SKAMVRÅN FÖR SOCIALDEMOKRATER

Vid kvällens kommunfullmäktigemöte var dagordning väldigt kort och de få besluten togs i mer eller mindre enighet. Det som däremot skapade debatt var interpellationerna. Folkpartiet hade lämnat in en interpellation med anledning av den så kallade "fredsdemonstrationen" på Larmtorget som jag skrivit om i ett tidigare inlägg.


Nu fick jag chansen att framföra min kritik även i kommunfullmäktige och givetvis tog jag den chansen. Min kritik riktades givetvis mot arrangörerna (även om  socialdemokraterna idag påstod att de inte var arrangörer) och jag passade även på att ge media kritik för sin bristfälliga rapportering.Nasim Malik (s) talar vid "fredsdemonstrationen".   Foto Thoralf Alfsson

Huvudpersonen själv kommunfullmäktigeledamoten Nasim Malik (s) som ansvarade för "fredsdemonstrationen" yttrade inte ett ord under debatten. Enligt uppgift har han fått massiv kritik från ledande socialdemokrater och han hade förmodligen även fått munkavel vid dagens kommunfullmäktigemöte.

I svaret på interpellationen som kommunalrådet Johan Persson skrivit kunde följande läsas.


"Händelsen den 17 januari är mycket allvarlig. Min uppfattning är att det är hets mot folkgrupp och uttrycker antisemitism."

"Jag beklagar och är bekymrad över att inte någon av politikerna som deltog vid demonstrationen agerade med att polisanmäla direkt på plats och tydligt tog avstånd med krav på att plakaten skulle tas bort."


De personer som Johan Persson syftar på är förutom Nasim Malik också SSU-ombudsmannen Martin Andersson och vänsterpartiets kommunalråd Bertil Dahl som därmed ställs i skamvrån. Kommunfullmäktiges ordförande Roger Kaliff kan däremot inte anklagas då hakkorsplakat och andra yttringar inte kom förrän efter hans inledningstal.


Under fikapausen kom faktiskt flera ledamöter fram och tackade för mitt anförande från talarstolen. En ledamot kallade det för "ett klockrent inlägg" och det känns väldigt bra att någon gång även få lite uppskattning så öppet under fikapausen. Givetvis var det ingen från vänsterblocket som tackade mig för mitt anförande utan dessa ledamöter hörde hemma i allianspartierna.
Nu höll jag på att glömma att milöpartisten Jonas Löhnn faktiskt sa något som kan tolkas för positivt från talarstolen angående mitt anförande, även om det kan uppfattas som dubbelbottnat då han sa att "till och med Thoralf tog avstånd från detta (hakkors).

Under pausen ägnade sig Nasim Malik åt att "snattra" med pressen som en ledamot uttryckte det efter mötet. Han tyckte det hade varit bättre att Nasim Malik "snattrat" lite från talarstolen och förklarat varför han inte agerade. Under kvällen har  personer viskat i mitt öra att Nasim Malik kör med en "dubbel agenda" som de fått tips om av arabiskt talande personer som jobbat inom kommunen. Utan tvekan är Nasim Malik en person som jag skall hålla ett extra öga på och jag tar tacksamt emot tips om hans agerande i andra sammanhang.


Under pausen ställde jag även frågan till Barometerns och Östrans journalister varför man inte publicerat bilder från denna "fredsdemonstration". Svaret kan sammanfattas med att vare sig journalist eller fotograf tycks inte ha sett någonting. Inga Hamasflaggor, Hizbollahflaggor, hakkors eller hört deltagarna skandera "No more peace with Israel" vilket är fullständigt obegripligt. De förnekade också att tidningarna tagit beslut om att inte publicera några bilder. Om utbildade journalister och fotografer missar detta tillfälle till ett uppseendeväckande reportage så ger jag inte mycket för dagens journalistutbildning. Tydligen får man lära sig mer om att vara politiskt korrekt än att förmedla sanningen till sina läsare.

Missa inte Kurt Lundgrens utmärkta artikel i Kalmar Läns Tidning om denna debatt och "fredsdemonstration".

Barometern och Östran mörkar fortfarande detta i sina nättidningar!

Enligt samstämmiga uppgifter pågår en polisutredning om detta hatbrott. Det skall bli väldigt intressant att se om poliserna kontaktar mig för att få bildbevis till sin utredning.

Radio Kalmar,


Kommentarer
Postat av: steffe

Jag har följt din blogg länge o tycker du är klockren! Jag ska rösta på SD o vet många mer som kommer göra det.

2009-01-27 @ 00:31:54
Postat av: Sven Duva

Socialdemokraterna har ett stort problem. Deras önsketänkande om hur Sverige ska se ut motsvarar inte verkligheten.

