DET BLINDA OCH DÖVA FOLKET

Det sovande folket var titeln på den bok som Fredrik Reinfeldt skrev på 90-talet.

En ofta citerad mening är denna.

”Svenskarna är mentalt handikappade och indoktrinerade att tro att politiker kan skapa och garantera välfärd”

Idag har jag hamnat i några ganska vanliga vardagssituationer som jag allt som oftast reflekterar över. Jag har besökt biblioteket, tingsrätten, restaurang och ett antal affärer, med andra ord en ganska normal dag. Det jag ser gör mig minst sagt bekymrad! Kanske också för att jag lyssnat till P1 och en del nyhetssändningar under dagen. Jag skulle inte vara så orolig om jag visste att det svenska folket sov och snart skulle vakna upp. Men tyvärr är det inte så.

Det jag ser och hör gör mig mycket orolig över framtiden. Är det bara jag som funderar över vilket samhälle vi är på väg mot? Eller rättare sagt vi som valt Sverigedemokraterna som vårt politiska alternativ. I dagens opinionsundersökning från YouGove får SD 6,9 procent. I och får sig inget dåligt reslutat men när man tittar på vilket parti som de tillfrågade skulle välja i andra hand svarar bara 3,5 procent SD. Nog har PK-media lyckats väl i sin propaganda, även om de nu faktiskt även fälls i Granskningsnämnden för de övertramp som programledarna tillåter sig. Jag är dock övertygad om att Sveriges Radios ledning inte fäster något större avseende vid en fällande dom när det gäller förtal av Sverigedemokraterna. SR har säkert skickat blommor till Morgonpasset och den aktuella programledaren som plåster på såren. Det skulle i varje fall inte förvåna mig.

Under eftermiddagen lyssnade jag på StudioEtt och att den Irakiska migrationsministern varit på blixtvisit i Sverige för att locka tillbaka irakiska akademiker till Irak. Man erbjuder en rad fördelar och 3000 dollar om man flyttar tillbaka. Lyssna till reportaget , i slutet kryper det fram att den intervjuade 50-åringen är sjukpensionär.

När man summerar en dag, en alldeles vanlig dag, som den idag blir jag minst sagt förundrad. Är det bara jag tillsammans med ca 5 procent av befolkningen som ser vart det är på väg. Med den utveckling som just nu råder kommer vi aldrig kunna ta igen det som vi förlorat, oavsett vilken kategori det gäller.

Efter att jag sett dess gapande kravmaskiner i ett antal samhällssituationer idag undrar jag om 95 procent av det svenska folket är både blinda och döva. Eller som Reinfeldt uttryckte det eller menade?

”Svenskarna är mentalt handikappade och indoktrinerade att tro att nybyggarna kan skapa och garantera välfärd”

Vårt informationsblad angående Gota Media och deras mediehus på 4 sidor har nu gått till en första tryckning. Jag tänker ge ett antal små smakprov på vad som kommer finnas i dessa blad under de närmaste veckorna. Här kommer ett första smakprov. Gota Media har fått flera möjligheter att ompröva sitt beslut att inte tillåta oss att använda deras skisser/bilder.Vår insamling har nu inbringat 26425 kronor. Vilket kommer vara till stor hjälp för vårt utskick.

Vill du ge ett bidrag så sätt in på bankgiro 5279-5465

Kommentarer
Postat av: Anonym

Heder toralf. Att göra rätt är rätt, oavsett om man lyckas eller om man får någon belöning. Du är stor som fortsätter kämpa.Vi svenskar är ett spektakulärt folk. Jag talar med människor, de förstår verklighetsbeskrivningen, de förstår problemen, erkänner att de finns. Men skulle aldrig rösta SD. Vi är det icketänkande folket. Nåja, en hel del människor kommer nog välja soffan tror jag. Och få av de som väljer soffan kommer vara SDare.

2012-02-06 @ 23:22:13
Postat av: Dumle

Varje dag pendlar sinnesstämningen mellan hopp och förtvivlan. Det gäller både dig och mig Thoralf, liksom många andra i vårt land. Frågan är vad alternativet är? Emigration svarar en del, kamp för frihet och en återgång till det trygga land vi en gång haft, svarar andra. Det ena behöver väl inte uteslutat det andra. Det finns ingen anledning att offra livet för det territorium som kallas Sverige, dock finns det skäl att kämpa för sin familj och vänners välbefinnande. Om vi förlorar kampen för frihet och islams värderingar blir dominerande tillsammans med en ekonomi i fritt fall kommer säkert många etniska svenskar att fly till länder som lyckats bevara trygga fria samhällen. När man upplever att det är dags att packa väskan är upp till var och en. Men först måste vi väl kämpa för att vända förfallet? Övriga Europa är faktiskt på god väg. Ge inte upp - än!

2012-02-06 @ 23:38:51
Postat av: Carl

Thoralf! Sitt bara still i båten och invänta valresultatet 2014. Dammen börjar rämna och när så sker får du lön för mödan. Jag träffar personer ganska ofta som säger att de kommer byta parti och rösta på SD i nästa val. Min bedömning är att SD tar 10 % i nästa val, då blir partiet en maktfaktor som de etablerade partierna inte kan negligera eller bli särbehandlat av media. Detta i sig leder till ännu större framgångar 2018.

