SD-TOPPEN I KALMAR


Jimmie, Sven-Olof och Erik                             Foto Thoralf Alfsson

Idag gästades Kalmar av Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson, första namnet till EU-valet Sven-Olof Sällström och Erik Almqvist som är ordförande i ungdomsförbundet. Vädrets makter kunde ha varit lite trevligare men torgmötet på Kvarnholmen blev ändå lyckat trots en hel del regn.

Torgmötet har inte varit utannonserat på grund av risken att vänsterextremister skulle försöka sabotera mötet. Däremot var media informerade om mötet och alla lokala tidningar och Radio Kalmar fanns på plats. Jag gissar att tidningen Östran hade kallat in den socialdemokratiske riksdagsmannen Håkan Juholt för att lyssna och kommentera budskapet från Sverigedemokraterna.


Håkan Juholt dokumenterar.   Foto Thoralf Alfsson


Det var således ingen slump att Juholt dök upp precis när mötet skulle börja men det hade varit ännu bättre om Juholt tagit bort vaxpropparna innan han kom till torgmötet då hade han kanske lyssnat lite bättre.


Radio Kalmars artikel om torgmötet är en typisk pk-artikel där allt annat än den politik som framfördes under mötet tas upp. Håkan Juholt får breda ut sig ordentligt om invandrare och turkar. Men jag har förståelse för att Juholt fokuserar på detta för att ta debatten om den svenska modellen som socialdemokraterna håller på att överge eller arbetskraftsinvandringen som håller på att leda till lönedumpning på den svenska arbetsmarknaden det talar givetvis Juholt väldigt tyst om.

Om man inte visste att Håkan Juholt varit på kurs om hur man skall bemöta Sverigedemokraterna kunde man tro att han har "tomtar på loftet" när han påstår att det finns en dold agenda.

Men med tanke på hur Socialdemokraterna med Mona Sahlin bedriver sin politik så kan man undra om det inte finns en dold agenda som bara den innersta kärnan av socialdemokraterna känner till. Arbetaren på verkstadsgolvet eller i den offentliga sektorn har nog idag svårt att känna igen sig när alliansen förespråkar lärlingssystem och socialdemokraterna anser att alla skall gå högskoleförberedande utbildningar och avvisar förslag om ett lärlingssystem.


Jimmie Åkesson intervjuad av Radio Kalmar     Foto Thoralf Alfsson


Radio Kalmar fokuserar på allt annat i sitt reportage från torgmötet och Jimmie Åkesson får ägna sig åt helt andra frågor när han intervjuas. Lyssna på intervjun.


Tyvärr har jag inga större förhoppningar på kommande artiklar i socialdemokratiska Östran. Barometern hade skickat journalisten Mats Andersson för att bevaka detta torgmöte och då vet man på förhand att det blir en pk-artikel och att det kommer att fokusera på helt andra frågor än EU-frågor och det som framfördes under torgmötet.


Lunch på Skansen i Färjestaden           Foto Anders Erlandsson


Torgmöte i Borgholm                                         Foto Thoralf Alfsson

Man kan ju undra om Mats Andersson på Barometern skäms för sina det han skrivit då följande bild finns i artikeln och det är definitivt inte Mats Andersson. Läs artikel.Peter Akinder på Östran lyckas på ledarsidan få Sverigedemokraterna till ett femte borgerligt parti men som sagt jag förstår att han inte vill låtsas om socialdemokraternas och LO:s svek när det gäller den svenska modellen och arbetskraftsinvandringen som i praktiken innebär lönedumpning. Läs artikel.


Kommentarer
Postat av: Kalle

Och till Oskarshamn blir det....?

2009-05-18 @ 23:58:40
Postat av: Magne

Håkan Juholt vicken pinsam PK-ist han är. Akterseglad av sin egen Måna Muslim och ändå springer han i hennes ledband. Hoppas man slipper se honom i O-Hamn. Man skämmes ta mig faan som Oskarshamnare över denna pajas som representerar den sk "goda sidan". Tvi, TVI! Undrar just vilka som har en dold agenda...

