VI MÅSTE HÖJA TONLÄGET

Har lyssnat till dagens riksdagsdebatt om polisen. Den kampanj som vi idag startar för att sätta fokus på att vi vill se fler synliga poliser i samhället är ett bra initiativ. Men jag anser dock att vi måste höja tonläget i den allmänna debatten. Jag försöker på min blogg lyfta tabubelagda frågor och samtidigt vara lite provokativ för att skapa debatt men det vore betydligt bättre om även partiet höjde tonläget.

Vid dagens debatt blev Jimmie Åkesson angripen av socialdemokraten Morgan Johansson angående datalagringsdirektivet. Jag tycker att Jimmie Åkesson borde slagit tillbaka hårt mot Morgan Johansson då vi krävde att alla dessa data skulle lagras i Sverige för att stödja förslaget och att data skulle sparas i 12 månader istället för i 6 månader. Nu kommer dessa data att sparas i kanske Ryssland, Rumänien, Kina eller kanske Indien. Jag litar inte ett dugg på datasäkerheten i dessa länder men det gör tydligen socialdemokraterna och Morgan Johansson. I alla andra sammanhang är integriteten väldigt viktigt men i detta fall bryr man sig inte ett dugg. Ingen av riksdagens partier hade förståelse för vår oro över datasäkerheten. Detta borde Jimmie Åkesson kastat i ansiktet på Morgan Johansson och därmed höjt tonläget.

Läs mitt blogginlägg från februari 2011, med en artikel om datasäkerheten i det så kallade molnet.


BAROMETERN CENSURERAR IGEN!

Igår skrev jag en kommentar till artikeln om befolkningsutvecklingen som svar på en annan kommentar från Bejje. Han hade svårt att få en lägenhet i Kalmar. Jag påtalade då att Invandrarservice och Kalmar kommun lägger beslag på ca 50-100 lägenheter/år för den "flyktingmottagning" och till de ensamkommande barn som fyllt 18år och fått uppehållstillstånd. Dessa lägenheter tillhandahålls nästan uteslutande av Kalmarhem. De lägenheter som tas i anspråk ligger ofta i Norrliden, Funkabo, Oxhagen och Smedby. Detta får till följd att segregeringen ökar, att svenska familjer flyttar ut från dessa områden och att utanförskapsproblematiken ökar.

Denna kommentar har nu Barometern censurerat bort. Sanningen är uppenbarligen svår för Barometern.


UPPDRAG GRANSKNING HÖJER TONLÄGET!

Programmet sänds i SVT1 och i SVT Play, onsdag 16 maj kl 20.

"Uppdrag gransknings Nadja Yllner har besökt moskéer på en lång rad olika platser i landet för att ta reda på hur detta efterlevs i verkligheten.

Det handlar om moskéer med många besökare och stort inflytande över samhället. Och det är moskéer med goda förbindelser till Sveriges ledande politiker.

Utåt sett är de muslimska ledarna tydliga med att man ska följa svenska lagar och värderingar.

Inför dold kamera – ger de en helt annan bild."

http://svt.se/ug/16-5-bakom-fasaden-i-svenska-moskeer

Detta skall bli väldigt intressant att se. Har SVT vågat gå hela vägen?

Jag gissar att hoten mot SVT och Uppdrag granskning kommer ganska snart i ett försök att stoppa denna sändning.

Min förhoppning är sedan att SVT även vågar visa den engelska "Undercover mosque". Då kanske vi kan få en rejäl debatt om islam och moskeer i Sverige.
Kommentarer
Postat av: Calle

@ Thoralf

Instämmer till fullo med din rubrik. Detta gäller även i andra frågor, där jag tycker lågmäldheten har tagit över. Alla kan inte vara på topp varje dag, men jag tycker mej se över tid att glöden hos vissa har falnat.

2012-05-11 @ 11:15:38
Postat av: AWSvensson

Så är det på de flesta håll, de lägenheter som tidigare fungerade som instegslägenheter för ungdomar ockuperas i dag av bl a somalier. Detta få till följd att svenska ungdomar hänvisas till bostadsrätter eller bo kvar hemma eller i värsta fall flyttar från orten.Så den okontrollerade massinvandringen får konsekvenser över hela linjen.

2012-05-11 @ 11:45:15
Postat av: Skånepåg

SD:s våkampanj. Inga fler papperspoliser

2012-05-11 @ 11:55:25
URL: http://papperspoliser.se/
Postat av: PMS

Delat partiledarskap måste SD ha,en man en kvinna,jag nominerar Therese Borg då det behövs någon med lite stake.

