INVANDRARBAKGRUND TABU ÄVEN I VÄSTERVIKS TIDNINGIgår häktades tre personer från Västervik misstänkte för grov våldtäkt vid Kalmar tingsrätt.

Det handlar om en gruppvåldtäkt som utfördes i slutet av juni i Västervik. När det gäller just gruppvåldtäkter så handlar det nästan uteslutande om förövare med invandrarbakgrund eller utländsk härkomst. För att begå denna typ av brott måste förövarens människosyn och kvinnosyn vara näst intill sjuklig. Det hittar man ytterst sällan hos några etniska svenskar men är betydligt vanligare hos män från vissa andra kulturer där jämlikhet mellan könen inte existerar.

Efter ett besök på Kalmar tingsrätt kan jag bekräfta att så också är fallet även denna gång.

Efter mitt besök vid tingsrätten skrev jag följande kommentar på en artikel i Västerviks Tidning.


”Hur många är förvånade över att dessa personer var kända av polisen sedan tidigare?
Hur många är förvånade över att de har invandrarbakgrund?”


Uppenbarligen var min kommentar rasistisk eller främlingsfientlig enligt Västerviks Tidning för efter bara ca 5-10 minuter så var alla kommentarer och möjligheten till att kommentera borttagen från webbsidan på denna artikel.

Av de häktade är en 22 år och de två andra 20 år. Det finns även en ytterligare misstänkt som bara är 17 år och däför inte häktades. Av de misstänkte är två bröder. Familjen är sedan tidigare välkänd hos polisen och rättsväsendet då ”barnen” och även en syster till dessa tidigare är dömda för misshandel och snatteri. Men som om inte detta skulle vara nog är föräldrarna även dömda för langning av alkohol i stor skala.

 


Kommentarer
Postat av: AWSvensson

En ordinär invandrarfamilj med andra ord, inget som sticker ut.

2009-09-11 @ 12:07:28
Postat av: Trocadero

Det kan väl ändå inte vara så förbaskat svårt att säga att folk faktiskt förväntas uppföra sig...?Sätt en prövoperiod på ett-två år, vid allvarliga brott så utvisas förövaren permanent, punkt slut. Fortsätter vi som vi gör och sopar ordet "Skyldighet" under mattan så kommer det gå käpprätt åt helvete.

2009-09-11 @ 12:44:52
Postat av: Skånepåg

Jag säger som andra som har kommenterat denna insändare. Hur f-n bar han sig åt för att få den publicerad?Barometen och Gunilla Sax, släng er i väggen!Postat av: Ola

Trocadero, Landet Sverige har redan gått käpprätt åt helvete! Känn hur du försörjer flera via din skattesedel. Känn på ordet våldtäckt(!), något som förekommer i tidningsrubrikerna varje dag! Känn på ordet "Svennejävel", ett beskrivande ord av svenskarnas vardag! Känn hur journalister bokstavligen skiter och pissar på dig varje dag med sitt PK dravel! Öppna ögonen svenskar! Medan vi fortfarande finns kvar...

2009-09-11 @ 13:30:02
Postat av: Fredrik

Ja våra skattepengar går inte till bättre välfärd,skola,sjukvård eller pansionärerna.

Icke svenskar som inte kommer bidra med ett skit förutom en djävulsk kostnad,mer våld,fanatism och andra dårar. Snacka om att skapa kraftig irritation ibland svenskar!!!Sanslöst !Rösta rätt !!

Postat av: Fredrik

Man ska alltså skapa jobb?

Trodde det var marknaden som styrde efterfrågan?Men man lyckas ju inte ens nu?

Men man har väl läst sago och pedofilboken koranen eller nåt för nåt annat kan inte förklara denna dårskap som våra politiker håller på med.Har man en massa industri i fickan?

Eller dom är datortekniker och högskoleutbildade hela högen ni kommer ta hit eller ?Nya företagare kanske ?

Drugs import AB

Barngiftemål AB

Slå,hata kvinna ABVad är detta för vansinne??

