknande där det i själva verket varit invandrare. När sedan tidningarna påstår att brottsligheten inte är högre bland invandrare än svenskar känner jag att jag måste upplysa om dessa fall i min blogg. Rätt eller fel, döm själv.


Exempel nr 3.

"Från 2001 har Danmark skärpt sina asylregler och detta har medfört en mycket begränsad invandring till Danmark. Det är min uppfattning att detta är huvudorsaken till den minskande brottsligheten i Danmark."

Läs hela mitt inlägg.


Det var ett antal reportage om brottligheten i Malmö kontra Köpenhamn som fick mig att skriva detta inlägg. Jag tyckte det var anmärkningsvärt att brottsligheten var högre i Malmö än i Köpenhamn som är minst fyra gånger så stort. Östran kanske finner detta exempel opassande då Malmö styrts av socialdemokraterna sedan urminnes tider. Och att Malmö under den tiden blivit den mest segregerade staden i hela Sverige. Varje år flyttar 5000-6000 invandrare in medan ca 1500 svenskar flyttar ut från staden. Skrämmande!


Sista exemplet.

"Invandrare har mördat tre svenskar."

Läs hela mitt inlägg.


Tre brutala mord av svenska bönder fick mig att skriva detta inlägg. Två av dessa mord är utreda och nu greps en person i Kalmar som misstänkt för det tredje mordet. Aftonbladet har skrivit om dessa mord och då föranleder det inte Rolf Asmundsson att kalla tidningens journalister för rasister eller liknande epitet.


Jag får tacka Rolf Asmundsson för reklamen för min blogg och de exempel han tog i sin artikel tror jag innebär att jag får en hel del nya besökare.

Sedan efterfrågar Rolf Asmundsson våra åsikter i andra frågor än invandringen, han nämner t.ex. Kalmars ekonomiska situation. Jag tycker han skall diskutera detta med tidningens journalister som närvarar vid kommunfullmäktigesammanträdena. Vid septembers kf-möte redogjorde jag för en del av våra ståndpunkter angående kommunens ekonomi men det valde tidningens reportrar att inte nämna i sin artikel. Vi tog vid detta möte ett klart avstånd från satsningen på Kalmar som kulturhuvudstad 2014, vilket kommer att kosta länets innevånare minst 100 miljoner kronor av våra skattemedel. Vi tog även upp det mycket låga priset för den mark som kinesiska Fanerdun har köpt, en rabatt på ca 20 miljoner kronor mot de priser andra bostadsbolag får betala.


Men som vanligt mörkar tidningen våra åsikter i andra frågor än invandringen!

  

Jag kan informera Rolf Asmundsson om att jag faktiskt har 2 bloggar. Min andra blogg innehåller enbart material från kf-möte och liknande. Där kommer Rolf Asmundsson hitta det han efterfrågar men jag hyser inga förhoppningar om att han skulle vara så hederlig att han även redovisar detta faktum och mina åsikter i olika kommunala frågor.

Besök min kf-blogg


Kommentarer
Postat av: Alex

Är det kanske så att du missat Thoralfs Kf blog med flit?...

http://thoralf.webblogg.se/

Frågan är om du vill veta vad vi Sverigedemokrater tycker i andra frågor än invandringen eller bara är intresserad av att smutskasta oss pga att vi är för en restrektiv invandringspolitik...

Med tanke på att du avslutar med " De har ju sin patentlösning: Ut med dom!" så tvivlar jag på det...


Skickade detta mail till Rolf, hoppas du inte misstycker Thoralf

2007-12-03 @ 21:33:01
Postat av: Putte

Skulle vara väldigt intressant att veta vad det är som herr Asmundsson tycker är så fantastiskt bra med massinvandringen. Vilka fördelar finns det för oss svenskar? Har herr Asmundsson sett till att verkligen integrera sig och bosatt sig i ett invandrardominerat bostadsområde, eller bor ham som så många andra "flykring"-kramare i ett miljonvillaområde? Det är ju ett faktum att bland PK-människor så ökar (ursäkta uttrycket) "invandringskåtheten" med avståndet till närmaste invandrartäta bostadsområde. Egentligen borde all placering av invadrare och asylsökande göras på Östermalm, Lidingö m.fl. Eftersom det tydligen är "de välutbildade" som är mest positiva till massinvandringen, i alla fall enligt en väl använd journalistmyt.

2007-12-04 @ 06:38:42
Postat av: AWSvensson

Varför kan man inte kommentera tidningars ledare, är de rädda för kritik, att andra argument är starkare och att de då framstår som de idioter de många gånger är.

2007-12-04 @ 11:21:26
Postat av: Skånepåg

Då Herr Asmundsson åker till och från jobbet mellan hemmet i kalmarförorten Lindsdal och Östrans kontorsbyggnad, passerar han varje gång den stora anskrämliga tegelhög som tillhör Fanerdun.

Med lite försök till tankeverksamhet, borde detta ge honom en och annan association om "utvecklingen" av det av honom så omhuldade multikulturella experiment som pågår i Sverige!

Tyvärr är en sådan "brainstorming" väl mäktig för honom och han fortsätter nog tyvärr med sina vanliga "sagoberättelser" på ledarsidorna i Östran.

2007-12-04 @ 16:28:31
Postat av: Rune

Bra att du bemöter honom, men egentligen är ju skriverier från såna där legoskrivare ointressanta. Det gör ju detsamma om du har bra argument han är ju betald för att propagera åt etablissemanget och därmed blir ju hans skriverier lättviktiga.

2007-12-04 @ 20:35:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0