2012-05-11 @ 12:06:08
Postat av: Anonym

Håller helt med. Jimmie Åkesson borde slipa sin vassa tunga mkt mer. Jag är säker på att han kan.

Det verkar nästan som om han infallit i riskdagens sävliga lunk. Den måste han göra sig av med omedelbart. SD:s chans att växa är att sticka ut och säga sanningar, rakt och ärligt. Högt och tydligt. David Långs anförande om invandringen härförleden är ett utmärkt exempel!

2012-05-11 @ 12:32:43
Postat av: rksmrgs

@PMSJag sekonderar, hon är helt fantastisk och vore ett kraftfullt tillskott. Välformulerad, orubblig, logisk, påläst, svårprovocerad, genuint demokratisk. Kort sagt, en typisk duktig sverigedemokratisk kvinna. Hon skulle bli en idealisk parhäst till Åkesson.

2012-05-11 @ 12:35:56
Postat av: Lärare

SD måste ut i landet och träffa den vanlige svensken!Inte nödvändigt att skicka Åkesson,(han är väl ganska upptagen), vi har många duktiga ledamöter som skulle göra ett förträffligt jobb.Hyr en lokal i några av de något större städerna, så slipper vi vänstermaffian och dylika "element" som stör.

Skicka David Lång, han går hem!

Men, som sagt jag tycker alla våra ledamöter är skickliga talare.Hoppas nu, inför "vårkampanjen" få se SD på flera platser i landet!

2012-05-11 @ 13:46:28
Postat av: S- E Karlsson

Åter igen , sen måste det informeras om kostnaderna för de ensamkommande "barnen " , folk har inte en susning om vad just de kostar ! Och informera också om den kommande sänkningen av våra pensioner som ju är på tapeten igen !

2012-05-11 @ 14:09:55
Postat av: Kalle

>S-E KarlssonHelt rätt. Upplys folk om att vi pensionärer betalar dessa ensamkommande flyktingbarn med våra pensionspengar. Det vore på tiden att något politiskt parti gör det!!! Pensionärerna har INTE blivit tillfrågade utan får bara tiga och betala. med högre skatt (straffskatt) på pensionen. Klagas det så heter det att man kan inte ställa grupp mot grupp. Vilket kvalificerat skitsnack!!!(Ursäkta svordommen men de har börjat använda svordomar i sveriges radio då är det så pass rumsrent så att jag också kan göra det!!!)

2012-05-11 @ 14:26:34
Postat av: Svensson

Polisen ska vara ute på stan och jaga buset, inte gömma sig bakom datorer.

2012-05-11 @ 15:04:47
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Lassekolja

Jag försöker att följa Riksdagsdebatter och dito frågestunder och tycker att SD´s ledamöter sköter sig bra. Att sedan debattformen gör att SD´s motståndare kan slingra sig undan och ex.-vis vägra besvara SD´s frågor, utan svarar istället på frågor, som aldrig ställts, kan man ju inte lasta Sverigedemokraterna för. Att det ofta blir så kan ju bara tolkas som att våra motståndare saknar argument!

Postat av: sophia

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/foraldrapenning-bromsar-integrationen_7190163.svdIntressant debatt på SVD...Ang. Jimmie han kanske försöker gå hem hos svenska folket genom att föra en lugn ton..?

Therese Borg som parhäst vore bra.

2012-05-11 @ 15:43:41
Postat av: Magentan

Ja du Thoralf, det ser ut som att vi får samla ihop lite pengar igen till ytterligare ett utskick i ditt distrikt, så att åtminstone folket i Kalmar-trakten får en chans att se sanningen i vitögat.Visserligen bor jag inte i Kalmar, utan långt därifrån, men jag är så angelägen om att det ska komma ut lite information om verkligheten till befolkningen att jag gärna ställer upp. Finns det verkligen inga fler bland dina riksdagskolleger som har samma uppfattning som du och de flesta av oss som skriver här har, så ni kan slå era påsar ihop och vi kan få iväg ett lämplig och späckat info-material till ytterligare områden? Till exempel kunde man skicka ett riktat utskick till pensionärer. Man kan säkert beställa färdiga adresslappar till samtliga pensionärer inom ett visst område.

