BAROMETERNS JOURNALISTER DRÖMMER

Senaste dagarna har Barometern fokuserat en del på Smedby som är en ort 6-7 km utanför Kalmar med ca 4 000 innevånare.


Igår hade Barometern en helsida om Smedby där man på första sidan utropade "Dags att fira det nya Smedby". För den oinvigde är Smedby delat av Kläckebergavägen och i folkmun kallas de olika sidorna för gamla Smedby och nya Smedby.

I nya Smedby ligger området Löten med mycket stor andel invandrare från muslimska länder. Att bo i nya Smedby har en mycket låg status hos många av Kalmars innevånare.

I artikeln kan följande läsas (finns ej på nätet).


"Många kallar Kläckebergavägen för Berlinmuren. Vägen har varit en tydlig gräns och delat samhället. Samhället har under åren blivit två, nya och gamla Smedby, där det funnits dubbla uppsättningar av skolor, affärer och förskolor. Men nu blåser det nya vindar i Smedby. Många Smedbybor har tröttnat på att vara uppdelade i två samhällen och nu arbetar man för att ena samhället. Ett steg i rätt riktning är att två rektorsområden blivit ett och att alla barn i Smedby ska gå på samma skola, högstadieeleverna på Barkestorpsskolan, mellanstadieeleverna och lågstadiet på Dörbyskolan."


Att Barometerns journalist Ia Sellerberg lever i en politisk korrekt värld framgår ganska tydligt i hennes påståenden i artikeln och inte minst den senaste utvecklingen angående ett boende för missbrukare som planeras i Smedby. Jag undrar hur många Smedbybor denna journalist pratat med? Men som vanligt är det väl bara de med politiskt korrekta åsikter som hon lyssnat till, alla övriga är inte välkomna.


Uppdelningen i Smedby mellan nya och gamla har blivit än mer utpräglad sedan affären i nya Smedby blev tvungen att lägga ner p.g.a. snatteri, inbrott och skadegörelse (läs mitt inlägg från oktober 2008). I januari tog en invandrare från Libanon över lokalen och startade en matbutik med utländska matvaror. Det märkliga är att denne affärsinnehavare inte har samma problem med snatteri, inbrott och skadegörelse.

Kan det möjligen bero på att han inte är en etnisk svensk affärsinnehavare?  

I så fall kan man ju verkligen fråga sig vem som är rasister i vårt samhälle? Något för journalisterna på Barometern att ta tag i ;-)


Denna förändring i affärsinriktning har givetvis gjort Smedby än mer segregerat och kommer i förlängningen leda till en än större segregation då väldigt få svenskar kommer att flytta till nya Smedby.


Sedan har vi förändringarna inom skolan som nu leder till att ingen i Smedby kommer undan den mångkulturella skolan, inte ens lågstadiebarnen i gamla Smedby. Detta är säkert en mycket negativ överraskning för många småbarnsföräldrar som bor i gamla Smedby. Om gamla Smedby haft en viss attraktionskraft på nya svenska familjer så är den nog med stor sannolikhet nu utraderad.

Många kanske minns den somaliska tarmbakterien Shigella som härjade på förskolor i nya Smedby under senaste vintern. (Läs mina inlägg 1 och inlägg 2)


Som grädde på moset planerar nu Kalmar kommun att bygga ett boende för missbrukare i gamla Smedby vilket fått boende att "gå i taket". När man läser artikeln i Barometern med rubriken "Flammande vrede mot boende i Smedby" är det inte svårt att läsa mellan raderna när en av de som protesterar säger följande.


"-Smedby är redan hårt belastat. För hårt för ännu ett boende, kommenterade en Smedbybo på mötet."Att personen bland annat tänker på den höga andelen invandrare och de konsekvenser de medfört för orten är inte svårt att räkna ut.

Alla med fastigheter i Smedby kan nog räkna med sjunkande värde på sina fastigheter och det är givetvis något som retar upp alla villaägare.


