BLÅSVÄDER?Läs om en Ahmed från Somalia som försökte knivmörda sin rumskamrat.

Läs hela mitt inlägg angående gruppvåldtäkter.

UPPDATERING!

Något har gått väldigt fel i vårt land!

Jag förutsätter att alla dessa journalister även förnekar BRÅ:s rapporter om brottsligheten och då speciellt den del som handlar sexbrott och våldtäkter. BRÅ fick dessutom inte dela upp sin statistik på olika etniska grupper i sin rapport från 2005. I sin rapport 1996 gjord man dock det och den som sett den statistiken förstår säkert varför det stoppades i rapporten 2005.

Vid en googlesökning på "Thoralf Alfsson" alldeles nyss såg resultatet ut enligt nedan.I Norge har man uppenbarligen kommit mycket längre eller rättare sagt journlisterna i Norge försöker inte dölja sanningen utan berättar verkligheten för sina läsare något som svenska journalister uppenbarligen glömt bort hur man gör.

Ett annat exempel är hur SVT rapporterar från SDU:s demonstration i Göteborg idag. I inslagen visar de bara en massa motdemonstranter och kravallpolis, inte en enda liten ruta på några ungdomar från SDU. Var de för prydliga?

Jag säger snart som Zlatan " Jag ................

Något har gått väldigt fel i vårt land!

Kommentarer
Postat av: Stefan K

Lite trist med Björn Söders inställning.Sanningen är väl att de flesta gruppvåldtäkter begås av icke-europeiska invandrare, åtminstone om man ska tro G W Persson och norska studier.Somaliern Ahmed finns säkert i polisregistret efter dådet, så Rapports reporter kan väl läsa den för att få reda på sanningen.Media förnekar sig inte. De måste ta till rent pinsamma metoder när kunskapen inte räcker till för att knäcka SD.Vad media inte begriper är att folk är klokare än vad de tror och många i min bekantskapskrets, även de med sympatier i andra partier, anser att gammelmedias tid är ute och det de sysslar med är rena sandlådenivån.

2011-04-10 @ 18:43:40
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Ola

Svagt av Björn Söder.

2011-04-10 @ 19:38:17
Postat av: Ever

2011-04-10 @ 19:41:17
Postat av: Evert

Det är sanningen som Thoralf skriver - lågt att fara med osanning, SVT. Visa fakta istället, vår "fria svenska television"!

2011-04-10 @ 19:43:58
Postat av: Peter.

Intressant att man kallar det du skriver för rasistiskt?

Då skulle jag gärna vilja ha reda på när ett uttalande som är ett faktum (t.ex enl Brå och polisen)blir rasistiskt?

Det innebär att man helt enkelt stämplar allt som till synes inte är positivt gällande flyktingar/invandrare, som rasistiskt!

Och det innebär att man mera eller mindre tystar det svenska folket helt.

Själv är jag invandrare sen 1970 och tycker att det är för jävligt med det kulturella folkmord som era egna politiker försöker genomföra på ert svenskar!

Tack gode gud för Sverigedemokraterna!

2011-04-10 @ 19:47:50
Postat av: Magentan

BRA! Thoralf har fått reklam i TV på bästa sändningstid!Förhoppningsvis blir det nu många som lockas till din blogg Thoralf. Och att du så snabbt har lagt ut länkar till dina två bloggavsnitt som SVT Rapport relaterade till är toppen. Då kan ju var och en själva läsa och räkna ut vem som har rätt.2011-04-10 @ 19:52:43
Postat av: Hulda

Nu är det upp till media att motbevisa dessa påståenden. Kom igen! Vi väntar! Fakta finns säkert att ta fram. Men vågar ni.......?

2011-04-10 @ 19:56:13
Postat av: Tjadden

PeterBra talat, jag håller med dig fullständigt!T.o.m. att kritisera invandringspolitiken ses ibland som rasistiskt.Men vem omtalar den svenskfientlighet som råder? Knappast PK maffian iaf.

2011-04-10 @ 19:59:00
Postat av: Chris

Toralf,Följer med stort intresse Dina alltid lika insiktsfulla inlägg.Det finns en verklighet som är obekväm för vissa och förträngd av andra, men för dem som öppnat ögonen och satt sig in i sakfrågorna, saknas anledning att "skjuta" budbäraren... (På senare år, har ju - som bekant - media begåvats med alltför få journalister som kan/vågar göra sitt jobb...)Vi är ytterst tacksamma för att Du vill företräda våra röster i riksdagen. - Varmt och hjärligt tack!

2011-04-10 @ 20:00:54
Postat av: Tor-Stein Fransson

Du har mitt stöd Thoralf!Jag är faktiskt lite besviken på Björn Söder som kommenterar inläggen på detta sätt utan att ens ta del av hela inläggen!

2011-04-10 @ 20:02:34
Postat av: Rättvis

Som sagt i tidigare inlägg: PK-media är desperata över SD:s popularitet, så desperata att de fabricerar lögner om SD, lögner så bisarr att de lätt genomskådas.För vem av kvinna född tror att Thoralf är rasist? Det i alla fall vad tv-nyheterna insinuerade idag klockan 19.30Hur djupt kan dessa kommunister sjunka? Det är en fråga som allt fler medborgare ställer sig.

2011-04-10 @ 20:05:17
Postat av: Tjadden

OlaDet var inte bra sagt av Björn Söder, nu tolkar TV tittarna att Sd är rasistiskt, för så lätt är det att påverka svenskar som fortfarande tror att allt som sägs i TV nyheterna måste vara sant.

2011-04-10 @ 20:07:18
Postat av: Ugglan

Vi kommer att få se mycket mer av osakliga påhopp på SD. Tänk bara när det drar ihop sig till valet 2014 och SD då i opinionsundersökningarna ligger kring 12%.

2011-04-10 @ 20:07:40
Postat av: Dawn

Kardinalfel av Björn Söder att uttala sig om några textrader, utan att först ha läst hela ditt inlägg.

Jag anser själv att din text är ärlig och balanserad.

Är för övrigt imponerad av hur ni uppträder i riksdagen, men var gärna lite striktare mot media.

2011-04-10 @ 20:11:59
Postat av: Lotta

Wow vilket Scoop Rapportredaktionen lyckades göra. Att själva leta reda på inlägg skrivna. 2008 och 2009 tar en stund. Att dessutom ta upp det som en stor nyhet 2011 bevisar bara hur patetiska ni är. Ni tar till vilka medel som helst för att framställa Sverigedemokraterna i dålig dager. De framgick även i inslaget om SDU:s demonstration, där ni "glömde" tala om att demonstrationen var mot det ökande våldet i samhället. Stå på dig Thoralf vi är många som står bakom dig.

2011-04-10 @ 20:16:12
Postat av: Anonym

Om jag inte minns helt fel friades dessa stackars invandrare som elaka rasisten Thoralf utsatte för rasism. (ironi naturligtvis)

Rätta mig om jag har fel, Thoralf, men var det inte så?Nu väntar vi bara på att denne stjärna till journalist (behöver jag skriva ironi?) ska komma med motbevis på Thoralfs påstående.

2011-04-10 @ 20:18:35
Postat av: Peter Andersson

Du har mitt helhjärtade stöd Thoralf. Björn Söder borde inte ha kommenterat alls innan han läst hela inlägget av dig, men det är lätt att bli ställd när någon sticker fram en papperslapp under näsan på en på det fula sätt reporten gjorde.

SVT har sjunkit till en nivå lägre än lägst i sin kamp för multikulti. Det är ren och skär propaganda från början till slut, faktiskt värre än den socialistiska indoktringen under 70-talet i samma media.

2011-04-10 @ 20:37:07
Postat av: Peter Andersson

Googlade lite på den här reportens namn och fann denna artikel. Av artikeln att döma verkar han mena att man inte vinner något på att smutskasta SD. Nu gör han samma sak själv...http://www.dn.se/debatt/svenska-medier-leker-pa-sverigedemokraternas-villkor

2011-04-10 @ 20:48:26
Postat av: Mr Crowley

Tror faktiskt också att Björn Söder blev lite klämd och ställd där, och var dessutom ett fult sätt att försöka slå in en "kil" i SD för att försöka få till någon sorts intern spänning i frågan.Thoralf...Du fick verkligen gratis reklam för din blogg, och ev tvivlare som nu av ren nyfikenhet går in och läser vad du skriver kommer snart att avfärda Rapports inslag som rent jävelskap mot SD, när de upptäcker hur saklig och klok du ändå är i dina inlägg och kommentarer!!

2011-04-10 @ 20:53:42
Postat av: anton

Håller med alla andra om att Björn Söder borde avstått från att kommentera när någon från svenskfientlig media sticker fram en lapp med några lösryckta citat från bloggen.