2012-05-11 @ 15:48:25
Postat av: MagentanEgentligen behöver jag inte instämma i att det skulle vara bra att komplettera partiledarposten med en kvinna som Therese Borg, eftersom jag själv kom med ett litet trevande förslag om just detta i en kommentar i Thoralfs blogg den 7 februari @10:12:08

Citat:

"Jag har funderat på en sak som jag vill testa här på Thoralfs blogg.

SD framställs ju ofta som ett kvinnofientligt parti i media och av 7-klövern. Vad tror ni om att låta en kvinna dela SD:s ledarpost med Jimmie Åkesson?

Givetvis inte så där på en gång. Det krävs åtminstone ett par års "specialutbildning" för denna mycket grannlaga uppgift.

En sådan sensation tror jag faktiskt inte ens massmedia skulle ignorera."

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2012/february/det-blinda-och-dova-folket.htmlOch i ett längre och mer omfattande inlägg den 23 mars @22:15:24

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2012/march/mediehuset-en-skitsak.html

2012-05-11 @ 16:35:00
Postat av: Kalle

I min kommun är man mycket nöjda med flygblad!!! de De skryter/informerar om hur många flygblad de delar ut. Vilket säkert är bra. Mängden flygblad SD delar ut i kommunen motsvarar ungefär 10 procent av kommunens innevånareantal. Det skulle alltså ta tio år innan man nått ut till alla!!! Tio år!!! OCH man är nöjda med det.Hitills har jag varken fått eller sett ett flygblad från SD som privatperson!!! Har jag lite tålamod så kanske jag får ett om 7-8 år. Det vore ju kul att få ett SD flygblad någon gång!!!

2012-05-11 @ 17:00:01
Postat av: Gubben o Gumman

Nu går det undan i Kalmar med att skapa nya "Norrliden " i Kalmar, såsom Oxhagen Funkabo Smedby.

Undrar om dom ökande personrånen kan ha något samband med detta men så illa är det väl inte, fast det ger sej ju vid ev kommande domar i tinget.Fylla upp redan en avkrok med socialbidragstagare kan bara idioter till kommunpolitiker göra, så är det bara, nu tillhör ju sjukklövern i Kalmar "dom goda" så att staden brakar ihop spelar väl inte så stor roll, så höjer man sina arvoden, bäst att inte skriva hur tankegångarna går angående dessa oiokofober.Kalmar är snart körd för all framtid om inte redan.

Tydligen vill Kalmarborna bli av med sina lägenheter och välfärd, för någonstans går brytpunkten mellan arbetande och bidragstagare så är det bara, dessutom tycks Kalmarborna tycka om att få stryk och bli rånade.

2012-05-11 @ 17:04:04
Postat av: Paul

Tänkte informera er om en ny Mohammedkarikatyr... http://allahuasghar.wordpress.com/

Av bloggaren Hadi.

2012-05-11 @ 18:21:56
Postat av: Lars

Sverigedemokrater i riksdagen måste kunna ta ner pojkvaskern Ullenhag på jorden låt honom inte stå oemotsagd i riksdagen och talar om hur bra invandringen är för Sverige, utan att rodna står han och jämför tidigare arbetsvilliga invandrare från Finland, Italien och övriga Europa med dagens invandrare som är både analfabeter arbetsskygga och religionsfanatiker.

Tala om för honom att han kränker tidigare invandrare när han jämför dessa med nuvarande invandrare.

Ord som integration, segregation, främlingsfientlig, rasist, gruppvåldtäkt, könsstympning, hedersmord, skolbränder, bilbränder, stenkastning mm fans inte på 60–70-talet

Fråga honom vidare varför de tältbeklädda somaliska kvinnorna som inte kan arbeta på grund av sin klädsel och religion skall bidragsförsörjas livet ut, gäller inte arbetslinjen alla eller! Inga bidrag till tältbeklädda muslimer punkt slut!

2012-05-11 @ 19:01:59
Postat av: Göran AnderssonEn stadgeändring skulle kanske hjälpa partiet och Sverige att höja tonläget. I stället för att välja ordförande vid landsdagarna kan ordföranden utses för fyra år genom att den som på valsedeln erhåller flest personkryss blir ordförande för SD den närmaste mandatperioden.2012-05-11 @ 19:15:21
Postat av: Peter

Åkesson, Söder och Ekeroth m fl, verkar nöjda med att sitta säkert med över 4% spärren.

Deras prosisraeliska agenda kommer ej heller göra att SD växer, eller kan föra ut något vidare konstruktivt.

Trojkan verkar mycket upptagna med deras konflikt med SDU och Gustav Kasselstrand.

