GÖRAN JOHANSSON (S) RÖR OM I SOSSEGRYTAN!

Det socialdemokratiska kommunalrådet Göran Johansson har hamnat i blåsväder sedan han uttryckt åsikten att alla asylsökande som kommit till Sverige med hjälp av flyktingsmugglare borde avvisas/utvisas omgående.

Se P1 ekot

Vad får Göran J att göra detta utspel?


En sak är i varje fall säker och det är att det handlar inte om flyktingsmugglarna som han påstår. Detta är bara en ursäkt för den verkliga anledningen, tror jag.


Läs mitt tidigare inlägg

Göran J vet att invandringen kommer leda till en katastrof på många olika områden om den inte stoppas nu. Göteborg har sina invandrarområden liksom Malmö. En av de första att stödja eller en av de få politiker som stödjer Göran J var just kommunalrådet i Malmö Ilmar Reepalu, även han socialdemokrat. Båda har insett att det är på väg mot en fullständigt ohållbar situation i respektive kommuner och det skulle inte förvåna mig om de inte diskuterat detta utspel i förväg. Ilmar Reepalu har idag en debattartikel om kommunernas kostnader för mottagandet av dessa så kallade flyktingar i sydsvenskan, vilket borde få varje kommunpolitiker att dra öronen åt sig.

Dessa två mycket framträdande och starka socialdemokratiska kommunpolitiker ger nu Mona Sahlin en rejäl huvudvärk, för att inte säga migrän. Hon avböjde att vara med i dagens Studio P1 men vi får väl se om hon uttalar sig i kvällen nyhetssändningar.

Socialdemokraterna som så starkt angriper oss Sverigedemokrater för vår syn på invandringspolitiken har nu fått två "rasister" i det egna partiet.


Sverigedemokrater som har förtroende uppdrag inom LO-facken skall ju sparkas från sina uppdrag enligt LO:s ledning kunde vi höra så sent som igår.

Kommer nu socialdemokraterna kräva avbön från dessa politiker och tvinga tillbaka dem i ledet eller är de så starka att vågar och orkar stå emot hela PK-rörelsen.


Vår fria television väljer att mer eller mindre tysta ner detta uttalande. Jag hade förväntat mig att de skulle pressa Mona Sahlin på dessa uttalanden men icke. Den som påstår att dessa kanaler inte står under inflytande av politisk styrning måste vara fullkomligt blinda.

Att en kanal måste göra reklam för sin opolitiska hållning gör bara det att man förstår att vänstern är inblandad i allra högsta grad.


Tobias Billström däremot går från klarhet till klarhet när han företräder moderaterna som det verkliga mångkulturella partiet, snacka om de "nya moderaterna". Jag undrar om det vara denna frihet (fri invandring) som de moderata väljarna tänkte på när de röstade i september 2006.


Den som vill lyssna på något intressant skall lyssna på inslaget i Studio Ett efter klockan fem när man intervjuar invandrare från Södertälje som stöder Sverigedemokraterna. Detta borde väl få dessa PK-eliten att börja tänka.

Lyssna på studio ett


KEJSARENS NYA KLÄDER ................


När skall våra riksdagspolitiker se verkligheten. 


Kommentarer
Postat av: göteborgare

Göran Johansson bor visst i Kortedala, ett grannområde till Bergsjön. Och hans dotter -- som visst (s) i en ofattbar nepotism(!) visst utsett till att efterträda Göran -- bor i Bergsjön.

I Kortedala är det allt oftare skottlossning, men Göran lär väl bo i nåt villaområde, och stora delar av Bergsjön är en röra av utskrivna dårar och alla möjliga kulturer, i synnerhet grupper som har svårt att assimilera. (Andra delar är väl lite bättre.)

Göteborg känns lite som ett forntida hövdingadöme fullt av socialister som anser att det är hädelse att ifrågasätta invandring men inte ens kommer att reflektera vad assimilering till oreglerad massinvandring innebär innan det är för sent. Innan agendan sätts av nya kulturer som vägrar samma västliga syn på mänskliga rättigheter som vi har.

Nu ser det ju ut som 90-tal = 12 procent invandrare, 2000-tal = 18 procent invandrare, 2010-tal = 26 procent invandrare, 2020-tal = 33 procent invandrare, 2030-tal = 40 procent invandrare.

Enklaver när? Redan?!

