UTSPEL FRÅN SD OM DATALAGRINGSDIREKTIVETOm datalagringsdirektivet från EU går det att säga många för och nackdelar men med tanke på den utveckling inte minst när det gäller internationell terrorism och i synnerhet islamistiska terrornätverk så får vi nog tyvärr finna oss i att detta direktiv genomförs.
 
SD ställer dock flera krav för att vi skall ställa oss bakom lagförslaget och det viktigaste är att dessa uppgifter bara får lagras i Sverige, för att miniminera risken att uppgifter sprids till främmande land.

Läs om vårt utspel i SvD
För någon vecka sedan släppte Fortifikationsverket en rapport om it-läckor vilket gör vårt krav på att denna lagring enbart får ske i Sverige än mer aktuell.

Läs artikel om it-läckor.


Kvittningsystemet i riksdagen fungerade inte vid dagens votering i riksdagen. De båda blocken hade anmält 17 frånvarande var till dagens votering men själva verket var 19 frånvarande från de rödgröna och bara 16 från alliansen. Detta visar med eftertryck hur illa ställt det är med detta kvittningssystem som SD inte ingår i.
Läs DN:s artikel. Expressen,


Kommentarer
Postat av: allemand

Fråga, varför ett år istället för sex månader?

2011-02-09 @ 17:37:30
Postat av: Lotta

OT/ Sverige skall ta emot 1900 kvotfkyktingar i år. Eliasson kan omöjligen vara fullt frisk. Läs exempelvis sista meningen i artikeln för mig är det bevis nog.

Postat av: kalle2

Lotta: Dan Eliasson borde avsättas precis som Do-katrin. men eliasson borde åtalas. de "konflikter" de alltid talar om är ju Islametableringsområden. samtidigt så byggts det Moskeer i Sverige.

så troligen säkert är dessa flyktingar här för att islamisera oss.

ingen vågar i tv visa sig med namn och bild säga nej till moskeebyggen. så i framtiden blir snart kan enda sättet att stoppa islamiseringen blir med vapen ihand. och då har vi ju konflikter precis som de kvotflyktingar som nu skall hit. Vi håller alltså på att skapa ett inbördeskrig precis som det högciviliserade jugoslavien var. de hade olympiska spelen och ingen trodde det skulle bli krig där,bara 200 mil härifrån.stoppa Eliasson nu, innan det blir islamistiskt väpnad kamp här.

2011-02-09 @ 18:58:42
Postat av: Gubben o Gumman

"Charlie Wickbom är igång och hyllar Sveriges radio och tv:"Public service behövs även hemma vid en kris"

"SVT håller världsklass i Egypten"(Gubben o Gumman tycker SVT håller NordKoreaklass)Man får väl förstå att Wickbom har en och annan kompiizz på SVT68,även sparbeting på SVT68, samt ambassader ogillas av Herr Wickbom.Här kallibrerar två politiska ideologier i djuvt

samförstånd,ett samförstånd som bara är möjligt i Crazyland.Vi får se om Barometern har stake att sparka ut en äkta Janne Långben Boljevik, ingen nämd ingen glömd.P.s "Little Alice" sopar till MP",då blir det oroligt i vänsterleden se kommentarena med fnoskler om sedvanligt skuldbeläggande och främlingsfientlighet.D.s Offentliggör Stasiarkiven.

2011-02-09 @ 19:12:17
Postat av: kale2

varför bygger de sopförbränningsanläggningar när det inte finns sopor? det kan väl aldrig vara tänkt att crasyland skall bli hela EU´s och hela Världens sopstation! vad säger miljömupparna om transporter av sopor?

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4339300

2011-02-09 @ 19:25:04
Postat av: Lena

Jag läste att det skulle importeras sopor från Italien!

Ja vi ska sortera sopor. Men när det ska krossas sopor till sopförbränningsanläggningarna då är det inte sorterat.

Dessutom transporteras dessa krossade sopor långa sträckor, ibland för att mellanlagras för att blandas med flis och sedan transporteras vidare.

Inte är det väl av miljöskäl? Ja vad säger miljömupparna?

Men dom är ju inte så intresserade av miljön längre

2011-02-09 @ 20:27:47
Postat av: Robin Shadowes

Hur vet vi att det inte är miljö- och hälsovådliga sopor dom tänker importera? Danmark tänkte importera farliga sopor från Australien men tydligen blev det stoppat i sista stund eftersom det väckte för mycket uppmärksamhet bland medel-jensen.

2011-02-09 @ 20:50:44
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Lena

Ingen verkar ha någon koll. Skulle inte förvåna mig om det är hushållssopor blandat med miljöfarliga sopor från Italien (Neapel). Där har ju maffian hand om sophanteringen, och då blir det hur som helst

2011-02-09 @ 21:23:14
Postat av: MatsBern

Kvittningssystemet är tokigt,var glada att SD inte ingår i det.Tanken med riksdagen och omröstningarna är väl att ledamöterna befinner sig där och inte har andra extraknäck som advokater och dylikt på betald riksdags arbetstid.

För allt i världen håll er långt borta från det nepotistiska och korrupta kvittningssystemet.

2011-02-09 @ 21:43:08
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/
Postat av: Magentan

@ allemand

Du skriver kl 14.21 i förra tråden: "Riksdagssidan har ibland två veckor mellan uppdateringar, det duger inte.”Kan du förklara lite närmare vad du menar med "två veckor"?Jag har nu gått igenom uppdateringarna på Riksdagssidan från 14 dec 2010 tills idag. Det längsta tidsintervallet var 6 dagar runt nyår. För det mesta har det varit uppdateringar i stort sett var och varannan dag.14/12 Söder, 15/12 Myrin, 15/12 admin, 15/12 Söder, 16/12 Myrin, 16/12 Ekeroth, 19/12 Myrin, 20/12 Almqvist, 20/12 Söder, 20/12 Myrin, 22/12 Söder, 22/12 Myrin, 25/12 Almqvist, 27/12 Myrin, 29/12 Myrin, 30/12 Myrin, 5/1 Almqvist, 9/1 Ekeroth, 13/1 Ekeroth, 14/1 Almqvist, 19/1 Söder, 20/1 Ekeroth, 21/1 Fransson, 22/1 Skalin, 24/1 Almqvist, 27/1 Ekeroth, 2/2 Jomshof, 3/2 Sällström, 8/2 Ekeroth, 9/2 Ekeroth.Jag läser här:

http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/Var läser du?

2011-02-09 @ 22:16:35
Postat av: Notarien

Sökte på SvD: Stasi, ingen aktuell träff. Cameron, inget om uttalandet i Munchen! Att detta mörkande kan föregå gör mig vansinnig! En typ av landsförräderi enligt min mening.

2011-02-09 @ 22:46:02
Postat av: Pusilla

kalle2

och andra, som vill uttala sig om saken, uppmanas på det allvarligaste att skaffa sig insikt om vad moskébygge i främmande och fientligt land - Dar al Harb - innebär för nohammedanerna. Det är inte primärt fråga om att upprätta ett bönehus utan att för all framtid occupera areal åt (månguden) Allah. WAQF är begreppet för detta sätt att utbred lärnan, obekant för alla västerlänningar, nästan, men med 400 000 träffar på Google. GatesofVienna har skrivit utförligt om WAQF.

Du kan ju börja med den här uppsatsen:

http://gatesofvienna.blogspot.com/2008/04/is-europe-christian-muslim-continent.html

Inte ens för Ekeroth(SD) tycks begreppet vara bekant, annars skulle han ha hänvisat till det i en riksdagsdebatt för inte så länge sedan. Waqf har tidigare omskrivits här på bloggen av annan kommentator, vilket tydligen inte efterlämnade några (hjärn)spår. Seriositeten här är inte överdrivet stor, vilket WP-tjabbandet och Gnäll och Gamman tramset ihop med AW Svensson illustrerar.

2011-02-09 @ 22:56:41
Postat av: Dumle

SD gör fel! Vilka svenska folket ringer/sms-ar eller mailar är ingenting som statsmakten har med att göra! Om polisen har misstankar om planerad eller genomförd brottslighet är det naturligtvis helt ok att avlyssna och lagra data. Men att betrakta HELA befolkningen som misstänkta förbrytare är inte värdigt en demokrati. Hur svårt kan det vara att förstå detta?

2011-02-09 @ 23:05:04
Postat av: Kurtan

Pusilla,Bra rutet, vi måste noga "keep our eyes on the ball" och inte ödsla energi åt petitesser....Öppna stasiarkiven !

Vem skyddar ni i riksdag/regering ?

Varför skyddar ni spioner/landsförrädare ?

Är några av er spioner/landsförrädare ?

Tar ni mutor från Saudi Arabien ?

Varför denna massinvandring ?