2012-02-06 @ 23:43:41
Postat av: Hulda

Tittar nu på Tv4,s Kvällsöppet. Handlar förståeligt om Malmö. Men "elefanten" mitt i rummet, den pratar ingen om....

Den Multikulturella härdsmältan vågar ingen debattera...

2012-02-06 @ 23:48:28
Postat av: Gubben o Gumman

Man får väl gratulera dom 35% som lägger sin röst på en kille med dom formuleringarna grattis till ert mentala handikapp :=)(=:Ett ev valresultat på 10% med tanke på den Stalinistiska mediacensuren, samt förföljelse av SD får väl räknas som världens åttonde underverk 2014.Precis som Dumle skriver är den personliga smärttröskeln olika, dessutom extrem hög med denna 40 åriga hjärntvätt.Precis som i alla länder som brakar ihop lämnar folk landet innan,vill människor fara illa och rösta för det, så drabbar det bara dom själva.

Dom blir helt skyddslösa,dom får ta ansvar för sitt handlande,inget att offra någon som helst energi påValet 2014 blir speciellt intressant i Malmö Borlänge lokalt Borgholm Landskrona inte minst med senaste överfallet.Tragedier har hänt i världshistorien med jämna mellanrum,sedan är det ju trist om det drabbar Sverige,övriga Europa har vaknat.

Svenska politiker skall öka invandringen så visst ser det mörkt ut det vore att ljuga att inte säga det.Sveriges framtid avgörs valen 2014 2018 samt 2022

Går inte SD kraftigt framåt är det bara att ge Reinfeldt rätt,no big deal.

Fram tills dess gäller det för en Sverigevän att observera notera informera.

Att bry sej om "sin egen stam" ses som fullt friskt i hela världen exklusive Sverige.Fredrik får väl sitta med sin dubbla begåvningsreserv, så gör vi något annat mera konstruktivt om det skulle skita sej.

2012-02-07 @ 01:54:39
Postat av: Ellen

Nog borde de riksdagsmän som representerar KD lämna partiet under sittande riksdagstermin - och gå över till SD! De är missnöjda med hur politiken bedrivits av toppen inom partiet. SD ligger ju idag närmare de ideal som Kristdemokraterna en gång hade.

2012-02-07 @ 02:01:11
Postat av: Ellen

Nog borde de riksdagsmän som representerar KD och är missnöjda lämna partiet under sittande riksdagstermin - och gå över till SD! De är ifrågasätter hur politiken bedrivits av toppen inom partiet. SD ligger ju idag närmare de ideal som Kristdemokraterna en gång hade.

2012-02-07 @ 02:02:34
Postat av: Sven DackeMannen som pratar med hundar.Ser ibland ett program som går på TV om en man som klarar av alla sorters hundar, allt från Pikinezer till Grand Danois.Bara han kommer in i ett utrymme med det som vi betraktar som helgalna hundar, kräver han platsen och markerar detta genom sitt lugn och sätt att vara och även galna hundar inser vem som är "leader of the pack"En metod som fungerar på hundar men även på en skolklass med "galna” tonårsgrabbar (eller politiker).En annan man som kör med samma taktik är vår Fredrik Rainfelt. Hur mycket han än ljuger, bluffar eller fifflar markerar han vem som är "leader of the pack" och markerar reviret.Lyssnar ofta på SR och Lördagsintervjun och helst när Lennart Rahmberg "grillar” politikiska personer och man kan nästan känna hur svettiga dom är innanför skjortkragen på grund av hans ingående frågor som han kräver svar på.

När det var Fredrik Rainfelts tur var det en betydligt beskedligare kvinna som lät "leader of the pack" prata om vad han ville.

Var det en tillfällighet? Knappast. Säkert ett krav från "the leader" att slippa Rahmberg.Vi som röstade på Sverigedemokraterna har en ledare som är enormt kunnig, påläst och lugn vid tillfällen där jag själv skulle bli vansinnig. Många bra saker men inte en "leader of the pack" för närvarande.Vi har en annan ny ledare för det som förr kallades Kommunisterna. Den ledaren syns och hörs ofta i debatten, och effekten av detta är ökat stöd enligt det stora mängden av väljarundersökningar, och 68 journalister applåderar.Sverigedemokraterna har potential att bli ett 15-20 % parti men måste då synas och höras i debatten på ett helt annat sätt. Det hjälper inte att skriva motioner och vara bra administratörer.Man får inte utrymme i debatten, man tar utrymmet.Jimmie. Om du av någon anledning skulle läsa detta, se några avsnitt av Mannen som pratar med hundar och titta på hans teknik.

Analysera programmet tillsammans med några mediastrateger och " Kräv ditt utrymme" inte bara din utan skull utan även för oss väljare.Lycka till

2012-02-07 @ 08:08:04
Postat av: Sven Dacke

Nu är det dags att prata politik!