Är nog dags att vi tar över och bestämmer vad dom ska göra med våra pengar.Dom bestämmer inte utan det gör vi och man får väl gå så långt att vi får göra folkligt uppror annars.Rösta SD!2009-09-11 @ 14:02:21
Postat av: Trocadero

Ola,

Jag vet. Vad jag menade var att vi skulle kastas in i inbördeskrig eller minoritets-förtryck.

2009-09-11 @ 14:20:11
Postat av: Vicious Dog

Det är inte svårt att avslöja dessa artiklar då de skrivs på ett speciellt säät. Dessutom gruppvåldtäckt..

2009-09-11 @ 14:57:32
Postat av: Tipsarn

Det verkar inte vara så himla besvärligt att leva som illegal i Sverige:http://arbetarbladet.se/nyheter/gavle/1.1345946

2009-09-11 @ 15:35:35
Postat av: Niklas Bergström

kanske inte har med detta ämne, Men jag känner att jag bara måste säga att ungdomar i invandrartäta områden nu i veckan i Eskilstuna förstörde fönster för tusentals kr. När väcktare anlände kastade ungdomarna sten på väktarna.Så kommunen är allvarligt oroad för det inträffade att väcktarna nu blir atackerade.Annars är de ju bara ett flertal rån i veckan de tycks inte väcka någon störe uppmärksamhet från polis, kommunen.

2009-09-11 @ 18:43:21
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Nu skall regeringen satsa 910 miljoner kr på sk " lotsar " som skall hjälpa kulturberikarna att snabbare komma ut på arbetsmarknaden, eftersom det i dag tar ca 7 år för att komma ut på arbetsmarknaden. Skulle vara roligt att veta vad denna arbetsmarknad finns för t ex Somalier?

2009-09-11 @ 19:04:25
Postat av: s-e karlsson

Hade i eftermiddags ett kort besök av bekanta från Mellerud i Dalsland ! Frun arbetade i en matvaruaffär i Mellerud hon berättade att det fanns oerhört många pensionsräddare och dessa stjäl som korpar , plockar på sej så mycket det går vad gör en ensam expedit då det är bara att låta dom gå ! Men det trevligaste dom berättade var att det finns massors massor som tänker rösta på Sd nästa år , folk är heligt förbannade !

2009-09-11 @ 19:30:09
Postat av: Bosse

Jag har också gjort kommentarer i en del tidningar och gjort samma upptäckt som du, kommentarerna av oss som tycker "fel" har en märklig förmåga att försvinna. En del tidningar är värre än andra på att radera icke PK-kommentarer, värst är dock vänsterpressen på att radera, men ingen är väl förvånad över detta.

2009-09-11 @ 19:32:55
URL: http://yahoo
Postat av: Gubben o Gumman på G

Det kanske går att publicera namn ev bilder på dessa nya SD medarbetare.Dessa trevliga medborgare har ingen aning om att dom hamnar på nätet vid fällande dom.Detta får väl ses som en måttstock på raketforsakarnas IQ.Dessa 3 skall tilldelas en emigrationslots omgående .För det var väl det "Samboka" ordnat?"Gå direkt till gränsen utan att passera kåken"

(Upphottad monopol regel)Västerviks tidning får väl nu anses som kvinnofientlig ,och alla abonnemang bör sägas upp omgående.Inte skall vi skydda våldtäkare.

Redaktör multikulti bör skämmas.

2009-09-11 @ 20:55:13
Postat av: Robin_Shadowes

En kommentator på PI skrev att han brukade diskutera läget i Sverige med sina amerikanska vänner. Amerikanerna var tydligen förvånade över att vi svenskar inte för länge sedan tagit saken i egna händer och helt enkelt mördat dom värdelösa politikerna...

