NYTT PÅHOPP PÅ ÖSTRANS LEDARSIDA.


Länk till artikeln.

Så var det dags för ett nytt påhopp av mig på Östrans ledarsida. För inte så länge sedan kallades min blogg för en "digital dynghög". Denna gång anser ledarskribenterna att det är fel av en lokal politiker att intressera sig för ett mycket allvarligt brott som begåtts i mitt närområde. Ledarskribenten applåderar polisen för att de stängde dörren för mig när jag ville lyssna till polisens presskonferens om knivmordet i Köpingsvik.

En sak är i varje fall säker och det är att hade det varit kommunalrådet Lisbeth Lennartsson (c) från Borgholm så hade inte polisens informationsansvarige Ulf Karlsson nekat henne tillträde till presskonferensen. Men nu var det jag, en Sverigedemokrat, då gäller helt plötsligt andra regler.


Östrans ledarskribenter borde läsa min blogg och mitt blogginlägg angående detta innan man skriver sina artiklar i tidningen. Deras befängda anklagelser är på fruktansvärt låg nivå. Det hade varit väldigt intressant om Kurt Lundgren fortfarande varit med oss och fått läsa hans kommentar på denna artikel. Jag är helt övertygad om att han delat ut ett och annat inte speciellt smickrande epitet till JGA.


På min blogg skrev jag följande med anledning av mitt försök att närvara vid presskonferensen.


"Anledningen till att jag försökte närvara vid denna presskonferens var att jag gärna ville bilda mig en egen uppfattning om vad polisen lämnar ut för information och om möjligt även ställa frågar. Frågan om signalement är ju väldigt intressant när det enligt uppgift finns ca 50 vittnen till det tragiska knivmordet.

En annan intressant aspekt hade varit att jag själv kunnat bedöma hur journalisterna arbetar och ställer frågor till ansvariga för polisen och hur de sedan använder informationen i sina artiklar i respektive tidning. Hur mycket mörkas/utelämnas av dessa journalister?"JGA borde fundera över vem som uttrycker sig kränkande när han skriver att jag sprider rasistisk propaganda. Jag har dessutom inte anklagat vare sig polisen eller några journalister för att vara korrumperade. Däremot har jag ifrågasatt om journalisterna undanhåller/mörkar viss information i sina artiklar, som t.ex. etnicitet vid allvarliga brott.


När SVT i maj 2008 med Janne Josefsson som programledare tog upp ämnet "Mörkar media invandringen?". Då svarade 89 procent Ja på en tittarfråga i programmet. I programmet kunde vi höra följande

"Journalisterna berättar inte sanningen om invandringen och det pågår en ideologisk mörkläggning av allt som rör invandrar- och flyktingfrågor. Det hävdar journalisten och socionomen Gunnar Sandelin."


Detta borde JGA fundera på om han nu lyckas få av sig skygglapparna och det politiskt korrekta oket någon gång.


Journalisternas lilla ankdam som de fått ha för sig själva under mer än ett sekel är ju på väg att rasa tack vare internet och därmed ett fritt informationsflöde. De tidningar och journalister som inte skriver sanningen och hela sanningen kommer att förlora sin möjlighet att existera när det konkureras ut av sanna och fria nyheter.


Kommentarer
Postat av: TummeTott

Haha Du påhoppad?

Du är som ett litet barn.Varför är detta mordet så intressant? De flesta bevisen just nu pekar emot en Svensk kille från Kalmar. Ska du skylla på hans uppväxt i Norrliden om det visar sig att det är han, och inte ngn mörkhyad person?Det har varit ett par tragiska mord i år. Detta har du analt hängt dig fast vid. Varför? När en svensk tjej och kille begår mord nämner du inte något alls. Är det avståndet? För det var ända uppe i Stockholm, så det kankse inte var så viktigt?Eller kan det vara som så att du gottade dig i att det var en av Filipinsk härkomst som blev mördad?

2009-06-24 @ 23:26:46
Postat av: Thoralf A

TummeTottDu tycks inte förstått så mycket av vad som gör att jag skriver mina inlägg på bloggen.Mordet i S-holm finns på var och varannan blogg så jag har inget mer att tillföra. Sen är det precis som du skriver långt ifrån Kalmar. Jag skriver nästan uteslutande om saker som har anknytning till vår del av Sverige.Det sista påstående är så dumt att det inte förtjänar en kommentar.Men du får gärna uppge din källa på uppgifterna om att gärningsmannen skulle komma från Kalmar och vara en svensk kille.Hur många tror på TummeTott?

2009-06-24 @ 23:46:10
Postat av: Skånepåg

Efter att ha läst TummeTott:s kommentar, så måste jag faktiskt hålla med Markku Ahonen då han skrev på en tidigare tråd: "värre är alla kommentarer som skriker okunskap".Ingen tvekan om att det givetvis måste vara denna typ av kommentarer som han avsåg. Även en blind höna hittar ju som bekant då och då ett "korn"!

2009-06-24 @ 23:51:16
Postat av: pelle

tummetott

skriver du till a-b o frågar varför dom spaltmeter efter spaltmeter skriver om stocholmsmordet medan dom bara snuddar vid ölandsmordet-undrar du inte varför det är så?men du kanske vet varför?

linköpingsmordet som var poppis att skriva om tills man fick reda på att det var en invandrare som utförde dådet-då vatr det så gott som tyst

men du kanske kan förklara det oxå

likadant i vennäs varför basunerar inte media ut att det låg en brutal våldtäkt bakom nää men när en sten kastades in i en fönsterruta då var det full rulla i media men det kan du väl oxå förklara eller?

det finns väl för-helvete inte någon här som gottar sig i att någon blir dödad din dumme faan

utan det man vill åt är den orättvisa som råder inom mediajag förstår fullständigt hur toralf tänkte när han ville höra polisens egna ordoch jag hoppas att han och fler försöker skaffa nån typ av press--kort så vi får höra sanningar ifrån typ presskonföranserdu lille tummetott är väl en sån som har förespråkat invandringen från början men inte kan erkänna att du har felmitt råd till dej är att läs dessa bloggar en månad o kolla upp om deras fakta stämmer-var kritisk i din bedömning---och om du hittar nåt fel eller nåt som inte stämmer gå in och säg det dåmen jag år ganska säker på att du inte hittar några felaktigheter härdet var så jag blev sverigedemokrat--och du ska veta att jag läste dessa bloggar jävligt kritiskt utan att hitta något som inte var rättoch om du inte kan hålla med om att inte media mörkar då är du riktigt riktig

pelle

2009-06-25 @ 00:10:04
Postat av: Östran är en judeägd tidning

Man får säga att många judar fått Nobelpris. Man får tala om att enskilda skådespelare är judar. Men man får inte tala om att judar dominerar ägandet av medier över hela Västvärlden. Man får inte tala om situationen i Sverige i judeägd och varannan producent är jude i Hollywood. Man får inte tala om att de flesta större musikbolagen ägs och styrs av judar. Man får absolut inte tala om att judar dominerar de produktionsbolag som spelar in porrfilmer. Hade man kritiserat eller ifrågasatt varför judarna få begå övergrepp på araber i mellanösten är det hysh hysh i judemedier men så fort några ungar kastar lite sten protesterna mot tennismatcher i söder vart det rubriker i hela landet Man kan tala om massinvandringen och dess konsekvenser online men absolut inte om vilka som ligger bakom situationen i dagens Sverige o världen…judarna (PK judeägd media).

2009-06-25 @ 00:13:25
Postat av: pelle

jag räknar inte med att du ska svara utan din stora chans är väl lite nyckelskramlande

men jag vet inte

pelle

2009-06-25 @ 00:14:57
Postat av: HenrikP.

Slickepott:

"Varför är detta mordet så intressant"

Eftersom gammelmedia undanhåller fakta och tom vitpixlar foton av gärningsmän generellt när det brott begågna av invandrare mot svenskar undrar jag åtminstone varför ??? Thoralf undrar tydligen samma sak och vi blir fler och fler som undrar, tro det eller ej. Kan sanningen vara för jobbig för allmänheten att ta del av? Du som verkar tro att du sitter inne med info om detta mord borde väl dela den med oss andra. Sanningen kommer ifatt oss alla tids nog.

2009-06-25 @ 00:23:36
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Det är väl egentligen bra att ett pk-tryne sticker fram,och försvarar mörkningen ,ang berikare som gärningsman.Det visar ju bara att kritiken är korrekt.I o med att du kan gå på en rättegång, skriva på din blogg ang rättegången .

Samt lägga ut en fällande dom.Så finns det ingen rimlig orsak till att neka någon att delta i presskonferenser.Inte på demokratiska grunder iallafall. I¨såfall är det ett politisk beslut av den som nekar tillträde.JGA är ute o cyklar.Förmodligen lite skärrad av tilltaget, att dyka upp på presskonferansen.Det rubbar ju hela affärsiden med att mörka ned var berikare håller på med ,samt kostar samhället.Nu är det snart slut med det Tummetott (Roger).JGA gick väl i taket i o med att en Östran journalist skrev om ThorAlf (semestervikarie)?Hade det varit killen i Kalmar som pekas ut på Flashback hade han suttit i finkan nu.Däremot fortsätter Ulf Karlsson att mörka enligt vårt förmenande.Bråket verkar inte ha varit en planerad uppgörlse mellan två gäng Säger Ulf Karlsson i Baromtern .Nej det verkar det inte ha varit

Så formellt så är det ingen lögn.Skall se ut som en tillfällighet, när man blev osamms hastigt.Politiskt korrekt.Det är värre än så, om uppgifterna stämmer på Flashback.På Flashback berättar flera personer om ett invandragäng ,som sökt bråk, samt misshandlat folk tidigare under kvällen men dom ljuger väl.Där säger man även att gänget provocerade den mördades gäng ,och blev ombedda att dra åt helvete.Den mördades gäng skall också ha suttit vid strandkanten .och inte sprungit på strand promenaden.Sedan stacks Daniel ned, när han skulle skydda en kompis.På bilder från Borgholm ses berikare röka jointar, samt ha haschpipor i handen.Pensionsräddare/knarkareBilderna ljuger inte varför skulle dom som berättar om detta gänget sitta o ljuga allarhelst med det inträffade.Röka på samt mörda folk tillhör inte midsommarfirandet vi klarar oss utan det.Det går bra att göra det i Berbien el Pistolovien.Nästa år kan det nog bli jobbigt, att vara berikare i Borgholm.Då är det många som vill snacka o knacka, lita på det.2009-06-25 @ 00:29:01
Postat av: vmm

Hm... Polisen stänger ute personer från en presskonferens och journalisterna försvarar det agerandet... Något är lurt. Det här måste undersökas vidare.

2009-06-25 @ 01:01:39
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

JGA är ju en man som sålt kommunistiskt trygghetsknark länge.Dessutom levt gott på detVäl medveten om att svensken är ett godtroget folk.

Värsta sortens människa.En del i det Socialdemokratiska maskineri som,massimpoterat valboskap för att klamra sej kvar vid makten ,sedan socialdemokratin spelat ut sin roll i Sverige på 80-talet.Detta får kosta hur många våldtagna svenska kvinnor som helst, el hur många miljarder som helst .Pengar som stjäls från dom som betalt in dom till pensioner samt sjukvård.För att inte tala om en totalkvaddat försvar så Ivan kan rulla rätt in.Utrustat landet med en totalt värdelös polis.

Fina gossar.Kåken vore ett lämpligt ställe .Vi får hoppas att en del hamnar där.Så kan dom sitta o äta Halalslaktat kött o läsa Koranen på heltid.Det sjuka i beteendet ,visar sej i hur våra grannländer, gör med invandringen.Tydligare bevis för hur komunisterna gjort svensken till en zombie politiskt sett.Är väl svårt att finna.En en viktig del i det bedrägeriet är Pravda

med tjocken i spetsen.Vi får hoppas att det kallas till ting så småningom

för dessa ormar.Under SSU måttot ,vi har råd att vara generösa, har man sålt ut sitt fosterland ,såna människor förtjänar bara avsky.Skall bli ett rent nöje när SD kan börja jaga dessa idioter.Samt förhoppnigsvis få dessa lagförda för bla bedrägeri samt stöld.För det är precis vad det är inget annat.Korrupt är bara förnamnet JGA.

2009-06-25 @ 01:53:11
Postat av: Jensa

Är en flitig läsare av din blogg och jag vill bara säga att det är tack vare dig att min röst går till SD nästa val. Kämpa på och stå på dig för du gör ett förbannat bra jobb Tor-Alf!