2011-04-10 @ 21:04:11
Postat av: Magnus A

Jag läste artiklar i media om vad du skrivit på din blogg men blev inte upprörd och kunde ha skrivit detsamma. Var ju inte alls rasism utan sakligt (och för en gångs skulle anser jag att Söder behövde skriva att nåt var illa formulerat, men måste nog det som politiker......?).En orsak att jag inte läser denna blogg är dock kommentarer som bl a osakligt drar alla muslimer över en kam i hatiska uttryck, skriver att nästan alla våldtäkter har muslimska förövare (Kongo har 90 procent kristna och är det mes våldtäktsdrabbade landet i världen och Elins baneman kristen med afrikanska rötter).Av samma skäl ogillar jag ofta "Julia Caesar" och av något skäl är SD-sajter (3 eller 4 stycken) de enda politiska sajter som blockerat mig från att kommentera (dels PI och dels två SD-Youtubekonton). Inte bra. Alla måste kanske tycka lika eller blir tystade i SD... (detta f ö odiskutabelt faktum)

2011-04-10 @ 21:08:50
Postat av: Magnus A

Jo förresten, Sverigedemokraternas riksdagsblogg raderar mina kommentarer också. Kanske för att jag har argument mot det SD tycker. Något annat har jag svårt att se.Sorry om detta krossar någons världsbild (eller så anser några det är bra, förnekar att det kan är sant mm), men också ett faktum.Socialister som bloggarna Jinge och Svensson gör iofs likadant.

2011-04-10 @ 21:13:35
Postat av: Kalle

Läs denna och bedöm själva om det är rasism på en av Norges största tidningar; Dagbladet:- De ser på oss som horer

Debatten om våldtäktsepidemin och dess ofta icke-västliga gärningsmän rasar för fullt i Norge. I förra veckan gick Jenny Klinge i Senterpartiet ut i media och skräder inte orden: De icke-västliga överfallsvåldtäktsmännen går inte efter sina egna men efter de norska kvinnorna. En debatt som med andra ord skulle vara fullständigt omöjlig i Sverige.- Mennene som er overrepresentert ved overfallsvoldtekter kommer fra ikke-vestlige land. Regjeringen har intensivert utkasting av kriminelle utlendinger, og denne innsatsen må økes ytterligere, sier justispolitisk talskvinne i Senterpartiet, Jenny Klinge, til Dagbladet.Samtidigt måste man arbeta för att förändra attityderna gentemot de som kommer till Norge, menar Klinge.- Norske kvinner blir sett på som og kalt horer når de ter seg og kler seg slik det er vanlig her til lands. Norge er alt for tolerant ovenfor slike holdninger som begrunnes i livvsyn, sier hun.- For mennene går jo ikke etter sine egne jenter, de går etter norske jenter, hevder hun.Klinge föreslår att teman som kön, sexualitet och jämställdhet bör vara viktiga punkter i ett introduktionsprogram som invandrare skall gå igenom då de kommer till landet. Något hon poängterar inte skulle ha någon påverkan på gärningsmännen men är ändå viktig för att förändra kvinnosynen i vissa grupper.Hon jobbade själv tidigare som flyktingkonsult och gillade inte vad hon såg.- Der så jeg at kvinnesynet til mange menn ar nær sagt forhistorisk. For enkelte bobler det rett og slett bare over, sier Klinge.Dagbladet.no:

dagbladet.no/2011/04/08/nyheter/voldtekt/innenriks/16116973/

2011-04-10 @ 21:14:02
Postat av: Magnus

Man börjar tror att journalistkåren är helt trötta i huvudet. Hur ska man nånsin kunna visa sanningen utan att bli kallad rasist. Mitt fötroende är =0 för hela journalist etablissemanget. Jag skulle skämmas om jag var journalist.

2011-04-10 @ 21:15:05
Postat av: Roberth

Dåligt av Söder! Du har helt rätt!

2011-04-10 @ 21:15:51
Postat av: Gubben o Gumman

Söders "jobb" var ju att lyfta fram jippiesvenskarnas överrep i brottsstatistiken inget annat,precis som han knäppte SVT68 på näsan senast.

Börjar "Björne " tappa stilen.Blogginläggen är mycket närmare sanningen än vad vaktmästaren på SVT68 någonsin kommer att komma.

Även om elchocker direkt i hjärnan sätts in.Vilken reklam för bloggen dessutom,alla normalbegåvavade, knarkfria ser ju vad SVT68 pysslar med om inte annat.Man väcker "mittelklassen"lysande dumkopfI vanlig manipulationsanda sparar man Expos grävande likhundars jobb till SDU skall demonstrera

Inlägg från 2008 tjenare Boris Ivan Katja och Pjotr.

Det känns lite "tunt" va?Man nästan ser framför sej hur kräkpulvren på Expo tigger och ber "snälla ta upp detta i tv i samband med SDU snälla snälla",beslutet har säkert tagits av någon överpolitruk.Man får nästan nostalgivibbar till Tage Erlanders utalande om att Sverige skall vara etniskt homogent

Hoppas Ljugholt får mycket frågor om det.SDU hade tillstånd och plats anvisad Kladdvänstern hade ej tillstånd men platser anvisadeav polisen?.

Anmäl.Parallellen med papperslösa som får stanna är glasklar svensk lagar och regler gäller bara visa i Sverige dvs skatteslavarna.Så långt har socialismen i Crazyland gått.P.s varför ser alla vänstermänniskor så konstiga ut?

2011-04-10 @ 21:23:16
Postat av: Magnus A

Att media tog upp detta på det sätt de gjorde är faktiskt skumt. En massa sammanlagda spaltmeter i alla tidningar för några rader helt utan substans samt ordet "rasism". Det förstår läsare.Är f ö säker på att jag sett dokumentärer, t ex om våldtäktskulturen i Kongo, på SVT med beskrivningar som inte avvek det minsta från din text. Men kanske bäst att bara påpeka detta och gå vidare...Söder borde ha sagt att han inte fått bekräftat någon rasism, men eftersom det inte var det spelar hans uttalande ingen roll utan det rinner ut i sanden. Lika bra att släppa och gå vidare. (Att stämma tidningar för förtal eller nåt (som SD:are tidigare ägnat sig åt?) vore kontraproduktivt.

2011-04-10 @ 21:23:45
Postat av: Ugglan

Björn Söder borde inte alls ha kommenterat detta. Men antagligen kände han sig lite pressad när TV kamerorna var på. I Norge har man kommit mycket längre i såna här debatter om våldtäkt. Där säger ju till och med polistalesmän att våldtäkterna på senase tiden uteslutande har begåtts av främlingar.

2011-04-10 @ 21:26:09
Postat av: Gute

De rotar och rotar, snart är de väl nere på att leta efter fibrer!

Helt klart är att media inte vet hur de ska hantera SDs kraftigt ökande tillväxt.

Och det här var ju bra PR!

2011-04-10 @ 21:26:34
Postat av: Fredde@76

Detta bevisar att min röst på dig Thoralf var helt rätt . Det är bara att tacka och ta emot denna gratisreklam för din blogg där alltfler svennar kan läsa dina insiktsfulla och informativa artiklar .

2011-04-10 @ 21:26:45
Postat av: wilhelm

Det svenska debattklimatet är lite speciellt. Folk är extremt rädda för att bli kallade rasister och har lärt sig att minsta lilla raljans om invandrare är helt oerhörd. Men om man tänker efter lite grann förstår man att det du skrev var ganska berättigat, bland annat att det ju var två med namnet Ahmed som begått brott.

Det jag vänder mig emot är att du skrev "etniska svenskar", eftersom det kan tolkas som rasism, när det är kulturella problem som är förklaringen.

Men visst är det jävligt konstigt att man helt omotiverat drar upp tre år gamla inlägg från en relativt anonym riksdagsman från SD. Säger väl en hel del om SVT partiska inställning.

2011-04-10 @ 21:29:08
Postat av: Drutten

Jag förstår inte längre vad rasism är.

När sanning är lögn och lögn är sanning, vart är vi på väg då?Detta klipp måste ses:

http://www.youtube.com/watch?v=Ef-uuEpWvXw&

2011-04-10 @ 21:29:42
Postat av: Allemand

@Magnus A, jag har aldrig fått ett inlägg publicerat på Jinges blogg, innebär det att Jinge är rasist?

2011-04-10 @ 21:33:00
Postat av: Elefantmannen

Hm, hur ska man beskriva verkligheten då? Det är de i socialklass 3 som begår gruppvåldtäkter samtidigt som de är invandrare.I Oslo begås alla våldtäkter av invandrare, norrmännen (och kvinnorna) ser det som ett problem och ska försöka göra något åt det. Här i Sverige så stoppar de övriga politikerna (utom SD) huvudet i sanden och säger att det inte finns något problem, uruselt. Leif GW är väl en av få som erkänner problemet men han får löpa gatlopp för det, mycket märkligt. Fram med fakta bara för analys, sen fixar vi problemet.

Postat av: Stefan A

Valkampanjen har väl redan börjat från fulmedia, ska visst bli omval i västra götalands landsting 15 maj, och inget val är för litet för att inte de odemokratiska Sverigefientliga mediamonopolen ska försöka "stänga Sverigedemokraterna ute".

2011-04-10 @ 21:45:29
Postat av: nosse

Pinsamt att ett flera år gammalt inlägg blir toppstoff för alla medier.

Nu är dom säkert stolta över sig själva.

Ännu lustigare blev det när man läst inlägget och sett att det är inga konstigheter med det, det är bara sanningen som skrivits.