2009-09-11 @ 22:25:29
Postat av: Anonym

robin shadowes! allihopa borde bort från toppen ner till kommun och landstingsnivå dom har förstört vårat land och endast berikat sina egna plånböcker. Svenska fotfolket struntar dom blant i.

läste i Metro student magazine en sjuk pk.tidning där skryter politiker hej vilt vad det bästa dom gjort i politiken den ena äverträffar den andra i pk-tokerier. bla sid 70 maria wett(lös)strand, Mp är stolt över att hon lyckades driva igenom tillfälliga asylagen då 1000-tals illegala fick stanna i Sverige! fy-fn vilka värdelösa politiker

2009-09-12 @ 02:00:55
Postat av: Åsa

Är det någon som minns Hagamannen? En sk etnisk svensk som begick rätt vedervärdiga våldtäkter. Så visst finns det även svenskar som våldtar.

2011-04-10 @ 19:43:09
Postat av: hassemört

Inse att vi inte skulle klara av att driva AB Sverige i dessa tider utan inblandning av sk Ahmeds och andra nysvenskar. Många av våra svenska ungdomar är alldeles för bekväma för att ta skitjobben.

2011-04-10 @ 19:51:47
Postat av: Hulda

@Åsa.... Visst minns vi "Hagamannen" och hans fruktansvärda brott. Men vad hade hänt om han varit invandrare..? Hade det då blivit publicering av namn och bild..? Stora reportage om gärningsmannens bakgrund? NEJ, istället pixlade bilder och titlar som tex. "34-åringen" eller "tvåbarnspappan"..........

2011-04-10 @ 20:06:09
Postat av: Magentan

@Åsa

Hagamannen minns nog alla, eftersom han var svensk och därför hängdes ut med både namn och bild på alla löpsedlar och på första-sidor i alla dagstidningar, t o m innan han var dömd.Däremot är det säkert inte många som vet vem "Smygaren" var. Den afrikanske våldtäktsman som på natten smög sig in via fönster och satte sig grensle över sina sovande offer och höll en knivsegg mot deras hals för att de inte skulle göra motstånd. På honom fanns varken namn eller opixlade bilder i tidningarna. Han dömdes i Göteborg 2008 för 4 fall av grov våldtäkt och ett våldtäktsförsök. För övriga överfall fanns inte tillräckligt med bevis.

Samma "Smygare" var även dömd i Norge 2003 till 4 års fängelse för våldtäkt, olaga hot och narkotikabrott.

2011-04-10 @ 20:32:48
Postat av: Olof Svensson

När blev det rasistiskt att återge resultat av alla kända undersökningar i ämnet?

2011-04-10 @ 20:57:13
Postat av: Olle W

När sanningen blir obehaglig stänger tidningen av kommenteringen och raderar alla tidigare inlägg.Vad gör svensk media bättre än den som existerar i åsiktsförtryckande som gamla DDR, Sovjet, Kina, Nordkorea, Libyen?

Svar: samma skrot och korn, jag skäms, är bedrövelse och förbaskade på svensk media som mörkar invandrarrelaterade brott men framhäver etniskt svenska brott.Folket kräver sanningen och inget s k skydd mot rashets eller moralpredikan.

2011-04-10 @ 20:57:17
Postat av: Kalle

Läs denna och bedöm själva om det är rasism på en av Norges största tidningar; Dagbladet:- De ser på oss som horer

Debatten om våldtäktsepidemin och dess ofta icke-västliga gärningsmän rasar för fullt i Norge. I förra veckan gick Jenny Klinge i Senterpartiet ut i media och skräder inte orden: De icke-västliga överfallsvåldtäktsmännen går inte efter sina egna men efter de norska kvinnorna. En debatt som med andra ord skulle vara fullständigt omöjlig i Sverige.- Mennene som er overrepresentert ved overfallsvoldtekter kommer fra ikke-vestlige land. Regjeringen har intensivert utkasting av kriminelle utlendinger, og denne innsatsen må økes ytterligere, sier justispolitisk talskvinne i Senterpartiet, Jenny Klinge, til Dagbladet.Samtidigt måste man arbeta för att förändra attityderna gentemot de som kommer till Norge, menar Klinge.- Norske kvinner blir sett på som og kalt horer når de ter seg og kler seg slik det er vanlig her til lands. Norge er alt for tolerant ovenfor slike holdninger som begrunnes i livvsyn, sier hun.- For mennene går jo ikke etter sine egne jenter, de går etter norske jenter, hevder hun.Klinge föreslår att teman som kön, sexualitet och jämställdhet bör vara viktiga punkter i ett introduktionsprogram som invandrare skall gå igenom då de kommer till landet. Något hon poängterar inte skulle ha någon påverkan på gärningsmännen men är ändå viktig för att förändra kvinnosynen i vissa grupper.Hon jobbade själv tidigare som flyktingkonsult och gillade inte vad hon såg.- Der så jeg at kvinnesynet til mange menn ar nær sagt forhistorisk. For enkelte bobler det rett og slett bare over, sier Klinge.Dagbladet.no:

dagbladet.no/2011/04/08/nyheter/voldtekt/innenriks/16116973/

2011-04-10 @ 21:15:46
Postat av: Erik

Återigen så slår PK media till och hänger ut en person men namn och allt till "lynchning" bara för att personen i fråga redogör fakta som är obekväm för PK. Jag får mer och mer avsky för den politiska korrektheten som hela tiden vill censurera. Vi är tillbaks i gamla DDR. När en svensk galning går lös som Hagamannen tex så hänger media ut personen med bild,namn,ort ja allt. Men nör förövaren har invandrarbakgrund så tigs det ihjäl till varje pris.En stor eloge till Thoralf för att du vågar stå upp och redovisa information som inte är bekväm för PK-Sverige

2011-04-10 @ 21:26:58
Postat av: Magentan

PS. till min kommentar ovan:Den svenske Hagamannen agerade ensam.

Thoralfs inlägg här gäller GRUPP-våldtäktsmän och där har Thoralf helt rätt när han påstår följande:"När det gäller just gruppvåldtäkter så handlar det nästan uteslutande om förövare med invandrarbakgrund eller utländsk härkomst. För att begå denna typ av brott måste förövarens människosyn och kvinnosyn vara näst intill sjuklig. Det hittar man ytterst sällan hos några etniska svenskar men är betydligt vanligare hos män från vissa andra kulturer där jämlikhet mellan könen inte existerar."

2011-04-10 @ 21:30:00
Postat av: Tankeställare

Sedan när blev gemene Sverigedemokrat jämställd? Det är ingenting Ni förespråkar i Ert partiprogram. Tvärtom. Tänk efter lite innan du skriver, du låter obildad och dum. Ni andra också för den delen. Ta reda på ren fakta och statistik innan ni uttalar er och formar era åsikter. Det är förutsättningar för en fungerande demokrati. Diskutera viktiga frågor istället, som hur man kan lösa integrationen på ett bättre sätt.

Det är pinsamt att personer utan någon som helst bildning eller eftertänksamhet är risdagsmän.

2011-04-10 @ 21:33:15
Postat av: Charlotte

ja.. invandrarfamiljerna ser ut på detta sett.. MEN, ett stor men, i de familjer som är religiösa, ser det hela ut på ett annat sett.. där lever alla efter regler då de strängt följer sin religions regler och håller sig då inom lagen..och plus.. det finns inget som säger att ett gäng svenska killar inte skulle kunna göra samma saker ?!?.. snälla.. sluta dra alla invandrare över samma kam. det finns bra människor från de länderna också..

2011-04-10 @ 21:45:17
Postat av: CL

Till Charlotte och Tankeställare:

Fakta: invandare och ickeeuropeer samt muslimer i synnerhet, är överrepresenterade i överfallsvåldtäkter.

Fakta: denna grupp har en annorlunda syn på kvinnan, jämfört med svenska män.

Fakta: i Sverige har vi en annan syn på kvinnans frigörelse och rätt till sexualitet, jämfört med ickeeuropeer, dvs personer från MENA-länderna.När vi är överens om detta kan vi börja diskutera hur vi kommer till rätta med dessa fakta/problem och om det är ett problem överhuvudtaget.Läs ovanstående inlägg från Dagbladet.no ni skulle häpna vad de berättar om överfallsvåldtäkterna i Oslo.Och varför vill ni få det till att TA menar att alla invandrare är potentiella våldtäktsmän?