2009-06-25 @ 02:23:37
Postat av: Skeåning

Ja Thoralf. Det är sannerligen tur att internet finns. Man kan bara fantisera om hur ofantligt många händelser som mörkades och tonades ner innan internet slog igenom. Idag sprids ju allt som en löpeld genom hela landet eller världen utan att kunnas på samma sätt tystas ner av massmedia och koncentreras till en liten ort. Jag tänker starkast på händelsen i Vännäs tidigare i år där man verkligen fick se prov på medias ensidighet, men sanningen och en mer nyanserad bild kom fram, tack vare internet och bloggar som denna. Ni på bloggarna gör ett jättejobb och ska ha massvis av beröm. Man får nästan spader när man tänker på hur många händelser som orättvist måste vinklats i början på 90-talet när internet inte fanns och massinvandringen började på allvar, och man placerade alla flyktingar i arbetarförorterna. Nej tack och lov för internet, även om massmedia forfarande gör allt för att blocka bloggar som denna o.s.v. Det är tydligt att de känner av att deras maktmissbruk är utmanat.

2009-06-25 @ 03:02:51
Postat av: Hulda

Det är mycket tassande runt "den heta gröten" i media.

Men de känner säkert flåset i nacken av alla bloggare som inte tvingas ta några PK-hänsyn...........

2009-06-25 @ 05:06:16
Postat av: Fredrik

Klart att man är nyfiken och att de luktar mångkultur hela vägen är inte svårt.Vet vi ju alla så varför hymla ?

Inte fan är det vårt fel att många av dessa "nya svenskar" beter och uppför sig på ett vedervärdigt sätt. Har med värderingar att göra.Som turist ansvarig säger till barometern:

Det gick över gränsen nu i midsommar.

Alltid varit fylla och slagsmål men inte sånt här.

Det har börjat komma en "ny sorts" ungdomar till öland under midsommar.Kom igen nu! inte fan kan man vara så nedrans inskränkt att man ej inser att vi har ett stort problem med detta i Sverige.

2009-06-25 @ 07:56:35
Postat av: Fredrik

Ta detta exempel.

Hur jävla normalt är detta?Postat av: Nicke

Det är lustigt. Så fort någon kritiserar dig Toralf så är det enligt dig en låg nivå. Vilken nivå håller du själv när du sprider fördomar gentemot våra invandrare?

2009-06-25 @ 08:41:29
Postat av: Fredrik

Såg och hörde att Mona och hennes undersåtar vill höja skatten för att ta oss ur krisen ?Sen så använder man sig utav de vanliga trixen som att tala om gamla och skola och de måste få det bättre. Någon som hört den socialdemokratiska lögnen sen innan ? De är dom som har gjort skolan till var den är idag. SKIT på ren svenska !Bli inte lurade att vara med att sponsra ännu mer pengar till bidrags karusellen och den flataste invandrings politik i världen. Sverige kommer vara ett land med stora problem i framtiden om vi låter detta fortgå !Rösta SD

2009-06-25 @ 08:46:27
Postat av: Roberth

Thorlaf vem är Jga?

2009-06-25 @ 08:51:34
Postat av: Nalle i Växjö

Frågan om journalister mörkar "sanningen" om invandringen är ständigt aktuell.Läs mera om en rapport som media själva gjort, och som kommer fram till ????Mest intressanta är kommentarerna som är mera "klarsynta" än journalisternas egna.

Postat av: Skånepåg

Trevligt att Nicke "lilltroll" tittade in på bloggen.Sorgligt nog tycks han ha problem med betydelsen av olika ord, då han skriver att Thoralf sprider fördomar. Tyvärr har han missförstått innebörden av detta ord, eftersom bloggen på ett realistisk sätt bl.a. beskriver konsekvenserna av den för Sverige förödande massinvandringen.Orden som Nicke "lilltroll" skulle ha använt i stället för fördomar, heter således "sanningar och fakta"!

2009-06-25 @ 09:20:50
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

Faktum kvarstår, att hela "PK-Sverige" befinner sig i total panik!!!!

Nu gäller det, att "mörklägga" och bort förklara "verkligheten" med alla, till buds, stående medel!

Det hela påminner om "Bagdad Bob, Josef Göbbels och det gamla Öst-blocket" tillsammans och deras krampaktiga försök till, att dölja sanningar och anklaga samtliga "sannings-sägare" när "ridån var på väg ner"!!!!

Det svenska "invandringsskådespelet" har kollapsat och påminner mest om ett "resande teatersällskap", med en publik om "sju fanatiska beundrare" ständigt följande sina idoler, vilka har överlevt sig själva för länge sedan!!!!

Vi måste alla hjälpa Thoralf, att informera om sanningen och inget annat än sanningen, eftersom samtliga i den sittande "riksdagsmaffian", tillsammans med deras "Army off skanks (fulmedia)", är skyldiga till detta pågående "landsförräderi" kallad "invandringspolitik"!!!!

Fredrik "Barbaren" skall, som EU-ordförande, försöka påtvinga hela EU den svenska invandringspolitiken, tillåt mig småle!!!!

Sverige är ett enda stort "skämt" i EU-kretsar. Inget annat EU-land har låtit sig "hunsas" så inom EU!!!! Sverige betalar, givetvis, mest i per person i netto bidrag till EU! Inget annat EU-land tar givetvis in så många "s.k flyktingar" per person och därmed kostnader per person som Sverige!!!!

De offentliga finanserna kommer givetvis att skena och visade prognoser är bara en total mörkläggning (maskirovka) mot vad som komma skall!!!!

Enorma skattehöjningar väntar det arbetande "etniska svenskarna", vilka tvingas till att dra runt en totalt kollapsad "flykting- och invandringspolitik"!!!!

Redan nu avviserar den "grön- röda röran", att skatterna kommer att höjas för att försvara välfärden!!!! Med detta menas, att politikerna redan nu vet att flykting- och invandringspolitiken är ett misslyckande och kommer att "sluka" mångmiljard-belopp i det framtida Sverige!!!!

Detta kommer givetvis att "kamoufleras" i "retorik" och allmänt politiskt "skitsnack" vilket, vid en jämförelse, kommer "Bagdad Bob, Josef G. och Lenin "nyttiga idioter" att framstå som amatörer i lögner och retorik!!!!

Det gäller, att använda bloggar, twittrar och även "fulmedia", där så fungerar, till att säga sanningen om denna skandal!!!!

Farbror Oskar, på "hemmet", får idag ett halvt ägg på söndagar!!!! Om den svenska invandringen fortsätter i oförminskad takt, så kommer Farbror Oskar att få "vattvälling" och "härsken sill" och styras av "kommandoran"!!!! Det svenska folkhemmet kommer att vara ett minne blott och vård- och ålderdomshem kommer att kallas "fattighuset" igen, ute i de svenska bygderna !!!!

Svenskarnas pensionsfonder kommer att "plundras" för att täcka samtliga politiska "idiot-projekt"!!!!

Så gjordes av Kjell-Olof Feldt och senast av "Hövdingen" Göran Persson, vilken "tog ut" mer än 250 miljarder svenska kronor ur pensionsfonderna under 1990-talet!!!!

Vilken kommer nu att "sno" från det svenska folket denna gång????

OBS! AP-fonderna är inga gemensamma skattemedel, utan inbetalade medel av arbetsgivarna till arbetstagarnas gemensamma pensionsfonder!!!! Alltså, arbetstagarna avstår lön, vilket fonderas till arbetstagarnas framtida pension i stället för nutida lön!!!!

Politikerna kallar detta "lån"!!!! Dessa "s.k. lån" har hittills aldrig återbetalats och kommer givetvis aldrig att så göras!!!!

Är någon förvånad, någon kanske????

Hur i h..vete kan några rösta på dessa "sju systrar" med facit i hand!!!!

Någon, kanske????

2009-06-25 @ 09:24:30
Postat av: Stefan K

Det finns ingen tvekan om att pk-media för en allt mer tynande tillvaro. Människor vill höra HELA sanningen bakom rubrikerna och det får man inte i den censurerade pk-världen. Dagstidningarna, radio- och tv-sändningarna får idag stå tillbaka till förmån för den nya tekniken. Naturligtvis är det pk-medias eget fel, men det finns väl inte många idag som sörjer ifall den föråldrande och censurerande nyhetsförmedlingen går i graven?Fredrik

Mona och hennes vänstervänner har alltid förordat hög skatt som en lösning på alla problem. Sverige har i många år haft världens högsta skattetryck och trots de skattesänkningar som genomförts de tre senaste åren, så ligger vi ändå i topp tillsammans med Danmark. Höga skatter ger hög välfärd säger de på vänsterkanten. Detta borde ju rimligtvis betyda att vi i Sverige har världens högsta välfärd, men så är det inte. Vår välfärd i form av skola, vård och omsorg har rasat och det är inget som skett de senaste åren, utan påbörjades redan under sosseåren, men det pratar man givetvis tyst om. Sverige var förr ett föredöme, som ministrar från världens länder vände sina avundsjuka blickar mot. Så är det inte idag och frågan är varför? De skattehöjningar som vänstern nu vill genomföra, lär väl knappast komma hemlösa, fattigpensionärer eller ensamstående mammor till del. Vart de pengarna kommer att stoppas råder det väl ingen tvekan om? Inom kommunerna genomgås idag stora besparingar på alla områden, utom ett. Vilket det är överlåter jag åt er egen tankeförmåga att fundera ut.

2009-06-25 @ 09:34:06
Postat av: Fredrik

Helt rätt Stefan ! Kommunerna drar ner på allt utom ett område som verkar ha fått fripass av våra politiker ?? Hur kan detta vara möjligt?I detta demokratiska land. Sanslöst! Snacka om kommunist styre på hög nivå.Våra barn och gamla ska få det ännu sämre !?Allt ska väl sparas på !

Även denna jävla invandringspolitik och enorma kostnad för samhället.

2009-06-25 @ 10:01:36
Postat av: HenrikP.

Ännu ett exempel i dagens sydsvenska:

http://sydsvenskan.se/webbtv/article444600/Kvinna-gripen-efter-knivdad.html

Kulturberikning eller? Vad är oddsen?

2009-06-25 @ 10:02:28
Postat av: AWSvensson

Jag tror nog den svenska traditionen med midsommarstång och små grodorna är att föredra framför knivskärning , sen får Mona Sahlin tycka vad hon vill. Om politikerna insett vad som skulle komma med internet så hade de med Marita Ulvskog i spetsen försökt förbjuda det, i likhet med hennes önskan att förbjuda paraboler.Till person som döljer sig bakom Östran är en judeägd tidning kan jag bara säga att du just nu haft möjlighet att uttrycka det som enligt din mening ingen får säga. Jag tror mig kunna påstå att Thoralf inte delar din uppfattning men du får ändå delge den.

2009-06-25 @ 10:08:20
Postat av: Skånepåg

@ RoberthSignaturen JGA är politisk redaktör på Kalmartidningen Östran och heter Jan G. Andersson.

2009-06-25 @ 10:18:27
Postat av: Kalle

Är våra inlägg till Thoralfs försvar redan borttagna på Östran!!!???

2009-06-25 @ 10:33:11
Postat av: Nalle i Växjö

Eller så är det någon annan som använder signatur.För ni tror väl knappast att en riktig och aktad jurnalist som Jan G skulle nerlåta sig att skriva på bloggar.Mera troligt någon från SSU eller liknade.

Hur går det föresten med SSU och SD Bluffen, fick dom fortsätta för "Mamma"

2009-06-25 @ 10:35:20
Postat av: Skånepåg

@ Nalle i VäxjöArtikeln "Thoralf i Nattmössan" fanns även, enligt min granne, i pappersupplagan!

2009-06-25 @ 10:54:09
Postat av: Ingeborg

http://snaphanen.dk/

TV 4 vover sig længst frem om Ølandsmordet: “Det kan have været racistisk motiveret”:“En av mina bekanta var inblandad i det hela. Han var vänn med personen som avled. Det var ett jävla blatte gäng på 15-20 pers som hamna i underläge och drog kniv, min kompis vart huggen i ryggen. Dom andra (som jag inte känner) vart huggna i armen och han som avled vart huggen någonstans i magen eller bröstet. Sen var det en tjej som vart knivskuren i handen.”