Kommunalrådet Johan Persson bor ju själv i Smedby med sin familj och han tänker nog både det ena och det andra om förändringarna men han får sitta still och tiga annars riskerar han att anklagas för politikerstyre. Vi får se hur länge Johan Persson bor kvar i Smedby med tanke på att han har små barn som snart skall börja i skolan. Nu bor givetvis Johan Persson i gamla Smedby, ingen trodde väl att det socialdemokratiska kommunalrådet bodde i det mångkulturella Löten, i nya Smedby tillsammans med partivännen Nasim "skinkmackan" Malik.


Min egen slutsats över de förändringar som sker i Smedby är att andelen etniska svenskar kommer att minska och istället ersättas av personer med utländsk bakgrund. Detta kommer även skjuta fart i gamla Smedby i allt större omfattning.

Barnfamiljer som söker efter ett boende utanför Kalmar stad kommer istället söka sig till Rinkabyholm, Ljungbyholm, Trekanten, Lindsdal, Rockneby o.s.v. Risken är också stor att barnfamiljer som idag bor i Smedby kommer se sig om efter andra alternativ.
Smedby kommer inte längre att vara ett alternativ för en majoritet av dessa barnfamiljer.

Barometern har uppenbarligen stoppat visningen av mitt blogginlägg till artikeln då någon blogglänk inte visas trots att jag länkat och pingat.
Mer censur från Barometern!


Kommentarer
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Mycket bra skrivet Thor-Alf vi kan vidimera att

texten stämmer till fullo.Ia Sellerbegs artikel är skrattretande återigen en PK -journalist, som springer rätt in i väggen.Hur man kan skriva en sådan artikel när hela Kalmar vet hur läget är i Smedby.Det är detta vi menar med att skjuta PK journalisterna i sank är inte svårt.Framförallt inte på lokal nivå.Där medborgarna ser att artiklarna inte stämmer med verkligheten.Upp med namnen o artiklarna o tidningens namn ,så det blir många träffar på nätet ,så blir det inte så jävla muntert att skriva lögner.Kort o gott låt Pk-journalister devalvera sej själva

på INTERNET.Det vore ju jättebra om dom lokala PK-journalisterna

får lära sej att dom har ögonen på sej och hamnar på nätet.Så kanske nyhets rappoteringen kan komma upp i en status som motsvarar hur det förhåller sej.Vilket är ett minimikrav i en demokrati .Annars kan ju raskt prenumeranterna börjar försvinna.Det är ju många som har INTERNET i Sverige.Sedan kan man ju tycka att STYRELSEN FÖR BAROMETERN

borde vilja ha ut mera utav dom lönepengar, som betalas ut.Än artiklar som via uppmärksamhet på nätet riskerar att plocka bort kunder.Så nu ser vi fram emot bla signalents uppgifter i samband med brott ,för en snabbare uppklaring av bla

rån mot äldre.Sista signalementet där en stor näsa angavs var droppen.Samt att tidningen bevakar utvecklingen av vapen i Kalmar, samt straff mätning kontra brottsbalken.Vi vill ogärna se en ny Stureplans masaker i Kalmar hur nära vi var härromdagen vet vi inte.Däremot att vissa medborgare i Kalmar är beväpnade börjar väl skymta fram ganska tydligt.I vilka grupper dom står att finna, är väl också inte helt omöjligt att förstå

Det finns domar annars.Flera är på väg.Det här kära journalister är bättre att skriva om ur hälso synpunkt, istället för Socialförvaltingens idiot förslag att ytterliggare belasta Smedby med ett missbruksboende.Vi kan bara hoppas att det ger utslag i kommunalvalet nästa år.Så kan vi väl släppa överkörda hundvalpar etc.Slutligen kan vi väl bara konstatera att Ia Sellerberg , på Baromtern blir stående PK-journalist tills nästa anmäler sej.2009-06-13 @ 13:04:54
Postat av: Kalle