Jimmie Åkesson upplevs mer som Lenin, finasierad av utländska intressen, en useful idiot, ulv i fårakläder, korrupt. Tyvärr.

2012-05-11 @ 19:22:47
Postat av: Thoralf Alfsson

PeterÄr du betald av Ohly? Eller är du bara förvirrad?

2012-05-11 @ 19:58:24
Postat av: Göran AnderssonPeter,Visst känns det lite knepigt att Ekeroth m.fl. i partitoppen fokuserar så f-t på Israel-Palestina. Det skulle vara till mer betydande prydnad för partiet om Ekeroth ägnade sin aldrig sinande energi på vårt lands inre angelägenheter i stället.Ja, Du gör nog en riktig iaktagelse vad det beträffar Jimmie. Han har blivit en "tjänsteman" med TVÅ heltidslöner och bryr sig inte om något annat än att vakta över 4% spärren. (Maud Olofsson hade enligt uppgift FYRA heltidslöner). Ur denna komfortabla sits kan inte komma något kreativt.Vi får se, kanske Kasselstrand kan bli Sveriges svar på Gert Wilder, för att hoppas på Björn Söder kanske är för mycket begärt.2012-05-11 @ 19:58:29
Postat av: S- E Karlsson

Det är inte så lätt för Jimmie Åkesson när han inte får tala till punkt , det är PK-moderatorn som ska angripas !

2012-05-11 @ 20:18:20
Postat av: Patrik salstrom

Oj det var en ny mohammedkarikatyr på riktigt... Modig är den där karlen........ www.allahuasghar.wordpress.com

2012-05-11 @ 20:18:37
Postat av: Hulda

OT

Håller absolut med några andra kommentarer. Therese Borg måste få en mera framträdande roll i partiet.

Kunnig, påläst och kraftfull. Med henne kan SD slå feministerna med kraft!

2012-05-11 @ 20:47:12
Postat av: Lärare

Bra skrivet Lars!Har många gånger funderat över varför inte SD tagit upp just det?

Det är stor skillnad på de som kom under 60- och 70-talet. Då behövdes arbetskraft OCH det var folk främst från Finland och övriga Europeiska närområden. Det är en jäkla stor skillnad jmf med dagens analfabeter. Intressant få reda på vad allt detta kostar oss:Början från årskurs 1, speciallärare med hög lön,lära sig svenska språket, assimileras i svenska samhället, hyra, kläder, mat och en massa andra omkostnader ja, dom får vad dom pekar på, t o m gratis sjuk- och tandvård. Och sen kommer väl hela släkten, (halva Somalia och Afghanistan).De flesta är kanske inte ens "lärbara"!Det brådskar!SD! Ut och res i landet alla nitton om ni kan (ja inte till samma ställe:) från norr till söder!

Skicka även ut flygblad el ngn folder så svenska folket får se vad som pågår i mörkret.Håller med alla som tar upp pensionsskatten!

Mycket enkelt för regeringen, om dom vill, att sänka skatten för de lägsta pensionerna redan nu!

Pengar finns, de har bevisats nu av regeringen!De pensionärer som har under 18 500 brutto och inga stora besparingar, ska ha sänkt nu. Senare ska alla ha samma skatt som de som arbetar! Lätt i dagens läge kolla inkomster och banktillgodohavanden.

2012-05-11 @ 21:06:57
Postat av: Dumle

Blir så otroligt imponerad av dig Thoralf! Med ett stort engagemang och mod kämpar du i motvinden! Håller fullständigt med dig om att SD måste höja tonläget och sluta prata för mycket siffror. Det är de stora utvecklingsdragen som måste lyftas fram. Visserligen uppbackade av t.ex. de diagram över befolkningsutveckling som du gör. Önskar av hela mitt hjärta att du kan öka ditt inflytande över hur SD agerar lokalt och nationellt.