2009-05-19 @ 00:26:10
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Finns det ingen som kan förklara för Håkan Juholt att han är avpollenterad av Mona Sahlin till förmån för Abraham Bayland.En kille som vigt sitt liv åt sossarna får nu springa runt och fotografera Sverigedemokrater.

Ren förnedring.Jämför man Mats Odenberg med Juholt så har man skillnaden mellan stil o klass o desperation att hålla sej kvar vid köttgrytorna.Odenberg gick när han insåg att inte tillräkligt med pengar satsas på förvaret en .Han fick chefen på sej tog konsekvensen vilket är friskt o korrekt.Medans Juholt försöker hänga kvar, när han är utsparkad i kylan som tack för lång o trogen tjänst inom socialdemokratin .Det är uppriktigt synd om killen totalt luradurad.Detta inser han tydligen intepatetiskt.Starkars pojk.2009-05-19 @ 00:56:11
Postat av: Tore

Jösses! ni måste ha publik, annars gör det ingen nytta. Det är polisens skyldighet att hålla störningsmoment borta! Det står i lagen när man ansökt om "demonstration"!..."Ockupationsfestivalen" i Lund, hade stora insatser av polis med många inburade!

www.frianyheter.wordpress.com/2009/05/18/sammanfattning-av-polisinsatsen-i-lund/Här har vi ett exempel på, att polisen kan om de bara vill! Vill de ej, skall de icke få fortsätta i sin tjänst!

Det är väl självklart, att folk som är intresserade

av SD politik, också skall ha en chans att få uppleva och eventuellt kunna ställa frågor!...

2009-05-19 @ 01:05:54
Postat av: Markus Wiechel

Synd att vi inte kan annonsera det. Det skulle göra susen om polisen klarade av att hålla vänsterfascisterna borta.

2009-05-19 @ 01:10:18
URL: http://markuswiechel.wordpress.com
Postat av: arne

Patetiskt med Juholt och smygspionerandet, men sådan är socialismen. Förresten hörde någon ett knyst i agenda om Eu och massinvandringen. Inte ett pip, man kommer förmodligen inte att dryfta denna för landet avgörande fråga. Snacka om att lägga locket på! Och Sd lär väl bli utestängda, vilken underbar demokrati vi har i Sverige idag.

2009-05-19 @ 06:27:28
Postat av: Nalle i Växjö

Vi får väl försöka att kommentera artiklarna som vanligt i tidningarna, men Östran är det ingen mening att försöka med för dom släpper inte in någon kommentar, men å andra sidan så är det knappast någon som läser skiten dom skriver, utom dom mest "troende" och dom tar knappast in något i alla fall. Och många har inte heller den mentala kapaciteten att läsa mera än en tidning som "Pravda"

2009-05-19 @ 06:49:10
Postat av: Fredrik

Var synd att man missade det! Mycket tråkigt att man ej ska kunna gå ut med information om ett vanligt torgmöte pga repisalier från PK och AFA anhängare.Men så är det i Sverige 2009.Lyssnade på radio intervjun.

Håkan julholt och för andra så börjar argumenten ta slut så är de bara.Sen är han ju bortkvoterad

pga av att man vill ha en multikulti look på partiet sen att han är mer lämpad för jobbet hör inte hit. Men han är väl medveten om detta.

Hade karln lite jävla stolthet så hade han gått över till Sverigedemokraterna för han tycker precis

som oss förre detta Sossar ! men man kan inte med hedern i behåll rösta på Mona.S.Såg debatten mellan partierna i söndags. Kan omöjligt begripa varför inte miljöpartiet hoppar av arbetet med shalim o tok kommunisten.Så till Julholt:Du är såld och förpackad pga av du måste lämna plats åt mindre vetande o kunnande.Har inget att göra med rättvis behandling utan endast utseende!2009-05-19 @ 07:01:20
Postat av: Dr Livingsteen

Några vackra kvinnor på bilden från Färjestaden hade inte varit helt fel

2009-05-19 @ 07:57:56
Postat av: Roberth

Hoppas journalisterna inte ljuger såsom de gjorde i Västerås. Där påstod journalisten att det var mer poliser än åhörare. En uppenbar lögn vilket hon också fick höra av flera Sdsympatisörer.