Att den svenska butiken fick läggas ned på grund av snatterier och förstörelse är ett vanligt problem i det tyvärr mångkulturella sverige.Likadant gick det i Ronna, Södertälje.När en invandrare köpte butiken sedan så fanns det inte en snattare i butiken. Samma tendens finns över hela sverige.Taktiken med att förstöra svenskägda butiker är en affärstrategi som alla invandrare gillar.Sedan undtrar man lite till mans varför byggnadsnämnden oftast säger nej till svensken när de vill göra utbyggnad eller modernisering av sina lokaler. När invandraren sedan övertagit butiken med sin snatteritaktik så får denne byggnadstillståndet.Är det mutor från invandraren som sedan får ombyggnadstillstånd???2009-06-13 @ 13:23:54
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

Gud välsigne skolpengen!!!!Det är bara att flytta barnen till en annan skola, vilket sker i andra invandrartäta områden i Sverige!

Etniska svenska barn är rädda att gå i skolor dominerade av invandrare och undervisningen är totalt undermålig p.g.a det stora antalet analfabeter som "väller in i Sverige"! Någon tid att ge etniska svenska barn undervisning hinns inte med!!!!

Vi etniska svenskar duger bara till att få "betala invandrar-kalaset"!!!!

2009-06-13 @ 15:04:25
Postat av: Urban

Svd släpper på ledarplats fram tankar om att nationalism är något positivt för alla i Sverige.

Postat av: BAW

Svenska barn skall inte behöva gå i skola med inavlade analfabeter som tyr sig till en pedofillära.

2009-06-13 @ 16:03:09
Postat av: Stora Småland

Jo,jo nu är det dags för ett rajs för de "apatiska " barnen igen ! Ett antal politiker från tre olika partier tycker att tretton "apatiska " barn inklusive familjer ska få stanna i Sverige ! Trodde i min enfald att detta med "apatiska" barn hörde till det förgångna , men tydligen inte . Några funderingar vad det skulle kosta oss skattebetalare om dessa familjer skulle få stanna har dessa politiker inte ! Med politikerlöner så tycker man att Sverige är rikt och man glömmer lätt att det finns 800000 tusen fattigpensionärer i Sverige som också får betala för att dessa 13 familjer ska få stanna . Ett litet räkneexempel 13* minst 4 personer i varje familj plus att det också ska komma far och morföräldrar till dessa 13 familjer och alla vet väl att i Sverige är det varsel dagligen men det tycks inte dessa politiker ha en aning om !

Som vanligt ser man inte skogen för bara trän !

Stora Småland .

2009-06-13 @ 17:32:15
Postat av: Fredrik

Fråga polisen vad de första ställe man åker till och kontrollerar om något har blivit stulet.Fråga fastihetsförsäljare om de får nåt sålt ute i smedby?En 4 på 100 kvm över resten av kalmar ligger på miljonen och över. smedby 80.000 kr men de får de inte sålda !! de är fakta det för svenskar vill bo i Sverige ! inte i nåt annat land!Sen en massa jävla pundare på köpet !

Undrar varför dom inte lägger hemmet på boholmarna?Jo därför kalmar kommuns sopptipp har lite utrymme kvar att som bör fyllas ! de är fakta det !

2009-06-13 @ 20:01:30
Postat av: Robin_Shadowes

Tycker att Dårazio kan betala för kalaset ur egen ficka men det har hon givietvis inte alls tänkt själva eftersom hon går ut i media med det här. Som vanligt är det svennebananerna som får hosta upp sina surt förvärvade slantar.