Varför detta förakt och förnedrande av oss "pursvenskar" ?etc

etc

etc

MVH

2011-02-09 @ 23:13:13
Postat av: Pshaw

Information är färskvara. Det är tveksamt att datalagringsdirektivet finner en endaste terrorist innan denne utfört sitt dåd. De fulaste fiskarna sitter redan bakom militär kryptering och "lånade" Internetanslutningar.Datalagringsdirektivets huvuduppgift är att utöka skräckväldet mot folket. Snart kommer nog tillägg för att upphovsrättshavare ska kunna göra sökningar i datatrafiken, därefter kommer bruket mot oppositionella.

2011-02-09 @ 23:37:16
Postat av: Nils Dacke

Malmöpolisen utbildas i hatbrott.Ska det behövas utbildning i detta, när någon blir utslängd från 8 våningen, eller överkörd med bil 5 gånger är det väl solklartPostat av: OT

@Dumle: Håller med digHur många terrorister har fångats innan de utfört sina gärningar genom signalspaning? Fångasdes kanske självmordsbombaren i Stockholm innan han sprängde sig? Var är Hin Laden?Slutsats: Syftet med allmän bred signal spaning på hela svenska folket kan troligtvis bara de på stasilistan förklara. Och lata poliser som vill kunna sitta framför en dator och lösa brott, har valt fel yrke. Ty man skall "arbeta i sitt anletes svett".Apropå stasilistan; Nu har jag äntligen fått svaret på varför alla kommunister är rika.

2011-02-10 @ 00:17:08
Postat av: kalle2

datalagringsdirektivet är ju bara för att bevaka medelsvensson, kanske för att kunna styra valkampanj så det vet vad folket vill höra så 7 klövern och Bryssel behåller makten.finns ju många sätt för terrorister att lura FRA:#terrorister kan ju skicka brev till varandra, så posten får väl öppna alla försändelser eller köpa äggscanners att lysa igenom alla brev.# många invandrare lånar internetdator på biblioteket och de flesta har ju flera påhittade identiteter.# "papperslösa" har fri sjukvård så då borde det inte vara omöjligt att låna internetdator 30 min på bibliotek.#papperslösa/terroster kan hälsa på hos nån ensamkommande barn och lånar dator hos dom.#papperslösa/terrorister brukar ju ragga upp naiva svenska tjejer som säkert har internetdator.afrikaner har ju kapat ip-telefonväxlar och ingen vet vilka dessa är:

http://computersweden.idg.se/2.2683/1.367278/ip-vaxeln-bedragarnas-nya-mal

Växjö-företag drabbar och polisen kan inget göra.

2011-02-10 @ 00:25:37
Postat av: Robin Shadowes

Håller med kalle2, det här har inte ett skit med terrorister att göra så vida det inte är vi pursvenskar som räknas som dom riktiga terroristerna förstås. Det är till för att kartlägga och åsiktsregistrera oss alla.

2011-02-10 @ 00:41:33
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Göran

"Datalagringsdirektivet" är ett påtvingat påfund från EU. I egenskap av EU-motståndare borde givetvis SD rösta NEJ i denna fråga. Skärpning Thoralf samt övriga nitton!

2011-02-10 @ 01:23:27
Postat av: MatsBern

OT

Svensk höger tvärvänder – moderaterna ska ”begrava mångkulturalismen”.

Hanif Bali(M):Begrav multikulturalismen en gång för alla.

Faktum är att multikulti ju bygger på att förvränga den fria marknad av värderingar där åsikter och yttringar konkurrerar mot varandra. Istället försöker man med politik bevara samtliga kulturer, vilket leder till att önskvärda liberala värderingar som frihet och individualism inte får konkurrera mot icke önskvärda värderingar som förtryck och hederskultur.

Läs hela artikeln här:

http://www.newsmill.se/artikel/2011/02/08/begrav-multikulturalismen-en-g-ng-f-r-alla

2011-02-10 @ 02:40:05
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/
Postat av: Nils Dacke

Det går bra för Sverige upprepar Regeringens olika Papegojor som om det vore det enda dom lyckats lära sig.Samtidgt förtidspensioneras 18 unga medborgare vaje dag för att sedan slängas på soptippen.Många av våra kommuner struntar i att göra avsättningar till kommande pensioner för sina medarbetare och bygger istället SPORTPALATS för att göra folk glade för stunden.Hur länge håller detta innan vanligt folk inser att det går åt he.....tePostat av: Nils Dacke

På Riksdags TV visas i dag följande debatter.

Se fullständig lista listan på länkSärskilt kan nämnasStatsrådet Ulf Kristersson (M)

Ungas ökade utanförskap !!!!!!Interpellation 2010/11:161 av Wiwi-Anne Johansson (V)Till Statsrådet Erik Ullenhag (FP)

Effektivisering av Diskrimineringsombudsmannen

Interpellation 2010/11:162 av William Petzäll (SD)Den nya DO verkar trampa på i samma gamla fotspår som tidigare sparkade DO , men troligt kanske är att hela DO Cirkusen dirigeras av cirkusdirektören direktPostat av: allemand

@Magentan, lägg ner tid på att göra något för seriösa bloggare istället.

2011-02-10 @ 08:14:30
Postat av: allemand

@Thoralf, önskar ett svar på min första fråga.

2011-02-10 @ 08:16:52
Postat av: Funtaren

Jag instämmer med andra här, datalagringsdirektivet är ett monster som främst kommer att användas för att understödja en döende näringsform, mediabolagen. Det är dessa som främst kommer att tjäna på att det genomförs. Vi pratar ju om en urskillningslös avlyssning "just in case". Har man misstankar må man avlyssna. Man bör kunna avlyssna baserat på medlemskap t ex i en för extremism känd moske eller politisk grupp, men en motivation och en begränsning måste alltid finnas.Tyvärr måste jag säga att ni i denna fråga gått vilse rejält. Hoppas ni tänker om och har bättre idéer tills utvärderingen kommer.

2011-02-10 @ 09:17:38
Postat av: AWSvensson

Från att ha varit en gemytlig blogg där vi i en både allvarlig och skämtsam ton har umgåtts under flera års tid så har det nu dykt upp som de själva uppfattar sig intellektuella med en dragning åt besserwisserhållet .Ska säga er att det ni för fram som nyheter har vi vid flera tillfällen tidigare avhandlat under mer sansade former. Alla har rätt att ha en åsikt men den besserwissertonen som Funtaren avslutar med är inget som går hem här.

"Tyvärr måste jag säga att ni i denna fråga gått vilse rejält. Hoppas ni tänker om och har bättre idéer tills utvärderingen kommer".

2011-02-10 @ 10:02:15
Postat av: Magentan@ allemandÖnskar ett svar på min fråga.

2011-02-10 @ 10:06:57
Postat av: AWSvensson

På Aftonbladet kan man läsa att 400 Sverigedemokrater hoppat av sina politiska uppdrag, en högst personlig åsikt i denna fråga är att som nytt parti med stora valframgångar så finns det alltid en viss tröghet i att få fram nya kandidater. Många som lovar ställa upp gör det utan vetskap om vad det innebär , och när det går upp för dem så tvingas man ta sin plats under övervägande. Tryck från media och meningsmotståndare gör inte saken bättre. Om bara dessa modiga Sverigedemokrater visste att de har stöd från större delen av svenska folket och att folket visade detta stöd så tro jag många skulle ändå övervinna den påfrestning de blir utsatta för.

Detta är med all sannolikhet av övergående natur , när väl media och allmänhet inser att de kommit för att stanna så blir de som vilket parti som helst på den breda skalan.

2011-02-10 @ 10:22:34
Postat av: allemand

@Magentan, sista gången, ägna din tid åt att skaffa SD ett seriöst IT-landskap istället. Kämpa för att SD når ut till fler och fler istället för att tjata om samma saker. Hoppas att du vet vad magenta egentligen är för någonting. Jag skrattar gott varje gång jag ser din signatur.Att jag vill ha ett svar av TA har inte med detta att göra, utan en rimlig förklaring till varför operatörernas lagringskostnad måste ökas med det dubbla efterfrågas.

2011-02-10 @ 10:31:21
Postat av: Markku Ahonen

Med risk för att åter censueras så måste jag konstatera att sjukt vad nedlåtande ni är emot allting här bland kommentarerna. Jag och många andra anser att invandrarfrågan bör diskuteras och då innebär det DISKUSSIOn och inte på den främlingsfintliga nivån där ni ligger. Hatiska och självgoda kommentarer utan empati för något överhuvudtaget. Ni är en bunt skrämmande människor som gömmer er bakom anonyma inlägg utan förstånd att diskutera sakfrågan.2011-02-10 @ 11:23:22
Postat av: AWSvensson

Markku Ahonen, lägg då fram något som är värt att diskutera , kom med fakta och konkretisera dig så ska vi med glädje ta oss an debatten.Men tro för Guds skull inte att vi är några naiva stackare som går på trallen om det mångkulturella.

2011-02-10 @ 11:43:34
Postat av: Markku Ahonen

Om uppgifterna stämmer som ni vill påvisa att 70 % av de intagna i våra fängelser är av utländsk hörkomst - vilket är fel då det ligger på runt 30 % - så måste diskussionen handla om vad det beror på istället för att använda siffrorna MOT invandring. Troligtvis beror det på misslyckad integreringspolitik och då måste insatser göras på det området. Lösningen är inte att stänga Sveriges gränser och därmed isolera landet. Tänk om, tänk rätt...

