ULF ”BÄRSÄRK” WICKBOM

Noterar att Ulf ”bärsärk” Wickbom inte lyckats producera en enda egen rad om attentaten mot Lars Vilks på ledarsidan i Barometern. Endast några luddiga citat från andra källor, däribland Per  Gudmundsson. Men att producera en egen text i denna fråga bara några dagar efter sin ”skröna” om Sverigedemokraterna låter sig givetvis inte göras. Då skulle det bli ”syntax error” i hjärnkontoret.

Däremot beklagade sig Ulf ”bärsärk” Wickbom för alla kritiska mail efter hans ”skröna” och han tyckte det var märkligt att så många krävde en ursäkt.

”Det känns märkligt att behöva be om ursäkt för att ha begärt besked om SD:s politik.”

Detta tyder i sanningens namn antingen på minnesförlust eller begränsad slutledningsförmåga. Har ”Bärsärken” redan glömt att han skrev följande.

”Hur tänker du (Jimmie) göra med alla som inte frivilligt utsätter sig för den försvenskningen? Hur mycket betong har ni? Hur många sjöar behövs för att lösa det problemet? Jag tror bara att max 1200 personer får plats på Lillsjöns botten. Dessutom är betongblandarna tillfälligt slut på byggmarknaden.”

Om Ulf "bärsärk" Wickbom är intresserad av Sverigedemokraternas politik så bör han i första hand besöka www.sverigedemokraterna.se och läsa på där, sedan är han välkommen med frågor.

I veckan fick Lena Sundström publicistklubbens stora pris för sin bok ”Världens lyckligaste folk”. Jag noterar bara att Ulf ”bärsärk” Wickboms fru Brita-Lena Ekström sitter i Publicistklubbens styrelse i Stockholm och är en av de som ligger bakom detta pris. 

Publicistklubben har dock än så länge inte haft något att säga om attackerna mot Lars Vilks!

Missa inte Julia Ceasars söndagskrönika på Snaphanen där publicistklubben får sig en "omgång".


Kommentarer
Postat av: Hulda

Den politiskt korrekta mediaindustrin sjunger på sista versen. Nätet med dess bloggar punkterar med sylvassa inlägg deras uppblåsta PK-ballonger.

Ändå kämpar de på i sin naivitet...

Lyfter de aldrig näsan från tangentbordet..?

2010-05-16 @ 10:23:22
Postat av: Allemand

Precis som i USSR, makten ser till makten. Vad som hände med USSR det vet vi.

2010-05-16 @ 11:23:29
Postat av: Magnus

Jag anser att Ulfs krönika var lysande med tanke på -- oavsett om det var en medveten baktanke från Ulf eller inte -- hur ni SD:are reagerar på kritik.

2010-05-16 @ 12:13:49
Postat av: Magnus

Ni gräver kollektivt ner er i er ilska så fort någon nämner er (samt inte opinionssiffror samtidigt visar plus), och det finns goda skäl att jämföra det med kritik mot att muslimer inte tål någon kritik.Att nämna att Patrik Ehn bara månader efter att han var med i ett brittisk-baserat (?) fascistnätverk, Third Way, blev vice ordförande i Göteborg samt att han gör reklam för nationalsocialisternas ideolog Armin Mohler och liknande i Sverigedemokraternas material och interna samt halvexterna kanaler får man kanske inte heller nämna.Men att ni går i taket för betydligt lindrigare kritik, och faktiskt fullständigt oskyldig och normal sådan, eller att minst 9 av 10 SD:are är övertygade om att opinionsundersökningar är konspiration så fort de visar minus för SD, bevisar att SD saknar potential.Jag har svårt att tänka mig ett demokratiskt parti som talar om att stämma någon som skrivit en ironisk krönika, men det diskuterades "seriöst" inom SD efter Ulfs krönika. :)Att ni kosmetiskt kan ändra er inställning på ett trovärdigt sätt gentemot väljarkåren -- eller mot mig, som mycket lustigt häcklats när fort jag påpekat oseriositeten att anklaga opinionsintitut att vara riggade -- genom strategier och förhållningsorder är uteslutet. Ni är vad ni är och verkar vara ickedemokrater hojtande om att media -- Bonniers m fl (en som snart väljs in i, eller valts in, i SD:s styrelse pekade ut judar i TV4 som orsak) -- är skulden till hur det går för er.Borde finnas marknad för ett invandringskritiskt parti utan SD:s högerextremistiska arv och dårar.