2009-06-14 @ 00:12:14
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Baromtern har nu dragit vidare västerut, till TREKANTEN en samhälle en bit ifrån SMEDBY .Där allt nummera är frid o fröjd enligt Ia Sellerberg journalist på Baromtern .PÅ bilder får vi se SVENSKA BARN , samt SKOLAVSLUTNING I Kyrkan ,då i pappers tidningen.(Vi hittar inget på nätet dyker det inte upp så återkommer vi i frågan )Trevligt för omväxlinges skull med lite lintottar o svenska flaggor i majoritet på bilderna .Frågan är väl när man anmäls för rasism.Mackan Malik(kommunalråd S boende i SMEDBY)

måste ju snart vara nära kokpunkten.Där är det däremot slut med lyckan för dom föräldrar, som valt att bo och ha sina barn i skolan/förskolan.I TREKANTEN.Förra året försökte politikerna bussa äldre barn till skolan i SMEDBY.Även strippklubben som DRAGAN skall öppna på Öland omskrivs i papperstidnigen då inte i direkt positiva ordalag från Baromterns journalist .Artikeln finns inte på nätet.Kpmmer kanske?

eller är den bortlyft för att det finns 84 kommentarer på den första som övervägande tycker att klubben är ok.Gubben o Gumman bevakar detta samt alla andra artiklar som endast införes i papperstidingen för att undvika "felaktiga kommentarer i Barometerns nät-upplaga.Detta ville förståligt nog inte föräldrana i TREKANTEN.Detta förslag las åt sidan.Efter fullt förståliga protester.SAMT SKRIVERIER I BAROMTERN Googla på TREKANTEN.Skam den som ger sej nu försöker politikerna ge sej på förskolebarnen som skall flytttas till SMEDBY.I SMEDBY finns tomma lokaler varför då?Journalistkollegan som skrivit artikeln i papperstidningen(hans namn kan kvitta då sanningen återges) kanske kan förklara för Ia Sellerberg att allt inte är frid o fröjd i SMEDBYVarför skulle annars föräldrar vilja stoppa flytt av skolbarna el förskolebarn till SMEDBY.Föräldrar som jobbar i Nybro ytterliggare västerut ca 15 km skall först köra sina småbarn 10 km österut lämna dom på mångkulturella dagis i SMEDBY.För att sedan vända västerut först till TREKANTEN där dom bor, sedan vidare till jobbet i NYBRO.Ordförande i barn o ungdomsnämnden är Cecilia Strömberg (S) VAD ANNARS.Att socialdemokraterna i Kalmar gjort SMEDBY till ett ställe med mångkultur, där ingen vill bo snart än mindre få sina barn placerade.Hoppas vi ger utslag i nästa års kommunalval bla.Sedan kanske Baromterns journalister skall skriva om varför man inte vill ha sina barn i SMEDBY.Det vet hela regionen.Fylleboendet bättrar ju inte direkt på ryktet så att säga.Så kanske inte prenumeraterna flyr tidningen.Likt väljarna kommer att fly sossarna nästa år.

Det börjar bli paytime nu."Sanningen skola göra eder fria" står det på Gymnasieskolan Stagneliusskolan i Kalmar.Ta en stor bild där och häng upp på redaktionen på Baromtern.Finns det en enda förälder i Trekanten som röstar på SOCIALDEMOKRATERNA nästa år så köp ett paket skruvmejslar till vedebörande , i julklapp CENTERPARTIET SAMT FOLKPARTIET VILL ÖKA INVANDRINGEN .Vad sossar och vänsterpartiet står i frågan är väl med 1.5 miljoner ganska klart

Nya svenskar i landet.Med bilder, samt innehåll förra året i Baromtern bla samt sista artikeln ang Barnens förflyttningar till SMEDBY från TREKANTEN.Borde Ia Sellerberg ,få vara på permannet sportredaktionen ,och där skriva o bevaka tillsammnas med dom 30 andra journalister, som bevakar Kalmar FF.Om bla skavsår el feber hos tex Henrik Rydström .Där även ett media drev mot Taxi Kalmar.mot en chaufför som råkade köra över en hundvalp.Googla på överkörd hundvalp i Kalmar.Svartaxi verksamheten är dock inte fullt lika viktig .Ej heller berikare beväpnade med skarpladdade revolvrar, berusade arga utanför en studentavslutning, kommer upp i samma rappoteringsgrad som den överkörda hundvalpen.Med tanke på andra journalisters artiklar om SMEDBY.