2011-02-10 @ 11:52:55
Postat av: Kalle

Det politiska läget är sådant i sverige idag att många vill gömma sig bakom anonymitet. Dessa människor ser till sakfrågan och inte personfrågan. De vill också vara med i en demokratisk debatt i sakrfrågor. Vil du förneka dem det att vara med i det demokratiska samtalet och debatt.Vaddå diskutera invandringsfrågan??? Det finns utlänningslagar med mera. Sossen och generaldirektören på migrationsverket verkar inte följa lagen!!! Konstigt att han får sitta kvar med en alliansregering. Migrationsverket följer inte svensk invandrarlag. De har tänjt på den så den har brustit.Vi svenskar tar emot flest flyktingar per capita i hela västvärlden. Vill du att vi skall ta emot flera invandrare???Vill du att vi skall ta emot lika få invandrare som våra nordiska grannländer som finland exempelvis???Vi i sverige har nog tillräckligt med empati så det räcker för hela världen. Sverige är den största internationella socialbyrån som finns i hela världen!!!

2011-02-10 @ 11:55:48
Postat av: Magentan

@ allemand

Vilken information har du om vad jag har uträttat?

För att ta ETT exempel: Har du en aning om hur många av Cavatus flygblad som jag kopierade och distribuerade före valet? När jag kollade valresultaten för de distrikt som jag hade besökt fanns det faktiskt en högre röstandel för SD där än för de kringliggande distrikten. Naturligtvis kan jag inte vara säker på att orsaken var just mina flygblad, men jag tycker ändå det kan skapa viss motivation för mig själv (och andra!) att göra samma sak inför 2014.

Hälsningar, Magentan (WMB)

(PS Jag bjuder dig gärna på ett gott skratt.)

2011-02-10 @ 11:57:10
Postat av: AWSvensson

Markku Ahonen, nog stämmer siffrorna. Vad har det med integration att göra när asylsökande så fort de kommer till Sverige begår brott. Jag är fullständigt övertygad om att större delen av dessa var kriminella redan i sina hemländer,med ett naivt folk styrda av om möjligt ännu naivare politiker så har det skickat signaler till omvärlden som gör att Sverige dra till sig kriminella. Här handlar det inte om integration utan ett bestämt utvisande av dessa brottslingar, ett språk de begriper.Sveriges resurser är inte oändliga , hur mycket skattemedel vi än sänder in i systemet så går det aldrig att lösa inom ramen för mångkulturellt.

2011-02-10 @ 12:08:10
Postat av: Markku Ahonen

"På 30-talet fick nazismen frodas utan att någon stoppade dessa tokstollar. Jag upplever islam som det största hotet mot världsfreden och islam kan utan tvivel jämställas med nazismen och inte bara jämställas den är betydligt mycket värre" har Thoralf skrivit på sin blogg. Står verkligen alla SD-anhängare bakom den beskrivningen?

Islam är i grunden en mycket fredlig religion med många hundra miljoner anhängare och Islam har rötter till såväl kristen- som judendomen. Att en invald i Sveriges Riksdag gör jämförelser mellan Islam och nazismen är skandalöst och borde vara åtalbart.2011-02-10 @ 12:16:14
Postat av: Ronny

"Tänk om, tänk rätt" skriver M A, och det är precis vad PK eliten eftersträvar. Man SKALL tänka som dom, man SKALL älska mångkultur, man SKALL ha öppna gränser, man SKALL inte kritisera islam, man SKALL inte kritisera mångfald, och man SKALL framför allt inte kritisera mångfaldsförespråkarna, för då jäklar, har dom hela journalistkåren, facket, SR, Expo m.m. för att få tyst på andra åsikter än det dom förespråkar. Sedan kan man som lite kuriosa samlas och störa, tuta , misshandla, hota människor som deltar eller lyssnar på möte som "oliktänkande" har. Man öppnar hellre armarna för en terroristorganisation som Hamas, än säger hej till en SD.are i riksdagen. Fina demokrater!!?? Tänk RÄTT annars jäklar.....:)

2011-02-10 @ 12:19:32
Postat av: AWSvensson

Markku Ahonen , jag har uppfattat din syn på Islam, jag delar den inte , åsiktsfrihet råder så jag i likhet med Thoralf kan göra jämförelsen med nazism för vilket vi har goda grunder.

2011-02-10 @ 12:27:01
Postat av: Kalle

>Markku Ahonen

Det är inte endast Thoralf och SD som har den synen på Islam att den är det största hotet mot världen sedan andra världskriget.Det tycker resten av världen också utom de muslimska länderna.Överallt i världe vill Islam vinna anhängare. Vill de inte ändra trosinriktning till islam så halshuggs de till straff. De som inte vill vara med om det blodbadet och byter till annan trosinriktning än islam mördas också.Vaddå jag måste läst fel. Kallar du islam för en fredens religion!!! Känn dig blåst så det visslar om dit huvud. Var rädd om huvudet om du gillar islam.2011-02-10 @ 12:40:51
Postat av: Markku Ahonen

Islam är så mycket mer än fundamentalistiska grupperingar som förespråkar våldsideologi i politiska syften och tyvärr finns det människor som inte kan skilja på religion och politik, såväl inom kristendomen som inom Islam. Att dra många hundra miljoner människor över en kam visar på stor okunskap, framförallt eftersom man tillber samma gud men med olika namn.

2011-02-10 @ 12:47:48
Postat av: AWSvensson

Om du nu tro på Islam light så betänk att på alla platser där islam verkar så är det de fundamentalistiska krafterna som hörs mest, och på sikt blir de som tar över.Sverige bygger på kristna värderingar, ock ska så förbi , den som tro att parallellsamhällen kan överleva under samma lagstiftning är historielös.

2011-02-10 @ 12:54:14
Postat av: Nils Dacke

150 nyanlända saknar egen bostad i Växjö

Enligt tjänstemän på arbete och välfärd finns det lägenheter som det bor 10-15 personer i.

Sanitära problem, komplikationer med läxläsning och skolgång och ett osäkert boende över huvud taget, är bara några baksidor som handläggare på kommunens integrationsenhet nämner.

Och det oroar.

– Det är en liknande situation som i Göteborg och Malmö. Jag tycker att man måste ta tag i det nu. Varför inte sätta igång innan det brakar samman, säger en handläggareBra ide, jag har ett förslag.Hoppas alla är nöjda på dom politiker största delan av folket röstade på

Postat av: Åke Malmros

Min favoritidrottsman:)

http://en.wikipedia.org/wiki/P._K._Subban

2011-02-10 @ 13:15:53
Postat av: Ronny

Jag vet inte om du Nils Dacke har skrivit om det innan, men Växjö ansökte och fick, ca 50 MILJONER extra för att hjälpa nyanlända ungdomar till jobb!! Dessa pengar var öronmärkta till dom, om jag förstod det rätt. Är Sverige inte fantastiskt, så säg.......

2011-02-10 @ 13:17:36
Postat av: Skånepåg

På cirka hundra ställen i Koranen finns liknande uppmaningar att döda de otroende och avgudadyrkarna. Verkar verkligen att vara en ”fredlig religion”![8:12] Och din Herre lät änglarna framföra [detta budskap till de troende]: "Se, Jag är med er" [och befallde dem att] inge de troende mod och tillförsikt [och låta dem veta:] "Jag skall injaga skräck i förnekarnas hjärtan. - [Troende!] Låt nu [svärden] vina över [deras] huvuden och händer!"[9:5] När de helgade månaderna gått till ända skall ni döda avgudadyrkarna, var ni än träffar på dem; tag dem till fånga och omringa dem och lägg er i försåt för dem. Men om de visar ånger och [villighet att] förrätta bönen och betala allmoseskatten, lämna dem då i fred - Gud är ständigt förlåtande, barmhärtig.

Postat av: SkånepågPersonrånsvåg "sköljer" över Malmö.

I SVT Sydnytt angav man för någon dag sedan att det förekommit cirka 90 personrån under årets första månad. Vad man däremot inte nämner är att cirka 95 % av rånen utförs av invandrargäng mot oftast ensamma etniska svenskar, som rånas på allt värdefullt man har på sig. Har man goda och tillförlitliga kontakter inom polisen i Skåne (vilket jag har), är det lätt att få fram dessa uppgifter.

Postat av: Markku Ahonen

Med tanke på de kommentarer som kommit in efter mitt första inlägg idag så är det bara "klippa och klistra" som gäller för min del så här kommer en repris..."så måste jag konstatera att sjukt vad nedlåtande ni är emot allting här bland kommentarerna. Jag och många andra anser att invandrarfrågan bör diskuteras och då innebär det DISKUSSIOO och inte på den främlingsfintliga nivån där ni ligger. Hatiska och självgoda kommentarer utan empati för något överhuvudtaget. Ni är en bunt skrämmande människor som gömmer er bakom anonyma inlägg utan förstånd att diskutera sakfrågan..."2011-02-10 @ 13:41:50
Postat av: Tony Ingman

Marko Ahnonen: Ditt påstående att endast 30 % av

intagna skulle vara av utländsk härkomst, var har

du hittat dessa uppgifter? Dom är helt felaktiga.