LOBBYN Smålandsposten i dag 07:10 | Uppdaterad i dag 07:14

Nu måste vi få en politisk debatt i Sverige om de stora frågorna. Vårt lands framgångar under lång tid har byggt på att vi har företag som tävlar varje dag ute i världen med att sälja varor och tjänster. Den nuvarande näringspolitiken verkar i första hand syssla med subventioner av hemmamarknaden typ rot, rut och krogmoms. Varje sådan åtgärd kan givetvis diskuteras, men det får inte skymma huvudinriktningen. Riskkapitalister bör väl finnas där det finns risker och inte i långa skattefinansierade avtal inom undervisning och omsorg.Är det någon som vill ta upp debatten med "S" politikern i Smålandsposten?

Postat av: Kurtan

Thoralf, du ställer dig frågan:

Är det bara jag som funderar över vilket samhälle vi är på väg mot?Det är exakt detta tänkande som PK-media, vänstern, och 7-klöverns politiker vill skapa!!! Har själv ställt mig den precis den frågan.De vill att de som avviker från "normen" skall känna sig isolerade samt känna sig inte riktigt rumsrena och egentligen "hemska" individer med "bruna" kopplingar.Men den "norm" som de förespråkar är ingen "norm" utan det är bara en liten klick dårar (några tusen) som står för den. Tyvärr är det de som för tillfället har strypgrepp om Sverige och som syns i tv samt hörs i radio....Men jag tror mig kunna garantera att en stor majoritet av vanliga svenskar tänker precis som du. De tror bara att de är ensamma och endast ett fåtal till antal, så de böjer sig för propagandan och rädslan för att inte "sticka ut" och bli stigmatiserade...Det är just på denna punkt vi måste bryta igenom. Etablisemanget är livrädda för den "ketchupeffekt" som kommer att inträffa när fler och fler inser att deras helt sunda och normala reaktion på vansinnet delas egentligen av majoriteten i Sverige.De flesta vanliga svenskar är sverigedemokrater i tanken, även om de inte för tillfället inser detta. För vem vill inte värna om sitt och sina förfäders land och sina barn och barnbarns framtid ?! Jo, endast etablisemangets parasiter och idioter !Hjärntvätten och indoktrineringen måste brytas, och jag vet att fler och fler "vaktar" upp. Tillsammans kan vi bryta igenom, alla kan vi övertyga någon till och sprida sanningen lite mer.MVH

2012-02-07 @ 08:26:06
Postat av: Magentan

”Svenskarna är mentalt handikappade och indoktrinerade att tro att politiker kan skapa och garantera välfärd”Reinfeldt hade rätt i det, och detta faktum utnyttjar han i sin nuvarande position.Svenskarna har, åtminstone sedan Per-Albins dagar, haft så stor tillit till "överhöghet" och olika myndigheter att alltför många av oss inte ids tänka och reagera själva.En bra liknelse för dagens politiska situation tycker jag är den s.k. Tjörnbro-olyckan norr om Göteborg.Den största av broarna mellan Stenungsund och Tjörn rasade samman en natt i januari 1980 efter att en båt hade kört på brons ena bågrör. Åtta människor omkom. Trots att vädret var klart och sikten god körde nämligen sju fordon över brokanten innan vägspärrar hann sättas upp. Enligt ett vittne på andra sidan bron hade till och med en av dessa bilar stannat till först, för att sedan fortsätta framåt och ner i avgrunden.Bilförarna trodde alltså inte sina egna ögon. Trots att de såg att vägbanan på bron inte fanns längre var de tydligen övertygade om att detta inte kunde vara sant, "för då hade det naturligtvis funnits en spärr framför som någon myndighet satt upp".Exakt så är det politiska förhållandet nu i Sverige. Folk har mycket svårt att fatta att vi är på väg mot avgrunden. De litar på att regering och myndigheter i god tid hade satt stopp för det i så fall. Folk begriper inte att det är vi själva som måste reagera och sätta stopp. Alla följer med strömmen och gör som "bilarna" framför. Utan att stanna upp och besinna oss fortsätter vi framåt och ner i djupet.

2012-02-07 @ 08:52:00
Postat av: mudder

Kurtan skrev: "Hjärntvätten och indoktrineringen måste brytas, och jag vet att fler och fler "vaktar" upp. Tillsammans kan vi bryta igenom, alla kan vi övertyga någon till och sprida sanningen lite mer."

Jag börjar tveka om det är möjligt. Jag har under många år försökt att väcka folk och ett fåtal har fattat, några blir förbannade grymtar något och somnar om, men de allra flesta reagerar inte alls.

Ibland känns det hopplöst.

2012-02-07 @ 08:55:30
Postat av: Info

SVENSK, FEMINISTISK HÖGSKOLA FRÄMST I VÄRLDEN!Misströsta inte!Ibland var det ”världens bästa skola”, som Sjupartiets ledare brukade utlova i sina valtal, ibland var det bara ”Europas bästa skola”. Göran Persson och hans föregångare gick också frejdigt till verket genom att inrätta universitet och högskolor i varenda stad och småstad, där det fanns ett socialdemokratiskt kommunalråd.Till sådan mängd – ca ett 40-tal – att ingen längre kan ens kan hålla reda på dem. Universitetet i Örebro. Högskolan i Blomstermåla… Nog är Sverige världsledande – i fråga om universitetstäthet i förhållande till folkmängd.Omvärlden häpnar verkligen. Men inte på det sätt som Sjupartiet hade tänkt sig: ”Inte ett enda svenskt universitet finns med i topp 100 när spanska Webometrics rankar världens bästa lärosäten. Först på plats 145 kommer KTH, som anses vara bäst i Sverige.