2012-05-11 @ 21:50:00
Postat av: C.H

Ja du Thoralf idag hade jag velat att du var ledare för partiet.Jag var först att gratta dig till Riksdagsman innan valet ens var färdigt.Men tyckte att Jimmy var suverän som Partiledare då.Älskade att höra honom göra bort dom andra.Men nu.Makt korrumperar tydligen.Nu är han knappt värd att se.Ger sig för allt.Tänker väl bara på pengarna förstår jag.Blir så less.....C.H

2012-05-11 @ 21:56:09
Postat av: carl

var det nån topphemlig last som Nato ville dumpa i norrland?

kanske anrikat uran som används som billigare varant av tungt material med hög densitet i ammunition för att slå hål på pansar.det måste vara kostsam,t och kräva slutförvaring för föråldrad ammunition. billigare att dumpa i vidsel skjutfält på natoövningar.nu har de fifflat med kebenekajseberget

varför?helt otroligt osannolikt att flygplanet flög i berget utan anledning.jämnför med Estoniafärjanhttp://www.friatider.se/inga-svar-pa-varfor-norskt-plan-kraschade-i-kebnekaise

2012-05-11 @ 23:13:17
Postat av: Magnus S

OT; Svensk patriotism är ju som vi alla vet det absolut fulaste man kan syssla med. Det är det här som jag ska visa som ger kalla kårar hos Henrik Rydström och övriga svenskfientliga aktörer inom den massmediala eliten. Kolla in Linderoth och Henke Larssons ansiktsutryck mm;

http://www.youtube.com/watch?v=qWAdZQ9itI0

2012-05-11 @ 23:54:46
URL: http://www.youtube.com/watch?v=qWAdZQ9itI
Postat av: Magnus S

Detta var alltså inte på hemmaplan som du gamla du fria ägde svären totalt. Heja Sverige! OT igen, sorry.

2012-05-12 @ 00:01:22
Postat av: OT

@Peter: "Åkesson, Söder och Ekeroth m fl, verkar nöjda med att sitta säkert med över 4% spärren."Vad Åkesson, Söder och Ekeroth m fl inom SD gjort och gör är inte mindre än en bedrift! De rättar mjukt kursen på Sverige!Och SD är likt en "Bridge Over Troubled Water": http://www.youtube.com/watch?v=PT5SQkrsHKMOch detta borde alla boende i Sverige vara tacksamma för, oavsett partifärg; Ungern och Grekland visar annars vägen till en annan mindre gynsam utveckling, inte sant?"By the way" sjuklöverns väg framåt känner de flesta belästa till - "The Future": http://www.youtube.com/watch?v=D97OxHZzBeQ och "First We Take Manhattan": http://www.youtube.com/watch?v=FlpOvaKawvc

2012-05-12 @ 00:09:37
Postat av: OT

När man funderar lite grand om att vi t.ex. skall jobba till 75 års ålder, så börjar man verkligen undra om Eddie Meduza som var så tokigrolig, bara var före sin tid. Eddie Meduza "hoppla lilla åsna": http://www.youtube.com/watch?v=V5ahfxK7C5ENär man funderar lite mer så kan man inte undgå att Eddie också hade rätt om sjuklövern också! Eddie Meduza "Sju Idioter": http://www.youtube.com/watch?v=_h_m0dpQsxEOch återigen gör Eddie det!!! Eddie Meduza "Sverige": http://www.youtube.com/watch?v=0KF6QuvTdDkNej nu går jag och gör en tavla till - "jag är konstnär": http://www.youtube.com/watch?v=c08L4TqbbZ4P.S.1 Denna är tillägnad vår utrikesminister Carl Bildt "fåntratt shuffle": http://www.youtube.com/watch?v=v42wsisDOdoP.S.2 Denna är tillägnad vår Urusla "ta mig i röven pojkar": http://www.youtube.com/watch?v=Y6NkEp5-NEE

2012-05-12 @ 01:34:51
Postat av: H Resande

1. Folket sover. Dom är hjärntvättade, duperade, förda bakom ljuset. Djupt nedsövda.2. Klockan är fem i tolv (Fem över?).3. Genom ett stillsamt, tålmodigt strykande medhårs kommer Jimmie på sikt att vinna Folkets förtroende.2012-05-12 @ 07:38:15
Postat av: SDare

Läs Kalmarhems regler för uthyrning. Läs dem noga! Läs dem sen en gång till riktigt noga.

När du gjort detta så ser du att socialbidrag inte är en accepterad inkomst. Men när du läst noga igen, så ser du att det ändå är fullt acceptabelt. Texten gör helt klart skillnad på folk

Postat av: Ludvig

Ja till oss svenskar är det väl inte så noga om vi får lägenheter eller inte. Viktigare är det att dom som inte tillför statskassan något får lägenheter.

2012-05-12 @ 09:19:41
Postat av: Gubben o Gumman

SD:are : Ganska typiskt för ett schizofrent land

Diskrimineringen är klockren bra iaktagelse.