Jag har själv 2 släktingar som jobbar på en anstalt i södra Sverige, och dom bekräftar att på

den anstalten är det mellan 70-80 % som kommer från

utlandet. Sen går det att beviasa att av dom 14

grövsta brottslingarna i Sverige är 12 av utländsk

börd, och det behöver ju ingen betvivla, dom har ju

stått med både namn och bild i Kvällsblaskorna, och

dom brukar inte slösa med sådana uppgifter!

Är det kvinnofängelser du referar till?

2011-02-10 @ 14:19:43
Postat av: AWSvensson

Markku Ahonen: Där jag proppen ur , du är tillbaka på ruta ett, något luggsliten men när du repat dig så försök komma med lite argument , alltid redo.

2011-02-10 @ 14:20:23
Postat av: Markku Ahonen

På ett seminarium som hölls av Kriminalvården på Scandic Crown i Göteborg 2009 fick man ta del av deras samlade statistik över vilka som sitter i svenska fängelser;

93% är män,72% är svenska medborgare,60% har endast grundskoleutbildning, 40% saknar arbete, 40% är återfallsförbrytare, 35% har bistånd från FK eller Socialtjänsten, 28% har sin huvudsakliga inkomst från krminell verksamhet, 15% är bostadslösa, 15% har folkpension, 8% är 55 år eller äldre, 6% är är 20 år eller äldreObservera siffran 72 % är svenska medborgare

2011-02-10 @ 14:36:58
Postat av: Skånepåg

Jag tog upp två konkreta frågor och du kallar det att inte diskutera sakfrågan. Vem är det som egentligen gömmer sig bakom en mur av okunskap?Islam är inte en religion utan en totalideologi som styr människan från vaggan till graven.

Den inom islam tillämpade Sharialagstiftningen reglerar alla mänskliga handlingar och placerar dem i fem olika kategorier: Obligatoriska, rekommenderade, tillåtna, illa omtyckt eller förbjudet. Någon version ”light” av islam finns inte och den som konverterar till annan religion skall enligt koranen straffas med döden. Var detta står någonstans får var och en som tvivlar, själv leta upp i bifogade URL. Man bör även läsa sirah, haditer och sharia. Det finns nämligen något som heter abrogation. Det betyder att en senare text upphäver en äldre. Därför är det krig, anfall och dödande som gäller, eftersom det är det som står i de senast avfattade skrifterna. Ond bråd död, för dem som inte underkastar sig. Jag tror inte den blir skonad som kämpar med näbbar och klor för att framställa islam som en fredens religion. Islamisterna flinar innerst inne bara åt den personen.

Såväl Tysklands förbundskansler Angela Merkel och Storbritanniens premiärminister David Cameron har den senaste tiden med emfas understrukit att det multikulturella experimentet har misslyckats och är dödförklarat. Den som har en egen tankeförmåga inser med lätthet, att detta är ett understatement och att det är islam som man egentligen syftar på eftersom denna ideologi är oförenlig med västerländsk demokrati och värderingar.1638 stoppades det föregående erövringsförsöket av Europa från islam vid Wien av en tillskyndade polsk här. Nu sker motsvarande försök genom att utnyttja ”godtroheten” i den västerländska demokratin. Under 1900-talet var det fascism, kommunism och nazism som försökte. Det är därför hög tid att övriga Europa lyssnar på vad Merkel och Cameron framfört innan någon annan ”ism” har kommit för långt i sin strävan.Beträffande 72 % är svenska medborgare. Svenska medborgare och utländsk härkomst betyder inte samma sak. Är övertygad att såväl Thoralf Alfssons och andras siffror som presenterats är någorlunda korrekta och bevisar i så fall endast en sak. Nämligen att medborgarskap delas ut på ett alltför lättvindigt sätt till personer, som till 95 % har slängt sina ID-handlingar så fort de passerat den svenska gränsen!

2011-02-10 @ 14:54:25
Postat av: Skånepåg

URL som inte kom med i ovanstående kommentar.

2011-02-10 @ 14:59:00
URL: http://www.koranensbudskap.se
Postat av: Magentan

@ Markku AhonenHär är ett exempel på varför islam inte kan integreras eller assimileras i ett upplyst samhälle.Från tidningen "Daily Mail", England:

Muslimska demonstranter utanför Egyptens ambassad i London kräver Sharia-lagar.Se bilderna och läs gärna kraven på demonstranternas plakat!http://www.dailymail.co.uk/news/article-1353787/London-embassy-protesters-demand-sharia-law-amid-continuing-chaos-Egypt.html

2011-02-10 @ 15:09:30
Postat av: Hulda

Markku Ahonen... Vem som är Svensk eller bara "svensk medborgare" är en intressant diskussion. Tänk bara på de "svenska medborgare" som nu är fängslade för ett planderat attentat mot en Dansk tidning. De kallas växelvis för Svenskar eller Svenska medborgare.

Men i mina ögon har de väldigt, väldigt lång väg att vandra till de kan betraktas som Svenskar. Troligen kommer de bara att bli Svenskar när våra naiva journalister skriver om dem...

2011-02-10 @ 15:12:22
Postat av: Markku Ahonen

Hulda; Vad som anses rumsrent i dina ögon är faktiskt ganska så ointressant!

2011-02-10 @ 15:17:03
Postat av: Skånepåg

@ MagentanSkall bli intressant att följa utvecklingen och om det trots allt blir det Muslimska Brödraskapet som blir den som tar hem spelet? Vi har redan terroristorganisationerna Hamas och Hizbollah på plats i området och kommer nu även MB att lyckas flytta fram sina positioner vette katten vad som kommer att hända i MÖ. Iran och Syrien backar ju upp dessa organisationer så kan man ju minst sagt bli lite orolig!P.S. För mig är magenta en färg. Vad är det som någon tycker är så lustigt med att använda denna pseudonym eller vilken annan betydelse har detta ord?

2011-02-10 @ 15:19:28
Postat av: Skånepåg

Markku Ahonen har antagligen hämtat sin information från bifogade URL hos Socialdemokraterna. Enligt nedanstående citat från denna sida, framgår att han medevetet far med direkt osanning då han lämnar sina statistikuppgifter:”Förklaringen är att Kriminalvården har statistik på hur många utländska medborgare som vi tar in i fängelse varje år, vilka länder de kommer ifrån och om de ska utvisas efter fängelsestraffet. 28 % är utländska medborgare och kommer från cirka 160 olika länder.Däremot har vi inga siffror på hur många som är av utländsk härkomst eller invandrare, eftersom många invandrare ganska snabbt blir svenska medborgare och räknas då som svenskar. De ingår alltså i gruppen svenskar som är 72%.”

Postat av: kalle2

till Markku Ahonen, åkt på semesteresa till Tjetjenien!

Mona salin betalar.

2011-02-10 @ 16:51:58
Postat av: Inge Sandén

@Markku Ahonen.

Du skrev i ett av dina inlägg.

Det skulle vara straffbart att samanlikna islam med nazism.

Dessa två totalitära politiska läror har följande likheter.

Båda anser att alla judar skall utrotas från planeten jorden,om nu Irans president anses som behörig att göra sådana uttalanden.

Båda anser att de som har andra åsikter skall dödas.

Nazisterna använde sig av koncentrationsläger för att förverliga sina ändamål.

Islamisterna har sharia lagar,som bara innehåller alla sorters våld för att uppnå sina syften.

Att utbilda oupplysta ungdomar till självmordsbombare skulle vara straffbart om något.

Om du tror att pursvensken någonsin skulle krama islam,är du bra naiv.

Det enda goda islam har tillfört Sverige är att vi fått en inblick hur denna sektlära bär sig åt där islam är i majoritet.

Innan islam listigt infiltrerade sig i vårt samhälle hade vi inte läst om hedersmord,kusingiften,tvångsäktenskap och balkongmord m.m.

Shiiter-och Sunnimuslimer mördar varandra i parti och minut.Hur kan det vara så?

Islam och dess ledare imamerna skall ut ur vårt land sedan får väl de som vill kalla sig för musslimer sköta sin tro bäst dom vill i sina hem.

Svensken är lite trög och tror alla om gott,men 2010 vaknade dom och nu har vi 20 st.i vår riksdag som alla skriver under på att något islam skall vi inte ha i vårt land.

2014 kan ni islamkramare åka hem till era ursprungsländer och reformera denna falska religion innifrån som svenskarna lyckats göra med kristendomen,som också att en del totalitära påbud långt in på 50-talet.

När ni gjort det,först då kan ni prata om fredens religion.

Överallt på jorden där islam härskar är det bara förtryck av vanligt folk och särskilt då av kvinnorna.

I Sverige har ni inget existensberättigande,då pursvensken aldrig någonsin någon gång kommer att låta sig styras av någon religion vad det än må vara och värst av alla är dessa islamister som sakta smyger sig på oss bakifrån.