Bäst i Europa är ETH i schweiziska Zürich, följt av universiteten i brittiska Cambridge och Oxford. Nordens bästa högre lärosäte finns i Norge (plats 16 i Europa) och det näst bästa i Helsingfors (plats 23 i Europa).” (Fria Tider 7/2 2012.)Sjupartiet rycker på axlarna. Svenska lärosäten har något ANNAT och mycket BÄTTRE som få eller inga andra länder kan tävla med: flest antal KVINNLIGA STUDENTER per lärosäte. I genomsnitt 60–70%. Och antalet stiger hela tiden. På vissa utbildningslinjer saknas manliga studenter nästan helt och hållet (veterinärlinjen och flera andra).Och vilket annat land kan som Malmö ståta med ett eget KVINNOUNIVERSITET, där tjejerna får gå kurser i att sy ”fittbyxor” så att de kan stå upp och pinka? För att inte tala om GÖTEBORGS QUEERINSTITUT, som så sent som förra året fortfarande samarbetade med Göteborgs universitet.Enorma ansträngningar görs just nu för att få kvinnor att bli brandsoldater, stridspiloter, boxare, hockeyspelare och häradsbetäckare. Särskilda högskolekurser för att bli styrelseproffs, öppna endast för tjejer, lär vara planerade. Och på de lägre stadierna ersätts allt fler lärare av (kvinnliga) livsstilscoacher och sexexperter från RFSU.Det ni – det är annat än batong-Björklunds "gamla pluggskola"...

2012-02-07 @ 08:57:17
Postat av: Nisse

Fan vad du lät dyster och nedslagen i skorna... Nå, ibland kan jag tyvärr känna detsamma.. /Christian

2012-02-07 @ 09:03:49
Postat av: pshaw

I rutan där bilden på det förelagna mediahuset skulle finnas bör Thoralf lägga till en instruktion för hur man får tag i de offentliga handlingar som finns.

2012-02-07 @ 09:20:01
Postat av: Hacke

Bra liknelse med Tjörnbron Magentan. Det var först när en långtradarchaufför som höll lite lägre hastighet (alltså hannn reflektera) stannade och uppmärksammade dom bakomvarande på vad som faktiskt hade hänt som det blev stopp på trafiken mot bråddjupet.

Jag ser sd som denne chaufför som ingen vill tro på.

2012-02-07 @ 09:32:46
Postat av: Rune

SD måste komma ut mer i offentligheten. SD finns i Riksdagen, det är ju bra, men vad de gör där kommer ju inte ut i medierna.

SD-Kuriren på nätet hackades ett par dar innan valet och har märkligt nog inte återkommit.

Men jag har fått en idé hur en så gott som daglig utgivning skulle kunna återupptas.

Man skulle kunna utge SD-Kuriren som en Pdf-fil, så gott som dagligen. Rymmandes på 2 A4 sidor som sympatisörer kunde sätta upp på anslagstavlor landet runt. Man skriver ut på sina hemmaskrivare så gott det går. Om man skriver ut på både fram och baksida så kan man ju också dela ut dessa blad i brevlådorna.

På så vis skulle man ju få en landsomfattande utgivning så gott som dagligen eller i varje fall varje vecka. Att hoppas på gammelmedierna är helt uteslutet inom överskådlig framtid som jag ser det.

2012-02-07 @ 09:33:45
Postat av: Benny

Du har rätt och jag delar dina tankar. Däremot är det så att SD kommer inte att gå framåt om man är tysta och stillatigande. Det behövs många kampanjer där man syns och hörs, annars drunknar man i mediebruset och då får man inga framgångar.

2012-02-07 @ 09:50:47
Postat av: Jörgen

Bra idé från Pshaw.

Utöka rutan och lägg till dessa rader.

2012-02-07 @ 10:05:46
Postat av: Magentan

Jag har funderat på en sak som jag vill testa här på Thoralfs blogg.SD framställs ju ofta som ett kvinnofientligt parti i media och av 7-klövern. Vad tror ni om att låta en kvinna dela SD:s ledarpost med Jimmie Åkesson?Givetvis inte sådär på en gång. Det krävs åtminstone ett par års "specialutbildning" för denna mycket grannlaga uppgift.En sådan sensation tror jag faktiskt inte ens massmedia skulle ignorera.