Senast då den om TREKANTEN börjar Ia Sellerbergs senaste artikel att bli mycket märklig journalistikst sett .Som vanligt gäller använd INTERNET för att plocka bort politiskt korrekta journalister.2009-06-14 @ 00:21:06
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Texten om DRAGANS strippklubb hamnade mitt i det andra, sorry bortse från dom raderna.Baromtern har i dagens papperstidning en artikel om

Dragan som skall öppna strippklubb i Ölands skogsby.Artikeln går än inte att hitta på nätet än ?Den första artikeln på nätet, har har 84 kommentarer ganska roliga en del, samt relativt positiva.Frågan blir då lite vinklad ,dör man av en fullträff från en magnum revolver, el att få se en donna dansa näck.Vilket är viktigast ur säkerhetsynpunkt/folkhälsa.En naken brud har ingen dött av att se.Däremot har en stads minister samt en utrikes minister gått i backen pga av vapen.Landet chockades av STUREPLANS MASSAKER.Är du en snorvalp använd Google så får du läsa om vad dethela gick ut på.Snacket om diskriminering av bla Birgitta Edströ-Axelsson (V) ter sej ju lite löjligt, då sossar o vänsterpartister blundar för hederrelaterat våld våldtäckter mot svenska kvinnor mm.Äkta patetiska rasister.Iallafal om man skall tro föreningen glöm aldrig Fadime (hedersrelaterta mördad)Insnöad är bara förnamnet.Är detta orsaken till att artikeln inte finns på nätet, el är det sen updatering.Vi håller utkik.Passa på o stötta DRAGAN lite med en kommentar 500

kommentarer till vore väl roligt, att hålla reda på för, BAROMETERN SAMT gå igenom.Tar lite tid.Kostar pengar använd nätet.För det är väl inte ettt mediastyrt drev mot stackars DRAGAN.Dessutom befrämjar han ju indirekt nativiteten på Öland speciellt i Skogsby.Skall man lyfta fram ,samt namnge Nysvenskar så finns det bättre objekt än DRAGAN ,se Thor-Alf artikel om MAGNUM revolver på bloggen.Politiskt korrekta kommunister o journalsiter bör hamna på INTERNET,Via Google barnsligt enkelt o effektivt.2009-06-14 @ 01:03:43
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

En ny tennishall i SMEDBY ,anser kultur o fritids förvaltningen i Kalmar kommun att man inte har råd med.år 2009Ett nytt boende för missbrukare med 8 paviljonger.

Där även OBS obekräftade uppgifter, om att offer för hedersrelaterat skall få en fristad.Då Finns det kommunala pengar(skattepengar) .I en artikel från 2007 i Barometern av Lotte Lundgren berättar Socialförvaltningen i Kalmar att

kostnaden för missbruksvård, samt krafigt ökade kostnader för placering av unga utlänska kvinnor utsatta för hedersrelaterat våld.Kostar Kalmar kommun år 2007.

10 miljoner per år.Förutom då kostnader för socialbidrag ,för tex berikare boende i SMEDBY.Vilket torde uppgå till flera miljoner per år.Polisen har väl en del utredningskostnader med ,kan man förmoda.Det rör ju lite på sej i SMEDBY ibland.Innevånarna i SMEDBY kan inte få en tennishall, boende i TREKANTEN kan inte få ha en förskola, utan skall köra sina barn till det mångkulturella SMEDBYS dagis.Som dom valt bort boendemässigt.Kostnader i samband med invandrare, samt missbruksproblem kommer före skolverksamhet o idrott.Lycka till SMEDBYBOR O TREKANTEN BOR.Ni glömmer väl inte attt rösta på Socialdemokraterna o gråta ut i Barometern.Visst är det mångkulturella Sverige (SMEDBY)

Fantastiskt.