2009-01-27 @ 00:43:51
Postat av: Magne

Mycket förödmjukande av Östran och Barren. -Vi har inte sett eller hört något. Vi är bara sömniga journalister. Ska dom inte allert (vet inte om jag stavar rätt) och neutralt förmedla verkligheten eller har jag missat något?

2009-01-27 @ 01:03:05
Postat av: Ture F.

Thoralf! Skvallra mer om vad som förekommer på mötena i kommunfullmäktige och särskilt i kaffepauserna! Där kan man tydligen lära sig en hel del! I vart fall är det illustrativt! Bra jobbat!

2009-01-27 @ 01:47:40
Postat av: natasha

Idag är det internationala minnesdagen för förintelsens offer, och inte minst för alla de judar som dog i de tyska lägren. Jag har faktiskt inte hittat ett enda ord om detta varken i DN, Expressen eller Aftonbladet! Däremot dagen har klart markerats med en artikel i norska Aftenposten.

2009-01-27 @ 06:10:14
Postat av: Fredrik

Mycket bra Thoralf !

Hoppas poletten trillar ner hos övriga politiker.

SD har vår röst.Du är en klippa som håller reda på allt och lägger ut det så allmänheten kan se.Mycket bra !!

2009-01-27 @ 07:30:29
Postat av: Hummelstadkarin

Sven Ekberg på Radio Kalmar är ett skolexempel på politiskt korrekt journalist, som doppat skallen i grytorna så att han varken ser eller hör vad som sker i vårt samhälle. Tillsammans med Täppas Fågelberg har han givit begreppet politisk korrekthet ett ansikte. Sådana personer har inte ens vett att skämmas.

2009-01-27 @ 08:27:09
Postat av: tony

Kanonbra Thoralf!

2009-01-27 @ 08:39:46
Postat av: Roberth ström

Mycket bra Thoralf! Idag sänder vi en tanke till de miljoner som nazisterna dödade.

2009-01-27 @ 08:55:49
Postat av: Lennart SSåg inte skinkmacke-Malik nånting, men han kanske tyckte det var helt OK med hakkors. Vad är det för en man egentligen?

2009-01-27 @ 09:00:14
Postat av: Goran Wikman

Du har t.o.m. laesare av Din blogg i Australien. . Tack foer fina reportage Thoralf!

2009-01-27 @ 09:06:30
Postat av: hunter

@ natasha, Roberth strömFör kännedom från Kurt Lundgrens kalmartidning.seFÖRINTELSENS MINNESDAG

FÖREDRAG AV: Sven Lindgren, Landshövding

ÖVRIGA MEDVERKANDE: Yona Ella, Lars Svensson

TID: Tisdag 27/1 kl 19.00 2009

PLATS: Judiska begravningsplatsen, KalmarÖvrigt

- Jonas Löhnns uttalande visar på nytt, att han inte har en aning om vad Sd står för när han gör uttalanden riktade mot Sd även i andra sammanhang.

- Att tidningarnas journalister och fotografer blåljuger för att skydda sig själva, råder det inget som helst tvivel om.

2009-01-27 @ 09:09:29
Postat av: hunter

@ MuffSå du menar att minnesmonument i Israel, med namn som man lyckats spåra på de som dödades, är en bluff?Trodde att jag aldrig mer skulle få läsa något sådant enfaldigt påstående som det du kommer med, efter all den seriösa forskning som presenterats av värlens ledande historiker inom detta område. Har du hört talas om något som heter Bibliotek. Genom dess söksystem kan även den med "svårt att förstå" hitta lämplig litteratur!

2009-01-27 @ 09:23:23
Postat av: Erik

Bra artikel, med en bra nyanserad nivå. Tragiskt att PK-tidningarna är sorgligt PK.Varför? Talararen är från Mellanöstern. Det är enda förklaringen och det vet de om. PK-syntax error.Vet att journalister just fr dessa tidningar som avses i artikeln läser denna blogg.

2009-01-27 @ 09:43:44
Postat av: Anonym

Men stackare. Har ni med gått på det där. Visst, det utfördes en massa grymma saker emot judar av nazisterna. Men att det skulle vara så många är en lika stor lögn som att Judarna skulle ha utvandrat (flytt) från Egypten pga slaveri. De historiska bevisen finns helt enkelt inte. Siffran för hur många som gick åt i lägrerna skrivs ner för varje år. Det gör inte saken mindre hemsk eller tragisk.2009-01-27 @ 09:45:08
Postat av: Sten

Thoralf,Jag har skrivit en del kommentarer i Sydsvenskan, Expressen och Aftonbladet men det minsta lilla som kan verka vara kritik mot (S), (V), AFA, massmedia, Islam, massinvandring, organiserad brottslighet etc. censureras omgaaende bort. Jag tror inte mina oegon laengre naer jag foersoeker kommentera tidningsartiklar. Kunde inte i min vildaste fantasi foerestaella mig att det aer saa illa staellt med demokratin i Sverige. Jag taenker roesta SD naesta val men jag tror inte valet kommer att gaa raett till. De 7 "stora" vaagar aldrig slaeppa in SD i Riksdagen foer daa kan en del obekvaema sanningar komma fram.