2010-05-16 @ 12:37:37
Postat av: Magnus

Thoralf, du skriver: "att producera en egen text i denna fråga bara några dagar efter sin ”skröna” om Sverigedemokraterna låter sig givetvis inte göras."Detta implicerar att Sverigedemokraterna (tror sig ha) internaliserat Lars Vilks som någon som exklusivt tillhör SD, samt att du förutsätter att Ulf Wickbom/Barometern är fullständigt medvetna om detta -- att Lars Vilks och SD är synonymer.Utifrån denna märkliga syn spinner du loss i fortsatt bärsärkagång mot media. ;)

2010-05-16 @ 12:45:00
Postat av: Thoralf A

MagnusDu får gärna förklara vad som är ironiskt i följande stycke.”Hur tänker du (Jimmie) göra med alla som inte frivilligt utsätter sig för den försvenskningen? Hur mycket betong har ni? Hur många sjöar behövs för att lösa det problemet? Jag tror bara att max 1200 personer får plats på Lillsjöns botten. Dessutom är betongblandarna tillfälligt slut på byggmarknaden.”Jag kan inte se något ironiskt i detta!Men du kan säkert förklara.

2010-05-16 @ 13:08:35
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Allemand

Magnus,

Tryggt att veta att du sitter inlåst i en PK-cell någonstans, för det du framför är bara rappakalja som du själv tycker. Varför, jo genom att kalla mig dåre visar du var du själv står?Sedan vore det bättre att vänta till den 19 september innan någon uttalar sig hur det går. Visst du tror att du vet, men ingalunda är det så att du vet.Fortsätt gärna snacka skit om SD-folk, om du känner för det, dock hjälper det inte din sak, tvärtom.I en riktig debatt så respekterar man varandras åsikter men det gör inte du och i mina ögon så verkar du mer desperat än saklig.

2010-05-16 @ 13:43:00
Postat av: P

@Magnus:

SD har på intet sätt "lagt beslag" på Vilks, dock är SD otroligt nog dom enda som backar upp Vilks och anser att yttrandefrihet ska gå före fundamentalism. Jag kan inte tolka det på annat sätt än att de 7 riksdagspartierna anser att yttrandefrihet är något överskattat.Publicistklubben är för övrigt en klubb för inbördes beundran, där PK-skygglappar och nyspråk premieras. Citat: "Publicistklubben (PK) är en organisation vars främsta uppgift är att slå vakt om tryckfriheten och yttrandefriheten[1] och som företräder press, radio och tv i den offentliga debatten." <-- lyteskomik.Det tragikomiska är att vänster-människor skyr USA som pesten, men Sverige är på raka spåret att få ett likadant samhälle. Skillnaden i USA är att där kallar man ett ghetto för ett ghetto (istället för "utsatta förorter") och man har riktiga straff för brott och register på pedofiler. Jag har aldrig velat att Sverige ska bli som USA, men nu är vi där.

2010-05-16 @ 14:46:56
Postat av: matspe

@Magnus:

Det finns arbetskygga arschlen som sitter på läktaren och gapar och DU är en av dem.

2010-05-16 @ 15:03:58
Postat av: Magnus

Thoralf. Svar: Visst är det en hård bild av SD om kritiken varit bokstavlig, men den är skriven i en krönika under pseudonym och rubrik som gör det helt tydligt till en ironi i bärsärkagång-stil.Med bärsärkagång avses oproportionell överdrift, inte "normal" ironi. (Borde kanske ha förtydligat det när jag kallade texten för ironi, men...)Er reaktion gjorde Ulfs text till en femetta och Ulf till vinnare.-

(Tillägg: Om er reaktion, förvånansvärt massiv och brutal, hade uteblivit hade Ulf misslyckats. Med tanke på denna reaktion är det även svårt att värja sig från misstanken att det ligger något bakom den. I diverse forum där SD-sympatisörer håller till -- även denna blogg -- ser man ofta rasistiska kommentarer. Fröken Sverige skrev nyligen på din blogg att pakistanier, till skillnad från danskar, är kriminella samt inte vill arbeta. På PI menar nu en SD-sympatisör (dryper av liknande ointelligenta kommentarer där) att en som kommenterat opinionssiffror är invandrare och ogillar SD, fastän det inte framgår, samt att denne därför bör utvisas när SD kommit till makten. Sådant nojigt skrammel, mot personer och/eller media, ser jag överallt från SD:are. Därför är det med skräckblandad förtjusning jag ser SD som vågmästare i riksdagen. Saknar ni kompetens och politiskt handlag att göra skillnad i invandringspolitik är det kanske lika bra där inträde ändå ger en signal.)