Blåstället gäller alltid sedan pang på nätet.

2012-05-12 @ 10:36:04
Postat av: Stefan A

Det är bara att trumma på..Ullenhag kan i längden inte svara "vi har olika människosyn" på alla frågor..då framstår han som den svarslöse person han är..och det vill han inte..

2012-05-12 @ 10:54:21
Postat av: Medlem

Det kan säkert vara bra att i vissa fall höja tonläget vid till exempel att visa berättigat upprördhet.Det kan också vara bra att följa detta råd som Nicolai Sennels ger:"Det är psykologiskt viktigt att de människor som tar initiativet gör det på ett sådant sätt att andra kommer att finna det lätt att identifiera sig med det. Så undvik ilska och onödig provokation, visa din glädje och personlig optimism, var avslappnad och tala bara om dessa saker när det finns en naturlig anledning till det (när t ex familj eller kollegor nämner 'underkasta sig')."Källa: http://missionxp.webblogg.se/2012/january/nicolai-sennels-om-pk-askadareffekt-och-plur.html

2012-05-12 @ 11:23:57
Postat av: Lennart larsson, som kommer rösta SD tills döden inträder.

Thoralf, du sitter med i riksdagen. Har du någon närmare dialog med Jimmie och de övriga i den innersta kretsen. Isåfall, lyssnar de på dig och tar till sig dina bra idéer?

2012-05-12 @ 12:54:23
Postat av: Ronny

Vad är det för överkvalificerade arbeten som svensk industri, med tydlighet, bara erbjuder folk från öststaterna eller utomeuropeiska Inv/flyk. ? Vad är det för maskiner som skall skötas, som inte våra yngre klarar av? Är svenska ungdomar helt enkelt för lata, eller dumma för vanliga industrijobb!? 10 000 tusentals ungdomar åker bl.a till Norge för vanliga industrijobb, men ratas av svensk industri. AF i Kronoberg säger helt enkelt att dom skall söka sig till bl.a Danmark. Varför denna diskriminering? En fråga som SD borde föra ...........

2012-05-12 @ 13:11:06
Postat av: Martin

Det blir intressant att se hur vågade UG varit i denna granskning. Vid en snyftartikel i lokaltidningen i min stad om moskens verksamhet tog dig mig 5 min att googla på den intervjuade personen i artikeln och finna på den aktuella muslimska föreningens hemsida att de haft en terroristledare på besök som talare. Inbjudan stod dessutom enligt en notis på föreningens hemsida samma person som i tidningens artikel snyftat om hur utsatta muslimer i staden var.Tog och mailade denna information till journalisten men fick aldrig något svar.

2012-05-12 @ 13:19:13
Postat av: Anonym

Stefan A skrev: "...Ullenhag kan i längden inte svara "vi har olika människosyn" på alla frågor..då framstår han som den svarslöse person han är..och det vill han inte..Tror du har lite fel där Stefan A. Jag är ganska övertygad om att det aldrig någonsin kommer att gå upp för Ullenhag att han egentligen är svarslös.Replikerna "vi har olika människosyn", och den andra varianten: "där tycker vi olika" som Ullenhag senast använde i sin naiva svammelreplik till Söder i riksdagen i förrgår, är oerhört väl inövade. Han har nu fått exakt och har

2012-05-12 @ 13:53:55
Postat av: Magentan

Fortsättning på mitt inlägg, eftersom jag tryckte iväg det av misstag:... Ullenhag har nu lyckats få in exakt rätt tonfall som "Pappa Reinfeldt" använder i denna replik, så den överger han inte i första taget.2012-05-12 @ 14:09:31
Postat av: Repell

Är det så illa ställt med sanningen och rättvisan, så att vi låter oss bli bedragna av våra politiker som en tradition?Jag anser på det bestämdaste, att mången som skriver här, har sundare och mer rättstänkande åsikter än våra folkvalda politiker, det här ser jag ytterst allvarligt på, att vi ger bort vår makt till personer som missbrukar den!Och då besannas det att vi borde införa ett nytt politiskt system, där folket äger makten och inflytande och politikerna blir enbart våra tjänstemän och svenska folkets representanter som inte får fatta egna beslut i någon form!Vägen till ett demokratiskt samhälle är vad det handlar om!

2012-05-12 @ 14:17:08
Postat av: Lotta

OT/ Om apatiska bluffebarn.

Postat av: LN

HALLÅ EXPO!

ATT TÄNKA ÄR STORT - ATT TÄNKA FRITT ÄR STÖRRE!