2009-01-27 @ 10:34:07
Postat av: salasso

Kanske Muff kan förklara vad det var för "hemska saker" som man sysslade med i lägren?För övrigt verkar "Muff" ha en mycket lyckad signatur, väl anpassad till kvaliteten på sitt inlägg, åtminstone för oss som har någon kunskap om engelska.

2009-01-27 @ 10:55:32
Postat av: hunter

@ SalassoTror nog att vi måste förklara att muff betyder bomma, missa och liknande.Med andra ord muff är en ren bluff!

2009-01-27 @ 11:15:15
Postat av: AWSvensson

Varför lägga fokus på antalet när det är själva tillvägagångssättet som är det anmärkningsvärda.

Att människor dör i krig är inget nytt, men den industriella metoden att mörda folk har väl inte så många jämförelser. Turkarnas systematiska mördande av armenier, vilket aldrig blivit erkänt som folkmord, och som inspirerade Hitler till mordet på judarna. Vem brydde sig om armenierna ska han ha uttryckt vid ett tillfälle.Underförstått ingen kommer att bry sig om judarna. Sovjeternas slakt av judar skall ej mörkas utan komma fram i samma ljus och få samma spridning som Tyskarnas.

2009-01-27 @ 11:19:42
Postat av: Ibbe

Kalmartidningarna fortsätter att tiga ihjäl Nasim Maliks s.k. "fredsdemonstration" ,där han stoltserade iklädd palestinasjal dagen till ära. Det var skarpa inlägg i Kalmars kommunfullmäktige i går kväll enligt mötesdeltagare, mot det sällskap Malik talade inför vid den omtalade demonstrationen. Men som sagt Barometern fortsätter att tiga liksom Östran, om sakernas tillstånd. Det är riktigt,riktigt ynkligt.

2009-01-27 @ 11:25:10
Postat av: AWSvensson

Unga rånare från Landskrona pendlar från staden för att råna banker. I Halmstad kallas de klockan elva-rånare eftersom tåget kommer in då.Ordspråket säger man skall inte kacka i eget bo.

2009-01-27 @ 12:13:10
Postat av: Bengt

Med tanke på utvecklingen i Sverige och brottslingarnas etnicitet så bör vi nog satasa på ett eget Guatamofängelse.

2009-01-27 @ 14:29:43
Postat av: Martin Isaksson

antar att Muff bara la in det för att jäklas lite

mkt kul,men skulle det stämma att han verkligen inte tror att förintelsen så har han fel på något av sina sinnen antingen är han muslim eller Nazist (vilket även innefattar Vänstern idag)kommmer ihåg en bra kuriosa vet ni vem som filmade mkt på koncentrationslägrena efter att de blev befriade ? jo Alfred Hitchcock han flögs in för att dokumentera detta så bra som möjligt, hans filmteknik var så att han filmade på ett sånt sätt så ingen skulle kunna hävda att det var en förfalskning eller manipulering, med långa svepande tagningar och långa tagningar ett geni Alfred då han säkert annade att det skulle komma stollar i framtiden som skulle ifrågasätta detta.2009-01-27 @ 14:30:24
Postat av: carl

tack thoralf för att du för en rakryggad politik. önskar det fanns fler som du.

vad kan allmänheter göra för att stödja er

2009-01-27 @ 16:39:54
Postat av: Peter, den förste.

Ja du, Thoralf, dina normala politiker kollegor i "parlamentet" har kanske börjat förstå i vilken skepnad nazismen har återkommit. Inte är det i form av sverigedemokraterna, så mycket verkar de iallafall börja förstå.@Muff(en)

Inte för att jag tror du kommer ändra uppfattning, men förövarna av folkmordet på judarna har ju själva varit ytterst noggranna med att bokföra och dokumentera sina gärningar (och dessa, dina kompisar borde du ju lita på?). Föreslår att du börjar med att titta på denna länk:

http://www.law.umkc.edu/faculty/projects/ftrials/nuremberg/einsatzdec.html#The Magnitude of the

Postat av: Peter, den förste.

Kan bara inte låta bli, visst hade och har jag rätt!"Toblerone-Vänstern är makalös! 364 dagar om året så attackerar man Israel och judarna med illa dåld antisemitism, för att sedan delta i en demonstration för nazismens offer! Fy Fan vilka hycklare Toblerone-vänstern är, dessa demokratins dödgrävare!"Tycker personligen att Toblerone tillägget i "Toblerone-vänstern" ger ett visst schvung i det hela; Och jag definerierar härmed det som betydande: Vänster politiker, ivrigt sysselsatta med att förslösa våra skattepengar, på bl.a. Toblerone.

