ÄR BRÅ EN RASISTISK MYNDIGHET?

Det är den enda slutsats som det politiskt korreta Sverige kan dra efter att Samuel Älgemalm i Växjö kallats rasist efter att han sagt att invandrare är överrepresenterade när det gäller narkotikabrott.


I BRÅ:s rapport om "Brott bland svenskar och invandrare" finns det svart på vitt att invandrare är överrepresenterade i brottstatistiken när det gäller narkotikabrott. Att som Samuel Älgemalm uttrycka detta i kommunfullmäktige kan omöjligt vara rasism. I så fall är även BRÅ en rasistisk myndighet.


Vik inte en tum Samuel för du har statistiken på din sida! Att sedan dessa politiskt korrekta fegisar i de etablerade partierna vägrar att se sanningen är inte ditt problem utan något som dessa hycklarpolitiker kommer att få tillbaka i nästa valrörelse.

Stå på dig Samuel! Du har mitt fulla stöd.


Glöm heller inte bort när ni ser inslaget att Samuel Älgemalm själv är invandrare från Iran.


Se inslaget i Smålandsnytt.För mig är det fullständigt obegripligt hur någon kan kalla detta rasism! Men det visar bara på den okunskap och den totala politiska korrektheten som råder bland dessa etablerade politiker i Växjö som totalt blundar för den verklighet som råder i samhället.

Att de skriker rasism så fort någon säger något negativt om invandringen och det mångkulturella samhället beror nog till största delen på att de saknar egna argument att bemöta SD med i debatten.


"- Vi kan inte hålla på den fria debatträtten, den här typen av närmast kriminella uttalanden får inte förekomma i fullmäktiges talarstol. Då är det fullmäktiges presidium som måste ha råg i ryggen och avbryta, säger Bertil Olsson (KD)."


Enligt kristdemokraten Bertil Olsson är det numera kriminellt att säga något negativt om invandringens konsekvenser. Att kristdemokraterna är desperata över den nedgång partiet fått i opinionsundersökningarna men att de vill gå så långt som att inskränka yttrandefrihet som är en av de viktigaste grundbultarna i FN-stadgarna är väldigt magstarkt.


När BRÅ släppte sin rapport om "Brott bland svenskar och invandrare" blev det en del uppståndelse och Mauricio Rojas som då var integrationspolitisk talesman för folkpartiet skrev en debattartikel i DN som väckte stor uppmärksamhet. Där skrev han bland annat följande.


"Den visar att invandrarnas generella överrepresentation när det gäller registrerad brottslighet ligger på lite över hundra procent. För grövre brott, exempelvis mord, dråp, misshandel mot obekanta och våldtäkt, är siffran 300-400 procent. Men samtidigt som invandrare från vissa länder inte alls begår brott oftare än infödda svenskar gör invandrare från andra länder det i mycket stor omfattning. Det är bara olikheterna i invandrarnas sociokulturella arv som kan ge en tillfredsställande förklaring till skillnaderna i brottsbelastning mellan olika invandrargrupper. Ämnet har ansetts vara tabu, men måste nu komma upp till ytan, skriver folkpartiets integrationstalesman Mauricio Rojas."Detta var i december 2005 men ämnet är fortfarande lika tabubelagd bland de politiskt korrekta politikerna i Sverige. Mauricio Rojas har väl även lämnat Sverige och anledningen är inte svår att förstå. Den svenska hycklerin!


När det gäller just narkotikabrott så ser jag en hel del vid Kalmar tingsrätt. När det gäller det som kallas för "ringa" narkotikabrott så är det självklart väldigt många svenska ungdomar som döms i tingsrätten. Men när det gäller de grövre brotten ser det annorlunda ut. De personer som ägnar sig åt att framställa eller smuggla in dessa droger i Sverige är i väldigt stor utsträckning personer med utländsk klingande namn.

Jag har skrivit om detta i ett antal blogginlägg när det handlat om lokala förmågor.

Narkotikabeslag i Norrliden
Veitnamesiskt par dömda
Svarta fåret eller familjens hjälte
Asiater utpekade

För den som inte orkar leta upp BRÅ:s rapport kommer här den tabell som visar att utrikes födda och invandrares barn är överrepresenterade i alla typer av brott.

I ALLA TYPER AV BROTT!
Att säga detta i talarstolen kan omöjligt vara rasism!

SMP


Kommentarer
Postat av: Nalle i Växjö

Ett vanligt sätt i dagens Sverige är att "Skjuta budbäraren" istället för att "skuta" dom som är ansvarig för den politik som är orsaken till dagens situationPS: Läs länken innan SMP plockar bort den på samma sätt som med tidigare när det kommer "fel" inlägg

Postat av: Nalle i Växjö

Kan inte undanhålla er detta "stolpskott" från "S" i Lessebo, som känner sig manade att lära folk vad som är rätt i sedvanlig S-stil

Postat av: s-e karlsson

Hej Thoralf !

Har du möjligen net-adressen till Samuel Älgemalm?

Tänkte sända ett stöd-mail till honom !

Mvh S-E Karlsson .

2009-04-26 @ 12:11:05
Postat av: World Traveller

Laeste precis kommentarer i Aftonpravda. Ett stort antal svenskar vill ha in Anders Lago fraan Sodertaelje i en framtida regering tillsammans med Ilija Batljan fraan Nynäshamn och Luciano Astudillo fraan Malmoe!!!

Naer man laeser det vill man bara flytta fraan Sverige, foer det aer aendaa 50% av svenska folket som roestar paa Vaensterblocket och saalunda VILL ha en saan politik som Lago och Reepalu i Malmoe foer. Reinfeldt har vael laert sig allt han kan fraan Reepalu.