2012-02-07 @ 10:12:08
Postat av: Stefan A

7 % är inte dåligt med tanke på den i det närmaste totala blockaden mot SD i riksmedia, V och MP får mera tv-tid på en vecka än SD på ett år, och då är det vanliga att man skall ställas inför rätta för en bloggkommmentar -06 eller nått liknande löjligt.Ett folk som i 40-50 år lärt sig att rösta med plånboken kan man heller inte anklaga, för vad har varje val handlat mest om? jo höjda bidrag och förmåner till olika grupper,Göran Persson stod tomhänt vid valet -06 och M lyckades övertyga väljarna,efter många försök, att en skattesänkning på 100 kr/mån inte gör att Sverige kollapsar, därför vann man.Det är bra att inte SD deltar i detta chicken race nu när kassan börjar på att bli tom, SD har framtiden för sig medan sjuklövern har framtiden bakom sig, tålamod bara..snart går proppen...SD för 20% 2014...

2012-02-07 @ 10:36:50
Postat av: Robin Shadowes

Tycker faktiskt Magentan har en bra idé där. Det skulle kunna bli en rejäl islossning med det initiativet. Får Mp lov att köra med sådant system så finns där väl knappast nåt som hindrar egentligen?

2012-02-07 @ 11:03:04
Postat av: gabbe

SD ska inte kvotera in kvinnor eller börja ta efter andra partier. SD ska locka folk, både kvinnor och män, genom sin politik. Det räcker att läsa partiprogrammet för att förstå att SD inte är ett kvinnofientligt parti. SD kommer hur man än gör att beskyllas för allt möjligt. SD ska köra sitt eget race, inte bli en del av sjuklövern.

2012-02-07 @ 12:21:01
Postat av: S-E Karlsson

Gabbe , ja det ser vi ju i ditt inlägg du beskyller oss för att vara kvinnofientliga !

2012-02-07 @ 12:54:51
Postat av: Kalle

Statsminister Reinfeldt vill höja svenskarnas pensionsålder till 75 år. Nu försöker han få med de våra nordliga grannar och Storbritanien på det. Statsministerna verkar vilja att vi i norra europa skall försörja de sydligare länderna i europa. Länder som grekland, portugal och spanien spom har en knackig ekonomi med lägre pensionsålder än vad vi har i sverige. I en enkät i Expressen är de flesta läsarna överens om att vi bör pensioneras INNAN...65.Skulle vara läsvärt med info om andra EU-länders pensionålder. Det är något som media alltid undviker för att inte stöta sig med den svenska folkviljan.Hur ställer sig SD till en pensionsålder på 75 år???

Samt en redovisning om andra länders pensionsåldrar och det snabbt för att ta debatten med Reinfeldt. Han verkar totalt ha tappat en verklighetsuppfattning. Han fortsätter att låta invandringen tära på de svenska skattebetalrnas och pensionärers ekonomi. Förstår att han Reinfeldt inte ser någan annan utväg ur detta problem med att vi svenska inte har råd med ännu fler invandrare än att höja pensionsåldern.Tycker det är dags för Reinfeldt att gå i "pension" så snabbt som möjligt innan han förstör sverige ännu mer.

Postat av: Hulda

Rune...

En klok ide!

Med tanke på Fackets hat mot SD vore det ett effektivt sätt att sprida information på många arbetsplatser.

Tyvärr i lönndom, men därför ännu viktigare.

Sedan finns andra anslagstavlor i våra samhällen, utanför affären, på torget, osv.....

2012-02-07 @ 13:09:57
Postat av: Tony Ingman

Ja mentalt handikappad, med det måste han väl mena

dom 95 % som röstar på 7 olika partier fast dom

kör samma politik.

Ska bli intressant att höra hur dom sex andra partierna ställer sig till hans förslag att folk

ska jobba tills man blir 75.

Detta förslag gäller ju naturligtvis bara vanliga människor, politiker frälset skall väl som vanligt kunna surfa ut i 50 års åldern. För har man i arbetslivet inte slitet något annat än byxbaken

så ska man naturligtvis fortsätta att tära på

skattebetalarnas pengar!

2012-02-07 @ 13:36:36
Postat av: AWSvensson

Snillen spekulerar, ja några skarpa hjärnor kan vi inte skönja i dessa intellektuella haverier.

Slutord från dessa miljöpartister,

"Om vi ska kunna konkurrera som kunskapsnation måste vi också kunna konkurrera om att attrahera skarpa hjärnor till vårt land. De 2795 dataspecialister och 630 civilingenjörer och arkitekter (2011) som kommit hit efter reformen genomfördes är en tillgång för svensk konkurrenskraft."

Om de 20000 lökhackarna nämns inte ett ord.

Postat av: Tony Ingman

Många avhopp från SD,klämmer idag Expressen i med,

Efter en undersökning gjord av det sanningsenliga

Expo: Ja vem annars! Om man inte kan skriva något

annat skit om SD , kan man väl alltid klämma till

med lite avhopp. Ja men det är väl bra, folk som

inte platsar att vara medlemmar i partiet, ska ju

inte vara det heller, det är kanske det som är en

stor skillnad med andra partier. I dom platsar vad

skit som helst.

2012-02-07 @ 14:21:55
Postat av: Helene

OT

"Byfånen" Reinfeldt tycker att vi ska jobba till vi fyller 75. Naturligtvis beror detta på att han ska kunna fortsätta med sin groteska massinvandrinspolitik.http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14329875.ab

2012-02-07 @ 14:24:40
Postat av: Hulda

Nu har tydligen den välkända varghonan flyttats igen.