“Fram kommer personer ifrån invandrargänget och provocerar. Daniel med vänner ska ha bett personer från invandrargänget att dra åt helvete, och har sedan blivit attackerade. Daniel var inte den som bad gänget att dra åt helvete, utan försökte kliva emellan (eller kanske eventuellt ge sig in och skydda sin vän i bråket) och blev sedan stucken i bröstet. Jag tror som sagt att Daniel klev emellan men eftersom han kan slåss, är vältränad och lång och inte backar kan han blivit huggen pga rädsla från personerna han attackerade.”

Mordet på Daniel, Öland: TV4 erkänner rasism mot svenskar, Kalmarpolisen har inte lyckats gripa den person som dödade den 21-årige Linköpingsbon på midsommarafton. Allerede dagen efter mordet var der troværdige øjenvidneforklaringer på nettet, så TV 4 og politiet har ikke haft travlt med at løfte sløret: »Många kan uppleva ett stort obehag«.2009-06-25 @ 11:19:51
URL: http://snaphanen.dk
Postat av: Skånepåg

@ Nalle i Växjö

Bloggen SD-bluffen har klappat ihop (vad annat att vänta?) och senaste tråden är från den 30 april.@ Kalle

Nej det är inte borttaget. Senaste kommentaren är i dag från signaturen Per-Erik.

Postat av: Kalle

>Tack SkånepågVia direktlänk går det alldeles utmärkt att komma fram men kommar man "utifrån" och letar efter den under Opinions rubriken och testar alla underrubriker så går det inte.Testade även flera gånger under den gågna natten men då kom jag överhuvudtaget inte in på Östran.2009-06-25 @ 11:45:25
Postat av: Jenny

Sjukt vad nedlåtande ni är emot allting. Jag anser att invandrarfrågan bör diskuteras. Men inte på den nivån där ni ligger. Hatiska och självgoda, utan någon egentlig empati för något överhuvudtaget. Ni är en bunt skrämmande människor. Jag hoppas av hela mitt Svenska hjärta att ni inte får makten.

2009-06-25 @ 12:21:09
Postat av: S Turkoe

Jenny du har funnit ett forum där du kan diskutera invandrarfrågan. KOM LOSS SHUUT

2009-06-25 @ 12:35:43
Postat av: Kalle

Till skillnad mot dig JENNY så hoppas jag av hela mitt hjärta att SverigeDemokraterna får makten vid Riksdagsvalet 2010. Synd att du inte förstår att det behövs lite nya tankar i den svenska politiska ankdammen speciellt då den invandrapolitik som förs.Du känner nog inte till att sverige tar emot flest invandrare (OBS invandrare inte flyktingar som är något annat) per 1 000, ettusen, innvånare i hela EU. Vi tar emot flest alltså mer än Tyskland, England eller Frankrike gör.Sug på den karamellen ett tag medans du tänker till. Tänk på varför det saknas resurser till snart allting i sverige trots att vi betalar de högsta skaterna i världen tillsammans med Danmark som preis som vi inom SD ledsnat på invälln... invandringen.Med att förneka oss i SD yttrandefrihet och annonsförbud i media som TV4 och Metro så blir vi förbaskade till slut och som du uppfattar det hatiska.2009-06-25 @ 12:37:55
Postat av: pelle

jenny

kan inte du som har så mycket empati börja diskutera?

eller är du bara så nöjd när du får tala omatt vi inte har empati för något?

det är väl du jenny som hatar oss svenskar som tvingas ha det så här

men du är väl som alla andra vänstervridna debattörer-du kan helt enkelt inte ta debattenkolla tummetott tex säger bara en massa inövade floskler sedan försvinner han baramen det är klart att nu var du ju duktig när du sa att du ville debattera men blir det ju inte mycket mer än att du kallar oss skrämmande människor bla bla blamen du vem har hindrat dej från att sakligt resonera här på bloggen?????men att du ska starta en debatt här är väl ganska långsöktjag känner flera som du (lammen och lejonen gick tillsamans på ängen och var lyckliga bla bla bla)ok jag kan göra ett försök att starta en debatt----

har hört att en invandrare ska få 12000 kronor i bonus när han går ut sfi--kursen,och det ska han få som bonus -uppehälle mat sjukvård är betalt--fattar du han ska få det av skattebetalarna i sverige för han är snäll o lär sig det svenska språket fattar du jennydet borde väl vara hans plikt att lära sig svenska så fort som möjligt så att han kan få ett jobb!kan du nu svara och förklara detta för mig utan att kalla mig rasist eller empatilös utan bara sakligt svara o förklara--tack på förhand

pelle2009-06-25 @ 12:45:37
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Inlägget finns kvar."Bara 8 SD kommentarer var är ni hallå !!!!!!

(Östra Småland OPINION rätt långt ner nu)"Tala om för ägget vad ni anser OBS bara korrekta grejor "bannad tatan, nej"Finns det bara 8 stycken som kan gå in och försvara ThorAlf?Jenny vi har empati för bla dom 5000 våldtagna kvinnorna i landet .Dom hundratusentals instängda avelskorna i "svenska hem" Även för den etniskt mördade Daniel S.På Öland.Där Jenny har du en bunt skrämmande stenålders människor ,men det står inte liten SSU handbok.Kommunist manipulerad empati ,är med bloggar hopplöst efterblivet, precis som hela det Socialdemokratiska partiet.Partiledaren är ju ett lysande exempel.Företrädaren Göran "patronen/arbetargrabben Persson:Mona Salin är ingen stor tänkare, läs stendum.Efter valet 2010 kan SD bli vågmästare då skall det bli trevligt med en utredning vad invandingen kostar,

samt hur brottsligheten knarkhandeln med mera fördelar sej i Sverige.Omskuret är hopplöst ute Jenny.Vi får hoppas du slipper bli gruppberikad när du är ute o går.Förmodligen skulle det inte hjälpa i ditt fall.Förespråkare för hedersrelaterat våld ,våldtäkter

det är rasister, som du Jenny.

Vilket du bevisar med ditt inlägg.Är du stolt för det stolpskott.Ring Finlands ambassad i Stockholm nästa gång du vill tycka till om invandring.

2009-06-25 @ 12:53:09
Postat av: Nicke

Oja Skånepåg... här på Toralfs blogg huserar "sanningen" och fakta. Vi andra som tycker annorlunda är dumma i huvudet och inte fattar någonting Till åt mig att ha min egen uppfattning av vad som är sanning och inte sanning.Jag är för det mångkulturella samhället och nu blir jag säkert idiotförklarad och kallad både kommunist och en massa annat av framtida kommentarer. Hur ska man då kunna diskutera sakligt? Men det klart det är ni som bär på "sanningen" om alla "onda invandrare" som "förstör" vårt land.

2009-06-25 @ 12:56:14
Postat av: Markku Ahonen

Jenny, vad skönt att hitta en likasinnad på den här annars oerhört invadrarfientliga bloggen. Du, presic som jag, och som en stor del av det svenska folket, anser att invandrarfrågan kan diskuteras men det betyder inte att vi är emot ett mångkulturelt samhälle. Det är skrämmande åsikter och uppfattningar om våra nya svenskar man har balnd kommentarerna - ivrigt påhejade av Alfsson - på den här bloggen. Kom gärna in på min blogg så kanske ni får mothugg av "vanliga" svenskar som inte lever sitt liv i hat och självgodhet.

2009-06-25 @ 12:59:51
URL: http://markku.bodabruk.se/
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Ok Nicke då kör vi:-Vad kostar invandringen Sverige varje år.-Vilka är överrepresenterade i brottstatistiken-Vem utför hedersrelaterat våld.-Vilka flyktingar flyger hem på sem från Malmö samtidigt som Tobias Billström är nere med regeringspalnet, för att ragga nya flyktingarbla ett 82 årigt par?Nu är du snäll o svara så skall vi diskuttera med dej hela dagen.I annat fall får vi hänvisa det till Dom andra Nordiska ambassaderna i Stockholm .När du är sugen på att snacka invandring.

2009-06-25 @ 13:03:07
Postat av: Thoralf A

NickeOm jag skriver vilken etnicitet en brottsling har, är det sanning och fakta enligt dig.

2009-06-25 @ 13:03:26
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Ahonen så länge du inte svara på frågorna du får kan du upprikigt sagt dra åt helvet med ditt mambo jambo snack.Varför skulle vi gå in på din blogg dream on.Hur ser du på Finlands flygtingmotagning förra året 700 stycken.Var snäll o svara innan du ger dej på SD.Vänligen ring Finlans Stockholms ambassad språket kan du förmodligen.Så får du dej en lektion i friskt tänkande.Det du förespråkar är stöld av andras inbetalda premier till det svenska trygghetsystemet.Vad är det du vill egentligen debattera vill du ju uppenbarligen inte.Stolpskott.

2009-06-25 @ 13:09:39
Postat av: Nicke

1. Kostnader för invandringen finns men som med allting annat det ger oss mycket intäkter också i form av arbetskraft. Jag ser det även som en tillgång att det kommer hit människor med sin kunskap och erfarenhet2. Svenska begår också brott och jag struntar i vilka som är mest i brottsstatistiken eftersom man måste följa svensk lag och gör man inte det då hamnar man där oavsett ursprung.3. Likadant där. Hederrelaterad våld är förbjudet enligt lag likaväl som när svenskar begår våldtäckt eller mord.4. Ärligt talat förstår jag inte den här frågan. Tror knappast det flyger ner några flyktingar på semester, eftersom de har flytt från sina hemländer. Däremot har man jobb och är fast rotad i det svenska samhället med jobb och allt har man faktiskt rätt som invandrare att ha semester.

2009-06-25 @ 13:11:22
Postat av: pelle

multikultifolk

varför debatterar ni inte för

VARFÖR?????

pelle

2009-06-25 @ 13:15:14
Postat av: Nicke

Toralf... du är ju ärligt talat mer intresserad av vilken etnicitet gärningsmannen har än av själva brottet. Är det en invandrare som begår är det genast mer intressant än om brottet begås av en svensk. För min del spelar det ingen roll vem som utför brottet där ligger din och min skillnad.

2009-06-25 @ 13:15:15
Postat av: pelle

nicke

varför struntar du i vem som gör brotten

det betyder ju att du vet att invandrare gör mer brott än svenskar eller hur??

är det rasistiskt att påpeka att våra tjejer blir våldtagna av invandrare eller??

pelle

2009-06-25 @ 13:21:15
Postat av: stora småland

Hörde av en som bor granne med en invandrare i centrala Högsby och som av misstag öppnat denne invandrares brev , utan att reflektera att det var fel namn , det visade sej innehålla en utbetalningsavi på 13000 tusen kronor för en månad ! Alltså denne nye "svensk " får alltså ut flera tusen kronor mer i månaden än vad en svensk som jobbat hela sitt liv i Sverige får ut i pension !! Mer behövs väl inte sägas kom sen och påstå att mångkulturen är bra iallafall är den inte bra för oss "gamla" svenskar ! Eller är det ngn på den här bloggen som anser att ovan relaterade är rättvist ???

Stora Småland.

2009-06-25 @ 13:24:39
Postat av: Nicke.

Pelle- Jag vet inte vem som gör de flesta brotten och det intresserar mig inte som det tydligen gör för er. Brott är lika illa och gör lika skada oavsett vem som begår de eller tycker du annorlunda?Ja, jag tycker det är rasistisk att enbart säga att invandrare våldtar svenska tjejer. Däremot kan du påpeka att svenska kvinnor blir våldtagna av både invandrare och svenskar utan att bli kallad rasist. Man måste hålla sig till hela faktan och inte bara en.

2009-06-25 @ 13:26:48
Postat av: pelle

nice

är vi överens om att invandrare är mer brottsbenägna än riktiga svenskar???

pelle

2009-06-25 @ 13:29:23
Postat av: Markku Ahonen

Signaturen" Gubben o Gumman på Getingen" vill att jag ska debattera med honom/henne som inte vågar stå för sin åsikt ens på denna invandrarfientliga blogg. Själv gömmer jag mig aldrig bakom ett "nicknamn" men så vågar jag även ALLTID stå för min åsikt. MEN JAG ÄR GLAD FÖR DENNA BLOGG FÖR JU FLER SOM KOMMER IN HÄR OCH LÄSER ERA SÅ KALLADE ÅSIKTER JU MINDRE RÖSTER LÄR NI FÅ I DET KOMMANDE VALET.

2009-06-25 @ 13:31:48
URL: http://markku.bodabruk.se/#home
Postat av: pelle

nicke

att du inte bryr dej om vem som gör brotten har du ju förklarat nu

men kan vi vara överens om att det är invandrarna som står för den mesta brottsligheten???

pelle

2009-06-25 @ 13:33:01
Postat av: Nicke

Nej Pelle vi är absolut inte överens om det

2009-06-25 @ 13:36:56
Postat av: Anonym

Eftersom män begår de mesta brotten, så är det väl ändå män vi bör jaga med hacka och spade?