2009-04-26 @ 12:12:59
Postat av: Carl

de som bor i invandringstäta områden och de som åker kollektivt inser verkligheten. verkligen skrämmande att de som försöker "blåsa i visselpipan" blir bestraffade överallt av kompismaffian i partier och fackförbund.När Skatteintäkterna försvinner hur skall de kunna dölja Sveriges kommande katastrof. Hela Världen måste undra hur landets egna politiker kan förstöra ett drömland som Sverige till ett inferno.

2009-04-26 @ 13:33:39
Postat av: Mocke

Hur kan en som själv inte kan svenska och själv avrit dömd för en rad olika bedrägeribrott "kämpa" mot detta? Han är rasistisk belagd och har rasistsiska åsikter inget annat, hör rör dig sig inte om OSS svenskar eller ER invandrare utan om ren rasism.

2009-04-26 @ 13:45:23
URL: http://mocke.blogg.se/
Postat av: Stefan K

Glöm heller inte bort den "rasistiske" G W Persson som i programmet Efterlyst sa att invandrare är klart överrepresenterade när det gäller våldsbrott, rån och sexuella övergrepp.

http://www.tv3.se/page/sms-fragor-25-februari

2009-04-26 @ 14:13:05
Postat av: Martin Isaksson

@ mocke ? fakta rasism ? ja då har nog tåget lämnat din perrong.

2009-04-26 @ 14:13:11
Postat av: Kalle

Nästa gång en statlig myndighet börjar babbla om att det saknas resurser svara denna då med en utländsk brytnig:

--Jaeg icke förstå.Då blir den statliga myndigheten så sur och slänger på luren i örat. De förstår mycket väl att man menar vart har alla skattepengar tagit vägen? Vi betalar ju världens högsta skatt. Vad får vi för det??? En massa ytlänningar som flyttar hit till Sverige och som ligger samhället till last.--Jaeg icke förstå vart alla svenska skatter tar vägen. Går de pengarna till svenskar??? Det måste vara fel tycker invandrarna av idag. Vi finns ju har för att ta hand om era skattepengar och stjäla dem samt slå alla etniska svenskar på käften om de protesterar.Jaeg icke förstå!!!

2009-04-26 @ 14:28:06
Postat av: Inge Sandén

Älgemalm är en hedersman.

Han har lyckats med det inte någon Svensk, i alla sina djupaste funderingar, över vad Svensson skall byta ut sitt namn mot, som klingar vackert.

Älgemalm är det svenskaste namn,som någon kunnat komma på.

Detta bevisar bara att Älgemalm velat göra allt för att flyta in i vårt samhälle.

Om alla nysvenskar hade haft hans inställning till Sverige,hade vi inte haft de problem,som han har mod att påvisa.

De tvättäkta rasisterna är Mocke och PK-iterna i Växjö kommunfullmäktige.

2009-04-26 @ 15:05:42
Postat av: Rättvis

Bara sex veckor till EU-valet - Och just då börjar media med intensifiera förtalet och dessutom mörka nästan allt som har med SD att göra.Är det någon som tror på jultomten eller spöken eller att medias förfarande bara är en ren slump?

2009-04-26 @ 15:36:56
Postat av: Magne

Först vinklar samt medvetet missförstår media sd-representanter i syfte att framställa dessa som knasbollar och rasister. Sedan yttrar sig den gode nyttige idioten sig i kommmentarerna. För allt som står i tidningen är ju sant, jag behöver ju inte tänka själv. Detta är ju tydligt bland kommentarerna eller är det journalisterna själva som yttrar sig?

2009-04-26 @ 16:46:53
Postat av: Anonym

Partiledaren Mona Sahlins lista är inte heller så vacker vilket ni kan se här nedan.1990: Betalade dagmamma svart.1993: Obetald TV-license.1993 (Maj): Hade körförbud på familjebilen fick ändå 2 parkeringsböter??1994 (8 September i SVT): ” -Om man är Socialdemokrat, då tycker man det är häftigt att betala skatt. För mig är skatt det finaste uttrycket för vad politik är. “1995 (Oktober): Mona då vice statsminister köper varor, hyr bilar samt tar ut tiotusentals kronor för privat bruk med statens kontokort (dina skattepengar). Detta skyllde hon på ” oklara rutiner hos statsrådsberedningen“. Därefter ändrade hon sig till “-Jag tog ut ett litet förskott på lönen, det kan väl alla göra “.1995 (Efter 17 Okt.): Mona tar ” time out ” på lyxön Mauritius tillsammans med familjen, en assistent samt livavakter, statens konto betalade (du betalade detta).1997: 2010 års statsministeraspirant för arbetarpartiet startar eget företag, hon tar ut 1.100 000:- i lön första året och sade sig ha 350 000:- i ” externa utgifter”. Bolaget gick med stark förlust samt försattes därefter i konkurs 1999, då hade Sahlin redan blivit biträdande näringsminister och dåvarande regeringens småföretagarexpert! Inget har sagts hur det gick för de anställda (arbetarna). Denna kvinna vill 42% utav Sveriges röstberättigade, skall leda skutan M/S Suecia efter 2010 val? Hemska tanke! Undrar varför jag kom att tänka på Wasaskeppet…?1999 (November): Sahlin fick 98 parkeringsböter som hon ” -hade inte råd ” att betala. 32 utav dessa fick kronofogden driva in. Därefter ordnade regeringskansliet en parkeringsplats åt henne på order utav arbetarnas chef i arbetarpartiet (s), dvs Göran Persson.2000 (Augusti): Kommer ni ihåg vad Mona sa 1994 den 8e September? Häftigt med att betala skatt bla bla.. Jasså hur häftigt då undrar en låginkomstagare som betalar sin skatt troget? Jo så här mycket enligt Mona… hon struntade i att betala restskatt på 30 000:-, kronofogden klev då till sist in, och drev in den häftiga skatten åt staten!2001: Mona struntar i att betala ytterligare två räkningar som drivs in utav kronofogden… hon “-hade inte råd att betala ” då heller, sa hon!?2001: Mona stöttar sin vän Mahmoud Aldebe geom att besöka denne i Muslimska Brödraskapets moske´ på Söder i Stockholm. Muslimska Brödraskapet bjuder därefter in shejken al-Qaradawi, som håller en massmordspredikan i moske´n på Söder. Man passar även på att sälja CDs med antisemitiskt hatpropaganda samtidigt. 2006 kräver Monas gode vän Mahmoud Aldebe att sharialagar skall införas i Sverige!2002: Monas bil är obesiktigad, obetald ” häftig” fordonsskatt och belagd med körförbud.Mellan 1995-2006 struntar Mona Sahlin i att vara medlem i facket. Inte förräns hon insåg att hon skulle bli ny partiledare anslöt hon sig med motiveringen ” -Det skulle se dåligt ut annars “.År 2006 fick Monas dotter en praktikplats på Sveriges ambassad i Washington D.C. Praktik-anställningen skedde “ informellt ” vilket strider emot UDs regelverk, ingen annan fick chansen kan tilläggas! ” - Det här var lite mer ad hoc, visst var det…” sa Pontus Järborg, ambassadens generalkonsul.Mona Sahlin sa den 17 Oktober 1995 följande: ” -Felfria politiker ropar ni nu efter, finns dom, vill vi ha sådana, ja det får andra svara på. ” Ja enligt Sossarna och Mona ska man vara felfri om du tillhör något annat parti utanför vänstern….och absolut om du är Sverigedemokrat!