2010-05-16 @ 15:09:53
Postat av: Anonym

Allemand. Jaja.Du skrev: "I en riktig debatt så respekterar man varandras åsikter"Var ser du att jag inte respekterar den tills nyligen i fascistnätverket Patrik Ehns åsikter eller att Armin Mohlers ideologi är vettig att göra reklam för inom SD?Kan du konkretisera vad jag inte respekterade?Jag har sett alltför många exempel när SD:are skriver att de som uttryckt åsikter bör stämmas i domstol och i nästa andetag menat att det ska bli ordning och reda när SD fått makten. Är kanske det att respektera åsikter...

2010-05-16 @ 15:21:39
Postat av: Anonym

Magnus,Återigen är du igång med ditt mångordiga svammel. Tror du att det blir mer relevant för att du skriver långa haranger?Du refererar till PI och en sympatisör och drar därefter slutsatsen att så resonerar alla SD-anhängare. Vad som är ointelligent är återigen ditt personliga tyckande och jag skulle vara mer försiktig innan jag dömer andra människor eller jämför dem med mig själv.Jag tror att du skulle må bättre av att kliva ner från din höga hästar och se världen från marknivå som många av oss andra gör.Tror att väldigt få är intresserad av dina utlägg då de klart brister på många ställen bl.a i saklighet.

2010-05-16 @ 15:22:07
Postat av: Magnus

P: "dock är SD otroligt nog dom enda som backar upp Vilks och anser att yttrandefrihet ska gå före fundamentalism".Du vet att detta inte är sant. Nerikes Allehanda var först att publicera rondellhunden och FP och andra partier tar Vilks i försvar.Jag anser att Publicistklubbens kritik av Vilks är livsfarlig. De borde kritiseras hårt av DN, SvD, GP och övrig mainstream-media, vilket skett men inte tillräckligt tydligt. Andra företrädare för pressen, bl a alla större tidningars chefredaktörer, har dock tydligt försvarat Vilks.

2010-05-16 @ 15:22:26
Postat av: Retzius

Den 30 april hävdades på denna blogg att "Retzius" skulle dö. En annan kommentator instämde. 7 maj bad Thoralf Alfsson om hjälp att ta reda på bostadsadressen.För mig är inte ironin överdriven. "Jag vet var du bor" är ett klassiskt utttryck som inte kan missförstås.

2010-05-16 @ 15:23:44
Postat av: Gubben o Gumman

Jaha "Kalinka" Wickbom med fru "AsfaltsOlga" tillhör publicistklubben,denna hangaround klubb

till KGB förnekar sej aldrig,fast det var nog bara

JG som stått på avlöningslistan sa rödluvan....Ger man Bo Kaspers kärring ett pris ,så säger det

allt precis allt(OBS köp inga skivor av BK)Denna lilla dam har förolämpat Danskarna, givetvis

skall hon ha ett pris av oiokofoberna i publicistklubben ,det så kallade "Rubelfolket".Jämför gärna "Kalinkas sommarstuga med annan ÖstEuropeisk byggnation.Publicistklubbens apskaft producerar din tidning samt dina TV program Svennebanan.

Detta bland all annan dynga dessa odemokratiska

trädklättrare producerat genom åren.

Ända sedan deras stamfader Palme drog igång operation "Mena Invasion Sverige",den sk boskaps

reformen "La idiota totale".Stalin vänsterns schizoida tankesmedja publicistklubben ,en överlevande spillra sedan det kalla kriget, helt otroligt faktiskt.

Detta är bara möjligt i den sista Sovjetstaten Sverige, sittande i sitt strypgrepp.Televinken styrda österifrån,vänta bara Magnus

till Stasiarkiven blir offentliga då skiter du i

byxorna grabben lita på det.Fast det är klart med din horisont/utgångspunkt :

Bok kafeet "Kanylen" med näsan i en grönmöglig pizza, rödvins nerspydd ,så blir det nog svårt att

få andas frisk luft SD luft.Fast du verkar ju vara en trevlig fakta kille rätt

igenom ta bara väl hand om den utbrytande ulceröta coliten, bara fis ofta så känns det lite bättre.19 Septmeber kaboooom

2010-05-16 @ 15:27:04
Postat av: Retzius

"Jag kan inte se något ironiskt i detta!"Det förstår jag.