Det han skriver om är en annan kvinnosyn, precis som i artikeln från Dagbladet.no samt det faktum att de flesta gruppvåldtäkter utförs av en ickeeuroper, dvs mestadels araber, precis som norsk media rapporterar om.

Men ingen säger att alla män utanför Europa våldtar ...

2011-04-10 @ 22:02:27
Postat av: Daniel

Jag tvivlar starkt på att det finns ett enda fall av gruppvåldtäkt där samtliga gärningsmän är etniska svenskar. Om inte så har Thoralf helt rätt i sitt påstående. Och hur kommer det sig att offren allt som oftast är svenska kvinnor?

2011-04-10 @ 22:07:43
Postat av: Robin Shadowes

@Tankeställare. Sådana som oss blir regelmässigt raderade och blockerade för rena struntsaker när vi försöker debattera invandring och islam, så yttrandefriheten gäller definitivt inte oss eftersom vi inte har "rätt" åsikter. Du lever i en bubbla och tror att debatten är fri på sidor som Aftonskökan, Sexpressen och Asylsvenskan m fl. Men sanningen är att vi blir bannade av rena trams-skäl. Ibland får vi ingen motivering alls. Tvärtom blir det vanligare att inte ge nåt skäl eller ens svara på mejl om man frågar. Om du tycker det är demokrati och yttrandefrihet så lever du i en mycket märklig värld. Märk väl att man sällan blir raderad eller blockerad på SD-bloggar även om enstaka praktiserar för-moderering. Här blir man bara bannad om man trollar och är allmänt otrevlig som den ökände Storkukade-Bosse för några månader sedan. Tror ingen här saknar den personen heller.

2011-04-10 @ 22:14:10
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Robin Shadowes

I Australien har dom en ökänd imam som har uttalat sig om att kvinnor som går ut utan att vara korrekt täckta och utan manligt sällskap får skylla sig själva. Han gjorde den något osmakliga jämförelsen med att lägger man ut en massa kattmat och inte skyddar den, så drar det till sig en massa katter som bara tar för sig. Det är bara att googla hans öknamn "Sheik Catmeat". Undrar om han dessutom inte räknandes som moderat mussla innan grodorna började ploppa ur munnen. Detta är en vanlig kvinnosyn inom denna kultur oavsett om man är kristen eller musse. Att mussar är mer vanligt förekommande beror helt enkelt på att dom är numerärt många fler, både i MENA och Sverige.

2011-04-10 @ 22:22:58
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Äcksl

Vad jag skäms över att vara svensk när jag läser dessa löjliga, småaktiga och fjantiga kommentarer. Ni som hatar invandrare så jävla mycket kan väl flytta till ett land som inte släpper in några. Det skulle väl va något! Leve mångfalden!

2011-04-10 @ 22:31:07
Postat av: Sune Vendelberg

Härligt att de entligen finns ett parti för oss som inte är så himla väl utbilldade och smarta! Vi har också röstrett!!!

2011-04-10 @ 22:37:54
Postat av: Anki

Hets mot folkgrupp?

2011-04-10 @ 23:15:41
Postat av: Tankeställare

CL: Invandrare som grupp behöver inte ha sämre kvinnosyn är Sverigedemokrater eller etniska svenskar bara för att invandrare är överrepresenterade i gruppvåldtäkter (om de nu är det). Vad är förresten etniska svenskar, känner inte en enda som inte har påbrå från ett eller fler andra länder. Du har säkert också det. Det finns annat än gruppvåldtäkter som gudskelov inte sker så ofta, som visar på dålig kvinnosyn tex kvinnomisshandel, våldtäkt, löneskillnader, att "etniska" svenska män mer sällan än invandrare blir dömda för våldäkt pga en syn på den "etniske" svenske mannen som mer värdefull än både kvinnor och invandrare.

