ÖKAD KRIMINALITET I SVERIGE MEN INTE I DANMARK

De senaste veckorna har vi sett en rad exempel på den ökade kriminaliteten i Sverige.

Rån, bombdåd och mord har nu blivit vardagshändelser i det svenska samhället. Våra riksdagspolitiker ägnar sig åt att munhuggas om vem som bär ansvaret och vilka åtgärder som måste till. Men som vanligt brukar det mest bli prat och att någon utredning startas och sedan händer inte så mycket mer.


Danmark har i svensk media utnämnts till ett föregångsland vad det gäller att minska kriminaliteten som i t.ex. Köpenhamn. Idag är det ett faktum att Malmö har en större andel brott än Köpenhamn trots att Köpenhamn är ca 4 ggr större än Malmö. Media har senaste veckan besökt polisen och andra myndigheter i Danmark för att få en förklaring på den låga kriminaliteten i Danmark i relation till t.ex. Malmö.

Det anmärkningsvärda i medias rapportering kring detta "fenomen" är att man fullständigt negligerar det faktum att efter valet 2001 fick Dansk Folkeparti ett stort inflyttande på Danmarks invandringspolitik. Från 2001 har Danmark skärpt sina asylregler och detta har medfört en mycket begränsad invandring till Danmark.

70599-191
Mitt stöd till DF på denna blogg fick Barometern
att göra detta bildcollage på sin ledarsida.

DET ÄR MIN UPPFATTNING ATT DETTA ÄR HUVUDORSAKEN TILL DEN MINSKADE BROTTSLIGHETEN I DANMARK.


Detta faktum är dock tabu att beröra i svensk media men för var och en som studerat BRÅ:s rapport om brott bland invandrare och svenskar förstår att detta är huvudorsaken till skillnaderna mellan Malmö och Köpenhamn.

Skillnaderna kommer att bli ännu större i framtiden då Malmö under 2006 fick 6500 nya invandrare till kommunen medan ca 1500-2000 svenskar flyttade ut ur kommunen. Var och en kan säkert räkna ut hur utvecklingen i Malmö kommer att fortskrida.

Inte bara Malmö utan hela Sverige kommer att få en utveckling mot mer kriminalitet och grovare brottslighet och det kan vi tacka de mångkulturella förespråkarna för.

DET ENDA PARTIET SOM KAN STOPPA DEN UTVECKLINGEN ÄR SVERIGEDEMOKRATERNA.


Kommentarer
Postat av: Grue

Jepp. Det förtjänar att hamras in i väljarna. En extremt viktig poäng.

2007-11-24 @ 22:37:46
URL: http://gruegranskar.blogspot.com/
Postat av: Kristoffer Mogensen

Kriminaliteten i København er for saa vidt ikke faldet, ej heller i resten af landet (omend vi synes at have en rekordlav drabsstatistik for 2006), men noget tyder paa at kriminaliteten Malmø er steget betydeligt mere end i Kbh, som har 4 á 5 gange flere indbyggere end Malmø. Som historisk interesseret kan jeg ikke lade være med at synes at "Sverrig", som vi plejede at stave det, har gjort Malmø - og vort gamle Skaane i det hele taget - fortræd. Denne kolossale paanødning af fremmede i en forholdsmæssigt lille by, at man kunne tro at det bare ville gaa, naar man bedyrede at det skulle det altsaa, er dybt uansvarligt.
Jeg har skaanske forfædre, jeg ser dem ikke som svenske, men som danske, som mine jydske, fynske, sjællandske og bornholmske forfædre. Jeg afskyr, hvad svenskerne har gjort ved Østdanmark.

Med venlig hilsen,
Kristoffer Mogensen

2007-11-26 @ 01:38:58
Postat av: Skåning

Ja du, Kristoffer Mogensen. Som varande skåning och med merparten av mina förfäder i det dåvarande Danmark, så känner jag mig också mer som dansk än svensk. Och det är jag inte precis ensam om.

Jag ser det också som djupt oförlåtligt vad svenskarna har gjort med Skåne. Sedan ockupationen och de nordiska krigen har nog ingen samhällelig omvälvning varit mer omfattande för skåningarna, än det vi just nu genomgår. Det är ett vansinne utan motstycke och till stor del är det irreversibelt.

Ska man som sentida skåning behöva fly till Själland 350 år efter att vissa förfäder tvingades till det?

2007-11-29 @ 13:58:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0