2011-02-10 @ 16:58:58
Postat av: AWSvensson

Nu är ordet pursvensk godkänt av JO som benämning på en svensk inte en nysvensk eller hittepåsvensk.

2011-02-10 @ 17:03:51
Postat av: Skånepåg

@ AWSvenssonTar mig friheten att lägga till en länk till DagensMedia, så att ingen kan ifrågasätta riktigheten.

Postat av: Skånepåg

Glädjande upplageras på Aftonbladet!

Postat av: Kalle

Från bloggen Everykindapeople

Utredningen om Major Nidal Hasan utförde Fort Hood massakern är klar.""Utredningen som finns i PDF format och kallas "A Ticking Bomb" menar att FBI och Hasans överordnade hade mer än tillräcklig information för att stoppa skjutningen men anledningen till att så inte skedde var Politisk Korrekthet ./.../

Den sorgliga verkligheten är att politisk korrekthet tillsammans med Vänsterns multikulturalism banar vägen för terrorism."" skrev everykindapeople.Tänk vad politisk korrekthet kan ställa till det med. Sverige är lika genomsyrat av politisk korrekthet, multikulti och med vänstergrupper.Postat av: Tony Ingman

Ja med statistik kan man ljuga så mycket man vill.

Om nu kriminalvården påstår att 72% är Svenskar, så

innebär ju inte det att det är svenskfödda alla 72

procenten,eftersom medborgarskapstombolan nästan ger vinst vid varje tillfälle, och en väldigt stor

del av dessa bör räknas in i dessa 72%.

Markku Ahonen: om vi nu leker med tanken att dina

30 % skulle stämma, så är dom ju överrepresenterade

redan där. Eller? Och hur förklarar du att av dom 14 absolut grövsta brottslingarna, så är 12 utlandsfödda,hur får du ihop den snefördelningen??

2011-02-10 @ 18:08:10
Postat av: Lotta

@Markku AhonenLyssna på intervjun med Wafa Sultan. Speciellt intressant är det hon nämner om vad ALLA muslimer reciterar först vid varje bönetillfällen. Detta upprepas 5 gånger vid varje bönetillfälle. Antal bönetillfällen per dag är 5. Vad är det alltså som är så viktigt för de personer som bekänner sig till fredens religion islam att man upprepar det 25 gånger om dagen? Återkom gärna med svaret hit till bloggen. Väntar med spänning.

Postat av: Gubben o Gumman

Kalle 2 Tycker du inte Tjeterna har nog med problem ändå,fast å andra sidan är dom bra problemlösare...

Man har ju ett stort behov av självmordsbombare där.Krimmialvården är väl den mest genomkorkade sosseprodukten, som står att finna i Crazyland."Nu skall du få mängdrabatt" inte ens en sluten mental avdelning skulle komma på något så djävla dumt förslag,men det har sossarna lyckats med..Enda orsaken till det, är att man skulle hamna på 157% med icke svensk bakgrund på kåken ,istället för 134% som idag, för det blir det om man räknar dubbla medborgarskap som två,för det är väl två medborgarskap dom har.Då hoppas vi att dom betlar dubbel skatt också.

Dom nyttjar ju två länder social service.Man får väl hoppas att Ahonen får möjlighet att

studera etnisiteten innaför murarna utan nyckel.Svenska folket avgör "vilka " som är svenskar och inte,precis som alla andra länder Marrku Ahonen behöver inte bry sin hjärna ett skit om det.Ert problem är att ni sitter på en hög med "folkdynamit",vid det valet den går av blir det

flyga av för Marrku och hans kompisaar.Ang kommentaren till Hulda, så avgör inte inte du vad som är intressant på bloggen.

Det skall du ha förbannat klart för dej. Det gör läsaren,vet hut stolpskott.Det är lite för mycket :"Jag skall nulla din pappa",över det tycker vi(Gubben o Gumman).Att vara korkad är inte krimminellt var glad för det

Stjäla andra människors pengar el skapa brottsoffer.Det är krimminellt,kriminella och hör hemma på kåken, hos sin babblande kompizzarr.

En parlamentarisk tidsfråga bara.Socialdemokraterna har den största ansamlingen av IQ befriade plattfötter av alla alla partier.

Lägg inte din faktaresistens i vår ryggsäck.

Ta och stoppa upp den där solen lyser mindre ofta.Vilket Ahonen bekräftar genom att hänvisa till "egetkomponerade" etniskt manipulerade siffror.

Förstår du inte att du skämmer ut dej?Så fort Stasiarkiven kommer på bordet så blir det spinnoff effekter ändå ut till socialdemokratiska Dampföreningen i tex "Emmaboa".Marrku du får ursäkta att dom flesta på bloggen inte köper dina resonemang,för isåfall skulle ju den finska alkoholgenen bli svensk ,så fort finnen tar båten till Crazyland tex.Vi kan även i pedagogiskt syfte återge en händelse på systembolaget i Emmaboda.En flaska saft hamnade av misstag på hyllan för Koskenkorva vodka,in i butiken kommer "Snarrku"Expediten ser inte att det är en flaska saft men det gör "Snarrku" som protesterar vilt,inte fan vill han betala 300 spänn för en flaska apelsinsaft.Jag får ju inget för pengarna vrålar "Snarrku"

(läs gärna krimminalvården)Expediten står på sej : Enligt våra regler så har flaskan stått på hyllan i sex veckor då är det Koskenkorva vodka enligt centralkommitten för Systembolage,ja men är ju inte sant vrålar "Snarrku".Nej men det är en annan sak meddelar expediten.,

10000kr frågan blir då hur många tror att "Snarrku"

halar fram 300 spänn tar flaskan och visslande lämnar systembolaget.Till råga på allt jävla elände blir "Snarrku stoppad

vid gränsövergången vid Torneå (Finska gränsen)

En gränsvakt upplyser om att hans Volvo numera är en finsk Volvo.Den får endast köras på finsk bensin av religiösa skäl.(Läs halal på kåken).Den dagen har "Snarrku" haft en dålig dag.Nu hindrar det i "Snarrku" att dra en handtralla i partiboken ,och fortsätta sin resa i det i stort sett etniskt finska Finland.På vägen vinkar han glatt till Maria "Babbelstrand"

Som nu blivit etnisk Kroat enligt nya finska regler.Gubben o Gumman skriver som privatoersoner utan koppling till Thor-alf Alfsson el SD .

Fast det sunda förnuftet delar vi med partiet.

2011-02-10 @ 18:19:25
Postat av: S-E Karlsson

Nu kostar dieseln 13.38 :- per liter och 95 oktan kostar 13.23 i allafall där jag köper bränsle . vad det ger för signaler , ingen köper väl en dieselbil om den blir dyrare att köra än en bensinbil ?

Vad säger miljönissarna ?

2011-02-10 @ 18:28:22
Postat av: Gubben o Gumman

SE Karlsson : Sluta gnäll nu, det är bara runt 3kr litern som går till inavndringspolitiken dvs var fjärde skattekrona.Var glad att du får behålla bilen.

2011-02-10 @ 18:37:30
Postat av: MartinA

Jag tyckte Åkessons utspel i frågan var vettigt. Att han i grunden stödjer förslaget men vill ha tillägg. M-babblaren som citerades i SvD var däremot patetisk. Tror han att han kan få SDs stöd genom förolämpningar?

2011-02-10 @ 18:43:20
Postat av: Hulda

@Markku Ahonen... Enligt ditt inlägg 15:17 så var min åsikt om vem som år Svensk eller inte ointressant. Möjligen för naiva multi-kultianhängare som inte sett baksidorna av invandringen och Islamiseringen av samhället.Islamister som bor i Sverige blir aldrig Svenskar oavsett vad Markku Ahonen tycker.....

2011-02-10 @ 20:11:18
Postat av: Markku Ahonen

Suck vilka genomtänkta kommentarer anonyma personer som "Gubben och Gumman" och Hulda vågar ha :-)

2011-02-10 @ 20:24:01
Postat av: Thoralf A

Markku AhonenJag förstår att din definition på vem som är svensk är att någon är svensk medborgare, punkt slut. Även om personen har dubbla medborgarskap."Tyvärr" är det nog inte så många som delar din uppfattning men du har ju givetvis din rätt att hävda din åsikt.Jag anser dock att du är både naiv och saknar sunt bondförnuft!

2011-02-10 @ 20:51:06
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: OT

@Markku Ahonen "Islam är så mycket mer än fundamentalistiska grupperingar som förespråkar våldsideologi i politiska syften och tyvärr finns det människor som inte kan skilja på religion och politik, såväl inom kristendomen som inom Islam...."Nu är du allt ute och cyklar! Det finns nämligen en fundamentalt stor skillnad mellan islam och kristendom nämligen följande:Kristna har inget stöd i bibeln för införandet av en teokrati, Jesus himself sade följande "Mitt rike är icke av denna världen" - Jonannes 18:36 se http://no.bibelsite.com/john/18-36.htmSå du verkar något okunning om kristendomen, kanske är du mer kunning om islam?