Om media kontaktar dig be dom motbevisa dig, lyckas nån plocka fram en dom där etniska Svenskar blivit dömda för gruppvåldtäkt så förtjänar denne nobelpriset.

2011-04-10 @ 21:46:58
Postat av: Skånepåg och grebban.

@ ThoralfDu har vårt fulla stöd. Det som du skriver är obehaglig fakta för etablissemanget och som man till varje pris försöker att föringa och förneka.Björn Söder borde inte ha gått i den här "fällan", utan agerat på det sätt som andra kommentatorer tidigare har beskrivet.

2011-04-10 @ 21:53:42
Postat av: Robin Shadowes

Jag står helt med Thoralf i denna fråga. Trots att jag inte är Kalmarbo eller ens smålänning så kryssade jag Thoralf, mycket p g a hans vettiga blogg. Hoppas Söder tvingas göra en pudel i denna fråga men gratulerar Thoralf för gratis-reklamen i självaste Aktuellt på bästa sändningstid när Nisse och Nissa i Hökarängen sitter klistrade framför burken.

2011-04-10 @ 21:54:58
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Marty

Tydligt att "nätverket" nu satt igång en våg av negpub emot det sverigedemokratiska partiet, sådär lite lagom i tid innan omvalet i VG kan tänkas. Obetydliga ting blåser upp, eller försökes blåsas upp. Systemkritiker ser ju rakt igenom detta, och bryr sig heller inte nämnvärt om regimmedierna. Samtidigt bör man dock vara på det klara med att en betydande majoritet av det svenska folket fortfarande tar dessa medier och informationsförmedlingen där för absolut sanning, och därför hade det varit bra om SD försökte pressa tillbaka - Regimmedierna kommer ändå aldrig bli svenskarnas eller SDs vänner så det är ingen idé att tona ner något.Förvånansvärt tamt av Söder att vara så "vänlig", gullig, reserverad och överberedd på att backa. "Även om det kan anses se illa ut taget ur sin kontext, så är detta viktiga frågor att se över som det finns anledning att tro att det bland flera invandrargrupper finns grava attitydproblem - främst emot svenska kvinnor" etc hade varit en bra strategi, Söder skötte ju spåret så prydligt på sådant vis när medierna senast försökte skapa storm emot partiet i och med det fåniga ordvalsfelet på FT.

2011-04-10 @ 21:57:41
Postat av: Magnus A

Allemand. Nja, Jinge säkert värre än värsta SD:are tillsammans! Fick in en kommentar av 20-30 där? ;)Att överfallsvåldtäkter mer än dubblas när t ex en ort som Borlänge tar emot nära 2000 somalier och deras folkmängd dessförinnan var drygt 40000 är ett faktum och lokalt där ett problem!Men gäller att skilja på såna beslut (där även kultur är relevant) och att varje afrikan skulle förvärra våldtäktsstatistik vilket inte stämmer. Inhemska våldtäktsmän som går lösa kan ha högre risk än "högrisk-kongoleser"?Det är alltså en komponent i ett beslut om (lokal) massinvandring. (Även om vi på motsvarande sätt på nationell nivå tar emot 100 000-tals därifrån.)Men jag tycker att problemet med vår stora invandring (massinvandring) är att den i onödan, som ekonomisk migration där andra länder med human invandringspolitik inte tar emot de vi tar emot, är så stor att den förstör kulturen. Brott problem också, men kan väl tryckas ner eller arbetas bort med olika medel (svårare under massinvandring kanske). Att avbryta massinvandring är alltså en no-brainer...Beskriver man invandrare som "våldtäktsbenägna apor" (vilket INTE Thoralf gjorde, utan nämnde en effekt av massinvandring) eller nåt ditåt förlorar man förtroende (vilket kanske inte alla som höll på SD 1995 begriper).Invandring av 10- eller 100-tal somalier i en stad ger bara ökad risk för brottsfall och utlöser ingen brottsvåg, och att generalisera alla mörkhyade som våldtäktsrisker inte sakligt (vissa afrikanska och västindiska länder som Skandinavien).Effekten av idiotisk slapp ekonomisk massinvandring är kruxet och jämte ökad brottslighet (framför allt?) kulturell rotlöshet och "röra" (ursäkta ordet då jag hör Bildt när jag använder det).Mitt argumentet mot dagens invandring är att kultur och samhälle eroderar. Vissa brott ökar särskilt i första generation, men problem ser jag som främst kulturellt.

2011-04-10 @ 22:08:20
Postat av: Skeåning

Jag tycker tyvärr, att Björn Söder har agerat instabilt ända sedan valnatten.Det är solklart att man försöker skrämma människor som tar upp obekväma sanningar, till tystnad. Det ska dom inte lyckas med.Jag ser ingenting konstigt i Thoralfs skrift om gruppvåldtäkterna. Det framgår glasklart att Thoralf här belyser de kulturella missförhållandena, vilka ligger bakom vissa invandrargruppers groteska överrepresentation i våldtäktsstatistiken, inte att grundorsaken skulle vara etnicitet. Detta är ju något som debatteras öppet i tex Norsk media, och har gjorts väldigt flitigt de senaste dagarna. Är det månne därför detta inslag, om över ett års gamla inlägg, kommer nu? Vill man tysta en allt ökande opinion? Man vill skrämma folk till tystnad.Sedan "Ahmed" inlägget är sådant som lätt ser märkligt ut när det blir lösryckt och inte sätts i ett större sammanhang. Invandrares överrepresentation är otvistad. Så att det var "ännu en Ahmed" torde inte vara specielt kontroversiellt.Det viktiga är att vara tydlig med att det inte har med folkgrupper i sig att göra. Utan att det handlar om kulturella missförhållanden, jag vet inte hur många gånger Thoralf har belyst ocg varit tydlig runt detta. Sedan blir det ett eller två inlägg som inte är övertydliga och vips är media där direkt, eller vill säga nästan flera år efter. Det är så billig journalistik. Media och journalister tycker naturligtvis det är otrevligt när obekväma sanning som dessa, vilka dom är ytterst medskyldiga till att ha banat väg för, uppenbarar sig. Det ska vi, på ett bra sätt, fortsätta slänga i ansiktet på dom.Thoralf har mitt fulla stöd, men den här historien visar, som så många gånger tidigare, att vi Sverigedemokrater måste många gånger vara övertydliga när vi tar upp denna problematik, så det inte missuppfattas.

2011-04-10 @ 22:10:43
URL: http://skeaning.blogg.se/
Postat av: Roland Pettersson

Allt stöd Thoralf. Björn Söder måste förklara vad han menar med sitt "ganska illa uttryckt får jag säga".

2011-04-10 @ 22:11:48
Postat av: Marcus

Du har mitt fulla stöd! Marcus/Stockholm

2011-04-10 @ 22:12:21
Postat av: Hulda

Jag är en av de som får välja i omvalet i Västralandaregionen nu i maj. Mig lurar media INTE!

Påhoppet av Thoralf och tokvänsterns skandalösa "motdemonstrerande" i Göteborg idag stärker mig!

2011-04-10 @ 22:19:21
Postat av: Elefantmannen

Det här är väl inte direkt kopplat till de Thoralf uttryckssätt, men det kan inte uteslutas att koranen har negativ inverkan på folk.Ann Barnhardt har ruttnat totalt på att man inte får kritisera islam och muslimer och elda deras sanslösa bok, koranen. (Jag är ganska less själv.)Hon är riktigt kul att se, evil evil evil, jack***, osv.Här skäller hon ut en senatsgubbe:http://www.youtube.com/watch?v=Qeyrp-V3Jvc&feature=relatedHär eldar hon:http://www.youtube.com/watch?v=_LCLDjPNpf4&feature=related

Postat av: Magnus A

Jag "älskar" att "skjuta på" rasister, men jag håller som sagt inte med Björn Söder om att det SVT visade här är anmärkningsvärt. Har sagts nästan identiska saker om våldtäktsstatistik i afrikanska länder i (SVT:s) dokumentärer. Överrepresentation torde vara tvåsiffrig för vissa länder och 1000- eller 10000-tals därifrån (i ekonomisk invandring) i en stad ger avtryck i statistik.Kanske något mer retoriskt att säga att statistik visar att det är vanligt än att retoriskt fråga om någon är förvånad... (Några bisatser i varje mening att alla inte är våldtäktsmän kan man ju ha, men då verkar det väl som om man döljer rasism... ;) )En höna av ingenting!(Att skriva "negervåldtäkt", att mörkhyade är virus i samhällskroppen och liknande nåt annat. Då inser man inte att kultur avgör och sprider rasism.)

2011-04-10 @ 22:29:47
Postat av: Skeåning

Magnus A,Håller fullständigt med i din analys.Björn Söder vågar här inte löpa linan ut. Hade han gjort detta hade journalisten fallit genom golvet, och man hade förmodligen klippt bort Söder. Nu fick svt istället de svar de ville ha, enligt sin vinklings-modell.