2009-04-26 @ 16:48:29
Postat av: Magne

Kanske vår nästa statsminister;Partiledaren Mona Sahlins lista är inte heller så vacker vilket ni kan se här nedan.1990: Betalade dagmamma svart.1993: Obetald TV-license.1993 (Maj): Hade körförbud på familjebilen fick ändå 2 parkeringsböter??1994 (8 September i SVT): ” -Om man är Socialdemokrat, då tycker man det är häftigt att betala skatt. För mig är skatt det finaste uttrycket för vad politik är. “1995 (Oktober): Mona då vice statsminister köper varor, hyr bilar samt tar ut tiotusentals kronor för privat bruk med statens kontokort (dina skattepengar). Detta skyllde hon på ” oklara rutiner hos statsrådsberedningen“. Därefter ändrade hon sig till “-Jag tog ut ett litet förskott på lönen, det kan väl alla göra “.1995 (Efter 17 Okt.): Mona tar ” time out ” på lyxön Mauritius tillsammans med familjen, en assistent samt livavakter, statens konto betalade (du betalade detta).1997: 2010 års statsministeraspirant för arbetarpartiet startar eget företag, hon tar ut 1.100 000:- i lön första året och sade sig ha 350 000:- i ” externa utgifter”. Bolaget gick med stark förlust samt försattes därefter i konkurs 1999, då hade Sahlin redan blivit biträdande näringsminister och dåvarande regeringens småföretagarexpert! Inget har sagts hur det gick för de anställda (arbetarna). Denna kvinna vill 42% utav Sveriges röstberättigade, skall leda skutan M/S Suecia efter 2010 val? Hemska tanke! Undrar varför jag kom att tänka på Wasaskeppet…?1999 (November): Sahlin fick 98 parkeringsböter som hon ” -hade inte råd ” att betala. 32 utav dessa fick kronofogden driva in. Därefter ordnade regeringskansliet en parkeringsplats åt henne på order utav arbetarnas chef i arbetarpartiet (s), dvs Göran Persson.2000 (Augusti): Kommer ni ihåg vad Mona sa 1994 den 8e September? Häftigt med att betala skatt bla bla.. Jasså hur häftigt då undrar en låginkomstagare som betalar sin skatt troget? Jo så här mycket enligt Mona… hon struntade i att betala restskatt på 30 000:-, kronofogden klev då till sist in, och drev in den häftiga skatten åt staten!2001: Mona struntar i att betala ytterligare två räkningar som drivs in utav kronofogden… hon “-hade inte råd att betala ” då heller, sa hon!?2001: Mona stöttar sin vän Mahmoud Aldebe geom att besöka denne i Muslimska Brödraskapets moske´ på Söder i Stockholm. Muslimska Brödraskapet bjuder därefter in shejken al-Qaradawi, som håller en massmordspredikan i moske´n på Söder. Man passar även på att sälja CDs med antisemitiskt hatpropaganda samtidigt. 2006 kräver Monas gode vän Mahmoud Aldebe att sharialagar skall införas i Sverige!2002: Monas bil är obesiktigad, obetald ” häftig” fordonsskatt och belagd med körförbud.Mellan 1995-2006 struntar Mona Sahlin i att vara medlem i facket. Inte förräns hon insåg att hon skulle bli ny partiledare anslöt hon sig med motiveringen ” -Det skulle se dåligt ut annars “.År 2006 fick Monas dotter en praktikplats på Sveriges ambassad i Washington D.C. Praktik-anställningen skedde “ informellt ” vilket strider emot UDs regelverk, ingen annan fick chansen kan tilläggas! ” - Det här var lite mer ad hoc, visst var det…” sa Pontus Järborg, ambassadens generalkonsul.Mona Sahlin sa den 17 Oktober 1995 följande: ” -Felfria politiker ropar ni nu efter, finns dom, vill vi ha sådana, ja det får andra svara på. ” Ja enligt Sossarna och Mona ska man vara felfri om du tillhör något annat parti utanför vänstern….och absolut om du är Sverigedemokrat!/Lånat från Antiism

