RESUMÉ DEL 2

Här kommer ännu några blogginlägg som jag känner lite extra för när jag går igenom vad som hände under 2009.En socialdemokratisk nämndeman, Mahmoud Haidar, återinsattes som nämndeman trots att han dömts för hot mot tjänsteman. Sedan tidigare var han även dömd för misshandel. Att denna person är klart olämplig som nämndeman framgår med all tydlighet då man läser domen.
Gå till blogginlägg.


EU-valet var också en stor händelse under försommaren. I Kalmar fick vi besök av Jimmie Åkesson, Sven-Olof Sällström och Erik Almqvist. Tyvärr var vädret inte det bästa men besöket fick en hel del uppmärksamhet i lokal media.
Gå till blogginlägg. 


Efter knivmordet i Köpingsvik skulle polisen hålla en presskonferens i Borgholm. Jag försökte få närvara men blev inte insläppt till presskonferensen av polisens informationschef Ulf Carlsson.
Gå till blogginlägg.
Att jag försökte komma in på polisens presskonferens tyckte Östrans ledarredaktion inte om utan skrev på ledarsidan med följande rubrik "Thoralf i nattmösan". Det är roligt att veta att journalisterna och ledarredaktionerna har stenkoll på min blogg.
Gå till blogginlägg.


Min älskade mor gick bort efter en tids svår sjukdom. Det var en väldigt jobbig vår och försommar. Sommaren tyngdes också av sorg.

Kommentarer
Postat av: Cavatus

Hej! Har tittat igenom de rekommenderade artiklarna i din årskrönika. Jag undrar om du skaffat dig ett presskort ännu? Det borde du ha.Dessutom undrar jag hur det gick med den där s-märkta nämndemannen som var straffad. Överklagades ärendet på något sätt?Fick du någon rätsida i varför du inte kom in på polisens presskonferens i somras?Jag är tacksam för denna årssammanställning du gjort då jag är ganska "ny" i anti-PK-branschen. Det var så sent som under hösten jag vaknade upp ur min Törnrosasömn som jag invaggats i av myndigheter och media. Jag har den del fakta och info att inhämta, därför är dessa årskrönikor väldigt givande.

2010-01-01 @ 13:31:10
Postat av: Sven Duva

Hur har det gått för kriminelle Mahmoud? Får han fortfarande vara nämndeman eller har han förpassats dit han hör hemma?

2010-01-01 @ 15:39:45
Postat av: ♥ Jenny ♥ - Min kamp mot min vikt.

Har nya året börjat bra?

2010-01-01 @ 16:12:19
URL: http://forsbergjenny.blogg.se/
Postat av: Stora Småland

Läste alldeles nyss på : Fria Nyheter . Regeringens proposition angående försörjningskrav vid anhöriginvandring " .Vad jag som novis kunde förstå så var det inte mindre än 6 undantag i det lilla stycket jag läste och jag tror att man till slut hamnade på samma nivå som det var innan man kom med propositionen ! Ett helt onödigt arbete har man lagt där !

2010-01-01 @ 16:49:15
Postat av: Gubben o Gumman

I Skops nya mätning får SD 3.2%

Gubben o Gumman skrattar så vi kiknar.

" E Finken beställare av undersökningen"

Detta är nog det mest plumpa försök hittils att misskreditera SD.

2010-01-01 @ 18:21:19
Postat av: Dille i Momåla

@Gubben o Gumman

Ja nog verkar undersökningen skum. Och ju närmare valet vi kommer desto större blir lögnerna om SD.

Och nu är det mindre än nio månader till valet. Det är därför PK kört igång med en tävlan om hur man ska kunna lura och bedra SD:s väljare så mycket som möjligt.

Var och varannan dag så kan man läsa om fiffiga metoder hur SD:s väljare ska kunna dras vid näsan. Ett sätt menar man är att tiga om flyktingpolitiken. Här drar skop sitt strå till stacken genom att ljuga om opinionsläget.

2010-01-01 @ 20:22:47
Postat av: Robin_Shadowes

Jag är också nyfiken på hur det gick med den kriminelle nämndemannen. Han är ju uppenbarligen helt olämplig för sitt jobb men som för att parafrasera en känd person, om två personer med liknande meriter söker jobbet så skall Mahmoud komma först. En muslim som Mahmoud måste ju vara direkt jävig och därför olämplig i våldtäktsmål. Som man och muslim torde han ju ta gärningsmännens parti. Inom islam ses det ju inte ens som ett brott att våldta otrogna kvinnor.