2011-04-10 @ 22:36:05
URL: http://skeaning.blogg.se/
Postat av: Patrik, Ängelholm

Jag håller inte med Thoralf om just detaljen att det skulle vara ytterst sällan att etnisk svenskar har en sjuklig kvinnosyn eller människosyn, för det förekommer lite för ofta för att kallas sällan.Att det däremot betydligt oftare förekommer hos män med invandrarbakgrund från särskilt länder i Nordafrika och Mellanöstern, torde vara oomtvistat för vem som helst vars hjärna inte är helt förvriden av politisk korrekthet. Vilka etniska grupper som i högst grad skakar galler för den typen av brott, har BRÅ presenterat statistik på, och det stämmer med den bild Thoralf ger.Nej, stå på dig Thoralf. Personligen tycker jag nog också att Björn Söder kunde ha givit dig lite mer stöd, men jag förstår samtidigt att det inte är så lätt för honom att säga många visdomsord när han får ett papper med lösryckta citat stucket under näsan sådär. Egentligen borde han kanske helt vägrat kommentera det, sålänge reportern inte återkommer med bättre material.Vi kan sammanfatta detta som ännu ett propagandareportage av statstelevisionen i regimens tjänst, i försök och syfte att svartmåla oppositionen. De får nog använda lite mer fantasi, om det skall lyckas.Mvh

Patrik Ohlsson (SD), Ängelholm

2011-04-10 @ 22:46:33
URL: http://www.sverigedemokraterna.se
Postat av: sophia

Blev väldigt besviken på Björn Söder. Att vika ner sig så fegt! Ska inte ens SD stå upp för yttrandefrihet...Så J..a trött på Censur!!!!F.ö var det ju sant!Jag är så trött på denna mångkultur..

2011-04-10 @ 22:46:58
Postat av: Magnus A

Uppläsande av citat en överrumplande situation där orden "sjuklig" och "etniska svenskar" kraftigt betonas. Ord som ofta använda hos rasister som menar hudfärg avgör våldtäkt.Förklaring till att Söder vacklar kan säkert vara överrumpling, skickligt tryckande på orden och skicklig psykologi i möter samtidigt med pressen att SD inte sviktar det minsta. Men han borde inte lurats vackla med tanke på ditt namn.Svårt att se att det kan bli något av detta utan grund. Söder kan bara backa med att saken inte är rasism och att det inte finns grund för det när han tittat närmare på det. Sen är saken ur världen!Detta lär ni backa ur!Journalisten Zuiderveld är författare till en bok om Wilders jag läst. Hans åsikt där är närmast att det är okej att förbjuda åsikten att vilja minska invandring genom att klassa den som rasism och kriminalisera den. En vänsterjournalist (måste väl inte sägas).

2011-04-10 @ 22:54:04
Postat av: Patrik, Ängelholm

Sophia,Jag kritiserade också Björn lite i mitt inlägg, men satte det i perspektiv.SVT, som utger sig för att vara oberoende media, är exakt motsatsen. Det är överhuvudtaget inte seriöst att sticka en lapp under näsan på en riksdagsman med lösrycka citat nedklottrade, och be honom kommentera det. Men sånt betalar du och jag vardera över 2000 kr om året för att underhålla, med våra tv-licenser.DET gör mig besviken.

2011-04-10 @ 22:54:33
URL: http://www.sverigedemokraterna.se
Postat av: LilleMats

Söder fick lite mer utrymme att uttrycka sig för TT:.....

Blogginläggen kommer inte att tas upp i Sverigedemokraternas partiledning och Björn Söder ser inte heller någon nödvändighet att utreda saken ytterligare.TT: Kan Thoralf Alfsson vara kvar i partiet?— Ja, absolut. Han har inte begått något fel.http://hd.se/inrikes/2011/04/10/rasism-pa-sd-ledamots-blogg/2011-04-10 @ 22:56:50
Postat av: Skeåning

"Jag håller inte med Thoralf om just detaljen att det skulle vara ytterst sällan att etnisk svenskar har en sjuklig kvinnosyn eller människosyn, för det förekommer lite för ofta för att kallas sällan."Jag förstår din poäng. Men det finns grader i helvetet, och jag har nog aldrig hört talas om svenskar i modern tid som ser på kvinnor som inte täcker sig tillräckligt mycket för lös-släppta luder och lovligt byte, som får skylla sig själva om dom blir våldtagna? Och som bör färga sitt hår svart istället för sin originalfärg, blond, för att få större respekt? Är det svenska ungdomar som gjort att begreppet svennehora blivit vardagsmat på många svenska skolor? Så, det är lite olika strukturella dimensioner bakom. Men visst finns det svenskar med absurd människo, och kvinnosyn. Men där finns en del förfärliga inslag som i princip uteslutande existerar hos vissa invandrargrupper gällande framförallt kvinnosyn, som förklarar överrepresentationen, och jag tycker ändå det är tydligt att det är detta som Thoralf syftar på.

2011-04-10 @ 23:02:59
URL: http://skeaning.blogg.se/
Postat av: Skeåning

Och för att vara tydlig, var det Patrik, Ängelhom, som jag skrev till.

2011-04-10 @ 23:04:12
URL: http://skeaning.blogg.se/
Postat av: Magnus A

Vad jag menar är alltså att Söders sa vad han sa till en journalist med hypnotisk skicklighet och i en överrumplande situation samt under tyngden av att upprätthålla SD:s rykte klanderfritt.Orden Zuiderveld tryckte på gjorde gjorde nog att Söder, liksom kanske vissa TV-tittare, förleddes om inläggets innehåll. Söder kan medge att uttalande var obefogat då saken beskrevs orättvisande men på skickligt sätt orättvisande, kanske med tillägg om ännu en erfarenhet av medias arbetsmetoder.Case closed...

2011-04-10 @ 23:16:26
Postat av: sophia

Vi får väl se var SD står i nästa val,risken verkar vara stor att de blir för Pk i riksdagen!

2011-04-10 @ 23:20:39
Postat av: kalle2

"När det gäller just gruppvåldtäkter så handlar det nästan uteslutande om förövare med invandrarbakgrund eller utländsk härkomst. För att begå denna typ av brott måste förövarens människosyn och kvinnosyn vara näst intill sjuklig. Det hittar man ytterst sällan hos några etniska svenskar men är betydligt vanligare hos män från vissa andra kulturer där jämlikhet mellan könen inte existerar."det är ju fakta från verkligheten.det var ovanligt att gruppvåldtäkter fanns innan massinvandringen började.och i alla polisanmälningar så har signalimenten utländsk härkomst hos förövarna. kanske media kunde visa statistik över det?visst är det ett sjukligt beteende att vilja ha sex med en ensam kvinna som misshandlats, skrämd och skräckslagen tvingas till övergrepp gång på gång. hur kan flera männ se på när de turas om att begå dessa vidriga övergrepp?hur kan svenska tidningar och tv bara ignorera detta och kalla det främlings-fientlighet när dessa problem tas upp?det finns ju massor med exempel där svenska kvinnor haft ett förhållande med utländska männ och de har haft ett helvete med misshandel och psykisk terror och barnen har ibaland rövats bort och dessa kulturkrockar har berott på mannens annorlunda kvinnosyn.alla hedersmord i sverige beror ju på en dålig kvinnosyn.så här går det till på hycklar redaktioner. när nyheter skapas.

http://svtplay.se/v/1423957/inte_alltid_kontroll_over_direktsandningidiotiskt av svt att lämna fram en lapp med några lösryckta meningar och begära att Söder skall kommentera.svt och sr borde förbjudas att juga och felvinkla. det är ju ett statligt puplic serviceföretag och måste följa lagen och direktiv som står i sändningstillstånden.JO-anmäl repotrarna

2011-04-10 @ 23:22:23
Postat av: Tjej30

Bra blogginlägg. trist bara att media anser att allt är rasistiskt när man säger sanningen.

Hade en muslim tex sagt nåt om en svensk hade media aldrig kallat det för rasism.2011-04-10 @ 23:32:22
Postat av: Krille

Om detta ska vara nåt att be om ursäkt för så är det lika bra att lägga ner allting. Det Thoralf skrev är ju sant. MENA-mäns kvinnosyn är minst sagt skev.Tvärtom så borde Söder ha gett Thoralf en eloge direkt i rutan, för att han kallar en spade för en spade, istället för att låta SVT sätta åsiktsribban.

2011-04-10 @ 23:36:22
Postat av: MakingBacon

Bara att gratulera att du blir allt mer känd i riket. Troligtvis får du fler nyfikna som tittar in på din sida och upptäcker att du står för något annat än vad propagandamaskinerna basunerar ut.Varje dag jag läser något nytt i din blogg kan jag andas ut och veta att dagen är räddad. För det finns någon (Du) som försöker göra något åt eländet.Fortsätt kämpa, Du får fler supportrar för var dag.

