2 MILJARDER TILL IRAKSMUGGLARE

Nyheterna om alla irakier som smugglas till Sverige har avlöst varandra under de sista dagarna.

Enligt programmet Kaliber i P1 smugglas 70 irakier in i Sverige varje dag och denna smuggling omsätter enligt Kaliber ca 2 miljarder kronor.
Eftersom väldigt många eller kanske alla betalar dessa människosmugglare med lånade pengar och dessa lån sedan betalas med hjälp av bidragen i Sverige innebär det i praktiken att vi svenskar via skattsedeln betalar för denna kriminella verksamhet.


70 irakier gånger 365 dagar ger 25 550 irakier under ett år. Inte undra på att Sverige håller på att kappsejsa.

Sverige har i år tagit emot fler irakier än vad hela övriga EU tagit emot ändå ser vår migrationsminister Tobias Billström inget problem med det stora antalet till Sverige.


Här är ett diagram på fördelningen av asylsökande irakier i Norden.
70599-170

Källor: Migrationsverket, Ny i Danmark, Utlendningsdirektoratet (Norge) och Ultlänningsverket (Finland).

DET MÄRKLIGA ÄR ATT INTE EN ENDA RIKSDAGSPOLITIKER ANSER ATT VI MÅSTE SKÄRPA ASYLREGLERNA.

Inte ens tidningarnas journalister eller TV-journalisterna vågar ställa frågan om asylreglerna borde ändras. Den politiska korrektheten är så hårt inmejslad att de inte vill eller vågar ställa relevanta frågor.

Däremot frågar dessa medias företrädare om irakiernas "hemska" förhållanden under smugglingen till Sverige och om inte Tobias Billström anser att dessa borde förbättras. Ekots reporter tycktes anse att alla irakier skulle söka asyl och få uppehållstillstånd redan på ambassaderna i t.ex. Syrien. Är alla dessa journalister fullständigt förblindade av politiskt korrekthet och givetvis sin egen karriär.
Jag anser att de är fullständigt inkompetenta!

Sveriges fullständiga misslyckade asylregler visas bäst med detta diagram.

70599-168

Sveriges generösa asylregler avslöjas i detta diagram.


I Danmark hålls alla irakier som får avslag på sin asylansökan inlåsta i avvaktan på avvisning
och med dessa regler så är ingen irakier så dum eller mycket få som söker asyl i Danmark.


I Grekland anses ingen från Irak ha skyddsbehov men i Sverige är siffran i praktiken 100 procent
eller med andra ord alla får uppehållstillstånd och inte nog med det. Det ges uteslutande permanenta uppehållstillstånd istället för tillfälliga uppehållstillstånd.


Samma mönster gäller även angående så kallade "ensamkommande unga muslimska män"

70599-169

MED EN MODERAT MIGRATIONSMINISTER SOM VILL BLI BÄST I EUROPA ¨PÅ INVANDRING SÅ KAN RESULTATET BARA BLI KATASTROF FÖR SVERIGE.

JAG FÖRSTÅR MIG INTE PÅ MODERATER SOM TYCKER HELT ANNORLUNDA MEN FORTFARANDE STÖDER SITT PARTI, DE BORDE GÖRA UPPROR MOT DE NYA MODERATERNA! 


Kommentarer
Postat av: Göran

Dessa tre mycket talande diagram beskriver med önskvärd tydlighet fosterlandets stundande totala kollaps. Likheten med romarrikets sista dagar är slående. Det är tyvärr troligen redan kört för Sverige liksom Belgien, Holland och Storbritannien.
Förhoppningsvis hinner dock dessa landsförrädare ställas till svars och sona sitt brott innan landet upphör att existera!

2007-11-06 @ 00:01:39
Postat av: j-å

Jag tror att våra politiker har OLIKA skäl att INTE beklaga flyktingströmmen.
Det ena är naturligtvis rent humanitärt, men den andra stora anledningen är framtida, billig arbetskraft, utan fackföreningstraditioner.
Har nämligen inte hört eller sett ett enda uttalande från arbetsgivarorganisationernas stora män i denna fråga. De har annars uttalat en åsikt om det mesta, som A-kassa, försäkringskassa, företagshälsovård, pensioner, skola och barnomsorg.
Tror att stora delar av högeralliansen tycker detsamma, att här har vi en stor grupp människor som kan utnyttjas i framtiden, för en billig penning.

2007-11-06 @ 17:49:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0