SVARTA FÅRET ELLER FAMILJENS HJÄLTE

Det här med heder hos vissa befolkningsgrupper är något mycket märkligt som vi västerlänningar har svårt eller är helt enkelt är för "dumma" för att förstå. I dessa familjer är man väldigt rädd om sina döttrar men samtidigt kan de mörda dem om de inte uppför sig på ett "riktigt" sätt enligt familjen och då är det familjens heder det gäller. Annat är det med sönerna i dessa familjer, de kan begå brott och det försämrar inte familjens heder de kan till och med begå grova brott och dömas till långs fängelsestraff utan att det påverkar familjens heder. Snarare blir dessa söner tydligen hjältar i sina familjer.


Var finns logiken?  Det handlar i själva verket endast om kvinnoförtryck!


Den 21 december 2007 dömdes den 29-årige Hassan Mohammad El-souki till 14 års fängelse och livstids utvisning från Danmark för grova narkotikabrott.


Familjen kom till Danmark från Libanon när Hassan Mohammad var ca 10 år. Ännu ett exempel på en fullständigt misslyckad anpassning till samhället.
Rättegången flyttades från domstolens huvudbyggnad till en annan byggnad på grund av att man befarade ett fritagningsförsök. Rättegången var omgärdad med en mängd poliser i skyddsvästar maskingevär och automatpistoler.

När domen lästes upp vände han sig om med ett hånflin till sina kompisar på åhörarbänken i rättssalen.


I förra veckan dog hans mor på ett sjukhus i Köpenhamn och enligt muslimska seder skall begravning ske inom 24 timmar. Hassan Mohammad beviljades att få deltaga i begravningen och bevakades av 4 beväpnade fängelsvakter. Redan vid den moské i Köpenhamn utsattes polisbilar förvandalisering med punkterade däck.

När sedan sällskapet kom till begravningsplatsen iscensattes en mycket välplanerad flykt, 50-60 personer i begravningssällskapet började kasta sten på poliserna och bilda "köttmur" så att Hassan Mohammad kunde springande fly till en väntande svart Honda Civic utan registreringsskyltar. Efter detta har ingen sett skymten av denne muslimske gangster i Danmark. Detta hände den 9 juli i Köpenhamn.


Enligt dansk media har Hassan Mohammad levt i sus och dus i Köpenhamn.

"Ifølge politiet har El-Souki levet højt på narkokriminaliteten og købte bl.a. en lejlighed til fire mio kr. på Grønningen i København til sin søster. Han fik også råd til at købe Café Cleopatra i Rantzausgade på Nørrebro, som han drev sammen med sin lillebror.
Begge brødre har været sigtet for at besidde skydevåben.
I juli 2006 opstod et masseslagsmål mellem 30-40 indvandrere foran Cleopatra, der endte med en drive-by-shooting, da en rød bil passerede slagsmålet og skød 11 gange ind i flokken. Én mand blev ramt, men overlevede. Dengang gik spekulationerne på, at det var et opgør om narko-markedet."


Polismannen Jesper Simonsen säger sig inte förvänta sig att någon av de ca 100-120 begravningsgästerna skall säga något vid förhören. Sedan är det märkligt att dansk polis endast bevakar Hassan Mohammad med endast fyra poliser. Frågan är om man ville bli av med honom i Danmark. Danskt rättsväsende sparar säkert miljonbelopp varje år på att slippa denne muslimske gangster i sina fängelser.


Visst är det fantastiskt med mångkultur! Döttrarna mördas i dessa familjer för att behålla familjens heder medan deras kriminella söner blir hjältar och inte svarta fåret i familjen. De skyddas dessutom av hela släkten och alla vänner.

Vad innebär egentligen heder för en muslimsk familj?

Jag tror någon har översatt detta ord på ett felaktigt sätt från arabiska.

  

Danmark skulle ta och skicka tillbaka varenda en av dessa begravningsgäster till Libanon eller något annat passande muslimskt land. Hassan Mohammad har säkert redan flytt från Danmark med tanke på den välplanerade flykten med närmare ett 100-tal personer inblandade.
Var till och med moderns död planerad? Man kan ju fråga sig.


Jag tror att denne Hassan Mohammad bara kan ha flytt till två länder och det är Sverige eller Libanon. Rosengård i Malmö är nog det säkraste platsen i norra Europa, dit åker inga poliser frivillgt.


På en dansk blogg såg jag följande kommentar


"Måske skulle DK give dem lidt ad ders egen medicin.

Grav hende op og så lave en byttehandel. - Narkoforbryderen kommer tilbage og so.. bliver lagt tilbage i jorden."


Kommentarer
Postat av: jaeger

Man blir tamejfan mörkrädd. Något som jag som förälder går och tänker på är om det ser ut så här i vårt samhälle nu, hur i helvete kommer det att se ut när mina barn växer upp och blir tonåringar? Vågar man släppa ut dom på stan överhuvudtaget?

2008-07-15 @ 03:02:12
Postat av: heimdal

djur, är det jag närmast kommer att tänka på. får fantamej flytta till finland elelr nått, där verkar de vara lite vettiga iaf

2008-07-15 @ 04:19:49
Postat av: Göran Wikman

Muslimsk heder - för männen måste det väl betyda att stjäla, våldta och förstöra så mycket som möjligt för de "otrogna". Skapa kaos för att påskynda maktövertagandet, samma taktik som kommunisterna alltid haft.

2008-07-15 @ 09:49:04
Postat av: vinterbadaren

Hohohoho. Kling&Klang har tydligen flyttat till Danmark. Hur kan man bara i glödhetaste h@lvete ens fundera på att för en enda minut släppa ut denna grottmänniska?

2008-07-15 @ 10:57:00
URL: http://www.freesweden.org/blog
Postat av: Roberth Ström

Det skjuts för lite!

2008-07-15 @ 19:30:10
Postat av: Söder

Låter verkligen sjukt. 40 begravningsgäster hjälper knarklangaren att fly.

2008-07-16 @ 18:31:28
Postat av: Martin Isaksson

Ja det är ett mkt konstigt folk sönerna kan knulla så mkt de vill (gäran med svenska tjejer de är ju ändå bara horor) sen gifter de sig men fina flickan som de tar hit från hemlandet.men skulle ens en av deras döttrar titta på nån annan kille så är det halal slakt på plats.

2008-11-28 @ 11:38:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0