2009-06-25 @ 13:38:23
Postat av: pelle

markku sätt fart med diskussionen nu då

dina personliga känslor till att du har en likasinnad (jenny) löser väl inte invandringsfrågan eller?

att folk inte vill gå ut med sina riktiga namn bevisar ju bara att vänsterfolket inte är demokratiska till skillnad frän oss sd--folk som inte skramlar med nycklar och kastar saker på såna som inte tycker som dej

och ge mej en anledning till att man ska gå in på din blogg kan du inte prata här lär du ju inte kunna prata där så jag betackar migjag var inne på miljö-fjollan ferms blogg och läste när hon vart pulveriserad av sd--folk så att hon fick krypa med svansen mellan benen--pinsamt-- men så blir det när man inte vet vad man pratar om

pelle

2009-06-25 @ 13:45:15
Postat av: Gubben o Gubben på Getingen

Nicke hur mycket kostar invandingen Sverige.Vad du tycker är inte relevant?Politiskt sett.Detta är en politisk blogg ,med fakta uppgifter tycka får du göra i Kyrkan el på SSU.Vi struntar inte i vilka som begått brott, samt är överepresenterade i bla väldtäckt statistiken.

Där ligger den feministiska skillnaden, mellan oss oss o dej.Även hederrelaterat våld samt "inlåsning" måste få ett slut.Det startar 2010.Alla som begår brott skall lagföras ,det tycker vi med, men det är ju inte det som är problemet.Vad problemt är kan du läsa på BRÅ.Dina svar är ju ett förnekande av fakta, hur tror det skall räcka i framtiden.Att du inte känner till charteresor, samt Tobbe resor.Det är inget konstigt du är inte politiskt upplyst i fakta.Bara fullpunmpad med Socialdemokratiskt trygghetsknark.Politisk diskussion bygger bla på fakta .Vad du tycker el anser är totalt ointressant.Samt ger ingen anledning att lägga tid på dej.Du är ingen debattör.Att använda:-jag anser ,ock?-jag tycker,ock?Talar för sej självt.So long cowboy.

2009-06-25 @ 13:49:30
Postat av: pelle

nicke

ska jag tolka det som att du påstår att invandrare inte begår fler brott per100 än svenskar?om det är så att invandrare begår mer brott än oss svenskar--vad skulle du tycka om det isåfall???och borde svenska politiker göra något åt invandringen då?

pelle

2009-06-25 @ 13:52:34
Postat av: Skånepåg

"Ärligt talat förstår jag inte den här frågan. Tror knappast det flyger ner några flyktingar på semester, eftersom de har flytt från sina hemländer. Däremot har man jobb och är fast rotad i det svenska samhället med jobb och allt har man faktiskt rätt som invandrare att ha semester."Denna kommentar, tillsammans med de inledande flosklerna, säger ALLT och hur lite den här människan känner till fakta och det mest elementära om Sveriges största "industri", nämligen "Invandreriet" i alla dess former.Fullständigt "hjärnrökt", ointresserad av verkligheten, ingen förmåga att se konsekvenserna och totalt oemottaglig för de mest elementära fakta.Den som orkar föra en debatt med en sådan aningslös person, får en guldstjärna av mig. Ger mig f-n på att han även tror på tomten och att det finns påskkärringar!

2009-06-25 @ 13:55:24
Postat av: Nicke

Gubben o Gubben på Getingen- Jag är inte ledsen precis att du inte vill debattera mer. visar bara hur inskränkt du är. När man får mothugg börjar det svida eller hur?? bye bye.

2009-06-25 @ 13:55:43
Postat av: Nicke

Skånepågen-- Ännu en som känner att det svider när man får mothugg. Då tryter argumenten och då får man ta till andra metoder. Men det inget som förvånar mig när det gäller er.Den enda som försöker diskutera sakligt är Pelle och honom ska jag fortsätta debattera med.

2009-06-25 @ 14:00:05
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen (Pär o Astrid)

Ok Ahonen ,så våra åsikter är då inte värda något

för att vi skriver under nick.Vad har det med den politiska sakfrågan att göra.Ytterliggare, ett löljigt Sosse argumentEtt begåvat sätt att skriva på en politisk blogg.Sedan måste du ha slagit i huvudet rejält.SD ökar minskar inte.Varför sitter du och fantiserar.Är det dina fantasier du vill debattera så gör det på SSU ,som gammelfar.Du har fått några enkla frågor att svara på klarar inte det ens.Lägg nedHar du förmåga att använda en telefån .Vänligen ring Finlands ambasssad i Stockholm o diskuttera landet inställning till invandrigen i Finland jämför gärna med Sverige.Vi lägger ingen mera tid på dej.Du får veckans skruvmejsel.So long cowboy.Fakta:Fremskrittpartiet Norge ca30%Danskt Folkeparti 15.4%Sverigedemokraterna 4-6% (blivande vågmästare)Detta då utan att Gubben o Gumman skrivit ut sina namn.Det du Ahonen sug på den.Ps är du släkt med Mona Salin.

2009-06-25 @ 14:02:24
Postat av: Markku Ahonen

Pelle; Du verkar vara en skicklig debattör (obs ironi). Du påstår väl på fullt allvar inte att ni löser invandrarfrågan med era kommentarer här på bloggen??? !!! Vad jag läser är mest påhopp mot människor som inte delar er åsikt. Debatt? Ja, kanske debatterar SD-anhängare på det viset. Kanske därför ingen heller tar er på så stort allvar och inget rumsrent parti vill tala med er.

Och ärligt talat så saknar jag ingen av er på min blogg men då hade ni ju haft möjlighet att propagera för er sak, att ni som håller till här och delar åsikt har ni väl inte så mycket för. Fem-sex personer per dag som skriver alla kommentarerna.

2009-06-25 @ 14:03:38
URL: http://markku.bodabruk.se/#home
Postat av: Nicke

Pelle. Invandrare inte är mer överepresenterade än vad svenskar är. Att man är invandrare i vårt land innebär inte automatiskt att man begår brott. Brotten begås av individer av olika nationaliteter likaväl som svenskar kan begå brott utomlands.Det är brotten som sådan som är viktigaste inte vilken nationalitet som utför brotten. De är egentligen svaren på alla dina tre frågor. Men du svarade inte på min fråga som jag ställde innan. Blir brotten annorlunda bara för att invandrare begår de?

2009-06-25 @ 14:04:19
Postat av: Magne

Ahonen; Ordet gruppvåldtäckt existerade inte när jag växte upp på 70 och 80-talet. Det är något som muslimerna infört på 90-talet som nu under 2000-talet har expanderat. Jag vill påstå att inte alla muslimer är gruppvåldtäcktsmän men alla gruppvåldtäcktsmän är muslimer och offren är svenska tjejer. Hur ställer du dig till det? Förutom att jag är rasist då jag väljer att ställa mig på offrets sida och inte som massmedia och sådana som dig (gissar jag) på gruppvåldtäcktsmännens sida.

2009-06-25 @ 14:15:35
Postat av: S Turkoe

Alla förespråkare för ett mångkulturellt samhälle kan börja med att beskriva vad är ett mångkulturellt samhälle, bara så att vi talar om samma sak.

2009-06-25 @ 14:18:19
Postat av: Magne

S Turkoe; Sista avsnittet av Hammarkullen speglar nog tyvärr det mångkulturella samhället i ett nötskal.

2009-06-25 @ 14:21:38
Postat av: Gubben o Gumma på Getingen

Nicke o Ahonen, att ha fått veckans dumstrut, samt skruvmejsel.Dessutom blivit lika dissade, som Peter Karlsson med sin enda kommentar i kommentarsfätet, ang mordet på Öland.I sin senaste artikel om det.Peter Karlsson håller helt plötsligt kommentarfältet öppet.Detta då för att försöka locka till sej olämpliga kommentarer.Låt honom sitta där där med svarte petter.Gå inte på det.Möjligen 25 mail med texten En trist historia, driv med honom istället.Pga av avsaknad av argument fakta baserade, kan väl inte anses som meriterande.Sd fungerar precis som NARCAN ,på en medvetslös narkoman.Ett uppvaknande sker.Uppenbarligen har det skett i granländerna,samt Sverige.Ni är akterseglade i dubbel bemärkelse.Jättebra reklam för SD.-Fokus denna veckan ligger på TV4 ang beslut om tv reklam maila Gidenfeldt.-Samt Länspolismästaren i Kalmar ang bemanning vaktavlösning utestängande från presskonferens.-Även Ulf Karlsson bör få svara på varför uppgifterna han leverar inte stämmer med Flash back.Där för övrigt Ahonen samt Nucke kan titta på knarkande berikare på bild, dom så kallade pensionräddarna blir nog tunna pensionskuvärt.På kåken bör det vara svårt att få pensionsgrunande inkomst.ANVÄND NÄTET RÄTT.Så kan Ahonen o Nicke sitta o krama berikare tills dom el familjerna blir berikade.Ps vår katt Findus har mera IQ än hela SSU tillsammans.

2009-06-25 @ 14:26:43
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

Perkele,

Marku Ahonen är bara avundsjuk, att ingen är intresserad av hans blogg utan, att alla trivs på Thoralfs blogg!!!!

Marku, Du måste ha något intressant att komma med, till skillnad från Ditt trams, annars får Du inga besökare!!!!

2009-06-25 @ 14:29:16
Postat av: Inge Sandén

@Markku Ahonen.

Mera fel än så,kan du inte ha.

Tack vare Thoralfs blogg ökar SD för varje dag.

Var inne på din blogg,men det behöver jag inte frestas till något mera.

Gav ingenting mera än att du är en sosse som inte fått av dig skygglapparna.

Lämnade själv partiet 2002,när sossarna öppet visade att dom kramar den totalitära kvinnoförtryckande hatsekten islam.

Något större svek av sossarna får man leta efter.

När Svenska folket fått upp ögonen att islamism,stalinism och nazism är samma sak,får alla sossar ta på sig dum struten.

Först besegrade vi nazismen,kommunismen föll på eget grepp så att säga.

Nu har vi fått en ny härskarkultur som bara dom ser som inte har en felprogrammerad hjärna.

Dagens Sverigedemokrater slåss mot orättviorna i vårt land på samma sätt som sossarna fick göra ibörjan av 1900-talet.

Landsförrädare är det värsta av allt värst.

2010 skall sanningen och rättvisan återta förlorad mark.

2009-06-25 @ 14:29:58
Postat av: Skånepåg

@ Gubben o Gumman på Getingen (Pär o Astrid)Nu förstår jag lite bättre vad Ahonen är ute efter. Han anser tydligen att AFA och andra vänsterexkrementer har för få personer att trakassera och attackera, så nu vill han ha namn (och troligtvis helst personnummer) så att man kan ha något att pyssla med under sommaren!

2009-06-25 @ 14:30:34
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Ahonen är med största sannolikhet pappa till inlägget i Östran, med angreppet på ThorAlf

Med signaturen JGA.Men Gubben o Gumman lurar han inte.Lägg ner "Boda Kurre".Du är minst 20 år efter samhällsutvecklingen i SverigeInl(ägget), med dess kommentarer kommer ju att få flera Sverigedemokrater.Men att författaren skall hajja det, är för mycket begärt.Som sagt bra reklam för SD precis som Mona Salin.Nicke dina inlägg har hög barnmatsfaktor."Invandrare är inte mera överepresenterade än Svenskar i brottstatistiken"En ren lögn således finns ingen anledning att lägga tid på en snorunge.Pelle vill nog inte vara dadda åt dej heller?

2009-06-25 @ 14:49:40
Postat av: Nicke

Jag har bara en fråga till dig TorAlf som ändå sköter denna blogg och som enligt sin egen utsago inte är främlingsfientlig eller rasist. Står du bakom alla kommentarerna som skrivs in din blogg. Ord som landsförrädare och andra hatiska kommentarer frodas här. Tar du avstånd från detta eller är det okej enligt dig att föra en debatt så här?