2011-04-10 @ 23:36:49
Postat av: Marty

Där vi i Sverige är vana vid att se reklam för nya överflödiga mobiltelefoner eller helt fantastiska priser på en bal toarullar, ser man på sina håll i Afrika istället denna typ av samhällsinformation:

http://i51.tinypic.com/291jn6a.jpg

http://i55.tinypic.com/106euq1.jpg

http://i54.tinypic.com/a3dy7k.jpg

http://i56.tinypic.com/344qot1.jpgKulturell efterblivenhet gör en mycket stor skillnad, det är inte för inget statistik ser ut som den gör. Saker och ting kommer dock aldrig att förändra sig, annat än till det värre då, om man är förbjuden att vilja tala om det. Det håller inte att förminska övergrepp till "det var ju baaaara smek på ryggen" eller andra liknande och likväl fullständigt oacceptabla resonemanger. Det är ett ofattbart svek mot våra kvinnor, som på så vis har offrats på mångfaldens heliga altare.

2011-04-10 @ 23:46:08
Postat av: Tjatte

BRÅ mörkar verkligheten i sitt pm om gruppvåldtäkter

https://www.flashback.org/sp8662803Förr eller senare måste ni ta upp det här med Brottsförnekande rådet och deras tvivelaktiga grupperingar och definitioner i riksdagen.

De vill ju t ex gärna slänga samman alla utrikes födda i en enda grupp, ibland blir inrikes födda "svenskar" osv.

De andra partierna lär såklart inte vara ett dugg intresserade av att göra någonting åt detta, men frågan behöver belysas och ni kan alltid påminna om vad statsministern tidigare sagt om BRÅ."Verksamheten måste göras om helt – de säger att brottsligheten inte växer, jag kan bara konstatera att åtminstone när det gäller våldsbrottsligheten och organiserad brottslighet så säger alla att den ökar – men inte BRÅ."

sagt år 2002 av justitieutskottets ordförande

Fredrik Reinfeldt"- Forskningen måste stå fri. Den måste vara opolitisk och inte bunden av regeringen.

Enligt Reinfeldt får BRÅ:s rapporter ett väldigt medialt utrymme - trots att de ofta är tunna.

2011-04-10 @ 23:48:46
Postat av: Gubben o Gumman

EXTRA : Zlaaatttaaan utvisad förnedrade linjedomarenVad sa han egentligen?

2011-04-10 @ 23:59:15
Postat av: maminka

Thoralf, stå på dig. Jag som SDmedlem blev faktiskt besviken på Björn Söder. Han borde inte svara på dessa lösryckta rader. Han skulle inte uttala sig som han gjorde. Mer mediaträning behöver han. Att lämna dig så här att ett slag under bälte. Vi inom SD ska hålla samman och inte uppträda som han även om han pressades av reporter. Reporter VISSTE att Björn bli stressad av lappen. Vi stödjer dig Thoralf. Din blogg är bland mina favoriter. Heja, Heja.

2011-04-11 @ 00:10:57
Postat av: Söder 4ever

Heja ThorAlf, du är uppriktig och ärlig medan journalisterna följer sin politiska vänsterideologi där opponenterna är onda och att ljuga och förvanska är inget de drar sig för - ändamålet helgar ju medlen ...

Alla, även de själva vet ju vad de sysslar med, men de anser sig tydligen stå över vanligt folk.Att hänga ut ThorAlf som en rasist, att han skulle skriva rasistisk och driva en rasistblogg - nåt är allvarligt fel på den svenska journalistkåren och det klimat de frodas i.

2011-04-11 @ 00:13:52
Postat av: wilhelm

vad som var rasistiskt i det du skrev kan man ju undra. att påstå att invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken är tydligen rasism om man frågar svt. har svt en politisk agenda eller vad fan håller de på med!

det måste till en motoffensiv från sd nu! den har typen av förtal och förvrängning måste stoppas. det är helt otroligt vad sjukt det svenska debattklimatet är.

sen att du skrev att personer som begår gruppvåldtäkter har en sjuklig kvinnosyn, det är tydligen också rasism - helt jävla otroligt! han tar några lösryckta citat och etablerar lögnen om rasism. någonting är fel i sverige! folk måste vakna upp och genomskåda den där skiten.

stå på dig thoralf, när man sätter sig in i det du skrev blir det så uppenbart att du inte gjort något som helst fel (möjligen formuleringen "etniska svenskar") kämpa emot dessa idioter!

2011-04-11 @ 00:34:35
Postat av: Herodes

Är det för att han heter Ahmed som han är överrepresenterad eller för att han är man? Att man råkar heta Ahmed och har begått ett brott har ingenting med brottet att göra eller ska vi tro att alla som heter Anders är lika sannolikt skyldiga som vilken annan svensk man som helst?Vad är sannolikheten att en svensk man är våldtäktsman eller begår något sexbrott, kan knappast bestämmas av hur de beter sig i utlandet säg t ex Thailand.Sd:s logik är rasism och därför kan ni aldrig sluta er till något annat än till er premiss dvs att ni är rasister.

2011-04-11 @ 00:38:54
Postat av: Pelle P

http://politisktinkorrekt.info/2011/04/11/pi-klar-av-svts-scoop-om-rasistisk-sd-riksdagsman/#more-81877

2011-04-11 @ 00:52:17
Postat av: Emmanuel

Thoralf, jag tror inte problemet är att du lyfter upp statistik etc.

Utan sättet du och SD väljer att porträttera invandrare i stort.

Om jag t.ex. säger att 9 av 10 pedofiler är äldre svenska män, kommer du inte vara extra vaksam mot äldre svenska män när du lämnar dina barn på dagis?Och i själva verket är 9,9 av 10 äldre svenska män helylle gubbar med keps och SAAB.

Men istället bemöts de med skepsis, de får inte jobb på ställen där man kan komma i kontakt med barn och får inte gå på barnvänliga ställen eller på badhus där det finns barn.Tror du fattar galoppen, du verkar vara en hyffsat... eller ja.. glöm det.

2011-04-11 @ 00:53:18
Postat av: Magnus

Fin blogg Thoralf

2011-04-11 @ 00:53:21
URL: http://www.demagog.se/
Postat av: Gubben o Gumman

"Statistik är en sanningsenligt språk"

Citat Leif GW Persson.R.I.P Nancy

2011-04-11 @ 00:53:48
Postat av: Herodes

Ja Marty(ovan), jag håller med dig, Sverige borde göra som man gör i Afrika våldet mot kvinnor i Sverige förtigs och därmed tror många, som SD, att svenskar är bättre på att behandla kvinnor än t ex somalier.Exempei på samhällsinformation i Afrika:

http://i51.tinypic.com/291jn6a.jpg

http://i55.tinypic.com/106euq1.jpg

http://i54.tinypic.com/a3dy7k.jpg

http://i56.tinypic.com/344qot1.jpg

2011-04-11 @ 00:55:03
Postat av: Johan

Det är utmärkt att SD-trollen nu kommer fram i dagsljuset. Då spricker de nämligen. Detta liknar alltmer Ny Demokrati, vilket betyder att det bortre parentestecknet för dessa MENA-hatare kommer att sättas 2014. Det verkar vara knepigt för Björn Söder att hålla ordning på de alltför frispråkiga ledamöterna. Och för att citera ytterligare en person i hjärntrusten, nära ledningen: Äntligen!

2011-04-11 @ 01:00:31
Postat av: Gubben o Gumman

O där börjar mambo jambo snacket så tar vi nya tag och läser PI:post 14 gånger."Herrmorojdes" är nu på hal is på Sverigest vassaste blogg."Statistik är ett sanningsenligt språk"Det är inte vänster mupparnas gidder, dödens ideolgi.

2011-04-11 @ 01:04:15
Postat av: Herodes

Märkligt många som bara vill ge Thoralf en klapp på axeln. Några egna argument får man ju leta efter; och leta...

2011-04-11 @ 01:04:25
Postat av: Gubben o Gumman

Leta hos Brå samt PI

2011-04-11 @ 01:09:38
Postat av: Leif

SVT har i vanlig ordning följt sin lögnaktiga agenda och gjort en höna av en fjäder. Att påtala fakta kan aldrig vara rasistiskt. Så ej heller Thoralfs bloggpost, hade SVT varit ärliga hade dom låtit Thoralf komma till svars men då hade en ¨god story¨ blivit till intet.Men okey om nu SVT anser att svenska killar och män är lika involverade i gruppvåldtäkter då får dom väl presentera den statistik dom aldrig nämner av något outgrundlig anledning. Så SVT fram med våldtäktsstatistiken så vi får reda på hur det ligger till med våldtäkter och massvåldtäkter.Thoralf har mitt fulla stöd.

2011-04-11 @ 01:15:11
Postat av: Gubben o Gumman

Johan : Du är snäll och ger en definition på "Menahatare" så alla på bloggen förstår vad du lägger i det begreppet

2011-04-11 @ 01:15:28
Postat av: Gubben o Gumman

Johan : Prova och läs vad Björn Söder sagt till TT innan din fantasigen drar igång, och så för guds skull skriv inte för att citera blabla utan namn.Sådan argumentation får du ta hos Jinge ding dong.

2011-04-11 @ 01:20:07
Postat av: Göran

Tragiskt att den tidigare så ståndaktige järnmannen Björn Söder börjar att rosta. Kan makten även korrumpera en Sverigedemokrat? Stå på dig Thoralf, du är en fyrbåk i det nästan kompakta mörkret.