2011-02-10 @ 21:06:18
Postat av: VoP

@Markku

Hur vet vi att du är den du utger dig för att vara?

Din senaste kommentar, var den så genomtänkt? Det enda du åstadkommit är att slå knut på dig själv.

2011-02-10 @ 21:07:00
Postat av: Markku Ahonen

Att någon som ser invandrare som problem istället för tillgångar pratar om sunt bondförnuft känns en aning komiskt. Svensk invandringspolitik är en sak, invandrare med eller utan svenskt pass en helt annan. Vad vore Sverige idag utan dessa så kallade invandrare och om man sedan har ett, två eller tre medborgarskap är av underordnad betydelse. Ett mångkulturelt samhälle berikar individen om man är tillräckligt öppen för att våga ta emot det "okända".

2011-02-10 @ 21:13:14
Postat av: Jean

Forum för levande historia har genomfört flera värderingsundersökningar bland svenska gymnasieelever kring attityder mot judar, romer, muslimer, homosexuella och invandrare. Det finns en kärna av omkring 20 procent som uttrycker tydligt intoleranta attityder, framförallt pojkar från socioekonomiskt marginaliserade hem, som kan riskera att utgöra en grogrund för framtida extremism.SD har alltså potential att nå 18%! Korka upp mjödet kameraden.

2011-02-10 @ 21:15:25
Postat av: OT

@Jeanaha, så du menar tillströmmningen av nya SD medlemar från t.ex. Rosengård kommer öka!?

2011-02-10 @ 21:20:10
Postat av: Magentan

@ Skånepågen

Jag är också minst sagt orolig för hur det blir i Egypten. Skulle de lyckas få ihop något demokratiliknande där vore det alldeles fantastiskt. Men jag är rädd för att det kommer att bli antingen ungefär som i Irak med ständiga bombdåd mellan de olika grupperna, eller en islamistisk diktatur som i Iran, åtminstone i förlängningen. Dock är det Shiamuslimer som har makten i Iran. Muslimska Brödraskapet tillhör ju Sunni.Kanske de har Sharialagarna gemensamt. Vet inte riktigt vad som skiljer Sunni och Shia, men det måste väl vara något ganska viktigt, eftersom de är fullt sysselsatta med att spränga ihjäl varandra i Irak.I vilket fall som helst skulle det förvåna mig mycket om Brödraskapet inte skulle införa Sharialagar om de fick makten i Egypten, och då vet jag inte om man kan kalla det för demokrati. Jag kan också tänka mig att Hamaz på Gazaremsan i så fall lättare kan få tillgång till mer sofistikerade vapen utan transportkrångel via trånga tunnlar under gränsen mellan Egypten och Gaza, vilket i sin tur antagligen trappar upp striden mellan Israel och palestinierna och kanske leder till ett kärnvapenkrig i regionen. Början till WW3?PS Ordet magenta är för mig också främst en färg, plus att det finns en ort nära Milano som har samma namn. (Jag hade precis bytt en färgpatron i skrivaren med den färgen när jag i all hast tvingades byta nick.) I Wikipedia hittar man flera olika betydelser av magenta.

http://en.wikipedia.org/wiki/Magenta

2011-02-10 @ 21:24:56
Postat av: Jean

OT, därifrån kommer de 2% som inte har någon potential hos SD.

2011-02-10 @ 21:27:56
Postat av: Lars-Inge

"Vad vore Sverige idag utan dessa så kallade invandrare..."Mycket enkelt att svara på. "Lugnt, tryggt och välmående." D.v.s. i stora drag som vårt östra grannland Finland.

Vi skulle ha sluppit:

- 500 uppeldade skolor om året

- Europaetta i våldtäktsligan

- Tusentals uppeldade bilar

- Heders/skammord

- Bedrägeri i mångmiljardklassen/assistentblufferna

- Åldringsrån en masse

- Diskriminering på många områden av pursvenskar. T.ex. äldreförsörjningsstödet/instegsjobben

- O.s.v. annars så får jag sitta här hela natten!

2011-02-10 @ 21:41:48
Postat av: Anonym

Marrku du får gärna vara överlägsen om det ger dej något.oss imponerar det inte på ,speciellt inte en sosse ert parti är totalt slut wait and see.Sedan gör du ett tacksamt fel,du delar upp SD i parti och väljare 337000 röster 2014 minst 500000 röster 2014 tror vi.Vanliga svenskar som fått nog av dej och dina sossar

Man har även fått nog av invandringen.

Vanliga löntagare pensionärer ungdomar.För ni är väl läskunniga (valresultatet)?Du begriper ju inte ens det,förlåt om vi inte tycker som dej och ditt sossepatrask.Folkuppfostran får du hålla på med hos dina polare.Men du kanske tycker skall sitta här och applådera dina sagor,när svenska kåkar är fullproppade med utlänningar.För oss får kalla dom för svenskar precis som du får kalla kamelerna på Ölands djurpark för svenska.

DÅterigen svenska folket gör den bedömningen problemet är ett informationsproblem med mörkande jornalister, alla som inte har en skruv lös eller är hjärntvättade ser det.Problemet är att det inte finns några svenska kameler,däremot kameler i Sverige.

2011-02-10 @ 21:48:03
Postat av: OT

@Jeandin logik är då inte grekisk, kanske är du broderskapare?

2011-02-10 @ 21:51:21
Postat av: Lotta

@Markku AhonenLänken i mitt inlägg tycks ha ändrats följ den nya till Youtube istället. Ser fortfarande fram emot ditt svar på mitt förra inlägg riktat till dig.

Postat av: Benny

@Markku AhonenDitt namn låter finskt? Mitt förslag är att du åker hem till Finland och propagerar för din fina mångkultur där.

2011-02-10 @ 22:02:35
Postat av: Dumle

Markku Ahonen@

När du säger att "Islam är i grunden en mycket fredlig religion" visar du en total okunskap och en naivitet på gränsen till ett barns.

Islams källor (Koranen och Profeten Muhammed) uppmanar på otaliga ställen till våld mot oliktänkare, rasism mot andra folkgrupper, grovt kvinnoförtryck m.m. När den sedan praktiseras i sin renaste form i länder som Saudiarabien och Sudan leder till stenhård diktatur, kvinnoförtryck och minimal frihet för individer. Ingenting görs i Saudi utan att det har sin grund i Islams skrifter. Profeten Muhammeds liv dryper av andra människors blod, där han stjäl, mördar, beordrar stening av otrogna och våldtar småflickor. Att ha en sådan man som förebild kan bara leda till ett slags samhälle....

Att du sedan skall försöka dig på en jämförelse med Kristendomen är ett skämt. Dagens kristna har Jesus som föredöme i ord och handling. Mig veterligen uppmanade han aldrig till genomförande av Gamla Testamentets vidriga lagar. Han sade istället "Den utan skuld kastar första stenen..." Var har Islam som sin Jesus som kan omtolka alla uppmaningar till våld och förtryck.

Jag rekommenderar dig att läsa på mer om HELA sanningen kring Islams profet och budskap på:http://sanningenommuhammed.wordpress.com/

http://skafferigodis.blogspot.com/Återkom sedan med konkreta argument om "islams fredliga natur".Mvh Dumle

2011-02-10 @ 22:03:06
Postat av: Markku Ahonen

Lotta, läs 5:e Moseboken 20:16-17 Där står nämligen: ”Och alla de folk som Herren, din Gud, giver i din hand skall du utrota; du skall icke visa dem någon skonsamhet.” I Bibeln uppmuntras man också att helt simpelt stjäla mat från de människor man inte anser passa sin egen uppfattning och låta dem svälta ihjäl.

Själv förstår jag att det är en gammal bok som man inte får ta bokstavligt precis som Koranen är en gammal bok. I ett modernt och upplyst samhälle hoppas man att människor kan värdera information och sätta in dem i rätt sammanhang. Eller hur Lotta.

2011-02-10 @ 22:05:46
Postat av: Lars-Inge

"I ett modernt och upplyst samhälle hoppas man att människor kan värdera information och sätta in dem i rätt sammanhang."Och detta har du tydligen inte an aning om hur man gör. Hur många terrorbrott har utförts med bibeln som riktmärke i modern tid. Inte var det New York, Madrid, Bali, London, Bombay o.s.v. Vi har hunnit till 2011 och islam är fortfarande kvar på 600-talet!

2011-02-10 @ 22:11:53
Postat av: OT

@Markku Ahonen: "läs 5:e Moseboken 20:16-17"jaha du, du är i "gott" sällskap när du anger "läs 5:e Moseboken 20:16-17". Se bara vilka som anger samma sak när man googlar på "Moseboken 20:16-17"------------------------------------------------------------

Radio Islam - Vad är Israel? Ahmed Rami 16 - RADIO ISLAM ..."Och i Femte Moseboken 20:16-17 heter det: "När du kommer till någon stad för att belägra den, skall du först tillbjuda den fred. ..."

radioislam.org/historia/israel/hets16.htm

------------------------------------------------------------

2011-02-10 @ 22:16:27
Postat av: Lotta

@Markku AhonenDet du tycks svårt att förstå är att muslimer förbannar kristna och judar 25 gånge varje dag. Menar du att alla kristna reciterar 5:e Moseboken 20:16-17, 25 gånger varje dag?