I övrigt läser jag varken aftonbladet eller Expressen och jag tycker att man ska debattera med er (uppenbarligen) eftersom jag tror att den enda anledningen till att ni blivit inröstade i riksdagen är

1 pga att det varit lågkonjunktur (invandrarfientliga partier blir statistiskt sett merpopulära då pga att människor tror att invandrare tar deras jobb och skattepengar, vilket inte är sant) och 2. pga att övriga partier inte väljer att debattera med er vilket skulle vara en bättre strategi för att upplysa folk och därmed minska stödet för sd.

Om det var någon som liknade mitt inlägg vid någon vars inlägg lett till avstängning här tycker jag att det är sorgligt när det var debatt du efterfrågade.

2011-04-10 @ 23:24:58
Postat av: Tankeställare

Just det: Sune det är nog på sin plats att våra lagstiftare är lite pålästa och gärna utbildade.

2011-04-10 @ 23:29:08
Postat av: CL

@Tankeställare Läs artikeln från Dagbladet.no please ...Så du jämför svenska mäns kvinnosyn med någon som kommer från ett arabland, där kvinnan ofta antas stanna i hemmet, antas klä sig heltäckande för att inte dra blickarna till sig, som har sharialagar som skulle innebära spöstraff för de flesta svenska kvinnor och deras sätt att klä sig och bete sig - och som kommer från länder som inte har haft en kvinnlig frigörelse?

Svenska män är som alla andra män, alla är lika oavsett religion, ursprung, kontinent, utbildning, kultur, levnadsstandard?Jag har haft flera flickvänner i utlandet, och de skulle skratta dig rätt upp i ansiktet i din trångsynthet och i ditt försök att demonisera SD och debatten.Svenska män är som arabiska män, in your dreams.Och så kommer du med det vanliga floskler, ta debatt med någon som sympatiserar med SD. Har du så liten bekantskapskrets, eller lever du i en skyddad verkstad att du inte har nån att prata med, som sympatiserar med SD?

En av 10 borde uppenbarligen göra det statistiskt sett (röstat på SD eller kan tänka sig att rösta på SD).

Ditt förslag till debatt låter som om du tror du kan vinna diskussioner eller omvända någon som redan är omvänd från den statliga och mediekårens propaganda?

Jag tycker ärligt synd om dig, och jag tror tyvärr bara att du kommer att komma farandes med nassekortet, rasistkortet, och främlingsfienlighetskortet - vilket det alltid görs mot dem som är kritisk till rekordinvandring.Ja, det finns inget svenskt påstår du. Ej heller finns det tyskt, kinesiskt eller japanskt, eller irakier eller afrikaner - vi är alla mishmash utan egen kultur, samsyn och kulturell bakgrund - hur står det egentligen till med intellektet Tankeställaren???

Jag tror du syftar på Disneyland, mig veterligen är det enda landet med fungerande multikulti, men så är det ju också en fantasivärld ....

2011-04-10 @ 23:55:19
Postat av: Gubben o Gumman

Börjar bli lite mycket "plattfötter" här nu....R.I.P Elin K.

2011-04-10 @ 23:55:51
Postat av: MK

Ännu en nykter artikel från vårt kära grannland Norge:

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10092172

2011-04-11 @ 00:18:04
URL: http://[email protected]
Postat av: Göran

Tacka vet jag Norge, där har man en nationell stolthet och man värnar om det norska.Ofta får man höra att 'det inget svenskt finns, alla är vi invandrare' - hu jeda mig hur man kan föringa och förakta sitt egna land så, får mig att tänka på Judas som sålde till romarna för några få mynts skull. Den sötman var kortvarig och jag ser fram emot den dagen, våra medier fylls av rubriker som 'hur tänkte vi'.Denna befriande artikel från en norsk dagstidning, är till skillnad från SVT's och TT's patetiska 'nyhetsrapportering', dagsfärsk (ej från 2009) och sätter fingret på ett allmänt känt problem: utomeuropeiska män har en annan kvinnosyn, en del av dem helt förkastliga enligt vårt sätt att se på kvinnan.