2009-05-19 @ 08:55:14
Postat av: Branchtender Linden

"socialdemokraterna anser att alla skall gå högskoleförberedande utbildningar"Uppenbarligen intressant! Kanske kan vi på så sätt få bort tramset om gymnasieskolan=studenten.Jag ser gärna att mina barnbarn i 6,e klass kan välja realskolan för att sedan gå vidare till den gamla riktiga studenten och så universitet, Chalmers eller några år på västerländska lärosäten typ Stanford och MIT

2009-05-19 @ 09:08:03
Postat av: oveg

>Thoralf,

Jag antar du har tillgång till ÖlandsBladet. I lördagens tidning finns i en intressant artikel av Ulf Hedman om EU-valet ett citat av ett klotter han funnit på en valaffisch i Berlin (klottret är i sin tur ett citat från Kurt Tucholsky, en författare som också var verksam i Sverige):"Wenn Wahlen etwas ändern wurden, wären sie verboten" - om val kunde ändra något vore de förbjudna.Det tror jag förklarar de s.k. etablerade partiernas inställning till SD - att SD i riksdagen skulle ändra politiken.

2009-05-19 @ 09:29:57
Postat av: AWSvensson

Kackerlackor vill bo i Malmö. Ett SD påstående, nej stå att läsa i Sydsvenska Dagbladet. Obs ingen dold agenda.

2009-05-19 @ 10:17:21
Postat av: Stefan K

Vänstermedia förnekar sig inte...

http://www.kriminalkanalen.se/2009/05/18/misstankt-om-svenska-nazister/

Man var tvungen att nämna Sverigedemokraterna i granskningen av svenska nazistgrupper.

2009-05-19 @ 10:34:39
Postat av: Sven Duva

> Stefan KStod det något om SD så är det bortplockat nu. Men

omröstningen är intressant. PK-eliten har hela tiden försökt kalla alla som inte gillar onödig invandring för nazister. Det slår tillbaka mer och mer. 86% föredrar yttrandefrihet framför naziförbud. För 20 år sedan, när nazister var nazister, hade nog resultatet blivit ett annat.

2009-05-19 @ 10:53:19
Postat av: Magne

I Oskarshamn gick det bra. Ingen inblandning från afa då de fortfarande var i skolan. Ska bli intressant att läsa i morgon hur de lokala tidningarna vinklar saken. Heja SD!

2009-05-19 @ 11:22:32
Postat av: Stefan K

Sven DuvaLänkningen var kanske lite missvisande eller jag som var otydlig. Det stod inte om Sd på sidan (förutom i kommentarerna) utan orden sades i programmet.

http://www.kriminalkanalen.se/tag/misstankt-hela-pgm/

2009-05-19 @ 11:41:11
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Det går nog åt många näsdukar när Peter Akinder får se vad svenska ungdomar födda på 1980-talet.Talar om för honom o sossarna vad dom tycker om 28% respektive 40% bland berikarna.I nästa års riksdagsval.Förmodligen kommer det att avspegla sej redan i EU-valet den 7 Juni.Gå o rösta snorisar det är er det gäller.Om man som Socialdemokrater Vänsterpartiet samt Centerpartiet.Förespråkar ökad invandring så har man antingen en skruv lös, el befinner sej inte i verkligheten på svenska arbetsmarknad el bostads marknad för svenska ungdomar.Lokalt sett: I Kalmar skall det bli intresant att följa det nya bostadsområdet Ljusstaden där HSB inte lyckats sälja sina bostadsrätter.Utan nu gör om det hela till hyresrätter.Området gränsar till Norrliden Kalmars eget Rosengård.Givetvis HSB ägt till större delen med hyresrätter.Vilket är orsaken till att ingen vill köpa där.Då är det ju speciellt begåvat att göra om bostadsrätterna tillhyresrätter av HSB .Dom andra byggherrarna jublar säkert.HSB lyckas nu flytta sitt hyresbestånd över Norrlidsvägen till det nybyggda området.

2009-05-19 @ 12:35:25
Postat av: Magne

I Vimmerby var det tydligen lite mer livat än i O-Hamn då en kvinnlig representant från den "goda sidan" tjoade och pekade finger under hela mötet. Inga problem att överrösta den odemokratiska själen dock. Annars var det fler åhörare än i storebror O-Hamn.