2011-02-10 @ 22:18:37
Postat av: Markku Ahonen

Lotta; Läser man den här bloggen och kommentarerna här så "förbannas" alla som inte är som "vi" minst 25 gånger varje dag. Fundamentalister finns det såväl inom kristendomen som islam. Det är den här bloggen ett levande bevis för.

2011-02-10 @ 22:28:16
Postat av: Skånepåg

@ LottaFör den som inte behärskar engelska så bra (Ahonen kommenterar inte?) i länken som du tipsar om, nämner Dr. Wafa Sultan bl.a. en del av följande som jag kopierat från en annan blogg.. Värdet av en kvinnas liv är hälften av en mans liv

· Vittnesmål från två kvinnor är värt lika mycket som vittnesmål från en man

· Döttrar ärver hälften mot söner

· En kvinna har inte rätt till skilsmässa från sin man

· En man kan skilja sig från sin hustru närhelst han vill och utan hennes vetskap

· Män tillåts att gifta sig med fyra fruar

· Kvinnor kan inte resa, arbeta, gå i skolan, eller ens lämna huset utan sin makes tillstånd

· En kvinna måste vara bosatt där hennes man bestämmer

· Mödrar får inte vårdnaden om sina barn när mannen skilt sig

· En änka får inte vårdnaden om sina barn efter makens död. Barnen ges till faderns släktingar, och mamman har inte ens rätt att besöka dem

· Om mannen inte har någon släkt, tar det muslimska samhällets präster vårdnaden om kvinnans barn, familjens pengar och ägodelar

· Äktenskap mellan en muslimsk kvinna och en icke-muslimsk man är förbjudet och ogiltigt, medan en muslimsk man kan gifta sig med en icke-muslimsk kvinna

· Om en muslimsk kvinna våldtas kan hon inte föra mannen till domstol om inte fyra vittnen kan vittna till förmån för hennes påstående, annars ska hon straffas för äktenskapsbrott

· Muslimska män får aga sina hustrur för att fostra dem.Och detta är något som man skall eftersträva i ett modernt och upplyst samhälle enligt Markku Ahonen. Här verkar inte alla fåren vara intagna för natten i ladan!

2011-02-10 @ 22:33:27
Postat av: Robin Shadowes

Markku Ahonen, du behöver inte outa din exakta adress men vi här är väldigt nyfikna OM och inte var du bor, om det är i ett pursvenskt bostadsområde eller om du bor bland kulturberikarna och försök nu inte slingra dig med att det inte är relevant. För det är det visst. Jan Helin som påstår sig gilla olika bor själv pursvenskt och redaktionen han jobbar på är också vit. Vi andra kallar sånt där för hyckleri. Låt oss slippa tjat om pizza, kebab och falafel också. Har du dina barn (om du nu har några) i privat friskola eller bland kulturberikarna? Lars Ohlyckan både bor pursvenskt och har barnen i pursvensk skola. Om detta inte är hyckleri så vet jag inte. Jag börjar rent av misstänka att ni är är främlingsfientliga rasister och islamofober. Du får dock gärna bevisa motsatsen om du kan.

2011-02-10 @ 22:33:44
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Tony Ingman

Markku Altonen: Dom flesta som är emot den sanslösa

invandringen är säkert på det klara över att en

invandrare som kommer hit lär sig Svenska får jobb,

att den personen kan räknas som en tillgång, men nu är det ju så att endast 5% av dom som väller in

är arbetskraftsinvandrare, men resten då?? på vad sätt blir outbildade invandrare, som inte ens vill

lära sig språket här en tillgång?? vem vill anställa dem?? Nej den typen av invandrare kommer

att bli en belastning för samhället under hela sin levnad.

Sen vad sverige hade varit utan Invndrare kan du ju lära av sign.Lars Inge.Sen ditt snorkiga svar till sign. Hulda var väl

inte så inteligent. Typiskt svar från en PK figur,

tyck som vi eller håll tyst. Beklämmande!

2011-02-10 @ 22:34:35
Postat av: OT

@Markku Ahonenargumentum ad hominem! Tryter dina argument redan?

2011-02-10 @ 22:43:44
Postat av: Lotta

@Markku AhonenDu gör precis som alla andra mumtikultikramare, så fort argumenten tryter siktar ni in er på något som inte har med diskussionen att göra. Nu diskuterar vi den fredliga religionen islam och inte bloggen. Hur skulle det vara om du höll dig till ämnet Markku.

2011-02-10 @ 22:48:18
Postat av: Gubben o Gumman

Marrku du får gärna vara överlägsen om det ger dej något.oss imponerar det inte på ,speciellt inte en sosse ,ert parti är totalt slut, wait and see.Marrku du har inte en siffra rätt och dina fnoskler växer det mossa på 20 år för gamla minst.Faktaresistneta sossar har ingen framtid i Sverige.

Sverigeblocket har en framtid ,heja ungdomen det är

ni som fått ta skiten,hoppas SD når minst 35 % 2014

i dom grupperna,nu får det var färdigstulet.Sedan gör du ett tacksamt fel,du delar upp SD i parti, och väljare 337000 röster 2014 minst 500000 röster 2014 tror vi.Vanliga svenskar som fått nog av dej och dina sossar

Man har även fått nog av invandringen.

Vanliga löntagare pensionärer ungdomar.För ni är väl läskunniga (valresultatet)?Du begriper ju inte ens det,förlåt om vi inte tycker, som dej, och ditt sossepatrask.Folkuppfostran får du hålla på med hos dina polare.Men du kanske tycker skall sitta här och applådera dina sagor,när svenska kåkar är fullproppade med utlänningar.För oss får du kalla dom för svenskar precis som du får kalla kamelerna på Ölands djurpark för svenska,inte ens dagisbarnen går på det.Det finns inga svenska kameler det finns kameler i Sverige jätte enkelt.Återigen svenska folket gör den bedömningen problemet är ett informationsproblem, med mörkande jornalister, alla som inte har en skruv lös eller är hjärntvättade ser det.Problemet är att det inte finns några svenska kameler,däremot kameler i Sverige.Det är sannolikt lättare att lära en katt att sjunga opera ,än att få en stendum sosse att fatta det.24% ungdomsarbetslöshet pursvenska ungdomar sitter och skalar bananer efter 11-13 år på skolbänken .

Vinstlotter klarar inte av grundskolan ens en gång.

Till dej som babblar om skolungdomar vi hoppas att uppdrag Granskning läggs in i utbildningen i varje svensk skola, så att SD når minst 50% i dom grupperna.10 % i vissa grupper.(Dufår finna dej i att heta Jean Banan)

I faderns sonens och den helige andens namn döper vi...Gårdagens inslag var förnedrande i tv ,så tar man emot vuxna män till en kostnad av en miljon om året

Tvättäkta analfabeter,dessa är mera värda att sats på än svenska ungdomar,nu höll vi på att skriva något riktigt illa det slutar på "käft".Marrku har helt rätt vi Gubben o Gumman ,ser inte minst 200 miljarder i kostnader eller ettan i överfallsvåldtäktsstatitiken,vi ser inte en arbetsgrad på 50% heller som en tillgång.Som lök på laxen enligt manual, så blandar du ihop gårdagens arbetskraftinvandrare med dagens bidragsparasiter,på denna bloggen funkar inte det

med skuldbeläggelse förstår du,har du plats där solen lyser som minst så bara upp med där.Gubben o Gumman tycker att Marrku och Jean kan lämna landet,får vi möjligheten att låsa in er kommer vi inte att tveka en sekund,icke en sekund.Gubben o Gumman ser er som landsförädare samt kriminella "grov trolöshet mot huvudman" tex svenska

ungdomar, samt "anstiftare av grova brott mot bland annat etniskt svenska kvinnor, samt åldringar.Låter inget vidare va? parkeringsmördare låter ännu mera jobbigt eller hur?Sveriges folkrörelse SD växer så det knakar, den gigantiska våldtäkt ,som framför allt sossar genomfört på Sverige är ICKE glömd igår idag imorgonVi får väl se hur kaxiga herrarna är när Stasi arkiven ,samt SD:s röstetal överstiger en miljon väljare.När det gäller era "polare på kåken" så får vi hoppas Winston Blurphills citat stämmer : Aldrig har så många, så snabbt, fått sina enkelbiljetter ut ur Sverige.VG se dom Nordiska grannländerna där har ni er framtid,fast Sverige är totalt förstört ,det är skillnaden,då i ansvarsfrågan.Så för guds skull lär er två saker SD röstades in av svenskar och reservsvenskar (enligt eget önskemål)Det kan aldrig bli den enskilde invandrarens fel

att Sverige hamnat i ett långsamt kvävande socialitiskt strypgrepp,och påtvingats en mentalsjuk invandrar och integrations politik.Varje dag bestämmer sej hundratals svenskar att rösta på SD 2014 samtidigt som flera hundra lämnar Sossarna och dom andra clownerna.