Postat av: hunter

För den som är intresserade av fakta om nazismens offer. Bifogade länk säger ALLT, med detaljerade uppgifter som inte går att ifrågasätta.

Postat av: hunter

Thoralf hänvisar till en artikel av Kurt Lundgren i KLT. Här nämns bl.a.:

"- Man känner inte till programmet från Hamas, en aktstycke som är så antisemitiskt att Hitler, Goebbels och Himmler skulle ha jublat."Jag har letat runt om i världen på alla upptänkliga ställen om detta. Men hittar inget konkret. Någon som vet något "seriöst" om detta?På ett ställe hittade jag att någon påstod att Hamas har bara 2 punkter på sitt program.

1. Förinta Israel

2. Döda alla judar

2009-01-27 @ 19:55:49
Postat av: Martin Isaksson

Dagens Passande PK ord.Gömd flykting - Det som i andra länder än Sverige kallas illegal invandrare.Palestinska aktivister - Terroristorganisation med politisk gren.Palestinsk motståndsrörelse - Terroristorganisation utan politisk grenKontroversiellt vänster: Svenskar är av naturen rasister bara genom sin existens och därför måste dessas privilegier bekämpas. (Kamali-retorik)Kontroversiellt höger: Svenskar ska ha rätten att ifrågasätta att andra godtyckliga människor från hela världen bosätter sig i Sverige och blir svenska medborgare.Mittpunkt (okontroversiellt): Vem som helst bör ha rätt att bosätta sig i Sverige och ta del av svensk välfärd. Sedan lever vi alla i harmoni.Israel = fascistisk stat i mellanöstern. De förtrycker palestinierna genom att sätta upp vägspärrar som förhindrar att det smugglas in vapen och bomber i Israelsvensk semesterfirare = svensk medborgare som reser iväg för avkoppling. Populära resmål är bland annat oroshärdar och krigszoner som tex Libanon och Somalia samt Gaza.Centrum Mot Rasism - Tills nyligen statsfinansierad organisation huvudsakligen styrd av miljöpartistiska politiker som får glass och runda bakelser med chokladsmak att verka rasistiska

2009-01-27 @ 20:07:19
Postat av: Anonym

@hunter

sök på google med: hamas charter

2009-01-27 @ 20:12:34
Postat av: Martin isaksson

ÄÄÄh känner mig på hugget idag så här kommer en sammanstälning för er nya läsare

PK ord.Fördomsfull Att utifrån tidigare observationer göra statistiska bedömningar om sannolika scenarier i nya liknande situationerFlykting Alla icke-européer som befinner sig i Sverige.Extremhöger Allt till höger om Socialdemokraterna.Frihetskämpe Socialistisk gerillasoldat i Latinamerika eller AfrikaSvensk Alla människor i tredje världen som någon gång funderat på att söka asyl i Sverige.Förstamajdemonstration Den dag på året då en samlad vänster går ut på gator och torg och demonstrerar mot det samhälle de själva styrt i åttio år.Fiska i grumliga vatten Hänvisa till forskning, eller ta stöd av parti till höger om socialdemokraterna.Utsatta grupper, svaga grupper Alla människor som inte är medelålders vita män.Stigmatisera Att återge en händelse korrekt och sakligt om en människa ur en god skyddad grupp gjort något klandervärt.Offer för samhället Person som medvetet väljer att upprepa ett beteende som konstant försätter sig själva i bekymmersamma situationer (vanligt t ex om kriminella eller de som struntar i skolan).Att vara mångkulturell Medelklassperson som själv bor i helvitt villaområde men tycker det är spännade med exotisk matMångkulturår Icke folkligt förankrad festlighet till åminnelse att vi har stor invandring.Nolltolerans Vanlig okonsekvent reaktion från person som berömmer sig själv för sin tolerans när denne stöter på meningsmotståndare.Könsmaktsstruktur Alla etniskt svenska män hatar kvinnor och har byggt allting i samhället enbart för att förtrycka och förnedra alla kvinnor.Politisk debatt Föreställning där av etablissemanget godkända åsikter får framföras till allmänheten.Ungdomar Täcknamn på unga vänsterhuliganer och/eller unga kriminella invandrare.Höger Allting som man instinktivt vet är dåligt.Gängbråk Ett gäng andra generationens invandrare som misshandlar en helt oskyldig som försöker undvika provokation.Blatte Nånting en invandrare aldrig skall acceptera att bli kalladSvenne Nånting en svensk får acceptera att bli kallad"Nu riktas skarp kritik" En noga utvald och pålitlig vänstertyckare har konsulterats av media för att leverera kritik mot borgerligheten i en viss fråga."Nu växer kritiken" Media släpper dagen efter fram ytterligare en noga utvald och pålitlig vänstertyckare för att leverera kritik mot borgerligheten i samma fråga.Gömd flykting Det som i andra länder än Sverige kallas illegal invandrare.Respekt Invandrare som vill att du skall göra exakt som han säger. Annars får du en smäll på käften.Ära Antal personer som är rädda för invandraren. Ju fler personer som är rädda desto större "ära"Heder Innebär att invandrarkvinnan i släkten skall vara oskuld till bröllopsnatten och gifta sig med en man släkten valt åt henne.