2011-04-11 @ 01:23:44
Postat av: Magne

Johan är du för eller emot våldtäkter och gruppvåldtäkter? Jag tror du är för och tycker gruppvåldtäkter är bra eftersom du inte vill diskutera problemet och råda bot. Det gör man genom att gå till botten och bl a kolla upp och diskutera statistik. Jag tycker man ska värna offren och inte de sjuka gärningsmännen. Vad tycker du?

2011-04-11 @ 01:25:28
Postat av: Censur

Siffrorna från Norge talar ju sitt tydliga språk!

http://www.dagbladet.no/2009/04/15/nyheter/voldtekt/innenriks/5759702/"- Innvandrere bak alle anmeldte overfallsvoldtekter i Oslo, de siste tre årene, ifølge politiet"Om invandrare under flera års tid bevisligen står för ALLA överfallsvåldtäkter i Oslo, hur sannolikt är det att du är helt fel ute med ditt resonemang om gruppvåldtäkter?

Dessa dramatiska siffror från Norge vägrar svensk media naturligtvis nämna någonting om. Det är ju fakta som kan inspirera till regimkritiskt tänkande bland befolkningen.

2011-04-11 @ 02:54:03
Postat av: Chris

SD är bäst fortsätt det goda jobbet har röstat på er i snar 20 år!.

2011-04-11 @ 03:51:35
Postat av: Tomas

Bättre reklam till sanningen kunde Thoralf knappast fått utan rapport. Äntligen hittar ju fler hit till Sveriges bästa blogg, eller hur?

2011-04-11 @ 05:59:57
Postat av: Robin Shadowes

Enligt ryktena skall detta vara en hämnd för att Thoralf lyckades få Lappalainen dömd till skadestånd. Kommer väl bli närmast omöjligt att bevisa men jag återger bara vad jag har för olika kommentarer om fallet.Så kör vi en intervju med Serge Trifkovic där han pratar om politisk korrekthet. Dessutom textad på svenska för en gångs skull.http://www.youtube.com/watch?v=Ef-uuEpWvXw&feature=player_embedded

2011-04-11 @ 06:08:38
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Putte

Det är gängvåldtäkterna som begås av MENA-män som är rasistiska hatbrott!De väljer uteslutande svenska tjejer som offer, således gör de ett rasistiskt val.MENA-fjäskarna här ovan kan ju ta fram statistik över hur många MENA-tjejer som har utsatts för gängvåldtäkter att etniskt svenska gäng och jämföra med Thoralfs uppgifter.

2011-04-11 @ 06:25:29
Postat av: Ludvig

Det var synd att Björn Söder fegade ut. Det hade jag inte väntat mej.

2011-04-11 @ 06:46:48
Postat av: Gubben o Gumman

Denna journalistclownen hade fått i uppdrag att hitta ett förstärkningsinslag till den i vanlig ordning vinklade rapporteringen om dom så kallade motdemonstranternaBoljevikerna gillar inte att SDU börjar gå ut på gatorna,då tar man SVT68 till hjälp

Det är så genomskinligt så det är löjligt.I rutan står bidragssnabel står och yrar om moskeen när det gäller våld i samhället,tjofaderittan.

Fan det kan vara fint med en bilverkstad också.Clownen kommer med uppgifter från 2008, hur det står till med gruppvåldtäkterna vet alla som är upplysta ,ingångsvinklen är bullshit från denna pellejöns,snacka om att vara springpojke.

Duktig ponke.Det gällde att föringa SDU och misstänliggöra Thor-alf denna gång,nästa gång är det någon annan.

Sakfrågan är inte intressant.Positivt är att man inte har något att komma med.

Det bådar gott inför framtiden.Det är precis samma apföda på SVT68, som inom journalistkåren, och dom som springer omkring och stör runt SD/SDU,inslaget befäster bara linan från gatan till SVT68 för 15467 gången.Detta är ytterligare en del in den mentala våldtäkt som SVT 68 begår på svenska folket.

Dom mer fysiska etniska våldtäkterna sköter andra omSenaste bidraget nyss 181 läkare går på socialbidrag

Samma princip som att taxibilarna är fulla med läkare.Här skall svenne tro att det väller in läkare i Sverige,då är entnisiteten otroligt viktig.Hur många bagare med jippiebakgrund går arbetslösa?

För att inte tala om rörmokare från Irak el Iran?Dom 400000 arbetslösa ungdomarna är inte så viktigaSanningen är den att deras utbildningar inte räcker till för attt kvittera ut en läkarleg i Sverige.

Sedan kan man ju undra varför dom inte sätter sej på skolbänken snabbt,mycket märkligt.24 år hade det tagit för en kille att fixa detta.

Dom sitter hemma och väntar på en handledare?

Språket Ahmed språket.Gäller inte arbetslinjen där?Gubben o Gumman skriver som privatpersoner utan koppling till Thor-alf Alfsson eller SD

Fast vi gillar Åkessons nya keps.2011-04-11 @ 07:09:30
Postat av: Minsann

Thoralf.

Detta är ju ett fantastiskt tillfälle som inte får missas.

Nu kan man inte stoppa en utredning om vem som står bakom gruppvåldtäkter mer.

Alltså, hur kommer man åt polisens register och domstolprotokoll - det är ju där materialet finns.

Om man nu kan belägga att de flesta våldtäktsmän är av utländsk härkomst i första eller andra led så sitter ju straffen rätt i mål.

Dessutom blir det svenska folket upplyst om verkligheten.

Hur löser man detta? Finns det folk som kan gå in i domstolsprotokoll, vad är offentligt, behöver man privatdetektiver eller vad?

2011-04-11 @ 07:51:10
Postat av: Roger S

På bästa sändningstid. Härligt. Att man vägrar förstå vad du menar, är idiotiskt. Att man med vägrar se verkligheten är skrämmande.Fortsätt ditt goda jobb. Du gör ett bra arbete för många människor

2011-04-11 @ 07:55:30
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Anders Leander

Thoralf!-Vi får hoppas att du inte hamnar under MU nu som jag, för utredning om uteslutning skall verkställas. William Hahne är ju ganska kvick med att utesluta och gå i Expo´s fotspår så fort någon gör ett misstag.

Kanske för han själv var i fyllebråk på Island, det verkar som han glömt det.

2011-04-11 @ 08:05:49
Postat av: Stefan L

Taktiskt fel av SVT att ta upp detta. De flesta inser säkert att Thoralf A har rätt - och reagerar över SVT och deras vänsterjournalisters dribblande. På AKTUELLT sa man bara att Björn Söder sagt att det var olyckligt formulerat (dvs att man försökte få det att låta som om han tog avstånd från den förmenta rasismen). I själva verket kommenterade han användandet av ordet "ALLA" (att alla - och inte flertalet - gruppvåldtäkter begår av invandrare). Men det aktade sig SVT journalisterna för att säga (det var ju lite för nära sanningen, och den ska ju till varje pris mörkas). Fy fan... och detta betalar man licens för.

2011-04-11 @ 08:28:37
Postat av: Stefan K

En vänsterjournalist, tillika erkänd SD-hatare gräver fram ord på en blogg från 2008 och 2009, samma dag som SDU manifesterar i Göteborg och en vecka efter domen mot Lappalainen.HmmmFler än jag som ser sambandet?Björn Söder utsattes för en "kupp", men borde kunnat agera bättre. Hmmm!

Postat av: Stå på dig Thoralf

Varenda människa med åtminstone tvåsiffrigt IQ fattar att du har rätt. Så stå på dig. Vi vill inte se någon pudel.

2011-04-11 @ 08:32:13
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

7-klöverns och deras "gäng" är desperata och tar till den "stora lögnen" á la Göbbels; "Ju större lögnen är, desto större trovärdighet hos folket"! Detta var de tyska nazisternas favoritvapen i propagandakriget!

SVT tycks gå i samma fotspår!

Jag har röstat på Dig, Thoralf och jag kommer att rösta på Dig år 2014 också, bara lugn!

2011-04-11 @ 08:34:03
Postat av: Berra

Stå på nu! En förtalsanmälan mot SVT omgående!

2011-04-11 @ 08:50:41
Postat av: Kurt

Då ställde journalisterna till det ordentligt för sig själva. Nu måste de ju motbevisa fakta som dom kritiserar, och då börjar det bli riktigt intressant när deras egna uppgifter så småningom ska granskas!Thoralf, du fick många nya sympatisörer efter detta tarvliga påhopp från världens sämsta journalistkår!http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/fastighetsbyran/pressrelease/view/laagt-foertroende-foer-fastighetsmaeklare-bland-svenskarna-543763

2011-04-11 @ 08:58:56
Postat av: Sven DackeISLAMISMEN OCH KULTURLIVETBJÖRN ULVAEUS OM ISLAMISMEN OCH KULTURLIVET

Sverige har infört inofficiellt hädelseförbud när det gäller islam

Postat av: LN

Alla forna blodgivare!Har ni tillkännagivit varför ni upphört att lämna blod?I våra nutida dagar

en bödel, en tyrann sitt välde upprest har

På våra slätter ofred larmar

och råa intränglingar ropa på att våra kvinnor slakta få

Var helst de gå fram, skall jorden dricka blod

Vad vill då denna våldtäktsskara?