- ÄR DET NGT FEL PÅ NATIONALSOCIALISMEN, KANSKE?

ELLER HAR JAG BLANDAT IHOP KORTEN?Jag har absolut ingenting emot nasister! Vad jag avskyr och vad jag bekämpar är nasismen, dvs nationalsocialismen. Majoriteten av nasister i vårt samhälle är stillsamma, fredliga och laglydiga medborgare. De är inga terrorister eller judehatare. Många är de nasister, som synbarligen inte alls lever i överensstämmelse med den traditionella nationalsocialismens påbud – de brukar kallas 'moderata nasister'. Sådana moderata nasister är de kanske allihopa, om de får karakterisera sig själva – och dem har jag absolut

ingenting emot, tvärtom. Jag känner flera sådana moderata nasister. All respekt för dem! Emellertid, nasismen som sådan kan aldrig vara eller bli moderat. Det finns bara en nationalsocialism - den är hedersmedveten, stolt och palestinofil – och den är djupt förankrad i nationalsocialismens heliga skriftgods, i Nuernberglagarna och i Fuehrerns egen heliga bok: Min Jihad.

Postat av: Skånepåg

O.T.En utomordentligt genomtänkt och välskriven artikel av Therese Borg (Sd). Kan inte annat än att instämma i allt vad hon skriver.

Postat av: semaka

Svensk polis : lika med papperskrafsare !

2012-05-12 @ 19:57:15
Postat av: Farbror Friotte

Ang tidningen Barometern och riksadagsman Alfsons (SD ) svårigheter att få in genmälen o s v.Nej.Vi har ingen fri press i landet.De som sitter på utgivningsbevisen har till stora delar också åsiktsmonopolet.Så fungerar systemet och den s.k demokratin i Sverige.Tyvärr.Det vi som medborgare kan göra är följande.Uppmana till en allmän annonsbojkott.Tala med de största annonsörerna i tidningen. -Där "svider lädret" .Minsann.När inkomsterna tryter.Att inte köpa tidningen själv,och uppmana andra till d:o.En halvmeter osålda tidningar (Barometern) 30 minuter före ICA butikens stängning är lika med en seger.Till slut kommer de krypande.Jag lovar !

2012-05-12 @ 22:03:14
Postat av: gunnark

sakta vi går genom stad

Postat av: Inte-en-till

"VI MÅSTE HÖJA TONLÄGET"Jag såg inte just den här debatten och kan därför inte ha någon åsikt om just det här fallet, men jag håller med generellt och i princip.Att vara seriös är inte detsamma som att vara (eller uppfattas vara) passiv.

2012-05-13 @ 08:05:35
Postat av: sophia

http://www.expressen.se/nyheter/sd-fjarde-storsta-partiet-i-ny-matning/Tydligen gick Jimmie hem i stugorna!Enl. Expressen kommer ju sällan SD in i debatten och får synas som i Agenda förra söndagen. Då kan man ju undra hur siffrorna skulle se ut om SD syntes mer i positiva sammanhang.

Räkna inte ut Jimmie,hans lugna framtoning går hem hos folk även om Therese Borg som andra "språkrör" skulle vara ett plus.

2012-05-13 @ 11:59:50
Postat av: Observer

Uppdrag Granskning kopierar efter många om och men tydligen den dokumentär om islams dubbla budskap som engelsmännen fått se via BBC. Programmet har f.ö. visats för ett antal månader sedan på TV 4 Fakta.Inslaget var minst sagt uppseeendeväckande och baserat på intervjuer och besök i trettiotal moskee´r i England.Genomgående var skillnaden mellan det officiella budskapet från imamerna och vad som sades inför den dolda kameran.Lögnen som system visades på ett övertydligt sätt.Programmet i TV 4 kommenterades överhuvudtaget inte i svenska medier.

Det ska bli intressant att se om Uppdrag Granskning klarar av att granska islams budbärare i Sverige på samma sätt som BBC gjorde i England.Ännu mer intressanta kommer ledarsidornas kommentarer att vara.Ett gott tips är att hyckleriet kring problematiken kommer att nå nya höjder.

2012-05-13 @ 12:14:03
Postat av: Repell

Hur många kvinnor anammade inte uppropet ifrån feministerna, NI KVINNOR MÅSTE FÖRVERKLIGA ER! Var deras budskap på 60 talet och de kvinnor i politiken var Feministrörelsens garanter att det skulle ske och för säkerhets skull infördes fri uppfostran som nästan varenda Mor missförstod och de flesta mödrar släppte sina ungar vind för våg så att kvinnorna skulle hinna med och förverkliga sig.