2010-01-01 @ 20:42:06
Postat av: Gubben o Gumman

Dille : Imorgon får du ta mycket blodtryckssänkande i tv soffan.Då kommer TV4 ,som första nyhet en gång i timman ropa ut "raset för SD", kanske kommer Greidar och någon Expokille att fördjupa sej i soffan hos "Bufflo" Thörnkvist och "Lillebabs" dotter.Djupare analyser är att vänta i Aftonbladet o Expressen.Man ser rubriken i Aftonbladet :

"Är detta början till slutet för Jimmie Åkesson.vänta vi måste skratta lite.....Tar man bort o:et i Skop blir det Skp o:et står nog för Ohly (kodat) fiffigt utänkt va plats för applåd:...............Tack tack.Det var ju en djävla tur att man inte drog till med

2.2%,då hade ju till o med "stormavdelningen" på

S:t Sigrid i Växjö vaknat till och protesterat.Chefen på Skräp förlåt Skop måste ju komma med i Aftonbladets nominering till "Svenska" hjältar 2010.2010-01-01 @ 21:44:34
Postat av: Christmasaktivist(Tomte)

Tack Thoralf,fortsätt ! Du behövs verkligen!

2010-01-01 @ 22:11:04
Postat av: Skånepåg

Frågan som Skop ställde var "vilket politiskt parti tycker du bäst om i rikspolitiken?"Här har vi svaret på Sd:s låga stöd. Hur många misstolkade inte detta som att frågan egentligen avsåg de nuvarande riksdagspartierna? Och att använda begreppet "rikspolitiken" i stället för att ställa en rak fråga beträffande vilket parti man stödjer, är definitivt ett sätt att styra undersökningsresultatet och misskreditera Sd.

2010-01-01 @ 22:29:03
Postat av: Skånepåg

Rättelse:

"..... och misskreditera Sd."

Skall vara: ".... för att avsiktligt misskreditera Sd."

2010-01-01 @ 22:33:53
Postat av: Sven Duva

@ SkånepågVet du hur de formulerade frågan vid förra mätningen?

2010-01-01 @ 22:55:51
Postat av: Joakim

Gott nytt år. Jag följer inte många bloggar men din är en av få som jag brukar försöka besöka i alla fall varje vecka.Lycka till framöver och skaffa ett presskort så du släpps in på fler presskonferenser.

2010-01-02 @ 02:42:37
URL: http://www.realisten.se
Postat av: LN

FORTSATT ISLAMANPASSNING?

Citat från GUDMUNDSSONS BLOG idag lördag:...Om Mona Sahlin blir regeringschef blir Mehmet Kaplan antagligen minister och Muslimska mänskliga rättighetskommittén rådgivare i MR- och diskrimineringsfrågor.

- - - - -

Skall Sverige med nöd förbli Sverige -- eller blir det till hösten dags att byta namn till Kretinostan?

2010-01-02 @ 03:52:26
URL: http://gudmundson.blogspot.com/
Postat av: Robin_Shadowes

Fast vinner Alliansen så får vi kanske Waberi som minister. Känns som att välja mellan pest och kolera. Fast för mussarna är det ju enbart en win/win-situation.

2010-01-02 @ 07:17:05
Postat av: Skånepåg

@ Sven DuvaVet ej, men skulle vara intressant att veta?Det är givetvis uppdragsgivaren till opinionsinstitutet som bestämmer hur frågan skall utformas, varför denna sjävfallet kan vara olika från gång till gång.Med hänsyn till Sd:s möjlighet att överhuvudtaget delta i rikspolitiken begränsas av PK-etablissemanget med alla till buds stående medel, lär vi nog få se fler opinionsundersökningar med liknande "finurliga" frågor!

2010-01-02 @ 08:03:37
Postat av: Skånepåg

@ Sven DuvaFrågan som Skop ställde i november var densamma:

"Undersökningen genomfördes mellan den 11 oktober och 3 november då 1 100 personer i åldern 18 till 84 år fick besvara frågan om vilket parti de tyckte bäst om i rikspolitiken."Ett parti som Sd och som är utanför riksdagen, är själklart synnerligen beroende av SLUMPMÄSSIG medieexponering med hänsyn till frågans utformning. Skop har av de olika opinionsinstituten nästan alltid legat lägst beträffande väljarstödet för Sd.Se http://www.status.st

2010-01-02 @ 08:37:53
URL: http://www.status.st
Postat av: Sven Duva

@ SkånepågI så fall är iaf nedgången baserad på samma fråga.Bra att veta att Skop inte är intresserade av att mäta faktiska förhållanden. Tydligen är deras agenda en annan. Enligt status.st låg Skop längst ifrån valresultatet 2006.

2010-01-02 @ 09:54:19
Postat av: Stora Småland

Ibland har jag faktiskt väldigt stor lust att leva efter skådespelaren Per Oskarssons motto : Tro på Gud och ärligt vandra , sköt dej själv och skit i andra : .

Mvh Stora Småland .

2010-01-02 @ 10:04:59
Postat av: Tussen

Beklagar sorgen man drabbas av som nära anhörig när man mister en nära...

2010-01-06 @ 22:15:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0