Fördomsfull Svensk som inte vill bo i ett invandrartätt område eller placera sina ungar i invandrartät skolaFördomsfri Politiker eller journalist som heller inte vill bo i ett invandrartätt område eller placera sina ungar i invandrartät skola. Men som håller käft om det utåt.

Högerextremist Person med icke-socialistisk åskådning som kämpar för sin sak.Vänsterextremist Detta ord används i stort sett aldrig av svenska journalisterVänsteraktivist Person med socialistisk åskådning som kämpar för sin sakMiljardprogram: miljonprogram blir miljardprogram när Sahlin valfläskar i FittjaValfläsk: kränkande benämning på löften till väljarna i Fittjade svagaste i samhället ingen du vill ha som granneUtsatt" är alla de (utom etniskt svenska medelålders män) som försatt sig själva i så ohållbara situationer att "samhället måste göra något".Värdepostrån - löneutbetalning för unga män i utanförskapKungsbackabo - Somalisk medborgare som våldtagit och urinerat på sin könsstympade Somaliska flickvän. Övergeppen ska ha skett i Kungsbacka kommun. http://www.metro.se/se/article/2007/08/15/07/4807-45/index.xmlsen en sköning,"Vi måste ta debatten"När ett politiskt (företrädesvis sossar eller fackföreningar) parti / sammanslutning märker att deras tankar, förslag eller åsikter inte

fungerar, så måste de ta till krafttag vilket kan innebära allt från ABF kurser mot SD till stigmatisering, ihjältigande eller en propagandakampanj för eller mot något.Skicka fel signaler -- att offentligt diskutera ett problem som är icke politiskt korrekt.Detta uttryck är en av Måna Muslims specialiteter.Alla ska med alt Allah ska med= Vi, SAP, skall beslagta halva din inkomst så att alla kravlöst och utan motprestation kan nyttja den svenska välfärden samt använda pengarna som vi anser bäst, se Solidaritet.Nedmontering av välfärden...

Högst blygsam skattesänkning.Hushållsnära tjänster

Väldigt förnedrande och kränkande. Dock okej att en piga torkar upp din avföring efter ditt fantastiska fylleslag förutsatt att du är med i SSU.2009-01-27 @ 20:26:53
Postat av: Magne

Klockrent Martin! Undra vad ssu tycker?

2009-01-27 @ 20:42:10
Postat av: hunter

@ Anonym

Har skummat igenom "hamas charter" på Google och det kan, som jag tidigare skrev, sammanfattas mycket enkelt:1. Förinta Israel

2. Döda alla judar

2009-01-27 @ 20:49:10
Postat av: Magnus

Mycket bra jobbat Thoralf.

Jag gillar verkligen din blogg.

2009-01-27 @ 22:46:51
Postat av: Carl

dags för SVT att fällda i radionämnden! den 27 jan sände de "Räddad av fienden" repris svt 6/2 där görs fullständigt vidrig koppling mellan Nazism och Sverigedekomkrater! roportern Tomas Lundsröm frågar barn efter att hört en överlevande från förintelsen om inte barnen tycker det är otäckt med Sverigedemokrater. namn på producent rullar i slutet av filmen Eva Landahl. Sd har inget ting med förintelsen att göra. däremot kan det vara farligt att visa namn och adress på judar när det finns så många extrema muslimer i Sverige. verkligen korkat folk på SVT. och dessa får våra licenspengar. fy fan.

2009-01-27 @ 23:20:24
Postat av: Magne

Carl: Jag reagerade också på detta. Satt och var medlidande under hela programmet och sen på slutet så kommer detta påhopp på SD. Fy faan!

2009-01-27 @ 23:38:49
Postat av: Tore

Bästa vänner! Här har ni "Hamas´stadga" eftersom ni har svårt att hitta den:

www.lennarteriksson.se/hamas.html

Vi fortsätter med "Hisbollahs program", ett öppet

brev:

www.lennarteriksson.se/hisbollah.htlm

Och när vi ändå är där, så har ni "PLO:s STADGA"

här:

www.sapereaude.se/plo.html

Smaklig måltid, ni otrogna!...

2009-01-28 @ 01:09:12
URL: http://http
Postat av: Tore

Beklagar att Hisbollahs program inte fungerar mer,

dock skall jag söka den på andra avsnitt...