2009-05-19 @ 13:33:05
Postat av: HenrikP.

Se man på...min kommentar kom in:

graetoeveraakesson/%28comment%29/view#view" rel="nofollow">http://www.ostran.se/opinion/himlengraetoeveraakesson/(comment)/view#view

Den var tydligen inte tillräckligt giftig:)

2009-05-19 @ 13:46:21
Postat av: Tore

"HenrikP." De stoppade dig redan vid "fönstret"!...Med tanke på hur "Östran" gör på sig, när de rapporterar om sin ledare Mona "Muslim":s senaste,

att höja skatten för alla, även pensionärerna, må jag citera "Eric Erfors" i Expressen: "Skolkaren Sahlin"! Se här:

www.expressen.se/ledare/1.1574497/eric-erfors-skolkaren-sahlinHar sossarna en sådan ledare, är det förståligt om

det finns "oliktänkare" bland den socialdemokratiska hierakin!...Mer otrevligheter: "Arbetslösa 20 åringar är nya underklassen".

"Gustav Fridolin" fd MP skriver i Expressen för att

försvara sin bok och dryga ut sina "stora inkomster"!

www.expressen.se/debatt/1.1574499/arbetslosa-20-aringar-ar-nya-underklassen

Nu är de ju så, att han själv var med att styra in den enorma invandringen under sin tid i MP, så om detta är någon slags avbön för sina handlingar, så avböjer jag dessa helhjärtat.

Ett normalt huvud tänker på att när våra ungdomar är utbildade, byter de av de som går i pension! Om man nu hejdlöst låter inkompetent folk ta över, låter man våra ungdomar bli arbetslösa...om man inte som nuvarande ansvarslösa regering "beordra ungdomarna söka arbete utomlands"!

Då ställer jag frågan: Skall vi låta förrädare till Sverige utplåna vårt släkte?...2009-05-19 @ 19:05:42
Postat av: Tore

"HenrikP." De stoppade dig redan vid "fönstret"!...Med tanke på hur "Östran" gör på sig, när de rapporterar om sin ledare Mona "Muslim":s senaste,

att höja skatten för alla, även pensionärerna, må jag citera "Eric Erfors" i Expressen: "Skolkaren Sahlin"! Se här:

www.expressen.se/ledare/1.1574497/eric-erfors-skolkaren-sahlinHar sossarna en sådan ledare, är det förståligt om

det finns "oliktänkare" bland den socialdemokratiska hierakin!...Mer otrevligheter: "Arbetslösa 20 åringar är nya underklassen".

"Gustav Fridolin" fd MP skriver i Expressen för att

försvara sin bok och dryga ut sina "stora inkomster"!

www.expressen.se/debatt/1.1574499/arbetslosa-20-aringar-ar-nya-underklassen

Nu är de ju så, att han själv var med att styra in den enorma invandringen under sin tid i MP, så om detta är någon slags avbön för sina handlingar, så avböjer jag dessa helhjärtat.

Ett normalt huvud tänker på att när våra ungdomar är utbildade, byter de av de som går i pension! Om man nu hejdlöst låter inkompetent folk ta över, låter man våra ungdomar bli arbetslösa...om man inte som nuvarande ansvarslösa regering "beordra ungdomarna söka arbete utomlands"!

Då ställer jag frågan: Skall vi låta förrädare till Sverige utplåna vårt släkte?...2009-05-19 @ 19:07:12
Postat av: Martin Isaksson

inte för att vara extremt småaktig men är det verkligen mats andersson på bilden ?

2009-05-19 @ 20:01:31
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

Thoralf,Hur går det för "geniet" Yuhan Posan nu för tiden????

2009-05-19 @ 20:35:30
Postat av: AnonymThoralf!Efter att läst din blogg i snart två års tid kan man dra vissa slutsatser.Om nu inte Sverigedemokraternas övriga representanter är borgerliga, så är i vart fall DU borgelig.

Kan du nosa upp något "skit" där en socialist är inblandade, då slår du på stora trumman, men inte ett ord när t.ex. en moderat avslöjas som rufflare.