2010-05-16 @ 15:59:39
Postat av: Thoralf A

MagnusPer Gudmundsson är väl den enda som tagit parti för Lars Vilks och verkligen uttryckt det också. De flesta andra ledarskribenter har mest mumlat i skägget.Ulf "bärsärk" Wickbom har ännu inte lyckats få ihop en rad. Vi får se om han undviker ämnet även i morgondagens tidning.FP tar Vilks i försvar. Det har jag då inte märkt!Har du missat centerpartisten som kandiderar till riksdagen och som skyller det mesta på judarna?

2010-05-16 @ 16:12:22
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Annalysen av filmen från överfallet på Wilks

har nu kommit på vårt bord, värt att notera är :-A/E fotografen rödluvan med det nöjda smilet.

Där var en kraftig sammandragning mycket nära.-Potensiella själmordshucklen bakom polisens "försvarslinje"framme vid podiet.

Varför intog dom den positionen?-Kvarsittande stödtrupper från AFA ,normala människor hade flytt röran å det snaraste.

Risken för krutrök var ju överhängande.-Bra ordning på AFA ,förutom dampflickan i den hemstickade bok kafe tröjan blev lite ivrig bitvis.-Polisens order spruta pepparspej vifta med en batong men avbryt el släng inte ut måsslimerna.-Varför då dom stör samt utgör ett hot mot Wilks.-Polismannen som tydligen drog sitt vapen hade förmodligen varit sjuk på genomgången stackars

jävel ,skall vi kalla honom "parkeringsAllan"-Notera "biffarna" från Säpo, som hellre kommer sent än aldrig,samma killar som har ansvaret för Wilks bostad.Dom så kallade vänsterstyrda "stölpskötten"

Dessa skulle inte överleva arbetsmässigt i 2 veckor

på Sellbergs renhållning i Stockholm AB.-Slutsats en välregiserad vänsterpjäs ,ganska lätt

att hålla sej för skratt fy f-an på vanlig Svenska.Svennebanan den 19 September röstar vi för ett annat Sverige ett friskt Sverige.

2010-05-16 @ 16:14:53
Postat av: Dunderminnet

Det skulle vara roligt ifall någon inom media skrev en ironisk text likt den med bärsärkagång fast om de radikala muslimerna som attackerade Vilks.

Men just ja, DOM får vi inte skämta om, då dör vi fett hårt. Vi får absolut inte kränka den heliga religionen islam nejnejnej absolut inte.Magnus: Trevligt att du sympatiserar med SD iaf.

2010-05-16 @ 16:20:13
Postat av: Gubben o Gumman

Är det möjligen någon mera som får intrycket att

"Sölvesborgstarzan" Don Retzius söker uppmärksamhet "please talk to me".Ta det lungt det är väl ingen som slår en förståndshandikappad kille på kryckor.Varför inte börja med den avstressande konstformen

spetsknyppling i grupp.Det är väl ingen ide att jollra på politiska bloggar när man inte hajar halv sju?Varför inte ta kontakt med Magnus han verkar också

vara ensam med sina två..tankarPoff

2010-05-16 @ 16:26:12
Postat av: Roberth

Bärsärken kanske har tagit för mycket flugsvamp? Eller är han inte läskunnig? Sverigedemokraterna politik är glasklar och vem som helst kan ta del av denna.

2010-05-16 @ 16:27:15
Postat av: Lotta

@RetziusOm du letar upp ditt inlägg som ligger till grund för mordhotet så kommer du finna att hotet med stor sannolikt är skrivet av en av dina högst älskade invandrare/flyktingar. Som man sår får man skörda heter det.

2010-05-16 @ 16:37:07
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Retzius

"Ta det lungt det är väl ingen som slår en förståndshandikappad kille på kryckor."Hur vet man då om man ska känna sig säker om "man" får slå alla andra? Jag ser ju inte mitt "handikapp".

