INVANDRARE HAR MÖRDAT TRE SVENSKA BÖNDER

I juli 2003 mördades lantbrukaren Yngve Christiansson på ett brutalt sätt i Sjöboda, Traryd i Markaryds kommun i Småland. Två ytterliagre bondemord har skett på den småländska landsbygden. Rolf Nilsson i Ersbjörnamåla vid Urshult och Arne Salomonsson i Båraryd vid Gislaved.

Två av dessa mord har tidigare klarats upp men nu kanske också mordet på Arne Salomonsson i Båaryd är på väg att klaras upp.


Mord nr 1.

" Den 23 juli 2003 hittades Yngve Kristensson, 55, på sin gård i Sjöboda söder om Ljungby, fastbunden i en stol i finrummet. Han hade utsatts för grov misshandel, bland annat kraftiga slag mot huvudet. Därtill hade hans mun och näsa täppts till med en tygbindel. 15 000 kronor saknades.

Tre män från f d Jugoslavien greps och dömdes för rånmordet."

Aftonbladet

 

Mord nr 2.

" Också Rolf Nilsson, 52, biffdjursuppfödare i Urshult utanför Växjö, föll offer för rånmördare. Den 9 januari 2004 kom hans sambo hem vid 22-tiden på kvällen och upptäckte att någon brutit sig in i huset. I badrummet låg Rolf Nilsson misshandlad till döds.

De två gärningsmännen, båda från f d Jugoslavien, flydde från gården i offrets bil men greps under natten i Skåne.

Aftonbladet"

 

Läs Aftonbladets artikel om de två första morden


Mord nr 3.

Idag har även två personer häktats för mordet på Arne Salomonsson i Båraryd vid Gislaved i januari 2004. Tidningen Barometern skriver följande i sin nättidning.

" Två män häktades på torsdagen av Jönköpings tingsrätt som misstänkta för brottet. Den ene är en 27-årig man från Gislaved, den andre en 31-årig man utan fast adress i Sverige."

Med andra ord är det med stor sannolikhet även invandrare inblandade i detta mord.

 

Är detta den mångkultur som våra riksdagspartier förespråkar så varmt. Dessa politiker som med en dåres envishet hävdar att mångkultur är bra och vägrar se några som helst negativa konsekvenser av denna mångkultur. De arma stackarna har målat in sig i ett hörn och i en helt omöjlig situation genom att kritisera sverigedemokraterna så kategoriskt att varje negativ yttring om invandringen från dem får konsekvenser för deras egen trovärdighet.

 

JAG MÅR ILLA AV DESSA FÖRBLINDADE PK-POLITIKER!

Trackback
RSS 2.0