Mot förtryck och våld var fordom vårt försvar

förgäves vårt blod till himlen hördes klaga

Här på vår forna frihets grav

inget ädelt blod skall flyta mera.

Nu sina bör allt blod vi fordom gav.

2011-04-11 @ 09:20:40
Postat av: alf

ThoralfSå länge som PK-eliten säger att du har fel, så länge röstar vi på dig. Tack för att du finns. Stå på dig. Fortsätt med att skriva sanningar. Tyvärr är det inte så många som gör det.

2011-04-11 @ 09:35:10
Postat av: Magentan

OBS!

På Sverigedemokraternas Riksdagsblogg bemöter Thoralf idag på ett bra sätt de lögnaktiga påståendena i SVT Rapport och övriga media om "rasism".http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/

2011-04-11 @ 09:38:10
Postat av: Ibbe

Gammelmedias hycklerier når ständigt nya höjder. Det verkar som om att man inte inser att alla uppgifter man sprider, undanhåller eller förvränger i princip kan kollas på nätet omgående. Det svenska debattklimatets isolerade karaktär visar sig snabbt om man hämtar information från våra grannländer. Det är nästan pinsamt att höra fördömanden från gammelmediarepresentanter över styrd nyhetsförmedling i andra länder. Sanningen är ju att Sverige idag ligger i samma division i praktiken som Kina och Iran vad gäller undanhållande och förtigande av vissa frågor. SVT, enligt sig själv "fri television" är kanske den största mediala lögnen medborgarna möter dagligdags.

2011-04-11 @ 09:47:28
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Jag undrar hur många politiker i 7-klövern som har skrivit sina "Brasklappar" och gömt på sina respektive riksdagsplatser?

Biskop Brask gömde sin lapp; "Härtill är jag nödd och tvungen" under sitt sigill för att ta fram och därmed "rädda sitt skinn"!

När "domens dag" ringer in i Sverige så är det många politiker som kommer att göra "avbön" och visa upp sina "Brasklappar" för att försöka rädda sina "politiska syndapengar" och därmed fortsätta att få leva i en privilegierad tillvaro!

Men Vi kommer inte att gå på detta, bästa 7-klöver!

2011-04-11 @ 09:55:28
Postat av: AC

Du har mitt fulla stöd Thoralf och vi vet att du inte är rasist.Roland Zuiderveld är en tydlig politisk motståndare med kraftigt vinklade texter, inte en journalist. Bry dig inte om det utan gläds åt uppmärksamheten. Och vi svenskar vet vad skillnaden mellan fakta och rasism är, vilket inte Roland gör.

2011-04-11 @ 10:40:14
Postat av: Larsa

Stå på dig Alf! Vi som läser din blogg tycker du gör ett bra jobb. Det gäller för SD att hitta sätt att avväpna media och dess underhuggare i denna kampanj av lögner.Jag undrar vilket skydd lagen ger utpekade människor när tidningar går ut och anklagar folk för rasism. Jag tycker det är förtal och kränkning om man inte kan tydligt bevisa sina påståenden.

Jag är förvänad att inte SD anmäler mer än dom gör av den här sortens lögner.

2011-04-11 @ 10:51:39
Postat av: Calle

Media får till det så det mesta i vårt samhälle är rasistiskt.Nu har t.o.m. SANNINGEN blivit rasistisk, så då är det väl bara LÖGNEN som återstår.Vad underbart, ett samhälle byggt på enbart lögner.

Stå på dej Thoralf, kanske du genom denna händelse kan få ut mera "sanningar". Har följt din blogg i många år, och kan säga att du är ett föredöme, och är starkt bidragande till att jag röstar SD.

2011-04-11 @ 10:53:37
Postat av: Sverige AB

SVT använder begreppet rasist alltför godtyckligtJag såg inslaget om Thoralf Alfsson igår på SVT. Det var ingenting i de citat som inslaget tog upp som berörde raser. Thoralf Alfsson´s uttalanden handlade snarare om kulturer. Att våldsbenägenheten i vissa kulturer är större än i andra är ett faktum, en sanning som bör sägas.

SVT-slöddret antingen inte förstår skillnaden mellan kultur och ras eller så försöker de medvetet förvilla begreppen för svenska folket.PS I en sann demokrati bör även rasfrågor diskuteras öppet utan rädsla eller censur.

2011-04-11 @ 11:14:58
Postat av: Gute

Leif GW Persson resonerar som Thoralf och gör sig ovän med Hasse Aro...Persson om någon kan ju alla fakta utan och innan, men han är inte programledare!!http://www.youtube.com/watch?v=m-VpNl9noQQHasse spricker igen - http://www.youtube.com/watch?v=IPhe3IWe6r4Ämnet är starkt tabubelagt i Sverige, om det inte hade varit sant så hade allmänheten fått uppgifterna på förstasidan i sin dagstidning omgående, men....Leif GW Persson jobbar inte längre för Efterlyst!

2011-04-11 @ 11:20:58
Postat av: Rutger

Hittade in här idag. håller helt med dig Thoralf. Bra att SD tar upp detta och slutligen hoppas jag att verklig fakta kommer fram (från oberoende källa, inte BRÅ!)Men det är klart kan man låsa in tsunamibanden i 70 år för att medborgaren inte skulle kunna se hur mögligt och korrumperat det är på våra statliga institutioner då är man nog i stånd till vad som helst, i sann DDR anda. Passning till 7 Klövern.2011-04-11 @ 11:22:45
Postat av: Sverige AB

SVT använder ordet "rasist" som skällsord

och som förevändning för att avfärda öppen debatt om vissa känsliga frågor.

I en sann demokrati bör alla sorters frågor kunna debatteras öppet utan rädsla eller censur.

Att använda sig av skällsord på det sätt som SVT gör är inte förenligt med saklig journalistik.PS SVT´s Roland Zuiderveld som står bakom inslaget ovan är inte känd för sin sakliga journalistik, precis. Tendenserna i den propaganda som Roland Zuiderveld driver är lätt att urskilja om man tittar lite närmare på vad hans CV.2011-04-11 @ 12:52:54
Postat av: Sverige AB

SVT blockerar fakta om pedofeten MuhammedVem var Muhammed, islams grundare? Vad sysslade han med?

Enligt islams egna källor, Hadithen som jämte Koranen är islams andra kanoniserade bok; var Muhammed pederast. Han gifte sig vid 51 årsåldern med en 6 årig flicka (ja hon var blott sex år, lilla Aisha).

Det är otänkbart att få berätta detta faktum för svenska folket via SVT.

Det kan betraktas som "rasism"!PS Pedofili var för övrigt inte Muhammed´s enda last. Han var dessutom en envåldshärskare, tyrann och krigsförbrytare, lång värre än både Saddam och Qaddaffi.

2011-04-11 @ 13:08:47
Postat av: En vanlig svensk

Roland Ziderveld ja och CV han har väl bara arbetat för SVT, denna världsfrånvända television.Hehe Roland du vill synas men ändå inte vara nåbar, tar inte emot mail eller inbjudningar (http://www.linkedin.com/pub/roland-zuiderveld/15/917/a79). Smyger du hem på nätterna också från det trygga kollektivet SVT?Några år till så har det vanliga folket i Sverige totalt ledsnat på dessa hårresande stolligheter som försiggår - Sedan kräver de att svenska folket ska stå för deras försörjning också!

2011-04-11 @ 13:24:27
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Mycket märkligt att "drevet" mot oss just nu är så intensivt! Jag undrar om något undersökningsinstitut råkat komma "över 10 % gränsen" för oss? Kommer inte SCB ut med en prognos nu i april? Jag bara undrar lite smått...Kämpa på Thoralf! Sanningen är svår att höra för den okunnige. Även för "Björn Söder"! Jag tycker han skött sig utmärkt hittills, men detta med hans uttalanden i SVT var klantaktigt, då han borde veta journalisters knep att smyga in med osanningar! Jag blev synnerligen besviken över att han föll så "pladask"!Idag skriver Jonas Sjöstedt (V) i AB! Han är missnöjd med vår partiledare i princip allt. Dessa kommunister, har inte lätt för sig dessa dagar och som sagt, de är ju mindre än oss, även i huvudet!

www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/politik/article12862090.ab

Några vill stoppa oss, men där lär de gå bet!

Jag förutsätter att Jimmie sätter denne pajasen på plats. Kämpa på flickor och gossar, vi kommer stå som slutsegrare, utan tvivel...

2011-04-11 @ 13:35:26
Postat av: Sverige AB

SVT tar till hårklyverier och spetsfundigheter

så fort kritik av islam eller muslimsk kultur kommer på tal;

Näämen, vänta nu,

alla muslimer är väl inte...

vi ska vara försiktiga...

man ska inte generalisera...

låt oss nyansera bilden lite...

..."fördomar", "rasism", "främlingsfientlighet" är ord som hasplas upp ganska snabbt.Men när det handlar om Sverigedemokrater blir det plötsligt annat ljud i skällan!

2011-04-11 @ 14:00:22
Postat av: ! ! !

Björn Söder borde ta tillfället i akt och försvara rätten att säga politiskt inkorrekta saker

! ! !

2011-04-11 @ 14:10:29
Postat av: ! ! !