Vad tycker ledande SD-politiker om de problem som vi på landsbygden får av rovdjuren och att staten lägger ut stora belopp på att "forska" och släppa ut vargar.

2012-02-07 @ 14:41:54
Postat av: Cavatus

Bloggen Sweden confidential har en lista över de olika ländernas pensionsåldrar. Notera att Grekland har 58! Inte undra på att de inte får något gjort därnere!

2012-02-07 @ 14:49:19
URL: http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar
Postat av: Tony Ingman

Otroligt intresse som massmedia och Myndigheter

visar genom att vara inne och läsa på Avpixlat

dagligen , det rör sig ju om flera hundra besök.

Och sannolikt är intresset för denna blogg säkert lika stort. Kan du se det Toralf?

2012-02-07 @ 14:51:45
Postat av: Inge Sandén

I dag verkar det vara både dur och moll.

Att jag alltid tillhört optimisterna beror på att jag är helt övertygad om att vårt budskap och vad vi vill göra med vårt land stöds av en till två miljoner svenskar.

Om det inte vore så skulle aldrig det kunnat inträffa som hände i valet 2010.

Betänk verkligheten ända fram till 2002 trodde även jag att Sverigedemokrater var s.k. skinnskallar och högerextremister,som våra motståndare på vänsterkanten ständigt älskar att dra upp.

Vänstermarxisterna har anor från 1968 och tog fart mest p.g.a. USA:s Vietnamkrig.

Det är inte sjöfolk,byggnadsarbetare,transportarbetare och alla våra duktiga hantverkare som är våra fiender.

M.a.o dessa två miljoner är normala människor som älskar sitt land,rättvisa och den gamla godhetssynen,att tycker man att man har tillräckligt av livets nödtroft,delar man gärna med sig till någon behövande.

Ostridligt är att hade "Magentans"önskan att partistyrelsen skulle snabba på med att få ut vårt budskap genon en veckotidning likt ND,s Nationell i Dag,skulle framgångarna komma snabbare.

Idag 2012 är det ungefär 500000 av mina två miljoner som på mindre än tio år insett vad vårt land är på väg,om vi inte får stopp på den nya godhetssynen att vi skall hjälpa all världens fattiga och nödställda på bekostnad av våra äldres väl och ve och de utslitna orden skola,vård och omsorg.Dom som har kvar den gamla godhetssynen förstår,att den bästa hjälpen är på plats.

Om vi skall ta alla världens fattiga till vårt land går vi själva under förr eller senare.Ett bra exempel belyser vad jag menar.

Om du sitter i en livbåt ute på Atlanten,som är klassad för 30 pers och man av godhet tar ombord flera nödställda som simmar i det kalla vattnet,kantrar livbåten när vikten överstiger vad båten är klassad för att tåla och alla omkommer.

Det är precis vad som kommer att hända med Sverige om vänstermarxisterna som åker i bussar och gapar "Allt åt alla.

Resultatet av sådan propaganda blir "Inget till Alla"

Verkligheten är inte att vänsterintellektuella som äger ännu sålänge all sorts media och använder sig av detta medium att blåljuga om SD,har endast några tusen på sin sida.

Varje dag vaknar några av mina två miljoner,därför är inget än så länge hopplöst.

Expo kan utbilda hur många agenter som helst, som reser runt i skolor och arbetsplatser och blåljuger om SD och blir i folkmun nyttiga valarbetare för SD.När Anna Laestadius och Anna Sjögren håller sina föreläsningar är det få arbetare som är där och lyssnar och när Nicklas Orrenius skriver böcker och förtala det arbetande folket är det bara hans egna frälsta som läser böckerna.

Redan 2014 har med stor säkerhet minst 700000 av mina två miljoner fått upp ögonen.

Något annat är helt omöjligt.

Håll ut mina vänner,sanningen segrar alltid.

2012-02-07 @ 15:35:01
Postat av: OT

"När man summerar en dag, en alldeles vanlig dag, som den idag blir jag minst sagt förundrad. Är det bara jag tillsammans med ca 5 procent av befolkningen som ser vart det är på väg."Som sagts många gånger förut - allt verkar var upp och nedvänt:1) Moderaterna bedriver DDR-politik2) Ryska Pravda är mer sanningsenlig än vår egen media3) Skäggiga män i 35 års åldern är barn4) Krig är fred5) Att tala sanning är revolutionärtDet enda som är sig likt är att sjuklöverpolitiker fortfarande snackar en massa "skit".Och man kommer osökt tänka tanken, till vilket land skall jag emigrera?Svaret på den frågan är lika befriande som när en varböld spricker och smärtan mirakulöst försvinner.Svaret: Inget västerländskt land är en frizon, bara i olika grad av förfall, så tyvärr har vi ingen säker plats att fly till.Det är bara att bita ihop och jobba på, för följderna av att inte göra det kan klart ses runt om i världen.Det är också samtidigt hoppfullt, för är det något vi är bra på i Sverige så är det att bita ihop och jobba på.Så håll ut Thoralf!