2009-06-25 @ 14:51:56
Postat av: Thomasson

För de få som missat denna blogg, vill jag slå ett slag för: http://affes.wordpress.com/Oavsett om man är kritisk till invandrare eller invandrarpolitiken, så visas det där en ganska bra grunder till diskussioner. Vill nån diskutera dess sanningshalt, ta det med Affe själva och bered er på att bli smått överkörde i argumenten.Ang Thoralfs artikel, som ingen verkar bry sig om att diskutera;Det har väl ingen betydelse vad anledningen för någon som helst är, om man nekas tillträde till en presskonferens. Det sägs ständigt i media att '- Nej, vi har inget att dölja.' trots att det är just sådant här som får oss vanliga 'svenskar' att tvivla.Varför? Varför släpptes inte Thoralf in? Det finner jag lite (o)lustigt och anar därför oråd.Inte för att det är Thoralf och en presskonferens, enbart, utan för att det dessutom inte är FÖRSTA gången liknande inträffar. Sluta mörka? Bevisa oss kritiker fel. Om ni kan.Det gäller även ni som 'vill debattera' vilket vi kritiker länge efterlyst. Börja ni rada upp samtliga fördelar med det 'Nya Sverige' och dess mångkulturism, så kommer det nog en hel del svar. Men gör det via insändare istället för kommentatorsfält (vilket jag tror är lämpligast).

2009-06-25 @ 14:52:57
Postat av: Skånepåg

@ Gubben o Gumman på Getingen (Pär o Astrid)Blev lite konfunderad och vill i all vänlighet bara påpeka, att det korrekta namnet i Sverige på denna antidot är inte NARCAN utan Naloxene. Narcan är ett handelsnamn, som mycket riktigt används i vissa andra länder på samma preparat och med samma substans.

2009-06-25 @ 14:55:02
Postat av: Thomasson

@Nicke:

Vad har ordet landsförädare med det hela att göra? Det är ju inte riktat åt någon individ?Och kallar du detta de facto för debatter?

2009-06-25 @ 14:57:05
Postat av: pelle

nicke

efterom du frågar mej personligen om det har någon betydelse om det är en svensk eller en invandrare som begår ett brott så kan jag säga att jag får en (vad var det jag sa känsla om det var en invandrare)eftersom jag från första stund har varit emot denna massinvasion--jag var sosse förut men eftersom jag var en tänkande människa så tog jag reda på hur det fungerar i sverigekan inte du oxå börja tänka lite på djupet så kan vi tillsammans göra något åt detta elände

pelle

2009-06-25 @ 14:57:45
Postat av: Nicke

Jag är så glad och lycklig att jag inte har samma åsikter som dig Gubben o Gumman på Getingen.

2009-06-25 @ 14:57:53
Postat av: Nicke

Thommasson. Jag har alltid haft för mig att kommentatorsfälten är till för att föra en debatt mellan oliktänkande. Men det går inte här eftersom diskussionen är på så låg nivå på många ställen.Ordet landsförrädare är ett starkt laddat ord som ofta används av nazister mot meningmotståndare. Det är därför min fråga till Tor Alf är relevant.

2009-06-25 @ 15:03:18
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

Nicke,

På Thoralfs blogg är det tillåtet att inneha olika åsikter till skillnad från de media Du och Dina gelikar representerar, vilka konstant hävdar censur!!!!

Thoralfs blogg är alltså demokratisk och tillämpar åsiktsfrihet!!!!

Kanske svåra ord att förstå imom "flumvänstern"????

2009-06-25 @ 15:03:37
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Ok skånepågen ingen är fullkomlig, bra att du tar två Besserwisser på jorden hehe.Nu våra vänner ligger det 10 kommentarer på Östra Smålands opinion.Passa på o träna INTERNETDREVET, som skall bära SD ända in i riksdagen.Din insatts gör du vid datorn.Under 50 inlägg imorgon vore ett misslyckande.Tapetsera idiotens inlägg i Pravda rejält.

Så slipper vi dom sedan blir ju en aning kontraproduktivt så att säga.Med många goa Googleträffar.SOM GYNNAR SD"Heja Bodakurre"Den som gräver en grav åt andra.....

2009-06-25 @ 15:03:40
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

Ursäkta,

Skall vara "inom" och inte "imom"!!!!

2009-06-25 @ 15:06:01
Postat av: Nicke

Pelle- Du och jag har olika åsikter om invandringen till vårt land. Jag ser allt det goda det har fört med sig genom åren. Sverige skulle inte vara det är i dag om det inte funnits invandring och utlänska influenser. Tillsammans med svenskar boende i landet har Sverige byggts upp tillsammans med nyinflyttade Man ska inte vara rädd för det nya så länge det nya följer våra svenska lagar.

2009-06-25 @ 15:06:54
Postat av: Skånepåg

@ Gubben o Gumman på Getingen (Pär o Astrid)"Ahonen är med största sannolikhet pappa till inlägget i Östran, med angreppet på ThorAlf

Med signaturen JGA."Det är en omöjlighet. Ahonen är en rätskaffens man, som aldrig (vad han skrivet här på tråden) uppträder under pseudonym. Hm!"Nicke dina inlägg har hög barnmatsfaktor."

Mycket joligt och det tackar vi för!

2009-06-25 @ 15:08:38
Postat av: Nicke

Die Dumme Schwede- Det var inte de min fråga handlade om. Den handlade om han står bakom kommentarerana här på bloggen.

2009-06-25 @ 15:08:46
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Bra Nicke ge då det 82 åriga paret hammar o spik kan dom börja bygga landet.När du lämnat Märklinstadiet, håll dej borta från tidningar med nakna tjejer i.Annars kan det få oanande konsekvenser downtown.Vilken barnmat smakar bäst Findus med frikadeller ell spagetti.

2009-06-25 @ 15:11:47
Postat av: pelle

nicke

det finns en blogg som heter affes statistikblogg

du kanske kan gå in där o kolla om brottsligheten som invandrare står för

om den infon inte räcker kan jag ta fram den åt dejmarkuu

varför är du ironisk för?det går väl inte ut på att förlöjliga andra--jag menar ni vänstersossar ska ju vara så förstående med andra människor

vad blir ditt nästa steg att anmärka mot stavfel???din fråga om jag är så dum att jag tror att dessa bloggar skulle hjälpa sd i kampen mot riksdagen så är svaret ja --utan tvivel jag har som mål att jag ska försöka få minst en person att läsa om denna invandring på nätet och det har jag gjor med framgång o dom vindarna är inte att ta miste på

pelle

2009-06-25 @ 15:12:56
Postat av: Skånepåg

@ Gubben o Gumman på GetingenNej jag leker varken Bessewisser eller dess XL variant, en s.k. Messerscmidt (sp?). Men med hänsyn till att jag har en "viss anknytning" till det medicinska, så kunde jag bara inte låta bli!

2009-06-25 @ 15:14:15
Postat av: Thoralf A

NickeNej, jag står inte bakom allt som skrivs på denna blogg och när jag tycker att någon går över gränsen så brukar jag varna personen ifråga eller direkt radera kommentaren. Detta kan säkert flera vittna om bland de som skriver kommentarer.SEDAN NICKE skrev du följande."Invandrare inte är mer överepresenterade än vad svenskar är."Med andra ord underkänner du BRÅ:s statistik när det gäller brottslighet. En person som förnekar denna statistik är det fullständigt omöjligt att debattera med. Kan man inte ens vara överens om att statlig statistik är korrekt så är en fortsättning lönlös.Väx upp och kom tillbaka när du läst på och acceptera vissa fakta trots att de inte överensstämmer med din tro.

2009-06-25 @ 15:14:47
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Du är allt en riktig busunge skånepågen.Eftersom du har vissa medicinska kunskaper,så kanske vi kan få en utförlig diagnos.Vad är det egentligen för fel orsaker, bakgrund när man drabbas av besserwisser syndromet som vi?Vi blir faktiskt ledsna o känner oss diskrimminerade, när Nicke o Finnen skäller på oss.Vårt självförtroende är nu lika lågt som Socialdemokraterna opinions siffror.

2009-06-25 @ 15:22:48
Postat av: pelle

nicke

teori o praktik är två helt olika saker

invandrarna förmåga att följa svenska lagar är det lite si o så med

det kan du själv se på affes bloggdet du säger om att vi inte skulle ha det så här utan invandrare så får jag hålla med dej det har blivit så opersonligt otryggt fattigt osv i sverige på grund av denna massinvasion och det är tråkigt framförallt när våra politiker inte har frågat folket utan kört med skrämseltaktiken--spridit rasistfloskler ikring sigbara en sån sak som zlatan--jag kommer aldrig att hålla på svenska landslaget i fotboll mer det finns ingen sån känsla kvar för mig

nää sverige är svenskt och det hade jag önskat att det skulle förblien sak som jag inte köper är att toralf skulle ha något ansvar för vad som skrivs på bloggen det tycker jag inte någon behöver ha utan det är ju bara att hoppa över om du inte vill se det---det tycker jag gäller på alla bloggar

pelle

2009-06-25 @ 15:30:21
Postat av: AWSvensson

Ett land har skyldighet att ta hand om sina medborgare, detta är grundläggande. Alltså våra brottslingar kan vi inte exportera a la Castro, därav följer att vi inte behöver hysa all världens kriminella. Är det något vi kan enas om?

2009-06-25 @ 15:38:10
Postat av: Nicke

TorAlf- Jag är nog vuxen för att själv ta mina egna slutsatser än dina. Självklart tar jag till mig BRÅ:s statistik men visa mig den länk som visar invandrarnas brottslighet. Enligt de finns det bara en sådan gjord 2005 och den visar att de flesta av de invandrare som begår brott i sverige är från Norden. Räknas de också in i din invandrafålla?

2009-06-25 @ 16:15:16
Postat av: Skånepåg

@ Gubben o Gumman på GetingenSorry, men mina kunskaper inom det medicinska är inte inom psykiatrin, utan är (egentligen var) en helt annan specialitet. Men givetvis är jag alltid nyfiken när något "medicinskt" kommer på tapeten!Ditt/ert sätt att skriva i "talform" är intressant och det tar ett tag innan man vänjer sig. En effektivisering som jag inte stött på tidigare. Var du fått att ni lider av Besserwissersyndromet förstår jag inte? Men om dessa tankegångar blir för besvärliga, så blir det samma ordination som i lumpen. Soldaten ordinerades initialt 2 magnecyl (eller annan ASA) och tidig sänggång, oavsett om det var skoskav eller sinusit!

2009-06-25 @ 16:23:00
Postat av: Nicke

Tycker du att Sverige är opersonligt med alla invandrare. Då antar jag att du aldrig äter kinamat, eller ta dig en pizza eller någon pasta. Vin dricker du inte heller och kaffe och te ska vi inte prata om. Potatis ska du heller inte äta för den kommer ju från utlandet först.Sen kommer du få problem i sportvärlden när du inte kan hålla på Svenska laget pga Zlatan. De finns många framträdande svenskar med utlänsk bakgrund som tillsammans med andra svenskar utgör stommen i det U21 lag som just nu spelar så framgångsrikt. Jag tycker du ska hålla på det svenska laget Pelle trots att namnen inte faller dig på läppen så är de ändå svenskar.

2009-06-25 @ 16:26:02
Postat av: S Turkoe

Nicke förklara nu när du ändå är på tråden , hur definierar du ett mångkulturellt samhälle.

2009-06-25 @ 16:30:34
Postat av: Putte

@ Nicke" Ärligt talat förstår jag inte den här frågan. Tror knappast det flyger ner några flyktingar på semester, eftersom de har flytt från sina hemländer. Däremot har man jobb och är fast rotad i det svenska samhället med jobb och allt har man faktiskt rätt som invandrare att ha semester."Jag har ett jobb där jag dagligen kommer i kontakt med s.k. flyktingar. Att de åker hem på semester när de har fått asyl är mer regel än undantag! - Du har svårt att tro det för att du inte vill tro det. Du lever i en förljugen värld där sanningen saknar betydelse. Ta en tur till Arlanda utrikes och räkna under en dag hur många f.d. flyktingar som är på väg till hemlandet föär att hälsa på släkt och vänner. Just nu är det aktuellt med s.k. "svenskiranier" som befinner sig i Iran.Sedan när det gäller våldtäckter. Om du ska göra en någorlunda rättvis jämförelse, så ska du jämföra hur många invandrartjejer som blir våldtagna av svenska män med hur många svenska tjejer som blir våldtagna av invandrarmän. Dessutom måste du räkna med befolkningsfördelningen, dvs hur många svenskar det finns i landet jämfört med hur många invandrare det finns.

