POLISERNAS AGERANDE UTREDS


Från Barometerns pappersupplaga idag. Bilden svartpixlad p.g.a. upphovsrätten.

Efterspelet efter den demonstration på Larmotrget i Kalmar den 17 januari pågår fortfarande. Läs tidigare inlägg på min blogg, Skamvrån för socialdemokraterna, Avgå Nasim Malik

Åklagaren i Kalmar la ner förundersökningen angående det hakkorsplakat som förekom under demonstrationen men samfundet Sverige-Israel överklagade detta beslut och nu har överåklagaren Peter Hertting kommit till samma beslut men med en skillnad. 

"Överåklagare Peter Hertting har dock överlämnat hela utredningen till Riksenheten för polismål. Detta eftersom demonstrationen övervakades av uniformerad polis som inte ingrep."

Eftersom jag själv var närvarade vid den demonstrationen så kan jag bekräfta att dessa båda poliser inte lyfte ett finger för att stoppa detta plakat med hakkors. Uppenbarligen är det inte hakkorset som är problemet utan vem som håller i plakatet om man skall tro dessa polisers agerande. Nu tror jag inte att detta överlämnande till Riksenheten för polismål leder till något annat än att detta ärende stoppas längst ner i en byrålåda under sex månader för att sedan plockas fram och avskrivas.


Poliserna kan alltså omöjligt missat detta plakat.  Foto Thoralf Alfsson

Om Riksenheten för polismål vill använda sig av min bild i utredningen är de välkomna. Hur många tror att de hör av sig? 


Kommentarer
Postat av: Gubben o Gumman på G

Fast det blir nog svårt att stoppa ner hela Internet i byrålådan.Avskriva nätet blir också bekymmersamt.Överchefen på avskrivningsenheten ,kan väl få denna bild sej tillsänt.Avskriver han detta så är han ju rökt i ett senare politiskt läge.

2009-09-08 @ 20:08:24
Postat av: Gubben o Gumman på G

Man tycker nästan lite synd om Barometerns numera pensionerade fotograf Sonja Palm.Som hade glömt kameran på redaktionen när det äntligen rör lite på sej i byn

2009-09-08 @ 20:57:06
Postat av: Trocadero

Hm... döljer det sig lite hat mot judar även bland vänsterfalangerna?

2009-09-08 @ 21:06:58
Postat av: Roberth

Muslimerna började arbeta med nazisterna redan före andra världskriget. Inget nytt men poliserna ska ingripa annars varför ens jobba som polis?

2009-09-08 @ 21:37:43
Postat av: Skånepåg

Dragan Klaric är "himself" tillbaka i bloggvärlden, och som vanligt så sparar han inte på krutet!

2009-09-08 @ 22:37:01
URL: http://www.klaric.se/
Postat av: Robin_Shadowes

Risken finns att ett framtida internet kommer vara totalreglerat. Så är iaf tanken med Internet2 som tänks fungera mer som kabel-tv. Man abbonerar på ett antal sidor, som kommer vara genom-modererade dessutom. Stora sidor som Facebook, MySpace, YouTube och liknande kommer säkert finnas kvar eftersom dom är så populära men det kommer inte gå att surfa fritt som idag. Fria bloggar kommer inte få tillstånd av myndigheterna att verka ö h t. Alla hate speech-lagar kommer sätta effektiv p för det. Men går det verkligen så långt kommer vår civilisation vara totalkörd i vilket fall som helst.

2009-09-08 @ 23:33:05
Postat av: Skånepåg

Politik och religion fungerar inte ihop.Ett intressant inlägg på "Spik Harrys" blogg.

Postat av: Gubben o Gumman på G

Skånepåg :Bra Internet jobb (som vanligt)När får vi se detta manifest i Aftonbladet el Expressen måntro?

2009-09-09 @ 02:44:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0