DU glömmer gärna att vi nu har haft borgerligt styre i 2,5 år och mycket väl kunnat stoppat t.ex. invandringen.

DU är dock inte ensam, enär merparten av kommentarerna på din blogg uttrycker sej som om vänsterblocket fortfarande var i regeringsställning.

DU ger socialisterna skulden för konsekvenserna av borgerliga beslut, så gör även dina anhängare här på bloggen.

JAG håller med fullständigt, när DU vill stoppa invandringen och att Sverigedemokraterna skall åtnjuta samma demokratiska respekt som övriga partier.

DU brister dock alldeles för ofta i objektivitet, vilket leder till minskade sympatier.

JAG är medveten om att denna kommentar är mycket provokativ, men hoppas att DIN blogg inte enbart är ett forum för inbördes beundran.

2009-05-19 @ 20:57:00
Postat av: j-åThoralf!Efter att läst din blogg i snart två års tid kan man dra vissa slutsatser.Om nu inte Sverigedemokraternas övriga representanter är borgerliga, så är i vart fall DU borgelig.

Kan du nosa upp något "skit" där en socialist är inblandade, då slår du på stora trumman, men inte ett ord när t.ex. en moderat avslöjas som rufflare.

DU glömmer gärna att vi nu har haft borgerligt styre i 2,5 år och mycket väl kunnat stoppat t.ex. invandringen.

DU är dock inte ensam, enär merparten av kommentarerna på din blogg uttrycker sej som om vänsterblocket fortfarande var i regeringsställning.

DU ger socialisterna skulden för konsekvenserna av borgerliga beslut, så gör även dina anhängare här på bloggen.

JAG håller med fullständigt, när DU vill stoppa invandringen och att Sverigedemokraterna skall åtnjuta samma demokratiska respekt som övriga partier.

DU brister dock alldeles för ofta i objektivitet, vilket leder till minskade sympatier.

JAG är medveten om att denna kommentar är mycket provokativ, men hoppas att DIN blogg inte enbart är ett forum för inbördes beundran.

2009-05-19 @ 20:58:23
Postat av: Kalle

Om du ser tillbaka på historien så är det väl det vänstra blocket som är ytterst skyldig till det mesta pga hyfsat långvarig regeringsställning.Så tillvida att man till slut blev beroende av makten och tyckte man kunde göra precis vad som helst. Svenskarna var likaväl totalt korkade och röstade fram socialisterna till makten val efter val.

Dock vaknade massan till liv 2006.Som svar: jo, det är lite svårare att svartmåla och gotta sig i moderaternas val. Faktum är att M gjort bra mycket mer rätt på några år än vad S gjort på årtionden. Sånär som på invandringspolitiken.

2009-05-19 @ 21:32:08
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Eventuellt försämrade pensionsvillkor fram till 2015 skriver Aftonbladet och naturligtvis är finanskrisen en bidragande orsak, men inte den enda. Jag tror att dagens pensionärer begriper en hel del var skattepengarna tar vägen och tror att valet 2010 kan bli riktigt intressant.

2009-05-19 @ 21:33:00
Postat av: s-e karlsson

Hörde och såg på TV i kväll att kackerlackor ,vägglöss och löss har ökat enormt i Sverige ! En tjomme från Anticimex hade en fjossig förklaring , det berodde enligt honom på att vi turistade mer i andra länder och därigenom fick vi hit dessa skadeinsekter ! Inte med ett ord nämnde han dessa närmare 100000 asylsökande som Sverige tar emot varje år , man kan nog ställa sej frågan hur många av ovan nämnda skadeinsekter dessa asylsökande har med sej ! Jag blir f-------d när allt skit ska skyllas på oss etniska svenskar ! Vägglöss har ju varit utrotade i Sverige i många år lika med huvudlöss och kackerlackor har vi väl aldrig haft särskilt mycket av ! Att dessa insekter börjar översvämma Sverige kan vi nog tacka "pensionsräddarna " för !

Mbh S-E Karlsson .

2009-05-19 @ 21:41:01
Postat av: Thoralf A

j-åDu har en poäng i din kritik! Visst är det ofta som jag angriper vänsterblocket men det finns givetvis en rad olika orsaker till detta.