2009-01-28 @ 01:13:10
URL: http://http
Postat av: MA

Ska nog också rösta på SD. Har inte alls gillat drag man såg i SD för 5-10 år sedan, men gillar huvudsakligen det som mest växt fram i SD sedan dess.Kanske även bli medlem. Det är uppenbart att övriga partier, som liberaliseras och inte har förmåga att ens formulera problemet, än mindre tackla det. Man måste våga positionera sig, och jag har en känsla av att många svenskar kommer att göra det i SD närmsta åren, där SD om blir ett av de stora och beträffande inställning mot rasism (där nu vissa anhängare inte varit klockrena) minst lika tydligt parti som nu.Om Sverige efter att problemen kom styrt tillbaka mot en invandringspolitik som Finland tills för några år sedan eller kanske som någon man hade för säg 50 år sedan(???), dvs en rimligt restriktiv, skulle nog något annat parti duga, men SD:s ideologi (nära socialkonservatism?) är inte heller helt ointressant.

2009-01-28 @ 02:04:53
Postat av: Helge

Jag har på senare tid allt mer intresserad mig för den mytomspunna förintelsen, mycket talar emot den vad jag läst men få saker talar för den.

Vad finns där egentligen för vetenskapliga och säkerställda bevis?

Ju mer jag tänkt på det desto mer "orimligt" verkar det vara.

Skolan har väl gjort sin lilla insats genom att säga såhär var det och visa Schindlers List (som råkar vara gjord av en jude).

2009-01-28 @ 07:27:38
Postat av: hunter

@ HelgeI bifogade länk, som jag tidigare har lagt in här i tråden, finns bl.a. faktauppgifter från de som var med och utförde dessa bestialiska mord. Läs och återkom sedan gärna med en kommentar.

Postat av: Martin Isaksson

Helge såna sinnesjuka antisemiter som du som inte tar till sig vedertagna fakta är skrämmande har du bara väntat till det gått tillräckligt många år sen förintelsen så att det nu passar att kritiserakallar du min morfar för en lögnare? som såg de vita bussarna rulla in i sverige,har även i ett skolprojekt interljuvat en av de få svenska SS soldaterna som funnits, han blev nästan psyksjuk efter ha varit ett tag i ett koncentrationsläger, men sån som du väntar väl bara på att de sista åldringarna ska dö ut så du och dina gelikar kan oemotsagda köra sitt dravel.snart så är väl jorden platt och muhammed ingen pedofil iheller va!förlåt för mitt språk då du upenbarligen var ute efter en sån reaktion så du kan njuta ditt PK troll.

2009-01-28 @ 09:42:25
Postat av: AWsvennson

Man ska ta varje människas okunskap på allvar, det kan finnas fullt naturliga skäl till att man missat information, ett bra exempel av Hunter sprid möjlighet till information , är personen ifråga inte mottaglig eller fortfarande har motsatt åsikt så får man som det heter från sossehåll ta debatten

2009-01-28 @ 10:06:23
Postat av: Thoralf A

Martin IsakssonTänk på ditt språk!Jag har tidigare uppmanat alla att vårda sitt språk och inte använda vissa uttryck.Från och med nu raderar jag alla inlägg som går över normalt språkbruk.Din senaste kommentar Martin är raderad!

2009-01-28 @ 10:35:57
URL: http://thoralf.se
Postat av: hunter

Bifogade länk går till en video som visar Hamas "budskap". Det är således denna organisation, som vissa hyllade vid demonstrationen på Larmtorget i Kalmar.Man kan bli "mörkrädd" för mindre!

Postat av: Martin Isaksson

@ thoralfok taget,

men jag kunde inte hålla mig när Helge kommer med helt befängda påståenden, igentligen borde man inte ens svara trollen.

2009-01-28 @ 12:09:57
Postat av: Inge Sandén

Carl ock Magne.Såg också filmen "Räddad av fienden".Reagerade på sammavis. Hoppas att någon av er har kompetens att göra en anmälan,kanske Thoralf kan?Det är numera bevisat vilka som är nazister i det här landet,alla dom som gått i tågen och ropat , okvädningsord mot judarna,såsom "döda alla judar" än värre "Hitler gjorde inte sitt jobb".Har inte sett en enda Sverigedemokrat,däremot en massa vänsterjournalister och AFA-anhängare.Att Islamister och Hamasanhängare är nazister visste vi ju sen förut.Skulle inte bli förvånad om Tomas Lundström gått med i sådana tåg.Värre hycklare än dessa vänstermänniskor finns inte.Vidare har jag inte heller läst någon SD-blogg som prisat Hamas.Nu måste det väl äntligen bli ett slut på att vänstern ska kunna påstå att SD skulle hysa några nazistsympatier.Dom har själva bevisat var dom står,och Thoralfs fina bilder från tåget i Kalmar,är ytterligare bevis för vad skinkmackan och hans sympatisörer hör hemma.

