ÄNNU EN UTVISNINGSDOM MEN ......

Hovrätten har fastställt domen mot 22-årige Mirsad D (medborgare i Serbien eller Bosnien) på sex månaders fängelse och utvisning för misshandel och stölder.


Jag citerar ett stycke från Göta Hovrätts dom.

"Mirsad D har inte någon anknytning till Sverige. Efter det att han år 2006 utvisades ur riket, återvänder han, enligt vad han själv uppgett, omgående till Sverige. Han har enligt egen utsago, alltsedan dess vistats i Sverige och "arbetat svart". Efter det att Mirsad D deltagit i stölden av kopparkabel var han frihetsberövad. Trots misstanke om brott har han kort tid därefter gjort sig skyldig till en allvarlig misshandel"


Det är verkligen dags att våra svenska myndigheter tar i med hårdhandskarna mot dessa personer som vistas I Sverige utan tillstånd och med beslut om utvisning.

Vad menar egentligen hovrätten med att skriva "jobba svart"?

Finns det en undermening i denna fras, om så är fallet vad menar hovrätten i så fall. Eller är det så att hovrätten har problem med att skriva i klarspråk.


Det märkliga i denna dom som varit uppe till förhandling både i tingsrätten och nu även i hovrätten är att ingen tycks bry sig om att denne person vistats olovligt i Sverige och samtidigt "jobbat svart".

Vilka signaler skickar vårt rättsväsende till befolkningen då de inte bryr sig om att någon som är utvisad ur landet men ändå vistas i landet. Detta borde automatiskt ge ett fängelsestraff med efterföljande livstids utvisning.

När sedan samma person jobbar svart enligt vad han själv uppgett måste det ju också finnas en arbetsgivare som anställt vederbörande svart. Varför blir det inte en ny förundersökning mot denne arbetsgivare? Struntar rättsväsendet i detta? Eller är det så att det inte finns resurser till att följa upp dessa "enkla" brott.


Jag är övertygad om att denne Mirsad D inte kommer att lämna Sverige efter avtjänat straff eller att han återvänder omgående ännu en gång om utvisningen skulle verkställas. Han kommer sannolikt fortsätta med sin brottsliga bana och kosta samhället stora summor av våra skattemedel även i fortsättningen om inte våra naiva politiker förändrar samhällets regler och lagar.


SVERIGEDEMOKRATERNA ÄR DET ENDA PARTIET SOM KAN ÄNDRA UTVECKLINGEN!


Kommentarer
Postat av: Ove

Sverige kan väl kunna hyra fängelseplatser i nåt av de baltiska länderna. Det kanske finns några krypin kvar sen Sovjettiden. Nej, det är inte ämnat som ett skämt. De baltiska staterna är medlemmar av EU, så helt omöjligt borde det inte vara. Vi måste ju på nåt sätt få in en avskräckande effekt mot den från utlandet stammande grova kriminaliteten.

2007-11-26 @ 15:23:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0