Vad blev följden av detta, massor av skilsmässor på kuppen och männen anklagades som mulliga mansgrisar och kvinnorörelsen växte med rekordfart och införde fri kärlek, för de måste förverkliga sig (som också var en stor anledning till skillsmässor på löpande band) och abbortraseriet satte fart!

De senaste femtio åren har det genomförts 1.000.000 aborter i Sverige!Och detta har våra politiker haft som förevändning att vi saknar unga människor som kan garantera 40 talisternas pension, sagt och gjort, då började massinvandringen till Sverige, mellan 1980 och fram till 1991 så importerades i genomsnitt varje år 34.000 människor till Sverige och efter detta har siffran fördubblats.

Så jag säger, vi ska inte ha kvinnliga politker det räcker nu, hur de har varit behjälpliga med att förstöra vårt land!

2012-05-13 @ 12:42:32
Postat av: sophia

RepellTagga ner lite är du snäll. Jag är kvinna, ej feminist men för jämställdhet. Jag har fött fyra barn till den här världen, men att en del kvinnor väljer abort beror på lagstiftning. Att vara ensamstående mamma, vilket jag också har varit är ett pussel som är svårt att få att gå ihop även att idag vara i ett samboförhållande är ett tungt jobb för mamman för det mesta. Om kvinnor kunde få tillgodoräkna sig åren de är hemma för framtida pension och andra förmåner skulle verkligheten kunna se annorlunda ut. Det är upp till våra politiker att skapa förutsättningar för detta och och inte bara de kvinnor som du pekar ut.

Förresten är inte Myten Ullenhag och Reinfeldt Män? t.ex..generalisera inte!

2012-05-13 @ 15:00:14
Postat av: Repell

Det blir nog bra med det att hjälpa flyktingarna som är en svår och oerhört kontroversiell fråga under begreppet människors lika värde.

Vi kan vinkla flyktingstatusen precis efter behag och kan finna en logisk anledning till att inte släppa in dem i vårt land.Ett land i krig skapar flyktingar och de som har ekonomiskt råd flyr först och den som inte har råd blir kvar. Sett ur demokratisk perspektiv en flykting behöver bara fly så långt att dem inte är i omedelbar fara för att mista sitt liv, som innebär att de behöver inte komma till Sverige för att rädda sitt skinn, utan bli kvar i sitt lands närområde!De flyktingar som påstår sig vara utsatta för tortyr sant eller inte, samma sak där de behöver inte åka runt halva jordklotet för att rädda sitt skinn.De som påstår att de är kristna och blir förföljda av muslimerna i sitt hemland är till 99 % ett svepskäl för att åka hundratals mil för att bosätta sig i Sverige!Vi måste lära oss att inte prioritera andra länders enskilda människor som utvalda, utan se en solidaritet med ett lands hela befolkning som befinner sig i krig och vi hjälper denna befolkning allra bäst i deras hemländer där alla kan få hjälp, som dessutom skulle bespara svenska skattebetalare hundratals miljarder årligen!De som flyr av påstådd anledning att de har eller riskerar att bli torterade är en mycket svår fråga att avgöra och det är grannländers uppgift att ta emot dessa människor och absolut inte Sveriges!Så här skulle flyktingpolitiken vara baserad, om någon behöver fly sitt land så ska individen fly över till sitt grannland och vägrar de att hysa denna flykting, så ska ekonomisk hjälp till detta land frysas så länge de vägrar att ta emot flyktingar!Vi ska inte ha kravet på oss om en globaliserad värld utan nationsgränser, som är orsaken till Europeiska ländernas förfall, som skapat vansinniga människor och politiker som lovordar förfallet av mänskligt lidande!

2012-05-15 @ 20:23:28
Postat av: Repell

SofiaDet är upp till våra politiker att skapa förutsättningar för detta och och inte bara de kvinnor som du pekar ut.

Förresten är inte Myten Ullenhag och Reinfeldt Män? t.ex..generalisera inte!Det är ju kvinnliga politiker som har ställt till det och kvinnor har stått upp och ropat ja till feministsamhället som har förstört så mycket för generationer av svenskar. Och fröknarna Reinfeldt och Ullenhag har hakat på och fortsätter dekadensen!

2012-05-18 @ 12:45:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0