2010-05-16 @ 16:55:57
Postat av: Lotta

@RetziusDet var efter detta inlägg som du blev mordhotad: ”Postat av: Lord Retzuis

Det värmer i hjärtat att få läsa om dessa förkastliga lägre stående varelser.

Man känner sig så bra!

2010-04-29 @ 20:18:06”Och vem kan ligga bakom ett hot som rör detta inlägg??????2010-05-16 @ 16:59:54
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Lotta

Ojdå, glömde skriva att det var om den Somaliska 10-barnfamiljen som sökte större bostad som du skrev ditt inlägg. Här är länken till sidan för alla som glömt.http://www.ostran.se/nyheter/emmaboda/med_tio_barn_i_tvaa_treorDiskussionen på denna blogg finns här:http://thoralfalfsson.webblogg.se/2010/april/varfor-denna-artikel-i-ostran.html#comment

2010-05-16 @ 17:08:10
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Retzius

Det värmer i hjärtat att få läsa om Lottas omtanke om människors lika värde.

2010-05-16 @ 17:17:08
Postat av: Retzius

Fattar lite trögt, men har väl att göra med mitt handikapp. Nu inser jag det som alla andra på denna blogg vetat hela tiden, Invandrare fattar inte ironi.

Så är det ju. Man måste vara riktig svensk för begripa ironi.Nu är jag lite lugnare.

2010-05-16 @ 17:29:05
Postat av: Lotta

@RetziusNu tror jag du snurrar till det för dig igen. Jag har inte skrivit något om allas lika värde i något av mina inlägg.

2010-05-16 @ 18:43:40
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Magne

RetziusHela din värld kretsar kring floskler och fördommar. "Människors lika värde". Kan du utveckla det tack. Eller är det bara en floskel du slänger ur dig. Förklara sedan vari SDs politik vi inte sätter människors lika värde.

2010-05-16 @ 19:01:33
Postat av: Retzius

Lotta, jag upfattade att du försvarade den somaliska familjens heder med utängspunkt fråm SD:s likavärdespolitk.

2010-05-16 @ 20:16:43
Postat av: Lotta

@RetziusJag tog inte ställning för något. Det jag gjorde var att lägga in ditt inlägg som låg till grund för mordhotet eftersom du själv tog upp det i ett inlägg idag. Jag gjorde dig också en tjänst genom att länka till diskussionen där du skrev ditt inlägg, allt för att du skulle slippa leta reda på den själv.

2010-05-16 @ 20:53:32
URL: http://@@
Postat av: Stora Småland .

Har tittat på filmerna nu i kväll igen den svenska polisen har ju skämt ut sej inför hela världen !

Dom gjorde ju i princip ingenting , kunde lika gärna hyrt in några pensionärer dom hade förmodligen skött det hela med hårdare tag !

2010-05-16 @ 20:54:40
Postat av: A.K.A Sixten

Hej ThoralfI denna bloggpost,

http://adam.luf.se/2010/05/ung-vanster-utpressar-skolor.html , länkar Liberala ungdomsförbundets ordförande till din förra bloggpost som intressant, orienterande läsning

2010-05-16 @ 21:45:31
Postat av: Helene

"Reza Javid (S) vill begränsa yttrandefriheten"

Läs detta rabiata "ljushuvud". Läs vad han kallar alla som vill vill begränsa invandringen, detta otacksamma kräk som har sökt sig till Sverige för att få skydd.

 

 http://politisktinkorrekt.info/2010/05/16/reza-javid-s-vill-begransa-yttrandefriheten/

2010-05-16 @ 21:58:19
Postat av: Thoralf A

A.K.A SixtenTack för info.Det är inte ofta att någon från riksdagspartierna länkar till min blogg.

2010-05-16 @ 22:09:44
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: P

@Magnus:

Du har avsiktligt eller oavsiktligt misstolkat vad jag skrev, jag skrev ingenting om dessa tidningar/media, jag skrev att inget annat riksdagsparti har tydligt gått ut och tagit ställning för Vilks och för yttrandefrihet, inga andra partier har gjort detta. Yttrandefrihet ska aldrig, aldrig tas för given, för helt plötsligt finna den inte där längre.I mina ögon har Sverige totalhavererat, även om SD endast stöds av en minoritet i Sverige, flyr alla svenskar som kan förorten. Det var en stor artikel i SVD idag om att om invandrarantalet i en skola börjar överstiga 30% så tar svenskarna ut sina barn och sätter dom i en annan skola. Då jag själv gått i en invandrartät skola och är uppvuxen i en white flight förort har jag den djupaste förståelse för detta fenomen. Våldet och otryggheten ökar dramatiskt och kvalitén på undervisningen minskar dramatiskt. Då även Sveriges "rätts"väsen och skolväsen har havererat (och kan inte alls adekvat skydda skötsamma individer) MÅSTE skötsamma personer flytta! Jag rekommenderar fö DNs nya artiklar om barns maktlekar i förorten, 20 år för sent är bättre än aldrig.