2012-02-07 @ 15:43:33
Postat av: Inge Sandén

Ibland går tanken fortare än det man skriver.

Skall stå.

Verkligheten är att vänsterintellektuella o s.v.

Tänkte skriva.

Verkligheten är inte att de vänsterintellektuella har två miljoner på sina sida,även om dom hörs mest.

2012-02-07 @ 15:49:05
Postat av: Lassekolja

Thoralf, Du har en förmåga att ofta ta upp debattämnen, som "slår huve´t på spiken".

Det känns bra att inte vara ensam om att på allvar befara att Sverige är på god att bli västvärldens första nation som "demokratiskt" väljer att åter bli ett U-land.

1) Vi är frivilligt, genom invandring i full färd med att "analfabetisera" Sverige. 7-Klövern är dessvärre långt ifrån ensamma att tro att ex.-vis somalier plötsligt blir som svenskar, bara genom att passera den svenska gränsen.

2) Reinfeldt vill att vi arbetar högt upp i ålder (75år), d.v.s. precis som i forntiden.

3) Genom EU-medlemskapet tillsammans med en rad fattiga länder "späder" vi ut det svenska inkl. den välfärd, som generationer svenskar genom flit och umbärande kämpat sig till.Sverigedemokraternas krävande uppgift inför valet 2014 blir att, trots kraftigt motstånd från hela etablissemanget, informera valmanskåren om hur västvärldens mest omfattande och vidlyftiga invandring har skadat och skadar Sverige och den svenska välfärden och även till vilket pris. Hur många väljare vet ex.-vis hur mycket ett enda "ensamkommande flyktingbarn" kostar?

Det blir en diger uppgift men nödvändig om SD någonsin skall växa till det fantastiska parti som det är och har varit länge!

Postat av: Lassekolja

Magentan 10:12:08 @, jo, det kan jag tänka mig men bara om det handlar om Therese Borg eller möjligen Hanna Wiigh!

Postat av: Svensson

Våra Svenska politiker är mentalt handikappade och indoktrinerade att tro att massinvandringen ska rädda Sverige.

2012-02-07 @ 16:35:38
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Kalle

De muslimska positionerna i vårt svensla samhälle flyttas fram alltmer. Muslimerna drar sig inte att ljuga för att få sin vilja igenom till slut.Läs hur det går med mosken och böneutropen i Fittja söder om Stockholm på länken. Snart ljuder muslimernas böneutrop över nejden efter en tvärvändning av muslimerna!!!

Postat av: Putte

Clownfeld måste väl vara ett av de största svin som någonsin har suttit i riksdagen. Jobba till 75 års ålder för att försörja de hundratusentals bidragsparasiterande pensionsräddare som han har importerat. Helt tydligt att han hatar svenska folket. Undrar om han är psykopat, eller vad är det för fel honom.

2012-02-07 @ 18:40:33
Postat av: S-E Karlsson

" Gabbe" jag ber om ursäkt. jag beskyllde dej felaktigt , slarvläste , förlåt !

2012-02-07 @ 18:46:50
Postat av: Ex occidente lux

Ditt utkast till informationsfolder ser ju bra ut! När den är klar, kan Du kanske lägga ut den som PDF på bloggen. Många av våra lokalföreningar kan ju då dra lärdom av hur man utformar en lokal kampanj.Kan inte mediehuset placeras på pelare långt ut i Kalmarsund? Då slipper man ju förfula stadskärnan. Jag läste just i flera nyhetsmedia, att städer till havs är framtidens melodi. Personalen kan då ro fram och tillbaka till jobbet! Garanterat miljövänligt! Inga dyra årskort till träningscenter med diverse utstuderade tortyranordningar behöver bekostas! Gratis friskvård för all personal! Kan det bli bättre? Under roddturen bör lämpligen följande sång avsjungas:http://www.youtube.com/watch?v=FjGnanUrZjA

2012-02-07 @ 19:19:01
Postat av: Hulda

Undrar om "Jobba till 75-årsdagen" också gäller alla pensionsräddare...?

För det kan väl inte vara så att det är DE som ska jobba tills de är 75? Nej, jag tänkte väl det....Nej, Mannen jobbar till max 55 år och sedan förtidspension. Kvinnan konstant arbetslös till pensionen. Tänk också att släkten i hemlandet blir glada över alla pengar de får ditskickade..!

2012-02-07 @ 20:40:10
Postat av: Nalli

Det sägs det att ett land har den regiring som de förtjäna.(Vad har Vi då gjort för ont ??? )

2012-02-07 @ 22:17:52
Postat av: Thoralf Alfsson

Ex occidente luxInformationsfoldern har gått till en första tryckning. Jag kommer publicera delar av den i ett antal blogginlägg.När vi sedan gör utskicket i Kalmar kommer vi givetvis lägga upp den som en pdf-file så att alla som skänkt pengar kan se vad de varit med och bidragit till.

2012-02-07 @ 22:30:28
Postat av: Gubben o Gumman

Hulda : Nu har migrationsverket fått nya kunder Greker

Vilka sedan har en rekord hög arbetslöshet i Sverige.