Du måste väl ändå hålla med om att när vänsterblocket kritiserar t.ex. förslaget om lärlingssystem så är de ute på väldigt hal is.

Jag uppfattar det som att oppositionen bara är emot alla alliansförslag oavsett vad det handlar om.Sedan har ju vänsterblocket bjudit på ett stort antal "straffsparkar" som t.ex. Wanja Lundby-Wedin och det kan du inte skylla mig för.Sedan kan jag bara konstatera att allianspartierna har bemött oss på ett i stort sätt korrekt sedan vi tog plats i kommunfullmäktige. Däremot har vänsterblocket inte varit lika korrekta och flera ledamöter hälsar inte ens. Vissa av dessa har dessutom varit ganska otrevliga vid några tillfällen och därför är jag nog lite hårdare i mina ordval när det gäller vänsterblocket.Samtidigt har jag märkt att tonen hårdnat den senaste tiden, det närmar sig ju ett val.Folkpartiet håller på att ta en ganska obehaglig sväng i Kalmar sedan den unge Björn Brändewall tagit plats och det partiet har vi inte mycket gemensamt med längre.

2009-05-19 @ 22:04:13
Postat av: Rättvis

Sedan har ju vänsterblocket bjudit på ett stort antal "straffsparkar", skriver Toralf i polemik mot J-Å som i ett inlägg hävdar att Toralf ”bara ” angriper sossarna.Men, Thoralf och J-Å, politik handlar ju ytterst om att övertyga väljare - och SD:s kärnväljare finns i samma segment som socialdemokraternas - Dvs både socialdemokrater och Sverigedemokrater får i huvudsak sina väljare från samma segment av väljarkåren, vilket naturligtvis leder till konkurrens mellan dessa två partiet.Här har vi nog kärnan i kritiken mot Thoralf och så länge vi har demokrati kommer nog SAP och SD att vara som hund och katt - ty de näres ju ur samma segment.

2009-05-19 @ 22:39:35
Postat av: Rättvis

Sedan har ju vänsterblocket bjudit på ett stort antal "straffsparkar", skriver Toralf i polemik mot J-Å som i ett inlägg hävdar att Toralf ”bara ” angriper sossarna.Men, Thoralf och J-Å, politik handlar ju ytterst om att övertyga väljare - och SD:s kärnväljare finns i samma segment som socialdemokraternas - Dvs både socialdemokrater och Sverigedemokrater får i huvudsak sina väljare från samma segment av väljarkåren, vilket naturligtvis leder till konkurrens mellan dessa två partiet.Här har vi nog kärnan i kritiken mot Thoralf och så länge vi har demokrati kommer nog SAP och SD att vara som hund och katt - ty de näres ju ur samma segment.

2009-05-19 @ 22:44:51
Postat av: Rättvis

Gubben och Gumman skriver bland annat det här:“Jämför man Mats Odenberg med Juholt så har man skillnaden mellan stil o klass o desperation att hålla sej kvar vid köttgrytorna.Odenberg gick när han insåg att inte tillräckligt med pengar satsas på förvaret en .Han fick chefen på sej tog konsekvensen vilket är friskt o korrekt.Medans Juholt försöker hänga kvar, när han är utsparkad i kylan som tack för lång o trogen tjänst inom socialdemokratin .Det är uppriktigt synd om killen totalt lurad”Stackars Juholt, får man väl säga, om Gubben och Gumman har rätt.Men Juholt har väl fortfarande sin födkrok inom socialdemokratin? Eller har dom portat honom från självaste köttgrytorna?Tycker i och för sig att han ser välnärd ut, men är ha fråntagen sitt socialdemokratiska levebröd så är det synd om karn. Inte tu tal om annat.

2009-05-19 @ 23:25:26
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

j-åAlla har ju rätt att tycka vad dom vill.Att dom borgeliga partierna skulle fått ordning på 2.5 år på :-Ett totalförstört försvar-En polismakt som är ett skämt-En skola där kaos råder på vissa ställen-En invandring.

som hotar stjälpa Sverige ekonomiskt.

Är ju en omöjlighet. Följer du inte med på vad Tobbe Billström styr med?