2007-11-28 @ 01:34:30
Postat av: Putte

Jag skrev det tidigare en gång, det är ju svenska politiker, journallister och myndigheter som hjälper "flykting"-smugglarna att lyckas! Om de insmugglade hade direktavvisats till FÖRSTA asylland så hade nog snart samugglingsförsöken hit avstannat, eller minskat rejält.

Nu tar Sverige i stället nästa steg ned i fördärvet. TV4 har lyckats i sin kampanj, att stoppa utvisningar till EU-landet Grekland. Om nu de så kallade flyktingarna behandlas illa i Grekland är det väl en fråga som ska tas upp i EU och inte vara TV4:as roll att påtvinga svenska folket ansvar för. Ryggradslösa politiker i samtliga riksdagspartier har givetvis redan gått ut och lovat TV4 att utvisningarna till Grekland ska stoppas. Tänk om politikerna var bara en bråkdel så intresserade av vad svenska flolket tycker, som de är om vad TV4 och andra medier tycker.

2007-11-28 @ 05:29:30
Postat av: Katinka Glahd

Dessa "tortyrfilmer" från Grekland verkar
inte äkta.!
Det ser ut som om filmen är inspelad av de mest tafatta amatörerna
inom filmvärlden.
De markerar slagen precis som i gamla gangsterfilmer ,de träffar aldrig de stackars "torterade" flyktingarna.
För övrigt har jag besökt Grekland 25 ggr och jag har aldrig sett en grekisk polsman i tjänst
utan att vara iklädd sin uniform.
Detta är ett absolut krav för att utöva sin polisiära uppgift i detta land. Detta är en obrytbar regel enligt en grekisk vän som har varit polis i sitt land i 30 år.
Att inte Bo Holmström skäms.
Han borde ta sin Lap-Top och sin yrkesheder,om han hae någon kvar, och placera sig på den journalistiska historiens soptipps
,mest stinkande sida. Där ,och endast där, hör denne storlögnare hemma!

2007-11-28 @ 09:43:42
Postat av: M

Säkert har du rätt Katinka! Och i en värld av vett och något sånär normal journalistik hade detta att man inte en gång med en liten fråga ifrågasatt filmernas äkthet varit ett helt ofattbart missöde.

Då Grekland är en port in i väst och europeiskt ursprungsland för de som blir upptäckta i containers var ju denna film Ett Måste. Och att den sväljs av dhimmi-PolitiKerna och dhim-media är ju som om krystade skämt i Asterix är vår verklighet.

Makalöst och makabert.

2007-11-28 @ 10:08:41
Postat av: M

(Förtydligande: Filmen var "Ett Måste" *för smugglarna*, för att lura migrationspolitiker i EU-länderna att inte enligt EU:s regelverk sända tillbaka smugglade personer till Grekland.)

2007-11-28 @ 12:26:00
Postat av: AWSvensson

Jag kan bara inte undanhålla mänskligheten denna kommentar i Blekinge Län 28 nov 2007, väl bekomme.Richard Jomshof, om du kräver en offentlig ursäkt för att någon inte vill medverka i spridning av sd:s irrläror är det i mitt tycke lite udda. Ditt argument håller inte. Ert parti har deltagit i ett demokratiskt val och enligt de regler vi hitintills ställt upp för att kunna delta i våra politiska val. Tyvärr förbjuder inte vår lagstiftning rasistiska partier eller partier som har odemokratiska program eller företrädare. Vi förbjuder inte ens kriminella föreningar eller sk MC-gäng. Invandrarfientliga partier kan alltså delta i demokratiska val, tyvärr. Men det betyder inte att övriga partier förlorar sin rätt att välja med vilka man vill samtala med. Att vara folkvald är inte lika med att vara demokratisk. Är man minsta tveksam på den punkten så står det var och en fritt att se sig om i världen. Hur många diktatorer typ Hitler ska man tvingas räkna upp för att få sd att förstå att era försök i fårakläder inte kan dölja er invandrarfientliga hållning. Ni må försöka hur mycket ni vill ? Jag någon skärpning i lagen ligger inte på bordet, än. Men var lugn för att ju mer ni försöker övertyga våra och övriga riksdagspartiers väljare ju mer enade ska vi bli i kampen om väljarna. Ert parti tillhör inte den demokratiska arenan och era populistiska argument är inget annat än förföljelse av människor, människor med rätt till lika värde och till samma rättigheter som alla vi andra. Det är era dumheter som får folk att tvivla och till att behandla alla invandrare som kriminella oavsett om dom bor och arbetar i landet som vilken svensson som helst. Jag antar att fotbollsspelare i vårt landslag skall vara Svenskar enligt er mall och att riksdagsmän med annan etnisk tillhörighet skall lämna landet tillsammans med alla andra som ni väljer att hata efter ert godtycke. Era dumheter är ett tecken på att vi behöver ta ställning och bestämma oss för att för evigt förkunna om era irrläror. Alla människors rätt till lika värde och alla oavsett kön eller religion eller etnisk tillhörighet skall som människor behandlas som likvärdiga medborgare. Christer Frinäs (m)

2007-11-28 @ 13:02:31
Postat av: skånepåg

Beträffande Christer Frinäs (m.)