2009-06-25 @ 16:32:36
Postat av: Nicke

Ett mångkulturellt samhälle för mig när man tillsammans lär och tar till sig varandras kulturer inom ramen för landets lagar. När man med respekt för varandras olikheter arbetar för samhällets bästa och utveckling. När man bjuder in varandra till sina kulturella hemvister med öppna och toleranta ögon. Mångkultur är det som format vårt land. När man längre inte är rädd för de okända då finns ingen rasism längre. Det är i stora drag min definition av ett mångkulturellt samälle.

2009-06-25 @ 16:37:01
Postat av: Nicke

Putte. När de har fått asyl har de rätt att stanna i Sverige Deras sak är prövad och då ska man väl ha rätt att åka hem och se hur släktingar har det. Detsamma gällde ju amerikasvenskarna som åkte över på 18-1900 talets början. Det var många som åkte hem för att hälsa på släkt och vänner om den möjligheten finns.Våldtäkter är otäcka för offren oavsett vem som utför det eller hur??

2009-06-25 @ 16:43:03
Postat av: Nicke

Nu ska jag iväg och göra lite nytta så nu kan ni spy ännu mer galla över mig och mina åsikter utan att få svar tillbaka. Man är som det svarta fåret bland de vita här om uttrycket tillåts.

2009-06-25 @ 16:46:11
Postat av: dan åke

ovanstånde inlägg att pizza och kinamat är så bra, ta med dig mobilen och smyg in och filma i köken, säg att du letar efter toaletten när "svartjobbarna" frågar vad du gör där. nu kommer du se mögliga såser, snusk och äckel. kommer ni ihåg bilder från resturangrassian.måste även berömma thoralfs blogg denna är mer givande än pk-medias förjugna nyhetsåtergivning. har sagt upp alla tidningar och slängt ut tv. jag saknar det INTE.

2009-06-25 @ 16:48:16
Postat av: Putte

@ Nicke

Har de fått asyl och sedan åker hem så betyder det att de aldrig haft några asylskäl och alltså är bedragare som har ljugit sig till asyl. Det är tydligen sådana som du vill belöna med livstids försörjning på de svenska skattebetalarnas bekostnad. Det är lätt att vara givmild med andras pengar och arbete!

2009-06-25 @ 16:50:43
Postat av: Nicke

Men det är alltid kul och föra en saklig disskusion på en saklig nivå och det har man kunnat göra med vissa här och ni ska ha tack för disskusionen.

2009-06-25 @ 16:52:03
Postat av: pelle

nicke

jag äter aldrig pizza mer en av våra pizzerior stängdes av hälsovårdsnämnden på grund av snusk

den andra stängdes pga av en skatterazzia har smakatpizza nån gang men det var inget som jag föll för

kina mat har jag testat urk

kaffe te vin dricker jag intepotatis äter jag och det är gott och det var nog vi svenskar som hämtade det o det behövde vi inte 1,2miljoner invaderare tillvad det gåller idrotten så är det ett jätteproblem för mig

jag är inte ett skit glad för att vi har en massa utlänningar i vårt svenska landslagdet räcker med att det finns en massa utlänningar i landslagetdet stolta svenska landslaget finns inte merta serb--matchen i malmö en massa serber som bor i sverige håller på serbien-va -vad säger du om det?

våra pengar går bra men att hålla på sitt "nya"land det är det värre medskillnaden på dej o mej är att du saknar känslan för sverige och det rår du inte för och det var den som byggde sverige

pelle

2009-06-25 @ 16:58:55
Postat av: pelle

detta är viktigt

finns det någon som kan ta fram statistiken om invandrings--statistiken o lägga ut den här tack

pelle

2009-06-25 @ 17:03:51
Postat av: Nybropensionären.B.Nilsson"Nicke"

Är du så naiv att du inte kan se skillnaden på arbetskraftsinvandringen på 50-60 talet och den massinvandring som vi har nu.Då fanns det arbete till dom som kom hit.De som kom då, hjälpte till att skapa en del av det välstånd som nu håller på att raseras.Dom medskyldiga till detta idag är främst dom politiker och deras påhejare som av någon konstig anledning tycker att dom gör en behjärtansvärd human insats.

Det pratas om solidaritet när det bara är hyckleri

från politikernas sida.

Solidaritet och respekt det skall vi visa våra äldre

och sjuka som har slitit och försakat under hela sitt arbetsliv för att få en värdig ålderdom.Men som

idag får ligga nedpissade på en del äldreboenden.

Det var väl knappast det dom betalade en av världens högsta skatter för.Nu finns inte pengar eller resurser till en dräglig tillvaro för dessa

"brukare" nu är dom inte människor av kött och blod

utan nu är dom "BRUKARE".Det är skamligt!!

Med risk att bli kallad rasist och främlings-

fientlig så känner jag större empati och solidaritet

mot mina gamla föräldrar än med Muhammeds.Man kan ju spekulera vart alla resurser tagit vägen, om man bortser från den globala nedgången i världsekonomin?B.Nilsson

Nybro.2009-06-25 @ 17:07:53
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

Mossa, mossa på Dig "Nicke Lilltroll",Thoralf behöver inte ha några personliga åsikter om kommentarer som skrivs på hans blogg!

Så enkelt är det!!!!

Detta kallas fortfarande demokrati och åsiktsfrihet!!!"

2009-06-25 @ 17:12:36
Postat av: Putte

Det är inte nog med att vi ska försörja bedragare som beviljats asyl, näe vi ska förse illegala invandrare (som fått sin sak provad i åtskilliga instanser, och till 110% saknar asylskäl) med gratis sjuk- och tandvård också. Samtidigt höjs patientavgiften för oss som får stå för kalaset.Nu vill vänstersidan höja skatterna ytterligare, för att satsa dom på vård, skola och omsorg. Jo pytsan, det kommer att gå åt till ytterligare massinvandring. Hade vi haft samma invandringspolitik som Finland hade det inte behövts en krona i skattehöjning till vård, skola och omsorg.

2009-06-25 @ 17:21:57
Postat av: S Turkoe

Ett mångkulturellt samhälle är när flera kulturer lever parallellt under samma lagstiftning.Ge exempel på när detta inte har slutat i katastrof.

Inga kulturer är statiska utan man tar till sig sådant som kan inlemmas i kulturen utan att stöta på problem. Således har varken pizza eller potatis något med mångkultur att göra utan är en naturlig del av en kulturs utveckling.

2009-06-25 @ 17:22:28
Postat av: Skånepåg

Från Sd-kuriren har jag hämtat följande tänkvärda:"svensk kultur består av summan av svenska folkets värderingar, språk, sedvänjor, uppfattningar och traditioner."

Var och en kan sedan själv spinna vidare och fylla i detaljer inom respektive område enligt sin egen uppfattning. T.ex.

- Vilka värderingar har vi fått genom vår uppfostran och vad betyder detta för vår framtid?

- Vad betyder språket med alla dess nyanser. Här hör varken Svennehora och andra "nysvenska" tillmälen hemma.

- Många sedvänjor gör att vi trivs och som PK-förespråkare gör allt för att förlöjliga.

O.s.v.Beträffande Nicke lilltrolls inlägg 2009-06-25 @ 16:37:01 beträffande Multikultur, så är jag nyfiken på från vilken PK-handbok/sagobok detta är hämtat. Någon som har en hint?

2009-06-25 @ 17:45:25
Postat av: lee

Tycker du att Sverige är opersonligt med alla invandrare. Då antar jag att du aldrig äter kinamat, eller ta dig en pizza eller någon pasta.var är alla amerikanska analfabeter vi måste importera för att få hit McDonalds och Burger King?

2009-06-25 @ 17:50:26
Postat av: Olof

Här kommer lite statistik som "kultur förespråkarna" kan försöka dementera, ignorera eller ( bäst av allt ) förklara.

http://frianyheter.wordpress.com/2008/10/24/kommunfakta-malmo/ http://frianyheter.wordpress.com/2008/12/22/kommunfakta-goteborg

http://frianyheter.wordpress.com/2009/04/26/kommunfakta-stockholm/

Å kom inte med något dravel om att det inte är korekta siffror, för Statistiska Centralbyrån är bland det mest politiskt tillrättalagda vi har i detta land.

2009-06-25 @ 17:50:47
Postat av: Skånepåg

"Tycker du att Sverige är opersonligt med alla invandrare. Då antar jag att du aldrig äter kinamat, eller ta dig en pizza eller någon pasta.var är alla amerikanska analfabeter vi måste importera för att få hit McDonalds och Burger King?"Ett typexempel på hur någon definitivt inte förstår språkets betydelse. T.ex.:

- Opersonligt är ett ord som inte hör hemma i detta sammanhang, med hänsyn till dess korrekta betydelse.

- I vilken värld lever den här människan. McDonalds finns både här och där. Var kommer amerikanska analfabeter in i det här sammanhanget?Gratulerar till dagens virrigaste inlägg, som t.o.m. är ett snäpp värre än vad Nicke lilltroll har lyckats prestera!

2009-06-25 @ 18:13:25
Postat av: Rättvis

Så är det då åter konstaterat: Sverige är fantastiskt:"Misstänkt serie-våldtäktsman rymde

En 18-årig man som är misstänkt för en rad grova våldtäkter i både Sverige och Belgien rymde under häktningsförhandlingen i Solna tingsrätt på torsdagen. "Nog behövs det allt en sverigedemokratisk kriminalpolitik, och hade vi haft en sverigedemokratisk invandringspolitik så hade våldtäktsmannen över huvudtaget inte kommit in i landet.

2009-06-25 @ 19:13:21
Postat av: Olof

Beträffande att det bara finns 11 kommentarer till jga's "nattmösse text" så kan det bero på att om det finns någon (sannings)kritik i det man skriver så publiseras det inte.

2009-06-25 @ 19:32:49
Postat av: Kurtan

Beträffande kommentatorn Nicke,Vad jag tycker vi skall ta lärdom av är hur många ungdomar (jag utgår ifrån att han är det), ser på tillvaron med invandring/mångkulturen.Tyvärr så har de blivit totalt hjärntvättade av media och de sju systrarna. Hur kan vi visa denna "Nicke" samt många andra att de har blivit totalt vilseledda och grundlurade ?!Kan vi lösa detta så kommer SD att stiga till skyarna likt PVV (Geert Wilders parti i Holland).Nicke har till att börja med fått den uppfattningen att för att äta pizza så måste Sverige importera ett X antal tusen Italienare !För att äta kebab måste man enligt Nicke importera ett X antal tusen muslimer !Nicke en nyhet, vi behöver inte ta in en enda italienare eller muslim för att äta pizza eller kebab !!!Har du inte hört talas om kokböcker !!!MVH

Kurtan

2009-06-25 @ 20:52:25
Postat av: Per Petersson

Oj,här har det hänt grejjer. Angående semesterresor till sina hemländer så läs hos Merith Wager. Tror hon har rätt stor koll på det hela. eller hur Markku & Nicke.http://meritwager.wordpress.com/2009/05/15/annu-fler-flygningar-till-irak/

2009-06-26 @ 00:27:35
Postat av: pelle

nicke här kan du kolla jag tror inte att staplarna ljugermen en sak kan man ju undra över --varför sa inte brå-kärringen klara+nånting i radion att det ökande antalet våldtäkter i sverige kunde bero på ökad invandring

utan skyllde på ökad anmälnings--benägenhet vilket hon inte kunde bevisa med någon statistik utan det var bara en känsla hon hadehennes uppgift är väl för faan inte att försvara invandrarna utan har väl annat att göra

pelle

Postat av: pelle

nicke här är mer

Postat av: Magne

Man kan ju undra hur många invandrare dessa multikultivurmare (har glömt vad han kallade sig denna gång) anser att Sverige kan/har råd att ta hit och linda in i barmhärtighetsbomull? 500 000 per år kanske eller var går taket? Finns det rent av något tak eller är man rasist och hatisk eller rent av rädd för det okända om man skulle sätta ett tak vid 1 mille per år?

2009-06-26 @ 01:15:34
Postat av: pelle

nickehär ka du läsa

jag menar hur mycket ska vi ta tycker du nicke? är du med i någon slags tävling om godhet eller hur tänker du?

om du är med i den tävlingen så har du ju glömt svenskarna

vad ska vi svenskar bli drabbade av detta för?

snälla du kom inte dragande med en massa olika maträtter och att vi behöver invandringen för vår välfärdvissa skriker om höjd pensionsålder till 67 men vi har ju 1,2miljoner invaderare i sverige det var ju dom som skulle lösa välfärds--problemetnä du nicke våra kära politiker har lurat skiten av oss så det är nog dags att du vaknar nu och börjar tänka på sveriges bästa du oxå

pelle

Postat av: Magne

Jag försöker alltid att tänka som mina meningsmotståndare, att försöka förstå hur dom tänker.. Men i detta fallet är det omöjligt. Var går gränsen för vår godhet? Vi tar in flest på hela klotet per kapita men ändå är det inte nog? Var går gränsen av vårt lands destruktion? Våra pensionärer ligger i sin egen avföring i dagar med en pension på 5500 men Muhammed 68 bast kan komma hit och få en pension på över 10 000 rent utan att ha lyft ett finger och sedan åka tillbaks till solen i Gaza och få kulorna ditskickade. Hur faan tänker vissa? Är ssu någon jävla sekt som massproducerar små goda hjärntvättade broliersdockor utan eget tänkande? Jag tror faan det.