2010-05-17 @ 01:58:40
Postat av: Robin Shadowes

"Det värmer i hjärtat att få läsa om Lottas omtanke om människors lika värde."Retzius, svara på denna fråga, hur mycket värda var Emma i Kristianstad jämfört med Fadi Ramadhan, Inger 78 jämfört med Ahmad Akileh eller Beatrice 16 jämfört med importen som avlivade henne? Vilka av dessa personer är mest värda tycker du?

2010-05-17 @ 20:35:36
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Retzius

Alla människor har lika värde.

2010-05-17 @ 21:42:49
Postat av: Robin Shadowes

Retzius, nej det har dom verkligen inte. Du är en vidrig folkförrädare som sätter främlingar före ditt eget folk. Du är som danskarna uttrycker det, en halal-hippie och pladder-humanist, inget annat. Jag antar på goda grunder att du inte ens lever som du lär. Du bor inte i hooden, dina barn går i en etniskt vit friskola, dina föräldrar är inkvarterade på ett privat ålderdomshem och framför allt, du har inte bjudit in några ensamkommande skäggiga barn till ditt eget hem. Men du anser ju dig själv som en av dom goda och tycker därför att du redan har tagit ditt samhälliga ansvar bara för det. Det är bara vi andra onda främlingsfientliga rasistiska nazistiska islamofober som måste tvingas till att bli multikulti-älskare. F ö anser jag sådana som dig mindre värda än skiten i katt-lådan här hemma.

2010-05-18 @ 06:11:15
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Retzius

Robin S,

Din analys gör SD rättvisa. Så på pricken.

2010-05-18 @ 18:37:45
Postat av: P

@Retzius: Vad vackert att du anser att en mördare (eller pedofiler osv) har samma värde som alla andra och att människor som gör illa andra människor är precis lika bra och lika mycket värde som alla andra. Fyfan är allt jag kan säga... fullständigt vanvettigt och idiotiskt synsätt, bosätt dig omedelbart i ett samhälle med massvis av mördare och pedofiler.

2010-05-19 @ 16:21:10
Postat av: Retzius

Här är icke jude eller grek, här är icke träl eller fri, här är icke man och kvinna: alla ären I ett i Kristus Jesus.Eller är Gud allenast judarnas Gud? Är han icke ock hedningarnas? Jo, förvisso också hedningarnas. Romabrevet 3:29

2010-05-19 @ 18:43:48
Postat av: ulrika

Thoralf, du kanske hänger ut pappa,

men min mamma ger du FAN I!annars undrar jag om man inte ska ta å ringa AFA och be dem skriva om DIN lilla mamma

2010-05-31 @ 13:15:39
Postat av: Thoralf A

ulrikaDet är inte många som har ett telefonnummer till AFA:s ljusskygga individer.

Att dottern till Brita-Lena Ekström har ett telefonnummer till AFA och tydligen kan kalla in dessa odemokratiska vänsterstollar med ett telefonsamtal är mycket anmärkningsvärt.

Men kanske inte så förvånande!

2010-05-31 @ 14:50:55
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: ulrika

Du låter min mamma vara ifred!Föressten var det ett EXEMPEL, men du och dina små vänner tolkar ju ALLT bokstavligt!2010-05-31 @ 20:13:23
Postat av: Thoralf A

ulrikaNu blir jag bara ännu mer nyfiken på din mamma, om du nu verkligen är den du utger dig för att vara. Vilket jag inte tror!Men i vilket fall som helst så skall jag hålla ett extra öga på Brita-Lena, publicistklubben i Stockholm. Vem vet jag kanske kommer på besök till Öland.

Postat av: ulrika

Du får tro vad du vill, du har ju din egna lilla värld som du lever i.

Kom du till Öland!

2010-06-01 @ 08:08:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0