2009-06-14 @ 03:15:34
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Mera lokalt: Svartaxiverksamheten, som huvudsakligen bedrivs av Nysvenskar, vi kan kalla bla Pistolovos.Pågår helt öppet fortfarande framför KALMAR polisen .Vissa störingar görs några minuter då o då.Till den nye TILLFÄLLIGE länspolismästaren kan vi meddela, att Gubben o Gumman håller koll på den olagliga taxiverksamheten.Stenkoll bla finns noteringar dag klocka, samt patrullers nummer som inte ingriper.Samt påminna om att företrädaren hastigt o lustigt fick göra en" Margereta Wibergare"avtackades på bild i Baromtern i lördags.Han skall jobba i Liberia åt FN .Tar inte detta slut kommer många inlägg att finnas på Google som berör: SVARTAXI, POLISEN ,KALMAR, VÅLDTÄCKTER .Till slut kanske dom blir förmånga..

NU RÄCKER DETInget vidare bra att ha i det elektronidks CV:et INTERNET , när den första våldtäckten anmäls.Såvida man inte tycker att tex Kongo är en spännade arbetsplats.Vi lägger väl in ett nytt sökord ifall den NY(E) LÄNSPOLISMÄSTAREN I KALMAR. eller hans överordnade surfar ibland.

2009-06-14 @ 04:01:26
Postat av: Kom ihåg mig

Ni män och kvinnor av rättvisa. För ett tag sedan blev en ung tjej bragt om livet. Märkligt nog finner jag ingen som helst info om detta här, varför? Är inte Therese Johansson Rojo värd att nämnas på något sätt? Var är namn,bilder, personnr osv på mördarna?

2009-06-14 @ 06:43:59
Postat av: Natan

Kom ihåg mig; Få vi inte mer än nog av den informationen i pk-media!? Hade det varit berikare så hade det förmodligen inte rapporterats ! Det är liksom den snedvridningen som är vitsen med informationen på olika bloggar!! Sen är händelsen oerhört tragisk i sig, störda människor finns överallt.

2009-06-14 @ 07:08:40
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Dragans strippklubb är nu uppe på Rikspress nivå i Expressen.Kommentarena är käcka o positiva även där .

Driv lite med PK journalisten som förväntar sej negativa kommentarer.Varför skriver man annars om en strippklubb.För att ge DRAGAN en flygande start knappast.Artikeln är inte utformad så i Expressen heller.MISSA inte Tobias Billströms eskapader i samband med kvotflykting- import från Irak, riktigt kul läsning.Ha då i åtanke semester resorna från Malmö till Irak.Så blir du lite kinkig.Speciellt det 80 åriga Irakiska paret ,med diverse krämpor, som nu skall komma till Sverige, och ta sjukvårds resurser från dom som arbetat hela sitt liv o betalt skatt.Källa: FRIA NYHETERSkall man få upp blodtrycket kan man ju Googla på Reclaim västra hamnen. Där dampvänstern hållt låda igår/inatt.Källa:SVDDen statliga avisningen i form av gruppresor från Stockholm.Då till Irak går att läsa om i Fria tidningar.Källa: Stockholms fria tidningarKanske kan man samordna semesteresorna med avisningarna.Hur som helst vore det kul att se ankomsten av dom två planen .Hur gör passpolisen två köer?

-avisad till höger.

-semesterfirare till vänsterPrecis som inget att förtulla gå på grönt el något att förtulla gå på rött.Det är som en gammal skämtfilm.Just det här med semesteresorna kontra raggande av importflyktingar, för att det är farligt i Irak ,och för att fylla FN kvoten ang kvotflyktingar.Vore nog något för dom Nordiska tidningar kanske även Europa det är ju så djävla dumt så det är inte sant.Samma nivå som den miljöåklagare som åtalat ett Kalmarföretag, som råkat blanda t-spriten fel med

på följd att 6 Norska alkisar dött.En friande dom är lika självklart, som att drottning Silvia inte kommer att strippa på Victoriadagen på Öland i sommar.

2009-06-14 @ 07:17:05
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Namnlös:(Vi säger väl PJOTR för gammal vänskaps skull)Om du tittar på Fria Nyheter så är dom bra på den typen av rappoteringar.Bla står det om Afghanen som ströp sin kärring nyligen.Passa på att maila Aftonbladet o kolla om det offret var med i artikelserioen om 153 kvinnor som bragts om livet.Vidare info hittar du På Flashback.Tappa aldrig bort din skruvmejsel.Du kan behöva den dygnet runt .