Utomeuropeiska män ger sällan på sig sina egna kvinnor och kallar dem för horor pga hur de ser ut eller beter sig på stan, men de ger sig på landets (läs Norge).

http://www.dagbladet.no/2011/04/08/nyheter/voldtekt/innenriks/16116973/PKmedia biter sig själva i svansen, de behärskar inte fakta och handlar i affekt, för SD, budbäraren är tydligen ett hot mot deras världsbild.

Men vet ni vad, ni som jobbar för SVT, TT, Bonniers, Schibsted m fl, de flesta svenskar har genomskådat er, kanske inte alla gånger men efter valet 2010 så är det fler som ifrågasätter er, vilket ni säkert själva har märkt.Samhällets sanningssägare är definitivt inte den svenska journalistkåren, de som är utsedda att göra så. De följer istället sin egna politiska ideologi, som tror att all invandringskritik och invandringspolitik är nazzzzzism eller kommer från unga, våldsamma, arga män. Som gör samhället hatiskt när det istället är medias och politikers lögner och naiva utspel som gör folket förbannade.

Postat av: Papi

@GöranArtikeln har rubriken De kallar oss för horor.

Väldigt beskrivande och säger vad de handlar om, i Sverige kallas tjejerna för svennehoror, mkt p g a en del invandrares machokultur och kvinnosyn.

Om detta är svensk media beklagansvärt tysta, och makteliten mörkar och byter samtalsämne, kommer med påhopp som den mot ThorAlf, den rakryggade person som jag iaf fått anledning att tro efter att ha läst några inlägg av honom.ThorAlf kanske skulle spinna vidare på den läsvärda och häpnadsväckande befriande artikel från norska Dagbladet, och skriva ett inlägg om varför media kallar dig rasist, med rubriken:

De Kallar Oss Rasister

2011-04-11 @ 11:31:02
Postat av: B. W. de Silva

Jag tror att en majoritet av det svenska folket idag är så väl informerade om vilken överväldigande majoritet invandrarna har inom brottsligheten, att de ansåg att Thoralf hade alldeles rätt. Det finns statistik på detta och BRÅ och Kriminalvården är några om någon som bevisat detta.

Hur kan då Björn Söder påstå, när han intervjuades i TV, att Thoralfs inlägg var "ganska illa uttryckt"?

En sådant politiskt korrekt kommentar från en av SD:s riksdagsmän gynnar inte partiet på något sätt. Vi är många som hade trott att SD skulle vara mera rakryggad och verkligen stå för sin påstådda kritik mot den förda massinvandringen och den svenska mångkulturen. Fortsätter partiets företrädare, då med undantag av Thoralf, att så fegt och politiskt korrekt svara journalister och redaktörer för massmedia, är risken stor att det inte blir fler mandatperioder för SD i den svenska riksdagen.

Det vore en svek för alla oss svenskar som vill ha till en förändring av den svenska migrationspolitiken, när det enda partiet som sagt sig försvarar oss och nationen Sverige, nu visar sig vända kappan efter vinden, tydligen bara för att bli accepterade av de andra sju landsförrädarpartierna.

Därför Thoralf - låt dig inte påverkas eller skämmas av att du blivit fegt kommenterad av en av dina partikamrater. Stå på dig! Du har många bakom dig!

2011-04-12 @ 11:42:11
Postat av: Krister Eriksson

Hej Thoralf!

Ang. gruppvåldtäkter.

Kan vi inte få fram relevant brottsstatistik ang. VILKA som begår dessa?! OM befolkningen består av 20% invandrare borde det väl vara så att av 10 gruppvåldtäkter begås 2 av invandrare eller....?!

Stå på dej/er, du/ni gör ett alldeles utomordentligt bra och viktigt arbete för Sveriges bästa och framtid!!!

Med vänlig hälsning

Medlem Krister Eriksson2011-04-12 @ 11:43:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0