2009-04-26 @ 16:49:28
Postat av: Antirasist 4-ever

(jag är ironisk i det här inlägget men jag är det bara för att visa hur tokigt det kan bli om man inte får prata om kulturella orsaker till brottslighet utan man måste hålla sig till individuella orsaker för att inte vara rasist)

Om man inte får säga att invandrares överrepresenation har något med deras kultur att göra så får man väl hitta andra förklaringsmodeller. Dom invandrare som begår brott gör väl det för att dom är idioter, helt enkelt. Så vi får väl slå fast att idioter är överrepresenterade bland invandrare.(som sagt, det var ironi)

2009-04-26 @ 17:26:01
Postat av: Anonym

Om Jesus kom in och yttrade sig i fullmäktiges skulle han avbrytas av pöbelskrän: Efteråt skulle KD uttala förklenanden omdömen som att han var kriminell, vi måste snacka ihop oss, avbryta honom och så vidare.Dåtidens skriftlärda bjöds av Jesus på en svidande kritik: “Ni har Djävulen till fader” Kan hyckleri och självgodhet överhuvudtaget beskrivas bättre.

Men dåtida kristdemokrater ropade: “Korsfäst, korsfäst”

Och hur det gick, det vet vi alla.Och kom ihåg vad det är fråga om är bara en tolkningsfråga av BRÅ:s statistik.Och medge att Älgemalm har mycket på fötterna

2009-04-26 @ 17:39:29
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

PK-media försöker tuta i oss att de svenska bankernas problem beror på den amerikanska finanskrisen. Bankernas kris beror på för vårdslös utlåning i Baltikum och inget annat. Och hade dessa Kaliberjournalister i stället kollat upp bankerna så hade de förmodligen blivit av med sina jobb. Vi kommer ihåg när Sven Grassman avslöjade den borgliga regeringen på sin tid som hade räknat fel på hundratals miljarder kronor i bytesbalansen. Sven åkte omedelbart ner i källaren på Stockholms universitet. Hade journalistkåren varit lite vaken och varnat i tid, så hade förmodligen dom svenska bankerna varit i en helt annan situation än var dom är i dag. Svenska journalistkåren rättar in sig i ledet och uppkäftiga journalister har blivit en bristvara. Det behövs mer " kaliber " i kåren.

2009-04-26 @ 17:43:45
Postat av: Daniel

Era förbaskade lögnaktiga skitpolitiker och pk-media som medvetet ljuger och håller undan väsentlig information för svenska folket. Dom skulle ha visas rapporten från BRÅ i inslaget , men oj då skulle ju Samuel Älgemalm haft rätt och att kriminalitet och annat beror på mångkulturen får inte nämnas i dagens Sverige där hycklare och dubbelmoral är vardagsmat.Försvinn era avskum säger jag

2009-04-26 @ 18:08:35
Postat av: natasha

Antiism/Magne,Det var en lysande och upplysande lista över vår eventuella statsministers meriter! Jag undrar om inte t o m vanliga företagare skulle dra öronen åt sig att anställa en sådan "stjärna" för ett vanligt golvjobb.Hoppas att meritlistan når de flesta svenskar, så att de vet vem de röstar på.

2009-04-26 @ 18:36:16
Postat av: Fredrik

Bertil Olsson ! Ett levande misstag !! :-)

Kan man annat än att skratta åt hela den politiska okunnighet som sitter i våra kommuner.Det är omöjligt att blir förbannad utan som min sambo sa när hon läste det: Att dom inte skäms !

Pinsamt värre , vad är det för land vi bor i ?Kan bara instämma i kören av skratt :-)Kom igen nu ! Polis,kriminalvård,brå etc etc vet exakt vilka invandrar grupper som begår kriminalitet.Det tråkiga är att de invandrar grupper som ej begår brott och sköter sig dras över samma jävla kam pga av såna som Bertil.K

Som inte vill veta av sanningen !! Där har du ditt bidrag till politiken Bertil. Vi kan inte stå till svars för vad vissa grupper gör ! de får dom själva göra!!2009-04-26 @ 19:50:39
Postat av: Malin

Såg inslaget med Älgemalm och jag undrar hur detta uttalande kan vara rasistiskt? Om han nu blir polisanmäld ska man då polisanmäla dessa utredare som har kommit fram med detta resultat enligt BRÅ? Fakta är fakta!

Det som händer i fullmäktige i Växjö är att valda kommunpolitiker väljer att inte att ta del av fakta som presenteras av regeringen. Det borde vara straffbart eftersom det är deras uppdrag att presentera och finna åtgärder för att lösa dessa problem. Gör man inte detta så ska man inte vara politiskt aktiv!Snart är det väl rasisiskt att säga invandrare ta mig fan!ÄLGEMALM, STÅ PÅ DIG! En invandrare med krut i! ;)SD 2010

2009-04-26 @ 20:04:11
Postat av: Niklas

Stå på dig Samuel !

2009-04-26 @ 20:11:28
Postat av: AWSvensson

Internationellt samarbete

ska knäcka afrikanska knarkligorPolisen i Norden ska samarbeta mot droghandeln. Målet är att få bukt med de kriminella västafrikanska nätverk som smugglar stora mängder heroin och kokain som helt dominerar den ökande heroinförsäljningen i Stockholm.