2009-06-14 @ 07:31:19
Postat av: Gubben o Gumman På Getingen

Vårt inlägg är till "kom ihåg mej"Vi vill även passa på att komma ihåg FADIME hedersrelaterat mördad.Våld mot kvinor speciellt hedersrelaterat är avskyvårt lika avskyvärt som gruppvåldtäckter.I SVERIGE HAR VI KVINNOFRID FÖR ALLA KVINNOR

2009-06-14 @ 07:42:29
Postat av: BAW

Det verkar som de flesta tidningredaktioner berikas med pk-fanatiska småtjejer. De berikar verkligen inte tidningens redaktionella innehåll, dessa stolpskott.

2009-06-14 @ 08:26:00
Postat av: Nalle i Växjö

Det största problemet i Alvesta trakten är Torpbruk, som var ett litet trevligt samhälle, men där nu lycksökare fyller 110 lägenheter och ger Polisen arbete.

Naturligtvis finns både människor som du och jag och som inte vill något annat än att arbeta och sköta oss.

Men tydligen inte alla om ni läser på länken.Oron är lika stor som i Smedby och liknade orter men vansinnet med folkomflyttning av etniska grupper fortsätter.Läste på en annan blogg att dom som kan, emigrerar till Australien och Nya Zeeland som fortfarande står mot den den Islamska vågenPostat av: Nalle i Växjö

Ännu en rapport från Växjö trakten.Våra Svenska skolor duger inte utan dom behöver Muslimska skolor.

Våra kyrkor duger inte

Vårat svenska kött duger inte

Våra svenska flickor duger bara att våldta

Våra svenska butiker drabbas av snatteri och blir nerbrända, och ny startas upp av "rättrogna" som inte har några problem.Frågan man kan ställa är då "varför komma till Sverige"Kanske svenska kronor är OK ?

Ett litet förtydligande. Jag är inte bitter på dom som kommer hit för att sköta sig och vara med om att bygga upp Svenska samhället, jag är bara bitter på alla dom övriga

Postat av: Motorman Karlsson

Redaktören för Västerviks Tidningen är en rakryggad kille ! Han tar emot insändare från såna som tänker "svenskt" ! Hyvens kille !

Mvh Motorman Karlsson .

2009-06-14 @ 09:01:21
Postat av: Rättvis

Sista sifo-mätningen är av stort intresse: 1) Även Sverigedemokraterna når fyraprocentsspärren bland dem som svarade dagarna efter EU-valet. 2) Även piratpartiet uppnådde fyraprocentsspärren efter EU-valet.Socialdemokraterna fick 32,8, men detta opinionstal är bara ett genomsnitt förundersökningsperioden.

Hade redovisning skett för opinionssiffrorna efter valet, så hade sossarna sannolikt hamnat under 30 procent.För övrigt var resultatet i EU-valet det sämsta valresultat som socialdemokraterna redovisat någonsin.Kort sagt innebar EU-valet att folk fick upp ögonen och att allt fler nu inser att SD är ett alternativ till socialdemokratin. Under sommaren, när släkt och vänner träffas under otvungna former, kommer tungans band att lossa och ge SD ännu mera skjuts.

2009-06-14 @ 10:34:05
Postat av: pelle

toralf

sorry toralf jag trodde du hade tagit bort mina inlägg men nu ser jag att alla är medjag ber om ursäkt

pelle

2009-06-14 @ 10:39:06
Postat av: Nalle i Växjö

Från Sveriges Radio12:09 | tisdag 9 juni 2009

Fler behöver ekonomiskt bidrag

Allt fler svenskar behöver ekonomiskt bistånd. Under årets första kvartal ökade kommunernas utbetalningar av socialbidrag och introduktionsersättning till personer som just hade fått uppehållstillstånd med 13 procent. Det är den största kvartalskostnaden på nio år.Enligt Tapio Salonen är det de yngre och de nyanlända invandrarna som har det allra svårast att sig ur ett bidragsberoende, eftersom man saknar etablering på arbetsmarknaden.Kommentar.