2009-06-26 @ 01:44:42
Postat av: Per

stora småland

DIN TJUUV öppnar du andras brev för?alla som bor i sverige är svenskar, och ni kan inte göra nåt åt det! alla som begår brott i sverige är svenskar.

ingen är "ren blodig" svenne längre, den tid har passerats sen långt tillbaka...på tal om svensk, vad är svenskt? hmmm ingeting typ? bara den här kalla vädret är svenskt haha :)

2009-06-26 @ 02:25:16
Postat av: Putte

@ Magne

De blir hjärntvättade i skolan. De får lära sig att vi svenskar står i någon slags tacksamhetsskuld till de som kommer hit.

2009-06-26 @ 05:15:01
Postat av: SpikHarry

"Nicke

Det är lustigt. Så fort någon kritiserar dig Toralf så är det enligt dig en låg nivå. Vilken nivå håller du själv när du sprider fördomar gentemot våra invandrare?2009-06-25 @ 08:41:29"Nicke! hur kan sanningen bli till fördomar enligt dig ? Invandrare är krafigt överrepresenterade i våldtäktsstatiken, personrånen i bl.a Malmö utförs till stor del av invandrare. Alla gruppvåldtäker i Oslo dom senaste åren begicks av invandrare etc etc. Är det rasistiskt enligt dig att skriva sanningen ?http://spikharry.blogspot.com/

2009-06-26 @ 09:36:58
Postat av: pelle

nicke

varför är det alltid så här

ni kommer in och talar om vilka skitstövlar vi är och vilka fördomar vi har och snackar om att vi måste prata om invandringen

men sedan när vi får igång ett snack så finns ni inte merdet är samma mönster överallt så fort ni blir överbevisade så försvinner niär det inte pinsamt för er tycker du?jag har slutat att gå in på pk bloggar av den anledningengodhet är bra men när den går över till att bli dumhet då reagerar man om man har ett sunt tänkandejag försöker att sätta mig in i erat tänk och jag kommer fram till att ni försöker visa era likasinnande vänner hur goda ni är ni får helt enkelt vara med i gängetmen tänk efter alla svenskar som råkat ut personligen för denna invasion varför är du inte god mot dem för?så om det var äkta godhet så skulle ju du vara lika mån om svenskarnajag tror att den stora anledningen för en sån kille som du är kompistryck --du är något--får vara med osvoch en sak är jag säker på att du läser det här men vill få oss att tro att du dragit dej tebax

det är där det fega kommer in pinsamt eller?det är bra med mothugg på bloggen det är då en massa fakta kommer fram som bevisar att det inte är en massa fördomar som du saså fatta nu pennen och motbevisa våra "fördomar"

pelle

2009-06-26 @ 11:55:46
Postat av: Sune

Ett förslag:Alla som vill ha denna massinvasion från Mellöstern-Afrika ska kunna få en skattehöjning - typ 2.000 sek per månad. Det borde vara obligatoriskt att svara om man vill eller inte på deklarationsblanketten/sms/internetdeklaration.Och vill man ha denna villkorslösa och ohämmade invandring måste man betala skatten.Det skulle vara kul att se statistiken som naturligtvis måste ställas upp i SOU efter en sådan valsituation.Hur många vill verkligen betala för sig med de egna pengarna?! Snacka går ju om man inte själv drabbas. Stackars önskedrömmande korkflöten i detta land!

2009-06-26 @ 13:03:17
Postat av: pelle

där slår du huvet på spiken sune

dels ekonomiskt och att dom skulle få bli brottsoffer istäälet för oskyldiga svenskarvar är den lilla snusförnuftiga jenny nu då?känns det igen komma in o tala om vilka hjärtlösa avarter vi är men samtidigt tala myndigt om att vi ska prata om invandringenkänns det igen?

fy faan vad pinsamt det måste va

pelle

2009-06-26 @ 14:36:45
Postat av: Kalle

Här är en länk till hur mycket sverige tar emot jämförbart med andra länder per tusen innevånare (1 000).Den kan ni läsa och studera så kanske det går upp ett Liljeholmens upplysande ljus i era skallr. Faen trot men det är värt ett försök.Bland annat visar den att sverige tar emot flest.

Det är gjort med staplar så att vem som helst kan förstå det. Så ge inte upp ni som ogillar SD. Här har ni svart på vitt. De ni, har inte de sju systerpartierna inte ens en gång försökt visa.

De bara mumlar och hummar när den frågan kommer på talInvandrare/flyktingar försörjs av staten via alla sevenskars skattepengar. Fråga de sjusysterparierna om HUR MYCKET KOSTAR INVANDRINGEN???Den fågan har ställts av oss som sympatiserar med SD i flera år!!! Vi får inget svar av staten eller de andra politiska partierna. Nu har ni chansen att visa oss på SD vad alla kostnader och bikostnader är. Vi lever ju i en demokrati eller gör vi det inte???De som visar på goda resultat i Svenska för Invandrare skall ju få en penningdusör. Får svenska skolbarn det???Lever vi i en demokrati så borde invandringskostnaden redovisas efter som det betalas via svenska skattepengar.Redovisas det INTE så lever vi en diktatur och det kanske ni gillar som röstar på Alliansen och Sossevänstern.Postat av: Stora Småland

Hejsan !

Karl den tolfte hade med sej recept på kåldolmar när han återvände från Turkiet , men inte blev det någon massinvandring för det som det blir idag !

Mvh Stora Småland.

2009-06-26 @ 18:38:29
Postat av: Ture F.

Kom ihåg att de riktiga flyktingarna enligt Genève-konventionerna uppgår till så där 5% av alla invandrare. Enligt svensk lagstiftning, så finns det många med s.k. skyddsbehov, ett begrepp som täcker alla som har det taskigt här i världen, varför det inte finns någon gräns för alla dem som vill och kan komma in i Sverige och njuta trygghetssystemen med evig försörning. Anhöriginvandringen får där inget slut! Det är bara multipeln som gäller!Vad som jag undrar över är den s.k. halalslakten. Enligt djurskyddslagen från 1937 med senare uppdateringar, så får man inte bara skära halsen av djur och låta dem dö en långsam död under förblödning. Skall man avliva något djur på detta sätt så krävs det bedövning. Kronfågel stoltserar med att tillhandhålla "halal-slaktade djur. Men detta kan ju bara inte vara sant, ty detta skulle ju strida mot svensk rätt och vara brottsligt. Är Kronfågels produkter olagliga eller är det så bolaget kör med vilseledande reklam? Lika olagligt skulle det vara att importera och sälja halalslaktade djur på det riktiga sättet. Finns det någon av er därute som kan belysa saken. Jag medger att jag inte är fullt insatt, men den här saken verkan mer än angelägen.

2009-06-26 @ 19:52:50
Postat av: natasha

Ansluter till Ture F.!Ja, Nicke och dina sympatisörer!

Ni, som är muslimvänner, argumentera nu för halalslakten! För de djur som får halsen avskuren utan bedövning och förblöder under imamamernas hojtande.Kom igen nu! Kom med riktiga argument. Vad är det som är så otroligt fantastiskt med islamiseringen av Skandinavien! Kör inte på omvägar utan argumentera rakt på sak!

2009-06-26 @ 20:12:01
Postat av: Ture F.

Var är alla djurvänner, som släpper ut minkar och terroriserar körsnärer? Har dessa inget att säga om halalslakten? Tyvärr, är det väl samma sak här som med alla feminister, som ligger i diket och blundar inför kvinnoförtrycket i den muslimska sörjan! Fegt!

2009-06-26 @ 20:17:33
Postat av: Andreas Henriksson

Markku AhonenBra skrivet av dig. Jag håller med dig.Inge SandénVarför tror du hela tiden att människor som argumenterar emot er är Socialdemokrater. Tänk om för fan. Tänk nyanserat. Skygglappar och Sosse är ord som du använder flitigt här på bloggen. Jag har inte sett en enda kommentar som säger emot mannen/kvinnan som står bakom " Östran är en judeägd tidning ". Varför?? Hur kan man komma med sådana nazistiska beskyllningar här på denna bloggen utan att bli emotsagd. Tror du verkligen att många av dessa kommentarerna kommer att öka SD:s röstantal. Då tror du helt fel!!2009-06-26 @ 21:37:35
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Varför inte ta chansen Andreas att argumentera emot, den personen som skrivit den idiotkommentaren.Alla andra här har ju förstånd att inte göra det.Vi tycker du är tillräckligt korkad för att ta upp striden.Varför skall Sverigedemokrater befatta sej med sådant.Vad har du för rätt att begära det?Är du chefen här eller?Vi tycker att alla sossar som stulit ibetalda premier till Sveriges socialförsäkringssystem o gett

bort till människor ,som inte betalt in en krona.

Skall sättas i fängelse så småningom för stöld.Gärna 30 år tillbaka i tiden.Vi hoppas den processen börjar efter valet nästa år.2009-06-26 @ 23:13:16
Postat av: lee

Judarna i det svenska samhället har bidragit med starka företag som betalar skatt till vår välfärd.Liksom kineserna som man hellre inte hör något problem med .Många grupper av människor som kommer till sverige vill vara en del av sverige och bidraga till det svenska samhället ..Kan ni nu redogöra för vad Muslimer och zigenare har bidragit med till det svenska samhället..Precis!! inte ett skit bara en kostnad .

och endå så ska vi ta emot fler som ska leva på den svenska välfärden .

2009-06-26 @ 23:26:07
Postat av: Andreas Henriksson

Gubben o Gumman på Getingen"Varför inte ta chansen Andreas att argumentera emot, den personen som skrivit den idiotkommentaren."Varför skulle jag göra det?? Ni gör ju bort er så jävla bra själva!!!Det är precis sådana argument som du kommer medsom folk läser här...och så tänker dom ja just det...Det där är en sann Sverigedemokrat!!

2009-06-26 @ 23:29:44
Postat av: Magne

Dessa nazistiska beskyllningar mot judar som du nämner Andreas brukar gazamussarna, hizbollha, ssu och hamas jag skiter i hur det stavas stå för. Vi tiger med vår kritik ty vi är rädda fär att bli anklagade för hets mot folkgrupp. Dom är ju så känsliga dom stackars arma och hatiska mussarna. Man vill ju inte reta upp våra ädla pensionsräddare ännu mer.Andreas du verkar ju ha ryggrad. Var var du när S och palestinierna stod och hetsade på Larmtorget mot Israel? Var någonstans tog du avstånd vid tennisanarkin i Malmö? Var stod du och röt ifrån då din godhjärtade barmhärtighetsängel?

2009-06-26 @ 23:33:53
Postat av: pelle

andreas

du verkar vara väl insatt i det mesta som händerkan du nu tala om vad du tycker om invandring?

pelle

2009-06-26 @ 23:37:54
Postat av: Andreas Henriksson

Magne"Vi tiger med vår kritik ty vi är rädda fär att bli anklagade för hets mot folkgrupp. Dom är ju så känsliga dom stackars arma och hatiska mussarna. Man vill ju inte reta upp våra ädla pensionsräddare ännu mer."Vilken folkgrupp menar du då? Snälla, kan du precisera dig vad du menar?

2009-06-26 @ 23:59:01
Postat av: Andreas Henriksson

pelleJag är inte alls insatt i vad som händer...Jag lever i verkligheten.Jag tycker om invandring om den för något gott med sig.2009-06-27 @ 00:06:51
Postat av: Magne

Å andra sidan undrar jag hur man är ihopskruvad där uppe vid kugghjulet då man menar att om någon hävdar att Östran ägs av judar då är detta en nazistisk åsikt. Så jag ska inte våga nämna att Bonniers ägs av judar, då är jag en hemsk nazist som vill gasa alla judar?! Auchtung, Auchwitz, AUCHWITZ ARBEIT MACHT FREI HO HOO!