”Situationen är alarmerande”På Sergels Torg, den ökända ”Plattan” i Stockholm, pågår droghandeln som vanligt. Bleka och härjade missbrukare irrar runt i jakten på narkotika. Mobiltelefonerna går varma, en nick, en hand i en ficka och affären är klar.Det är stora mängder vitt heroin i omlopp, och bakom det ligger kriminella nätverk med rötterna i västra Afrika.”Alarmerande situation”

Trots att ett 30-tal personer från nätverken har gripits och dömts bara i Stockholm det senaste året så fortsätter narkotikan att strömma in. I förra veckan beslagtog polisen tre kilo heroin värt omkring 20 miljoner kronor, i samband med ett gripande.Leif Brunell, som är chef för spanings- och narkotikaroteln vid länskriminalen i Stockholm, anser att situationen är alarmerande.– Vi har sedan hösten 2003 arbetat oavbrutet med det här problemet. I dag drabbar det inte bara Stockholm utan antagligen hela Sverige och även internationellt.Välorganiserade ligor

Bilden bekräftas av Rikskriminalpolisen. Där är oron över de välorganiserade kriminella västafrikanska nätverkens framfart stor.I Stockholm finns idag flera hundra representanter för nätverken som säljer droger, främst vitt heroin men också kokain och marijuana, för hundratals miljoner kronor varje år.Patrik Ramberg, kriminalinspektör vid Rikskriminalens narkotikarotel, arbetar med med att kartlägga nätverken och han säger att det internationella samarbetet är nödvändigt.– När vi har kollat runt har vi sett att de övriga nordiska länderna har snarlik problematik. Rapporter från övriga Europa visar att det är precis samma problem där med västafrikanska kriminella nätverk som regelmässigt och yrkesmässigt ägnar sig åt narkotikasmuggling och försäljning.Västafrikaner har tagit över

Genom att dumpa priserna och alltid ha narkotika att sälja har de kriminella västafrikanska nätverken i princip helt tagit över den tidigare ganska uppdelade heroinmarknaden. Marknaden är stor, det finns omkring 15 000 heroinmissbrukare i Sverige, och antalet ökar.För Patrik Ramberg på Rikskriminalen och hans kolleger väntar ett hårt arbete.– Det vi försöker göra nu är att hitta ett kontaktnät mellan polis och tull för det krävs ofta snabb samverkan när det är frågan om en kurirresa eller när man har indikationer att någonting är på gång. Det gäller att hitta rätt personer i de aktuella länderna.

En qartikel av Samuel Älgeman, nej SVT:s hemsida, som Smålandsposten ej tog in.

2009-04-26 @ 21:13:21
Postat av: Gumman o Gubben på Getingen

Först o främst lite fakta .Är man bördig från Iran (där bla flickor stenas. samt är straffmyndiga från 9-års ålder gossarna från 14?)Så vet man mer om brott. narkotika.. censur .tortyr .hedersrelaterat våld.mm (Är du 18-25 Googla på Lover-boys, uppdatering you know)

än vad kommun politikerna i Växjö kommun har förstått på dom sista 30 åren.Annars finns ju BRÅ:S statistik att tillgå.Där även teorin om att krimminella gärna flyttar på sej.Då vi har en och annan socialturist i landet är det ju inte så djävla lyckat .Läs gärna Pehr Dahls artikel på ledarsidan på nätet.Där han återger mordhot.För att han inte skall skriva pro-Serbiska artiklar. samt elaka saker om Kosovoalbaner.Fotnot Kosovo hanterar 5 ton heroin varje månad hamnar några gram i Växjö måntro .Hela landet är fullt med vapen flyttar dom på sej också möjligen?Skulle du vara tveksam ring din lokale sheriff, han kan verifiera statistiken.Är du lat slå på efterlyst TV3 , el TV4 FAKTA Där Engelsk polis har ett helvete med dom nya, lätt solbrända Engelsmännen,Fast det har inte Gidenäs chef på TV4 , någon aning om.Bertil Olsson pratar om råg i ryggen.Det hjälper inte med en halv burk Viagra i det fallet .Man måste nämligen tro på det man pysslar med.Om styvheten skall infinnas sej.Men dessa faktum angående brott, narkotika osv känner varenda ung svensk till redan.Otroligt listigt av Samuel att ordna in inslaget i Smålands nytt utan att dra på sej kostnader för reklam i Tv.Samt att till råga på allt ,få dom kolleger i fullmäktige som förespråkar mera brott via ökad invandring, att tjoa inför hela Småland.Gubben o Gumman lurar du inte Samuel.Eftersom vi vet att du läser denna Bloggen så kan du sträcka på dej du har mer civilkurage än samtliga kolleger i Växjö komunnalfullmäktige.Som fortsätter att medverka till en ekonomisk våldtäckt på Sverige.Men så vet du ju hur jävla illa det kan gå om ondskan får ta över ett samhälle.Typ IranSom vanligt tack för att du tog dej tid att läsa detta gidder.(Är du 18-25år pallar du dej iväg til EU-valet den 7 juni, en direkt order såvida du inte villl bli fosterbarn hos gumman o gubben.)Även du som är lågutbildad och bor på landet vevar du igång moppen,samt styr kosan mor valurnorna den 7 juni.Nu får det djävla i båten vara bra.Så har du dessutom en chans att bli hangaround till Rute Rammlikullers på Gotland.Med förgreningar på fastlandet.Som tack för hjälpen.

2009-04-26 @ 21:47:39
Postat av: AWSvensson

Ja nu skall det väl vara slut med asylmissbrukare från Irak eller?