Det kanske inte finns jobb så det räcker för alla.

Verkligheten kanske kommer ifatt dom PK vänliga människorna som vägrar se sambanden

Postat av: Rättvis

Många har klagat över det dåliga valresultatet i Stockholm och kommit med krav på lösningar.

Ett skäl till att det gått dåligt i Stockholm har att göra med väljarstrukturen. Sverigedemokraterna hämtar ju sina röster från Socialdemokraterna. Men i Stockholm är socialdemokraterna bara tredje största parti och har bara 16 % av väljarna. Dessa består dessutom till övervägande del av åldringar som inte gärna byter parti.

Om Sverigedemokraterna tar 10 % av socialdemokraternas röster i Stockholms län så blir det likväl bara en ökning med 1,6 procentenheter.Här har vi en av förklaringarna till svårigheterna i Stockholm

2009-06-14 @ 11:09:36
Postat av: Rättvis

Här är länk till föregående inlägg.

Postat av: Ibbe

Kalmartidningen jagar nya läsare tydligen. Ska man tolka Barometerns bilder och texter på och om Smedby så finns det inga svenskar som tar studenten i samhället. Det är endast i "nya S-by" man erhåller denna examen. Så får vi ytterligare en bild av politisk korrekthet.2009-06-14 @ 11:12:37
Postat av: s-e karlsson

Johan af Donner Röda Korset misstänks för grovt

bedrägeri mot sin arbetsgivare och en sån "djevel"

går äldre damer med fattigpension och jobbar ihop pengar åt ! Aldrig mer några pengar till Röda Korset från mej och min familj , de verkar vara skojare hela bunten som jobbar där !

Mvh S-E Karlsson .

2009-06-14 @ 11:37:21
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Ibbe:Med tanke på att tidninge missade hakkorsen vid

sosse manifestationen mot Israel.På Himmelska Fridens Larmtorg.Så får man väl inte begära att dom skall hitta några studenter i Gamla Smedby utan invandrabakgrund.Ett problem med dålig syn o hörsel börjar sakta skymta fram hos Baromterns repotrar.Kanke är en syn o hörsel undersökning att rekommendera.Barometern hade faktiskt en bild i pappersdelen från en by, Trekanten med svenska barn svenska flaggor dagen efter.Lite egen kompensation för det patetiska repotaget om NYA SMEDBY.Nåväl innevånnarna i TREKANTEN vill inte ha sina skolbarn i SMEDBY .Politikerna försöker nu få ditt Trekanstens förskolebarn var föräldrar inte heller vill ha sina barn i SMEDBY.Är man då normalbegåvad förstår man vad klockan är slagen i SMEDBY innan fyllegänget drar in.Sedan finns det ju dom som inte förstår det .Ingen nämnd ingen glömd.God morgon förresten Barometerns redaktion vilken strålande dag.

2009-06-15 @ 07:35:45
Postat av: Uppväxt i Smedby

Jag växte upp i smedby från slutet av 70-talet och var bosatt där till 2001. Under min barndom var Smedby väldigt lugnt och inga större brott skedde, på sin höjd ungdomsfylla och trimmade mopeder. Mot slutet av 90-talet blev det dock värre och värre hela tiden. Om det är invandring eller fattigdom som det beror på låter jag vara osagt men numera är det bottenskiktet som bor i nya Smedby och det inträffar bara mer och mer stölder och inbrott. Jag hade planer på att flytta tillbaka till smedby men nu tvekar jag starkt på det. Smedby är allvarligt talat på väg att bli värre än Norrliden någonsin varit. Men men, de städade ju lite i Norrliden och de som inte hade råd att bo där då skickades till löten istället...

2009-06-16 @ 19:25:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0