SD bör inte ägna tid och energi åt att försöka värja sig mot att bli kallade "rasister".

"Rasist" är ett ihåligt och urvattnat skällsord, som används av motståndarna i brist på argument.

Vifta bort skällsordet och fokusera på sakfrågan

! ! !

2011-04-11 @ 14:23:46
Postat av: Mårten

Det som intresserar mig att veta är sanningshalten i Thoralf Alfsson´s uttalanden om våldsbenägenheten och kvinnosynen i den muhammedanska kulturen. Därför önskar jag att SVT tog upp frågan och undersökte den på djupet istället för att bara avfärda den som "rasistisk".

Som det ser ut just nu lär min önskan inte bli uppfylld. Det är munkavle som gäller idag.

2011-04-11 @ 14:52:59
Postat av: jesse fransson

Thoralf! du har skrivit precis vad svensken tycker på den renaste lätt förstående svenska som alla kan begripa, detta är i mina ögon Sd-politik...Att söder tycker det är "ganska illa" är att sätta på sej den rosa rosetten och fjäska för media aningens för mycket...Det är inte rasism att säga en sanning, rasism är att mörka den eller linda in den i "fina" termer i tron att man ska bli accepterad av media

2011-04-11 @ 15:23:02
URL: http://kattsvans.wordpress.com
Postat av: Björn Rydh

Du har alldeles rätt! Stå på dig!

Björn

2011-04-11 @ 15:37:00
Postat av: Magnus A

Apropå vissa kommentarer är det du Thoralf skrev väl inte ens "vad SD:are tycker" (jag är inte SD:are), utan saklig fakta. Ett klipp där en kvinna i Kongo 5:10 resp 9:55 säger:"The suffering I went through makes me say to be a women i Congo is to suffer, because there is no respect for women in Congo. You are treaded like trash. If there was respect for a women as a human being then I would never have been raped.""An ideal future would be where all men's mentality change..."http://www.youtube.com/watch?v=Mp2_Ps5phdoOm Zuiderveld skulle stämmas för förtal -- vet inte om det är möjligt i dagens diskursiva klimat, men annars fanns nog möjlighet! -- är jag säker på att Söder skulle förstå finten han gick på (efter ett antal verkliga fel från SD:are i Värmland, en som skrev om "negervåldtäkter" som om de beror på hudfärg mm) och stödja dig! :)

2011-04-11 @ 16:24:08
Postat av: Magnus A

För övrigt märkligt media nu skriver att Reinfeldt tjänar mer än Caligula - nej var visst Putin! - men inga tagit upp att en muslimsk ungdomsorganisation med fina namnet "Troende Unga Framtida Förebilder" om några dagar på en konferens har en huvudtalare som inte bara förordar sharia där apostater och homosexuella mördas utan även självmordsbombare!Varför medias tystnad trots att det uppmärksammas i dansk media sedan några dagar?!?http://politiken.dk/indland/ECE1250801/ekstremist-skal-tale-til-de-unge-paa-noerrebroSharia-anpassad självcensur? Njäe, men att media är tröga i startblocken en underdrift. Någon form av anpassning i form av försiktighet finns kanske?

Postat av: Sverige AB

SVT är fiende numro ettTrots konkurrensen från internet och andra medier och tv-kanaler är SVT fortfarande Sveriges i särklass största, mest effektivaste opinionsbildande och normsättande medium.

De flesta ignoranta och politiskt indifferenta svenskar tror av gammal vana blint på det som sägs i deras kära SVT. De slänger sig på soffan när de kommer hem trötta efter en arbetsdag, sätter på dumburken och låter sig manipuleras av den propaganda som basuneras ut via SVT. Det är så bekvämt.

SVT, som domineras av muhammedaner och muhammedankramare, är den största boven i det otäcka drama som pågår i Sverige. Det är SVT som sätter normen för vad som är politiskt korrekt att säga.

Exemplet igår kväll med Björn Söder´s olyckliga kommentar till en partikamrat Thoralf Alfsson´s uttalanden om den muhammedanska kulturen visar hur även skarpa och klartänkta personer som Björn Söder kan påverkas av den norm som SVT har satt. ”Sådär får man väl inte säga om muhammedaner i TV", tänkte nog Björn Söder!Det gäller att SD inser att det muhammedanstyrda och Sverigefientliga SVT är den största fienden och behandlar detta förljugna och ytterst farliga medium därefter!

2011-04-11 @ 17:36:44
Postat av: ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Roland ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZuiderveld!

2011-04-11 @ 17:53:22
Postat av: Björn Malmquist

Thoralf har mitt fulla stöd. Är också besviken på Söder även om han kanske ursäktas av stress eller överrumpling. Alla vet att det Thoralf skrev är helt rätt och riktigt och det är inte rasism att påpeka fakta. Vad fan det här börjar likna inkvisitionens dagar ju!

2011-04-11 @ 18:49:36
Postat av: Johan

Jag glädjs att jag gav mig din röst Thoralf.2011-04-11 @ 20:10:25
Postat av: JKL

TTalande TTysnad från TT"

Lördagen den 2 april 2011 vaknade världen till en av historiens absolut största diplomatiska sensationer: FN-utredaren Richard Goldstone drog tillbaka anklagelser för krigsbrott riktade mot staten Israel som framfördes i Goldstone Report om Gaza-kriget 2008-2009. Liknade anklagelser mot Hamas kvarstår. Aldrig förut så publik internationell figur gjorde en så tydlig avbön i en så kontroversiell fråga. Nyheten fick plats längst uppe på förstasidor av de flesta nyhetssajter över hela världen.Dock inte i Sverige. Under två dagar, lördag och söndag var det dödstyst i Sverige. Politrukerna på TT visste inte hur de skulle hantera nyheten medan redaktörerna i dagstidningar väntade desperat på politrukernas (bort)förklaringar för att hantera den obekväma nyheten. Redaktörerna på DN, SvD, SVT och TV4 kände till sensationen men inte vågade publicera någonting på egen hand. Till sist när deadline för måndagens pappersupplagor var passerad publicerade TT en notis om nyheten som inte länge kunde ignoreras. Som vanligt för TT var det Israels reaktion och inte själva händelsen som stod i fokusPå måndagen den 4 april 2011 Goldstones avbön är fortfarande okänd för den breda allmänheten i Sverige. Det är dags för oss vanliga medborgare att ta nyhetsförmedlingen i egna händer och bryta TT-politrukernas odemokratiska välde. TT-kritik utmanar sina läsare:* Blogga om Goldstones avbön

* Kommentera andra bloggar för att sprida nyheten.

* Kommentera artiklar på nätet, särskilt dem som är mest populära och omnämna avbönen

* Twittra

* Informera politiker och opinionsbildare

* Delta i Facebook-eventet Bryt tystnaden om Goldstones avbön!

* Kontakta tidningar och uttrycka missnöjet över avsaknad av objektiv och självständig nyhetsvärdering"http://tt-kritik.blogspot.com/2011/04/ttalande-ttystnad-on-goldstones-avbon.html

2011-04-13 @ 10:40:57
Postat av: JKL

TTalande TTysnad från TT"

Lördagen den 2 april 2011 vaknade världen till en av historiens absolut största diplomatiska sensationer: FN-utredaren Richard Goldstone drog tillbaka anklagelser för krigsbrott riktade mot staten Israel som framfördes i Goldstone Report om Gaza-kriget 2008-2009. Liknade anklagelser mot Hamas kvarstår. Aldrig förut så publik internationell figur gjorde en så tydlig avbön i en så kontroversiell fråga. Nyheten fick plats längst uppe på förstasidor av de flesta nyhetssajter över hela världen.Dock inte i Sverige. Under två dagar, lördag och söndag var det dödstyst i Sverige. Politrukerna på TT visste inte hur de skulle hantera nyheten medan redaktörerna i dagstidningar väntade desperat på politrukernas (bort)förklaringar för att hantera den obekväma nyheten. Redaktörerna på DN, SvD, SVT och TV4 kände till sensationen men inte vågade publicera någonting på egen hand. Till sist när deadline för måndagens pappersupplagor var passerad publicerade TT en notis om nyheten som inte länge kunde ignoreras. Som vanligt för TT var det Israels reaktion och inte själva händelsen som stod i fokusPå måndagen den 4 april 2011 Goldstones avbön är fortfarande okänd för den breda allmänheten i Sverige. Det är dags för oss vanliga medborgare att ta nyhetsförmedlingen i egna händer och bryta TT-politrukernas odemokratiska välde. TT-kritik utmanar sina läsare:* Blogga om Goldstones avbön

* Kommentera andra bloggar för att sprida nyheten.

* Kommentera artiklar på nätet, särskilt dem som är mest populära och omnämna avbönen

* Twittra

* Informera politiker och opinionsbildare

* Delta i Facebook-eventet Bryt tystnaden om Goldstones avbön!

* Kontakta tidningar och uttrycka missnöjet över avsaknad av objektiv och självständig nyhetsvärdering"http://tt-kritik.blogspot.com/2011/04/ttalande-ttystnad-on-goldstones-avbon.html

2011-04-13 @ 10:40:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0