Postat av: Micke Håkansson

Hej !En länk att dela med er av till dom ni kännerwww.totalskandal.se

2009-04-26 @ 22:21:00
URL: http://www.totalskandal.se
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Gumman o Gubben spår ett valresultat runt 20 procent

för Måna, Abbe, Mackan ,Jan-Emanuel.mfl.Det hjälper tydligen inte att vara Socialdemokrat samt tala långsamt längre.Tekniken inom hörselapparats tekniken går framåt.Man måste idag vara kvicktänkt.Tydligen har Aftonbladet redan kastat i handuken.I En klicka o tyck undersökning.Ställt i tidningen: Hinner Mona återfå förtroendet innan valet (Vilket förtroende då?).På det svarar 79 procent nej ,av en del trogna sosse läsare får man förmoda.Ps Gubben o Gumman har klickat på ja att hon fixar det.....2009-04-26 @ 22:25:58
Postat av: Robin_Shadowes

Nu har det visat sig att gäng av kulturberikare under en längre tid roat sig med att vandalisera, stjäla, hota (både personal och patienter), förolämpa och allmänt störa både inne och utanför runt lasarettet i Landskrona under än längre tid. För mer infrpmation, se Hd och Stefan & carinas blogg.

2009-04-26 @ 22:56:29
Postat av: Tore

Ja, vad skall man säga om "politikerna" i småländska Växjö? Är det bara Älgemalm som är påläst eller är det mobbing, a la rasism mot honom?

Det är bara att hoppas att han inte tappar sugen,

utan känner det stöd vi ger honom...På tal om Mona "Muslim" och hennes parti och minut.

Tecknar-Olle har en skön bild av verklighetens socialdemokrati! Se och njut...

www.erixon.com/blogg/2009/04/satir-varisen/Nu har "patrasket" stora problem, angående vårt eventuella som vågmästare! Nu är det Centerns ung-domar som vill "frivilligt" ge sossarna makten vid valet 2010! Nog har jag konstaterat att alliansens

småttingar har dålig begåvning, men att de har så lågt, det trodde jag icke...

www.erixon.com/blogg/2009/04/vill-centern-ge-s-makten-2010/

2009-04-27 @ 02:20:50
Postat av: c

v

2009-04-27 @ 03:59:50
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Eu-valet inget som berör mej.

Du unga dam som tror på kärleken utan överskningssex.(Glöm inte kolongen Hiv är mycket värre att bli av med än en hederlig clamydia infektion)Eu kommer att med största sannolikhet att bestämma att en skilsmässa mellan exempelvis en Iransk man och en svensk kvinna.Likaväl kan komma att avgöras i Iran som i Sverige.Hoppa över vigselringen annars kan du snart gå omkring i en burka på en varmare plats än tex Kalmar.SKILSMÄSSSOR ÄR FÖRBJUDNA I IRAN däremot är stening och piskning av damer tillåtet.Vilken jävla cirkus vi har framför oss.Problematiken med nyss hemkomne Annika Östberg kommer att framstå som en piss i Missisippi.Åtminstone påstår vår justitieministern Beatrice Ask

detta.UNDERFÖRSTÅTT DET BLIR SÅ.(Moderat)Såvisst vill du gå och rösta den 7 Juni.Det finns visst ett parti som inte vill vara med i Eu.Försök att få tag i en röstsedel, även om den är lika dyr som en biljett till en Bruce Springsteen konsert.Har du tur hittar du en i brevlådan gratis.Var rädd om den .Sola är ok. men det får inte gå till överdrift eller hur.

2009-04-27 @ 04:19:27
Postat av: Alexander den store

Heja Thoralf stå på dig !

Smittan sprider sig .Dumheten går hand i hand med PKKunde inte låta bli att bli ironisk när jag såg din blogg . Akta er idiotin sprider sig fort.Appropå Politisk Korrekt.I kommunfullmäktiges sammanträde i den lilla staden I Sveriges land./Alexander den storeHerr Skuggstubbe har ordet:- Jo, ja sa säja er sanningn , att de e invandrarna som e de stössta föbrytana !

- Jo, det vet ja , fö de e sant !Fru Älghufud (M): - Nja... Nja låt höra på´n !

Herr Godda´ Yxskaft (V) : - Nah , nu javlar man ska möe skit höre, de e´ idioti ,ditt javla raseest fjöös !

Fröken Grå Sosse: (S) - Nä vet vad, vad vet jag, va?, skämms. fy . uuuusch sicket språk !

Fröken Naivist: (MP)- När blev det krimminellt att va invandrare nu då ?

Herr Urban Iserad (Fp) - Åena sida , åandra sidan, vete fan om hann ente e Fientlig av nått slag eller båda dera ? eller ?

Herr Gött Ovan (KDS) : - Nä här får vi ta in rassistpoliserna, nu orkar vi inte höra avbryt... förbjud , bort förbjud i jesu namn !!

Fru Sööker Bonde (C)- Nä nu går jag å sätter på kaffet, så kan ni prata !

Herr Skuggstubbe : - Jo sa ja jö ! Dom e här nu i Sverige o e en jävla massa , och

Förstör allt det fiiina !! Di e Krimminelle mörrdarre !Herr Gött Ovan (KDS): (Skriikande) - Av bryt genast, tillkalla Lännsman nu !Mötet avbröts hastig och avbrupt, men innan ordet blev av, hade alla Papegojjorna (Lokalpressen) fått tag i nyheten och stoppat pressarna, lokaltrafiken stoppad och lojal radio såväl som lojalradio var redan på Plats i det lilla samhället.

Aktuellt och Rapport hade fått iväg de bästa gojjorna, samt Janne Looseffsson gjorde sig beredd på ett scoop i Tv: s Skrik ut !Till Tv Studion hade J. Looseffson kidnappat Herr Skuggstubbe med hjälp av 4 st pressofficerare från Säpo och 3 st från Kontrollnämden för undertryckning av sanningen.

Nu skulle han hängas ut ! Vad hade han sagt ? Menade han verkligen allt detta ?

Nu skulle det skrikas på läktaren minsann !Looseffsson: - Avbryt mig inte, lät mig få komma till tals och låt mig få tala till punkt.

- Nå Herr Skitgubbe, menar du verkligen va du sa i kommunfullmäktige ?