Varför gör dom det ägghuvuden?Vi gör ingen skillnad på språk eller härkomst eller kulör,däremot politiska partier.Simon Wiesentals gedigna arbete kommer att likna en piss i Missisippi när proppen går ur i Sverige.Lycka till pöjkar,Intersport har visst snabba gympadojjor och flyvästar,vänta bara tills totalstölden över tid ligger på bordet.Gubben och Gumman skriver som privatperoner utan koppling till Thor-alf Alfsson eller SD centralt el lokalt.Ordet "Vi" står för Gubben o Gumman enkom.P.s Ett hjärtligt tack till Markku Ahonen, samt Jean Banan för att ni gav oss inspiration att skriva detta långa inlägg som för evigt ligger på Internet.D,s Eventuellt skickar vi över ett ex av Helan o Halvan får se.

2011-02-10 @ 22:51:46
Postat av: Skånepåg

”Fundamentalister finns det såväl inom kristendomen som islam. Det är den här bloggen ett levande bevis för.”Detta betyder i klartext att vi är i gott sällskap med rikskansler Angela Merkel och premiärminister David Cameron och att dessa per definition enligt Markku Ahonen också är fundamentalister eftersom de också liksom ”Vi”, förklarat multikultur som ett totalt misslyckat experiment.Märker en alltmer tilltagande desperation hos Anonen och en ökad sluggermentalitet utan tillstymmelse till någon tanke hos kommentarerna. Flosklerna står nu som ”spön i backen” i varje kommentar han åstadkommer, och den bristande kunskapen beträffande islam lyser mer och mer igenom och tycks vara på gränsen till obefintlig!

2011-02-10 @ 22:53:39
Postat av: Lotta

@SkånepågTack för din översättning men tyvärr tror jag inte att det biter på Teflonhjärnor som Ahonen.

2011-02-10 @ 23:08:40
Postat av: Anonym

ATT NI IDS!VILKA TÖNTAR NI ALLIHOPA VISAR ER VARA!SVERIGES HOPP: SD-MEDLEMMAR OCH DITO SYMPATISÖRER?SPARKA UT LÅTSASMOHAMMEDANEN OCH KNIP SEDAN KÄFT!2011-02-10 @ 23:10:49
Postat av: Skånepåg

@ AnonymDu kan väl göra mig tjänsten, att själv sparka ut "låtsasmohammedanen" så att jag i lugn och ro får lyssna på vad Mubarak har sagt i Egyptisk TV i kväll. Ser här på skärmen att Al-jazzera (på engelska) kör och kommenterar det hela tiden.

Markku Ahonen är på riktigt (jo även om det låter konstigt så är det sant) och ingen låtsasfigur, och han lär bo i en ort som heter Boda som ligger ungefär en 7-8 mil väster om Kalmar.

2011-02-10 @ 23:25:14
Postat av: Hagbard Handfaste

Markku har egenhändigt lagt sin egen blogg i träda.

Därför tänker han nu terrorisera diverse andra bloggar och kommentatorsfält runt om i regionens utbud av dylikt. Skrivkrampen övergick i skrivklåda.

Markku är riktigt duktig på tre områden, blåsa glas, tjata fotboll och värna om Boda ihop med Jäghagen.

Allt annat han ritar om kan alla glömma att de just läst, eller ännu hellre hoppa över innan man ens börjat.

För övrigt så behöver man knappast bry sig om något som yttras från Emmaboda kommun. Där är det mesta rödaste rött och tillför ingenting som kan föra handlingen framåt. Merparten av befolkningen, mestadels politiker, är synnerligen politiskt korrekta och utomordentligt naiva på sedvanligt småortsmanér.

Tyvärr är det nog inte sista gången herr Ahonen figurerar i denna blogg, men, hav förtröstan go´vänner, nu vet Ni att allt han skriver som inte har med glas, fotboll och Boda att göra är helrött mickelmackel som gör sig bättre i tex. Östran.

2011-02-10 @ 23:36:11
Postat av: S-E Karlsson

G&G! Vad jag menar är att ingen köper väl en dieselbil om den dels är dyrare i inköp samtidigt som dieseln höjs till att bli dyrare än bensinen ? Det borde väl vara så att dieseln skulle vara betydligt billigare om det ska locka till att köpa en dieseldriven bil ? Det var vad jag menade med mitt "gnäll" !

2011-02-11 @ 05:33:44
Postat av: Inge Sandén

Nu när kommentarerna lider mot sitt slut och en ny dag randas,vill jag avsluta med ett tack till Markuu Ahonen,du har gett SD den bästa reklam på mången dag.

Nu har tusental som läser Thoralfs blogg fått en mycket klar bild av vad islam står för genom alla kommentatorernas klara svar på vad islam verkligen är och vill med vårt land.

När det kommer in en svenskhatande hjärntvättad islamist på bloggen,då upphör allt inbördes käbbel och den enda stora orsaken till att Sverigedemokraterna finns och hoppet att rädda Sverige från islams stenålderssynsätt lyser som den klaraste sol över landet och bloggen.

Lars-Inges svar til Markuu Ahonen om hur Sverige skulle se ut utan den misslyckade massinvandringen klargjorde tydligt varför Sverigedemokraterna behövs och ökar från dag till dag.

Inte en enda Sverigedemokrat av idag,som var aktiv i arbetslivet 1975,anade eller förstod hur arbetarklassen skulle bli förrådd av sina egna med att tillåta islam göra inträde på den svenska kristna marken och värst av allt att godkänna att dessa kvinnoföraktande islamister också fick uppföra sina moskeér,där de dagligdags predikar hur de skall ta över vårt land.

Det skall aldrig lyckas.

2011-02-11 @ 11:17:58
Postat av: Robin Shadowes

Marrku Ahonen, tillhörande ett parti som de facto har begärt hjälp av självaste CIA att vinna senaste valet. Och CIA lär vara ert enda hopp att någonsin komma tillbaka till makten genom att dom hjälper er att göra en statskupp, så som dom har gjort många gånger under 1900-talet runt om i världen. Ert parti har ruttnat inifrån och förmultnandet har knappast upphört utan drar snarare på helt nya växlar. Ert parti var det som en gång i tiden byggde Folkhemmet men är också det parti som har rivit ner det igen. Ni har ingen framtid i Sverige med mindre att ni lyckas genomföra en statskupp och införa proletariatets diktatur den vägen.

2011-02-11 @ 23:49:18
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Anonym

SD, SD det är vårat lag

vårt kära Sverige

SD, SD det är vårat lag

vårt kära Göteborg

Dom kämpar för ära, dom kämpar för frihet

dom kämpar för allt va dom kan

ger spänning och glädje, gör allt för vår skull

så vi kan få säga vad vi vill

Det finns inga gränser för vart vi kan nå

tillsammans så sätter vi nya mål

SD, SD det är vårat lag

vårt kära Sverige

SD, SD det är vårat lag

vårt kära Göteborg

Kamratskap och viljan att ge allt dom har

änglar med vingar av stål

ger segrar och minnen som dröjer sig kvar

långt efter valets vrål

Det finns inga gränser för vart vi kan nå

tillsammans så sätter vi nya mål

SD, SD det är vårat lag

vårt kära Sverige

SD, SD det är vårat lag

vårt kära Göteborg

2011-02-12 @ 01:08:33
Postat av: Robin Shadowes

Richard Falkvinge har tidigare skrivit just om detta:

Kortfattat: Varenda lag, varenda utredning som varit fientlig mot nätet, ungdomar och medborgarrätter här i Sverige de senaste åren har varit beställningsjobb av USAs regering och amerikanskt näringsliv. Vi anade att det var så, men hade trott att det kanske kommit lite härifrån och lite därifrån. Det var fel. Det var koordinerat och den svenska regeringen hade fått en checklista att bocka av, och beskrivs i diplomattelegrammen som “mycket samarbetsvillig” och “är helt med på noterna”.

USA:s instruktioner till Svenska regeringen i ett av telegrammen som Wikileaks avslöjat:

Gör det möjligt att stänga av medborgare från Internet utan rättegång eller i väntan på rättegång (så kallad “injunctive relief” på juristspråk) och…

…och inför IPRED på ett sätt så att upphovsrättsindustrin kan få ut IP-adresser.

Åtala personerna bakom The Pirate Bay så långt det absolut är möjligt.

Öka antalet poliser som bara arbetar med att jaga fildelare.

Påbörja en storskalig kampanj för att få bukt med fildelning och pirater

Säkerställ att rättighetsinnehavare kan få skadestånd [från fildelare] snabbt och enkelt.

Avskaffa budbärarimmuniteten så att Internetleverantörer blir ansvariga när upphovsrättsintrång sker över deras nät, och att sådant stoppas i själva överföringen.http://www.friatider.se/fra-lagen-beordrad-av-usa

2011-02-12 @ 22:27:28
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0