2012-02-07 @ 22:57:21
Postat av: Magentan

Lassekolja skrev: "jo, det kan jag tänka mig men bara om det handlar om Therese Borg eller möjligen Hanna Wiigh!"Ja, det var väl närmast någon av dessa två jag också hade i åtanke.

---------------------"Gabbe" skrev: "SD ska inte kvotera in kvinnor eller börja ta efter andra partier ..."Om din kommentar är menad som ett svar till min lilla undring så vill jag förklara att min avsikt inte alls är att "ta efter andra partier" eller menat som någon typ av "kvotering", utan jag undrar om det inte på olika sätt skulle kunna vara värdefullt för partiet (och kanske för Jimmie Åkesson också) med två ledare av olika kön.

(Att det samtidigt skulle bli som en knäpp på näsan åt alla tröttsamma SD-antagonister kan man väl se som en extra fördel.)

----------------------

2012-02-07 @ 23:12:21
Postat av: Magentan

@ Thoralf

Tack för all din information, både om utskicket och om allt möjligt annat.

Du är en god förebild för hur en idealisk förtroendevald politiker ska vara.

2012-02-07 @ 23:23:40
Postat av: L

När man blir tillfrågad om vad man skulle rösta på så svarar man S eller M, man kan man inte "avslöja sig" och säga SD för kommer det ut så ligger man/familjen illa till både när det gäller arbetsplats o skola.

Men däremot är det inget som hindrar att när det är val så röstar man rätt = SD!

L

2012-02-08 @ 07:00:26
Postat av: Humanist

Jag tror att långt fler svenskar reagerar på massinvandringen och dess förödande sociala och ekonomiska konsekvenser än vad som syns i opinionsundersökningarna. Problemet är att "gammelmedia" och sjuklöverpartierna i viss mån lyckats med sin demonisering av sd.Jag har personligen diskuterat politik med en hel del människor. Vid åtskilliga tillfällen har jag fått höra den inledande frasen "Jag sympatiserar ju absolut inte med Sverigedemokraterna, men...". Efter denna inledande fras har det följt en mängd starkt invandrings- och islamkritiska åsikter. Ibland har dessa kritiska åsikter varit långt starkare än de åsikter sd står för.Mitt intryck är alltså att demoniseringen av sd i ganska stor utsträckning varit framgångsrik. Bland många människor finns en felaktig schablonbild av att sd är ett rasistiskt parti som man absolut inte får lov att sympatisera med. Det finns också en utbredd uppfattning att sd är ett enfrågeparti som inte har något politiskt program vid sidan av de frågor som berör invandring.Följaktligen gäller det för sd att fortsätta sudda ut rasiststämpeln, och fortsätta visa att seriös, underbyggd invandrings- och islamkritik inte är samma sak som rasism. Det gäller också för sd att bredda sitt politiska program och få bort stämpeln av enfrågeparti.Jag tycker att sd tagit stora steg i rätt riktining vad gäller ovan nämna frågor. Det gäller bara att fortsätta kämpa på!Vi är många som stödjer partiet i det tysta!

2012-02-08 @ 12:02:43
Postat av: Repell

Sd för en ojämn kamp för social rättvisa annat var det förr, då ändå demokratin hade ett ärligt syfte trots allt. Kommunisterna var samhällets hack-kycklingar.Så här var det för kommunisterna under trettiotalets Sverige då hette Hjälten Adolf Hitler och den religiösa sekt som forfarande en bit in på sextiotalet behöll sin beundran för honom och med dess grundare Levi Petrus.Hur behandlas kommunister idag? Med vördnad av de flesta och var kommer Sd in i bilden med sitt fredsälskande folk som tror på demokratiska värderingar, då får vi vandra ner till slutet av artonhundratalet och jämföra oss med Socialdemokraternas kamp mot Överhögheten.

2012-02-08 @ 12:37:12
Postat av: Repell

HumanistJag håller med dig givetvis det är rätt vad du påstår.Men jag har en rak fråga till dig, vilka värderingar lägger du i att kalla dig Humanst?Du vet kanske att det sitter ett gäng stollar i en sk Humanistisk Tankesmedja av vår självtagna kulturelit och pratar om allt, utan minsta värdering om vad som menas med demokrati, jag ser dem som en otäck sekt och ingenting annat.

2012-02-08 @ 12:47:24
Postat av: Karlskronabloggen

@ MagentanJag lånade större delen av din jämförelse som ett citat till ett inlägg i Karlskronabloggen och illustrerade med ett gammalt vykort från samlingen!http://www.karlskrona.nu/blogg/?p=8414Hoppas det är OK!

2012-02-08 @ 13:39:33
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Ludvig

Det var väl det mest korkade uttalandet av Reinfeldt i alla fall. Att vi svenskar behöver jobba till vi är 75 år. Försök först att få sådan arbetsmiljö så vi orkar jobba till vi är 65 år. Varför ska rika Sverige vara värst åt det hållet. I Turkiet går man i pemsion vid 45 år. Det är ju tokigt åt det hållet.

2012-02-09 @ 11:20:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0