Herr Skogstubbe : Ja, det gör ja . Och dom e här i massor . mördar, förstör å har sig, de lävla små krypen !

Looseffsson: Va ?! Kallar du invandrarna både mördare, förbrytare och små jävla kryp

Herr Skuggstubbe: Ja.. osså..

- Tyst nu Skitgubbe, avbryt mig inte, ..vi vänder oss till tittarna och publiken..

- Får man säga så här i dagens Sverige ?

- Va säger du Ossbonn ,som nyligen fått sparken på Volvo, blivit av med hus och hem, villa och fru och barn och är alkolist ?

Ossbonn: .Va ? Ja ? Va ? Hur löd frågan ?

- Jo, LO och Vi i Kommönisterna de e la vi som betaala erra löööner va ,å det e la vi som har sliterr ur våra kröppar och detta har vi kapitalismen å tacka fö va ?

- jälla sjyvsammhelle nackskott på de jällana istället.

Looseffsson: Ja, men herr Skitgubbe har du några belägg för dina påstående ?

Herr Skuggstubbe: Ja di e kriminella invandrare som mördar å di kommer från Spanien !

Looseffson: Nä, menar du att alla dessa invandrare är spanska kriminella mördare ?

Herr Skuggstubbe: Ja, och de e di som förstör !

Looseffson: -Är du medveten om vad du sitter och säger ? Detta är brottsligt förtal..

Herr Skuggstubbe: - Va? Nä det e det inte, för jag har bevis !

Looseffson:- Jasså du ? ha,ha,(hånskratt).. och vad är det då ?(hånflin)

Vi ska bara låta tattarna , förlåt publiken får säga några ord först ....

-skrika, -skriika, -Skriiika , -SKRIIIK !

Looseffson: Herr Skitunna, nå ? - Vad har du nu för bevis att komma med ?

-Innan Polisen sätter in dig i fängelse för hets mot folkgrupp, förstår du det ?

Herr Skuggstubbe : - Jo, si, jaa har nårra här i glasburken, Spanska Mördarsniglar !

2009-04-27 @ 04:19:50
URL: http://roljede,blogspot.,com
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Dagens tv tips förrutom ishokey vm .Misstänkt TV4 ikväll om bränderna och dess kostnader i Rosengård.Måste väl vara extra insatt av Gunnar Gidenfeldt som början till bot o bättring.

2009-04-27 @ 06:06:10
Postat av: Stefan K

Tore

Intressanta länktips du gav oss.

Ungdomsförbund står ofta till vänster om moderpartiet, men detta tar priset. En röst på sossarna är en röst på vänsterpartiet. En röst på vänsterpartiet gör maskeradligan i AFA glada. AFA är den organisation som vid flera tillfällen attackerat centern och dess ungdomsförbund. Ibland snurrar hjulen på ett märkligt sätt.

2009-04-27 @ 07:02:15
Postat av: x

c

2009-04-27 @ 08:56:06
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Ikväll mina vänner gäller det att ni har starka nerver inför repotaget om Rosengård samt krimminella gäng beväpnade till tänderna 200 skjutningar i Köpenhamn på några månader.I vilken del av Europa är man det ?Vårt långa inlägg försvann poff.För att förbereda dej lite.Vad gör man åt saken reportern det är försent jag är tagen slut citat.Frågan till chefen för säkerhetspolisens underättelseavdelning.Vad kan ni göra åt gängen.SvarVi kan inte göra något bara ¨hålla ned det hela litet man har alltså tappat kontrollen helt från våra demokratiska myndigheter sida .Det är förmodligen därför man blundar från polis samt politiker man är rädd helt enkelt.Någon anan logisk förklaring finns inte.Nästa års riksdalsval handlar inte om homoäktenskap el koldioxid.Det handlar om att rädda en nation från anarki samt ekonomisk kollaps inom en snar framtid åtminstone om man lyssna rpå säkerhetspolisen.Men dom ljuger väl lika friskt som Sverigdemokraterna vad tror du Svensson.Nu är det nog fan bäst att du tar rätt valsedel.

2009-04-27 @ 09:05:23
Postat av: Nalle i Växjö

Sanningen om SD.Förslag till er i ledningen för SD.

Boka in en föreläsare från Expo, det kostar 10.000 att få reda på hur farliga SD är och hur dom ska bekämpas. ( se länken)

Förmodligen är det något av dessa föreläsningar som dom demokratiskt valda i Lessebo kommer att få höra på kursen för dom som inte kan bilda sig en egen yuppfattning hur saker fungerar i samhället

2009-04-27 @ 09:52:35
URL: http://expo.se/forelasningar.html
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

När korken går ur kan dom kalla sej för explo

går den inte ur ikväll?, tiden är ju lite odemokratiskt lagd 22.40 Tv4.Så lossnar den betydligt.Svenska folket vill inte detta vansinne längre.Det är tydligen Sverigedemokraterna som är problemet i deras värld.

Kan dom blåsa någon stackare, att betala pengar för att bli manipulerad så är det väl bara att gratulera.Det är höjden av oförskämdhet att dels klistra på

människor ettiketter.Samt att leva på att försvara ,våld mot kvinnor, våldtäckter .etc.Men visst det är klart att BRÅ ljuger, Säkerhetspolisen, Svenssons egna ögon och förstånd dessutom.Dom kan ju försöka sälja föredrag i Finland ,Norge Danmnark .Dessa patetiska lögnare har nog ingen framtid när Svenssson säger ifrån.Polis socialtjänst anlitar oss.Undrar hur många föredrag Expo hållit hos polisen i Skåne el socialtjänsten i Malmö el brandkåren, om faran med Sverigedemokraterna.El i Landskrona .Idioter är lindrigt sagt .Dom har ett problem en kull svikna svenska ungdommar utan jobb o bostad.Kraften där har man inte förstått.Lycka till Expo ni kan behöva det valnatten 2010.När den svenska politiska kartan ritas om för all framtid för att rädda landet.