2009-01-28 @ 12:19:37
Postat av: AWSvensson

Martin Isaksson, du har härmed erhållit syndernas förlåtelse, gå därmed ut och gör alla till SD- sympatisörer.

2009-01-28 @ 12:30:39
Postat av: Roberth ström

Muff du är en idiot!

2009-01-28 @ 13:00:34
Postat av: hunter

@ AWSvenssonTipsades av en bekant att jag måste besöka Sdbluffen med anledning av ett antal svar som någon Freddy hade gjort och såg att du kommenterat detta. Besökte bloggen, trots att jag bestämt att jag inte skulle göra det fler gånger. Måste vara ett rekord i floskler. Antar med stor sannolikhet att det är sådant som ungdomarna lär sig på den socialdemokratiska kursgården i Bommersvik och det är således värre ställt inom Socialdemokratin än jag trodde. Man sysslar i princip med ren hjärntvätt. Kan med anledning av vad Freddy skriver, utan koppling till innehållet, inte låta bli att associera till titeln ”En dåres försvarstal” på en av August Strindbergs böcker.

2009-01-28 @ 13:25:16
Postat av: AWSvensson

Morgondagens farhågor om Rosengård är redan här. Läs och begrunda.En beställd rapport från regeringen beskriver hur ”ultraradikala” islamister som tillhör källarmoskér i området ”predikar isolering och agerar åsiktskontrollanter samt upprätthåller en stark hotkultur, där främst kvinnor trakasseras fysiskt och psykiskt”. Se SvD SSD

2009-01-28 @ 14:28:27
Postat av: Antiism

http://antiism.wordpress.com/2009/01/28/socialism-da-och-nu/

2009-01-28 @ 14:34:06
URL: http://www.antiism.wordpress.com
Postat av: Martin Isaksson

AW svenssondet var främst därför de sa upp kontraktet med den radikala källarmosken de var så vridn att de inte ens var välkommna i nordens största moske som ligger 3km bort,källarmosken har blivit polisanmält många gånger då de jagat tjejer som inte har haft slöja på sig som gått förbi.

2009-01-28 @ 14:35:21
Postat av: hunter

Man kan börja undra över om Socialdemokraterna i Kalmar har samma kurage beträffande Nasim Malik som deras partivänner i Stockholm, då de sparkade ut Juan Fonseca ur partiet? En annan invandrare, som man till slut förstod att det var ingen som man kunde lita på vad det än rörde sig om.

2009-01-28 @ 17:51:07
Postat av: Martin Isaksson

Det är ju så man vill gråta.varför måste vi betala för att deras kusiner och föräldrar kommer hit den notan kan de själva stå för så som det är i många länder tex USA,kolla av alla 900000st som fick invandrade förra året så var 4.3% flyktingar enligt FN flyktingskonvetion.http://frianyheter.wordpress.com/2009/01/28/90021-fick-uppehallstillstand-2008/2009-01-28 @ 18:30:12
Postat av: Martin isaksson

ursäkta jag fick nog 2009 års siffror inte 900000st utan endast ynkliga 90000st

2009-01-28 @ 18:31:42
Postat av: Ibbe

För några år sedan gick Nasim Malik ut i medierna i tårfyllda intervjuer. Lokaltidningarna hade långa artiklar med foton på Malik. Denne berättade hur han blivit överfallen på Arbetsförmedlingen i Kalmar,sannolikt, ja helt säkert, därför att han var invandrare. Nedslagen bakifrån hade han blivit och segnat ner i en trappa. Mycket mediautrymme fick han och polisutredningen drog igång. Den fick ganska omgående läggas ner, när det visade sig att det som Malik definerade som ett överfall, var ett blodtrycksfall. Det senare, visade det sig medicinerades Malik mot, och han hade rasat ihop tidigare. Ställde lokaltidningarna elaka frågor till Nasim om hur i herrans namn han hade kunnat få händelsen på Arbetsförmedlingen till ett "överfall"?

Naturligtvis inte och den granskande uppgiften som reportrar försvann i ett huj. Ingen skugga fick falla över Malik, inga intrikata frågor ställas.

Lite senare fick Malik på nytt ett behov att synas och anmälde SAS för at ha erbjudit honom en skinkmacka på rutten Kalmar-Stockholm. De lokala tidningarna högg förtjust igen. Kurt Lundgren har på sin blogg visat den minst fantastiska hanteringen av Nasims anmälan, läsning rekommenderas.

Så kommer nu i januari den famösa s.k. fredsdemonstrationen i Kalmar som beskrivits av Thoralf Alfsson och där Malik var huvudfigur. I vanlig ordning såg lokaltidningarnas fotografer och journalister inte någonting, det gjorde uppenbarligen inte Malik heller. I kommunfullmäktigedebatten i Kalmar tog samtliga talare avstånd från demonstrationen men Malik syntes inte i talarstolen. Där är han f.ö. mycket sällsynt och lär ha varit där en enda gång under sina år i kommunfullmäktige, men så stod han också mkt högt på socialdemokraternas riksdagslista i Kalmar län det senaste valet. Naturligtvis teg de lokala tidningarna om den mkt kraftiga kritik han fick från några talare beträffande "fredsdemonstrationen".