Så skriver den som inte har förmågan att se vad som sker och hur "utvecklingen" är i vårt land. Han bör ha en lysande framtid om han övergår till sagoboksbranschen under förutsättning att han skippar allt som har med politik att göra.

Den här floskeln att "alla människor har samma värde" brukas och missbrukas i alla sammanhang. Kan någon förklara för mig, varför det enligt PK innebär att eftersom "alla människor har samma värde" skall man per automatik ha mer eller mindre rätt att erhålla uppehållstillstånd i Sverige?

Det finns inga nyanser i det här med "alla människor har samma värde". Min familj har väl för f-n större värde för mig än några andra totalt främmade människor. Denna floskel hör till samma kategori som gummiparagrafen "hets mot folkgrupp". Att känna sig kränkt är numera också synnerligen gångbart inom det som är PK. Vilka är det egentligen som numera är kränkta i Sverige?

2007-11-28 @ 13:46:24
Postat av: Thoralf A

Christer Frinäs, i konsekvensens namn bör du också propagera för att alliansen avbryter allt samarbete med våra nordiska grannländer Finland och Danmark.

Grekland bör ni absolut fördöma och avbryta alla diplomatiska förbindelser med o.s.v.


DE NYA MODERATERNA, skönt att veta var vi har dom.

2007-11-28 @ 14:27:15
Postat av: Magne

Christer Frinäs; Bara för att man skriver låångt så betyder inte det att man framstår som intelligent eller sakkunnig.

2007-11-28 @ 17:51:50
Postat av: Magne

Min inflikning var alltså riktad till AWSvensson och ingen annan.

2007-11-28 @ 19:01:29
Postat av: Putte

Nu är det väl så att det som AWSvensson skrev här ovan är ett citat ur Blekinge läns tidning där Christer Frinäs (m)skrev originalet, riktat till en SD-politiker i Karlskrona.

2007-11-29 @ 05:14:56
Postat av: Katinka Glahd

Christer Frinäs, ditt inlägg får mig att gråta av förtvivlan eftersom du tydligen inte insett vart vi är på väg i detta land.
Vi håller sakta men säkert på att övertas av det islamska samhället.
Hade dessa kommit med kroksablar ,huggdolkar ,kulsprutor och handgranater för att ta sig in i Sverige så hade du ställt upp som en man i Landskrona eller Skanör.
Men nu får vi i stället försörja dessa erövrare som kommit hit för att utbreda islams världsherravälde.
Ja även du Christer lille är med att v bidraga finansiellt till detta vanvett.
Men vad tror du dina barn och barnbarn tänker om dig och ditt folkförräderi när de 20 till 30 år från nu gömmer sig för Jihadkrigare som jagar igenom Sverige för att leta upp de sista europeerna som vägrar att låta sig dhimmifieras av islam.
Deras dom över dig kommer att vara skoningslös.
Du såldeinte ut dem för pengar utan för din aningslösa, naiva
tolerans mot deras systematiska Intolerans och hat mot alla otrogna. Gå för Guds skull in på deras hemsidor och läs varför de är här och vad de skall göra mot oss som äldre och mot våra barn och barnbarn.
Du är
den vidrigaste folkförrädare som finns eftersom du vägrar inse fakta om dessa barbarer som med din hjälp bl,annat ockuperar vårt land. Suger ut våra tillgångar ,det svenska folkets tillhörighet för att så småningom utrota alla etniska svenskar som vägrar gå över till islam.
Du är sämre än det sämsta luder ,du spretar för sultanen och lägger upp dig frivilligt ,för att hora bort dina efterkommande. Fy Fasen!
Men även du kommer att själva inse vad du har gjort och du kommer att skämmas så mycket innan du skall dö för det islamska svärdet ,så att du kommer frivilligt att ta ditt ,eländiga, maskliknande liv. Fy fasen vad dina föräldrar måste skämmas för dig. Tvi vale. Mormor och farmor:

2007-11-30 @ 21:24:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0