2009-04-27 @ 10:47:43
Postat av: Brunskjortan

Det bästa är väl att kasta ut Älgemalm ur landet. Han är ju trots allt invandrare själv.

2009-04-27 @ 11:11:40
Postat av: LN

PRECISERA ALDRIG KONSTATERANDEN OM VÅDAN AV ATT HA KULTURBERIKARE I LANDET -- TALA OM INVANDRARE/ASYLANTER/KULTURBERIKARE ELLER NYSVENSKAR OSV. -- ALDRIG OM SOMALIER ELLER KOSOVIANER HUR RIKTIGT DET ÄN MÅ VARA, FÖR DÅ BLIR DET 20000 I BÖTER MINST FÖR KRÄNKNING AV FOLKGRUPP! OCKSÅ, ELLER I SYNNERHET, SANNINGEN ÄR ÅTALBAR!

2009-04-27 @ 11:21:51
URL: http://JUSTITIEMORDILUND.INFO
Postat av: Magne

Europabäst;Flest våldtäkter i SverigeSverige har flest anmälda våldtäkter i

Europa - dubbelt så många som "tvåan"

England.Forskare i elva EU-länder har jämfört

hur rättsapparaten i respektive land

hanterar våldtäktsbrott. De höga

anmälningstalen i Sverige beror inte

enbart på att man här har hög benägen-

het att anmäla och att man även

anmäler övergrepp av lindrigare slag.Forskarna slår tvärtom fast att våld-

täkter tycks vara ett mer frekvent

brott i Sverige. Över 5.000 våldtäkter

anmäls per år medan andra lika stora

länder ligger på ett par hundra per år

Läs mer på svt.se

2009-04-27 @ 14:03:07
URL: http://svt.se/svttext/web/pages/111.html
Postat av: Paraflex

Leif GW Persson säger nästan samma sak:Är utländska medborgare, invandrare, flyktingar etcetera, överrepresenterade i vår brottsstatistik?"I vissa fall, ja. För till exempel misshandel och andra grova våldsbrott, rån, sexuella övergrepp etcetera, så finns en ibland kraftig överrepresentation av personer med den ovan nämnda bakgrunden. Detta är extra trist av bland annat det skälet att nästan alla invandrare är lika laglydiga som nästan alla "svennar". Och på ett program som Efterlyst - inriktat på huvudsakligen våldsbrott och med bilder på många misstänkta - så blir det intryck man får när man följer programmet ofta riktigt jobbigt. Och särskilt knepigt måste det ju vara för den stora majoriteten av skötsamma och hederliga invandrare."http://www.tv3.se/page/sms-fragor-25-februari

2009-04-27 @ 14:43:56
Postat av: KennethOlsson

Älgemalm säger som det är och beskylls då för att vara rasist.De andra ryggradslösa och konflikträdda ledamöterna kan inte tåla när sanningar sägs.Men om man skulle komma fram med en dold mikrofon typ Kaliber programmet,ja då fick vi nog höra vad ledamöterna Egentligen tycker.

2009-04-27 @ 14:57:58
Postat av: Magne

Att som grupp gå samman mot en ensam modig person som har modet att säga den obehagliga sanningen som de andra ynkryggarna är livrädda för, samtidigt som de skriker rasist och nazist till den rakryggade. Det är, är,, ja, jag hittar inte ordet. Kanske någon journalist kan hjälpa mig?

2009-04-27 @ 16:32:19
Postat av: Anonym

SVERIGES RADIOS VINKLINGIdag har Sveriges radio upptagits av en internationell rapport om att antalet våldtäkter i Sverige överträffar alla andras i hela världen. T.o.m. i Sydafrika. Det är så mångfaldigat, att rapporten särsläppts i Sverige, innan den kungörs i morgon i övriga världen.Inte bara dubbelt så stor utan mångdubbelt så stor som i övriga Europa.Konstigt nog så avfärdar rapporten den utländske experten, den polske, judiske, sverigeföraktande Jerzys stående förklaring med ”ökad anmälningsbenägenhet” och ”oskyldiga pojkstreck”. Och att Sverige som nation bara är en barbar (Reinfeldt).Vad är då Sveriges radios förklaring? Jo, att svenska kvinnor alltför ofta helfulla går i säng med okända män, och när de sedan vaknar upp mitt i natten, så misstänker de, att mannen intill har gjort något, som JÄMO kan rendera dem minst 100.000:- skattefritt. Samt kultstatus i Sveriges radio. Gått i säng med SVENSKA män. Givetvis alltid SVENSKA män.2009-04-27 @ 18:16:33
Postat av: s-e karlssonSamuel Älgemalm ! Vi stöttar dej !

Mvh Sd Högsby .

2009-04-27 @ 18:35:56
Postat av: schweinfeldt

Varför så tyst från sveriges feminister om den äckligt lögnaktiga förklaringen som svensk media nu ger...för att inte tala om alla kända svenska "feminister" från musik/media/tv-branscherna,varför går inte superfeministerna ut och öppnar sin käft nu tro....äckliga hycklare.

2009-04-28 @ 03:11:28
Postat av: Nalle i Växjö

Var kan man hitta mera källmaterial att läsa om våldtäkterna.Jag har en mycket stark känsla att det finns mera materialet och inte enbart det som presenteras i Svensk media.Varför tror jag det?Tidigare erfarenhet från journalisters trixande för att allt ska passa in i deras "tavelram"Får väl försöka Googla lite och se vad som finns.

Tro inget du läser eller hör före du fått bekräftat från flera olika oberoende källor

2009-04-28 @ 06:32:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0