I Kalmar kommun lär Nasim Malik vara en slags kommunal socialdemokratisk expert bl.a. på internationella frågor trots att han inte känner igen en Hizbollah- eller Hamasflagga. Än större expert tycks han dock vara i sanningsvrängande och dåligt omdöme. Samma dåliga omdöme har lokalblaskorna när det gäller Malik. Kommer (s) i Kalmar att sparka ut honom? Sannolikt inte uppger personer med goda kontakter inom (s) i Kalmar. Malik går nämligen hem hos en del utifrån kommande väljare som inte heller gillar skinkmackor och vilkas röster kan spela roll, inte minst i kommunalvalet 2010.

2009-01-28 @ 19:04:09
Postat av: Helge

Martin Isaksson, jag kallar inte din morfar för lögnare.

Jag vet inte vem karln är ens.

Vita bussar tvivlar jag inte ett dugg på.

Däremot är Förintelsen en stor förbbannad lögn.

Är det någon här som vet när Förintelsen kom att bli gravt överdriven? Jag är inte direkt insatt i ämnet men det känns ju inte direkt sannolikt att Hitler skulle ha ägnat sig åt att massmörda judar efter en strukturerad agenda.

Efter att personligen ha besökt Auschwitz och stått i gaskammaren blir mitt intryck att förintelsen sannolikt är kraftigt överdriven.I processerna efter kriget är det ju inte osannolikt att de nationalsocialistiska ledarna tvingades erkänna sådant som inte var sant.

Judarna och det övriga packet som hamnade i läger var väl lite småsura och hallucinerade ihop någon sorts berättelse om en förintelse baserad på skrönor och berättelser.

2009-01-28 @ 21:52:53
Postat av: Martin Ísaksson

Helgeför första gången vet jag inte vad jag ska säga ?

hoppet är nog ute för din del. visst är det vinnarna som skriver historien men det du säger är lika sant som att jorden är platt men detta är kanske även för någon med ditt tanke sätt svårt ta till sig.ha det så bra det blir inga mer svar från mig.

2009-01-28 @ 22:06:38
Postat av: Helge

Ha det så bra själv, Martin.

Och ja, att jorden är platt är svårt för mig att ta till mig.

2009-01-28 @ 22:19:31
Postat av: AWSvensson

Grattis Thoralf din elev har artat sig väl.!!!!!!!!!

2009-01-28 @ 22:20:43
Postat av: rim

SAP är muslimernas genväg till toppen i Sverige. Gick förbi SAP-lokalen i min stad ikväll och utanför stod tre svenskar och fjorton mycket mörka muslimska män. De har lärt sig av Kamali och Baksi hur man skall bete sig i detta land. Titta bara på Reza Javid. Inte konstigt att det ser ut som det gör. Stollar som Helge kan man inte resonera med.

2009-01-28 @ 22:23:24
Postat av: hunter

@ Martin IsakssonJag håller fullständigt med dig. Jag känner en sådan avsky inför en människa(?) som kan skriva något sådant vidrigt, att jag inte kan uttrycka vad jag innerst inne känner utan måste i så fall använda ord som inte är passande på den här bloggen."Judarna och det övriga packet som hamnade i läger var väl lite småsura och hallucinerade ihop någon sorts berättelse om en förintelse baserad på skrönor och berättelser."

2009-01-29 @ 10:02:59
Postat av: hunter

Läs och begrunda beträffande lördagens proisraeliska demonstration i Malmö.Den proisraeliska demonstrationen hade tillstånd och motdemonstranterna inget sådant. Likväl gör ansvarig för Polisen det häpnadsväckande uttalandet att båda har rätt att uttrycka sina åsikter och ingriper inte mot den skränande muslim- och vänstermobben. Är detta ett medvetet försök från poliserna, vid just detta tillfälle, att slippa ta sitt ansvar eller vad finns det för bestämmelser som helt plötsligt ger olagliga demonstrationer samma rättigeter som de som beviljats tillstånd? Vad är det då för mening att överhuvudtaget söka tillstånd för en demonstration innan man gör en sådan. Någon som känner till vilka lagar och förordningar som gäller beträffande detta?

Postat av: Sten

En saan som Helge finns inte ord foer i svanska alfabetet. Mask, amoeba, kryp, kraek, svin innebaer bara beroem foer en saan. Han befinner sig saa laagt att det inte finns ord foer det.

2009-01-29 @ 20:17:01
Postat av: Helge

Men vilket språkbruk du har, Sten!

2009-01-29 @ 20:33:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0