Ovanstående är bla dom nationella problem som måste rättas till anser vi .Illa kvickt.

Att uppföra sej i kommunalfullmäktige som vuxna och hälsa är väl självklart.Politik är förhandling att skapa kontakter respektera varandra .Det klarar tydligen dom borgeliga av.Med något undantag då.Klart att Thor-Alf blir sur.Dom flesta självmålen görs ju på västersidan.

Vad är det för självmål på riksplan, samt kommunalt plan, du åsyftar j-å ,som så att säga glöms bort?Det är det minsta du kan j-å göra annars blir det aningen oseriöst.Har vi missat något?Vem som är vän o fi ,samt samarbetspartner efter valet 2010 ,,är väl kanske inte så svårt att räkna ut el?Skall dessa angripas i någon form av rättvisesyndrom då .I någon knasform av kvotering av klantarsel.Socialistiska sandlådelekar kan SSU hålla på med.Kd Centerpartiet är inte kvar efter valet 2010 .Om nu Alfsson, tex är en borgeligt inriktad Sverigedemokrat .Tycker du då att han skall angripa borgeliga politiker för att du tycker det.Detta är ju hans blogg.Har du aldrig hört talas om taktik i politiken.

Dina synpunkter på Thor-Alf har vi inte med att göra så att säga.Det är er sak.Men du skriver att dom flesta kommentarena är som om att sossarna satt i regeringsställning.Menar du på fullt allvar att vi som skriver skall gå hårt åt Borgeligheten för ett nedkört land, av sossarna under lång tid.Skulle det vara seriöst?Samt skapa förtroende för SD då?Vi tycker att den socialdemokratiskt förda politiken sedan 30 år är problemet inte Thor-Alf Alfsson.Vi tycker inte ditt inlägg är provokativt j-å.

Däremot politiskt naivt syfte?2009-05-20 @ 00:10:39
Postat av: j-åThoralf!Jag vet att man från vänsterblockets sida bemött dej med ett mycket ohyfsat språk och beteende i sin strävan att framhålla sina "missriktade humanitära" åsikter gällande massinvandringen.

Dock vet du ju var du har dem.

Men högerblocket då? Vad anser de?

Enligt min mening behöver de inte ha någon åsikt i denna fråga. De får ju sin lönedumpande, konkurerande arbetskraft. Det gynnar ju deras politiska inriktning, samtidigt som man kan skylla utvecklingen på någon annan.

Angående "straffsparkarna", vare sej de nu är medvetna eller orsakade i oförstånd och inkompetens, så är det märkligt vilken uppståndelse det blir när det uppdagas att en socialist är inblandad.

Däremot när en högeranhängare agerar exakt lika, då rycker man på axlarna, på sin höjd, för man har inte förväntat sej något annat.

Till sist. Oppositionen har väl nästan alltid varit emot regerande partiers förslag, oavsett vem som regerat.

Skulle vänsterblocket återta regeringsmakten vid nästa val, så kan de mycket väl lägga samma förslag angående lärlingsystemet, men då är högeralliansen emot.2009-05-20 @ 02:21:52
Postat av: Arne Andersson

Som Sven-Olof försvarat den stadgevidriga plundringen av Timrå kommunförenings kassa så kan jag inte stödja SO i EU-valet

2009-05-24 @ 11:07:26
Postat av: Roland Qvarnström

Märkligt att kommunister "diktaturens kreatur" som

Olof Palme så träffande uttryckte sig är rumsrena hos samtliga Riksdagspartier. Historiens mesta

massmördare miljontals människolängder för nazisterna. Men ett demokratiskt parti som SD är inte rumsrent. Vad är det man är rädd för. Sanningen kanske. Exempelvis den att vi varken är rustade för eller har resurser att ta emot alla som strömmar in i landet utan att, liksom arbetlösa

svenskar, ha möjlighet att försörja sig. Men det liger väl något i det en socialdemokratisk f.d. riksdagaman som uppmande kamrater, i det här fallet Chile, "sälj allt ni har och kom till Sverige landet där man har full lön utan att behöva arbeta."

2009-11-07 @ 21:19:55
URL: http://till joffe

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0