2009-06-27 @ 00:06:52
Postat av: pelle

andreas

men med facit i hand vad tycker du om vår invandring

pelle

2009-06-27 @ 00:13:33
Postat av: Magne

Jag menar araberna dom som gifter bort sina döttrar till kusiner då dom knappt är könsmogna. Araberna från Arabien som dyrkar pedofilen Muhammed som stenar små barn som blivit gruppvåldtagna och som tycker att kvinnan inte har samma värde samt vidare tycker att vi Svennar är otrogna hundar som skall bekämpas. Sen är jag inte vidare förtjust i Romer. Jag tycker dom är ett kriminellt tjuvarpack. Här är det OK att kalla mig rasist jag bryr mig inte. Detta är min åsikt, inte Thoralfs.

2009-06-27 @ 00:18:24
Postat av: Andreas Henriksson"men med facit i hand vad tycker du om vår invandring?"pelleVad vill du att jag ska svara? Jag ska försöka ge dig några svar.1. Jag tycker att vi ska begränsa invandringen till vårat land.2. Jag tycker att invandrare som begår brott i Sverige ska utvisas härifrån på livstid( beroende på brottets art).2009-06-27 @ 00:23:12
Postat av: Andreas Henriksson

MagneDu är definitivt inte rasist bara för att du uttrycker din åsikt. Du gör helt rätt.

2009-06-27 @ 00:26:27
Postat av: pelle

ok andreas

pelle

2009-06-27 @ 00:41:48
Postat av: Magne

Jag tycker att vår invandring är åt helvete. Egentligen tycker jag vi ska ta in de 5% som har skyddsbehov men som det sett ut så anser jag att vi gjort vårt för typ 20 år framåt. Så tycker jag. Finland är ett föredömme.2009-06-27 @ 00:47:11
Postat av: Magne

Jag tycker att vår invandring är åt helvete. Egentligen tycker jag vi ska ta in de 5% som har skyddsbehov men som det sett ut så anser jag att vi gjort vårt för typ 20 år framåt. Så tycker jag. Finland är ett föredömme.Nu är det dags att våra barn och framför allt våra gamla får den vård och omsorg (ett uttjatat begrepp jag vet) dom förtjänar framför allt med tanke på den skatt vi betalar och dom gamla betalat. Sen när allt gått min väg kan vi skicka Måna och Westerberg för att nämna några Quistlingar till Blåkulla där dom tvingas dansa kring midsommarstången och käka sill dagarna i ända.2009-06-27 @ 00:54:07
Postat av: Magne

Med tanke på ditt näst senaste inlägg Andreas så är du välkommen in bland de goda som röstar svenskt.

2009-06-27 @ 02:00:03
Postat av: s-e karlsson

Nu tycks finanskrisen börja gälla även för migrationsverket ! Mottagningen i Falkenberg ska läggas ned , man skyller detta på att det kommer färre "flyktingar " till Sverige i år , min personliga uppfattning är nog ändå att verkligheten börjar komma i kapp även vad det gäller Migrationsverket ! Det går nog inte i längden att rumla med svenska skattebetalares pengar hur som helst ! I Falkenberg är det 19 anställda som drabbas , även inom andra förvaltningar säger man att man måste spara !

Finanskrisen kanske iallafall har något gott med sej i vissa fall .

Mvh S-E Karlsson Sd Högsby .

2009-06-27 @ 10:37:41
Postat av: Marina

Till alla glada och nöjda skattebetalare som ställer upp med 5,9 MILJARDER om året till nysvenskarna, och bara för bidrag till nysvenskarna om året enligt SCB, sedan får ni tydligen med glädje donera flera miljoner till om åren pga av berikarna måste ha advokathjälp för att rasisterna blir ihjälhuggna, våldtagna, rånade, misshandlade, beskjutna mm och detta kan inte berikarna hjälpa för det ligger i deras kultur (vissa berikare påstår att det ligger i deras DNA men ni står för deras försvarskostnader, ev skadeståndsbelopp.Grattis? till er då, en fråga bara, känner ni stolthet när ni vet att det dras in på skolor, äldrevård, sjukvård och allt annat för den rasistiska urbefolkningen?Angående tramset om nazism, jag var på demonstrationerna både i Malmö och Köpenhamn och en sak kan jag konstatera, nazism och islam går verkligen hand i hand.Bägge gillar Hitler och bägge hatar judar.Jag har glömt vem är rasiser nu igen???Glömde, du Markku jag såg på finländska nyheterna att de tycker att gränserna borde skärpas i Finland pga att romer åker in i Finland och stjäl i butiker, de visade tom folket på övervakningskameror och detta kom från en högt uppsatt politiker som var trött på eländet.Låt mig gissa detta var väl bara en utklädd rasist, eller hur?

2009-06-27 @ 10:49:00
Postat av: s-e karlsson

S och Vp i Högsby kommun hade i torsdagens kommunfullmäktigemöte förslag på skattehöjningar !

S hade tänkt sej en höjning med 20 öre och vänsterpartiet hela 40 öre .Inte den minsta notis togs det till de pensionärer som får ut ca 4000 kronor efter skatt , den gruppen har nog inte svårt att hålla inne på skrattet när dom läser om såna förslag ! Och när man själva ännu arbetar och får den omtalade och orätvisa skattelindringen så är det lätt att ta såna förslag på höjningar med en axelryckning !Man borde istället sätta tummen på anhöriginvandringen vilket är något som kommunerna själva får stå för via socialbidrag !

Mvh S-E Karlsson .

2009-06-27 @ 11:00:35
Postat av: Inge Sandén

@Andreas.

Måste ge dig rätt i,att jag borde gjort en kommentar mot det korkade inlägget om att Östran är Judeägt,då jag är en stor vän till staten Israel och judarna.

Ibland känner man att det är till lika stor nytta att igonera dumma kommentarer.

Så till skygglappar och sossar.

Kan bero på att jag en gång var sosse.1953-2000.

När sossarna öppet började visa att dom kramar den kvinnofientliga hatsekten islam,hade jag fått nog.Det kallas för att man fått bort skygglapparna och inte vägrar att se verkligheten som den är i vårt Sverige idag.

Jag menar,att precis som sossarna blev behandlade av borgligheten i början av 1900-talet,så gör dom själva mot SD idag.

Den största orsaken till att jag är SD idag är,att jag anser att det bara är SD som vågar angripa den totalitära världsuppfattningen islam,som sakta håller på att driva vårt land i fullständig misär,som slutligen kan leda till inbördeskrig,om inte Svenskarna enhetligt tar avstånd från islam.

Islam står för allt som en normal sosse inte kan acceptera allifrån kvinnoförtryck och synen på jämlighet och demokrati.

Kommentaren är redan för lång därför får jag nöja mig med denna förklaring.2009-06-27 @ 11:28:23
Postat av: Kalle

Den svenska polisen är nog bland de sämsta i hela världen. De klara inte att skydda politiska möten som SverigeDemokraterna har eller andra politiska politiker.Nu senast stod polisen som ett snopet och utskämt rundningsmärke vid iranska ambassaden på Lidingö, Stockholm. Demonstranter bröt sig igenom grinden och in på ambassaden och skadade en anställd.Ambassader är skyddade av någon diplomatisk Genevekonvention. Svenska staten skall ovilkorligen värna om dessa diplomatiska skyddsobjekt. Det klarar inte svensk polis skamligt nog.Polisen saknar resurser och det beror nog på att svenska staten har utarmats av all invandring.Det är mycket allvarligt att polisen inte klarar av det de är satta till att sköta!!!Rösta på SverigeDemokraterna för riksdagen 2010.

Någon måste sätta stopp för sveriges utarmning!!!2009-06-27 @ 11:51:57
Postat av: Nalle i Växjö

Förr allmän kännedom meddelas nu att Svenskarna nu är mera positiva till invandringen.Läs länken till Smålandsposten som förmodligen snart tar bort artiken. Dom har redan lagt den på en mera undanskymd platsMin slutsats är att andelen positiva till invandringen helt enkel beror på allt flera Svenskar är "Nysvenskar" och därför blir resutatet detta.Skulle undersökningen gälla "gammalsvenskar" tror jag inte det skulle bli samma resultat, men läs undersökningen och begrunda

Postat av: Nalle i Växjö

Den nyss nämnda undersökningen är utförd av SOM institutet med den mycket berömda Sören HolmbergDet finns mycket intressant att läsa i undersökningen. Läs länken till SOM institutet

Postat av: pelle

nalle

har du inte sett vem som gjort undersökningen?

pelle

2009-06-27 @ 19:21:21
Postat av: pelle

detta förklarar allt

pelle

Postat av: pelle

hennes gubbe är av samma skrot o korntror någon att en sverigedemokrat skulle få göra denna undersökning?och få betalt för den

men det är precis samma sak

pelle

2009-06-27 @ 19:34:31
URL: http://sv.wikipedia.org/wiki/Marie_Demker
Postat av: Nalle i Växjö

Återigen lite om undersökningen som jag uppfattade var denna, men tydligen en nyare.Men oavsett detta så kan man läsa ut olika saker ur samma grundmaterial, något som dom som kallar sig journalister knappast gör utan helt enkelt kopierar från det TT telegram som går ut och som en vanlig läsare tror är sanningen.

En mera skärp läsare försöker att själv läsa grundmaterialet och bilda sig en egen uppfattning.Om vi tar samma material som jag tidigare länkade till och går direkt till sidan 14, kan man läsa följande intressanta .Av deltagarna var det 28% som var mycket oroade av ökat antal flyktingar"Kommentar: Resultaten avser dem som svarat “mycket oroande” bland dem som besvarat frågan.

Ansvarig forskare:Åsa Nilsson, tfn: 031-786 12 39, e-mail: [email protected]Som jämförelse var det 13% som var oroade över ekonomisk kris.

Och det här var 2007, hur är det i dag?Och PK media skriker ut att svenska folket är mera positiva till Flyktingar. Så frågan är nu vad som står i det nya grundmaterialet och om dom avser flyktingar ( 5 % av totalen) eller invandrarePostat av: Gubben o Gumman på Getingen

Marie Demker har varit aktiv i vänsterpartiet tidigare.Desssutom är hon gästproffessor på plantskolan för kommunist journalister Södertörns högskola.

Hon jobbar där 65%Undersökningens resultat är märkligt.

Ett rent beställningsjobb.Tittar man sedan på vem som gjort.Så är den inget att fästa något avseende vid.Ytterliggare en kommunist som sitter o manipulerer folk.Tyvärr är Svensken en godtrogen medborgare.

Det är detta som är det allvarliga i Sverige.Det är bland det första man måste ta tag i.Dessa ormar har nästlat sej in överallt medvetet.

Väl medvetna om att kontrollerar man media ,så bestämmer man mycket i samhället.Till och med i Folkpartiet har man en sk feminist/kommunist,Helt otroligt.Svenska folket sitter verkligen illa till.

2009-06-28 @ 01:00:50
Postat av: Nalle i Växjö

Tyvärr alla SD sympatisörer, ni har helt felDet är enbart positivt med "cirkulär migration"

Med de nya, öppna och flexibla reglerna för arbetskraftsinvandring har Sverige gått före andra länder. Genom detta initiativ visar vi att vi menar allvar när vi säger att migration är en positiv kraft i dagens globaliserade värld."Resten får ni läsa på DN se länk.

Postat av: lee

Förr allmän kännedom meddelas nu att Svenskarna nu är mera positiva till invandringen..Men det handlar inte om Invandrare som kan försörja sig själv.när man läser så är det flyktingar .en jäkla skillnad.Ska jag försörja dom eller försörjer dom sig själv??

2009-06-28 @ 10:05:17
Postat av: Olof

Svar till lee

Min gissning är att försörjnings frågan inte yppades i denna "undersökning" ,

la förövrigt märke till att alternativet ;mycket bra förslag; att Ta emot färre flyktingar; inte redovisades

2009-06-28 @ 16:32:49
Postat av: Nalle i Växjö

Rapporten som kommer om att Svenskarna är mera positiva till flyktingar är en typisk "sommarartikel" ungeför som alla dessa repriser av TV -program.Läs länken

"Motståndet mot flyktingar har minskat" är rubriken på statsvetaren Marie Demkers inlägg på DN-debatt 2002-06-11. Samma typ av inlägg gjorde Demker på DN-debatt 1999-11-07 fast då var rubriken "Allt färre kritiska till invandring".2009-06-28 @ 17:28:58
URL: http://www.bgf.nu/propaganda/forskare.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0